רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי ראוטר שמשמש כמודם לאינטרנט ולו 4 יציאות. הוא גם מחלק כתובות IP לכל המחשבים שמתחברים אליו (DHCP) אני רוצה להוסף פורטים, ואני יודע בגדול שניתן לחבר סוויטצ' לאחת היציאות. האם יש דרישות מיוחדות ואחד מהסוויטצ'ים שבתהליך כדי שזה יעבוד? האם צריך כבר רגיל או מוצלב? האם יש הבדל בהקשר הזה בין hub ל switch? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הוט 16MB + בזק גיימר + ברק גיימר ומאז שהייתה בעייה להוט וכל הספקים עם חברת החשמל אני לא מצליח לקבל 1.92 יציב, מקודם כל הזמן קיבלתי 1.92 מהורדה אחת של קובץ. עכשיו ההורדות כל הזמן קופצות מגיע ל 1.85 ואז יורד 1.75 וקופץ בין 1.50 ל 1.79 ואף פעם לא יציב, אני מתחרפן מהמצב הזה וזה בטוח לא הספקים כי בכל ספק זה קורה. זה בטוח מגיע מהוט או משהו אחר ובא לי פשוט לשרוף להם את המקום האם קורה לכם את אותו דבר ? וגם ראבאק איתם אי אפשר אפילו לבדוק 100 מגה גם אם רוצים כי אין חייגן ואתם תקבלו 50KB, מדינה מפגרת פשוט, סתכלו ב YOUTUBE אנשים שם מקבלים 20MB 150MB בכיף. אבל תגיבו בבקשה לנושא של ההורדה ולא לדברים אחרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע בשתית וספק של בזק 20 מגה POWER NGN עם נתב של NETGEAR אני שוקל לעבור להוט בגלל המחיר שמציעים לי השאלה איך הנתב שלהם? מהירות ? ופינגים בחו"ל אני בעיקר משחק במשחקי רשת בשרתים בחו"ל ובנוסף לא כל כך מרוצה מהNETGEAR אשמח לקבל חוות דעת
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הקשר בין תשתית לספק? דיברו איתי מנט וויז'ן ואמרו לי שהם יכולי םלהעלות את המהירות ללא תוספת מחיר והם אמרו שאני לא חייב להעלות גם בהוט, אז מה ההבדל אם אני כן או לא יעלה בהוט?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהירות החיבור שלי היא 5/0.5 ואני מאוד מרוצה ממנה ומהשירות של בזק בכלל. קיבלתי הצעה מנטוויז'ן שחוסכת לי 60 שקל כל חודש, אותו מהירות בדיוק. האם כדאי לי לעבור? האם ידוע על נטוויז'ן שהיא חוסמת הורדות/פורטים, או עושה סוג כלשהוא של בעיות נגד הורדות? כגון עד 20 ג'יגה הורדה לחודש או משהו דומה? כי אני מוריד הרבה וזה חשוב לי נורא. אשמח לתשובה בתודה מראש אלעד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להקים כזו בבית. מישהו עשה ויכול לחוות דעה? ביצועים? יציבות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב ברצוני לרכוש כרטיס רשת נוסף באפיק PCI-Express (החריץ היחיד שנשאר לי פנוי) מברור זריז הבנתי שזה לא ממש נפוץ בארץ.. לכן פניתי ל EBAY וראיתי שיש הפרשים בעלות בין הכרטיסים האם יש צדק או סיבה של ממש? כרטיס 1 http://cgi.ebay.com/PCIe-PCI-Express-Gigabit-Ethernet-LAN-Network-Card-7J-/220549578486?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3359c77ef6 כרטיס 2 http://cgi.ebay.com/PCI-E-PCI-Express-Gigabit-Ethernet-LAN-Network-Card-/320522647666?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aa0a37872 תודה לעונים..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מה המהירות המקסימאלית שאני יכול להוריד עם האינטרנט שלי. יש לי אינטרנט במהירות 1.5 ואמרו לי שעושים 187.5= 1500:8 ואני באמת מוריד בסביבות 180K\S :xyxthumbs: אבל לפעמים זה קופץ ל250+ לאיזה שנייה ואז חוזר איך זה הגיוני???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר סימנס של בזק פשוט אותו חיברתי לקו אינטרנט ועוד ראוטר של TP LINK אותו הפכתי לAP. החיבור עצמו בסדר, עבדתי לפי המדריך ב NET CHIEF והכל הלך כמו שצריך. משום מה כשאני מתחבר לAP אין גישה לאינטרנט. כשאני נכנס ללוח בקרה של הסימנס (זה שמחובר לקו אינטרנט) כתוב לי את ה mac address של הTP LINK בwireless clients כך שלמעשה החיבור בין הראוטרים בסדר גמור רק החיבור בין ה tp link לאינטרנט עצמו לא עובד, משהו באמצע שם לא עובד. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה! המדריך לפיו עבדתי: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, קודם כל אני חדש פה , שמעתי שזה אחלה פורום שמח להיות חלק ממנו, שנית יש לי שאלה, מה ההבדלים בין סוויץ להאב זה אני יודע, אבל למה כל אחד מהם הוא בשכבה שונה במודל הOSI? אשמח לקבל תשובה מפורטת ועיניינת, חיפשתי בגוגל לא מצאתי תשובה מספקת
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מה המצב? הכל טוב? יופי תשמעו. יש לי: אינטרנט זהב 1.5 מגה. ראוטר Edimax ומודם Alcatal. שני מחשבים מחוברים ברשת אלחוטית. עכשיו לפי הרוחב פס 1.5 מגה, ההורדה שלי צריכה להיות על 200 פחות או יותר, כאשר אני מוריד קובץ מהאתר של אינטרנט זהב תחת תמיכה והמחשת מהירות. לפני שעשיתי אלחוטי הורדתי במהירות הזאת והייתי על רשת קווית, אבל עכשיו הוא מוריד לי על פחות מ 150 וזאת בעיה רצינית במיוחד בשרתים אירופאים פשוט התמונה קופצת וזה בלתי נסבל ומאוד לא מצדיק תרשת האלחוטית, ממילא קצת הורדה במהירות אבל ככה? נו טוב אתם הולכים לעזור לי לא? טוב תעזרו בבקשה להבין מה אני יכול לעשות כל דבר יעזור. יכול להיות שזה משהו בFirewall של הראוטר שאפשר לבטל? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי ADSL רגיל, ואבא שלי קנה HUB שהוא גם ROUTER אלחוטי, כדי שיוכל לעבוד עם המחשב הנייד. התקנתי את העסק לבד, יש לנו שני מחשבים שולחניים ומחשב נישא. עכשיו כמו שאני מבין את זה, מעכשיו הHUB עצמו מבצע את האותנטיקציה והחיבור לאינטרנט, כי נכנסתי להגדרות שלו (דרך הכנסת הכתובת שלו בדפדפן) וקבעתי שם את צורת ההתחברות. ועכשיו לבעיה: המחשבים עובדים בסדר, יש רשת ויש אינטרנט, אבל אתרים מסויימים בחו"ל פשוט לא עובדים לי, למשל tripod.com אם אני מנסה להיכנס אליו, הוא לא מוצא אותו ומביא אותי לעמוד החיפוש של GOOGLE (משום שיש לי את הGOOGLE TOOLBAR) ושם הוא מראה שהאתר אכן קיים, אבל בלחיצה על הלינק האתר פשוט לא עובד. בנוסף, באתרים ישראלים כמו וואלה!, האתר עולה, אבל חלק מהתמונות באתר לא ע…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב לפני כחודש..ניסינו אני ואבא שלי לחבר אותו ברשת (וכמובן גם לשתף את האינטרנט בינהם),קראתי ועשיתי לפי המדריך שנמצא פה,אך ללא הצלחה.. ניסיתי עם כרטיס רשת אחר,כבלים אחרים ( זה 2 כבל רשת רגיל וHUB)..המחשב המארח עושה פינג למחשב הלקוח (שלי החדש זה הלקוח), והמחשב שלי הלקוח לא עושה פינג למחשב המארח..היה אזה מקרה או שתיים, שהמחשבים ראו אחד את השני (לקח לזה שעההה..אזה 10 דקות לרענן.. וכשנייסיתי להכנס שוב אחרי כ 10 דקות לא הצליח להכנס בסוף..) והיה אזה מקרה שכן הצלחתי אבל גם כן כל פעם זה נורא נורא לאט..בקיצור משהו לא תקין פה.. מה יכולה להיות הבעיה? ואשמח אם אולי מישו יכול לעזור לי בשירות פרטי בבית (כמובן נא לשלוח מסר בפרטי) כי זה די מעצבן ומבאס שחודש מחשב אצלי בחדר ובק…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לבקש משהו קטן, אם אפשר לעשות רשימה של כל החסרונות והיתרנות של שימוש בכתובת איפי סטטית. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת TP-LINK איבדה שני שמות מתחם המשמשים להגדרת מוצריה. המשמעות היא ששימוש ב-URL ולא ב-IP של הנתב עלולה לחשוף את המשתמש לסיכון אבטחתי משמעותי. הפרטים בפוסט המצ"ב.http://www.netcheif.com/blog/?p=6316
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר עם הוט, ספק הוטנט, ראוטר אלחוטי 1043D TP. בית 200 מ"ר, שתי קומות. ראוטר בחדר קומה שנייה, שמכוסה היטב כולה. קומה תחתונה בקושי יש קליטה! איך פותרים את הבעיה הזו? הבנתי שאפשרי לחבר ראוטר בקומה תחתונה, אבל למה בדיוק? לבקש מהוט שיתקינו בקומה התחתונה עוד שקע של הוט לאינטרנט או איך זה עובד?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה לאחר שפתחתי את הפוסט הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=448680.0 וכל המסקנות שלי הם פה אחד! לעזוב את 012 ולעבור לספקית אחרת השאלה שלי היא כזו זכור לי, אומנם במעורפל, שמתי שהתחילה תוכנית הניידות של המספרים הסלולריים דיברו גם שניתן לנייד את הכתובת מייל של הספקיות הרי מדובר באותו מלכוד כמו של הסלולריות שאנשים לא עברו חברות מחשש לאבד את המספר הקיים שכולם הכירו אותם בו כנ"ל לגביי המיילים... וכן אני יודע שבטח תיכף תשאלו למה את משתמש בדואר שלהם... מדובר פה על משהו שהוא שנים אחורה שאני עם 012 והמייל הזה משמש אותי בעיקר לדואר פרסומי של כל מיני חנויות ברשת וגם בגלל שנוח להפעיל עליו חוקים (RULES) באוטלוק. אני יכול "לספוג" את האיבוד של התיבה הזו, אבל זה מצריך כא…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי רשת ביתית היא עבדה מצויין עד ש התקנתי על אחד המחשבים win98 מחדש ניסיתי להגדיר את הכל מחדש והרשת לא עובדת התקנתי פרוטוקול TCP/IP הגדרתי FILE SHARING what else can i do?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחד מכרטיסי הרשת האלחוטיים הטובים ביותר, הפועל בממשק USB 3.0, מוצע היום למכירה ב-Amazon US במחיר נמוך במיוחד. ה-DWA-192 של חברת D-LINK הוא כרטיס AC1900 הכולל 4 אנטנות - 2 בכל אחד מהתדרים והמבנה הכדורי שלו מבטיח שידור וקליטה אופטימלי. המחיר - סביב 240 שקל - במשלוח עד הבית, הוא הנמוך ביותר שנתקלתי בו עד היום. לשיקולכם. המבצע: https://www.amazon.com/D-Link-Systems-AC1900-Adapter-DWA-192/dp/B00PVDM6W6 דף מידע למוצר: http://www.dlink.com/uk/en/home-solutions/connect/adapters/dwa-192-ac1900-ultra-wi-fi-usb-adapter
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לברר אם אתם יודעים על מה בדיוק אני משלם לבזק כל חודש עוד 20 ש"ח ? יש לי מודם ADSL של Alcatel, והוא לא שלי, אני משלם לבזק 150 ש"ח בחודש במקום 130 ש"ח שיכולתי לשלם על חיבור 1.5 מגה. מה אני מקבל תמורת 20 השקלים האלה ? אם יהיו לי בעיות במודם והוא לא יהיה בשכירות אז אני אצטרך לשלם לטכנאי ? לפני מספר חודשים המודם עשה לי בעיות, אז בזק החליפו לי אותו. אם המודם היה שלי ולא בשכירות אז בזק לא היו באים ככה ומחליפים ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי רשת של 11 מחשבים מחוברים בסוויצ', ומודם ADSL של ROTAL RTA1320A, גם הוא מחובר לסוויצ'. מה שאני רוצה לעשות זה להריץ שרת של משחק (למשל CRYSIS) על רשת ה LAN ולאפשר לשחקנים להתחבר דרך האינטרנט לשרת שלי. ניסיתי כל דרך אפשרית ב IP ROUTE, ומשום מה אני עדיין לא מצליח להגדיר את הראוטר (שהוא המודם עצמו) להעביר את התקשורת מהאינטרנט למחשב הספציפי שמריץ את השרת של המשחק. הרשת בנויה בצורה הבאה: 10 מחשבים: IP 10.1.1.1-10 מחשב ראשי: 10.1.1.100 מודם: 10.1.1.200 SUBNET MASK: 255.0.0.0 המודם מוגדר לפי שרתי הDNS של הספק (בב"ל) עם SUBNET 255.255.255.255 לכל מחשב ברשת יש גישה לאינטרנט בלי קשר לאף מחשב אחר. המחשב הראשי קיים רק למטרת הרצת שרתי משחקים ב LAN. כל פעם שאני מתחבר לספק אני …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מודם שישמש אותי לשיחות דרך הסקייפ, אין לי תקציב מוגבל, אני פשוט צריך מודם שיעלה על הדרישה הזאת, אם יש בכלל אחד כזה מה לדעתכם יהיה מודם טוב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתעניין במושג Internet Socket,שימושיו והסבריו ! אשמח לשמוע את המומחים. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש והחלטתי לחבר את שני המחשבים אז הפכתי את המודם (ECI 270 PR) לראוטר והוספתי סוויצ' בעזרת המדריכים אבל היה לי בעיה עם פתיחת פורטים לאימיול ובכל מיני תוכנות. אבל בחודש האחרון התחילו להיות בעיות בגלישה הרגילה באינטרנט. אז בפעם הראשונה שזה קרה לי לא הצלחתי לפתור את הבעיה אז אתחלתי את המודם והחזרתי את כל ההגדרות של חיבורי הרשת למצב הקודם ואז התחברתי דרך החייגן וכל העבד. אחרי זה הגדרתי מחדש את המודם ולראוטר והגדרתי את ההגדרות במחשב וזה עבד ואבל עכשיו זה קרה לי עוד פעם ואני לא מצליח לפתור את הבעיה. עשיתי את כל מה שעשיתי בפעם הראשונה שזה קרה וניסיתי עוד מלא דברים וכלום לא עוזר. לפי דעתי הבעיה היא שכאשר אני מגדיר שהמודם יהיה PPPoA אז יש לי את ההודעה :…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקזה עזרה אני לא יודע מה לעשות!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-