עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני יודע שהבקשה הזויה, אבל אם בזק אני לא מצליח להגיע להסדר, כל פעם אומרים שאין או מגיבים בתרוץ דפוק כזה או אחר, ואני חייב את הדגם הישן, ידעתי שעוד יצטער על הרגע בו החלפתי G1 ב G2. אני מאזור נתניה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by weissby,

שלום קניתי לאחרונה לפטופ, אני מרגיש שטעינה של סרטונים/משחקי אונליין איטית יותר בהשוואה למחשב השולחני שלי, חשבתי שאולי זה בגלל שאני מתחבר באופן אלחוטי, אבל בדקתי ב http://www.speedtest.net/ את המהירות הורדה וזה נתן את התוצאה: http://www.speedtest.net/result/1034413291.png לא יודע לגבי הפינג כי אין לי שמץ מה זה, אבל המהירות הורדה מצוינת, האמת שכשאתמול הרצתי את הבדיקה זה הראה לי בערך מחצית מהמהירות הורדה, יכול להיות בגלל השינוי בשימוש ברוחב הפס? כלומר שבמחשב אחר ברשת הביתי אצלי השתמשו קצת ברוחב פס מה שנתן בלפטופ שלי מהירות נמוכה פי 2? וגם אם זה היה נכון, אני לא חושב שזה מסביר את האיטיות שאני מרגיש בטעינה של אותם דברים שציינתי. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by k22,

שלום יש לי ראוטר של edimax br6204wg בן 6 שנים הראוטר (אלחוטי) והמודום מחוברים למחשב ישירות אבל הכל איטי יש לי אינטרנט cnvhru, 12 מגה של הוט מודם thomson model:tcm425 אני צריך המלצה בבקשה לראוטר חדש למשחקים שלא היה מחובר ישירות למחשב הוא היה בסלון ושהיה חזק מספיק בשביל משחקים ברשת ועוד שאלה לידע כללי. זה שהראוטר מתחת לרגליים שלי הוא עושה קרינה או פוגע בי איכשהו?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by GTM,

שלום לכולם, יש לי נתב של בזק DLINK 6740U שכידוע עובד במהירות 10/100. הוספתי סוויצ' עם יציאות של ג'יגה. העברת קבצים בין המחשבים לאחר חיבורם לסוויצ' מגיעה למהירויות כתיבה / קריאה של 100MB אבל כשאני מחבר כונן רשת (גם עם חיבור של ג'יגה) המהירות בגישה אליו צונחת ל- 10MB. ניסיתי מספר כונני רשת כולם כמובן עם כרטיס רשת של 1GIGA ובכולם יש אותה תופעה. למישהו יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הקידומת היא 072 למי שצריך ואני רוצה לעבור אליהם ואני צריך חוות דעת מאחד המשתמשים שמחוברים לשרות הזה האם המתאם עושב בעיות כגון באימיול וכל הבעיות האלו השרות עדיין בניסוי ואני רוצה לדעת ליפני שאני עובר אליהם יש פה מישהו שמכיר או שהיה בשרות הזה או מחובר...

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by swan,

שלום לכולם... אז ככה, יש לי 2 מחשבים באותו חדר עם רשת אלחוטית. נתב אלחוטי של אדימקס ומודם ECI מחשב אחד (win98) מחובר לו כ.רשת, מחשב שני (winxp) מחובר קווי לראוטר האלחוטי והכל פועל פיקס. בקומה העליונה יש לי עוד מחשב (winxp) שיש לו u.s.b אלחוטי. בעקבות קשיי קליטה קניתי access point גם של חב' אדימקס, והתקנתי אותה בין 2 החדרים. מה הן ההגדרות שאני צריך לשנות במחשבים למטה (אם בכלל) ומה השינוי במחשב העליון? רוצה לציין, שהמחשב העליון מזהה את הap ויש תקשורת אבל אין מצב של גלישה. מחשב למטה קווי - ip אוטומטי מחשב למטה אלחוטי - 192.168.0.1 מחשב למעלה אלחוטי - 192.168.1.50 בדיוק כמו שכתוב בהוראות. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ReSt,

שלום לכולם, אני לומד כרגע לCCNA ונתקלתי בבעיה. מה קורה אם אני מגדיר על ציוד קצה IP של 192.0.0.0/8. יהיו רק 256 רשתות, ו192 אמור להיות Class A. אני יודע שאם זה היה 10.0.0.0/16 אז יהיו 256 תתי - רשתות , וכל השאר יהיו הוסטים. אבל מה קורה שזה הפוך ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. פורסמה היום בגרופון הצעה לרכישת מגבר WIFI לשיפור טווח הקליטה והשידור של רשתות אינטרנט אלחוטיות בבית ובמשרד, ב-199 ₪ בלבד. ההצעה בקישור כאן אני מתגורר בבית בו התשתית של הוט ממוקמת מתוך ממ"ד אשר משמש כחדר עבודה. אל ה-HotBox מחוברים שני מחשבים קווית. בסלון הבית מיקמתי נתב אלחוטי אשר משמש להעברת/הגברת הרשת האלחוטית ליתר הבית ולא בהצלחה רבה. אין לי יכולת להעביר כבל חוטי מה-HotBox לנתב השני. האם המוצר אליו התייחתסי יוכל לשפר את המצב?? תודה. אמיר.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. הי מצב מוזר שלא ניתקלתי בעבר. יש לי שני לפטופים, שניהם מחוברים לאותה רשת אלחוטית אבל באחד מהם אין גישה לאינטרנט. מדגיש, הוא מחובר לרשת אבל לא מקבל גישה לרשת. חיברתי את המחשב הסורר לרשת אחרת, ושם תקין. עצות? תודה א.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אני מחפש ראוטר ב350 ש"ח שלא יתנתק לי כל שנייה כשאני פותח טורנט או אימיול או משהו.. כי בזמן האחרון הראוטר שלי מתנתק לי כל חצי שעה סתם ללא סיבה עכשיו ההתלבטות היא בין לקחת ראוטר אלחוטי לבין קווי כי הראוטר יהיה אצלי בחדר דיי קרוב אלי ולא נראה לי הכי בריא לשים ראוטר אלחוטי קרוב אלי מה גם שאני דיי בטוח שראוטר קווי יעבוד טוב ומהר יותר מה גם שיש כמה מחשבים שהם דיי רחוקים (ואחד נמצא בתוך מקלט) ומכל מחשב מועבר כבל לחדר שלי ככה שנראה לי דיי מיותר האלחוטי למישהו יש המלצות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  11. יש לנו מחשב ניד ומחשב נייח. היום התקינו לנו את האינטרנט האלחוטי, ואנו לא יודעים איך אפשר לחבר אותם כדי שנוכל להוציא מידע מהכוננים אחד של השני. אנו לא רוצים רשת אלחוטית אלא קווית כי נושא האבטחה קצת מפחיד אותנו. נשמח לקבל עזרה בנושא. תודה

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  12. שלום יש ברשותי ראוטר D-link 2650u של בזק, יש בראוטר אפשרות לחיבור כונן קשיח נייד כדי שישמש ככונן רשת הכונן עובד אבל התעבורה אליו מאוד נמוכה ישחסית לחיבור הכונן ישירות למחשב כאשר הכונן מחובר לרואטר התעבורה היא 1 מגה לעומת 40 מגה כשאר הוא מחובר למחשב ברור לי שאני לא יוכל להגיע ל40 אבל חשבתי שהתעבורה תיהיה 10 מגה כגודל מהירות Ethernet Port תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by יואב שניר,

לפני מספר חודשים הגדרתי נתב ב Range Extender (רפיטר). הגיע היום בו הייתי צריך לשנות הגדרות. נגשתי לדפדפן והופ ... מהי כתובת ה IP ? לא זכרתי, ואז התחיל סרט ... ניסתי וניסתי ולא הצלחתי. בסוף לאחר אין ספור נסיומות פגעתי. כול כך הרבה פעמים, אינני זוכר איך. המכשיר הופך שקוף, רשמו לעצכם בעת ההגדרה את כתובת ה IP.

14. Started by stas12,

שלום. אני צריך פרוטוקול PPPOE שמותאם ל 64 ביט (RASPPPOE לא הוציאו עדיין משהו מתאים) כדי שאני אוכל לגלוש ב ECI שלי כמודם ולא כראוטר... האם יש כבר איזה פרוטוקול שניתן להורדה.? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  15. שלום, אני משחק במשחק רשת battleforge [הפורט בשרת שמה זה 7399]. יש לי אינטרנט נטויז'ן תשתית הוט 12 מגה. יש לי כל הזמן בעיות של התנתקויות ולאגים, כל פעם יש לי lost connection from server. יש לי בבית יותר ממחשב אחד ויש לי ראוטר קווי edimax. שמעתי שניתן למנוע את ההתנתקויות וכל זה ע"י אייפי קבוע וע"י פתיחת פורטים. מה דעתכם על כך? יעזור לי? מה עליי לעשות ואיך? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  16. Started by shkaf,

אירגנתי בקומבינה ראוטר איך שהבנתי הוא די ישן אבל משוכלל מכיל את האופציה לVPN מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by doronxx,

יש לי בעיה במהירות ההורדה בutorrent. גם כאשר מספר ה leechers גבוה (768 לדוגמה) מהירות ההורדה לא עולה על 10kb לשניה. בבקשה עיזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by Amit Kariv Cohen,

שלום, אני עובדת עם גוגל מפס באנגלית. שמרתי (או נעצתי?) מקומות במפה של העיר טוקיו וכתוב "SAVED" תחת "WANT TO GO". רשום שיש לי 32 שמורים, אך מצליחה לראות רק 15 נהם. איך מוצאים את השאר? תודה, (מאותגרת טכנולוגית.....)

19. איך אני מזהה איזה כרטיס רשת אלחוטי יש לי (a,b,g)ומה המהירות שלו ואיזה ראוטר מומלץ, האם 54Mps זה טוב או יש יותר טובים? תודה רבה וסליחה על הבורות

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by 11GnR,

לא בטוח אם אני צודק, אבל אני מרגיש שיש לי שיפור בBattlefield 3 כשאני מוריד את הבאפרים האלה למספר נמוך יותר . המהירות שלי (12M) נשארת תקינה גם לאחר ההורדה שלהם בהורדות באינטרנט. ניסיתי לחפש ולא כ"כ הבנתי מה זה והשפעה של זה במשחקי רשת. יש הסבר ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אז זאת השאלה: מודם-->ראוטר-->כרטיס רשת(לא אלחוטי)במחשב ראשי שאר המחשבים עם כרטיסי רשת אלחוטיים חיבור לתשתית הוט הצליח. ( הצלחתי להכנס בשאר המחשבים לכתובת WELCOME.HOT.NET.IL ) אבל גלישה באנטרנט אין בשאר המחשבים, איך אני משתף את ההתקשרות לאנטרנט? (חייגן) הרי אני לא יכול לסמן במאפיינים של ההתקשרות ב"מתקדם" "אפשר למשתמשים אחרים...." כי אז הנתב יאבד את הקשר עם המחשב בגלל שאז יתקבל IP 192.168.0.1 וגם אם אני אחזיר את הכתובת לאוטומטי אז הסימון "אפשר למשתמשים אחרים...." ירד בחזרה.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by eladh16,

שלום יש לי נתב של בזק - asus am 604g. לנתב הזה יש בעיה רצינית, הוא ממש חם והדבר משפיע על ביצועיי האינטרנט. זה מתבטא באי יציבות של מהירות ההורדה או העלאה ובנוסף לכך אני מרגיש איטיות ממש כבדה בגלישה באתרים, וכל זה עקב התחממות המכשיר. יש לציין שרק אחרי כיבוי והדלקה של המכשיר אני מרגיש שאני על הסוס הלבן, הרגשה שקיבלתי איזה boost. מהירות הגלישה בדפדפן מהירה ואני מקבל מהירות יציבה בהורדת הקובץ בדיקה של הספקית שלי(בזק בינלואמי). כיצד ניתן לפתור את בעיית ההתחממות? אפשר להרכיב על המכשיר מאוורר? זה יפתור את הבעיה הזאת? אם מאוורר זה הפיתרון נשאלת השאלה באיזה אופן לשים אותו, כאשר הוא מוציא אוויר חם או מכניס אוויר קר למכשיר. האם עוד אנשים נתקלו בבעית האיטיות עם המכשירים של בזק עקב הת…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by eyazlaz,

מבקש חוות דעת על פרנטר פייבר? הבניין שלי חובר, ואני מתלבט אם לעבור. חשוב לי מאוד מאוד הנושא של פינגים ולייטנסי, כמה שיותר נמוך.

24. Started by Karin Kfir,

רציתי לשאול אני מחוברת לתשתית של בזק עכשיו יש לי מלא ניתוקים איזה אופציות אחרות יש להתחבר לתשתית אחרת בדקנו בטכני של בזק אבל הם טוענים שיש לי קצר על התשתית שלנו ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. לא כל צ'אט אבל צ'אטים כמו של נענע..תפוז וכאלו פשוט ! לא עובד אני מקבל את השגיאה הבאה: http://img405.imageshack.us/img405/8159/errorchat7ch.jpg האם מישהו יודע ויכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים