עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by itaysk,

היי, יש לי ראוטר שמשמש כמודם לאינטרנט ולו 4 יציאות. הוא גם מחלק כתובות IP לכל המחשבים שמתחברים אליו (DHCP) אני רוצה להוסף פורטים, ואני יודע בגדול שניתן לחבר סוויטצ' לאחת היציאות. האם יש דרישות מיוחדות ואחד מהסוויטצ'ים שבתהליך כדי שזה יעבוד? האם צריך כבר רגיל או מוצלב? האם יש הבדל בהקשר הזה בין hub ל switch? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by RayZ,

השאלה הבאה נשאלת בשביל חבר, ניסיתי לעזור לו אך סוג של נתקענו במבוי סתום. אשמח לתשובה. הוא קנה לפטופ חדש, פרמט אותו אבל לאחר ההתקנה לא מופיע האות של WIFI למטה (איפה שהשעון) ובהגדרות הרשת הוא מתריע שאין זיהוי של רשת- הוא טוען שיש רשת אלחוטית באזור וניתן להתחבר אליה. אשמח לעזרה, תודה

3. שלום למתמצאים, מחובר לתשתית בזק,ומחכה באופטימיות מבוקרת ל200 מגה. כרגע 100. מתלבט בין d link 245gr לבין tp link vr600 גירסא 3 שתומכת ב35b, (שבנדה מבטיחה שכבר מגיעה). דעתכם בבקשה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני לא יודע אם זה המקום הכי מתאים,אבל נראה לי שמכל הפורומים אז כן... אני כרגע חייל בן 20,עם רקע טוב במחשבים ואינטרנט, הייתי רוצה לעבוד בתחום וללמוד,משהו קצת יותר רציני מסתם טכנאי מחשבים,למרות שגם על זה הייתי חותם עכישו חח,אבל אני רוצה ללמוד למשהו קצת יותר גדול בקיצור, אני רואה את עצמי מתעסק בזה בשנים הקרובות בוא נגיד ככה... שמעתי מכמה אנשים וקראתי על המקצוע הזה שנקרא מהנדס רשתות,אני מדבר על התחום של מייקרוסופט כמובן לא של סיסקו,שהבנתי שהוא בעל ביקוש יותר גדול בשוק,אבל אני לא ממש מבין בזה באמת, ביררתי על ההכשרה בג'ון ברייס,וזה קורס רציני של באורך של שנה,מחיר ממש יקר בסביבות ה20 אלף, אני לא ממש יודע אם זה שווה את זה, אז רציתי לדעת אם יש אנשים שעברו את הקורס או שעוסקים בתחומ…

5. Started by Nookie,

בספטמבר 2003 (9/03) התחברתי לאינטרנט המהיר. בהתחלה במהירות של 750 ואז השתדרגתי ל 1.5 אתמול עברתי לחבילת ה2.5 אך אני עדיין עם המודם שקיבלתי ב2003! יש לציין שהמודם עובד רציף מ 2003 ולא היו לו שום בעיות. Alcatel Speed Touch Home - האם כדאי לפנות לבזק ולקבל מודם חדש? או שהמודם שלי מצויין?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yarivot26,

היי, אני מחפש ראוטר + AP טוב להחליף את הנוכחים שלי (Level One W8R שקיבלתי מ012). הביתה שלי מורכב מ3 קומות, שמנקודה אחת לנקודה השנייה הכי ארוכה יש בערך 17 מטר. הראוטר הראשי יושב בחדר שלי בקומה העליונה. אני צריך שתיהיה קליטה טובה בחדר של ההורים שלי (קומה אחת מתחת בנקודה הכי רחוקה) ובסלון (קומה ראשונה כמעט בדיוק מתחתיי). השימושים העיקריים זה גלישה, שיתוף קבצים (פועל להקמת שרת NAS) וסטרימינג. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Haflo,

אני יודע ובטוח שהנושא הזה הועלה פה כבר מספר פעמיים, אבל אני שואל בכל זאת (מאחר ולא מצאתי בחיפוש) מה המשמעות של חייגן? במיוחד לנושא של מספר מחשבים שמחוברים לאינטרנט דרך Router (שבמקרה שלי השרת משמש לכך!)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אז ככה ש לי תשתית כבלים וספקית בזק. שדיברתי עם שירות הלקוחות הם אמרו לי שזה ראוטר גרוע והוא לא מתאים לשימוש עם כבלים. עכשיו היום קניתי את הראוטר.. האם אני עומד לסבול איתו? והאם אפשר להחליף אותו לראוטר אחר?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי נתב אדימקס 6104 ומחשבים המחוברים דרכו. כדי להוריד מאימיול אני מבין שצריך לפתוח פורטים מסויימים. מה טווח (איזה פורטים)הפורטים שצריך לפתוח? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eli111,

שלום, אני מעוניין לקנות מודם נתב איכותי שמקיים את התנאים הבאים(אין לי בעיה לקנות מחו"ל אם צריך/משתלם): 1) לפחות 4 יציאות lan. 2) טווח אלחוטי של לפחות 30 מטר. הנתב עצמו ימוקם בבית קרקע בין שני קומות בקומה השנייה. המטרה שתיהיה קליטה wifi בכל נקודה בבית וגם בגינה. 3) מתאים לבזק חובה. מתאים להוט יתרון. תקציב גמיש.

11. Started by BD1,

טוב.. אז אוטוטו אני מזמין מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם שווה לעשות ראוטר או לא.. בעקרון אם אני מביא ראוטר.. את המחשב החדש אני מעביר לעמדה של המחשב הנוכחי שלי אז הוא יהיה כביכול המחשב הראשי ואני רוצה לדעת כמה דברים.. אני יודע שבמידה ושנינו גולשים באינטרנט או מורידים משהו מהאינטרנט בו זמנית רוחב הפס מתחלק.. אז במידה והאינטרנט כבוי באחד המחשבים אז זה אומר שהמחשב השני יינצל את כל רוחב הפס? או שצריך כל הזמן להגדיר מחדש, איך זה הולך? רוצה לדעת מה המחיר של ראוטר טוב אם אני ייקנה שאני יידע מה מידת הנזק פה.. את האמת הבעיה היחידה פה שאבא שלי רוצה את המחשב הזה לעצמו ואני ייקח את המחשב החדש ולכן צריך אינטרנט בכל מחשב.. לפי דעתכם שווה להתמקח על אינטרנט במחשב החדש רק במקום להיות עם ראוטר …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by momi2004,

אני מעוניין להחליף את המודם הפנימי שלי של ITEX למודם אחר בחיבור USB או רשת, עם עדיפות לרשת כדי למנוע מראש בעיות תאימות לויסטה. האם יש מודם מומלץ ל ADSL שכדאי לבקש מבזק? האם כדאי ללכת על מודם או שעדיף הראוטרים שלהם, למרות שאני לא זקוק ליכולות של רשת בשלב הזה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני רוצה ליצור רשת שתאפשר חיבור של כל המחשבים שצריכים אינטרנט, לאינטרנט כרגע, יש מוקדם אלקטל וסוויצ' שאליו מחוברים 2 המחשבים פיזית ע"י כבלי רשת ושניהם מחוברים לאינטרנט. עכשיו, יש עוד 2 מחשבים שאני רוצה לחבר ברשת אלחוטית (אחד לאפטופ ואחד רגיל) ואני רוצה גם לקנות ראוטר. בעיקרון אני צריך המלצה על ראוטר ועל דרך החיבור הטובה ביותר לחבר 2 מחשבים בכבלי רשת לראוטר ולחבר גם 2 מחשבים בצורה אלחוטית לראוטר/לרכיב רשת אחר (כולל כמובן כרטיסי רשת אלחוטיים). אני לא רוצה להפוך את כל הרשת בבית לאלחוטית, אם הייתי יכול הייתי מחבר את כל המחשבים עם כבלי רשת אבל מאחר ואני לא יכול - אז אני אעשה את זה בצורה אלחוטית. יהיה עדיף גם אם מישהו יוכל לפרט לי איזה כבלים צריך, וכל שאר הדברים הנדרשים ב…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by m31115,

שלום אני משתמש בחלונות XP PRO אנגלית. ויש ראוטר אלחוטי(לא משתמש באלחוטי לא פעיל) ויש אינטרנט דרך כבל רשת לראוטר. אחותי והבנים שלה באו לבקר אותי והביאו איתם מחשב נייד. ואני נסיתי להיכנס להגדרות ראוטר ואני לא מוצא בהגדרות ראוטר להפעיל אלחוטי כדי שהילדים ישחקו במשחקים ברשת אלחוטי. דיברתי ספק אינטרנט בטלפון שיעזרו לי להגדיר רשת אלחוטי.נציג תמיכה אמר לי להיכנס להגדרות ראוטר. אמרתי לו ניכנסתי הגדרות ראוטר. ושאלתי אותו מה לעשות? ותוך שנייה נציג תמיכה אומר לי: אני רואה בהגדרות ראוטר וסימנתי והפעלתי לך אלחוטי. ואח"כ הסביר לי לגשת הגדרות אלחוטי ולהכניס שם משתמש וסיסמא. וזהו עובד. אחרי כמה ימים ביטלתי אלחוטי.אין לי בבית מחשב נייד יש רק אצל אחותי עם הילדים שלהם.לא הרבה באים מדי פעם …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי לאחרונה יש לי בעיה מוזרה עם הראוטר שלי (Edimax 6524K) כאשר אני מנסה להיכנס לעמודי אינטרנט מסוימים, הוא פותח לי תיבה ובה אני צריך להכניס את שם המשתמש והסיסמא של הראוטר במקום להיכנס לעמוד המבוקש. כאשר מכניסים את שם המשתמש הוא נכנס לתפריט של הראוטר. כאשר אני מחובר לאינטרנט דרך המודם ישירות התופעה לא מתרחשת. מישהו נתקבל בתופעה דומה או יודע לפתור את התופעה המציקה הזאת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by MoMo-P,

שלום.. התקנתי את הקושחה של Tomato ועדיין לא ראיתי שינוי ממשי. אני משתמש בתוכנות אי-מיול וטורנט (ביטקומט) כדי להוריד קבצים, כמו כן גם הורדות פשוטות דרך הדפדפן ואני לא רואה ניצול מלא של רוחב הפס.. [פורטים פתוחים, אין LowID] אם כן מהן ההגדרות הכי טובות לשעה זאת לראוטר הנ"ל בחיבור לכבלים ללא חייגן? רב תודות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם... לפני כמה ימים חשבתי להביא כרטיס רשת אלחוטי ולקנות באיביי אנטנה טובה כולל כבל ארוך... כל זה לעלות לגג שלי ולנסות להרחיב את טווח הקליטה של WIFI בשכונה שלי...(אני גר בבית קרקע פרטי (רובו מעץ) יש לי שני קומות בבית...) יש למישהו המלצה לאנטנה טובה? ראיתי שאפשר לעשות לבד גם...אבל אני מחפש משהו מוכן כבר ומשהו שיקלוט הרבה מעבר יכולת הכרטיס רשת האלחוטי ועם האנטנה שבא איתו.... הכרטיס שאני מעוניין לקנות הוא של EDIMAX http://zap.co.il/model.aspx?modelid=403089 כרטיס לא יקר ועם אנטנה טובה הוא יהיה אידיאלי למטרה שלי... מה אתם חושבים? עריכה1: מצאתי את זה...נראה מאוד מקצועי http://www.wirelessgardenstore.com/ProductDetails.asp?ProductCode=SCB10X נ.ב. אין לי ראוטר ואני לא ממש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, אני מבקש את עזרתכם המהירה, בגלל צבא וכאלה :\ נשרף לי הנתב של D-LINK DI-604 בגלל הפסקות החשמל, אבא שלי פונה אליהם בצורה רשמית לבקשת פיצויים . בכל אופן, לביינתים בני הבית צריכים נתב חדש, על מנת שיוכלו לגלוש באינטנרט. אני מחפש נתב NAT עם 4 פורטים, אלחוטי או לא - לא כ"כ חשוב לי. במיילא 3 המחשבים כבר עם תשתית, זה פשוט יתרון...ואם זה עוד קצת כסף אני אשקול את זה. אני מחפש נתב עם אופציות לא "רגילות", כמו בדי-לינק שהיה , אלא QoS ממש חשוב לי , ואפשרות להתחבר לנתב בטל-נט גם יהיה נחמד. אני מעדיף להתמקד באחת החברות הבאות : D-Link, Edimax, Cisco, 3COM, Linksys. ואם יש עוד חברה "מהקטגוריה" שפספסתי , אני אשמח לשקול אותה גם. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מדי כחצי שעה-שעה האינטרנט מתנתק לכ20-30 שניות כאשר בdefuelt gateway של simens מופיע לי שזה מנותק. בהתחלה זה status:down אחרי זה status:handshaking ואז status:Training ואז זה מתחבר. זה מאוד מעצבן,אני משחק בcompany of heroes online ואז אני מתנתק בשיא המתח משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ה-Zone Flex 2942 של חברת Rockus הוא נקודת גישה (Access Point) בתקן G העושה שימוש במערך אנטנות ייחודי המכונה Tomahawk. באמצעות מערך ייחודי זה משיג ה-ZF2942 טווח פעולה וקצב שידור הגדולים בהרבה מאלה של נתבים סטנדרטיים הפועלים בתקן G. במסגרת הסקירה נבדקו הביצועים והתכונות של ה-ZoneFlex 2942. קריאה נעימה וחג חנוכה שמח. http://www.netcheif.com/Reviews/ZF2942/ZF2942.htm

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ori1977,

אני מנסה לפתוח פורטים באי מיול עבור התחברות דרך ראוטר d-link 2650U, תשתית של בזק, אך הפעולה לא עוזרת, אני עדיין מקבל LOWID או שהאי מיול לא מצליח להתחבר לשרת כלשהו. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by elni,

טוב לא מצאתי בכלל מדריכים לפתוח פורטים לרכזת הזאת שקיבלתי אותה לא מזמן... עכשיו בהתחלה חשבתי זה לא כמו ראוטר שצריך לפתוח פורטים...אבל גיליתי שזה נגיד חוסם לי את הביטורנט ומאיט לי את זה... קיצור יש למישהו מושג איך פותחים??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by over23,

שלום רב, אני צריך עזרה בתכנון רשת אלחוטית לטווח של עד 150 מטר, מסדרון ארוך במיוחד (יצוק מבטון). זה מה שאנחנו רוצים שייושם: הרעיון הוא בקצה אחד לחבר את הראוטר האלחוטי ובמספר נקודות יהיו נגני מדיה שיתחברו למסכי LCD קטנים ( 10 אינץ). אנחנו רוצים שלנגנים יהיו מחוברים אלחוטית כדי שתהיה אפשרות לעדכן את התוכן המוצג על המסכים - נגני המדיה תומכים ב - Ethernet 10/100 MBit/s, IEEE 802.3u, 802.3x, 3G connectivity . רציתי לקבל תגובה שלכם לגבי איך הרשת צריכה להראות כדי לאפשר קליטה רציפה ככל האפשר. השאלות שלי: 1. אם יש אפשרות לחבר נגן מדיה דרך RJ45 ישירות למכשיר AP כדי להתחבר לרשת? האם צפויה בעיה מבחינה לוגית 2. האם עדיף לחבר את הנגן עם כרטיס אלחוטי USB ? 3. האם אני צריך AP לאורך המסד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by falukky,

אני עובר בקרוב לפרטנר פייבר והמחשב השולחני שלי יעמוד בתוך הממ"ד כשאר הראוטר ימוקם בכניסה לבית, הבית הוא לא גדול, 3 חדרים ודי קרוב לממ"ד אשר יהיה תמיד פתוח ככה שאני לא צופה בעיות חמורות בקליטה אבל אני מעוניין בכרטיס רשת חזק. זה הלוח אם שיש לי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים