עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nikf,

קיבלתי 53 מכתבי ספאם רק אתמול , התחיל בבת אחת ולא נרשמתי בזמן האחרון לשום מקום. מישהו נתקל בתופעה הזאת ויודע מה קורה ? מדובר על חשבון אימייל בשרתי נטוויז'ן וחשבתי שאולי זו בעיה מקומית שם . אולי הפסיקו איזשהו שרות שהופעל וחסם אותם עד עכשיו... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלומות חברי הפורום, הutorrent הנאמן שלי מדווח כבר זמן מה כי הפורט שהגדרתי לו חסום, ולכן הלכתי לPortforward.com על מנת להבין איך אני פותח את הפורט המדובר. בתחילת המדריך מצויין שיש קודם כל להגדיר כתובת Ip סטטית. ניגשתי לעבודה, וגיליתי שהיא קשה מנשוא. המדריך מאוד מובן והכל (http://www.portforward.com/networking/static-xp.htm) הצרה היא שהip config נותן את הערכים שנותן הראוטר(די לינק), והם שונים מהערכים שנמצאים במודם(הROTAL). ניסיתי כל מיני שילובים, ועד כה ללא הצלחה - הדרך היחידה שבה הצלחתי להתחבר לאינטרנט היא דרך קבלה אוטמטית של הערכים השונים. תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by RonTwins,

שלום! ;D. ברשותי ראוטר של D-Link דגם DI-604 ומודם של Teryon כחול כזה לא ידוע דגם של HOT. ברשותי שני שאלות: 1.האם חברה כמו Netvision יכולה להדריך אותי לעשות רשת ביתית בVista? 2.האם המודם והראוטר יתמכו בVista? תודה על ההקשבה,המשך יום נעים :-)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by gilke85,

שלום לכולם, יצרתי עכשיו כונו משותף בין 2 מחשבים שיש בינהם תקשורת ע"י ראוטר, על פי האתר NETCHEIF הכל עובד מצויין רק בעיה אחת... ע"מ לקבל גישה לכונן אני צריך לחכות את הפיירוול של ווינדוס ובלי זה, זה לא עובד אין שום דרך להישאר עם פיירוול ועדיין לקבל גישה? או לחילופין, משהו חלופי לחומת אש שישאיר את המחשב מוגן? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני לא בטוח אם זה שייך לתוכנה או לפה, אבל עיזרו לי, אני לא יודע מה עלי לעשות. עד עכשיו הייתי בספקית אחרת והכל עבד, לפני שבועיים עברתי לנטויזיון ומאז אני לא מצליח להתחבר לKAD באימיול בכלל. ניסיתי להחליף פורטים למשהו רנדומלי... אבל זה לא עזר. לחצתי על TEST PORTS והדף שעלה אומר שהכל בסדר והTEST מוצלח. לא יודע מה לעשות. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by bv_beaver,

אני לא מצליח להשיג את הסיסמה למודם אלקטל כדי להפוך אותו לPro עזרה!!! :'( :'( :'(

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by gr26,

היי חברה, שידרגתי לאחרונה את הנתב שלי לתקן N ואני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי מתאים (היה לי G עד עכשיו), אני מתלבט בין שלושת הכרטיסים הבאים: USB: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2591 PCI: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2340 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2341 הערות: הראוטר נמצא בקומה העליונה, והמחשב אליו יתחבר כרטיס הרשת נמצא בקומה התחתונה בתוך ממ"ד, בנוסף, במקרה של בחירה בכרטיס PCI יש לי כבל מאריך לאנטנה אחת בלבד מהכרטיס הישן שאפשר להשתמש בה... (חצי מטר). USB כמובן ניתן להאריך ולהגביה לנקודה עם קליטה יותר טובה (אבל עדיין בתוך הממ"ד). איזה מהכרטיסים הכי מתאים לי? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. טוב אז הסיפור שלי דיי ארוך אני באינטרנט של בזק 7 שנים בערך לפני כשנתיים הבאתי ראוטר שלהם שנתיים סבלתי מהראוטר שלהם ( שהוחלף 4פעמים )שכל הזמן מושך אייפי מחדש כל חצי יום יום ואז מנתק את כל הביטורנט אייסקיו מסנג'ר וכוד' טוב אמרתי שנשבר לי מהראוטר שלהם החזרתי להם וכנראה אקבל זיכוי עליו לקחתי מהם מודם רשת רגיל של ROTAL וקניתי באופן פרטי ראוטר של TRENDnet - TEW432BRP והניתוקים עדיין נמשכים פניתי לספק שלי בזק בנלאומי נמצא שהכל בסדר היה פה גם טכנאי של בזק עם מכשיר הוא בדק את הקו והיה רשום לו במכשיר errors =0 זאת אומרת שהקו תקין ביטלתי גם את האפשרות בכרטיס רשת של החיסכון של החשמל האם הראוטר שלקחתי סובל מניתוקים ובעיות ( הדגם הספיצפי הזה) שגם הוא הוחלף ליתר ביטחון אי…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by השופט,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים בינהם בכבל רשת, והראשון מחובר לאלקטל משודרג, שניהם מקבלים IP אוטומטי. כאשר חומת האש במחשב הראשון מנוטרלת - אפשר לגלוש באינטרנט בשני המחשבים. כאשר היא פעילה - אפשר לגלוש רק המחשב הראשון (שמחובר למודם). כיצד עלי לקנפג את ZONEALARM כדי שיעבוד היטב ? תודה !

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום .. נניח והמספר IP של המחשב הבוס הוא X אז מספר הIP במחשב האורח הוא זהה למספר הIP ( איקס ) כמו של המחשב הבוס? או בקיצור , האם יוכלו לזהות אותי אם אני נמצא מהמחשב השני בבית ( האורח ) בתור המחשב המארח? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. טוב אז הבעיה שלי היא ככה.. יש ברשותי ראוטר+מודם מובנה מסוג d-link rta300w עם 4 פורטים לאחר החיבור בין שני המחשבים שיש ברשותי(אחד שלי ואחד של אחי) הכל עבד טוב וגם עכשיו הכל עובד טוב...אחי גולש..רואה את הקבצים שלי ואני את שלו..בקיצור הכל סבבה.. רק! שניסיתי להפעיל תוכנות מסוג שליטה כמו netop והתוכנה Anyplace Control ואני פשוט לא מצליח לשלוט על המחשב שלו.. אינ לא יודע אבל אני חושב שאני תריך להקצות לו כתובת ip מיוחדת או משהו כזה ולכן פניתי לפה לעזרה.. כמו כן ניסיתי להשתמש בתוכנה המובנת ב windows כדי לנסות להתחבר אליו וגם כן לא הצלחתי.. וגם..נכנסתי אצלי למחשב cmd->run->ping ....x כתבתי תאיפי שלו שזה 192.168.1.2 וזה רשם לי reply from ואתם יודעים את הממשך.. השאלה שלי היא למ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, יש לי לאחרונה בעיה שהגלישה במחשב הנייד שלי הפכה להיות בלתי נסבלת. רוב הזמן הגישה לאתרים פשוט אורכת המון זמן (אם בכלל), נראה שהדף טוען אך לא קורה שום דבר או שהדף נטען לאחר הרבה מאוד זמן. בבדיקת ping לאתרים (בעת הבעיה) יש Reply מהם. יש לציין שזה לא תמיד (כך למשל עכשיו Restart עזר וכעת הגישה לאתרים תקינה). בבית יש עוד מחשב נייד ואין לו את הבעיה הזו, גם מחשב של חבר לא נתקל בבעיה הזו (למעט פעם אחת). בסלולרים גם לרוב אני לא נתקל בבעיה (אבל קרה לי שהייתי צריך לאפס את הראוטר פעם או יותר גם עבור הסלולריים). השורה התחתונה היא שאני חושש שעיקר הבעיה היא במחשב שלי, אך גם חושש שישנה בעיה בראוטר כי הבעיה לעיתים רחוקות מגיעה גם למחשבים\סלולרים אחרים. בגלל זה אני לא כל כך יודע איפה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, הכל התחיל במודם ADSL מיותר שמישהו הואיל בטובו לתת לי. תמיד התעניינתי מה יש בפנים ותמיד רציתי לראות את המעגל כי מי שלא יודע המודם הזה הוא כמו מחשב, יש כמה אתרים שטוענים שהוא עובד על KERNEL של לינוקס.. אבל בקיצור, הוא די כמו מחשב, יש לו מערכת הפעלה קטנה שאפשר להגיע אליה באמצעות TELNET יש לו זכרון, מעבד פשוט וקצת מקום לשמירת קבצים (מערכת ההפעלה וכדומה). בקיצור פירקתי את המודם ונשארתי עם המעגל.. אבל אז חשבתי.. למה להפסיק כאן? תליתי רק את המעגל על הלוח מודעות שלי בחדר (שממוקם ליד מסך המחשב) חיברתי את כל הכבלים הנחוצים ועכשיו המודם הזה עובד לגמרי ואני גולש דרכו מצוין.. המלצה שלי: אל תעשו את זה על המודם שלכם כי אם בזק תופסים אתכם לא יהיה טוב.. :-X התמונה קצת מטושטשת אבל…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני מחפש ראוטר עד 1000 ש״ח שיתמוך באזור ה15 מכשירים בwifi עם לפחות 4 פורטים קווים.ֿ חשבתי שאם כבר להשקיע סכום כזה בראוטר אני רוצה שיוכל גם לשמש כמודם לתשתית של בזק במידה ואתחבר אליהם.ֿ חשוב לי שיהיו לו 4 אנטנות חיצוניות לקליטה טובה ובגלל שכל ה-4 פורטים הקווים יהיו בשימוש אז שיהיה עוד לפחות פורט אחד של wan לחיבור מודם חיצוני(תשתית הוט) ביינתים שמתי עין על https://ksp.co.il/?uin=36139&select=.263..264..2141. שנראה שהוא היחיד שמשלב גם מודם גם 4 חיבורים קווים וגם חיבור wan וגם 4 אנטנות חיצוניות אבל ממה שהבנתי הוא תומך במהירות של עד 100 מגה בחיבור לבזק יש משהו מומלץ יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלו יש לי בעיה לפני בערך כחודש התחיל להופיע לי באינטרנט אחרי כל פעם שהוא מתנתק 'מייבא כתובת רשת' והוא פשוט לא מפסיק לייבא אותה אני משתמש בראוטר של חברת ROTAL.COM דגם RTA 1025W adsl wireless router איך אני גורם לכך שהראוטר בסוף יביא איתו כתובת רשת? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by nir78,

שלום, פעלתי בדיוק לפי המדריך ואני עדיין לא מצליח בשום אופן לגלוש במחשב הלקוח. מחשב השרת מתחבר לאינטרנט (012 בכבלים עם חייגן). ב network connections אני את החייגן בחלק של ה VPN ולמטה שני כרטיסי רשת, אחד של הרשת הביתית ואחד שמחובר למודם. הגדרתי את זה של הרשת הביתית כ IP קבוע 192.168.0.1 במחשב הלקוח יש רק כרטיס אחד והוא מוגדר קבוע עם 192.168.0.2 וכל השאר כמו שהוסבר במדריך. ביטלתי בשני המחשבים את הפיירוול והגדרתי את בשרת את כרטיס הרשת של המודם כשיתוף אינטרנט, למה זה לא עובד ??? אני לא מצליח אפילו להוציא פינג ביניהם... במחשב הלקוח הסטטוס הוא שולח בלבד ומקבל 0 (כשאני מסתכל על מצב הרשת). אודה לעזרתכם! ניר

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/153/761.html : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=470573.0

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ajl,

אתמול ראיתי בחדשות כתבה בנושא הקרינה ואת האמת, נלחצתי כי אני יושב בחדר עבודה (ממ"ד חצי חדר) קרוב ל 12-14 שעות ביום עם ראוטר (linksys) 30 ס"מ ממני. אחרי הכתבה החלטתי לעבור לחוטי אז דבר ראשון הורדתי את האנטנות וניטרלתי (disable) את פונקציית האלחוטי בראוטר. שאלתי היא האם בכך שניטרלתי את פונקציית האלחוט בראוטר אין יותר קרינה (אין שידור = אין קרינה) או לפחות הפחתה משמעותית ע"י הסרת האנטנות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום רב, היום השתדרגתי למהירות 20 מגה (הוט + 014 + גיימר-מודם HOT BOX שפועל רק כמודם). לפני השדרוג היה לי מהירות 12 מגה עם גיימר ומודם מוטורולה. הראוטר הוא TP-LINK 1043 (עם הגדרות חייגן) מחובר למחשב נייח עם חיבור חוטי, ומחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. בבדיקת מהירות עם ה-20 מגה, המחשב נייד מראה על מהירות של עד 16 מגה הורדה והעלאה מקסימלית של 1 מגה, ואילו המחשב הנייח המהירות היא מקסימלית הן של הורדה והן של העלאה. בחיבור של ה-12 מגה הקודם הבדיקת מהירות הורדה למחשב נייד האלחוט הייתה 100% עד 12 מגה. הראוטר והמודם נמצאים בחדר שלי, והמחשב נייד נמצא בסלון ויש הפרדה של קיר בלוק 1, המהירות מתקבלת גם שאני מקרבת את המחשב נייד בסביבת החדר מה גורם לדעתכם לאיבוד מהירות ההורדה בין ה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אתמול הטענתי את הקשוחה של DD-WRT על הראווטר שלי WRT54GL והיא עבדה מצויין חוץ מזה שלא הצלחתי להתחבר לאינטרנט דרך הכבלים בחיבור L2TP. בסוף החזרתי את הקשוחה הרגילה (בקושי) וסידרתי הכל. משהו במקרה כן הצליח לחבר את עצמו לאינטרנט דרך אותו חיבור (L2TP) לאחר שידרוג הקשוחה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by nimrods,

שלום לכולם..! יש אפשרות שאני יכול לחבר פלייסטישן2 (שלי) לאינטרנט..? ואם כן אז איך ..? תודה מראש לעוזרים..!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. כן כן אני יודע שזה חרוש אבל ניסיתי כבר מלא דברים ואין לי מושג מה הבעיה... החיבור הולך ככה מודם eci b-focus תשתית של בזק (usb) כרטיס רשת אחד בכל מחשב (הרשת של שתי מחשבים) כבל רשת מוצלב (כמובן ) פעלתי לפי המדריך כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 והמחשב הלקוח לא מצליח להתחבר אל המארח בדקתי את הכרטיסי רשת עצמם בשני המחשבים ע"י ping ועבד בסדר אבל כשאני שולח ping אל מחשב אחר ברשת אז אין תשובה חזרה ניסיתי גם את אשף הגדרת הרשת (הפעלתי בשני המחשבים) והוא אומר שהוא הצליח אבל עדיין המחשב הלקוח לא מחובר מממ... אז חשבתי שאולי זה הכבל שהוא בעייתי אבל כשניתקתי אותו מהמחשב השני אז המארח אמר שהלקוח התנתק ושחיברתי שוב הוא הודיע שהוא מחובר וגם שני ה…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by eliXir,

Well, in continuation to my previous thread, the problem is not in the LAN card and not in the ISP, when I changed the computer the connection became slow, but I took my previous lan card and I imported it into my computer and guess what? it has nothing to do with the lan card. I called my ISP aswell, and they donno what is the problem (and yes, my dsl is still on 1.5Mbit), so here comes the question, WHAT MAKES MY INTERNET GO IN HALF SPEED? I am begging for your help people im desperet, If you can, please write me in HEBREW, thx

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by amisha,

היי , במשרד של אבי 3 מחשבים , שעד היום כולם היו על 750KB במחיר מופקע בלי ידיעה לאחר בירורום כנראה שנעלה את המהירות ל 10Mb עם תוספת אפסית בתשלום . עכשיו מדיבור עם בזק יש צורך להחליף את המודם ( שהוא בעיקרון גם ראוטר ) למודם שתומך ב 10Mb . המודם שכרגע יש שם הוא ECI B-FOCuS 270pr . מסיבוב קטן בהגדרות שלו לא נראה שהוא מוגדר כראוטר - מצרף תמונה שנראת לי קשורה לעניין תגידו לי אם היא עונה על הצרכים , או שצריך משהו אחר . אבל !!! בין המודם לשאר 3 המחשבים יש סויטץ' , עכשיו אני לא ממש יודע מה יהיה אם וכשנחליף את המודם . יש מודם ספציפי שאתם ממליצים ? האם יש צורך להגדיר משהו או לחבר וזהו ? בראוטר אני יודע שיש צורך להזין שם משתמש וסיסמא על מנת שהוא יחיג לאינטרנט , אבל מי מחי…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by diego.lij,

שלום לכולם!! כמו שכבתי בנושא יש לי ראוטר 3com OfficeConnect 3crwer100-75 בזמן אחרון אחרי שהחלפתי מודם אני לא מצליח לשמור הגדרות!! כל פעם שאני לוחץ על כפתור ה APPLY לאחר כ 30 שניות הכפתור ממשיך להבהב! וכל פעם שאני מנתק אותו מהחשמל הוא מתאפס להגדרות יצרן!! מישהו יכול לעזור לי!!!1 תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.