עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Gilo2005,

תראו הדלקתי תמחשב הבוקר וכול אתר שאני מנסה להכנס אליו הוא נפתח ואחרי שנייה כתוב האתר לא נמצא צריך ללחוץ על f5 מאה פעם בישביל שהוא יכנס כנל תוכנות שעובדות אם האינטרנט שום דבר לא עובד ניסיתי לנתק ולחבר תמודם וכלום תגידו מזה י כול להיות? אם זה מתאים לתמיכה תכנית תעבירו לשם

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם, מזמן לא כתבתי בפורום פה עקב מחסור בזמן (עבודה + לימודים) בכל אופן בניתי בבית רשת פנימית מודם של בזק RTA 1320 (גם אני לא אוהב אותו אבל זה מה יש...) ראוטר אדימקס + SWITCH אדימקס... הבעיה הקיימת ברשת באחד המחשבים זה המרחק מהנתב הוא מרוחק כ 30 מטר מהנתב ולכן זה לא היה עובד אז הוספתי את הסוויץ' ועכשיו זה עובד אבל על 10 מגה בלבד, ב 100 לא עובד. הייתי רוצה לדעת מה אוכל לעשות כדי לגרום לזה לעבוד אם יש צורך בהחלפת הנתב או הסוויץ' אני אעשה זאת, הכבלים אדומים ומיועדים למרחקים רבים אבל הציוד בינוני ומטה כפי שכתבתי......לפי דעתי הציוד זו הבעיה. אשמח לקבל עזרה ולמצוא פתרון לבעיה. לגבי השרת הביתי יש בידי מחשב P3 800 אני רוצה לחבר לו 2 - 3 HD שקיימים בבית, כרטיס רשת וכרטיס מס…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Zeev86,

עשיתי tracert לאתר metaboli מ2 חשבונות ספקים. מה שמעניין אותי לדעת זה: 1. מה אומר * 2. למה בבזק בינלאומי יש 11 שורות ובטריפל סי 8, ומה זה אומר? תודה מראש לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by omrij,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1619 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4042 זה משנה בכלל? יש משהו שצריך לדעת על SWITCH לפני שקונים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום יש לי את BANDWHIDTH MONITOR להפתעתי אני מנסה להיכנס לכל אתר שהוא והאינטרנט היה איטי להחריד נכנסתי למצג התוכנה ואני רואה כי המחשב מנצל את מקסימום העלאה של מהירות האינטרנט שלי ניסיתי הפעלה מחדש לא עזר תוך מספר רגעים חזר שוב להשתמש בכל רוחב הפס (העלאה) אף תוכנה לא עובדת ברקע שמצריכה העלאה ,(גם לא UTTORENT ׂ ׂ) כיצד ניתן לדעת איזה תוכנה / תהליך דורש את השימוש של כל רוחב הפס ? תודה לעוזרים ד"א לפי התוכנה העלתי היום כבר קרוב ל 3GB כרגע ניתקתי את המחשב מהרשת...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הרשות להגנת הצרכן בודקת את אי העמידה של בזק בהבטחה לספק מהירות של 100M ללקוחותיה. במסגרת הבדיקה סמנכ''ל הטכנולוגיות של בזק הוזמן לתת עדות. למען הסר ספק, אין קשר בין הבדיקה הזו לפרשת 4000 אבל מצד שני כשבזק על הכוונת וההגנה של המערכת השלטונית לא קיימת, פתאום מתחילים לבדוק דברים מעניינים. https://www.themarker.com/consumer/1.5842962

7. הי, אני חדש כאן וזקוק לעזרה.. שבוע שעבר הצטרפתי למבצע של בזק 100MB ב- 100 ש"ח ובנוסף צירפתי את בזק-בינלאומי (39 ש"ח) כספק. נאמר לי שאני צריך ללכת לבזקסטור לאזוף את הנתב, והיחיד שהיה להם שם היה ה- NETGEAR VVG2000, שעליו קראתי המון דברים לא חיוביים פה בפורומים ובמקומות אחרים. הגעתי הביתה וחיברתי עם נציג של בזק את הנתב - בחיבור קווי ישיר קיבלתי מהירות של 87 מגה (לא 100 אבל כפי שנאמר בעבר זה לא 100 אלא "טופ 100" שאומר שזה 60-100 בהתאם לקירבה שלך לנקודה שלהם), ובחיבור אלחוטי קיבלתי מהירות מגוחכת של 40 מגה בערך. הנציג מצידו אמר שהם לא מתחייבים ל"אלחוטי" על אף שהמחשב השולחני שלי קרוב כ- 2/3 מטר מהנתב האלחוטי אבל אני התעקשתי שגם אם לא מתחייבים לא סביר שיש נפילה של 60% ביניהם…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by simplest,

אהלן, היום הותקן בבית שלי אינטרנט של בזק על ספק של NetVision יש לנו 2 מחשבים בבית אחד לפטופ ואחד נייח(שלי) הנייח יחסית רחוק 10 מטר קצת פחות מהראוטר (NetGear VVG2000) והקליטה משחקת בין 4~3 קווים בבדיקות מהירות ראשוניות המהירות משחקת באופן מטורף (TOP40 החבילה) פעם 25~30 פעם 5~4 פעם 15~20 ובנוסף לכך גם הפינג. כשנכנסתי לבדיקה והמהירות הורדה הייתה 10MB, העלאה 3MB ופינג 11ms ובנוסף לכך נכנסתי לcs1.6 ובדקתי פינגים ראיתי שהשרתים הם בין 70~159 Latency, ועכשיו (שעתיים שלוש שעות אח"כ המהירות משחקת בין 15~20 MB ופינג יציב של 20~24ms שמעתי על משהו שנקרא Rate Adaptive שמייצב את המהירות ומוריד פינג, איך זה עובד? איך אני מפעיל את זה? בדיקה 23.10.13 18:42 _____________________…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לפני כמה ימים הוט התקינו לי את הוטבוקס משמע ניתקו לי את הראטר וחיברו במקומו את הראטר שלהם אבל עכשיו אני בבעיה כי עוצמת האות של הראטר של הוט לא חזקה מספיק(נמצא בתוך ממד) ונותרתי עם הראוטר הישן שלי שהיה די חזק הבנתי מחבר שאני יכול להפור את הראוטר הישן שלי edimax br-6216mg לריפיטר ובכך להגדיל את האות של הראוטר של הוט אשמח עם מישהו יוכל להסביר לי מה אני צריך לעשות בהגדרות כדי להפוך אותו לכזה (ריפיטר)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. 1) אני מחפש מדריך איך להגדיר סיסמה לרשת האלחוטית אצלי בבית (צריך את הIP של הנתב) 2) מחפש מדריך איך לפתוח פורטים בראוטר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ClassZ,

הי, אני בקרוב קונה מחשב חדש, ואני רוצה שמחשב זה, יחד עם המחשב הישן יהיו מחוברים לאינטרנט: אז אני מחבר את המחשב הישן (שימצא בחדר אחר) לחדש ברשת - חשבתי לחברם בעזרת כרטיסי רשת אלחוטיים, אבל קראתי שיש גם מעין Hub שכזה, שיכול להעביר את המידע ע"ג רשת החשמל (המחיר שלו זה בסביבות ה-350 ש"ח, ככה שזה יוצא יותר זול מקניית שני כרטיסי רשת אלחוטיים). מישהו יודע אם זה שווה משהו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by liordavid,

מחפש ראוטר שיהיה גם עם חיבורי LAN כרגע יש 2 מחשבים מרכזיים בבית שמחוברים חוטית לראוטר כל שאר המחשבים יקלטו בצורה אלחוטית - 3 ניידים, PDA, מחשב נייח, 2 סמארטפונים. בית מלבני 100 מ"ר עם קירות סטנדרטיים (מקסימום 3 קירות בקליטה מינימלית) הנני מחובר כרגע לתשתית כבלים - אך אולי בעתיד אהיה מחובר לבזק. האם כדאי להוסיף אנטנה מוגברת (מאיביי כנראה) - כמו כן המלצות לאנטנה. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by tolan,

בימים הקרובים אני אמור לקבל מבזק מודם ל- ADSL. רציתי לדעת איזה מודם כדאי לבקש (יכול להיות גם רשת וגם usb). והאם למישהו יש נסיון עם מודם ECI B-FOCuS 270PR ? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי, אני מעוניין להמיר את הרשת האלחוטית בביתי לרשת חוטית. בעבר הייתי מחובר ל-Yes VOD. כיום מחובר ל-HOT. ככל הזכור לי ההעברה של התשתית בין החדרים ב-Yes, מתבצעת באמצעות פריסת כבילת רשת בין החדרים לבין הממיר של Yes. האם אני צודק? באם כן, אני מחפש את הכבל רשת עצמו (בתקווה ש-HOT לא משכו אותו החוצה בעת ההתקנה). תסתכלו בבקשה אצלכם ותאמרו לי האם הוא מחובר דרך תשתית הכבלים, או הטלפון. אני מחפש את הכבל האבוד ולא מוצא דבר. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכלום מבקש את עזרתכם המקצועית בבעיה שיש לי עם מצלמת אינטרנט לאחרונה קיבלתי מצלמת אינטרנט מחברת NETVISION במסגרת המבצע שיש עכשיו בטלוויזיה בקיצור התוכנות הותקנו והכל עולה ואפילו יש תמונה אבל אין לי אפשרות לשוחח עם אנשים אחרים. אני הבנתי מחברים שלי שאני צריך כתובת IP כדי שאני יוכל לתקשר עם אחרים והכתובת הזו משתנה בכל פעם שאני נכנס לנט. שאלתי היא איך אני יכול לדעת את כתובת ה- IP בכל פעם שאני נכנס והאם אני זקוק למשהו נוסף פרט לכך. (קחו בחשבון שהיידע שלי בתחום ממש מוגבל אני צריך תיאור פרטני ).

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום...... יש לי ראוטר רחוק מהמחשב השני והקליטה חרא.ופעם היה לי מן מתאם pc port כזה שמתחבר למחשב ואז ישירות לקו טלפון (ולראוטר) והכל עבד פצצה בלי סיגנלים וכאבי ראש... הבעיה שבזק כמובן איך לא כבר לא מוכרים אותו יותר אז אם תוכלו לתת לי איזה לינק לחנות באיזור ראשון רחובות אני יהיה חייב לכם לעד................... לא חייב אותה חברה רק שיהיה מן pci adapter כזה ככה אני חושב שקוראים לו. שיתחבר לראוטר מהקו טלפון...ואם תימצאו משהו זול... ;D (הראוטר שלי הוא 2wire 1800) תודה מראש לעוזרים כי אני כבר מיואש מלחפש...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Gnome,

היי, אתם מכירים אתר כלשהו שאפשר לצפות בו בסרטים ישר בשידור חי מבלי להוריד אותו? כמו שהיה פעם בפרסומת של WOW. נ.ב אם אתה לא מקירים אז תגידו אם יש אתר להורדת סרטים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ברשותי אינטרנט 4 מגה ביט שבפועל אני אמור להוריד מאתר BEZEQ בחיבור 1@1 500KB בפועל. בפועל יוצא לי להוריד 360-350K ולעיתים רחוקות זה עולה לי ל460-70. היו אצלי כבר מספר טכנאים, בדקו את הקו טענו שהוא תקין לחלוטין, הביאו מחשב נייד שלהם וראו שיורד אצלם על 460-70K שזה בתחום הנורמלי באופן קבוע וטענו שהבעיה היא אצלי במחשב. מה יכולה להיות הבעיה? לפעמים זה כן במהירות הזאת ולרוב לא. בדקתי עם SPYWARE DOCTOR ספיוורס למינהם, אין. אין ווירוסים. אני לא מבין את זה, את מי להאשים? כדאי לפרמט? האם בזק עובדים עליי בעיניים? עזרה, בבקשה. עריכה: חשוב לי לציין שאין לי מודם אלחוטי, הכל קווי ויש פילטרים על כל שקע טלפון. ככה שאין גניבות מצד השכנים...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by RT-PRO,

שלום לככככלום !! שנים שלא כתבתי פה שמח לחזור ולשאלתי: אני עכשיו מחבר שני מחשבי XP לרשת ויש לי כבל רשת רגיל רציתי לשאול איזה חוטים אני צריך להצליב לרשת תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by crik,

ככה בן דוד שלי השבוע עובר לדירה חדשה ויש לו 3 ממירים של לווין שהם צריכים להיות מחוברים 24 שעות מחוברים לאינטרנט.. כמו כן, יש לו ראוטר אלחוטי של D-LINK אבל יש בממירים יש רק חיבור של רשת רגילה.. והוא לא רוצה למתוח ב3 קומות כבלים של רשת... האם יש מכשיר אשר עושה את החיבור הזה שאפשר להגדיר במחשב רגיל את החיבור של הרשת האלחוטית ואז לחבר את זה לממיר וזה יעבוד רגיל?? יענו שיש חיבור של כבל רשת בצד השני עם אנטנה שיוגדל עם הסיסמה והכל של הרשת שבבית האם יש דבר כזה? אם כן איפה ניתן למצוא וכמה זה עולה תודה משה ש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by roei88,

טוב אין לי מושג איפה לכתוב את זה כי בתמיכה טכנית כתוב עיות חומרה בלבד, אז נראה לי הכי קשור לאינטרנט. האתר גוגל לא עולה לי =/ שאני מנסה להכנס זה כאילו שהאתר לא קיים. ניסיתי לאפס הגדרות אינטרנט, לנתק ולחבר את הנתב והחיבור (רשת של שני מחשבים,בשניהם לא עולה), ולעשות תיקון מהlocal area connection. שם דבר לא עזר. יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. לפני 4-5 חודשים שידרגתי ל NGN מ-2 מגה ל-5 מגה. בחודשיים האחרונים אני חווה בעיות קשות של הורדה מכל מיני שרתים בחו"ל, שמתוכם חשבון פרימיום שיש לי בראפידשייר. כל הורדה מראפידשייר נראית אצלי כיום כך: מוסיף את ההורדה לפלאשגט, מחכה איזה 10 שניות עד שההורדה תתחיל, היא מתחילה וב-70 אחוז מהמקרים אני מוריד על 1-10 קילו בייט לשנייה. אשכרה פיתחתי שיטה איך להעיף את הבאג הזה, שבשביל זה אני צריך לעצור ולהתחיל את ההורדה כמה פעמים עד שזה מסתדר, וגם כשזה מסתדר - אני מקבל במקרה הטוב שליש עד חצי מהירות ממה שאני אמור לקבל (בין 150-300, כשהמהירות המקסימלית שלי היא כמעט 700.) קראתי בעבר שיש לנזק בינלאומי בעיות עם ראפידשייר.. מה הקטע? למה אני צריך להוריד עם מהירות של 2 מגה כאשר יש לי 5 מגה? למה …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by kobi_af,

שלום מישהו יכול להגיד לי מה בדיוק הודעת השגיאה הזאת אומרת? אם נהיה יותר ספציפים נתקלתי בה כשניסיתי להוריד משהו מטרקר מסוים,פשוט זה לא מופיע ב FAQ שלהם. תודה לכל המגיבים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום תותחים ותותחיות יקרים ויקרות, כבר 3 שבועות שאני מתקשר עם "המומחים" של בזק ובזק בינלאומי (למרות שלדעתי זה לא אשמתם שהם לא מצליחים לעזור). מהירות הורדת קבצים די תקינה. פינגים גבוהים, ואתרים נטענים לאט או שלא במלואם או שנתקעים. בבדיקת פינגים יש הרבה request time out ... עד היום מה שעשיתי זה טלפון ובירבורים ולבסוף GHOST ... כמובן שהמצב לא השתפר שלחו אותי להחליף מודם. הוחלף והבעיה נשארה. בקיצור אפילו הבחור בתמיכה החל כבר להתבלבל ואמר שכנראה יש בעיה באיזור שלי... נו באמת!!! אין לי כוח כבר לדבר איתם יותר... הקיצר, עבורכם יש לי 2 שאלות ובקשה שאלה: אני גר בגבעתיים האם לעוד מישהו באיזור יש בעיה לאחרונה? (כמובן שבחיבור ADSL וספק בזק-בינלאומי) שאלה: האם למישהו אחר בכל איזור (ש…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by BarakShemTov,

.........

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.