רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
במחשב הראשי יש Vista בעיברית ובמחשב האורח (השני) יש XP בעיברית איך אני מגדיר ששני המחשבים יתחברו לאינטרנט (בו זמנית) תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני חדש פה אז אולי כבר נשאלה השאלה . . . אני מחפש Access Point או יותר נכון bridge של 802.11 לשימוש חיצוני עם הספק גבוה (1W) ולא חייב להיות יקר מדי :-) לא מצליח למצא כזה - מישהו אולי מכיר ויודע היכן לקנות? המון תודה מראש, משה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא זוכר אבל פעם אמרו לי שאני לא יצליח לקבל בבית יותר מ10 MB כי העברננו משהו לא נכון , עכשו אנחנו על 30MB ובאמת מקבלים 12, אז אני רוצה להבין איזה כבל אני צריך להחליף כדי לסדר את הרשת, מנקודת הטלפון יש כבל DSL באורך 10 מטר עד לחדר שלי - שם הראוטר ומחשב צמוד אליו, אני צריך להחליף את הכבל למתקדם יותר או מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז בזמן האחרון כל פעם שאני משחק יש לי לפחות פעם אחת פינג ספייק שעולה לפעמים ל150 ולפעמים גם ל500 ול800 עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג כמה עולה תשתית של בזק למהירויות: 25/25 ו- 40/40? יש לי עסק קטן שאני צריך upload נורמלי. אני מתכוון להשתמש ב fast.net.il בתור ספקית אבל לא הצלחתי למצוא מחירים של בזק לקצבים האלו (והמוקד שלהם סגור כרגע..) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות PORT FORWARD בשביל שאני אוכל להוריד דרך UTORRENT, אבל נראה שזה לא מצליח לי. יש לי סוויץ' של SURECOM מדגם EP-826DG-S, והמודם מחובר למחשב אחר ברשת. עשיתי כבר כמה פעמים PORT FORWARD למחשב שלי, אבל נראה שעכשיו כל הפורטים נחסמו אפילו אלה שפתחתי ממזמן. יש מצב זה בעיה במחשב שלי?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זהו דיי נמאס לי! חזרתי משיחה עם 012, עם התמיכה הטכנית, אני כבר סובל בערך כחצי שנה מקרטועים בלתי נסבלים בצפייה באתר southparkstudios בתוכניות המשודרות בחינם ברשת. לפני 012 היה לי ספקית ותשתית בזק עם גיימרים על 2.5MB. תמיד הייתי יכול לראות SouthPark על האיכות הכי גבוהה (HD) ללא קרטועים בכלל, אפילו על 2 מחשבים! מהיום בו עברתי ל012, זהו, נדא. אני לא מסוגל יותר לראות Southpark על Low, בסטרימינג של 300Kb! לי יש ב012 5MB עם גיימרים על תשתית הוט. לאחר חצי שנה של סבל ותקווה לתיקון יצרתי עמם קשר (למרות שבמהלך החצי שנה הערתי על הבעיה הזאת בכל שיחות התמיכה הטכנית המרובות שהיו לי איתם) היום הם אמרו לי שהמשתמש שלי תקין לחלוטין, ולטענתם הם בדקו בנטויזיון וגם שם זה מקרטע (אצלי …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי 2 מחשבים בבית אחד שמחובר למודם ולראוטר ומותקנת עליו מערכת הפעלה XP והשני שהתקנתי עליו VISTA ויש בו כרטיס רשת שאמור להתחבר כיביכול לראוטר , מה שלא קורה בפועל. הנה 2 תמונות להמחשה זה כשאני מנסה ללחוץ על ה-X הזה לפני האינטרנט
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי הנתק שבכותרת, עובד חלק ללא התנתקויות. יש לי רשת אלחוטית בבית, תקן G, ונראה שהעברת קבצים בין 2 מחשבים היא איטית, רק 1-1.2 מגבייט לשניה. בשני המחשבים יש כרטיס רשת Edimax EW7128G. והחיבור מראה את כל הפסים (קליטה מלאה) ומראה חיבור 54Mbps. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לא מזמן חיברתי Router ואני מנסה לפתוח פורטים לכל מיני תוכנות. האם מישהו יכול להגיד לי מה לעזאזל עושה Port Triggering? ומה זה DMZ? האם גם שם אני צריך להגדיר דברים על מנת לפתוח את הפורטים הרצויים? אודה לכם על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז הסיפור שלי הוא ככה ביום שלישי ראיתי שהגיע טכנאי בזק ל"שכנים" (חברת קרמיקה) ותיקן להם תקלה כל שהיא למחרת לא היה לנו לא קו טלפון ולא אינטרנט (אני חושב שטכנאי שבא לתקן להם את התקלה עשה לנו תקלה) כמובן התקשרנו לבזק והם אמרו שהם יגיעו תוך לא יותר 72 שעות. הטכנאי המיוחל הגיע ביום חמישי כמובן שהוא הודע על כך רק שעתיים לפני ולא היה אף אחד בבית אז הביקור של הטכנאי נדחה למחרת ביום שישי הגיע הטכנאי ועשה בדיקה ואמר שהתקלה היא בקופסה של בזק שבה מתוך 20 חיבורים יש שלושה תקולים שאחד מהם הוא שלנו והוא הסביר לנו שהוא לא מוסמך להתעסק עם זה ושאנחנו צריכים להתקשר 199 במקום 166 והוא גם אמר שרוב הסיכויים שהטכנאי ויבוא רק ביום ראשון כדי שיטפלו בתקלה , שאלתי את הטכנאי האם יכולים להחליף את החי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני החלטתי לקנות כרטיס רשת חדש, לאחר שנמאס לי מהבעיות של השניים שהיו לי. אלחוטי / חוטי: אלחוטי. הנתב: DGN2200 של בזק. כרטיס פנימי או חיצוני: אני מעדיף פנימי, אבל אני גם לא שולל חיצוני. מרחק מהנתב: בסביבות ה-6 מטרים עם קיר בטון עבה שמפריד. תקציב: הכנתי לזה 250 ש"ח, אבל אם יהיה צורך אני אוכל לחרוג. הלוח אם שיש לי הוא "Gigabyte GA-B75M-D3H". תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אפשר , אפילו שיבוא בלי אפשרות לפירוול בתוכו כי כרגע יש לי בעיות עם זה ב DYNAMODE.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לקבל המלצה לראוטר לחיבור מודם כבלים מוטורולה. אם יש מישהו שיש לו ניסיון וגם ביצע זאת בעצמו אנא תן טיפ גם לחברים...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב אם אני פותח דף אינטרנט כבד כמו מאקו , YNET וכו' אם אני לא מחכה שהדף יפתח ב 100 אחוז ואני לפני פתיחה מלאה משחק עם העכבר אז האתר נתקע נהיה כבד , אבל אם אני מחכה לפתיחה מלאה של הדף אז האינטרנט זז טוב ואין תקיעות , השאלה אם זה נורמלי ? צריך לחכות לפתיחה 3-7 שניות לפתיחה מלאה דף ? או שישר לוחצים YNET ואפשר לגלוש בלי לחכות לפתיחה מלאה ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר כמה שנים טובות בתשתית הכבלים וספק בב"ל, אני מעוניין לעבור לADSL בעיקר בגלל המחיר שהכבלים דפקו לי.... יש לי מספר שאלות ואשמח לקבל תשובות: 1) האם המעבר מומלץ? 2) כיום אני בלי חייגן. האם ניתן לשמר את המצב בתשתית ADSL? 3) מה עדיף לי לקחת מבזק: מודם או ראוטר? בהנחה שיש לי ראוטר שאני מאוד מרוצה ממנו. 4) בהמשך לשאלה הקודמת, איזה דגם של מודם/ראוטר מוומלץ? 5) ראיתי שיש לבזק את הNGN. האם זה שווה משהו? 6) פעם היתה בעיה של קרבה למרכזיית בזק. האם הבעייה עדיין קיימת? אם יש לכם הערות, חוות דעת וביקרות ונקודות נוספות שלא חשבתי עליהן אני אשמח לשמוע. תודה לכולם וערב טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הרואטר של בזק מסוג ROTAL - RTA 1025W פתחתי לו פורטים לפי כל המדרכים והנה התוצאה מה שהתוכנה כותבת לי בבדיקת התקשרות Connecting to probe.filezilla-project.org Response: 220 FZ router and firewall tester ready USER FileZilla Response: 331 Give any password. PASS 3.3.5.1 Response: 230 logged on. Checking for correct external IP address Retrieving external IP address from http://ip.filezilla-project.org/ip.php Checking for correct external IP address IP 46.116.0.204 eg-bbg-a-cae Response: 200 OK PREP 6198 Response: 200 Using port 6198, data token 1301111751 PORT 46,116,0,204,24,54 Response: 200 PORT command successful LIST Response: 150 opening data conne…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להציג את הדסקטופ במחשב מרוחק לא שליטה עליו! רק תצוגה האם יש תוכנה שכזו? תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לעשות סוף סוף ADSL אבל יש לי מרכזייה בביית ובזק אמרו לי שזה יעשה בעיות אם אני יקח מודם שעובד עם כרטיס רשת (מה שיש לכם) הם אמרו לי לקחת מודם USB וזה יהיה בסדר.....השאלה היא האם הUSB יותר איטי מהרגיל? אני ירגיש את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במשך כשבוע בשעות הערב (היום כבר משעות הצהריים) ועד מתישהו בשעות הבוקר המוקדמות יש בעיות הורדה משרתי ראפידשייר. לא מדובר במהירות איטית ה"רגילה" בשעות העומס אלא בהפסקת הורדות שנקטעות לאחר עשר שניות בערך. רק בעזרת מנהל הורדות שמחדש את ההורדות אפשר להוריד משהו. הבעיה מופיעה גם בשירות פרימיום וגם בשירות חופשי. הבעיה מופיעה בכל השרתים של ראפידשייר. לא קיבלתי תשובות רציניות או פתרון מעשי מהתמיכה הטכנית של 012. גם אתם רואים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במקום העבודה שלי אני קולט כמה רשתות אלחוטיות אבל כולן מאובטחות האם יש דרך להתחבר לאחת מהן???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בבית פרטנר 1000 מגה מחובר בחדר עבודה.1 אני רוצה להפוך את ה Netgear vvg2000 לרפיטר בסלון ? יש דרך לעשות זאת ? (בזמנו נישאר ה Netgear vvg2000 במסגרת חיוב זיכוי של בזק... מחפש מה לעשות איתו...) תודה לכל מי שעונה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תיבת איימייל בנפח של 20+ מגה בחינם.. אם יש לכם מה להציע אז בבקשה תתנו לי לינק שאוכל להרשם.. תודה רבה גיא
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
במשך פחות משעה, הנתב שלי חוסם מאות פקטים המשודרים פנימה אל כתובת ה- IP החוקית שלו. כל הפקטים מופנים לפורט UDP הנ"ל, כתובת המקור של כל פקט שונה מחברתה; אין 2 כתובות מקור זהות. אגב ביום אחר קוראת תופעה זהה, אך כתובת ה UDP פורט שונה. מישהו נתקל בתופעה כזו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-