עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ronbarak77,

בוקר טוב מחפש המלצות לשירות Dynamic DNS חינמי מומלץ תודה רבה רון

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שלום כמו בכותרת אני אוצה לרכוש את הנתב לעיל במחיר המצויין 1) האם מומלץ על נתב זה במחיר הנ"ל? לא מצאתי שום פירוט בסטיקי 2) אם לא, על איזה נתב אתם ממליצים במחיר הזה מקסימום? 3) אני צריך גם כאטיס רשת אלחוטי טוב עד 90 ש"ח אשמח להמלצות תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by NadavAfuta,

היי חבר'יה, אני מת להעביר את המחשב שלי לחדר אבל ישנה בעיה - הדרך היחידה, נכון לכרגע, היא להתחבר לאנטרנט באמצעות רשת אלחוטית, דבר שאני מאוד מאוד מסתייג ממנו שכן מהירות ההורדה נופלת כמו כן גם מהירות הגלישה. לכן, הרעיון שלי הוא לקנות עוד מודם ולשים אותו בחדר שלי, השאלה היא, אם בכלל ניתן לחבר 2 מודמים על אותו קו ADSL?

4. Started by Ron-Z,

שלום, ברשותי נתב PAR-720G ברשת ביתית HPNA3 כבר שנה שעובדת מעולה עם מספר מחשבים, פרט לעובדה שאם במשך כמה שעות (מעל 4 שעות) לא גולשים פעיל באינטרנט, יציאת האינטרנט מתנתקת (נורית Internet בנתב כבוייה). הנתב מתנתק גם אם Emule, Skype מחוברים. בד"כ כאשר המחשב והנתב נשארים פועלים במשך הלילה, בבוקר הנתב מנותק (Internet כבוי, ADSL מחובר). תמיכת בזק לא מוצאת פתרון וכך גם ספק האינטרנט. השבוע החלפתי עפ"י המלצת תמיכת הרשתות של בזק את הנתב. הכל עובד נפלא - פרט כמובן לעובדה שהנתב ממשיך להתנתק (רק בזמן המתנה). שאלתי: האם ייתכן כי הניתוק הוא פעולה יזומה של הנתב - ואם כן - איך משנים הגדרה זו?פרוטוקול התיקשורת הוא PPPoA

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום אני מחובר דרך הוט ונטוויזן מהירות 1.5 מגה-בשניהם גולש דרך ראוטר-ללא חייגן האם אני חייב להגדיל את רוחב הפס גם בהוט וגם בנטוויזן או שאפשר להגדיל רק בנטויזן- ללא הגדלה בהוט (שמעתי שזה עובד ואפשרי) תודה ערן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by PayneBack3251,

שלום אני כרגע משתמש בראוטר של לינקסיס מעל לשנה והוא סבבה לדעתי אני לא מרוצה עד הגג למה יש ניתוקים והוא לא עומד בעומס הכי טוב קיבלתי היום מבזק את האסוס רציתי לדעת אם שווה לי להחליף ביניהם תודה מראש [=

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Gimel,

אם מישהו כבר בדק, אצל איזו ספקית אינטרנט הכי כדאי לארח אתר? (אירוח של מתחת ל-50MB)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי כרטיס של ABIT (כן כן, זכיתי בהגרלה). איך אני עושה הארכה לאנטנה. הכבל המובנה רק 1מטר וזה כלום. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני יודע שטחנו את הנושא הזה 20 אלף פעם אבל בכל זאת חיפשתי והלכתי לדפים האחרונים ולא מצאתי תשובות. יש לי מודם אלקטל ששודרג ל-PRO. אני רוצה לפתוח פורטים מסוימים (בינהם הפורטים של ה-ICQ) ולהפנות אותם למחשב ספציפי ברשת (ישנם 5 מחשבים מחוברים). מישהו יכול לעזור לי עם זה ? תודה רבה מראש. The Doorman

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם! יש לאחי רשת משרדית קטנה עם 5 מחשבים סך הכל... אז הגדרתי לו את הרשת לפי המדריך באתר.. הבעיה היא שהרשת לא עובדת בשום צורה אלא אם כן אני משתף את חייגן האינטרנט שלי כך שגם לשאר המחשבים יש גישה לאינטרנט... אז רציתי לשאול אם אפשר לחסום את הגישה בלי לבטל את שיתןף החייגן (כך שהרשת תתקיים) תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by MushMush,

יש לי רשת אל חוטית בבית ועכשיו השיתוף שהיה לי בין שני המחשבים נמחק עקב הפירמוט שביצעתי במחשבים האלו.. את האינטרנט התקנתי והכול אבל אני לא מצליח ליצור את השיתוף בין שתי המחשבים.. במחשב הזה הראשי יש ווינדוס XP ובשני יש 98 איך אני יכול ליצור את השיתוף שוב? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Crash5,

לאחרונה, בכמה ימים האחרונים החלה תופעה מוזרה אצלי, של התנקויות פתאומיות ככה סתם, בלי שום סיבה. התנתקות, הכוונה שאיקון החיבור (שני המחשבים) עף משורת המשימות במהירות והחיבור נופל. לאחר ההתנקות שאני מנסה להתחבר מחדש, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Error 651: The Modem (Or Other Connecting Device) Has Reported An Error. אין באפשרותי להתחבר מחדש, אלא רק לאחר שתי דקות של המתנה. החיבור שלי הוא ADSL והספק הוא 012.Net הספקתי כבר לדבר עם התמיכה וכמובן כמו תמיד הם לא יודעים במה מדובר, לא יודעים מה להגיד, מחפשים תירוצים, מאשימים את בזק וכו'. לכן, אני פונה אליכם ;D אודה לכם אם תעזרו לי :saint:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. לפני 4-5 חודשים שידרגתי ל NGN מ-2 מגה ל-5 מגה. בחודשיים האחרונים אני חווה בעיות קשות של הורדה מכל מיני שרתים בחו"ל, שמתוכם חשבון פרימיום שיש לי בראפידשייר. כל הורדה מראפידשייר נראית אצלי כיום כך: מוסיף את ההורדה לפלאשגט, מחכה איזה 10 שניות עד שההורדה תתחיל, היא מתחילה וב-70 אחוז מהמקרים אני מוריד על 1-10 קילו בייט לשנייה. אשכרה פיתחתי שיטה איך להעיף את הבאג הזה, שבשביל זה אני צריך לעצור ולהתחיל את ההורדה כמה פעמים עד שזה מסתדר, וגם כשזה מסתדר - אני מקבל במקרה הטוב שליש עד חצי מהירות ממה שאני אמור לקבל (בין 150-300, כשהמהירות המקסימלית שלי היא כמעט 700.) קראתי בעבר שיש לנזק בינלאומי בעיות עם ראפידשייר.. מה הקטע? למה אני צריך להוריד עם מהירות של 2 מגה כאשר יש לי 5 מגה? למה …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by david723,

שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין להשתלט מרחוק על כמה מחשבים למטרת עבודה דרך IP's שונים. את הציוד (המחשבים עצמם) עדיין לא קניתי. אני מכיר את הדרך הרגילה של לקנות מחשב שולחני/ לפטופ, להתחבר לרשת המקומית ולהוריד team viewer. השאלה היא האם יש דרך יותר יעילה וזולה לעשות את זה? המטרה היא לגלוש דרך IP של עיר ספציפית (אינדיאנאפוליס, ארה"ב). לא הצלחתי למצוא שום שירות Proxy בתשלום שמציע IP בעיר הזו ולכן אני רוצה לקנות מחשבים ולמקם אותם שם. אשמח להצעות ייעול אם יש כאלה. תודה, דוד

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. אם אני מוריד יותר מ20 גיגה האם האם מאיטים את הגלישה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MasterDK,

שלום, אני מחפש ראוטר תומך WDS עד 400 ש"ח, שישמש אותי כ AP אלחוטי (כלומר ללא צורך בחיבור קווי בין שתי הנתבים). תודה ראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכם יש לי בבית 2 נקודות גישה אחד פועל על תקן n והשני עובד על תקן g הם רחוקים אחד מהשני מרחק של 40 מטר בערך. כאשר אני נכנס למחשב שלי ומעתיק קובץ דרך הפאלפון (גלקסי 4) אני מקבל שגיאת "אימות" כאשר אני בתזוזה מנקודה אחת לשניה והעתקת הקובץ נכשלת זאת אומרת שאני מתנתק מהרשת וצריך להתחבר ידנית שוב. שני הנקודות גישה עם אותם ההגדרות כאשר נקודה אחת פועלת על ערוץ 1 והנקודה השניה על ערוץ 2. מה לפי דעתכם לא תקין? למה אין מעבר תקשורת שוטף מנקודה אחת לשנייה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by hassid_hassid,

שלום רב. השבוע, יצא לי לדבר עם חבר שיש לו עסק עם כ-10 מחשבים, וגיליתי שהוא משלם כ-600 ש"ח (!!) על שירותי ספק האינטרנט (בלי קשר לתשתית). ביקשתי ממנו לראות את החשבונית וחלוקת החשבון היתה כך: (תשלום חודשי, כן?) 33 ש"ח לכל מחשב על אינטרנט במהירות 100MB (סה"כ כ-330 ש"ח) 12 ש"ח לכל מחשב על תיבת דואר־אלקטרוני מורחבת (סה"כ כ-120 ש"ח) 40 ש"ח אנטיוירוס למיילים הנ"ל 12 ש"ח לכל מחשב על תוכנת אנטיוירוס של סימנטק (סה"כ כ-120 ש"ח) (האמת היא שזה יצא יותר, אבל עיגלתי למטה כי החשבונית לא מולי כרגע ולא רציתי "סתם" לנפח) במבט מהיר אמרתי לו שהוא נעשק. האנטיוירוס של סימנטק עולה באתר שלהם 260 ש"ח לשנה ל-10 מחשבים, שזה בערך כמו תשלום של חודשי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, מודם: הוטבוקס, ראוטר: TL-WR1043ND V2 אני לא מצליח לגלוש כאשר אני מחובר לראוטר, אלחוטית או חוטית, לעומת זאת כאשר אני מתחבר למודם ישירות אני כן מצליח לגלוש. דיברתי עם הוט והם בזק בינלאומי ואצלהם הכל נראה תקין. כאשר אני מנסה לעשות renew ב- wan אני לא מצליח לקבל נתונים מהמודם. ניסיתי לרסט את הראוטר, לנתק מהחשמל אבל שום דבר לא צלח. [ATTACH=CONFIG]9843[/ATTACH] כאשר אני לוחץ על detect בסוג החיבור מופיע לי static ip, למרות שאני מוגדר בבזק בינלאומי dynamic ip. ניסיתי לעשות mac clone גם לא עזר. יש עוד משהו שאני יכול לנסות לפני שאני מחליף ראוטר? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by k534d,

אני מחפש מודם ראוטר טוב בטכנולוגיות של בזק, ונותן wifi יציב ללא ניתוקים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by okinawa,

אהלן חברים. ספק בזק תשתית בזק בינלאומי ראוטר מודם של vr400 של tp link המחשב והטלוויזיה מחוברים בכבלים קאט6 (לא שזה משנה משהו) אני מקבל גם בקווי וגם בוויפי 50-55 יציב לאורך כל שעות היום, מבזק טוענים שזאת הקרבה לקופסת תקשורת שלהם, ככל שאתה רחוק יותר ככה תקבל פחות. האם יש אפשרות להגביר את מה שאני מקבל? והאם אני אשלם על חבילה נניח של 200 מגה גם אז אני אקבל רק 50? ואם אני אשלם על חבילה של 50 מגה האם יהיה לי 50 יציב או שאקבל 20-30? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by iPsych,

קניתי סוויץ' של 3com (הoffice connect), עכשיו באתי וחיברתי אותו כמו שצריך.. חיברתי את המחשב שהיה עד עכשיו שרת והנורית שלו נדלקה.. חיברתי את המחשב השני ופתאום אין לו רשת... למה זה? יש איזושהיא בעיה מסויימת עם הסוויץ'? הוא לא אמור לתפקד כמו האב בעיקרון? יש איזושהיא הגדרה שאני צריך לתת לו? תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום ,המקרה הוא ככה (עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה..) : יש 4 מחשבים שאחד מהם מחובר לאינטרנט בכבלים , כרגע יש עוד מחשב שהם מחוברים בכרטיס רשת בינים , ויש עוד כרטיס רשת לאירנטנט. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2 מחשבים , אני לא יכול פשוט לחבר את המודם ל-HUB מכיוון שזה כבלים ולא ADSL. מה שאני רוצה לדעת זה האם אני יכול לחבר ת'מודם למחשב , את אותו מחשב ל-UPLINK ברכזת או משהו בסגנון ואת שאר המחשבים לרכזת ככה שהמחשב שמחובר לאינטרנט ישמש ב-ROUTER או שאני צריך לחבר את המחשב עם האינטרנט לשאר עם כרטיסי רשת נפרדים?! תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היום נכנסתי ל-MY NETWORK CONNECTIONS וקלטתי שיש שם חייגן חדש!!! וזה חייגן של NETVISION (אף פעם לא היה לי קשר אליהם) ואני בכלל עם 012 וחוץ מזה אי אפשר למחוק את החייגן ועוד דבר האינטרנט התחיל לעבוד לאט לאט.... האם פרצו לי למחשב??? ואם כן איך ניתן לטפל בזה??? תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים