רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לחבר 2 מחשבים אחד נייח והשני נייד לאינרטנט ושלא תהייה תלות בחיבור לאינטרנט.. רציתי לדעת אם אני צריך רק HUB? ואם כן אז איזה הכי טוב.. אני צריך משהו זול וטוב..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב! יש לי מחשב פנטיום 4(win xp),ולאחי יש פנטיום2 (win98). מה אני אצטרך לעשות על מנת שבשני המחשבים יהיה אינטרנט<?? רשמו לי בבקשה את כל הדברים שאני אצטרך לקנות בשביל אינטרנט שיתופי,וגם הוראות (מה להגדיר,למה ועוד...). תודה רבה על שיתוף הפעולה והמשך יום נעים ... אסף.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של סימנס SL2-141 כמו שכבר הבנת אין לי מושג איך להפנות את הפורטים עקבתי אחרי המדריך באתר של portforward ואין שם מספיק פרטים שיכולים לעזור . אני נתקע בשלב האחרון הגעתי עד לכאן ADVANCED >VIRTUAL SERVER >portforwarding ואני לא יודע מה לרשום תחת הקטגוריות EXTERNAL PACKET ו Forward to Internal Host תודה רבה לכל העוזרים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ואם פירסמתי בפורום הלא נכון אל תנעלו תעבירו או שתגידו לי איך להעביר :}
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עד כה נעשה שימוש בכבל מוצלב שחובר ישירות ממחשב א' למחשב ב'. האם במעבר לרשת מבוססת Router, אני חייב להחליף לחוט ישר? לגבי Switch, מה לגבי חברות Dynamode ו edimax?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קצת רקע: רכשתי לאחרונה סטרימר שמגיע עם דונגל WiFi בתקן N - כעקרון לי יש מודם-נתב אלחוטי של בזק (סימנס SL2-141) שתומך בתקן G ו ethernet 10/100. לכן אני כנראה צריך לשדרג את הנתב שלי - ראיתי את הDIR-615 של D-Link שתומך בתקן N וגם עם ethernet 10/100. ועכשיו לחוסר הבנתי: ??? האם אני צריך לחבר את הנתב DIR-615 לנתב-מודם האלחוטי שלי מאחר והDIR615 לא מכיל מודם ADSL? זה לא יפגע באיכות השידור לסטרימר אם השידור צריך לעבור 2 נתבים בדרך (חוטי ואלחוטי)? אם אני ארכוש נתב שתומך בתקן N וגם ב ethernet 1000 זה ישפר את קצב העברת הנתונים? אני מחובר ל2.5 מגה באינטרנט כך שמודם ADSL שתומך ב ethernet 1000 לא ישפר את הגלישה שלי באינטרנט כי ethernet 100 גם מספיק רחב לחבילת אינטרנט שלי,…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה כזאת : אני גר כרגע בבניין שיש בו אות אלחוטי (עם חיבור לאינטרנט) מבית שכן האם הבעיה היא שזה מגיע רק לחלק מהבנין ולא לכולו, השאלה היא האם אני יכול לקנות ראוטר ולחבר אותו למחשב נייד/נייח עם מקלט של WIFI , ומה שאמור לקרות זה שהמחשב קולט את האות שמגיע מהבית השכן והראוטר משתף את אותו האות ( רק דרך ה LAPTOP ) עם שאר הבניין ( המקומות שלא מגיע אליהם האות )?? . האם זה אפשרי ?? ואם כן האם זה מה שצריך ( ראוטר )? ואם כן האם הוא חייב להיות מאותו סוג של הראוטר המקורי ( מהבית השכן ) ?? תודה רבה .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/iomegachannel#p/u/1/vJj5iEXFkOg אני רוצה לחבר כונן חיצוני 2.5 אליו ואת המדפסת שלי..... העניין הוא איך אני יכול לדעת מהי מהירות העתקה אליו מהמחשב? ואם המדפסת הפשוטה שמחוברת אליו צריכה דרייברים בכל המחשבים ? צריך לפתוח בראוטר משהו ? פורטים? הוא יודע לעבוד עם סטרימר ? ובכלל אם יש למשהו פה נסיון עם המוצר אני אשמח לשמוע על ביצועים וחוות דעת....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאני לא מצליח לקלוט WIFI בחדר שלי ניסיתי להחליף ראוטר, בדקתי זה עדיין לא קולט כנראה בגלל הקירות. הראוטר לא בחדר שלי אבל יש כבל שמחובר לראוטר (הכבל בחדר שלי) הוא לא מחובר לכלום גם לא למחשב, מה אני יכול לעשות בישביל wifi בחדר? אני לא יכול לשים כלום בפרוסדור. חשבתי אולי יש לקנות משהו שמתחבר ישר לקבל רשת ומשדר WIFI
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום .. יש לי את הראוטר LEVELONE 3407A אני מחובר אליו עם כבל רשת לאחד הפורטים . מעוניין לחבר לאינטרנט דרכו גם המחשב של אחי שהחדר שלו נמצא כ-10 מטר מהחדר שלי (לא דרך חדר ביטחון ..רק דלתות סגורות) . 1) האם עדיף להתקין אצלו כרטיס רשת אלחוטי USB או PCI (מבחינת עוצמת האות) ? ואיזה דגם מומלץ בטווח המחיר הנ"ל ..אם קיים כזה.. מעדיף משהו מההיצע של אייבורי באתר שלהם כי קרובים אליי אבל לא קריטי אם יש חנות אחרת אז גם אשמח לדגם טוב . 2) לא כ"כ קשור..האם האות שמשדר הראוטר שנמצא אצלי בחדר,מסוכן לבריאות..השאלה נובעת בגלל שהראוטר עם המשדר שלו , נמצאים על השולחן אצלי בחדר מאוד קרוב למיטה שלי ..מרחק 2 מטר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך עזרה בתכנון רשת אלחוטית לטווח של עד 150 מטר, מסדרון ארוך במיוחד (יצוק מבטון). זה מה שאנחנו רוצים שייושם: הרעיון הוא בקצה אחד לחבר את הראוטר האלחוטי ובמספר נקודות יהיו נגני מדיה שיתחברו למסכי LCD קטנים ( 10 אינץ). אנחנו רוצים שלנגנים יהיו מחוברים אלחוטית כדי שתהיה אפשרות לעדכן את התוכן המוצג על המסכים - נגני המדיה תומכים ב - Ethernet 10/100 MBit/s, IEEE 802.3u, 802.3x, 3G connectivity . רציתי לקבל תגובה שלכם לגבי איך הרשת צריכה להראות כדי לאפשר קליטה רציפה ככל האפשר. השאלות שלי: 1. אם יש אפשרות לחבר נגן מדיה דרך RJ45 ישירות למכשיר AP כדי להתחבר לרשת? האם צפויה בעיה מבחינה לוגית 2. האם עדיף לחבר את הנגן עם כרטיס אלחוטי USB ? 3. האם אני צריך AP לאורך המסד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי עדיף ? (אבטחה מהירות וכו'). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביצעתי את הפקודה TRACERT בעקבות האטה כללית בפס שלי, וראיתי שבשלב ההתחלתי של ביצוע הפקודה, המחשב שלי מתחבר לשרתים שקשה לי לזהות מה תפקידם, אני מחובר לאינטרנט זהב. מוצרפת תמונה, [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, שיתפתי את תיקיית הסרטים שלי בWIFI כך שהשותפים יוכלו להעתיק סרטים למחשב האישי שלהם. מדובר על נתב TPLINK 941ND, שמחבר אליו מחובר אליו קווית (נמצא באותו חדר) ואילו 2 אחרים בWIFI שאחד מהם הוא שלי אצלי יש מתאם רשת קטן שתומך עד 150MBPS תקן N LITE כאשר מבצעים העתקה לאחד מהמחשבים זה מעביר במהירות של 2 מגבהייט לשנייה מקסימום. למה זה מעביר כל כך לאט? האם מדובר על בעייה בכרטיס רשת שלי? אם היה לי כרגע בהישג יד כבל רשת הייתי מעביר כבל במסדרון ומנסה לבצע העתקה למחשב שמחובר ישירות. ככה הייתי עובד על ה100 הפנימי של ה941ND ורואה מה המהירות... זה בעייתי שאי אפשר להעביר כבלים... (דירה שכורה 4 חדרים)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב מחפש המלצות לשירות Dynamic DNS חינמי מומלץ תודה רבה רון
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לבית של ההורים שלי ראוטר , תקן N ממש לא חובה רק שיהיה יציב ללא ניתוקים , כי אני בא לשם רק פעם בשבוע או שבועיים . ושיהיה קליטה טובה לבית בן שתי קומות . אני קונה רק עם PAYPAL אז תביאו לי בבקשה המלצה מאיביי או DX וכולי . תודה לעונים .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת אל חוטית בבית ועכשיו השיתוף שהיה לי בין שני המחשבים נמחק עקב הפירמוט שביצעתי במחשבים האלו.. את האינטרנט התקנתי והכול אבל אני לא מצליח ליצור את השיתוף בין שתי המחשבים.. במחשב הזה הראשי יש ווינדוס XP ובשני יש 98 איך אני יכול ליצור את השיתוף שוב? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אם אני מתקין על המחשב שלי שירות VPN, האם אני צריך גם לעדכן משהו בראוטר של בזק? או לגלוש כרגיל?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. השבוע, יצא לי לדבר עם חבר שיש לו עסק עם כ-10 מחשבים, וגיליתי שהוא משלם כ-600 ש"ח (!!) על שירותי ספק האינטרנט (בלי קשר לתשתית). ביקשתי ממנו לראות את החשבונית וחלוקת החשבון היתה כך: (תשלום חודשי, כן?) 33 ש"ח לכל מחשב על אינטרנט במהירות 100MB (סה"כ כ-330 ש"ח) 12 ש"ח לכל מחשב על תיבת דואר־אלקטרוני מורחבת (סה"כ כ-120 ש"ח) 40 ש"ח אנטיוירוס למיילים הנ"ל 12 ש"ח לכל מחשב על תוכנת אנטיוירוס של סימנטק (סה"כ כ-120 ש"ח) (האמת היא שזה יצא יותר, אבל עיגלתי למטה כי החשבונית לא מולי כרגע ולא רציתי "סתם" לנפח) במבט מהיר אמרתי לו שהוא נעשק. האנטיוירוס של סימנטק עולה באתר שלהם 260 ש"ח לשנה ל-10 מחשבים, שזה בערך כמו תשלום של חודשי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום תקלה מוזרה שאני לא מצליח להתגבר עליה ראוטר DG834 V2 של חברת Netgear מחובר בכבל למחשב נייח אני מנסה להעביר קבצים למחשב HTPC עם כרטיס רשת Dlink DWA-547 ואני לא מצליח לעבור את ה600-800K בהעברת קבצים הקליטה היא ב85 אחוז בערך העמדתי את הנייד שלי שגם מקושר בתקן N באותו מקום בו ממוקם הHTPC והגעתי למהירות של 5-6 מגה בהעברת קבצים מחשב נייח נוסף שנמצא לא רחוק מהHTPC וגם מחובר בתקן N מגיע גם למהירות 5-6 מגה מה לא ניסיתי 1.התקנה מחדש של מערכת הפעלה (אותה המערכת מותקנת גם על הנייח)WIN 7 64 BIT 2.עדכון דרייבר 3.שימוש בתכונת ניהול של DLINK 4.שימוש בתוכנה המובנית של WINDOWS 5.החלפת המתאם במתאם USB NETGEAR WN111v2 איתו התוצאות נמוכות אפילו יותר -מראה כי הקישור הוא של 81-121 …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום ראוטר WRT54GL בשביל רשת אלחוטית בין שני מחשבים. מחשב אחד אני מחבר דרך כרטיס רשת אלחוטי ואת המחשב השני בצורה קווית. עכשיו יש לי אינטרנט בכבלים ללא חייגן עם מודם של מוטורולה שמחובר למחשב דרך USB ויש לי גם כרטיס רשת 10/100 מובנה בלוח אם. עם הראוטר הגיע כבל רשת אחד שאותו אני לא יודע לאן לחבר ... אני לא יודע לאן הכבלים צריכים להיות מחוברים.. כמו שאמרתי האינטרנט שלי הוא על USB ובמודם עצמו יש גם חיבור לכבל רשת, זאת אומרת שיש לי שתי אפשרויות לחבר כבל רשת, אחד למחשב או אחד למודם אבל ניסיתי לחבר את הראוטר לשניהם וזה לא עובד .. יש מצב חסר לי כבל רשת אחד ? ואם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר בבלאגן מה מחברים למה .. והאם אני יכול להשאיר את המודם מחובר ב-USB ? תודה מראש ..
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר תומך WDS עד 400 ש"ח, שישמש אותי כ AP אלחוטי (כלומר ללא צורך בחיבור קווי בין שתי הנתבים). תודה ראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בחלונות XP PRO אנגלית. ויש ראוטר אלחוטי(לא משתמש באלחוטי לא פעיל) ויש אינטרנט דרך כבל רשת לראוטר. אחותי והבנים שלה באו לבקר אותי והביאו איתם מחשב נייד. ואני נסיתי להיכנס להגדרות ראוטר ואני לא מוצא בהגדרות ראוטר להפעיל אלחוטי כדי שהילדים ישחקו במשחקים ברשת אלחוטי. דיברתי ספק אינטרנט בטלפון שיעזרו לי להגדיר רשת אלחוטי.נציג תמיכה אמר לי להיכנס להגדרות ראוטר. אמרתי לו ניכנסתי הגדרות ראוטר. ושאלתי אותו מה לעשות? ותוך שנייה נציג תמיכה אומר לי: אני רואה בהגדרות ראוטר וסימנתי והפעלתי לך אלחוטי. ואח"כ הסביר לי לגשת הגדרות אלחוטי ולהכניס שם משתמש וסיסמא. וזהו עובד. אחרי כמה ימים ביטלתי אלחוטי.אין לי בבית מחשב נייד יש רק אצל אחותי עם הילדים שלהם.לא הרבה באים מדי פעם …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה נכון שאם מחברים כבל מוצלב מכניסה רגילה של Switch לכניסה רגילה של Switch נוסף, בעצם חיברתי Switch hub ל-Switch hub? ככה שכל מה שאני יחבר ל-Switch הנוסף יתפקד כאילו חיברתי ל-Switch הראשי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי edimax ew-7711umn, הוא אמור לעבוד ב150מגה לאחר פירמוט המחשב והתקנת הדרייבר האחרון, הכרטיס עדיין אינו פועל על תקן N, אלא מתחבר רק עד 54 מגה. מחשב אחר בבית עובד על 150, ועוד מחשב עובד על 54, לכן הבעיה היא לא בנתב. אשמח לעזרה, תודה וערב טוב!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך להקים רשת על פי הטופולוגיה הבאה: 1. רשת LAN קווית המחוברת לנתב עם יציאה לאינטרנט באמצעות ADSL 2. רשת לוגית נפרדת אלחוטית שאינה יכולה לגשת לרשת ה - LAN אלא רק לגלוש החוצה לאינטרנט באמצעות אותו נתב. 3. עלי לבצע QOS על מצלמות. 4. לנתב צריך להיות Firewall טוב לשליטה על תעבורה נכנסת ויוצאת. המטרה להשתמש בנתב אחד בעל יכולות VLAN \ WIFI \ HOTSPOT \ QOS \ FIREWALL ההשקעה חייבת להיות מינימלית ככל האפשר ובאמצעות נתב אחד בלבד. איזה נתב מתאים למטרה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-