רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
המצב שקיים אצלי היום הוא כזה (אל תשאלו איך הגענו לזה ) : בצד אחד של הבית אני מחובר לADSL (אלקטל, אם זה משנה) ואחותי גולשת דרכי (ICS). בצד שני של הבית אבי מחובר לADSL (סמסונג, אם זה משנה ). אנחנו משתמשים במודמים שונים אך באותו חשבון אצל 012, ככה שאנחנו לא יכולים להיות מחוברים בו זמנית, וזה קצת בלתי נסבל . הכוונה עכשיו היא שכולנו נהיה מחוברים דרך סוויצ', ובגלל שאני לא מבין בזה מי יודע מה, אני אבקש את עזרתכם. דבר ראשון, אם אני לא טועה, זה אמור להיות כמו בתמונה שצירפתי, תקנו אותי אם צריך. עכשיו השאלות: 1. איזה כבל (מוצלב או לא מוצלב) צריך להיות בין המודם לסוויצ' ואיזה כבלים צריכים להיות בין הסוויצ' למחשבים? האם יש הגבלת אורך? כי המחשב של אבי נמצא בצד השני של הבית. …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר ל-Adsl ואני נמצא רחוק מהמרכזיה(יש לי פינג די גבוה),ואני רוצה לעבור לכבלים,שלפי דעתי הפינג ישתפר משמעותית.(כרגע יש לי פינג 100+ בחבילה של 512Kbps בAdsl) גם תמורת אותו כסף אני יקבל768kbps .אז לעבור או לא לעבור,מה דעתכם??? תודה.
-
יש לי ראוטר של 3COM מדגם 3crwer100-75 ואליו מחובר מודם של הוט. לאחרונה התחילו בעייות איטיות נוראיות. אני מנוי לחבילה של 1.5 והרגשתי באיטיות, בדקתי את העניין אבל אני עדיין מאוד מבולבל. הכל מתבצע בחיבור קווי ולא אלחוטי. בחיבור ישיר של המודם למחשב הכל בסדר. אבל הבעיות די מוזרות. אני נעזר באתר הזה לבדיקה: http://212.179.191.175/Check1.html בחיבור ישיר של המודם למחשב כל הקבצים יורדים במהירות המקסימלית. דרך הראוטר הקבצים מהשרת של 014 ומACDSEE יורדים ב160 ומהשרת של יהו ב60 אבל זה לא מחייב, לפעמים כל הקבצים יורדים ב20KB/S. הבעיות האלו מוזרות מאוד. דברים שהתשנו אצלי זה 1. הוחלף לי מודם כי הקודם לא היה תקין, אבל אני לא חושב שזה המודם כי בחיבור ישיר הוא בסדר גמור. 2. עדכנתי גירסא לר…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יכולות להיות הפרעות או שהם לא קשורים אחד לשני? פשוט אני רוצה להחליף את הטלפון הנייח באלחוטי,תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם האנטנה הזו שווה את המחיר או שזה לא יותר מעבודה בעיניים ? אני רוצה לקלות ברמה הרבה יותר טובה בכל הבית http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7830&catid=1360 תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי,איזה מבין שתי אלה מומלץ יותר,יתרונות חסרונות והצעות אחרות,תודה אף אחד לא יודע או מכיר? http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=3COM_BUND&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=47&aff=Zap〈=he http://www.rpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=191165&depart_id=21421
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית ראוטר שהוא מחובר ישירות למחשב האישי (דרך כבל). ויש לי מחשב נייד שהוא מחובר דרך wirless לאינטרנט. איך אני מחבר ביניהם שאני יוכל להעביר קבצים מאחד לשני. הראוטר שלי הוא simens sl2 תודה ויום טוב.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אפשר לקבל מכם המלצה לרוואטר אלחוטי מבזק? מה כדאי לבקש? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ברגע ששידרגתם את המודם הDHCP שלו מופעל ואתם יכולים להגיד את המחשב "להשיג אוטומטית" את הIP ואז המודם מקצה לו לבד ונותן לו לבד GATEWAY, SUBNETMASK וגם את הDNS! ברגע שפירמטתם לא צריך להגדיר אותו!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הטלפון הנ"ל. ב- HP לא מספקים את התוכנת הדרייבר המתאימה לטלפון שלהם ממה שמצאתי באתר שלהם http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/manualCategory?cc=us&lc=en&dlc=en&document=&product=3643931 בשוטטות בפורומים נתקלתי בתוכנה הנחוצה קוראים לה HP TRAVEL PHONE v4.5 שאכן עזרה והפעילה את פוקנציות הטלפון. הבעיה היא שכנראה הגירסא מעט ישנה, וישנה איזה שהיא בעית תאימות עם Window 7 x64 וסקייפ V5.5 מכיוון שאי אפשר אפשר לחייג החוצה דרך הטלפון וייתכן שפונקציות נוספות אינן עובדות (לא בדקתי). הבהרה: הטלפון הוא פלאג-אן-פלי ואפשר להשתמש בו כאשר מחייגים דרך סקייפ, אך ללא התקנת התוכנה המוזכרת כול הפונקציונליות שלו מעבר לזה אינה שמישה. למי שיש נסיון עם הטלפון ופיתרון מהיר אני …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחודש יולי השנה פרסמתי סקירה מקיפה לגבי נתב ה-AC החדש של חברת D-Link דגם DIR-825/AC. בדיקת הביצועים של נתב זה בתקן AC העלתה תוצאות נמוכות מהצפוי ומידע על כך הועבר לחברה. לאחר שחקרה את הנושא הוציאה D-Link קושחה מעודכנת הפותרת את הבעיה. הקושחה החדשה הועברה אלי ולאחר שעדכנתי את הנתב, בצעתי בדיקת ביצועים מחודשת. בדיקה זו העלתה שאכן הבעיה נפתרה והתוצאות המתקבלות אכן עולות בקנה אחד עם המצופה. בסקירה המצ"ב מופיעה טבלת ביצועים מעודכנת. במקביל בוצעה אותה בדיקה ביצועים מול נתב AC1200 אחר (של חברת Edimax) והביצועים של שני הנתבים (המובססים על אותו SOC) נמצאו דומים מאוד. http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-825AC/DIR-825AC.htm
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באיזה מהירות מקסימלית ניתן להתחבר עם חייגן שכזה? ברשותי חיבור 16 מגה נתב לינקסיס 4200
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית של בזק, ראוטר RTA 1025W. המחשב היחידי בבית כרגע הוא מחשב נייד שמחובר בצורה אלחוטית. כמובן שעשיתי את הדברים הבסיסיים לפתיחת הפורטים: רשמתי את הפורטים המתאימים בתוכנת BITTORNADO, עשיתי לפורטים האלה PORT FOREWORD בלוח הבקרה של הראוטר, הגדרתי IP ידני בנייד, מחקתי את זון אלארם ליתר ביטחון והפעלתי את הפיירוול של XP (לא מסומנת האפשרות "אל תאפשר חריגים" ויש אישור בפיירוול לתוכנת הטורנט). למרות הכל, בביטורנט אני לא מצליח להוריד אפילו ומופיע לי סימן צהוב בתוכנה (לרוב אומר שהפורטים חסומים). גם באתר שאני מנוי בו כבר ארבעה שנים (FILELIST) כתוב שאני לא "מחובר" מבחינת פורטים. או שעשיתי משהו לא נכון, או שקווי זהב (שהתחברתי אליהם לראשונה אתמול) חוסמים פורטים של ביטורנ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מכונה ווירטואלית פתחתי על ידי VirtualBox והתקנתי בה Ubuntu. המכונה הראשית מותקנת WIN7 - Firewall disabled כאשר אני מנסה לשלוח Ping מהמכונה הראשית למכונה הווירטואלית אני מקבל Time-Out. רציתי לדעת למה בעצם אני מקבל Time-out ולמה כאשר אני שולח Ping מהמכונה וירטואלית למכונה הראשית דווקא אני כן מקבל תגובה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה אפשרי לחבר אנטנה חיצונית לכרטיס רשת אלחוטי PCMCIA? אולי רק לחלק מהדגמים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע האם הראוטר הזה תומך בשמות משתמשים שיש להם סיומות כגון סולמית?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה שסכר מתאמי ה-HomePlug נפרץ לחלוטין ועוד דגמים מעניינים מגיעים וזמינים בארץ. לפני החג העלתי פוסט על הזמינות של ה-TL-PA7020 - קיט של שני מתאמים בתקן AV1000 של חברת TP-LINK. היום, החל לצוץ ברחבי חנויות בישראל קיט חדש המכונה TL-PA8010, אף הוא של TP-LINK, הכולל שני מתאמים בתקן AV1200! למתאמים בקיט זה יש רק יציאת LAN אחת, הפועלת במהירות של 1G ועלותו - קצת פחות מ-500 שקל. מתאם זה תומך גם הוא ברשת ביתית תלת-פאזית והמהירות שהוא יספק תהיה גבוהה בכ-20% מזו של ה-PA7020. מידע נוסף על המתאמים ניתן למצוא כאן - http://uk.tp-link.com/products/details/cat-18_TL-PA8010-KIT.html
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ואהלן אריק יש לי זאטוט בבית ואני לא אוהב את הרעיון שהוא מקבל את הקרינה של הראוטר האלחוטי שלי. הראוטר כרגע נמצא בממד, וממחקר מעמיק בעניין זה ללא ספק גורם מסרטן שאני רוצה לנטרל. מעבר לאלחוט יש לי גם רשת קווית שסללתי בבית לסטרימר כך שהוא מחובר למחשב הנייח בממ"ד שיש לו את מחסן המדיה שלי. אני רוצה להחליף את הראוטר בראוטר שאני או זוגתי מסוגלים בלי להיכנס להגדרות שלו 0כלומר בלי לפתוח מחשב ולהיכנס להגדרות של הראוטר) לכבות ולהדליק את האלחוט. האם יש כזה ראוטר שיש לו סוויטצ' חומרתי שמכבה ומדליק ? לא ממש אכפת לי אם הוא לא תומך בתקן N תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי אתר Symantec, ישנה המלצה כללית לחסום את פורט 135. איש איש וסיבותיו הוא, יחסום בעזרת או לא בעזרת Fire wall אינטרנטי חינמי. אני לדוגמא חסמתי את פורט 135 בעזרת הנתב הביתי תחת קטגוריה של Ip Filter. תעיינו היטב בתיעוד המתלווה לנתב ע"מ ליישם בצורה נכונה חסימת פורטים. http://securityresponse.symantec.com/avcenter/security/Content/8205.html בהצלחה לכולם ותודה לצוות הנפלא של האתר.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך נתב אלחוטי בלי הרבה אפשרויות, רק חשוב לי שיהיה מאוד אמין וטווח קליטה גדול. ראיתי שממליצים פה על ה TP-Link TL-WR1043ND, איך הוא מבחינת אמינות? בזאפ ראיתי המלצות על LinkSys WRT54GL, האם הוא באמת אמין, מה לגבי טווח הקליטה שלו? זה אמנם לא תקן N אבל יש לו שתי אנטנות הוא יתן לי את אותו טווח כמו הTP LINK? אם יש המלצות על נתבים אחרים אשמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצות על ראוטרים טובים עדיף בתקן G עם ובלי מודם ADSL ומדריך להתקנת רשת אלחוטית. עוד שאלה, במידה ומחברים מודם ECI לא משודרג לנתב לראוטר מה ההבדל בין חיבור כזה לחיבור אותו מודם משודרג לנתב? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התמיכה הטכנית לא זמינה בשעות שאני זמין לכן אני שואל כאן יש לי את הראוטר T128 כאשר הוא מחובר לחשמל ולמחשב שלי אני רואה את הנורות הבאות דולקות POWER-דולקת קבוע DSL-דולקת קבוע INTERNET-דולקת קבוע LAN1 מהבהב WLAN קבוע זה אומר שיש לי חיבור לאינטרנט ,נכון? הבעיה שבמחשב שלי אני לא מצליח לגלוש, מדוע? כאשר אני ניכנס לכתובת 192.168.11 כתוב שאין לי חיבור מה עושים תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שדרגתי לאינטרנט 30MB, והורדתי כבר יותר מ50GB אני כמעט בטוח.. עכשיו רציתי לשאול אם הם יכולים לחייב על זה ביותר? או משהו אחר שהם יכולים לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי מחובר לתשתית הוט 12MB + בזק בינלאומי - ללא חייגן. והשתמשתי במודם של הוט שחובר לראוטר שלי Cisco WRT-120N הכל היה בסדר. עכשיו השתדרגתי להוט 100MB + הוטנט - ללא חייגן. בא הטכנאי. העיף לי את הראוטר. שם את ה-HOTBOX שמשמש כראוטר. נגיד שלא מעניין אותי חיבור אלחוטי כרגע. מה הקונפיגורציה הכי נכונה ? להתקשר להוט שיהפכו לי את HOTBOX למודם ? זה כדאי ? למה ? להישאר ככה ? הראוטר של הcisco בכלל תומך בקצבים הגבוהים ? ואם כן מעניין אותי חיבור אלחוטי. מה לעשות ? (תודה, וסליחה על החפירות בשאלות)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-