רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי 4 מחשבים בבית - 3 בחדר שלי ו-1 מחוץ לחדר. אני רוצה גישה בין כל אלו שבחדר במהירות 1gbps עבור העברת קבצים (זה שמחוץ לחדר מחובר בצורה אלחוטית). כמו כן אני רוצה שלכולם יהיה אינטרנט. ציוד קיים: ראוטר אלחוטי עם NAT מדגם Netgear 108 Mbps WGT624 עם חיבורים של 100mbps מודם Alcatel SpeedTouch ADSL חשבתי לעשות כך: מודם האלקטל - מחובר לראוטר האלחוטי. הראוטר האלחוטי - מחובר ב-WIFI למחשב שמחוץ לחדר, ומחובר בכבל אתרנט ל-Gigabit Switch קטן שארכוש. כל 3 המחשבים (והראוטר האלחוטי) יחויברו לסוויץ'. נשמע הגיוני? יש פתרונות יותר אלגנטים? יש המלצות על סוויץ' ג'יגהביט זול? חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6042
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי רשת עכשיו אני רוצה לדעת איך אני מבטל את ה פיראול אני רוצה להוריד מביטורנט מה אני יכול לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכם. עשו לי לא ממזמן רשת בבית בין כמה מחשבים עם ראוטר ומאז שהתקינו אותה כל תוכנות השיתוף (קאזה, סולסיק, אימיול) לא מאפשרות לי להוריד דברים יותר, בקאזה זה כותב לי שאין מספקים סורסז בסולסיק זה מתחבר למשתמשים אחרי שעות ואם זה מוריד אז המהירות הכי גבוהה היא בערך 0.9 בייט והאימיול יותר איטי מאיך שהוא היה ליפני זה (אם זה אפשרי) ניסיתי לבטל את הפיירוול שיש בסרביס פאק2 עם הווינדוס אבל זה לא עזר וזה גם לא השפיע לפני אז לא נראה לי שזה קשור. התקשרתי לטכנאי שהתקין לי את הרשת והוא אמר שהוא לא מתמצא בתוכנות שיתוף אבל הוא יודע שהיום הרבה אנשים משתמשים בראוטר וכנראה אני לא היחיד שנתקל בבעיה ככה שללכת לשאול בפורומים שקשורים לנושא, אז.. עזרה..?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה לאחר שפתחתי את הפוסט הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=448680.0 וכל המסקנות שלי הם פה אחד! לעזוב את 012 ולעבור לספקית אחרת השאלה שלי היא כזו זכור לי, אומנם במעורפל, שמתי שהתחילה תוכנית הניידות של המספרים הסלולריים דיברו גם שניתן לנייד את הכתובת מייל של הספקיות הרי מדובר באותו מלכוד כמו של הסלולריות שאנשים לא עברו חברות מחשש לאבד את המספר הקיים שכולם הכירו אותם בו כנ"ל לגביי המיילים... וכן אני יודע שבטח תיכף תשאלו למה את משתמש בדואר שלהם... מדובר פה על משהו שהוא שנים אחורה שאני עם 012 והמייל הזה משמש אותי בעיקר לדואר פרסומי של כל מיני חנויות ברשת וגם בגלל שנוח להפעיל עליו חוקים (RULES) באוטלוק. אני יכול "לספוג" את האיבוד של התיבה הזו, אבל זה מצריך כא…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נייד שאני רוצה לחבר לחיבור האינטרנט דרך ראוטר. נאמר לי שזה מלווה בip קבוע. זה לא נראה לי רצוי. האם יש איזו תוכנה מומלצת שמשנה את הip של חיבור ראוטר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מודם: הוטבוקס, ראוטר: TL-WR1043ND V2 אני לא מצליח לגלוש כאשר אני מחובר לראוטר, אלחוטית או חוטית, לעומת זאת כאשר אני מתחבר למודם ישירות אני כן מצליח לגלוש. דיברתי עם הוט והם בזק בינלאומי ואצלהם הכל נראה תקין. כאשר אני מנסה לעשות renew ב- wan אני לא מצליח לקבל נתונים מהמודם. ניסיתי לרסט את הראוטר, לנתק מהחשמל אבל שום דבר לא צלח. [ATTACH=CONFIG]9843[/ATTACH] כאשר אני לוחץ על detect בסוג החיבור מופיע לי static ip, למרות שאני מוגדר בבזק בינלאומי dynamic ip. ניסיתי לעשות mac clone גם לא עזר. יש עוד משהו שאני יכול לנסות לפני שאני מחליף ראוטר? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ה XP והמדפסת מחוברים לנתב הנייד הוא אלחוטי איך אני עושה רשת בין כולם ? תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שמותר לי לדבר על זה כל עוד לא מוזכר ווארז. בקיצור, כבר חודשיים שהתוכנה פשוט לא זזה לי.לא מוריד יותר מ5 קילובייט לשנייה שזה צריך להגיע ל200 גג. החלפתי גרסאות, פתחתי פורטים, בדקתי וירוסים וזבל אחר, ושום דבר לא עוזר. האם הספק(012)מגביל אותי איכשהו? יש הגדרות כלשהן שאולי פספסתי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מודם שישמש אותי לשיחות דרך הסקייפ, אין לי תקציב מוגבל, אני פשוט צריך מודם שיעלה על הדרישה הזאת, אם יש בכלל אחד כזה מה לדעתכם יהיה מודם טוב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום חברים אני קצת מבולבל אני מחפש נתב יש לי היום שני מחשבים מחוברים דרך ics וזה עובד טוב אבל יש לנו מחשב נוסף ואני לא רוצה עוד כרטיס רשת אני מחפש נתב אני רוצה גם לחבר את המדפסת והסורק שכול המחשבים יכולים לשתמש בו אני מחפש נתב טוב עד 400 שקל אני מובר דר adsl והמודם שלי הוא של סמסנוג מי יכול לעזור לי אני יודע שישי כאן הרבה חומר
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. לאחרונה האינטרנט פשוט הפסיק לעבוד, הקו מחובר, המודם מחובר, הכל נראה תקין - אך נראה לי שמישהו שיחק בהגדרות של הראוטר, אין לי מושג מי.. עכשיו, ניתקתי את הראוטר וחיברתי רק את המודם והאינטרנט חזר לעבוד, יצרתי התקשרות חדשה ולא על LAN/כרטיס רשת.. לפי מה שהבנתי צריך פשוט להגדיר את הראוטר חזרה, הבעיה שאין לי מושג איך אני עושה את זה - למישהו יש רעיונות? הראוטר שלי הוא של Level One - הדגם הוא FBR-1418TX פשוט לגרום לכך שהראוטר יעבוד עם שני מחשבים, זה הכל.. ועוד בעיה שדי מציקה לי, לטעון אתר לוקח לי לפחות 10-15 שניות, אין לי מושג למה ואיך.. אולי זה בעיה עם נטויז'ן? למישהו פה יש עוד בעיות עם המהירות אצל נטויז'ן? האיטיות פשוט מחרידה.. תודה לכל העונים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I had posted the same thread 2 monthes ago and none helped me, maybe this time you'll be so kind and help me. I got ADSL Alcatel 1.5 MBit with Onboard lan card / ABIT nf7 MOBO. I used to download on 200-210, and since the ADSL is connected to the new computer my max download speed is 90. I'm SURE I need to change something in the lan card's configurations, I had updated the mobo and everything, and the ADSL isn't the problem for 10000%. Please help me, thanks in advance!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כבר תקופה ממושכת שאני עם הבעיה הזאת והנה הבעיה: מבוא קצרצר: יש לי הוטבוקס 2 והוא מחובר למחשב דרך כבל איטרנט, בעיה כבר אצלי שנתיים. כל 30 דקות כזה מתנתק לי האינטרנט האורות על ההוטבוקס 2 מהבהבים במשך דקה עד שיש אינטרנט. זה קורה מאוחר בבוקר, ביום וגם בערב כל 30 דקות. ניסיתי להחליף אותו (להחליף בהוטבוקסים 2 אחרים) כמה פעמים ולא עבד, התקשרתי אל הוט והם אמרו שהם שינו הגדרה ואז יעבוד אבל לא עבד בכלל. אני לא יודע מה הבעיה, האינטרנט מתנק 10 פעמים ביום . תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התופעה הנ"ל רק הולכת ומחריפה עד כדי שיתוק מוחלט. יש לציין שאין בעיה מיוחדת בכל הקשור להורדות (כשאני מצליח להתחבר להורדה ישירה). הבעיה המרכזית היא בניסיון לגלוש לאתרים - בארץ או בחו"ל - מנסה בכל שלושת הדפדפנים פיירפוקס, אספלורר וכרום. הפיירפוקס הוא הבעייתי מהשלושה, עם השניים האחרים, במיוחד הכרום אני מצליח באופן די צולע להתחבר לאתרים. משתמש במודם ללא ראוטר, לקחתי לבדיקה את המודם של השכן וללא שינוי, הבעיה עדיין קיימת. מה הבעיה אצלי והאם יש פתרון? אשמח אם תוכלו לעזור לי, אם יש לכם שאלות מנחות אשמח לענות. אגב, עד שניה לפני שנכנסתי לאתר הזה סבלתי מהבעיה, פתאום שמתי לב שהגלישה מאד מהירה, מיהרתי לבדוק עם הפיירפוקס והכל בסדר גמור - כרגע - זה רק שאלה של זמן עד שהבעיה תחזור על עצמה…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לי רשת של שלושה מחשבים שאני מעוניין לעשות לה שיתוף בADSL , איזה סוג של ראוטר אתם יכולים להמליץ לי? בינתיים הסתכלתי על זה ואין לי מושג אם הוא טוב או לא. אני לא צריך router שיתפקד גם כhub כי יש לי כבר אחת שיכולה לתקשר עם router.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני מוריד יותר מ20 גיגה האם האם מאיטים את הגלישה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני עושה רשת בין מחשב עם Windows XP ובין מחשב עם Linux RedHat 7.2 ? ??? 8) ??? ;D :-X
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים שמחוברים לאותו ראוטר. מחשב אחד מחובר בצורה אלחוטית והשני בצורה חוטית. אני רוצה לשלוט במחשב החוטי מהמחשב האלחוטי. איך עושים את זה. אם יש לכם גם המלצות לתוכנה זה יעזור. תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחובר באינטרנת דרך כבלים, והחודש קיבלתי חשבון שאני משלם 80 שקל רק על נטוויזן בלי הוט- 750מ"ב מהירות- זה המון כסף!!!! זה אמור להיות הרבה פחות כי המבצע שלנו נגמר, עכשיו, אני צריך שתרשמו לי את כל חבורת של ספקי האינטרנת כדי שאני ידע מה לבחור + המלצה אישית, וכמה אמור לעלות שם 750מ"ב אינטרנת.. תודה מראש לעוזרים. אם זה לא מתאים לפה אז בקשה תעבירו ..
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אני היחיד שחווה זאת מספר שנים? אני עכשיו מחובר ל 014 ואחרי 20 דקות של הורדה לפעמים אפילו שעה האינטרנט פשוט מתנתק (חיבור MPLS) וזה מצריך ממני להוציא את המודם מהחשמל ולהחזיר חזרה הבעיה הזאת היתה לי גם עם 012 וגם עם 014
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי 5 מחשבים שמחוברים ברשת עם כבלים. כולם מחוברים לקופסא חיצונית. הוגדר מחשב אחד ראשי שכל ארבעת המחשבים האחרים "מושכים" ממנו מידע. הרשת כל הזמן קופצת. פעם היא מזהה את המחשבים האחרים ופעם לא. כשאני אומר פעם זה כל שעה. כל הזמן זה קורה לא אחת ל... ועוד בעיה, הרשת גם כשהיא פועלת, היא זזה מאוד לאט. יש למישהו פיתרון לבעיה? למה הרשת קופצת כל הזמן כשכל הכבלים עדיין מחוברים והנורות דולקות בצבע ירוק (שהכל עובד כמו שצריך)? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן להתקין שרת ביתי מבוסס WHS2011, לא בטוח לחלוטין מה אני יכול לעשות איתו ומה לא. חוץ מקונסול השליטה הרגיל, האם אפשר להריץ עליו שירותים? (כמו TORRENT לדוגמה) הוא צריך להיות NAS, שרת גיבוי, לספק שירותים כמו TORRENT, שרת עדכונים, וגישה למולטימדיה האם ניתן להריץ עליו חבילת אבטחה/אנטי וירוס, כתור שירות? (כדי להוריד מעמסה מתחנות העבודה,שיתחזק את תחנות העבודה).
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מערך הרשת הבא: מודם מוטורולה של הכבלים > מתאם שיחות של נטוויז'ן > נתב קווי של Edimax (משהו פרימיטיבי). עכשיו אני רוצה את הנתב של אדימקס להחליף בנתב אלחוטי שיענה לי על שני צרכים: 1. שיקבל בדרך טובה ומהירה תקשורת בין 4 מחשבים וחיבור אינטרנט של 12 מגה. 2. יש לי בית בן 2 קומות כאשר החיבור של האינטרנט נמצא במרכז הקומה העליונה אני צריך משהו עם יכולת שידור חזקה שייתן לי קליטה אלחוטית בכל הבית. מה מומלץ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי רשת אלחוטית בבית ,הנתב: edimax 6204wg ,ויש לי מחשב נייח בחדר ליד שעליו מותקן כרטיס אלחוטי תקן USB של TENDA ,אוקיי אז הכרטיס רשת הזה די זבל, המהירות שם איטית מאוד, הרבה פעמים הוא קורס יש הצעות איך לשפר את הקליטה, או שפשוט לקנות כרטיס רשת אחר? המהירות אינטרנט 10MB הספק בזק.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-