רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
הבעייה שלי היה כזו קבלתי מכתב שיש לי חוב אצל 013 עדין אין לי את כול הפרטים אבל לפי המידע שכבלתי מ 013 יש לי חוב לשרות לא ידוע עוד אינטרנט \שיחות לחול למה אני לא יודע בגלל ש013 אומרים שזה שיחות וחברה הגביה אומרת לאינטרנט אז שאלתי מאיזה שנה אז אם אמרו 2008 אז אמרתי לאם למה לא קבלתי שום מכתב אז אין לאם תשובה ואמרו לדבר אם חברת הגביה המכתב בא על השם שלי כתובת ומספר ת"ז הדבר הכיי מוזר ששאלתי את 013 באיזה כרטיס אני שלמתי אם אמרו לי ישרכרט 7427 והבעייה הי שאני בבנק דיסקונט מ 2006 והבנק נותן כרטיסים של ויזה אז יכול להיות שמשהו גנב את המידע שלי ? ו בנוסף אני בבזק בנלאומי ממתי שאני זוכר אז מה אני יכול לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר שיכול לסחוב 4 מחשבים (שיהיה מקום ללפחות 5) עם חיבור של 5 מגה ומעלה ורפידשייר בקווי...כלומר שלא יקרוס כמו ה DSL-600E ויהיה גם אלחוטי (N).. והאם לבזק יש ראוטר מתאים? (אם לא או שעדיף לקנות אז איזה?)
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי ראוטר חלש ביותר ואני מחפש ראוטר חזק יותר על איזה ראוטר אתם ממליצים לי בסכום של 500 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום יש לי שתיי ראוטרים בבית .. שתיהם של EDIMAX .. האחד הוא BR-6504n והשני מדגם..BR-6216Mg. השאלה שלי האם יש אפשרות לחבר בין הראוטרים בצורה אלחוטית?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם אני מבין נכון, ומכשירים כמו זה יאפשרו לי להקים רשת ביתית שנעזרת ברשת החשמל הביתית שלי? (איך מתאם אחד ימצא את השני?) בקיצור, לפי מה שהבנתי, אני מחבר את אחד מהם לנתב שמחובר לאינטרנט, ולשקע החשמל, ואז מחבר שני לרשת החשמל והוא מאפשר לי להתחבר לאינטרנט גם כן. (דרך הרשת החשמלית, המתאם השני, ודרך הנתב המקורי) זה נשמע נפלא. זה גם מציאותי?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני משרת בבסיס כאפסנאי והביאו לנו לא ממזמן מחשב אזרחי לאפסנאות. אין לי הרבה עבודה ורוב היום אני על המשחב להעביר את הזמן. המפקד שלי יש לו בעיות לסדר לנו אינטרנט, אז חשבתי שבמילא אני רוב הזמן בבסיס ולא אכפת לי לממן אינטרנט על חשבוני. אמא שלי אמרה שלא בעיה לה לממן את זה למה במילא אני סובל שמה עם האנשים שיש שמה. עכשיו בבסיס אני לא יכול אינטרנט רגיל על חשובני רק סלולרי. אני לא ממש מבין בזה, אז מה החברה הכי טובה עם העסקה הכי טובה כלכלית לעבוד איתה? לא חשוב לי הורדות ודברים כאלה, מצידי להוריד סרטים ומשחקים מהבית ולהעביר לשמה זה לא הבעיה. סתם לגלוש קצת אני יודע אייסי מסן פייסבוק יוטוב וזה... לא אכפת לי גם להתחייב לשנה אם זה מוריד את המחיר. תודה מראש וחג שמח
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אהלן יש לחבר שלי ראוטר לא מאובטח ומישהו תמיד נכנס לו לאינטרנט ולפני שאני מגדיר לו סיסמא אני רוצה לדעת מי זה אז השאלה שלי היא אם יש איזשהי תוכנה שיכולה להראות לי את המידע הזה תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי מחשבים נייחים בבית, אחד שמחובר ישירות לראוטר ולמודם ומחשב נייח נוסף שיש בו כרטיס רשת אלחוטי ואני מתחבר דרכו לראוטר. במחשב שמחובר ישירות לראוטר אין בעיות של איטיות בכלל, ובמחשב השני שמחובר דרך הכרטיס רשת אלחוטי יש את הבעיית איטיות, ולפעמיים גם האינטרנט מתנתק בפתאומיות במחשב שמחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי וישר לאחר מכן הוא חוזר אחרי חצי דקה בערך. המרחק בין שתי המחשבים הוא סך הכל חמש מטר ביניהם יש גם שתי קירות של החדרים. ניסיתי את השיטה עם חיזוק האות של הראוטר ע"י האנטנה המאולתרת שהסברתם איך להכין וזה גרם לאות להיות יותר נמוך וגם לאחר שהורדתי את האנטנה מהראוטר האות נשארה נמוכה, במחשב שמחובר בכרטיס רשת אלחוטי נקלט 1 mBps לעומת זאת לפני ששמתי את האנטנה המאולתרת על…
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים לראוטר עשיתי בשניהם את הויזארד שמגדיר רשת ("set up a home or small office network"). בחרתי ששני המחשבים מוחרים לHUB שמחובר לאינטרנט(משהו כזה). עשיתי כמובן ריסט בשני המחשבים אבל כשאני נכנס לMY NETWORK PLACES אני לא רואה כלום בשום מחשב... אני כן מקבל פינג אל המחשב השני.
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
תראו מה קורה כשאני מנסה להגדיר את הסיסמא: 1. http://img22.imageshack.us/img22/4594/82401858.jpg 2. http://img6.imageshack.us/img6/6949/18617086.jpg למה הסיסמא נעלמת? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, לאחרונה רכשתי ראוטאר/נתב (Levelone 6001) ואנטרנה USB (גם חברת Levelone), שניהם תומכים בהתקן החדש 802.11n. זאת לאחר מעבר מהתקן b/g שהיה אצלי כבר שנה כמעט, הקליטה בין הנתב לאנטנה (שני מחשבים) הייתה 50% בהתקן הישן, כעת כשרכשתי את ההתקן החדש קיוויתי לעלות לפחות ל-80-100%, בעקבות כך שמדובר בהתקן שקולט עד 70 מטר. לפי פירסומים שונים..) ומדובר על שני חדרים במחרב של כ-15-20 מטר. בהתקן החדש הוא קולט כעת על 30%. (ד"א עשיתי בהגדרות שיעבוד על ההתקן החדש בלבד!) . משהו יודע מה הסיבות ? מה אפשרי לעשות כדי לתקן את המצב ? *משהו נוסף, מה מתכוונים במס' ערוצים ? (עשיתי על אוטומט) תודה רבה ! אמיל.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי 2 מחשבים אחד חדש שהכל אצלו עובד טוב כולל האינטרנט שמוריד על כל רוחב הפס והכל סבבה.. ועוד מחשב אחד ישן שחיברתי אותו לכרטיס רשת דרך האב (זתומרת 2 המחשבים מחוברים דרך ההאב) עכשיו היה לי כרטיס רשת קודם שהכל עבד שמה סבבה והוריד טוב המחשב השני...אבל אז הכרטיס החליט לא לעבוד (זה היה כרטיס כזה ישן מוזר) טוב אז לקחתי כרטיס אחר ופתאום האינטרנט שמה לא זז מוריד לי על 20-30 ק"ב לשניה אפילו כשבמחשב השני אין פעילות על האינטרנט... יש מצב זה בגלל הכרטיס? איך אני יכול לדעת אם זה בגלל הכרטיס? ואיך אני מתקן את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי איזו שהיא בעיה שמדי פעם האינטרנט פשוט מתנתק מעצמו.. בלי שום סיבה או משהוא שאני עשיתי.. אילו דברים יכולים לגרוום לזה?
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה טובה לנתב אלחוטי איכותי *אופציה: טווח מעל 30 מטר... *אופציה: אפשרות לשידרוג בעתיד לשיפור הקליטה. במחיר של 300 ~ ש"ח. אפשרות של 4-2 מחשבים בחיבור קווי. אשמח לקבל המלצות וקישורים.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני צריך להקים רשת ביתית גדולה - 8-10 פורטים חוטיים. הרשת צריכה גם לאפשר גישהאלחוטית. חיפשתי נתב גדול כזה ולא מצאתי. יש כאלו נתבים? אפשרות שנייה שראיתי היא לשרשר מספר נתבים קטנים. מהי האלטרנטיבה העדיפה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת ZONE ALARM מכריזה על מבצע שבו היא תמכור את החבילה המלאה של ZoneAlarm Internet Security Suite במחיר של 9.95$ (כ-42 שקל) למשך 24 שעות. המבצע יחל היום, יום שלישי 14/4 בשעה 4:00 אחה"צ שעון ישראל ויסתיים מחר ב-4:00 אחה"צ. ה-ZoneAlarm Internet Security Suite כולל FIREWALL, אנטיוירוס ו-ANTI SPYWARE. מידע מלא על המוצר יש כאן -- http://www.zonealarm.com/security/en-us/zonealarm-computer-security-suite.htm ניתן להזמין את המוצר במחיר המיוחד הזה בכתובת http://www.zonealarm.com/only24hours ההודעה לעיתונות של חברת ZONE ALARM נמצאת כאן -- http://download.zonealarm.com/bin/free/pressReleases/2009/pr_5.html האמור לעיל אינו מהווה המלצה למוצר אלא הפניית תשומת ליבכם למבצע.
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
טוב, אחרי די הרבה דחיות הגיע הזמן לארגן נתב. אני מתכנן להזמין אותו השבוע. הדרישות שלי הן בסיסיות, סה"כ לחבר 2 מחשבים באופן חוטי, אין חובה לאלחוטי אבל לא יזיק. תקציב - 350~400 גג חנויות - כל החנויות המוכרות ברשת על הכוונת כרגע - Linksys WRT54GL
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
קניתי היום באופיס דיפו מתג 8 פורטים 10/100/1000 של חב' TENDA ב100 ש"ח כנראה יש להם טעות עם המתג הרגיל של ה10/100 שעולה 400 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני צריך לקנות כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח בתקן N ! אם אפשר לדעת מה אתם ממלצים על ה USB או על ה PCI ? מה יותר ממומלצ למחשב נייח ?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי. קראתי פה את מה שכתבתם על ראוטרים וכדומה אבל עדיין לא הבנתי מה מומלץ. אז רציתי לכתוב פה את האופציות שלי, ולבקש שתגידו לי מה עדיף. מבחינת הראוטרים, יש את: 1) Level One דגם WBR-6001 2) D-LINK דגם DIR-615 באיזור ה-280 ש"ח. ואת: 3) אלחוטי Edimax דגם 6524N 4) LinkSys דגם WRT54GL באיזור ה-350 ש"ח. השאלה היא מה מומלץ, והאם ההבדלים בין ה-4 הם רציניים? (אם אפשר לפרט קצת על ההבדלים זה מאוד מאוד יעזור) בקשר לכרטיס רשת. יש את: 1) Level One דגם WUA-0600 2) TP-Link דגם USB WN821N באיזור ה-150 ש"ח. ואת: 3) Edimax דגם EW7718IL 4) D-Link דגם DWA-140 באיזור ה-200 ש"ח. גם פה השאלה היא מה מומלץ, והאם ההבדלים בין ה-4 הם רציניים? (ושוב אם אפשר לפרט קצת על ההבדלים זה מאוד מאוד יעזור)…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש חיה כזאת? יש לי אינטרנט במהירות 5 מגה ואני לא מעוניין להתעסק או לקחת מודם חייגן מבזק האם יש לכם המלצה למודם ספציפי, אמין, שיהיה כל הזמן מסונכרן בנורית של ה adal ולא יתנתק לי כל 4 שניות? אם כן מאיפה אפשר לקנות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה! כרגע רכשתי ראוטר WBR-3406TX מבית LEVELONE. חיברתי את הראוטר למודם שלי (אני מתחבר דרך HOT ו-NETVISION והמודם מבית THOMSON) הכל נראה בסדר והצלחתי להכנס להגדרות של הראטר בנייד שלי דרך החיבור האלחוטי. משום מה הדבר הראשון שרצתי להגדיר זה האבטחה. שיניתי את מנגנון האבטחה ל-WPA2 AES והגדרתי את הסיסמה. התבקשתי להפעיל מחדש את הראוטר ועשיתי זאת הכל עבד בסדר אך לאחר כמה שניות כל הנורות בראוטר חוץ מ-WLAN ו-LAN 4 נכבו והמודם שלי לא מזהה את החיבור לראוטר (נורית ה-PC LINK במודם כבויה). הוצאתי את הראוטר והמודם מהחשמל והפעלתי מחדש אך זה עדיין לא עובד. הכל מחובר בסדר וכמו שהיה בהתחלה. ניסיתי לבצע RESET לרואטר כפי שמתואר בחוברת ההוראות אבל זה לא מצליח (נוריות ב-WLAN ו-LAN 4 נשארו…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
בבניין שבו אני מתגורר יש אינטרנט בקומה התחתונה לשימוש הדיירים שמוגן ע"י סיסמא שיש לי אותה ברשותי. אני גר 6 קומות מעל.האם יש אפשרות להגדיל את טווח הקליטה של הראוטר שברשותי?? לפי מה שבדקתי הנתב בקומה התחתונה הוא G ועכשיו קניתי במיוחד נתב USB מסוג N אבל אני לא יכול לקלוט את האות. יש לציין כי הבניין בוושינטון ולכן הבנייה שם שונה מהארץ והכל בנוי מקירות דקים וגבס ולא כמו בישראל שישנם קירות בטון וחדרי ביטחון אשר קוטלים ומבטלים את האות, האם ישנה אפשרות להגדיל את הקליטה של הנתב שברשותי עד כדי כך? במידה ולא, יש ממולי בית מלון כשמידי פעם אני קולט אות חלש ויכול להתחבר על הרשת שלהם,האם יש אפשרות להגדיל את האות שיהיה חזק יותר???? תודה!!!
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי 3 קומות בבית ואני נמצא במרתף ואני מתחבר לראוטר שנמצא בקומה מעליי ויש לי כרטיס בתקן G וגם הראוטר בתקןG הכרטיס שלי ממש על הסף של להתחבר אל הרשת לפעמים הוא מחבר ל3 דקות ומתנתק כי האות לא חזק מספיק,בשאר הבית יש קליטה פחות או יותר. איזה כרטיס או פתרון טוב הייתם ממליצים לי? תודה
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-