רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים! התקשרו אלי מאינטרנט זהב והציעו לי בגלל שאני לקוח ותיק לעשות ראוטר שייתחבר קווי למחשב הנייח בבית שהוא גם ראוטר אלחוטי. בהצעה שלהם הם אמרו שהם ייספגו את מחיר הראוטר עליהם בכפוף לזה שאני יתחייב לשנה בתכנית שאני נמצא בה שהיא תכנית במחיר סביר ביותר על מגה וחצי. העלות היחידה שהם דורשים ממני זה 220 דמי התקנה+משלוח חד פעמיים. אמרו לי שמדובר בראוטר חדיש של LEVEL ONE והוא נשבע לי שמדובר בראוטרים חדישים ואיכותיים שמחרים בסביבות ה 600 ש"ח. הנציג ציין כי לאחר השנה הראוטר שלי ואני יכול להתנתק מהם בלי בעייה. שאלתי אותו לגבי הסיסמאת גישה שהבנתי שהם מכניסים לראוטרים והוא אומר שאכן קיימת סיסמא כזאת. יש לי כמה שאלות ובקשה לעצות מכם: כמה הסיסמאת גישה הזאת תגביל אותי? הם טוענים ש…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עשיתי הכל לפי השלבים של www.portforward.com ועדיין כאשר אני בודק מתוך התוכנה זה רושם לי שהפורט חסום. יש לי נתב 3com (72T שעובד מצויין כבר המון זמן ואין איתו שום בעיות במחשבים האחרים בבית. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי עדיף ? (אבטחה מהירות וכו'). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מודם של 2WIRE homeportal 1100 שהוא גם מודם. עכשיו יש לו רק יציאת רשת אחת. יש לי עוד ראוטר אחד DLINK DI-624+. השאלה שלי היא האם אני יכול לבצע חיבור כך שהדילינק יקבל אינטרנט מה-2WIRE ויעביר אותו ב-wifi?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין ברשתות וכאלה אז יש לי כמה דברים שאני לא מסתדר איתם. קניתי מחשב חדש ואת הישן אני רוצה לחבר לאינטרנט. עכשיו יש לי כמה שאלות: בישן היה לי DSL Modem שאיתו השתמשתי כדי להתחבר לאינטרנט. במחשב החדש יש לי כרטיס רשת מובנה אבל אני לא מבין מה צריך לעשות כדי להתחבר איתו אז פשוט חיברתי את הכרטיס מהמחשב הישן.. האם אני יכול להשתמש בכרטיס רשת כדי להתחבר לאינטרנט ואיך? מה צריך לעשות כדי לחבר את המחשב השני גם? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. בזמן האחרון שמתי לב שהאנטנות של הנתב שלי (Edimax BR6424N) מצהיבות. כשהנתב היה חדש הם היו לבנות ועכשיו אחרי כשנה האנטנות הצהיבו והעניין די הדאיג אותי. האם זה תקין? הנתב עדיין באחריות, האם ללכת למעבדת אייבורי מחשבים ולדרוש תיקון? בתודה מראש, אלעד.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני לפני ככמה ימים קיבלתי מחשב חדש ואיתו גם D Link DWA 171 USB Adapter (REVISION A) לאינטרנט האלחוטי. המפרט - Intel Pentium Dual Core G4560 Gigabyte GA-H110M-S2V Palit GTX 1050 StormX 2GB DDR5 PCIE HDMI DP Corsair CX430 430W PSU 80+ Bronze לאחר התקנת הווינדוס גיליתי שמהירות האינטרנט שאני מקבל (2Mbps~ הורדה) לא תואמת את המהירות שמחשבים אחרים בביתי מקבלים באותה רשת אלחוטית (~30Mbps). עד כה בשביל לנסות לתקן את הבעיה ניסיתי: -לפרמט את המחשב -לאפס את הראוטר -להתקשר לבזק (דיברתי עם טכנאית שעה ולא עזר לבעיה) -להתחבר לרשת 5GHz - הראה מהיריות תקינות אך ברגע שהתחלתי להוריד דברים החיבור נחלש מאוד ונהיה לא יציב -למחוק ולהתקין דרייברים מחדש -לשנ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אין לי הרבה ידע ברשתות ואינטרנט ויש לי שאלה אני רוצה לדעת מה הסיבות שהאינטרנט יכול להיות איטי פתאום. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז הבעיה שלי היא ככה.. יש ברשותי ראוטר+מודם מובנה מסוג d-link rta300w עם 4 פורטים לאחר החיבור בין שני המחשבים שיש ברשותי(אחד שלי ואחד של אחי) הכל עבד טוב וגם עכשיו הכל עובד טוב...אחי גולש..רואה את הקבצים שלי ואני את שלו..בקיצור הכל סבבה.. רק! שניסיתי להפעיל תוכנות מסוג שליטה כמו netop והתוכנה Anyplace Control ואני פשוט לא מצליח לשלוט על המחשב שלו.. אינ לא יודע אבל אני חושב שאני תריך להקצות לו כתובת ip מיוחדת או משהו כזה ולכן פניתי לפה לעזרה.. כמו כן ניסיתי להשתמש בתוכנה המובנת ב windows כדי לנסות להתחבר אליו וגם כן לא הצלחתי.. וגם..נכנסתי אצלי למחשב cmd->run->ping ....x כתבתי תאיפי שלו שזה 192.168.1.2 וזה רשם לי reply from ואתם יודעים את הממשך.. השאלה שלי היא למ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן התוכנית שלי היא כזו: קניית ROUTER SWTCH EDIMAX BR-6004 PLUS ולחבר בעזרתו שני מחשבים למודם כבלים . שאלתי היא : האם כאשר אחד מחובר לרשת מחשב שני יוכל לגלוש גם הוא חופשי ללא תלות בחשבון המחובר?. אני מכיר את האופציות האחרות כמו התקנת שני כרטיסי רשת למחשב וביצוע ROUTER בעזרת תוכנה , אבל אפשרות זו נפסלה ,עקב תלות במחשב שרת / מארח .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי למעלה אני מחפש משהו טוב, שלא תיהיה לי בעייה עם פתיחת פורטים ו low id בתוכנות מסוימות שהוא יפעל בלי קשר למחשב (יש לי מודם lan ומודם usb אם זה משנה) משהו שאתם מכירים כך שאם יהיו לי שאלות תמיד אני אוכל לפנות אלילכם ושלא יהיה יקר עד 200 - 300 גג ! ושאפשר לקנות אותו באיזור המרכז תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה שלי היא פשוטה... יש לי סטרימר בסלון שלא מחובר לרשת. אני רוצה לחבר אותו לרשת הביתית. אם אקנה את הראוטר הזה, האם אני אוכל להשתמש בו בתור "כרטיס רשת אלחוטי" עבור הסטרימר? אני יודע שלא אוכל לנגן סרטי FHD ושגם 720P בספק... אבל בכל זאת. האם הדבר אפשרי? אם זה עוזר, נדמה לי שיש לראוטר הזה קושחת dd-wrt... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר edimax 6216mg מחובר בתשתית כבלים השאלה שלי היא 1) למחשב מחוברים 3 מחשבים אלחוטית. האם אפשר לפתוח dmz לכל המחשבים ולחסוך את פתיחת הפורטים ? 2) בראטור ישנה אפשרות להסתיר את שידור הרשת האלחוטית. הבנתי שכדי להתחבר צריך להכניס את שם הרשת ומפתח ההצפנה בצורה ידנית. איך עושים את זה במערכת הפעלה ויסטה ובמערכת הפעלה xp תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה רצוי להגדיר ב SUBNET MASK בהגדרת חייגן L2TP ? (חיבור 100 מגה עם 014+הוט)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת אלחוטית בבית אך אני בבעיה קטנה מחשב אחד בבית של אחותי אשר יש לו כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס לא מתקשר טוב עם הראוטר האלחוטי 3COM כנראה בגלל שיש באמצע הבית ממ"ד שפוגע בקליטה השאלה שלי האם יש דרך למנוע את השיבוש הזה או איכשהו לשפר את הקשר כי זה ממש מציק(עד שמתחבר האינטרנט וגם אז הקשר נמוך מאוד) לכרטיס רשת האלחוטי מתחברת אנטנה עם חוט באורך ממש קטן האם יש דרך ,האם זה אפשרי להאריך את החוט הזה לעוד כמה מטרים? אם לא אני אשמח לשמוע דרכי פעולה אחרים לפיתרון הבעיה בתודה מראש אסף
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחיר שלא יעבור את ה100₪, יכול לקנות מDX או איביי (אשמח בכל מקרה המלצה מDX) יחובר לקנטנה. תודה, בז'נגלו
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זו השגיאה שמופיעה בכל השורות (זה מופיע 3-4 פעמים והחלון נסגר). יש לי באינטרנט - איטיות, נתקע הרבה פעמים ופעמים אני לא מצליחה להתחבר בכלל, למרות שבמודם הכל נראה תקין. יתכן ויש קשר? מה אפשר לעשות? תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנטרנט בין שתי מחשבים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים בשביל להתחבר היום לאינטרנט בדרך תשתית הADSL נדרש תשלום חודשי לבזק לפי גודל החבילה וכמו כן תשלום לספק אינטרנט (גם כן בהתאם לגודל החבילה המתאימה לחבילת בזק). אז זה הסיפור, לדודה שלי יש מנוי אצל Netvision לחבילה של 750KBit, כנ"ל לבזק. אנחנו פה גם מנוים לNetvision אבל לחבילה של 1.5MBit ומן הסתם גם משלמים לבזק בהתאם לחבילה... אבא שלי משתמש באינטרנט מהיר גם בעבודה ולאחרונה הוא תופס את המנוי בשעות הבוקר אז דודה שלי הציע לנו את המנוי והסכימה שנשתמש בו פה ושם כשהיא לא משתמשת בו. הכל טוב ויפה ואנחנו מתחברים על המנוי פה ושם ולשמחתינו גם איתו מהירות החיבור היא לא פחות מאשר 1.5Mbit ! ולא, דודה שלי לא הגדילה את החבילה, פעם האחרונה שהייתי אצלה (וזה היה כבר אחרי שהתחברתי …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שניסחתי את הכותרת נכון : יש לי בבסיס רשת פנימית של כ10 מחשבים, אנחנו מעוניינים להקים אתר שבו ירוכזו כל מיני דברים שימושיים למקום העבודה. מה אני צריך כדי להקים פרוייקט שכזה, אני מתכוון גם מבחינת תוכנה ומבחינת חומרה. אני מצטער אבל אני חדש בנושא של רשתות בכלל לכן אם אני שואל שאלות מפגרות תסלחו לי.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, המודם של בזק התקלקל לי(פינג ל10.0.0.138 לא נותן תוצאה). אני רוצה לעדת על איזה מהמודמים שבזק מחלקת אתם ממליצים? כרגע יש לי את הAZTECH. חשוב לי שהוא יהייה גם ראוטר ויהייה בו UPNP. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יופי של פורום.. אני לקוח של הוט ושל בזק בינלאומי, מחובר לכבל התת ימי ועד לפני כמה ימים במהירת 12 מגה שעבדה בסדר גמור. מחובר עם חייגן (כי אחרת לא אקבל את הכבל התת מימי) המוגדר כחיבור l2tp בראוטר השבוע שידרגתי ל 30 מגה, הן אצל הוט והן אצל הספק. קיבלתי על המק שלי המחובר אלחוטית במקום 30 מגה, 22-24 מגה גם בתנאי הורדה אופטימלים. 2.2 - 2.4 מגה בייט לשניה בניסיון להתחקות אחרי הבעיה הוט העבירו אותי לחיבור ללא חייגן מה שאכן פתר את הבעיה הגולמית אבל הניתוב לבזק בינלאומי היה נחות וקיבלתי הורדות טורננטים ב 100K חזרתי לחייגן, ושוב אני נעצר ב 22 מגה, ביצעתי בדיקות מהירות באתר בזק, בזק בינלאומי והוט וגם הם מראים שאני על 20 מגה חיברתי את המק ישירות לראוטר בכבל ועדיין הביצועים…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. הכותרת דיי ממצה.. עברתי לחיבור בעזרת חייגן [L2TP] של הכבלים [HOT] ואני לא בטוח איך בדיוק אני מגדיר את זה, קיבלתי מין כתובת DNS בתור הכתובת IP של השרת, ולא כתובת IP במספרים - בכבלים אומרים לי שהכתובת הזו מתחלפת ורק הDNS הוא קבוע....... וממש לא בא לי להתחיל לרדוף אחרי כתובות IP מתחלפות..... תודה לעוזרים - זה חשוב כי בימים הקרובים זה יעבור לי לחיבור על חייגן ואני רוצה להיות מוכן לפני-כן.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אפשרות לקשר/לשתף שני (או יותר) מחשבים על רשת בעזרת המודם/נתב - adsl שבזק מתקין ברשתות wow , אבל: לדברי נציג בזק אני חייב לשם כך לבחור בבזק כספק אינטרנט וסוג החיבור חייב להיות adsl כאן הבעיות שלי: א) ממש לא בא לי להחליף ספק אינטרנט, זה יחייב אותי לא רק להודיע על שינוי כתובת למאות מכותבים אלא נעיקר לשנות פרופילים בעשרות מקומות ב: טוב לי על הכבלים בחיבור רשת RJ-45 ולא רוצה USB מעונין ברשת רק כדי לקשור כמה מחשבים יחד דרך חוטי הטלפון - לא מרוצה מאלחוטי יש למישהוא רעיון?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע משתמש בראוטר של edimax ןעכשיו ששידרגתי את האינטרנט ל12 מגה יש לי הרבה בעיות והבנתי שedimax חברה זולה ולא איכותית לראטורים חבר המליץ לי על הראוטר הבא http://home.cisco.com/en-mea/products/routers/E1000 אך יש אותו רק בחנות רחוקה ממני ובמחיר גבוה כפיתרון למצב מצאתי בבאג במחיר יותר זול את הדגם הבא: http://home.cisco.com/en-mea/products/routers/E1200 שמהיגיון בריא נראה לי שהוא דגם יותר מתקדם עכשיו השאלה שלי היא אם הדגם הזה טוב ושווה קניה או אלא יותר כדאי ראוטר אחר? תודה לעוזרים ד.א יש לי מודם של חברת ARRIS מהוט
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-