עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום! היום החלטתי להצפין את הרשת האלחוטית שלנו כדי שאנשים לא רצויים אל יכנסו לנו לרשת. עכשיו תחת הצפנה של 64 ביט ושל 128 ביט הכל בסדר אבל תחת 256 ביט ווינדוז לא מוכן לקבל קוד כזה ארוך. יכול להיות שXP אל תומך בהצפנה של 256 ביט?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. בשעה טובה התחברתי לאינטרנט המהיר דרך ברק.החיבור מתבצע דרך מודם USB של DYNAMODE -ADSL USB 360a .לפני התקנת המודם ביצעתי התקנה נקיה של win xp . זמן עלית המחשב לפני חיבור המודם כ-30 שניות. זמו עלית המחשב לאחר חיבור המודם כ-2 דקות. בהמשך הורדתי והתקנתי את service pack 1 .לאחר ההתקנה של SP1 זמן העליה של המחשב מגיע לכ-4 דקות!!!! במהלך העליה אין שום חיווי על המסך(כלומר מסך שחור במשך מספר דקות).ניתוק של המודם גורם לעליה מיידית של המחשב. יש דרך לזרז את העליה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי אני מחפש נתב עד 300 שקל , אחרי תקופה שאני עם הנתב הפשוט והחלש שהביאו לי פעם מבזק , Siemens ADSL SL2-141 , שמנתק מהאינטרנט הרבה פעמים ועושה בעיות מדיי פעם . אני מחפש נתב שיתאים גם לשדרוג עתידי לרשת NGN 15mb , אם אפשר . ראיתי את הנתב הזה עם ביקורות טובות - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971 אבל בכל זאת אני מעדיף לשאול אם יש משהו יותר משתלם ממנו . אשמח לקבל את עזרתכם , המשך יום נעים וחג שמח נדב .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד. יש כל כך הרבה דגמים, למשל כאן: http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-NetworkCard&DB221035=221037 ואני גם רואה שיש חיבורים שונים. יש usb שזה אני מניח יש לנייד ויש pcmcia שגם יש לנייד שלנו וכמובן יש pci שאני לא יודע אם זה מתאים לנייד(?). גם המחירים נעים בין 70 ש"ח לכאלו של 300 ש"ח ויותר. המחשב הוא בשביל טיול של הוריי. הם רוצים שבמקומות שהם יגיעו ותהיה שם רשת אלחוטית, שהם יוכלו להתחבר אליה ולבדוק מיילים וגם לשלוח מיילים למשפחה. אולי גם לקרוא חדשות מהארץ . שמעתי בעבר למשל שמודם USB עושה בעיות לעומת מודם רשת, האם זה נכון גם לכאן וכרטיס רשת אלחוטי בצורת USB, אכן בעייתי יותר מהשניים האחרים שהזכרתי? האם עדיף כרטיס pcmcia או usb? אשמח לדעת מה…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by asaf-g,

היי רציתי לשאול אם אפקט הFirewall שמשיג הנתב שלי יכול לבוא כתחליף לתוכנת Firewall? מה הסיכונים בכך? מדוע כדאי להשתמש בשניהם, אם בכלל? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום.הנה הקושייה. אני מחובר לבזק וברק דרך מודם eci 270pr ,הפכתי את המודם לנתב והגלישה ושיתוף המחשבים פועל היטב,דרך האב בן 8 כניסות/יציאות.את ה ip של המחשבים הגדרתי ידנית ,כמו את הdns שלהם. לאחרונה הוספתי נתב אלחוטי של 3com /3crwe554g72t .נתב זה חיברתי לאחת היציאות של ההאב,והוא משמש לחיבור מחשב נייד וכף יד ממקומות שאין לי כבל פיסי. הרשת הקווית הינה בטווח ip 192.168.1.1 וצפונה.ה subnet שלה הוא 255.255.255.0 . לנתב האלחוטי הגדרתי ip 192.168.10.10 ,ואותו subnet . ברגע שחיברתי את האלחוטי ,אחד המחשבים הנייחים דיווח שיש התנגשות כתובות ולכן הייתי צריך לשנות לו את ה ip ,שעליו השתלט הנתב האלחוטי. שאלתי היא כיצד אני יכול לשתף את כלל המחשבים ,אלחוטי וקווי,תוך שמירה על סכימת החיבור של…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by erashel,

אני מחפש המלצה לכרטיס רשת טוב בUSB תומך תקן AC באזור ה100 שקל. כרגע יש לי כרטיס ישן בן 8 בערך שתומך תקן N. יש לי אינטרנט של סלקום בסיבים אופטיים שעובד טוב אבל לאחרונה במחשב ההורדות נהיו איטיות פרמטתי את המחשב לאחרונה בלי קשר לאינטרנט ולא התקנתי משהו שיכול להשפיע על המהירות. (אין כמעט כלום על המחשב) ניסיתי גם להוריד עם כבל רשת וזה מוריד במהירות מקסימלית, הבעיה שאני לא יכול לחבר בכבל קבוע למשל ניסיתי היום להוריד טורנט כלשהו וזה הוריד בערך מגה וכל הזמן ירד ועלה ניסיתי להוריד אותו דבר דרך הטלפון (סמסונג S8, לא הכי חדש שיש) וזה ירד על 13 מגה יציב האם כרטיס כזה ישפר משמעותית את המהירות? תודה

8. אהלן. הכותרת דיי ממצה.. עברתי לחיבור בעזרת חייגן [L2TP] של הכבלים [HOT] ואני לא בטוח איך בדיוק אני מגדיר את זה, קיבלתי מין כתובת DNS בתור הכתובת IP של השרת, ולא כתובת IP במספרים - בכבלים אומרים לי שהכתובת הזו מתחלפת ורק הDNS הוא קבוע....... וממש לא בא לי להתחיל לרדוף אחרי כתובות IP מתחלפות..... תודה לעוזרים - זה חשוב כי בימים הקרובים זה יעבור לי לחיבור על חייגן ואני רוצה להיות מוכן לפני-כן.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, מנסה לללא הצלחה לגשת מהאינטרנט לשרת שמחובר באמצעות privatebox2 . עשיתי הפניית פורטים לIp הפנימי של השרת בפורט 3389 דרך הprivatebox ועדיין לא עובד. הורדתי את הפיירוולים. האם יש איזשהן הגדרות שאני צריך לעשות בווינדוס 8(השרת ווב יושב על ווינדוס 8) על מנת שאפשר יהיה לגשת למחשב תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ex_,

היי, מה זה Port forwarding? NAT? ואיך מסדרים תקשורת טובה למשחקים-כלומר פינגים נורמלים למשל בGUNZ כולם נראים אצלי בפינגים לא הגיוניים ופינג 999 בתופסת הודעה AGENT ERROR-AGENT NOT AVILIBALE קראתי המון חומר על הענין אבל אני ממש לא מבין בזה...תודה על כל הסבר ועזרה עריכה: איך פותחים פורטים בzonealarm איך מגדירים אם בכלל פורטים בהגדרות החיבור? ה'סקיוריטי סנטר' של ווינדוס כבוי אצלי ex

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Yaron123,

אני נמצא בעבודה וכל כמה שנייות מתנתק לי ה wifi עושה identefying ומתחבר שוב,יש לי אינטרנט בין ניתוק לניתוק לפעמים אני גם עושה troubleshooting וזה מתקן לי את האינטרנט לדקה שתיים ואז עוד פעם אותו סיפור. יש לי מחשב dell vostro 3460 דברתי עם הטכניים של דל הוא הביא לי דרייברים חדשים וניסינו להריץ מsafe mode אבל לא השתנה כלום. הwifi בבית עובד לי חלק וגם במקומות אחרים, פה לכל שאר החברה זה עובד חלק ורק לי זה קורה . בtroubleshooting הוא בדרך כלל רושם שהוא עושה ריסט ל network adapter או משהו עם acess point. המחשב חדש (חודש בערך) קשה לי להאמין שזה בעייה במחשב עצמו. אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by JHONLEV,

עשייתי בטעות משהו במחשב ונעלם לי האיקון בצד שמאל למטה של המחשב שבו מופעים הרשתות האל חוטיות. יש דרך להחזיר כי אני לא יכול למצוא את הרשתות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי מודם USB מחובר ל-ADSL ואני רוצה לעשות רשת רק עם אחותי... אם אני אתקין אצלי כרטיס רשת ואצלה כרטיס רשת היא תוכל לגלוש דרכי באינטרנט?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by פינגרס,

עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by jambo222,

שלום יש לי קבצים בgimail ובגוגל drive קבצי rar הקבצים מפוזרים בכול מיני הודעות דואר . אני רוצה להוריד למחשב שלי את כל קבצי הrar במכה אחת ולא להיכנס לכל הודעה והוריד את הקובץ המצורף. האם אפשרי להוריד את הכול ביחד ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. הדרך הפשוטה ביותר היא שינוי SUBNET לנגיד 255.255.254.0 כדי להכפיל כמות למשל, השאלה שלי היא האם יש דרך טובה יותר\אחרת לביצוע הגדלת נפח הכתובות הפנימיות, הבנתי שיש דרך לשירשור ראוטרים (בהנחה ויש לי שניים) האם יש יתרון כלשהו בשיטה הזאת ? ואיך היא תעבוד ? הרשת כולל חיבור חיצוני וכפול לאינטרנט (WANX2).

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by nir2,

אני רוצה לקנות את המתאם הזהלהעברת אינטרנט על גבי החשמל. כדי שאוכל לחבר אליו מפצל אני צריך מתאם מתקע ישראלי לשקע בריטי, להבנתי, האם המתאם הזה יתאים? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tomersp,

שלום, הצטרפתי היום לשירותי ה - ngn של בזק למהירות 10 מגה. אני אמור לקחת מחר את המודם שיאפשר לי לגלוש במהירות זו. אני משתמש בבית בראוטר של לינקסיס החדש - wrt160n אותו אני מחבר למחשב, כך שאני לוקח מבזק רק מודם (ולא ראוטר נוסף). מהסיבה שלא כל מודם תומך במהירויות כאלה, השאלה שלי היא האם הראוטר הזה יאפשר לי לגלוש במהירות כזו ב - ngn. אני מניח שכן, הרי מדובר באחד הראוטרים החדשים והטובים שיש כיום - רק רוצה להיות בטוח.... תודה רבה מראש!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Yakirlv29,

יש לי בעיה עם היוטיוב הוא כל כמה שניות ניתקע ולא טוען לי סרטונים, מה לעשות? ניסיתי כמה דפדפנים ולא עזר.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני צריך לכתוב סקריפט שיריץ לי יישום מסויים בזמן עליית המחשב. הייום הזה זה החייגן שלי של ה-ADSL. איך אני כותב את הסקריפט הזה ואיפה אני משתיל אותו? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Tharbad,

דרישות: - שיתפקד טוב עם ה- ADSL של בזק בינלאומי. - שיתמוך ב-8 כתובות IP לפחות. - לפחות 4 חיבורי רשת. אלחוטי או קווי: קווי. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם יש לי רשת אלחוטית בבית אך אני בבעיה קטנה מחשב אחד בבית של אחותי אשר יש לו כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס לא מתקשר טוב עם הראוטר האלחוטי 3COM כנראה בגלל שיש באמצע הבית ממ"ד שפוגע בקליטה השאלה שלי האם יש דרך למנוע את השיבוש הזה או איכשהו לשפר את הקשר כי זה ממש מציק(עד שמתחבר האינטרנט וגם אז הקשר נמוך מאוד) לכרטיס רשת האלחוטי מתחברת אנטנה עם חוט באורך ממש קטן האם יש דרך ,האם זה אפשרי להאריך את החוט הזה לעוד כמה מטרים? אם לא אני אשמח לשמוע דרכי פעולה אחרים לפיתרון הבעיה בתודה מראש אסף

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אם תוכלו לחזור בהקדם אודה לכם מאוד..כי אני מעוניין לעבור ל5 מגה וצריך לבדוק אם בכלל התשתית שלי טובה.. http://www.upit.ws/picture.php?file=3adf61fc381e4.jpg

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מעוניין שמי שמשתמש במחשב אחר ברשת לא יראה שאני מחובר, ובטח שלא יוכל להכנס לקבצים שלי. איך אני עושה את זה? (אני עובד ב-XP PRO). תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אנטרנט בין שתי מחשבים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים