עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Anatal,

מה מומלץ? איזה כרטיס רשת כדאי לקנות? יש מחירים מאוד שונים, בין עשרות שקלים ועד מאות שקלים. אני רוצה לחבר את 2 מחשביי לרשת, ולא בצורת שרת CSI... (אגב, למה שירצו לעשות שרת SCI?.. מה התועלת במחשב ראשי שצריך להיות דלוק כל זמן שמשתמשים?) יש נתב מחברות D-LINK או EDIMAX... איזה מהם כדאי? התקשורת האלחוטית יציבה כמו החוטית? באמת?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, אני מעוניין להמיר את הרשת האלחוטית בביתי לרשת חוטית. בעבר הייתי מחובר ל-Yes VOD. כיום מחובר ל-HOT. ככל הזכור לי ההעברה של התשתית בין החדרים ב-Yes, מתבצעת באמצעות פריסת כבילת רשת בין החדרים לבין הממיר של Yes. האם אני צודק? באם כן, אני מחפש את הכבל רשת עצמו (בתקווה ש-HOT לא משכו אותו החוצה בעת ההתקנה). תסתכלו בבקשה אצלכם ותאמרו לי האם הוא מחובר דרך תשתית הכבלים, או הטלפון. אני מחפש את הכבל האבוד ולא מוצא דבר. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Cheif,

עם תום שנת 2015 חברת בזק מפרסמת היום דוח על מצב האינטרנט בישראל. הדו"ח עמוס במידע ובנתונים סטטיסטיים אבל דווקא השקף המצ"ב תפס את עייני. הוא מגלה שמהירות הגלישה הממוצעת בישראל היא 50M. לאור העובדה שבזק מתקשה מאוד לספק מהירות מעל 65M עד 70M עולה השאלה אם הנתון המוצג בשקף הוא המהירות "הנרכשת" או המהירות "הנמדדת". מה אתם חושבים? הדוח המלא בלינק המצ"ב. http://www.bezeq.co.il/media/PDF/internetreport_2015.pdf

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכלום מבקש את עזרתכם המקצועית בבעיה שיש לי עם מצלמת אינטרנט לאחרונה קיבלתי מצלמת אינטרנט מחברת NETVISION במסגרת המבצע שיש עכשיו בטלוויזיה בקיצור התוכנות הותקנו והכל עולה ואפילו יש תמונה אבל אין לי אפשרות לשוחח עם אנשים אחרים. אני הבנתי מחברים שלי שאני צריך כתובת IP כדי שאני יוכל לתקשר עם אחרים והכתובת הזו משתנה בכל פעם שאני נכנס לנט. שאלתי היא איך אני יכול לדעת את כתובת ה- IP בכל פעם שאני נכנס והאם אני זקוק למשהו נוסף פרט לכך. (קחו בחשבון שהיידע שלי בתחום ממש מוגבל אני צריך תיאור פרטני ).

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך מודם אלחוטי איך אני מגן עליו מפריצות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by cateye,

היי, הבנתי שזאת תוכנה טובה ושהיא יכולה לעזור לך למקסם את מהירות ההורדה אבל אף אחד עם ויסטה לא ניסה אותה עדיין (לפי החיפוש) מישהו ניסה? ומה יקרה אם למישהו יש נניח 5M ספק ו2M תשתית *אני יודע שדיברו עליה בעבר אבל לא ראיתי משהו דומה למה שאני שואל

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tamiravigan,

שלום אני מחובר בבזק(ADSL) ו014(בזק בינלאומי) ואין לי בעיות מהירות.לפעמים.. אתמול למשל לא היו לי, אבל פינגים גבוהים היו. אני משחק בVC-MP ובSA-MP מלפני שנתיים. אתמול קרה משהו מעניין. בתוכנה עצמה שבוחרים סרבר הוא מראה לי פינג של 400(סרבר בגרמניה ששיחקתי בו לפני שנה והיה גג 150) היה נראה לי מוזר, התקשרתי ל014 והם אמרו לי שזה לא בעיה אצלם(באמת זה לא אצלם), כי הנצי אמר לי לבדוק את אותו פינג של הסרבר בCMD ויצא 78!! איך זה יכול להיות? ככה זה עם עוד סרברים, הוא נתן לי גם לבדוק את הפינג של הDNS שלהם ויצא 15. באתר של הVC-MP לא מצאתי כלום לגבי זה. מה אפשר לעשות? *אני לא מעלה שום דבר ולא מוריד שום דבר כשאני משחק*

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by roei88,

טוב אין לי מושג איפה לכתוב את זה כי בתמיכה טכנית כתוב עיות חומרה בלבד, אז נראה לי הכי קשור לאינטרנט. האתר גוגל לא עולה לי =/ שאני מנסה להכנס זה כאילו שהאתר לא קיים. ניסיתי לאפס הגדרות אינטרנט, לנתק ולחבר את הנתב והחיבור (רשת של שני מחשבים,בשניהם לא עולה), ולעשות תיקון מהlocal area connection. שם דבר לא עזר. יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by biodome,

אהלן חבר'ה.. אבא שלי צריך לרשת את המפעל החדש שלו והוא קיבל הצעת מחיר של 1100 ש"ח.. עכשיו בהתחשב בכך שכבר יש תעלות שמובילות לחדר תקשורת, וגם יש כבר חיבורי RJ45 בקירות בכל החדרים, בעצם כל מה שצריך זה הכבלים (בין 100 ל-200 מטר תלוי כמה בדיוק הוא ירצה לחבר) להשחיל בקירות ולחבר אותם לחיבורי RJ45 בקיר, הסתכלתי באתר cable.co.il וראיתי שגליל של כבל מסוכך רגיל של 100 מטר עולה 165 ש"ח, כלומר אם צריך 200 מטר זה מקסימום 330 ש"ח.. מלבד זאת נצטרך גם לוחץ לקורונה שעולה באתר ההוא 150 ש"ח. קיצור יוצא שכל העניין לא יעלה לנו יותר מ-500 ש"ח אם נעשה את בעצמנו ונראה לי שזה מה שאני יציע לו. מה שבעצם אני רוצה לשאול: א. הכבלים שקונים - כמה זה משנה אם זה כבל קשיח או כבל גמיש.. אני מניח שכבל גמיש י…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by oded6188,

ביומיים האחרונים יש לי בעייה מוזרה באתר www.nana.co.il... כל פעם שאני עובר בין הדפים האתר הזה אני מקבל את הודעה הבאה: Err: Object Expected Url: http://www.nana.co.il (או אותה הכתובת שנמצאת בשורה הכתובת) Line: 50 (משתנה כל פעם) צריך ללחוץ הרבה פעמים כדי שזה יעלם... אחרי כל לחיצה זה חוזר עם מספר שונה בשורה Line... ניסיתי למחוק את ההיסטוריה, ואת כל הקבצים הזמניים, ואת הקוקיס... וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי,מתנצל מראש אם אני טועה בפורום. בכל מקרה אני מחובר ברשת ביתית אלחוטית ממחשב נייד לרגיל שהוא הראשי. המדפסת משותפת בלי בעיה אך אני גם רוצה גישה להארד דיסק של המחשב הראשי. (הרגיל) נכנסתי למאפיינים של הדיסק ובחרתי באפשרות של שיתוף הכונן,סימנתי V היכן שצריך,כולל באפשרות שמשתמשים אחרים יכולים לשנות. הכונן אכן זוהה במחשב השני אבל אין לי גישה כמעט לכל התיקיות. בכל פעם שאני מנסה להיכנס לתיקייה אני מקבל הודעת שגיאה שאין גישה לתיקיה זו,כנראה שאין לי רשות להיכנס למשאבים של רשת זו.ועלי לבדוק זאת עם מנהל הרשת. בשני המחשבים אני מנהל המחשב וכמו כן אני סידרתי את הרשת הזאת. מה אני יכול לעשות ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אני מבקש את עזרתכם המהירה, בגלל צבא וכאלה :\ נשרף לי הנתב של D-LINK DI-604 בגלל הפסקות החשמל, אבא שלי פונה אליהם בצורה רשמית לבקשת פיצויים . בכל אופן, לביינתים בני הבית צריכים נתב חדש, על מנת שיוכלו לגלוש באינטנרט. אני מחפש נתב NAT עם 4 פורטים, אלחוטי או לא - לא כ"כ חשוב לי. במיילא 3 המחשבים כבר עם תשתית, זה פשוט יתרון...ואם זה עוד קצת כסף אני אשקול את זה. אני מחפש נתב עם אופציות לא "רגילות", כמו בדי-לינק שהיה , אלא QoS ממש חשוב לי , ואפשרות להתחבר לנתב בטל-נט גם יהיה נחמד. אני מעדיף להתמקד באחת החברות הבאות : D-Link, Edimax, Cisco, 3COM, Linksys. ואם יש עוד חברה "מהקטגוריה" שפספסתי , אני אשמח לשקול אותה גם. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ross,

יש לי קרוב משפחה שיש לו שני מחשבים עם XP, נייד ונייח. בנייד מוגדר לו חיבור VPN למשרד וחיבור RDP לאחד מהמחשבים במשרד,עד שבוע שעבר הוא היה מתחבר למשרד ואז מבצע RDP והכל עבד כמו שעון שוויצרי, בשבוע שעבר המסך בנייד התחיל להבהב והוא רוצה לשלוח את זה לתיקון אבל הוא חייב את החיבור למשרד, סידרתי לו חיבור VPN למשרד בנייח, אני מתחבר למשרד ואפילו מצליח לגלוש באינטרנט דרך ה-IP של המשרד (יש לו בבית ובמשרד ספק שונה ועם חיבור VPN אני גולש דרך הספק של המשרד ) אבל לא מצליח לבצע RDP. (שרות ה-RDP תקין, אני יכול לבצע RDP למחשבים אחרים רק לא למחשבים ברשת הפנימית של ה-VPN ) חיבור ה-VPN למשרד הוא מסוג PPTP אין לי מושג איך מוגדר שרת ה-VPN במשרד. בבית יש לי ווינדוס 7 עם שני מכונות וירטאוליות SE…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by miycel,

היי חברים, אני מתקין בבית רשת סיבים אופטיים במהירות 1Gb של פרטנר עם המודם הזה נתב Technicolor DGA2232, ובגלל שאני לא יודע אם הוא טוב ומכסה את כל הבית בגודל של 100 מ' אני מעדיף להגדיר אותו כמודם בלבד ולרכוש ראוטר איכותי. באתר של KSP מצאתי את הדגם הזה: ראוטר D-Link 802.11ac Wireless AC2100 Dual Band DIR-2150, מבקש חוות דעת האם שווה את המחיר של 350 והאם קיימת חלופה יותר משתלמת. כמוכן אני מעוניין לרכוש את הרכזת הזאת: מתג TP-Link TL-SG1008D 8 Ports 10/100/1000Mbps ב89 ש"ח בשביל רשת קווית בבית. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, יש לי בעייה ברשת הבייתית שלי כבר הרבה זמן. הבעייה מתחלקת ל2, אחד זה הקצב העברה בין מחשבים ברשת והשנייה זה המהירות עצמה של האינטרנט. המחשבים אצלי משתמשים בכרטיסי רשת usb עם מהירות 54 mbps . ומחוברים לראוטר tp-link WR541g אני יתחיל בבעייה הראשונה, שאני מנסה לשלוח קבצים בין מחשבים ברשת אם זה בעזרת תיקיות משותפות או בעזרת סקייפ אני לא עובר את ה800 קילו בייט לשנייה.. אני לא מצליח להבין למה, אמנם אני לא מצפה ל54 אבל לפחות לכמה מגות טובות. והבעייה השנייה , עברנו ל30 מגה לא מזמן ושאני מריץ ספיד-טסטים למיניהם אני לא עובר את ה14 , עכשיו שחיברתי מחשב ישירות למודם כן קיבלתי 30 מגה.. בגדול כבר ניסיתי לעשות ריסט להגדרות של הראוטר, ניסיתי להחליף ערוצים, בדקתי כרטיסי רשת שונים …

16. Started by BeBest,

שלום, האם עוד מישהו חווה בשעות האחרונות איטיות קשה בכניסה לאתרים שמאוחסנים באירופה? ניסיתי להוריד קובץ משרת באירופה והחיבור בכלל לא הצליח, ניסיתי להוריד את אותו הקובץ משרת בארה"ב (Mirror) ואני מוריד על המקסימום כרגע (30 מגה). בזב"ל + תשתית הוט.

17. עכשיו יש לי רשת ביתית רגילה אלחוטית אם יציאה לאינטרנט דרך מודם כבר הרבה זמן אני מחפש תוכנה שתאפשר רק לי רק לMAC שלי להכנס ולטפל במחשבים רשת

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by House M.D.,

אני צריך השוואה בין LinkSys WRT54GL ל - Edimax BR-6524N מבחינת הכול, כמו קליטה מממ"ד (הראוטר יהיה בממ"ד) , נוחות , אמינות, ועמידות תחת עומס כמו טורנטים תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, יש לי שני מחשבים, האחד נייח עם XP ומחובר קבוע לאינטרנט ויש לו כרטיס Wireless, והשני נייד עם XP אבל אין ברשותי נתב אל-חוטי. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את החשב הנייד דרך המחשב הנייח לאיטרנט. תודה, אלי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by arkins,

שלום הכנתי אתר מאוד בסיסי, בגודל 5MB אני מעוניין להעלות אותו לאינטרנט בחינם. ניסיתי כמה אתרי אחסון כמו 880 ו serv4free אבל הם לא מאשרים לי את הבקשה מישהו מכיר אתר אחסון חינם טוב? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מנסה לחבר שני מחשבים בכבל, ולהעביר קבצים במהירות של Gigabit (אני יודע שזה אמור להיות הרבה פחות מהקצב התיאורטי, אך עדיין הרבה יותר מאשר ה 10/100 הרגיל). בכל אופן, מחשב אחד הוא עם הלוח אם של Asus P5B Deluxe, ומכיל את כרטיס הרשת האינטגרלי של Marvel Yukon (תומך במהירות 1000). במחשב השני התקנתי כרטיס רשת של Realtek מסוג RTL8169 (גם הוא תומך Gigabit). אני משתמש בכבל אשר כתוב עליו Cat.5e. ב Properties של כרטיסי הרשת של שני המחשבים, כתוב שהם נמצאים במצב של Gigabit, ובנוסף חיווי הנורות מאחורי הכרטיסים מתאים למהירות Gigabit. עם זאת, המקסימום שאני מצליח להעביר קבצים ביניהם הוא 6mb/sec. התקנתי עבור שני כרטיסי הרשת הללו את הדרייברים הכי חדשים (שניהם מהחודש האחרון), אך זה עזר כמו כ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by matgam,

שלום לכולם. הבעיה שלי היא זאת: יש לי בבית שלושה מחשבים, 2 שיש ביניהם רשת ביתית, ואחד שהחזרתי מהמעונות שלי מהאוניברסיטה הקיץ. אני כבר כמה זמן מנסה לצרף אותו לרשת הביתית אבל אני לא רואה את המחשבים האחרים ברשת שלו ובמחשבים האחרים גם לא רואים אותו. מה שאני עושה זה קליק ימני על המחשב שלי (שהבאתי מהמעונות) -> מאפיינים -> שם המחשב -> network ID -> רשת ביתית (לא עסקית), אחרי זה לוחץ על change name -> ונותן את השם של הרשת הביתית. אבל זה לא מתחבר. מה לעשות!? תודה. עריכה: שכחתי לציין, המחשבים מחוברים לראוטר, זה שהבאתי בכבל רשת, עוד אחד בכבל והשני בנתב אלחוטי. ואני מצטער, לא שמתי לב שיש פורום של רשתות, אז אם ההודעה מתאימה יותר לשם, תעבירו לשם.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by 9raviv9,

שלום לכולם. כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש ראוטר אלחוטי אשר ישמש ל-2 מחשבים נייחים,מחשב נייד ול-XBOX360 (בשביל ה-LIVE כמובן). אני יודע שמאוד מומלץ פה ה-WRT54GL אבל אין לי מושג איך הוא מבחינת האבטחה. השאלה שלי היא האם יש משהו שהוא לא פרוטוקול WEB כי אני יודע שהוא פרוץ ואפשר להיכנס בקלות יחסית (למי שיודע כמובן),פשוט הנושא הזה של האבטחה הוא מאוד חשוב לי. התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח לראוטר בלבד. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי הוט 12MB ו4 ניידים . ראיתי שיש TP-LINK זולים האם הם אמינים? אני אשמח לקנות גם ראוטר ב 150 אבל שיעבוד טוב.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by SilentDawn,

שלום, לא מצאתי מקום אחר לשאול את זה, אבל נראה לי שזה הכי קרוב אני רוצה לבצע חיפוש בעזרת תמונה. כלומר לעשות Upload לתמונה (או לרשום את ה-URL שלה) ואז לקבל תוצאות איפה התמונה הזאת מופיעה בעוד מקומות. אני זוכר שפעם מצאתי מנוע חיפוש כזה אבל עכשיו אני לא מצליח (כולם חושבים שאני רוצה לחפש תמונה...ארררגגג!!). אם מישהו מכיר משהו שכזה, אני אשמח לעזרה תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.