רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
חיברתי שני מחשבים ביחד עם כרטיסי רשת וכבל מוצלב אבל האיכון של הכרטיס רשת מראה כאילו שהכבל לא מחובר מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי עדיף ? (אבטחה מהירות וכו'). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר די הרבה זמן (מספר חודשים) שאינני יכול להתחבר למסנג'ר, כנ"ל עם כל המחשבים ברשת הביתית. כשאני מנסה להתחבר מופיעה לי ההודעה הבאה: ניסיתי לכבות את הפיירוול, לסדר את ההגדרות ברשת הביתית ולסגור Services, אבל סביר להניח שאת שני האחרונים לא עשיתי נכון. רשימה של הServices: אני רץ על Win XP SP1 (בעעע...) בלי פיירוול (ניסיתי לפתור את בעיית המסנג'ר) ועם Antivir. רשת ביתית עם נתב DI-524 של D-Link. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהירות החיבור שלי היא 5/0.5 ואני מאוד מרוצה ממנה ומהשירות של בזק בכלל. קיבלתי הצעה מנטוויז'ן שחוסכת לי 60 שקל כל חודש, אותו מהירות בדיוק. האם כדאי לי לעבור? האם ידוע על נטוויז'ן שהיא חוסמת הורדות/פורטים, או עושה סוג כלשהוא של בעיות נגד הורדות? כגון עד 20 ג'יגה הורדה לחודש או משהו דומה? כי אני מוריד הרבה וזה חשוב לי נורא. אשמח לתשובה בתודה מראש אלעד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה באינטרנט... התקנתי מודם חדש של בזק (הוט כבלים) ואני רואה ש ה'local area connection' לא מצליח לקבל כתובת איפי חדשה... זה רושם 'קישורית מוגבל או חסרה'... אם למישהו יש מושג מה אני עושה פה שיעזוורררר לי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי edimax ew-7711umn, הוא אמור לעבוד ב150מגה לאחר פירמוט המחשב והתקנת הדרייבר האחרון, הכרטיס עדיין אינו פועל על תקן N, אלא מתחבר רק עד 54 מגה. מחשב אחר בבית עובד על 150, ועוד מחשב עובד על 54, לכן הבעיה היא לא בנתב. אשמח לעזרה, תודה וערב טוב!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה כמו אצל הרבה אנשים התחילה מBF4, אחר כך שמתי לב שבאופן כללי יש אצלי packet loss גם לשרתים כמו גוגל וואלה וכ'ו מבלי שנראתה בעיה בתשתית או בספק.. אציין כי יש ברשותי 2 מחשבים. אחד מחובר לכבל ואחד WIFI, אותו מחשב שמחובר לכבל לא נותן לי Packet loss וזה שמחובר לWIFI כן אך אין בעיה עם עוצמת האות. מה מקור הבעיה ואיך פותרים את זה? תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רכשתי - לפי המלצה שקיבלתי פה - מודם זה: TOTOLINK A3002RU AC1200 Wireless Router https://goo.gl/9DYgvy חיברתי אותו לקופסת HOT FIBER בחיבור כבל רשת ישיר. יש לו אפשרות (תחת Operational Mode) לבחירת AP MODE. עבד! אבל הבוקר הכל "התחרבש", והסטאפ הזה כבר לא עבד. שאלה: 1. האם בכלל הגדרתי אותו נכון? או שהתמזל מזלי והוא עבד "בפוקס"? 2. האם יש דרך טובה יותר להגדיר אותו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חיווטי שקע רשת גויס לפי תוכנית שראיתי באינטרנט ובצד השני של הכבל הרכבתי ראש זכר דמיועד להכנס לראוטר. מבדיקה החיווטים השתמשתי במכשיר עם נוריות. לפי המכשיר, החיווט לא נכון. האם ההיתי צריך לחווט באופן מוצלב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים יש לי התנתקויות לפרקי זמן קצרים של מספר שניות בכל פעם. הספק בהתחלה ניסה לאתחל את הראוטר והגדרות שונות אבל זה לא עזר. אחרי זה אמרו לי להחליף כבל פילטר אבל גם זה לא עזר. הם אומרים שהבעיה בתשתית אצלי ויש לי תחושה שהם צודקים כי לא יכול להיות שכל הלקוחות סובלים מניתוקים ולא עושים בלגאן. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? כי אני לא רוצה להזמין טכנאי שיגיד לי דברים טריוויאלים. אני גולש בבזק עם ראוטר שמחובר בכבל רשת ישירות למחשב. אין טלפונים שמחוברים לקו טלפון ובכל מקרה החלפתי פילטר.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. בסלקום התקינו לי נתב עם חיבור לסיבים מסוג sagemcom c517. שמעתי וקראתי שבחברה מקודדים את הגלישה למכשירים שלהם כך שלא יעזור אם תקנה נתב פרטי, זה לא יעבוד. האם באמת זה כך? האם יש דרך לעקוף את זה? לא רוצה לשלם תוספת 25 שח לחודש עבור הנתב. מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ראוטר שכל הזמן עושה ניתוקים. אני רוצה להחליף אותו לראוטר יציב. מחיר עד 600 ש"ח וכמה שיותר יציב ואמין למחיר. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
והאם זה מוריד את האחריות של בזק על המודם? פשוט ממש עכשיו קיבלתי אותו אחרי שמודם הקודם שלי נפטר עליו השלום..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת וגם נתב עם ההגדרה הנ"ל. כשאני מעביר קובץ ממחשב אחד לשני זה נורא איטי, כמובן יחסית להעברה בין דיסקים. מה עלי לעשות כדי לשפר את מהירות העברת הקבצים ממחשב אחד לשני? להחליף כרטיס רשת? הציעו לי לרכוש 2 כרטיסי רשת נוספים עם נפח תעבורה יותר גדול ולחבר לשני המחשבים ולעשות ביניהם שיתוף. האם העצה היא נכונה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של סימנס SL2-141 כמו שכבר הבנת אין לי מושג איך להפנות את הפורטים עקבתי אחרי המדריך באתר של portforward ואין שם מספיק פרטים שיכולים לעזור . אני נתקע בשלב האחרון הגעתי עד לכאן ADVANCED >VIRTUAL SERVER >portforwarding ואני לא יודע מה לרשום תחת הקטגוריות EXTERNAL PACKET ו Forward to Internal Host תודה רבה לכל העוזרים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ואם פירסמתי בפורום הלא נכון אל תנעלו תעבירו או שתגידו לי איך להעביר :}
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לבקש משהו קטן, אם אפשר לעשות רשימה של כל החסרונות והיתרנות של שימוש בכתובת איפי סטטית. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר מרשת אלחוטית שהססמה שלה אבדה, יש אפשרות להשיג את הססמה בלי לאפס אותה? אני מדגיש שנורא חשוב לי לא לאפס
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש בנטויזן חבילה משולבת מישהו יוכל לאמר לי מה המחיר שלה של 10 מגה ושל 5 מגה והאם יש שם מבצעים ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://code.google.com/speed/public-dns/ מישהו ניסה את השירות הזה? מה אתם אומרים בכללי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. ברשותי שני מחשבים ברשת אלחוטית עם Win7. עד אתמול, הכל עבד טוב. שני המחשבים ראו אחד את השני ברשת וניתן היה לשתף קבצים. כרגע, המחשב שיושב על הנתב לא רואה את המחשב השני ברשת ולא ניתן לגשת אליו. המחשב השני יכול לגשת למחשב הראשי שיושב על הנתב. לא זכור לי ששיחקתי עם ההגדות ולכן גם אין לי מושג מאיפה להתחיל לחפש מה גרם לבעיה. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים אני מנסה לחבר ראוטר EDIMAX BR-6204Wg למחשב נייד Dell inspiron 1420 שמותקנת בו VISTA. כאשר אני מקשר ביניהם ללא סיסמא וללא MAC Filtering הכל סבבה ומתחבר מהר. כאשר אני מנסה סיסמא או MAC או שניהם הוא פשוט אומר שלא ניתן להתחבר ביניהם. מן הסתם אני מעוניין בגישה מאובטחת אך זה לא כ"כ מסתדר... מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך להקים רשת על פי הטופולוגיה הבאה: 1. רשת LAN קווית המחוברת לנתב עם יציאה לאינטרנט באמצעות ADSL 2. רשת לוגית נפרדת אלחוטית שאינה יכולה לגשת לרשת ה - LAN אלא רק לגלוש החוצה לאינטרנט באמצעות אותו נתב. 3. עלי לבצע QOS על מצלמות. 4. לנתב צריך להיות Firewall טוב לשליטה על תעבורה נכנסת ויוצאת. המטרה להשתמש בנתב אחד בעל יכולות VLAN \ WIFI \ HOTSPOT \ QOS \ FIREWALL ההשקעה חייבת להיות מינימלית ככל האפשר ובאמצעות נתב אחד בלבד. איזה נתב מתאים למטרה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום האינטרנט שלי זוחל בכל מקרה אחרי כ-3 שעות של משחק אינטנסיבי ב-AA:O יצאתי מהמשחק ורציתי להכנס לאיזה אתר לקח לו כדקה להכנס לוואלה!!!!!! (אתר הבית שלי) שביום רגיל לוקח לו כשניה חמש שניות מקסימום למה זה קורה?!?!?! ואיך פותרים את זה? לקח לי שעות רק להגיע לדף של כתיבת הדיון אבל לשחק בAA:O אין ממש בעיה! זה עניין מוזר! אינטרנט בכבלים 750K הספקית היא בזק מישהו יכול לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לנקודה במטבח חיברנו כבל שעובר עד לחדר שלי בשביל שיהיה לי קו טלפון וחיבור לadsl בחדר..הבעייה היא שהזרם הוא לא זרם חלופין אלה זרם ישר ושתי הכבלים מחוברים אחד עם השני כחול עם כחול ולבן עם לבן וכאשר מרימים את הטלפון במטבח והטלפון בחדר שלי בו זמנית הצג של הטלפון בחדר שלי נעשה חלש הרבה יותר וגם המנורות של הטלפון נעשות מאוד חלשות מה שאומר שבעצם אין מספיק זרם לטלפון בחדר שלי והטלפון במטבח לוקח זרם השאלה שלי היא האם כאשר ידברו במטבח בטלפון ובאותו זמן אני יוריד משהו מהאינטרנט המידע יפגם? המהירות תרד? כי הרי הטלפון במטבח לוקח זרם וכך הזרם המגיע לחדר שלי חלש יותר ואם למשל מדברים בטלפון במטבח ובטלפון בחדר בו זמנית וגם באותו הזמן מורידים משהו זה יהיה בסדר או שכדאי לעשות נקודה חדשה בפני…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד היום השתמשתי בתוכנה אי-מיול של ליונטוורק, עד ששמעתי שהם מפרים את רשיון הGPL של התוכנה, החלטתי לעבור לגרסה הרשמית, והיא ה 0.42E ומהרגע שעברתי אל הגרסה הזו, החלו הבעיות. אני תמיד משום מה מקבל LOWID, חוץ מהמקרים שבהם אני מכבה את הפירוול של נורטון, כלומר כאשר הפירוול דולק, אני מקבל LOWID וכאשר אני מכבה את הפירוול, יש לי HIGH ID עכשיו, הבעיה היא שאני חייב שהפיירוול יעבוד, למען הבטחון, אגב במיול הקודם, הפיירוול עבד והיה לי HIGH ID, עשיתי את כל הכוונונים בפיירוול, (NORTON PERSONAL FIREWALL--->CONFIGURE---->PROGRAM CONTROL----->EMULE---->PERMIT ALL) וזה עדיין נותן לי LOWID כאשר הפירוול דולק... יש למישהו איזהשהי הצעה לפיתרון? ניסיתי את כל מה שידעתי.. וזה לא עזר...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-