עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by InFecT[0]r,

חבר'הה האירנטרנט שלי לא סוחב ביכלל בקושי זז. אם אני שולח למשהו משהו באיסיקיו זה שולח על בתים ולא על K 1 אפילו מה אני עושה :nixweiss: אפילו שאני סוגר את כל התוכנות שקשורות לאנטרנט איסיקיו מסנגר וכאלה עדייין אני רואה בחייגן שהוא שולח ומקבל הרבה המוןןן מידע יש מצב שזה טולעת או משהו? (אין לי ווירוסים וספיים) שאני פותח דף אירנטרנט זה לוקח המון זמן יותר ממודם 56k שלחצתי על "נושא חדש" חכתי איזה 7-8 דקות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. CES 2015: חברת TP-LINK הסינית מנצלת את תערוכת האלקטרוניקה העצומה בלאס וגאס ומציגה שני נתבים חדשים ומתקדמים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%94-%d7%94%d7%98%d7%95%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%a0%d7%99-%d7%a0%d7%aa%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-tp-link/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by gilsxm,

אשמח לדעת איך עושים OC לנתב הנ"ל אני רוצה לאזור ה225MHZ. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ajl,

אתמול ראיתי בחדשות כתבה בנושא הקרינה ואת האמת, נלחצתי כי אני יושב בחדר עבודה (ממ"ד חצי חדר) קרוב ל 12-14 שעות ביום עם ראוטר (linksys) 30 ס"מ ממני. אחרי הכתבה החלטתי לעבור לחוטי אז דבר ראשון הורדתי את האנטנות וניטרלתי (disable) את פונקציית האלחוטי בראוטר. שאלתי היא האם בכך שניטרלתי את פונקציית האלחוט בראוטר אין יותר קרינה (אין שידור = אין קרינה) או לפחות הפחתה משמעותית ע"י הסרת האנטנות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי רשת שמורכבת מכמה מחשבים. אחד מהם מחובר באמצעות חיבור אלחוטי. המחשב במרחק מטרים ספורים מהראוטר, והקליטה מקסימלית. ראוטר D-link 655, והכרטיס רשת האלחוטי במחשב edimax 7128g. מהירות העברה המקסימלית (קובץ מעל 4 ג'יגה) היא 2 מגה לשניה. שאר המחשבים מחוברים ברשת קווית, ואין איתם בעיה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מחובר לרשת דרך רשת אלחוטית. אני רוצה לחבר את המחשב הזה, למחשב שלא מחובר לרשת. שתהיה אפשרות לשיתוף קבצים, ואינטרנט. אבל שהמחשב בעל חיבור האינטרנט יהיה השולט. הכוונה "השרת" תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by metis,

ערב טוב, יש לי נתב אלחוטי Linksys WRT54G V5 עם גרסת חומרה 1.00.9 הנתב האלחוטי מחובר למודם Alcatel שמחובר לאינטרנט (ה-Alcatel מבצע את החיוג לאינטרנט). אני נתקל באופן קבוע בתופעה שהנתב פשוט קופא ומאבד קשר למודם. הדרך היחידה שכרגע פותרת את הבעיה באופן נקודתי הוא ביצוע אתחול לנתב האלחוטי. כל הסיפור הזה ממש מדכא. מישהו נתקל בבעיה דומה עם נתב כזה? יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות (חוץ מלהחליף נתב?) תודה, אסף

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by EVGA,

אני משחק במשחקי רשת וביניהם AVA , בשרת האירופי יש לי 100-200 פינג שזה מעצבן כי צריך להיות איזה 50-100 יש לי ספקית נטויזן 5 מגה ותשתית בזק , הציעו חבילת גיימרים ב15 שקל לחודש החבילה גיימר של נטויזן טובה ? ועוד כמה חודשים יגמר לי ההתחייבות איזה חברות הכי טובות למשחקי רשת ( פינגים נמוכים ויציבים )

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by asilic,

אני מנוי על ADSL 0.5 של NETVISION לאחרונה החלטתי לתת לאוונט ניסיון כי שמעתי שהשרות שלהם הוא חינם עכשיו רציתי לקבל קצת תגובות מאנשים שגולשים דרכם איך המהירות? יש נפילות ואם כן זה קורה לעיתים קרובות? והאם הגלישה חינם מוגבלת רק לחבילה של ה0.5?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by aladin_7,

אני רוצה לקנות USB WiFi. בסכומים של עד 150 ש"ח. אפשר לקבל המלצות/אזהרות תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by eliXir,

Well, in continuation to my previous thread, the problem is not in the LAN card and not in the ISP, when I changed the computer the connection became slow, but I took my previous lan card and I imported it into my computer and guess what? it has nothing to do with the lan card. I called my ISP aswell, and they donno what is the problem (and yes, my dsl is still on 1.5Mbit), so here comes the question, WHAT MAKES MY INTERNET GO IN HALF SPEED? I am begging for your help people im desperet, If you can, please write me in HEBREW, thx

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. האם הסיסמה שלי למייל נשמרת גם בסרבר של האוניברסיטה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היום אני נמצא ב 018 (שוק סיטונאי) ומשלם 70 ש״ח אני סך הכל מרוצה אבל הם התנהלו מאוד לא יפה בעת החידוש ואני מעוניין להחליף אותם. יש המלצות לספק + תשתית שהוא במחירים שלהם?

14. כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל תקין, אך כשאני מחבר דרך הראוטר (למרות שרק המחשב שלי מחובר אליו וניתקתי את השאר) המהירות איטית בהרבה, גם בבדיקות מהירות וגם בכל השאר... אם מישהו יכול לעזור...תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ^HocK^,

איך אני מגדיר בווינדוס ME חיבור בין שתי מחשבים ע"י חיבור של כבל כמו כבל של מדפסת?? לי ישמערכת הפעלה ME ולמחשב השני מערכת הפעלה windows 2000

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by gr26,

היי חברה, שידרגתי לאחרונה את הנתב שלי לתקן N ואני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי מתאים (היה לי G עד עכשיו), אני מתלבט בין שלושת הכרטיסים הבאים: USB: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2591 PCI: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2340 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2341 הערות: הראוטר נמצא בקומה העליונה, והמחשב אליו יתחבר כרטיס הרשת נמצא בקומה התחתונה בתוך ממ"ד, בנוסף, במקרה של בחירה בכרטיס PCI יש לי כבל מאריך לאנטנה אחת בלבד מהכרטיס הישן שאפשר להשתמש בה... (חצי מטר). USB כמובן ניתן להאריך ולהגביה לנקודה עם קליטה יותר טובה (אבל עדיין בתוך הממ"ד). איזה מהכרטיסים הכי מתאים לי? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by omerbt,

שלום, אני רוצה להפריד בבית שלי את הרשת הפנימית בבית שלי לשתי רשתות נפרדות. האחת רשת ל"בית חכם" (אבטחה, חיישנים, מצלמות, תאורה,...), ולרשת משתמשים רגילה (מחשבים, טאבלטים וניידים...) חשבתי על האפשריות הבאות, ואשמח לשמוע את דעתכם על יתרונות וחסרונות לכל אפשרות. 1. ראוטר ראשי, מפוצל לשני VLAN שונים. כל VLAN מחובר לSWITCH שונה. Switch אחד לשרת "משתמשים", Switch שני לרשת "בית חכם". 2. ראוטר ראשי מחובר לSwitch אחד לרשת "משתמשים". ראוטר `משני` מחובר לרשת "משתמשים" , שאליו יחובר Switch לרשת "בית חכם" . 3. ראוטר ראשי מחובר לSwitch אחד לרשת "משתמשים". Raspberry PI עם שני ETH, יחובר לרשת "משתמשים" מצד אחד, ולרשת "בית חכם" מצד שני. ה Raspberr…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, בדרך כלל שנכנסים לממשק של מודמים\נתבים תמיד יש פרטים על מהירות החיבור מהספק, בנתב שקניתי TP-Link 1043 אני לא מוצא זאת, מישהו יודע איפה אני בודק את זה ? או אם בכלל יש את זה ? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by MtK,

הי, אני מחפש Switch 1Gbps (לא צריך יותר מ4 פורטים). יש למישהו משהו טוב וזול להציע?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by rotman,

שלום לכולם , הרגע שידרגתי את מהירות ההורדה ל 3 מגה. אני גולש עם נטויז'ן בכבלים. אתם מכירים איזה אתר שאני יכול לבדוק בו את המהירות הורדה בצורה האופטימלית ביותר? מה אתם אומרים על http://cables2.netvision.net.il/test/ ? כי שם זה מתחיל מ 300 KB ואז תוך כמה שניות יורד ומתאזן על 192 KB שזה בעצם 1.5 מגה ולא 3...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ofir123,

http://www.cnetusa.com/product/specs/itgtwy_cnig904s.htm

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. קודם כל, תודה לאלו שמנסים לעזור, תודה מראש. (אלו לא כולן שאלות, חלקן רק הבהרות..) 1) אני בחבילה של החצי מגה (ADSL), חבילה בה אני אמור להוריד על 60KBps. עכשיו, קראתי באחד הת'רדים על אחד (כן כן, זהו אתה!) בחבילה של ה3/4 מגה- בחבילה זו הוא משלם אותו דבר ומקבל יותר, הבן-אדם כ"כ מלא שהוא עוד בא בטענות בת'רד אחר על פינג של 150 או משהו באיזור. 2) אם אני אנטוש את נטויז'ן, אז במצב בו הפינג וההורדה חשובים גם יחד, כשהפינגים החשובים יותר הם פינגים לשרתים בחו"ל, איזו ספקית אינטרנט היא המומלצת ביותר? (יש לי מודם, אני צריך רק את החשבון, אפילו דוא"ל והנחות למצלמות דיגיטליות מטופשות לא מעניינות אותי..) (חשבתי על 012..) 3) אני שילמתי כמה חודשים 90 או לא יודע כמה וזה עלה אוטומטית ל160, אבא …

23. שלום, לאחרונה "השתדרגנו" חיברנו ממוקם רגיל של הוט ל fiberbox, ישנו מחשב שנמצא בממד, והפתרון לחיבור שלו לרשת הוא מכשיר של הוט שנקרא moca, אשר מעביר את הרשת מהfiberbox אל המחשב דרך הכבלים בעזרת שני מתאמים, אבל כאשר המחשב המחובר דרכו מוריד, כלומר מכביד על ברוחב פס, ההורדה במהירות של בערך 10mbps (מחוברים ל100mb) לאחר כמה דקות, המכשיר פשוט מנתק את הרשת, עד שמכבים ומדליקים אותו שוב, זה מצב דיי נוראי... כבר החליפו לי את המכשיר הזה, האם יש פתרון? או שזה פשוט מכשיר גרוע כמו החברה הזאת ועלי לרכוש מתאמים אחרים? http://fiberbox.hot.net.il/tutorials/internet/moca

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. באופן רגיל, לא ניתן לטעון סרטונים ב-3 מחשבים וגם באייפוד. (כולם מתחברים דרך הספקית HOT-NET) יש לציין שכאשר משחקים קצת עם רזולציית הסרטון, הוא נטען. (לא משנה באיזו מהן בוחרם, העיקר לבחור) כשאני גולש דרך פרוקסי ליוטיוב הסרטונים נפתחים ב-JWPlayer, ונטענים בהצלחה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מתחבר לסרוור ולרשת משרדית, מחובר לרשת כבלים ספק 012

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.