רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייח העובד על Windows XP SP3. יש במחשב לוח אם ובו מותקן כרטיס רשת מובנה (רגיל), הבעיה היא שהנתב רחוק מהמחשב ואין אפשרות להעביר כבל רשת. ראיתי שיש אפשרות לרכוש כרטיס רשת אלחוטי ולהתקינו. שאלתי היא: אני מתקין את הכרטיס רשת על הלוח ומיד הוא מזהה את הנתב? האם צריך להתקין דריוור? האם יש עוד משהו שעליי לדעת? תודה מראש, גיא.
-
- 1 תגובה
- 6.4k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס רשת אלחוטי הוא בה בצורת USB של DLINK ורציתי לדעת ההתקנה שלו זה פשוט לחבר למחשב ולהתקין את הדרייבר ואז הוא עושה סריקה עד שהו מוצא רשת? שמעתי שאפשר לפעמים לתפוס רשת חיצונית ולגלוש דרכה זה נכון?
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
חבר שלי פירמט את המחשב. עכשיו המחשב לא מזהה את כרטיס הרשת והמודם לא מתחבר לאינטרנט. אין לו את הדריוור ואין לנו מושג איזה כרטיס זה כי אנחנו לא מבינים בזה כלום. איך אני מתקין את הכרטיס בלי דריוור ובלי אינטרנט (שאיתו הייתי מתקים את הדריוור לכרטיס הרשת דרך האינטרנט)?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס רשת ASound. חיברתי אותו למחשב. אני משתמש ב WinXP Pro. איני מצליח להתקין את הדריבר שלו! קיבלתי יחד עם כרטיס הרשת דיסקט שאינו מאותחל בכלל. משהו יודע איך אני יכול להתקין אותו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
בחרתי להתחבר ל YES + WOW והם אמרו לי שאפשר לחסוך ולחבר את כרטיס הרשת לבד. אז קניתי את הכרטיס, ואני מאד מבקש שמישהו יעזור לי, איך בדיוק מתקינים אותו, כי אני לא מבין ממש כלום בנושא הזה. כתבו תשובות בפורום או דרך ה ICQ 128944483 . תודה מראש, ואחלה פורום!
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס רשת שמחבר למודם וכך אני גולש באינטרנט. עכשיו, הייתי רוצה לחבר עוד כרטיס רשת למחשב , כדי שכך אני אוכל לחבר את הפלייסטיישן 2 שלי למחשב ולשחק ברשת. רציתי לדעת קודם כל: האם אפשר לחבר 2 כרטיסי רשת? כמו כן , איך מתקינים דבר כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מתחבר לאינטרנט עם מודם Rotal RTA1320a ומשתמש עם ה-D-Link DSL 2650U כ-Access Point (מה לעשות המתאם שיחות של 012 אינו יודע להתחבר מאחורי נתב). כיצד אני יכול להתקין מדפסת רשת, ההוראות שבחוברת של בזק כמובן אינן עובדות (כנראה בגלל IP שונה של 012). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מודם B FOCUS שמתפקד בתור ראוטר והוא מחובר לסויץ' בנוסף יש לי מדפסת HP שמחוברת לנתב מדפסות כזה או איך שלא קוראים לזה (גם של HP)שהוא גם כן מחובר לסויץ. על המכשיר HP הזה יש כפתור TEST שגורם למדפסת להדפיס 2 דפים עם נתונים כמו IP וכו'. השאלה היא איך אני מוצא את המדפסת מאחד המחשבים? אם השאלה יותר קשורה לפורום אחר, מצטער.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני ממש לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אולי תוכלו להפנות אותי למקור מתאים מפני שאני לא ממש מוצא לבדי. חיברתי את המודם לעיל וניסיתי להתקין אלא שדיסק ההתקנה הוא בהולנדית כך שהרוב היה ניחוש אני בכלל לא בטוח שההתקנה עברה בהצלחה אבל כשניסיתי לבנות חייגן VPN קיבלתי שגיאה _800 תוך כדי נסיון לפתור את הבעייה שמתי לב שאני בכלל מחובר !!! אין חיווי בשורת המשימות אבל יש גלישה כניסה לדוא"ל קבלת כתובת IP חוקית - בקיצור מחובר וגולש. עכשיו השאלה הנשאלת היא איך זה קרה??? לא סיפקתי שם או סיסמא ועדיין מחובר כרגיל? מה קורה עם FIREWALL על כרטיס הרשת שלא מאופשר לפתע? איך אני שולט בפורטים ובכלל בראוטר? תודה רבה ואם אני בפורום לא מתאים שוב סליחה
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב פנטיום 2 ישן של Packer-Bell עם מסך CRT שגם הוא מאותה החברה. יש לי בבית מחשב PC רגיל ומחשב נייד של IBM. שני המחשבים מחוברים לנתב/מודם HomePortal 1000SW של 2Wire. המחשב הנייד באמצעות כרטיס רשת אלחוטי של D-link מדגם DWL-650+. (בקשר לדגם שימו לב שהפלוס הוא אחרי המספר 650). המחשב PC הרגיל מחובר באמצעות כרטיס רשת (אני חושב 10/100) רגיל למודם/נתב באופן ישיר. מה שאני חשבתי זה לקחת הפנטיום 2 הישן, להתקין עליו מערכת אבטחה של לינוקס כדוגמת: Sentry Firewall (הבנתי שהיא גירסת הפצה חיב ולכן לא מומלצת...) והוא ישמש כשרת פיירוואל. עכשיו אני צריך הדרכה מאנשים שיש להם ידע. איך אני עושה דבר כזה? במיוחד כאשר יש תצורה אלחוטית וקווית כאחד... חשבתי אולי לקחת את קו…
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם! צריכה מאד את עזרתכם... הזמנתי מאיביי מצלמת וייפי שתשמש אותנו במוניטור לבת שלי. זו המצלמה: http://www.ebay.com/itm/171357999997?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 עם המצלמה הגיעה חוברת הוראות עילגת (אנגלית מתורגמת מסינית...) ואני ממש לא מצליחה להבין מה אני צריכה לעשות כדי להצליח לראות באופן רציף את השידור דרך סמארטפון (אנדרואיד) או PC... המצלמה מגיעה כשהיא אינה מוגדרת לרשת שלי, אז הייתי צריכה לשנות את החיבור האלחוטי שלי לחיבור אלחוטי כפי שהוא מופיע בהוראות, מה שאכן יצר חיבור ביני לבין המצלמה אבל כמובן מנותק מהאינטרנט... בחוברת ההוראות העילגת, ההנחיה הראשונה היא לחבר את המצלמה לראוטר באמצעות כבל רשת אבל במצלמה הספציפית הזו אין חריץ לחיבור כ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש להורים שלי נקודות בזק בבית ואנחנו כרגע בונים קומה 3 בבית, יש בקומה 1 את הארון חשמל ובפנים יש את הלוח הראשי אני לא בטוח איך קוראים לזה שמשם עוברים כל כבלים של בזק לכל השקעים, השאלה האם אפשר למתוח קו משקע בזק קיים בקומה 2 לקומה 3 דרך תעלה, או האם צריך מקומה 1 להעביר לקומה 2 לארון תקשורת חדש שיהיה קו בזק, ומהארון תקשורת להעביר לקומה 3?...
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה די פשוטה. יש לי חיבור ללא חייגן בכבלים (מודם של תומפסון) ונתב אלחוטי של אדימקס. בהגדרות המחשב - קביעת ה-IP אוטומטית, ובהגדרת הנתב - בחרתי בIP דינאמי. אני מתחבר לנתב בצורה אלחוטית, האם יש צורך לעשות clone mac לכל מחשב שמחובר ברשת? וכשאני מנסה להתחבר לאינטרנט, עולה לי דף של הספקית בדרישה לuser ו-password. ואילו, כאשר אני מחבר את המחשב ישירות למודם (ללא הנתב) יש לי אינטרנט בלי דרישה ל-user ו-password. האם כך זה אמור להתבצע? יש למישהו ניסיון עם קונפיגורציה כזו? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין ראוטר אלחוטי בבית הוריי שם יש 2 מחשבים ניידים. שאלתי היא האם אני יכול פשוט לחבר ראוטר+מודם לחשמל וקו טלפון בתחנה קטנה, והנתב פשוט יפיץ את האינטרנט בבית? או שחייבים לחבר למחשב ואז להתקין? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין פקס במחשב, יש לי מודם פקס 56K. מה צריך לעשות כדי להפעיל פקס במחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה נטחן כבר בעבר אבל הצלחתי להתבלבל.. קניתי לא מזמן את הראוטר הנ"ל ועכשיו אני רוצה להתקין לו את הקושחה של Tomato . [יש לי אינטרנט בכבלים ללא חיבור חייגן] קראתי המון על התקנת קושחה אבל עדיין הדברים נשארו לי לא ברורים לצערי ואני חייב להיות בטוח במה שאני עושה כדי לא להרוס כאן משהו. את הקושחה הורדתי מכאן: http://www.polarcloud.com/tomato את הקובץ: Firmware Tomato_1_27.7z (3MB) בתוך קובץ זה ישנם הקבצים: readme.htm sha1 tomato.trx whr_install.bat WRT54G_WRT54GL.bin ועוד קבצי BIN המתאימים לראוטרים אחרים... ! עכשיו, אני יודע שצריך לעשות Administration->Firmware Update דרך הממשק הוובי של לינקסיס לקובץ ה BIN . כמה שאלות: 1. ראיתי בכמה פורומים ש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב מסוג פנטיום 3 וקניתי עכשיו לפטופ. כרגע אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית גם להעברת מידע וגם לאינטרנט. מה הם השלבים? מה אני צריך לקנות?(איזה ראוטר)
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי אני מנסה להתקין ראוטר של בלקין עם מודם לאינטרנט. תקליטון האתחול מתחיל לעבוד אבל נתקע בבחינת המחשב. כיביתי את הפיירוול+אנטי וירוס ?????????????
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איך מתקינים ראוטר של חברת 3com האינטרנט שלי הוא אינטרנט כבלים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
קניתי היום אחד כזה מסוג WR841N לפי החוברת, אחרי החיבורים אני צריך להכניס כתוב IP מסוימת בשורת כתובות ואז צריך להיפתח לי איזהשהו חלון ממשק ניהול נתב. בפועל כשאני מכניס את הIP לא קורה כלום... כתוב גם בחוברת שאם זה לא נפתח צריך למחוק את החייגן של ספק האינטרנט ולוודא שהמחשב מוגדר לקבל כתובת IP באופן אוטומטי שאין לי מושג איך עושים עזרה מישהו?
-
- 20 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
לא מזמן קרוב משפחתי קנה באמריקה ראוטר אלחוטי אחלה רק מה... שהחיבורי כניסות שלו (DATA אין והאאוטפוטים) הם של טיפוס כבל רשת... יש לו אינטרנט בכבלים ואין לי מושג איך אני מגדיר לו את החיבור למחשב שולחני אחד וללפטופ שלו. מבחינת הגדרות ומבחינת חומרה פיזית..??? HELP !!!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני מתקין ראוטר בלקין במהלך תהליך ההקתנה מתבצעת בדיקה ע"י ה- CD והיא לא מסתיימת........ עזרה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
היי, קניתי ראוטר וחיברתי אותו למודם לצורך "הכרות" עם הרשת בדיוק לפי מה שהיה כתוב בהוראות, אך כשאני מנתק אותו מהחיבור שלו למודם הוא לא מפעיל בכלל את האינטרנט. מישהו מכיר ויכול לסייע לי? הראוטר נקנה על מנת שיוכל לספק לי רשת בקומה אחרת שבה הקליטה מהמודם חלשה מאוד. כרגע כשהו מחובר למודם האינטרנט שהוא מספק פועל בצורה מצוינת.
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קניתי ראוטר של TP-LINK, אני רוצה לחבר אותו במקום הראוטר של בזק שמשמש גם כ-מודם. חיפשתי מדריכים בגוגל ולא הצלחתי למצוא מדריך ספציפי לזה. אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מדריך או בהסבר קצת איך עושים את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אתמול רכשתי ראוטר מסוג Edimax BR-6424n מיד שניה במטרה של שימוש כAccess Point וכמובן ביררתי לפני כן אם הוא תומך בWDS. אציין שהנתב שמשמש כה"Repeater" הוא D-Link DSL-6740U אשר גם כן תומך בWDS. אתמול ניסיתי לפעול על פי המדריך שיש לChief באתר שלו אך ללא הצלחה, לא הצלחתי לגרום בשום אופן לשני הראוטרים לתקשר אחד עם השני. הצעדים שנקטתי: 1. ביטלתי את כל סוגי ההגנות וההצפנות בשני הראוטרים. 2. הפעלתי מצב של WDS בראוטר ה"קיים" (הריפיטר) כפי שניתן לראות בתמונה אלו הם האפשרויות שיש לי כאשר באפשרות הראשונה יש גם מצב של Wireless Bridge, ניסיתי כמובן את שני המצבים ללא הועיל. כמו כן ניתן לראות שפשוט ניתן לבחור את הראוטר אשר רוצים לגשר במקום להקליד את כתובת הMac שלו (ניסיתי ג…
-
- 18 תגובות
- 9.3k צפיות
-