עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by טלוש,

שלום, אני מחפש ראוטר אחלוטי שמאפשר הזרמה של תכני FHD דרך הרשת האלחוטית, מסוגל לעבור ממד ולהחזיק מערכת של מחשבים, ניידים וסלולרי. עקב הביקורות, התייצבתי, פחות או יותר, על שני הדגמים Linksys E3000 או D-Link 655. אשמח לקבל המלצה, תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. האם יש תוכנה שאני יכול להתקין על המחשבים בבית שיזרימו לי מידע כל הזמן לגביי כמה רוחב פס מנוצל וכמה חיבורים נפתחים בכל מחשב? אני רוצה לנטר את הרשת בבית. כרגע מותקנים על כל המחשבים NETLIMITER, אך בשביל לראות מה קורה במחשבים האחרים אני חייב לגשת לאותם מחשבים או להשתלט מרחוק, יש תוכנה כלשהי שיכולה לעשות זאת? להזרים לי את המידע ששאני צריך? הרשת מחוברת כרגע ככה: נתב בזק 6740U DLINK מחובר למחשב שלי, ומחובר לסוויטץ ג'יגה של אדימקס לא מנוהל שאליו מחוברים 2 מחשבים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני עובד עם ווינדואס 7 והוא עם ויסטה.. מה הדרך הכי נוחה וקל להתחבר אליו למחשב ואיך עושים את זה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by DBMyself,

שלום לכולם יש לי ראוטר חדש של D-Link דגם 2760U. ראיתי שיש לו אופציה מגניבה שאפשר לחבר לו DOK או HD בUSB והוא משתף אותו ברשת, הצלחתי לעשות את השיתוף הכל טוב ויפה, אבל אני רוצה משהו מעבר לזה. אני רוצה לחבר לשם HD חיצוני ולשתף וכשאני אעבוד על המחשב שלי מחוץ לבית ואהיה מחובר לאינטרנט רחוק מהבית אני אוכל להתחבר לראוטר הדלוק ע"י הIP שלו ולהתחבר לכונן ולגבות עליו מידע. למישהו יש רעיון איך אני עושה את זה? ניסיתי פשוט לשתף אותו וכשהייתי מחובר לרשת אחרת ניסיתי להיכנס עם הכתובת default gateway של הראוטר (לא הכתובת הפנימית 10.0.0.138, אלא הכתובת שהוא קיבל מהספק) אך זה לא עבד, למרות שהיה פינג לכתובת לא הצלחתי להתחבר אליה דרך הדפדפן. למישהו יש רעיון איך עושים את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מחובר להוט עם מודם הוטבוקס בלי ראוטר יש לי את הראוטר 1043 אליו משורשר ראוטר אחר שהוא לא 1 ג'יגה ביט כש DHCP שלו מכובה והאייפי הסטטי של אותו ראוטר מחוץ לטווח חלוקה של ה 1043. בכל מקרה עד היום הייתי מקבל בבדיקת מהירות באתר של הוט 80-90 שזה בשבילי בגדר הסביר. עשיתי היום בדיקה אני מקבל בין 10-40 כשזה מחובר איך שתארתי. כשאני מחבר את המחשב ישירות ל 1043 ומבטל את הראוטר השני אני מתחיל לקבל תוצאות סביבות 90. לא שנתי שום הגדרות ועד היום זה עבד מצויין אבל משום מה אני מתחיל לקבל 90 רק אם זה ישירות עם ה 1043 וכשזה בשירשור אני לא. הדבר היחיד שהשתנה ועולה לי לראש זה העידכון של ההוטבוקס לגירסה החדשה שלהם (אולי הבירדג' מוד שהתווסף זה הבעיה ? ) מה יכולה להיות הבעיה. ניסתי לבטל מחשבים …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. עד היום הייתי מחובר להוט בלי חייגן ולא הייתי לי שום בעיה. היום החלטתי לנסות את הPOWER NGN החדש של בזק בינלאומי ולכן הייתי צריך גם להגדיר חייגן. עכשיו כשאני מנסה להכנס להגדרות L2TP בראוטר מופיעה לי הכותרת L2TP וזהו. דף ריק. אין לי שום דרך להגדיר את החייגן. וכשניסיתי להתקין גרסת FIRMWARE ישנה יותר (מ1.51 ל1.47 קיבלת שגיאה - INVALID FILE FORMAT או משהו בסגנון) ניסיתי לעשות hard reset ושום דבר לא עוזר, העמוד של הL2TP נשאר ריק.. ויש עוד כמה הגדרות בראוטר שלא עובדות חוץ מזה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שבת שלום חברים, אני מצטרף ל-30 מגה וברצוני לוודא שכרטיס הרשת מתאים עשיתי קליק ימני על ניהול ןאז מנהל ההתקנים ומתאמי רשת- אני מקווה שזה נכון הדגם שרשום intel ® 82566d c-2 gigabit network connection האם זה הכרטיס רשת במחשב? אם כן, בקטגוריה של link speed רשום 100mbps/full duplex אם כן, הכרטיס הזה יתמוך ב-30 מגה בלי בעיות ? (15 מגה עובד אצלי מעולה) תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by xxgorenxx,

היי חברים, קודם כל אני חדש פה , שמעתי שזה אחלה פורום שמח להיות חלק ממנו, שנית יש לי שאלה, מה ההבדלים בין סוויץ להאב זה אני יודע, אבל למה כל אחד מהם הוא בשכבה שונה במודל הOSI? אשמח לקבל תשובה מפורטת ועיניינת, חיפשתי בגוגל לא מצאתי תשובה מספקת

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם. אני חדש פה ומקווה שתוכלו לעזור לי . ברשותי אדימקס (שבו קיים wds) המחובר למודם בצורה רגילה, הכל עובד מצויין עד כאן. אני רוצה לחבר במקום אחר בבית עוד ראוטר (נטגיר wgr614 v7) שבו אין אופציית wds, אני רוצה שהנטגיר יתחבר אלחוטית לאדימקס. אם מישהו יכול להסביר לי בדיוק איזה הגדרות צריכים להיות באדימקס ובנטגיר על מנת לעשות זאת אני אשמח. תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, מאיזו סיבה מהירות ההורדה שלי לא קבועה בכלל? לפי בדיקות בכמה אתרים, המהירות נעה בין בין 6 ל-10 מגה, ומעולם לא נתקלתי בתוצאה של 12 מגה בדיוק - כשזאת בפועל המהירות שלי. וזה לא משנה, גם כשאני מתחבר עם חייגן וגם בלי חיבור של החייגן (כי יש לי גם חייגן אוטומטי שנמצא במודם-נתב של הוט) - התוצאות אף פעם לא קבועות וממש לא קרובות למהירות שאני משלם עליה (12 מגה). אם היה מדובר בתוצאה של בין 11 ל-12 אז מילא, אבל לפעמים זה 7 מגה ולפעמים אני מקבל תוצאה של 8 או 9. בקיצור, לא קבוע. מה עושים? יש פתרון לכך?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by swan,

יש לי כבל usb לחיבור 2 מחשבים. האם יש אפשרות לחבר אותם כשיתוף אינטרנטי? כיצד? תודה מראש swan

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ציוד כמו כבלים מסוכך (גליל), לא מטרים בודדים, שקעים, תקעים וכו'... ???????????????????????? ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני יודע שבשביל לפתוח פורטים אני אמור להקיש בשורת הכתובת של האקספלורר את הכותבת אייפי של המודם/נתב (הכתובת שלא משתנה) ואז אמור להפתח דף שדרכו אני אמור להגדיר איזה פורט לפתוח אבל הבעיה היא שכל מה שאני רואה באתר ההוא זה את זה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני יודע שהכותרת קצת מבלבלת, אז אני אסביר את זה קצת יותר טוב: המחשב הראשי בבית שלי יושב בממ"ד (נקרא למחשב זה שרת בשביל הנוחות), את המחשב הזה אני לא יכול להוציא משם כי זה המשרד שבו ההורים שלי עובדים. מחיבור ישן שהיה לנו בבית יש לי קבל רשת ארוך שמגיע לחדר אחר בבית. המודם יושב בצמוד לשרת. האם אני יכול להציב ראוטר אלחוטי (או סוויץ' - האם זאת אופציה בכלל??) בחדר אחר שמחובר לשרת ולהשתמש בחיבור אינטרנט שנמצא עליו (שהוא משותף כמובן)? אם כן, האם יש משהו ספציפי בהגדרות של הראוטר שאני צריך להכיר על מנת לעשות את זה? תודה מראש, איאן טראוט

15. Started by Cheif,

קצת קשה להאמין, אבל אתר NetCheif חוגג היום 4 שנים להקמתו. במהלך 4 השנים הללו הפך האתר למקור מידע יחודי על נתבים, רשתות ביתיות ואינטרנט וגולשים רבים בישראל וברחבי העולם רואים בו מקור מידע עיקרי לנושאים אלה. בלא מעט חיפושים בגוגל הקשורים לנושא, עולה www.netcheif.com כתשובה הראשונה והאמת היא שאני מאוד גאה על כך. כך לדוגמא חיפוש אחרי המושגים "רשת ביתית", "שיתוף אינטרנט" או "ראוטר", מעלה עשרות ומאות אלפי תוצאות בהם NetCheif ממוקם ראשון. אפילו חיפוש אחרי מילה ג'נרית כמו "נתב", ממקם את NetCheif במקום השלישי (אחרי נתב"ג וויקיפדיה) וזאת מתוך כ-4 מיליון תוצאות. אין לי אלא לנצל את ההזדמנות הזו ולהודות לכחצי מיליון גולשים יחודיים מ-150 מדינות שונות ברחבי העולם שביקרו באתר ב-4 השנים ה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by de_inco,

שלום רב, אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני פותח פורטים לאימיול בראוטר הנ"ל. 1. לא הבנתי איזה כתובת IP אני אמור להזין. 2. הפורטים שמוגדרים אצלי באימיול - TCP-22987, UDP-41185 שיהיה סופ"ש נעים. אביב.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by DJ_VAKNIN,

יש לי שתי מחשבים המחוברים לאותה רשת בעזרת נתב אלחוטי מחשב אחד מחובר ישירות בעזרת כבל רשת לנתב ואילו השני ע"י כרטיס רשת אלחוטי.. רציתי לדעת איך אני יכול לכבות מחשב אחד מרחוק ע"י המחשב השני. חשוב לציין שבשתי המחשבים יש XP ומוגדרת בינהם רשת ביתית לשיתוף קבצים. תודה לעוזרים!!

18. Started by nadavya,

יש לי נתב אלחוטי של 3COM דגם 3CRWER100-75 שלפני כמה ימים החלט שהוא מפסיק להתחבר לרשת. לאחר שיחה של שעה עם תמיכה של בזק בנילאומי שנותנים גם תמיכה בנתבים שזה יפה מאד הבנתי שהוא כנראה הלך. משום מה הוא לא מצליח לקבל IP מהוט שהם התשתית שלי ומבזק בינלאומי שהם הספק. לא משנה באיזה חיבור אני משתמש (PPTP, L2TP או ללא חייגן בכלל). רק בחיבור ישיר למודם עם חייגן בWINDOWS 7 אני מצליח להתחבר (מהירות 5MB דרך אגב). עידכנתי כבר לקושחה האחרונה שהיא 1.3 למיטב ידיעתי. אם יש למישהו משהו שיעזור לי להחיות אותו אני אשמח לשמוע. במידה ואני לא אצליח לגרום לנוכחי לעבוד אני אקנה אחד חדש, הדרישות שלי למרות שלא את כולן אני צריך כרגע הן, שיתמוך בתקן אלחוטי n ,שיהיה מתג של 1GBIT, MIMO ו3 אנטנות אהה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי, אני מעוניין להמיר את הרשת האלחוטית בביתי לרשת חוטית. בעבר הייתי מחובר ל-Yes VOD. כיום מחובר ל-HOT. ככל הזכור לי ההעברה של התשתית בין החדרים ב-Yes, מתבצעת באמצעות פריסת כבילת רשת בין החדרים לבין הממיר של Yes. האם אני צודק? באם כן, אני מחפש את הכבל רשת עצמו (בתקווה ש-HOT לא משכו אותו החוצה בעת ההתקנה). תסתכלו בבקשה אצלכם ותאמרו לי האם הוא מחובר דרך תשתית הכבלים, או הטלפון. אני מחפש את הכבל האבוד ולא מוצא דבר. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by SilentDawn,

שלום, לא מצאתי מקום אחר לשאול את זה, אבל נראה לי שזה הכי קרוב אני רוצה לבצע חיפוש בעזרת תמונה. כלומר לעשות Upload לתמונה (או לרשום את ה-URL שלה) ואז לקבל תוצאות איפה התמונה הזאת מופיעה בעוד מקומות. אני זוכר שפעם מצאתי מנוע חיפוש כזה אבל עכשיו אני לא מצליח (כולם חושבים שאני רוצה לחפש תמונה...ארררגגג!!). אם מישהו מכיר משהו שכזה, אני אשמח לעזרה תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי מודם dlink 2650U ורציתי לדעת אם יש אפשרות לחלק את רוחב הפס בין המחשבים בבית דרכו. כשאחד המחשבים מוריד משהו שאר המחשבים בקושי זזים למרות שהמחשב הראשון לא מנצל את כל רוחב הפס. האם יש אפשרות להגביל העלאה/הורדה בכל קונקטור של כבל רשת בנפרד בנתב הזה? אם לא, האם יש תוכנה חיצונית שיכולה לטפל בזה? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Inonlevy,

שלום לכולם אני מחובר לתשתית בזק וספק orange כנתב היום אני משתמש בsmart box שקיבלתי מorange אני כל הזמן חווה ניתוקים בwifi מהipad מה שבנתבים אחרים לא קורה אני מחפש נתב טוב שאינו מצריך מודם אני רוצה שהנתב יהיה כמובן בתקן n ושהוא יתמוך ברשת 10/100/1000 מה המלצותיכם? תודה ינון

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ig591,

הי, כדי לחבר רסיבר שיש לו כניסת LAN וכדי לשפר את הקליטה בכלל אני שוקל לקנות AP, קראתי את ההמלצה להשתמש בנתב כ AP אבל אני לא בטוח שהשיטה מתאימה לצרכי, האם הנתב במצב כזה יכול לשמש גם סוויץ'? האם אינו מאבד את יכולות ה LAN שלו? הראוטר שלי הוא ה D-LINK 2650U של בזק הבנתי שעדיף להשתמש בנתב זהה או לפחות בעל אותו CHIPSET - האם זהו הדין גם לגבי ה AP? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yigalgim,

אשמח מאוד לעזרה בעניין מסויים. אני חי בקיבוץ ושייך לרשת שלו. לקיבוץ יש דיל כזה או אחר עם בזק בינלאומי כך שאני לא יכול לפנות אליהם ישירות ותלוי בחסדיהם של האחראים לעניין האינטרנט בקיבוץ. לאחר חודש נקי וסביר עם לטנסי נורמלי של 120-180, במהלך השבוע האחרון הוא קפץ ל 1500. בדקתי את הראוטר, חיבורים, ריסטים וכו'. הכל תקין. אני מצרף את ה TRACERT לשרת שלהם אשמח מאוד לעזרה בפענוח שלו והיכן בעצם הבעיה. Tracing route to 195.12.235.10 over a maximum of 30 hops 1 1 ms 1 ms 1 ms 192.168.1.1 2 2 ms 1 ms 1 ms 172.21.0.3 3 2 ms * 2 ms bzq-179-66-35.static.bezeqint.net [212.179.66.35] 4 2 ms 2 ms 2 ms 192.168.201.254 5 * * * Request timed out. 6 …

25. Started by Torian,

הגרסה האחרונה כוללת שרת מדפסת! תהנו http://www.tplink.com/en/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1#tbl_j

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים