רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
בחינם למי שמתחבר ל2.5 מגה ומעלה? מה הדגם המוייק? במוקד לא ידעו להגיד לי.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הם מציעים חבילות בחצי מחיר ממה שבזב"ל מציעים לי לחדש חוזה ועוד בלי התחייבות. נשמע מפתה אבל השאלה איך איכות החיבור.. למי שיש ניסיון אשמח לתגובות. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם..! יש אפשרות שאני יכול לחבר פלייסטישן2 (שלי) לאינטרנט..? ואם כן אז איך ..? תודה מראש לעוזרים..!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מה זה Port forwarding? NAT? ואיך מסדרים תקשורת טובה למשחקים-כלומר פינגים נורמלים למשל בGUNZ כולם נראים אצלי בפינגים לא הגיוניים ופינג 999 בתופסת הודעה AGENT ERROR-AGENT NOT AVILIBALE קראתי המון חומר על הענין אבל אני ממש לא מבין בזה...תודה על כל הסבר ועזרה עריכה: איך פותחים פורטים בzonealarm איך מגדירים אם בכלל פורטים בהגדרות החיבור? ה'סקיוריטי סנטר' של ווינדוס כבוי אצלי ex
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1 אני רואה שאני מחובר אבל איפה יש לי CONNECT או DISCONNECT כמו למשל בראוטר LINKSYS שלי ? 2 איך אני יכול להגביל תעבורה (DOWNLOAD,UPLOAD) של מחשב מסויים ברשת ? (דרך הראוטר אם בכלל). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הדרך הפשוטה ביותר היא שינוי SUBNET לנגיד 255.255.254.0 כדי להכפיל כמות למשל, השאלה שלי היא האם יש דרך טובה יותר\אחרת לביצוע הגדלת נפח הכתובות הפנימיות, הבנתי שיש דרך לשירשור ראוטרים (בהנחה ויש לי שניים) האם יש יתרון כלשהו בשיטה הזאת ? ואיך היא תעבוד ? הרשת כולל חיבור חיצוני וכפול לאינטרנט (WANX2).
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להיכנס למאפיינים של החייגן, הוא מעלה לי את החייגן עצמו במקום את דף המאפיינים. ניסיתי לעקוף את זה דרך האשף של יצירת רשת, אבל בשנייה שאני מתחבר הוא מוריד את השיתוף. איך אני עוקף את החייגן הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשות ידידה שלי מחשב כף יד מסוג Asus A639 עם מ"ה Window Mobile 5. המכשיר עובד ברשתות ציבוריות, אך בבית הוא מזהה רשת אבל אי אפשר לגלוש. (הנתב הוא של Draytek מדגם Vigor 2200w plus). לדעתי מקור הבעיה בהגדרות של הPDA. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצות לראוטר אלחוטי לרשת משרדית. בעקרון, הכוונה היא שמצד אחד הראוטר יהיה מחובר לאינטרנט דרך תשתית של בזק\HOT ומצד שני מחובר לשלושה או ארבעה מחשבים בו זמנית (שאמורים לאפשר גישה בין המחשבים). מכוון שמדובר ברשת משרדית, הראוטר צריך להיות אמין במיוחד (היום יש לי EDIMAX 6104WG בבית והוא מאוד לא אמין - נתקע לעיתים קרובות) וכזה שיהיה קל לקינפוג ויצריך מעט מאוד תחזוקה (המשרד הוא של אבא שלי ואני לא מאמין שיהיה לי זמן לגשת לשם כל יומיים כדי לעזור בתקלות). למישהו יש המלצות\רעיונות לגבי ראוטר שכזה? התקציב עדיין לא ברור - זה מאוד תלוי בהמלצות. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני לפני ככמה ימים קיבלתי מחשב חדש ואיתו גם D Link DWA 171 USB Adapter (REVISION A) לאינטרנט האלחוטי. המפרט - Intel Pentium Dual Core G4560 Gigabyte GA-H110M-S2V Palit GTX 1050 StormX 2GB DDR5 PCIE HDMI DP Corsair CX430 430W PSU 80+ Bronze לאחר התקנת הווינדוס גיליתי שמהירות האינטרנט שאני מקבל (2Mbps~ הורדה) לא תואמת את המהירות שמחשבים אחרים בביתי מקבלים באותה רשת אלחוטית (~30Mbps). עד כה בשביל לנסות לתקן את הבעיה ניסיתי: -לפרמט את המחשב -לאפס את הראוטר -להתקשר לבזק (דיברתי עם טכנאית שעה ולא עזר לבעיה) -להתחבר לרשת 5GHz - הראה מהיריות תקינות אך ברגע שהתחלתי להוריד דברים החיבור נחלש מאוד ונהיה לא יציב -למחוק ולהתקין דרייברים מחדש -לשנ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הרואטר שיש לי מבזק D-Link 2650 במשהו קצת יותר איכותי. נכון להיום אני בבזק עם חבילה של 15mb. הראוטר יתחבר למחשב נייח, שני מחשבים ניידים ושני פלאפונים ב- wifi. אני מחפש ראוטר יציב עם טווח שידור טוב מכיוון שיהיו קירות המפרידים בין הראוטר לשאר הציוד שיחובר ב- wifi. עדיף שהראוטר יתמוך גם במהירויות הגבוהות במקרה וארצה לשדרג. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האימיול שלי "קורס", לא מצליח בקושי להתחבר ואם כן, אז אחרי 5 שעות וזה עוד עם LOW ID.. התקנתי לאחרונה ראוטר של LEVEL ONE, ונאמר לי שאני צריך לפתוח פורטים. אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי אשמח מאוד!! תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הlinksys wrt54 שלי עושה בעיות והגיע הזמן להתקדם. יחוברו לראוטר באופן קווי 2 מחשבים, ממיר יס וסטרימר. יחוברו באופן אלחוטי. מחשב אחד וארבע מכשירים סלולרים. בעתיד אולי יתוסף עוד מחשב או טבלט. המחשב מריץ דיי הרבה טורנטים מה שדיי תוקע את הלינקסיס מבחינת חיבורים אז אני צריך ראוטר שיוכל להתמודד עם מספר חיבורים גבוה. בנוסף עכשיו מתקנים לי תשתית של אנלימיטיד בביניין אז הראוטר צריך לתמוך בדרישות של אנלימטד (באתר שלהם לא מצאתי שום מידע על אופן החיבור שלהם).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה עם היוטיוב הוא כל כמה שניות ניתקע ולא טוען לי סרטונים, מה לעשות? ניסיתי כמה דפדפנים ולא עזר.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! היום החלטתי להצפין את הרשת האלחוטית שלנו כדי שאנשים לא רצויים אל יכנסו לנו לרשת. עכשיו תחת הצפנה של 64 ביט ושל 128 ביט הכל בסדר אבל תחת 256 ביט ווינדוז לא מוכן לקבל קוד כזה ארוך. יכול להיות שXP אל תומך בהצפנה של 256 ביט?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה אני צריך עזרה ודעה בבקשה.. יש ברשותי 3 מחשבים שעובדים ברשת אלחוטי ועוד 3 עם כבל.. אני יתן לכם תמונה שתכלו להבין איך הרשת בנויה אצלי: יש לי סוג של שרת איחסון כזה עם המון מקום כ6 T בערך! עם XP עוד שתי מחשבים סלונים עם VISTA עוד שתי מחשבים רגילים שמחרוברים בעזרת כבל.. אחד XP ואחד VISTA ומחשב נייד עם VISTA שכולל חיבור כבל או אלחוטי חשוב לציין שאני משתף את האינטרנת וגם את התקיות והקבצים בין המחשבים!!! החובור מתבצע כך: המודם של HOT מסוג טיריון אני חושב. ראוטר אלחוטי של D-LINK DI 524 והאב פשוט של דימנוד בעל 4 כניסות.. מודם => ראוטר =>*כל המחשבים שמחוברים בעזרת אלחוטי האב=> *כל המחשבים שמחוברים בעזרת כבל בשתי מחשבים עובדים תוכנות שיתוף אחד אימיול ואחד…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להגדיל את טווח הקליטה אבל אני צריך את ההגדרות הספציפיות לראוטר הזה אם מישהו מכיר, יודע.. הראוטר הראשי הוא של EDIMAX אם זה משנה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים , בימים האחרונים התעוררה בעיית איטיות באינטרנט ( סטרימינג - יוטיוב , הורדה וכדו' ). תשתית - בזק , ספק -012, חבילת 4 מגה. בכל אתרי בדיקת מהירות למינהם אני מקבל מקסימום 2.7 מגה הורדה ו270KBS העלאה. מודם ראוטר של D-LINK דגם - DSL-2650U ( סטנדרטי של בזק ). יש דרך לבדוק מה גורם לבעיה לפני שאני מחכה שעה בטלפון לנציגי תמיכה טכנית ? :-\ תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מפתח על המחשב בבית אפליקציות .net. ואני משתמש ב NIS2003. רציתי לדעת האם יש פה אנשים נוספים שהתקינו IIS והאם NIS מצליח לחסום ולגלות ניסיונות פריצה בהגדרות האלה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המתאם הזהלהעברת אינטרנט על גבי החשמל. כדי שאוכל לחבר אליו מפצל אני צריך מתאם מתקע ישראלי לשקע בריטי, להבנתי, האם המתאם הזה יתאים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מישהו יודע מה אפשר לעשות עם הראוטר הזה? כתוב באתר של סיסקו שהראוטר תומך רק ב ISDN יש אופציה לעדכון גרסא \ פריצה או משהו מה אתם מציעים לי לעשות איתו? הנה האתר של סיסקו עם הפרטים עליו ועל הסדרה שלו.. מה שיש לי זה 801 http://www.cisco.com/en/US/products/hw/routers/ps380/products_data_sheet09186a008008872c.html יש שימוש כלשהו לכזה ראוטר בכלל?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.cnetusa.com/product/specs/itgtwy_cnig904s.htm
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בלרכוש נתב תקן N (התומך בחיבור ADSL ל10 מגה) לבית עם מספר קומות. תקציב עד 650 ש"ח. חשבתי בעיקר ללכת לlinksys החדשים, ה-WRT610N לדוגמא. איך הוא? כרגע יש לי את הlinksys תקן G מדגם WRT54GL עם קושחה של Tomato 1.28 יש לכם המלצות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת אלחוטית בבית אך אני בבעיה קטנה מחשב אחד בבית של אחותי אשר יש לו כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס לא מתקשר טוב עם הראוטר האלחוטי 3COM כנראה בגלל שיש באמצע הבית ממ"ד שפוגע בקליטה השאלה שלי האם יש דרך למנוע את השיבוש הזה או איכשהו לשפר את הקשר כי זה ממש מציק(עד שמתחבר האינטרנט וגם אז הקשר נמוך מאוד) לכרטיס רשת האלחוטי מתחברת אנטנה עם חוט באורך ממש קטן האם יש דרך ,האם זה אפשרי להאריך את החוט הזה לעוד כמה מטרים? אם לא אני אשמח לשמוע דרכי פעולה אחרים לפיתרון הבעיה בתודה מראש אסף
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-