רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
האלן יש לי אינטרנט של 2.5 ואני מוריד מקס על 100.אמרו לי להיתנתק מהספקית ולהישאר רק בתשתית. איך אני עושה את זה בידיוק ? אין לי חייגן תודה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני כרגע במצב שנגמרה לי התחייבות בבזק בינלאומי על 1.5 ומחייבים אותי מחיר מגוחך של 59 ש"ח. אני רוצה לשדרג ל-4 מ"ב ולא רוצה להתחייב (נוכח בעיות ההורדה שהיו לאחרונה), אבל המחיר הכי טוב ששימור לקוחות נתנו לי הוא 45 ש"ח ל-4MB בהתחייבות לחצי שנה (המחיר ישאר לשנה), על המחיר ללא התחייבות אין בכלל מה לדבר. אז אני שוקל לעבור לאקספון, המחיר שלהם ללא התחייבות הוא 49 ש"ח לחודש. עכשיו אני גם התקנתי קו של בזק במקום ההוט שהיה לי, ובזק בינלאומי ברוב חוצפתם רוצים ממני 64 ש"ח כדי לעבור מהוט לבזק כי אני לא בהתחייבות על ה-1.5. זה כבר העלה לי את הפיוז ובינתיים עוד לא נתקתי את ההוט. מגוחך שאני גם אשלם 64 ש"ח חד פעמי, וגם אמשיך לשלם 59 ש"ח על קו 1.5MB. כבר יותר זול לפתוח חשבון חדש באקספון ועוד ל…
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני לא יכול לרשום מה המטרה של שרת אני מחפש מישו שמבין בתחום ויכול להביא לי ICQ או מסן כדי שנדבר וכדי שאני יבין מה הסדר גודל שאני צריך וכו' תודה מראש בר
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בנתב linksys WRT54GL , אני צריך כרטיס רשת PCI אלחוטי למחשב הנייח. (עד היום גלשתי עם מחשב נייד בתקן b ועם הנייח בחיבור חוטי). ראיתי את הכרטיס Linksys WMP54G: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=403050 164 שקלים. הוא מאותה חברה ובאותו תקן G כמו הנתב, אבל רק שנת אחריות אחת. יש כרטיסים זולים בחצי מחיר(75שקלים): TP-LINK TL-WN650G http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597814 (תקן יותר מהיר, וגם עם אחריות ל3 שנים). עד היום השתמשתי בנתב WRT54GL ולא היו ניתוקים או בעיות. השאלה היא: האם הכרטיס ה"זול" עם 3 שנות אחריות יספק את אותה סחורה כמו הכרטיס "היקר" המיועד Linksys WMP54G? אני אשמח לשמוע דעה של מישהו עם נסיון בקונפיגורציה כזו... תודה.
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי רשת אלחוטית בבית וכשאני גולש או מוריד דברים מהירות ההורדה שלי עומדת על 20KB בממוצע כשיש לי חבילת גלישה של 5MB. איך אני יכול לשפר את המצב שאני אוכל להוריד במקסימום של המהירות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מצאתי כמה נתבים שנראו לי ורציתי לדעת מה דעתכם? (החלטה סופית) 330 ש"ח - EDIMAX 6524N 3 שנות אחריות. 290 ש"ח -D-LINK DIR-615 2 שנות אחריות. 249 ש"ח - TP-LINK TL-WR841ND 3 שנות אחריות. 280ש"ח -LEVEL ONE WBR-6001 2 שנות אחריות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים שדרגתי את האינטרנט שלי ל 5 MB, הספקית בזק בינלאומי והתשתית של בזק כמובן שקיבלתי ראוטר אלחוטי חדש מבזק SIEMENS SL2-141. עכשיו מאותו יום אני חווה רק בעיות עם האינטרנט, יש לי כל הזמן תקיעות באתרים, יש לי כל הזמן פינג גבוה במשחקי רשת ולפעמים גם תקיעה של כמה שניות בסרברים ( CHOKE ו LOSS) ולאחר מכן המשחק חוזר להמשיך כרגיל אבל זה קורה כל זמן מסויים. יש למשהו הסבר הגיוני לתופעה? נ.ב עם ה 2.5 MB לא חוויתי שום בעיות (אז עוד הייתי עם הראוטר הקודם שלי היותר ישן של בזק)
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP-LINK אני נכנס להגדרות שלו ושם אני נכנס ל port forwording רושם ב IP 192.168.1. רושם את הפורטים של האימיול 4462 ו 4672 מסמן איזה םורט זה TCP UPD כל זה מסמן וי לוחץ על enbale ושאני נכנס חזרה לאימיול עדיין כתוב לי low id ובחומת אש של ווינדוס גם סידרתי ואפילו ביטלתי גמרי ועדין לא עזר ואין לי פיירוול שחוסם את זה... מה עושים?? אם אפשר מדריך מפורט מהתחלה עד הסוף.. תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
קראתי עליו קצת וכתוב שם 3 dbi אבל לא הבנתי שלוש DBI לשלושה אנטנות או שכל אנטנה נותנת שלוש DBI ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שני הראוטרים הבאים? Edimax BR-6204WLg Edimax BR-6204WG לצורך של דירהשל קומה אחת ללא התחשבות בממ"ד. השירות של PIKOK היבואנית הוא מצוין אז אני די נעול על החברה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
היי, המודם שלי, siemens sl2-144, החתיכת זבל הזה, ואני משתמש בביטוי כזה רק בגלל שהוא באמת כזה, גוסס. וכשאני אני אומר גוסס, אני מתכוון שנזקקתי ל20 רפרשים ועוד 60 שניות עד שהדף הזה עלה, ואני מתפלל שההודעה תשלח. ניסיתי מכמה מחשבים, כמה דפדפנים, בלי פיירוואל ועם פיירוואל. אני אמנם צריך לבטל את הסייפנט, אבל אני לא מאמין שזה עד כדי כך חונק. בכל מקרה, כיוון שיש לי ניסיון רע עם המודמים שבזק נותנים, חוץ מה600E שהיה מצויין אבל... פשוט מת אחרי שנה ומשהו, רציתי לדעת, האם יש מודם שאני יכול לבקש מהם, או אפילו לקנות מחנות פרטית? אני רוצה משהו אמין, שלשם שינוי יחזיק יותר משנה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני רוצה לאבטח את הרשת האלחוטית שלי אני מרכיש שיש אנשים שלוקחים ממני . איך אפשר לאבטח את הרשת האלחוטית ובשיטה שגם ה D-LINK DI-524 וגם LEVEL ONE 0305 USB יתמכו בה .
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר האלחוטי של EDIMAX כבר מספר חודשים ובשבוע האחרון הוא התחיל לעשות בעיות. הוא פשוט מחליט להתנתק פעם בכמה דקות (יכול להיות 2 ויוכל להיות 10) ללא סיבה . פשוט ככה. לא שיניתי שום דבר בהגדרות,לא נגעתי בכלום והוא פשוט התחיל לעשות את זה. הנה הלוג מהראוטר: Apr 15 12:52:52 pppd[528]: LCP terminated by peer Apr 15 12:53:02 pppd[2104]: RP-PPPoE plugin version 3.3 compiled against pppd 2.4.2b1 Apr 15 12:53:02 pppd[2104]: pppd 2.4.2b1 started by root, uid 0 Apr 15 12:53:06 pppd[2104]: PPP session is 10560 Apr 15 12:53:06 pppd[2104]: Using interface ppp0 Apr 15 12:53:06 pppd[2104]: Connect: ppp0 <--> eth1 Apr 15 12:53:06 pppd[2104]: Couldn't increase…
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים באמצעות ראוטר איך אני יכול להשתלט על המחשב השני בעזרת MSTSC?? הבנתי שיש קובץ RDP מסויים או משהו כזה...
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הבעייה שלי היה כזו קבלתי מכתב שיש לי חוב אצל 013 עדין אין לי את כול הפרטים אבל לפי המידע שכבלתי מ 013 יש לי חוב לשרות לא ידוע עוד אינטרנט \שיחות לחול למה אני לא יודע בגלל ש013 אומרים שזה שיחות וחברה הגביה אומרת לאינטרנט אז שאלתי מאיזה שנה אז אם אמרו 2008 אז אמרתי לאם למה לא קבלתי שום מכתב אז אין לאם תשובה ואמרו לדבר אם חברת הגביה המכתב בא על השם שלי כתובת ומספר ת"ז הדבר הכיי מוזר ששאלתי את 013 באיזה כרטיס אני שלמתי אם אמרו לי ישרכרט 7427 והבעייה הי שאני בבנק דיסקונט מ 2006 והבנק נותן כרטיסים של ויזה אז יכול להיות שמשהו גנב את המידע שלי ? ו בנוסף אני בבזק בנלאומי ממתי שאני זוכר אז מה אני יכול לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר שיכול לסחוב 4 מחשבים (שיהיה מקום ללפחות 5) עם חיבור של 5 מגה ומעלה ורפידשייר בקווי...כלומר שלא יקרוס כמו ה DSL-600E ויהיה גם אלחוטי (N).. והאם לבזק יש ראוטר מתאים? (אם לא או שעדיף לקנות אז איזה?)
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי ראוטר חלש ביותר ואני מחפש ראוטר חזק יותר על איזה ראוטר אתם ממליצים לי בסכום של 500 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום יש לי שתיי ראוטרים בבית .. שתיהם של EDIMAX .. האחד הוא BR-6504n והשני מדגם..BR-6216Mg. השאלה שלי האם יש אפשרות לחבר בין הראוטרים בצורה אלחוטית?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם אני מבין נכון, ומכשירים כמו זה יאפשרו לי להקים רשת ביתית שנעזרת ברשת החשמל הביתית שלי? (איך מתאם אחד ימצא את השני?) בקיצור, לפי מה שהבנתי, אני מחבר את אחד מהם לנתב שמחובר לאינטרנט, ולשקע החשמל, ואז מחבר שני לרשת החשמל והוא מאפשר לי להתחבר לאינטרנט גם כן. (דרך הרשת החשמלית, המתאם השני, ודרך הנתב המקורי) זה נשמע נפלא. זה גם מציאותי?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני משרת בבסיס כאפסנאי והביאו לנו לא ממזמן מחשב אזרחי לאפסנאות. אין לי הרבה עבודה ורוב היום אני על המשחב להעביר את הזמן. המפקד שלי יש לו בעיות לסדר לנו אינטרנט, אז חשבתי שבמילא אני רוב הזמן בבסיס ולא אכפת לי לממן אינטרנט על חשבוני. אמא שלי אמרה שלא בעיה לה לממן את זה למה במילא אני סובל שמה עם האנשים שיש שמה. עכשיו בבסיס אני לא יכול אינטרנט רגיל על חשובני רק סלולרי. אני לא ממש מבין בזה, אז מה החברה הכי טובה עם העסקה הכי טובה כלכלית לעבוד איתה? לא חשוב לי הורדות ודברים כאלה, מצידי להוריד סרטים ומשחקים מהבית ולהעביר לשמה זה לא הבעיה. סתם לגלוש קצת אני יודע אייסי מסן פייסבוק יוטוב וזה... לא אכפת לי גם להתחייב לשנה אם זה מוריד את המחיר. תודה מראש וחג שמח
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן יש לחבר שלי ראוטר לא מאובטח ומישהו תמיד נכנס לו לאינטרנט ולפני שאני מגדיר לו סיסמא אני רוצה לדעת מי זה אז השאלה שלי היא אם יש איזשהי תוכנה שיכולה להראות לי את המידע הזה תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי מחשבים נייחים בבית, אחד שמחובר ישירות לראוטר ולמודם ומחשב נייח נוסף שיש בו כרטיס רשת אלחוטי ואני מתחבר דרכו לראוטר. במחשב שמחובר ישירות לראוטר אין בעיות של איטיות בכלל, ובמחשב השני שמחובר דרך הכרטיס רשת אלחוטי יש את הבעיית איטיות, ולפעמיים גם האינטרנט מתנתק בפתאומיות במחשב שמחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי וישר לאחר מכן הוא חוזר אחרי חצי דקה בערך. המרחק בין שתי המחשבים הוא סך הכל חמש מטר ביניהם יש גם שתי קירות של החדרים. ניסיתי את השיטה עם חיזוק האות של הראוטר ע"י האנטנה המאולתרת שהסברתם איך להכין וזה גרם לאות להיות יותר נמוך וגם לאחר שהורדתי את האנטנה מהראוטר האות נשארה נמוכה, במחשב שמחובר בכרטיס רשת אלחוטי נקלט 1 mBps לעומת זאת לפני ששמתי את האנטנה המאולתרת על…
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים לראוטר עשיתי בשניהם את הויזארד שמגדיר רשת ("set up a home or small office network"). בחרתי ששני המחשבים מוחרים לHUB שמחובר לאינטרנט(משהו כזה). עשיתי כמובן ריסט בשני המחשבים אבל כשאני נכנס לMY NETWORK PLACES אני לא רואה כלום בשום מחשב... אני כן מקבל פינג אל המחשב השני.
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
תראו מה קורה כשאני מנסה להגדיר את הסיסמא: 1. http://img22.imageshack.us/img22/4594/82401858.jpg 2. http://img6.imageshack.us/img6/6949/18617086.jpg למה הסיסמא נעלמת? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, לאחרונה רכשתי ראוטאר/נתב (Levelone 6001) ואנטרנה USB (גם חברת Levelone), שניהם תומכים בהתקן החדש 802.11n. זאת לאחר מעבר מהתקן b/g שהיה אצלי כבר שנה כמעט, הקליטה בין הנתב לאנטנה (שני מחשבים) הייתה 50% בהתקן הישן, כעת כשרכשתי את ההתקן החדש קיוויתי לעלות לפחות ל-80-100%, בעקבות כך שמדובר בהתקן שקולט עד 70 מטר. לפי פירסומים שונים..) ומדובר על שני חדרים במחרב של כ-15-20 מטר. בהתקן החדש הוא קולט כעת על 30%. (ד"א עשיתי בהגדרות שיעבוד על ההתקן החדש בלבד!) . משהו יודע מה הסיבות ? מה אפשרי לעשות כדי לתקן את המצב ? *משהו נוסף, מה מתכוונים במס' ערוצים ? (עשיתי על אוטומט) תודה רבה ! אמיל.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-