רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
אנשים תעזור לי לקבוע אם הוא באמת הלך קפוט.. מדובר בראוטר Level One WBR3406TX הממצאים כרגע: אין אינטרנט דרך הראוטר ..בעוד שבחיבור ישיר של המודם למחשב כן יש. ניסית הוצאה מהחשמל ל5 דקות (גם של המודם וגם של הראוטר) ... עדיין כלום, כאילו הוא לא מצליח לחייג - זה מה שאני מבין מהלוג שלו. מה גם שלמרות שנתקתי את החיבור הקווי בין אחד המחשבים לראוטר..עדיין הנורה עם המספר שלו בראוטר דלוקה..כאילו הוא מחובר (מוזר ביותר) מה אתם אומרים? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הראוטר שלי התחיל לעשות בעיות לאחרונה (ניתוקים, איטיות,לא ניתן להיכנס לממשק ניהול) החלטתי לשבת על זה לראות מה קורה, אז דבר ראשון ראיתי שיש גרסאות firmware חדשות יותר והיה כתוב שמומלץ לשדרג וככה עשיתי. שידרגתי, הגדרתי הכל ודברים פועלים טוב יותר עכשיו. הבעייה היא שלא משנה מה, ניסיתי מלא פעמים מלא קומבינציות שונות. אבטחת WPA או WPA2 לא עובדת. לא עובדת אומר שאני יכול להגדיר את זה בראוטר, אבל אז כשאני מנסה להתחבר (ניסיתי 3 ניידים ושני סלולרים) זה לא מצליח. בניידים זה מנסה להתחבר ללא הצלחה ואז מתנתק וחוזר חלילה. בסלולרי הוא פשוט אומר לי שהסיסמא שגוייה. אבטחת WEP עובדת בסדר גמור, ניתן להתחבר, אבל אני לא רוצה להישאר עם WEP, גם רשת פתוחה עובדת בסדר. מדובר ב3COM WL-537 בעיקרון אני י…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי שרת VPS שממוקם בארה"ב. מותקן עליו אובונטו עם GUI רגיל, ואני משתמש בו בתור שרת טורנטים והורדות לרוב. הבעיה היא בגישה מרחוק לשרת, כרגע אני משתמש ב Teamviewer. עם התוכנה הזו יש בעיה של "ארטיפקטים" (למשל כאשר אני ממזער חלון, אני רואה חלקים ממנו שנשארו על המסך והדרך היחידה לתקן את זה היא להתחבר מחדש). כמו כן איטיות כללית, גם בשימוש בצבעי שחור לבן. במחשב ממנו אני מתחבר מותקן וינדוס. האם יש תוכנה יותר טובה מ Teamviewer שגם תתמוך בוינדוס ולינוקס? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב(WIN XP ) שקולט אינטרנט אלחוטי והכל טוב ויפה איתו. ישנה אפשרות שאני אוכל לחבר את הראוטר(EDIMAX BR620WG) אל המחשב ושהוא ישדר לי את את האינטרנט של המחשב לשאר הקומה ? בעיה נוספת , כל פעם שאני מחבר את הראוטר אל המחשב ( קווית) המחשב מנסה לצאת לאינטרנט דרכו למרות שהחיבור האלחוטי עובד ומחובר לאינטרנט .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה נודע לי שאם אני מחבר hub למודם אז אני יכול לחבר אותו לכמה מחשבים והוא משמש כראוטר לכל דבר. עד כמה נכון הדבר? (למקרה שתשאלו - כן, יש לי חיבור ללא חייגן.) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כפי שהכותרת אומרת, יש לי בעיה בתפיחת פורטים. ברשותי ראוטר TP-LINK , אני משתמש בו כבר קרוב לשנה, ובנתיים זאת הפעם הראשונה שמשהו כזה קורה לי... הבעיה היא כשאני פותח פורטים לאייפי הפנימי של הראוטר (אצלי למשל זה 192.168.1.100) הפורטים אמורים להיפתח והמידע בהם אמור לעבוד בלי בעיה... אבל לא הפעם, אין לי מושג למה, אבל כשאני פותח פורטים (כולל הפורטים שכבר כללתי ברשימה) הם פשוט לא "נפתחים"... היום למשל ניסיתי לפתוח את 4500 בשביל תוכנת שיתוף קבצים מסויימת, וכשבדקתי את הפורט זה הראש לי שהוא עדיין חסום... ניסיתי לפתוח פורטים גם לאייפי 192.168.1.1 בתקווה אולי זה יעבוד משום מה, אבל גם זה לא עבד... עלה לי הרעיון שאולי בזק חוסמת אותי כי אני מוריד די הרבה חומרים מהאינטרנט, אב…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו כבר בדק, אצל איזו ספקית אינטרנט הכי כדאי לארח אתר? (אירוח של מתחת ל-50MB)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מחובר דרך הכבלים ו 012 בקצבים של 750/96. אתמול והיום היו לי הרבה בעיות בחיבור, בעיקר התנתקויות ו lags במשחקי רשת. היום אפילו לא הצלחתי לשלוח מייל קטן של 100kB. בדקתי באתר של 012 את המהירות הורדה והעלאה שלי. ההורדה היתה בסדר גמור אבל ההעלאה לא זזה. בדקתי אם יש איזה spyware שמנצל לי את ה upload אבל לא מצאתי כלום, מה גם שב netlimiter ה upload תמיד על 0. אם יש למישהו פתרון או מישהו שנתקל באותה בעיה אשמח לדעת. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוך כמה זמן מגיע בערך ADSL הזמנתי לפני חודש.. ועדיין אין תשובה אין כלום מישהו יכול להעריך ???
-
שלום לכולם, ברשותי ראוטר שכתובת הIP שלו היא :192.168.2.1. כרגע מחוברים אליו שתי מחשבים אחד באמצעות כבל והשני באלחוטי. לא מזמן רכשתי מחשב נוסף שעלי לשים אותו בממ"ד. אני מעוניין גם אותו לחבר לאינטרנט . במחשב שמחובר לרשת באמצעות אלחוטי יש גם כ.רשת רגיל. מכיון שהמחשב החדש בממ"ד וכידוע בממ"ד יש בעיות קליטה ועוד שהממ"ד רחוק מהמיקום של הראוטר - אי אפשר לחבר באלחוטי. לכן אני אחבר את המחשב שבממ"ד לאותו מחשב שעם שתי הכרטיסי רשת (האלחוטי והקווי) שדרכו הוא יצא לראוטר. אני יודע שאפשר לעשות את זה השאלה היא איך? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יכולות להיות הפרעות או שהם לא קשורים אחד לשני? פשוט אני רוצה להחליף את הטלפון הנייח באלחוטי,תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני להקים רשת אלחוטית שמחוברת למודם כבלים, שתוכל לעבור מרחק של כ 15 מטר כולל קירות(וגם לגובה). רציתי לבקש המלצות לראוטר וכרטיס רשת אלחוטי אשר יוכל לבצע זאת, בתקציב סביר. כמו כן הייתי מעדיף(אם בכלל יש כזה דבר) שמחשב אחר יוכל להתחבר לראוטר דרך חיבור USB, זה יחסוך רכישת כרטיס רשת חוטי. תודה רבה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע האם הראוטר הזה תומך בשמות משתמשים שיש להם סיומות כגון סולמית?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אם אני מתקין על המחשב שלי שירות VPN, האם אני צריך גם לעדכן משהו בראוטר של בזק? או לגלוש כרגיל?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לא מזמן הצטרפתי לאינטרנט סיבים של סלקום - ברוך השם זורם לי 1000 מגה בקירות של הבית על גבי כבלי LAN. הראוטר נמצא במרחק של כ-50 מטר כבל (בית קומות) בצד השני של הבית, משמע - 0% קליטת WIFI. אצלי בחדר יש נקודה שאותה אני מחבר לראוטר במקרה שלי - TD-W9980 אשר מפזר גם WIFI בחדר ובאיזור כולו. מהראוטר (TD-W9980) - יש כבל לתוך Switch שמשם מחלק אינטרנט על גבי כבלי LAN למכשירים שונים שיש לי פה. הכל טוב ויפה האינטרנט מגיב פצצה. הבעיה שלי היא כזו, האינטרנט 5Ghz מקרטע ומתנתק לעיתים (אני משער שבגלל השכן הרשע עם הוויפי שלו). מצורף תצלום: השאלה הנשאלת היא כזו: האם הדרך שאני עובד בה היא תקינה? כל המעבר ועם הראוטר וכו'? אני מעוניין בסופו של…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מודם נתב איכותי שמקיים את התנאים הבאים(אין לי בעיה לקנות מחו"ל אם צריך/משתלם): 1) לפחות 4 יציאות lan. 2) טווח אלחוטי של לפחות 30 מטר. הנתב עצמו ימוקם בבית קרקע בין שני קומות בקומה השנייה. המטרה שתיהיה קליטה wifi בכל נקודה בבית וגם בגינה. 3) מתאים לבזק חובה. מתאים להוט יתרון. תקציב גמיש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום חברים, אני מצטרף ל-30 מגה וברצוני לוודא שכרטיס הרשת מתאים עשיתי קליק ימני על ניהול ןאז מנהל ההתקנים ומתאמי רשת- אני מקווה שזה נכון הדגם שרשום intel ® 82566d c-2 gigabit network connection האם זה הכרטיס רשת במחשב? אם כן, בקטגוריה של link speed רשום 100mbps/full duplex אם כן, הכרטיס הזה יתמוך ב-30 מגה בלי בעיות ? (15 מגה עובד אצלי מעולה) תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי משרד ובו 2 מחשבים. את 2 המחשבים אני רוצה לחבר באופן מרוחק למחשב הבייתי שלי כדי שאמשיך לעבוד עליו מהבית. איזה שיטות יעילות יכולות להוות לי פתרון בנושא?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברצוני להקים עמדת מחשב בסלון שבו המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה. מבחינת ווידאו ואודיו אני מחובר והכל בסדר וכל מה שאני צריך כרגע זה להוסיף מקלדת ועכבר. המחשב והסלון מרוחקים אחד מהשני במרחק של 10 מטר. חשבתי לעצמי להעביר כבל באורך של 10 מטר של יו אס בי עם מפצל בקצה שלו. וככה לחבר אליו עכבר ומקלדת כדי שאני אוכל לתפעל את המחשב גם מהסלון. לאחר שעשיתי כמה בירורים התברר לי כי כבל USB מאבד את האות שלו לאחר 5 מטר. האם יש למישהו פתרון איך בכל זאת לשים מקלת ועכבר בסלון אולי בדרך אחרת? או ששני כבלים של USB עם מגבר בקצה שלהם זה הפתרון הכי טוב? איפה אפשר לקנות כזה דבר? תודה מראש BISLY
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי edimax ew-7711umn, הוא אמור לעבוד ב150מגה לאחר פירמוט המחשב והתקנת הדרייבר האחרון, הכרטיס עדיין אינו פועל על תקן N, אלא מתחבר רק עד 54 מגה. מחשב אחר בבית עובד על 150, ועוד מחשב עובד על 54, לכן הבעיה היא לא בנתב. אשמח לעזרה, תודה וערב טוב!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי שאלה טכנית. ברשותי ראוטר של שיאומי Xiaomi Mi WIFI Router 3C. אני משתמש בו כמגדיל טווח wifi בבית, מחובר עם כבל רשת לראוטר/מודם הראשי ומגדיל את טווח האינטרנט האלחוטי בבית. הבעיה שלי היא עם היציאות LAN, רק יציאה מספר 1 מוציאה לי אינטרנט וכשאני מחבר צרכן (סטרימר} ליציאה מספר 2 אין לי אינטרנט ונאמר לי שהכבל לא מחובר... ניסיתי לאפס הגדרות יצרן וזה לא עזר. מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ה-Zone Flex 2942 של חברת Rockus הוא נקודת גישה (Access Point) בתקן G העושה שימוש במערך אנטנות ייחודי המכונה Tomahawk. באמצעות מערך ייחודי זה משיג ה-ZF2942 טווח פעולה וקצב שידור הגדולים בהרבה מאלה של נתבים סטנדרטיים הפועלים בתקן G. במסגרת הסקירה נבדקו הביצועים והתכונות של ה-ZoneFlex 2942. קריאה נעימה וחג חנוכה שמח. http://www.netcheif.com/Reviews/ZF2942/ZF2942.htm
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ,המקרה הוא ככה (עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה..) : יש 4 מחשבים שאחד מהם מחובר לאינטרנט בכבלים , כרגע יש עוד מחשב שהם מחוברים בכרטיס רשת בינים , ויש עוד כרטיס רשת לאירנטנט. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2 מחשבים , אני לא יכול פשוט לחבר את המודם ל-HUB מכיוון שזה כבלים ולא ADSL. מה שאני רוצה לדעת זה האם אני יכול לחבר ת'מודם למחשב , את אותו מחשב ל-UPLINK ברכזת או משהו בסגנון ואת שאר המחשבים לרכזת ככה שהמחשב שמחובר לאינטרנט ישמש ב-ROUTER או שאני צריך לחבר את המחשב עם האינטרנט לשאר עם כרטיסי רשת נפרדים?! תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בבית תשתית מוכנה של רשת חוטית קיימת, רציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי לשדרג אותה לרשת של ג'יגה ? האם הכבלים אותם כבלים ? האם סוויטצ' פשוט של ג'יגה יפתור לי את הבעייה ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-