רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
יש לי שתי מחשבים המחוברים לאותה רשת בעזרת נתב אלחוטי מחשב אחד מחובר ישירות בעזרת כבל רשת לנתב ואילו השני ע"י כרטיס רשת אלחוטי.. רציתי לדעת איך אני יכול לכבות מחשב אחד מרחוק ע"י המחשב השני. חשוב לציין שבשתי המחשבים יש XP ומוגדרת בינהם רשת ביתית לשיתוף קבצים. תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי adsl 0.5 וקניתי מחשב חדש.. אני רוצה שיהייה לי שני אינטרנטטים.. זתומרת שני יוכל להתחבר בו זמנית לאינטרנט... נגיד אני משחק במשק רשת (sof2) אני רוצה לשחק בשתי המחשבים באותו זמן זה אפשרי??? מה צריך לעשות..?? כמה כסף ..?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים בניהם חוטית אחד לשני האינטרנט בניהם עובד דרך ICS מה שאומר שמחשב אחד מחובר לאינטרנט והשני מתחבר לאינטרנט דרכו בשניהם מותקן FIRE WALL של ZONE ALARM הבעיה שלי היא כזאת במחשב השרת (המחשב שמובר לאינטרנט) האינטרנט עובד מצוין כל הזמן אבל המחשב השני סובל מבעיות של ניתוקים ומדי פעם האינטרנט לא עובד אצלו למישהו יש רעיון מה לעשות אני מאוד מאוד אשמח
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנושא רוחב פס ומהירות גלישה והורדה בעיקר.. 1) למה שאני מוריד תוכנה של 30מגה לדוגמא זה מוריד על 190 שזה כמו שאמור להיות (1.5 מגה) ושאני מוריד משחקים זה מוריד על 15 ??? (את שני הדברים אני מוריד מאותו מקום לדוגמא:ארה"ב) 2) יש איזו אפשרות לעשות שיהיה לי יותר רוחב פס??? 3) אשמח אם תסבירו לי קצת על הנושא הזה (רוחב פס והכל..)כי אני לא הבנתי כמה דברים.. אני מחובר בכבלים דרך רשת אלחוטית שמתחלקת ל-3 מחשבים.. תודה, דניאל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! לאחרונה קיבלתי מחשב חדש ואשמח להפוך את הישן לשרת המדיה שלי. התכנון הוא להחבר אותו בHDMI לטלויזיה ושיעמוד שם כל הזמן. ועכשיו השאלה - האם ניתן, בהנחה ש2 המחשבים מחוברים לאותה הרשת, לייצר פקודה שברגע שהורדה מסתיימת מהמחשב החדש, היא תועבר אוטומטית לדיסק הקשיח של המחשב הישן ותימחק מהחדש. ככה כל פעם שאוריד משהו מהמחשב החדש הוא יועבר אוטומטית למחשב הישן שמחובר לטלויזיה. בתודה מראש, אדי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3349871,00.html בזק בינלאומי קנתה את ספקית האינטרנט אקטקום, netvision קנתה את ברק. מכלכלה חופשית הפכו את שוק ספקי האינטרנט לקרטל שיגרום לנו רק לשלם יותר.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי שמיתחבר דרך USB אני נימצא במדד אני צריך אחד טוב שיתאים גם למשחקים. ראיתי שיש את TP-Link TL-WN821N 300Mbps תקן N ואת Linksys AE1200 300Mbps י D-Link DWA-160 Dual Band מי מהם יותר טוב תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי רשת ביתית היא עבדה מצויין עד ש התקנתי על אחד המחשבים win98 מחדש ניסיתי להגדיר את הכל מחדש והרשת לא עובדת התקנתי פרוטוקול TCP/IP הגדרתי FILE SHARING what else can i do?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבטל את הגדרת המודם של הוט כראוטר ולהשתמש במקום זאת בראוטר טוב יותר שיש לי. לשם כך רציתי לשנות את ההגדרה של הראוטר של הוט להיות במצב Bridge. את הראוטר החדש שלי אני אחבר ישירות לאחת היציאות של הוט. השאלה שלי היא איך בעצם אני אקבל את היכולות של חיבור ישירות לשרתים שיש לי בבית (למשל לשרת FTP)? איך המודם של הוט ידע להעביר כל חיבור אל הראוטר החדש? בראוטר החדש אין לי בעיה להגדיר port forwarding, אבל איך בעצם המודם של הוט אמור לדעת להעביר בקשות שמגיעות אליו בפורט מסויים את הראוטר שלי? תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה שלי היא פשוטה... יש לי סטרימר בסלון שלא מחובר לרשת. אני רוצה לחבר אותו לרשת הביתית. אם אקנה את הראוטר הזה, האם אני אוכל להשתמש בו בתור "כרטיס רשת אלחוטי" עבור הסטרימר? אני יודע שלא אוכל לנגן סרטי FHD ושגם 720P בספק... אבל בכל זאת. האם הדבר אפשרי? אם זה עוזר, נדמה לי שיש לראוטר הזה קושחת dd-wrt... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, ברגע שאני מגדיר חיבור L2TP ל-018 בראוטר - הוא מראה שהוא מחובר. אני יכול לשלוח פינגים מהממשק שלו עצמו והכל טוב ויפה. אבל - הוא לא מעביר אינטרנט. המחשבים מראים שהם מחוברים לראוטר (מחשב אחד חוטי ואחד אלחוטי), אבל אף אחד מהם לא מקבל רשת. שוב, הראוטר עצמו כל מחובר לאינטרנט. אם אני מנתק את כבל הרשת הפיזי בין הראוטר למחשב ומחשב שוב - באורח פלא אותו מחשב מקבל חיבור. הבעייה היא שאי אפשר "לנתק" את ה-wifi מבלי לאתחל את הראוטר כולו. לקחתי את הראוטר לחבר, הוא מחובר דרך בזק ו-014 (PPPOE), הראוטר התחבר וה-wifi עבד. שום הגדרה לא שונתה פרט לשיטת החיבור. רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה אני צריך עזרה ודעה בבקשה.. יש ברשותי 3 מחשבים שעובדים ברשת אלחוטי ועוד 3 עם כבל.. אני יתן לכם תמונה שתכלו להבין איך הרשת בנויה אצלי: יש לי סוג של שרת איחסון כזה עם המון מקום כ6 T בערך! עם XP עוד שתי מחשבים סלונים עם VISTA עוד שתי מחשבים רגילים שמחרוברים בעזרת כבל.. אחד XP ואחד VISTA ומחשב נייד עם VISTA שכולל חיבור כבל או אלחוטי חשוב לציין שאני משתף את האינטרנת וגם את התקיות והקבצים בין המחשבים!!! החובור מתבצע כך: המודם של HOT מסוג טיריון אני חושב. ראוטר אלחוטי של D-LINK DI 524 והאב פשוט של דימנוד בעל 4 כניסות.. מודם => ראוטר =>*כל המחשבים שמחוברים בעזרת אלחוטי האב=> *כל המחשבים שמחוברים בעזרת כבל בשתי מחשבים עובדים תוכנות שיתוף אחד אימיול ואחד…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לא ידעתי אם זו בעיית תוכנה או חומרה אז ניסיתי כאן. יש לי ראוטר TP-LINK TL-WR841N v7.2 ניסית להתקין עליו Openwrt על מנת לעשות רשת אלחוטית דרך VPN על ידי שימוש במדריך הזה: http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wr841nd אחרי שעשיתי אפגרייד לbin שהורדתי משם לא יכולתי להיכנס יותר להגדרות הראוטר דרך 192.168.1.1 וגם לא הצלחתי לשחזר לגירסה הקודמת. כמה שאלות: מישהו יודע מה לעשות כדיי להחזיר את הראוטר לחיים? מישהו יודע איך לגרום לראוטר לייצר רשת דרך הVPN? תודה מראש לכול העונים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. עד כה השתמשתי בחיבור חוטי מהנתב (סמארטבוקס של אורנג') למחשב שלי והיה לי שקט מבחינת בעיות ומהירות. עכשיו, שהמחשב הנייח שלי הוזז, לצערי איננו נגיש יותר לחיבור חוטי מהמודם ישירות. לכן, אני מחפש כרטיס רשת, שיהיה טוב (אפילו מעולה) במחיר סביר. ראיתי שיש כל מיני USB למניהם/כרטיסים פניימים אשמח להמלצות כי אני ממש לא מבין בזה תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני מתקין בבית רשת סיבים אופטיים במהירות 1Gb של פרטנר עם המודם הזה נתב Technicolor DGA2232, ובגלל שאני לא יודע אם הוא טוב ומכסה את כל הבית בגודל של 100 מ' אני מעדיף להגדיר אותו כמודם בלבד ולרכוש ראוטר איכותי. באתר של KSP מצאתי את הדגם הזה: ראוטר D-Link 802.11ac Wireless AC2100 Dual Band DIR-2150, מבקש חוות דעת האם שווה את המחיר של 350 והאם קיימת חלופה יותר משתלמת. כמוכן אני מעוניין לרכוש את הרכזת הזאת: מתג TP-Link TL-SG1008D 8 Ports 10/100/1000Mbps ב89 ש"ח בשביל רשת קווית בבית. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד היום הייתי מחובר להוט בלי חייגן ולא הייתי לי שום בעיה. היום החלטתי לנסות את הPOWER NGN החדש של בזק בינלאומי ולכן הייתי צריך גם להגדיר חייגן. עכשיו כשאני מנסה להכנס להגדרות L2TP בראוטר מופיעה לי הכותרת L2TP וזהו. דף ריק. אין לי שום דרך להגדיר את החייגן. וכשניסיתי להתקין גרסת FIRMWARE ישנה יותר (מ1.51 ל1.47 קיבלת שגיאה - INVALID FILE FORMAT או משהו בסגנון) ניסיתי לעשות hard reset ושום דבר לא עוזר, העמוד של הL2TP נשאר ריק.. ויש עוד כמה הגדרות בראוטר שלא עובדות חוץ מזה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית במהירות 54Mbs בתקן G. משום מה בהעברת קבצים ממחשב אחד לשני המהירות אינה עולה על 1MB לשניה, בעוד שציפיתי ללפחות 3-4MB לשניה. הקליטה בשני מחשבים היא מצויינת, לפי windows. מה עליי לבדוק ולעשות על מנת להבטיח מהירות מקסימלית? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי Netvision Cables במהירות 750K ספקית הכבלים שלי היא כמובן HOT. לאחרונה מהירות הגלישה וההורדה מאתרים בחו"ל נהייתה בלתי נסבלת,ואני לא מבין למה בכל האתרים הישראליים הכל עובד נפלא,מהירויות גלישה גבוהות,פינגים נמוכים בשרתי משחק ישראליים,מהירויות הורדה גבוהות אבל באתרים מחו"ל-אני בקושי מסוגל לגלוש פתיחת אתר מחו"ל,גם אם הוא לא עמוס בכלל,לוקחת בסביבות ה-2 דקות במקרה הטוב ההורדות מכל אתר לא יעלו על 30KB/S והפינגים של שרתים מחו"ל נהייו זוועתיים אני לא מבין למה צצה התופעה,וזה מרגיז ומאוד מאוד לא נוח...בייחוד לא שאני משלם עבור חבילת כבלים של 750K ומקבל מהירות של אינטרנט ISDN מעפן. האם התופעה הזו נגרמה בגלל העומס החדש שנוצר על ספקיות האינטרנט מאז סגירת אתרי השיתוף הישראל…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני כרגע משתמש בראוטר של edimax ןעכשיו ששידרגתי את האינטרנט ל12 מגה יש לי הרבה בעיות והבנתי שedimax חברה זולה ולא איכותית לראטורים חבר המליץ לי על הראוטר הבא http://home.cisco.com/en-mea/products/routers/E1000 אך יש אותו רק בחנות רחוקה ממני ובמחיר גבוה כפיתרון למצב מצאתי בבאג במחיר יותר זול את הדגם הבא: http://home.cisco.com/en-mea/products/routers/E1200 שמהיגיון בריא נראה לי שהוא דגם יותר מתקדם עכשיו השאלה שלי היא אם הדגם הזה טוב ושווה קניה או אלא יותר כדאי ראוטר אחר? תודה לעוזרים ד.א יש לי מודם של חברת ARRIS מהוט
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר עם הוט, ספק הוטנט, ראוטר אלחוטי 1043D TP. בית 200 מ"ר, שתי קומות. ראוטר בחדר קומה שנייה, שמכוסה היטב כולה. קומה תחתונה בקושי יש קליטה! איך פותרים את הבעיה הזו? הבנתי שאפשרי לחבר ראוטר בקומה תחתונה, אבל למה בדיוק? לבקש מהוט שיתקינו בקומה התחתונה עוד שקע של הוט לאינטרנט או איך זה עובד?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי ADSL 1.5 בבזב"ל. יש לי בעיות גלישה - בעיקר איטיות. כבר כמה זמן שמנסים לפתור איתי את הבעיה - וזה לא עובד. רציתי המלצה לחברה אחרת. מצד אחד אני קורא שבבזב"ל לא חוסמים פורטים, והכל בסדר (גם כאן בפורום) אבל אצלי המצב ממש לא כך. הבנתי ש012\015 הם הכי פחות טובים נכון לעכשיו, ו013 נטויז'ן נחשבים לסבבה. חוות דעת במעריב שעשתה סקר - אומרים שם שנטוויז'ן הכי טובים במהירות ובשירות, ומצד שני מבאס אותי ששיחה לתמיכה צריכה לעלות כסף. מצד שני אני קורא שהם חוסמים פורטים. אני כבר לא יודע במי לבחור. שקלתי להשאר עם בזב"ל אבל זה האיטיות הזו מטריפה. שקלתי גם ללכת לחברות הקטנות (Interal לדוגמא, כך קראתי במעריב NRG), אבל אני קצת חושש שיום אחד הם יכולים לסגור וזהו. וזה…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,ברשותי המודם/נתב אלחוטי החדש של בזק (G256DG) ונתב אלחוטי TL-WR641G של TP-LINKלפניכן היה לי מודם הוט והראוטר TP LINK התחבר למודם ולמעלה היה ACCESS POINTהACCESS POINT התקלקל אבל עכשיו יש לי את הראוטר של TP LINK שארצה לחבר במקום הACCESS POINT.ניסיתי לחבר אותו כרגיל עם כבל רשת לנתב של בזק והוא עובד ומשדר וויפי אבל בלי אינטרנט,כנראה צריך להתעסק עם הגדרות הWAN,למישהו יש מושג מה לשנות באחד מהראוטרים כדי שהTP LINK יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני מחפש נתב שידע לתת לי ביצועים טובים עבור המחשקים שלי דרך האינטרנט, משמע שיפגע כמה שפחות בפינג ושידע לתת למחשב מסויים עדיפות מעל מחשבים אחרים שמחוברים לרשת ברגע שמשחקים עליו. חיפוש בגוגל נותן התייחסות לקטגוריה כזאתי של ראוטרים אבל אני לא רואה נציגים שלהם בארץ הצעות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחובר לתשתית בזק וספק orange כנתב היום אני משתמש בsmart box שקיבלתי מorange אני כל הזמן חווה ניתוקים בwifi מהipad מה שבנתבים אחרים לא קורה אני מחפש נתב טוב שאינו מצריך מודם אני רוצה שהנתב יהיה כמובן בתקן n ושהוא יתמוך ברשת 10/100/1000 מה המלצותיכם? תודה ינון
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-