עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Trumpeldor,

יש להם את המבצע החדש ואני שוקל להצטרף .... אין לי בעיה להתחייב לחצי שנה כי המחיר מצויין למישהו יש איזה שהם השגות ????

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by USR,

רציתי לדעת האם אפשר לעשות אינטרנ בכבלים גם עם יש לי YES טלויזיה בלוין??? ??? ??? ??? :

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכל חברי הפורום בשעה טובה עברנו לגור בבית קרקע בן 2 קומות. אני אשמח לקבל עזרה בנושא ציוד חדש שצריך לרכוש (מודם, ראוטר, HUB, SWITCH וכו'...). כל הבית מרושת בכבלים CAT 6. מחובר לתשתית בזק במהירות 100 מגה (DSL או VDSL – לא כ"כ בטוח...) כל קומה מרושתת בפני עצמה (חיבור כוכב), כלומר כל כבל רשת מכל חדר מגיע לארון חשמל. ובין הקומות יש כבל שמחבר את ארונות החשמל. הצרכים שלנו: · כיסוי WIFI בקומת כניסה בלבד (כלומר לא רוצה להכניס משדר WIFI נוסף לקומה ראשונה) · בקומה ראשונה יש טלוויזיה UHD שמחוברת לרשת ואמורה להזרים גם תכנים UHD · מערך של 6 מצלמות IP עם DVR (עדיין לא נקנה) · מערכת אזעקה שגם כן…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. ציוד כמו כבלים מסוכך (גליל), לא מטרים בודדים, שקעים, תקעים וכו'... ???????????????????????? ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by liordavid,

מחפש ראוטר שיהיה גם עם חיבורי LAN כרגע יש 2 מחשבים מרכזיים בבית שמחוברים חוטית לראוטר כל שאר המחשבים יקלטו בצורה אלחוטית - 3 ניידים, PDA, מחשב נייח, 2 סמארטפונים. בית מלבני 100 מ"ר עם קירות סטנדרטיים (מקסימום 3 קירות בקליטה מינימלית) הנני מחובר כרגע לתשתית כבלים - אך אולי בעתיד אהיה מחובר לבזק. האם כדאי להוסיף אנטנה מוגברת (מאיביי כנראה) - כמו כן המלצות לאנטנה. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tolan,

בימים הקרובים אני אמור לקבל מבזק מודם ל- ADSL. רציתי לדעת איזה מודם כדאי לבקש (יכול להיות גם רשת וגם usb). והאם למישהו יש נסיון עם מודם ECI B-FOCuS 270PR ? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by bd,

הפכתי את ההוטבוקקס למודם דרך השירות והוספתי ראוטר tp841n הפכתי תכרטיס רשת הביתי לכתובת פנימית 192.168.1.100 ב dmz גם וגם הפניית פורטים לפי השרת עם פורט 3500 בתוכנת serv-u עם משתמש וכל ההגדרות. בפיירול הפנימי של וינדוס 7 הגדרתי כניסות ויצאות לתוכנה וגם בנוד 32 . אני מצליח להתחבר למחשב ftp מהרשת עצמה דרך האיפי הפנימי והחיצוני אבל דרך רשת אחרת לא מצליח , מהי הסיבה ואיך מתגברים עליה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. בשבוע האחרון אני לא מצליח לגשת לממשק של הראוט. אני עושה זאת ע"י כניסה ל IE ושם אני כתוב 192.168.2.1 ואז אמור להופיע לי הדיאלוג של הכנסת שם המשתמש וסיסמא אך זה לא קורה. מדוע? ואיך ניתן לתקן ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by omerbt,

שלום, אני רוצה להפריד בבית שלי את הרשת הפנימית בבית שלי לשתי רשתות נפרדות. האחת רשת ל"בית חכם" (אבטחה, חיישנים, מצלמות, תאורה,...), ולרשת משתמשים רגילה (מחשבים, טאבלטים וניידים...) חשבתי על האפשריות הבאות, ואשמח לשמוע את דעתכם על יתרונות וחסרונות לכל אפשרות. 1. ראוטר ראשי, מפוצל לשני VLAN שונים. כל VLAN מחובר לSWITCH שונה. Switch אחד לשרת "משתמשים", Switch שני לרשת "בית חכם". 2. ראוטר ראשי מחובר לSwitch אחד לרשת "משתמשים". ראוטר `משני` מחובר לרשת "משתמשים" , שאליו יחובר Switch לרשת "בית חכם" . 3. ראוטר ראשי מחובר לSwitch אחד לרשת "משתמשים". Raspberry PI עם שני ETH, יחובר לרשת "משתמשים" מצד אחד, ולרשת "בית חכם" מצד שני. ה Raspberr…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by RT-PRO,

שלום לככככלום !! שנים שלא כתבתי פה שמח לחזור ולשאלתי: אני עכשיו מחבר שני מחשבי XP לרשת ויש לי כבל רשת רגיל רציתי לשאול איזה חוטים אני צריך להצליב לרשת תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by crik,

ככה בן דוד שלי השבוע עובר לדירה חדשה ויש לו 3 ממירים של לווין שהם צריכים להיות מחוברים 24 שעות מחוברים לאינטרנט.. כמו כן, יש לו ראוטר אלחוטי של D-LINK אבל יש בממירים יש רק חיבור של רשת רגילה.. והוא לא רוצה למתוח ב3 קומות כבלים של רשת... האם יש מכשיר אשר עושה את החיבור הזה שאפשר להגדיר במחשב רגיל את החיבור של הרשת האלחוטית ואז לחבר את זה לממיר וזה יעבוד רגיל?? יענו שיש חיבור של כבל רשת בצד השני עם אנטנה שיוגדל עם הסיסמה והכל של הרשת שבבית האם יש דבר כזה? אם כן איפה ניתן למצוא וכמה זה עולה תודה משה ש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by someone,

כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי בעייה כזאת: בNetwork Connections יש לי שני דברים, Local Area Connection וLocal Area Connection2 הראשון תמיד עם X אדום עליו וכתוב בקטן NETWORK CABLE UNPLUGGED. ועל השני זה מתחיל אותו דבר ואז כל פעם משתנה לENABLED וחוזר בחזרה לUNPLUGGED, עד שאחרי כמה שניות או דקות זה מתחבר ועובד מצויין... עכשיו שאני מסתכל נוסף משהו שנקרא: Local Area Connection 2 ב- NOAZ-1 שנמצא תחת INTERNET GATEWAY וזה עדיין עובד טוב... אני בתבל ו012, למישהו יש פיתרון???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by omrij,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1619 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4042 זה משנה בכלל? יש משהו שצריך לדעת על SWITCH לפני שקונים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שוחחתי עם הנציג, הבנתי ממנו שהם מספקים ראוטר בעלות של 25 שח לחודש, ראוטר של חברה ממש עלומת שם. אני צריך ראוטר טוב. אין לי גישה מהמחשבים בבית לכבל רשת. שאלותי הן כאלה: 1. האם משתלם לי לעשות 1 גיגה מהירות כשאני מחובר דרך WIFI (לא חשוב כרגע מחיר החבילה)? 2. האם זה נכון מה שאמר לי הנציג שאם אני לא רוצה את הראוטר שלהם, אני צריך רק ראוטר ולא מודם ראוטר? 3. האם אפשר לקבל המלצה על ראוטר כזה? עד סביבות 400-500 שח. או שאפשר להסתפק במה שסלקום נותנים. 4. אינני איש רשתות מקצועי אבל לא ידיים שמאליות, האם אסתדר בהתקנה של הראוטר? 5. אם אני לוקח את הציוד של סלקום. כדאי להוסיף 10 שח עבור mesh? תודה רבה מאוד לכל העוזרים!

15. שלום רב: לאחר כמה פעמים שבעת הדלקת ההוטבוקס שלי דרך המפצל שקעים שאליו הוא מחובר (אני מכבה אותו ואת שאר הציוד הנלווה, בעת כיבוי המחשב או בעת הכנסתו למצב שינה), הייתה לי הרגשה כאילו לוקח לו שעות עד שהוא עולה ויש לי אינטרנט, החלטתי למדוד כמה זמן חולף מרגע הדלקתו ועד שיש לי אינטרנט. משך הזמן שנמדד מהרגע שהדלקתי את ההוטבוקס שלי ועד שהיה לי אינטרנט, הוא 1:30 דקות. האם זה משך זמן נורמאלי שלוקח להוטבוקס שלי לעלות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. האם זה הגיוני והאם כדאי להעלות את המהירות למאה מגה אצל בזק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, אני נמצא כרגע בשלב של בדיקת התכנות ועלויות של אתר חדש שאני מתכוון לפתוח ויש לי הרבה שאלות. קראתי קצת ברשת אבל בעיקר התבלבלתי. אשמח אם מישהו יוכל לענות ולעשות קצת סדר. בגדול, מדובר באתר שיאפשר למשתמשים צפיה בסרטי וידאו ארוכים מאוד (בין שעה וחצי לשעתיים), כלומר סטרימינג של וידאו ארוך. השאלות שלי: 1. האתר ישרת בעיקר משתמשים מאירופה (כל אירופה, מזרח ומערב) - איפה כדאי למקם את השרת כדי שיהיה יעיל מבחינת מהירות? זה משנה בכלל? (ההעדפה שלי היא שהשרת יהיה בארץ. זה יקל עליי להעלות את החומר עליו. אבל לא על חשבון מהירות לחו"ל) 2. מדובר בסדר גודל של חצי עד 1 טרה של קבצי וידאו אבל אני לא חושב שיהיו יותר מ-10 צופים בו זמנית. אז צריך שטח אכסון גדול עם יכולת סטרימינג אבל רוחב …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני יודע שבשביל לפתוח פורטים אני אמור להקיש בשורת הכתובת של האקספלורר את הכותבת אייפי של המודם/נתב (הכתובת שלא משתנה) ואז אמור להפתח דף שדרכו אני אמור להגדיר איזה פורט לפתוח אבל הבעיה היא שכל מה שאני רואה באתר ההוא זה את זה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by barbar100,

שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב נייד חדש מהעבודה(HP) ואיני מצליח להתחבר לרשת. הוא מתחבר לראוטר שלי אולם אינו יכול להציג אך דף מהרשת. מניח שיש כאן בעיית הגדרות ומבקש את עזרתכם(012 והוט לא יכלו לעזור...) תודה מראש בר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by FishnZone,

טוב לא מזמן התחילה לי בעיית שימוש באינטרנט בתוכנות ובמשחקים, הגלישה בדפדפן בסדר גמור. ללא קשר למחשב היה צורך בפרמוט לכן אין קשר להגדרות מחשב / בעיה במחשב / אנטי וירווס / פיירול. נכנסתי אל הנתב 10.0.0.138, עשיתי לו איפוס, ומאז הסקייפ, TV, תוכנות ומשחקים לא עובדים למעט הדפדפן. כיצד אני מסדר זאת? מה הרסתי? הבנתי שצריך לקנפג את זה מחדש בגל הרסטור? יש מישהו שמבין בזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Torian,

הגרסה האחרונה כוללת שרת מדפסת! תהנו http://www.tplink.com/en/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1#tbl_j

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הגדרתי פורט ליוטורנט , בתוכנה יש מבחן לבדיקה האם הפורט פתוח , ובמבחן יוצא שפעם הוא פתוח ופעם הוא סגור . הראוטר שלי הוא לינקסיס WRT54GL , המבחן של יוטורנט הוא מאוד קצר , נראה לי שאם המבחן היה כמה שניות יותר אז הפורט היה עובר את המבחן תמיד , מה נראה לכם ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Nirtz,

אהלן, אני מחפש נתב חזק יחסית, הנתב שיש ברשותי כרגע לא מספק אותי ונותן קליטה חלשה מאוד לחדר חיצוני בבית. הנתב שיש לי כרגע הוא Rotal RTA 1025W. אני לא יודע מה התקציב כי אני לא יודע מה טווח המחירים, אז אשמח אם תתנו לי נתבים מכל קצבות הסקאלה. כמו כן חשבתי אולי לקנות פשוט מתאם אלחוטי חזק יותר, למרות שמה שיש עכשיו הוא די חזק ומגיע עם אנטנה, אבל עדיין מקבל קליטה חלשה מאוד. תודה חבר'ה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן, יש לי מודם נתב אלחוטי מדגם Rotal - RTA 1025W שנמצא בתוך ממ"ד (כרגע האופציה היחידה). לצערי הוא משדר מאוד חלש למי שנמצא מחוץ לממ"ד. מחפש פיתרון זול ויעיל... תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Cheif,

נראה שמיזם האינטרנט המהיר, שיתבסס על הסיבים האופטיים של חברת החשמל ויתחרה בבזק וב-HOT תופס תאוצה. http://www.netcheif.com/blog/?p=1500

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.