עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by redead,

לא יודע אם זה קשור לפורום ואם מישהו יכול לעזור אבל בכל זאת אני ינסה.. לפני כמה שבועות עברתי לדירה חדשה והגיע טכנאי של בזק ועשה לי כאן שני שקעים חדשים, באחד מחובר הראוטר ביחד עם טלפון אלחוטי והשקע השני לא היה פעיל כי לא היה לי עוד טלפון.. אתמול קיבלתי את הטלפון האלחוטי השני וחיברתי אותו לשקע ומה שגיליתי היה זה שברגע שאני מרים את הטלפון החדש הוא מנתק לי את האינטרנט!! מישהו שמע פעם על כזה דבר?? אחד הדברים המוזרים שנתקלתי בהם.. מחר כמובן אני ירים טלפון לבזק ויזמין טכנאי אבל בכל זאת אולי מישהו נתקל ויודע את מקור הבעיה אז אני ישמח לדעת. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by neoyun,

שלום לפני כיומיים התחיל לי בעיה של מתאם רשת בראוטר Netgear . מה עושים במצב שכזה?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by smulikon,

אני כרגע שנה כבר לקוח של בזק. משלם על קו קל- 40 לחודש משלם על תשתית אינטרנט- 80 סה"כ- 120 לחודש בלי ספק אינטרנט. בהוט הם רוצים: תשתית- 80 התקנה חד פעמית- 100 בונוס- 3 חודשים חינם. הפחד שלי הוא שבהוט יהיו לי ניתוקים. כרגע בבזק אין לי בכלל ניתוקים והגלישה סבבה. מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 5.2k צפיות
  4. שלום רב.. כמו הרבה אנשים פה, אני גר בפריפריה, לכן אני לא יכול להתחבר ל ADSL..... שמעתי הרבה על חסרונות החיבור הזה של בזק, וקוויתי שכאשר יכנסו הכבלים לשוק, " הכל יסתדר"... אבל מהא התברר שהעתיד לא כל כך וורוד, כי מחירי הכבלים לא יהיה כל כך טוב, וגם החיבור עצמו, זה לא משהו.... אז אין הבדל ניכר בין שני החיבורים.. מה שמאוד הרגיז אותי היא העובדה שאני יכול להתחבר ל "טכניון" כספק ל ADSL, לכן חיבור ה ADSL כך יוצא ממש זול!! רק 99 ש"ח בחודש, כי חיבור כזה הוא חינם!!! אבל כמובן, אין באזורנו אפשרות חיבור ל ADSL... לכן השאלה שלי היא, האם בכלל תאפשר בזק יום אחד חיבור ל ADSL במקומות כמו אזורנו???? כל הזמן אני בודק באתר בזק אם אזורנו כבר תומך ב- ADSL, אבל הכל לשווא.... האם יש תקווה????? ת…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. עברתי היום מ3 מגה של 012 ל5 מגה של בזק בינ"ל. האינטרנט בקושי עובד. הביטורנט מוריד בסדר, וכשאני עושה בדיקה באתר של 014 זה מוריד בקצב שזה אמור להוריד, אבל לגוגל לדוגמה אני לא יכול להיכנס בכלל, לפייסבוק לוקח איזה 30 שניות להיטען וגם אז לא כל התמונות עולות, ועוד מלא אתרים בכלל לא עולים... לדוגמה לTL לוקח איזה 5 שניות לעלות ואז זה העלה רק חצי דף, כלומר יש לי להכניס שם משתמש וסיסמה אבל זה עוד לא טען את החלק של הכפתור אישור אני אתקשר אליהם מחר אבל עד אז יש משהו שאפשר לעשות? עוד דוגמה: הפורומים של גיימר עובדים ממש מהר, אבל האתר הראשי עצמו לא עולה לי בכלל! הבעיה כ"כ מוזרה שאני לא מצליח להבין אותה אפילו. אתרים מסויימים עובדים מהר, אתרים מסויימים לא עולים בכלל, חלק עולים חלקית וחלק …

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  6. שלום לכולם. החלטתי לשדרג את הנתב שלי וקניתי נתב של אדימקס דגם BR-6524n. אני מאוד מרוצה ממנו. עובד בצורה חלקה. יש לי 3 מחשבים בבית. 2 נייחים ו-1 נייד. מחשב אחד נייח מחובר לנתב עם כבל רשת ושני המחשבים האחרים מחוברים אל חוטית. הכל עובד בצורה חלקה. יום שישי קניתי כרטיס רשת אלחוטי USB גם של חברת אדימקס דגם EW-7718Un כדי להנות מתקן N. במחשב הנייד התקנתי את הדרייברים, חיברתי את המתאם ושם התחילה הבעיה. אין קליטה !!!! הקליטה עומדת על 10%-20% ולפעמים מתנתק לגמרי. בדקתי גם במחשב השני וגם שם אותה הבעיה. הנתב מוגדר לעבוד עם תקנים B/G/N. הנתב עומד בממ"ד. אבל זה לא אמור להפריע כי הרי עם כרטיסי רשת תקן G הקליטה עומדת על 60%-50% ואם אני פותח את דלת הממ"ד זה עולה ל-70%-80% בערך. לפי ההי…

• 18 תגובות
    • 5.4k צפיות
  7. Started by dad,

מישהו מכיר את הפטנט להגביר עוצמת האינטרנט

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. היי! אני מנגן ערוצי טלוויזיה חיה (LIVE IPTV) על המחשב, אבל VLC גומר את הבאפר לאחר 20-40 שניות כל פעם. ניסיתי לאתר הגדרות טובות יותר וגם לשחק עם ההגדרות בעצמי, אבל אני לא מצליח לשפר את המצב. מישהו מכיר הגדרות אופטימליות כדי לאפשר נגינה מתמשכת בלי גמגומים? הבעיה היא לא בחיבור שלי. הוא 500 מגהביט סימטרי בפייבר. תודה.

9. קבלו מה האיר את עיניי.. קבלו כאן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לילה טוב, היום התחדשתי בנייד חדש. יש לי בבית נייח, שמחובר דרך ה-smart box של אורנג'. רציתי לבצע בו שיתוף בין שני המחשבים. כרגע בנייד מותקן ווינדוס 7 ובנייח מותקן אקס פי גרסת הום. איך שהוא בעזרת המדריך הנ"ל : http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm ביצאתי את השיתוף, אם לומר את האמת אני לא יודע בכלל מה עשיתי אבל בסופו של דבר הצלחתי, בזמן הזה אני אפילו מעתיק קבצים לנייד מהנייח. השאלה שלי היא כזאת, על מנת שמישהו מהשכנים ירצה לגלוש דרכי הוא יצטרך ססמה כי הרשת שלי מאובטחת (כלומר ה-smart box) כאשר ביצעתי את ההגדרות בנייד הגעתי לשלב קיבלתי ססמה והיה כתוב באותה ההגדרה להדפיס אותה או לכתוב אותה. האם הססמה הזאת היא האבטחה שלי על מנת לא ליצור פריצות לנייד? שאלה שנייה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, גמרתי להתקין ולקנפג את השרת שלי וחברים שלי שומעים ממני מוזיקה,בלי לאגים,איכות מעולה והכל ממש מושלם! הבעייה שלי היא כזאת,ניסיתי לשדר וידאו והם אמרו שאת הקול שומעים מעולה אבל אין תמונה... מה אני צריך לעשות בשביל streaming של וידאו גם? יכול ליהיות שפשוט חסר להם קודק?... אייל

12. Started by do_k,

הי, אני מקווה שאני בפורום המתאים... אני מחפש סטרימר כדי שאוכל לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה ואני ממש לא מתמצא.. מה לחפש, נתונים, דגם וכו'... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by cateye,

לפעמים אני עושה בדיקות הורדה בSPEEDTEST ואני מגיע למספרים לא הגיוניים.. החבילה שלי היא 5M אבל אני מקבל לפעמים דברים הזויים הנה דוגמה: איך זה יכול להיות? עריכה: עשיתי עוד אחד והוא עוד יותר הזוי!

14. החל מאתמול אין לי אינטרנט (בזק בין לאומי), ורק היום אני יושב על הבעיה ואני רואה שאין לי גישה לנתב בכלל. הכתובת כניסה כמדומני היא 192.168.1.1 והיא לא עובדת. כשאני מחבר את המחשב לנתב יש לינק חיווי גם בנתב וגם בכרטיס רשת של המחשב. מה עשויה להיות הבעיה לפני שאני עושה RESET לנתב ומאבד את ההגדרות ששמרתי עליו? אני גם לא זוכר את הפרטי התחברות לאינטרנט שלי - הנתב עושה את פעולת החיוג לרשת דרך המודם. איפסתי את הנתב - לחיצה ממושכת על לחצן הRESET שנמצא מאחור - ועדיין איני יכול להיכנס לנתב ! עידכון: טוב לחצתי על כפתור הריסט למשך יותר מ30 שניות, נכנסתי לכתובת, והקלדתי שם וסיסמא admin רק לשם בדיקה שהוא נכנס לי אליו. לא הבנתי למה באיפוס מלא (יש צורך לעשות אותו) כתוב שיש צורך לכתוב את הס…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. מה טוב יותר האם WIFI 6 מביא מיידע שתואם HDMI 2.1 ? אני לא רואה אפשרות 12 BIT או 4K , לא רואה 4:4:4 לא מובן היתרונות במשחקים או סרטים ? https://www.tp-link.com/us/wifi6/

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by sgsg,

איך אני יכול להגביל את שיתוף האינטרנט רק למשתמשים מסויימים ברשת הביתית ? יש 4 מחשבים עם WIN XP מחוברים בעזרת HUB ואני רוצה למנוע משניים מהם גישה לאינטרנט, חיפשתי את המאפיין של "הרשאות" (permissions) שקיים בשיתוף קבצים רגיל אבל לא מצאתי. נ.ב אם זה עוזר שני המחשבים שאני רוצה למנוע מהם את הגישה נמצאים ב WORKGROUP אחר. זה יעשה את העבודה ???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by meidan,

הי, אני מחובר דרך הכבלים ו 012 בקצבים של 750/96. אתמול והיום היו לי הרבה בעיות בחיבור, בעיקר התנתקויות ו lags במשחקי רשת. היום אפילו לא הצלחתי לשלוח מייל קטן של 100kB. בדקתי באתר של 012 את המהירות הורדה והעלאה שלי. ההורדה היתה בסדר גמור אבל ההעלאה לא זזה. בדקתי אם יש איזה spyware שמנצל לי את ה upload אבל לא מצאתי כלום, מה גם שב netlimiter ה upload תמיד על 0. אם יש למישהו פתרון או מישהו שנתקל באותה בעיה אשמח לדעת. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מעוניין לחבר בין שני מחשבים סמוכים שלשניהם שתי יציאות רשת של 1G. יש לי ראוטר 100M אבל הוא רחוק ולא נגיש למחשב השני (יש כבל ארוך בודד שמחבר בין הראוטר למחשב הראשון). אני מאמין שאפשר פשוט לחבר switch 1G פשוט בין שניהם לא? אשמח מאוד להמלצה על דגם טוב ומשתלם וכמה מילות הסבר אם אפשר על אופן החיבור, הכבלים הנדרשים וכדומה. * לא צריך הרבה חיבורים או אפשרויות * חוטי 1G בלבד * אם קיים - ללא חיבור חשמל יעודי מסורבל. * קטן וחרישי ככל האפשר. * מהימן ויציב. רב תודות מראש, גונן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by galCool,

יש לי alcatel ונכנסתי למקום הזה שיש את האפשרות לפתוח את הפורטים.. אבל אני לא רואה את האפשרות nat.. מה יכולה להיות הבעיה?! תודה

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  20. מדובר שרוב הגולשים באתר שלי הם מישראל.

21. Started by SciFi7,

שלום החלטנו להפוך את הבית לאלחוטי אז אנחנו צריכים לקנות ראוטר, ומכיוון שאין לי מושג בתחום הזה אני צריך את עזרתכם, אז בבקשה תמליצו לי על ראוטר, נגיד עד 300 שקל אגב בבית יש 2 קומות אומנם אין קורות בטון או דברים שיותר מדי חוסמים אבל עדין 2 קומות... בין המחשבים עד עכשיו היה כבל שעבר, וד"א את המודם אני מחבר לראוטר?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by moti7,

כשאני מחבר אותו למחשב(הוא לא מתחבר בUSB) אני צריך להתקין דרייבר? כי יש לי דיסק שלו, אם אין שום דרייבר שקשור לראוטר שלי... אני מנסה להתקין אותו דרך הכתובת שאמרו לי לכתוב בשורת הכתובת בדפדפן אבל זה בכלל לא עולה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Fighter,

שלום כבר הרבה זמן אני שם לב שאתרים מסויימים נטענים סופר מהר וכשאני עושה להם פינג אז הם מקבל תוצאה של 15MS מה קורה פה בדיוק? זה סוג של סופר תעדוף מה שלא נשמע לי הגיוני כי יש מגבלת מרחק או שהם פשוט עושים mirror ישראלי לאתרים פופולאריים? בין האתרים יש את amd,nvidia,gamespy,ign אבל דווקא למשל את gamespot אין וזה מכעיס כי הוא האתר הכי טוב בתחום לדעתי מישהו יכול להסביר לי את התופעה בבקשה? ולאיזה עוד אתרים יש פינג נמוך אצליהם חוץ מאלה שציינתי? תודה

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  24. התקנתי רשת אלחוטית עם router של US robotics. התקשורת עובדת מצויין, כשהיא עובדת, אך מדי פעם המחשב שמחובר אלחוטית (כרטיס USB) מתנתק מהרשת האלחוטית - גם כשאני בכלל לא גולש - ואז אי אפשר לשחזר את התקשורת בשום צורה עד שאני עושה restart למחשב (עם windows xp). אחרי ה-restart הרשת מתחברת מעצמה ועובדת שוב מצויין בלי צורך לשנות משהו. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם זה נשמע כמו בעייה ברשת, או אולי בהגדרה אחרת של המחשב (מחשב חדש עם לוח אם 945PL של MSI)? הדרייבר שהשתמשתי בו לכרטיס האלחוטי הוא המקורי שבא עם ה-router והכרטיס האלחוטי. תודה.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by Shay08,

אני מעוניין לקנות ראוטר באזור קצת בעיתיי מחשב אחד יושב בקצה הבית מחשב שניה ישב ביחידה דיור לא בעלת קיר משותף לבית והמודם יושב כרגע בחדר שלא יהיה בו מחשב עכשיו לחדר הקרוב אני פשוט משחכתי כבל גם ככה לא רואים אותו הבעיה זה ליחידה דיור שנמצאת מחוץ לבית איזה ראוטר אתם ממליצים לי כי ניסתי את הTP-Line TL-WR541G אם כרטיס רשת USB TL-WN321G והאות היה נמוך יש ראוטר וכרטיס רשת שיותר כדי לי לנסות או שכולם יתנו לי את אותו אות לערך?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.