עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by DrDeath,

שני מחשבים, מחוברים דרך HUB. מחשב אחד עם WinXP והשני עם WinMe. פעם הרשת עבדה אבל המחשב עם הXP נמחק וניסיתי להתקין הכל מחדש כמו שהיה פעם אבל זה לא עובד משום מה. התקנתי את כל מה שצריך בשביל הרשת, שמות המחשבים שונים וה-Workgroup אותו דבר. למה זה לא עובד?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. היי אנשים, אני ממש מעוניין לדעת מה אתם חושבים שחברות ישראליות יעשו לגבי הStarlink שבעצם מנסה לספק גישה לאינטרנט בכל העולם.

3. Started by m0tek,

היי חברה..עד לא מזמן לאחי היה מחשב ישן , אז כל מה שהוא היה עושה , זה לגלוש , אייסיקיו , וכאלה.. אם הוא היה רוצה לשחק משחקים מרוביי משתתפים לדוגמת Counterstrike , Earth and beyond , Warcraft 3 הוא היה משחק דרך המחשב שלי (החזק יותר).. הזמן עבר וגם הוא קנה מחשב חזק.. (p4 2.3..) מה שאומר שהוא התחיל לעשות הכל דרך המחשב בחדר שלו..יותר נוח ויותר קל. מפה לשם משם לפה הייתי משתף תמיד את האינטרנט בעזרת ICS של ווינדוס ולא נתקלתי בבעיה.. העניין עכשיו שמשחקי רשת דורשים לגשת למחשב דרך האייפי באינטרנט...מה שאומר שהשרת "ניגש" אליי במקום לגשת למחשב של אחי.. וככה למעשה נחסמת הגישה.. הבנתי שאפשר לעשות שיתוף אינטרנט גם בעזרת שרת פרוקסי או Network Address Translation - מה שנקרא NAT וכך למעשה מ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by binyamins,

ה XP והמדפסת מחוברים לנתב הנייד הוא אלחוטי איך אני עושה רשת בין כולם ? תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Emanuel Zvulun,

אשמח לעזרתכם, יש לי בסלון ממיר הוט פייבר בוקס 4K, ובקומה העליונה בחדר ממיר מיני פייבר של הוט בסלון אני מקבל מהירות של 400 מגה בוויאפי, ובחדר בקומה העליונה עם ממיר המיני פייבר אני מקבל 30 מגה בוויאפי, אין לי אפשרות להתחבר עם כבל רשת בחדר רציתי לשאול אם אני אפנה להוט, ואתחיל לריב איתם בלהתנתק, הם יוכלו להביא לי פייבר בוקס נוסף לחדר במקום המיני? ואם יש טעם לזה? או יש פתרון אחר? אני מנוי למהירות 500 מגה. אשמח לדעתכם בנושא הנל. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by xsender1,

שלום לכולם , פעם הייתי בפורום המון אבל עם השנים כבר כמעט שלא יצא לי להיכנס עד עכשיו , בכל מקרה לשאלה . אני עובר ליחדת דיור והפתרון שם עם האינטרנט זה להגדיר ראוטר שני . השאלה איך אני עושה את זה . אני די מכיר את העולם ככה שזה לא סינית בשבילי אבל לא יצא לי להתעסק עם רואטרים המון זמן . הראוטר + מודם הראשי זה tplink n600 השאלה שלי איזה ראוטר עדיף לי לקנות ואיך אני עושה את זה . קראתי באינטרנט שאפשר לחבר WAN ל WAN ו WAN ל LAN מה עדיף ועד כמה זה קשה ? אשמח לעזרה בנושא תודה ,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הי יש לי תיבת אי מייל של הוט מייל נקודה קום. מזה חודשים ארוכים אני סובל מדואר מוזר ביותר שם, פשוט הודעות ריקות, מכל מיני אנשים שאני לא מכיר וחלק מהכתובות אף אינן קיימות במציאות. מה שמאוד מוזר לי הוא, אם כל מייל תופס מעל 128KB למה אין שם כלום כשאני פותח אותו, גם לא קובץ מצורף. מה שקורה הוא שהדואר הזה מפוצץ לי את המייל, ואני צריך להיכנס פעמיים 3 ביום להוטמייל כדי למחוק את ההודעות האלו בכדי שניתן יהיה לשלוח לי גם דברים מועילים. לעזרתכם אודה ארז בר-זיו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם ואהלן אריק יש לי זאטוט בבית ואני לא אוהב את הרעיון שהוא מקבל את הקרינה של הראוטר האלחוטי שלי. הראוטר כרגע נמצא בממד, וממחקר מעמיק בעניין זה ללא ספק גורם מסרטן שאני רוצה לנטרל. מעבר לאלחוט יש לי גם רשת קווית שסללתי בבית לסטרימר כך שהוא מחובר למחשב הנייח בממ"ד שיש לו את מחסן המדיה שלי. אני רוצה להחליף את הראוטר בראוטר שאני או זוגתי מסוגלים בלי להיכנס להגדרות שלו 0כלומר בלי לפתוח מחשב ולהיכנס להגדרות של הראוטר) לכבות ולהדליק את האלחוט. האם יש כזה ראוטר שיש לו סוויטצ' חומרתי שמכבה ומדליק ? לא ממש אכפת לי אם הוא לא תומך בתקן N תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי אנשים אני מנסה לחבר ראוטר EDIMAX BR-6204Wg למחשב נייד Dell inspiron 1420 שמותקנת בו VISTA. כאשר אני מקשר ביניהם ללא סיסמא וללא MAC Filtering הכל סבבה ומתחבר מהר. כאשר אני מנסה סיסמא או MAC או שניהם הוא פשוט אומר שלא ניתן להתחבר ביניהם. מן הסתם אני מעוניין בגישה מאובטחת אך זה לא כ"כ מסתדר... מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by nafroman,

אנשים תעזור לי לקבוע אם הוא באמת הלך קפוט.. מדובר בראוטר Level One WBR3406TX הממצאים כרגע: אין אינטרנט דרך הראוטר ..בעוד שבחיבור ישיר של המודם למחשב כן יש. ניסית הוצאה מהחשמל ל5 דקות (גם של המודם וגם של הראוטר) ... עדיין כלום, כאילו הוא לא מצליח לחייג - זה מה שאני מבין מהלוג שלו. מה גם שלמרות שנתקתי את החיבור הקווי בין אחד המחשבים לראוטר..עדיין הנורה עם המספר שלו בראוטר דלוקה..כאילו הוא מחובר (מוזר ביותר) מה אתם אומרים? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אוקיי, קראתי את כל הדיונים בנושא הראוטינג מהחודשיים האחרונים ולפי מה שהבנתי, כבעל רשת של מחשבים המחוברים למחשב שרת שהוא מחובר לאינטרנט דרך אלקטל, יש לי את האפשרות של תוכנות כגון ICSConfiguration (שאומרת שלא מותקן אצלי ICS, אבל בכל מקרה), WinRoute PRO וכו' וכמובן ניתוב פורטים דרך הגדרות הICS בווינדוס (כל המחשבים הינם עם WINDOWS XP). השאלה שלי היא האם קיימת תוכנה, בדומה לתוכנות הנ"ל, אשר עושה אותם דברים אך מנתבת אוטומטית וללא רשימה מראש, נגיד שהיא מקבלת מהclient חיבור בפורט 4661 אז את המידע הבא שהיא תקבל בפורט 4661 ולא קשור לתוכנה במחשב שהיא מופעלת (השרת מן הסתם) אז היא תנתב את אותו מידע ל4661 בclient, שוב - מבלי רשימה מוקדמת. בעצם ראוטינג אוטומטי. קיימת חיה כזו? נ.ב. - א…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אוקי נתחיל מכך שכבר החלפתי 3 פעמים את הראוטר בשנה אחת, פעם אחת כי לא משנה מה הוא לא רצה לעבור את המהירות 12MB פתאום בלי שינוי ובלי הגדרה מסויימת. אחרי זה קיבלתי ראוטר שהיציאה LAN 3 לא עבדה אז החלפתי גם אותו, ועכשיו פעם שלישית אני צריך להחליף עקב בעיה ראשונה שחזרה על עצמה הראוטר לא רוצה לעבור את ה 13-14MB ואני ב 16MB. מבדיקה ללא ראוטר מוריד תקין, מבדיקה שהראוטר מכוון על DYNAMIC IP ואני מתחבר דרך החייגן של הוינדוס זה תקין. כלומר משהו לא בסדר עם המעבד או החייגן הפנימי של הראוטר. לי כבר די נמאס וגם בכללי יש איטיות כללית תמיד עם הנתב הזה, אני מחפש חברה עמידה חזקה או ראוטר שיחזיק הכל בכל זמן. הדגמים ששמתי לב שקיימים כרגע הם Linksys E3000 Wireless-N Router - Simultaneous 2.4 GH…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום. ממש בקצרה: רכשתי דומיין (עבור מייל) מגוגל Apps. ז"א, רציתי כתובת .com עצמאית עבור המייל של המשרד. אחלה. השאלה שלי: אני עכשיו מעוניין להשתמש בדומיין זה כדי לבנות אתר. הבעיה: הדומיין מופיע כשייך ל GoDaddy. אני מבולבל. איך אני מתקדם? תודה!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by FishnZone,

טוב לא מזמן התחילה לי בעיית שימוש באינטרנט בתוכנות ובמשחקים, הגלישה בדפדפן בסדר גמור. ללא קשר למחשב היה צורך בפרמוט לכן אין קשר להגדרות מחשב / בעיה במחשב / אנטי וירווס / פיירול. נכנסתי אל הנתב 10.0.0.138, עשיתי לו איפוס, ומאז הסקייפ, TV, תוכנות ומשחקים לא עובדים למעט הדפדפן. כיצד אני מסדר זאת? מה הרסתי? הבנתי שצריך לקנפג את זה מחדש בגל הרסטור? יש מישהו שמבין בזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by blue wings,

שלום לכולם רציתי לבקש משהו קטן, אם אפשר לעשות רשימה של כל החסרונות והיתרנות של שימוש בכתובת איפי סטטית. תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מחובר עם הוט, ספק הוטנט, ראוטר אלחוטי 1043D TP. בית 200 מ"ר, שתי קומות. ראוטר בחדר קומה שנייה, שמכוסה היטב כולה. קומה תחתונה בקושי יש קליטה! איך פותרים את הבעיה הזו? הבנתי שאפשרי לחבר ראוטר בקומה תחתונה, אבל למה בדיוק? לבקש מהוט שיתקינו בקומה התחתונה עוד שקע של הוט לאינטרנט או איך זה עובד?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by motir,

הי, בזמן האחרון (חודש/חודשיים) ה-EMULE שלי ממש זוחל. פעם הייתי מוריד במהירות גבוהה, והכל זרם חלק. פתאום (ללא שינוי שום פרמטר או רשת) הכל זוחל. במקרה הטוב אני מוריד 10KB/S... ולעיתים אפילו לאט יותר. הוא בקושי מוצא source-ים והורדה יכולה לקחת אפילו שבועיים!! אני מחובר דרך Razorback2... כרגיל. למישהו יש מושג מה קרה / מה אפשר לעשות ? תודה מוטי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אז ככה לאחר שפתחתי את הפוסט הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=448680.0 וכל המסקנות שלי הם פה אחד! לעזוב את 012 ולעבור לספקית אחרת השאלה שלי היא כזו זכור לי, אומנם במעורפל, שמתי שהתחילה תוכנית הניידות של המספרים הסלולריים דיברו גם שניתן לנייד את הכתובת מייל של הספקיות הרי מדובר באותו מלכוד כמו של הסלולריות שאנשים לא עברו חברות מחשש לאבד את המספר הקיים שכולם הכירו אותם בו כנ"ל לגביי המיילים... וכן אני יודע שבטח תיכף תשאלו למה את משתמש בדואר שלהם... מדובר פה על משהו שהוא שנים אחורה שאני עם 012 והמייל הזה משמש אותי בעיקר לדואר פרסומי של כל מיני חנויות ברשת וגם בגלל שנוח להפעיל עליו חוקים (RULES) באוטלוק. אני יכול "לספוג" את האיבוד של התיבה הזו, אבל זה מצריך כא…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. האם יש אפשרות לשנות כתובת IP באופן שוטף בעזרת תוכנות IP CHANGER למינהם, כאשר מחוברים לרשת באמצעות ראוטר? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. בלוחות האם של אסוס מצוי סלוט הרחבה לכרטיסי הWI-FI של אסוס. אני סבור שמדובר בתקן פרטי של החברה מכיוון שאני רואה שכל שאר כרטיסי הרשת מצויים בתקן PCI רגיל. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג בארץ את כרטיס ההרחבה של אסוס ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ofekd23,

שלום ותודה לכל מי שעוזר לי יש לי כמה שאלות שאני לא מבין 1 מה אני מגדיר בכול מצב ? R1-ISP> R1-ISP# R1-ISP(config)# 2 מה ההבדל בן ? line interface 3 איפה אני מגדיר ססמה ל telnet

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by kobi10,

מישהו יודע האם הראוטר הזה תומך בשמות משתמשים שיש להם סיומות כגון סולמית?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ben672,

שלום לכולם. הראוטר (מודם+ראוטר) שיש לי כרגע מתחיל להראות סימני גסיסה, (ניתוקים מעצבנים כל X זמן.) חשבתי לקנות מודם לינקים להלן: http://www.dlink.com/uk/en/support/product/dsl-320b-adsl-2-ethernet-modem http://www.dlink.com/de/de/support/product/dsl-321b-adsl-2-ethernet-modem ולשרשר אותו לראוטר AC שאני אקנה. מה המהירות המקסימלית שאני יוכל לקבל איתם (הבנתי ש100MB אבל לא בטוח) והאם המודמים האלו מומלצים בשביל שימוש בארץ? ואם יש אלטרנטיבות יותר טובות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום רב, לפני כמה זמן שיתפתי את האינטרנט (המהיר, בכבלים) בין שני מחשבים. על השרת מותקן WinXP Home Edition ועל השני win98. אם אני רוצה לפתוח כל אתר במחשב הלקוח, אני חייב להפעיל אותו קודם בשרת (אפשר לסגור אחרי זה את הדף בשרת), ואז האתר וכל הדפים שנמצאים בתוכו עובדים יופי. אחרי ריסט הכל מתאפס, ואני חייב לחזור על זה שוב. מישהו כבר נתקל בתופעה הזו ויודע איך לפתור אותה? בתודה מראש, עדי רובין.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שאלה חימום יתר של המודם יכול להאט את האינטרנט ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים