עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by hardgore1,

נא למחוק את ההודעה תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Vega,

שלום, לא מזמן שידרגתי את המודם שלי ל-PRO, והגדרתי אותו לעשות ROUTING וכו'. ההגדרות במודם (אני חושב) בסדר, והכל עובד איתו. *אבל*, אין לי שמץ של מושג איך להגדיר את המחשבים בבית להתחבר דרכו. יש לי את כל הציוד הנדרש - Hub, NICs, RJ-45 Cables בתודה, Vega

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, עד אתה הייתי בהוט ומערך המצלמות של הבית היה מחובר דרך מכשיר מקליט של HIKVISION דרך הממיר של הוט שתפקד גם כראוטר. ה-i.p של המקליט נקבע ל-192.168.1.100 והגישה היתה דרך פורט 8000. עברנו עכשיו לסיבים של בזק ויש לנו ראוטר חדש TP-Link AX20 WiFi 6 Dual Band Archer AX1800. הענין הוא שאני לא מצליח לגשת למכשיר הקלטה ושמתי לב שתחום הכתובות שהוגדר ב-DHCP הוא 192.168.0.1-192.168.0.249 וה-IP של מכשיר ההקלטה לא נמצא בטווח הזה. האם אני יכול לשנות את הטווח ל- 192.168.1.0-192.168.1.249ואז מכשיר ההקלטה יהיה בתחום? האם במצב כזה ה- DEFAULT GATEWAY עדיין יישאר 192.168.0.1? אגב, אין לי שום מכשיר בבית עם IP קבוע, כולם מבוססים DHCP. תודה על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by IDAN AMRAM,

שלום לכולם! יש לי שני מחשבים.. אחד נייח ואחד נייד... לשניהם יש חיבורי רשת וחיברתי אותם בכבל.. אבל הם לא מזהים אחד את השני... יש לי ליד השעון במחשב סימן של שני מחשבים ואיקס אדום עליהם והוא אומר לי שהכבל לא מחובר... איך אני מגדיר להם רשת? איך אני עושה שהם יזהו אחד את השני?? בשניהם יש ווינדוס XP ואם אפשר למי שעונה אז שיענה הסבר ברור כי אני לא מתמצא כל כך ברשתות תודה לכולם! (זה די דחןף) *עריכה* קראתי ת הסטיקי בראש הפורום אבל זה לא עזר (שם מדובר רק על שיתוף קבצים... המחשבים שלי לא מזהים שהם מחוברים אחד לשני)

5. אלה שיש להם רשת ביתית עם 3 מחשבים ומעלה בבית בוודאי יבינו על מה אני מדבר. הסיטואציה היא כזאת: האינטרנט במחשב מסוים מגיב באיטיות רבה (למרות שמהירותו המרבית גבוהה בהרבה), ובסופו של דבר מתברר, שבאחד המחשבים ברשת פועלת תוכנת שיתוף (לדוגמה), ש"זוללת" את רוב רוחב הפס של האינטרנט. השאלה שלי היא האם יש תוכנה, שיכולה להראות לי בזמן אמת את ניצולת רוחב הפס או הספק המודם על ידי כל מחשב ברשת.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני מנסה להעביר קבצים גדולים דרך המסנג'ר (לא מכיר עוד דרך) וזה מתנתק לי לקראת הסוף וזה ממש מייאש האם יש עוד דרכים להעביר קבצים דרך רשת אלחוטית?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by johnwoo,

היי, רכשתי את הראוטר הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12628 קיבלתי מחבר את הסטרימר הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9974 השאלות שלי: האם כדי להפוך את הסטרימר לאל-חוטי אני חייב לקנות את האנטנה שבאג מציעים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12448 או שיש אופציות יותר זולות? בנוגע לראוטר- חבר נתן לי אנטנה שמתחברת למחשב. האם בגלל שהראוטר בטכנולוגיית N, עדיף לי להשקיע באנטנה ספציפית? אף אחד לא יודע?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אהלן! אני תוהה איך אפשר לפצל את רוחב הפס של האינטרנט שלי לשניים ככה שיהיה חשבון של אורחים שיש לו משתמש וסיסמא שונים וחשבון של הבית שגם לו משתמש וסיסמא שונים. ואם הפיצול הזה אפשרי, האם אפשר גם לקבוע מה יהיה רוחב הגלישה של כל חשבון/ משתמש יקבל? תודה חברים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. כל אחד אומר משהו שונה... אחד אומר בקילובייטים אחר אומר בביטים.... מה היא היחידה האמיתית של האינטרנט??????

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ctx,

לאחרונה שידרגתי את המחשב ועם הרכיבים שנשארו בניתי עוד מחשב. אני רוצה להפוך אותך אותו לשרת שיריץ PHP ושיהיה ניתן לגשת אליו מהאינטרנט (אני מפתח אתרים במקצועי, ורוצה לשים עליו דוגמאות ופרוייקטים ישנים) אז לפני שאני מתחיל לחפור את האינטרנט, האם למישהו יש המלצה על מדריך טוב ו\או טיפים בנושא? ועוד דבר אחד, האם אפשרי ליצור מולטי-שרת? כזה שיריץ גם פרויקטים בPHP לצד פרוייקטים בJAVA ו\או .NET. ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yossi-kel,

אולי מישהו יודע - יש לי נתב אלחוטי חדש של הוט (שכולל מודם וראוטר בקופסא אחת). חלק מהקומבינה שלהם להתחרות בספקי האינטרנט. בקיצור האות האלחוטי שלו די חלשלוש. אבל הדיל הכספי בסדר נשאר לי ממקודם ראוטר של אדימקס 6524 - די נפוץ במקום להוציא אותו לפנסיה, האם ניתן להגדיר את האדימקס כ REPEATER עצמאי שיגביר אות האות באיזור אחר של הבית (בצורה אלחוטית, ללא חיבור פיזי לנתב של הוט) ??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי שמיתחבר דרך USB אני נימצא במדד אני צריך אחד טוב שיתאים גם למשחקים. ראיתי שיש את TP-Link TL-WN821N 300Mbps תקן N ואת Linksys AE1200 300Mbps י D-Link DWA-160 Dual Band מי מהם יותר טוב תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by assafey,

היי, יש לי רשת ביתית. לרשת מחוברים 4 מחשבים ניידים בחיבור אלחוטי (WIRELESS), ומחשב אחד נייח בחיבור רגיל (ETHERNET). אני לא מצליח לשלוח פינג לשני מחשבים ניידים ספציפיים ברשת, בשום מצב. למרות שהם תמיד מחוברים לרשת. עם השאר אין בעיה. האם ישנם חסימות מסוימות שגורמות לכך? ביטול הפיירוול לא עוזר... תודה מראש על העזרה. מערכות הפעלה בכל המחשבים הניידים: Vista. מהירות מעבדים: 2GHz+

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by elior021,

שלום לכולם. יש לי ראוטר של d-link ויש לי בעיה שהרשת שלי לא מאובטחת ושכנים שלי יכולים לגלוש דרך הראוטר שלי. ניסיתי להתקשר לתמיכה כדי שיעזרו לי לנעול את הרשת הם אמרו שהם לא יכולים לעזור לי כי לא קניתי את הראוטר מהם. אני רוצה לדעת איך אני נועל את הרשת. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/153/761.html : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=470573.0

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכם יש לי בבית 2 נקודות גישה אחד פועל על תקן n והשני עובד על תקן g הם רחוקים אחד מהשני מרחק של 40 מטר בערך. כאשר אני נכנס למחשב שלי ומעתיק קובץ דרך הפאלפון (גלקסי 4) אני מקבל שגיאת "אימות" כאשר אני בתזוזה מנקודה אחת לשניה והעתקת הקובץ נכשלת זאת אומרת שאני מתנתק מהרשת וצריך להתחבר ידנית שוב. שני הנקודות גישה עם אותם ההגדרות כאשר נקודה אחת פועלת על ערוץ 1 והנקודה השניה על ערוץ 2. מה לפי דעתכם לא תקין? למה אין מעבר תקשורת שוטף מנקודה אחת לשנייה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by alexsork,

אהלן, הגיע אלי היום מודם נתב D-Link N 2760, חיברתי ליצאת ה-USB שלו הארד דיסק חיצוני. בשני מחשבים שעליהם יש XP ו-VISTA, בלי שום בעיה ראיתי את הכונן, כשהקלדתי בשורת החיפוש ב-WIN 7 לעומת זאת אני נאבק יום שלם ולא מצליח. בדקתי הרשאות בדקתי קבוצת עבודה הכל אמור להיות בסדר, וכלום. יש רעיונות?

18. Started by hararim,

שלום לכולם. הציעו לי מבצע טוב על אינטרנט של אורנג. השאלה שלי היא אם מישהו פה התנסה בשירות שלהם? אם יש בעיות באינטרנט או שעובד טוב?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shay33,

: תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by edenbd,

שלום. התקשרו אליי היום מהוט והציעו לי לעבור ל100 מגה בייט (כיום יש לי 12 מגה) והבנתי שבמעבר כרוך בהחלפת המודם והראוטר להוט בוקס של הוט. דיפדפתי קצת באינטרנט וראיתי שיש עם זה המון בעיות של ניתוקים, גלישה איטית וכל מיני בעיות כאלה למיניהם (כרגע האינטרנט עובד מצוין ללא ניתוקים וכו..) רוב הדברים שקראתי נכתבו די מזמן ולא הצלחתי למצוא ביקורת מהזמן האחרון האם הם שיפרו דברים ומה התקלות של זה היום. אם מישהו יכול להגיד אם שווה להחליף והבעיות של ההוטבוקס הם קטנות או ששווה להתרחק? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום רב .. יש לי בעיה ... בבית יש לנו אינטרנט 10MB על 6 אנשים אני אישית צורך מעט תעבורה, ואח שלי פשוט שודד אותה (עם כל המשחקים שלו) בקיצור יוצא מצב ששהוא בבית, אני צריך לצפות בסרטונים ביוטיוב על 114P (כן, יש דבר כזה) וגם אז זה נתקע. נמאס לי, ניסיתי לדבר, לעשות הכל לא הולך. ניתן איכשהוא לתת לי עדיפות ראשונה בראוטר? שאם אני צריך X תעבורה, אז אני יקבל אותה, והוא את השאר, ולא ההפך? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by AMI 1,

אהלן חברים... זה התחיל לפני יומיים בערך סתם ככה באמצע היום אני נכנס לאינטרנט והוא עובד נורא לאט בצורה משמעותית ונתקע המון פעמים בעיקר כשנכנסים לתמונות או דברים דומים... ניסיתי להפעיל מחדש הסתכלתי אם יש משהו לא רגיל בחיבורי רשת בלוח הבקרה הסתכלתי על המודם אבל הכל נראה בסדר גמור אין סימן לבעיה כלשהי... יכול להיות שהבעיה בדפדפן עצמו?? אני יסביר שוב את הבעיה לוקח לו הרבה זמן לעלות, לבצע כל פעולה והרבה פעמים הוא נתקע באמצע... מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Vashu,

שלום כולם, לפני חודש אבא שלי קנה מחשב נייד, ועוד חודש אני מקבל מחשב חדש. אנחנו רוצים לעשות רשת בין שלושת המחשבים, אבל לפני זה אני צריך לברר כמה דברים אנחנו רוצים לעשות בין שני המחשבים הנייחים רשת חוטית, ולמחשב הנייד חיבור אל-חוטי בשיטת Wi-Fi. זה אפשרי? ואם כן, כמה זה יכול לעלות, ואיך (כלומר, מה צריך לקנות בשביל לעשות את זה) אני גם ממש ממש לא מבין ברשתות, אבל לפי מה שקראתי, אני רוצה ראוטר, וסוויץ'. אם תוכלו לתת לי המלצות למוצרים (כרטיסי רשת, סוויץ' וראוטר) שאתם יודעים שטובים ומחברות טובות. אה, ואני נוטה להעדיף לרשת החוטית את התקשורת של ג'יגה את'רנט. תודה מראש לכל העוזרים ^^

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by alpy,

אהלן אני עובר לבניין חדש של שלוש קומות (היה פעם מרכז קליטה), אני מעוניין לחבר בו 3 מחשבים, אחד בכל בקומה, לחיבור אינטרנט. בעיקר חשוב לי להצליח לגלוש באינטרנט - הורדות, מוזיקה,] וכאלו.. פחות חשובה לי היכולת להעביר קבצים בין המחשבים, יהיה נחמד אבל זאת פחות המטרה. כנראה שאקח חבילת גלישה של 5mb download, ולא בדקתי עוד איזה קצב upload לבחור.. חשבתי על המפרט הבא על תקן 802.11g: נתב אלחוטי: נתב אלחוטי EDIMAX BR-6204Wg לפי זאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 בערך 180 ש"ח כרטיסי רשת שאקנה בשביל שלושת המחשבים: Edimax EW7128G X 3 לפי זאפhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=403089 בערך 80 ש"ח לאחד רציתי לדעת: 1. האם בחרתי רכיבים טובים - זולים יחסית, אמ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, ברשותי רשת ביתית אלחוטית והכל תקין (כמעט). ברשת שני מחשבים, אחד המחובר ישירות לנתב ואחד שמוחבר אליו דרך כרטיס רשת אלחוטי. עכשיו, יש שיתוף אינטרנט בהם, אך איך אני עושה שגם יוכלו לשתף את הקבצים, אך ורק הם? ממה שהבנתי פותחים תיקיה, מבטלים את "השיתוף הפשוט" ונכנסים עוד פעם למאפיינים אבל מה עכשיו אני עושה בהרשאות ואיך אני מוצא ת'מחשב השני ברשת? ואם זה לא ככה בבקשה תסבירו לי איך זה. שאלות נוספות והן: - האם יש הבדל משמעותי בין כרטיס רשת עם כניסת USB לבין כרטיס מובנה? - ברשת שלי, כששני המחשבים משתמשים במשאבי הפס הרחב הן זה במשחק רשת או בגלישה יש איטיות וקטיעות רבים.. איך אני מונע את זה? - האם יש השפעה שכרטיס הרשת והנתב אינם מאותו ייצור חברה? תודה לעונים והמשך יום נעים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים