עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by alexkid,

שלום לכולם : ) יש לי נתב עם מודם של בזק D-LINK DSL6740U (פח) מעוניין להחליף לפי מה שכולם אומרים פה C7 זה מה שצריך לעשות ? יש עכשיו אטרקציות בלק פריידי אז לטפס ל C9 לא דרמתי ו/או נגיד בכלל C3200 ? כשאני משווה ליד ה VR600 עושה רושם שיש לו תמיכה ביותר סוגי רשתות ??? אובד עצות לא יודע מה לבחור.... אולי בכלל את XIAOMI MI 3 ב 25$ וזהו? https://ksp.co.il/?list_compare=.35747..28428..37339. נתונים אם צריך-דירה 120מ' 2 טלויזיות עם סטרימר (תמיד רץ) 2 לפטופים 3 ניידים דיסק קשיח לנתב מלא שטויות שמחובר קוי לנתב-מערכת סאונד בקרת שליטה של לוג'ייטק וכאלו שטויות (לא נראה שמשנה) חשוב שיהיה מהיר מעודכן טכנו…

2. Started by Googleness,

שלום רב, ברשותי מערך הרשת הבא: מודם מוטורולה של הכבלים > מתאם שיחות של נטוויז'ן > נתב קווי של Edimax (משהו פרימיטיבי). עכשיו אני רוצה את הנתב של אדימקס להחליף בנתב אלחוטי שיענה לי על שני צרכים: 1. שיקבל בדרך טובה ומהירה תקשורת בין 4 מחשבים וחיבור אינטרנט של 12 מגה. 2. יש לי בית בן 2 קומות כאשר החיבור של האינטרנט נמצא במרכז הקומה העליונה אני צריך משהו עם יכולת שידור חזקה שייתן לי קליטה אלחוטית בכל הבית. מה מומלץ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by PayneBack3251,

שלום אני כרגע משתמש בראוטר של לינקסיס מעל לשנה והוא סבבה לדעתי אני לא מרוצה עד הגג למה יש ניתוקים והוא לא עומד בעומס הכי טוב קיבלתי היום מבזק את האסוס רציתי לדעת אם שווה לי להחליף ביניהם תודה מראש [=

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, ברשותי ראוטר שכתובת הIP שלו היא :192.168.2.1. כרגע מחוברים אליו שתי מחשבים אחד באמצעות כבל והשני באלחוטי. לא מזמן רכשתי מחשב נוסף שעלי לשים אותו בממ"ד. אני מעוניין גם אותו לחבר לאינטרנט . במחשב שמחובר לרשת באמצעות אלחוטי יש גם כ.רשת רגיל. מכיון שהמחשב החדש בממ"ד וכידוע בממ"ד יש בעיות קליטה ועוד שהממ"ד רחוק מהמיקום של הראוטר - אי אפשר לחבר באלחוטי. לכן אני אחבר את המחשב שבממ"ד לאותו מחשב שעם שתי הכרטיסי רשת (האלחוטי והקווי) שדרכו הוא יצא לראוטר. אני יודע שאפשר לעשות את זה השאלה היא איך? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יכולות להיות הפרעות או שהם לא קשורים אחד לשני? פשוט אני רוצה להחליף את הטלפון הנייח באלחוטי,תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני יודע שטחנו את הנושא הזה 20 אלף פעם אבל בכל זאת חיפשתי והלכתי לדפים האחרונים ולא מצאתי תשובות. יש לי מודם אלקטל ששודרג ל-PRO. אני רוצה לפתוח פורטים מסוימים (בינהם הפורטים של ה-ICQ) ולהפנות אותם למחשב ספציפי ברשת (ישנם 5 מחשבים מחוברים). מישהו יכול לעזור לי עם זה ? תודה רבה מראש. The Doorman

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Kerberos,

אוקיי, אני עובד עם המודם של האלקטל כראוטור. עכשיו כתוצאה מזה יש קצת בעיות רגילות של אירוח משחקים וכו'. כעת רכשתי וובקם ואני רוצה לבצע שיחות ועידה באמצעות ה NetMeeting . הבעיה היא שאני נראה ונשמע אבל לא רואה ולא שומע. עכישו כפי שראיתי באחד מן המדריכים של השינוי ניתן להגדיר ב NAT את הפורטים לאיזה כתובת אייפי הם ייעודו אז אם מישהו יודע את הפורט של הנמטינג אני מאמין שזה יוכל לעזור. ניסיתי להגדיר את ה DEFSERVER ב NAT לאייפי של המחשב, אבל גרונישט - זה פשוט מנתק את האינטרנט בכל העמדות.... שחף

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מנסה לשתף בין המחשב בבית שלי לבין הלפטופ (ואל תגידו "אז תקנה ראוטר" ) אני יודע שניתן לעשות את זה דרך BLUETOOTH, אני מצליח לאתר את שני המחשבים ולחבר ביניהם אבל לא מצליח לקבל IP נורמלי משום מה.... המחשב בבית הוא עם XP והנייד עם ויסטה - שניהם מאתרים אחד את השני ומחוברים אבל שאני מריץ דפדפן הוא מבקש לתקן בעיות בחיבור וכמובן שלא מצליח... הוא אומר שההתחברות הצליחה ואפילו משתנה מ"כבל רשת לא מחובר" ל "מחובר" אבל משום מה לא עובד... הנה העתקה של ה IPCONFIG למי שיכול לעזור... Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : BAD-SECTOR Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . .…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by kobi10,

מישהו יודע האם הראוטר הזה תומך בשמות משתמשים שיש להם סיומות כגון סולמית?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ERGZL1980,

שלום, אם אני מתקין על המחשב שלי שירות VPN, האם אני צריך גם לעדכן משהו בראוטר של בזק? או לגלוש כרגיל?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by nafroman,

אנשים תעזור לי לקבוע אם הוא באמת הלך קפוט.. מדובר בראוטר Level One WBR3406TX הממצאים כרגע: אין אינטרנט דרך הראוטר ..בעוד שבחיבור ישיר של המודם למחשב כן יש. ניסית הוצאה מהחשמל ל5 דקות (גם של המודם וגם של הראוטר) ... עדיין כלום, כאילו הוא לא מצליח לחייג - זה מה שאני מבין מהלוג שלו. מה גם שלמרות שנתקתי את החיבור הקווי בין אחד המחשבים לראוטר..עדיין הנורה עם המספר שלו בראוטר דלוקה..כאילו הוא מחובר (מוזר ביותר) מה אתם אומרים? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by wooper,

שלום יש לי רשת בין 2 מחשבים בלי הצפנה עכשיו אני מנסה לחבר את הלפטופ לרשת אין בו חומת אש ויש את הnetwork adaters ב devive manager שם הwireless זה intel pro wireless 2200 bg network connection הכרטיס מופיע ב חיבורי רשת ומסומן ב x שלא מאתר רשת אלחוטית

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, ברשותי edimax ew-7711umn, הוא אמור לעבוד ב150מגה לאחר פירמוט המחשב והתקנת הדרייבר האחרון, הכרטיס עדיין אינו פועל על תקן N, אלא מתחבר רק עד 54 מגה. מחשב אחר בבית עובד על 150, ועוד מחשב עובד על 54, לכן הבעיה היא לא בנתב. אשמח לעזרה, תודה וערב טוב!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by KoM,

היי, יש לי בבית תשתית מוכנה של רשת חוטית קיימת, רציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי לשדרג אותה לרשת של ג'יגה ? האם הכבלים אותם כבלים ? האם סוויטצ' פשוט של ג'יגה יפתור לי את הבעייה ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. האצת האינטרנט בחינם http://www.metacafe.co.il/watch/370990/how_to_accelerate_your_internet_for_free/ מדריך וידאו שצולם על ידיי פועל(הגברתי את ההורדה שלי מ190 ל220 ואת ההאלעה מ16 ל21-זה מה שהספקתי לבדוק) אז קיצור תגיבו ותגידו מה התוצאות שלכם לא ידעתי איפה לפרסם את זה אז אם זה לא המקום להעביר בבקשה תהנו

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dishi99,

אהלן יש לי 3 מחשבים בבית , שהמחשב שמחובר עם הנתב עם החייגן נמצא בחדר אחר אני מעוניין בחדר בו אני נמצא להתחבר לרשת עם 2 מחשבים בחיבור LAN כרגע אני מתחבר באמצעות מעין מפיץ של בזק אלחוטי שעובד דרך החשמל עם חיבור LAN אחד יש לי בנוסף נתב NETGEAR VVG2000 שלא בשימוש השאלה שלי היא האם אפשר לעשות לו סטאפ שיקח את הסיגנל של הרשת מהמפיץ האלחוטי\חשמל של בזק ויתחבר ל2 המחשבים בחיבור חוטי ואיך אם זה אפשרי אשמח גם לשמוע אם יש עוד דרכים תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by eran256,

שלום לכולם, יש לי בעיה שאני לא מצליח לקלוט WIFI בחדר שלי ניסיתי להחליף ראוטר, בדקתי זה עדיין לא קולט כנראה בגלל הקירות. הראוטר לא בחדר שלי אבל יש כבל שמחובר לראוטר (הכבל בחדר שלי) הוא לא מחובר לכלום גם לא למחשב, מה אני יכול לעשות בישביל wifi בחדר? אני לא יכול לשים כלום בפרוסדור. חשבתי אולי יש לקנות משהו שמתחבר ישר לקבל רשת ומשדר WIFI

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shmulik88,

אני מחפש פתרון של 2-3 מצלמות כדי להשגיח על אדם מבוגר. אני רוצה מדי פעם לבדוק דרך המחשב או הסמארפון את מצבו. בבית שלו יש מחשב וראוטר אלחוטי שפעיל כל הזמן. כמובן שהפיתרון צריך להיות זול. כל רעיון או הצעה יתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by A.Iniesta,

לאחרונה נודע לי שאם אני מחבר hub למודם אז אני יכול לחבר אותו לכמה מחשבים והוא משמש כראוטר לכל דבר. עד כמה נכון הדבר? (למקרה שתשאלו - כן, יש לי חיבור ללא חייגן.) תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by over23,

שלום רב, אני צריך עזרה בתכנון רשת אלחוטית לטווח של עד 150 מטר, מסדרון ארוך במיוחד (יצוק מבטון). זה מה שאנחנו רוצים שייושם: הרעיון הוא בקצה אחד לחבר את הראוטר האלחוטי ובמספר נקודות יהיו נגני מדיה שיתחברו למסכי LCD קטנים ( 10 אינץ). אנחנו רוצים שלנגנים יהיו מחוברים אלחוטית כדי שתהיה אפשרות לעדכן את התוכן המוצג על המסכים - נגני המדיה תומכים ב - Ethernet 10/100 MBit/s, IEEE 802.3u, 802.3x, 3G connectivity . רציתי לקבל תגובה שלכם לגבי איך הרשת צריכה להראות כדי לאפשר קליטה רציפה ככל האפשר. השאלות שלי: 1. אם יש אפשרות לחבר נגן מדיה דרך RJ45 ישירות למכשיר AP כדי להתחבר לרשת? האם צפויה בעיה מבחינה לוגית 2. האם עדיף לחבר את הנגן עם כרטיס אלחוטי USB ? 3. האם אני צריך AP לאורך המסד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by liav12,

שאלה בכותרת, בן דוד שלי מחפש ראוטר לאחר ששלו נהרס ובבזק מסרבים להחליף לו כיוון שפגה האחריות... תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש בנטויזן חבילה משולבת מישהו יוכל לאמר לי מה המחיר שלה של 10 מגה ושל 5 מגה והאם יש שם מבצעים ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום . אני מצטער מראש אולי אני נימצא במקום הלא נכון אבל. יש לי NAS של לנובו חדש. ויש לי בעיה בהגדרה אחת. יש פה אנשי רשת שמבינים בNASים, כמובן שאני מוכן גם לשלם למישהו שבאמת מבין תודה רבה ושבוע טוב { ממה שנשאר ממנו}

24. Started by Guymz,

רציתי לדעת האם לאנשים עם 100 מגה בזק יש שינוי במהירות העלאה היום... אשמח אם תבדקו ותכתבו לי... תודה :-)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי כרטיס רשת וגם נתב עם ההגדרה הנ"ל. כשאני מעביר קובץ ממחשב אחד לשני זה נורא איטי, כמובן יחסית להעברה בין דיסקים. מה עלי לעשות כדי לשפר את מהירות העברת הקבצים ממחשב אחד לשני? להחליף כרטיס רשת? הציעו לי לרכוש 2 כרטיסי רשת נוספים עם נפח תעבורה יותר גדול ולחבר לשני המחשבים ולעשות ביניהם שיתוף. האם העצה היא נכונה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.