רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
היי ברשותי שתי מודמים VTech IAD604 של בזק ו tp-link tl-wr841n שקיבלתי אני לא מצליח למצוא specs נורמלים על הvtech ותהיתי אם יש פה בפורום מישהו שיכול להגיד לי מה ההבדלים בניהם מבחינת עוצמה ואיכות גלישה, ובאיזה מהם כדי לשמש כbridge.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בא אלי היום טכנאי מבזק כדי לסדר לי את הרשת.. כל הזמן יש התנתקויות ואינטרנט לא עובד טוב וכשהוא שאל איזה סוג המודם כי זה לא מודם של בזק כי בזק בינלאומי התקינו לי את המודם.. קיצר חיפשתי את הקופסא והתברר שזה מודם 570 ולפי מה שהטכנאי טוען זה מודם גרוע ואני צריך לטלפן לבזק בינלאומי שיחליפו לי אותו, מה אתם אומרים, הטכנאי דבר אמת? המודם הזה באמת לא טוב?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני חודש עשיתי ADSL ושמתי לב שאני לא יכול להוריד 2 קבצים ביחד ( ב HTTP ) כלומר בקזה או ב FTP אני יכול להוריד 2 קבצים אבל מאתרים רגילים אני לא יכול יש לי את החבילה של 0.5 של בזק בנלאומי כשדיברתי איתם הם בדקו את הנושא ע"י כניסה לאתר בזק ושם הורדתי את 2 קבצים במקביל הפיתרון שלה היה (אך לא) שאצלהם הכל בסדר והבעיה היא בזק... פניתי לבזק אמרו לי שהקו שילי מצויין ואין בעיה ואין מה לעשות אצלם פנה לספק שלך. חברה מה אני עושה לעזאזל עם זה!!!! אני לא רצה להשתמש בתוכנות כו FLASHGET ושות' ( דרך אגב איתם זה כן מוריד לי 2-4 קבצים במקביל) HELP !!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את המודם הפנימי שלי של ITEX למודם אחר בחיבור USB או רשת, עם עדיפות לרשת כדי למנוע מראש בעיות תאימות לויסטה. האם יש מודם מומלץ ל ADSL שכדאי לבקש מבזק? האם כדאי ללכת על מודם או שעדיף הראוטרים שלהם, למרות שאני לא זקוק ליכולות של רשת בשלב הזה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי רשת ביתית. לרשת מחוברים 4 מחשבים ניידים בחיבור אלחוטי (WIRELESS), ומחשב אחד נייח בחיבור רגיל (ETHERNET). אני לא מצליח לשלוח פינג לשני מחשבים ניידים ספציפיים ברשת, בשום מצב. למרות שהם תמיד מחוברים לרשת. עם השאר אין בעיה. האם ישנם חסימות מסוימות שגורמות לכך? ביטול הפיירוול לא עוזר... תודה מראש על העזרה. מערכות הפעלה בכל המחשבים הניידים: Vista. מהירות מעבדים: 2GHz+
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים יש לי בעייה מוזרה באתר www.nana.co.il... כל פעם שאני עובר בין הדפים האתר הזה אני מקבל את הודעה הבאה: Err: Object Expected Url: http://www.nana.co.il (או אותה הכתובת שנמצאת בשורה הכתובת) Line: 50 (משתנה כל פעם) צריך ללחוץ הרבה פעמים כדי שזה יעלם... אחרי כל לחיצה זה חוזר עם מספר שונה בשורה Line... ניסיתי למחוק את ההיסטוריה, ואת כל הקבצים הזמניים, ואת הקוקיס... וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה קטנה עם הרשת, אשמח לעצות איך לפתור את זה. יש לי שני מחשבים שמחוברים פעמיים אחד עם השני, חיבור אחד דרך הראוטר וחיבור אחד ישיר. איך אני מגדיר לWIN באיזה כרטיס להשתמש מול המחשב השני (לא דרך הראטור), החיבור הישיר הוא 1Gb. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנא רשמו לפי דעתכם מהי החבילה הכי אטרקטיבית נכון לעכשיו ! אנא ציינו גם איזו טכנולוגיה עדיפה + ספק טוב ! במקרה שלי - האופציות הינן בזק או מתב (חיפה) ! אם תוכלו להוסיף הסברים או לחילופין להפנות אותי לאתר שכבר עשה סקר שוק רציני - אודה !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי אתר Symantec, ישנה המלצה כללית לחסום את פורט 135. איש איש וסיבותיו הוא, יחסום בעזרת או לא בעזרת Fire wall אינטרנטי חינמי. אני לדוגמא חסמתי את פורט 135 בעזרת הנתב הביתי תחת קטגוריה של Ip Filter. תעיינו היטב בתיעוד המתלווה לנתב ע"מ ליישם בצורה נכונה חסימת פורטים. http://securityresponse.symantec.com/avcenter/security/Content/8205.html בהצלחה לכולם ותודה לצוות הנפלא של האתר.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את BANDWHIDTH MONITOR להפתעתי אני מנסה להיכנס לכל אתר שהוא והאינטרנט היה איטי להחריד נכנסתי למצג התוכנה ואני רואה כי המחשב מנצל את מקסימום העלאה של מהירות האינטרנט שלי ניסיתי הפעלה מחדש לא עזר תוך מספר רגעים חזר שוב להשתמש בכל רוחב הפס (העלאה) אף תוכנה לא עובדת ברקע שמצריכה העלאה ,(גם לא UTTORENT ׂ ׂ) כיצד ניתן לדעת איזה תוכנה / תהליך דורש את השימוש של כל רוחב הפס ? תודה לעוזרים ד"א לפי התוכנה העלתי היום כבר קרוב ל 3GB כרגע ניתקתי את המחשב מהרשת...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן תכננתי את הרשת שלי בבית ככה, רציתי לדעת האם תכננתי נכון או שכחתי משהו: הרשת היא חוטית, אמורה לשמש לאינטרנט בעיקר (הורדות ודואר) בזק בין לאומי V תשתית כבלים של הוט V מודם כבלים של הוט (terayon tj715x) V נתב BR-6104K (עוד לא קניתי) V מתג של Edimax (יכול להיות שלא אצטרך בגלל שלנתב כמה יציאות) V כל מיני מחשבים V כל מיני אנשים שאלות: 1. האם תכננתי נכון, צריך כבל מוצלב איפשהו בדרך? 2. האם אפשר להגדיר בנתב חיבור אוטומטי? תודה לcheif על האתר
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח פורטים באי מיול עבור התחברות דרך ראוטר d-link 2650U, תשתית של בזק, אך הפעולה לא עוזרת, אני עדיין מקבל LOWID או שהאי מיול לא מצליח להתחבר לשרת כלשהו. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם WPA1 תומך בהעברת נתונים של 300Mbps בתקן N??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם זקוק לראוטר אלחוטי שיתחבר למחשב באופן קווי ועוד לפטופ שיתחבר אליו אלחוטי עם אפשרות לעוד מחשב htpc אלחוטי מבחינת טווח -מדבור בשתי קומות אבל עד היום חיברתי את המחשב כAP עם הwifi המובנה בלוח אם (p5b deluxe) וקלטתי די טוב בכל הבית אז אני מניח שהקירות אצלנו לא מי יודע כמה... הכי חשוב לי זה שלא יהיו בעיות של איטיות וכדומה- משתמש בתוכנות הורדה מגוונות ביניהן torrent שדורשות חיבורים מקבלים רבים ואם בעתיד יהיה htpc אז תעבורה מקומית גם תהיה חשובה מחיר עד 300-אולי אני מפריז פה במחיר כי אני לא ממש בענייני מחירים אז אם יהיה משהו צנוע שיעשה את העבודה ביותר זול, מה טוב-- ראו הוזהרתם סטונדנט תפרן לפניכם.. מדובר בתשתית 12 של הוט תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי מודם ראוטר D-LINK DSL-225 שקיבלתי מאקספון ואני רוצה לקנות תחליף כדי שלא אצטרך לשלם את השכירות. יש לי לפעמים ניתוקים אבל אין לי מושג מה המקור של הבעיה, שווה לי פשוט לקנות אותו דגם בחנות ? האם צריך לקנות דגם ספציפי שמתאים לאקספון ? חשוב לציין שאני לא משתמש ב WiFi
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפי מה שהבנתי הם מציעים עיסקה מאוד משתלמת . אינטרנט בכבלים או ב- ADSL במחיר של תקשורת רגילה במודם . מודם הכבלים או ADSL מגיע חינם ??? (אני לא סגור על זה ) .... ומבצע למשך מספר חודשים . שווה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה כי היא ממש לא טריוויאלית ולא פשוטה, אפילו די מוזרה... יש לי ראוטר אלחוטי שהחלטתי לא לשים לו סיסמת כניסה לרשת (לא ניכנס לסיבות), אלא רק מי הMAC-ים שלא יורשו להיכנס, כל השאר מורשים. משום מה לא בשולחני (חיברתי אותו אלחוטית) ולא בנטבוק הצלחתי לגלוש. בתוכנה של EDIMAX למשל בשולחני הוא מראה חיבור מעולה אלחוטי אבל מחשב עם סימן צהוב עליו ולא נותן גישה לאינטרנט, כנ"ל בנטבוק. אולם !! במחשב כף יד הוא מתחבר מעולה וגם (בניגוד לשותפין הסוררים) נותן לגלוש ברשת !! יש לציין כי גישה לראוטר גם כן לא מתאפשרת עם השולחני או עם הנטבוק אלא רק עם הכף יד... אשמח לעזרה, ותודה מראש !! :'(
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שאני יכול להתקין על המחשבים בבית שיזרימו לי מידע כל הזמן לגביי כמה רוחב פס מנוצל וכמה חיבורים נפתחים בכל מחשב? אני רוצה לנטר את הרשת בבית. כרגע מותקנים על כל המחשבים NETLIMITER, אך בשביל לראות מה קורה במחשבים האחרים אני חייב לגשת לאותם מחשבים או להשתלט מרחוק, יש תוכנה כלשהי שיכולה לעשות זאת? להזרים לי את המידע ששאני צריך? הרשת מחוברת כרגע ככה: נתב בזק 6740U DLINK מחובר למחשב שלי, ומחובר לסוויטץ ג'יגה של אדימקס לא מנוהל שאליו מחוברים 2 מחשבים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לנו בביצפר חסימת אתרים כדי שלא יכנסו לכל ה.... הקיצר הביצפר די דפוק אז הוא חסם כמעט את כל האתרים (כולל ואאלה וכד') הקיצר רציתי לדעת אם יש דרך לעקוף את זה?? קוראים לתוכנה מורשת זה לא תוכנה שמותקנת על המחשב זה פשוט (אין לי מושג) הנה האתר שלהם http://www.moreshet.co.il/
-
-
הי, בשעה טובה חיברתי והגדרתי ראוטר (אדימקס 6524N) לרשת לאחר כמה נסיונות התחברות עם מחשב נייד, קצב העברת הנתונים מתחיל ב 54 ולאחר מס שניות יורד דרמטית ונעצר על 5.5 (תמיד) איכות האות גבוהה מאוד ואין השפעה על מהירות הורדה מהאינטרנט (3 מגה) זהה כמו במחשב שמחובר ב LAN למרות החיפושים בפורום עדיין לא הבנתי היכן הבעיה וכיצד זה משפיע בעצם על העבודה ברשת תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לנקודה במטבח חיברנו כבל שעובר עד לחדר שלי בשביל שיהיה לי קו טלפון וחיבור לadsl בחדר..הבעייה היא שהזרם הוא לא זרם חלופין אלה זרם ישר ושתי הכבלים מחוברים אחד עם השני כחול עם כחול ולבן עם לבן וכאשר מרימים את הטלפון במטבח והטלפון בחדר שלי בו זמנית הצג של הטלפון בחדר שלי נעשה חלש הרבה יותר וגם המנורות של הטלפון נעשות מאוד חלשות מה שאומר שבעצם אין מספיק זרם לטלפון בחדר שלי והטלפון במטבח לוקח זרם השאלה שלי היא האם כאשר ידברו במטבח בטלפון ובאותו זמן אני יוריד משהו מהאינטרנט המידע יפגם? המהירות תרד? כי הרי הטלפון במטבח לוקח זרם וכך הזרם המגיע לחדר שלי חלש יותר ואם למשל מדברים בטלפון במטבח ובטלפון בחדר בו זמנית וגם באותו הזמן מורידים משהו זה יהיה בסדר או שכדאי לעשות נקודה חדשה בפני…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כולם קניתי מחשב נייד חדש.....תודה ואיתו קניתי גם ראוטר של tp link הראוטר מחובר למודם של בזק שנקרא aztech 600e. הבעיה היא שעל אף שהכל עובד עם המחשב והראוטר ומסומן לי שאני מחובר לרשת אלחוטית עדיין אני לא מצליח להתחבר לרשת. החייגן פשוט לא מצליח להתחבר. אגב החיבור דרך המודם ישירות עובד מצוין (כמו שבטח כבר הבנתם....) תודה מראש למביני העניין.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מודם נתב איכותי שמקיים את התנאים הבאים(אין לי בעיה לקנות מחו"ל אם צריך/משתלם): 1) לפחות 4 יציאות lan. 2) טווח אלחוטי של לפחות 30 מטר. הנתב עצמו ימוקם בבית קרקע בין שני קומות בקומה השנייה. המטרה שתיהיה קליטה wifi בכל נקודה בבית וגם בגינה. 3) מתאים לבזק חובה. מתאים להוט יתרון. תקציב גמיש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היום נכנסתי ל-MY NETWORK CONNECTIONS וקלטתי שיש שם חייגן חדש!!! וזה חייגן של NETVISION (אף פעם לא היה לי קשר אליהם) ואני בכלל עם 012 וחוץ מזה אי אפשר למחוק את החייגן ועוד דבר האינטרנט התחיל לעבוד לאט לאט.... האם פרצו לי למחשב??? ואם כן איך ניתן לטפל בזה??? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-