רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
עשיתי מחקר קטן ויש לי טיפה חששות ... 1. לגבי השירות הרגיל והטכני הרגשה שזה טיפה חובבני 2. תמיכה טכנית בתשלום ? 5 ש"ח ? 3. זה מריח כמו HOT . ------------------------------------------------------ אני חושב שאני אתחבר ל Orange וזהו מפחד מהפתעות .
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לעשות סוף סוף ADSL אבל יש לי מרכזייה בביית ובזק אמרו לי שזה יעשה בעיות אם אני יקח מודם שעובד עם כרטיס רשת (מה שיש לכם) הם אמרו לי לקחת מודם USB וזה יהיה בסדר.....השאלה היא האם הUSB יותר איטי מהרגיל? אני ירגיש את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר לבזק בינלאומי, בMPLS. היום בבקר התחברתי בחייגן של נטוויז'ן. אחרי ההתחברות, החיבור שלי ב014 "התאפס" חזרה לחיבור חייגן. למה זה קרה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם, יש לי בסלון ממיר הוט פייבר בוקס 4K, ובקומה העליונה בחדר ממיר מיני פייבר של הוט בסלון אני מקבל מהירות של 400 מגה בוויאפי, ובחדר בקומה העליונה עם ממיר המיני פייבר אני מקבל 30 מגה בוויאפי, אין לי אפשרות להתחבר עם כבל רשת בחדר רציתי לשאול אם אני אפנה להוט, ואתחיל לריב איתם בלהתנתק, הם יוכלו להביא לי פייבר בוקס נוסף לחדר במקום המיני? ואם יש טעם לזה? או יש פתרון אחר? אני מנוי למהירות 500 מגה. אשמח לדעתכם בנושא הנל. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, היום השתדרגתי למהירות 20 מגה (הוט + 014 + גיימר-מודם HOT BOX שפועל רק כמודם). לפני השדרוג היה לי מהירות 12 מגה עם גיימר ומודם מוטורולה. הראוטר הוא TP-LINK 1043 (עם הגדרות חייגן) מחובר למחשב נייח עם חיבור חוטי, ומחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. בבדיקת מהירות עם ה-20 מגה, המחשב נייד מראה על מהירות של עד 16 מגה הורדה והעלאה מקסימלית של 1 מגה, ואילו המחשב הנייח המהירות היא מקסימלית הן של הורדה והן של העלאה. בחיבור של ה-12 מגה הקודם הבדיקת מהירות הורדה למחשב נייד האלחוט הייתה 100% עד 12 מגה. הראוטר והמודם נמצאים בחדר שלי, והמחשב נייד נמצא בסלון ויש הפרדה של קיר בלוק 1, המהירות מתקבלת גם שאני מקרבת את המחשב נייד בסביבת החדר מה גורם לדעתכם לאיבוד מהירות ההורדה בין ה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תיבת איימייל בנפח של 20+ מגה בחינם.. אם יש לכם מה להציע אז בבקשה תתנו לי לינק שאוכל להרשם.. תודה רבה גיא
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, באיזה פורום אפשר לשאול ולקבל המלצה על מצלמות דרך לרכב? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן כן אני יודע שזה חרוש אבל ניסיתי כבר מלא דברים ואין לי מושג מה הבעיה... החיבור הולך ככה מודם eci b-focus תשתית של בזק (usb) כרטיס רשת אחד בכל מחשב (הרשת של שתי מחשבים) כבל רשת מוצלב (כמובן ) פעלתי לפי המדריך כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 והמחשב הלקוח לא מצליח להתחבר אל המארח בדקתי את הכרטיסי רשת עצמם בשני המחשבים ע"י ping ועבד בסדר אבל כשאני שולח ping אל מחשב אחר ברשת אז אין תשובה חזרה ניסיתי גם את אשף הגדרת הרשת (הפעלתי בשני המחשבים) והוא אומר שהוא הצליח אבל עדיין המחשב הלקוח לא מחובר מממ... אז חשבתי שאולי זה הכבל שהוא בעייתי אבל כשניתקתי אותו מהמחשב השני אז המארח אמר שהלקוח התנתק ושחיברתי שוב הוא הודיע שהוא מחובר וגם שני ה…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי כונן רשת של lacie שמשמש אותי כ-"שרת" FTP. האם יש משהו שניתן לעשות בכדי להגביר את קצב ההורדה ממנו? מכל מקום שאני מנסה להוריד משהו זה לא עובר את ה- 100KB. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, אינני מבין בשיט בדברים הללו של אנטרנט ורשתות אבל אני צריך את עזרתכם, אלו הרכיבים שיש לי: כרטיס רשת O\B של לוח GA-MA69G-S3H Gigabyte Realtek RTL8169/8110 Family Gigabit Ethernet NIC מודם siemens c2-010 plus http://213.8.106.62/broadband/netman/downloads/C2010_UG.pdf ראוטר dynamode br-6004 wg 1 http://www.dynamode.net/details.asp?id=63 וממיר VISIONNET VN8000S http://www.telran.co.il/lastone.aspx?cat=00000000000000000238 אני רוצה לחבר אותם ביחד,הכיצד ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. אם יש עמוד שנמצא בתת ספריה תחת הדומיין של האתר - איך זה נקרא במונח מקצועי ? איך נקרא ה-temp שבדוגמא ? לדוגמא: http://template.com/temp אני יודע שיש לזה שם מקצועי, אך שכחתי אותו... 2. אם אני גולש לאתר http(שזהו פורט 80 לפי מה שאני יודע) ובסוף הכתובת יש 2236: לדוגמא: http://192.168.0.1:2236 ז"א שהפורט שדרכו אני מדבר בכדי לקבל את השירות הוא גם וגם ? או רק פורט 2236 ? אשמח לתשובותיכם המקצועיות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי נתב של חברת dynamode לא ידוע לי הדגם המדוייק שלו רק כתוב עליו dynamode adsl router, אחרי האיפוס הוא מבקש ממני שם משתמש והסיסמא השמח עם מישהו יוכל להביא לי מאגר של הפרטים האלה שנוגעים לנתבים של dynamode. תודה מראש לכול מי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בIP סטטי. אני כרגע מחובר לADSL. האם ניתן דרך הספקיות בארץ? ומה לגבי הכבלים? אני מתכנן לעבור בזמן הקרוב ואם מישהו יודע סביבות מחיר לדבר, גם זה יעזור.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקשרתי לתמיכה של WOWNET והם אמרו שהם לא תומכים בפיירואל מצד שלישי אז ישר חשבתי עליכם... יש לי נתק של 2WIRE והבעיה היא שהפיירואל חוסם את המחשבים מלהתקשר ביניהם. בטילתי את הפיירואל והכול עבד מצויין אבל אני לא יכול להיות באינטרנט ללא פירואל ובמיוחד במחשב הנייד ששם יש קבצים מאוד חסויים [קבצי אוניברסיטה.. לכו תדעו אם מישהו לא יפרוץ לי ויקח את כל העבודות ואת כל הכתובות ובקיצור, הכול ] ואני לא יכול לקחת סיכון... אני רוצה שתעזרו לי בהגדרת הפיירואל בכדי לתת למחשבים גישה אחד לשני - פורטים או כל *** אחר. בתודה מראש, אבי.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחובר להוט+בזק בין לאומי 100 מגה. שנים אני עובד בצורה הזאת הכל תקין. ביומיים האחרונים אני מקבל 10 מגה ומטה. התקשרתי לתשתית ולספק שתיהם אומרות שמצד שלהם הכל תקין. הוט הציעו לי להחליף את המודם כנראה עשה את שלו. אני שואל אז למה שיהיה לי אינטרנט בכלל אם המודם לא תקין ?? עזרה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש ברשותי ראוטר של בזק dsl650u ועוד שני ראוטרים שונים שמתחברים קווית לראוטר שלי ועכשיו לבעיה ברגע שחיברתי את הראוטר הראשון וממנו יצאתי עם עוד כבל למכשיר אז המכשיר עובד תקין הבעיה היא האותו מקום לפעמים יש גישה לרשת ולפעמים לא אותו דבר בראוטר השני שהוא מחובר לראוטר של בזק בצורה קווית ובתוך תוכנת המחשב יש תוכנה המצריכה חיבור לרשת יש גלישה ברשת והמחשב קיבל כתובת אבל התוכנה אומרת שאין חיבור לרשת איפה הטעות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הרואטר של בזק מסוג ROTAL - RTA 1025W פתחתי לו פורטים לפי כל המדרכים והנה התוצאה מה שהתוכנה כותבת לי בבדיקת התקשרות Connecting to probe.filezilla-project.org Response: 220 FZ router and firewall tester ready USER FileZilla Response: 331 Give any password. PASS 3.3.5.1 Response: 230 logged on. Checking for correct external IP address Retrieving external IP address from http://ip.filezilla-project.org/ip.php Checking for correct external IP address IP 46.116.0.204 eg-bbg-a-cae Response: 200 OK PREP 6198 Response: 200 Using port 6198, data token 1301111751 PORT 46,116,0,204,24,54 Response: 200 PORT command successful LIST Response: 150 opening data conne…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה פורטים אני צריך לפתוח ואיך אני עושה זאת? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אתמול התקנתי רשת אלחוטית חדשה בביתי על 4 מחשבים אצלי שמתי Wirelless lan USB של EDIMAX ראוטר - EDIMAX דגם BR 6204WF והמודם ADSL2+modem שיש עליו פיירוול של WOW B-FOCuS 312+ אני ביטלתי את הפיירוול אצלי במחשב של הראוטר...ושלשאר המחשבים יהיה... השאלה שלי איך אני פותח פורט מסיום מה אני רושם (זה בוירטואל סרוור?) ועוד שאלה ברשת האלחוטיתהוקדמת שלי...לא הצלחתי לשחק בפיפא משחק רשת באינטרנט עם חבר הכוונה ששהוא רשם את האייפי שלי והזמין אותי ואני אותו וזה לא קיבל אותו דבר בהרבה משחקים שמולטיפלייר היה לי פינג גבוה והיו לי הרבה התנתקויות מהשרתים אני שם דגש שהחלפתי גם לאינטרנט 5 מגה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, פעלתי בדיוק לפי המדריך ואני עדיין לא מצליח בשום אופן לגלוש במחשב הלקוח. מחשב השרת מתחבר לאינטרנט (012 בכבלים עם חייגן). ב network connections אני את החייגן בחלק של ה VPN ולמטה שני כרטיסי רשת, אחד של הרשת הביתית ואחד שמחובר למודם. הגדרתי את זה של הרשת הביתית כ IP קבוע 192.168.0.1 במחשב הלקוח יש רק כרטיס אחד והוא מוגדר קבוע עם 192.168.0.2 וכל השאר כמו שהוסבר במדריך. ביטלתי בשני המחשבים את הפיירוול והגדרתי את בשרת את כרטיס הרשת של המודם כשיתוף אינטרנט, למה זה לא עובד ??? אני לא מצליח אפילו להוציא פינג ביניהם... במחשב הלקוח הסטטוס הוא שולח בלבד ומקבל 0 (כשאני מסתכל על מצב הרשת). אודה לעזרתכם! ניר
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לך אנטנטר מהיר דרך הכבלים, אני לא מחובר ברשת או משהו כזה זה הגיוני מספר החייגנים שיש פה? תודה רבה! צירפתי תמונה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס של Gb ב-50 שקל ויש לי בעיות במהירות העלאה, הכרטיס Dynamode NC-1000TX-g המהירות בהעלאה היא 1 MB והמהירות בהורדה 30 MB יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס? הכרטיס דפוק או פשוט מחורבן כשאני מחבר את הרשת דרך הכרטיס של הלוח, כרטיס של 100 Mb אני מקבל אותה מהירות (11MB) גם בהורדה וגם בהעלאה ניסיתי כמה דרייברים ולא היה שינוי להחזיר את הכרטיס ולקנות אחד יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מודם ראוטר של דילינק שעובד מצוין - חוטי ואלחוטי , אליו חיברתי ראוטר שרכשתי של טיפילינק , אני מצליח לראות את הרשת החדשה שהגדרתי לראוטר החדש אבל לא מצליח להתחבר לרשת , יש רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לחבר מודם כבלים Motorola SB5101 (כבל רשת) לנתב אלחוטי SIEMENS SL2-141. אני צריך הדרכה, אני רואה את המודם באלחוטי במחשב ונכנס ל-Control Panel שלו דרך 10.0.0.138 אין לי גלישת אינטרנט. עזרתכם בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
????/
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-