רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום . אז כך יש לי ראוטר אלחוטי D-LINK2650U וקניתי ACCESS POINT מסוג TP-LINK WA500G מישהו יכול לעזור לי איך אני יכול להגדיר את הACCESS POINT כך שאני אוכל להשתמש בו לגלישה ( אני מחבר אליו רסיבר שצורך גלישה ) חשבתי שרק לחבר את הACCCESS POINT ולהיכנס לכתובת 192.1681.254 ואז להגדיר מבפנים, אני לא יכול להיכנס לכלום וזה מה שאני מקבל כשאני כותב IPCONFIG [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקשרתי לתמיכה של WOWNET והם אמרו שהם לא תומכים בפיירואל מצד שלישי אז ישר חשבתי עליכם... יש לי נתק של 2WIRE והבעיה היא שהפיירואל חוסם את המחשבים מלהתקשר ביניהם. בטילתי את הפיירואל והכול עבד מצויין אבל אני לא יכול להיות באינטרנט ללא פירואל ובמיוחד במחשב הנייד ששם יש קבצים מאוד חסויים [קבצי אוניברסיטה.. לכו תדעו אם מישהו לא יפרוץ לי ויקח את כל העבודות ואת כל הכתובות ובקיצור, הכול ] ואני לא יכול לקחת סיכון... אני רוצה שתעזרו לי בהגדרת הפיירואל בכדי לתת למחשבים גישה אחד לשני - פורטים או כל *** אחר. בתודה מראש, אבי.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל וקראתי מיליון מדריכים אבל אני פשוט לא מצליח! יש לי מחשב נייח אחד עם שני חיבורי רשת, אחד מחובר למודם ואחד מחובר למחשב הנייד. בLocal Area Connection 2 [שזה מה שמחובר למחשב הנייד] כתוב Unidentified network [בשתיהם כתוב ככה], מה אני צריך לעשות לעזאזל אני משתגע, קראתי את כול המדריכים בגוגל!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האינטרנט עובד לי הכל עובד רק ה DMZ לא ,אני רוצה לעשות מהמחשב השני שלי שרת יש עליו הכל מותקן FTP והכל עם המודם הקודם הכל עבד והראוטר שהגדרתי של 10.0.0.146 ינותב האיפי ויתחבר על פורטט 6666 והכוונה היא היתה להתחבר למחשב דרך איפי של המודם ולא של הרשת ftp://user:pass@85.33.22.6:6666 לדוגמא ככה דרך ftp://user:pass@10.0.0.146:6666 זה מתחבר כאיפי של הרשת... איך אני יגרום ל DMZ לעבוד למישו היה תבעיה הזאת עם הסימנס הזה<? לפני כן היה לי RTA1320+EDIMAX וזה עבד לי כמו שצריך שהגדרתי ב EDIMAX ב DMZ רשום לי ככה A DMZ host is a computer on your local network that can be accessed from the Internet regardless of port forwarding and firewall settings. Those IP packets from the Internet …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מחשב נייח ונייד. אני צריך להשתמש באחת התוכנות שמותקנת בנייח באמצעות הנייד. האם קיימת אפשרות כזו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי TL-WN722N מחפש את הכי עוצמתי בשוק כיום. בבקשה רק פתרון עם חיבור USB. חשבתי על TL-WN822N האם הדרך לדעת היא רק לפי הdBi של האנטנות? לשלי יש אנטנה אחת עם 4dBi. לTL-WN822N יש שתי אנטנות, אבל לא מבין אם זה 3dBi לכל אחת או שתיהן ביחד. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי 3 מצלמות ענן מסוג NC250 TP-LINK הביתה והגדרתי אותן בסדר. רכשתי מצלמה נוספת לפינה שלי בביה"ס. המצלמה ה-רביעית אני לא מצליח להתקין. ניסיתי את ההוראות בקפידה אך ללא הצלחה. אין לי גישה ישירה לראוטר. אתר המצלמה: http://www.tp-link.com/us/products/details/cat-551... אני מאוד מודה על כל עזרה בפתרון הבעיה. תודה ושנה טובה. רוני
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האינטרנט שלי זז ממש לאט! לוקח לו הרבה לעלות כל דף... (לא פתוח כל תוכנת שיתוף קבצים או משהו כזה במחשב) דברים שניסיתי כבר לעשות כדי לטפל בבעיה: חלקם בעזרת שירות הלקוחות של נטויז'ין... 1) אתחול הראוטר דרך ה"תוכנה" שלו 2) הוצאת המודם והראוטר מהחשמל אח"כ להחזיר אותם 3) ניסיון להתחבר לאייפי שנתנו לי בנטוויזי'ין... לא הצלחתי מרוב איטיות... לאחר כל הניסיונות האלה, בתמיכה אמרו שהם יכולים לבדוק את הראוטר אצלם אבל זה בתשלום... זהו... מה שמדהים הוא שאחרי כמה זמן, האינטרנט פתאום "חזר" לעצמו... בכל זאת פירסמתי את ההודעה כי אולי זה משהו זמני ואני לא רוצה להיתקע בלי אינטרנט... (בבוקר האינטרנט גם עבד נראה לי שהבעיה חוזרת או שהקריסות חוזרות על עצמן) יכול להיות שהראוטר נפגם/נהרס? הוא אצל…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני שם לב שמהירות האינטרנט איטית יותר ממה שהייתה אין לי רוגלות ווירוסים על המחשב הביטורנט כל פורט שאני מנסה אומר שהוא סגור ובnetworking שב.. task manager הגרף לא עובר את ה2.5% מה זה אומר?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות PORT FORWARD בשביל שאני אוכל להוריד דרך UTORRENT, אבל נראה שזה לא מצליח לי. יש לי סוויץ' של SURECOM מדגם EP-826DG-S, והמודם מחובר למחשב אחר ברשת. עשיתי כבר כמה פעמים PORT FORWARD למחשב שלי, אבל נראה שעכשיו כל הפורטים נחסמו אפילו אלה שפתחתי ממזמן. יש מצב זה בעיה במחשב שלי?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש! רציתי שתעזרו לי לחבר את הראוטר שלי (Edimax BR-6424n) כקלינט (tenda w150m+)- מקבל את האות מהראוטר ומעביר אותו לממיר. אז הצלחתי להגדיר הכל והכל עובד חוץ מהדבר הכי חשוב האינטרנט במחשב שלי שמחובר בעזרת כבל רשת לראוטר (האינטרנט האלחוטי עובד). אז מה אני צריך להגדיר בראוטר כדי שיעבוד הכל כמו שצריך: a. AP: Standard wireless AP (access point). b. Station-Infrastructure: This broadband router acts as both wireless communication client and server - connects to another wireless access point as client, and serves other wireless clients as server. c. AP Bridge-Point to Point: Connect this router with another broadband router, to expand the scope of network. d. AP Brid…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני סובל משותף שלא מתחשב בצורך שלי ללמוד, הוא יושב כל היום מול המחשב בווליום מופרז ורואה סרטים ביוטוב. נמאס לי להתחנן על הזכות שלי לשקט. למזלי (אני מקווה) הוא לא מבין כלום במחשבים, ובטח שהוא לא יודע איך לקנפג ראוטר.. אז אם יש דרך לסגור (כמובן לפי הצורך) את הפורטים של יוטוב. אני אשמח לדעת תודה מראש גובנר מיואש.. :\
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המוצר ורציתי להתקין את ה-firmware האחרון שיצא כי הבנתי שזה חשוב. ובאתר הם מבקשים לבחור גירסה לפני שמורידים את ה-firmware ויש שם באפשרויות רק את גרסה 1.0 ועוד אצלי רשום מאחורה 1.1 אז איך אני יוכל לעדכן אם ככה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נתב של בזק DLINK 6740U שכידוע עובד במהירות 10/100. הוספתי סוויצ' עם יציאות של ג'יגה. העברת קבצים בין המחשבים לאחר חיבורם לסוויצ' מגיעה למהירויות כתיבה / קריאה של 100MB אבל כשאני מחבר כונן רשת (גם עם חיבור של ג'יגה) המהירות בגישה אליו צונחת ל- 10MB. ניסיתי מספר כונני רשת כולם כמובן עם כרטיס רשת של 1GIGA ובכולם יש אותה תופעה. למישהו יש רעיון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע הבית מחובר לאינטרנט המהיר של סלקום (חבילה של 1000). החיבור דרך סיב אופטי והראוטר ממוקם בסלון. מחר אקבל מחשב חדש שימוקם בחדר אחר. כרגע אותו חדר מחובר דרך חיבור מוקה. באותו החדר יש גם מגביר קליטת WIFI של סלקום שמחובר למוקה. כשחיברו, הטכנאי טען שאם אחבר switch דרך המוקה אני אמור לקבל מהירות של 400 ( מחר אקבל את המחשב החדש ואוכל לבדוק אם אכן כך הדבר). השאלה היא : להשאר מחובר עם switch דרך המוקה ? להעביר כבל רשת דרך התשתית של בזק שיחובר מצד אחד לראוטר בסלון ובצד השני לswitch בחדר ? לדבר עם סלקום שיריצו כבל אופטי עד החדר כדי שהראוטר יהיה שם ולהעביר את הsuper wifi של סלקום לסלון? ( אף מכשיר לא מחובר קוית לראוטר בסלון ). מעוניין לקבל חיבו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה לשחק באפשרות הLAN במשחק NFS: Most Wanted , ובפורום של המשחקים אמרו לי שיכול להיות שהראוטר חוסם פורטים מסוימים , שהמשחק. נכנסתי לקובץ הReadme וזה מה שהיה כתוב: Need for Speed Most Wanted uses the following TCP and UDP port(s) for Internet play: TCP ports: 80, 13505, 30900-30999 UDP port addresses: 3658-3658 האם מישהו יכול לעזור לי להגדיר את הפורטים האלו? תודה רבה מראש. דגם הראוטר: Siemens ADSL SL2-141
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת: לדוגמא: http://www.cellcom.co.il/cellcom/doa_iis.dll/Serve/item/Hebrew/ אני רוצה להוריד את כל תכולת התיקיה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי נתב netgear wgr614 ואני רוצה לדעת איך פותחים שם פורטים ואיך מבטלים את ההגבלות השונות . אני מתכוון למשל שהוא לא יכול להתחבר למשחק הירוס 3 דרך TCP\IP . לא נותן להתחבר אליו ולא ממנו. אולי יש מדריך כלשהו של הנתב ? איך פותחים שם שהכל יעבוד וכו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבר הראה לי את האתר הזה שכביכול מציע שירות שעוקף את הספקית ואת חסימת הפורטים ו/או הגבלות אחרות מצידה. הוא אמר שזה גם יכולה ליהות תרמית והוא לא בדק את זה. אני רוצה ליהיות בטוח שזה לא תרמית כי זה עולה מספיק כסף (17 דולר לחודש)... למיהו יש מידע על זה או יכול להראות לי שזה תרמית אחת גדולה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני אוכל להעביר רשת בצורה הזו בעצם על גבי קווי הבזק שבקירות ביתי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הרואטר של בזק מסוג ROTAL - RTA 1025W פתחתי לו פורטים לפי כל המדרכים והנה התוצאה מה שהתוכנה כותבת לי בבדיקת התקשרות Connecting to probe.filezilla-project.org Response: 220 FZ router and firewall tester ready USER FileZilla Response: 331 Give any password. PASS 3.3.5.1 Response: 230 logged on. Checking for correct external IP address Retrieving external IP address from http://ip.filezilla-project.org/ip.php Checking for correct external IP address IP 46.116.0.204 eg-bbg-a-cae Response: 200 OK PREP 6198 Response: 200 Using port 6198, data token 1301111751 PORT 46,116,0,204,24,54 Response: 200 PORT command successful LIST Response: 150 opening data conne…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי אינטרנט 5MB אצל הספקית בזק בנלאומי ותשתית כבלים. השאלה שלי פשוטה ביותר. האם עצם העובדה שיש לי תשתית כבלים גם של הטלוויזיה וגם של האינטרנט. זה אומר שאם לשכנים שלי יש (אפילו רק כבלים הוט של הטלוויזה בלי אינטרנט) גם אז אני מתחלק איתם וזו יכולה להיות הסיבה לפינגים גבוהים? בדרך כלל יש לי פינגים ממש נמוכים לחול. כמעט רוב הזמן אבל רק בשבת וביום אחד פתאום באמצע השבוע יום שלם אני סובל מזה כמו כן אני יודע שזה לא מאצלי (זה משהו שקשור לתשתית שלהם נראה לי) גם היו אצלי טכנאים על ימין ועל שמאל מכל הסוגים שרק יש החליפו לי כבר 8 פעמים אם לא יותר את המודם. וכולנו הגענו ביחד בשיחת ועידה עם הכבלים והספק למסקנה אחת ברורה שללא ספק זה תקלה מהתשתית= כבלים. עקרונית אני יודע ששום טלפון …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להציג את הדסקטופ במחשב מרוחק לא שליטה עליו! רק תצוגה האם יש תוכנה שכזו? תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לך אנטנטר מהיר דרך הכבלים, אני לא מחובר ברשת או משהו כזה זה הגיוני מספר החייגנים שיש פה? תודה רבה! צירפתי תמונה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני מנוי באינטרנט זהב ב adsl ויש לי כל 3 ימים במדוייק ניתוק... תכנתתי את החייגן ככה שיחייג אוטומטית לאחר שנותק וכשזה קורה זה ישר מתחבר אוטומטית ללא בעיה ככה שאני לא חושב שמדובר בספק האינטרנט... יש לי מודם אלקטל כשהניתוק קורא 2 הנורות הימניות נשארות דלוקות. האם תופעה זו קוראת גם לכם?(מנויי אינטרנט זהב ב adsl) תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-