עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by MoMo-P,

שלום.. התקנתי את הקושחה של Tomato ועדיין לא ראיתי שינוי ממשי. אני משתמש בתוכנות אי-מיול וטורנט (ביטקומט) כדי להוריד קבצים, כמו כן גם הורדות פשוטות דרך הדפדפן ואני לא רואה ניצול מלא של רוחב הפס.. [פורטים פתוחים, אין LowID] אם כן מהן ההגדרות הכי טובות לשעה זאת לראוטר הנ"ל בחיבור לכבלים ללא חייגן? רב תודות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, רציתי לדעת כיצד ניתן להפעיל את האינטרנט (ADSL אם זה משנה) מיד כאשר ה-Windows (XP) עולה (או כאשר מתחבר משתמש מסוים? תודה מראש. נ.ב. (כפול) 1. מנהלים, אם יש אפשרות להמליץ למתכנת האתר לשים maxlength לשדה הנושא בפורומים, יהיה נהדר. 2. מקוה שלא טעיתי בפורום :-) סליחה אם כן.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by some1s2,

שלום, יש לי בעיה ייחודית (לדעתי), ואני מקווה שמישהו כאן יוכל לעזור לי ולפתור אותה. לצורך הבנת הבעיה, צירפתי תרשים, אולם אני אנסה להסביר גם במילים. נכון להיום, כל מחשב מחובר (מטעמים טכניים) ישירות למחשב אחר באמצעות כבל רשת. בשל בעית תשתית צנרת וצורך בתוספת מחשבים נוספים שמחוברים באופן זהה, אני נאלץ לחפש פיתרון כך שאוכל להשתמש בכבל אחד כדי לאחד את כל החיבורים אולם אחר כך אני צריך למצוא דרך לפצל את החיבור המאוחד בחזרה למצבם המקורי כך שבסופו של דבר המצב יישאר זהה וכל מחשב יחובר ישירות למחשב אחר. האיחוד והפיצול יכול להיות על ידי כל מה שצריך - ראוטר/מחשב/מה שיעלה על דעתכם. מתנצל על השאלה המוזרה, ותודה רבה לכל מי שיוכל לסייע! חג שמח. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by maverick,

האם ישנה תשובה למידת הקרינה הא"מ הנפלטת מראוטר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. מחיר בפועל, לא מה שרשום באתר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by falukky,

אני עובר בקרוב לפרטנר פייבר והמחשב השולחני שלי יעמוד בתוך הממ"ד כשאר הראוטר ימוקם בכניסה לבית, הבית הוא לא גדול, 3 חדרים ודי קרוב לממ"ד אשר יהיה תמיד פתוח ככה שאני לא צופה בעיות חמורות בקליטה אבל אני מעוניין בכרטיס רשת חזק. זה הלוח אם שיש לי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by alexkid,

שלום לכולם : ) יש לי נתב עם מודם של בזק D-LINK DSL6740U (פח) מעוניין להחליף לפי מה שכולם אומרים פה C7 זה מה שצריך לעשות ? יש עכשיו אטרקציות בלק פריידי אז לטפס ל C9 לא דרמתי ו/או נגיד בכלל C3200 ? כשאני משווה ליד ה VR600 עושה רושם שיש לו תמיכה ביותר סוגי רשתות ??? אובד עצות לא יודע מה לבחור.... אולי בכלל את XIAOMI MI 3 ב 25$ וזהו? https://ksp.co.il/?list_compare=.35747..28428..37339. נתונים אם צריך-דירה 120מ' 2 טלויזיות עם סטרימר (תמיד רץ) 2 לפטופים 3 ניידים דיסק קשיח לנתב מלא שטויות שמחובר קוי לנתב-מערכת סאונד בקרת שליטה של לוג'ייטק וכאלו שטויות (לא נראה שמשנה) חשוב שיהיה מהיר מעודכן טכנו…

8. Started by AgentZ,

אהלן לכולם , אני יספר את הסיפור מההתחלה : עקב בעיות קליטה בקומה התחתונה (הבית 2 קומות , הראוטר + המודם נמצא בקומה העליונה) החליפו לנו את הראוטר והוסיפו לנו AP בקומה התחתונה , שניהם Edimax 6204 . הטכנאי של בזק בא להתקין אותם וכשהוא סיים שאלתי אותו איזה סוג אבטחה הוא הגדיר בראוטר והתשובה שלו הייתה mac filtering ( ) . ועכשיו לקטע המקומם באמת : כששאלתי אותו מה היוזר והסיסמא לראוטר הוא סירב להגיד לי אותם ואמר שזה "מידע שלא מספקים ללקוחות" ואמר שאם אנחנו רוצים לעשות שינויים בראוטר עלינו להתקשר לתמיכה הטכנית . הגיעה השעה לעשות שינויים בראוטר אז התקשרתי לתמיכה הטכנית ושם אמרו לי שהם לא עושים דברים כאלה והיוזר והסיסמא הדיפולטיים הם Admin , הכנסתי אותם ואיזה פלא , לא פועל . הבח…

9. התחברתי אליהם במבצע המטורף ההוא ל-100 מגה ועד לא מזמן היה מעולה והמלצתי עליהם בחום. פתאום הכל השתנה ומהירות הגלישה, בעיקר בארץ הדרדרה. כל בדיקות המהירות שעשיתי אז והראו תוצאות מעולות נדפקו לגמרי והיום אני מקבל מהירות ששקולה ל 10-30 מגה (במקום 100). בדקתי גם עם התמיכה שלהם וגם של הוט, אין בעיה בתשתית, אין בעיה במודם (הוטבוקס שהראוטר שלו מבוטל), ועדיין הגלישה נוראית. אני שוקל להתנתק מהם כבר מחר.. מישהו יכול לאשר שהבעיה לא רק אצלי ? תודה ;D

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by infernus,

שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי שיהיה ברמה גבוה יחסית, שתהיה לו קליטה טובה ושיתמוך ב5GHZ, התקציב הוא 200+-. כרגע אני משתמש ב DLINK 140DWA, שלא כל כך מצליח לקלוט את האינטרנט -2 פסים מתוך 5 מצאתי כרטיס רשת אחד שנראה שיהיה טוב בשבילי: http://www.alfa.com.tw/products_show.php?pc=67&ps=23 מה אתם אומרים עליו? אשמח לעוד הצעות

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by blueboy,

אני מחובר ל-Adsl ויש ברשותי מודם אורכית, עכשיו ידיד שלי העביר לי קובץ דרך האיי סי קיו והמהירות הגיעה ל13k וכשאני ניסיתי להעביר לו קובץ זה לא הגיע אפילו ל-4k, וזה קצת מוזר כי אנחנו מחוברים לאותה ספקית(בזק בינלאומי) ומשתמשים באותה חבילה (1.5) השוני היחיד הוא המודם יש לו אלקטל ולי יש אורכית, האם הבעיה באה מהמודם? ולפעמים יש לי כמה ניתוקים בדרך כלל פעמיים ביום, האם החלפת המודם תפתור את הבעיות האלה?. תודה מראש ;D .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by onetwo,

היי, יש לי הוטבוקס של הוט וכמעט כל יום יש לי איתו בעיות של ניתוקים וגלישה מאד איטית. שמעתי שאפשר לקנות ראוטר ולחבר אותו להוטבוקס וזה יכול לפתור את כל הבעיות. האם זה נכון? ואם כן - איזה ראוטר לקנות? האם זה שווה את המאות שקלים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן, כבר מחובר כמה שנים ל 012. הבנתי שאצלהם הם חוסמים פורטים. זה נכון? לפי מה שהבנתי בזק בינלאומי הם הרע במיעוטו היום. נכון? הדיל הכי טוב שהציעו לי בבזק בינלאמי עם התחייבות לשנה - 39.90 ש"ח ל 1.5MB או 49.90 ל 2.5MB אלו מחירים טובים? מישהו מכיר מחיר יותר טוב אצלהם? באינטרנט הרגיל של בזק (ADSL) נגמרה לי ההתחייבות - ועכשיו הם מקפיצים לי את המחיר ל 80 ש"ח לחודש ללא התחייבות, אן אם אני רותה להתחייב לשנה זה יצא 65 ש"ח ל1.5 MB - נראה לי מחיר מטורף? לא? בבזק בינלאומי אמרו לי שאולי יעזרו יל להוזיל את העלות של האינטרנט של בזק. אשמח על כל הארה ומידע בנושא... תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן. יש לי מחשב עם ראוטר אלחוטי בתקן N של אדימקס ולפטופ Dell Vostro A680 עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה בתקן G. יש לי עוד מחשב HTPC עם כרטיס רשת USB אלחוטי בתקן N. בין שני המחשבים בתקן N אני מצליח להעביר נתונים במהירות של 11 מגה-בייט לשניה. בין המחשב עם הראוטר ללפטופ אני מעביר במהירות של 2.5 מגה-בייט לשניה. האם יכול להיות הבדל כזה משמעותי או שיש הגדרה שאני צריך לשנות בלפטופ כדי לקבל מהירות קצת גבוהה יותר?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אתחיל בכך שהסתובבתי וקראתי קצת דברים דומים אך לא בדיוק מצאתי מה שאני צריך כמו כן אני מעדיף מוצרים שאולי היום יש יותר טובים/חדשים ממה שהוצעו. אני גר בבית עם שתי קומות ויש לי ראוטר בקומה ה 2 מחובר בכבל לפלייסטיישן. בקומה 1 יש לי מחשב נייח שאליו מחובר בUSB סוג של אדפטר שקולט את הראוטר נראה לי של TP-LINK או D-LINK(לדעתי תומך בתקן N) הראוטר הוא D-link 2670U N. כמו כן בקומה הראשונה יש גם מחשב נייד שבו משתמשים. בשניהם או שאין קליטה או שיש קו אחד. אם מעלים אותם לקומה העליונה אז יש להם קליטה מלאה. אני צריך משהו שיגרום לכך שבקומה ה1 המחשב הנייח והנייד יקלטו את האינטרנט באופן מלא ואיכותי. האם אנטנה? Access point? מגדיל טווח? משהו אחר? אני ממש לא מבין בזה! מה קונים? איפה ואי…

16. אני מחובר דרך כבלים יחד עם בזק בנלאומי ללא חייגן (כתובת קבועה) ו בזמן אחרון הכול נהיה מאוד איטי . אני מחובר דרך כרטיס רשת ומחשב שני עם כרטיס אלחוטי (PCI ) b גם כן של לינקסיס . ניסיתי לאפס הגדרות ו להגדיר הכול מחדש ולא עוזר , במחשב השני גם כן סגרתי את פורטים אז אפשר להוריד דרך אמיול או כל תוכנת שיתוף אחרת אבל מה שמעניין שאני מחבר את מודם ישירות ה אינטרנט פשוט טס . למישהו יש אולי פתרון או לפחות כיוון תעזרו בבקשה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ofer_mat,

לפני חודש עשיתי ADSL ושמתי לב שאני לא יכול להוריד 2 קבצים ביחד ( ב HTTP ) כלומר בקזה או ב FTP אני יכול להוריד 2 קבצים אבל מאתרים רגילים אני לא יכול יש לי את החבילה של 0.5 של בזק בנלאומי כשדיברתי איתם הם בדקו את הנושא ע"י כניסה לאתר בזק ושם הורדתי את 2 קבצים במקביל הפיתרון שלה היה (אך לא) שאצלהם הכל בסדר והבעיה היא בזק... פניתי לבזק אמרו לי שהקו שילי מצויין ואין בעיה ואין מה לעשות אצלם פנה לספק שלך. חברה מה אני עושה לעזאזל עם זה!!!! אני לא רצה להשתמש בתוכנות כו FLASHGET ושות' ( דרך אגב איתם זה כן מוריד לי 2-4 קבצים במקביל) HELP !!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by THE_LORD,

אני כרגע בשתית וספק של בזק 20 מגה POWER NGN עם נתב של NETGEAR אני שוקל לעבור להוט בגלל המחיר שמציעים לי השאלה איך הנתב שלהם? מהירות ? ופינגים בחו"ל אני בעיקר משחק במשחקי רשת בשרתים בחו"ל ובנוסף לא כל כך מרוצה מהNETGEAR אשמח לקבל חוות דעת

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מה שיש לי זה רשת חוטית ואלחוטית בבית, שני מחשבים, ראוטר והאב. מה שאני רוצה זה ממחשב מסויים אצלי לפתוח תוכנת סניפר ולהקלייט את כל מה שעובר בראוטר שלי. לקחתי האב וחיברתי אליו את המודם ואת הראוטר. שני המחשבים מחוברים להאב ובאחד מהם פתחתי את התוכנת סניפר. הראוטר מצליח להתחבר לאינטרנט אבל כל מחשב שמחובר לא לא מקבל IP.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום חברה . יש לי מחשב שבתוכו לוח אם ASUS M2N-E . בלוח זה יש חיבור רשת מובנה ... עכשיו יש לי בעיה והיא שכאשר אני מחבר כאבל רשת המחשיב לא מגיב והחיבור לא דולק או מראה שנכס מהשהוא . ובדקתי את הכאבל ואת האינטרנט על מחשב אחר וזה עבד .... אה שכחתי לציין שהמחשב מראה לי שיש כרטיס ושיש DRIVER הכי חדיש וכותב שאין דבר מחובר. מה היא הסיבה לכך ? ומה אתם ממליצים לי לעשות ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום. לפני כשבוע שידרגתי ממהירות 5 מגה למהירות 50 (בזק, בזק בינלאומי). במחשב שנמצא ליד הראוטר אני מקבל מהירות מלאה, אבל בשאר המחשבים שמפוזרים בבית ומחוברים על ידי HomePlug, המהירות נמוכה ממה שאני אמור לקבל. האם ייתכן שההום-פלאג הוא גורם הבעיה וצריך הום-פלאג שתומכים במהירויות שכאלה? אני לא יודע איך לבדוק אם מה שיש לי כרגע תומך, אבל אם מישהו אחר יכול לבדוק ורק צריך לדעת את הדגם אז זה - TP-Link PA211 תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי שתי מערכות אקס פי פרו SP2 רק במחשב עם האינטרנט יש לי פיירוול יש לי שני כרטיסי רשת ניסיתי את כל המדריכים והעצות פה וכלום לא עזר מישהוא יכול לעזור???

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן חברים! ברשותי 2 מחשבים בבית, רכשתי לאחרונה 2 כבלי Cat5e ע"מ שאוכל לחבר אותם כל אחד למחשב ואת שניהם לראוטר, כדי לשחק ב2 המחשבים. כשאני מחבר מחשב אחד לראוטר, הראוטר קולט אותו ויש אינטרנט והכל טוב... אבל כשאני מחבר את המחשב השני עם הכבל לראוטר המחשב פשוט לא מזהה את הראוטר! יש פשוט X על האייקון של הרשת. יש למישהו רעיון מה לעשות? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

אני שמעתי שYES ובזק בינלאומי התחילו לשווק T1 בארץ אבל לא כתוב על זה כלום באתרים שלהם, יש את זה או לא?? (המהירות של T1 היא מגה וחצי לשנייה)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. ספק: אינטרנט זהב בכבלים (תבל דיגיטל). מהירות: 1.5MB מודם: TERASYON TJ 715X רשת: אין, יש רק מחשב אחד מערכת הפעלה: XP PRO בפורום תמיכה טכנית, במהלך אחת מההודעות שלי שם, עלה הנושא והמליצו לי לעשות חייגו לבד במקום להורידש את החייגן של אינטרנט זהב. נתנו לי קישור למדריך הזה: http://www.cables.org.il/cable-vpn/vpnxp.html קראתי את המדריך, ויש שלושה דברים שלא הבנתי: ) הספק שלי הוא אינטרנט זהב. אז איפה שאני צריך לרשום את שם הספק אני צריך לרשום INTERNET ZHAHV?? 2) אני צריך לרשום את "שם המחשב המארח", כתובת הספק או משהו כזה. אז ברשימה שיש שם אם כתובת לאינטרנט עפ ספק אינטרנט זהב בכבלים, יש רק את זה שהוא L2TP (יש לי L2TP נדמה לי): lns.inter.net.il. לרשום אותו? אם לא אז מה לרשום? 3) השם …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים