עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by pure perfection,

מה קורה?? אני רוצה כרטיס רשת אלחוטי עם כמה שיותר טווח .. יש את שני אלה .. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3833&CatCode=60 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2601&CatCode=60 מה דעתכם??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אחרי פעמיים שאני משנה MAC ADDRESS (לא של הראוטר ולא של המחשב, שאני המצאתי), אני צריך לנתק את המודם מהחשמל ולהחזיר אותו חזרה כדי שהאינטרנט יפעל שוב, למה זה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. כותרת רק מי שבאמת יודע יגיב בבקשה TY

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. עברתי היום לאקספון. אני מתחבר עם נתב של Edimax, שהיה מוגדר על Dynamic IP, כך שאני לא צריך להכניס שם משתמש וסיסמא. האם כל מה שאני צריך לעשות זה לרשום ב-Host Name את כתובת הספק? אגב, הכתובת שיש לי היא 91.205.152.151 לפי חבר פורום אחר שהתחבר אליהם ופרסם.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, לאחר כמה שנים טובות בתשתית הכבלים וספק בב"ל, אני מעוניין לעבור לADSL בעיקר בגלל המחיר שהכבלים דפקו לי.... יש לי מספר שאלות ואשמח לקבל תשובות: 1) האם המעבר מומלץ? 2) כיום אני בלי חייגן. האם ניתן לשמר את המצב בתשתית ADSL? 3) מה עדיף לי לקחת מבזק: מודם או ראוטר? בהנחה שיש לי ראוטר שאני מאוד מרוצה ממנו. 4) בהמשך לשאלה הקודמת, איזה דגם של מודם/ראוטר מוומלץ? 5) ראיתי שיש לבזק את הNGN. האם זה שווה משהו? 6) פעם היתה בעיה של קרבה למרכזיית בזק. האם הבעייה עדיין קיימת? אם יש לכם הערות, חוות דעת וביקרות ונקודות נוספות שלא חשבתי עליהן אני אשמח לשמוע. תודה לכולם וערב טוב.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. בכוונתי לקנות ראוטר בכדי לחבר את ה ps3 לאינטרנט, מאחר ויש לי חיבור אינטרנט עם חייגן (חיבור גיימר). האם יש איזשהו נתונים חשובים שצריכים להקפיד עליהם, שקונים ראוטר ואם כן מהם ? בעקרון אני מחפש לקנות ראוטר הכי זול שניתן ובלבד שזה לא יפגע באיכות המשחק ברשת ה ps3. אודה להמלצות / הבהרות . תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ברשותי אינטרנט כבלים נטויזין 3 מגה,מודם thomson 425 ולו שני כניסות מאחורה אחת לכבל רשת ואחת לכבל יו אס בי. מחשב הישן מחובר בכבל יו אס בי ועובד מצוין. מחשב חדש מחובר בכבל רשת ועובד מצוין. השאלה איך אני מגביל את מהירות ההורדה והעלאה במחשב הישן?? יש איזה תוכנה??אולי הגדרות בוינדוס? תודה מראש חברים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם, שאלה קטנה: כאשר אני לוחץ לדוגמא google.com בדפדפן שלי, זה מגיע לשרת DNS של ספקית האינטרנט שלי,במידה ולא נמצאת שם תשובה - בקשת הDNS מועברת למישהו אחר בהיררכיית הDNS בארץ.....למי? מהו מבנה היררכיית הDNS בארץ בעצם? (וכמובן, קראתי בויקיפדיה,גוגל וכו'...ולא מצאתי תשובה ) תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by eladh16,

שלום. יש לי נתב asus am 604g ויש לי בעיה איתו. אחרי זמן מה שהנתב דולק, מהירות הגלישה יורדת באופן משמעותי. אך כאשר אני מכבה אותו ומדליק שוב הגלישה חוזרת להיות מהירה. חשוב לציין שאין זה בעיה של המחשב שניהיה איטי. ברגע שאני מאתחל את הנתב הנפלאות קורות לבד. הנתב עצמו לא ממש חם ונמצא באיזור מאוורר. מה לדעתכם מקור הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום ;D יש לי בשני המחשבים VISTA ULTIMATE, סימנתי V באפשרות SHARE על הכוננים וסימנתי FULL CONTROL... והוא עדיין נותן לי את השגיאה הבאה כשאני נכנס לדוגמה ל CMD, וכותב PING NIV הוא מוצא את המחשב בצד השני ונותן IP, חסר ל V איפה שהוא... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. טוב תקשיבו חברה לא מזמן נוצרה לי בעיה, הטורנטים מורידים לי מאוד לאט ,אל תגידו לי זה קשור לסיידרים וכאלה למה אני מוריד רק מאתרי טורנט פרטיים מTL, עכשיו לא מיזמן כול דבר שאני מוריד, מוריד לאט אבל לא משנה מה כמות הסיידרים והליצים, אני נואש ומה לא עשיתי ושכחתי לציין אני גולש על מודם עם חייגן לא רשת(מחשב בודד בבית ישירות מהמודם למחשב) מהירות 2.5 מגה וספק נטויזין ובהורדות ישירות הכול עובד קשורה(350 כמו צריך מוריד) אז נחזור לנושא אני וחבר שלי ממחשבים שונים ומספקים שונים(כול אחד דרך הבית שלו) ועשינו בדיקה הפעלנו אותה הורדה ולו יש רק 2 מגה לעומת 2 וחצי שלי ולו הוריד על ה220 ולי בקושי מאה בלחץץ ואין מה לא עשיתי כי עד לפני חודש הורדתי על 300 בכיף עכשיו שיש איזה מיליון מקורות ואולי א…

12. Started by gilke85,

שלום לכולם..אני מעוניין לקנות ראוטר שישמש אותי בבית.. אני לא כלכך מבין בדברים האלו (יש לי מי שיתקין לי אותו) אבל אני רק צריך לבחור איזה לקנות יהיו מחוברים אליו אחד חוטי ומקסימום 3 ניידים.. ושלא יעלה הון (בין 200-400) אודה להמלצותיכם...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by בני סלע,

שלום לכולם אז נגש ישר לבעיה,יותר נכון לבעיות...מדובר באינטרנט,באקספלולר,פיירפוקס,ואתרים שונים ברשת. אינטרנט...הוא מתנתק לי מדי פעם כשיש עומס,כשאני מוריד משהו כשאני משחק במשחק רשת וכדו'...זה מעצבן כי לא רק האינטרנט ניתקע....אלא כל המחשב,ורק ריסט פותר את הבעיה. אקספוללר...גלשתי באתר,וכשיצאתי שמתי לב שהאתר נסגר בצורה מוזרה...אחרי שעה חזרתי ולחצתי על האייקון של האקספוללר החלון נפתח ואחרי שניה נסגר...בלי שום ERROR או משהו אחר. פיירפוקס...קודם כל מהרגע שלחצי פעמיים על האייקון לוקח לו כ-8 שניות לעלות,דבר שני שמדי פעם הוא פשוט נתקע ורק אחרי כמה דקות משתחרר,דבר שלישי...למשל אני שומע מוזיקה ביוטיוב וגולש באתר אחר,ברגע שאני מעביר עמוד באתר או עושה רענון היוטיוב מתחיל להיתקע...…

14. מה המצב אנשים ?.. אני כבר לא יכול לסבול את האיטיות ב - P2P עם האינטרנט שלי ... יש לי 5 מגה עם 256 KB העלאה בברק 013 ולפני כשבועיים וחצי - חודש הייתי מוריד על 650 KB בתוכנות P2P ועכשיו אני מוריד על 40-60 KB ובדקתי שזה לא רק אצלי במחשב כי אין בו Spywares וכל מה שיכול להפריע לתקינות הפורטים ... התקשרתי לברק 013 והם טוענים בתוקף שהם לא סוגרים פורטים, לא משנה כמה צעקתי עליהם הם עומדים על שלהם :\ אני רוצה לעבור לבזק בינלאומי כי אני כבר לא יכול לסבול את זה ... ראיתי פעם בפרסומת של בזק בינלאומי שהם עוזרים להתנתק מהחוזה הקיים ללא דמי התנתקות (קנס) ... אתם יודעים אולי אם זה עדיין אקטואלי ?.. תודה מראש, משה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. כי כשאני מנסה להוריד חייגן ומנסה להפעיל אותו אז הוא לא עובד כנראה כי הוא רק לווינדוס XP ומטה ולא לויסטה אז איך אני יכול להתחבר לאינטרנט..? רק עם הראוטר אני מצליח כי אז לא צריך חייגן ואז מתחבר לי האינטרנט אבל יש פעם שאני רוצה להתחבר בלי הראוטר אז מה אפשר לעשות..?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי יש ברשותי ממיר CUBEREVO 250HD נדפק לו חיבור ה-USB,יש ברשותי בנוסף AP PLANET 4033 שהוא די חמוד רק שאני רוצה להשתמש בו בתור "כרטיס רשת" ולחבר אותו בכבל RJ45 ל-CUBEREVO. זה ה-MANUAL של ה-PANET 4033 [ftp=ftp://ftp.asm.cz/Planet/WAP-4033/Manual/EM-WAP4033.pdf]ftp://ftp.asm.cz/Planet/WAP-4033/Manual/EM-WAP4033.pdf[/ftp] האם אני חייב סוויטש/נתב שילשם יהיה מחובר ה-AP? או שאני יכול לחבר ישירות את ה-AP ב-RJ45 ? הרציונאל מאחורי כל זה הוא שהממיר יוכל לקלוט אנטרנט מהרשת הביתית. אשמח לעזרה

17. שלום לכולם אני לקוח של בזק, ובזק בינלאומי, מהירות 10MB, ויש לי נתב D-LINK 2650U מחשב אחד מחובר חוטי, ו-2 אלחוטי, כי זה פשוט לא נוח להעביר כבל בבית (כדי שתעריכו נכון..המרחק מהנתב למחשב הראשון הוא כ-6-8 מטר קו ישר עם קיר בטון באמצע, והמרחק מהנתב לחדר שלי הוא 8-11 מטר קו ישר עם קיר בטון וגבס באמצע) לפני כמה חודשים היו בעיות קליטה שגרמו לניתוקים, ולא יכולתי לשחק משחקי רשת ואפילו לגלוש מבלי שיהיו ניתוקים..מיציתי את כל מה שיכולתי עם התשתית, ונראה שאיכשהו בעיות הקליטה נפתרו.. ניסיתי לחזור לשחק ואז קלטתי שהפינג לא מתאים..יצא שאני וחבר שלי משחקים באותו שרת ובאותה שעה (דיברתי איתו בטלפון), והפינג שלו זה 100 ושלי 230 וזה מאוד משפיע על המשחק.. הם (בזק בינלאומי) לא מוכנים כרגע לתת לי …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום רב: לאחר כמה פעמים שבעת הדלקת ההוטבוקס שלי דרך המפצל שקעים שאליו הוא מחובר (אני מכבה אותו ואת שאר הציוד הנלווה, בעת כיבוי המחשב או בעת הכנסתו למצב שינה), הייתה לי הרגשה כאילו לוקח לו שעות עד שהוא עולה ויש לי אינטרנט, החלטתי למדוד כמה זמן חולף מרגע הדלקתו ועד שיש לי אינטרנט. משך הזמן שנמדד מהרגע שהדלקתי את ההוטבוקס שלי ועד שהיה לי אינטרנט, הוא 1:30 דקות. האם זה משך זמן נורמאלי שלוקח להוטבוקס שלי לעלות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם! צריך המלצה לקומבינציה ראוטר אלחוטי+מודם אלחוטי לנייד לעבודה עם ADSL של בזקץ תודה רבה מראש...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by urinka,

הי אני רוצה להקים רשת אל חוטית פנימית לבינין בן 20 קומות אני רוצה שאופן החיבור יהיה WI FI עכשיו הבנתי שאני אמור לקנות ראוטר בתקן G ואז מגבר לאות שלו עכשיו איזה מגבר אני צריך דרך אגב אם יש פתרונות אחרים אז.. תגידו תודה מראש urinka

21. מתוך ה4 גידים שכן בשימוש איזה צבעים אני צריך לחבר לקופסא? האם יש איזשהי סכמא שמתארת את אופן החיבור? הכוונה בקופסא היא קופסא שיושבת בקיר כמו של הטלפון אלא שפה זה רשת. ושאלה נוספת האם ב4 חוטים הנותרים אני יכול להעביר עוד מחשב?< הכוונה היא שאני ישתמש בכבל אחד בקצה אחד שלו יהיה קופסא עם שני יציאות ובקצה השני שני קונקוטרים שיחוברו לראוטר? זה אפשרי? *אני רוצה לעבוד בצורה כזאתי כי יש לי בית דו קומתי להתקין בו. רשת אלחוטית לא באה בחשבון כי אחד המחשבים נמצא בתוך ממ"ד ויש לי מקום בתעלה של החשמל להעביר רק עוד כבל רשת אחד(הם עבים...) אני לא רוצה להיכנס לתוך קטע של חציבות בקיר וזוהי האפשרות היחידה שלי מבלי לחצוב תודה לכולם מראש

22. שלום, ניסיתי ליצור חיבור בין שני מחשבים לצורך שיתוף אינטרנט באמצעות ה-ICS המובנה של xp. עשיתי זאת בעזרת המדריך (המצוין) בפורום זה, וכן בעזרת זה המופיע באתר netguru.co.il. השיתוף הוא בביתה של חברתי (שם מחוברים דרך 012) והשיתוף פשוט לא מצליח - לא ניתן להציג אף דף אינטרנט במחשב הלקוח, ועושה רושם שיש זרימת מידע דלה מאוד למחשב הלקוח (כמה מאות ביטים). כדי לנסות ולבודד את הבעיה, הבאתי את המחשב האמור אליי הביתה, כדי לחברו ברשת זהה שרצה טוב מאוד אצלי, על אותו עיקרון בדיוק - והמחשב מתחבר מצוין בלי לגעת אפילו בהגדרות - פשוט החלפתי בין מחשבי הלקוח אצלי בבית ומיד הכל עבד (ממש pluged and played). אצלי בבית החיבור הוא דרך חברת 013. לא נראה לי שטעיתי בהקמת השיתוף ברשת החדשה, אצל חב…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Eylon,

שלום , אני מנוי באינטרנט זהב ב adsl ויש לי כל 3 ימים במדוייק ניתוק... תכנתתי את החייגן ככה שיחייג אוטומטית לאחר שנותק וכשזה קורה זה ישר מתחבר אוטומטית ללא בעיה ככה שאני לא חושב שמדובר בספק האינטרנט... יש לי מודם אלקטל כשהניתוק קורא 2 הנורות הימניות נשארות דלוקות. האם תופעה זו קוראת גם לכם?(מנויי אינטרנט זהב ב adsl) תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by zeroone,

שלום מישהוא מכיר את המודם? הוא USB או רשת? ניתן לשדרג אותו לראוטר כמו את האלקטל?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים