עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by podi,

אני עצמי מנוי בחבילת 1.5 דרך נטויזן. אני לא מחפש לעצמי, אלה לדודתי חבילת אנרטנט זולה מאוד. היא לא מורידה דברים או משתמשת ביכולות הפס רחב. האנטרנט לא חייב לטוס.. העיקר שלא יהיה חיוג לא בגלל מהירות, אלה בגלל שהקו תמיד תפוס.) אני מחפש ספק לDSL 256K שיהיה הכי זול... לא בכיון 70 אלה בכיון 50 ומטה.. חשתי על אקטקום אב אני רוצה יותר זול אפילו תודה!!!! (ד"א אגב זה באעמת דחוף כי אני מתאחסן אליה רק הלילה ואני צריך לסגור ולסדר הכל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by rost1k,

שלום יש לי TPLINK 54 MPBS בלי אנטנה אני משחק ברשת משחקים וזה כל הזמן מתנתק לי אני רוצה כרטיס טוב שלא יתנתק חשבתי על זה מה אתם אומרים http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=99360-822-00&Cat2Cat1ID=62&Cat2ID=169&aff=Kama〈=he תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני יכול לשלוח באימייל סרט בגודל 500 מגה לאמייל של חבר?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ראוטר. לקנות ראוטר עם מודם TP-LINK TD-W8961ND או עדיף להשתמש במודם של בזק + ראוטר TP-Link TL-WR1043ND לאחר מכן אני מתכוון לשרשר AP לקומה השניה, מה דעתכם על TLWA500G ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by nat56,

מה אני צריך על מנת לחבר מחשב נייח באופן אלחוטי לראוטר אלחוטי של בזק סימנס . אמרו לי שיש שתי שיטות אחת על ידי כרטיס אלחוטי מובנה והשניייה על ידי מתאם אלחוטי בחיבור USB . המרחק מהרוטר הוא כ כ 7 מטר . תודה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אל הראוטר (אלחוטי) יתחבר HUB ל8 יציאות חוטיות ומתחברים אליו 6 מכשירים בדרך כלל באלחוט ו5 בחוטי. עדיפות למשהו זול מ300 ש"ח. אני מאמין שכל ראוטר נורמאלי היום תומך בפרוטוקול הצפנה סטנדרטי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by mistaarvim,

מישהו מכיר ראוטר שמתחבר בין מחשב למחשב דרך שקע החשמל בלבד, דרך מתאם, מישהו שמע על זה? יש לו דגם, לינק, מחיר, או מקום שאפשר לקנות ממנו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. שאלה קצת מוזרהבמידה ויש לי שני מודמים של בזק, האם אפשר לחבר אותם במקביל בשני שקעים שונים. במידה שכן האם תיהיה בעיה מול ספק האינטרנט,כי כל מודם יבצע הזדהות מול הספק בנפרד

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי adsl 0.5 וקניתי מחשב חדש.. אני רוצה שיהייה לי שני אינטרנטטים.. זתומרת שני יוכל להתחבר בו זמנית לאינטרנט... נגיד אני משחק במשק רשת (sof2) אני רוצה לשחק בשתי המחשבים באותו זמן זה אפשרי??? מה צריך לעשות..?? כמה כסף ..?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by emule2,

אז ככה יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים בניהם חוטית אחד לשני האינטרנט בניהם עובד דרך ICS מה שאומר שמחשב אחד מחובר לאינטרנט והשני מתחבר לאינטרנט דרכו בשניהם מותקן FIRE WALL של ZONE ALARM הבעיה שלי היא כזאת במחשב השרת (המחשב שמובר לאינטרנט) האינטרנט עובד מצוין כל הזמן אבל המחשב השני סובל מבעיות של ניתוקים ומדי פעם האינטרנט לא עובד אצלו למישהו יש רעיון מה לעשות אני מאוד מאוד אשמח

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, כרגע יש לי נתב רגיל (של EDIMAX) אליו מחוברים שני מחשבים שולחניים. בקרוב יצטרף לחבורה גם מחשב נייד, והייתי רוצה לדעת האם יש דרך שהוא יאפשר גם רשת אלחוטית אליה הנייד יוכל להתחבר מכל מקום בבית, או שאין ברירה אלא לרכוש נתב חדש אלחוטי. (אני מניח שרכיב שיאפשר התאמה כזו יהיה זול משמעותית מרכישת נתב חדש, אך כמובן שיכול להיות שאני טועה). תודה מראש, ליאור.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי ראוטר של בזק be ופתחתי פורט דרך האפליקציה עכשיו הutorrent רשם לי שצריך לפתוח דרך הfirewall השאלה איך אני עושה את זה ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מחובר לרשת הכבלים דרך ערוצי זהב / אינטרנט זהב מעוניין להמליץ לחבר עך אותו דבר העיניין שאני התחברתי לפני חצי שנה ומאז דברים השתנו הודה על עזרה ועל דעותכם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. ובכן התוכנית שלי היא כזו: קניית ROUTER SWTCH EDIMAX BR-6004 PLUS ולחבר בעזרתו שני מחשבים למודם כבלים . שאלתי היא : האם כאשר אחד מחובר לרשת מחשב שני יוכל לגלוש גם הוא חופשי ללא תלות בחשבון המחובר?. אני מכיר את האופציות האחרות כמו התקנת שני כרטיסי רשת למחשב וביצוע ROUTER בעזרת תוכנה , אבל אפשרות זו נפסלה ,עקב תלות במחשב שרת / מארח .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Demagh,

אז ככה, ברגע שאני מגדיר חיבור L2TP ל-018 בראוטר - הוא מראה שהוא מחובר. אני יכול לשלוח פינגים מהממשק שלו עצמו והכל טוב ויפה. אבל - הוא לא מעביר אינטרנט. המחשבים מראים שהם מחוברים לראוטר (מחשב אחד חוטי ואחד אלחוטי), אבל אף אחד מהם לא מקבל רשת. שוב, הראוטר עצמו כל מחובר לאינטרנט. אם אני מנתק את כבל הרשת הפיזי בין הראוטר למחשב ומחשב שוב - באורח פלא אותו מחשב מקבל חיבור. הבעייה היא שאי אפשר "לנתק" את ה-wifi מבלי לאתחל את הראוטר כולו. לקחתי את הראוטר לחבר, הוא מחובר דרך בזק ו-014 (PPPOE), הראוטר התחבר וה-wifi עבד. שום הגדרה לא שונתה פרט לשיטת החיבור. רעיונות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם!!! יש בביתי שלושה מחשבים אך רק מדפסת אחת. מישהו יכול להציע לי פתרון איך להקים רשת שתכלול את שלושת המחשבים כך שכל אחד יוכל להשתמש במדפסת מבלי לעבור למחשב שאליו היא שייכת ??? תודה.....

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום! היום החלטתי להצפין את הרשת האלחוטית שלנו כדי שאנשים לא רצויים אל יכנסו לנו לרשת. עכשיו תחת הצפנה של 64 ביט ושל 128 ביט הכל בסדר אבל תחת 256 ביט ווינדוז לא מוכן לקבל קוד כזה ארוך. יכול להיות שXP אל תומך בהצפנה של 256 ביט?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אתמול שידרגתי ל 1.5 מגה מ 750 וכשאני מתחבר זה עושה לי "מחייג" בערך 5\4 דקות ומתנתק מעצמו אחרי בערך 10 דקות... מה לעשות אני מתחרפן כבר!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by BandiT,

יש לי מחשב שמחובר במודם רגיל (לא ראוטר) לכבלים אני רוצה לעשות שהחיבור יהיה אוטומטי (ראוטר) וגם לחבר את המחשב השני שנמצא כ 10 מטר ממנו ברשת. חשבתי על 3com 3crwer10075 במחיר 209 וגם צריך כרטיס אלחוטי למחשב השני 3com 3crusb10075 במחיר 95 התקציב הוא 300 שקל סה"כ לכרטיס+נתב. האם הבחירה שלי סבירה? או שיש מצרים אחרים בטווח המחיר הנ"ל? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by raam123,

יש לי בבית פרטנר 1000 מגה מחובר בחדר עבודה.1 אני רוצה להפוך את ה Netgear vvg2000 לרפיטר בסלון ? יש דרך לעשות זאת ? (בזמנו נישאר ה Netgear vvg2000 במסגרת חיוב זיכוי של בזק... מחפש מה לעשות איתו...) תודה לכל מי שעונה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. רציתי להצטרף למבצע של נטוויז'ן בהתחייבות לחצי שנה ו100 ש"ח לחודש אבל... התקשרתי ברוב שמחתי אחרי ששכנעתי את אבא שלי ו? המבצע השתנה להתחייבות לשנה!!! 6חודשים ראשונים 100 ש"ח 6חודשים 150 ש"ח!!!! בסוף התחברתי לחבילה של ההתחיבות לחצי שנה: חודשיים ראשונים דולר ליום (לא גלשת לא שילמת) בקיצור 150 ש"ח לחודש 4 חודשים אחרונים 100 ש"ח לחודש בלתי מוגבל. לא הכי טוב אבל הכי משתלם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אוקיי העניין הוא כזה : יש 2 מערכות , כל אחת מהן מחוברת לראוטר בכרטיס רשת 100 , הראוטר עצמו הוא 100 . מחשב אחד הוא מחשב עבודה לכל דבר , מחשב שני , הורדות בלבד . במחשב העבודה יש בנוסף לכרטיס הרשת הרגיל , 2 כרטיסי רשת מובנים , אשר מבוטלים כרגע , שניהם 1000 . שקלתי להוסיף למחשב ההורדות כרטיס רשת 1000 בנוסף , ואז לחבר ישירות בין המחשבים כדי לאפשר קצב העברת נתונים גבוה יותר . השאלה היא , אם ניתן בכלל להגדיר בצורה כלשהי , שיציאה לאינטרנט תתבצע דרך כרטיסי ה100 , וההעברת קבצים תתבצע דרך כרטיסי ה1000 . תודה . פבל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Arnold,

רצוני לקנות HUB לא USB איפו אפשר לקנות חיפשתי בכול מקום? תעזרו לי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by vitali02,

יש לי ראוטר של TP LINK WR941ND(הבנתי שהוא תומך במהירות עד 300Mbps) המהירות אינטרנט שלי היא 100 מגה כאשר אני מחבר את המחשב ישירות למודם המהירות מתקרבת ל100 אבל כשאני מחבר את המחשב דרך הWIFI דרך הראוטר שלי המהירות יורדת ל40-20 מגה אני הבנתי שהבעיה בראוטר כי גם בפלאפון זה מראה על אותה מהירות חיפשתי באינטרנט פתרונות לבעיה ולא מצאתי משהו שיעזור לי ניסיתי את הטיפים פה: http://blog.012.net/2010/10/wifi-speed-troubleshooting/ - לא עבד ניסיתי לעשות ריסט גם לא הלך גם ניסיתי לעדכן את הFIRMWARE לא עזר הראוטר והמחשב לא רחוקים אחד מהשני אולי 3 מטר יש למישהו פתרון לבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by marik,

שלום רב יש לי בית 3 חדרים ואני מעוניין לעשות רשת בבית . הנתב יהייה בחדר רגיל אשר יתחבר למודם HOT בחדר השני שהוא ממד אני רוצה לשים מחשב חדש אם כרטיס רשת אלחוטי ** השאלה שלי כזאת : איזה ראוטר אני צריך ואיזה כרטיס רשת אלחוטי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים