עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by shimon1,

שלום.. יש לי מחשב נייד לנובו T61. הקישור האלחוטי עבד מעולה וללא בעיות עד שניסיתי להגדיר רשת.. כנראה שהשתמשתי באשף הגדרת רשת קווית ולא אלחוטית. מה שקרה הוא שאני לא מצליח להפעיל את הקישור האלחוטי שוב..הוא מופעל בביוס..הנורית של הWIFI עובדת אבל בכלים של לנובו מצויין שהקישור מנותק ואני לא מצליח להחזיר את המצב לקדמותו.. מה גם שניסיתי SYSTEM RESTORE לוינדוס וכתוב שאין מה לשחזר ושלא בוצעו שינויים.. בבקשה מה לעשות? בתודה..וחג שמח שמעון

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני קולט אות אינטרנט חלש בעבודה, והייתי רוצה לשפר את המצב. חיפשתי בזאפ וממה שראיתי, אהבתי את http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?class=&content=spe&pmodel=TL-ANT2424B יש לכם הצעה טובה יותר בתקציב דומה? ועל איזה כרטיס רשת usb כדאי לי ללכת עם כניסת תבריג לאנטנה כזאת? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי רשת של שני מחשבים שבאחד מהם (לפטופ) לפעמים עובדים ב-remote desktop על המחשב השני (שולחני). עובד טוב בדרך כלל, אבל בשבוע-שבועיים האחרונים כמות הניתוקים עלתה דרסטית כאשר בימים האחרונים מדובר על פעם-פעמיים בשעה לפחות, ולפעמים רצף של ניתוקים על פני מספר דקות. ברגע שיש ניתוק אפשר להתחבר מחדש, אבל זה מאוד מעצבן. פינג בין המחשבים ממשיך באופן רציף גם כשיש ניתוק ונדמה לי שגם גלישה באינטרנט אבל קשה לבדוק את זה מפאת קוצר הזמן של הניתוק. תופעה מקדימה לניתוק היא תגובה איטית יותר להקשות במקלדת ולתנועות עכבר. מדובר על שני מחשבים עם windows 7 pro, הנתב הוא netgear dgn2200v2 שמחובר ישירות אל המחשב שמשמש כשרת ל-RD, והמחשב השני מחובר דרך רשת home plug עם מתאמים d-link dhp-306av. מתאמי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Googleness,

שלום רב, ברשותי מערך הרשת הבא: מודם מוטורולה של הכבלים > מתאם שיחות של נטוויז'ן > נתב קווי של Edimax (משהו פרימיטיבי). עכשיו אני רוצה את הנתב של אדימקס להחליף בנתב אלחוטי שיענה לי על שני צרכים: 1. שיקבל בדרך טובה ומהירה תקשורת בין 4 מחשבים וחיבור אינטרנט של 12 מגה. 2. יש לי בית בן 2 קומות כאשר החיבור של האינטרנט נמצא במרכז הקומה העליונה אני צריך משהו עם יכולת שידור חזקה שייתן לי קליטה אלחוטית בכל הבית. מה מומלץ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Sorry, but I don't have hebrew keyboard. Ma ani jahol i ejfo laasot Port Forwarding , so I zarih liftoah port 5800 or 5900?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by pure perfection,

יש לי את הDLINK החדש של בזק .. עכשיו איך אני יכול לקבוע לו למשל שיתן למחשב מסויים את ה IP 10.0.0.1 ולמחשב אחר את ה 10.0.0.2 . יש לי שני מחשבים אחד מחובר קוית והשני אלחוטי . כשאני מפעיל את המחשב הראשי בלי שהמחשב השני יהיה מופעל הוא מקבל תמיד אל ה 10.0.0.2 למה?? אני רוצה שהוא יקבל את ה 1 תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני משדרג למהירות 100MB תשתית וספק של HOT ,שמעתי שהמודם ראוטר שלהם על הפנים. יש אפשרות להשתמש במכשיר שלהם רק כמודם ולהוסיף את הראוטר linksys N כראוטר ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Zeev Sarusi,

שלום חיווטי שקע רשת גויס לפי תוכנית שראיתי באינטרנט ובצד השני של הכבל הרכבתי ראש זכר דמיועד להכנס לראוטר. מבדיקה החיווטים השתמשתי במכשיר עם נוריות. לפי המכשיר, החיווט לא נכון. האם ההיתי צריך לחווט באופן מוצלב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי רשת אלחוטית כאשר 2 מחשבים מחוברים בכבל ואחד אלחוטי. אני מנסה להתחבר ממחשב אחד שמחובר לראוטר בכבל לזה שמחובר באלחוטי עם ה-Radmin Viewer 3. לצורך זה התקנתי בשני המחשבים Radmin Viewer 3 (זה שאני מנסה לשלוט עליו הוא ויסטה 32 וזה שאני מנסה לשלוט ממנו הוא XP PRO). פתחתי לשני המחשבים בראוטר את הפורט שמוגדר בתוכנה . במחשב שאני מנסה לשלוט עליו מסומן ב-V האופציה של FULL CONTROL ועדיין אני לא מצליח להשתלט עליו וגם איפשרתי לו בפיירוואל של הוונדוס את התוכנה Radmin Viewer 3. אני פשוט נותן את הכתובת הפנימית וזה לא נכנס לי (לכל מחשב מוגדרת כתובת פנימית).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Mr.Pepo,

שלום האינטרנט שלי זוחל בכל מקרה אחרי כ-3 שעות של משחק אינטנסיבי ב-AA:O יצאתי מהמשחק ורציתי להכנס לאיזה אתר לקח לו כדקה להכנס לוואלה!!!!!! (אתר הבית שלי) שביום רגיל לוקח לו כשניה חמש שניות מקסימום למה זה קורה?!?!?! ואיך פותרים את זה? לקח לי שעות רק להגיע לדף של כתיבת הדיון אבל לשחק בAA:O אין ממש בעיה! זה עניין מוזר! אינטרנט בכבלים 750K הספקית היא בזק מישהו יכול לעזור לי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כאשר אני מנסה להעביר קבצים ברשת בבית המהירות היא ממש בלתי נסבלת-זה מעביר 700 מגה במשהו כמו 3 שעות או יותר. ממה הבעיה יכולה לנבוע ואיך אפשר לתקנה? אני משתמש בראוטר אלחוטי של LINKSYS BEFW11S4 VER 4. ויש ברשת 3 מחשבים.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by mmMigy,

שלום כפי שמובן מהכותרת, יש לי נתב LINKSYS WRT54GL. אני מחובר לאינטרט בכבלים ומעוניין לשדרג את הקושחה ל-DD-WRT. אני יודע איך משדרגים, אני רק צריך לדעת האם ניתן לשדרג עפ"י הנתונים שלי (מחובר לכבלים + נתב מדגם WRT54GL). תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מדי כחצי שעה-שעה האינטרנט מתנתק לכ20-30 שניות כאשר בdefuelt gateway של simens מופיע לי שזה מנותק. בהתחלה זה status:down אחרי זה status:handshaking ואז status:Training ואז זה מתחבר. זה מאוד מעצבן,אני משחק בcompany of heroes online ואז אני מתנתק בשיא המתח משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by elni,

טוב לא מצאתי בכלל מדריכים לפתוח פורטים לרכזת הזאת שקיבלתי אותה לא מזמן... עכשיו בהתחלה חשבתי זה לא כמו ראוטר שצריך לפתוח פורטים...אבל גיליתי שזה נגיד חוסם לי את הביטורנט ומאיט לי את זה... קיצור יש למישהו מושג איך פותחים??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. ואיך אני יכול לרשום לכולם הודעה ביחד כמו שאני הולך ל-RUN ורושם שם NET SEND ואז את האיי פי ואת ההודעה? הכוונה שלי שזה יגיע לכולם ביחד ולא שאני אצטרך לרשום את האיי פי אחד אחד.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, רשכתי נתב Netgerar WNR2000 אני מחובר לתשתית של הכבלים וברשותי מודם של TERAYON TJ 715 והאמת אני קצת אובד עצות מאיפה ואיך להתחיל, עד עכשיו המודם היה מחובר בעזרת כבל רשת למחשב. איזה כבלים הולכים לאן? איך אני משלב את הנתב האלחוטי בכול העניין ואיך אני מאבטח את החיבור, כלומר נותן לו סיסמה ומונע מכול השכונה להיתחבר אליי. בתודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי SPEED TOUCH 510 שמוגדר כ ראוטר ומחובר ל HUB וממנו ל 2 מחשבים. הבנתי שייש בו פיירוואל פנימי האם אני צריך להשתמש גם בפיירוול תוכנה? (pc cillin internet security דרך אגב). אין לי הפניית פורטים בנתב.אבל בבקשה תתייחסו בתשובה גם לאפשרות הזו. ואם אפשר גם להסביר מה זה עושה בדיוק (הפניית הפורטים) תודה תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אהלן! אני תוהה איך אפשר לפצל את רוחב הפס של האינטרנט שלי לשניים ככה שיהיה חשבון של אורחים שיש לו משתמש וסיסמא שונים וחשבון של הבית שגם לו משתמש וסיסמא שונים. ואם הפיצול הזה אפשרי, האם אפשר גם לקבוע מה יהיה רוחב הגלישה של כל חשבון/ משתמש יקבל? תודה חברים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מודע לכל הבלאגן שהיה איתם(הייתי מחובר עם מודם רגיל פעם ללא בעיות) ואני מבקש המלצות או אנטי המלצות לגביהם לגבי adsl אם אני לא טועה הם הזולים ביותר כרגע

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, בימים האחרונים קיבלתי מחשב חדש, היום התקנתי את הווינדוס והפעלתי לראשונה את המחשב. חיברתי את הכרטיס רשת והתקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם הדיסק של הכרטיס. שאני מנסה לפתוח את התוכנה הוא רושם לי שאין לי prismapi.dll מערכת הפעלה: Windows 7 64-bit כרטיס רשת: DRUC-U2 אשמח לעזרה, תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by andrey12341,

אני מנסה לשלוח ל-contest@hwzone.co.il מייל אבל זה רושם לי "נמען לא זוהה" מה זה אומר שזה נשלח או שלא? ד.א אני שולח דרך hotmail

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הי , לאחר כשנה ללא תקלות ב"בזק בנלאומי" עברתי בשבוע שעבר מספק "בזק בנלאומי" לספק "אקספון" . לאחר הנתוק מבזק בנלאומי וחיבור לאקספון והגדרת המודם ראוטר ע" נציג תמיכה של אקספון , האנטרנט הקווי והאלחוטי עבד תקין אך לאחר כל שעה-שעתיים הנורית של DSL במודם-ראוטר(דגם 6850NU של בזק) דולקת קבוע ואין אנטרנט ואף לא ניתן לגשת לדף של המודם ראוטר בכתובת 10.0.0.138 . רק ריסט מתח לראוטר יוצאת ממצב זה ולאחר מכן יש אנטרנט. לאחר שיחה עם מספר נציגי תמיכה טכנית מאקספון (התמיכה אך ורק שלהם) ובדיקה של קונפיגורצית ההגדרות בראוטר הם טענו מספר סיבות : בהתחלה טענו שזה פילטר או כבל ושצריך להחליף אותם . טענה נוספת היא שהתקלה היא במודם-ראוטר של בזק מאחר וגם שאין אנטרנט לא ניתן לגשת לד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by onetwo,

היי, יש לי הוטבוקס של הוט וכמעט כל יום יש לי איתו בעיות של ניתוקים וגלישה מאד איטית. שמעתי שאפשר לקנות ראוטר ולחבר אותו להוטבוקס וזה יכול לפתור את כל הבעיות. האם זה נכון? ואם כן - איזה ראוטר לקנות? האם זה שווה את המאות שקלים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני לא יודע אם זה המקום הכי מתאים,אבל נראה לי שמכל הפורומים אז כן... אני כרגע חייל בן 20,עם רקע טוב במחשבים ואינטרנט, הייתי רוצה לעבוד בתחום וללמוד,משהו קצת יותר רציני מסתם טכנאי מחשבים,למרות שגם על זה הייתי חותם עכישו חח,אבל אני רוצה ללמוד למשהו קצת יותר גדול בקיצור, אני רואה את עצמי מתעסק בזה בשנים הקרובות בוא נגיד ככה... שמעתי מכמה אנשים וקראתי על המקצוע הזה שנקרא מהנדס רשתות,אני מדבר על התחום של מייקרוסופט כמובן לא של סיסקו,שהבנתי שהוא בעל ביקוש יותר גדול בשוק,אבל אני לא ממש מבין בזה באמת, ביררתי על ההכשרה בג'ון ברייס,וזה קורס רציני של באורך של שנה,מחיר ממש יקר בסביבות ה20 אלף, אני לא ממש יודע אם זה שווה את זה, אז רציתי לדעת אם יש אנשים שעברו את הקורס או שעוסקים בתחומ…

25. Started by law89,

היי האם קיים כרטיס רשת שמתחבר ל-pci אקספרס ללא מקלות גדולים של אנטנות שצריכים להיות מחוץ למארז? משהו בסגנון של האנטנות של המכשיר הזה (הוא מתחבר עם USB, אז זה לא מה שאני מחפש): https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10524 או בלי אנטנות בכלל

דיונים חדשים בפורומים