עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by izikd,

איך אני עושה רשת בין מחשב עם Windows XP ובין מחשב עם Linux RedHat 7.2 ? ??? 8) ??? ;D :-X

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by muam,

שלום, כבר הרבה זמן שאני לקוח של הוט, ונמאס כבר לקבל חצי מהמהירות הדרושה ושירות גרוע. אינ ממעוניין לעבור. קראתי כמה דיונים על זה פה אבל מכיוון שבתחום הזה בכל רגע הכל יכול להשתנות החלטתי לפתוח דיון חדש. על איזה ספק אתם ממליצים ? קראתי שהספקים הקטנים כמו אקספון וטריפל סי הם טובים, מה מומלץ לאיזור השרון ? ועל איזה תשתית עדיף לחבר אותם ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by HFDO5,

תוך כמה זמן מגיע בערך ADSL הזמנתי לפני חודש.. ועדיין אין תשובה אין כלום מישהו יכול להעריך ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by DANIELK27,

יש לי רוואטר ראשי: BR-6524N וראווטר :TL-WR841N שאת הTP-LINK אני רוצה להגדיר כAP אייך אני יכול לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by pure perfection,

יש לי את הDLINK החדש של בזק .. עכשיו איך אני יכול לקבוע לו למשל שיתן למחשב מסויים את ה IP 10.0.0.1 ולמחשב אחר את ה 10.0.0.2 . יש לי שני מחשבים אחד מחובר קוית והשני אלחוטי . כשאני מפעיל את המחשב הראשי בלי שהמחשב השני יהיה מופעל הוא מקבל תמיד אל ה 10.0.0.2 למה?? אני רוצה שהוא יקבל את ה 1 תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לנקודה במטבח חיברנו כבל שעובר עד לחדר שלי בשביל שיהיה לי קו טלפון וחיבור לadsl בחדר..הבעייה היא שהזרם הוא לא זרם חלופין אלה זרם ישר ושתי הכבלים מחוברים אחד עם השני כחול עם כחול ולבן עם לבן וכאשר מרימים את הטלפון במטבח והטלפון בחדר שלי בו זמנית הצג של הטלפון בחדר שלי נעשה חלש הרבה יותר וגם המנורות של הטלפון נעשות מאוד חלשות מה שאומר שבעצם אין מספיק זרם לטלפון בחדר שלי והטלפון במטבח לוקח זרם השאלה שלי היא האם כאשר ידברו במטבח בטלפון ובאותו זמן אני יוריד משהו מהאינטרנט המידע יפגם? המהירות תרד? כי הרי הטלפון במטבח לוקח זרם וכך הזרם המגיע לחדר שלי חלש יותר ואם למשל מדברים בטלפון במטבח ובטלפון בחדר בו זמנית וגם באותו הזמן מורידים משהו זה יהיה בסדר או שכדאי לעשות נקודה חדשה בפני…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי כולם, אני מחובר דרך הוט ובזק בינלאומי לאינטרנט. אתמול נשרף לי המכשיר הקטן הכחול (לא יודע אפילו מה היה תפקידו, מפענח אולי? בכל אופן, החברה המייצרת זה Thomson). היום בא טכנאי מהוט ועכשיו אני עובד במצב שהוט קוראים לו "קומבו" - טלפון ואינטרנט דרך המודם Arris. קודם הטלפון היה דרכו והאינטרנט היה דרך ה- thomson. השאלה שלי הייתה האם זה ישנה לי משהו בגלישה? בינתיים ראיתי שזה כן, כי אני לא יכול יותר לעבוד עם הנתב שיש לי (Linksys WRT54G) כי אם אני מחובר דרכו יש כל הזמן ניתוקים. האם מישהו מכיר דרך לגרום לו לעבוד כמו שצריך ללא חייגן עם הוט ודרך ה-arris? אם לא, איזה ראוטר עובד טוב בקומבינציה הזו? אני בדרך בבית עובד גם ב-wifi עם עוד לאפטופ נייד... לצורך ההגינות, פרסמתי את השאלה גם ב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Moo,

אני לא מצליח לשתף את הקבצים בין המערכות 2000 ואקס פי. הבעיה היא שאני משתף קובץ ב 2000 אני לא יכול לראות אותו במחשב השני שיש עליו XP הוא מבקש סיסמה ושם משתמש, וגם אחרי שאני נותן שם משתמש וסיסמה הוא לא נותן לי גישה איך אני נותן את ההרשאה הזו בווינדוס 2000 שבעצם יאפשר למחשב אחר להיכנס עליו בלי סיסמאות?

9. שלום, ברשותי רשת ביתית אלחוטית והכל תקין (כמעט). ברשת שני מחשבים, אחד המחובר ישירות לנתב ואחד שמוחבר אליו דרך כרטיס רשת אלחוטי. עכשיו, יש שיתוף אינטרנט בהם, אך איך אני עושה שגם יוכלו לשתף את הקבצים, אך ורק הם? ממה שהבנתי פותחים תיקיה, מבטלים את "השיתוף הפשוט" ונכנסים עוד פעם למאפיינים אבל מה עכשיו אני עושה בהרשאות ואיך אני מוצא ת'מחשב השני ברשת? ואם זה לא ככה בבקשה תסבירו לי איך זה. שאלות נוספות והן: - האם יש הבדל משמעותי בין כרטיס רשת עם כניסת USB לבין כרטיס מובנה? - ברשת שלי, כששני המחשבים משתמשים במשאבי הפס הרחב הן זה במשחק רשת או בגלישה יש איטיות וקטיעות רבים.. איך אני מונע את זה? - האם יש השפעה שכרטיס הרשת והנתב אינם מאותו ייצור חברה? תודה לעונים והמשך יום נעים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום. יש לי בעיה באינטרנט כבר מלא זמן ואני פשוט מתחיל להשתגע מזה ! יש לי 1.5 מגה של בזק. כל יום, קבוע האינטרנט מתנתק (לא כל היום אבל כמה פעמים ביום.. ), אני צריך להכנס ללוח הבקרה ובחיבורי רשת לעשות "תיקון", לפעמים זה לא עובד אז אני צריך לנתק כבלים מהראוטר ולפעמים אני פשוט צריך לחכות איזה שעתיים עד שזה חוזר בקשר לפינגים, מאז הבעיה הזאת עם ההתנתקויות הפינגים שלי במשחקי רשת פשוט עצומים ( פעם הם היו מעולים).. משחקים שאני מנסה ומעיפים אותי תמיד : AmericasArmy Counter strike Enemy Territory כבר נמאס לי, בבקשה אני חייב עזרה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום יש לי בבית ראוטר שהוא מחובר ישירות למחשב האישי (דרך כבל). ויש לי מחשב נייד שהוא מחובר דרך wirless לאינטרנט. איך אני מחבר ביניהם שאני יוכל להעביר קבצים מאחד לשני. הראוטר שלי הוא simens sl2 תודה ויום טוב.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by barisi,

שלום התחברתי לאינטרנט דרך הוט ו 012 כמו כן יש לי קו טלפון שיושב על תשתית האינטרנט הזו המהירות היא 2.5 מגה אני משתמש ב 2 מחשבים ניידים בבית ורוצה לקנות נתב אמין ואם אפשר זול השימוש שלי באינטרנט הוא בסיסי ביותר מדובר בדירה קטנה בלי ממדים ובלי קומות מה לקנות שלא יסבך אותי?? תודה על כל תשובה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. ניסיתי כימעט הכל DMZ,לפתוח פורטים ספציפיים לצרכים שלי. אין פשוט כלום לא פותח אותם :screwy: עם איי פי קבוע,עם איי פי אוטומטי. העמוד ההתקנה הראשי של בזק ניקע לפעמים או שבכלל לא עובד או ניתקע בטעינה. את הראוטר קיבלתי היום, בהתחלה כשה הגדרתי בפעם הראשונה אז הפורטים כן נפתחו בדיוק ל 5 דקות לאחר מכן נסגרו שוב פעם. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. הזוי לגמרי. יש לנו חבילת 12 מגה בבזק בינלאומי, והתשתית היא HOT. החל מאתמול בערב, האינטרנט נכנס לאיטיות מוחלטת. לאתרי אינטרנט לוקח הרבה זמן לעלות, גם כשאני מחבר עם כבל ישירות למודם. אני נמצא עם המחשב הנייד ליד הראוטר, מבצע הרבה בדיקות מהירות ומקבל 1.5, 3... יש תקלה אצלהם או משהו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by HuGeMouTh,

כחלק מהטריפל של הוט החליפו לי את ה MOTOROLA SB4200 הישן והזקן שלי ב AMBIT U10C019 המשולב. ניתן להשתמש בו כמודם בלבד ולחבר לו ראוטר? יש לי בעיה קלה של קליטה בחדר (ממד אבל עם ה NETGEAR לא הייתה בעיה) ויש ניתוקים כל כמה זמן וזה ממש מפריע לשחק. כאשר האינטרנט עובד הוא עובד הרבה יותר טוב מהשילוב של SB4200 וה NETGEAR אבל הבעיה היא שהוא לא כל כך יציב ומתנתק כל כמה זמן גם אם רק גולשים (לכדקה ואז החיבור חוזר).

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכלום מבקש את עזרתכם המקצועית בבעיה שיש לי עם מצלמת אינטרנט לאחרונה קיבלתי מצלמת אינטרנט מחברת NETVISION במסגרת המבצע שיש עכשיו בטלוויזיה בקיצור התוכנות הותקנו והכל עולה ואפילו יש תמונה אבל אין לי אפשרות לשוחח עם אנשים אחרים. אני הבנתי מחברים שלי שאני צריך כתובת IP כדי שאני יוכל לתקשר עם אחרים והכתובת הזו משתנה בכל פעם שאני נכנס לנט. שאלתי היא איך אני יכול לדעת את כתובת ה- IP בכל פעם שאני נכנס והאם אני זקוק למשהו נוסף פרט לכך. (קחו בחשבון שהיידע שלי בתחום ממש מוגבל אני צריך תיאור פרטני ).

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dropsy,

שלום יש לי מודם Dlink 6740 ויש לו שתי אנטנות. רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אנטנה עם כבל ארוך במקום אחת האנטנות כדי להגדיל את טווח הקליטה. בגדול יש בחדר אחד את המודם עם מחשב אחד שמחובר אלחוטי ויש חדר רחוק שגם שם יש מחשב. האם ניתן לפצל את האנטנות או שזה יפגע במהירות או משהו כזה? יש לי חבילת גלישה של 30 מגה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. חברת Droidfi מאמינה שהקושחה המתאימה ביותר לנתבים צריכה להיות מבוססת על מערכת ההפעלה Android. כדי להגשים זאת, החברה פתחה קמפיין ב-Kickstarter שמטרתו לגייס $2,500 שיסיעו לה לפתח קושחה חלופית לנתבי 802.11ac המבוססים על רכיבים של חברת Broadcom. סף הכניסה נמוך ביותר - $1 בסה"כ ותמורתו יקבל התורם גירסת בטא וגירסא סופית של קושחה עבור אחד הנתבים הבאים - Linksys EA6500, NETGEAR R6300 או ASUS RT-AC66U. החברה איננה מתכוונת לגבות תשלום עבור הקושחה ומתכוונת להתבסס על הכנסות ממכירת אפליקציות שירחיבו את התכונות של הנתבים כמו חיבור לשירותי אחסון ענן ואנטי וירוס. את כל הפרטים ניתן למצוא כאן -- http://www.kickstarter.com/projects/2010965554/turbocharge-your-wireless-router-with-an-android…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. 1)טוב אז קודם כל שלום. בניתי מחשב חדש ואני נותן את שלי לאחותי עכשיו הוא יהיה בחדר שלה וזה קצת רחוק אז מה אני יצרך לקנות כבל כל כך ארוך או שיש פיתרון יותר זול...? 2)במחשב הישן שלי יש כרטיס רשת אחד שמחובר למודם וככה אני גולש... עכשיו במחשב החדש יש לי את החיבורים האלה: אז תסבירו לי מה לחבר למה לאן לחבר את המודם לאיזה חיבור במחשב החדש ולאיזה חיבור לקשר בין המחשב שלי למחשב של אחותי? תודה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mosheshatkay,

יש לי רשת הכוללת 13 מצלמות IP ממונעות מסוג Sunell IP54/60DN/Z36, המחוברות למתג מסוג D-Link DGS-1016D, ואליו מחובר גם מחשב הצפייה הכולל לוח אם MS-7336, מעבד אינטל ליבה כפולה E2160 בתדר GHZ 1.8, וזכרון של GB 1. כרטיס הרשת הוא חלק מלוח האם. כאשר אני מחבר כל מצלמה בנפרד למתג הכל עובד כשורה, גם התמונה וגם השליטה בתנועה. כאשר אני מחבר את המצלמות אחת אחרי השניה למתג, המערכת מתחילה לגמגם אחרי המצלמה השלישית - רביעית, התמונות מתחילות להיות קופצניות והתגובה של המצלמה נעשית כמה שניות אחרי הלחיצה על העכבר. האם יש למישהו השערה מה הסיבה ואיך להתגבר עליה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by hassid_hassid,

שלום רב. השבוע, יצא לי לדבר עם חבר שיש לו עסק עם כ-10 מחשבים, וגיליתי שהוא משלם כ-600 ש"ח (!!) על שירותי ספק האינטרנט (בלי קשר לתשתית). ביקשתי ממנו לראות את החשבונית וחלוקת החשבון היתה כך: (תשלום חודשי, כן?) 33 ש"ח לכל מחשב על אינטרנט במהירות 100MB (סה"כ כ-330 ש"ח) 12 ש"ח לכל מחשב על תיבת דואר־אלקטרוני מורחבת (סה"כ כ-120 ש"ח) 40 ש"ח אנטיוירוס למיילים הנ"ל 12 ש"ח לכל מחשב על תוכנת אנטיוירוס של סימנטק (סה"כ כ-120 ש"ח) (האמת היא שזה יצא יותר, אבל עיגלתי למטה כי החשבונית לא מולי כרגע ולא רציתי "סתם" לנפח) במבט מהיר אמרתי לו שהוא נעשק. האנטיוירוס של סימנטק עולה באתר שלהם 260 ש"ח לשנה ל-10 מחשבים, שזה בערך כמו תשלום של חודשי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by AmL1,

אני צריך לחבר XBOX למחשב והמחשב הזה מחובר ברשת אלחוטית. הבנתי שאני צריך מוצלב...חיפשתי בזאפ וראיתי שיש כל מינ UTP STP משהו כזה... מה לקנות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מישהוא הצליח לחדור לרשת הביתית שלי :pissed: . הרשת מורכבת מ Router חוטי + access Point אלחוטי המוגן ע"י mac address enable . נכנסתי ל router וראיתי שיש מחשב חדש ולא מזוהה שקיבל IP . משהוא יכל להגיד לי איך דבר כזה יכל לקרות?? :s05: האם הוא נכנס דרך ה web או דרך ה Access point ? איך אפשר למנוע את זה ? אם הוא נכנס לרשת יש לו גישה לסיפריות פרטיות במחשבים - איך מגנים על זה (כרגע כל המחשבים בבית כבויים)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gilad267,

התקלקל לי הBFOCUS RAUTER 270.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by metis,

ערב טוב, יש לי נתב אלחוטי Linksys WRT54G V5 עם גרסת חומרה 1.00.9 הנתב האלחוטי מחובר למודם Alcatel שמחובר לאינטרנט (ה-Alcatel מבצע את החיוג לאינטרנט). אני נתקל באופן קבוע בתופעה שהנתב פשוט קופא ומאבד קשר למודם. הדרך היחידה שכרגע פותרת את הבעיה באופן נקודתי הוא ביצוע אתחול לנתב האלחוטי. כל הסיפור הזה ממש מדכא. מישהו נתקל בבעיה דומה עם נתב כזה? יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות (חוץ מלהחליף נתב?) תודה, אסף

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים