רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
עד היום הסתפקתי בשימוש בפיירוול המובנה של WINDOWS. החלטתי לסגור אחד מהמחשבים ברשת לשאר המחשבים והעברתי אותו למצב "רשת ציבורית" והפלא ופלא - המחשב עדיין מזוהה ברשת ויש גישה אליו מכל מחשב שמחובר לראוטר (אלחוטית וחוטית) גם הפעלה מחדש לא שינתה את העניין. מצב "רשת ציבורית" לא אמור לחסום את הגישה למחשב או שאני מפספס כאן משהו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אולי אני קצת פרנואיד אבל היום קרה משהו שמאוד הטריד אותי ואני לא מצליח להשיג עליו מידע, אני מאוד מקווה ואעריך אם אתם תוכלו לעזור לי. יש לי חומת אש של קומודו והיום היא פתאום הציגה התראה של היישום "System", והיה כתוב שאני עומד לקבל חיבור ממחשב אחר. הייתי בשיחה בסקייפ והייתי מחובר להמאצ'י כך שאני מאמין שהיו לי חיבורים פעילים ממחשבים אחרים, אבל זה קרה סתם ככה באמצע, אחרי שכבר דיברתי בעבר הרבה בסקייפ וגם הייתי מחובר להמאצ'י והודעה שכזאת מעולם לא הופיעה. לא ידוע לי על שינויים שבוצעו באותו הזמן שיכלו לגרום לזה לקפוץ פתאום. על פי הרישום של קומודו, בהתחלה החיבור היה מ-IP שאני לא מזהה, וה-IP של היעד הוא ה-IP של המאצ'י. לאחר מכן זה הגיע ברוב המקרים מה-IP של ניהול הראוטר (…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי רשת אלחוטית בבית ,הנתב: edimax 6204wg ,ויש לי מחשב נייח בחדר ליד שעליו מותקן כרטיס אלחוטי תקן USB של TENDA ,אוקיי אז הכרטיס רשת הזה די זבל, המהירות שם איטית מאוד, הרבה פעמים הוא קורס יש הצעות איך לשפר את הקליטה, או שפשוט לקנות כרטיס רשת אחר? המהירות אינטרנט 10MB הספק בזק.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, בשעה טובה חיברתי והגדרתי ראוטר (אדימקס 6524N) לרשת לאחר כמה נסיונות התחברות עם מחשב נייד, קצב העברת הנתונים מתחיל ב 54 ולאחר מס שניות יורד דרמטית ונעצר על 5.5 (תמיד) איכות האות גבוהה מאוד ואין השפעה על מהירות הורדה מהאינטרנט (3 מגה) זהה כמו במחשב שמחובר ב LAN למרות החיפושים בפורום עדיין לא הבנתי היכן הבעיה וכיצד זה משפיע בעצם על העבודה ברשת תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כולם קניתי מחשב נייד חדש.....תודה ואיתו קניתי גם ראוטר של tp link הראוטר מחובר למודם של בזק שנקרא aztech 600e. הבעיה היא שעל אף שהכל עובד עם המחשב והראוטר ומסומן לי שאני מחובר לרשת אלחוטית עדיין אני לא מצליח להתחבר לרשת. החייגן פשוט לא מצליח להתחבר. אגב החיבור דרך המודם ישירות עובד מצוין (כמו שבטח כבר הבנתם....) תודה מראש למביני העניין.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מצלמת IP מסוגFOSCAM דגם FI8918W אני לא מצליח להתקין אותה, הראוטר פשוט לא רואה אותה, צריך אולי לשנות משהו בהגדרות של הראוטר? בברכה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני חודש עשיתי ADSL ושמתי לב שאני לא יכול להוריד 2 קבצים ביחד ( ב HTTP ) כלומר בקזה או ב FTP אני יכול להוריד 2 קבצים אבל מאתרים רגילים אני לא יכול יש לי את החבילה של 0.5 של בזק בנלאומי כשדיברתי איתם הם בדקו את הנושא ע"י כניסה לאתר בזק ושם הורדתי את 2 קבצים במקביל הפיתרון שלה היה (אך לא) שאצלהם הכל בסדר והבעיה היא בזק... פניתי לבזק אמרו לי שהקו שילי מצויין ואין בעיה ואין מה לעשות אצלם פנה לספק שלך. חברה מה אני עושה לעזאזל עם זה!!!! אני לא רצה להשתמש בתוכנות כו FLASHGET ושות' ( דרך אגב איתם זה כן מוריד לי 2-4 קבצים במקביל) HELP !!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מודם נתב איכותי שמקיים את התנאים הבאים(אין לי בעיה לקנות מחו"ל אם צריך/משתלם): 1) לפחות 4 יציאות lan. 2) טווח אלחוטי של לפחות 30 מטר. הנתב עצמו ימוקם בבית קרקע בין שני קומות בקומה השנייה. המטרה שתיהיה קליטה wifi בכל נקודה בבית וגם בגינה. 3) מתאים לבזק חובה. מתאים להוט יתרון. תקציב גמיש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי בבית ראוטר שהוא מחובר ישירות למחשב האישי (דרך כבל). ויש לי מחשב נייד שהוא מחובר דרך wirless לאינטרנט. איך אני מחבר ביניהם שאני יוכל להעביר קבצים מאחד לשני. הראוטר שלי הוא simens sl2 תודה ויום טוב.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה כזאת : אני גר כרגע בבניין שיש בו אות אלחוטי (עם חיבור לאינטרנט) מבית שכן האם הבעיה היא שזה מגיע רק לחלק מהבנין ולא לכולו, השאלה היא האם אני יכול לקנות ראוטר ולחבר אותו למחשב נייד/נייח עם מקלט של WIFI , ומה שאמור לקרות זה שהמחשב קולט את האות שמגיע מהבית השכן והראוטר משתף את אותו האות ( רק דרך ה LAPTOP ) עם שאר הבניין ( המקומות שלא מגיע אליהם האות )?? . האם זה אפשרי ?? ואם כן האם זה מה שצריך ( ראוטר )? ואם כן האם הוא חייב להיות מאותו סוג של הראוטר המקורי ( מהבית השכן ) ?? תודה רבה .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הם מציעים עיסקה מאוד משתלמת . אינטרנט בכבלים או ב- ADSL במחיר של תקשורת רגילה במודם . מודם הכבלים או ADSL מגיע חינם ??? (אני לא סגור על זה ) .... ומבצע למשך מספר חודשים . שווה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של 3COM מדגם 3crwer100-75 ואליו מחובר מודם של הוט. לאחרונה התחילו בעייות איטיות נוראיות. אני מנוי לחבילה של 1.5 והרגשתי באיטיות, בדקתי את העניין אבל אני עדיין מאוד מבולבל. הכל מתבצע בחיבור קווי ולא אלחוטי. בחיבור ישיר של המודם למחשב הכל בסדר. אבל הבעיות די מוזרות. אני נעזר באתר הזה לבדיקה: http://212.179.191.175/Check1.html בחיבור ישיר של המודם למחשב כל הקבצים יורדים במהירות המקסימלית. דרך הראוטר הקבצים מהשרת של 014 ומACDSEE יורדים ב160 ומהשרת של יהו ב60 אבל זה לא מחייב, לפעמים כל הקבצים יורדים ב20KB/S. הבעיות האלו מוזרות מאוד. דברים שהתשנו אצלי זה 1. הוחלף לי מודם כי הקודם לא היה תקין, אבל אני לא חושב שזה המודם כי בחיבור ישיר הוא בסדר גמור. 2. עדכנתי גירסא לר…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה הכללית: - כמה זמן בד"כ לקח לטכנאי להגיע עם המודם USB ולחבר אתכם לADSL בבזק בינלאומי מהיום שהזמנתם ? (למי שהיתחבר דרכם) (והאם משלמים לבזק ביןלאומי על הימים לפני שהטכנאי הגיע? האם גם לבזק ?) בנוסף: -בזק בינלאומי מאוד מעצבנים אותי ממה ששאלתי בטלפון, אני חושב על החבילה של ה 256, ובנוסף למה שרשום באתר - הם דורשים 39 ש"ח על הדמי משלוח של המודם עם הטכנאי, הם אומרים שהטכנאי יגיע עד 14 ימי עבודה (ז"א 18 ימים), ומה שמוזר לי שנראה לי שאני צריך לשלם לבזק על הכמעט חודש הזה וגם להם, הם אומרים שהם מביאים רק שני פילטרים למרות שבזק אמרו שהם מביאים עד חמישה דרך הספק גם אם אני לא קונה מהם מודם. זה יוצא עוד המון כסף (והם קצת שינו את המחירים ממה שרשום באתר ככה ששזה יוצא עוד איזה 20 שקל…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תשתית בזק 8 מגה, ספק בזב"ל 8 מגה. עד עכשיו עבדתי עם D-Link 2650U בתור מודם במצב Bridge ואליו היה מחובר נתב אלחוטי TP-Link 1043ND. לאחרונה התחילו לי בעיות מהירות - מהירות איטית ולא יציבה. התקשרתי לתמיכה של בזב"ל ועשינו כל מיני בדיקות, בשורה התחתונה - עם ה-D-Link בלבד ללא ה-TP-Link אין את הבעיה. הנציגה אמרה שאו שזה בעיה בשילוב של ה-D-Link שעובד במצב Bridge עם ה-TP-Link או בעיה ב-TP-Link עצמו. מה שאני לא מבינה זה שקודם השילוב הזה עבד בלי בעיות, והבעיה התחילה רק לאחרונה בלי ששיניתי את הקונפיגורציה. הבעיה שבזק לא מוכנים לקבל בחזרה את ה-D-Link ולתת לי מודם רגיל. אני מתלבטת האם לשדרג בבזק לראוטר בתקן N ולהוציא את ה-TP-Link מהמשוואה או לנסות לסדר את הבעיה עם ה-TP-Link (שאין לי מ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי שיהיה ברמה גבוה יחסית, שתהיה לו קליטה טובה ושיתמוך ב5GHZ, התקציב הוא 200+-. כרגע אני משתמש ב DLINK 140DWA, שלא כל כך מצליח לקלוט את האינטרנט -2 פסים מתוך 5 מצאתי כרטיס רשת אחד שנראה שיהיה טוב בשבילי: http://www.alfa.com.tw/products_show.php?pc=67&ps=23 מה אתם אומרים עליו? אשמח לעוד הצעות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
RJ45 - RJ45 ?? לא CROSSOVER, אלא ROLLOVER כדי להתחבר ל-CONSOLE PORT של נתב.. אני יכול ליצור כזה בעצמי איך אין לי את הציוד ... מישהו מכיר חנות שמוכרת/מייצרת במקום כבל כזה ?? אני ממש צריך אחד.. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. השבוע, יצא לי לדבר עם חבר שיש לו עסק עם כ-10 מחשבים, וגיליתי שהוא משלם כ-600 ש"ח (!!) על שירותי ספק האינטרנט (בלי קשר לתשתית). ביקשתי ממנו לראות את החשבונית וחלוקת החשבון היתה כך: (תשלום חודשי, כן?) 33 ש"ח לכל מחשב על אינטרנט במהירות 100MB (סה"כ כ-330 ש"ח) 12 ש"ח לכל מחשב על תיבת דואר־אלקטרוני מורחבת (סה"כ כ-120 ש"ח) 40 ש"ח אנטיוירוס למיילים הנ"ל 12 ש"ח לכל מחשב על תוכנת אנטיוירוס של סימנטק (סה"כ כ-120 ש"ח) (האמת היא שזה יצא יותר, אבל עיגלתי למטה כי החשבונית לא מולי כרגע ולא רציתי "סתם" לנפח) במבט מהיר אמרתי לו שהוא נעשק. האנטיוירוס של סימנטק עולה באתר שלהם 260 ש"ח לשנה ל-10 מחשבים, שזה בערך כמו תשלום של חודשי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר דרך כבלים יחד עם בזק בנלאומי ללא חייגן (כתובת קבועה) ו בזמן אחרון הכול נהיה מאוד איטי . אני מחובר דרך כרטיס רשת ומחשב שני עם כרטיס אלחוטי (PCI ) b גם כן של לינקסיס . ניסיתי לאפס הגדרות ו להגדיר הכול מחדש ולא עוזר , במחשב השני גם כן סגרתי את פורטים אז אפשר להוריד דרך אמיול או כל תוכנת שיתוף אחרת אבל מה שמעניין שאני מחבר את מודם ישירות ה אינטרנט פשוט טס . למישהו יש אולי פתרון או לפחות כיוון תעזרו בבקשה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נתב אדימקס 6104 ומחשבים המחוברים דרכו. כדי להוריד מאימיול אני מבין שצריך לפתוח פורטים מסויימים. מה טווח (איזה פורטים)הפורטים שצריך לפתוח? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, המצב שלי טיפה מסובך: יש לי רשת עם 2 מחשבי PC רגילים שמחוברים ע"י כבל רשת ל- Router (שהוא גם מודם ADSL - של CONEXANT). יש לי גם WRT54GL - Linksys) Wireless Router) שמחובר ע"י כבל רשת לאותו Router שמוזכר למעלה. אל הנתב האלחוטי מתחברים 2 מחשבים ניידים (כמובן ע"י קישור אלחוטי). תצ"א של האירוע: נכון לעכשיו יש חיבור לאינטרנט בכל המחשבים... הבעיה היא שאני לא מצליח ליצור שיתוף בין הניידים לנייחים (שיתוף קבצים \ מדפסות וכו'). * שיתוף בין הנייחים לבין עצמם קיים (ואותו דבר אצל הניידים). הבנתי שאני צריך להגדיר את הנתב האלחוטי כ- Switch (או לבטל NAT או להגדירו על מצב - infrastructure ) בקיצור, לא ממש ברור לי בדיוק מה אני צריך לעשות כדי לקשר בין 2 הרשתות האלו. תוד…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני צריך המלצות על ראוטרים טובים עדיף בתקן G עם ובלי מודם ADSL ומדריך להתקנת רשת אלחוטית. עוד שאלה, במידה ומחברים מודם ECI לא משודרג לנתב לראוטר מה ההבדל בין חיבור כזה לחיבור אותו מודם משודרג לנתב? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב: לאחר כמה פעמים שבעת הדלקת ההוטבוקס שלי דרך המפצל שקעים שאליו הוא מחובר (אני מכבה אותו ואת שאר הציוד הנלווה, בעת כיבוי המחשב או בעת הכנסתו למצב שינה), הייתה לי הרגשה כאילו לוקח לו שעות עד שהוא עולה ויש לי אינטרנט, החלטתי למדוד כמה זמן חולף מרגע הדלקתו ועד שיש לי אינטרנט. משך הזמן שנמדד מהרגע שהדלקתי את ההוטבוקס שלי ועד שהיה לי אינטרנט, הוא 1:30 דקות. האם זה משך זמן נורמאלי שלוקח להוטבוקס שלי לעלות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן תכננתי את הרשת שלי בבית ככה, רציתי לדעת האם תכננתי נכון או שכחתי משהו: הרשת היא חוטית, אמורה לשמש לאינטרנט בעיקר (הורדות ודואר) בזק בין לאומי V תשתית כבלים של הוט V מודם כבלים של הוט (terayon tj715x) V נתב BR-6104K (עוד לא קניתי) V מתג של Edimax (יכול להיות שלא אצטרך בגלל שלנתב כמה יציאות) V כל מיני מחשבים V כל מיני אנשים שאלות: 1. האם תכננתי נכון, צריך כבל מוצלב איפשהו בדרך? 2. האם אפשר להגדיר בנתב חיבור אוטומטי? תודה לcheif על האתר
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-