עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי! קצת הצלחתי להסתבך עם עצמי... ולא מצאתי מישהו שיושיע אותי... אז.. אתם התקווה האחרונה... ככה, עד היום היה לי חיבור Dial-Up, ורשת Peer to Peer (2 מחשבים, 2 כרטיסי רשת, קאבל מוצלב) - ואת ה-Internet sharing הייתי עושה בעזרת התוכנה WinGate Pro. והיום, סוף סוף, חיברו אותי ל-ADSL... בגלל שה-ADSL משתמש בכרטיס הרשת, קניתי האב, כדי שעדיין הרשת תתפקד, בתוספת לחיבור ה-ADSL... שיניתי את החיבורים בקאבל - לישירים (כשהגידים בקאבל - אחד לאחד) - ובעזרת התמיכה הטכנית של בזק בינלאומי, הגדרתי את כל ההגדרות TCP/IP החדשות, כדי לאפשר את חיבור ה-ADSL... (מה ששינה לי את כל הגדרות הרשת הקודמות) ועכשיו, אין לי שמץ של מושג איך לגרום ל-2 המחשבים "לדבר" באמצעות ההאב... (כרגע כל הנורות על ההאב דולקו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by mmMigy,

שלום כפי שמובן מהכותרת, יש לי נתב LINKSYS WRT54GL. אני מחובר לאינטרט בכבלים ומעוניין לשדרג את הקושחה ל-DD-WRT. אני יודע איך משדרגים, אני רק צריך לדעת האם ניתן לשדרג עפ"י הנתונים שלי (מחובר לכבלים + נתב מדגם WRT54GL). תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, רציתי לדעת כיצד ניתן להפעיל את האינטרנט (ADSL אם זה משנה) מיד כאשר ה-Windows (XP) עולה (או כאשר מתחבר משתמש מסוים? תודה מראש. נ.ב. (כפול) 1. מנהלים, אם יש אפשרות להמליץ למתכנת האתר לשים maxlength לשדה הנושא בפורומים, יהיה נהדר. 2. מקוה שלא טעיתי בפורום :-) סליחה אם כן.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by x-boy_24,

שלום היום שידרגתי לאינטרנט 2.5 מגה הספק שלי זה 014 הכול עבד טוב ויפה ועכשיו פתאום האינטרנט עובד לאט יותר והאמיול מוריד על 15 קילובייט איך אני יכול לסדר את זה הכול נראה בסדר בבדיקה אבל למה זה עובד כל כך לאט?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ddjjsegev,

שלום לכולם, אני נמצא במעין רשת פנימית. אני מעוניין להעביר קבצים ו\או להתחבר לחבר שלי שגם הוא מחובר לאותה רשת. ע"י בדיקת TRACE לאי.פי שלו מצאתי כי אני מחובר ישירות אליו שנינו מחוברים דרך חיבור ETERNAT רגיל לרשת הפנימית אולם לא ברור לי איך אנחנו מחוברים ביחד (אולי דרך ראוטר בבנין אולם שעשיתי את בדיקת ה TRACE קיבלתי ישירות את האי.פי שלו). יש סיכוי שהצלחתי לבצע את זה אבל הוא דרש ממני שם משתמש וסיסמא של הרשת או של חבר שלי. איפה חבר שלי יכול למצוא את המידע הזה. ניסינו כמה סיסמאות של המחשב אולם ללא הצלחה אשמח לעזרה, תודה שגב.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by DISSOHEAD,

יש לי ראוטר + מודם מדגם 6740U H1 שקיבלתי מבזק בזמן האחרון (אני מניח שזה היה מאז ומתמיד אבל שמתי לב לזה רק לאחרונה) אני חווה ניתוקים ברשת, בעיקר בזמני עומס (משחקי רשת, או הרבה הורדות בו זמנית). הניתוקים הם למשך שניות בודדות ולאחר מכן הכל כרגיל (לכן כנראה לא ממש שמתי לב לכך, רק מאז שנגמר הסמסטר וחזרתי לשחק קצת במשחקי רשת התחלתי לשים לב לניתוקים). לראוטר מחוברים המחשב הנייח שלי והRaspberry Pi 2 שלי שמריץ openelec, בנוסף חיברתי את הלפטופ שלי עם כבל רשת כדי לנסות לאתר את הבעיה. שמתי לב שכאשר יש ניתוק, זה קורה בשלושת המכשירים בו זמנית. במחשבים זה מתבטא בהופעת סימן חיבור מוגבל וניתוק ממשחק רשת או הפסקת ההורדות, ובRPI זה גורם לוידיאו שאני מפעיל בפולסאר (Streaiming) להיתקע ולהיסגר…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. איך אני מוציא ממנו את הקוד שלי? WIN7

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי את החבילה של ה 750 ובמחשב במרכזי איפה שהמודם של הכבלים מחובר הכל עובד טוב קיצר התקנתי בשני המחשבים כרטיסי רשת בשוטים 100\10 וחיברתי בינהם כבל רשת והכבל רשת בסדר גמור אני מקבל אור ירוק בשני הכרטיסי רשת אבל משום מה במחשב הלא מרכזי זה עדיין לא מצליח להתחבר הוא רושם STAY OFFLINE או CONNECTED ושניהם לא נותנים לי כלום עכשיו אני מניח שזה משהו בהגדרות אז רציתי לשאול אותכם מה אני יכון לשנות בהגדרות כדי שהכרטיס רשת למעטה ישנה את האי פי אדרס שלו ויתחבר לאינטרנט נורמלי שאני מנסה לעשות REPAIR הוא רושם שהוא לא מצליח לתקן וקיצר המחשב למעטה לא מצליח לקבל את המידע מהכרטיס רשת שלמעלה למישהו יש פיתרון????? נ.ב לשני המחשבים יש מערכת הפעלה של XP. <אין צורך להתחנן. זה לא עושה רוש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by win2k8adm,

RJ45 - RJ45 ?? לא CROSSOVER, אלא ROLLOVER כדי להתחבר ל-CONSOLE PORT של נתב.. אני יכול ליצור כזה בעצמי איך אין לי את הציוד ... מישהו מכיר חנות שמוכרת/מייצרת במקום כבל כזה ?? אני ממש צריך אחד.. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מחובר דרך כבלים יחד עם בזק בנלאומי ללא חייגן (כתובת קבועה) ו בזמן אחרון הכול נהיה מאוד איטי . אני מחובר דרך כרטיס רשת ומחשב שני עם כרטיס אלחוטי (PCI ) b גם כן של לינקסיס . ניסיתי לאפס הגדרות ו להגדיר הכול מחדש ולא עוזר , במחשב השני גם כן סגרתי את פורטים אז אפשר להוריד דרך אמיול או כל תוכנת שיתוף אחרת אבל מה שמעניין שאני מחבר את מודם ישירות ה אינטרנט פשוט טס . למישהו יש אולי פתרון או לפחות כיוון תעזרו בבקשה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by momi2004,

אני מעוניין להחליף את המודם הפנימי שלי של ITEX למודם אחר בחיבור USB או רשת, עם עדיפות לרשת כדי למנוע מראש בעיות תאימות לויסטה. האם יש מודם מומלץ ל ADSL שכדאי לבקש מבזק? האם כדאי ללכת על מודם או שעדיף הראוטרים שלהם, למרות שאני לא זקוק ליכולות של רשת בשלב הזה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אני רוצה לחבר את הטלוויזיה בסלון לרשת האינטרנט, עכישו אין לי אפשרות/להעביר כבל עד לסלון מהחדר אני רוצה לקחת ראוטר שיש לי ולהפוך אותו לסוג של BRIDGשהוא יקלוט את האינטרנט מהחדר וישדר לטלווזיה עם כבלהאם זה אפשרי באופן כללי?יש לי ראוטר פנוי של LINKSYS מדגם WRT54Gהאם משהוא יודע האם ניתן לעשות את זה? האם הראוטר מתאים, ואם לא על איזה ראוטר אתם ממליצים,תודה רבה!עמיר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Mr.Pepo,

שלום האינטרנט שלי זוחל בכל מקרה אחרי כ-3 שעות של משחק אינטנסיבי ב-AA:O יצאתי מהמשחק ורציתי להכנס לאיזה אתר לקח לו כדקה להכנס לוואלה!!!!!! (אתר הבית שלי) שביום רגיל לוקח לו כשניה חמש שניות מקסימום למה זה קורה?!?!?! ואיך פותרים את זה? לקח לי שעות רק להגיע לדף של כתיבת הדיון אבל לשחק בAA:O אין ממש בעיה! זה עניין מוזר! אינטרנט בכבלים 750K הספקית היא בזק מישהו יכול לעזור לי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yp3,

אני צריך נתב אלחוטי בלי הרבה אפשרויות, רק חשוב לי שיהיה מאוד אמין וטווח קליטה גדול. ראיתי שממליצים פה על ה TP-Link TL-WR1043ND, איך הוא מבחינת אמינות? בזאפ ראיתי המלצות על LinkSys WRT54GL, האם הוא באמת אמין, מה לגבי טווח הקליטה שלו? זה אמנם לא תקן N אבל יש לו שתי אנטנות הוא יתן לי את אותו טווח כמו הTP LINK? אם יש המלצות על נתבים אחרים אשמח לשמוע

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. התחברתי לחבילה 5/500 ב-ADSL עם בב"ל (מודם AZTECH 600E). ה-UPLOAD בביטורנט מוגבל ל-50K. כאשר טורנטים עולים בקצב הנ"ל, קצב ההורדה נופל ומגיע עד 300K (גם אם זו הורדה בדפדפן). ברגע שעוצרים את הטורנטים העולים, קצב ההורדה קופץ חזרה לכ-630K. כאשר הייתי מחובר לכבלים עם בב"ל לחבילה של 1.5/512, בזמן העלאה של 50K, קצב ההורדה לא נפגע ועמד על כ-180K. בתמיכה של בב"ל לא ממש ידעו לעזור לי עם זה. למישהו יש הסבר לתופעה או שזהו מצב לא תקין? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by CybeR_CoM,

אתמול התקינו אצלי הוט וגם אינטרנט בכבלים. עד עכשיו הייתי משתמש ב ADSL של נטוויזן עם ראוטר DLINK 624+ (הכל דרך כבלים לא אלחוטי) והכל עבד מצויין מאחר וידעתי איך להגדיר את הראוטר שיחייג אוטומטית לנטוויזן. עכשיו אני לא יודע מה ההגדרות בשביל החיוג לכבלים, אני מחובר דרך אינטרנט זהב ומצאתי באיזשהו מקום מידע שאומר לי שאני צריך תמיכה ב L2TP בראוטר בשביל חיוג אוטומטי ואין לי תמיכה כזאתי. אני אשמח לקבל מידע נוסף על איך להגדיר את הראוטר שיבצע חיוג אוטומטי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אוקיי כולם מכירים אתרים כגון f2h, megaupload וכו'..., אני מעוניין לרכוש שרת ftp ולפתוח אתר עם מאגר נתונים עצום ולפתח את הנושא לאט לאט..., עכשיו הכוונה הרצינית שלי היא שאני לא קונה ומשאיר אותו בחוות השרתים של בזק או משהו כזה אלא לוקח אותו אליי מכיוון שאני לא בעניינים הרבה זמן והרבה זמן לא התעסקתי בנושא רציתי רענון קטן ממישהו שמבין עניין ויכול לפרט פה בקצרה מחירים + - , כלים שאצתרך, עוד דברים שאצתרך להתקל בהם בדרך זה חשוב ודחוף לי מאוד תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אהלן! אני תוהה איך אפשר לפצל את רוחב הפס של האינטרנט שלי לשניים ככה שיהיה חשבון של אורחים שיש לו משתמש וסיסמא שונים וחשבון של הבית שגם לו משתמש וסיסמא שונים. ואם הפיצול הזה אפשרי, האם אפשר גם לקבוע מה יהיה רוחב הגלישה של כל חשבון/ משתמש יקבל? תודה חברים!

19. Started by Majdi Diab,

לפני חודש הייתי בחול ועשיתי חבילה למספר שלי ,ולמספר השני לא עשיתי כי הוא אמור להיות חסום לחול פתאום אני רואה בחיוב של הבנק סכום של 1263.63 שקלים על טעות שאתם עושים רציתי להגיד שאני טס בשנה לפחות 6 פעמים וכל פעם אני קונה חבילה חול חדשה , אפילו יצא לי שפעם אחד תוך 3 שבועות קניתי שתי חבילות אפשר לראות שבשנתיים ההאחרונות קניתי חבילות חול יותר מ20 פעם , כמובן זה אומר שאתה קונה חבילה אתה מאשר לחבר'ה לפתוח את הקוו לשיחות חול נציגת החבר'ה התקשרה אליי היום אחרי שפניתי כמה וכמה פעמים והציעה שתביא לי הטבה של 400 לחשבונית הבאה זאת אומרת אפילו אחרי שהם גונבים הם מחזירים את הכסף לכיס שלהם בתור הטבה אטני מביחניתי יצא מהחשבון שלי 1263.63 שקלים כאמור החשבונית שלי אמו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by izikd,

אני לא יודע לאיזה אינטרנט להתחבר ??? ??? ואיזה כדי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by oferur,

שלום הנני מחובר למשרד במחשב נייד דרך VPN . האאוטלוק עובד אבל כאשר אני רוצה להתחבר לכונן בשרת או לתוכנת פיננסית של המשרד אני לא יכול , מופיעה הודעה שיש תקלת חיבור בין התחנה לשרת . האם ישנם הגדרות שצרכים להגדיר ב VPN ? תודה עופר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by barra8,

שאני מנסה להיכנס לתיקיה של אחי אז הוא מראה לי שגיאה : 0X80070035 אז הורדתי את התוכנה Network Magic ואני לא יודע מה לעשות זה עדיין לא עובד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. http://rotter.net/forum/scoops1/431709.shtml איך אני בודק את ה-WIFI שלי?

24. Started by itzik1,

תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם... לפני כמה ימים חשבתי להביא כרטיס רשת אלחוטי ולקנות באיביי אנטנה טובה כולל כבל ארוך... כל זה לעלות לגג שלי ולנסות להרחיב את טווח הקליטה של WIFI בשכונה שלי...(אני גר בבית קרקע פרטי (רובו מעץ) יש לי שני קומות בבית...) יש למישהו המלצה לאנטנה טובה? ראיתי שאפשר לעשות לבד גם...אבל אני מחפש משהו מוכן כבר ומשהו שיקלוט הרבה מעבר יכולת הכרטיס רשת האלחוטי ועם האנטנה שבא איתו.... הכרטיס שאני מעוניין לקנות הוא של EDIMAX http://zap.co.il/model.aspx?modelid=403089 כרטיס לא יקר ועם אנטנה טובה הוא יהיה אידיאלי למטרה שלי... מה אתם חושבים? עריכה1: מצאתי את זה...נראה מאוד מקצועי http://www.wirelessgardenstore.com/ProductDetails.asp?ProductCode=SCB10X נ.ב. אין לי ראוטר ואני לא ממש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.