רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
http://code.google.com/speed/public-dns/ מישהו ניסה את השירות הזה? מה אתם אומרים בכללי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להחליף ראוטר אבל זה לא קשור........ מה זה יכול להיות? כל נתוני הקו תקינים אני בבזק בנלאומי וADSL עם מודם של B FOCUS 312
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/153/761.html : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=470573.0
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה 1: בזמן האחרון יש עלייה בתלונות לגבי ספקים שחוסמים או מגבילים תעבורת P2P, באמצעות קביעת תיעדוף ללקוחות (לפי IP), הגבלה ללקוחות שמורידים יותר מידי וכו'. מה קורה עם לקוחות שמחוברים ללא חייגן בכבלים (MPLS)? האם גם איתם משחקים משחקים כאלה? מצד אחד שמעתי שבחיבור MPLS הספק לא רואה את הלקוח מחובר במחשבים שלו (כי החיבור ישיר ל-HOT). מצד שני, אם כן משחקים איתם, לקוחות המחוברים MPLS בבעיה קשה יותר, כי אין להם שום יכולת לשנות IP בכוח ע"י ניתוק וחיבור מחדש. שאלה 2: נובעת ישירות משאלה 1 - נניח שאני מחובר MPLS. האם אני יכול, עם אותו המודם, לכפות חיבור עם חייגן דרך L2TP או PPTP?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר סימנס של בזק פשוט אותו חיברתי לקו אינטרנט ועוד ראוטר של TP LINK אותו הפכתי לAP. החיבור עצמו בסדר, עבדתי לפי המדריך ב NET CHIEF והכל הלך כמו שצריך. משום מה כשאני מתחבר לAP אין גישה לאינטרנט. כשאני נכנס ללוח בקרה של הסימנס (זה שמחובר לקו אינטרנט) כתוב לי את ה mac address של הTP LINK בwireless clients כך שלמעשה החיבור בין הראוטרים בסדר גמור רק החיבור בין ה tp link לאינטרנט עצמו לא עובד, משהו באמצע שם לא עובד. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה! המדריך לפיו עבדתי: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, קודם כל אני חדש פה , שמעתי שזה אחלה פורום שמח להיות חלק ממנו, שנית יש לי שאלה, מה ההבדלים בין סוויץ להאב זה אני יודע, אבל למה כל אחד מהם הוא בשכבה שונה במודל הOSI? אשמח לקבל תשובה מפורטת ועיניינת, חיפשתי בגוגל לא מצאתי תשובה מספקת
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקייי הבעיות שיש לתבל עם אינטרנט זהב כבר שברו לי ת'גב, שבשבוע האחרון הייתי צריך כל יום לפחות 3 פעמים להפעיל מחדש ת'מודם... והמודם כנראה תקין... אז אני חושב לעבור לספק אחר, וגם להוריד חבילה...(עכשיו אני ב 1.5, אני יורד ל"צינון" ב750 לכמה זמן..) חשבתי על נטויז'ן, מה דעתכם? תציאו ספקים שנותנים הכי הרבה מהירות, ועם הכי פחות בעיות... תודה מראש tom3r
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקזה עזרה אני לא יודע מה לעשות!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. לאחרונה האינטרנט פשוט הפסיק לעבוד, הקו מחובר, המודם מחובר, הכל נראה תקין - אך נראה לי שמישהו שיחק בהגדרות של הראוטר, אין לי מושג מי.. עכשיו, ניתקתי את הראוטר וחיברתי רק את המודם והאינטרנט חזר לעבוד, יצרתי התקשרות חדשה ולא על LAN/כרטיס רשת.. לפי מה שהבנתי צריך פשוט להגדיר את הראוטר חזרה, הבעיה שאין לי מושג איך אני עושה את זה - למישהו יש רעיונות? הראוטר שלי הוא של Level One - הדגם הוא FBR-1418TX פשוט לגרום לכך שהראוטר יעבוד עם שני מחשבים, זה הכל.. ועוד בעיה שדי מציקה לי, לטעון אתר לוקח לי לפחות 10-15 שניות, אין לי מושג למה ואיך.. אולי זה בעיה עם נטויז'ן? למישהו פה יש עוד בעיות עם המהירות אצל נטויז'ן? האיטיות פשוט מחרידה.. תודה לכל העונים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בבית תשתית מוכנה של רשת חוטית קיימת, רציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי לשדרג אותה לרשת של ג'יגה ? האם הכבלים אותם כבלים ? האם סוויטצ' פשוט של ג'יגה יפתור לי את הבעייה ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן יש לי 3 מחשבים בבית , שהמחשב שמחובר עם הנתב עם החייגן נמצא בחדר אחר אני מעוניין בחדר בו אני נמצא להתחבר לרשת עם 2 מחשבים בחיבור LAN כרגע אני מתחבר באמצעות מעין מפיץ של בזק אלחוטי שעובד דרך החשמל עם חיבור LAN אחד יש לי בנוסף נתב NETGEAR VVG2000 שלא בשימוש השאלה שלי היא האם אפשר לעשות לו סטאפ שיקח את הסיגנל של הרשת מהמפיץ האלחוטי\חשמל של בזק ויתחבר ל2 המחשבים בחיבור חוטי ואיך אם זה אפשרי אשמח גם לשמוע אם יש עוד דרכים תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! יש לי שני מחשבים בבית, שאחד מהם אני רוצה להשאיר דלוק אך מנותק ממסך או מעכבר ומקלדת, וברצוני שתהיה לי אופציה להשתמש בו מרחוק באמצעות המחשב השני שמחובר לאותה רשת ביתית. סטייל remote desktop המובנה של ווינדווס. אני לא רוצה אופציה לשליטה מחוץ לרשת. כמו כן אני רוצה שהשליטה תהיה אוטומטית בלי שצריך לאשר או להדליק איזו תוכנה במחשב הנשלט, כי כאמור הוא לא מחובר לכלום. איך הייתם ממליצים לעשות זאת? אני לא יכול להשתמש ב remote desktop כי הווינדווס שלי אומר שזה לא נתמך בגרסת home (מה שיש לי). אם מדובר בתוכנת צד שלישי רצוי שתהיה כמה שפחות "fishy" מטעמי בטיחות.. אשמח לרעיונות!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי משקפי vr ובשביל לשחק אלחוטי אני צריך מודם תומך 5ghz או wifi 6. כרגע יש לי hotbox 2, תשתית הוט ספק בזק בינלאומי. שיחקתי בהגדרות wifi יש לי שם 802.11 b/g/n או 802.11 b/g only או 802.11 n only בכל המצבים אני מקבל רק 2.4ghz וזה לא מספיק. יש איזה דרך להגדיר את זה או לבקש מהוט מודם אחר? (אני איתם רק באינטרנט). או שיש אפשרות לקנות מודם פרטי במקום שלהם? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם חמישה מחשבים. מערכות ההפעלה ברשת הן: windows98 ,windows2000. הרשת עובדת דרך hub של Dynamode מסוג 8 port 10/100 SW80010-D וכבלים ישרים (ללא הצלבות). במחשב אחד מותקנים 2 כרטיסי רשת: האחד מחובר למודם והשני מחובר ל-hub (מערכת הפעלה: windows2000). הרשת עובדת וכל המחשבים מתקשרים ביניהם - כולל מדפסות, סורק, צורבים, כונן גבוי ועוד. רק למחשב בעל המחובר למודם יש יכולת גלישה באינטרנט. עד עכשיו לא הצלחתי למצוא איך ניתן לשתף את יתר המחשבים. כל המדריכים שמצאתי מדברים על שתוף של שני מחשבים בלבד, ע"י שמוש בכבל מוצלב. זה לא פתרון מתאים ל-hub. אני יודע שאפשר להשתמש ב-router במקום ב-hub ואפשר להשתמש בתוכנות מדמות router. זה לא מתאים לי וברור לי ש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי מודם USB מחובר ל-ADSL ואני רוצה לעשות רשת רק עם אחותי... אם אני אתקין אצלי כרטיס רשת ואצלה כרטיס רשת היא תוכל לגלוש דרכי באינטרנט?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב(WIN XP ) שקולט אינטרנט אלחוטי והכל טוב ויפה איתו. ישנה אפשרות שאני אוכל לחבר את הראוטר(EDIMAX BR620WG) אל המחשב ושהוא ישדר לי את את האינטרנט של המחשב לשאר הקומה ? בעיה נוספת , כל פעם שאני מחבר את הראוטר אל המחשב ( קווית) המחשב מנסה לצאת לאינטרנט דרכו למרות שהחיבור האלחוטי עובד ומחובר לאינטרנט .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה נודע לי שאם אני מחבר hub למודם אז אני יכול לחבר אותו לכמה מחשבים והוא משמש כראוטר לכל דבר. עד כמה נכון הדבר? (למקרה שתשאלו - כן, יש לי חיבור ללא חייגן.) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם אני חייב ראוטר משלי כדי להתחבר לאינטרנט של השכנים? אילו מכשירים אני צריך כדי לקלוט WIFI בסביבה שלי? כגון: אנטנה חזקה? מגבר לWIFI? תקנו אותי עם אני טועה אני משתמש במחשב נייד עם כרטיס רשת מובנה וWIFI בגדול אני רוצה לנתק תאינטרנט מהוט בגלל זה אני שואל עם צריך ראוטר או לא. בלי קשר יש לי עוד שאלה לגבי הראוטר שלי של חברת הוט AMBIT u10c019 , הצפנתי את הראוטר בWEP, הוא גם תומך WPA וWPA2 ,ניסיתי להצפין אותו דרך WPA2 ומשום מה הראוטר לא מצליח לקבל כתובת אייפי משרת DHCP אלא רק דרך הצפנת WEP. אשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בנתב פרטי שקניתי שמחובר לנתב הישן של בזק שמתפקד אך ורק כמודם. שאלתי היא האם כדאי לקנות מודם בנפרד מבחינת תועלת (ניתוקים, איכות גלישה וכו')? אם כן אשמח להמלצה (בזק +בזק בינלאומי 100 מגה). תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם למישהו יש ניסיון בחיבור מדפסת (במיוחד אם מדובר במדפסת הספציפית הזו) בעזרת כ.רשת אלחוטי? כרגע היא יושבת לי על השולחן וחונקת לי את המרחב, הייתי רוצה לשים אותה על שולחן אחר ולהשתמש באופציה שלה לחיבור אלחוטי, אבל לפני שאני הולכת וקונה את הציוד לכך, אני צריכה לדעת אם זה הולך להפוך את חיי לסיוט, או שזה אמין.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אפשר לקבל מכם המלצה לרוואטר אלחוטי מבזק? מה כדאי לבקש? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתערוכת CES הנוכחית לחברת D-Link לא היה ביתן, אבל זה לא מנע ממנה להכריז על שורה של מוצרים חדשים ובינהם 4 נתבים ו-2 מצלמות IP. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3091
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-