רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
אהלן, קיבלתי משקפי vr ובשביל לשחק אלחוטי אני צריך מודם תומך 5ghz או wifi 6. כרגע יש לי hotbox 2, תשתית הוט ספק בזק בינלאומי. שיחקתי בהגדרות wifi יש לי שם 802.11 b/g/n או 802.11 b/g only או 802.11 n only בכל המצבים אני מקבל רק 2.4ghz וזה לא מספיק. יש איזה דרך להגדיר את זה או לבקש מהוט מודם אחר? (אני איתם רק באינטרנט). או שיש אפשרות לקנות מודם פרטי במקום שלהם? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי נתב אלחוטי (HOT BOX) שנמצא במרחק של כ 10-15 מטרים מהמחשב ורציתי לשאול באיזה אופן כדאי מבחינת יציבות/ביצועים ומבחינת עלות להתחבר לנתב - האם באמצעות כבל רשת או מתאם חשמלי או באופן אחר (חוץ מכרטיס רשת אלחוטי)? תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב נייד לנובו T61. הקישור האלחוטי עבד מעולה וללא בעיות עד שניסיתי להגדיר רשת.. כנראה שהשתמשתי באשף הגדרת רשת קווית ולא אלחוטית. מה שקרה הוא שאני לא מצליח להפעיל את הקישור האלחוטי שוב..הוא מופעל בביוס..הנורית של הWIFI עובדת אבל בכלים של לנובו מצויין שהקישור מנותק ואני לא מצליח להחזיר את המצב לקדמותו.. מה גם שניסיתי SYSTEM RESTORE לוינדוס וכתוב שאין מה לשחזר ושלא בוצעו שינויים.. בבקשה מה לעשות? בתודה..וחג שמח שמעון
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה (כמו שהכותרת אומרת) בפתיחת פורטים לתוכנה מסויימת. המצב שלי קצת מורכב.. יש לנו דיי הרבה מחשבים בבית ולכן יש לנו שני Routers (אחד מהם הוא גם המודם). כאני כותב באינטרנט 10.0.0.138 זה מביא אותי לאחד מהם (שהוא גם המודם) וכשאני כותב את הDefulet Geataway זה מביא אותי לשני. בקיצור ברואטר הראשון דרך אגב הוא גם המודם (הוא של חברת PowerNet דגם Par - 720G) ובוא אני לא מצליח לפתוח שום פורט. אבל בשני (הוא של Edimax דגם BR - 6204WG) אני דווקא כן מצליח. בכל אופן כשאני עושה בדיקה האם הפורט פתוח מתקבל שהוא סגור. תודה לעוזרים אורי
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי. לפני יומיים הייתה לנו התקפה של ספאם על השרת במשרד, מסתבר שעשו לנו RELAY על השרת ובעצם השתמשו לנו בו להפיץ ערימות של דואר זבל. היה לנו תור של 20000 מיילים יוצאים שפשוט חנקו לנו את השרת. בקיצר, הצלחנו למחוק את כל המיילים פיזית מהדיסק ולבטל את הRELAY. אממה. עכשיו האינטרנט איטי בטירוף (יש לנו סיב אופטי של הכבלים 2X2 מגה) והיום בבדיקה מול הכבלים מסתבר שאנחנו בקושי מנצלים 10% מהפס. מספק האינטרנט (NETVISION) נמסר לנו שהכל תקין. חלק מהאתרים עולים, חלק בכלל לא. (גם פינגים מהשרת לא מגיעים אליה) ואל האחרים כן. מה שמוזר הוא שנגיד לYNET אני מצליח לגלוש ול-NRG לא... כמו כן במהירות ההורדה ישנה האטה מטורפת (40KB במקום 200-300KB) אין לי צל של מושג מה הולך שם.. יש למישהו הצעות לפני שה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברת TP-LINK איבדה שני שמות מתחם המשמשים להגדרת מוצריה. המשמעות היא ששימוש ב-URL ולא ב-IP של הנתב עלולה לחשוף את המשתמש לסיכון אבטחתי משמעותי. הפרטים בפוסט המצ"ב.http://www.netcheif.com/blog/?p=6316
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למה אני לא מצליח להתחבר כאורח לחברות אחרות? לא כל מה שצריך לעשות זה להקיש בUSERNAME את היוזרניים אורח וזהו?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש לקנות קונקטורים שיתאימו לכבל CAT 7 ניסיתי לשים רגילים לא מצליח בגלל חוטי הנחושות היותר עבים במקצת מהגרסאות האחרות. הבנתי שיש את GG45 האם הוא מתאים לשקעים רגילים של כרטיסי הרשת כיום ? אם כן איפה אפשר לקנות בארץ ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני עובד בחברה, יש לי הרשאות מנהלן להכל, אני צריך להתקין FLASH, בשביל פלאש, צריך הרשאות לוקאליות על המחשב של אדמין. כמובן שאני יכול לעבור מחשב מחשב ב-DESKTOP ב-ACTIVE DIRECTORY ושם ב-MANAGE ולעשות להם הרשאות PER USER של אדמיניסטרטור. האם יש דרך מהירה יותר להריץ סקריפט? אולי דרך ה-GROUP POLICY? אם כן אני אשמח לרעיונות והצעות.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד בחיבור בכבלים : אני משתמש בראוטר אלחוטי של אדימקס (6104WB) ויש לי מנוי 750K בנטויז'ן דרך הכבלים. מהארץ ההורדות עובדות מעולה (90K), כך גם בחלק מהאתרים בחול (מייקרוסופט,סימנטק) אבל באתרים רבים אחרים אני מקבל קצב מזוויע של 5-20K. מה שמוזר הוא שכשאני משווה עם שכן שלי שיש לו אותה חבילה בדיוק (אותו ספק,כבלים,750K) הוא מקבל מהאתרים האלה 90K ואני 5-20K!!!. (יש לו ראוטר אדימקס 6104WG) ניסיתי להתחבר עם המחשב שלי דרך הראוטר שלו ושם אני מקבל 90K! אני כבר מיואש כי החלפתי 3 פעמים ראוטר, שוחחתי אינספור שיחות עם נציגי התמיכה של נטויזן והכבלים שתמיד מפנים אותי להוריד קובץ מהאתרים שלהם ואומרים שהכל תקין... למישהו יש עצה/מושג מה קורה פה? ההבדל ה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש נתב אלחוטי עד 300 ש"ח. ההדרישות... לפחות חיבור RJ45 אחד (ימוקם פיזית ליד אחד מהמחשבים) שלא ידרוש מודם חיצוני (שידע להתחבר לקיר בעצמו) מחשב אחד נמצא בקומה הראשונה, המחשב השני בקומה השניה... תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב משהו פה מתחיל להיות מאוד מוזר... כל התיקשורת לאינטרנט בסך הכל טובה אבל יש כמה בעיות מוזרות התקשורת בין שני המחשבים איטית, נתקעת לאיטים דחופות והראוטר פשוט מתנתק או לא יודע מה באמצע לפעמים. עוד דבר שנסיתי להעתיק דברים מהמחשב השני אלי דרך הרשת בלי קשר שזה הלך דיי לאט באמצע העברה (הרבה MP3) פשוט התנתקה הרשת! באמת שאני לא יודע מה נסגר עם הראוטר הזה... גם אני לא מבין למה הגלישה בתוך התקיות של המחשב השני מאוד איטית כאילו הרשת לא זזה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רכשתי לפני כמה ימים את המחשב שנמצא בדף המפרטים האישי, הוא כולל את הכרטיס רשת הבא: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1084 ומערכת הפעלה ויסטה פרימיום 64bit. עכשיו, המחשב קצת עשה בעיות בהתחלה בהתחברות לרשת האל-חוטית אבל בסוף הסתדר, האינטרנט עובד מהר ויציב, רק מה הבעיה? המחשב לא מפסיק להיתקע ופשוט לקפוא שאני נאלץ להדליק את המחשב מחדש ע"י ריסטרט. אני אמרתי שהויסטה אשמה, אך הטכנאי שלי אומר שהחיבור לא יציב לאינטרנט יכול לגרום לתקיעות ורציתי לוודא האם זה נכון? (הוא לקח את המחשב למעבדה שלו לבדיקות עומס והמחשב לא נתקע אצלו אפילו לא פעם אחת, אפילו כשהוא התחבר לאינטרנט) ונניח אם זה נכון, יש בבית עוד 3 מחשבים (2 ניידים מחוברים אל-חוטית, ונייח שמחובר ישירות לראוטר) …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם למישהו יש ניסיון בחיבור מדפסת (במיוחד אם מדובר במדפסת הספציפית הזו) בעזרת כ.רשת אלחוטי? כרגע היא יושבת לי על השולחן וחונקת לי את המרחב, הייתי רוצה לשים אותה על שולחן אחר ולהשתמש באופציה שלה לחיבור אלחוטי, אבל לפני שאני הולכת וקונה את הציוד לכך, אני צריכה לדעת אם זה הולך להפוך את חיי לסיוט, או שזה אמין.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום אני מחובר לברק ואני די מרוצה . אבל יש לי אפשרות לעבור ל 012 בחצי מחיר , וזה די מפתה אותי רציתי לדעת איך הם , בעיקר מבחינת פינגים לחו"ל יש לציין שאני יכול להיות שם לקוח VIP (אם זה משנה משהו ) אשמח לקבל עצות תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין רשת ביתית פשוטה, התקנתי הכל במחשב הראשי, ואני בא להתקין במחשב הנייד ואני מקבל הודעה כזאת: The wizard detected that this computer belobgs to a domain. ואי אפשר להמשיך. המחשב הזה באמת מתחבר לרשת בעבודה, אבל האם זה אומר שאני לא יכול להתקין בו גם רשת בבית? אגב, מדובר בwindows XP pro בשני המחשבים. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי לפתור הבעיה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להעביר קבצים ברשת בבית המהירות היא ממש בלתי נסבלת-זה מעביר 700 מגה במשהו כמו 3 שעות או יותר. ממה הבעיה יכולה לנבוע ואיך אפשר לתקנה? אני משתמש בראוטר אלחוטי של LINKSYS BEFW11S4 VER 4. ויש ברשת 3 מחשבים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצות על ראוטרים טובים עדיף בתקן G עם ובלי מודם ADSL ומדריך להתקנת רשת אלחוטית. עוד שאלה, במידה ומחברים מודם ECI לא משודרג לנתב לראוטר מה ההבדל בין חיבור כזה לחיבור אותו מודם משודרג לנתב? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח פורטים באי מיול עבור התחברות דרך ראוטר d-link 2650U, תשתית של בזק, אך הפעולה לא עוזרת, אני עדיין מקבל LOWID או שהאי מיול לא מצליח להתחבר לשרת כלשהו. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים נייחים וכרגע אחד מהם מחובר דרך מודם בחיבור ADSL כאשר המחשב השני לא מחובר בכלל 1.קודם כל מה האפשרויות לחבר את שניהם לאינטרנט? האם אינטרנט אלחוטי זאת הברירה היחידה והזולה עם דגש על הזולה כלומר אני לא מחפש את הרשת האלחוטית אבל אם זה יצא לי הכי משתלם אז בסדר. ( צריך לקחת בחשבון שלשני המחשבים יש כרטיסי רשת פשוטים ולא אלחוטיים שזה עוד כסף בנוסף לנתב) בהנחה 2.בהנחה ואני מקים רשת אלחוטית כמובן שאני צריך לקנות נתב אבל האם אני אהיה חייב לקנות שני כרטיסי רשת אלחוטיים או שיש אפשרות להניח את את הנתב בסמוך לאחד המחשבים ולחבר את המחשב לנתב בחיבור חוטי? וכך לחסוך קניית כרטיס רשת אלחוטי נוסף וכך אצטרך לקנות רק כרטיס רשת אלחוטי אחד. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר Edimax 6524n כמספר שנים. לאחרונה הוא עושה דיי הרבה בעיות - גלישה מאוד איטית, צריך לנתק אותו מהחשמל באופן קבוע כל כמה ימים כדי שיחזור לעצמו לפני יומיים המצב התדרדר עוד יותר, כרגע הגלישה (אם בכלל היא קיימת) איטית להחריד (נבדק משני מחשבים שונים) וכל מה שניסיתי לא עזר עד כה....ריסט, החזרה להגדות מפעל, ניתוק מהחשמל חשוב לציין שהחיבור נבדק ללא הראוטר ועובד תקין האם הגיע זמנו או שיש עוד תקווה ?!?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחובר לכבלים @ בזק בינלאומי כבר כמה שנים טובות.. ועד לשנה האחרונה [והלפני אחרונה : ) הכל היה טוב, פינגים מצויינים, מהירות הורדה טובה.. אבל זה כבר דיי הרבה זמן שהפינגים לחו"ל כבר בלתי נסבלים... במקום שיהיה לי 80 לאירופה יש לי 400.. השאלה היא האם בADSL המצב טוב יותר מבחינת הפינגים? וכמובן שהמהירות הורדה תשאר גבוהה מה גם שהמחירים בבזק זולים יותר וה5 מגה של בזק לא יוצא יקר בהרבה מהאינטרנט 3 מגה בהוט.. בערך 90 שקל יותר לשנה יש המלצות? וכמובן שיהיה אפשר להוריד מהטורנט בלי בעיה :] אגב אין לי פה שום עניין בוויכוחים מי יותר טוב ושאר השטויות פשוט חוות דעת מאנשים שמחוברים לבזק בADSL תודה =]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עברתי מ 4 ל 10 בבזק ונטויזיון אמרו שיקח 24 שעות עברו כמה ימים בלי שינוי אז התקשרתי ובזמן אמת שינוי וישר קיבלתי תוצאה של 10 מגה בSPEEDTEST זאת אומרת שהם משנים את ההגדרה בלחיצת כפתור (ולפי מה שנראה מחכים עד שהלקוח מתקשר לוודא :\) עכשיו ה UPLOAD נשאר אותו דבר אני שם לב אני בוחן על אתר MEGAUPLOAD כי הוא יודע להשתמש יפה בכל המהירות שאני יכול להציע ולפני השינוי הייתי מעלה דברים ב 60-70KB לשנייה ועכשיו זה בסביבות אותו הדבר אולי קצת יותר גבוה כמו 80-90KB לשנייה אבל לפי הפרסום של החבילות הקפיצה הייתה צריכה להיות מ 400KB ל 800K בהעלאה זתומרת כפול והייתי צריך לראות מספרים בסביבות 120KB לשנייה יכול להיות שבזמן שהתקשרתי שינו לי את ההורדה ל 10 אבל לא נגעו בהעלאה והשאירו אותו דבר?…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-