רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי שרת בעבודה שלא מחובר למסך, כל השליטה עליו אני עושה דרך אחד המחשבים ברשת (rdp) אני באמצע בדיקה של משהו ורצה להמשיך בבית הבעיה היא שכתובת הip מהחברה היא לא אמיתית (nat ) ובנוסף אני לא רוצה לפתוח port לכניסה חיצונית למחשב הזה ניסתי להפעיל teamviewer , הבעיה כאן היא כשאני סוגר את ה rdp במחשב שעליו ישבתי הteamviewer לא מתחבר (מסך שחור) הבנתי שזה בגלל שהמחשב נכנס ל Lock Screen יש דרך להפעיל תוכנה כזאת בלי להשאיר את הrdp (חוץ מלחבר מסך,מחשב,מקלדת וכו' לשרת ולהפעיל משם את התוכנה) או אם יש תוכנה אחרת שעובדת במצב כזה?? להשאיר גם את המחשב שממנו אני מפעיל את ה rdp פועל, זה לא אפשרי (אצטרך להשאיר את השרת פע…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,בזמן האחרון הפינג נהיה גבוהה לאירופה לכן רציתי לדעת איזה פינג יש לכם לשרת: 213.188.132.25 למי שלא יודע start<run<cmd<ping 213.188.132.25
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הlinksys wrt54 שלי עושה בעיות והגיע הזמן להתקדם. יחוברו לראוטר באופן קווי 2 מחשבים, ממיר יס וסטרימר. יחוברו באופן אלחוטי. מחשב אחד וארבע מכשירים סלולרים. בעתיד אולי יתוסף עוד מחשב או טבלט. המחשב מריץ דיי הרבה טורנטים מה שדיי תוקע את הלינקסיס מבחינת חיבורים אז אני צריך ראוטר שיוכל להתמודד עם מספר חיבורים גבוה. בנוסף עכשיו מתקנים לי תשתית של אנלימיטיד בביניין אז הראוטר צריך לתמוך בדרישות של אנלימטד (באתר שלהם לא מצאתי שום מידע על אופן החיבור שלהם).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי מוריד מאפטיפי מסוים במהירות של 80קיי ויש לו כבלים בספק 012 מאותו אפטיפי אני מוריד ב8קיי בלבד ואני מנוי אידיאסאל באקטקום....לגבי הפינגים לי יש יותר טובים. אתם יודעים אוי למה זה ככה? זה לא הבדל קטן אלא הבדל ענק במהירות.....קשור לשרתים של אקטקום אולי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.cnetusa.com/product/specs/itgtwy_cnig904s.htm
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הספקיות יכולות לדעת איפה ומתי אני משתמש בפרטי הכניסה שלהן? האם זה אפשרי לשתף את הפרטי ספק בכמה מחשבים/ראוטרים בלי שיגלו? איזה מידע הספקית יכולה להשיג כאשר אני מתחבר לPPP שלה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יודע שזה אולי קצת נדוש ונשאל הרבה יותר מדי, מצטער על הבורות פשוט לא מצליח לעשות את זה ! צירפתי תמונה של איך ה"PORT FORWARDING" תחת NAT נראה כרגע! תודה לעוזרים ! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי 2 מחשבים בבית ואני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט, האפשרות של העברת כבל ביניהם לא ריאלית ולכן החלטתי על רשת אלחוטית. המצב הוא כזה: קומה ראשונה, מחשב בממ"ד (לא כזה ממ"ד רציני, אבל קירות בטון לא עבים מידי). המחשב השני נמצא בקומה השנייה בגובה של 3-4 מטר ובמרחק של בערך 10 מטר אופקית מהמחשב הראשון. האם תהיה בעייה עם האות במקרה כזה(כאמור, זה לאינטרנט אז אין צורך בכל ה54MB שלו)? עכשיו, במידה ואין סכנה שלא יהיה אות(או שיהיה חלש קיצונית), ישנה אפשרות לשים את הראוטר בקומה הראשונה מחובר ברשת חוטית ובמחשב השני לשים כרטיס PCI והאפשרות שאני מעדיף: לשים כרטיס אלחוטי USB במחשב בקומה הראשונה והראוטר בשנייה, האם זה יהרוס סופית את הסיכוי לתקשורת או שלא משנה במצב שלי?(המרחק עצמו בין…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחברתי לפני שלושה ימים דרך הוט. מאז לא מצליח להכנס עם חייגן. דיברתי עם התמיכה של הספק (טריפל סי) והבנו שהבעיה היא או במודם או בחיבור. Ipconfig מספק ip ופינג אליו מחזיר תשובה, פינג ל default gateway לא מחזיר תשובה. דיברתי עם התמיכה המהוללת של הוט וכולם אומרים אותו דבר, לנתק את המודם מהשקע בקיר ואז לעשות פינג ל- 192.168.100.1 ואין תשובה חזרה. אם המודם מחובר לקיר אז יש תשובה, וכל הנציגים אומרים שהבעיה במחשב. ברור שהם קוראים את התשובות שלהם מדף ואין להם מושג!!.. איך אפשר לדעת אם הבעיה במחשב או במודם או בחיבור. יש לציין שלהתחבר לדף הבית של הוט אני לא מצליח וכשהיה הטכנאי של הוט להתקין את המודם כן הצליח להתחבר לאתר והורדתי קובץ משם כדי לבדוק מהירות. כאשר נציגה מהוט לפני יומיים …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנא רשמו לפי דעתכם מהי החבילה הכי אטרקטיבית נכון לעכשיו ! אנא ציינו גם איזו טכנולוגיה עדיפה + ספק טוב ! במקרה שלי - האופציות הינן בזק או מתב (חיפה) ! אם תוכלו להוסיף הסברים או לחילופין להפנות אותי לאתר שכבר עשה סקר שוק רציני - אודה !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצליח גם להתקין את החייגן של 014 וגם להגדיר חייגן ידני מה שקורה זה החלק האפור שלא ניתן להמשיך משם הלאה (מצורפת תמונה) חשבתי אולי זה הפיירוול שלי SYGATE אבל גם כאשר הסרתי אותו לבדיקה לא עזר ... .מישהו יודע איך לסדר את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מחובר דרך בזק במהירות 2M ושילמתי 55ש"ח לחודש. נגמרה תקופת ההתחייבות שלי ופתאום אני משלם 90ש"ח לחודש. אחרי ויכוחים רבים הציעו לי מחיר של 69ש"ח לחודש, ואחרי עוד ויכוחים (תאמינו לי, צריך להתמקח איתם כמו בשוק) יש לי שתי אפשרויות: להתחייב לעוד שנה באותו מחיר - 55ש"ח לחודש. לא להתחייב ולשלם מחיר שערורייתי של 90ש"ח לחודש. לפני שאני מסכים ל-55ש"ח, אם הצלחתי לרדת מ-90ש"ח במיקוח אולי אפשר עוד. רציתי לדעת אם יש פה מישהו שמשלם פחות, כדי שאני אנסה להוריד עוד קצת את המחיר. ועוד הערה, אין לי אפשרות להתחבר לכבלים למקרה שמישהו מתכנן להציע לי...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לדעת איך עושים OC לנתב הנ"ל אני רוצה לאזור ה225MHZ. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עד אתה הייתי בהוט ומערך המצלמות של הבית היה מחובר דרך מכשיר מקליט של HIKVISION דרך הממיר של הוט שתפקד גם כראוטר. ה-i.p של המקליט נקבע ל-192.168.1.100 והגישה היתה דרך פורט 8000. עברנו עכשיו לסיבים של בזק ויש לנו ראוטר חדש TP-Link AX20 WiFi 6 Dual Band Archer AX1800. הענין הוא שאני לא מצליח לגשת למכשיר הקלטה ושמתי לב שתחום הכתובות שהוגדר ב-DHCP הוא 192.168.0.1-192.168.0.249 וה-IP של מכשיר ההקלטה לא נמצא בטווח הזה. האם אני יכול לשנות את הטווח ל- 192.168.1.0-192.168.1.249ואז מכשיר ההקלטה יהיה בתחום? האם במצב כזה ה- DEFAULT GATEWAY עדיין יישאר 192.168.0.1? אגב, אין לי שום מכשיר בבית עם IP קבוע, כולם מבוססים DHCP. תודה על עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכתבה הוא אומר שאין לו מושג אם זה עובד עם הVPN. חיפשתי בפורום, לא מצאתי אזכור של זה. בסופו של דבר, ניסו את זה? זה עובד? בקלות? גם למי שלא מבין כ"כ בלינוקס?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מתאם USB / כרטיס רשת אלחוטי ישן שסופק בעבר ע"י בזק, נטוויז`ן או 012 סמייל, של חברות יצרניות הבאות: 1. Prism / Rotal / Wistron / Intersil דגם DRUC-U2 או DRUC-U3 העדיפות לכרטיס Druc-U2 Alcatel / Thomson .2 דגם SpeedTouch 120G ISL3886IK Wireless USB Adapter-CNT309N Level 1 / LevelOne .3 דגם WNC-0101 USB מכל אזורי הארץ. במחיר משתלם מייל: aln111@walla.com טלפון לקשר 052-7718634 (Allen)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק במשחקי רשת וביניהם AVA , בשרת האירופי יש לי 100-200 פינג שזה מעצבן כי צריך להיות איזה 50-100 יש לי ספקית נטויזן 5 מגה ותשתית בזק , הציעו חבילת גיימרים ב15 שקל לחודש החבילה גיימר של נטויזן טובה ? ועוד כמה חודשים יגמר לי ההתחייבות איזה חברות הכי טובות למשחקי רשת ( פינגים נמוכים ויציבים )
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שניסחתי את הכותרת נכון : יש לי בבסיס רשת פנימית של כ10 מחשבים, אנחנו מעוניינים להקים אתר שבו ירוכזו כל מיני דברים שימושיים למקום העבודה. מה אני צריך כדי להקים פרוייקט שכזה, אני מתכוון גם מבחינת תוכנה ומבחינת חומרה. אני מצטער אבל אני חדש בנושא של רשתות בכלל לכן אם אני שואל שאלות מפגרות תסלחו לי.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שדרגתי לאחרונה ל 30 מגה (היה לי 20) וברשותי מודם נתב Dlink 6740U שקיבלתי מבזק. לאחרונה גיליתי תופעה שמהירות שאני אמור לקבל לא נשמרת - אני עושה Speedtest והמהירות נמוכה משמעותית. אחרי ריסטרט של הנתב, העניין מסתדר. אני גם קצת מאוכזב בתקשורת בין הנתב לשאר המכשירים בבית (פלייסטיישן, סרטימר ועוד). הבנתי שיש כמה מכשירים חדשים לבזק - על מה כדאי ללכת? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הראשון XP, מחובר לראוטר עם כבל ועוד 2 מחשבים מחוברים אלחוטי עם ווינדוס 7.. יש לי מדפסת שמחוברת למחשב XP, שיתפתי אותה אבל אני לא רואה אותה בווינדוס 7. מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדומה ל-Linksys, גם חברת Netgear פוזלת במסגרת CES 2018 לקהילת השחקנים ומציגה נתב וסוויץ' יעודיים. בנוסף, היא גם מרחיבה את משפחת ה-MESH שלה. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=7053
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר 4G ויש את הראוטר הזה ב 420 שקל , הוא יתאים להוט מובייל ? יש להם חבילה 1000 גיגה ב 70 שקל הוא תומך בתדר 2100 אבל לא בתדר 850 הוט מובייל זה 2100/850 גם כתוב באתר KAMAZE שהוט מובייל לא מאשרת לחבר את הסים שלה לראוטר שזה לא "שימוש הוגן " זה קשור רק לשיחות SMS ? או גם גלישה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שיש אופציה כזו...למישהו יש הוראות שיכול לשלוח?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בדרך כלל שנכנסים לממשק של מודמים\נתבים תמיד יש פרטים על מהירות החיבור מהספק, בנתב שקניתי TP-Link 1043 אני לא מוצא זאת, מישהו יודע איפה אני בודק את זה ? או אם בכלל יש את זה ? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ה OS הוא XP SP3, אני מאחורי נתב WRT54GL עם קושחת טומטו משופרת. תמיד הגדרתי בכרטיס המחשב את אותן כתובות שהנתב מקבל, דהיינו 237 235 117 192 ן 7 186 219 62 כמשני. זה עבד. הבעיה היא שעכשיו אני רואה שהם משנים לעיתים קרובות את הכתובת הראשית, שאז מסתיימת ב 236, ולי קצת נמאס לשנות כל פעם במאפיינים. יש אפשרות לרשום משהו שישאר קבוע, כמו למשל הכתובת של הנתב בלבד ? אלא שהכתובת DNS השניה לא יכולה להיות זהה לעיקרית, אז מה לרשום שם ? תודה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-