רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
יו"ר ה-FCC, המקבילה האמריקאית למשרד התקשורת, החליט להגדיל את מספר הערוצים לשימוש בתדר 5Ghz. ואצלנו? הצבא, משרד הבטחון, משרד התקשורת ומשרד האוצר ממשיכים להתקוטט - ואנחנו האזרחים תקועים עם 5Ghz נכה וצולע. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3065
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז יש לי את הראוטר הנ"ל שהוא גם חייגן במחשב אחד והכל פועל בו כראוי. במחשב שני יש לי כרטיס רשת אלחוטי DLINK DWL-G520 שלא פועל כאשר יש ביניהם מרחק שכבר ראיתי גדולים ממנו שעובדים (הבדל של קומה בבית פרטי). כשאני שם את שני המחשבים צמודים הרשת עובדת ויש קליטה אבל כשאני מחזיר את המחשב עם הכרטיס האלחוטי אין קליטה וזה פשוט לא סביר. יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה, בכמה ימים האחרונים החלה תופעה מוזרה אצלי, של התנקויות פתאומיות ככה סתם, בלי שום סיבה. התנתקות, הכוונה שאיקון החיבור (שני המחשבים) עף משורת המשימות במהירות והחיבור נופל. לאחר ההתנקות שאני מנסה להתחבר מחדש, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Error 651: The Modem (Or Other Connecting Device) Has Reported An Error. אין באפשרותי להתחבר מחדש, אלא רק לאחר שתי דקות של המתנה. החיבור שלי הוא ADSL והספק הוא 012.Net הספקתי כבר לדבר עם התמיכה וכמובן כמו תמיד הם לא יודעים במה מדובר, לא יודעים מה להגיד, מחפשים תירוצים, מאשימים את בזק וכו'. לכן, אני פונה אליכם ;D אודה לכם אם תעזרו לי :saint:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לחבר ראטור של edimax למחשב הנייח שלי כדי שאני אוכל גם לגלוש דרך הסלולר על wi fi האם זה מספיק שאני מחבר את הראוטר לחשמל או שאני צריך לחבר כבל מהראוטר למודם של המחשב ומהמודם לחבר כבל לראוטר? והאם אני צריך להגדיר משהו במחשב? תודהעל שיתוף הפעולה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי הוטבוקס של הוט וכמעט כל יום יש לי איתו בעיות של ניתוקים וגלישה מאד איטית. שמעתי שאפשר לקנות ראוטר ולחבר אותו להוטבוקס וזה יכול לפתור את כל הבעיות. האם זה נכון? ואם כן - איזה ראוטר לקנות? האם זה שווה את המאות שקלים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי רשת ביתית קטנה המורכבת ממחשב נייח אליו מחוברים כל כונני הרשת (כונן פנימי ועוד אחד חיצוני), המחובר באמצעות כבל לראוטר אל-חוטי (BR-6204 של EDIMAX). ומחשב נייד המחובר לרשת אל-חוטית. הגדרתי במחשב הנייח מספר תיקיות וכוננים שיהיו משותפים והכל עובד בסדר. הבעייה היא שכעבור 15-30 דקות עבודה (או אפילו בלי עבודה בכלל) הרשת הביתית מתנתקת (האינטרנט ממשיך לעבוד כרגיל- מודם כבלים שמחובר ישירות לראוטר) ואני לא יכול לצפות במחשב הנייד בכוננים מהמחשב הנייח. הבעייה נפתרת רק לאחר הפעלה מחדש של המחשב הנייח מודה לכם מראש על העזרה יובל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן ובתחום.. יש לי מודם Hotbox ונתב TPlink WR841ND . ניסיתי לחבר את הנתב כ AP באופן אלחוטי לפי המדריך הזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הבעייה היא שלא ניתן לקבל IP מהנתב TPlink . כנראה שיש בעייה עם ההגדרות. לא כל כך ברור לי היכן מגדירים את הנ"ל ב HotBox : ברשימת כתובות ה-MAC של אלמנטי ה-WDS, המופיעה במסך ההגדרות האלחוטיות של הנתב הקיים, יש לרשום את כתובת ה-MAC של הנתב החדש. באופן זה ייווצר קשר הדדי בין הנתבים באמצעות כתובות ה-MAC שלהם." אשמח לעזרה פרטי ה HotBox [TABLE] [TR=bgcolor: #CCCCCC] [TD]Standard Specification Compliant[/TD] [TD]DOCSIS 3.0[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #CCCCCC] [TD]Hardware Version[/TD] [TD]1.0[/TD] [/…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כיום רשת קווית, אני מעוניין להעביר אחד המחשבים למקום שאין קו. יש לי ראוטר אלחוטי N ("סמארט-בוקס" של אוראנג') מעוניין לשמוע המלצה על כרטיס או התקן, מה עדיף PCI או USB או משהו שמתחבר לכרטיס רשת ? המקום של המחשב יהיה חדר מעל חדר הראוטר, האם יש סיכוי שיעבור ? האם יש חנות שמוכנה לתת לבדיקה כרטיס אלחוטי לפני שקונים ? בתודה, shenig
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקשר בין 2 מחשבים שברשותי..להלן המפרט של שניהם (חלקי): מחשב1 - נייח: HTPC 2.8GhZ 1GbDDR2 80Gb GeForce2 כרטיס רשת רגיל + יציאת FireWire מחשב2 - נייד: Asus 1.6GhZ intel Atom 1GhZDDR2 160Gb כרטיס רשת רגיל + WiFi לחדר שלי בבית מגיע רק כבל אחד מהראוטר שכעת מחובר למחשב1 ומספק לו אינטרנט (דרך הכרטיס רשת הרגיל) וברצוני להגיע למצב ששני המחשבים יריצו אינטרנט במקביל ויהיו מרושתים ביניהם.. נכון שאפשר לעשות את זה ע"י התקנת עוד כרטיס רשת באחד מן המחשבים אבל פתרון זה לא רלוונטי כי אין לי סלוטים. מהו הפתרון היעיל ביותר לעניין (והחסכוני), בהתחשב בכך שבנייח יש גם FireWire ובנייד WiFi??
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת של שלום!. קיבלתי מחשב חדש Lenovo X1 אשר מגיע עם אפשרות להכנסת סים של חברת סלולר והתחברות לאינטרנט DATA בדיוק כמו מודם סלולרי חיצוני רק שהוא מובנה במחשב, ניסיתי ושיחקתי עם ההגדרות ולא הצלחתי להבין איך אני יוצר את החייגן ומתחבר לאינטרנט דרך המודם הסלולרי הפנימי. המערכת הפעלה היא חלונות 7 פרו. הסים של חברת אורנג'. אודה מאוד לאנשים שיקדישו מזמנם על מנת לעזור לי לפתור בעיה זו, תודה, עדי.!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ספק: אינטרנט זהב בכבלים (תבל דיגיטל). מהירות: 1.5MB מודם: TERASYON TJ 715X רשת: אין, יש רק מחשב אחד מערכת הפעלה: XP PRO בפורום תמיכה טכנית, במהלך אחת מההודעות שלי שם, עלה הנושא והמליצו לי לעשות חייגו לבד במקום להורידש את החייגן של אינטרנט זהב. נתנו לי קישור למדריך הזה: http://www.cables.org.il/cable-vpn/vpnxp.html קראתי את המדריך, ויש שלושה דברים שלא הבנתי: ) הספק שלי הוא אינטרנט זהב. אז איפה שאני צריך לרשום את שם הספק אני צריך לרשום INTERNET ZHAHV?? 2) אני צריך לרשום את "שם המחשב המארח", כתובת הספק או משהו כזה. אז ברשימה שיש שם אם כתובת לאינטרנט עפ ספק אינטרנט זהב בכבלים, יש רק את זה שהוא L2TP (יש לי L2TP נדמה לי): lns.inter.net.il. לרשום אותו? אם לא אז מה לרשום? 3) השם …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי ראוטר חדש Linksys WRT54G ואני מחובר לכבלים בחיבור L2TP. הגדרתי את החייגן עם ה-IP של שרת ה-L2TP של ברק ואני מצליח להתחבר (הראוטר מקבל כתובת IP של ברק, לא 172). אבל אני לא מצליח לגלוש באף מחשב. אין פינג לאף שרת, אפילו לא ל-DNS של ברק. אני רואה רק את הרשת הפנימית. ניסיתי לעדכן את ה-firmware לגרסה הכי עדכנית שיש באתר של linksys אבל עדיין. כלום. מישהו נתקל בבעיה דומה או הצליח לפתור אותה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני גר בבניין מרובה דיירים, ואנחנו מעוניינים לרכוש חבילת אינטרנט אחת בקצב מהיר שתשמש את כל דיירי הבניין (שהרי אף אחד לא באמת מנצל את רוחב הפס שלו במלואו) - איך ניתן לעשות את זה? והאם זה לא חוקי באופן כלשהו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי ראוטר של חברת אדימקס דגם BR-6524n הממוקם בסלון של הבית. בחדר של אחותי (הנמצא רחוק מהסלון) ישנו סטרימר אלחוטי של אקסטרימר עם אנטנה (כן יש לו כניסה קווית אבל אין אפשרות להשתמש בה כי אין נקודת רשת בחדר הזה והוא חייב להישאר שם- אני מודע לחסרונות). הקליטה של הרשת האחלוטית בחדר של אחותי קיימת אך בעוצמה נמוכה וכתוצאה מכך הסרטים שהיא מפעילה בסטרימר נתקעים כל מס' שניות (Buffering). בהנחה שלא ניתן להזיז את הראוטר או את הסטרימר ממקומם, כיצד ניתן להגביר את הקליטה בחדר של אחותי (היכן שממקום הסטרימר) מבלי לפגוע במהירות הרשת ע"מ שהסרטים יתנגנו באופן חלק ורציף? רק לשם הבהרה, כאשר אני מחבר את הסטרימר קרוב לראוטר הסרטים מתנגנים חלק ולכן אני יודע כי מהירות הרשת עצמה מס…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לתוכנה שמאפשרת לחפש רשתות אלחוטיות ולדעת על איזה תקן הן משדרות. אני כרגע עובד עם WIRELESSMON, אבל היא לא בדיוק אומרת על איזה תקן הן משדרות. אז אשמח להמלצות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, יש לי בדירה גם חיבור ADSL וגם תשתית של כבלים. אני מחובר דרך בזק בינליאומי ו-ADSL. בשגתי מודם כבלים ישן מחבר וניסיתי לחייג לבזק בינלאומי עם השם משץמש והסיסמא שלי מהמחשב הנייד שלי עם המודם כבלים במקביל לחיבור שיש לי דרך ADSL. הקטע המצחיק הוא שזה עובד. האם זה חוקי לדעתכם? מה הסיכוי שהם יעלו עלי? 8) תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי רשת אלחוטית בבית ,הנתב: edimax 6204wg ,ויש לי מחשב נייח בחדר ליד שעליו מותקן כרטיס אלחוטי תקן USB של TENDA ,אוקיי אז הכרטיס רשת הזה די זבל, המהירות שם איטית מאוד, הרבה פעמים הוא קורס יש הצעות איך לשפר את הקליטה, או שפשוט לקנות כרטיס רשת אחר? המהירות אינטרנט 10MB הספק בזק.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש דרך לחבר שני מחשבים לאינטרנט, כל אחד דרך השקע בקיר שלו, כלומר בלי חיבור חוטי או אלחוטי בינהם ? (אני לא חושב שאפשר למען האמת..) או שהדרך היחידה זה לקנות ראוטר? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, אני עובד עם המודם של האלקטל כראוטור. עכשיו כתוצאה מזה יש קצת בעיות רגילות של אירוח משחקים וכו'. כעת רכשתי וובקם ואני רוצה לבצע שיחות ועידה באמצעות ה NetMeeting . הבעיה היא שאני נראה ונשמע אבל לא רואה ולא שומע. עכישו כפי שראיתי באחד מן המדריכים של השינוי ניתן להגדיר ב NAT את הפורטים לאיזה כתובת אייפי הם ייעודו אז אם מישהו יודע את הפורט של הנמטינג אני מאמין שזה יוכל לעזור. ניסיתי להגדיר את ה DEFSERVER ב NAT לאייפי של המחשב, אבל גרונישט - זה פשוט מנתק את האינטרנט בכל העמדות.... שחף
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אז יש לי בעיה כל בערך 2-3 שעות הרשת קורסת. משהו מוזר ביותר. נניח אני רואה סדרה בפופקורן , ואני בא להעביר פרק אני כבר מרגיש שנפל האינטרנט. עכשיו הבעיה היא כזאת,הראוטר מראה כאילו הכל בסדר. (כל הנורות דולקות) אבל אי אפשר לגשת לשום אתר או לעשות שימוש כלשהוא באינטרנט. בהתחלתי חשבתי הוא מתנתק לי לבד מהספק , אז החלטתי לבדוק את זה. ניסיתי לגשת לאתר של הראוטר בכתובת 10.0.0.138 ואפילו לזה אי אפשר לגשת. משמע אין לי אפשרות לעשות כלום אלא אם אני מאתחל את המחשב. וזה לא פיתרון. פניתי לספק שלי- בזק בינלאומי והוא הפנה אותי לתשתית בטענה שהוא לא רואה שום בעיה. דיברתי עם התשתית - בזק, טען גם הוא שהוא לא רואה משהו מיוחד אבל אולי הפתר…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. כחלק מתוכנית שדרוג התשתיות בבית שלנו (החלפת החיווט מ-CAT5 עתיק ל-CAT6, סוויצ'ים חדשים ומודם חדש שיחליף את ה-Aztech 600N העתיק) אני רוצה לרכוש ראוטר חדש. עד כה, הסתפקנו בראוטרים זולים, בטווח ה-100-150 ש"ח. אבל יש גבול למה שאנחנו יכולים לבקש מראוטר כזה. אני צריך ראוטר שיוכל להחזיק תעבורה של שלושה מחשבים חוטית (במינימום) ולפחות עשרה מכשירים באלחוטי. הבית הוא בית פרטי, ולכן צריך להיות דגש על טווח. לא הכל יהיה מחובר ישירות לראוטר כמובן, יש לנו בבית השחלות אל סוויץ' בארון תקשורת בנפרד וישירות לראוטר יחוברו הסוויץ' (דרך כבל בקיר) ואולי אפל TV הראוטר יהיה ממוקם בסלון, במרחק טוב מרוב הצרכנים, ככה שתדר 5 גה"צ יוכל להיות מנוצל (יש לנו מספר מכשירים תומכים) ויצטרך להגיע לקומה על…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לרשת אלחוטית של 2 מחשבים ... בקיצור זקוק לראוטר טוב שיעשה את העבודה... אצלי בבית יש לינקסיס שהם ממש טובים ... אבל גם יקרים אני זקוק לראוטר זול יותר איך EDIMAX ? ואם הם איזה דגם כדאי ומאיזה דגמים בשוק בכלל כדאי להיזהר ...?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. למי שקרא את הת'רד הקודם החילפו לי כבר את הכרטיס שלא עושה בעיות. המצב נורא פשוט..... רשת אלחוטית של שני כרטיסי רשת. אני עובד עם השיתוף של XP. בלי פירוול המהירות זהה אפילו במחשב המשני... אין לי טענות על מהירות הרשת האלחוטית. אבל עם פירוול, ולא מזה איזה, לא עולים אתרים. יש פינגים מצויינים שאני בודק (20ms) אבל האתרים פשוט לא עולים...... ניסיתי את NORTON PERSONAL FIREWALL, ZONE ALARM PRO, KERIO, SYGATE..... וגם ניסיתי בחלק מהם לעשות הגנה ממש ממש מינימלית וזה לא עזר. למה הפירוולים רעים אלי? אולי להסתפק בפיירוול של אקס פי?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, עד אתה הייתי בהוט ומערך המצלמות של הבית היה מחובר דרך מכשיר מקליט של HIKVISION דרך הממיר של הוט שתפקד גם כראוטר. ה-i.p של המקליט נקבע ל-192.168.1.100 והגישה היתה דרך פורט 8000. עברנו עכשיו לסיבים של בזק ויש לנו ראוטר חדש TP-Link AX20 WiFi 6 Dual Band Archer AX1800. הענין הוא שאני לא מצליח לגשת למכשיר הקלטה ושמתי לב שתחום הכתובות שהוגדר ב-DHCP הוא 192.168.0.1-192.168.0.249 וה-IP של מכשיר ההקלטה לא נמצא בטווח הזה. האם אני יכול לשנות את הטווח ל- 192.168.1.0-192.168.1.249ואז מכשיר ההקלטה יהיה בתחום? האם במצב כזה ה- DEFAULT GATEWAY עדיין יישאר 192.168.0.1? אגב, אין לי שום מכשיר בבית עם IP קבוע, כולם מבוססים DHCP. תודה על עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-