עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by naki,

נמצא במילואים בבסיס אי שם... מנסה למצוא פתרון אידאלי לשיתוף רשת ללפטופ. מעולם לא השתמשתי בנט סטיק.. הרשת המהירה ביותר באזור פה זה פרטנר. התניידתי בפלאפון שלי, וקניתי נט סטיק עם סים פרטנר מתוך חשיבה שהוא יותר מהיר בגלל חיבור usb ישירות ללפטופ וכל הרשת ישירות ללפטופ על פניו צריך להיות יותר מהיר מנקודה חמה.. בפועל נקודה חמה מהירה בערך פי 2 מהנט סטיק. יכול להיות שלוקח כמה שעות/ ימים עד שהרשת מגיעה למהירות אידאלית? איך נקודה חמה מהירה יותר מחיבור נטסטיק ישיר למחשב? תודה רבה

2. שלום. יש לי מחשב נייד בבית שמחובר אלחוטית לאינטרנט דרך ראוטר (חרא) EDIMAX BR6204. הורדתי את האופציה לחסכון בחשמל בהתקנים האלחוטיים של המחשב, ועדיין המחשב מתנתק אחרי כ3 שעות מהאינטרנט. המחשבים האחרים מחוברים בלי בעיה, כלומר כשהנייד לא עובד המחשבים שמחוברים באופן קווי עובדים טוב. הנייד לא מתחבר גם לראוטר עצמו כשמקישים את ה IP של הראוטר. איזה עוד בעיות יכול ליהיות? זה נורא מעצבן שזה קורה כל כמה זמן. מדובר על מערכת הפעלה VISTA HOME PREMIUM

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by J0n1,

חיפשתי קצת אתרי פרוקסי מארה"ב אבל לא הצלחתי לצפות בתוכניות. מכירים משהו בחינם שיעשה את העבודה? http://abc.go.com/watch/jimmy-kimmel-live/93521/262014/aloha-to-lost?cid=fullepisodeaccess

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום ,המקרה הוא ככה (עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה..) : יש 4 מחשבים שאחד מהם מחובר לאינטרנט בכבלים , כרגע יש עוד מחשב שהם מחוברים בכרטיס רשת בינים , ויש עוד כרטיס רשת לאירנטנט. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2 מחשבים , אני לא יכול פשוט לחבר את המודם ל-HUB מכיוון שזה כבלים ולא ADSL. מה שאני רוצה לדעת זה האם אני יכול לחבר ת'מודם למחשב , את אותו מחשב ל-UPLINK ברכזת או משהו בסגנון ואת שאר המחשבים לרכזת ככה שהמחשב שמחובר לאינטרנט ישמש ב-ROUTER או שאני צריך לחבר את המחשב עם האינטרנט לשאר עם כרטיסי רשת נפרדים?! תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by maverick,

האם ישנה תשובה למידת הקרינה הא"מ הנפלטת מראוטר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן, ספקית האינטרנט שלי הנטויזן, אני משתמש באינטרנט כבלים דרך HOT. בכל מקרה, ב3 ימים האחרונים אני נתקל בבעיה ממש בלתי מוסברת. האינטרנט כל הזמן סובל מ"התקפי איטיות" שכאלה. פתאום במשך פרקי זמן רנדומאליים [שהולכים ומתארכים עם הזמן], האינטרנט סובל מאיטיות מחרידה ובלתי מוסברת [הורדות למשל ירדו פתאום מ-300 ל-40-50] והגלישה באינטרנט נהיית כמעט ובלתי אפשרי. כניסה לאתרים או שתניב ERROR בדפדפן [שהוא לא יכול להתחבר אליהם], או שהם יטענו באיטיות מחרידה או שהם יטענו, אבל יעלו באופן חלקי בלבד [לא יטען את כל התמונות וישאר X] מעבר לכך, ב"שיא" של גלי האיטיות האלה האינטרנט מפסיק לחלוטין לתפקד. עד עכשיו קרה בתדירות נמוכה, עכשיו קורה 20-30 פעמים ביום [!] בעבר היו תקופות כאלה ופשוט הייתי מנתק…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yoniby,

שלום, יש לי מודם נתב לרשת אלחוטית מסוג R-ADSL-C4W-EG DYNAMODE. קיבלתי מבזק מודם נתב לרשת אלחוטית מסוג TNN SIEMENS SL2-141. שווה להחליף ביניהם? יש הבדל כלשהו בין שניהם? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. שלום. בקומה הראשונה של אותו מבנה ממוקם הראטור, EDIMAX 6204. האות לא מספיק חזק בקומה שלישית ואינו מאפשר גלישה. המטרה: כיסוי הקומה הראשונה עד הרביעית באות בעוצמה מספקת שיאפשר גלישה. עלות מינימלית. מדובר בבית פרטי לא בבניין. תודה !

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום. לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה שאני מנסה להיכנס לאתר מסוים שבטוח אין איתו בעיות ואז מוצגת שגיאה בדפדפן "Server not found" אני גולש דרך נתב BR-6104k של חברת אדימקס. כשניסיתי לחבר ישירות את המחשב למודם הצלחתי להיכנס לאתרים שלא הצלחתי קודם וכשחזרתי לגלוש דרך הראוטר שוב הבעיה חזרה. יש פעמים שפתאום אני מצליח להיכנס אבל לאחר כמה זמן שוב הבעיה חוזרת.. ניסיתי לראות בהגדרות אם זה על איזושהי חסימה אבל לא מצאתי כלום ואף ניסיתי לכבות את הפיירוול של הראוטר וגם לא עזר. (ד"א דרך אתרים שנותנים לך להיכנס לאתר בדרך אנונימית אני מצליח להיכנס) אשמח אם למישהו יש הצעה בשבילי =]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by haifaboy,

היום מנוי חוקי דרך האתר שלהם בארה"ב . יש משהו על הגבלה של 5G של הורדות . אחרי שהורדתי קובץ אחד בגודל דומה נרשם לי שעברתי על את ההקצאה ואני כמו משתמש שאין לו חשבון. מישהו יכול לעשות פה סדר ולהסביר לי מה קורה פה ?? עשיתי חשבון פרמיום באתר שלהם , שילמתי ולמה אני לא יכול להוריד כמו שצריך ?? מהאתר שלהם בארה"ב אני לא מצליח להבהין כלום ממה שהם אומרים . האתר הישראלי יותר גרוע . יש הגבלה יומית לכמות המידע שאני מוריד ?? יש הגבלה על הכמות בכלל ?? איך מבטלים מינוי אם אני רואה שזה הכל בלוף ??

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. לאחר כמעט עשור עם האלקטל הישן ש'הפכתי' לנתב בנעוריי, ושימוש בנתב חצי מת של נטגיר כהאב + AP, ובפרט בגלל שהאחרון התחיל לעשות בעיות והאינטרנט כבר לא אינטרנט אצל ההורים, הגיע הזמן לרכוש משהו חדש. הצרכים: נתב עם 4 יציאות פיזיות, וכמובן אלחוטי (מחזיק שני לפטופים). חשוב לי שהנתב יהיה חזק מספיק בשביל לעמוד גם בעומסי הורדות העלאות של ביטורנט וכדומה, ובכלל שיעמוד בעומסים לאורך זמן ולא ידרוש אתחול כל שעתיים על מנת שה-DNS יחזור לעבודה. בקיצור, נתב חזק. יעלה כמה שיעלה (אך בגבולות הסביר. אני לא צריך נתב לרשת מחשבים בעבודה, אלא נתב ביתי ל3-4 מחשבים).

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. התחברתי אליהם במבצע המטורף ההוא ל-100 מגה ועד לא מזמן היה מעולה והמלצתי עליהם בחום. פתאום הכל השתנה ומהירות הגלישה, בעיקר בארץ הדרדרה. כל בדיקות המהירות שעשיתי אז והראו תוצאות מעולות נדפקו לגמרי והיום אני מקבל מהירות ששקולה ל 10-30 מגה (במקום 100). בדקתי גם עם התמיכה שלהם וגם של הוט, אין בעיה בתשתית, אין בעיה במודם (הוטבוקס שהראוטר שלו מבוטל), ועדיין הגלישה נוראית. אני שוקל להתנתק מהם כבר מחר.. מישהו יכול לאשר שהבעיה לא רק אצלי ? תודה ;D

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Imtheman,

אני מחפש שרות שיאפשר לי לגבות באינטרנט ע"ב יומיומי נפח הגיבוי הוא 300MB וזה צריך להתעדכן כל יום .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by DrStyle,

שדרגתי לאינטרנט 30MB, והורדתי כבר יותר מ50GB אני כמעט בטוח.. עכשיו רציתי לשאול אם הם יכולים לחייב על זה ביותר? או משהו אחר שהם יכולים לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני רוצה להגדיר רשת אלחוטית בראוטר EDIMAX 6104WB הרשת החוטית עובדת מצויין אני מרוצה ממנה מעל ומעבר אבל בעניין הרשת האל-חוטית , היא פשוט מסרבת לעבוד!!! החלפתי היום בפעם השניה את הראוטר אחרי שדיברתי עם התמיכה של אדימקס , והם אמרו לי שאם הנורה WLAN לא נדלקת כנראה יש בעיה עם הראוטר אבל מכיוון שזה כבר הראוטר השלישי שקיבלתי וגם בו הנורה ה%$#%$# לא נדלקת אני כבר לא ממש בטוח שזה הבעיה (ואולי!??!) בכול הראוטרים בדקתי שהרשת האל חוטית מופעלת בהגדרות והוא מוגדר כ AP , במחשב הנייד הגדרתי גם את אותו SSID למרות שבראוטר זה שולח זה מוגדר כOPEN SYSTEM (כלומר שולח לכולם את ה SSID) אני כבר ממש אובד עצות אם למישהו יש איזה רעיון או פתרון או לא ממש אכפת לי מה... HELP

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן חברים! ברשותי 2 מחשבים בבית, רכשתי לאחרונה 2 כבלי Cat5e ע"מ שאוכל לחבר אותם כל אחד למחשב ואת שניהם לראוטר, כדי לשחק ב2 המחשבים. כשאני מחבר מחשב אחד לראוטר, הראוטר קולט אותו ויש אינטרנט והכל טוב... אבל כשאני מחבר את המחשב השני עם הכבל לראוטר המחשב פשוט לא מזהה את הראוטר! יש פשוט X על האייקון של הרשת. יש למישהו רעיון מה לעשות? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ANTONIO,

שלום, יש לי מדפסת HP Officejet J5783- All in One, מחוברת למחשב "ראשי" ( נקרא לו מס' 1 ) בחיבור USB והמחשב מחובר למודם-ראוטר של בזק. מחשב מס,2 , בחדר של הילדה, מחובר חוטי למודם ראוטר. שתי המחשבים WINDOWS7x64bit המחשב מס'1 יכול להדפיס ללא בעיות, אך המחשב מס' 2, מתחיל להדפיס ולאחר מספר שורות ההדפסה מתחרבשת ונפסקת. מדפיס בדף נוסף מספר סימנים בג'יבריש וזהו. כאשר זה קורה, מחרבש את ההדפסה במחשב מס' 1 וגם שמה מתחיל לעשות בעיות... למישהו יש פיתרון לבעיה שנוצרת במחשב מס'2 ? אגב, חיברתי אותה תקופה קצרה לראוטר בUSB והיא הדפיסה בסדר גמור, הבעייה היית שלא ניתן היה לשלוח/לקבל פקסים...:יש לזה פתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. טוב, לא טוב יקר זול זול מידי...? יש ביקורות בחו"ל אולי? אני לא מצאתי תודה לעונים. עריכה: וגם אני צריך ביקורות על הכרטיס רשת האלחוטי הזה: TP-LINK WN321G

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by kobi.masika,

שלום לכולם קניתי ראוטר חדש אני משתמש בו בחיבורוים הרגילים ולא באלחוטים הראוטר מחובר למודם של הכבלים יש לי בעיה עם מספר אפליקציות מכיון שאין העברת פורטים (PORT FORWORD ) האם מישהו יודע כיצד מגדירים את הפורטים בראוטר האם מישהו יודע מה הפורט של סקייפ ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by andrey12341,

אני מנסה לשלוח ל-contest@hwzone.co.il מייל אבל זה רושם לי "נמען לא זוהה" מה זה אומר שזה נשלח או שלא? ד.א אני שולח דרך hotmail

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי שמיתחבר דרך USB אני נימצא במדד אני צריך אחד טוב שיתאים גם למשחקים. ראיתי שיש את TP-Link TL-WN821N 300Mbps תקן N ואת Linksys AE1200 300Mbps י D-Link DWA-160 Dual Band מי מהם יותר טוב תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, אני מחפש נתב אלחוטי עד 300 ש"ח. ההדרישות... לפחות חיבור RJ45 אחד (ימוקם פיזית ליד אחד מהמחשבים) שלא ידרוש מודם חיצוני (שידע להתחבר לקיר בעצמו) מחשב אחד נמצא בקומה הראשונה, המחשב השני בקומה השניה... תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ely2001,

יש לי כבל רשת שמועבר דרך צינורות שבקיר. עכשיו בעזרת כבל רשת זה אני מעונין לחבר בין 2 מחשבים (מחשבים אלו כבר מוגדרים ביניהם ויש את כול החומרה הדרושה). כבל רשת זה לא כולל מחבר אלה רק את חוטי הנחושת. השאלה שלי היא איך אני אמור להצליב אותו כך ששני המחשבים יוכלו לדבר זה אם זה? תודה רבה לכל מי שיעזור

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היום נכנסתי ל-MY NETWORK CONNECTIONS וקלטתי שיש שם חייגן חדש!!! וזה חייגן של NETVISION (אף פעם לא היה לי קשר אליהם) ואני בכלל עם 012 וחוץ מזה אי אפשר למחוק את החייגן ועוד דבר האינטרנט התחיל לעבוד לאט לאט.... האם פרצו לי למחשב??? ואם כן איך ניתן לטפל בזה??? תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Vega,

שלום, לא מזמן שידרגתי את המודם שלי ל-PRO, והגדרתי אותו לעשות ROUTING וכו'. ההגדרות במודם (אני חושב) בסדר, והכל עובד איתו. *אבל*, אין לי שמץ של מושג איך להגדיר את המחשבים בבית להתחבר דרכו. יש לי את כל הציוד הנדרש - Hub, NICs, RJ-45 Cables בתודה, Vega

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים