רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו מושג כמה עולה תשתית של בזק למהירויות: 25/25 ו- 40/40? יש לי עסק קטן שאני צריך upload נורמלי. אני מתכוון להשתמש ב fast.net.il בתור ספקית אבל לא הצלחתי למצוא מחירים של בזק לקצבים האלו (והמוקד שלהם סגור כרגע..) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש! רציתי שתעזרו לי לחבר את הראוטר שלי (Edimax BR-6424n) כקלינט (tenda w150m+)- מקבל את האות מהראוטר ומעביר אותו לממיר. אז הצלחתי להגדיר הכל והכל עובד חוץ מהדבר הכי חשוב האינטרנט במחשב שלי שמחובר בעזרת כבל רשת לראוטר (האינטרנט האלחוטי עובד). אז מה אני צריך להגדיר בראוטר כדי שיעבוד הכל כמו שצריך: a. AP: Standard wireless AP (access point). b. Station-Infrastructure: This broadband router acts as both wireless communication client and server - connects to another wireless access point as client, and serves other wireless clients as server. c. AP Bridge-Point to Point: Connect this router with another broadband router, to expand the scope of network. d. AP Brid…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הכותרת קצת מסובכת, הנה השאלה בפירוט: יש לי לפטופ שקניתי מפלאפון עם חבילת גלישה כלולה, כאשר ה- SIM מותקן בפנים. עכשיו יש לי לפטופ נוסף ואני מעוניין לחבר אותו לאינטרנט הסלולרי. אין לו חיבור סים פנימי (לא מצאתי במפרט, הוא מסוג DELL VOSTRO 1440), כך שנדרש, להבנתי, מודם USB. האם אני יכול להוציא את ה- SIM מהלפטופ הישן ולהעביר אותו לתוך סטיק USB? היכן אפשר וכדאי לקנות סטיק כזה? תודה לעונים. מוטי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המוצר ורציתי להתקין את ה-firmware האחרון שיצא כי הבנתי שזה חשוב. ובאתר הם מבקשים לבחור גירסה לפני שמורידים את ה-firmware ויש שם באפשרויות רק את גרסה 1.0 ועוד אצלי רשום מאחורה 1.1 אז איך אני יוכל לעדכן אם ככה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... אני מנסה להקים רשת ביתית - ללא הצלחה יתרה. תשתית: מודם SB5101 של HOT נתב: linksys WRT54GL חיבורים: אינטרנט --> מודם --> נתב --> (מחשב נייח , מחשב נייד) חייגן : 014 על הנייח (PPTP) הנייח מחובר חוטית , והגלישה דרכו היא ללא בעיות. הנייד - מחובר אלחוטית - ואין גלישה. הבעייה היא שאין לי פינג מהנייד לאינטרנט. האות האלחוטי הוא מצוין ; כמו-כן יש פינגים מהנייד לנתב (192.168.1.1) לגם לנייח (192.168.1.100) . אין פינג (לדוגמא) מהנייד לשרת DNS של 014 (יש פינג לאותו שרת מהנייח). אשמח לעצה טובה.. ** שיניתי כתובות MAC ושאר ירקות מזהים - עמכם הסליחה. מחשב נייח (עם חייגן של 014) C:\>ipconfig /all Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : Pr…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לשתף 2 מחשבים לאינטרנט וכמו כן אני מעוניין ששתי המחשבים יוכלו להעביר ממחשב אחד למחשב שני קבצים... והאם תוכלו להמליץ לי על חברה טובה של ראוטר ומחיר סביר של עד 500 ש"ח גם שיהיה גם אלחוטי....תודה.. ויש לי שאלה קצת טיפשית אבל אני לא כל כך מבין - ראוטר זה גם מודם כמו שמקבלים בדרך כלל? :s05: ותודה מראש על כל מי שיעזור לי בבקשה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הרואטר של בזק מסוג ROTAL - RTA 1025W פתחתי לו פורטים לפי כל המדרכים והנה התוצאה מה שהתוכנה כותבת לי בבדיקת התקשרות Connecting to probe.filezilla-project.org Response: 220 FZ router and firewall tester ready USER FileZilla Response: 331 Give any password. PASS 3.3.5.1 Response: 230 logged on. Checking for correct external IP address Retrieving external IP address from http://ip.filezilla-project.org/ip.php Checking for correct external IP address IP 46.116.0.204 eg-bbg-a-cae Response: 200 OK PREP 6198 Response: 200 Using port 6198, data token 1301111751 PORT 46,116,0,204,24,54 Response: 200 PORT command successful LIST Response: 150 opening data conne…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה כבר תקופה שהגלישה באינטרנט נהייתה בלתי נסבלת, כלומר אני יכול לגלוש כמה דקות והכל יעלה חלק ואז יתקע לי דף מסויים במשך חצי דקה ולא יעלה עד שאני לא ירענן איזה 4 פעמים וזה קורה הרבה. פירמטתי את המחשב לא מזמן, ניסיתי 3 דפדפנים ועשיתי סריקה של וירוסים, מעבר לזה לא נראה לי שזה משהו במודם כי אני גולש דרכו גם במחשב הנייד בWIFI והוא עובד חלק. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מין בעיית פינגים שמתקיפה אותי ומי ששולח לי את הפינג הוא לא שולח את זה מהמחשב שלו עצמו הוא שולח את זה מקופסה(שרת) ושום פיירוול לא עצר לי את זה מישהו מכיר אולי את הבעיה? איך אני פותר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז שחיברתי רשת אלחוטית [ראוטר של 3COM , כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX] אף משחק מולטיפלייר לא עובד לי. Emule לא מתחבר, COD2 לא מוצא שרתים, Fear כותב ארור, Lineage2 לא מגיב כשאני מנסה להתחבר, ביטורנט אף פעם לא על אייקון ירוק. גם הפיירוואל שלי [sygate] גורם לאינטרנט לא לעבוד, לכן אני חייב שהוא יהיה על ALLOW ALL [=פיירוואל מכובה]. אפילו נכנסתי ל PORTFOWARDING הזה ופתחתי פורטים של LINEAGE2 לפי המדריך. לא עובד. Virtual Server מה לעשות? אני כבר מיואש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי את הראוטר RTA 1025W הנ"ל: אני מנסה להזרים סרטים לקונסולה (פלייסטיישן 3) אך זה פשוט בלתי ניתן לשימוש. כל שניה יש תקיעה. ושלא תבינו לא נכון - מדובר בסרט רגיל לא באיזה HD 1080P... אני לא יודע מה מקור הבעיה - המחשב או הראוטר. ולכן אני שואל - האם ההזרמה תהיה מהירה יותר אם אני אקנה ראוטר חדש? אגב ניסיתי כמה תוכנות להזרמת הקבצים. בכולם יש איטיות. כרגע אני משתמש ב-PS3 Media Server שמקריאה ברשת ממש מומלץ ואמור להזרים סרטים "קלים" בכיף... מצפה לעזרתכם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לך אנטנטר מהיר דרך הכבלים, אני לא מחובר ברשת או משהו כזה זה הגיוני מספר החייגנים שיש פה? תודה רבה! צירפתי תמונה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשביל מה להם לנסות להתחבר דרך פורטים אחרים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, המודם של בזק התקלקל לי(פינג ל10.0.0.138 לא נותן תוצאה). אני רוצה לעדת על איזה מהמודמים שבזק מחלקת אתם ממליצים? כרגע יש לי את הAZTECH. חשוב לי שהוא יהייה גם ראוטר ויהייה בו UPNP. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חיברתי ראוטר אלחוטי של D-LINK למחשב, האינטרנט עובד בצורה מצויינת אבל אני לא יודע איך להגדיר קבצים משותפים בין 2 המחשבים שלי. אני מעוניין להעביר קבצים ממחשב למחשב איך אני עושה את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך להשיג כבל רשת המאפשר חיבור לכרטיס רשת של מחשב נישא. תודה על העזרה חברים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבתי Router והכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח להתחבר ל- Kazza ? עזרה בבקשה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון היו לי מלא לאגים במשחק רשת מסוים. פניתי אל החברה שלו לקבלת עזרה. הם עשו לי מלא בדיקות על המחשב וביקשו ממני להעביר להם נתונים. עשינו מלא פעולות כדי להפסיק את הלאגים ובסוף, ששום דבר לא עזר הם שלחו לי את ההודעה הבאה: " From the test results it shows that your 2nd hop now is intermittently not responding at all. The best bet now is to contact your ISP and let them know there is a problem on their router: 93-172-64-1.bb.netvision.net.il ( 93.172.64.1 ). " אני מבין שהם רוצים שאני יתקשר לספקית שלי וידווח להם על בעיה אצלהם אבל אין לי מוסג מה להגיד... כאילו אני יתקשר ושיענה נציג מה אני אמור להגיד לו? איך אני אמור להסביר לו את מה שהם אמרו לי בעברית? תו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אצל אמא שלי בזק התקינו מודם או נתב של אלקטל שיש לו רק חיבור רשת בודד חיבור לקו הטלפון אבל אין צורך בחייגן והמחשב מקבל כתובת IP שהיא 10.0.0.1 מישהו יכול להגיד לי מהו הדגם ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך אם יש דבר כזה קבל USB אלחוטי שיתחבר בצד אחד למחשב ובצד שני למודם שיהיה רחוק ממנו בכ-12 מטר ככה.. כמה יעלה העסק? נ.ב ראיתי משהו כזה.. http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5803 זה טוב ? זה מה שאני צריך בכלל ? אני צריך 2 כאלה או לא ? ועוד שאלה אחת: מהמודם יוצא כבל של USB למחשב..אבל למודם יש יציאה אחרת שנראת שונה קצת מהכבל הרגיל..קצת יותר קטנה מהרגיל (וקצת יותר גדולה ממצלמה דיגיטלית..) מה אני עושה ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-DIR-645 של חברת D-Link הוא נתב אלחוטי בתקן N הכולל 4 יציאות קוויות של 1 ג'יגה (1G) כניסת USB אחת ומערך אנטנות יחודי. מערך זה, המבוסס על טכנולוגית ה-Beam Forming, מאפשר לנתב לרכז את כל עוצמת השידור בכיוון אחד ועל ידי כך להגיע לביצועים יוצאי דופן. את סקירת הנתב DIR-645 של חברת D-Link תוכלו לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-645/DIR-645.htm
-
צריך המלצה לנתב קוי למשחקי רשת והורדות בBittorent יש לי כרגע TRENDNET אבל הוא מתנתק כול 3 שעות אני במחובר דרך כבלים אין מגבלת תקציב
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נתב של בזק DLINK 6740U שכידוע עובד במהירות 10/100. הוספתי סוויצ' עם יציאות של ג'יגה. העברת קבצים בין המחשבים לאחר חיבורם לסוויצ' מגיעה למהירויות כתיבה / קריאה של 100MB אבל כשאני מחבר כונן רשת (גם עם חיבור של ג'יגה) המהירות בגישה אליו צונחת ל- 10MB. ניסיתי מספר כונני רשת כולם כמובן עם כרטיס רשת של 1GIGA ובכולם יש אותה תופעה. למישהו יש רעיון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע הבית מחובר לאינטרנט המהיר של סלקום (חבילה של 1000). החיבור דרך סיב אופטי והראוטר ממוקם בסלון. מחר אקבל מחשב חדש שימוקם בחדר אחר. כרגע אותו חדר מחובר דרך חיבור מוקה. באותו החדר יש גם מגביר קליטת WIFI של סלקום שמחובר למוקה. כשחיברו, הטכנאי טען שאם אחבר switch דרך המוקה אני אמור לקבל מהירות של 400 ( מחר אקבל את המחשב החדש ואוכל לבדוק אם אכן כך הדבר). השאלה היא : להשאר מחובר עם switch דרך המוקה ? להעביר כבל רשת דרך התשתית של בזק שיחובר מצד אחד לראוטר בסלון ובצד השני לswitch בחדר ? לדבר עם סלקום שיריצו כבל אופטי עד החדר כדי שהראוטר יהיה שם ולהעביר את הsuper wifi של סלקום לסלון? ( אף מכשיר לא מחובר קוית לראוטר בסלון ). מעוניין לקבל חיבו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה?? אני רוצה כרטיס רשת אלחוטי עם כמה שיותר טווח .. יש את שני אלה .. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3833&CatCode=60 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2601&CatCode=60 מה דעתכם??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-