רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
אהלן כולם קניתי מחשב נייד חדש.....תודה ואיתו קניתי גם ראוטר של tp link הראוטר מחובר למודם של בזק שנקרא aztech 600e. הבעיה היא שעל אף שהכל עובד עם המחשב והראוטר ומסומן לי שאני מחובר לרשת אלחוטית עדיין אני לא מצליח להתחבר לרשת. החייגן פשוט לא מצליח להתחבר. אגב החיבור דרך המודם ישירות עובד מצוין (כמו שבטח כבר הבנתם....) תודה מראש למביני העניין.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להשתמש בראוטר הזה כדי להגדיל טווח מראוטר NETBOX (ישן של נטוויזן) שמחובר אליו עם כבל רשת לכניסת LAN1. מה שאני מצפה שיקרה, שהראוטר ישתף את הרשת הזו, אבל בפועל אין גישה לרשת. ניסיתי להגדיר בAdvanced setting -> wan services את החיבור כbridged, אבל עדיין אין חיבור. מה שמוזר שבסיכום ההגדרות למרות שהגדרתי BRIDGE, הוא מציג לי DNS מאופס ובלי כתובת של gateway. מה אני עושה לא נכון? האם צריך לבטל DHCP? האם צריך לשנות את טווח הIP? הSUBNET? האם יש דרך לעקוף את הבלאגן הזה? הממשק של הראוטר הזה ממש לא ידידותי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ישלי שני מחשבים בבית אחד פועל על מערכת הפעלה חלונות 98 גרסא שניה והשני פועל על חלונות אקספי. כיצד אני יכול לחבר את שני המחשבים ברשת? (אני מנסה ( שניהם באותו WORKGROUP אבל כאשר אני ניגש ל- netwrok nieghborhood מופיע רק המחשב ממנו אני ניגש לרשת).... נאי אשמח אם מישו יעזזר לי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, אני ממש מעוניין לדעת מה אתם חושבים שחברות ישראליות יעשו לגבי הStarlink שבעצם מנסה לספק גישה לאינטרנט בכל העולם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
רוצה להרכיב כרטיס כזה על מחשב. אני רוצה בעתיד לעשות רשת בין טאבלט, מחשב, מחשב נייד טלפון וטלוויזיה. נוצרו לי כמה שאלות. אני יכול להשתמש בכרטיס זה בטור ROUTER? אני יוכל להזרים סרט לטלוויזיה ובנוסף לעשות דברים אחרים על מסך מחשב בו זמנית? או שWIDI זה פשוט שכפול מסך?? משום מה לא מוצא בארץ כרטיס כזה, ולקנות בחול משלוח עולה יותר מכרטיס . מישהו יודע איפה אפשר לקנות??? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לברר אם אתם יודעים על מה בדיוק אני משלם לבזק כל חודש עוד 20 ש"ח ? יש לי מודם ADSL של Alcatel, והוא לא שלי, אני משלם לבזק 150 ש"ח בחודש במקום 130 ש"ח שיכולתי לשלם על חיבור 1.5 מגה. מה אני מקבל תמורת 20 השקלים האלה ? אם יהיו לי בעיות במודם והוא לא יהיה בשכירות אז אני אצטרך לשלם לטכנאי ? לפני מספר חודשים המודם עשה לי בעיות, אז בזק החליפו לי אותו. אם המודם היה שלי ולא בשכירות אז בזק לא היו באים ככה ומחליפים ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי יש לי תיבת אי מייל של הוט מייל נקודה קום. מזה חודשים ארוכים אני סובל מדואר מוזר ביותר שם, פשוט הודעות ריקות, מכל מיני אנשים שאני לא מכיר וחלק מהכתובות אף אינן קיימות במציאות. מה שמאוד מוזר לי הוא, אם כל מייל תופס מעל 128KB למה אין שם כלום כשאני פותח אותו, גם לא קובץ מצורף. מה שקורה הוא שהדואר הזה מפוצץ לי את המייל, ואני צריך להיכנס פעמיים 3 ביום להוטמייל כדי למחוק את ההודעות האלו בכדי שניתן יהיה לשלוח לי גם דברים מועילים. לעזרתכם אודה ארז בר-זיו
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר סימנס של בזק פשוט אותו חיברתי לקו אינטרנט ועוד ראוטר של TP LINK אותו הפכתי לAP. החיבור עצמו בסדר, עבדתי לפי המדריך ב NET CHIEF והכל הלך כמו שצריך. משום מה כשאני מתחבר לAP אין גישה לאינטרנט. כשאני נכנס ללוח בקרה של הסימנס (זה שמחובר לקו אינטרנט) כתוב לי את ה mac address של הTP LINK בwireless clients כך שלמעשה החיבור בין הראוטרים בסדר גמור רק החיבור בין ה tp link לאינטרנט עצמו לא עובד, משהו באמצע שם לא עובד. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה! המדריך לפיו עבדתי: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, שמתי לב שהחל מהשעה 18:50 מאתמול והיום גם כן, הורדה של טורנט לא עובר את ה-100KB . (יש לי 12M , אני אמור לקבל 1.2MB ) לפני השעה שציינתי הטורנט טס לו והחל מהשעה 18:50 יש איטיות . שמתי להורדה טורנט עם מלא משתפים. האם אורנג' התחילו עם ההגבלות בשעות מסויימות? החל מהשעה 00:30 הטורנט טס לו. האם אתם מרגישים איטיות? אשמח לקבל תשובה מי שמנוי בחברת אורנג'. יש מה לעשות בנידון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה ברשת הבייתית שלי כבר הרבה זמן. הבעייה מתחלקת ל2, אחד זה הקצב העברה בין מחשבים ברשת והשנייה זה המהירות עצמה של האינטרנט. המחשבים אצלי משתמשים בכרטיסי רשת usb עם מהירות 54 mbps . ומחוברים לראוטר tp-link WR541g אני יתחיל בבעייה הראשונה, שאני מנסה לשלוח קבצים בין מחשבים ברשת אם זה בעזרת תיקיות משותפות או בעזרת סקייפ אני לא עובר את ה800 קילו בייט לשנייה.. אני לא מצליח להבין למה, אמנם אני לא מצפה ל54 אבל לפחות לכמה מגות טובות. והבעייה השנייה , עברנו ל30 מגה לא מזמן ושאני מריץ ספיד-טסטים למיניהם אני לא עובר את ה14 , עכשיו שחיברתי מחשב ישירות למודם כן קיבלתי 30 מגה.. בגדול כבר ניסיתי לעשות ריסט להגדרות של הראוטר, ניסיתי להחליף ערוצים, בדקתי כרטיסי רשת שונים …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מאוד מרוצה מראוטר wrt54gl של לינקסיס שיש לי כרגע, אבל לבית הוריי אני מחפש משהו באותה רמה, רק שיהיה בו חיבור USB, בעזרתו אוכל לשתף מדפסת. נשמע כל כך בסיסי! ויחד עם זאת אני לא מצליח למצוא מוצר כזה בארץ. מישהו מכיר? (עוד יותר נחמד יהיה אם אוכל גם לחבר דיסק קשיח USB, ואז לשתף קבצים, אבל אני יכול לוותר על זה) תודה אורן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני יודע שבWL-700gE של אסוס קיים הפיצ'ר שבו הנתב יכיל עליו את המנהל הורדות ישירות לכונן שמחובר אליו עכשיו אני שם לב שרוב הנתבים של DLINK וNETGEAR של בזק מכילים חיבור USB שתומך בכונן נייד כfile server. מישהו מכיר דרך(firmware) לאחד הנתבים האלו שכן יודע לנהל הורדות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי, בזמן האחרון (חודש/חודשיים) ה-EMULE שלי ממש זוחל. פעם הייתי מוריד במהירות גבוהה, והכל זרם חלק. פתאום (ללא שינוי שום פרמטר או רשת) הכל זוחל. במקרה הטוב אני מוריד 10KB/S... ולעיתים אפילו לאט יותר. הוא בקושי מוצא source-ים והורדה יכולה לקחת אפילו שבועיים!! אני מחובר דרך Razorback2... כרגיל. למישהו יש מושג מה קרה / מה אפשר לעשות ? תודה מוטי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים קיבלתי מחשב חדש, היום התקנתי את הווינדוס והפעלתי לראשונה את המחשב. חיברתי את הכרטיס רשת והתקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם הדיסק של הכרטיס. שאני מנסה לפתוח את התוכנה הוא רושם לי שאין לי prismapi.dll מערכת הפעלה: Windows 7 64-bit כרטיס רשת: DRUC-U2 אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אצלי היא נשארה אותו דבר חבילה של 1.5MB/128KB ועדיין 16KB העלאה לא צריך לשדרג תשתית או משהו כזה, נכון? עוד משהו- לא כתוב שום דבר על השדרוג הזה באתר של 012
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב אני מנסה להתקין רשת אלחוטית בבית של אחותי הבית גדול 300 מטר 2 מפלסים ומרתף קיים. netbox של נטוויזן ומודם של הוט ללא חייגן קניתי סוויץ 8 יציאות מחובר ישירות למודם ומשם יש 7 יציאות כבל רשת למחשבים קוויים ה netbox מחובר לסוויץ עובד אלחוטית בחצי הקומה התחתונה השאלה : ניתן לחבר לסוויץ 3 ראוטרים בחיבורים הקווים על מנת להגביר את החלק השני של הבית שבו הקליטה נמוכה ובמרתף לחבר ראוטר שני על אותו שם רשת ? או להגדיר שמות שונים ברשתות ? אובד עצות תודה מראש למגיבים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בינתיים אין ליבואן נתב ספיציפי זה , (התקשרתי כבר ל 3 חנויות ולהן אין במלאי , וצריך לחכות עד שזה יגיע ליבואן ) וזה הרבה זמן!! מישהו יודע בוודאות אם יש לחנות במלאי מיידי הדגם הספיציפי הזה?? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בלרכוש נתב תקן N (התומך בחיבור ADSL ל10 מגה) לבית עם מספר קומות. תקציב עד 650 ש"ח. חשבתי בעיקר ללכת לlinksys החדשים, ה-WRT610N לדוגמא. איך הוא? כרגע יש לי את הlinksys תקן G מדגם WRT54GL עם קושחה של Tomato 1.28 יש לכם המלצות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יצא לי לראות כבר הרבה זמן מאמרים באיכות כזאת (שהם לא לרמת של מהנדס לפחות) ברשת. מומלץ לכל מי שמתעניין בטכנולוגיות broadband/WAN וטכנולוגיית DOCSIS נקודתית. http://arstechnica.com/business/news/2011/05/docsis-the-unsung-hero-of-high-speed-cable-internet-access.ars http://arstechnica.com/business/news/2011/05/meet-docsis-part-2-the-jump-from-20-to-30.ars
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש בביתי שלושה מחשבים אך רק מדפסת אחת. מישהו יכול להציע לי פתרון איך להקים רשת שתכלול את שלושת המחשבים כך שכל אחד יוכל להשתמש במדפסת מבלי לעבור למחשב שאליו היא שייכת ??? תודה.....
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום ראוטר WRT54GL בשביל רשת אלחוטית בין שני מחשבים. מחשב אחד אני מחבר דרך כרטיס רשת אלחוטי ואת המחשב השני בצורה קווית. עכשיו יש לי אינטרנט בכבלים ללא חייגן עם מודם של מוטורולה שמחובר למחשב דרך USB ויש לי גם כרטיס רשת 10/100 מובנה בלוח אם. עם הראוטר הגיע כבל רשת אחד שאותו אני לא יודע לאן לחבר ... אני לא יודע לאן הכבלים צריכים להיות מחוברים.. כמו שאמרתי האינטרנט שלי הוא על USB ובמודם עצמו יש גם חיבור לכבל רשת, זאת אומרת שיש לי שתי אפשרויות לחבר כבל רשת, אחד למחשב או אחד למודם אבל ניסיתי לחבר את הראוטר לשניהם וזה לא עובד .. יש מצב חסר לי כבל רשת אחד ? ואם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר בבלאגן מה מחברים למה .. והאם אני יכול להשאיר את המודם מחובר ב-USB ? תודה מראש ..
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בדירה חיבור אינטרנט 12 מגה דרך הוט וטריפל C. כאשר אני מחובר ישירות למודם, אני מקבל את מלוא 12 המגה (ווידאתי את זה עם שני לפטופים). כאשר אני מחובר דרך ראוטר אני מקבל מחצית. החלפתי ראוטר. ניסיתי גם חוטי וגם אלחוטי. ניסיתי עם מחשבים שונים. האם לראוטר יש מגבלת תעבורה מקסימלית? לשם השוואה, בבית של ההורים שלי, יש לי 10 מגה (NGN) עם בזק בינלאומי. כשהתחברתי המוקדנית אמרה לי שאני צריך להחליף את המודם - היה לי BFocus 270 ונתנו לי מודם/ראוטר של NetGear. בבית של ההורים אני גולש יציב לחלוטין על 10 מגה - גם Video Strem , גם ביטורנט, גם גלישה רגילה. אני לא רוצה ללכת ולהשקיע סתם כסף בלי להבין את העקרון מאחורי הבעיה. חיפשתי פה בפורום, וראיתי סוגיות דומות אבל ללא פיתרון. אני …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם של alcatel ונתב של dynamode מדגם sw80010-d. אני רוצה לפתוח פורטים לתוכנות אמיול וביטורנט אבל אני לא יודע איך... אמרו לי להיכנס לכתובות הנתב 10.0.0.138 ואז אמור לקפוץ חלון עם שם משתמש וסיסמא. נכנסתי ולא קפץ שום חלון אבל נכנס לגף הזה והנה תמונה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/m/a/t/r/i/x/2/1/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200405271403594317/200506072155064986/11.JPG מה שאתם לא רואים בצד שמאל זה: הראשון זה initial setup. אחרי פונבוק יש dial אחריו routing אחריו ppp אחריו cip אחריו pptp אחריו bridge ואת השאר אתם רואים..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. פירמטתי להורי את המחשב הישן והתקנתי עליו וינדוס 7. יש להם ראוטר של טריון 715 והם מחוברים דרך הוט ונטויזן. עד היום המודם היה מחובר על ידי USB. כיום לאחר הפירמוט המחשב לא התחבר לאינטרנט והתריע שכבל רשת לא מחובר. חיברנו כבל רשת והמודם לא מתחבר. אין אינטרנט אז אין אפשרות להוריד דריברים וכדומה. בשרות של הוט התנערו מאיתנו וביקצור ני זקוק לעזרה. תודה חנן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מודם שישמש אותי לשיחות דרך הסקייפ, אין לי תקציב מוגבל, אני פשוט צריך מודם שיעלה על הדרישה הזאת, אם יש בכלל אחד כזה מה לדעתכם יהיה מודם טוב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-