רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום רוצה להפוך ראוטר ל ACCESS POINT איזה כדי מהשלוש? http://www.pikok.co.il/category.asp?SID=2⊃=1 BR-6524n/BR-6504IL/BR-6424n אני רוצה לחבר אותו לראוטאר Linksys 802.11g Router WRT54GL יש לי נייד שתומך בתקן Intel 802.11a/b/g/draft-n, Broadcom 802.11a/b/g/draft-n Wireless -HP2230S או אולי לקנות נקודת גישה עם סוויץ מובנה : EW-7209APG תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קראתי על השיטות איך לכוון את שידור הראוטר בכדי לשפר טווח קליטה. שאלתי היא: אם אני מחבר חוט ארוך לאנטנה האם בכך אני מגביר את הטווח? לי יש ראוטר במרתף שכולו בטון ואין לי קליטה כבר בקומת כניסה יש לי אפשרות לחבר חוט לאנטנה, החוט הזה יגיע עד קומת כניסה כ - 3 מטר האם זה יעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לשימוש ביתי (שני לפטופים ומחשב נייח אחד, חיבור לבזק) אבל יש לי ילדים קטנים בבית, ואשתי חוששת מהקרינה ולכן אני רוצה שבמהלך היום, החיבור לרשת יהיה קווי ורק בערבים להעביר לרשת אלחוטית (כדי לשבת עם הלפטופ בסלון...) אני מניח שכל ראוטר אלחוטי הוא גם חוטי אבל ברובם הכיבוי האלחוטי הוא בהגדרות השאלה שלי - האם יש ראוטר אלחוטי שאני יכול לכבות את השידור האלחוטי שלו באמצעות מתג חיצוני או כפתור כלשהו ולא דרך ההגדרות שלו? אני מחפש משהו לא יקר מדי, משהו בסביבות ה300 ש"ח תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מאוד מוזר. כפי שנראה כרגע יש לי בעיה רק עם שני האתרים האלה. בלפטופ שמחובר אלחוטית אין בעיה ואני מצליח להיכנס. מהמחשב הראשי שמחובר חוטית לא נכנס ואני מקבל: This program cannot display the webpage מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כמו בכותרת, מעוניין בכרטיס Wi-Fi בחיבור PCI עד 150 ש"ח לחילופין, אפשר גם כזה שמתחבר ב-USB, אם עדיף תודה
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
היי, בקצרה - אני מחפש נתב אלחוטי שלא ישתנק וימות כל פעם שיש קצת עומס על הקו (משימה פשוטה למדי שהדילינק שיש אצלי עכשיו לא מסוגל להתמודד איתה). אין לי מגבלת תקציב, אני רק מחפש ראוטר נורמלי... :\ אה, כן, והוא צריך להתחבר למודם ADSL. ולחייג. זהו בערך. הצילו?
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה לכרטיס/ים רשת אלחוטי PCI או USB מחפש כרטיס איכותי עם טווח גדול בגדול מה עדיף כרטיס רשת אלחוטי PCI או USB ? תודה איציק
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נתב + מודם(אלחוטי) אני לא צריך אחד עם טווח מטורף אלא אחד פשוט אמין וטוב. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית מבוססת 3com 3crwer100-75 הפופולרי. השרת VPN מחובר ישירות לראוטר והמחשב ה"מרוחק" מחובר בצורה אלחוטית. כאשר אני מנסה ליצור חיבור בתוך הרשת, כלומר, מחייג מהמחשב המרוחק (192.168.1.3) אל השרת (192.168.1.2) - החיבור תקין. לעומת זאת, כאשר אני יוצא לרשת האינטרנט החיצונית בשביל להתחבר לשרת (זה בעצם המבחן האמיתי) ומתחבר לכתובת שאני מקבל מהספק -החיבור לא מצליח. ראיתי שיש צורך להפנות את פרוטוקול GRE מסוג 47 אבל לא ראיתי לזה כל זכר בהגדרות של הראוטר שלי. בחייגן VPN ניסיתי להשתמש ב - Automat ו - PPTP. כמו כן הפניתי את פורט 1723 לכתובת הIP הפנימית של השרת. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הנציג בבזק בינלאומי (שבהתחלה לא ידע מה זה usenet כמובן) חזר אליי אחרי המתנה קצרה בטענה שיש עומס בג'יגהניוז.. יש כאן מישהו עם חשבון בGN שיכול להפריך\לאמת את הטענות? לא בא לי לשלם 10$ לספקית ניוז אחרת רק כדי לגלות שהבעיה לא בGN..
-
- 75 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. שוב אני שואל את השאלה כי לא ענו לי לפני חודש. כאשר מתנתק לי הראות'ר 6204 EDIMAX מתנתק מהאינטרנט (מכל שסיבה שהיא), הוא אמור להתחבר לבד? או שאני צריך לעשות ריסטרט למודם?
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום! ;D אני מתכוון לקנות בימים הקרובים ראוטר מבית Intellinet. Intellinet, MIMO Turbo G מדגם 502207. קישור למוצר: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000usKQO-RlYVAuR_pOvFSjoBS:12bbi68k5?id=3981461&pr=QJ5&N=2%2031582%2031105&sgID=10 בבית, התחברתי לתשתית L2TP של HOT, (כלומר כבלים) ואני רוצה לדעת את הדבר הבא: 1. אם אני אחבר את המודם לראוטר, ואת 3 המחשבים בכבל לראוטר - האם אני אוכל לגלוש בכל שלושת המחשבים? 2. האם תתאפשר רשת פנימית בין שלושת המחשבים? (זה פחות חשוב, העיקר אינטרנט) 3. במידה ואני רוצה להחליף כתובת IP (כדי להוריד מספר קבצים מ Megaupload לדוגמא), אז איך אני עושה את זה? האם מספיק לאתחל את הראוטר או שאפשר להסתפק גם בכיבוי…
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מתקין מחר ראוטר של TP LINK רוב הזמן אני רוצה שתהיה רק רשת בין המחשב הראשי לנישא. ושהמחשב הראשי (שמחובר קווית לראוטר) יהיה היחיד שיהיה לו אינטרנט. לפעמים אני רוצה שיהיה גם אינטרנט בנישא. איך עושים את זה הכי קל?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המבצע שלי הולך להסתיים ואחרי שהם חסמו לי את הביטורנט החלטתי לגמור איתם מישהו עבר את התהליך הזה ויכול לספר?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב נייח כרטיס רשת USB דגם EW-7718Un וראוטר תואם. כל פעם שאני מעלה את המחשב אני מעוניין שהוא יתחבר אוטומטית לאינטרנט... התקנתי איתו תוכנה של edimax שניקראת Edimax wireless utility אבל לא מצאתי בה אפשרות כזו. איך אני עושה את זה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחר שאני רואה שלא טוב לי עם בזק, אני מעוניין לעבור לחברה אחרת, שמעתי על אורנג' שהיא לא חוסמת פורטים ושיש להם מבצעים טובים בקשר לטלפון + האינטרנט. מישהו ניסה / יודע יכול לתת לי עצה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני סובל מחוסר יציבות של הציוד תקשורת העלוב שיש לי כרגע, אז אני מחפש סוויץ' חדש, חשוב שיהיה גיגהביט, לא צריך יותר מ-5 פורטים. ראיתי בנתיים כמה דגמים: 3COM 3CGSU05 D-Link DGS-1005D Linksys SD2005 אפשר גם להמליץ על משהו אחר כל עוד הוא זמין בארץ ובמחיר סביר. תודה (:
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מחובר ל- בחבילה של 2 מגה012. לפני כשבוע עשיתי רשת אלחוטית עם נתב edimax br6204wlg. ויש אינטרנט והכל טוב ויפה, רק מה הוא איטי ברמות מטורפות אני מוריד קובץ מכל אתר שהוא במהירות של 10קב במקום 250+-. חשבתי שאולי זה הנתב אשם אבל נכנסתי לאתר של 012 ויש שם אפשרות לבדיק מהירות ומשם אני מוריד על 250+-. כמו כן התקשרתי אליהם והם הגדירו לי באקספלורר(כלים-אפשרויות אינטרנט-התקשרויות-הגדרות lan )כתובת ויציאה של שרת פרוקסי, ואכן המהירות באקספלורר בהורדה חזרה לעצמה אבל בשועל כלום. לפי הבנתי הנתב לא קשור לאיטיות או שאני טועה? במידה ואני טועה איך אני מטפל בבעיה כמו מעצבנת... תודה רבה למי שיעזור
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, איזה כרטיס רשת אלחוטי מומלץ למחשב נייח? האם עדיף כרטיס רשת חיצוני או פנימי (אם אין הבדל באיכות אז אני מעדיף חיצוני). תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום ! בבית שלי כבר הרבה שנים יש רשת ביתית בכבל מוצלב בין שני מחשבים נייחים שלי ושל אחי. לאחרונה אני ואבא שלי קנינו מחשבים ניידים, שאותם אנחנו גם רוצים לחבר לאינטרנט הביתי מבלי לפגוע בניידות שלהם בבית. המעבר לרשת אלחוטית לחלוטין יהיה מסורבל, שכן אנחנו צריכים לקנות כרטיסים מיוחדים למחשבים הנייחים... סתם בלגאן. השאלה שלי: האם קיים איזה שהוא מתאם שמתחבר למודם, ומספק רשת אלחוטית? תודה, תומר
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מטעמי הפחתת הקרינה אני לא רוצה שהמודם ישדר קבוע אלא רק כאשר אני צריך להשתמש בנייד. הראוטר הוא מדגם 6540N ורציתי לדעת אם ברגע שאני נכנס להגדרות ועושה DISABLE לשידור האלחוטי הראוטר בפועל מפסיק לשדר או שפשוט לא ניתן לזהות את הרשת?
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
יש לי 3COM ישן , הוא גורם לי ניתוקים , אני משחק המון ONLINE ב PS3 וזה מעצבן ביותר , אני מחובר חוטי ! אשתי גולשת 2 קומות מתחתי באופן אלחוטי. יש לה סיגנל מאוד חלש שגורם לה לפעמים לבעיות גלישה. אני גולש בבזק בינלאומי , חבילת גיימר , תשתית כבלים , 7M. קניתי EDIMAX 6524 תקן N , הבעיה שלי איתו שהוא האיט לי מאוד את ה DOWNLOAD. מ 850K לאיזור ה 500K , בבדיקות מהירות הוא הראה לי 3M , 4M במקום 7M. החזרתי אותו ולקחתי TP-LINK. גם תקן N. הסתבר שהוא לא עובד עם חייגן ! ובחבילת הגיימר הרי חייב חיגן. החזרתי גם אותו. עכשיו אני לא יודע מה לקחת ? לא אכפת לי לשלם , אבל למה כל כך קשה למצוא נתב שבאופן חוטי יהיה יציב , מהיר וכמובן באופן שולי , עובד ! אשמח לעזרה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, מזה כמה חודשים שאני נתקל בתופעה נורא מוזרה, במשחק, אם אני משחק ב LADDER ובוחר ב QUICK GAME או AT אין לי לאגים בכלל והכל עובד חלק, אבל! כשאני נכנס ל CUSTOM GAME הכל מקרטע ואני מקבל ספייקים וזה פשוט נוראי! מישהו מכיר את התופעה? חווה אותה? יודע על דרך פתרון? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה לראוטר ו כרטיס למחשב בשביל להתחבר עם שני מחשבים מהירות גלישה 10 מגה כבלים בלי חייגן החדר אחד ממד אבל עם דלת רגילה לא של ממד וחלון פתוח והחדר השני צמוד לו(חדר רגיל) וגם פה יש חלון ודלת רגילים פתוחים הכי חשוב שבמחשב אחד שיהיה מחובר קוי לא יהיו בעיות בתעבורה ולכן יהיה מחובר קוית השני פחות קריטי ישמש רק לגלישה וגם לא מרובה בלי הורדות... תקציב 250 שקל
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית, לפני כשעה הדפדפנים במחשב הראשי החליטו שהם מפסיקים להציג את האינטרנט - "כתובת לא נמצאה", גם באקספלורר וגם בפיירפוקס, לעומת זאת המסנג'ר עדיין מחובר, גם האימיול, ובנוסף, דרך המחשב הנייד אני גולש יופי. לא שיניתי שום דבר בהגדרות... מה יכול לגרום לזה ?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-