רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רכשתי ssg5 וקבלתי אותו עם גרסא ישנה, בשביל להוריד גרסא חדשה צריך לעבור תהליך רישום לא אנושי באתר ג'וניפר הראשי. הפכתי כל אתר שאני מכיר ולא מצאתי שום גרסא, האם משהוא כן מכיר אתר שמכיל גרסאות קושחה שונות או אפילו כתובת שרת FTP שמכיל אחת? אני מחפש את הגרסא הזאת: screen os 6.3.0r19 תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב יש לי מודם TERAYON -TJ715X ללא חיגן ואני מחובר בכבלים וראוטר שרק בשבוע האחרון התחיל בניתוקים של שניה וחוזר לאל הבית ב WIFI וגם למחשב שהו מחובר בכבל רשת בראוטר של NETGEAR דגם 108 MBPS WGT624 V3 מאוד מאוד מוזר שזה פתאום אחרי חודשיים התחיל לפני זה היה לי DLINK לא היה ניתוק אחד
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מדובר ב-edimax ew-7811un. כל איזה כמה דקות הדונגל פשוט מתנתק מה-WIFI (לא רשום שום דבר ב-Windows על כך שהתבצע הניתוק) והדבר היחיד שיכול להחזיר את החיבור זה או לחכות דקה-שתיים או להוציא ולהכניס מחדש את הדונגל. זאת לא בעיה בראוטר כיוון שעם מכשירים אחרים זה לא קורה (לפטופ, סמארטפון) ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר שמוצע באתר היצרן - לא עזר ניסיתי להתקין את הדרייבר שיש בדיסק - לא עזר מפרט נמצא בחתימה. עזרה?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי ווינדווס אקס פי PRO SP1 וראיתי שיש המון פרצות אבטחה כמו זאת עם הרשת ביתית כשלא שמים סיסמא לתיקיות המשותפות וכשלא מבטלים את היוזר גסט. עד היום הבנתי שכל אחד שרצה (אם לא היה לי פיירוול) יכל להיכנס לי לתיקיות המשותפות ולקבל את כל ההרשאות שהוא רוצה. פרצת האבטחה הזאת היא אחת לעשרות שקיימות, האם למישהו יש עוד המלצות מה לעשות כדי לשמור על המחשב מאובטח יותר ובטוח יותר?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים לנתב הזה. אחד המחשבים הוחלף במחשב חדש ותקין. כאשר אני מפעיל מחדש/מכבה ומדליק את המחשב החדש אז התקשורת בין שני המחשבים נשמרת אבל הנתב מפסיק משום מה לתקשר עם המודם ורק לאחר שמנתקים אותו מהחשמל ומחברים מחדש (רק אותו, אין צורך לנתק ולחבר מחדש את המודם) אז האינטרנט חוזר לעבוד כשורה. כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב החדש אז שני המחשבים שמחוברים לנתב לא מצליחים להתחבר לאינטרנט. יש רעיון לפתרון הבעיה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכם נסיתי לפתוח שרת FTP על מחשבי עי התוכנה הידועה CesarFTP וזה עבד מצוין אחרי בדיקה. אך על מחשב השני שיש לי עם אותה תוכנה . כשניסיתי לבדוק את הכתובת, שבאתי למיקומי הרשת שלי, הוספת מיקום רשת , הופיעה לי שם הודעת שגיאה מוזרה. אני מצרף בזה קישור של צילום המסך עם הודעת השגיאה. אם מישו יודע מה פשר הדבר ובעיקר מה הפתרון לתקלה אודה לכם מאוד. http://www.uploadfileyou.com/viewer.php?file=7wr3nerr1qfjilkocw28.bmp
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר כיום להשתלט על מחשבים מרחוק, אני רוצה לעזור לחבר לדוגמא בלי לנסוע אליו חצי שעה והסברים טלפונים לא תמיד עוזרים. אפילו שלשנינו יש ווינדוס 7 ויש אפשרות "חיבור נוח" זה לא מאפשר לי להשתלט, האם צריך תוכנת צד שלישי (אולי זה עדיף) מעבר לזה אני גם רוצה אופציה להשתלט על המחשב שלי בבית נניח כשאני אצלו ורוצה לשלוח קובץ מסויים מהשולחן עבודה שלי אליו, אז איך אני אמור לעשות את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בחדר אחד יש לי מחשב עם מודם של בזק מחובר לראוטר של levl one אינטרנט עובד הכל תקין בחדר נוסף (ממ"ד) יש מחשב נוסף שאני רוצה לחבר אותו לאינטרנט קניתי ראוטר של לינקסיס מדגם wrt160n v2 חיברתי אותו למחשב מה ושים מפה אילו הגדרות אני צריך ובאיזו תצורה הראוטר של לינקסיס צריך להיות אתם בטח שואלים למה אני לא מעביר כבל לממ"ד אז ככה אין דרך כזו כרטיס רשת אלחוטי לא קולט כלום בחדר הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
טופס בקשת המלצה לראוטר: 1.תקציב (אם יש סיכוי לחריגה-מה היא):עד 1000 שייח . 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת ? יש לי שני מחשבים נייחים (אחד שהוא קרוב לראוטר מחובר קווית והשני שבקומה שניה והראוטר קצת רחוק מחובר אלחוטית באמצעות access point ) , שני ניידים (מחוברים אלחוטית) וגם xbox360 (מחובר אלחוטית ליד הטלוויזיה שבסלון ) ומכשיר Dreambox (שגם הוא עובד על האינטרנט ומחובר אלחוטית באמצעות עוד access point)ואני מביא מכשיר media player לטלויזיה שגם הוא זקוק לאינטרנט . הxbox360 והdreambox וה media player כולם יהיו בסלון . 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד ? לא 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות ? כן 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר ? אם יש…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היום בבוקר התקינו לי הוטבוקס למהירות 100 מגה, ספק בזק בינלאומי. ההוטבוקס מתפקד רק כמודם, ראוטר TP-LINK 1043ND, בלי חייגן, והוא מחובר ל-8 ערוצים. נתחיל מזה שהמהירות שאני מקבל בארץ היא בקושי 70 מגה, עם זה אני עוד יכול לחיות, אבל המהירות לחו"ל פשוט זוועתית ברמות של 56K, לאירופה אני מקבל בקושי 10 מגה ולארה"ב משהו כמו 2-3. סרטונים ביוטיוב נתקעים כל 4 שניות ובכללי אני מרגיש שחזרתי אחורה במקום להשתדרג, כשהייתי על 12 מגה הכל היה תקין. בזק בינלאומי ניערו אחריות לגמרי ברגע שהחיבור ללא חייגן וכל פנייה אליהם מסתיימת ב"זה לא קשור אלינו, תפנה להוט". הוט לא עוזרים יותר מדיי, בארץ הם אומרים שהם מתחייבים לעד 100 מגה שזה עוד בסדר אבל הם אומרים שלחו"ל אין להם שליטה וככה זה. כמובן שזה בולשי…
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני הכול, קראתי את המדריך המפורט שיש בפורום בחשוב ואף קראתי בעמוד הנוכחי את הנושאים הרלוונטים לבעייתי ולא מצאתי שם פתרונות. אני בסך הכול מנסה לחבר 2 מחשבים ברשת רגילה(אפילו לא מעניינת אותי כרגע הגישה לאינטרנט, מספיק לי שיתוף הקבצים). OS: WINXP PRO על 2 המחשבים. אחד מהם מבוסס AMD והשני INTEL.(לא שנראה לי שזה רלוונטי, אבל בכול זאת.) בכול אופן אין לי שום הודעות שגיאה ושום בעיה נראית לעין, להיפך, זה מראה לי שכול החיבורים תקינים. האינדיקטור היחיד שמראה לי שזה לא תקין(לבד העובדה שאני לא רואה את המחשבים כשאני עושה חיפוש), זה במסך שמראה לך את הסטטוס של החיבור(מנות: נשלחו/התקבלו) אז בהתקבל זה לא זז. כלומר נשאר על 0. אשמח אם מישהו יכול להסביר לי למה זה (פאקינג) לא יכול…
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך WOW עם חבילה של ADSL 750. קיבלתי מודם אפצ'י בחיבור USB. איך אני יכול לדעת אם המודם הוא PPPOE ולא TCP/IP? בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
את המחשב הנייח הצלחתי ואני מתחבר בלי חייגן לאינטרנט כבר. אבל אני לא מצליח להתחבר עם המחשב הנייד ואין ממש "מוקד תמיכה" שעוזר לדברים כאלה כן ..תאמינו או לא עכשיו אין לי שמץ מה עושים הדברים הבסיסים לא עזרו לי אני לא מצליח דרך חיבורי רשת לרענן את הרשתות זה כותב לי שם שווינדוס לא יכול וצריך להפעיל WZC HELPPPP MEEEE
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אחי חזר מסין עם ראוטר של TP LINK TL-WR641G זה הראוטר אם זה חשוב עכשיו כל ההגדרות של הלוח בקרה על סינית ואני לא יודע מה לעשות שם הורדתי מדריך וגם שם לא בדיוק רשום איך לשנות שפה מה אני יכול לעשות בבקשה עזרה דחופה תודה לעוזרים ממש תודה
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי אם זה ישים ואיך ניתן להפעיל את זה ובמה הצד השני צריך לתמוך? הבנתי שזה מאחד שני חיבורים לאחד משותף ככה שבמקום 1GB יש 2GB אבל אין לי מושג איך זה עובד ואם צריך ראוטר מיוחד או מחשב מיוחד או מה קורה שם בכלל... תודה.
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אם אתה חושב שקניית ראוטר תשפר לך את הפינג במשחקי רשת, אתה טועה. הפינג הגבוה הוא עקב מחסור ברוחב פס, ולא עקב המחסור בראוטר.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אביזר WIFI שעובד רק ב B+G. הרשת WIFI בבית היא N כולל כל המחשבים. האם אפשרי לחבר כבל RJ45 מהכרטיס רשת של אחד המחשבים שעובד WIFI ב N ואת הכבל הזה לחבר לראוטר G ככה שתיפרס לה גם רשת G ? בעצם זו מין "זרימה הפוכה" של הרשת מהמחשב לראוטר במקום הפוך. יש מצב לעשות משהוא כזה ? כמובן שהמחשב שאליו יחובר הראוטר ישאר דלוק כל הזמן. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם שרת מדפסות כמו זה למשל http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6918 יכל לנצל את כניסת הUSB שלו למטרות אחרות כמו חיבור של התקני USB אחרים למשל דיסק חיצוני או סורק או מצלמה
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין את המודם EDIMAX BR6024WG ורציתי לדעת כי אני עושה מה שכתוב בחוברת ולא הולך אז אם יש הגדרות אחרות. אם כן תוכלו לכתוב לי.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החדר שלי נמצא בערך 6 מטר מההוטבוקס, עם קיר מפריד, ובבדיקת מהירות שאני מבצע בחדר בלפטופ שלי אני מקבל 4-6MBPS והאינטרנט איטי להחריד. (אני מנוי ל-100 מגה בהוט) אני מנסה למצוא פיתרון שאוכל באמצעותו להעלות משמעותית את מהירות הגלישה וטעינת סרטוני וידאו דרך הרשת האלחוטית. הבנתי שמגדיל טווח כמעט ולא יועיל, וגם ש-HOME PLUG לא בטוח יעזור במשהו. אופציה לחיבור חוטי לא אפשרית אצלי. יש לי בבית ראוטר ישן של אדימקס מדגם BR-6204WG, ורציתי לדעת אם אגדיר אותו כראוטר במקום ההוטבוקס, האם יש סיכוי שהכיסוי של ה-WIFI יהיה גדול יותר? במידה ולא, האם ראוטר אחר חדש יוכל לפתור לי את הבעיה?
-
- 28 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
שלום, בית 4 חדרים ללא ממד. מקבל מהירות נמוכה בחדר סביבות 7-10 מגה (הנתב בסלון) ניסיתי לשחק בהגדרות של הנתב (לשנות תדרים וכו...) לא עזר. כרטיס הרשת שלי בנייד intel 3160 יש נתב כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקבל פינגים של 70-100 לשרת , פינגים טובים מאוד , אבל משום כל כמה שניות יש SPIKE כזה , והמסך קופא לשני שניות ואז ממשיך ב70 פינג כאילו התגובה טובה אבל יש תקיעות אני הבנתי שזה קורה בגלל שהפקטים לא מגיעים ליעד בזמן או משו בסגנון או שהם לא גדולים מספיק , לא יודע בדיוק תקנו אותי אם אני טועה איך אני גורם לזה להיות בסדר? האם זו בעייה שקשורה בספק? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים באחד יש אינטרנט של 1.5 אני רוצה לעשות גם בשני .. בבית יש לי switch (עם זה עוזר) אני רוצה לקנות אולי ראוטר או שאני יכול רק עם הסוויצ אני לא יודע מה לשעות ואיזה ראוטק לקנות בשביל המחשבים. אני ואח שלי משחקים cs אני מאמין נשחק ביחד.. זה יעשה לנו פינג ומה לקנות 1?!??!
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
טוב אז בזמן האחרון אני מרגיש כאילו בזק בינלאומי (תשתית בזק) דופקים אותי במהירות. אני מחובר לחבילה של 40 מגה כרגע והמהירות שאני מקבל לשרתים בישראל היא אכן 40 מגה. אבל כשמדובר לשרתים בחו"ל אני מרגיש שחזרנו שנים אחורה. אני צופה ב Twitch די קבוע ובשבוע האחרון פשוט בלתי אפשרי לצפות בלי buffering בכל איכות צפייה (אני צריך לציין שאין בעיה בyoutube אני רואה ללא בעיה תוכן של 1080p וללא תקיעות). אז ביומיים האחרונים ביצעתי בדיקת מהירות דרך האתר testmy.net עם שרתים לגרמניה ואנגליה והרי התוצאות: אז ככה בשעות הבוקר נראה כאילו המהירות הינה 20-25Mbps שזה נגיד בתווך הסביר (למרות שזה עדיין רחוק מ 40 מגה) אבל בשעות אחרה"צ כפי שאתם רואים …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-