רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אצל ההורים שלי יש אינטרנט של הוט וכנל הוט בוקס, האם זה אפשרי לקחת את ההוט בוקס ולחבר אותו באזור אחר בעיר שלי? פשוט עברתי דירה ואני צריך אינטרנט במחשב..
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני נמצא כרגע בבית של קרוב משפחה ומנסה לחבר את אחד המחשבים לרשת. אני מחבר את המחשב בעזרת כבל רשת לראווטר אלחוטי של d-link (דגם BR6216MG) אבל הכרטיס לא מקבל IP. יש לציין שהמחשב שמחובר בצורה אלחוטית מקבל כתובת אוטומטית ועובד מצויין. אני עושה משהו לא נכון? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מזמן הגיע התשתית NGN לרחוב שלי אז היום החלטתי לבדוק מהירות יש לי חבילה של 4 מגה ורציתי לדעת אם ספקית גם נותנת לי מהירות העלאה של 800. יש לי חשבון גימר 4 מגה ב014 . אוקי אז התחלתי בדוק בspeedtest ולפעמים אני מקבל תוצאות כאילו : אני רואה גם תוצאות של 6 ו 7 קפיצות קצב ל16 מגה . מה בדיוק לא בסדר? אני בודק את זה על מחשב נייד על סוללה ברשת על חוטית. הבעיה לא יכולה להיות רק במקום אחד כי גם בזק וגם בזק בינלאומי אמורים להגביל אותי. אני כנראה אצתרך להתקשר אל שניהם לבדוק מה הם עשו לחבילות שלי כי אני לא ממש מעוניין לשלם על קצב כזה ואני כבר למדתי את העובדה שבחיים שום דבר לא בא בחינם תמיד מישהו משלם על זה וזה לרוב הצרכן... עריכה שברתי את ה שיא :
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
איך העולם כולו בעצם מחובר לרשת האינטרנט? האם כולו מרושת בכבלים אופטיים? או שיש איזורים שהם מרושתים וחלק עם לווין? כי בין היבשות לדוגמא מפריד ים... אז מה כאילו יש אינטרנט לוויני??
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 4 מחשבים שכולם מחוברים ל-SWITCH אחד, ומחשב אחד משמש כסרבר (SERVER) ישנו שיתוף אינטרנט שבזכותו כולם מסוגלים לגלוש ביחד (ADSL) השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי שיהיה שיתוף מדפסת?.... (ישנה מדפסת המחוברת למחשב שהוא הסרבר) בתודה מראש HD.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עם תשתית וספק של בזק במהירות 100 מגה, אך בפועל אני מקבל מתחת ל-50 בחיבור קווי ו-30 באל חוטי). דיברתי עם בזק על הנושא הזה המון פעמים, אך אין עם מי לדבר שם... זה לא מעניין אותם כי לפי מה שהם רואים לראוטר נכנס 70 מגה. אני כבר לא יודע מה לעשות, כי לדעתי הבעיה היא בראוטר... לכן אני חושב על לקנות אחד חדש יותר טוב ממה שהם נתנו לי. אם יש לכם איזו שהיא המלצה על ראוטר (פשוט אהפוך את הראוטר שלהם למודם) או ראוטר+מודם שיפתרו לי את הבעיה, אשמח לדעת. בעיקרון יש לי תקציב של 500 שקל מקסימום ואני לא צריך 5GHZ כי אין לי משהו שפועל בתקן... הראוטר ישב במרכז הבית במרחק מקסימום של 15 מטר ממכשירים שישתמשו בו. תודה רבה מראש על העצות!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי הקמתי אתר בWIX.COM. לצערי הם עדיין לא מאפשרים הוספת HTML. האם יש לי אפשרות להוסיף מונה כניסות לאתר שלא מאפשר הוספת HTML? אולי מונה כניסות חיצוני (יש דבר כזה בכלל?)????
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מעוניין לרכוש ראוטר הבנתי שהטכנלוגיה הזו משתמשת בקווי הטלפון ע"מ ליצור/להתחבר לרשת שאלתי היא האם צריך לרכוש ראוטר מסויים שתומך בhpna או שהטכנולוגיה עובדת בלי קשר לסוג הראוטר אודה על תשובתכם
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כלומר אנשים שולחים לי הודעות(וידאתי את זה אתם) וחלק מההודעות לא מגיעות. זה קורה גם במסנג'ר וגם בצ'אט של פייסבוק. זה מאוד בעייתי, ממש פגוע לי ביחסים עם כל מיני אנשים. מה יכולה להיות הסיבה? יש לי את הנתב תקן N של בזק 2760u. windows vista
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול לתת לי הסבר כיצד אני מקים רשת ביתיתת בווינדוס ויסטה(xp אני יודע ) מדובר במחשב נייד ומחשב נייח (אליו מחובר הראוטר) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה על נתב אחלוטי בתקציב 300 שח. לנתב יתחברו 3 מחשבים (ברגעי שיא) ו3 פלאפונים. צריך לתמוך בתקן n, אני דיי בטוח שאין לנו מכשיר AC. מרחק מקסימלי: בערך 10 מטר. הנתב יחובר למודם של הוט מדגם surfboard 5101i. הנתב לא צריך לתמוך במהירות מטורפת, כרגע יש לנו בסך הכל 12 מגה, אולי בעתיד זה יגדל, אבל לא נראה לי שבהרבה (קשה לי להאמין שנשדרג לחבילת 100 מגה נגיד). תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המודם שהיה לי עד עכשיו הוא b-focus 270. המודם היה סבבה ולא עשה שום בעיות של ניתוקים או דברים דומים. אני לא רוצה לרדת ברמה ואני רוצה מודם שיתן לי חיבור יציב ואולי אפילו ישפר את הפינגים על הדרך אם זה משנה אני מחובר דרך כרטיס רשת וחייגן PPPOE. האם כדאי להשאר עם אותו מודם (חדש)? או שמה כדאי לבקש מודם אחר שיעבוד יותר טוב באיזה שהיא צורה שאני לא מבין? יש המלצות? תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי אלקטל החדש שהפכתי לראוטר ויש לי האב. אני רואה את המחשב השני אבל הוא לא נותן לי גישה אליו, בשני המחשבים יש אקספי עם sp2 על אותו workgroup ומופעל פירוול בשנים? מה צריך לעשות כדי להפעיל את שיתוף הקבצים? תודה לעונים.
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בדיוק עכשיו שיינתי מסלול בהוט וקיבלתי למייל את החוזה. כתוב שם שהם יכולים לחייב אותי על שימוש מעל 50 ג'יגה! :o יש למישהו יש עוד פרטים בנושא? גם בספקיות אחרות זה ככה? אני שוקל ברצינות להתנתק מהם בגלל זה...
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הוצא לי קן טלפון של בזק בינ"ל על תשתית האינטרנט - VOB. רציתי לדעת כמה זה תופס מהרוחב פס של האינטרנט. האם צריך פס רחב יותר, האם שיחה וגלישה בו זמנית יפגעו אחת בשני?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המהירות חיבור שלי 2 מגה ואני עדין לא יודע אך אומרים לגלוש אבל לפעמים כמו עכשיו הכל עולה בפחות משניה ... זה מפחיד למה זה קורה? לפעמים
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש חבילה שתאפשר לי אפלואד גבוה יותר מהדבר הזה שמציעים לי עכשיו אך אני פשוט לא מוצא
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום בדקתי אם הפורט של utorent פתוח ולהפתעתי הפורט חסום -אני מחובר ישירות למודם -הפיררואל מאשר את התוכנה (גם במצב "allow all" הפורט עדין חסום) :-\
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אהלן ברשותי המודם ראוטר הבא: td-w8961nd. לצערי לפני שקניתי אותו לא ביררתי אם הוא תומך 100 מגה (כלומר VDSL) ומסתבר שהוא לא (כמו כל שאר המודמים ראוטר שיש כרגע בארץ). רציתי לשאול אם מישהו פה יודע אם אני אוכל לבטל את אופציית המודם שלו ולהשתמש בו רק כראוטר (אני מקבל מודם בהשאלה מבזק, אני יודע שאפשר להגדיר אותו כראוטר אבל עדיין אני רוצה לדעת אם ניתן להפוך את הראוטר שלי כראוטר בלבד) המצאתי את הלינקים הבאים: http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18393993 - בעיקר בסוף http://www.tp-link.com/en/article/?id=344 - לא הראוטר שלי אבל אותו עיקרון (הממשק שונה לחלוטין) ניסיתי להתעסק קצת בממשק של הראוטר שלי וראיתי שם כמה פונקציות שקשורות לVLAN אבל אני לא בטוח שזה יספיק... מצאת…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש שירות בארץ שנותך מהירות UPLOAD נורמלי? וכמובן שיהיה במחיר נורמלי... נגיד מהו כמו חצי מגה DOWN וחצי מגה UP?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי 2.5M - בזק בינלאומי + בזק, ראוטר ROTAL 1025W, פורט פתוח. אתמול שידרגתי ל 2.5 מ 1.5 וזה מוריד לי לאט טורנטים. נכון לעכשיו, מוריד על 53kb מ TL. עשיתי איפוס להגדרות.. מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ובכל העסק של האינטרנט (תדרים, ראוטר מתאים וכולי) אז אני מבקש להיות עדין איתי בכל מקרה, תמיד היה לי בבית איזור "מת" שהאינטרנט כל הזמן מתנתק בו, ובזמן האחרון התחלתי להתעמק בזה.. הבנתי שיש לי מודם\ראוטר מעפן (VVG2000 של נטגיר\בזק) עם קליטה חלשה, ושימוש בראוטר אחר יפתור את זה.. אז בדקתי קצת והבנתי שלפני שאני נכנס לעסק עם ראוטר שעולה 300 ש"ח, אתחיל עם הראוטר של Xiaomi- Mi WIFI mini, שעולה 120 ש"ח (בערך) למי שלא מכיר זה ראוטר של חברת xiaomi הסינית, שלפי ביקורות באינטרנט- עובד כמו שצריך, עם קליטה במקומות מרוחקים, ותומך ב5GHZ. אני יודע שזה ראוטר בסיסי (יחסית), אבל כנראה שבתור משתמש מתחיל הוא יספיק לי.. אז ככה, יש לי כמה שאלות בנוגע לשילוב של …
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא יכול לקבל קבצים באי סי קיו יש לי ראוטר בלי פיירוול איך אני מסדר תבעיה? תודה
-
- 12 תגובות
- 922 צפיות
-
-
האם מה שעשיתי נכון? פשוט לא רשמתי כלום בRemote IP. זה עידכן את השורה אבל האם זה פתח לכול כתובת מבחוץ? הכוונה שלי לפתוח את אותו הפורט שכבר היה פתוח בראוטר הקודם שלי מסוג נטגיר vvg2000 ליוטורנט. כרגע זה מוגדר כמו שציינתי למעלה ועדיין אני מקבל סימן קריאה ביוטורנט... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו אני על סף רכישת TP-LINK 9980 רק שבאקספון הזהירו אותי שהראוטר הזה לא תומך בואקטורים שלפי ההסבר שלהם זה מה שבזק משתמשת בו בכדי לתת מהירויות גבוהות לפי שרחוק מהמרכזיה שלהם מי שיש לו את הראוטר הזה וזקוק לוקטורים לא יוכל להתחבר לאינטרנט ולדבריהם התופעה מאוד נפוצה ואין להם דרך לדעת מי זקוק לוקטורים ומי לא בגלל שבזק לא חושפת את המידע מי מכיר את הנושא ויכול לשפוך אור בכל מקרה זה משהו שכל אחד שחושב על רכישה יברר ויקח בחשבון לא מאמין שהם משקרים ועם מדניות ההחזרה של חלק מחניות המחשבים בארץ זה עלול להיות מסוכן
-
- 9 תגובות
- 20.4k צפיות
-