עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by PeaS,

מצטער אם זה נשמע טיפה דבילי, אבל אף פעם לא התעסקתי בדברים אלחוטיים יש לי כאן ראוטר אלחוטי ל-4 מחשבים של סוויצ'. יש לו גם ארבעה חיבורי רשת רגילים, כמו בראוטר חוטי. האם הכוונה שניתן להשתמש בו גם כראוטר חוטי וגם כאלחוטי? ואם כן, המספר של החיבורים האלחוטיים והחוטיים ביחד לא יכול לעלות על 4 או על 8? ודבר אחרון, עד כמה שיודע ההבדל בין ראוטר לסוויצ' הוא שראוטר מעביר את כל המידע הנכנס ברשת לכל המחשבים, וכל מחשב מסנן לעצמו את המידע שמיועד לו, וסוויצ' פשוט מעביר לכל מחשב רק את המידע שמיועד לו. השאלה אם זה נכון, ואם כן, האם זה באמת משנה שזה ראוטר ולא סוויצ'?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Vatos-Locos,

אוקי אז ככה יש לי רשת בין שתי מחשבים דרך כרטיסי רשת 100\10 ו... אני רק על שיתוף חיבור ADSL אבל בלי שיתוף קבצים השאלה שלי היא איך אני עושה שיתוף תיקיה מסויימת או משהו כזה.. ושיהיה רק בתוך הרשת ! כי אני יודע שיש ילדים שפורצים דרך "שכנים ברשת" למי שיש רשתות בבית בקיצקץ אני צריך שיהיה מאובטח וגם שיהיה שיתוף קבצים אפילו רק לתיקיה אחת שפתחתי בשתי המחשבים ICQ LITE ושלחתי קובץ מאחד לשני הגעתי רק ל 800K\SEC זה סביר? אני לא יגיע למהירויות גבוהות יותר ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכל חברי הפורום בשעה טובה עברנו לגור בבית קרקע בן 2 קומות. אני אשמח לקבל עזרה בנושא ציוד חדש שצריך לרכוש (מודם, ראוטר, HUB, SWITCH וכו'...). כל הבית מרושת בכבלים CAT 6. מחובר לתשתית בזק במהירות 100 מגה (DSL או VDSL – לא כ"כ בטוח...) כל קומה מרושתת בפני עצמה (חיבור כוכב), כלומר כל כבל רשת מכל חדר מגיע לארון חשמל. ובין הקומות יש כבל שמחבר את ארונות החשמל. הצרכים שלנו: · כיסוי WIFI בקומת כניסה בלבד (כלומר לא רוצה להכניס משדר WIFI נוסף לקומה ראשונה) · בקומה ראשונה יש טלוויזיה UHD שמחוברת לרשת ואמורה להזרים גם תכנים UHD · מערך של 6 מצלמות IP עם DVR (עדיין לא נקנה) · מערכת אזעקה שגם כן…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by no_way,

יש לי משרד ובו 2 מחשבים. את 2 המחשבים אני רוצה לחבר באופן מרוחק למחשב הבייתי שלי כדי שאמשיך לעבוד עליו מהבית. איזה שיטות יעילות יכולות להוות לי פתרון בנושא?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Googleness,

שלום רב, ברשותי מערך הרשת הבא: מודם מוטורולה של הכבלים > מתאם שיחות של נטוויז'ן > נתב קווי של Edimax (משהו פרימיטיבי). עכשיו אני רוצה את הנתב של אדימקס להחליף בנתב אלחוטי שיענה לי על שני צרכים: 1. שיקבל בדרך טובה ומהירה תקשורת בין 4 מחשבים וחיבור אינטרנט של 12 מגה. 2. יש לי בית בן 2 קומות כאשר החיבור של האינטרנט נמצא במרכז הקומה העליונה אני צריך משהו עם יכולת שידור חזקה שייתן לי קליטה אלחוטית בכל הבית. מה מומלץ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by nivrob123,

למישהו יש בעיות לאגים מצוהריים כבר? בבזק בינלאומי? הפינג לא יורד מ50 שאיפלו רק אני מחובר לרשת

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. ברשותי אינטרנט 4 מגה ביט שבפועל אני אמור להוריד מאתר BEZEQ בחיבור 1@1 500KB בפועל. בפועל יוצא לי להוריד 360-350K ולעיתים רחוקות זה עולה לי ל460-70. היו אצלי כבר מספר טכנאים, בדקו את הקו טענו שהוא תקין לחלוטין, הביאו מחשב נייד שלהם וראו שיורד אצלם על 460-70K שזה בתחום הנורמלי באופן קבוע וטענו שהבעיה היא אצלי במחשב. מה יכולה להיות הבעיה? לפעמים זה כן במהירות הזאת ולרוב לא. בדקתי עם SPYWARE DOCTOR ספיוורס למינהם, אין. אין ווירוסים. אני לא מבין את זה, את מי להאשים? כדאי לפרמט? האם בזק עובדים עליי בעיניים? עזרה, בבקשה. עריכה: חשוב לי לציין שאין לי מודם אלחוטי, הכל קווי ויש פילטרים על כל שקע טלפון. ככה שאין גניבות מצד השכנים...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם. יש לי 4 מחשבים בבית - 3 בחדר שלי ו-1 מחוץ לחדר. אני רוצה גישה בין כל אלו שבחדר במהירות 1gbps עבור העברת קבצים (זה שמחוץ לחדר מחובר בצורה אלחוטית). כמו כן אני רוצה שלכולם יהיה אינטרנט. ציוד קיים: ראוטר אלחוטי עם NAT מדגם Netgear 108 Mbps WGT624 עם חיבורים של 100mbps מודם Alcatel SpeedTouch ADSL חשבתי לעשות כך: מודם האלקטל - מחובר לראוטר האלחוטי. הראוטר האלחוטי - מחובר ב-WIFI למחשב שמחוץ לחדר, ומחובר בכבל אתרנט ל-Gigabit Switch קטן שארכוש. כל 3 המחשבים (והראוטר האלחוטי) יחויברו לסוויץ'. נשמע הגיוני? יש פתרונות יותר אלגנטים? יש המלצות על סוויץ' ג'יגהביט זול? חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6042

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום. בקומה הראשונה של אותו מבנה ממוקם הראטור, EDIMAX 6204. האות לא מספיק חזק בקומה שלישית ואינו מאפשר גלישה. המטרה: כיסוי הקומה הראשונה עד הרביעית באות בעוצמה מספקת שיאפשר גלישה. עלות מינימלית. מדובר בבית פרטי לא בבניין. תודה !

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. איך אני חוסם חברה/אתר/איש פרטי ששולחים לי מיילים בדואר של וואלה?(תמונה בפנים) שולחים לי ביום איזה 10 מיליים ואין לי מושג מי אלה אני רוצה לחסום אותם שלא יוכלו לשלוח לי עוד מיליים איך לעזעזל אני עושה את זה? http://img338.imageshack.us/img338/6843/29748131pj6.jpg

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by eran256,

שלום לכולם, יש לי בעיה שאני לא מצליח לקלוט WIFI בחדר שלי ניסיתי להחליף ראוטר, בדקתי זה עדיין לא קולט כנראה בגלל הקירות. הראוטר לא בחדר שלי אבל יש כבל שמחובר לראוטר (הכבל בחדר שלי) הוא לא מחובר לכלום גם לא למחשב, מה אני יכול לעשות בישביל wifi בחדר? אני לא יכול לשים כלום בפרוסדור. חשבתי אולי יש לקנות משהו שמתחבר ישר לקבל רשת ומשדר WIFI

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by andrey12341,

אני מנסה לשלוח ל-contest@hwzone.co.il מייל אבל זה רושם לי "נמען לא זוהה" מה זה אומר שזה נשלח או שלא? ד.א אני שולח דרך hotmail

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by haviv822,

איזה ספק טוב הייתם ממליצים שלא חוסמים פורטים ושהפינגים כמה שיותר נמוכים האמת ש 012 כבר עלו לי על העצבים עם כל החסימות פורטים שלהם..... יש לי כרגע 1.5MB ואני משלם 41 ש"ח ל 012. מעניין אותי לדעת כמה אתם משלמים לספק בלבד (למי שיש 1.5 MB)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by roi777,

אני צריך ראוטר שיודע לשדר שני רשתות אלחוטיות שונות (או יותר) כאשר אחת מהם מחוברת ל-VPN כבר מהנתב ואחרת חיבור רגיל. מיועד ל2-3 מחשבים, 2-3 סמארטפונים ו2-3 מצלמות ומכשירי בית חכם. כרגע יש לי 100M הוט אבל כדאי שהראוטר יתאים גם לשנים הבאות. בנוסף עדיף אם ניתן שישמש גם במקום הראוטר שקיבלתי מהוט שלא אשלם גם עליו. תקציב עד 300 ואם יש צורך אפשר קצת יותר. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני גר בשכירות ולבעל הדירה יש אינטרנט סיבים. הוא סידר שדרך הקיר אני מחבר את הראוטר שלי וזה בעצם מתחבר לאינטרנט שלו ואני גולש על שלו. הראוטר שלי הוא VR400 Archer של TP Link והוא מוגדר לפעול כWireless Router עם Dynamic IP. לראוטר מחובר טלויזיה בחיבור LAN והאינטרנט בטלויזיה מאוד יציב ואין התנתקויות. המחשב מחובר עם כרטיס רשת דרך WIFI ויש בו המון התנתקויות קצרות כאלה ואחרי זה חוזר האינטרנט. יכול לקרות עשרות אם לא מאות פעמים בשעה. זה קורה אך ורק בWIFI. בעיקר במחשב ממה ששמתי לב. למשל בטלפון הנייד שלי אני לא שם לב שזה קורה. גם במחשב נייד השני שלי זה קורה המון בWIFI. עוד משהו, לפני שהוא סידר שאני גולש על שלו, הייתי גולש על אינטרנט רגיל של בזק של 100 מגה והראוטר היה מוגדר על P…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by FishnZone,

טוב לא מזמן התחילה לי בעיית שימוש באינטרנט בתוכנות ובמשחקים, הגלישה בדפדפן בסדר גמור. ללא קשר למחשב היה צורך בפרמוט לכן אין קשר להגדרות מחשב / בעיה במחשב / אנטי וירווס / פיירול. נכנסתי אל הנתב 10.0.0.138, עשיתי לו איפוס, ומאז הסקייפ, TV, תוכנות ומשחקים לא עובדים למעט הדפדפן. כיצד אני מסדר זאת? מה הרסתי? הבנתי שצריך לקנפג את זה מחדש בגל הרסטור? יש מישהו שמבין בזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום! יש לי מחשב עם שני משתמשים. אני רוצה לחסום משתמש אחד מגישה לאינטרנט. איך עושים את זה? נ.ב. - XP pro SP2 תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים שמחוברים לאותו ראוטר. מחשב אחד מחובר בצורה אלחוטית והשני בצורה חוטית. אני רוצה לשלוט במחשב החוטי מהמחשב האלחוטי. איך עושים את זה. אם יש לכם גם המלצות לתוכנה זה יעזור. תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. האם יש אפשרות לשנות כתובת IP באופן שוטף בעזרת תוכנות IP CHANGER למינהם, כאשר מחוברים לרשת באמצעות ראוטר? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום! אני מחפש נתב זול שיש לו חיבור usb להתקנים חיצוניים, איני צריך תקן n (החומרה שברשותי לא תומכת) תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אז ככה.. יש לי ברשת האלחוטית בבית 4 מחשבים... 3 XP ואחד ויסטה. הכל עבד מצוין עד שפירמטתי את המחשב של הויסטה... כל האפשרויות התאפסו ועכשיו אני לא יודע איך להחזיר את זה למצב הקודם. הרשת עובדת (האינטרנט עובד) אבל המחשבים של הXP לא קולטים את הויסטה. כלומר הם לא יכולים לשתף איתו קבצים. יש תיקיות משותפות בין כל מחשבי הXP אבל אין ביניהם לויסטה. כל האפשרויות של שיתוף הקבצים בויסטה עובדות (הן נמצאות על on).. הבעיה העיקרית עכשיו היא שהמדפסת מחוברת למחשב ויסטה והמחשבים האחרים לא קולטים אותו אז אי אפשר להדפיס גם.. יש למישו מושג מה לעשות?? תודה mz155

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tolan,

בימים הקרובים אני אמור לקבל מבזק מודם ל- ADSL. רציתי לדעת איזה מודם כדאי לבקש (יכול להיות גם רשת וגם usb). והאם למישהו יש נסיון עם מודם ECI B-FOCuS 270PR ? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ruve,

איך מתקינים אינטרנט מהיר? (מבחינת ההגדרות במחשב)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Vortex,

69 שקל? אין באתר שלהם כלום

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לפני יומיים קיבלתי נתב של EDIMAX התקנתי אותו הכל פעל טוב ויפה כשניסיתי לנתב פורטים כנראה שנגעתי יותר מידי בהגדרות ואני יודע שגם עשיתי DHCP DISABELD ולא זוכר את ה- IP שרשמתי קיצר כשאני רושם את ה- IP של הנתב כלום לא קורה שום תגובה בבקשה אני כבר נואש מה לא עברתי עם האינטרנט הזה נמאס לי מזה כבר בבקשה תעזרו תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים