עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Blablabla Bla,

אני מחבר את הפלאפון שלי לBe Spot ולBe אבל הוא נתקע ואין הבדל בין חיבור עם wi fi למרשתת של הפלאפון. עכשיו במחשב דרך כבל אני גולש רגיל ואין תקיעות בתוכניות בצפייה ישירה (כאן 11, חינוכית 23). פלאפון של חברת פלאפון תקשורת של בזק (החברה לקומיניקציה)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by PayneBack3251,

שלום אני כרגע משתמש בראוטר של לינקסיס מעל לשנה והוא סבבה לדעתי אני לא מרוצה עד הגג למה יש ניתוקים והוא לא עומד בעומס הכי טוב קיבלתי היום מבזק את האסוס רציתי לדעת אם שווה לי להחליף ביניהם תודה מראש [=

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by oferur,

שלום הנני מחובר למשרד במחשב נייד דרך VPN . האאוטלוק עובד אבל כאשר אני רוצה להתחבר לכונן בשרת או לתוכנת פיננסית של המשרד אני לא יכול , מופיעה הודעה שיש תקלת חיבור בין התחנה לשרת . האם ישנם הגדרות שצרכים להגדיר ב VPN ? תודה עופר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by k534d,

אני מחפש מודם ראוטר טוב בטכנולוגיות של בזק, ונותן wifi יציב ללא ניתוקים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מנסה לשתף בין המחשב בבית שלי לבין הלפטופ (ואל תגידו "אז תקנה ראוטר" ) אני יודע שניתן לעשות את זה דרך BLUETOOTH, אני מצליח לאתר את שני המחשבים ולחבר ביניהם אבל לא מצליח לקבל IP נורמלי משום מה.... המחשב בבית הוא עם XP והנייד עם ויסטה - שניהם מאתרים אחד את השני ומחוברים אבל שאני מריץ דפדפן הוא מבקש לתקן בעיות בחיבור וכמובן שלא מצליח... הוא אומר שההתחברות הצליחה ואפילו משתנה מ"כבל רשת לא מחובר" ל "מחובר" אבל משום מה לא עובד... הנה העתקה של ה IPCONFIG למי שיכול לעזור... Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : BAD-SECTOR Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . .…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by hassid_hassid,

שלום רב. השבוע, יצא לי לדבר עם חבר שיש לו עסק עם כ-10 מחשבים, וגיליתי שהוא משלם כ-600 ש"ח (!!) על שירותי ספק האינטרנט (בלי קשר לתשתית). ביקשתי ממנו לראות את החשבונית וחלוקת החשבון היתה כך: (תשלום חודשי, כן?) 33 ש"ח לכל מחשב על אינטרנט במהירות 100MB (סה"כ כ-330 ש"ח) 12 ש"ח לכל מחשב על תיבת דואר־אלקטרוני מורחבת (סה"כ כ-120 ש"ח) 40 ש"ח אנטיוירוס למיילים הנ"ל 12 ש"ח לכל מחשב על תוכנת אנטיוירוס של סימנטק (סה"כ כ-120 ש"ח) (האמת היא שזה יצא יותר, אבל עיגלתי למטה כי החשבונית לא מולי כרגע ולא רציתי "סתם" לנפח) במבט מהיר אמרתי לו שהוא נעשק. האנטיוירוס של סימנטק עולה באתר שלהם 260 ש"ח לשנה ל-10 מחשבים, שזה בערך כמו תשלום של חודשי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Alon_Solo,

במחשב נייד מהשנים האחרונות זאת לא בעיה - פשוט מחכים שמערכת ההפעלה תעלה והכל קורה אוטומטית. הבעיה שבמחשבים נייחים אין כרטיסי רשת אלחוטית כסטנדרט. אולי אני רק אקדים ואומר שאני גר עם שותף שלו יש אינטרנט. מבדיקה שעשינו מול הספק הומלץ לנו על נתב אלחוטי ולא על נקודה פרטית לכל אחד (אם אתם יודעים אחרת - זה הזמן לשתף ולהסביר למישהו שלא בדיוק שפיץ בתחום). אני רק נכנסתי לדירה ומעוניין לרכוש מחשב חדש שידע לתמוך ברשת אלחוטית בשביל שכל עניין הנתב בכלל יהיה רלוונטי. המחשב שאני קונה יהיה מבוסס AMD ולוח האם יהיה ככל הנראה עם צ'יפסט של 780G. ראשית אני רק רוצה לוודא סופית שאין תמיכה o\b ל-WLAN ב-chipset ובהנחה שלא לשאול כבר עכשיו אם הרכיב הבא ייתן לי מענה: כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW7128G P…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by galfr,

שלום לכולם. הבעיה שלי היא כזאת. יש לי בבית שני מחשבים-שולחני ונייד. בשולחני יש לי גם ראוטר, שמשדר גם אלחוטי(רשת ביתית). עכשיו דרך השולחני אני מצליח להתחבר לאינטרנט והכל נחמד ויפה(הבעיה לא בראוטר). הבעיה היא עם הנייד. הבעיה היא כזאת- אני פשוט לא מצליח להתחבר עם הנייד לרשת האלחוטית שלי, ואני לא טירון או משהו כזה, כבר הגדרתי רשתות אלחוטיות ורוב הזמן זה עבד יפה מאוד. האמת היא שעד לא מזמן הצלחתי להתחבר עם הנייד בלי בעיה לרשת האלחוטית אבל עכשיו אני לא מצליח יותר!!! אם זה שווה משהו, ההתחברות תמיד נכשלת עוד בשלב ה applying wireless settings. עוד משהו שקשה להסביר-הראוטר עובד עם הגדרות אבטחה(הצפנת wpa-tkip למי שמכיר, מכיוון שיש לי הרבה שכנים ואני לא רוצה שיתעלקו לי על הרשת). והעניי…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ניסיתי להחליף ראוטר אבל זה לא קשור........ מה זה יכול להיות? כל נתוני הקו תקינים אני בבזק בנלאומי וADSL עם מודם של B FOCUS 312

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by red4ever,

אהלן חברים, אני מחובר לסיב של פרטנר 1000/100 עם נתב C7. ברצוני לשדרג לתקן WIFI6 כדי לקבל מהירות גבוהה יותר באלחוט. מכיוון שאני רגיל לממשק של TP-LINK ודי אוהב אותו, אני מעוניין רק בנתב שלהם. חיפשתי קצת באתר שלהם והבנתי שהנתבים שהכי מדברים אליי הם AX1800 ו-AX3000. רציתי לשאול קודם כל מי מבין שניהם עדיף? דבר שני, למה ה-AX1800 עולה יותר מה-AX3000 (זה לא אמור להיות הפוך)? למשל פה: AX1800 - https://ksp.co.il/web/item/113508 AX3000 - https://ksp.co.il/web/item/208595 עוד דבר ששמתי לב אליו הוא שב-AX1800 יש מעבד מרובע ליבות וב-AX3000 מעבד דו-ליבתי (שוב, זה לא אמור להיות הפוך?). על פניו נראה שה-AX1800 עדיף (חוץ ממהירות בתדר 5…

11. Started by IDAN AMRAM,

שלום לכולם! יש לי שני מחשבים.. אחד נייח ואחד נייד... לשניהם יש חיבורי רשת וחיברתי אותם בכבל.. אבל הם לא מזהים אחד את השני... יש לי ליד השעון במחשב סימן של שני מחשבים ואיקס אדום עליהם והוא אומר לי שהכבל לא מחובר... איך אני מגדיר להם רשת? איך אני עושה שהם יזהו אחד את השני?? בשניהם יש ווינדוס XP ואם אפשר למי שעונה אז שיענה הסבר ברור כי אני לא מתמצא כל כך ברשתות תודה לכולם! (זה די דחןף) *עריכה* קראתי ת הסטיקי בראש הפורום אבל זה לא עזר (שם מדובר רק על שיתוף קבצים... המחשבים שלי לא מזהים שהם מחוברים אחד לשני)

12. Started by Jon,

חיברתי שני מחשבים ביחד עם כרטיסי רשת וכבל מוצלב אבל האיכון של הכרטיס רשת מראה כאילו שהכבל לא מחובר מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום רב: לאחר כמה פעמים שבעת הדלקת ההוטבוקס שלי דרך המפצל שקעים שאליו הוא מחובר (אני מכבה אותו ואת שאר הציוד הנלווה, בעת כיבוי המחשב או בעת הכנסתו למצב שינה), הייתה לי הרגשה כאילו לוקח לו שעות עד שהוא עולה ויש לי אינטרנט, החלטתי למדוד כמה זמן חולף מרגע הדלקתו ועד שיש לי אינטרנט. משך הזמן שנמדד מהרגע שהדלקתי את ההוטבוקס שלי ועד שהיה לי אינטרנט, הוא 1:30 דקות. האם זה משך זמן נורמאלי שלוקח להוטבוקס שלי לעלות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם! היום יצרו איתי קשר מהוט והודיעו לי שמשדרגים לי את הקו מחמש מגה לשתים עשרה מגה. כמובן ששמחתי מאוד אבל נמסר לי שיש בעיות עם הראוטר הנוכחי שאני משתמש בו, שהוא לא תומך ב-L2TP בצורה טובה, הנתב הנוכחי שיש לי הוא 3COM OfficeConnect wireless-g. לכן אני מחפש לקנות נתב אלחוטי חדש שיתמוך בהעברת קצבים במהירות גבוהה, יש לציין שאני תמיד מחובר לאינטרנט ותמיד מוריד, בדר"כ אני מוריד בקצב של 10-12 גיגה ללילה. המחשב שמוריד מחובר לראוטר עם כבל רשת אבל יש לי 3 לפטופים שאני מתחבר איתם לאינטרנט דרך הרשת האלחוטית. חשוב לי שהראוטר יהיה יציב ואמין, שלא יהיו ניתוקים, שהוא יתמוך במלואו בתקן N וב-L2TP, תוכלו בבקשה להמליץ לי על ראוטר טוב? אני מתכוון להוציא על הראוטר בין 300 ל-400 ש"ח. תודה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shmulik88,

אני מחפש פתרון של 2-3 מצלמות כדי להשגיח על אדם מבוגר. אני רוצה מדי פעם לבדוק דרך המחשב או הסמארפון את מצבו. בבית שלו יש מחשב וראוטר אלחוטי שפעיל כל הזמן. כמובן שהפיתרון צריך להיות זול. כל רעיון או הצעה יתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כשאני מנסה להתחבר לקדמליה לא מנסה להתחבר ולא מצליח וגם לא מופיעים לי אנשים קשר של הרשת... משום מה גם שאני מחפש קבצים זה לא מוצא לי כלום... מישהו יודע מה הבעיה פה ואיך אפשר לסדר אותה??? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. האם יש תוכנה שאני יכול להתקין על המחשבים בבית שיזרימו לי מידע כל הזמן לגביי כמה רוחב פס מנוצל וכמה חיבורים נפתחים בכל מחשב? אני רוצה לנטר את הרשת בבית. כרגע מותקנים על כל המחשבים NETLIMITER, אך בשביל לראות מה קורה במחשבים האחרים אני חייב לגשת לאותם מחשבים או להשתלט מרחוק, יש תוכנה כלשהי שיכולה לעשות זאת? להזרים לי את המידע ששאני צריך? הרשת מחוברת כרגע ככה: נתב בזק 6740U DLINK מחובר למחשב שלי, ומחובר לסוויטץ ג'יגה של אדימקס לא מנוהל שאליו מחוברים 2 מחשבים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי לכולם, ברצוני להעביר בהשחלה רשת קווית לכל הבית מהראוטר בארון התקשורת. מדובר ב-4 נקודות (4 חדרים). יש לי תעלות להשחיל את הכבלי רשת. אני מעוניין בכבל cat6. יש לי אביזרי גוויס בבית, ולכן אשתמש בשקעים מתאימים בחדרים. השאלות שלי הם כאלה: 1. האם שקע כזה יכול להתאים: https://www.mediagalaxy.co.il/%D7%A9%D7%A7%D7%A2-%D7%92%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A1-%D7%A2%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-RJ45-%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%9A-CAT6-%D7%9C%D7%A1%D7%99%D7%93%D7%A8%D7%AA-System-%D7%A9%D7%9C-Gewiss 2. הם בצד של הראוטר אני צריך כלי מסויים כדי ללחוץ קונקטורים שיתחברו לראוטר, והאם יש המלצה לכלי כזה לא יקר מידי? 3. האם א…

19. Started by Crash5,

לאחרונה, בכמה ימים האחרונים החלה תופעה מוזרה אצלי, של התנקויות פתאומיות ככה סתם, בלי שום סיבה. התנתקות, הכוונה שאיקון החיבור (שני המחשבים) עף משורת המשימות במהירות והחיבור נופל. לאחר ההתנקות שאני מנסה להתחבר מחדש, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Error 651: The Modem (Or Other Connecting Device) Has Reported An Error. אין באפשרותי להתחבר מחדש, אלא רק לאחר שתי דקות של המתנה. החיבור שלי הוא ADSL והספק הוא 012.Net הספקתי כבר לדבר עם התמיכה וכמובן כמו תמיד הם לא יודעים במה מדובר, לא יודעים מה להגיד, מחפשים תירוצים, מאשימים את בזק וכו'. לכן, אני פונה אליכם ;D אודה לכם אם תעזרו לי :saint:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לנקודה במטבח חיברנו כבל שעובר עד לחדר שלי בשביל שיהיה לי קו טלפון וחיבור לadsl בחדר..הבעייה היא שהזרם הוא לא זרם חלופין אלה זרם ישר ושתי הכבלים מחוברים אחד עם השני כחול עם כחול ולבן עם לבן וכאשר מרימים את הטלפון במטבח והטלפון בחדר שלי בו זמנית הצג של הטלפון בחדר שלי נעשה חלש הרבה יותר וגם המנורות של הטלפון נעשות מאוד חלשות מה שאומר שבעצם אין מספיק זרם לטלפון בחדר שלי והטלפון במטבח לוקח זרם השאלה שלי היא האם כאשר ידברו במטבח בטלפון ובאותו זמן אני יוריד משהו מהאינטרנט המידע יפגם? המהירות תרד? כי הרי הטלפון במטבח לוקח זרם וכך הזרם המגיע לחדר שלי חלש יותר ואם למשל מדברים בטלפון במטבח ובטלפון בחדר בו זמנית וגם באותו הזמן מורידים משהו זה יהיה בסדר או שכדאי לעשות נקודה חדשה בפני…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Kerberos,

אוקיי, אני עובד עם המודם של האלקטל כראוטור. עכשיו כתוצאה מזה יש קצת בעיות רגילות של אירוח משחקים וכו'. כעת רכשתי וובקם ואני רוצה לבצע שיחות ועידה באמצעות ה NetMeeting . הבעיה היא שאני נראה ונשמע אבל לא רואה ולא שומע. עכישו כפי שראיתי באחד מן המדריכים של השינוי ניתן להגדיר ב NAT את הפורטים לאיזה כתובת אייפי הם ייעודו אז אם מישהו יודע את הפורט של הנמטינג אני מאמין שזה יוכל לעזור. ניסיתי להגדיר את ה DEFSERVER ב NAT לאייפי של המחשב, אבל גרונישט - זה פשוט מנתק את האינטרנט בכל העמדות.... שחף

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Yehazkel,

לא הבנתי למה הפסיקו למכור אותו לא הבנתי מה עם הראוטר אם הוא משמש כראוטר גם? ומה הבאג ששמעתי שמצאו בו? ויש לי כזה מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ferrari,

עד היום השתמשתי בתוכנה אי-מיול של ליונטוורק, עד ששמעתי שהם מפרים את רשיון הGPL של התוכנה, החלטתי לעבור לגרסה הרשמית, והיא ה 0.42E ומהרגע שעברתי אל הגרסה הזו, החלו הבעיות. אני תמיד משום מה מקבל LOWID, חוץ מהמקרים שבהם אני מכבה את הפירוול של נורטון, כלומר כאשר הפירוול דולק, אני מקבל LOWID וכאשר אני מכבה את הפירוול, יש לי HIGH ID עכשיו, הבעיה היא שאני חייב שהפיירוול יעבוד, למען הבטחון, אגב במיול הקודם, הפיירוול עבד והיה לי HIGH ID, עשיתי את כל הכוונונים בפיירוול, (NORTON PERSONAL FIREWALL--->CONFIGURE---->PROGRAM CONTROL----->EMULE---->PERMIT ALL) וזה עדיין נותן לי LOWID כאשר הפירוול דולק... יש למישהו איזהשהי הצעה לפיתרון? ניסיתי את כל מה שידעתי.. וזה לא עזר...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום חברים, אפשר לקבל מכם המלצה לרוואטר אלחוטי מבזק? מה כדאי לבקש? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by wooper,

שלום יש לי רשת בין 2 מחשבים בלי הצפנה עכשיו אני מנסה לחבר את הלפטופ לרשת אין בו חומת אש ויש את הnetwork adaters ב devive manager שם הwireless זה intel pro wireless 2200 bg network connection הכרטיס מופיע ב חיבורי רשת ומסומן ב x שלא מאתר רשת אלחוטית

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.