עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by PT,

הוא כל הזמן הופך לפרח צהוב ואז מתחבר בחזרה וזה משגע אותי! סימנתי לו keep connection alive גם פתחתי את פורט 5190 שהוא משתמש וזה לא עזר הדגם של הראוטר הוא Netgear 814 אם זה עוזר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום אני מחובר דרך הוט ונטוויזן מהירות 1.5 מגה-בשניהם גולש דרך ראוטר-ללא חייגן האם אני חייב להגדיל את רוחב הפס גם בהוט וגם בנטוויזן או שאפשר להגדיל רק בנטויזן- ללא הגדלה בהוט (שמעתי שזה עובד ואפשרי) תודה ערן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי הוטבוקס שמוגדר כאלחוטי מחובר אליו מחשב אחד עם כבל רשת + מחשב נייד שאני גולש דרכו בצורה אלחוטית מהוטבוקס אני רוצה לחבר להוטבוקס ראוטר נוסף עם כבל רשת ולגלוש דרכו (הראוטר הנוסף) בצורה קווית+אלחוטית אבל שגם ההובוקס ישאר אלחוטי. איזה כבל אני צריך והאם הדבר אפשרי? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום קניתי מחשב נייד עם windows xp לפני כמעט שנה עם הכרטיס Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection מאז ומעולם היו איתו בעיות. הצלחתי להתחבר איתו לרשתות אלחוטיות בלי שום בעיה והוא תמיד היה מזהה רשתות. אך אינו היה מזהה רשתות אלחוטיות לאחר חזרה ממצב stand by או sleep. כמעט תמיד היתה הבעיה הזאת. בימים האחרונים הוא בכלל לא מזהה רשתות אלחוטיות בסביבה. ואין סיכוי שזה הראוטר שלי, כי תמיד הוא מזהה איזה 4 רשתות אלחוטיות מהשכנים ופתאום הוא לא מזהה כלל. עדכנתי את הדרייברים והסרתי את הכרטיס ממנהל ההתקנים כמה פעמים ושום דבר לא עוזר אני כבר מיואש. אשמח אם תעזרו לי למצוא פתרון לבעיה, כי בדקתי באתר של אינטל וגיליתי שאין בכלל תמיכה טכנית בישראל ככה שאין לי למי לפנות. תודה מראש, אלו…

5. יש לי כרטיס של ABIT (כן כן, זכיתי בהגרלה). איך אני עושה הארכה לאנטנה. הכבל המובנה רק 1מטר וזה כלום. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ofekd23,

שלום ותודה לכל מי שעוזר לי יש לי כמה שאלות שאני לא מבין 1 מה אני מגדיר בכול מצב ? R1-ISP> R1-ISP# R1-ISP(config)# 2 מה ההבדל בן ? line interface 3 איפה אני מגדיר ססמה ל telnet

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by בזיק,

יש לי נייד שאני רוצה לחבר לחיבור האינטרנט דרך ראוטר. נאמר לי שזה מלווה בip קבוע. זה לא נראה לי רצוי. האם יש איזו תוכנה מומלצת שמשנה את הip של חיבור ראוטר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. איך אני קובע IP קבוע מהראוטר, מבלי לשים IP סטאטי לכרטיס רשת שלי כמו באדימקסים למינהם? יש לי ראוטר של לינקסיס WRT54G. משהו יכול לתת לי הסבר מלא לאיך עושים זאת והאם ניתן?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לפני 4-5 חודשים שידרגתי ל NGN מ-2 מגה ל-5 מגה. בחודשיים האחרונים אני חווה בעיות קשות של הורדה מכל מיני שרתים בחו"ל, שמתוכם חשבון פרימיום שיש לי בראפידשייר. כל הורדה מראפידשייר נראית אצלי כיום כך: מוסיף את ההורדה לפלאשגט, מחכה איזה 10 שניות עד שההורדה תתחיל, היא מתחילה וב-70 אחוז מהמקרים אני מוריד על 1-10 קילו בייט לשנייה. אשכרה פיתחתי שיטה איך להעיף את הבאג הזה, שבשביל זה אני צריך לעצור ולהתחיל את ההורדה כמה פעמים עד שזה מסתדר, וגם כשזה מסתדר - אני מקבל במקרה הטוב שליש עד חצי מהירות ממה שאני אמור לקבל (בין 150-300, כשהמהירות המקסימלית שלי היא כמעט 700.) קראתי בעבר שיש לנזק בינלאומי בעיות עם ראפידשייר.. מה הקטע? למה אני צריך להוריד עם מהירות של 2 מגה כאשר יש לי 5 מגה? למה …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הגיע טכנאי בעקבות שדרוג לקו של 5 מגה.. ואמר שהגיע הזמן להחליף את האלקטל שקיים אצלי כבר איזה 8 שנים כדי שאוכל להנות מהמהירות שלי כמו שצריך. הוא הציע לי 2 אופציות האחת: להחליף את המודם לא ציין את הדגם שמספקים האופציה שניה : להביא מודם שהוא גם ראוטר ופשוט לחסוך את ההגדרה של המודם לחיבור עם הראוטר שקיים אצלי כבר (wrt54 v4). הוא אמר שהוא ממליץ על הסימנס שכרגע הם מחלקים ויש גם אופציה להביא את הראוטר הלבן של אסוס שבזק חילקו עד לא מזמן. מה אתם אומרים איזה ראוטר עדיף? או שבכלל כדאי רק לעשות שדרוג מודם

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם! תראו אני כבר שבועיים מחפש באינטרנט איך לפתוח פורטים לנתב/מודם רשת מה שזה לא יהיה המודם הוא זה: http://www.dynalink.com.au/modemsadsl_cur.htm?prod=RTA1320 של dynalink 1320 rta זה המודם רשת שקיבלתי מ 012 הייתי בהמון אתרים באינטרנט והגעתי לportforward.com הבנתי שצריך לשנות את האיי פי לסטטי (מישהו יוכל להסביר לי מה זה מצב סטטי ולמה להעביר למצב כזה?) נתקעתי בשלב 4 לא הבנתי מה הוא רוצה ממני"We need to have the correct Name Server IP addresses" לא הבנתי מה זה אומר(איי פי של שם שרת??) אני מקווה שתוכלו לעזור לי אני שוקל להחליף נתב כי האי מיול לא זז לי מה גם שאני מנסה להיכנס לכתובות האלו והוא לא נותן לי http://192.168.2.2/ http://192.168.1.1/ http://192.168.62.1/ http:/…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. או שהוא לא שווה את הכסף?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם ! קיבלתי היום מודם של WOW B-FOCUS ROUTOR 270PR. אני חיברתי אותו לראוטור שלי EDIMAX BR-610K התקשרתי לבזק לא עזרו לי בגרוש רק אמרו תגדיר את הראוטור שיעבוד עם PPPOE. אז אני מבקש שתעזרו לי להגדיר. צרפתי גם תמונה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/h/i/t/m/a/n/x/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200402101501315076/200406241104516056/Edimax.JPG

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, התחברתי לפני שבוע לאינטרנט 1.5 מגה דרך הכבלים ו 012 עם מודם של TERRAYON tj715x, והכל עובד. יש לי ראוטר על-חוטי של gigabyte gn-br01g שאני רוצה באמצעותו לחבר מחשב נוסף שלי לרשת, אבל כרגע כל מה שאני מנסה זה לחבר את המחשב הראשון שלי לאינטרנט דרך הראוטר. המצב שלי כרגע הוא שכאשר אני מחבר את הראוטר המחשב מזהה אותו ואני נכנס להגדרות של הראוטר ומגדיר מה שצריך, אני גם מסוגל לראות את האתר של הוט (זה אפשר להוריד בו חייגנים ולמדוד מהירות גלישה) אבל כאשר אני מנסה להתחבר ל 012 הוא נתקע לי בשלב של אימות משתמש (authentication) דיברתי עם 012 והם דורשים 50 שקלים עבור כל עזרה חד פעמית, אז פונה אליכם אולי מישהו יכול לעזור לי מידד

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by alfus73,

שלום רב, קראתי את המדריך המקיף והוא עזר לי במקצת ולא בגלל שהוא לא טוב אלא כי הוא לא להדיוטות כמוני. מס שאלות. 1. האם תוכלו לתאר בצורה טכנית, שלב אחרי שלב, בעברית, כיצב "להפנות פורטים" כדי למנוע LowId ב- Emule ??? 2.איזה ערך צריך לרשום בהגדרות האבטחה כדי למנוע מאחרים לגלוש ברשת האלחוטית שלי ???במדריךרשמתם ש- wepהוא "חובבני" ("...בהקשר כדאי לציין שהגדרת האבטחה האלחוטית דרך תפריטי בזק, קובעת אבטחת WEP שהיא כמעט חסרת משמעות.") אני לא רוצהל שלם לבזק למשך שנתיים 7 ש"ח בגלל 2 שאלות אלה. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by NadavAfuta,

היי חבר'יה, אני מת להעביר את המחשב שלי לחדר אבל ישנה בעיה - הדרך היחידה, נכון לכרגע, היא להתחבר לאנטרנט באמצעות רשת אלחוטית, דבר שאני מאוד מאוד מסתייג ממנו שכן מהירות ההורדה נופלת כמו כן גם מהירות הגלישה. לכן, הרעיון שלי הוא לקנות עוד מודם ולשים אותו בחדר שלי, השאלה היא, אם בכלל ניתן לחבר 2 מודמים על אותו קו ADSL?

17. אהלן, ברשותי ראוטר+מודם במכשיר אחד של בזק D-Link לפי מה שקראתי הוא על הפנים, וגם אני מרגיש את זה שאני מוריד טורנטים ומלא מכשירים מתחברים אליו אני מעוניין לרכוש את Netgear WNR3500 מ012 סמייל. רציתי לשאול אם הוא לא יעשה לי בעיות בטרונטים כי הבנתי שזה קשור למפרט הפנימי שלו ואני לא כל כך מבין בראוטרים כמו כן רציתי לשאול אם הוא יתמוך ברשת NGN החדשה ובמהירויות של מעל 50 מגה שאני ידע לטווח הארוך כי הבנתי שלא צריך מודם בשביל להתחבר למהירויות גבוהות. בנוסף אם אני קונה אותו האם המודם שלי של בזק שהוא מאוד ישן של Aztech 600E לא יפגע במהירות הגלישה בזמן הורדת טורנטים או יהיה צוואר בקבוק לראוטר תודה ושבת שלום. שחכתי להוסיף: יש לי בבית מחשב אחד שמחובר בקו ועוד 3 מחשבים שמחוברים באל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אוקייי הבעיות שיש לתבל עם אינטרנט זהב כבר שברו לי ת'גב, שבשבוע האחרון הייתי צריך כל יום לפחות 3 פעמים להפעיל מחדש ת'מודם... והמודם כנראה תקין... אז אני חושב לעבור לספק אחר, וגם להוריד חבילה...(עכשיו אני ב 1.5, אני יורד ל"צינון" ב750 לכמה זמן..) חשבתי על נטויז'ן, מה דעתכם? תציאו ספקים שנותנים הכי הרבה מהירות, ועם הכי פחות בעיות... תודה מראש tom3r

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by USR,

רציתי לדעת האם אפשר לעשות אינטרנ בכבלים גם עם יש לי YES טלויזיה בלוין??? ??? ??? ??? :

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לקוח של סמייל 012 ביקש להתנתק משירותי החברה, אך למרות פניות חוזרות ונישנות, החברה לא פעלה כבקשתו. הוא לא התעצל והגיש כנגד החברה תביעה יצוגית. זה לקח אמנם כשנתיים, אך בסופן הוא זכה ב-20,000 שקל ועורכי דינו ב-160,000 שקל. בנוסף, החברה תפצה אלפי לקוחות כמוהו בעוד כ-1.2 מיליון שקל. http://www.netcheif.com/blog/?p=7022

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן. יש לי 5 מחשבים שמחוברים ברשת עם כבלים. כולם מחוברים לקופסא חיצונית. הוגדר מחשב אחד ראשי שכל ארבעת המחשבים האחרים "מושכים" ממנו מידע. הרשת כל הזמן קופצת. פעם היא מזהה את המחשבים האחרים ופעם לא. כשאני אומר פעם זה כל שעה. כל הזמן זה קורה לא אחת ל... ועוד בעיה, הרשת גם כשהיא פועלת, היא זזה מאוד לאט. יש למישהו פיתרון לבעיה? למה הרשת קופצת כל הזמן כשכל הכבלים עדיין מחוברים והנורות דולקות בצבע ירוק (שהכל עובד כמו שצריך)? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אני גר בבית עם שלוש קומות, לקומה השלישית הסיגנל של הראוטר לא מגיע. אחרי שעברתי קצת באינטרנט והסתכלתי הגעתי למסקנה שיש 2 פתרונות. 1) לשים הום פלאג לחשמל , ואז להעביר את האינטרנט דרך החשמל, שזה קצת פחות טוב בשבילי. 2)לשים רפיטר בקומה השניה ואז הוא יעלה את הסיגנל. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. מה עדיף ? , האם יש פתרון אחר ? 2. הרפיטר או ההום פלאג מורידים את המהירות של האינטרנט ? 3. האם כדאי לקנות באיביי את הדבר הזה ? 4. האם יש איזשהו דגם מומלץ של הרפיטר ? (השימושים שלי הם רק אינטרנט, אני לא משתמש כמעט בכלל בהעברת קבצים או ובהסתכלות במחשבים אחרים. תודה רבה לכל העונים, ושתיהיה שבת שלום.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by tolan,

בימים הקרובים אני אמור לקבל מבזק מודם ל- ADSL. רציתי לדעת איזה מודם כדאי לבקש (יכול להיות גם רשת וגם usb). והאם למישהו יש נסיון עם מודם ECI B-FOCuS 270PR ? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by bd,

הפכתי את ההוטבוקקס למודם דרך השירות והוספתי ראוטר tp841n הפכתי תכרטיס רשת הביתי לכתובת פנימית 192.168.1.100 ב dmz גם וגם הפניית פורטים לפי השרת עם פורט 3500 בתוכנת serv-u עם משתמש וכל ההגדרות. בפיירול הפנימי של וינדוס 7 הגדרתי כניסות ויצאות לתוכנה וגם בנוד 32 . אני מצליח להתחבר למחשב ftp מהרשת עצמה דרך האיפי הפנימי והחיצוני אבל דרך רשת אחרת לא מצליח , מהי הסיבה ואיך מתגברים עליה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Gnome,

היי, אתם מכירים אתר כלשהו שאפשר לצפות בו בסרטים ישר בשידור חי מבלי להוריד אותו? כמו שהיה פעם בפרסומת של WOW. נ.ב אם אתה לא מקירים אז תגידו אם יש אתר להורדת סרטים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים