עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Pintuk,

אני מעוניין להקים כזו בבית. מישהו עשה ויכול לחוות דעה? ביצועים? יציבות? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by alfus73,

שלום רב, קראתי את המדריך המקיף והוא עזר לי במקצת ולא בגלל שהוא לא טוב אלא כי הוא לא להדיוטות כמוני. מס שאלות. 1. האם תוכלו לתאר בצורה טכנית, שלב אחרי שלב, בעברית, כיצב "להפנות פורטים" כדי למנוע LowId ב- Emule ??? 2.איזה ערך צריך לרשום בהגדרות האבטחה כדי למנוע מאחרים לגלוש ברשת האלחוטית שלי ???במדריךרשמתם ש- wepהוא "חובבני" ("...בהקשר כדאי לציין שהגדרת האבטחה האלחוטית דרך תפריטי בזק, קובעת אבטחת WEP שהיא כמעט חסרת משמעות.") אני לא רוצהל שלם לבזק למשך שנתיים 7 ש"ח בגלל 2 שאלות אלה. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Satlan,

אהלן, אני מתעניין במושג Internet Socket,שימושיו והסבריו ! אשמח לשמוע את המומחים. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. בביתי רשת ביתית, שני מחשבים המחוברים בעזרת כרטיסי רשת 100/10 עם כבל רשת, לאחד מהם יש חיבור אינטרנט והפעלתי את אפשרות הICS של חלונות על מנת לתת גם למחשב השני גישה לאינטרנט. שאלתי היא, האם ניתן לעשות SHARING בנוסף לSHARING של חיבור האינטרנט, במחשב הראשי מותקן כרטיס 1394, שמופיע כחיבור 1394 בחיבורי רשת בלוח הבקרה., הייתי רוצה לחלוק את החיבור הזה עם המחשב השני. כך שאם אחבר מצלמת DV למחשב הראשי דרך FIREWIRE ואפעיל את MOVIE MAKER, אוכל לעבוד עם המצלמה, מהמחשב השני, ולא מהמחשב הראשי. (אין לי אפשרות פשוט להעביר את כרטיס ה1394 למחשב המשני, הוא מובנה בלוח אם). *** שני המחשבים מריצים בהצלחה WINXP PRO SP2 עם כל עדכוני האבטחה... שאלה נוספת, לגבי רשת ביתית אלחוטית: הבנתי שברשת ביתית חו…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אוקייי הבעיות שיש לתבל עם אינטרנט זהב כבר שברו לי ת'גב, שבשבוע האחרון הייתי צריך כל יום לפחות 3 פעמים להפעיל מחדש ת'מודם... והמודם כנראה תקין... אז אני חושב לעבור לספק אחר, וגם להוריד חבילה...(עכשיו אני ב 1.5, אני יורד ל"צינון" ב750 לכמה זמן..) חשבתי על נטויז'ן, מה דעתכם? תציאו ספקים שנותנים הכי הרבה מהירות, ועם הכי פחות בעיות... תודה מראש tom3r

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני יודע שבשביל לפתוח פורטים אני אמור להקיש בשורת הכתובת של האקספלורר את הכותבת אייפי של המודם/נתב (הכתובת שלא משתנה) ואז אמור להפתח דף שדרכו אני אמור להגדיר איזה פורט לפתוח אבל הבעיה היא שכל מה שאני רואה באתר ההוא זה את זה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם. יש לי 4 מחשבים בבית - 3 בחדר שלי ו-1 מחוץ לחדר. אני רוצה גישה בין כל אלו שבחדר במהירות 1gbps עבור העברת קבצים (זה שמחוץ לחדר מחובר בצורה אלחוטית). כמו כן אני רוצה שלכולם יהיה אינטרנט. ציוד קיים: ראוטר אלחוטי עם NAT מדגם Netgear 108 Mbps WGT624 עם חיבורים של 100mbps מודם Alcatel SpeedTouch ADSL חשבתי לעשות כך: מודם האלקטל - מחובר לראוטר האלחוטי. הראוטר האלחוטי - מחובר ב-WIFI למחשב שמחוץ לחדר, ומחובר בכבל אתרנט ל-Gigabit Switch קטן שארכוש. כל 3 המחשבים (והראוטר האלחוטי) יחויברו לסוויץ'. נשמע הגיוני? יש פתרונות יותר אלגנטים? יש המלצות על סוויץ' ג'יגהביט זול? חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6042

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Cheif,

קצת קשה להאמין, אבל אתר NetCheif חוגג היום 4 שנים להקמתו. במהלך 4 השנים הללו הפך האתר למקור מידע יחודי על נתבים, רשתות ביתיות ואינטרנט וגולשים רבים בישראל וברחבי העולם רואים בו מקור מידע עיקרי לנושאים אלה. בלא מעט חיפושים בגוגל הקשורים לנושא, עולה www.netcheif.com כתשובה הראשונה והאמת היא שאני מאוד גאה על כך. כך לדוגמא חיפוש אחרי המושגים "רשת ביתית", "שיתוף אינטרנט" או "ראוטר", מעלה עשרות ומאות אלפי תוצאות בהם NetCheif ממוקם ראשון. אפילו חיפוש אחרי מילה ג'נרית כמו "נתב", ממקם את NetCheif במקום השלישי (אחרי נתב"ג וויקיפדיה) וזאת מתוך כ-4 מיליון תוצאות. אין לי אלא לנצל את ההזדמנות הזו ולהודות לכחצי מיליון גולשים יחודיים מ-150 מדינות שונות ברחבי העולם שביקרו באתר ב-4 השנים ה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אם אני מוריד יותר מ20 גיגה האם האם מאיטים את הגלישה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום קניתי מחשב נייד עם windows xp לפני כמעט שנה עם הכרטיס Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection מאז ומעולם היו איתו בעיות. הצלחתי להתחבר איתו לרשתות אלחוטיות בלי שום בעיה והוא תמיד היה מזהה רשתות. אך אינו היה מזהה רשתות אלחוטיות לאחר חזרה ממצב stand by או sleep. כמעט תמיד היתה הבעיה הזאת. בימים האחרונים הוא בכלל לא מזהה רשתות אלחוטיות בסביבה. ואין סיכוי שזה הראוטר שלי, כי תמיד הוא מזהה איזה 4 רשתות אלחוטיות מהשכנים ופתאום הוא לא מזהה כלל. עדכנתי את הדרייברים והסרתי את הכרטיס ממנהל ההתקנים כמה פעמים ושום דבר לא עוזר אני כבר מיואש. אשמח אם תעזרו לי למצוא פתרון לבעיה, כי בדקתי באתר של אינטל וגיליתי שאין בכלל תמיכה טכנית בישראל ככה שאין לי למי לפנות. תודה מראש, אלו…

11. יש לי כרטיס של ABIT (כן כן, זכיתי בהגרלה). איך אני עושה הארכה לאנטנה. הכבל המובנה רק 1מטר וזה כלום. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ofekd23,

שלום ותודה לכל מי שעוזר לי יש לי כמה שאלות שאני לא מבין 1 מה אני מגדיר בכול מצב ? R1-ISP> R1-ISP# R1-ISP(config)# 2 מה ההבדל בן ? line interface 3 איפה אני מגדיר ססמה ל telnet

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by בזיק,

יש לי נייד שאני רוצה לחבר לחיבור האינטרנט דרך ראוטר. נאמר לי שזה מלווה בip קבוע. זה לא נראה לי רצוי. האם יש איזו תוכנה מומלצת שמשנה את הip של חיבור ראוטר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. האם למישהו יש ניסיון בחיבור מדפסת (במיוחד אם מדובר במדפסת הספציפית הזו) בעזרת כ.רשת אלחוטי? כרגע היא יושבת לי על השולחן וחונקת לי את המרחב, הייתי רוצה לשים אותה על שולחן אחר ולהשתמש באופציה שלה לחיבור אלחוטי, אבל לפני שאני הולכת וקונה את הציוד לכך, אני צריכה לדעת אם זה הולך להפוך את חיי לסיוט, או שזה אמין.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם ! קיבלתי היום מודם של WOW B-FOCUS ROUTOR 270PR. אני חיברתי אותו לראוטור שלי EDIMAX BR-610K התקשרתי לבזק לא עזרו לי בגרוש רק אמרו תגדיר את הראוטור שיעבוד עם PPPOE. אז אני מבקש שתעזרו לי להגדיר. צרפתי גם תמונה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/h/i/t/m/a/n/x/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200402101501315076/200406241104516056/Edimax.JPG

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן, ברשותי ראוטר+מודם במכשיר אחד של בזק D-Link לפי מה שקראתי הוא על הפנים, וגם אני מרגיש את זה שאני מוריד טורנטים ומלא מכשירים מתחברים אליו אני מעוניין לרכוש את Netgear WNR3500 מ012 סמייל. רציתי לשאול אם הוא לא יעשה לי בעיות בטרונטים כי הבנתי שזה קשור למפרט הפנימי שלו ואני לא כל כך מבין בראוטרים כמו כן רציתי לשאול אם הוא יתמוך ברשת NGN החדשה ובמהירויות של מעל 50 מגה שאני ידע לטווח הארוך כי הבנתי שלא צריך מודם בשביל להתחבר למהירויות גבוהות. בנוסף אם אני קונה אותו האם המודם שלי של בזק שהוא מאוד ישן של Aztech 600E לא יפגע במהירות הגלישה בזמן הורדת טורנטים או יהיה צוואר בקבוק לראוטר תודה ושבת שלום. שחכתי להוסיף: יש לי בבית מחשב אחד שמחובר בקו ועוד 3 מחשבים שמחוברים באל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by miycel,

היי חברים, אני מתקין בבית רשת סיבים אופטיים במהירות 1Gb של פרטנר עם המודם הזה נתב Technicolor DGA2232, ובגלל שאני לא יודע אם הוא טוב ומכסה את כל הבית בגודל של 100 מ' אני מעדיף להגדיר אותו כמודם בלבד ולרכוש ראוטר איכותי. באתר של KSP מצאתי את הדגם הזה: ראוטר D-Link 802.11ac Wireless AC2100 Dual Band DIR-2150, מבקש חוות דעת האם שווה את המחיר של 350 והאם קיימת חלופה יותר משתלמת. כמוכן אני מעוניין לרכוש את הרכזת הזאת: מתג TP-Link TL-SG1008D 8 Ports 10/100/1000Mbps ב89 ש"ח בשביל רשת קווית בבית. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. בבקזה עזרה אני לא יודע מה לעשות!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ronensh,

כיום אני עובד על 30 מגה קיימת אפשרות מהוט לעבור ל100 מגה, אני עובד אם IP קבוע בגלל חיבור מרוחק למחשב כולם טוענים שלא ניתן יהיה להתחבר ויהיו הרבה ניתוקים? האם נכון הדבר??? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ruve,

איך מתקינים אינטרנט מהיר? (מבחינת ההגדרות במחשב)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Ron-Z,

שלום, ברשותי נתב PAR-720G ברשת ביתית HPNA3 כבר שנה שעובדת מעולה עם מספר מחשבים, פרט לעובדה שאם במשך כמה שעות (מעל 4 שעות) לא גולשים פעיל באינטרנט, יציאת האינטרנט מתנתקת (נורית Internet בנתב כבוייה). הנתב מתנתק גם אם Emule, Skype מחוברים. בד"כ כאשר המחשב והנתב נשארים פועלים במשך הלילה, בבוקר הנתב מנותק (Internet כבוי, ADSL מחובר). תמיכת בזק לא מוצאת פתרון וכך גם ספק האינטרנט. השבוע החלפתי עפ"י המלצת תמיכת הרשתות של בזק את הנתב. הכל עובד נפלא - פרט כמובן לעובדה שהנתב ממשיך להתנתק (רק בזמן המתנה). שאלתי: האם ייתכן כי הניתוק הוא פעולה יזומה של הנתב - ואם כן - איך משנים הגדרה זו?פרוטוקול התיקשורת הוא PPPoA

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. חברת TP-LINK איבדה שני שמות מתחם המשמשים להגדרת מוצריה. המשמעות היא ששימוש ב-URL ולא ב-IP של הנתב עלולה לחשוף את המשתמש לסיכון אבטחתי משמעותי. הפרטים בפוסט המצ"ב.http://www.netcheif.com/blog/?p=6316

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by PT,

הוא כל הזמן הופך לפרח צהוב ואז מתחבר בחזרה וזה משגע אותי! סימנתי לו keep connection alive גם פתחתי את פורט 5190 שהוא משתמש וזה לא עזר הדגם של הראוטר הוא Netgear 814 אם זה עוזר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. האם אני היחיד שחווה זאת מספר שנים? אני עכשיו מחובר ל 014 ואחרי 20 דקות של הורדה לפעמים אפילו שעה האינטרנט פשוט מתנתק (חיבור MPLS) וזה מצריך ממני להוציא את המודם מהחשמל ולהחזיר חזרה הבעיה הזאת היתה לי גם עם 012 וגם עם 014

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן. יש לי 5 מחשבים שמחוברים ברשת עם כבלים. כולם מחוברים לקופסא חיצונית. הוגדר מחשב אחד ראשי שכל ארבעת המחשבים האחרים "מושכים" ממנו מידע. הרשת כל הזמן קופצת. פעם היא מזהה את המחשבים האחרים ופעם לא. כשאני אומר פעם זה כל שעה. כל הזמן זה קורה לא אחת ל... ועוד בעיה, הרשת גם כשהיא פועלת, היא זזה מאוד לאט. יש למישהו פיתרון לבעיה? למה הרשת קופצת כל הזמן כשכל הכבלים עדיין מחוברים והנורות דולקות בצבע ירוק (שהכל עובד כמו שצריך)? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.