עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. פורסמה היום בגרופון הצעה לרכישת מגבר WIFI לשיפור טווח הקליטה והשידור של רשתות אינטרנט אלחוטיות בבית ובמשרד, ב-199 ₪ בלבד. ההצעה בקישור כאן אני מתגורר בבית בו התשתית של הוט ממוקמת מתוך ממ"ד אשר משמש כחדר עבודה. אל ה-HotBox מחוברים שני מחשבים קווית. בסלון הבית מיקמתי נתב אלחוטי אשר משמש להעברת/הגברת הרשת האלחוטית ליתר הבית ולא בהצלחה רבה. אין לי יכולת להעביר כבל חוטי מה-HotBox לנתב השני. האם המוצר אליו התייחתסי יוכל לשפר את המצב?? תודה. אמיר.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. הי מצב מוזר שלא ניתקלתי בעבר. יש לי שני לפטופים, שניהם מחוברים לאותה רשת אלחוטית אבל באחד מהם אין גישה לאינטרנט. מדגיש, הוא מחובר לרשת אבל לא מקבל גישה לרשת. חיברתי את המחשב הסורר לרשת אחרת, ושם תקין. עצות? תודה א.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני מחפש ראוטר ב350 ש"ח שלא יתנתק לי כל שנייה כשאני פותח טורנט או אימיול או משהו.. כי בזמן האחרון הראוטר שלי מתנתק לי כל חצי שעה סתם ללא סיבה עכשיו ההתלבטות היא בין לקחת ראוטר אלחוטי לבין קווי כי הראוטר יהיה אצלי בחדר דיי קרוב אלי ולא נראה לי הכי בריא לשים ראוטר אלחוטי קרוב אלי מה גם שאני דיי בטוח שראוטר קווי יעבוד טוב ומהר יותר מה גם שיש כמה מחשבים שהם דיי רחוקים (ואחד נמצא בתוך מקלט) ומכל מחשב מועבר כבל לחדר שלי ככה שנראה לי דיי מיותר האלחוטי למישהו יש המלצות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  4. יש לנו מחשב ניד ומחשב נייח. היום התקינו לנו את האינטרנט האלחוטי, ואנו לא יודעים איך אפשר לחבר אותם כדי שנוכל להוציא מידע מהכוננים אחד של השני. אנו לא רוצים רשת אלחוטית אלא קווית כי נושא האבטחה קצת מפחיד אותנו. נשמח לקבל עזרה בנושא. תודה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  5. שלום יש ברשותי ראוטר D-link 2650u של בזק, יש בראוטר אפשרות לחיבור כונן קשיח נייד כדי שישמש ככונן רשת הכונן עובד אבל התעבורה אליו מאוד נמוכה ישחסית לחיבור הכונן ישירות למחשב כאשר הכונן מחובר לרואטר התעבורה היא 1 מגה לעומת 40 מגה כשאר הוא מחובר למחשב ברור לי שאני לא יוכל להגיע ל40 אבל חשבתי שהתעבורה תיהיה 10 מגה כגודל מהירות Ethernet Port תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by יואב שניר,

לפני מספר חודשים הגדרתי נתב ב Range Extender (רפיטר). הגיע היום בו הייתי צריך לשנות הגדרות. נגשתי לדפדפן והופ ... מהי כתובת ה IP ? לא זכרתי, ואז התחיל סרט ... ניסתי וניסתי ולא הצלחתי. בסוף לאחר אין ספור נסיומות פגעתי. כול כך הרבה פעמים, אינני זוכר איך. המכשיר הופך שקוף, רשמו לעצכם בעת ההגדרה את כתובת ה IP.

7. Started by stas12,

שלום. אני צריך פרוטוקול PPPOE שמותאם ל 64 ביט (RASPPPOE לא הוציאו עדיין משהו מתאים) כדי שאני אוכל לגלוש ב ECI שלי כמודם ולא כראוטר... האם יש כבר איזה פרוטוקול שניתן להורדה.? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  8. שלום, אני משחק במשחק רשת battleforge [הפורט בשרת שמה זה 7399]. יש לי אינטרנט נטויז'ן תשתית הוט 12 מגה. יש לי כל הזמן בעיות של התנתקויות ולאגים, כל פעם יש לי lost connection from server. יש לי בבית יותר ממחשב אחד ויש לי ראוטר קווי edimax. שמעתי שניתן למנוע את ההתנתקויות וכל זה ע"י אייפי קבוע וע"י פתיחת פורטים. מה דעתכם על כך? יעזור לי? מה עליי לעשות ואיך? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  9. Started by shkaf,

אירגנתי בקומבינה ראוטר איך שהבנתי הוא די ישן אבל משוכלל מכיל את האופציה לVPN מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by doronxx,

יש לי בעיה במהירות ההורדה בutorrent. גם כאשר מספר ה leechers גבוה (768 לדוגמה) מהירות ההורדה לא עולה על 10kb לשניה. בבקשה עיזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by Amit Kariv Cohen,

שלום, אני עובדת עם גוגל מפס באנגלית. שמרתי (או נעצתי?) מקומות במפה של העיר טוקיו וכתוב "SAVED" תחת "WANT TO GO". רשום שיש לי 32 שמורים, אך מצליחה לראות רק 15 נהם. איך מוצאים את השאר? תודה, (מאותגרת טכנולוגית.....)

12. איך אני מזהה איזה כרטיס רשת אלחוטי יש לי (a,b,g)ומה המהירות שלו ואיזה ראוטר מומלץ, האם 54Mps זה טוב או יש יותר טובים? תודה רבה וסליחה על הבורות

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by 11GnR,

לא בטוח אם אני צודק, אבל אני מרגיש שיש לי שיפור בBattlefield 3 כשאני מוריד את הבאפרים האלה למספר נמוך יותר . המהירות שלי (12M) נשארת תקינה גם לאחר ההורדה שלהם בהורדות באינטרנט. ניסיתי לחפש ולא כ"כ הבנתי מה זה והשפעה של זה במשחקי רשת. יש הסבר ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אז זאת השאלה: מודם-->ראוטר-->כרטיס רשת(לא אלחוטי)במחשב ראשי שאר המחשבים עם כרטיסי רשת אלחוטיים חיבור לתשתית הוט הצליח. ( הצלחתי להכנס בשאר המחשבים לכתובת WELCOME.HOT.NET.IL ) אבל גלישה באנטרנט אין בשאר המחשבים, איך אני משתף את ההתקשרות לאנטרנט? (חייגן) הרי אני לא יכול לסמן במאפיינים של ההתקשרות ב"מתקדם" "אפשר למשתמשים אחרים...." כי אז הנתב יאבד את הקשר עם המחשב בגלל שאז יתקבל IP 192.168.0.1 וגם אם אני אחזיר את הכתובת לאוטומטי אז הסימון "אפשר למשתמשים אחרים...." ירד בחזרה.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by eladh16,

שלום יש לי נתב של בזק - asus am 604g. לנתב הזה יש בעיה רצינית, הוא ממש חם והדבר משפיע על ביצועיי האינטרנט. זה מתבטא באי יציבות של מהירות ההורדה או העלאה ובנוסף לכך אני מרגיש איטיות ממש כבדה בגלישה באתרים, וכל זה עקב התחממות המכשיר. יש לציין שרק אחרי כיבוי והדלקה של המכשיר אני מרגיש שאני על הסוס הלבן, הרגשה שקיבלתי איזה boost. מהירות הגלישה בדפדפן מהירה ואני מקבל מהירות יציבה בהורדת הקובץ בדיקה של הספקית שלי(בזק בינלואמי). כיצד ניתן לפתור את בעיית ההתחממות? אפשר להרכיב על המכשיר מאוורר? זה יפתור את הבעיה הזאת? אם מאוורר זה הפיתרון נשאלת השאלה באיזה אופן לשים אותו, כאשר הוא מוציא אוויר חם או מכניס אוויר קר למכשיר. האם עוד אנשים נתקלו בבעית האיטיות עם המכשירים של בזק עקב הת…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by eyazlaz,

מבקש חוות דעת על פרנטר פייבר? הבניין שלי חובר, ואני מתלבט אם לעבור. חשוב לי מאוד מאוד הנושא של פינגים ולייטנסי, כמה שיותר נמוך.

17. Started by Karin Kfir,

רציתי לשאול אני מחוברת לתשתית של בזק עכשיו יש לי מלא ניתוקים איזה אופציות אחרות יש להתחבר לתשתית אחרת בדקנו בטכני של בזק אבל הם טוענים שיש לי קצר על התשתית שלנו ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. לא כל צ'אט אבל צ'אטים כמו של נענע..תפוז וכאלו פשוט ! לא עובד אני מקבל את השגיאה הבאה: http://img405.imageshack.us/img405/8159/errorchat7ch.jpg האם מישהו יודע ויכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  19. שלום חברים בזמן האחרון יש לי מספר בעיות עם המודם של סימנס: -המודם לא פותח פורטים -המודם מוריד מהירות ולא ייציב והשאלות הם: -שידרגתי לNGN ורשום שאני יכול לקבל מודם חדש בחינם מבזק, האם המודם שהם נותנים הוא טוב? -האם רצוי לא להתבסס על המודם של בזק ולקנות מחנות תקציב של עד 400 שקל רצויי פחות? -אם אני קונה מודם לא מבזק יש בעיה בהגדרות יכול להיות שהם מגדירים משהו מיוחד במודמים שלהם? -מאיפה אני יכול להוריד עדכון קושחה למודם SL2-141 ואיך זה יכול לעזור או לשפר את הביצועים והבעיות ? נ.ב ברצוני לציין שהרשת בבית היא רגילה ומחוברים 4 מחשבים בWIRELESS ומחשב אחד בLAN תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 5.3k צפיות
  20. אני צריך מכם בבקשה המלצה על ראוטר אלחוטי טוב וכרטיס רשת אלחוטי טוב. ספקית האינטרנט שלי רוצה 1000¤ על רשת אלחוטית ואני רוצה לרדת כמה שיותר מהמחיר הזה אבל שהרכיבים יהיו טובים. עוד משהו, בשביל שתי מחשבים נייחים אני יכול להסתפק בראוטר אלחוטי ( שיחובר למחשב אחד ) וכרטיס רשת אלחוטי אחד ? או שצריך שתי כרטיסים לשני המחשבים + ראוטר אלחוטי ? תודה ולילה טוב

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by netiam,

שלום חברים. לא יודע כמה מכם מכירים את הDFS שמציע הסרבר 2008, אבל מאז שגיליתי אותו הגעתי למסקנה שהוא יותר יעיל מכל דרך אחרת לשיתוף תקיות ומידע אפילו ברשת ביתית. האמת שנתקלתי בזה רק ב MCITP (במכללת אומגה http://www.omegaisrael.com/content.php?id=25) אבל למרות הבורות מתברר שזה כלי חובה לא רק לאנשי סיסטם אלא גם למשתמש ביתי. נסו ותראו

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  22. Started by אלון 123,

שלום עד לא מזמן הייתי לקוח של בזק והצלחתי לראות את המצלמה דרך פורט 80 כיום אני מחובר להוט ולא מצליח לחבר את ההוטבוקס למצלמה. שרותי התמיכה ניתנים ע"י..... אשמח לעזרה תודה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Yuval Levy,

שלום חברים, מניח שהשאלות כאן רלוונטיות למספר פורומים, אך מפרט את הכל כדי שתהיה לכם את התמונה הכוללת ותוכלו אולי לעזור לי בחלק שכן רלוונטי לפורום הזה. המטרות של החלפת החבילה ושדרוג החומרה הן לצפות מהאינטרנט בתכני 4K באופן חלק, להיפטר מהוט ולהוזיל עלויות. גודל דירה: 100 מ"ר. כיום בחבילת טריפל של הוט בעלות של 245 ש"ח בחודש הכוללת: תשתית: הוט 100 מגה ספק: הוטנט 100 מגה חבילת ערוצים של הוט הראוטר/מודם הוא דגם ישן שקיבלנו מהוט ב-2013 (Hotbox). הראוטר מחובר פיזית רק למגבר (שתומך בספוטיפיי) אך ברשת הביתית האלחוטית 9 מכשירים נוספים: 3 טלפונים 2 מצלמות רשת 2 מחשבים ניידים 1 מחשב שולחני 1. שואב אבק שיאומי המחשב השולחני מחובר ל-WIFI באמצעות מתאם רשת USB ישן N…

• 20 תגובות
    • 11.5k צפיות
  24. Started by arikbaron1,

הי החלטתי לחבר את הרשת הביתית בכבלי רשת. הראוטר הוא מסוג הוטבוקס ואני מעונין לחבר אליו 2 ראוטרים מסוג Tp link 841ND שישמשו כנקודות גישה.אילו כבלים בין ההוטבוקס ל tp link מוצלב או ישר תודה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by habarbash,

מצאתי את הפורום הזה כמתאים ביותר לשאלה : אני מתשתמש ב OE של WIN , וכן יש לי את ה SpamKiller של McAffe פעיל , מתי שאני מתחבר לאינטרנט לאחר הפעלת המחשב ( כל פעם ) אז ההגדרות של ה OE ( חשבון של GMAIL ) משתנות : ההגדרה של כתובת ה POP3 משתנת לכתובת ה IP LOOP דהיינו 127.0.0.1 , ומשתנה גם כתובת ה PORT המאובטח ( שנדרש בשביל להגדיר חשבון GMAIL ) מ995 ל 110 . איך אני פותר את הבעיה ?? אני מעדיף להישאר עם ה SpamKiller פעיל (רק אחרי שהפעללתי אותו התחולו הבעיות הנ"ל) . תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.