עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מסיים מסלול 74 שח עם תשתית הוט 200 מגה מודם 12 שח לחודש ,האם מישהו מכיר דיל טוב? לצערי אין חיבור לסיבים.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by 114508534,

עכשיו חזרתי עם מודם ECI הכחול הרגיל שבזק מחלקת ואני רוצה להתקין אותו ואני לא יודע איך להגדיר את הכרטיס רשת ומה לעשות , תעזור לי בבקשה , ועוד שאלה , צריך להתקין את הכרטיס רשת או שהוא מותקן ב XP .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Yehudaa,

מה ההבדלים בינהם ? קראתי את הויקי וקצת התבלבלתי . השאלה העיקרית שלי האם cat 5 יהיה בסדר לגיגהביט ?

• 6 תגובות
    • 7k צפיות
  4. Started by pincher77,

שלום. יש לי מודם ADSL USB ALE 130 ורציתי לדעת אם יש דרייברים שאני יוכל להתקין אותו על הויסטה ? כי ניסיתי להתקין מהדיסק והויסטה לא תומך לצערי =/ תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by afi,

אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית שלי, לעתים הוא מראה לי את הרשת אבל הוא כותב שאין אות. המצב החמיר, לפני כמה ימים זה מדי פעם התחבר, כעת הוא בכלל לא מתחבר, גם לא כשאני ממש סמוך לראוטר. חיבור ע"י כבל עובד. אני חושב שזה קרה בגלל שחיברתי בטעות כבל חשמל של מכשיר אחר לראוטר. האם יש דרך לבדוק מה הבעיה, והאם ניתן לתקן את הבעיה. במידה וזה לא יצליח, על איזה ראוטר אתם ממליצים, מחיר זול, ושניתן לשים עליו קושחה של dd-wrt. תודה לכל המסייעים.

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by sn388,

שלום! יש לי בעיה ב- local area connection- מופיעה הודעת שגיאה- the network did not assign a network address to the computer ולוקח זמן עד שניתן להתחבר לאינטרנט. מה מקור השגיאה ומה ניתן לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, אני מחובר לאינטרנט של 1.5 עם הוט וברק. אני משתמש בראוטר DI-524 עם חיבור אלחוטי. האינטרנט ממש זוחל. אתרים עולים לאט, והורדות בביטורנט לא עוברות את ה10קיי. פתחתי את הפורטים בראוטר, כך שהתוכנה של הטורנטים מזהה את הפורטים פתוחים וזו לא הבעיה. בנוסף, ניסיתי להתחבר עם חשבון שיש לי באינטרנט זהב ועם חשבון נוסף בבזק בינלאומי - בשני המקרים אותה תוצאה. להבנתי, זה לא קשור לספק, שכן החשבונות האלו עובדים בצורה מצויינת על גבי חיבורים במקומות אחרים. גם לא מדובר במחשב, שכן ניסיתי שני מחשבים שונים, שניהם עם התקנות חדשות לגמרי של ווינדוס. (ושני המחשבים האלה מורידים ב180קיי בחיבור במקום אחר). נשארו שתי אופציות, התשתית של הוט,או הראוטר. התמיכה הטכנית של הוט טוענים כי המחשב שלי אשם, כמ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by kisin,

מישהו מכיר ועבד עם המודם NetGear WGE111 ?? http://www.netgear.co.il/Product.asp?Pid=WGE111&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=0 אני רוצה לחבר את הXBOX לרשת האלחוטית בבית ואני חושב לקנות את המודם הזה. רציתי לדעת אם מישהו עבד איתו ויכול לומר לי אם הוא באמת שווה את המחיר

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by Lyor,

אני לא מצליח לאתר אתר שמוכר אותם וגם שולח לארץ במחיר סביר (לא יד שניה). אשמח לקבל פה לינק אם מישהו מכיר. הDSL-AC68U כנראה התקלקל כתוצאה מהפסקת חשמל, ואני הייתי מאוד מרוצה ממנו, אז אני רוצה לקנות אחד חדש. אני מתכנן לשלב את DSL-AC68U (כbridge) עם RT-AX86U או RT-AX68U (לא בטוח עדין מה עדיף). אבל דווקא את הדגמים האלה אי אפשר להשיג בשום מקום בארץ, ובקושי (אם בכלל) בחו"ל.

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  10. ואל תגידו לי לעשות חיפוש כי כבר חיפשתי והדבר היחידי שמצאתי הייתה הודעה של בנאדם שאמר שהפירוול לא טוב וכולם מנתקים אותו...

11. שלום לכולם, אני אתן הקדמה קצרה, לאחרונה עברתי לתשתית של הוט וספק הוטנט במהירות "מאה" מגה. לפני כן הייתי מחובר לבזק עם נטוויזן במהירות 15 מגה. כרגע אני מקבל בדיוק את אותה המהירות ברשת האלחוטית במקום בו אני גולש שזה סביב ה14mbps. מבחינת הקונפיגרציה הבית שלי הוא עם שלושה מפלסים בקומה התחתונה יש לי מחשב נייח שמחובר חוטית להוטבוקס (הוא מצליח לקבל בשעות טובות 80mbps) בקומה השנייה יש לי רפיטר של אדימקס שמגדיל את הטווח לקומה השלישית שבה אני גולש. עכשיו לשאלות: א. הבנתי שהרפיטרים מעצם דרך פעולתם הם איטיים. במידה ואני רוצה להיפטר ממנו עד כמה שיפור אני ארגיש בהתקנת נתב פרטי במקום ההוטבוקס (כרגע אני מקבל ממנו שני פסי סיגנל בקומה השלישית ורשום שיש קליטה "ענייה") בהנחה ששניהם ימוקמו…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שלום, אני מחפש מגדיל טווח עם תקן ax, ac ועוד שמחוברת לראוטר שייך אופטים סיבים מבזק בלי שינוי שם רשת וסיסמא , יהיה רשת אחת בדירה. אשמח לשמוע על הצעה שלכם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by THE KING,

עכשיו יותר שווה לעשות אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב ואני חוזר ואומר עכשיו הסיבות לכך הם: א. הספק מבואה לך בחינם ולא כפי שרשמו לך. ב. יש לך מיבצע הכרות של 150 שח לחודש במשך חצי שנה אם אתה הולך לחבילה שהיא כימעט הכי מהירה ג. אתה משלם רק על התקנת המודם 99 שח בילבד ואתה יכול לחלק את זה ל3 תשלומים של 33 שח לחודש למה לא כדאי לעשות adsl: א.אתה משלם לבזק על האינטרנט בנסוף לזה אתה משלם גם לספק כ 20 דולר לחודש או חדושיים בקיצור גם חודש וגם חודשיים זה לא שווה ב.המהירות הרבא יותר איטית מי אינטרנט בכבלים ג. אתה משלם על המודם ועל ההתקנה לפי העבדות אני חושב שכדאי יותר לעשות אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב מאשר ADSL אז אני ממליץ על האינטרנט בכבלים!!!! החיסרון היחיד של האינטרנט של ערוצי זהב ה…

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  14. בוקר טוב, החל מאתמול בצהריים, ההורדות מהאינטרנט נהיו ממש איטיות. גם אימיול וגם ביטורנט מורידים לי בקצב של כמה קילוביטים לשניה במקום כמה עשרות\מאות. אני מחובר עם 012. למישהו קרה דבר דומה?

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by Ymac,

שלום. היום ניגשתי למלאכת החיווט בבית. עד היום היו מחווטים רק ארבעה גידים, היום חיברתי את הארבעה הנוספים (סיפור ארוך, גם הייתי צריך להוסיף סוויץ') בנקודה אחת, אני מקבל 1Gbps אבל בשתיים אחרות, למרות החיווט הזהה בשני הצדדים (יש פאטץ' פאנל בצד השני) אני מקבל רק 100 מגהביט. אני משתמש באותו מחשב ובאותו כבל מהמחשב לנקודה (CAT 6) הכבלים בקירות עם CAT5E. מה יכול להיות הגורם לבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום, קניתי ראוטר מודם TP-Link Deco X20-DSL AX1800 VDSL Whole Home Mesh WiFi 6, המודם מחובר ל סוויצ' של TP-LINK, דגם: 8-Port 10/100/1000Mbps Desktop Switch, שהוא אמור להיות Plug and play, ללא צורך בהגדרות. בנוסף יש לי יחידה נוספת של TP-Link Deco M4 Mesh Dual-Band Wi-Fi עד AC1200 , שמחוברת לסוויצ', שעובד תקין ומקבל רשת. מבחינת הרשת היא עובד מעולה, גם מהירות גבוהה, גם יש רשת אחידה בכל הבית, כולל את היחידה הנוספת של ה Deco M4 Mesh. כאשר אני מחבר tv box android - ממיר של חבר פרטנר, אני מצליח לקבל רשת רק לממיר אחד בלבד בחיבור קווי, שאר הממירים לא מקבלים תקשורת. כאשר אני מחבר את הממירים בעזרת ה WIFI הם עובדים תקין לחלוטין. הסוויצ' תקין לחלוטין, כאשר הוא מחובר למ…

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  17. שלום, יש לי בעיה בהורדה של טורנטים בזמן האחרון, אני לא יודע מתי בדיוק זה קרה אבל אני יודע שב 28 לספטמבר טסתי לארה"ב וחזרתי ב 23 לאוקטובר לארץ, ושמתי לב שלפני שטסתי היו לי מהירויות נורמליות בהורדה ואחרי פשוט המהירויות צנחו, בדקתי פורטים במחשב והכל בסדר וה uTorrent מראה שהחיבור תקין והייתה לי הורדה למשל על 100 KB אחרי המון זמן ואז שהגדרתי מס' חיבורים מקסימלי לטורנט אז החיבור קפץ לכמה מאות חיבורים של Seeders אבל המהירות הגיעה רק ל150 KB ככה שאני כמעט בטוח שזה הם כי כבר שמעתי בעיות אצלם של חסימות פורטים. עכשיו קראתי פה דיון מ 2007 על 012 ועל כל הספקיות והבנתי שיש אפשרות להתחבר זמנית לניסיון אצל 014 (בב"ל) ולראות באמת אם אצלם תהיה לי מהירות גבוהה ולהתנתק ולעבור שוב לנטוויז'ן ד…

• 40 תגובות
    • 9.7k צפיות
  18. אני אמור לחבר 2 מחשבים, עם אפשרות שיוכלו לנצל את אותו חיבור אינטרנט בו זמנית. מבחינת חומרה, יש ל2 המחשבים כניסות rj45 מהלוח, אז אני רק צריך כבל רשת מוצלב? מה אני צריך מבחינת תוכנה בשביל להתחבר בשניהם לאותו חשבון (כנראה adsl)? תודה רבה מראש, וכל טיפ יעזור.

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  19. שמעתי שישנה מערכת שמתחברת בקצה אחד לטלויזיה ובקצה שני למחשב דרך רשת אלחוטית ומאפשרת צפייה בסרטים מהמחשב ישירות בטלויזיה. מישהו שמע אם יש כזו מערכת בארץ ואם אין אז אם יש תחליף כלשהו שינמע הרצת כבל מהמחשב לטלויזיה? תודה,

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  20. אני מעוניין לשדרג דרך בזק לראוטר תקן N של DKINK 2760U שכולל גם מודם. יש לי 6 משחבים בבית. 4 מחוברים קווית לראוטר + 2 מחשבים באלחוטי, אחד בסלון ואחד מחשב נייד. השאלה שלי האם הם יגלשו בראוטר ללא צורך בהחלפת/שדרוד כרטיסי הרשת שלהם? אם הם לא מחשבים חדשים? או שאני אצטרך מתאם/להחליף הבם את כרטיס הרשת? האם עדיף לי להישאר עם הראוטר הישן שכבר הכל מוגדר בו כולל פתיחת פורטים, אבטחה וכו' ( של 3COM תקן G) ולחבר לו רק מודם חדש? ( AZTEC 600E) תודה!

21. אז ככה לחבר שלי יש בעיה הוא עם רשת של 2 כרטיסי רשת ומודם זאת אומרת מחשב אחד מחובר לשני שלשני יש מודם שדרכו הוא יוצא לאינטרנט, אם המחשב עם המודם לא מחובר לאינטרנט אז השני לא יכול להיתחבר. עכשיו הבעיה החלה כאשר הוא פירמט את המחשב ללא המודם (לפני הפירמוט הכל עבד) עכשיו התקנתי את הכל איפי וכאלה אוטומטי, השם של הרשת אותו שם, הכל תואם ככה נראה לי, במחשב בלי המודם אני רואה את ה 2 מחשבים מהבהבים כאילו יש תקשורת בינהם אבלל כשאני בא להפעיל את האקספלורר הוא מראה כאילו הוא חושב מנסה לטעון אותו אבל הוא לא פותח אותו, עשיתי פינג סתם לאיזה אתר לראות, אין פינג! מה יכולה ליהות הבעיה?!?!?! זה דיי דחוף תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  22. עברתי מהוט 30 מגה לבזק (ביקשתי 40 ואופציה ל100). חיברו אותי ל 15 למרות המודם שהוא תומך ב 100. אחרי שיחות רבות אמרו לי שהדירה שלי לא יכולה לקבל יותר מ15 מגה, ושאני מוזמן להתנתק. אזור חדש, בניין בן 4 שנים. צמוד לחנייה למטה יש ארון תקשורת של בזק. המהירות של ה15 כרגע טובה, אבל האפלוד נמוך לי מאוד-700 קילו בייט. בהוט הייתי על 30 מגה עם אפלוד 1.5 מגה (אחרי בדיקות). הגיוני שלא ניתן לחבר יותר מ 15 כמו שהם אומרים ? אשמח לתשובה מהירה, כדי לחזור להוט במידה וכן. תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Crash5,

לאחרונה, בכמה ימים האחרונים החלה תופעה מוזרה אצלי, של התנקויות פתאומיות ככה סתם, בלי שום סיבה. התנתקות, הכוונה שאיקון החיבור (שני המחשבים) עף משורת המשימות במהירות והחיבור נופל. לאחר ההתנקות שאני מנסה להתחבר מחדש, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Error 651: The Modem (Or Other Connecting Device) Has Reported An Error. אין באפשרותי להתחבר מחדש, אלא רק לאחר שתי דקות של המתנה. החיבור שלי הוא ADSL והספק הוא 012.Net הספקתי כבר לדבר עם התמיכה וכמובן כמו תמיד הם לא יודעים במה מדובר, לא יודעים מה להגיד, מחפשים תירוצים, מאשימים את בזק וכו'. לכן, אני פונה אליכם ;D אודה לכם אם תעזרו לי :saint:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by 123kobi,

שלום לכולם, אני אורח ברשת עם switch hub של edimax, ויש לי בעיה עם כול מיני אתרים ותוכנות בשני המחשבים האורחים שמשתתפים ברשת, נחסמים כל מיני אתרים כלומר יש אתרים שפשוט לא עובדים וכנל לגבי תוכנות שקשורות באינטרנט שעובדים במחשב המארח והבעייה היא לרוב בכל מיני אתרים אז השאלה שלי היא איך אני מסדר את זה... אם זה משנה, יש לי מערכת הפעלה ווינדוס sp2. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  25. Started by davidmath,

אני רוצה להכין אתר אינטרנט בכתובת www.myfeeling.com עכשיו נכנסתי לכתובת וראיתי אפשרות של קבלת בעלות על הדומיין. השאלה שלי אם אני נותן פרטי אשראי כמו שמבקשים בקישור, האשראי שלי לא ייפול לגניבת אשראי. אפשר הדרכה, כיצד ניתן לדעת שהכנסת פרטי האשראי בטוחה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.