רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
כפי שידוע לכולם בארץ תדר 5GHZ עדין לא הותר לפי משרד התקשורת וישנה חברה בארץ הלינק שלה כאן למטה שמוכרת את המוצר הזה כנראה כמה יחידות בודדות ממליץ לאנשים לרכוש לפני שיגמר המחיר טיפה יקר אבל שווה מקוה שעזרתי http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=8339
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אתם בטח מכירים כבר את הסיפור. קראתי את על המדריכים בportforward.com, חיפשתי בכל הת'רדים כאן, ניסיתי לעשות כל מיני דברים, ועדיין, האימיול על low-id ונכשל בבדיקת הפורטים שיש לו בילט-אין. הדבר העיקרי שעדיין לא הבנתי : מה האייפי שלי? יש לי אלף מספרים פוטנציאליים, איזה מהם הוא הנכון שאותו אני צריך לשים בהגדרות? יש לי כתובת ip מהipconfig ("פנימית"? 192.168.x.x), כתובת "חיצונית"(212.116.xxx.xxx), בהגדרות של הראוטר תחת- WAN-Static IP - יש לי כתובת אחרת לגמרי! 172.1.1.1 IP address assigned by your Service Provider : ??? גם Service Provider Gateway Address : 172.1.1.xxx?? מה זה? הדברים האלה קשורים? בנוסף לזה, תחת LAN, רשום בכלל IP Address : 192.168.x.x? עריכה: אגב, לא י…
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי חבילת גלישה של 5MB/512KB דרך נטוויז'ן וחברת הוט. עשיתי בדיקת מהירות הורדה באתר של נטוויז'ן, והתוצאה היא בערך 230 קב"ש, כאשר זה אמור להיות בסביבות ה- 640 קב"ש בהתאם לחבילה שלי. שוחחתי עם התמיכה של נטוויז'ן, ובעזרתם נבדקו כל מיני הגדרות, והמסקנה היא שיש אצלי רוגלות ותוכנות נסתרות שגוזלות רוחב פס, מבלי שאדע מכך. לפי דבריו של התומך , מספר ה-TCP בויסטה, לא צריך להיות יותר מ- 6, ואצלי זה הרבה יותר מכך, כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת: השאלה- כיצד ניתן לצמצם את המספר הזה, בכדי שלא "ישדדו" ממני רוחב פס? אגב אני משתמש בתוכנות ההגנה NORTON ANTI-VIRUS ,ו- SPYBOT בעבר השתמשתי גם ב- AD-AWARE, אבל לבסוף נאלצתי להסיר את התוכנה מהמחשב, בגלל בעיות שונות... תודה ושב…
-
- 32 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני צריך להקים רשת ביתית גדולה - 8-10 פורטים חוטיים. הרשת צריכה גם לאפשר גישהאלחוטית. חיפשתי נתב גדול כזה ולא מצאתי. יש כאלו נתבים? אפשרות שנייה שראיתי היא לשרשר מספר נתבים קטנים. מהי האלטרנטיבה העדיפה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, ברשותי נתב מסוג Edimax BR-6504n שעבר עדכון קושחה לגירסה 1.47 שממירה אותו לדגם BR-6504IL. כשאני מריץ בדיקת פורטים פתוחים של http://www.canyouseeme.org (או כל אחד אחר), כל הפורטים סגורים, כולל אלה שהגדרתי במפורש בport forwarding של הנתב. אני נלחם עם זה כבר כמה שבועות וסובל מהתנתקויות של כל מיני תוכנות (אני עובד על Mac OS X 10.5). גם במחשב הPC שברשותי (עם Windows XP) הפורטים סגורים, אז זו לא בעיה של מערכת ההפעלה. הfirewall המובנה בשני המחשבים כבוי לחלוטין. הלכתי בדיוק לפי המדריך הזה, פתחתי את הפורטים המתאימים גם בport forwarding וגם בvirtual server, עדיין לא עובד. מישהו יודע איך אני אמור לפתור את הבעיה הזו? האם הפורטים 25, 80 וכו' אמורים להיות פתוחים או שהנתב סוג…
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
הורדתי קובץ ZIP מהאתר שלהם ופתחתי אותו ובפנים יש קובץ עם סיומת BIN עכשיו בראוטר הוא אומר לי לבחור את הקובץ של השדרוג וניסיתי את שני הקבצים הZIP והBIN ובשניהם הוא כותב לי INVALID FILE FORMAT מישהו יודע למה? :\[br]פורסם בתאריך: 20.04.2009 בשעה 19:29:04 לא חשבתי שהשאלה תהיה עד כדי כך מסובכת בשביל האנשים פה o_O
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לאינרטנט ניסיתי לבדוק כרטיס רשת חיצוני לא עבד עשיתי איפוס ל winsock גם לא עבד... מה אפשר לנסות??
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כרגע אני בבזק בין לאומי 2.5M ואני משלם 89 ש"ח על ספק + תשתית אחרי שההיתחייבות תיגמר אני ישלם 100+ יש המלצות למשהוא יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
מהבוקר יש לי איטיות מטורפת בגלישה גם בארץ וגם בחו"ל, כמובן שאין מה לדבר על הורדות(3KB מקס'). עוד מישהו חווה את זה או שרק אני?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה עם הדריבר ל-98 אך אני לא מזהה שום רשת . שאר המשבים בביתי כן מזהים . מישהו יכול לתת לי כיוון ?
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות ראוטר אלחוטי שיכלול מודם ADSL ויציאת USB למדפסת. מישהוא מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום, נמאס לי מה SIEMENS שבזק מחלקים כך שאני מחפש לקנות נתב אלחוטי חדש אבל אני לו בטוח שאם אצטרך מודם ADSL או שהסימנז של בזק יעבוד כמודם או שאולי לקנות קומבו של מודם+נתב, כך שאני מחפש משהו איכותי אבל לא יותר מידי יקר תודה
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את הראוטרה אלחוטי בבית, נוצרו בעיות במחשב הנייח, אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר ולא מצליח לגלוש לחלקים מסויימים באתרים, אפילו את ההודעה הזאת לא הצלחתי לשלוח מהנייח. עזרה אם אפשר
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי את הראוטר הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2544&CatCode=60 הקליטה בצד השני של הבית לא הכי טובה, המחשב הנייד מחובר ב WIFI באמצעות הכרטיס רשת המובנה ב G. האם התקנת דונגל WIFI בתקן N תשפר את הקליטה והמהירות ? אם כן, האם הדונגל הזה מתאים : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1756&CatCode=60 הבנתי שיש 2 ורסיות לתקן N ?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה אתם אומרים access point או כרטיס רשת אלחוטי. המרחק הוא 15 מטר לכל היותר עכשיו מה צריך בשביל שיהיה מחובר יותר טוב לאינטרנט ? קניתי ראוטר EDIMAX BR 6524N שהוא בתקן N אבל עכשיו הבעיה היא שאני צריך לקנות כרטיס רשת אלחוטי או אקסס פוינט אבל אניצריך שלא יעשה לי בעיותר עם ההתחברות ..והקליטה ... כי השקעתי בראוטר תקן N בשביל הרשת מה יותר טוב כי המרחק הוא 15 מטר ? מה עדיפ ? איזה סוג שיהיה מחובר לרשת 90 אחוז .ולמעלה .
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
שלום, אני גר בבית פרטי עם מספר קומות. קליטת רשת אלחוטית בבית, אפשרית רק בקומה בה נמצא הראוטר. כעת יש לי ראוטר של 3com, אשר מקבל אינטרנט דרך מודם ומפיץ הן קוית והן אלחוטית. ברצוני להפוך אותו לנקודת גישה אשר תהיה מחוברת למודם ראוטר אחר. אודה למי שיוכל לסייע או להפנות אותי לספרות מתאימה. דודי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך מודם בזק aztech 600e לנתב, מכיוון שכנראה לי יש איזה גרסה חדשה יותר של המודם התפריטים נראים אחרת לגמרי מכל התפריטים שקיימים במדריכים שכבר מופצים באינטרנט על הפיכת מודם זה לנתב. אם מישהו יכול לעזור לי אני מאוד ישמח. מצורפת תמונה של התפריט: [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
מצאתי כמה נתבים שנראו לי ורציתי לדעת מה דעתכם? (החלטה סופית) 330 ש"ח - EDIMAX 6524N 3 שנות אחריות. 290 ש"ח -D-LINK DIR-615 2 שנות אחריות. 249 ש"ח - TP-LINK TL-WR841ND 3 שנות אחריות. 280ש"ח -LEVEL ONE WBR-6001 2 שנות אחריות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם .. אפשר לדעת למי שייך מספר של IP או מה המקור שלו ?? תודהה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי אסוס EEE חדש עם XP שמחובר אלחוטית לרשת הביתית. במחשב הראשי עם הויסטה, ה-EEE מופיע אבל כשאני לוחץ עליו לא קורה כלום עד הודעה שוינדוס לא הצליח להיכנס למחשב בלה בלה... שמופיעה אחרי 2 דק'. מה-EEE אני מסוגל לדפדף במחשב עם הויסטה בלי הבעיה, הבעיה היא רק לגשת ל-XP מויסטה. PING עובד בשני המחשבים אז זו לא בעית פיירוול. של המחשבים הוגדרו ב-Trust Control של NIS. שני המחשבים תחת אותה Workgroup. המחשב עם הויסטה מסוגל לגשת למחשבים אחרים ברשת (שהם גם עם ויסטה). בקיצור, הכל מוגדר והכל תקין אך עדיין, ויסטה מסרבת לגשת למחשב עם ה-XP ואני תולש פה שיערות. אנא מכם, עיזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הסיטואציה: עם מחשב נייד אני קולט 5 פסים בקומה למטה בחיבור אלחוטי, ועם מחשב נייח + סטיק USB אלחוטי ללא אנטנה נראית לעין אני קולט פס אחד. האם החלפה לכרטיס PCI עם אנטנה תפתור את הבעיה ? אם זה באמת ככה, למה מוכרים את הכרטיסי USB האלה ? זה לא אפקטיבי ...
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אוקיי אז אחרי שלקחתי תעצה שלכם והלכתי להחליף מודם ל600 e (זה שמתחבר לחשמל ישירות לא דרך המחשב) אני בא משחק לי יום יומיים במחשב ושוב פעם הבעיה המחרפנת חוזרת ומכה בי שנית,עכשיו המודם לא יוצא מסינכרון אלה נשאר רגיל ואני צריך שוב פעם לחזור לחייגן ולהתחבר,זה מחרפן זה משגע ולי אין מושג קלוש מה לעשות. תעזרו לבן אדם שלא יודע כבר מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים כאשר הראשון עם Vista 32bit מחובר ישירות לראוטר (של 2WIRE) והשני עם XP SP3 גולש אלחוטית. על שניהם מותקן kaspersky internet security. הבעיה היא שהמחשבים לא "רואים" אחד את השני, ולכן אני לא מצליח לשתף קבצים וגם מדפסת. המחשבים כן מצליחים לעשות ping אחד לשני גם לפי IP וגם לפי השם מחשב. שניהם נמצאים באותה קבוצת עבודה. ובנוסף כיביתי בשניהם את הקספרסקי וזה עדיין לא עבד. בשניהם השיתוף קבצים מופעל. אשמח אם תעזרו לי, תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את הנתב הזה מבזק ורציתי לשאול איך הוא?יש לי שני מחשבים בבית אחד יתחבר ישירות אליו והשני דרך מתאם רשת אלחוטי ואני משתף קבצים ביוטורנט לפעמים....הבנתי שהוא גם מודם בפני עצמו...אז רציתי לשאול איך הראוטר הזה..??
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-