עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by hararim,

אני רוצה ללכת היום לקנות נתב ואני מתלבט בין 3: 1-‏Edimax MIMO XR BR-6216Mg 2- ‏Edimax MIMO nMax BR-6504n 3- ‏Linksys WRT54GL 54Mbps איזה עדיף מבין השלושה? והאם ההבדל הוא משמעותי או שעדיף ללכת על הזול מביניהם? אני רק חייב לציין שהראוטר יהיה במקלט והבית הוא קומה אחת

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מיזם הסיבים של חברת החשמל במיתוג המחודש שלו \"Unlimited\" תחת חברת IBC, הושק רשמית בחודש מאי של השנה וכעת מתחיל לפעול במתכונת מצומצמת למספר לקוחות בפריפריה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%96%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%a9%d7%9e%d7%9c-%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c-%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%97%d7%95%d7%aa/

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by ^Z^,

שלום, אני צריך נתב אלחוטי לרשת ביתית. תקציב עד 300 ש"ח, עדיף 250 -. דרישות : יותר מהיר מ1.5 MBPS. תודה.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by Big-Ben,

הכותרת ממצה את נושא ההודעה, אני מחפש מה ההגדרות לחיבור הראוטר הנ"ל של לינקסיס לאינטרנט דרך ה ADSL לחברת 012. עשיתי חיפוש והוא לא עזר לי במיוחד. בתודה מראש! בן .ב.

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  5. מאז שעברתי ל- Windows 7 יש לי כל הזמן בעיות עם כרטיס הרשת. לעתים קרובות, הוא לא מצליח להסתנכרן לא עם הראוטר ולא עם המודם. שום דבר לא עוזר, חוץ מהתקנה מחדש של הדרייברים של כ. הרשת, ואת זה יוצא לי לעשות כמעט כל יום. כרטיס הרשת המדובר: Realtek 8111C O.B הגירסא שמותקנת, היא הכי עדכנית מהאתר של Realtek חשבתי לחזור כמה גירסאות אחורה, ולנסות גירסאות יותר ישנות הבעיה שה- Windows מאלץ אותי להשאר עם הגירסא הזו ולא מאפשר לי להתקין גירסאות ישנות יותר. ניסיתי לאפס את ה- Winsock אך זה לא עזר. ניסיתי להסיר את הדרייברים בצורה "כוחנית", בעזרת התוכנה Device remover ובעזרת התוכנה TDSC אך ללא הועיל. כשאני מבצע ריסט, המערכת מזהה את כרטיס הרשת ומתקינה באופן אוטומטי את הדרייברים העדכניים ביותר.

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by iMeash,

היי, יש לי מחשב ראשי שמותקן עליו ווינדוס 10 ואני משתמש ב teamviewer בכדי לשלוט עליו מרחוק כשאני לא בבית. הבעיה היא שהמחשב צריך להשאר דלוק 24/7. בכדי לפתור את הבעיה התקנתי teamviewer על מחשב נוסף שיש לי בבית (שרת שרץ על לינוקס והוא דלוק 24/7 אז אין בעיה) ודרכו אני שולח magic packet שמעיר את המחשב הראשי. השאלה שלי היא האם יש סיכונים בקונפיגורציה הזאת מבחינת אבטחה? האם שליטה מרחוק בכללי מסכנת אותי איכשהו?

7. Started by itaysk,

יש לי WINXP חיבור DIALUP כל פעם הוא עושה לי כזה חלון ששואל אותי אם אני רוצה להתחבר (כי הבבילון רוצה עדכון) איך מעיפים אותו?! השתגעתי כבר הוא מוציא אותי ממשחקים! (אל תגידו לי לסמן את הוי שאומר לו לא לשאול אותי ע הפעם הבאה שאני יתחבר ולא לבטל את העדכון בבבילון) תודה למי שיעזור !

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by KoDkOd,

שלום ישלי מחשב נייח שמחובר ע"י כבל לראוטר ומחשב נייד שמחובר אלחוטיתי הנייח XP הנייד 7,לפעמים אני לא רואה את המחשבים שברשת מה יכולה להיות הסיבה ? עריכה- מודם d-link הלבן של בזק.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. עבדתי לפי המדריך שניתן כאן.. ועדיין כאשר אני מנסה להכנס ממחשב אחד לשני.. עולה לי ה Eror הזה... סייר וינדוס אין אפשרות גישה אל Workgroup. ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאת גישה. רשימה השרתים עבור קבוצת עבודה זו איזה זמינה. נורא אשמח לקבל עזרה, תודה. שברתי את הראש כבר..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. תיראו אני צריך עזרה למושגים של האינטרנט ורשתות לדוגמא: DHCP,IP,DNS וכ'ו... בקיצור... כל מה שאני צריך לדעת על אינטרנט ורשתות אם תוכלו לעזור לי אני מאוד ישמח... אפילו אם אתם מכירים אתר שמסביר את המושגים האלו בעברית זה יהיה טוב לי... תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  11. האם גם אתם חוויתם את הכשל בהתחברות אתמול למשך כמה שעות (הלכתי לישון אז אני לא יודע מתי זה נפתר)? מישהו נתקל בחדשה באחד ממדורי המחשבים? תודה

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  12. אני רוצה לעשות שיתוף גם בין הלפטופ לבין הנייח.. הנייח - מערכת ויסטה 64 מחובר בחיבור קווי הנייד - מערכת XP 32 מחובר באלחוטי הגדרתי בשני המחשבים תקיות שיתוף... אני מצליח לראות את התקיה אצל הנייד אבל מהנייח לראות אצל הנייד זה בלתי אפשרי הוא דורש ממני שם משתמש וסיסמה....מה זה השטות הזאת?.. איך אני יודע את השם משתמש והסיסמה....ואיך אני מבטל את הצורך בכזה דבר?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by guytam,

יש לי ראוטר של די לינק ואני רוצה להפוך אותו לרפיטר אלחוטי. בדקתי וזה אפשרי מבחינת הראוטר. האם יש איפשהו מדריך לזה או שמישהו יכול לעזור לי בזה?

• 1 תגובה
    • 12.6k צפיות
  14. Started by kalda01,

קו בזק שלי מת מאתמול והם לא מוכנים לשלוח טכנאי לפני יום שישי. אני כבר לקוח של הוט בטלפון ובTV אז חשבתי אולי ללמד את בזק לקח ולהתחבר גם לאינטרנט של הוט. תוך כמה זמן לדעתכם הוט ישלחו טכנאי לחבר אותי לאינטרנט ? יקחו כסף על ההתקנה ? זה כרוך בהתחייבות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת לראוטר. אחד מהם זה ויסטה שרואה את המחשב עליו מותקן ה-XP ויכול להיכנס לכוננים של השיתוף אבל להיפך זה לא קורה ז"א ב-XP אני רואה את הויסטה אבל איך שאני רוצה להיכנס פנימה ולראות את הכוננים שהגדרתי בשיתוף אני מקבל את ההודעה הזאת: אני כנראה לא מגדיר משהו טוב בויסטה,ב-PREMISSEN הגדרתי FULL CONTROL,גם קריאה וגם כתיבה וגם שינוי קבצים או משהו.

• 10 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by mikibo,

שלום רב יש לי רשת עם שרת WIN2003 עם חלק מהמשתמשים אני מצליח להכנס וחלק מופחעה ההודעה: "לא ניתן להכנס למערכת כעת,משום שהתחןםSCHOOL אינו זמין" מה עושים? יש פרופיל משתמש נודד והרשאות למשתמש בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  17. שלום לכם, אני כרגע מבצע מיני-פרוייקט של הקמת רשת ביתית\משרדית. הרשת תהיה מחוברת ככה"נ להוט-בוקס, ויש בה כ2-3 מחשבים נייחים ללא כ.רשת אלחוטי. ולכן אני מחפש המלצות חמות ל: 1. ראוטר עצמתי ואיכותי עם קליטה טובה ועם תמיכה בכמה שיותר כ.רשת אלחוטיים (מכיוון שיש מס' לפטופים ישנים במשרד אשר נמצא בבית) שיתחבר להוטבוקס של חברת HOT שישמש כמודם בלבד 2. כ. רשת אלחוטיים למחשבים נייחים, עם מערכת הפעלה XP ומעלה לא משנה לי אם USB או שיתחברו ללוח-אם. מה שיהיה איכותי יותר, אותו אני אעדיף לרכוש. אשמח להמלצות חמות בנושא ואפילו המלצות לחנויות שמהן מומלץ לרכוש את המוצרים תודה רבה

18. שלום. שאלה קטנה. אם אני מוריד למשל קובץ ב http ממדינה אחרת(רחוקה), האם מהירות ההורדה תיהיה על ה max של חבילת הגלישה שלי? *האתר באותה מדינה רחוקה מספק את הקובץ במהירות המקסימלית.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  19. שלום, חיפשתי פתרון לבעיה שלי ולא מצאתי: אני מנסה ללא הצלחה לפתוח פורטים לאימיול בראוטר ECI 312. הגדרתי את שני הפורטים (TCP ו- UDP) בהגדרות הראוטר, פתחתי את הפורטים בפיירוול של ווינדוס, אבל עדיין מתקבל מזהה נמוך. יש עוד משהו שצריך לעשות? האם אפשר לפתוח איזה פורטים שרוצים, או שיש פורטים מיוחדים שאפשר לפתוח בראוטר הזה? המון תודה לעוזרים ... 8)

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  20. היי חברים. יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי תקן N של אדימקס (99% בטוח שזה של אדימקס). הבעיה היא שכל פעם שהמחשב הזה מחובר לרשת האלחוטית, הראוטר קורס! והאינטרנט נופל בכל הבית! אם הייתי באמצע הורדה במחשב אחר אז זה נופל. זה קורה בתדירות גבוהה! סרקתי את המחשב נגד ווירוסים באנטי ווירוס מעודכן וזה לא מצא שום דבר! לא יודע מה גורם לזה ??? יש הצעות כלשהן? תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. עד עכשיו הייתה לי רשת של שלושה מחשבים, מחוברים בכבלים לHUB. מחשב אחד עבר לסלון, ועקב המיקום די לא פרקטי להעביר כבלים, אז כרגע בתכנון רשת אלחוטית. אבל מה, החלק האלחוטי צריך להיות רק בין המחשב המרוחק לHUB, או אולי רק במחשב המרוחק + להחליף את הHUB באחד חדש (אפשר גם סוויצ' ;D ) שיש בו מקום לחיבור כבלים (ETHERNET) וכמו כן הוא מתאים לרשת אלחוטית - קיימת מוטציה כזו, של HUB/SWITCH גם אלחוטי וגם בעל חיבורי ETHERNET? מחפש מוצר כזה או אם אתם מכירים פיתרון אחר, רצוי של LINKSYS (אולי אנחנו יכולים להשיג משם בהנחה).

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by quicky,

אני מקווה ששמתי את ההודעה בפורום המתאים , במידה ולא אשמח אם יעבירו אותה ... קבלתי לניסיון מ 012 את מתאם ה VOIP שלהם , דגם Access 211N מתוצרת חבר, TELCO . http://www.telco.com/int/index/en/products/prod/29 יש לי כמה שאלות לגבי החיבור , אבל לפני אני אפרט את צורת החיבור של הציוד אצלי בבית ... אני מחובר לאינטרנט על קו ADSL , על החיבור שולט מודם ALCATEL SPEEDTOUCH ששודרג . בזמנו אני זוכר שבטלתי את רוב אופציות הניתוב כגון NAT וכו' ... אני בעצם משתמש במודם כחייגן עצמאי . המודם מחובר בכבל רשת מוצלב ל HUB שמספק חיבור אינטרנט לעוד 2-3 מחשבים בבית . כל העסק עובד יפה ותקין . השאלות שלי הן : 1. איך אני משלב בכל העסק הזה את מתאם ה VOIP ? 2. האם ניתן לחבר את המתאם בנקודת רשת שאי…

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  23. ראיתי שישנם לוחות אם עם שני חיבורי רשת: 2 x RTL8111D chips (10/100/1000 Mbit) Support for Teaming Support Smart Dual LAN רציתי לשאול מה השימוש של זה? מה אפשר לעשות עם זה?

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  24. שלום לכם, ראיתי ראוטר סיסקו בעל יציאות LAN וגם יציאה אחת COM... רציתי לדעת למה נועדה היציאה הזו אם אפשר לשלוט על הראוטר דרך הLAN... והכי חשוב - מה ההדבל בין היציאות בבקשה? תודה רבה לכם והמשך יום נעים, אורן.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. ברשותי 3 מחשבים מסוג פנטיום 4 בדגמים שונים 2 מתוכם בעלי מערכת הפעלה XP HOME ואחד XP PRO - כולם בעברית עם כל העדכונים ו SP3 בחדר אחד מחשבי הXPHOME אינם מצליחים לייבא כתובת רשת אבל ה PRO עושה את זה בגדול בחדרים האחרים המחשבים פועלים כראוי ומייבאים כתובת ללא בעיה הרשת היא רשת חוטית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.