רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
היי... אני עומדת לרכוש מחשב לחדר שלי וברצוני לאפשר אינטרנט למחשב שבתוך החדר שלי... יש מחשב עם אינטרנט מחוץ לחדר שלי וברצוני לקנות ראוטר אלחוטי ובעזרת כרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב שאני אקנה לגלוש באינטרנט. הבעיה היא שהחדר שלי הוא ממד (מעין מקלט) ואני חוששת שאם אני ארכוש ראוטר אלחוטי וכרטיס אלחוטי התדרים לא יהיו מספיק חזקים בגלל שהקירות מבטון ואני לא אוכל לגלוש באינטרנט בכלל או שהאינטרנט יהיה איטי ממש. המרחק בין החדר שלי לבין המחשב עם עמדת האינטרנט הוא בערך 10 מטרים. אשמח לקבל חוות דעת מכם... תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום משום מה הראוטר שלי מסוג אלקטל 570 מסרב להסתנכרן(אותה נורה ירוקה מהבהבת ללא הפסקה) ונראה לי שהוא התקלקל למרות שאין לו חצי שנה מאז שקיבלתי אותו מבזק עם הרשת שעשו לי בבית. יש לי עוד מודם, אלקטל רגיל שהיה לי לפני הרשת והוא מסתנכרן ללא בעיות(בגלל זה נראה לי שהבעיה היא באלקטל 570 החדש ולא בקו הטלפון). לפי מה שהבנתי אפשר לפרוץ את האלקטל הרגיל ולהפוך אותו לראוטר רציתי לדעת איך עושים את זה ואם הוא יכול לשמש כראוטר ברשת על חוטית עם שני מקלטי D-LINK נוספים. תודה רבה לעוזרים. ועוד שאלה שלא ממש קשורה האם יש אחריות למודם שנקנה מבזק מסוג אלקטל 570? אם כן כמה זמן? אופס בטעות רשמתי את זה בפורום הזה למנהלים בבקשה להעביר.
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לפני שבוע התחברתי למהירות החדשה של הוט 100 מגה, תשתית וספק. ראיתי שהמהירות שאני מקבל דרך הראוטר היא 96 מגה יציב וחיבור כרטיס הרשת הוא 100 מגה. למרות שכל הציוד תומך ב-1 גיגה אז הנחתי שיש בעיה בכבל. בדקתי מהירות יצא כרגיל 96 מגה חיברתי כבלים אחרים שיש לי והצלחתי להגיע לחיבור של 1 גיגה, תוך כדי התהליך כיביתי את ההוטבוקס והדלקתי מחדש. בדקתי שוב מהירות והפעם יצא 75, תוצאה מוזרה. כיביתי הדלקתי והתוצאה לא משתנה, אמרתי נחכה קצת. אחרי כ-10 דקות עלה ל-85 אחרי חצי שעה עלה ל-90 אחרי חצות ההוטבוקס הפסיק להסתנכרן, עזבתי אותו כשהוא מהבהב. בבוקר ראיתי שהוא מחובר, בדקתי הכל עובד והמהירות כרגיל 96 מה קורה ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
למה אנחנו בארץ הקודם מאחור עם האינטרנט לעומת שאר העולם ש10 מגה אצלהם זה לא נחשב ללהיט ואילו אצלנו 5 מגה זה מהפכה? מתיי האינטרנט בארץ שלנו יתחיל לזוז? ועוד שאלה מזה adsl 2
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לפני השדרוג עשיתי חיפוש בפורום וגיליתי דברים שאני צריך להבין קודם. יש לי חיבור 12MB, תשתית הוט, ספקית בב"ל. ראוטר TP-LINK WR841N. 1. חיבור 100MB עובד בלי חייגן? כלומר המנוי שלי לבב"ל לא יהיה רלוונטי? 2. עדיף בלי/עם חייגן? ואם כן חייגן אז הבנתי שהוט עדיפים על בב"ל? 3. אני אצטרך ראוטר אחר? תודה חברס
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משרד התקשורת ממשיך לזגזג והערב אישר את השימוש ב-ipad בישראל. http://m.globes.co.il/ArticlePage.aspx?cat=2&i=0&single=0
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי. יש לי HOTBOX, שיניתי מחיבור ישיר לחייגן. בBasic -> Setup הגדרתי L2TP עם הגדרות משתמש בBasic -> DHCP שיניתי DHCP לNO הייתי שואל את הנציג, וזה תכלס מה שעשיתי, אבל הוא התחיל להסביר לי שכל ההגדרות נמצאות באותו החלון שבו מגדירים את חייגן הL2TP וזה לא ככה. האם יש עוד הגדרות שאותן אני אמור לשנות? יש לי בעיה שלפעמים האתרים לא נטענים, ואולי יש בעיה בהגדרות או בעיה כללית עם המודם הזה.
-
- 6 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
אהלן טוב אז ככה, הבעיה התרחשה עם 2 קונפיגורציות שונות: קודם כל, מדובר על קו 2 מגה ADSL דרך בזק בינלאומי קונפיגורציה אחת: ROUTER + MODEM ADSL של 3COM קונפיגורציה שניה: LINKSYS WRT54G (V5) + ALCATEL HOME שוב, עוד קצת פרטים על הבעיה: לאחר כמה זמןכמה שעות, יום, לא משהו קבוע) האינטרנט פשוט מפסיק לעבוד, למרות שלפי כל אחד מה ROUTERים, הוא מחובר. רק לאחר התנתקות והתחברות מחדש (שלפעמים צריך לעשות פעמיים) הגלישה חוזרת לעבוד.. מישהו מכיר? מה עושים? הייתי בטוח שהבעיה ב 3COM, והחלפתי ל LINKSYS, אבל זה לא פתר!
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הי לכולם. התקנתי רשת מחשבים שאחד מהם הוא XP ואליו מתחבר האינטרנט ב ADSL דרך מודם פנימי. דרך HUB ב 10BASET מתחבר אליו מחשב עם WIN98. במחשב ה XP הכל עובד תקין. הבעיה היא במחשב ה 98. הרשת עובדת, כולל אינטרנט ICQ ושיתוף משאבים. הבעיה היא למשל באי סי קיו כאשר רוצים להעביר קובץ, הוא לא מצליח לבצע גישה ישירה. גם תוכנת ה BUDDYPHONE לא מצליחה לבצע תיקשור למחשב ה 98. תגידו לי, כמובן, כי הרי אין למחשב זה כתובת IP, שהרי מוקצת רק כתובת IP למחשב ה XP. אולם, ה XP כאשר הוא משמש כסרבר, הוא מדמה את עצמו ומשתף את אותה כתובת, כאילו הריצו את הכל ממנו. ככה למשל הוא גם מראה דפי האינטרנט וככה הוא מאפשר להריץ ICQ. איך בכל זאת ניתן להעביר קבצים ב ICQ ולהפעיל BUDDYPHONE בלי לקנות עוד כתובת ?
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
קניתי מבזק מודם נתב B-FOCuS Wireless 352+ ומתאם רשת, הנתב מחובר ויש אינטרנט במחשב הראשון שמחובר עם כבל, אבל המתאם במחשב השני לא מזהה את הנתב, מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי, יש לי בבית שני מחשבים ניידים. בשניהם תמיכה לחיבור אלחוטי. כל המחשבים מחוברים בראוטר קווי. עקב מגבלות שלא אפרט כעת, ונא לא לשגע אותי בעיניין, אין לי אפשרות לגלוש קווית בסלון. לשם כך יצרתי קישור ad-hoc בין שני המחשבים (אלחוטית). המחשב האחד מחובר קווית (בחדר אחר) ואילו השני מחובר ad-hoc אליו (ממוקם בסלון). כמו כן הגדרתי את המחשב שמחובר קווית ככזה ששאר המחשבים ברשת מתקשרים לאינטרנט דרכו. כל זה ועדיין המחשב השני (זה שלא מחובר קווית אלא ad-hoc בסלון) אינו מצליח להתחבר לאינטרנט. מה עושים? תודה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
האים יש כרטיס RF מיקצועי כלומר אפשר לקלוט ולשדר גלי רדיו מאופננים במגוון תחומים ושיטות אפנון ???
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
הכותרת אומרת הכל... תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הדפדפן שלי מוגבל ל 2 הורדות מכל שרת,איך אפשר להגדיר שיהיה ללא הגבלה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בראוטר הפרטי שלי בבית אני כותב 192.168.1.1 ומקבל גישה. הבאתי הבייתה את הראוטר של אח שלי כדי לעשות לו עדכון קשוחה , מדובר בEDIMAX BR-6204Wg , אני מנסה 192.168.2.1 והוא מסרב להכנס.. לפי אחד המדריכים אני אמור לוודא שהמחשב מוגדר לקבל IP באופן אוטומטי.. מה זה אומר? קיצר מה לעשות כדי לקבל גישה? תודה..
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי לדעת האם ניתן להפוך נתב למגבר WIFI? יש לי נתב edimax br-6204wg (לא בשימוש כרגע), האם ניתן לשנות לו את ההגדרות כך שיהפוך למגבר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח כמה פורטים בנתב זה ואני לא מצליח לבצע את זה. אני נכנס ל IP שלו ממלא את הסיסמה והמשתמש וזה לא נכנס ... למישהו יש עוד רעיון איך ניתן לפתוח פורטים בנתב זה?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה מוזרה קצת. יש לי שני ראוטרים פה בחדר מחשב. אחד של בזק DLINK N600. אם אני מתחבר לרשת של הראוטר הזה עם המחשב הנייד שלי אני רואה שהאיי פי של המחשב האיי פי הפנימי הוא במקרה הזה היה 10.0.0.7 ואני נכנסתי להגדרות של הראוטר ה DLINK הכנסתי את ה MAC של המחשב הנייד ואת ה איי פי של המחשב הנייד 10.0.0.7 והכל עובד בסדר. עכשיו יש לי פה בחדר במקביל ראוטר של הוט. הוטבוקס. כשהתחברתי לרשת של ההוטבוקס של הוט האיי פי של המחשב הנייד הפך ל: 192.168.1.17 ואז התחברתי עם המחשב הניד לרשת הזו של הוטבוקס הוט ואני יכול לגלוש ויש לי אינטרנט הכל בסדר. ואז נכנסתי להגדרות של הראוטר של ההוטבוקס והלכתי ל ADVANCED ואז ל FORWARD אם אני לא טועה ושם הוספתי את האיי פי של המחשב הנייד הגדרתי פורטים 8098 זה ה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם זקוק להמלצה לנתב אלחוטי זול ואמין עם WDS - כלומר Wireless Bridging תודה שחר
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי אני רוצה לבנות אתר\דף אינטרנט הכי פשוט בעולם ,שיכיל טבלה שיהיה ניתן להכניס בה שם ומספר טלפון וכל מי שיכנס לאתר יוכל לראות את הנתונים שהוכנסו
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי הוטבוקס וtp-link td-w9980. חיברתי את ה9980 להוטבוקס אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרכו. הוא נמצא על dynamic ip. כיוונתי אותו על מצב wireless router וב"התקנה מהירה" הוא מזהה חיבורים אחרים (מהשכנים לדוגמה) אך לא את ההוטבוקס. הוא מופיע בחיפוש WIFI מהתקנים אחרים אבל כשמתחברים רשום שאין גישה לרשת דרכו. מה פיספסתי?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ראוטר AC1750 וחיברתי אליו כרטיס רשת תואם AC1750 תחת חלונות 10 יש לי אפשרות להתחבר לרשתות של הראוטר 2.4 או 5.0 האם אני אמור לבחור את אחת הרשתות או שיש צורת חיבור אחרת ? כי לא ראיתי הבדל גדול במהירות לאחר חיבור כרטיס הרשת לאחת הרשתות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני זוכר שיש לבזק אתר (משהו כמו www.bezeq/menu) , אלשחר שאני מתחבר לרשת עם המודם האנלוגי שלי, ע"י חיוג ל 132, אני נכנס לכתובת, בוחר חברה ותעריף לדקה, מקבל כתובת IP, ואז יכול לגלוש. מישהו יודע מה הכתובת ??
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב כמי שמפורט ב"במחשב שלי" עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עושה לי סימן קריאה על הכרטיס רשת במאפייני חומרה ובשביל להפעיל אותו אני חייב להסיר את הרכיב ע"י DELETE ואז לעשות רענן ואז הוא מוצא אותו שוב והפעל הוא עובד אני לא מבין למה הוא רושם סימן קריאה על הכרטיס אם בעצם הוא מזהה אותו הוא רושם NFORCE........המשך ולפני זה סימן קריאה צהוב איך אני מסדר את זה? הסרתי והתקנתי שוב את הדריברים וזה לא עוזר..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-