עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. טוב שלום, יש לי כמה שאלות בנוגע לראוטר Asus am604g 1. יש לי ראוטר Asus am604g למחשב הנייד, שמחובר דרך קו הטלפון [כמו החוט של הטלפון] ובעצם משדר למחשב הנייד. יש לי גם מחשב נייח בחדר, שיש לו מודם בנפרד מהראוטר [רשת אחרת, ספקית אחרת..], השאלה היא האם אפשר על המחשב הנייח שיהיה גם מודם [חברה וספקית אחרת..] וגם אם נגיד אני לא מחובר לאינטרנט [דרך המודם] אוכל לקבל שידור ואפשרות להתחברות דרך הראוטר שבסלון ליד הטלפון. [שמשדר גם לנייד.] ?? 2. יש לי Asus am604g עם מהירות 1.5 מגה, מחברת בזק. כמה יעלה לשדרג ל 2.5? 3. איך מצפינים את הרשת בראוטר Asus am604g כדי שאחרים באיזור לא יוכלו לנצל את רוחב הפס..? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by miycel,

היי חברים, אני מתקין בבית רשת סיבים אופטיים במהירות 1Gb של פרטנר עם המודם הזה נתב Technicolor DGA2232, ובגלל שאני לא יודע אם הוא טוב ומכסה את כל הבית בגודל של 100 מ' אני מעדיף להגדיר אותו כמודם בלבד ולרכוש ראוטר איכותי. באתר של KSP מצאתי את הדגם הזה: ראוטר D-Link 802.11ac Wireless AC2100 Dual Band DIR-2150, מבקש חוות דעת האם שווה את המחיר של 350 והאם קיימת חלופה יותר משתלמת. כמוכן אני מעוניין לרכוש את הרכזת הזאת: מתג TP-Link TL-SG1008D 8 Ports 10/100/1000Mbps ב89 ש"ח בשביל רשת קווית בבית. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by maverick,

האם ישנה תשובה למידת הקרינה הא"מ הנפלטת מראוטר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ScreameR,

אם אני כותב את האייפי החיצוני שלי בשורת הכתובת בדפדפן אני מגיע לעמוד הכניסה להגדרות הנתב, יש מצב שהוא פתוח לעולם? אם כן, איך אפשר לסגור את זה שהוא יהיה נגיש רק מבתוך הרשת?

5. Started by NoamG990,

אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש ראוטר משולב מודם שיתאים לתשתית של בזק עם מהירות של 15-40 Mbps (זה המקסימום שאני יכול לקבל באיזור שלי). הבעיה שאני לא כל כך מבין בזה והייתי רוצה לקבל חוות דעת והמלצות מאנשים שמבינים ויודעים דבר או שניים. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. לא מציח להתקין מודם של בזק מדגם ALE 150 USB לויסטה 64 אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דריבר עדכני אשר יעבוד על הויסטה או ימליץ על דרך חלופה אני מנוי בבזק WOW

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by edenbd,

שלום. התקשרו אליי היום מהוט והציעו לי לעבור ל100 מגה בייט (כיום יש לי 12 מגה) והבנתי שבמעבר כרוך בהחלפת המודם והראוטר להוט בוקס של הוט. דיפדפתי קצת באינטרנט וראיתי שיש עם זה המון בעיות של ניתוקים, גלישה איטית וכל מיני בעיות כאלה למיניהם (כרגע האינטרנט עובד מצוין ללא ניתוקים וכו..) רוב הדברים שקראתי נכתבו די מזמן ולא הצלחתי למצוא ביקורת מהזמן האחרון האם הם שיפרו דברים ומה התקלות של זה היום. אם מישהו יכול להגיד אם שווה להחליף והבעיות של ההוטבוקס הם קטנות או ששווה להתרחק? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני יודע שCAT6E תומך ב1GBIT החנות שראיתי באינטרנט מוכרת מאוד זול כבל של 20 מטר CAT6E עם סיכוך FTP ב50 שקל, ו2מטר אותו כבל ב9 שקל. עכשיו לי יש נתב של 100MBIT ואני יודע שאני לא ינצל את ה1GBIT האם כבל שכזה דווקא יגרום להאטה? או שאין לי ממה לחשוש? למה דווקא CAT6E? כי ראיתי CAT5E שכבר עולים יקר יותר. דיברתי עם המוכר והוא נשמע רציני והסביר לי אם היה משהו שלא הבנתי והוא אמר שהכבלים עוברים בדיקות אחד אחד במעבדה ככה שהכבלים שמגיעים אינם קרועים או משהו והם מגיעים עם קונקטורים. זה המוצר: http://direct-pc.net/products/152329 מה אתם אומרים האם כדאי לבצע את העסקה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by DanDan10,

שלום לכולם. אני רוצה להעביר קבצים גדולים (500 מגה) למחשב של חבר שלי. שנינו מחוברים לאינטרנט המהיר, איזה דרך תהיה הכי מהירה? אם יש תוכנות שנועדו להעברת קבצים בין שני מחשבים מרוחקים שמישהו מכיר?. תודה מראש. דן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני עובד על WINDOWS 7 ויש לי עוד 2 מחשבים עם XP שלושת המחשבים מחוברים דרך ראוטר כל המחשבים רואים אחד את השני אבל משום מה ממחשב עם XP אני לא יכול להכנס לתיקיות שנמצאות על 7 כותב לי שאין הרשאות. מה 7 אני יכול להכנס לכל מחשב בלי שום בעיות הXP רואה את המחשב שנימצא על 7 וניכנס אליו אבל לתיקיות שרואים שם שהם משותפות אי אפשר להכנס אי הרשות מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by I_S,

אני מחובר ל-Adsl ואני נמצא רחוק מהמרכזיה(יש לי פינג די גבוה),ואני רוצה לעבור לכבלים,שלפי דעתי הפינג ישתפר משמעותית.(כרגע יש לי פינג 100+ בחבילה של 512Kbps בAdsl) גם תמורת אותו כסף אני יקבל768kbps .אז לעבור או לא לעבור,מה דעתכם??? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by APT,

אני מעוניין בראוטר טוב (בעיקר עם הרבה RAM) ועדיף שיהיה חוטי. אם אין ברירה, וחייבים לקנות אלחוטי, אפשר להוריד את האנטנה שלו? או לגרום לא שלא ישדר בכלל באנטנה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by m0fo,

תאונת שרשרת אדירה בטכנולוגיה העולמית. מה שיתחיל בקריסה של מחשבי העולם יגרור אחריו את תשתיות החשמל והטלפון. בין רגע חוזרים לימי הביניים. נשמע כמו סיפור מד"ב לא מוצלח? תחשבו שוב, כי אם הבעיה תוזנח, בינואר 2038 זו תהיה המציאות. http://www.sec.org.il/main.php?show=article&id=100

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אז ככה ש לי תשתית כבלים וספקית בזק. שדיברתי עם שירות הלקוחות הם אמרו לי שזה ראוטר גרוע והוא לא מתאים לשימוש עם כבלים. עכשיו היום קניתי את הראוטר.. האם אני עומד לסבול איתו? והאם אפשר להחליף אותו לראוטר אחר?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by michaelsko,

יש לי מודם Alcatel Speed Touch Home אשר בזמנו הפכתי אותו ל-PRO והגדרתי שהמודם עצמו יחייג באופן אוטומטי. עכשיו, לאחר שעברתי לספק אחר, אני צריך להחזיר את המודם למצב שבו אני אוכל לחייג עם חייגן. תודה על העזרה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היום אני מחובר לברק ואני די מרוצה . אבל יש לי אפשרות לעבור ל 012 בחצי מחיר , וזה די מפתה אותי רציתי לדעת איך הם , בעיקר מבחינת פינגים לחו"ל יש לציין שאני יכול להיות שם לקוח VIP (אם זה משנה משהו ) אשמח לקבל עצות תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מישהוא הצליח לחדור לרשת הביתית שלי :pissed: . הרשת מורכבת מ Router חוטי + access Point אלחוטי המוגן ע"י mac address enable . נכנסתי ל router וראיתי שיש מחשב חדש ולא מזוהה שקיבל IP . משהוא יכל להגיד לי איך דבר כזה יכל לקרות?? :s05: האם הוא נכנס דרך ה web או דרך ה Access point ? איך אפשר למנוע את זה ? אם הוא נכנס לרשת יש לו גישה לסיפריות פרטיות במחשבים - איך מגנים על זה (כרגע כל המחשבים בבית כבויים)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני רוצה להתקין רשת ביתית פשוטה, התקנתי הכל במחשב הראשי, ואני בא להתקין במחשב הנייד ואני מקבל הודעה כזאת: The wizard detected that this computer belobgs to a domain. ואי אפשר להמשיך. המחשב הזה באמת מתחבר לרשת בעבודה, אבל האם זה אומר שאני לא יכול להתקין בו גם רשת בבית? אגב, מדובר בwindows XP pro בשני המחשבים. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי לפתור הבעיה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שבת שלום חברים, אני מצטרף ל-30 מגה וברצוני לוודא שכרטיס הרשת מתאים עשיתי קליק ימני על ניהול ןאז מנהל ההתקנים ומתאמי רשת- אני מקווה שזה נכון הדגם שרשום intel ® 82566d c-2 gigabit network connection האם זה הכרטיס רשת במחשב? אם כן, בקטגוריה של link speed רשום 100mbps/full duplex אם כן, הכרטיס הזה יתמוך ב-30 מגה בלי בעיות ? (15 מגה עובד אצלי מעולה) תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by gilad267,

התקלקל לי הBFOCUS RAUTER 270.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, רציתי לדעת כיצד ניתן להפעיל את האינטרנט (ADSL אם זה משנה) מיד כאשר ה-Windows (XP) עולה (או כאשר מתחבר משתמש מסוים? תודה מראש. נ.ב. (כפול) 1. מנהלים, אם יש אפשרות להמליץ למתכנת האתר לשים maxlength לשדה הנושא בפורומים, יהיה נהדר. 2. מקוה שלא טעיתי בפורום :-) סליחה אם כן.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, רציתי לדעת אם המודם השחור של HOT (מודם מוטורולה?) הוא בעצם כמו כל מודם רגיל וגם איתו אפשר להתחבר לאנטרנט?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. חיוג של מודם ADSL מכבה את המחשב עם מסך כחול מה הגורם לבעיה לפעמים שאני רוצה לקבל IP חדש אני מנתק את החיבור לאינטרנט ומחייג שוב ולפעמים לאחר כמה שניות אני מקבל את המסך הכחול של XP שסופר לי עד 100 ואז המחשב מאתחל את עצמו שוב איך אני פותר את הבעיה תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אז יש לי את הראוטר הנ"ל שהוא גם חייגן במחשב אחד והכל פועל בו כראוי. במחשב שני יש לי כרטיס רשת אלחוטי DLINK DWL-G520 שלא פועל כאשר יש ביניהם מרחק שכבר ראיתי גדולים ממנו שעובדים (הבדל של קומה בבית פרטי). כשאני שם את שני המחשבים צמודים הרשת עובדת ויש קליטה אבל כשאני מחזיר את המחשב עם הכרטיס האלחוטי אין קליטה וזה פשוט לא סביר. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. 2 המחשבים עם ויסטה מחוברים ברשת ולא מוגדר באף אחד סיסמא בכניסה כשאני מנסה להכנס למחשב הוא מבקש סיסמא (בשני הכיוונים) במחשב אחר ברשת עם xp אין כל בעיה בשיתוף קבצים אודה על עזרתכם תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים