רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי את המכשיר הזה : TL-WN422G TP-LINK USB ואני רוצה לקנות את האנטה הזאת (זאת אומרת, להוציא את האנטנה שיש לי במכשיר הזה ולשים את זאת ץ--כי אין לי קליטה-- ) : אנטנה 14DB TL-ANT2414A TP-LINK http://www.tp-link.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=26 (באתר עצמו יש את הפרטים על האנטה למטה ) למי שעצלן: Frequency Range 2.4GHz~2.5GHz Impedance 50 Ohms Gain 14 dBi VSWR 1.92 : 1 Max Polarization Linear, Vertical Beamwidth (HPBW) Horizontal: 30° Vertical: 30° Connector RP-SMA Male Cable 100cm CFD-200 Radiation Directional Application Indoor / Outdoor Mount Style Pole Mount / Wall Mount Dimensions (L x W x H mm) 240 x 240 x 40 mm Operating Temperature -10℃~60℃ (14…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר כרגע ב ADSL ורוצה לעבור לכבלים בקרוב. אני אתחבר בעזרת הראוטר האלחוטי שלי. רציתי לדעת מה אני צריך לדעת לגבי אינטרנט בכבלים כמו למה לשים לב? האם יש מודמים מומלצים יותר או פחות ומה לבקש ? תודה למשיבים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי BR-6524n של אדימקס ומחשב נייד, שניהם תומכים בתקן N הכרטיס רשת במחשב הנייח הוא 10/100 (האם זה מגביל אותי?) הראוטר בחדר והלפטופ בסלון, מרחק של 4 מטר ללא מכשירי חשמל באמצע חוץ מטלויזיה, קירות רגילים (לא ממד) רוב הזמן הלפטופ מצליח להתחבר לרשת האלחוטית ולגלוש אבל במהירות נמוכה (100 KB כאשר החיבור בפועל הוא 5 מגה) כאשר אני מנסה להעתיק קובץ מהמחשב הנייד לכונן משותף הוא אינו מצליח למצוא אותו במרחק הזה ואם כן אז הוא נכשל באמצע העתקה, רק כאשר אני מתקרב לנתב הכל כשורה. חשוב לציין שהגדרתי את הראוטר לשדר אך ורק על N (לאחר ש B+G+N היה אותו דבר וקיויתי שאולי זה יעזור) ניסיתי להוריד את האבטחה (WPA2) אך גם זה לא הועיל. בנוסף, לא יודע כמה זה רלוונטי, אבל במאפייני החיבור האלחוטי בניי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא זוכר אבל פעם אמרו לי שאני לא יצליח לקבל בבית יותר מ10 MB כי העברננו משהו לא נכון , עכשו אנחנו על 30MB ובאמת מקבלים 12, אז אני רוצה להבין איזה כבל אני צריך להחליף כדי לסדר את הרשת, מנקודת הטלפון יש כבל DSL באורך 10 מטר עד לחדר שלי - שם הראוטר ומחשב צמוד אליו, אני צריך להחליף את הכבל למתקדם יותר או מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הכותרת קצת מסובכת, הנה השאלה בפירוט: יש לי לפטופ שקניתי מפלאפון עם חבילת גלישה כלולה, כאשר ה- SIM מותקן בפנים. עכשיו יש לי לפטופ נוסף ואני מעוניין לחבר אותו לאינטרנט הסלולרי. אין לו חיבור סים פנימי (לא מצאתי במפרט, הוא מסוג DELL VOSTRO 1440), כך שנדרש, להבנתי, מודם USB. האם אני יכול להוציא את ה- SIM מהלפטופ הישן ולהעביר אותו לתוך סטיק USB? היכן אפשר וכדאי לקנות סטיק כזה? תודה לעונים. מוטי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המוצר ורציתי להתקין את ה-firmware האחרון שיצא כי הבנתי שזה חשוב. ובאתר הם מבקשים לבחור גירסה לפני שמורידים את ה-firmware ויש שם באפשרויות רק את גרסה 1.0 ועוד אצלי רשום מאחורה 1.1 אז איך אני יוכל לעדכן אם ככה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. היום העפתי מבט ב log של המודם שלי (Dlink 2760U) וראיתי הרבה מאוד שורות כאלו : כאשר בDST מופיע האייפי שלי. ב SRC מופיעות כתובות IP שונות, שמבדיקת WHOIS אני רואה שהן מגיעות מספקיות שונות, בעיקר בזב"ל ואקספון. האם זה אומר שאנשים מסוימים מנסים להיכנס לרשת שלי? אם כך, יש דרך להגן על עצמי מפני הדברים האלו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני להקים רשת אלחוטית, ללא מחשב נייח אלא IPAD בלבד (משיקולי תקציב). הציוד הקיים ברשותי: מודם/ראוטר של בזק (סימנס כמדומני), מדפסת משולבת של HP ואייפד. מה נדרש ממני לרכוש בנוסף (אני מניח ששרת מדפסות שיתחבר לUSB של המדפסת) ? אילו צעדים עליי לבצע כדי להגדיר את הרשת, לשתף את החיבור האלחוטי+מדפסת ושאוכל לגלוש בצורה אלחוטית ולהדפיס דרך האייפד? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי במשך זמן רב של הרבה שנים נתב של אדימקס (כבר מודל דיי ישן היום) ומודם של בזק. תמיד במחשבים שלי שהיה להם חלונות אקס-פי הזמן שלקח למחשב לקבל רשת ואינטרנט מהנתב היה מאוד קצר, כמעט מיידי. מאז שיש לי מחשבים חדשים עם לוח אם אינטל וכרטיס רשת און-בורד של אינטל אבל עם _חלונות _7_ , לוקח זמן של 20 שניות לערך לקבל את האינטרנט בהדלקת המחשב(ים). בזמן זה הסמל של הרשת למטה נמצא במצב של עיגול כחול מסתובב למשך כמה זמן ולאחריו סמל סטטי של משולש אזהרה צהוב ואז כן יש לי אינטרנט. שוב, בערך 20 שניות. האם זה מוכר לכם? אם כן, מה הפיתרון (עדיפות להישאר עם כל החומרה כמו שהיא, אולי יש פיתרון קצר וקולע מבחינה תוכנתית?)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחרי שיכנועים רבים (עקרונות זה דבר חזק.), אבא החליט שנעשה אינטרנט אלחוטי בבית. עכשיו, כל המחשבים שלנו נמצאים במרתף וכך גם הראוטר החוטי הקיים כרגע בבית. השאלה שלי היא האם קיים ראוטר מספיק חזק כדי לספק אינטרנט אלחוטי (בקליטה נורמלית... נגיד 30% או טוב יותר) לכל הבית. אם הראוטר יימצא במרתף (וזה המקום היחיד שאפשר, כי שם נמצא המודם וכו'..), כדי שתהיה קליטה בקומה העליונה הסיגנל יצטרך לעבור 3 או 4 קירות בטון. קיים משהו כזה? ההתלבטות היא האם לקחת ראוטר שיהיה מספיק חזק או ראוטר פשוט כדי שיהיה אינטרנט רק במרתף. ד"א, אל הראוטר יתחברו 5 מחשבים ואקסבוקס 360 אחד. התקציב הוא 300-350 שקל. תודה ויום נעים, גיא.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באופן רגיל, לא ניתן לטעון סרטונים ב-3 מחשבים וגם באייפוד. (כולם מתחברים דרך הספקית HOT-NET) יש לציין שכאשר משחקים קצת עם רזולציית הסרטון, הוא נטען. (לא משנה באיזו מהן בוחרם, העיקר לבחור) כשאני גולש דרך פרוקסי ליוטיוב הסרטונים נפתחים ב-JWPlayer, ונטענים בהצלחה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחובר לאינטרנט דרך כבלים וברק, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאינטרנט דרך מודם כבלים וראוטר של LEVEL 1. מדי פעם אני חווה ניתוקים מהאינטרנט, כאשר הראוטר ממשיך לעבוד, ולא מראה סימני תקלה כלשהם. הניתוקים קורים בתדירות של כמה שעות עד כמה ימים, ולא ראיתי קשר לעומס על החיבור. כדי להתחבר מחדש, אני מוציא את המודם מהחשמל לשניה, ואז אומר לראוטר להתחבר מחדש. הבעיה לא קורת כאשר החיבור ישיר דרך המודם, אבל הבעיה לא בראוטר הספציפי הזה, כי קודם היה לי ראוטר של EDIMAX, וזה קרה גם אתו. אשמח לעצות/פתרונות
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יודע שזה אולי קצת נדוש ונשאל הרבה יותר מדי, מצטער על הבורות פשוט לא מצליח לעשות את זה ! צירפתי תמונה של איך ה"PORT FORWARDING" תחת NAT נראה כרגע! תודה לעוזרים ! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני עם הוט (לצערי). שלחו אלי טכנאי שיעביר את הסיב מהארון של בזק עד לבית (שיתוף פעולה בין הוט לבין בזק, להבנתי זה משהו חדש). ביצע בהצלחה, הלך, והזמין את הטכנאי השני (להתקנת הממירים בבית). הטכנאי השני הגיע, והיה נראה שאין לו כח לעבוד (8 עמדות טלוויזיה). יצא לארון בחוץ, חזר ואמר - אי אפשר להתקין אצלך, יש שם עניין עם בזק, וזה לא יעבוד. הסברתי לו שהסיב כבר בתוך הבית, כל שנשאר זה להשחיל לעמדות. הוא טען שזה לא העניין, שבזק הם הספקים ויש בעיה וצריכים לפתור אותה בצד של בזק ואין לו מושג איך לפתור את זה מולם וגם לא כמה זמן זה יקח. הגעתי לשלב שאני מוכן לשלם לטכנאי עצמאי רק כדי לסיים את הסאגה הזאת (מעל חודשיים של סחבת). האם מישהו טכני כאן יכול לחשוב על סיבה שסיב כבר נמצא בבית …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב יש ברשותי ראוטר של בזק dsl650u ועוד שני ראוטרים שונים שמתחברים קווית לראוטר שלי ועכשיו לבעיה ברגע שחיברתי את הראוטר הראשון וממנו יצאתי עם עוד כבל למכשיר אז המכשיר עובד תקין הבעיה היא האותו מקום לפעמים יש גישה לרשת ולפעמים לא אותו דבר בראוטר השני שהוא מחובר לראוטר של בזק בצורה קווית ובתוך תוכנת המחשב יש תוכנה המצריכה חיבור לרשת יש גלישה ברשת והמחשב קיבל כתובת אבל התוכנה אומרת שאין חיבור לרשת איפה הטעות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסבר מורחב לכותרת: ברשותי אינטרנט מהיר שבאופן טבעי יש מידי פעם תקלות ונפילות וכשזה קורה אני מיד משתף אינטרנט מהפלאפון והמחשב ממשיך להיות מחובר לאינטרנט. הבעיה היא זה דורש התעסקות של ניתוק וחיבור למקור השני וחוזר חלילה. איך אני יכול להגדיר 2 מקורות כאשר הראשי מתנתק אז שיתחבר לנקודה החמה שבפלאפון? ומתי שהאינטרנט הראשי חוזר לפעילות שיתחבר אליו. אני יודע שיש דבר כזה כאשר רוכשים מודם כמו זה: https://he.aliexpress.com/item/1005003456334398.html למכר שלי יש אותו והמכשיר פשוט מתחבר כאשר האינטרנט הראשי לא זמין וכאשר זמין אז האינטרנט מהמכשיר מתנתק. אך אם יש לי פלאפון נייד עדיף לי כבר להשתמש בו כמקור נוסף לאינטרנט…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני מחשבים נייכים בבית ואחד נייד. אני רוצה שהמחשב הראשון יהיה מחובר ישירות לאינטרנט. ממנו יהיה כבל רשת(או משהו) שייתחבר לראוטר כמקור החיבור שלו. ומהראוטר תהיה פעולה רגילה של ניתוב האינטרנטר לנייך השני ולנייד תודה ויום טוב
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר התלבטויות רבות והתייעצות פה בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259472.0 קניתי את ה- LinkSys WRT54GL וכרטיס רשת אלחוטי EDIMAX EW-7128G כאמור, הראוטר נמצא בקומה למעלה והמחשב שמחובר אלחוטית נמצא קומה למטה (ראו בהודעה הקודמת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259472.0) התקנתי את הראוטר תוך כ-10 דקות, וכן את הכרטיס רשת לפי חוברת ההוראות (למרות שלא הבנתי שם הכל) וכרגע הקליטה נעה בין 1, 2 או 5.5 Mbps ועוצמת האות תמיד על 'חלש מאוד' ניסיתי לחשק קצת עם מיקום האנטנה של הכרטיס רשת, ורק על מס' נקודות על אותו שולחן , יש בכלל קליטה (נמוכה) מישהן יודע מה יכולה להיות הבעייה?? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול ראיתי בחדשות כתבה בנושא הקרינה ואת האמת, נלחצתי כי אני יושב בחדר עבודה (ממ"ד חצי חדר) קרוב ל 12-14 שעות ביום עם ראוטר (linksys) 30 ס"מ ממני. אחרי הכתבה החלטתי לעבור לחוטי אז דבר ראשון הורדתי את האנטנות וניטרלתי (disable) את פונקציית האלחוטי בראוטר. שאלתי היא האם בכך שניטרלתי את פונקציית האלחוט בראוטר אין יותר קרינה (אין שידור = אין קרינה) או לפחות הפחתה משמעותית ע"י הסרת האנטנות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני חדש בפורום ואני צריך בבקשה עזרה באקסס פוינט יש לי מכר שיש לו מרתף בבית והוא מעוניין לחבר נתב במרתף ולגלוש גם בקומת הסלון הציאו לו נתב אם טכנולוגית accses point ועוד רכיב שנקרא home net שמתחבר לנקודת חשמל בקומת הסלון נראה לי זה מגבר כזה שאלה ראשונה באמת יש טכנולוגיה כזאת באיזה נתבים ואיך מתקינים דבר כזה (ביררתי במוקד תמיכה של בזק אם לא תומכים בזה ) לעזרתכם אודה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. עקב מעבר חדר לקומה למטה בבית, אני נאלץ לעבור לרשת אלחוטית. ברשת יהיו 4 מחשבים: שני מחשבים בקומה למטה, שיהיו מחוברים קווית לראוטר, שגם הוא יהיה בקומה למטה. מחשב נייד שמסתובב בכל הבית, וכן מחשב בקומה למעלה שיהיה מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי. בגלל שהראוטר צריך לשדר לקומה למעלה יש צורך במשהו איכותי עם איכות קליטה חזקה. מה גם שהמחשב משמש להורדה מסיבית בתוכנות לשיתוף קבצים! על איזה ראוטר אתם ממליצים?? שמעתי הרבה תגובות טובות על Linksys WRT54GL האם תיהיה קליטה חזקה גם במחשב למעלה איתו?? מצאתי אותו במלאי ובמחיר טוב http://www.plonter.com/detail.tmpl?...200503〈=heb אבל זו גרסה 1.1 , האם היא לא בעייתית?! מצאתי תגובה של מישהו שהיה לו בעייה עם עדכון לגרסה זו. http://www.newe…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח! שאני מסתכל על ה inbound או ה - outbound בחומת האש, אני רואה שהפורטים 80 או 443 הם במצב של disable (שימו לב! לא block, אלא רק disable ל rule). אם כלל ה rule שלהם לא במצב של enable, אז איך בכלל אני יכול להשתמש בפורטים האלו להעברת מידע? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן בקרוב להזיז את המחשב מהמקום שהוא נמצא בו, ולהעביר אותו לחדר אחר (שאין בו תשתית בכלל של שום תקשורת מכל סוג). במקום להתחיל להעביר חוטים בכל הבית, החלטתי שאני מוותר על החוטים בכלל, ומשאיר נקודה אחת בלבד של כבלים בבית, ואליה מחבר את הכל. השאלה היא אם מישהו יודע אם יהיו לי הפעות קליטה אם בנקודה אחת בבית יהיו: טלפון אלחוטי DECT ראוטר אלחוטי (שלא מחובר פיזית לשום מחשב) וטלוויזיה CRT (לא דקה) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, באיזה פורום אפשר לשאול ולקבל המלצה על מצלמות דרך לרכב? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. נגיד שיש לי נתב. מחובר אליו SWITCH. לSWITCH מחוברים 5 מחשבים. השאלה היא כזאת: האם לכל מחשב יש IP שונה? האם כל מחשב יכול לגשת לקבצים במחשב אחר? עוד שאלה: אם יש חיבור אינטרנט במחשב א', הוא יכול להעביר את האינטרנט לכולם? שאלה טכנית: אם הוא יכול, איך זה מתבצע? הוא מעביר את המידע לנתב שמעביר לשאר המחשבים? או שהSWITCH עצמו מעביר? מי מחלק להם IPים? הSWITCH או הנתב? יש אפשרות לא להשתמש כלל בנתב אלא רק בSWITCH? תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-