רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
עשיתי רשת עכשיו אני רוצה לדעת איך אני מבטל את ה פיראול אני רוצה להוריד מביטורנט מה אני יכול לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ממש לקראת סיום תעודת MCITP ואני מחפש עבודה, אבל אין לי נסיון בחברה כלשהי בתחום הסיסטם. באיזו משרת כניסה אפשר להתחיל להיכנס לתחום? המליצו לי על נציג תמיכה טכנית בספק אינטרנט ועל "טכנאי מחשבים" בחברה גדולה. מישהו יכול להמליץ לי עוד סוגי משרות כניסה שקיימות ב"שוק הדרושים" שיעזרו לי להתקדם בתחום הרשתות של מיקרוסופט?
-
שלום, כבר הרבה זמן שאני לקוח של הוט, ונמאס כבר לקבל חצי מהמהירות הדרושה ושירות גרוע. אינ ממעוניין לעבור. קראתי כמה דיונים על זה פה אבל מכיוון שבתחום הזה בכל רגע הכל יכול להשתנות החלטתי לפתוח דיון חדש. על איזה ספק אתם ממליצים ? קראתי שהספקים הקטנים כמו אקספון וטריפל סי הם טובים, מה מומלץ לאיזור השרון ? ועל איזה תשתית עדיף לחבר אותם ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר כמעט עשור עם האלקטל הישן ש'הפכתי' לנתב בנעוריי, ושימוש בנתב חצי מת של נטגיר כהאב + AP, ובפרט בגלל שהאחרון התחיל לעשות בעיות והאינטרנט כבר לא אינטרנט אצל ההורים, הגיע הזמן לרכוש משהו חדש. הצרכים: נתב עם 4 יציאות פיזיות, וכמובן אלחוטי (מחזיק שני לפטופים). חשוב לי שהנתב יהיה חזק מספיק בשביל לעמוד גם בעומסי הורדות העלאות של ביטורנט וכדומה, ובכלל שיעמוד בעומסים לאורך זמן ולא ידרוש אתחול כל שעתיים על מנת שה-DNS יחזור לעבודה. בקיצור, נתב חזק. יעלה כמה שיעלה (אך בגבולות הסביר. אני לא צריך נתב לרשת מחשבים בעבודה, אלא נתב ביתי ל3-4 מחשבים).
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה חוויתי התנתקויות באינטרנט וברשת. זה בטוח בא מהראוטר מפני שאני אפשר גם לגשת למחשבים אחרים. מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברת Droidfi מאמינה שהקושחה המתאימה ביותר לנתבים צריכה להיות מבוססת על מערכת ההפעלה Android. כדי להגשים זאת, החברה פתחה קמפיין ב-Kickstarter שמטרתו לגייס $2,500 שיסיעו לה לפתח קושחה חלופית לנתבי 802.11ac המבוססים על רכיבים של חברת Broadcom. סף הכניסה נמוך ביותר - $1 בסה"כ ותמורתו יקבל התורם גירסת בטא וגירסא סופית של קושחה עבור אחד הנתבים הבאים - Linksys EA6500, NETGEAR R6300 או ASUS RT-AC66U. החברה איננה מתכוונת לגבות תשלום עבור הקושחה ומתכוונת להתבסס על הכנסות ממכירת אפליקציות שירחיבו את התכונות של הנתבים כמו חיבור לשירותי אחסון ענן ואנטי וירוס. את כל הפרטים ניתן למצוא כאן -- http://www.kickstarter.com/projects/2010965554/turbocharge-your-wireless-router-with-an-android…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי בדיקה באתר של בזק האם רשת NGN נפרסה אצלי , וקיבלתי את התוצאה הבאה : http://www.uploadfileyou.com/files/cob087v9j1825e6xj2iq.jpg זה אומר שזה נפרס או לא ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תוכנות BitTorrent הם הכלי העיקרי לשיתוף קבצים ברשת האינטרנט. לעיתים קרובות, שיתוף קבצים זה אינו עולה בקנה אחד עם החוקים לשמירת זכויות יוצרים ולחברת BitTorrent, שפתחה את הפרוטוקול ותוכנת uTorrent, יש הרבה מה להגיד בנושא הזה. בשיחה גלויה עם נציגי החברה הם חושפים את נקודת המבט שלהם. קריאה מהנה - http://www.netcheif.com/blog/?p=1088
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. כחלק מתוכנית שדרוג התשתיות בבית שלנו (החלפת החיווט מ-CAT5 עתיק ל-CAT6, סוויצ'ים חדשים ומודם חדש שיחליף את ה-Aztech 600N העתיק) אני רוצה לרכוש ראוטר חדש. עד כה, הסתפקנו בראוטרים זולים, בטווח ה-100-150 ש"ח. אבל יש גבול למה שאנחנו יכולים לבקש מראוטר כזה. אני צריך ראוטר שיוכל להחזיק תעבורה של שלושה מחשבים חוטית (במינימום) ולפחות עשרה מכשירים באלחוטי. הבית הוא בית פרטי, ולכן צריך להיות דגש על טווח. לא הכל יהיה מחובר ישירות לראוטר כמובן, יש לנו בבית השחלות אל סוויץ' בארון תקשורת בנפרד וישירות לראוטר יחוברו הסוויץ' (דרך כבל בקיר) ואולי אפל TV הראוטר יהיה ממוקם בסלון, במרחק טוב מרוב הצרכנים, ככה שתדר 5 גה"צ יוכל להיות מנוצל (יש לנו מספר מכשירים תומכים) ויצטרך להגיע לקומה על…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כנראה עובר לתשתית בזק של ngn ורציתי לדעת איך הראוטר הזה עובד איתם? הנציגה הציעה לי ראוטר של dlink. האם הראוטר שלי אמור לעבוד טוב עם בזק?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול למצוא את אתר הבית של המוצר הזה? אני מעוניין באינפורמציה עליו.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר בתשתית לבזק ובספק לבזק בינ"ל. איך אפשר לדעת אם אני מחובר לכבל התת-ימי של בזק בינ"ל? אני גולש במהירות 15 מגה עם ראוטר של בזק (D-LINK אם זה משנה). תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שביררתי מספר אופציות לשדרוג מערכת התקשורת הביתית, הגעתי למסקנה כי ביחס עלות/תועלת אני יכול לבצע את העבודה בעצמי. אולם לשם כך אני נדרש לקנות קורונה קרימפר, כבל תקשורת באורך של 50-60 מטר (CAT5 UTP) ומספר שקעים (RJ45). האם יש כאן מישהו שמוכן למכור לי את הציוד המשומש שלו ? חבל לי לקנות ציוד במאות שקלים שאתשמש בו פעם אחת בלבד. שבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יודע מה הכבל שיש לי? נראה לי שהוא מוצלב, אבל אני לא בטוח. איך מזהים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדיקת רוחב פס 02.07.2020 חבילה סלקום סופר פייבר 1000 דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
החיבור שלי הוא דרך נטויז(יי)'ן ובזק ועומד על 5מגה ו512 UPLOAD. אני מעוניין להעלות את המהירות (לביצועים טובים יותר בONLINE FPS). נטויז'ן מציעים חיבור של 8 מגה - אבל בבזק אמרו לי שאני רחוק מידי מהמרכזת וזה לא יעבוד טוב (ציטוט). יש לי אפשרות להתחבר דרך HOT ונטויז'ן - חיבר של 7 מגה. האם חיבור דרך HOT הוא איכותי - ברמה של ADSL - יותר \ פחות? מה החיבור המהיר והטוב ביותר? תודה רבה. עריכה: אני מניח ששאלות כאלה נשאלו בעבר אבל הדברים האלה משתנים עם הזמן - אז אני רואה לנכון לשאול בכל זאת.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להגדיר רשת אלחוטית בראוטר EDIMAX 6104WB הרשת החוטית עובדת מצויין אני מרוצה ממנה מעל ומעבר אבל בעניין הרשת האל-חוטית , היא פשוט מסרבת לעבוד!!! החלפתי היום בפעם השניה את הראוטר אחרי שדיברתי עם התמיכה של אדימקס , והם אמרו לי שאם הנורה WLAN לא נדלקת כנראה יש בעיה עם הראוטר אבל מכיוון שזה כבר הראוטר השלישי שקיבלתי וגם בו הנורה ה%$#%$# לא נדלקת אני כבר לא ממש בטוח שזה הבעיה (ואולי!??!) בכול הראוטרים בדקתי שהרשת האל חוטית מופעלת בהגדרות והוא מוגדר כ AP , במחשב הנייד הגדרתי גם את אותו SSID למרות שבראוטר זה שולח זה מוגדר כOPEN SYSTEM (כלומר שולח לכולם את ה SSID) אני כבר ממש אובד עצות אם למישהו יש איזה רעיון או פתרון או לא ממש אכפת לי מה... HELP
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת של שלום!. קיבלתי מחשב חדש Lenovo X1 אשר מגיע עם אפשרות להכנסת סים של חברת סלולר והתחברות לאינטרנט DATA בדיוק כמו מודם סלולרי חיצוני רק שהוא מובנה במחשב, ניסיתי ושיחקתי עם ההגדרות ולא הצלחתי להבין איך אני יוצר את החייגן ומתחבר לאינטרנט דרך המודם הסלולרי הפנימי. המערכת הפעלה היא חלונות 7 פרו. הסים של חברת אורנג'. אודה מאוד לאנשים שיקדישו מזמנם על מנת לעזור לי לפתור בעיה זו, תודה, עדי.!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש להם את המבצע החדש ואני שוקל להצטרף .... אין לי בעיה להתחייב לחצי שנה כי המחיר מצויין למישהו יש איזה שהם השגות ????
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי נתב TP-LINK W8951ND. אני מעוניין להגדיר ניתוב לכתובת IP פנימית כאשר מתבצעת פניה לכתובת מסויימת מכל המכשירים בבית. קרי, אני מעוניין שעבור כתובת שמית זו, הנתב לא יפנה לשרת ה-DNS של הספק, אלא יחליף אותה ידנית בערך IP נתון - בדומה להגדרת ערך בקובץ hosts בווינדוס. לא מצאתי אפשרות כזו במסכי ההגדרות. ידוע לכם על דרך להגדיר זאת? לחילופין, האם אתם מכירים נתב שתומך באפשרות זו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. בקומה הראשונה של אותו מבנה ממוקם הראטור, EDIMAX 6204. האות לא מספיק חזק בקומה שלישית ואינו מאפשר גלישה. המטרה: כיסוי הקומה הראשונה עד הרביעית באות בעוצמה מספקת שיאפשר גלישה. עלות מינימלית. מדובר בבית פרטי לא בבניין. תודה !
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים שאחד (שלי) מחובר חוטית לראוטר אלחוטי (EDIMAX 6204) ומחשב שני (של הילד) מחובר אלחוטית. אני מעוניין לחסום את המחשב של הילד לתכנים מסויימים (אין טעם לפרט). מה הדרך הטובה ביותר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לשלוח ל-contest@hwzone.co.il מייל אבל זה רושם לי "נמען לא זוהה" מה זה אומר שזה נשלח או שלא? ד.א אני שולח דרך hotmail
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לנו בביצפר חסימת אתרים כדי שלא יכנסו לכל ה.... הקיצר הביצפר די דפוק אז הוא חסם כמעט את כל האתרים (כולל ואאלה וכד') הקיצר רציתי לדעת אם יש דרך לעקוף את זה?? קוראים לתוכנה מורשת זה לא תוכנה שמותקנת על המחשב זה פשוט (אין לי מושג) הנה האתר שלהם http://www.moreshet.co.il/
-
שלום לכולם, מדובר ברשת במשרד של אח שלי. הרשת מורכבת מראוטר אלחוטי עם שקע WAN ו-4 שקעי LAN. מודם ADSL מחובר לראוטר בשקע LAN (יפורט בהמשך מדוע... :-\) מחשב נייד מחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי. 2 מחשבים רגילים מחוברים דרך לראוטר לשקעי LAN עם כבל רשת רגיל. בכל מחשב מוגדר חייגן PPPOE. עד כמה שאני יודע, המודם אמור להיות מחובר לשקע WAN, אך כשאני מחבר אותו לשם אין אפשרות להתחבר לאינטרנט כלל - מכל אחד מהמחשבים. לעומת זאת, אם מחברים את המודם לשקע LAN אז אפשר להתחבר לאינטרנט מכל אחד מהמחשבים - אך לא בו זמנית. הכבל (שמחבר את המודם לראוטר) הגיע עם המודם ואין לי מושג אם הוא רגיל או מוצלב. כמובן שאני מעוניין בגישה לאינטרנט בו זמנית מכל המחשבים... רעיון למישהו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-