עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Nirtz,

אהלן, אני מחפש נתב חזק יחסית, הנתב שיש ברשותי כרגע לא מספק אותי ונותן קליטה חלשה מאוד לחדר חיצוני בבית. הנתב שיש לי כרגע הוא Rotal RTA 1025W. אני לא יודע מה התקציב כי אני לא יודע מה טווח המחירים, אז אשמח אם תתנו לי נתבים מכל קצבות הסקאלה. כמו כן חשבתי אולי לקנות פשוט מתאם אלחוטי חזק יותר, למרות שמה שיש עכשיו הוא די חזק ומגיע עם אנטנה, אבל עדיין מקבל קליטה חלשה מאוד. תודה חבר'ה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מנסה לחבר שני מחשבים בכבל, ולהעביר קבצים במהירות של Gigabit (אני יודע שזה אמור להיות הרבה פחות מהקצב התיאורטי, אך עדיין הרבה יותר מאשר ה 10/100 הרגיל). בכל אופן, מחשב אחד הוא עם הלוח אם של Asus P5B Deluxe, ומכיל את כרטיס הרשת האינטגרלי של Marvel Yukon (תומך במהירות 1000). במחשב השני התקנתי כרטיס רשת של Realtek מסוג RTL8169 (גם הוא תומך Gigabit). אני משתמש בכבל אשר כתוב עליו Cat.5e. ב Properties של כרטיסי הרשת של שני המחשבים, כתוב שהם נמצאים במצב של Gigabit, ובנוסף חיווי הנורות מאחורי הכרטיסים מתאים למהירות Gigabit. עם זאת, המקסימום שאני מצליח להעביר קבצים ביניהם הוא 6mb/sec. התקנתי עבור שני כרטיסי הרשת הללו את הדרייברים הכי חדשים (שניהם מהחודש האחרון), אך זה עזר כמו כ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Vatos-Locos,

מחשב ראשון 2 כרטיסי רשת, אחד למודם אחד לרשת פנימית - אקס.פי מחשב שני כרטיס רשת לרשת פנימית - 2000 פרופשיונל אני מגדיר הכל כמו שצריך גם לשיתוף אינטרנט וגם לשיתוף קבצים הכל עובד סבבה.. סוגר את המחשב בלילה, מדליק למחרת השיתוף אינטרנט עובד כמו גדול השיתוף קבצים - נאדה נכנס לשכנים ברשת בוינדוס 2000, רואה רק את המחשב הזה , בלי המחשב הראשון כולי נכנס לעצבים מנסה לראות מה קרה מוחק אפילו את כל הפרוטוקולים מגדיר הכל מחדש נאדה!!! אחרי 10 דקות של סתם שינויים הלוך ושוב, וחזרה להגדרות המקוריות והינה זה עובד לא שיניתי כלוםםםםם כל ההגדרות כל פעם בדיוק אותו דבר אז מה הבעיה פה למה בשביל להעביר קובץ אחד מסכן ממחשב למחשב אני צריך להתעצבן 20 דקות ? זה ממש מעצבן ומתסכל ואני מתחיל לשנוא רשתות ב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי שמיתחבר דרך USB אני נימצא במדד אני צריך אחד טוב שיתאים גם למשחקים. ראיתי שיש את TP-Link TL-WN821N 300Mbps תקן N ואת Linksys AE1200 300Mbps י D-Link DWA-160 Dual Band מי מהם יותר טוב תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ben672,

שלום לכולם. הראוטר (מודם+ראוטר) שיש לי כרגע מתחיל להראות סימני גסיסה, (ניתוקים מעצבנים כל X זמן.) חשבתי לקנות מודם לינקים להלן: http://www.dlink.com/uk/en/support/product/dsl-320b-adsl-2-ethernet-modem http://www.dlink.com/de/de/support/product/dsl-321b-adsl-2-ethernet-modem ולשרשר אותו לראוטר AC שאני אקנה. מה המהירות המקסימלית שאני יוכל לקבל איתם (הבנתי ש100MB אבל לא בטוח) והאם המודמים האלו מומלצים בשביל שימוש בארץ? ואם יש אלטרנטיבות יותר טובות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. המחשב שלי מרושת כחלק מקבוצת LAN די גדולה. ברשת הזו ישנם מס' קבוצות מחשבים (Groups) כאשר בכל קבוצה מס' מחשבים (בין בודדים ל-15 בקבוצה הגדולה ביותר). למחשבים יש מערכות הפעלה שונות / חומרה שונה אחד מהשני. כל המחשבים מחוברים לשרת אחד מרכזי שמנתב את התקשורת החוצה. אני שואל אם ישנה איזושהיא דרך כדי לגרום לשרת של הרשת (שממנו "יוצאים" החוצה), לתת קדימות ראשונה למחשב שלי בהעברת/קבלת נתונים (תקשורת)? הרי תקשורת ברשת מחשבים נעשית במעיין "תור" (FIFO - First In First Out). אולי ישנה תוכנה מסויימת שיכולה לגרום לכך? מישהו מכיר משהו? מקווה שהבנתם אותי, ואם לא - תשאלו מה לא ברור.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מחובר להוט עם מודם הוטבוקס בלי ראוטר יש לי את הראוטר 1043 אליו משורשר ראוטר אחר שהוא לא 1 ג'יגה ביט כש DHCP שלו מכובה והאייפי הסטטי של אותו ראוטר מחוץ לטווח חלוקה של ה 1043. בכל מקרה עד היום הייתי מקבל בבדיקת מהירות באתר של הוט 80-90 שזה בשבילי בגדר הסביר. עשיתי היום בדיקה אני מקבל בין 10-40 כשזה מחובר איך שתארתי. כשאני מחבר את המחשב ישירות ל 1043 ומבטל את הראוטר השני אני מתחיל לקבל תוצאות סביבות 90. לא שנתי שום הגדרות ועד היום זה עבד מצויין אבל משום מה אני מתחיל לקבל 90 רק אם זה ישירות עם ה 1043 וכשזה בשירשור אני לא. הדבר היחיד שהשתנה ועולה לי לראש זה העידכון של ההוטבוקס לגירסה החדשה שלהם (אולי הבירדג' מוד שהתווסף זה הבעיה ? ) מה יכולה להיות הבעיה. ניסתי לבטל מחשבים …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי אנשים, אני ממש מעוניין לדעת מה אתם חושבים שחברות ישראליות יעשו לגבי הStarlink שבעצם מנסה לספק גישה לאינטרנט בכל העולם.

9. Started by ofer40,

היי רציתי לקנות את ה dlink 825 וראיתי שני דגמים עם אותיות שונות ומספר אנטנות שונה וזה מבלבל האם יש שני דגמים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by nadavya,

יש לי נתב אלחוטי של 3COM דגם 3CRWER100-75 שלפני כמה ימים החלט שהוא מפסיק להתחבר לרשת. לאחר שיחה של שעה עם תמיכה של בזק בנילאומי שנותנים גם תמיכה בנתבים שזה יפה מאד הבנתי שהוא כנראה הלך. משום מה הוא לא מצליח לקבל IP מהוט שהם התשתית שלי ומבזק בינלאומי שהם הספק. לא משנה באיזה חיבור אני משתמש (PPTP, L2TP או ללא חייגן בכלל). רק בחיבור ישיר למודם עם חייגן בWINDOWS 7 אני מצליח להתחבר (מהירות 5MB דרך אגב). עידכנתי כבר לקושחה האחרונה שהיא 1.3 למיטב ידיעתי. אם יש למישהו משהו שיעזור לי להחיות אותו אני אשמח לשמוע. במידה ואני לא אצליח לגרום לנוכחי לעבוד אני אקנה אחד חדש, הדרישות שלי למרות שלא את כולן אני צריך כרגע הן, שיתמוך בתקן אלחוטי n ,שיהיה מתג של 1GBIT, MIMO ו3 אנטנות אהה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by metis,

ערב טוב, יש לי נתב אלחוטי Linksys WRT54G V5 עם גרסת חומרה 1.00.9 הנתב האלחוטי מחובר למודם Alcatel שמחובר לאינטרנט (ה-Alcatel מבצע את החיוג לאינטרנט). אני נתקל באופן קבוע בתופעה שהנתב פשוט קופא ומאבד קשר למודם. הדרך היחידה שכרגע פותרת את הבעיה באופן נקודתי הוא ביצוע אתחול לנתב האלחוטי. כל הסיפור הזה ממש מדכא. מישהו נתקל בבעיה דומה עם נתב כזה? יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות (חוץ מלהחליף נתב?) תודה, אסף

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by barbar100,

שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב נייד חדש מהעבודה(HP) ואיני מצליח להתחבר לרשת. הוא מתחבר לראוטר שלי אולם אינו יכול להציג אך דף מהרשת. מניח שיש כאן בעיית הגדרות ומבקש את עזרתכם(012 והוט לא יכלו לעזור...) תודה מראש בר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום. אז כך, אני מתכנן לעשות רשת אלחוטית בבית.. יש לי כרטיס רשת, מודם, ראוטר, קו בזק.. הבעיה שאני לא יודע איזה כבלים אני צריך.. יש ישירים, מוצלבים, מסוככים ואין לי מושג מה כל זה אומר, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי (ראיתי את הדיאגרמות שפירסמו פה אבל זה עדיין לא אומר לי יותר מדי), איזה כבלים עליי לקנות.. ברמת העיקרון יש לי מחשב בקומה השנייה של הבית לידו נמצא המודם וכרטיס הרשת, משם אני רוצה להוציא כבל לראוטר שיהיה בסלון של הקומה הראשונה ובקומה הראשונה יש לי מחשב אם הרכיב הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=129492 , ופוקט פיסי שהם אלו שאני רוצה שישתמשו ברשת האלחוטית. אשמח אם תעזרו, תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי כרטיס רשת בכל מחשב (של הלוח אם) ובמחשב (השרת) יש עוד כרטיס בשביל החיבור לאינטרנט. ראוי לציין, שעל-ידי ניסיון לחיבור לאינטרנט בנפרד על-ידי חייגן ישירות למודם, האינטרנט פועל כמו שצריך. הבעיה נוצרת כאשר אני רוצה לחבר (על אותו כרטיס !) בין שני מחשבים (&כבל רשת מוצלב, כמובן) המחשב אפילו לא מראה שום סימן היכר שבכלל היה ניסיון של חיבור כל שהוא. ממש לא מגיב. כמובן שניסיתי גם לחבר בין שני המחשבים גם על ידי הכרטיס השני, וגם אותו בעיה שאין שום סימן חיים של ניסיון חיבור אפילו. מה יכולה להיות הבעיה? ראוי לציין, שאת הכבל ניסיתי בנפרד על ידי חיבור של שני מחשבים אצל שכן, והכל פעל כמו שצריך. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני הולך להתחבר לאינטרנט כבלים של הוט ואני מאמין שתוכלו להמליץ לי איזה מודם לבקש מהם או מה ההבדלים בינהם? המודמים שיש להם באתר זה http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3162〈=he האם יש עוד שהם לא מציינים? מה אני צריך לדעת עליהם? אני צריך שיהיה לי גם WIFI בבית ואפשרות לחבר לפחות 2 מחשבים וסטרימר (בעתיד) דרך כבל.. שזה אם אני לא טועה בכלל ראוטר בנוסף למודם (תקנו אותי אם אני טועה) ..השאלה אם אני יכול להשיג משהו טוב דרך HOT או דרך הספקית אינטרנט או שבכלל שווה לי לקנות עצמאי אחד.. אני דיי צריך הסבר מה כן אני יכול להוציא מהם ומה אני צריך לקנות בנוסף ואיזה ספקיות אינטרנט אתם ממליצים שלא עושות בעיות עם הורדות.. תודה רבה וצום קל לכולם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Evil,

שלום לכולם , ברשותי אינטרנט 15 מגה עם תשתית בזק וספק הוט ( חינמי עקב הצטרפותי להוט מובייל ) אני רוצה לשדרג לאינטרנט 100 מגה במסלול מחיר אחד. יש מספר חברות ( CCC , 012 , 018 ) שמציעות את השידרוג ב 100 שקל לחודש. ב CCC ו012 נאמר לי שאין להם ציוד VDSL במלאי ולכן אצטרך להמתין כחודש עד חידושו 018 מציאים קופון הנחה לקניית מודם VDSL ב BUG ומבקשים שאתחבר למהירות של 15 מגה אצלהם עד קבלת משתמש וכו' מהם ( תהליך של עד שבוע לטענתם ) ולאחר מכן לשדרג אצלהם למהירות 100 מגה. מישהו מכיר את המבצע הזה? האם המודם הנמכר בבאג ישמש אותי נאמנה? לפי משהבנתי זה המודם המדובר: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22393 , דיברתי גם עם באג הם אמרו שאין אותו במלאי והם מוכרים מכשיר עם ביצועים …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by liordavid,

מחפש ראוטר שיהיה גם עם חיבורי LAN כרגע יש 2 מחשבים מרכזיים בבית שמחוברים חוטית לראוטר כל שאר המחשבים יקלטו בצורה אלחוטית - 3 ניידים, PDA, מחשב נייח, 2 סמארטפונים. בית מלבני 100 מ"ר עם קירות סטנדרטיים (מקסימום 3 קירות בקליטה מינימלית) הנני מחובר כרגע לתשתית כבלים - אך אולי בעתיד אהיה מחובר לבזק. האם כדאי להוסיף אנטנה מוגברת (מאיביי כנראה) - כמו כן המלצות לאנטנה. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by 9raviv9,

שלום לכולם. כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש ראוטר אלחוטי אשר ישמש ל-2 מחשבים נייחים,מחשב נייד ול-XBOX360 (בשביל ה-LIVE כמובן). אני יודע שמאוד מומלץ פה ה-WRT54GL אבל אין לי מושג איך הוא מבחינת האבטחה. השאלה שלי היא האם יש משהו שהוא לא פרוטוקול WEB כי אני יודע שהוא פרוץ ואפשר להיכנס בקלות יחסית (למי שיודע כמובן),פשוט הנושא הזה של האבטחה הוא מאוד חשוב לי. התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח לראוטר בלבד. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by NIVTAL,

שלום,ברשותי המודם/נתב אלחוטי החדש של בזק (G256DG) ונתב אלחוטי TL-WR641G של TP-LINKלפניכן היה לי מודם הוט והראוטר TP LINK התחבר למודם ולמעלה היה ACCESS POINTהACCESS POINT התקלקל אבל עכשיו יש לי את הראוטר של TP LINK שארצה לחבר במקום הACCESS POINT.ניסיתי לחבר אותו כרגיל עם כבל רשת לנתב של בזק והוא עובד ומשדר וויפי אבל בלי אינטרנט,כנראה צריך להתעסק עם הגדרות הWAN,למישהו יש מושג מה לשנות באחד מהראוטרים כדי שהTP LINK יעבוד?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by elada92,

לאחרונה שדרגתי את המהירות שלי ל12 מגה בספק בזק תשתית הוט. עוד לפני כן לא יכולתי לעבוד עם הראוטר שלי כיוון שהמהירות שהייתה לי לא הייתה מגיעה לרבע ממה שהיה אמור להיות לי, פסלתי את העניין שהבעיה היא אצל בזק בגלל שכאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל בסדר. אני יודע להגדיר את הראוטר והגדרתי אותו כבר מספר פעמים והגדרתי עוד כמה ראוטרים בעברי ואני לא מצליח למצוא מה הבעיה של הראוטר הפעם. יש לי ראוטר מסוג DI-524 של D-link. בנוסף, כמו שראיתי שיש פה להרבה את הבעיה עכשיו גם כשאני מחובר ל12 מגה אני לא מצליח לעבור את ה200 ק"ב לשנייה וזה משגע אותי. תגידו לי מה לעשות כדי שאעזור לכם במחקר שאתם עורכים כי לא ככ הבנתי. תודה מראש אלעד

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by X7-007,

נטוזיון 013 פשוט גרועים בלתי ישוער, אני על 16MB ואני הורדתי את אותו קובץ (טורנט משרת פרטי) בספק השני קיבלתי מקסימום מהירות אחרי כמה שניות, בברק לא עבר את ה 120 אחרי 10 דקות, בושה , חוצפה. 012 גרועים ולא מגיע להם בכלל מקום 12 ברשימה, יותר נכון מקום 900. אורנג' מעולים אבל אין להם לא 12,16, ולא אף אחת מהחבילות החדשות. אקספון גם התחילו להם עומסים כי כולם עברו אליהם, וגם אין להם את החבילות החדשות. בזק חד כמשמעו גרועים עקב ההגבלות בטורנט ולוקחים סכום זעוף על ה 32 מגה יותר מאשר כולם. 400+ שקל בהשוואה לנטוזין 339 שקל. אין לנו מדינה אחרת אבל גם אין ספק אחר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך מודם אלחוטי איך אני מגן עליו מפריצות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by cateye,

היי, הבנתי שזאת תוכנה טובה ושהיא יכולה לעזור לך למקסם את מהירות ההורדה אבל אף אחד עם ויסטה לא ניסה אותה עדיין (לפי החיפוש) מישהו ניסה? ומה יקרה אם למישהו יש נניח 5M ספק ו2M תשתית *אני יודע שדיברו עליה בעבר אבל לא ראיתי משהו דומה למה שאני שואל

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום ותודה על הקריאה והעזרה מראש ! לא מזמן התחברתי לספקית בזק בינלאומי במהירות של 5 מגה (בדירתי השכורה) ללא חבילת גיימר עם תשתית כבלים (הוט) עם חיבור ללא חייגן (dynamic ip). אני מרגיש שהגלישה לא זורמת כמו שהיא זורמת בביתי המקורי (מהירות 10 מגה אבל לא צריך להיות קשור), כאילו איכות החיבור די גרועה. דיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק בינלאומי והנציג אמר לי לנסות לעבור לחיבור עם חייגן (צריך להודיע על כך להוט) על מנת ש"החיבור יעבור דרך השרתים שלהם (של בזק בינלאומי)" - אין לי מושג מה זה אומר, אבל אני רק רוצה לקבל את איכות החיבור הנורמלית שאני אמור לקבל. חשוב לציין שאין לי קפיצות לאגים כאלה בביתי המקורי.. וסטארקראפט רץ די חלק שם. מה יכולה להיות הבעיה ? האם חיבור עם חייגן יעזור פה ?

25. Started by sharon515,

שלום יש לי ראוטר edimax 6216mg מחובר בתשתית כבלים השאלה שלי היא 1) למחשב מחוברים 3 מחשבים אלחוטית. האם אפשר לפתוח dmz לכל המחשבים ולחסוך את פתיחת הפורטים ? 2) בראטור ישנה אפשרות להסתיר את שידור הרשת האלחוטית. הבנתי שכדי להתחבר צריך להכניס את שם הרשת ומפתח ההצפנה בצורה ידנית. איך עושים את זה במערכת הפעלה ויסטה ובמערכת הפעלה xp תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים