עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by jj516,

אני רוצה לשים ADSL ויש עכשיו המון חברות טובות עם מבצעים מצויינים (ברור שאני לא מדבר על aquanet), אבל אף פעם לא ראיתי ADSL, והרבה חברים ואנשים שאני מכיר אומרים לי מהירויות שונות. מישהוא יכול להגיד לי אחת ולתמיד מה המהירות האמיתית בdownload וב upload ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by captaincaveman,

דיברתי עם סלקום פייבר והם אמרו שצריך לקנות ראוטר פרטי. הדרישות: יציאת רשת WAN 10Gbps יציאת רשת LAN 2.5Gbps חיבור אינטרנט PPPoE ו-IP אוטומטי (DHCP) תומך NAT ו-IP אוטומטי (DHCP) מישהו יכול להגיד לי מה אני אמור לקנות שיענה לדרישות?

3. הי יש לי תיבת אי מייל של הוט מייל נקודה קום. מזה חודשים ארוכים אני סובל מדואר מוזר ביותר שם, פשוט הודעות ריקות, מכל מיני אנשים שאני לא מכיר וחלק מהכתובות אף אינן קיימות במציאות. מה שמאוד מוזר לי הוא, אם כל מייל תופס מעל 128KB למה אין שם כלום כשאני פותח אותו, גם לא קובץ מצורף. מה שקורה הוא שהדואר הזה מפוצץ לי את המייל, ואני צריך להיכנס פעמיים 3 ביום להוטמייל כדי למחוק את ההודעות האלו בכדי שניתן יהיה לשלוח לי גם דברים מועילים. לעזרתכם אודה ארז בר-זיו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by omrij,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1619 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4042 זה משנה בכלל? יש משהו שצריך לדעת על SWITCH לפני שקונים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן, ברשותי ראוטר+מודם במכשיר אחד של בזק D-Link לפי מה שקראתי הוא על הפנים, וגם אני מרגיש את זה שאני מוריד טורנטים ומלא מכשירים מתחברים אליו אני מעוניין לרכוש את Netgear WNR3500 מ012 סמייל. רציתי לשאול אם הוא לא יעשה לי בעיות בטרונטים כי הבנתי שזה קשור למפרט הפנימי שלו ואני לא כל כך מבין בראוטרים כמו כן רציתי לשאול אם הוא יתמוך ברשת NGN החדשה ובמהירויות של מעל 50 מגה שאני ידע לטווח הארוך כי הבנתי שלא צריך מודם בשביל להתחבר למהירויות גבוהות. בנוסף אם אני קונה אותו האם המודם שלי של בזק שהוא מאוד ישן של Aztech 600E לא יפגע במהירות הגלישה בזמן הורדת טורנטים או יהיה צוואר בקבוק לראוטר תודה ושבת שלום. שחכתי להוסיף: יש לי בבית מחשב אחד שמחובר בקו ועוד 3 מחשבים שמחוברים באל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הגברת ווי פי.docx הגברת ווי פי.docx

7. וכמה זה עולה בערך?האם אפשרי להשיג את זה בחינם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני יודע שבשביל לפתוח פורטים אני אמור להקיש בשורת הכתובת של האקספלורר את הכותבת אייפי של המודם/נתב (הכתובת שלא משתנה) ואז אמור להפתח דף שדרכו אני אמור להגדיר איזה פורט לפתוח אבל הבעיה היא שכל מה שאני רואה באתר ההוא זה את זה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן, קיבלתי משקפי vr ובשביל לשחק אלחוטי אני צריך מודם תומך 5ghz או wifi 6. כרגע יש לי hotbox 2, תשתית הוט ספק בזק בינלאומי. שיחקתי בהגדרות wifi יש לי שם 802.11 b/g/n או 802.11 b/g only או 802.11 n only בכל המצבים אני מקבל רק 2.4ghz וזה לא מספיק. יש איזה דרך להגדיר את זה או לבקש מהוט מודם אחר? (אני איתם רק באינטרנט). או שיש אפשרות לקנות מודם פרטי במקום שלהם? תודה לעוזרים

10. Started by juicy,

שלום לכולם, כמו הרבה אנשים גם אני שידרגתי את מהירות התשתית בבזק. העניין הוא שזה כרוך גם בקניית מודם מבזק דבר שאני לא מעוניין לו כי אז אני מחוייב אליהם למשך שנתיים, השאלה היא האם אפשר לקנות איזה שהוא מודם באופן פרטי, ולחבר והכל יעבוד? אם כן איזה אתם מציעים? תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by יואב שניר,

.

12. Started by falukky,

אני עובר בקרוב לפרטנר פייבר והמחשב השולחני שלי יעמוד בתוך הממ"ד כשאר הראוטר ימוקם בכניסה לבית, הבית הוא לא גדול, 3 חדרים ודי קרוב לממ"ד אשר יהיה תמיד פתוח ככה שאני לא צופה בעיות חמורות בקליטה אבל אני מעוניין בכרטיס רשת חזק. זה הלוח אם שיש לי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מי עדיף ? (אבטחה מהירות וכו'). תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום אני מחובר דרך הוט ונטוויזן מהירות 1.5 מגה-בשניהם גולש דרך ראוטר-ללא חייגן האם אני חייב להגדיל את רוחב הפס גם בהוט וגם בנטוויזן או שאפשר להגדיל רק בנטויזן- ללא הגדלה בהוט (שמעתי שזה עובד ואפשרי) תודה ערן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי הוטבוקס שמוגדר כאלחוטי מחובר אליו מחשב אחד עם כבל רשת + מחשב נייד שאני גולש דרכו בצורה אלחוטית מהוטבוקס אני רוצה לחבר להוטבוקס ראוטר נוסף עם כבל רשת ולגלוש דרכו (הראוטר הנוסף) בצורה קווית+אלחוטית אבל שגם ההובוקס ישאר אלחוטי. איזה כבל אני צריך והאם הדבר אפשרי? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש איזה מדריך לבניית משהו או איזה שהיא תוכנה שתגדיל לי את הטווח ברשת?? פעם ראיתי איזה משהו לבנות אבל זה היה ממש מסובך עם קידוחים ועוד מוצרי חשמל וכאלה.. אני דיי בטוח שיש דרך כלשהי. מי שלא הבין- דרך המחשב.. יש לי ראוטר אבל אני מעוניין לקלוט יותר רשתות במחשב זאת אומרת להגדיל את תווח כרטיס הרשת.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום קניתי מחשב נייד עם windows xp לפני כמעט שנה עם הכרטיס Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection מאז ומעולם היו איתו בעיות. הצלחתי להתחבר איתו לרשתות אלחוטיות בלי שום בעיה והוא תמיד היה מזהה רשתות. אך אינו היה מזהה רשתות אלחוטיות לאחר חזרה ממצב stand by או sleep. כמעט תמיד היתה הבעיה הזאת. בימים האחרונים הוא בכלל לא מזהה רשתות אלחוטיות בסביבה. ואין סיכוי שזה הראוטר שלי, כי תמיד הוא מזהה איזה 4 רשתות אלחוטיות מהשכנים ופתאום הוא לא מזהה כלל. עדכנתי את הדרייברים והסרתי את הכרטיס ממנהל ההתקנים כמה פעמים ושום דבר לא עוזר אני כבר מיואש. אשמח אם תעזרו לי למצוא פתרון לבעיה, כי בדקתי באתר של אינטל וגיליתי שאין בכלל תמיכה טכנית בישראל ככה שאין לי למי לפנות. תודה מראש, אלו…

18. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3349871,00.html בזק בינלאומי קנתה את ספקית האינטרנט אקטקום, netvision קנתה את ברק. מכלכלה חופשית הפכו את שוק ספקי האינטרנט לקרטל שיגרום לנו רק לשלם יותר.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם אז ככה יש לי נתב אלחוטי של edimx ,הרשת האלחוטית פועלת ,וגם שיתוף כוננים וקבצים . אבל לא משנה מה עשיתי אני לא מצליח לשתף את המדפסת. אני נכנס למדפסות ופקסים>הוסף מדפסת>מדפסת מרשת חשוב לציין ששני המחשבים מוגדרים על אותה קבוצת עבודה המחשב השני מופיע ,אבל שום מדפסת לא מופיעה ,וכשאני כותה את שם השיתוף שלה אני מקבל הודעה כאילו היא לא מחוברת. שברתי את הראש ,ועדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה. תודה

20. Started by ofekd23,

שלום ותודה לכל מי שעוזר לי יש לי כמה שאלות שאני לא מבין 1 מה אני מגדיר בכול מצב ? R1-ISP> R1-ISP# R1-ISP(config)# 2 מה ההבדל בן ? line interface 3 איפה אני מגדיר ססמה ל telnet

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. אני רוצה לפתוח שרת FTP כדי שאנשים יוכלו לשלוח אלי קבצים. בבקשה תמליצו לי על תוכנה ועל מדריך לתוכנה שיהיה כמה שיותר פשוט. תודה מראש, דודיי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by someone,

כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי בעייה כזאת: בNetwork Connections יש לי שני דברים, Local Area Connection וLocal Area Connection2 הראשון תמיד עם X אדום עליו וכתוב בקטן NETWORK CABLE UNPLUGGED. ועל השני זה מתחיל אותו דבר ואז כל פעם משתנה לENABLED וחוזר בחזרה לUNPLUGGED, עד שאחרי כמה שניות או דקות זה מתחבר ועובד מצויין... עכשיו שאני מסתכל נוסף משהו שנקרא: Local Area Connection 2 ב- NOAZ-1 שנמצא תחת INTERNET GATEWAY וזה עדיין עובד טוב... אני בתבל ו012, למישהו יש פיתרון???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי אנשים, אני ממש מעוניין לדעת מה אתם חושבים שחברות ישראליות יעשו לגבי הStarlink שבעצם מנסה לספק גישה לאינטרנט בכל העולם.

24. Started by ofer40,

היי רציתי לקנות את ה dlink 825 וראיתי שני דגמים עם אותיות שונות ומספר אנטנות שונה וזה מבלבל האם יש שני דגמים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by NadavAfuta,

היי חבר'יה, אני מת להעביר את המחשב שלי לחדר אבל ישנה בעיה - הדרך היחידה, נכון לכרגע, היא להתחבר לאנטרנט באמצעות רשת אלחוטית, דבר שאני מאוד מאוד מסתייג ממנו שכן מהירות ההורדה נופלת כמו כן גם מהירות הגלישה. לכן, הרעיון שלי הוא לקנות עוד מודם ולשים אותו בחדר שלי, השאלה היא, אם בכלל ניתן לחבר 2 מודמים על אותו קו ADSL?

דיונים חדשים בפורומים