עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by NickLess@TheMoment,

יש רשת בין המחשב הזה למחשב של האח, והשיתוף של ה HTTP עם IGate עובד בסדר גמור. עכשיו שאני מנסה להפעיל שם איסיקיו, זה לא עובד, אבל אז אפשר לשנות את ה Connection Settings ולבחור שם Proxy. בחרתי HTTP Proxy, בפורט הנכון, לאייפי הנכון. (היוזר הססמא ריקים). ונחשו מה? לא עובד. יש עצות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום , יש לי 2 מחשבים בבית אחד שמחובר למודם ולראוטר ומותקנת עליו מערכת הפעלה XP והשני שהתקנתי עליו VISTA ויש בו כרטיס רשת שאמור להתחבר כיביכול לראוטר , מה שלא קורה בפועל. הנה 2 תמונות להמחשה זה כשאני מנסה ללחוץ על ה-X הזה לפני האינטרנט

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by idani1983,

נגמרה לי ההתחייבות ב ADSL ואני שוקל לעבור לתשתית של הוט, הנציגה של בזק כל הזמן אמרה לי שאני לא אקבל את כל המהירות שמובטחת לי...וכל שאר הדברים האלה. ברמת העיקרון אני מאוד מרוצה מ ADSL אבל ההצעה של HOT זולה בקרוב ל 300 ש"ח בשנה. האם זה נכון? מה עומד מאחורי זה? אשמח לשמוע אם יש לכם בעיות עם התשתית של הוט.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by amirn,

היום יש לי רשת (קווית בלבד) שנראית כך: מודם HOT מחובר לSWITCH 10/100 ל SWITCH מחובר נתב קווי 10/100 ובנוסף שני מחשבים (כלומר אני מקבל מהוט 3 כתובות IP) לנתב מחוברים 4 מחשבים. אני רוצה להפוך את הרשת לרשת GIGABIT : 1. איזה SWITCH לא יקר מומלץ? (אם אפשר מזיגזג) 2. המלצה לכרטיס רשת GIGABIT (אם אפשר מזיגזג) 3. האם הכבלים של CAT 5E מספיקים? 4. יש לי כבל אחד באורך 15 מטר ויש לו מאריך (קופסת נקבה/נקבה) שאליו מחובר עוד כבל של מטר - האם זה יהיה בעייתי? (שניהם CAT 5E) 5. האם יש בעייה אם זה שהנתב הוא רק 10/100 ? או האם אני אאלץ לחבר את כל המחשבים לSWITCH ? (כלומר איך אני שומר על הקןנפיגורצייה שאני אקבל מספר כתובות IP מהוט אבל שהרשת הפנימית תהיה 1G?) [לשני מחשבים יש שני כרטיסי רשת כל…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום .. נניח והמספר IP של המחשב הבוס הוא X אז מספר הIP במחשב האורח הוא זהה למספר הIP ( איקס ) כמו של המחשב הבוס? או בקיצור , האם יוכלו לזהות אותי אם אני נמצא מהמחשב השני בבית ( האורח ) בתור המחשב המארח? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by itail,

אני כרגע מחובר ל-ADSL, והציעו לי הצעה ממש זולה לתשתית(750)+ספק (ברק) אבל בכבלים. מישהו יודע אם יש בעיות בחיבור דרך הכבלים? זה עובד יציב כמו ADSL? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Tharbad,

דרישות: - שיתפקד טוב עם ה- ADSL של בזק בינלאומי. - שיתמוך ב-8 כתובות IP לפחות. - לפחות 4 חיבורי רשת. אלחוטי או קווי: קווי. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by psyco,

שלום לכולם, בקרוב נגמרת תקופת ההתחייבות בזק+בב"ל 2.5M. בחודשים האחרונים אני לא נהנה מבב"ל במשחקי רשת (בעיקר CSS)... ביררתי על חבילות גיימר, וחבילות רגילות: גיימר: 2.5 - כ75 ש"ח 4 - כ80 ש"ח 5 - כ119 ש"ח רגיל: 2.5 - כ45 ש"ח (תוספת 5 ש"ח למחיר שאני משלם היום) 4 - כ46 ש"ח בממוצע (4 חודשים חינם, 14 בכ56) תשתית: 2.5 70ש"ח 4 90ש"ח היות ואני לא ממש מרוצה מהחבילה הרגילה, והגיימר יקר לי רציתי המלצות מחברי הפורום שמנויים באורנג' ומשחקים משחקי רשת ובעיקר CSS באירופה עם שרתים שמגבילים לפינג 100 מקס'. ובכללי לשמוע דעתכם על החבילות שהוצעו לי (גיימר ב160 ש"ח ספק+תשתית 4M) אציין שאין כל כוונה לעבור תשתית. תודה מראש, יוסי. עריכה: באתר כמה זה עבור 2.5 מוצע 90.7 ש"ח ועבור 4 100 ש"ח לחבילות ה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Darkwood,

לא נכנס לי ל LETITBIT.NET ו לעוד כמה אתרים מאתמול בערב ולכולם זה עובד. יש לי ראוטר של linksys אינטרנט של 012 תשתית 12MB HOT ,ניסיתי להיכנס משלושה מחשבים ופשוט לא נכנס כותב משהו על TIME OUT גם את FXP.CO.IL זה קרה כמה פעמים. מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מתכוון - מה הכתובת אייפי שצריך לרשום כדי להגיע לדף ההגדרות ? תודה רבה לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני גולש ב-ADSL והכל בד"כ עובד יופי. ברגע שאני מתחיל להעלות חומר לאחרים - אם בחיבור ישיר או באמצעות תוכנות שיתוף קבצים, הכל נחנק. הגלישה הופכת להיות סיוט בלתי נסבל. ואז אני מגיע למצב שאני לא מעלה כלום וזה לא הוגן כלפי אחרים. האם קיים פתרון לזה??? (ואל תציעו לי לעבור ל-T1...) האם בכבלים זה עובד טוב יותר??? תודה על המידע.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מחפש נתב אלחוטי טוב, שישדר בדירה של 70 מ"ר בלי ממ"דים או איזהשהן חסימות(סה"כ 20 מטר מרחק בין המחשבים), ובנוסף לו אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי USB שקולט כמו שצריך ולא יגרום לבעיה בקליטה. ניסיתי את הנתב של בזק עם מתאם USB של DLINK וזה היה קטסטרופה. אני מוכן להשקיע 500-700 ש"ח בציוד איכותי ולגמור עם הסיפור. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by mosheva,

שלום! יש לי ראוטר של לינקסיס בן 3 שנים בערך מסידרה WRT54G2 לאחרונה האינטרנט בלפטופ שלי ממש ממש ממש איטי עשירית מהמהירות כאשר הוא מחובר בחיבור חוטי... רציתי לדעת איך ניתן לדעת איפה הבעיה בראוטר או בלפטופ... תודה!

14. טוב נתחיל עם סוג המודם USB ADSL MODEM ALE 150. של בזק נידמה לי... האינרנט עצמו הוא של ניטוויזן. (1.5 מגה) אוקיי אז כבר יש לי את החבילה הזאת בערך משו כמו שנתיים או שנה וחצי ולא היו לי שום בעיות איתה עד שיום בהיר אחד אני מתחיל לראות שכל קצת זמן המודם יוצא מסנכרון ואני מתנתק מהאינטרנט,דבר שדי משגע אותי ביחוד מהעובדה שזה קורה בחופש ואני אוהב להשקיע זמן לשחק במחשב עד שיש לי זמן קצת לפני הבגרויות. (האינטרנט מחובר רק עם מחשב אחד... זאת אומרת אין רשת רק מחשב אחד מחובר על האינטרנט... עשיתי בדיקה לוירוסים ולא נמצאו,אם זה בכלל קשור.) תודה מאוד מאוד לעוזר,אני פותח תאשכול הזה לפני שאני יסע עד לראשון להחליף מודם דבר שממש אבל ממש אין לי עצבים אליו וזמן... :s05:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אהלן. יש לי נתב של אורנג שיש לו 3 פורטים 1 למחשב שלי 2-ליס מקס 3-לסוויץ ^^^ הסוויץ זה בעצם ראוטר wtr54g של לינקסיס והוא מחובר אני מדגיש בכבל ישר לא מוצלב והוא מחובר ישר ל4 פורטים לא לחיבור "אינטרנט" לנתב אורנג. לסוויץ מחוברים עוד שני מחשבים קווים וסטרימר של טלוויזיה השאלה היא אני רוצה להגביל את היס מקס ומחשב אחד שמחובר לסוויץ ניראלי ראיתי בלינקסיס QOS משהוא כזה אבל אין שם הגדרה לפי מהירות אלה עדיפות או משהוא כזה. ועם צריך לשנות את החיבורים (קודם אני צריך להחליף בין הטלוויזיה ליס מקס) אז תומרו לי. תודה לעונים. ועם צריך את הקושחות המיוחדות האלה אז תפרטו לי דרך אגב עם מישהוא יודע סתם מעניין אותי. שהייתי מחובר לHOT&014 עד לפני חצי שנה. היה לי חיבור ללא חייגן. כלומר יכלתי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by nat56,

מה אני צריך על מנת לחבר מחשב נייח באופן אלחוטי לראוטר אלחוטי של בזק סימנס . אמרו לי שיש שתי שיטות אחת על ידי כרטיס אלחוטי מובנה והשניייה על ידי מתאם אלחוטי בחיבור USB . המרחק מהרוטר הוא כ כ 7 מטר . תודה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, עד עכשיו גלשתי דרך ADSL במהירות 5 מגה עם בזק בינלאומי. אין לי תשתית של NGN ביישוב שאני גר בו, אז בחרתי ב UFI של הוט במהירות 12 מגה. רכשתי כבר חבילה של הוט (במחיר של 106 שקל- תשתית+ טלפון 1000 דק') אך עכשיו אני בהתלבטות לגביי הספק... דרך בזק בין לאומי אני יכול לקבל מהירות 12 מגה במחיר של 50 שקל בחודש אך בהתחייבות לשנתיים (!). דרך טריפל סי (ספק שלא הכרתי עד היום), אני מקבל מהירות 12 מגה במחיר של 55 שקל בחודש ללא התחייבות (!). השימושים שלי באינטרנט הם בעיקר הורדות כבדות 24/7 דרך ביטורנט, בבזק בינלאומי הייתי עד עכשיו ללא בעייה כלשהיא וקיבלתי כל הזמן מקסימום של DOWNLOAD/UPLOAD אך אני לא מכיר בכלל את טריפל סי והייתי רוצה לדעת איך הם עם שיתוף קבצים ומהירות ההורדה/שליחה בכ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Cheif,

חברת TP-LINK פותחת את 2013 בסערה ומכריזה על למעלה מ-10 מוצרים חדשים הכוללים נתב ומתאם בתקן ac, שני נתבים זעירים, 4 מתאמי Home Plug, שתי נקודות גישה ונתב סלולרי. סקירה מקיפה של כל המוצרים הללו תוכלו למצוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3039

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by intrazon,

שלום לכולם, 1) מתי אם בכלל יש חשש שמישהו מהאינטרנט יפרוץ למודם אלקטל רגיל או משודרג? 2) כששידרגתי לגירסת פרו winMX לא יכל להשתמש ב-UDP וגם תוכנת whiteboard של msn messenger לא עבדה. אני משער שזה קשור להגדרות ה-firewall. האם יש דרך לודא שכל הפרוטוקולים מעל Ip יעברו ללא בעיות - אין לי כח להתעסק עם זה. רק רוצה לדעת שהכל עובר חלק. 3) לאלו שמכירים את המשתמש בדיקה OBezeq@. כשהזנתי אותו ל-pro בחיבור ppp משום מה הוא לא התחבר. יש הסבר? תודה רבה, אייל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by omri_ro,

אחרי שחוויתי מס' התקפות בימים האחרונים החלטתי להתקין את הPERSONAL FIREWAALL של NORTON אך אויה לי... כעאת איני מצליח לגלוש במחשבים(שניים במספר) המחוברים לרשת(ואגב תיקשורת בין המחשבים(שיתוף קבצים) יש) הפרטים הם: מחשב 1 IP - 192.168.0.1 ובשני המחשבים האחרים ההגדרות אוטומטיות(OBTAIN IP AUTOMATICALY)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Zadu,

בשבועות האחרונים טורנטים פשוט לא זזים וזה לא היה ככה עד לפני כמה זמן תמיד הייתי מוריד על איזה 700 KBPS ויותר. אני בבזק בינלאומי על 10 מגה ביט חבילה עסקית. לא נגעתי בשום הגדרות של uTorrent או משהו. עוד מישהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by יניב קופר,

רציתי לדעת אם אפשר לחבר נקודת גישה wifi לרשת חשמל הכוונה לחבר את הנקודת גישה LAN לרשת חשמל לדוגמה שילוב של שניהם http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1DJBE4F8FB http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=PD9090

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני עובר לצפון לגור אצל סבתא שלי למשך חודשיים. יש לי מחשב נייד. אצל סבתא שלי יש כבלים של הוט ולי יש אייפון ששייך לאורנג'. (לא יודע עד כמה זה רלוונטי) איך אני משיג אינטרנט במחיר טוב למשך החודשיים האלו ללא כל ההתקנות מטעם הכבלים, אני לא רוצה לעשות נקודת גישה בשביל חודשיים, מה גם שהאינטרנט לא צריך להיות 100 מגה או משהו כזה, שיתאים לגלישה סטנדרטית. דרך אגב אם זה עוזר, בבית יש לי אינטרנט של הוט וספק של בזק בינלאומי. יודע שזה דיון קצת מוזר, תודה לכם!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by oriel151,

היי, יש לי ראוטר של סלקום שיושב בסלון בחדר 1 יש לי שלושה מכשירים שצריכים להתחבר לרשת פיזית בכבל בחדר 2 יש לי מכשיר אחד שצריך להתחבר לרשת פיזית בכבל מה הדרך הכי טובה לחבר את המכשירים בלי לקדוח בקירות עכשיו? הפתרון שחשבתי עליו הוא כזה: 1. להעביר כבל אחד בצינור בקיר מהראוטר לארון תקשורת 2. בארון תקשורת לשים switch קטן ולחבר אליו את הכבל מהראוטר 3. למתוח מהswitch בתוך הצינורות כבל אחד לכל חדר (כי זה המקסימום שיכול להיכנס בצינור) 4. פה נתקעתי, מה אני עושה בחדר 1? יש לי שלוש מכשירים שם. עזרתכם תתקבל בברכה בנוסף אשמח להמלצה על איזה סוויטצ' להשתמש תודה.

25. שלום. ברשותי במשך זמן רב של הרבה שנים נתב של אדימקס (כבר מודל דיי ישן היום) ומודם של בזק. תמיד במחשבים שלי שהיה להם חלונות אקס-פי הזמן שלקח למחשב לקבל רשת ואינטרנט מהנתב היה מאוד קצר, כמעט מיידי. מאז שיש לי מחשבים חדשים עם לוח אם אינטל וכרטיס רשת און-בורד של אינטל אבל עם _חלונות _7_ , לוקח זמן של 20 שניות לערך לקבל את האינטרנט בהדלקת המחשב(ים). בזמן זה הסמל של הרשת למטה נמצא במצב של עיגול כחול מסתובב למשך כמה זמן ולאחריו סמל סטטי של משולש אזהרה צהוב ואז כן יש לי אינטרנט. שוב, בערך 20 שניות. האם זה מוכר לכם? אם כן, מה הפיתרון (עדיפות להישאר עם כל החומרה כמו שהיא, אולי יש פיתרון קצר וקולע מבחינה תוכנתית?)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים