רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אוקיי, אני משחק CS באינטרנט ויש לי פינג מטורף...(300-400) תמיד כל התוכנות סגורות, ויש לי אינטרנט 750K ממה הפינג נובע בכלל ואיך אני יכול לתקן את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהיום ועד יום ראשון הבא ניתן לחדש ולרשום שם מתחם בסיומת IL במחיר המתחיל ב-19 שקל. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5634
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מחבר את הפלאפון שלי לBe Spot ולBe אבל הוא נתקע ואין הבדל בין חיבור עם wi fi למרשתת של הפלאפון. עכשיו במחשב דרך כבל אני גולש רגיל ואין תקיעות בתוכניות בצפייה ישירה (כאן 11, חינוכית 23). פלאפון של חברת פלאפון תקשורת של בזק (החברה לקומיניקציה)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גולש באתרים לא ישראלים ואינטרנט שלי נהיה איטי כשאני גולש באתרים ישראלים אז לא היה איטי יש מצב שחברת אינטרנט שלי חוסמת לי את המהירות בחול ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה שדרגתי את המהירות שלי ל12 מגה בספק בזק תשתית הוט. עוד לפני כן לא יכולתי לעבוד עם הראוטר שלי כיוון שהמהירות שהייתה לי לא הייתה מגיעה לרבע ממה שהיה אמור להיות לי, פסלתי את העניין שהבעיה היא אצל בזק בגלל שכאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל בסדר. אני יודע להגדיר את הראוטר והגדרתי אותו כבר מספר פעמים והגדרתי עוד כמה ראוטרים בעברי ואני לא מצליח למצוא מה הבעיה של הראוטר הפעם. יש לי ראוטר מסוג DI-524 של D-link. בנוסף, כמו שראיתי שיש פה להרבה את הבעיה עכשיו גם כשאני מחובר ל12 מגה אני לא מצליח לעבור את ה200 ק"ב לשנייה וזה משגע אותי. תגידו לי מה לעשות כדי שאעזור לכם במחקר שאתם עורכים כי לא ככ הבנתי. תודה מראש אלעד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3349871,00.html בזק בינלאומי קנתה את ספקית האינטרנט אקטקום, netvision קנתה את ברק. מכלכלה חופשית הפכו את שוק ספקי האינטרנט לקרטל שיגרום לנו רק לשלם יותר.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה חברים חרשתי קצת גוגל בשעה וחצי האחרונות ואשמח לקצת סדר ואולי פתרון. יש לי בבית לפטופ WINIDOWS 7',כרטיס רשת ומתאם אלחוטי N מובנה. שניהם מתחברים לרשת בהצלחה מקבלים כמובן כתובת IP שונה. אני רוצה לבצע LOAD BALANCING בין השניים כדי למקסם מהירות העברת קבצים ברשת (1043N 4 פורטים של ג'יגה). לשנות ידנית את המטריק של השניים לא מצליח לי, גם דרך שורת הפקודה וגם דרך לשונית ADV . במאפיינים תמיד אחד הכרטיסים מקבל עדיפות (הקווי מן הסתם) ,והמצב כרגע שרק אם אחד נופל השני מגבה במקום לעבוד ביחד. אשמח להצעות פתרון גם אם מדובר בפתרון תוכנתי קיים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהכותרת קצת מבלבלת, אז אני אסביר את זה קצת יותר טוב: המחשב הראשי בבית שלי יושב בממ"ד (נקרא למחשב זה שרת בשביל הנוחות), את המחשב הזה אני לא יכול להוציא משם כי זה המשרד שבו ההורים שלי עובדים. מחיבור ישן שהיה לנו בבית יש לי קבל רשת ארוך שמגיע לחדר אחר בבית. המודם יושב בצמוד לשרת. האם אני יכול להציב ראוטר אלחוטי (או סוויץ' - האם זאת אופציה בכלל??) בחדר אחר שמחובר לשרת ולהשתמש בחיבור אינטרנט שנמצא עליו (שהוא משותף כמובן)? אם כן, האם יש משהו ספציפי בהגדרות של הראוטר שאני צריך להכיר על מנת לעשות את זה? תודה מראש, איאן טראוט
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצו"ב תכנון רשת למשרד ביתי הממוקם בקומה שניה זהו התכנון, אשמח להערות והארות על התכנון 1. מודם בזק 2. ראוטר tp link 841 2.1 חיבור למודם ipvpn 2.2 Switch 1Gb 2.2.1 עמדה 1: מחשב 2.2.2 עמדה 1: טלפון ip 2.2.3 עמדה 2: מחשב 2.2.4 עמדה 2: טלפון ip 2.2.5 שרת asterisk 2.2.6 מדפסת רשת כעת כמה שאלות חיבור כבל רשת מועבר דרך תעלת טלפון לקומה א – בית, ששם יחובר דרך כבל לראוטר אלחוטי, לקליטה אלחוטית ברחבי הקומה. האם לחבר את הכבל בקומה ב' לswitch או לראוטר הראוטר בקומה ב' אמור להיות מחובר במרחק מהמודם של בזק, מכיון שהמודם וה Switchיהיו במקום מוסתר (ארון תקשורת וכיו"ב), והראוטר במקום פתוח וגבוה (מעל ארון וכדו'). האם יש בכך בעיה? האם החיבור למודם ipvpn, צריך להי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי, כדי לחבר רסיבר שיש לו כניסת LAN וכדי לשפר את הקליטה בכלל אני שוקל לקנות AP, קראתי את ההמלצה להשתמש בנתב כ AP אבל אני לא בטוח שהשיטה מתאימה לצרכי, האם הנתב במצב כזה יכול לשמש גם סוויץ'? האם אינו מאבד את יכולות ה LAN שלו? הראוטר שלי הוא ה D-LINK 2650U של בזק הבנתי שעדיף להשתמש בנתב זהה או לפחות בעל אותו CHIPSET - האם זהו הדין גם לגבי ה AP? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד היי חג שמח לכל השפיצים של HWzone . יש לי בעיה שממש אשמח לעזרה בה, יש לי שני מכונות: אחת Server 2008 R2 אחרי ביצוע DCpromo לדומיין בשם Tables.com ומכונה שנייה Win 7 . לדומיין הוספתי 50 יוזרים דרך CSVDE ואח"כ הוספתי להם סיסמא דרך VBScript הבעיה היא שני לא מצליח להיכנס עם שום חשבון יוזר שיצרתי לתוך כל אחת מהמכונות ואין לי מושג מה לעשות. הבנתי שאם אני בודק את קובץ ה vbscript על הסרבר אחרי שהוספתי ליוזרים סיסמא אני צריך לאפשר שהם יוכלו להתחבר לוקאלית (אשמח מאד אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה? הנבתי משהו דרך RODC אבל גם זה לא ממש מובן לי) ולמה בקליינט של ה win 7 אני לא מצליח להתחבר דרך שום חשבון יוזר? ובכלל שני המכונות לא מחוברות אחת לשנייה ואין לי מו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל אני ארשום לכם את הפרטים: מערכת הפעלה: XP כל המחשבים מחוברים לסוויץ', וגם מתחברים לאינטרנט דרכו(האינטרנט מחובר לסוויץ'). קו Ethernet מתאם: realtek 8139 family pci thernet NIC switch 10/100 Mbps יש לי שני בעיות: - המחשבים לא מזוהים במערכת ההפעלה(ועדיין אני יכול לשחק במשחקים ברשת, ולהתחבר לאינטרנט) - האינטרנט קורס לעיתים מדי פעם במחשב מסוים, אבל עובד במחשב אחר
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר את כל המחשבים בבית לרשת קווית ואני חושב איך לעשות את זה נכון, לכן אשמח לעזרה. יש לי ראוטר בקומה 2, שמתחבר ליציאה בקיר ומשם עובר כבל CAT5e לארון תקשורת בקומה שמתחת. משם יש פיצול ל-2 נקודות אחרות, ע"י סוויצ': http://www.amazon.com/gp/product/B001QUA6RA/ref=oh_details_o00_s00_i00 נקודה ראשונה מתחבר ישירות למחשב מהקיר, נקודה שנייה אני צריך לחבר 3 מכשירים שונים. האם אני יכול להוסיף עוד סוויצ' בנקודה ה-2 בשביל שיחלק עוד 3 כתובות IP? האם לא תהיה בעיה לעבוד עם סוויצ' מאחורי סוויצ'? האם יש צורך בסוויצ' עם ניהול (הסוויצ'י השני)? הסוויצ' בקישור הנ"ל הוא ללא ניהול והוא עובד מצויין, אני רק לא יודע איזה סוויצ' לרכוש לנקודה שמתפצלת ל-3. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ככה יש לי נייד חדש (M912M) ואנ רוצה לחבר אותו למחשב שלי עם כבל רשת בשביל להעביר קבצים לנייד יש לי כבל קרוס וחיברתי אותו גם לנייד וגם לנייח ועשיתי ANABLE לחיבור רשת של שניהם וזה לא מתחבר ניסתי להגדיר IP בשניהם וגם לא עבד לי, איך אני עושה שזה יפעיל מי יודע? ככה קצת פרטים: יש XP PRO על הנייח וXP HOME על הנייד משניהם אני מצליח להתחבר לאינטרנט בצורה אלחוטית דרך ה WRT45GL למה אני רוצה עם כבר רשת כי הנייד לנייד אין קליטה טובה אצלי בחדר ,(שזה מוזר כי לנייח אין בעיה) והקצב העברה דרך הרשת ע"ב הWIFI לא מספק אותי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש נתב זול שיש לו חיבור usb להתקנים חיצוניים, איני צריך תקן n (החומרה שברשותי לא תומכת) תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, קראתי את כל הדיונים בנושא הראוטינג מהחודשיים האחרונים ולפי מה שהבנתי, כבעל רשת של מחשבים המחוברים למחשב שרת שהוא מחובר לאינטרנט דרך אלקטל, יש לי את האפשרות של תוכנות כגון ICSConfiguration (שאומרת שלא מותקן אצלי ICS, אבל בכל מקרה), WinRoute PRO וכו' וכמובן ניתוב פורטים דרך הגדרות הICS בווינדוס (כל המחשבים הינם עם WINDOWS XP). השאלה שלי היא האם קיימת תוכנה, בדומה לתוכנות הנ"ל, אשר עושה אותם דברים אך מנתבת אוטומטית וללא רשימה מראש, נגיד שהיא מקבלת מהclient חיבור בפורט 4661 אז את המידע הבא שהיא תקבל בפורט 4661 ולא קשור לתוכנה במחשב שהיא מופעלת (השרת מן הסתם) אז היא תנתב את אותו מידע ל4661 בclient, שוב - מבלי רשימה מוקדמת. בעצם ראוטינג אוטומטי. קיימת חיה כזו? נ.ב. - א…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת מסוג: HP Color Laserjet CM1312nfi MFP האם ניתן לחבר אותה לרשת (AP) בצורה אלחוטית לחלוטין או שהיא חייבת להיות מחוברת קודם כל קווית ורק כך הרשת תזהה אותה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב שלום, יש לי כמה שאלות בנוגע לראוטר Asus am604g 1. יש לי ראוטר Asus am604g למחשב הנייד, שמחובר דרך קו הטלפון [כמו החוט של הטלפון] ובעצם משדר למחשב הנייד. יש לי גם מחשב נייח בחדר, שיש לו מודם בנפרד מהראוטר [רשת אחרת, ספקית אחרת..], השאלה היא האם אפשר על המחשב הנייח שיהיה גם מודם [חברה וספקית אחרת..] וגם אם נגיד אני לא מחובר לאינטרנט [דרך המודם] אוכל לקבל שידור ואפשרות להתחברות דרך הראוטר שבסלון ליד הטלפון. [שמשדר גם לנייד.] ?? 2. יש לי Asus am604g עם מהירות 1.5 מגה, מחברת בזק. כמה יעלה לשדרג ל 2.5? 3. איך מצפינים את הרשת בראוטר Asus am604g כדי שאחרים באיזור לא יוכלו לנצל את רוחב הפס..? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי ברשת 4 מחשבים 3 מתחברים אלחוטית ושלי מתחבר עם כבל . האינטרנט עובד בכל המחשבים . כאשר אני מנסה להתחבר מהמחשב שלי (חיבור קווי)לנתב על מנת להגדיר אותו אני מקבל את השגיאה הבאה http://imageshack.us/photo/my-images/27/picture1vf.png/ וזאת לפני שהוא מבקש שם משתמש וסיסמא . יש לציין שמהמחשבים האחרים אין שום בעיה להתחבר לנתב . הנתב הוא -TP-LINK WR941ND משהו יודע מה הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לאחרונה חבילת GAMER של 013 התחילה לעשות בעיות. אני מתקרב לסיום התחייבות, יש המלצות לאן לעבור ? אני מעוניין בחבילה דומה, אך עובדת זה תרייסים לשרתי WoW ב אירופה. ניתן לראות שפינג עולה ל 600mms עוד בשרתי החברה (6). Trace : 62.67.45.50 [ 62.67.45.50 ] ------------------------------------------------------------------------------------------------------ local -> IP= 10.0.0.17 my-PC TTL= 1 IP= 10.0.0.138 17 ms login.modem TTL= 2 IP= 212.143.205.181 28 ms lo0.rb1.hfa.nv.net.il TTL= 3 IP= 212.143.199.254 27 ms vl202.coresw2.hfa.nv.net.il TTL= 4 IP= 212.143.8.209 29 ms gi1-1-0.gw1.h…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר חדש של D-Link דגם 2760U. ראיתי שיש לו אופציה מגניבה שאפשר לחבר לו DOK או HD בUSB והוא משתף אותו ברשת, הצלחתי לעשות את השיתוף הכל טוב ויפה, אבל אני רוצה משהו מעבר לזה. אני רוצה לחבר לשם HD חיצוני ולשתף וכשאני אעבוד על המחשב שלי מחוץ לבית ואהיה מחובר לאינטרנט רחוק מהבית אני אוכל להתחבר לראוטר הדלוק ע"י הIP שלו ולהתחבר לכונן ולגבות עליו מידע. למישהו יש רעיון איך אני עושה את זה? ניסיתי פשוט לשתף אותו וכשהייתי מחובר לרשת אחרת ניסיתי להיכנס עם הכתובת default gateway של הראוטר (לא הכתובת הפנימית 10.0.0.138, אלא הכתובת שהוא קיבל מהספק) אך זה לא עבד, למרות שהיה פינג לכתובת לא הצלחתי להתחבר אליה דרך הדפדפן. למישהו יש רעיון איך עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע משתמש בראוטר של edimax ןעכשיו ששידרגתי את האינטרנט ל12 מגה יש לי הרבה בעיות והבנתי שedimax חברה זולה ולא איכותית לראטורים חבר המליץ לי על הראוטר הבא http://home.cisco.com/en-mea/products/routers/E1000 אך יש אותו רק בחנות רחוקה ממני ובמחיר גבוה כפיתרון למצב מצאתי בבאג במחיר יותר זול את הדגם הבא: http://home.cisco.com/en-mea/products/routers/E1200 שמהיגיון בריא נראה לי שהוא דגם יותר מתקדם עכשיו השאלה שלי היא אם הדגם הזה טוב ושווה קניה או אלא יותר כדאי ראוטר אחר? תודה לעוזרים ד.א יש לי מודם של חברת ARRIS מהוט
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מכשיר HomePlug שמחובר עם כבל רשת ישיר לכרטיס רשת. שמתי לב שהמכשיר מתחמם וחבל שהוא יהיה דלוק כשהמחשב כבוי ואם אני מכבה את המתג של הספק אז אחרי כמה שניות גם המכשיר נכבה. הכוונה היא שגם כשהמחשב כבוי, אז עדיין המכשיר דולק כי יש חיבור בין הכרטיס למכשיר. אני רוצה שהמחשב יכבה גם את הכרטיס ויפסיק לספק לו חשמל כשהוא כבוי (המחשב) ניסיתי דרך מנהל ההתקנים, בהגדרות צריכת חשמל אבל האפשרות שהמחשב יכבה את ההתקן כבר פועלת. מה עוד אפשר לעשות כדי שהוא באמת יכבה אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אני צריך על מנת לחבר מחשב נייח באופן אלחוטי לראוטר אלחוטי של בזק סימנס . אמרו לי שיש שתי שיטות אחת על ידי כרטיס אלחוטי מובנה והשניייה על ידי מתאם אלחוטי בחיבור USB . המרחק מהרוטר הוא כ כ 7 מטר . תודה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-