עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by THE_LORD,

אני כרגע בשתית וספק של בזק 20 מגה POWER NGN עם נתב של NETGEAR אני שוקל לעבור להוט בגלל המחיר שמציעים לי השאלה איך הנתב שלהם? מהירות ? ופינגים בחו"ל אני בעיקר משחק במשחקי רשת בשרתים בחו"ל ובנוסף לא כל כך מרוצה מהNETGEAR אשמח לקבל חוות דעת

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם ! קיבלתי היום מודם של WOW B-FOCUS ROUTOR 270PR. אני חיברתי אותו לראוטור שלי EDIMAX BR-610K התקשרתי לבזק לא עזרו לי בגרוש רק אמרו תגדיר את הראוטור שיעבוד עם PPPOE. אז אני מבקש שתעזרו לי להגדיר. צרפתי גם תמונה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/h/i/t/m/a/n/x/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200402101501315076/200406241104516056/Edimax.JPG

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום במזל טוב אני קונה מחשב לחדר ויותר לא צריך להרביץ לאחים הקטנים כדי לקבל את המחשב. יש בעיה קטנה: החדר שלי מאוד רחוק מהמחשב הישן שלי, אין אפשרות להעביר חוט ואני די בטוח שרשת אלחוטית לא תעבוד.... אז אני מחפש איזה דרך ליצור רשת, שמעתי וראיתי מחבר של MSI שמתאים לחשמל אבל הוא עולה 300 שקל ליחידה, אם מישהו מכיר משהו אחר (שמעתי על אביזרים שמתחברים לטלפון..) בבקשה פרסמו. נ.ב מחירים סבירים, אני לפני קניית מחשב ;D

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by shgec,

רוצה להרכיב כרטיס כזה על מחשב. אני רוצה בעתיד לעשות רשת בין טאבלט, מחשב, מחשב נייד טלפון וטלוויזיה. נוצרו לי כמה שאלות. אני יכול להשתמש בכרטיס זה בטור ROUTER? אני יוכל להזרים סרט לטלוויזיה ובנוסף לעשות דברים אחרים על מסך מחשב בו זמנית? או שWIDI זה פשוט שכפול מסך?? משום מה לא מוצא בארץ כרטיס כזה, ולקנות בחול משלוח עולה יותר מכרטיס . מישהו יודע איפה אפשר לקנות??? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by rjjb7,

יש לי ראוטר של TNN NETWORKS 600EW. אני מנסה להגדיר את הרשת האלחוטית שלו כדי לגלוש דרך הסמארטפון החדש שקניתי - HTC DESIRE HD נכנסתי להגדרות הנתב בדפדפן והגדתי סיסמת WEP עבור החיבור האלחוטי ואיפסתי לסיום באמצעות Restart Access Point הסמארטפון אכן מזהה את החיבור האלחוטי עם אות מלא כמוגן באמצעות WEP. כאשר אני מכניס את הסיסמא שהגדרתי בדפדפן, הוא מנסה להתחבר ואז מתנתק מיד. 1) כאשר אני מזין את הסיסמא בסמארטפון, אני מזין בHEX או בASCII? אם בHEX - עם רווחים בין כל 2 תווים או בלי? למשל: נניח והזנתי סיסמת HEX כזו בדפדפן: 72 6A 6A 62 37 בASCII היא מתורגמת למחרוזת הבאה: rjjb7 מה עליי להזין כאשר הסמארטפון מבקש ממני כסיסמא? הערה: ניסיתי גם את הHEX גם את הASCII ואת שניהם הסמארטפון לא קיב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום. אז כך, אני מתכנן לעשות רשת אלחוטית בבית.. יש לי כרטיס רשת, מודם, ראוטר, קו בזק.. הבעיה שאני לא יודע איזה כבלים אני צריך.. יש ישירים, מוצלבים, מסוככים ואין לי מושג מה כל זה אומר, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי (ראיתי את הדיאגרמות שפירסמו פה אבל זה עדיין לא אומר לי יותר מדי), איזה כבלים עליי לקנות.. ברמת העיקרון יש לי מחשב בקומה השנייה של הבית לידו נמצא המודם וכרטיס הרשת, משם אני רוצה להוציא כבל לראוטר שיהיה בסלון של הקומה הראשונה ובקומה הראשונה יש לי מחשב אם הרכיב הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=129492 , ופוקט פיסי שהם אלו שאני רוצה שישתמשו ברשת האלחוטית. אשמח אם תעזרו, תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by jambo222,

שלום יש לי קבצים בgimail ובגוגל drive קבצי rar הקבצים מפוזרים בכול מיני הודעות דואר . אני רוצה להוריד למחשב שלי את כל קבצי הrar במכה אחת ולא להיכנס לכל הודעה והוריד את הקובץ המצורף. האם אפשרי להוריד את הכול ביחד ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. יש בנטויזן חבילה משולבת מישהו יוכל לאמר לי מה המחיר שלה של 10 מגה ושל 5 מגה והאם יש שם מבצעים ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ציוד כמו כבלים מסוכך (גליל), לא מטרים בודדים, שקעים, תקעים וכו'... ???????????????????????? ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by iveco,

אני צריך ראוטר 4G ויש את הראוטר הזה ב 420 שקל , הוא יתאים להוט מובייל ? יש להם חבילה 1000 גיגה ב 70 שקל הוא תומך בתדר 2100 אבל לא בתדר 850 הוט מובייל זה 2100/850 גם כתוב באתר KAMAZE שהוט מובייל לא מאשרת לחבר את הסים שלה לראוטר שזה לא "שימוש הוגן " זה קשור רק לשיחות SMS ? או גם גלישה ?

11. Started by Anatal,

מה מומלץ? איזה כרטיס רשת כדאי לקנות? יש מחירים מאוד שונים, בין עשרות שקלים ועד מאות שקלים. אני רוצה לחבר את 2 מחשביי לרשת, ולא בצורת שרת CSI... (אגב, למה שירצו לעשות שרת SCI?.. מה התועלת במחשב ראשי שצריך להיות דלוק כל זמן שמשתמשים?) יש נתב מחברות D-LINK או EDIMAX... איזה מהם כדאי? התקשורת האלחוטית יציבה כמו החוטית? באמת?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Gnome,

היי, אתם מכירים אתר כלשהו שאפשר לצפות בו בסרטים ישר בשידור חי מבלי להוריד אותו? כמו שהיה פעם בפרסומת של WOW. נ.ב אם אתה לא מקירים אז תגידו אם יש אתר להורדת סרטים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. בלוחות האם של אסוס מצוי סלוט הרחבה לכרטיסי הWI-FI של אסוס. אני סבור שמדובר בתקן פרטי של החברה מכיוון שאני רואה שכל שאר כרטיסי הרשת מצויים בתקן PCI רגיל. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג בארץ את כרטיס ההרחבה של אסוס ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by The Grey Matter,

חיברתי רשת ביתית היא עבדה מצויין עד ש התקנתי על אחד המחשבים win98 מחדש ניסיתי להגדיר את הכל מחדש והרשת לא עובדת התקנתי פרוטוקול TCP/IP הגדרתי FILE SHARING what else can i do?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. איך אני קובע IP קבוע מהראוטר, מבלי לשים IP סטאטי לכרטיס רשת שלי כמו באדימקסים למינהם? יש לי ראוטר של לינקסיס WRT54G. משהו יכול לתת לי הסבר מלא לאיך עושים זאת והאם ניתן?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Adun,

הי, הייתי רוצה לשתף אותכם בבעיה שיש לי ולדעת אם זה נורמאלי או לא, אולי מישהו אחר חווה אותה ויכול לעזור לי.. הספק אינטרנט שלי הוא 014 בזק, תשתית הוט. המודם שלי הוא ת'ומסון והראוטר netgeat wnr3500. עד לפני שבוע מהירות האינטרנט שלי הייתה 12 מגה, והכל היה בסדר. מידי פעם אני עושה בדיקת מהירות והכל תקין. אז החלטתי להעלות את המהירות ל 30 מגה. כאן התחילו הבעיות... בזמן שהמחשב שמחובר ישירות למודם מראה בבדיקות 30 מגה רוב הזמן, אבל לפעמים גם פחות, והעלאה של 1.5, כל מחשב נייד שעבר בדיקת מהירות מראה מהירות הורדה ממוצעת של 16-18 מגה והעלאה של 1.5... הבדיקות נעשו כשאף מכשיר אחר מחובר או מוריד משהו, כך שכל רוחה הפס הוקדש לבדיקות האלו... כשדיברתי עם התמיכה של החברות, הנציגים טענו שככה זה,…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם! תראו אני כבר שבועיים מחפש באינטרנט איך לפתוח פורטים לנתב/מודם רשת מה שזה לא יהיה המודם הוא זה: http://www.dynalink.com.au/modemsadsl_cur.htm?prod=RTA1320 של dynalink 1320 rta זה המודם רשת שקיבלתי מ 012 הייתי בהמון אתרים באינטרנט והגעתי לportforward.com הבנתי שצריך לשנות את האיי פי לסטטי (מישהו יוכל להסביר לי מה זה מצב סטטי ולמה להעביר למצב כזה?) נתקעתי בשלב 4 לא הבנתי מה הוא רוצה ממני"We need to have the correct Name Server IP addresses" לא הבנתי מה זה אומר(איי פי של שם שרת??) אני מקווה שתוכלו לעזור לי אני שוקל להחליף נתב כי האי מיול לא זז לי מה גם שאני מנסה להיכנס לכתובות האלו והוא לא נותן לי http://192.168.2.2/ http://192.168.1.1/ http://192.168.62.1/ http:/…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by PeaS,

מצטער אם זה נשמע טיפה דבילי, אבל אף פעם לא התעסקתי בדברים אלחוטיים יש לי כאן ראוטר אלחוטי ל-4 מחשבים של סוויצ'. יש לו גם ארבעה חיבורי רשת רגילים, כמו בראוטר חוטי. האם הכוונה שניתן להשתמש בו גם כראוטר חוטי וגם כאלחוטי? ואם כן, המספר של החיבורים האלחוטיים והחוטיים ביחד לא יכול לעלות על 4 או על 8? ודבר אחרון, עד כמה שיודע ההבדל בין ראוטר לסוויצ' הוא שראוטר מעביר את כל המידע הנכנס ברשת לכל המחשבים, וכל מחשב מסנן לעצמו את המידע שמיועד לו, וסוויצ' פשוט מעביר לכל מחשב רק את המידע שמיועד לו. השאלה אם זה נכון, ואם כן, האם זה באמת משנה שזה ראוטר ולא סוויצ'?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ברצוני לחבר ממ"ד לרשת בצורה קווית, פשוט העדפה אישית שלי על פני Wifi. מדובר על דירה עם תשתיות חדשות. המטרה היא לקבל את הרוחב פס הכי גבוהה שניתן (שאר הרשת בבית היא 1G) מבלי להעביר כבל רשת לתוך החדר, וכמובן גם לא להוציא סכומי עתק על ציוד. אני לא הכי בקיא בכל הפתרונות הקיימים היום בשוק, אבל אני מכיר את Home Plug, MOCA ו HPNA. האם MOCA תעבוד גם ללא חיבור להוט או יס (כמובן שסלילה של קואקס קיימת בקירות)? ומהן המהירויות שניתן להגיע אליהן? על אילו מתאמי Home Plug אתם יכולים להמליץ בסכום סביר עם ביצועים טובים וחיבור 1G? נראה לי שעם HPNA לא ניתן להגיע לאותם קצבים כמו עם MOCA וHP, וגם המחירים גבוהים יותר. כל זה עד כמה שידוע לי, אולי אני טועה? אשמח לעוד קצת מי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני מבקש את עזרתכם המהירה, בגלל צבא וכאלה :\ נשרף לי הנתב של D-LINK DI-604 בגלל הפסקות החשמל, אבא שלי פונה אליהם בצורה רשמית לבקשת פיצויים . בכל אופן, לביינתים בני הבית צריכים נתב חדש, על מנת שיוכלו לגלוש באינטנרט. אני מחפש נתב NAT עם 4 פורטים, אלחוטי או לא - לא כ"כ חשוב לי. במיילא 3 המחשבים כבר עם תשתית, זה פשוט יתרון...ואם זה עוד קצת כסף אני אשקול את זה. אני מחפש נתב עם אופציות לא "רגילות", כמו בדי-לינק שהיה , אלא QoS ממש חשוב לי , ואפשרות להתחבר לנתב בטל-נט גם יהיה נחמד. אני מעדיף להתמקד באחת החברות הבאות : D-Link, Edimax, Cisco, 3COM, Linksys. ואם יש עוד חברה "מהקטגוריה" שפספסתי , אני אשמח לשקול אותה גם. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי ראוטר של סימנס SL2-141 כמו שכבר הבנת אין לי מושג איך להפנות את הפורטים עקבתי אחרי המדריך באתר של portforward ואין שם מספיק פרטים שיכולים לעזור . אני נתקע בשלב האחרון הגעתי עד לכאן ADVANCED >VIRTUAL SERVER >portforwarding ואני לא יודע מה לרשום תחת הקטגוריות EXTERNAL PACKET ו Forward to Internal Host תודה רבה לכל העוזרים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ואם פירסמתי בפורום הלא נכון אל תנעלו תעבירו או שתגידו לי איך להעביר :}

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בבקזה עזרה אני לא יודע מה לעשות!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום אני צריך להקים רשת על פי הטופולוגיה הבאה: 1. רשת LAN קווית המחוברת לנתב עם יציאה לאינטרנט באמצעות ADSL 2. רשת לוגית נפרדת אלחוטית שאינה יכולה לגשת לרשת ה - LAN אלא רק לגלוש החוצה לאינטרנט באמצעות אותו נתב. 3. עלי לבצע QOS על מצלמות. 4. לנתב צריך להיות Firewall טוב לשליטה על תעבורה נכנסת ויוצאת. המטרה להשתמש בנתב אחד בעל יכולות VLAN \ WIFI \ HOTSPOT \ QOS \ FIREWALL ההשקעה חייבת להיות מינימלית ככל האפשר ובאמצעות נתב אחד בלבד. איזה נתב מתאים למטרה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. להוט חסר עוד קצת מהירות UPLOAD והאינטרנט שלהם פצצה עולמית הצעה להוט תנו ללקוחות פרטיים 5 מגה UPLOAD או 10 מגה ואתם שואבים את הלקוחות של בזק תעשו כבר מהפך כמו שבזק עושה למה אצלהם זה 3 UPLOAD סטנדרט ובהוט זה 2 UPLOAD הוט אם תמשיכו כך בזק יובילו עליכם בלקוחות פרטיים תבינו שפרטיים גם רוצים UPLOAD נורמלי שלא נדבר על מחירים החדשים שבזק נותנים לחבילות החדשות אז יאללה תתחילו כבר אם התחרות על ה UPLOADS מקווה לשינוי כמו כולם בשם כולם - - - תגובה אוחדה: - - - מחכה לתגובות של הוט

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני כבר 4 ימים מוריד ב0-3 קיי. אני לא יודע אם זה בעיה בשרתים אליהם אני מחובר, או חוסר מזל בקבצים שאני מוריד.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים