עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by NotAvailable,

שלום לכולם, אולי אני קצת פרנואיד אבל היום קרה משהו שמאוד הטריד אותי ואני לא מצליח להשיג עליו מידע, אני מאוד מקווה ואעריך אם אתם תוכלו לעזור לי. יש לי חומת אש של קומודו והיום היא פתאום הציגה התראה של היישום "System", והיה כתוב שאני עומד לקבל חיבור ממחשב אחר. הייתי בשיחה בסקייפ והייתי מחובר להמאצ'י כך שאני מאמין שהיו לי חיבורים פעילים ממחשבים אחרים, אבל זה קרה סתם ככה באמצע, אחרי שכבר דיברתי בעבר הרבה בסקייפ וגם הייתי מחובר להמאצ'י והודעה שכזאת מעולם לא הופיעה. לא ידוע לי על שינויים שבוצעו באותו הזמן שיכלו לגרום לזה לקפוץ פתאום. על פי הרישום של קומודו, בהתחלה החיבור היה מ-IP שאני לא מזהה, וה-IP של היעד הוא ה-IP של המאצ'י. לאחר מכן זה הגיע ברוב המקרים מה-IP של ניהול הראוטר (…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dvur12,

היי, מכונה ווירטואלית פתחתי על ידי VirtualBox והתקנתי בה Ubuntu. המכונה הראשית מותקנת WIN7 - Firewall disabled כאשר אני מנסה לשלוח Ping מהמכונה הראשית למכונה הווירטואלית אני מקבל Time-Out. רציתי לדעת למה בעצם אני מקבל Time-out ולמה כאשר אני שולח Ping מהמכונה וירטואלית למכונה הראשית דווקא אני כן מקבל תגובה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by nafroman,

אנשים תעזור לי לקבוע אם הוא באמת הלך קפוט.. מדובר בראוטר Level One WBR3406TX הממצאים כרגע: אין אינטרנט דרך הראוטר ..בעוד שבחיבור ישיר של המודם למחשב כן יש. ניסית הוצאה מהחשמל ל5 דקות (גם של המודם וגם של הראוטר) ... עדיין כלום, כאילו הוא לא מצליח לחייג - זה מה שאני מבין מהלוג שלו. מה גם שלמרות שנתקתי את החיבור הקווי בין אחד המחשבים לראוטר..עדיין הנורה עם המספר שלו בראוטר דלוקה..כאילו הוא מחובר (מוזר ביותר) מה אתם אומרים? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Alon_Solo,

במחשב נייד מהשנים האחרונות זאת לא בעיה - פשוט מחכים שמערכת ההפעלה תעלה והכל קורה אוטומטית. הבעיה שבמחשבים נייחים אין כרטיסי רשת אלחוטית כסטנדרט. אולי אני רק אקדים ואומר שאני גר עם שותף שלו יש אינטרנט. מבדיקה שעשינו מול הספק הומלץ לנו על נתב אלחוטי ולא על נקודה פרטית לכל אחד (אם אתם יודעים אחרת - זה הזמן לשתף ולהסביר למישהו שלא בדיוק שפיץ בתחום). אני רק נכנסתי לדירה ומעוניין לרכוש מחשב חדש שידע לתמוך ברשת אלחוטית בשביל שכל עניין הנתב בכלל יהיה רלוונטי. המחשב שאני קונה יהיה מבוסס AMD ולוח האם יהיה ככל הנראה עם צ'יפסט של 780G. ראשית אני רק רוצה לוודא סופית שאין תמיכה o\b ל-WLAN ב-chipset ובהנחה שלא לשאול כבר עכשיו אם הרכיב הבא ייתן לי מענה: כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW7128G P…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. האם אפשר במחשב אחד להוריד קבצים אבל שישתמש באינטרנט שמחובר עם כבר הרשת וגלישה תשתמש ב WIFI?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by orenhe,

שלום, אני מאוד מרוצה מראוטר wrt54gl של לינקסיס שיש לי כרגע, אבל לבית הוריי אני מחפש משהו באותה רמה, רק שיהיה בו חיבור USB, בעזרתו אוכל לשתף מדפסת. נשמע כל כך בסיסי! ויחד עם זאת אני לא מצליח למצוא מוצר כזה בארץ. מישהו מכיר? (עוד יותר נחמד יהיה אם אוכל גם לחבר דיסק קשיח USB, ואז לשתף קבצים, אבל אני יכול לוותר על זה) תודה אורן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני רוצה לשדרג את ה1.5 שלי לבערך 3 אבל אין לי כוח להתקשר עכשיו ולהתייבש בטלפון אצל הוט ו014 מישהו שידרג לאחרונה ויודע מה המחירים של החבילות? אין לי בעיה גם להתחיב

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by kobi10,

מישהו יודע האם הראוטר הזה תומך בשמות משתמשים שיש להם סיומות כגון סולמית?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. האצת האינטרנט בחינם http://www.metacafe.co.il/watch/370990/how_to_accelerate_your_internet_for_free/ מדריך וידאו שצולם על ידיי פועל(הגברתי את ההורדה שלי מ190 ל220 ואת ההאלעה מ16 ל21-זה מה שהספקתי לבדוק) אז קיצור תגיבו ותגידו מה התוצאות שלכם לא ידעתי איפה לפרסם את זה אז אם זה לא המקום להעביר בבקשה תהנו

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by XpHunTeR1,

מה צריך לקנות בשביל רשת חוטית בין שני מחשבים בקומות שונות? (חדר מתחת לחדר) וכמה זה אמור לעלות? האם זה מסובך להתקין רשת כזו? (אחרי שמחברים את מה שצריך) אם אני רוצה להעביר חוטים דרך החשמל, דרך איפה בדיוק מעבירים את החוט ומאיפה הוא אמור לצאת? (בקיר..) כמה זמן עבודה זה? (בשביל מישהו מוסמך להעביר את החוט דרך הקיר) תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by wooper,

שלום יש לי רשת בין 2 מחשבים בלי הצפנה עכשיו אני מנסה לחבר את הלפטופ לרשת אין בו חומת אש ויש את הnetwork adaters ב devive manager שם הwireless זה intel pro wireless 2200 bg network connection הכרטיס מופיע ב חיבורי רשת ומסומן ב x שלא מאתר רשת אלחוטית

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום. יש לי AP של dlink (dap-1360 וראוטר dlink 6740u. הראוטר עובד מצוין (יחסית לראוטר של בזק) גם הרשת האלחוטית שלו עובד מצוין. חיברתי לו AP של dlink וזה עובד מעולה (קליטה מעולה בין ממד לחדר רגיל ועובד אש) הבעיה זה הרגע שהראוטר שלי עושה איתחול הap לא מתחבר ניסיתי כל מיני דברים (אם כמה שאפשר בממשק המוגבל של הap) וזה לא מצליח ליצור חיבור מחדש רק אחרי שאני מאתחל את הap זה מתחבר תקין אני כבר התייאשתי מזה אם למישהו יהיה פתרון אני אודה לו מאוד!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by infernus,

שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי שיהיה ברמה גבוה יחסית, שתהיה לו קליטה טובה ושיתמוך ב5GHZ, התקציב הוא 200+-. כרגע אני משתמש ב DLINK 140DWA, שלא כל כך מצליח לקלוט את האינטרנט -2 פסים מתוך 5 מצאתי כרטיס רשת אחד שנראה שיהיה טוב בשבילי: http://www.alfa.com.tw/products_show.php?pc=67&ps=23 מה אתם אומרים עליו? אשמח לעוד הצעות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by DrStyle,

שדרגתי לאינטרנט 30MB, והורדתי כבר יותר מ50GB אני כמעט בטוח.. עכשיו רציתי לשאול אם הם יכולים לחייב על זה ביותר? או משהו אחר שהם יכולים לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by alias,

יש לנו בביצפר חסימת אתרים כדי שלא יכנסו לכל ה.... הקיצר הביצפר די דפוק אז הוא חסם כמעט את כל האתרים (כולל ואאלה וכד') הקיצר רציתי לדעת אם יש דרך לעקוף את זה?? קוראים לתוכנה מורשת זה לא תוכנה שמותקנת על המחשב זה פשוט (אין לי מושג) הנה האתר שלהם http://www.moreshet.co.il/

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by CybeR_CoM,

אתמול התקינו אצלי הוט וגם אינטרנט בכבלים. עד עכשיו הייתי משתמש ב ADSL של נטוויזן עם ראוטר DLINK 624+ (הכל דרך כבלים לא אלחוטי) והכל עבד מצויין מאחר וידעתי איך להגדיר את הראוטר שיחייג אוטומטית לנטוויזן. עכשיו אני לא יודע מה ההגדרות בשביל החיוג לכבלים, אני מחובר דרך אינטרנט זהב ומצאתי באיזשהו מקום מידע שאומר לי שאני צריך תמיכה ב L2TP בראוטר בשביל חיוג אוטומטי ואין לי תמיכה כזאתי. אני אשמח לקבל מידע נוסף על איך להגדיר את הראוטר שיבצע חיוג אוטומטי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הי , לאחר כשנה ללא תקלות ב"בזק בנלאומי" עברתי בשבוע שעבר מספק "בזק בנלאומי" לספק "אקספון" . לאחר הנתוק מבזק בנלאומי וחיבור לאקספון והגדרת המודם ראוטר ע" נציג תמיכה של אקספון , האנטרנט הקווי והאלחוטי עבד תקין אך לאחר כל שעה-שעתיים הנורית של DSL במודם-ראוטר(דגם 6850NU של בזק) דולקת קבוע ואין אנטרנט ואף לא ניתן לגשת לדף של המודם ראוטר בכתובת 10.0.0.138 . רק ריסט מתח לראוטר יוצאת ממצב זה ולאחר מכן יש אנטרנט. לאחר שיחה עם מספר נציגי תמיכה טכנית מאקספון (התמיכה אך ורק שלהם) ובדיקה של קונפיגורצית ההגדרות בראוטר הם טענו מספר סיבות : בהתחלה טענו שזה פילטר או כבל ושצריך להחליף אותם . טענה נוספת היא שהתקלה היא במודם-ראוטר של בזק מאחר וגם שאין אנטרנט לא ניתן לגשת לד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. דברים שעלי לדעת מראש ? אזהרות ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לחברי הפורום, יש לי מחשב במרתף שתמיד התחבר לאינטרנט דרך מתאם רשת אלחוטי שהתחבר לנתב בדירה שלי שמעל. הוט החליפו לי עכשיו את הנתב לסיבים אופטיים ואין יותר אות במרתף. לציין שהטלפון ומחשב נייד נוסף מתחברים ללא קושי ומראים על אות חזק. אשמח לעצות, בשורות טובות לכולם.

20. אני מחפש היכן לאחסן את האתר שלי, ואשמח לקבל המלצות ממי שהתנסה בחב' שמחיריה זולים וגם נותנת שירות מעולה והשרתים שלה מגיבים במהירות וללא נפילות. אקווה שאין אלה דרישות מוגזמות מידי...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, רציתי לדעת אם המודם השחור של HOT (מודם מוטורולה?) הוא בעצם כמו כל מודם רגיל וגם איתו אפשר להתחבר לאנטרנט?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. או שהוא לא שווה את הכסף?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by אוריפ,

לאחרונה חוויתי התנתקויות באינטרנט וברשת. זה בטוח בא מהראוטר מפני שאני אפשר גם לגשת למחשבים אחרים. מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מחובר ב Adsl דרך בזק בינלאומי 750k לאחרונה שמתי לב כי מהירות ההורדה מאתרים ירדה לכ 40k-50k בשנייה מקודם זה היה בסביבות ה 80-90, מאתרים כמו מייקרוסופוט. כשהתקשרתי לתמיכה הטכנית, ביקשו שאני אוריד קובץ מאתר של בזק בינלאומי הורדתי על מהירות של 90k, אך מאתר של מייקרוסופט לאחר כדקה הורדתי בסביבות ה 40-50 מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ברגע ששידרגתם את המודם הDHCP שלו מופעל ואתם יכולים להגיד את המחשב "להשיג אוטומטית" את הIP ואז המודם מקצה לו לבד ונותן לו לבד GATEWAY, SUBNETMASK וגם את הDNS! ברגע שפירמטתם לא צריך להגדיר אותו!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים