רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש ראוטר תומך WDS עד 400 ש"ח, שישמש אותי כ AP אלחוטי (כלומר ללא צורך בחיבור קווי בין שתי הנתבים). תודה ראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לאחרונה יש לי בעיה מוזרה עם הראוטר שלי (Edimax 6524K) כאשר אני מנסה להיכנס לעמודי אינטרנט מסוימים, הוא פותח לי תיבה ובה אני צריך להכניס את שם המשתמש והסיסמא של הראוטר במקום להיכנס לעמוד המבוקש. כאשר מכניסים את שם המשתמש הוא נכנס לתפריט של הראוטר. כאשר אני מחובר לאינטרנט דרך המודם ישירות התופעה לא מתרחשת. מישהו נתקבל בתופעה דומה או יודע לפתור את התופעה המציקה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חיבור בין שני נתבים 3 קום באלחוטי בינהם בפקודת ה WDS לפי מה שהוסבר לי שבנתב המישני צריך לבטל את ה DHCP ומה קורה אם כן יפעל ה DHCP במישני, כי כרגע במחשב הנייד מגודר כתובת סטטית ולא אוטומט
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי נתב ל d-link br615. כל המחשבים בבית ו-iPhone מחוברים אליו ומתפקדים היטב, פרט לנושא אחד: אני לא מצליח לשמוע רדיו אינטרנטי דרך תוכנה Israeli Radio ב-iPhone. לפני החלפת הנתב הכל עבד קשורה. אני כן מצליח לשמוע אתרי רדיו דרך מחשב שולחני. האם נדרשת הגדרות מיוחדות בנתב?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית במהירות 54Mbs בתקן G. משום מה בהעברת קבצים ממחשב אחד לשני המהירות אינה עולה על 1MB לשניה, בעוד שציפיתי ללפחות 3-4MB לשניה. הקליטה בשני מחשבים היא מצויינת, לפי windows. מה עליי לבדוק ולעשות על מנת להבטיח מהירות מקסימלית? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המודם של אורנג' http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/Accessories/Modem2/pages/Novatel2/smartbox/ אני צריך כרטיס רשת שיתאים למודם הזה אחד שעולה 100-120 שקל ולא USB מאיפה אפשר להשיג? ועוד שאלה המודם הזה טוב? הוא שווה משהו? מה אפשר לעשות איתו מבחינת מודמים אחרים? הוא תומך qos ? אם לא ואני רוצה להגביל את אחי במהירות אני חייב netlimiter? ואני חייב להתקין אותה על המחשב שלו ? כי אני לא מוצא דרך לחבר את המחשב שלו לתוכנה שהתוכנה מותקנת במחשב שלי.. אני רושם את הIP שלו וזה נותן שגיאה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב לא מזמן התחילה לי בעיית שימוש באינטרנט בתוכנות ובמשחקים, הגלישה בדפדפן בסדר גמור. ללא קשר למחשב היה צורך בפרמוט לכן אין קשר להגדרות מחשב / בעיה במחשב / אנטי וירווס / פיירול. נכנסתי אל הנתב 10.0.0.138, עשיתי לו איפוס, ומאז הסקייפ, TV, תוכנות ומשחקים לא עובדים למעט הדפדפן. כיצד אני מסדר זאת? מה הרסתי? הבנתי שצריך לקנפג את זה מחדש בגל הרסטור? יש מישהו שמבין בזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא כל הזמן הופך לפרח צהוב ואז מתחבר בחזרה וזה משגע אותי! סימנתי לו keep connection alive גם פתחתי את פורט 5190 שהוא משתמש וזה לא עזר הדגם של הראוטר הוא Netgear 814 אם זה עוזר
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ציוד כמו כבלים מסוכך (גליל), לא מטרים בודדים, שקעים, תקעים וכו'... ???????????????????????? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו כבר בדק, אצל איזו ספקית אינטרנט הכי כדאי לארח אתר? (אירוח של מתחת ל-50MB)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מערך הרשת הבא: מודם מוטורולה של הכבלים > מתאם שיחות של נטוויז'ן > נתב קווי של Edimax (משהו פרימיטיבי). עכשיו אני רוצה את הנתב של אדימקס להחליף בנתב אלחוטי שיענה לי על שני צרכים: 1. שיקבל בדרך טובה ומהירה תקשורת בין 4 מחשבים וחיבור אינטרנט של 12 מגה. 2. יש לי בית בן 2 קומות כאשר החיבור של האינטרנט נמצא במרכז הקומה העליונה אני צריך משהו עם יכולת שידור חזקה שייתן לי קליטה אלחוטית בכל הבית. מה מומלץ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כשאני ניכנסת לאתר מאקו מופיעה לי ההודעה "הדף אינו מגיב". באתרים אחרים הודעה זו לא מופיעה. מדוע זה קורה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר במחשב אחד להוריד קבצים אבל שישתמש באינטרנט שמחובר עם כבר הרשת וגלישה תשתמש ב WIFI?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אתה חושב שקניית ראוטר תשפר לך את הפינג במשחקי רשת, אתה טועה. הפינג הגבוה הוא עקב מחסור ברוחב פס, ולא עקב המחסור בראוטר.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Sorry, but I don't have hebrew keyboard. Ma ani jahol i ejfo laasot Port Forwarding , so I zarih liftoah port 5800 or 5900?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנא המשך לקרוא תחילה אם אתה מאמין שהשאלה הזו כבר הועלתה. אני צריך להדפיס את כל המספרים של ארמסטרונג שנעים בין 1 ל-10000. הבעיה שלי היא שכשהתוכנית שלי פועלת ומגיעה ל-150, היא לא עושה כלום. (1^3) + ((5^3)-1) + (0^3) במקום (1^3) + (5^3) + (0^3). כתוצאה מכך, הוא לא מדפיס 153 (מספר ארמסטרונג), כי הסכום הוא 152. לפי הדוח הזה, אני לא בטוח אם מספרים אחרים עושים את אותו הדבר. אבל בדקתי עד 200 ואין שום בעיה עם מספרים אחרים מלבד אלו באזור 150-160. האם זה באג מהדר? האם יש צורך להתקין מחדש את המהדר שלי? כרגע אני משתמש בחסימות קוד. #include <iostream> #include <math.h> using namespace std; in…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני יודע שטחנו את הנושא הזה 20 אלף פעם אבל בכל זאת חיפשתי והלכתי לדפים האחרונים ולא מצאתי תשובות. יש לי מודם אלקטל ששודרג ל-PRO. אני רוצה לפתוח פורטים מסוימים (בינהם הפורטים של ה-ICQ) ולהפנות אותם למחשב ספציפי ברשת (ישנם 5 מחשבים מחוברים). מישהו יכול לעזור לי עם זה ? תודה רבה מראש. The Doorman
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הבנה מינימלית ביותר לגבי רשתות ולכן אני פונה אליכם לעזרה. יש לי מחשב אחד בעבודה שמחובר קבוע לרשת של העבודה (10.10.12.140), כל התוכנות בשימוש היומיומי הן דרך הרשת הזאת (EMAIL, ERP, שיתוף קבצים). הבעיה הגדולה היא שאין אינטרנט. החברים הטובים בהנהלה חסמו. אני קיבלתי אישור מיוחד לאינטרנט אבל גם שם חסמו כמעט את כל האתרים, תוכנות המסרים וREMOTE DESKTOP שאני ממש רוצה להשתמש בהם. במקום העבודה שלי יש עוד רשת של חברה חיצונית שעובדת אצלנו. הרשת שלהם פתוחה לגמרי ואפשר דרכה לגלוש חופשי. הצלחתי להעביר כבל של הרשת הזאת עד המחשב שלי. התקנתי כרטיס רשת נוסף על המחשב (אחד ONBOARD והשני PCI). עכשיו יש לי שני כרטיסי רשת עם שני כתובות IP שונות (10.10.12.140 + 176.180.100.87) ע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד לפני שבועיים היו לי שני חיבורי חייגן לבזק בינלאומי ולנטויזין. מאחר ובבזק בינלאומי היו לי פינגים מאוד גבוהים לא יכולתי להיכנס למשחקי רשת וכחלופה הייתי משתמש עם חשבון הנטויזין שלי. לפני שבועיים קניתי PS3 ועל מנת לחבר אותו לרשת חייבים חיבור ללא חייגן (לא ניתן לעשות לו חייגן) ולכן ביקשתי בבזק לעבור לחיבור ללא חייגן. מרגע שהעבירו אותי לחיבור כאמור, אינני מצליח להתחבר לחיוג של נטויזין כנראה בגלל שבזק בינלאומי מחובר כל הזמן. האם בכל זאת יש דרך לעשות זאת ולהתחבר עם חייגן של נטויזין ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי ברשת האלחוטית בבית 4 מחשבים... 3 XP ואחד ויסטה. הכל עבד מצוין עד שפירמטתי את המחשב של הויסטה... כל האפשרויות התאפסו ועכשיו אני לא יודע איך להחזיר את זה למצב הקודם. הרשת עובדת (האינטרנט עובד) אבל המחשבים של הXP לא קולטים את הויסטה. כלומר הם לא יכולים לשתף איתו קבצים. יש תיקיות משותפות בין כל מחשבי הXP אבל אין ביניהם לויסטה. כל האפשרויות של שיתוף הקבצים בויסטה עובדות (הן נמצאות על on).. הבעיה העיקרית עכשיו היא שהמדפסת מחוברת למחשב ויסטה והמחשבים האחרים לא קולטים אותו אז אי אפשר להדפיס גם.. יש למישו מושג מה לעשות?? תודה mz155
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מצלמת IP מסוגFOSCAM דגם FI8918W אני לא מצליח להתקין אותה, הראוטר פשוט לא רואה אותה, צריך אולי לשנות משהו בהגדרות של הראוטר? בברכה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את המודם הפנימי שלי של ITEX למודם אחר בחיבור USB או רשת, עם עדיפות לרשת כדי למנוע מראש בעיות תאימות לויסטה. האם יש מודם מומלץ ל ADSL שכדאי לבקש מבזק? האם כדאי ללכת על מודם או שעדיף הראוטרים שלהם, למרות שאני לא זקוק ליכולות של רשת בשלב הזה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהוא הצליח לחדור לרשת הביתית שלי :pissed: . הרשת מורכבת מ Router חוטי + access Point אלחוטי המוגן ע"י mac address enable . נכנסתי ל router וראיתי שיש מחשב חדש ולא מזוהה שקיבל IP . משהוא יכל להגיד לי איך דבר כזה יכל לקרות?? :s05: האם הוא נכנס דרך ה web או דרך ה Access point ? איך אפשר למנוע את זה ? אם הוא נכנס לרשת יש לו גישה לסיפריות פרטיות במחשבים - איך מגנים על זה (כרגע כל המחשבים בבית כבויים)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי לקנות את ה dlink 825 וראיתי שני דגמים עם אותיות שונות ומספר אנטנות שונה וזה מבלבל האם יש שני דגמים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-