עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by EroSenin,

שלום פירמטתי לאחי את המחשב ועכשיו אין לו אינטרנט מה עלי לעשות כדי שיהיה לו אינטרנט. יש לציין שיש לי ראוטר edimax 6204wg. מה עלי לעשות??? אשמח אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by dude-man,

רשת אינטרנט שיהיה אצלנו רשת הפועלת דרך האינטרנט

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  3. שלום אנשים יקרים, עברתי לדירה שכורה דו-מפלסית. הראוטר, D-Link dsl-2650u , ממוקם בממ"ד במפלס הראשון. חבילת התחברות 15M (בזק). ברצוני לרשת את הדירה (ללא כבלים) כך שאינטרנט יהיה נגיש גם במפלס השני, עם עדיפות שבממ"ד תהיה מהירות הגלישה הגבוהה ביותר. אני לא מבין גדול בחשמל ורשתות, אבל לוח החשמל בדירה נראה כתלת-פאזי. נסיון ב-wifi שבצעתי: רכשתי מבזק מתאם רשת אלחוטי (דונגל) וגיליתי שבמפלס השני כמעט ואין קליטה. הוצאתי את הראוטר מהממ"ד, חיברתי אותו לנקודת טלפון במרכז המפלס בו הממ"ד נמצא, כשהדונגל מחובר למחשב בממ"ד. התוצאה: קליטה חלשה בממ"ד (5M לפי מבחן מהירות הורדה באתר בזק) , בחדר אחד במפלס השני ניתן לגלוש בלפטופ במהירות 10M, אך בחדר שני במפלס השני אין בכלל קליטה... יש לי מספר שאל…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by emule2,

אז ככה נאלצתי לאפס את המודם שמתחבר לאינטרנט ועכשיו האינטרנט לא עובד לי ואני לא ממש זוכר מה ההגדרות יש לי מודם aztech 600e שבו ההגדרות התאפסו וראוטר אלחוטי של TP LINK שבו ההגדרות טובות. עכשיו אני יודע איך לגשת למודם ואני אשמח רק אם תגידו לי איזה הגדרות צריך לשנות בו

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  5. Started by kobi10,

האם ניתן להתקין רשת אלחוטית (שתעבוד טוב) בדירת גג בין מחשב שנמצא בחדר שממוקם בסוף המסדרון של הבית לבין מחשב אחר שנמצא בחדר על הגג? הבנתי שבמקרים כאלה צריך איזושהי אנטנה מיוחדת. מבקש המלצה לראוטר טוב+שני כרטיסי רשת אלחוטיים+אנטנה(אם צריך).

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by dyn,

שלום, בן דוד שלי קנה ראוטר אלחוטי וחיברתי לו תמודם לראוטר ואז מהראוטר הוצאתי כבל רשת לכרטיס רשת של המחשב השולחני. עכשיו אחרי שעשיתי את זה אני צריך להגדיר גם את ההגדרות של הראוטר, שם משתמש וסיסמה להתחברות. השאלה שלי היא שאחרי שאני עשיתי את כל זה אני צריך עכשיו להגדיר במחשב הנייד של בן דוד שלי שהוא יתחבר לרשת האלחוטית, איך אני עושה זאת? הערה: יש לבן דוד שלי VISTA PREMIUM תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by Elius,

קניתי מחשב נייד לפני כשבוע ואני רוצה להתקין רשת אלחוטית בבית מסיבות ברורות. המצב שלי קצת מסובך כי כבר יש לי רשת בבית עם חמישה מחשבים(ארבע בלי המחשב הנייד). יש מחשב אחד שהוא השרת של הרשת ודרכו כולם מתחברים לאינטרנט(דרך סוויטצ' פשוט עם 8 כניסות) ואני רוצה שהמחשב הנייד יעשה בדיוק את אותו הדבר. במילים פשוטות אני צריך סוויטצ' עם מינימום של 4 כניסות רשת רגילה(עדיף יותר) ועם תמיכה ברשת אלחוטית. יש לכם רעיונות איך אפשר לבצע את הדבר ועם איזה ציוד? נ.ב. עדיפות לפנדה, אפילו עם יש הפרש מחירים גדול.

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  8. שלום רב כרגע יש לי בבית שלושה מחשבים שולחניים - כל מחשב במפלס אחר בבית. המחשב בקומה האמצעית מקושר ישירות לאינטרנט באמצאות מודם ADSL רגיל ומחובר בחיבור אלחוטי (כ.רשת PCI ew7128G) למחשב בקומה העליונה עובד בצורה בינונית מטה (יש הרבה ניתוקים וצריך לכוון את האנטנות והמחשבים זמן רב עד לקליטה סבירה ...) חשבתי גם על הארכת אנטנה/הוספת מגבר אנטנה למצב הקיים -האם כדאי/ יעיל ? בכל מקרה, אני מעוניין להוסיף גם את המחשב בקומה הראשונה לרשת ופה אני מאמין שאצטרך לרכוש ראוטר אלחוטי ועוד כרטיס רשת אחד אם לא שלושה .. אשמח לקבל עצות + המלצות לקניה של כרטיס/ראוטר שייתמכו בעבודה בריבוי מפלסים (קומות) ורשת פנימית לצורכי העברת קבצים וכו' נ.ב - מערכת הפעלה XP בכל המחשבים :-) בתודה מראש עו…

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  9. יש לי בבית מחשב נייד ומחשב רגיל והצלחתי להשיג לי איזה כרטיס רשת אלחוטי למחשב השולחני בכל מקרה אני מנסה כבר כמה שעות להגידר רשת בינהם ללא ראוטר ולשתף את האינטרנט כמו שמגדירם בין שני מחשבים המחוברים בכבל ישירות אחד לשני בכל מקרה עד עכשיו לא הצלחתי משום מה כאשר אין ראוטר שמשדר אז WINDOWS רואה את הכרטיס כלא פעיל או לא תקין בשני המחשבים אם יש לכם רעיונות לפתרון אני אשמח לעזרה תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by gimdy,

מה השלבים ? ברשותי שלושה מחשב ים נייחים שבאחד נמצב הנתב של אסוס (שמסופק ע"י בזק) ובשני החשבי ם האחרים כרטיס רשת של EDIMAX (הכרטיס עם האנטנה עם החוט) לאחר התקנת כרטיסי הרשת בשני המחשב ים מה השלבים להגדרת הרשת ? יש הגדרות מיוחדות להגנה הרשת ?

11. שלום דיברתי עם אינטרנט זהב היום והם אמרו שהם מבצעים התקנות והכל כדאי לדעתכם? לא אכפת לי "לזרוק" כסף על ההתקנה,חשוב לי שהכל יהיה מסודר ושלא יהיו לי כאבי ראש אחר כך.. אני לא מתמצא ממש ברשתות 54Mbit זה בסדר עבור רשת אלחוטית? ואיזה נתב הם מציעים ומה דעתכם עליו? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by tzatza,

מחפש מישהו שיש לו את הרשת האלחוטית של בזק ראוטר של SIMENS מחפש מישהו שהתקין ויכול להדריך לדרך האיכותית לאבטחה ובנית הרשת כמו כן קיים הראוטר הקודם קווי - של EDIMAX והאם ניתן להשתמש בו ולהמשיך את אבטחת הרשת שלו או משהו כזה בקיצור האם יש מדריך או משהו כזה לראוטר הספציפי כדי להבטיח רשת מאובטחת .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכם.. בשעה טובה ומוצלחת הוספנו עוד מחשב לבית, והחלטנו שאנחנו רוצים רשת אלחוטית. עכשיו.. .אני לא כ"כ מבין ברשתות וכאלה, אז רציתי לדעת איזה סוגי כרטיסים אני צריך לכל מחשב, ואיזה ראוטר מומלץ. אממ.. מבחינתי אפשר לקחת את הראוטר הכי פשוט ונטול פיצ'רים, שכן כל מה שאנחנו רוצים זה אינטרנט לשני המחשבים, על גבי מודם אחד. אם אפשר שהרשת תשמש גם כprint server, זה יהיה נחמד, אבל לא חובה. לשני המחשבים אם אני לא טועה אני צריך כרטיסי רשת אלחוטיים נכון? אשמח לקבל תשובות והמלצות... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  14. שלום רב, ברצוני לדעת איך לחבר שני מחשבים שאין בהם אינטרנט לרשת, בשני המחשבים יש ווינדוס אקס פי פרו? בבקשה בבקשה תכתבו לי כאן, כי במדרך לא הבנתי כמעט כלום.. והסתבכתי עם זה... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  15. Started by ido_v,

שלום שמי עידו.... יש לי שאלה\בקשה שתעזרו לי לחבר את הרשת שלי שקניתי אני לא יודע איך אני יכול לעשות שגם במחשב של אחי יהיה אינטרנט אני חייב עזרה. הראוטר הוא לא אלחוטי...

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  16. שלום לכולם...אני קניתי לא ממזמן נתב של LEVEL 1.....54 MBP ...ואני זקוק לעזרה בהתקנתו......ניסית הרבה זמן....ואני עדיין לא מצליח לקבל אות מה המחשב השני אם הכרטיס רשת העל-חוטי....לא יודע מה לעשות...אז אם מישהו יכול להסביר לי פה איך להתקין את הנתב.....זה יעזור לי מאוד!!!!!!!!! תודה לכולם...

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  17. Started by Sheriff,

שלום רב לכולם. אני יודע ששאלה זו נשאלת הרבה פעמים אבל אני מבקש התיחסות או הפניה לתשובה לשאלה דומה כמו שלי. אני כבר מיואש ניסיתי כל מיני דרכים ואני פשוט לא מצליח. ברשותי מחשב XP עם 2 כרטיסי רשת, כאשר אחד מהם משמש ל ADSL והשני אמור לשמש לרשת מחשב שני 98se עם כרטיס רשת כמובן. ניסיתי להתקין רשת ב XP דרך האשפים אבל הרשת הזו זולה ולא יעילה, כניסה/גלישה איטית מאוד באתרים, פינגים גרועים במשחקי רשת ואי יכולת העברת קבצים בין מחשב למחשב ועוד ועוד. רציתי לדעת איך אפשר להתקין רשת כמו שצריך. אני כבר מיואש מכל הנסיונות ולא יודע מה לעשות. בברכה ערן כהן

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by RazKaziRo,

ברשותי מחשב נייד ושני מחשבים נייחים המחשב נייד חדש ועד היום שני המחשבים הנייחים נמצאו אחד ליד השני בקיר מקביל משותף העברתי כבל בין שני הקירות ובכך חיברתי את שניהם לאיטנרנט לאחר שהגיע המחשב נייד הוא נמצא בחדר שלי שהוא חדר ממ"ד עם קירות של בטון מזויין ועל מנת לחבר אותו לאינטרנט בצורה אלחוטתית נדרשתי לקנות ראוטר השאלה שלי האם יש ראוטר ספציפי שמתאים לחדרי ממ"ד ויש לציין שהמחשבים הנייחים נמצאים באותה קומה של המחשב נייד ככה שזה בסהכ קו ישר בין חדר לחדר אין מדרגות או שום דבר אחר רק מה שאני מחפש זה ראוטר עם עוצמת שידור גבוהה אני צריך המלצה לראוטר ספציפי והסבר קצת כיצד לחבר את כל המחשבים לאינטרנט אני מחובר לאיטנרנט דרך הכבלים (במקרה שזה פרט רלוונטי)

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  19. שלום לכולם, קבלתי מחול ROUTER של DLINK (אלחוטי) ואני רוצה לחבר את המחשבים שלי אליו (2 עם חוטים - יושבים באותו חדר) ואחד אלחוטית (בחדר אחר) עכשיו אני עוד בבעיה הבסיסית - כי אני לא מצליח להתחבר בכלל לאינטרנט איתו. בינתיים מה שעשיתי זה ככה: אני עם WINDOWS XP. עבדתי לפי ההוראות, חיברתי את המודם לנתב (לכניסת WAN) ואת המחשב שלי לכניסה 1 (מבין ה4) נכנסתי לכתובת של הנתב והפעלתי את ה WINZARD (סיסמה וכו') בחרתי ב L2TP - ונתתי את ה USER וה PASSWORD שלי מנטוויזן כמו כן הכנסתי cables.netvision.net.il במקום המתאים. הנתב עשה RESET והוא טוען שהוא מחובר אבל אני עדיין לא יכול להכנס לאינטרנט! מה עשיתי לא נכון? צרפתי תמונה של ההגדרות שיש לי מה שנראה לי מוזר שה IP ADR הוא 0.0.0.0 ניסיתי לחפש …

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  20. יש לי קיר אחד שהוא מבטון ומחשב שני בגובה של 10-15 מטר מעליי, ראשית נראה לי שהאופציה האלחוטית לא אפשרית, החשמלית והטלפונית לא בשבילי ונגיד שבחרתי באופציה החוטית בתעלות, השאלה אם אוכל להשתמש באלקטל שלי 510 מוסב לנתב בלי האב או סוויץ, רק עם שתי כרטיסי רשת אצלי ואחד אצל אחי, המהירות תהיה 10 ביט, או שיש אפשרות ליותר? בעיה שניה אצלי אם אצטרך כבל מוצלב או רגיל בכרטיס רשת השני מהמחשב שלי,שיחובר אל כרטיס הרשת של אחי ואצטרך להגדיר הגדרות מיוחדות? וכמה תאורטית אם ארצה מהירות יותר גדולה, תעלה לי חומרה של שני כרטיסי רשת של ג'יגה+מודם עם סוויץ מתאים שתומך בג'יגה מהירות וכמובן כבלים באורך שלפחות 35 מטר שתומכים בג'יגה? תודה לעוזרים מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, אני רוצה ליצור בבית רשת חוטית בכל החדרים מבוססת על CAT6. ההתקנה צריכה להיות מבוססת תעלות על הפאנלים (ללא חציבה בקיר). מה סדר גודל של המחיר (רישות 3 חדשים מהשלון בדירה ממוצעת)? האם יש לכם המלצה למתקין שעושה עבודה אסתטית ואמינה באזור בת ים / אזור / חולון / תל אביב? תודה.

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by vid170,

מה הם האופציות שלי לשיתוף אינטרנט בין שני מחשבים בחדרים נפרדים (מרוחקים) ?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  23. אני יודע שאני צריך להגדיר את הTCP/IP העניין הוא שיש לי 2 מקומות בו ניתן להגדיר ואנני בטוח היכן המקום הראשון הוא local area connection המקום השני הוא broadband connection מצ"ב תמונות (אגב האם אני זקוק לכל מה שמופיע בתמונות? אני מתכוון לכל היישומים שמופעים בתמנות תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  24. Started by zglazer,

שלום לכולם ברצוני להקים רשת פשוטה קוית ל-2 מחשבים. כיום אני מחובר לאינטרנט adsl ע"י + MODEM\ROUTER ECI- 312 איך ניתן לממש רשת באמצעות הראוטר האם חוץ מ ETHERNET SWITCH צריך גם לתכנת את הראוטר ? אנא עזרתכם תודה

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  25. שלום לכולם אני לפני מעבר לדירה חדשה ואני רוצה להתקין שקעי lan בכל החדרים ובסלון כאשר כל הכבלים ייתחברו לראוטר שימוקם בארון תקשורת. עד לפה הכל מובן, השאלה שלי היא כזאת, האם יש לעשות מאין Mesh קווי, כלומר לחבר מכשיר קצה בחלק מהחדרים באופן קווי לצורך אינטרנט אלחוטי בחדרים אבל שעדיין יישב על אותה רשת שיושב הראוטר בארון התקשורת. אדגיש שאני לא מעוניין ב- mesh אלחוטי מלא. תודה.

דיונים חדשים בפורומים