רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום, עד אתה הייתי בהוט ומערך המצלמות של הבית היה מחובר דרך מכשיר מקליט של HIKVISION דרך הממיר של הוט שתפקד גם כראוטר. ה-i.p של המקליט נקבע ל-192.168.1.100 והגישה היתה דרך פורט 8000. עברנו עכשיו לסיבים של בזק ויש לנו ראוטר חדש TP-Link AX20 WiFi 6 Dual Band Archer AX1800. הענין הוא שאני לא מצליח לגשת למכשיר הקלטה ושמתי לב שתחום הכתובות שהוגדר ב-DHCP הוא 192.168.0.1-192.168.0.249 וה-IP של מכשיר ההקלטה לא נמצא בטווח הזה. האם אני יכול לשנות את הטווח ל- 192.168.1.0-192.168.1.249ואז מכשיר ההקלטה יהיה בתחום? האם במצב כזה ה- DEFAULT GATEWAY עדיין יישאר 192.168.0.1? אגב, אין לי שום מכשיר בבית עם IP קבוע, כולם מבוססים DHCP. תודה על עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1619 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4042 זה משנה בכלל? יש משהו שצריך לדעת על SWITCH לפני שקונים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש את עזרתכם המהירה, בגלל צבא וכאלה :\ נשרף לי הנתב של D-LINK DI-604 בגלל הפסקות החשמל, אבא שלי פונה אליהם בצורה רשמית לבקשת פיצויים . בכל אופן, לביינתים בני הבית צריכים נתב חדש, על מנת שיוכלו לגלוש באינטנרט. אני מחפש נתב NAT עם 4 פורטים, אלחוטי או לא - לא כ"כ חשוב לי. במיילא 3 המחשבים כבר עם תשתית, זה פשוט יתרון...ואם זה עוד קצת כסף אני אשקול את זה. אני מחפש נתב עם אופציות לא "רגילות", כמו בדי-לינק שהיה , אלא QoS ממש חשוב לי , ואפשרות להתחבר לנתב בטל-נט גם יהיה נחמד. אני מעדיף להתמקד באחת החברות הבאות : D-Link, Edimax, Cisco, 3COM, Linksys. ואם יש עוד חברה "מהקטגוריה" שפספסתי , אני אשמח לשקול אותה גם. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא כרגע בשלב של בדיקת התכנות ועלויות של אתר חדש שאני מתכוון לפתוח ויש לי הרבה שאלות. קראתי קצת ברשת אבל בעיקר התבלבלתי. אשמח אם מישהו יוכל לענות ולעשות קצת סדר. בגדול, מדובר באתר שיאפשר למשתמשים צפיה בסרטי וידאו ארוכים מאוד (בין שעה וחצי לשעתיים), כלומר סטרימינג של וידאו ארוך. השאלות שלי: 1. האתר ישרת בעיקר משתמשים מאירופה (כל אירופה, מזרח ומערב) - איפה כדאי למקם את השרת כדי שיהיה יעיל מבחינת מהירות? זה משנה בכלל? (ההעדפה שלי היא שהשרת יהיה בארץ. זה יקל עליי להעלות את החומר עליו. אבל לא על חשבון מהירות לחו"ל) 2. מדובר בסדר גודל של חצי עד 1 טרה של קבצי וידאו אבל אני לא חושב שיהיו יותר מ-10 צופים בו זמנית. אז צריך שטח אכסון גדול עם יכולת סטרימינג אבל רוחב …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך השוואה בין LinkSys WRT54GL ל - Edimax BR-6524N מבחינת הכול, כמו קליטה מממ"ד (הראוטר יהיה בממ"ד) , נוחות , אמינות, ועמידות תחת עומס כמו טורנטים תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, אני משחק CS באינטרנט ויש לי פינג מטורף...(300-400) תמיד כל התוכנות סגורות, ויש לי אינטרנט 750K ממה הפינג נובע בכלל ואיך אני יכול לתקן את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הגדרתי פורט ליוטורנט , בתוכנה יש מבחן לבדיקה האם הפורט פתוח , ובמבחן יוצא שפעם הוא פתוח ופעם הוא סגור . הראוטר שלי הוא לינקסיס WRT54GL , המבחן של יוטורנט הוא מאוד קצר , נראה לי שאם המבחן היה כמה שניות יותר אז הפורט היה עובר את המבחן תמיד , מה נראה לכם ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום בשעה טובה עברנו לגור בבית קרקע בן 2 קומות. אני אשמח לקבל עזרה בנושא ציוד חדש שצריך לרכוש (מודם, ראוטר, HUB, SWITCH וכו'...). כל הבית מרושת בכבלים CAT 6. מחובר לתשתית בזק במהירות 100 מגה (DSL או VDSL – לא כ"כ בטוח...) כל קומה מרושתת בפני עצמה (חיבור כוכב), כלומר כל כבל רשת מכל חדר מגיע לארון חשמל. ובין הקומות יש כבל שמחבר את ארונות החשמל. הצרכים שלנו: · כיסוי WIFI בקומת כניסה בלבד (כלומר לא רוצה להכניס משדר WIFI נוסף לקומה ראשונה) · בקומה ראשונה יש טלוויזיה UHD שמחוברת לרשת ואמורה להזרים גם תכנים UHD · מערך של 6 מצלמות IP עם DVR (עדיין לא נקנה) · מערכת אזעקה שגם כן…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני בקרוב קונה מחשב חדש, ואני רוצה שמחשב זה, יחד עם המחשב הישן יהיו מחוברים לאינטרנט: אז אני מחבר את המחשב הישן (שימצא בחדר אחר) לחדש ברשת - חשבתי לחברם בעזרת כרטיסי רשת אלחוטיים, אבל קראתי שיש גם מעין Hub שכזה, שיכול להעביר את המידע ע"ג רשת החשמל (המחיר שלו זה בסביבות ה-350 ש"ח, ככה שזה יוצא יותר זול מקניית שני כרטיסי רשת אלחוטיים). מישהו יודע אם זה שווה משהו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהיום ועד יום ראשון הבא ניתן לחדש ולרשום שם מתחם בסיומת IL במחיר המתחיל ב-19 שקל. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5634
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום...... יש לי ראוטר רחוק מהמחשב השני והקליטה חרא.ופעם היה לי מן מתאם pc port כזה שמתחבר למחשב ואז ישירות לקו טלפון (ולראוטר) והכל עבד פצצה בלי סיגנלים וכאבי ראש... הבעיה שבזק כמובן איך לא כבר לא מוכרים אותו יותר אז אם תוכלו לתת לי איזה לינק לחנות באיזור ראשון רחובות אני יהיה חייב לכם לעד................... לא חייב אותה חברה רק שיהיה מן pci adapter כזה ככה אני חושב שקוראים לו. שיתחבר לראוטר מהקו טלפון...ואם תימצאו משהו זול... ;D (הראוטר שלי הוא 2wire 1800) תודה מראש לעוזרים כי אני כבר מיואש מלחפש...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כפי ששמעתי וראיתי , לתבל כבר יש אינטרנט בכבלים . אני מעוניין בחבילה של ה- 1.5MBit/128KBit וספק האינטרנט אני מעוניין ב-012 . מישהו כאן יודע מהם המחירים של החבילות + התקנה +מודם וכל שאר הדברים שצריכים לשלם ? תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מניח שכבר עניתם על השאלה הזאתי אבל אני לא מצליח למצוא את התשובה בחיפוש ותאמתי אין לי יותר מידי זמן אז אני אודא לכם אם תוכלו לעזור לי במהירות האפשרית... יש לי ראווטר של EDIMAX: א. בתפרי של פתיחת הפורטים שלו, כדי לפתוח פורט, הוא רוצה כמה דברים, שכשאני מחפש כתובות של פורטים נפוצים, הם לא מופיעים. הוא רוצה שאני אמלא שם: PUBLIC PORT - START ,PUBLIC PORT - END, PRIVATE PORT אם תוכלו להסביר לי מה זה כל אחד ומאיפה אני מביא את הנתונים למלא את זה... ב. מאיפה אני יכול להביא רשימה מפורטת של פורטים לדברים נפוצים כמו ל אי מיול/ביטורנט/ איי סי קיו(שבגלל זה כנראה אני לא מצליח לקבל קבצים)/ ומשחקים... אודה לכם אם תעזרו לי ותסבירו בפירוט ביותר ועם זאת בפשטות כדי שאוכל להבין כי אין לי ממ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3349871,00.html בזק בינלאומי קנתה את ספקית האינטרנט אקטקום, netvision קנתה את ברק. מכלכלה חופשית הפכו את שוק ספקי האינטרנט לקרטל שיגרום לנו רק לשלם יותר.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, הייתי רוצה לשתף אותכם בבעיה שיש לי ולדעת אם זה נורמאלי או לא, אולי מישהו אחר חווה אותה ויכול לעזור לי.. הספק אינטרנט שלי הוא 014 בזק, תשתית הוט. המודם שלי הוא ת'ומסון והראוטר netgeat wnr3500. עד לפני שבוע מהירות האינטרנט שלי הייתה 12 מגה, והכל היה בסדר. מידי פעם אני עושה בדיקת מהירות והכל תקין. אז החלטתי להעלות את המהירות ל 30 מגה. כאן התחילו הבעיות... בזמן שהמחשב שמחובר ישירות למודם מראה בבדיקות 30 מגה רוב הזמן, אבל לפעמים גם פחות, והעלאה של 1.5, כל מחשב נייד שעבר בדיקת מהירות מראה מהירות הורדה ממוצעת של 16-18 מגה והעלאה של 1.5... הבדיקות נעשו כשאף מכשיר אחר מחובר או מוריד משהו, כך שכל רוחה הפס הוקדש לבדיקות האלו... כשדיברתי עם התמיכה של החברות, הנציגים טענו שככה זה,…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד היי חג שמח לכל השפיצים של HWzone . יש לי בעיה שממש אשמח לעזרה בה, יש לי שני מכונות: אחת Server 2008 R2 אחרי ביצוע DCpromo לדומיין בשם Tables.com ומכונה שנייה Win 7 . לדומיין הוספתי 50 יוזרים דרך CSVDE ואח"כ הוספתי להם סיסמא דרך VBScript הבעיה היא שני לא מצליח להיכנס עם שום חשבון יוזר שיצרתי לתוך כל אחת מהמכונות ואין לי מושג מה לעשות. הבנתי שאם אני בודק את קובץ ה vbscript על הסרבר אחרי שהוספתי ליוזרים סיסמא אני צריך לאפשר שהם יוכלו להתחבר לוקאלית (אשמח מאד אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה? הנבתי משהו דרך RODC אבל גם זה לא ממש מובן לי) ולמה בקליינט של ה win 7 אני לא מצליח להתחבר דרך שום חשבון יוזר? ובכלל שני המכונות לא מחוברות אחת לשנייה ואין לי מו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי, חיפשתי ולא מצאתי מדריך מקיף על כל מה שצריך להגדיר כדי להפוך את האזטק 600E ממודם DSL לנתב. תודה מראש לכל המגניבים....
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל אני ארשום לכם את הפרטים: מערכת הפעלה: XP כל המחשבים מחוברים לסוויץ', וגם מתחברים לאינטרנט דרכו(האינטרנט מחובר לסוויץ'). קו Ethernet מתאם: realtek 8139 family pci thernet NIC switch 10/100 Mbps יש לי שני בעיות: - המחשבים לא מזוהים במערכת ההפעלה(ועדיין אני יכול לשחק במשחקים ברשת, ולהתחבר לאינטרנט) - האינטרנט קורס לעיתים מדי פעם במחשב מסוים, אבל עובד במחשב אחר
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום תותחים ותותחיות יקרים ויקרות, כבר 3 שבועות שאני מתקשר עם "המומחים" של בזק ובזק בינלאומי (למרות שלדעתי זה לא אשמתם שהם לא מצליחים לעזור). מהירות הורדת קבצים די תקינה. פינגים גבוהים, ואתרים נטענים לאט או שלא במלואם או שנתקעים. בבדיקת פינגים יש הרבה request time out ... עד היום מה שעשיתי זה טלפון ובירבורים ולבסוף GHOST ... כמובן שהמצב לא השתפר שלחו אותי להחליף מודם. הוחלף והבעיה נשארה. בקיצור אפילו הבחור בתמיכה החל כבר להתבלבל ואמר שכנראה יש בעיה באיזור שלי... נו באמת!!! אין לי כוח כבר לדבר איתם יותר... הקיצר, עבורכם יש לי 2 שאלות ובקשה שאלה: אני גר בגבעתיים האם לעוד מישהו באיזור יש בעיה לאחרונה? (כמובן שבחיבור ADSL וספק בזק-בינלאומי) שאלה: האם למישהו אחר בכל איזור (ש…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , פעם הייתי בפורום המון אבל עם השנים כבר כמעט שלא יצא לי להיכנס עד עכשיו , בכל מקרה לשאלה . אני עובר ליחדת דיור והפתרון שם עם האינטרנט זה להגדיר ראוטר שני . השאלה איך אני עושה את זה . אני די מכיר את העולם ככה שזה לא סינית בשבילי אבל לא יצא לי להתעסק עם רואטרים המון זמן . הראוטר + מודם הראשי זה tplink n600 השאלה שלי איזה ראוטר עדיף לי לקנות ואיך אני עושה את זה . קראתי באינטרנט שאפשר לחבר WAN ל WAN ו WAN ל LAN מה עדיף ועד כמה זה קשה ? אשמח לעזרה בנושא תודה ,
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי DIR-655 אבל אחרי שראיתי את הביצועים של החדש אני מת לבדוק אותו. http://www.smallnetbuilder.com/component/option,com_chart/Itemid,189/chart,120/ מישהו יודע איפה ניתן לקנות ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וכמה זה עולה בערך?האם אפשרי להשיג את זה בחינם?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הדעות לגבי מודם אזטק 600E ? האם יש מדריך בעברית להפוך לראוטר ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-