רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
לאחר שהצלחתי, סוף-סוף, להתקין שיתוף אינטרנט ברשת הביתית שלי ( ואלפי, אלפי תודות ל-MIYOTA על העזרה הנהדרת והמאמר המחכים ששינה את הכל) התגלתה בעיה חדשה: בעת גלישה באינטרנט על הלקוח - דפים שונים - ללא מאפיינים ברורים) אינם נפתחים ע"י explorer. זכור לי כי קראתי על כך הערה,כל שהיא, באיזה מקום, במהלך ה"ויה דולורוזה" של חיפוש חומר על התקנת שיתוף גלישה. נדמה לי, אף, כי דובר, שם, על פתרון, כל שהוא. איני זוכר היכן היה המקום ומה היה הפתרון המוצע. מי יודע כיצג להתגבר על התופעה? תודה מראש על כל עזרה. yonay
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, אני עובד עם המודם של האלקטל כראוטור. עכשיו כתוצאה מזה יש קצת בעיות רגילות של אירוח משחקים וכו'. כעת רכשתי וובקם ואני רוצה לבצע שיחות ועידה באמצעות ה NetMeeting . הבעיה היא שאני נראה ונשמע אבל לא רואה ולא שומע. עכישו כפי שראיתי באחד מן המדריכים של השינוי ניתן להגדיר ב NAT את הפורטים לאיזה כתובת אייפי הם ייעודו אז אם מישהו יודע את הפורט של הנמטינג אני מאמין שזה יוכל לעזור. ניסיתי להגדיר את ה DEFSERVER ב NAT לאייפי של המחשב, אבל גרונישט - זה פשוט מנתק את האינטרנט בכל העמדות.... שחף
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מספר סוויצ'ים של GB בחברה ומקסימום הפורטים שאני צריך זה 3 לכל אחד. כל מה שראיתי עד עכשיו זה 5 פורטים, 8, 16 וכן הלאה. ואני מעוניין לחסוך בעלויות. האם 5 זה המינימום או שקיים פחות מזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נתב שקיבלתי מזמן מבזק. זה נתב של סימנס. כבר לא מעט זמן יש תמיד ניתוקים ותמיד אני צריך להוציא לו את הכבל חשמל ולחכות כמה שניות ואז להחזיר כדי שיחזור לעבוד וזה מטריף אותי וגם האיכות שידור חלשה באלחוטי כשיוצאים מהחדר (וזה לא בית עם קומות). אני מאמין שהניתוקים הם בגלל איכות הנתב ולכן הייתי רוצה משהו אחר. אני רוצה משהו שיהיה אמין וידידותי להתקנה/הגדרות עם איכות קליטה טובה גם מרחוק והכי חשוב בלי ניתוקים מרגיזים גם כשמעמיסים עליו ביטורנט ושאר הורדות. אני לא צריך משהו בומבסטי ומתוחכם מדי מבחינת אפשרויות קינפוג וכל מני כאלה. סה"כ לגלישה פשוטה לנתב יהיה מחובר בחיבור קווי המחשב הנייח ועוד 2 מחשבים בחיבור אלחוטי. לגבי מחיר, באמת שאין לי מושג מה הטווח. ראיתי בזאפ נתב של לינקסיס …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי רשת ביתית אלחוטית והכל תקין (כמעט). ברשת שני מחשבים, אחד המחובר ישירות לנתב ואחד שמוחבר אליו דרך כרטיס רשת אלחוטי. עכשיו, יש שיתוף אינטרנט בהם, אך איך אני עושה שגם יוכלו לשתף את הקבצים, אך ורק הם? ממה שהבנתי פותחים תיקיה, מבטלים את "השיתוף הפשוט" ונכנסים עוד פעם למאפיינים אבל מה עכשיו אני עושה בהרשאות ואיך אני מוצא ת'מחשב השני ברשת? ואם זה לא ככה בבקשה תסבירו לי איך זה. שאלות נוספות והן: - האם יש הבדל משמעותי בין כרטיס רשת עם כניסת USB לבין כרטיס מובנה? - ברשת שלי, כששני המחשבים משתמשים במשאבי הפס הרחב הן זה במשחק רשת או בגלישה יש איטיות וקטיעות רבים.. איך אני מונע את זה? - האם יש השפעה שכרטיס הרשת והנתב אינם מאותו ייצור חברה? תודה לעונים והמשך יום נעים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין רשת ביתית פשוטה, התקנתי הכל במחשב הראשי, ואני בא להתקין במחשב הנייד ואני מקבל הודעה כזאת: The wizard detected that this computer belobgs to a domain. ואי אפשר להמשיך. המחשב הזה באמת מתחבר לרשת בעבודה, אבל האם זה אומר שאני לא יכול להתקין בו גם רשת בבית? אגב, מדובר בwindows XP pro בשני המחשבים. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי לפתור הבעיה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם המודם השחור של HOT (מודם מוטורולה?) הוא בעצם כמו כל מודם רגיל וגם איתו אפשר להתחבר לאנטרנט?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לנו רשת אלחוטית ויש לנו איתה כמה בעיות הראשונה זה שאצלי היא מזוהה בתור 22 מגה ביט ואצלו היא מזוהה בתור 11 מגה ביט ויש לנו את אותו הכרטיס רשת במדיוק! עכשיו הבעיה השנייה היא דיי קשורה לבעייה הקודמת כשאני מעביר קובץ ברשת בינו לבייני אז הניצול של משאבי הרשת לעולם לא עובר את ה11% פתרונות התקבלו בשמחה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר + מודם מדגם 6740U H1 שקיבלתי מבזק בזמן האחרון (אני מניח שזה היה מאז ומתמיד אבל שמתי לב לזה רק לאחרונה) אני חווה ניתוקים ברשת, בעיקר בזמני עומס (משחקי רשת, או הרבה הורדות בו זמנית). הניתוקים הם למשך שניות בודדות ולאחר מכן הכל כרגיל (לכן כנראה לא ממש שמתי לב לכך, רק מאז שנגמר הסמסטר וחזרתי לשחק קצת במשחקי רשת התחלתי לשים לב לניתוקים). לראוטר מחוברים המחשב הנייח שלי והRaspberry Pi 2 שלי שמריץ openelec, בנוסף חיברתי את הלפטופ שלי עם כבל רשת כדי לנסות לאתר את הבעיה. שמתי לב שכאשר יש ניתוק, זה קורה בשלושת המכשירים בו זמנית. במחשבים זה מתבטא בהופעת סימן חיבור מוגבל וניתוק ממשחק רשת או הפסקת ההורדות, ובRPI זה גורם לוידיאו שאני מפעיל בפולסאר (Streaiming) להיתקע ולהיסגר…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Blog post מעניין שקראתי בנושא. לדעתי בזמן האחרון הכדאיות של יצירת נתב שמבוסס על מחשב עם צריכת חשמל נמוכה גדלה משמעותית. אחד הדברים שהוא מעלה שם הוא יחס עלות\תועלת בין נתב קנוי לנתב המבוסס על מחשב. חומר למחשבה http://blog.codinghorror.com/the-scooter-computer/
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובד על WINDOWS 7 ויש לי עוד 2 מחשבים עם XP שלושת המחשבים מחוברים דרך ראוטר כל המחשבים רואים אחד את השני אבל משום מה ממחשב עם XP אני לא יכול להכנס לתיקיות שנמצאות על 7 כותב לי שאין הרשאות. מה 7 אני יכול להכנס לכל מחשב בלי שום בעיות הXP רואה את המחשב שנימצא על 7 וניכנס אליו אבל לתיקיות שרואים שם שהם משותפות אי אפשר להכנס אי הרשות מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם : ) יש לי נתב עם מודם של בזק D-LINK DSL6740U (פח) מעוניין להחליף לפי מה שכולם אומרים פה C7 זה מה שצריך לעשות ? יש עכשיו אטרקציות בלק פריידי אז לטפס ל C9 לא דרמתי ו/או נגיד בכלל C3200 ? כשאני משווה ליד ה VR600 עושה רושם שיש לו תמיכה ביותר סוגי רשתות ??? אובד עצות לא יודע מה לבחור.... אולי בכלל את XIAOMI MI 3 ב 25$ וזהו? https://ksp.co.il/?list_compare=.35747..28428..37339. נתונים אם צריך-דירה 120מ' 2 טלויזיות עם סטרימר (תמיד רץ) 2 לפטופים 3 ניידים דיסק קשיח לנתב מלא שטויות שמחובר קוי לנתב-מערכת סאונד בקרת שליטה של לוג'ייטק וכאלו שטויות (לא נראה שמשנה) חשוב שיהיה מהיר מעודכן טכנו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
2 המחשבים עם ויסטה מחוברים ברשת ולא מוגדר באף אחד סיסמא בכניסה כשאני מנסה להכנס למחשב הוא מבקש סיסמא (בשני הכיוונים) במחשב אחר ברשת עם xp אין כל בעיה בשיתוף קבצים אודה על עזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
השאלה הבאה נשאלת בשביל חבר, ניסיתי לעזור לו אך סוג של נתקענו במבוי סתום. אשמח לתשובה. הוא קנה לפטופ חדש, פרמט אותו אבל לאחר ההתקנה לא מופיע האות של WIFI למטה (איפה שהשעון) ובהגדרות הרשת הוא מתריע שאין זיהוי של רשת- הוא טוען שיש רשת אלחוטית באזור וניתן להתחבר אליה. אשמח לעזרה, תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנות BitTorrent הם הכלי העיקרי לשיתוף קבצים ברשת האינטרנט. לעיתים קרובות, שיתוף קבצים זה אינו עולה בקנה אחד עם החוקים לשמירת זכויות יוצרים ולחברת BitTorrent, שפתחה את הפרוטוקול ותוכנת uTorrent, יש הרבה מה להגיד בנושא הזה. בשיחה גלויה עם נציגי החברה הם חושפים את נקודת המבט שלהם. קריאה מהנה - http://www.netcheif.com/blog/?p=1088
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רכשתי לפני כמה ימים את המחשב שנמצא בדף המפרטים האישי, הוא כולל את הכרטיס רשת הבא: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1084 ומערכת הפעלה ויסטה פרימיום 64bit. עכשיו, המחשב קצת עשה בעיות בהתחלה בהתחברות לרשת האל-חוטית אבל בסוף הסתדר, האינטרנט עובד מהר ויציב, רק מה הבעיה? המחשב לא מפסיק להיתקע ופשוט לקפוא שאני נאלץ להדליק את המחשב מחדש ע"י ריסטרט. אני אמרתי שהויסטה אשמה, אך הטכנאי שלי אומר שהחיבור לא יציב לאינטרנט יכול לגרום לתקיעות ורציתי לוודא האם זה נכון? (הוא לקח את המחשב למעבדה שלו לבדיקות עומס והמחשב לא נתקע אצלו אפילו לא פעם אחת, אפילו כשהוא התחבר לאינטרנט) ונניח אם זה נכון, יש בבית עוד 3 מחשבים (2 ניידים מחוברים אל-חוטית, ונייח שמחובר ישירות לראוטר) …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתנו לי באן באיזה שרת בקאונטר סטרייק ואני לא מצליח לשנות את האיי פי! יש לי רשת בבית... נכנסתי ל cmd רשמתי ipconfig /release ואז ipconfig /renew וזה לא עובד!!! מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר בתשתית לבזק ובספק לבזק בינ"ל. איך אפשר לדעת אם אני מחובר לכבל התת-ימי של בזק בינ"ל? אני גולש במהירות 15 מגה עם ראוטר של בזק (D-LINK אם זה משנה). תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום אני מחובר לברק ואני די מרוצה . אבל יש לי אפשרות לעבור ל 012 בחצי מחיר , וזה די מפתה אותי רציתי לדעת איך הם , בעיקר מבחינת פינגים לחו"ל יש לציין שאני יכול להיות שם לקוח VIP (אם זה משנה משהו ) אשמח לקבל עצות תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי ראוטר של נט גיר עכשיו זה מחובר ככה המודם לראוטר (לחיבור של המודם) *ומוגדר כבר על השם מישתמש וסיסמה המחשב מחובר לSWITCH של הראוטר והמחשב עובד עם XP עכשיו כאשר מחברים נגיד מחשב נייד עם XP זה גם עובד אבל הבעיה היא כשאני מחבר מחשב עם ווינדוס 98 אני לא מצליח להיתחבר. מהיא הסיבה?? האם זה ביגלל המערכת ההפעלה אם לא אז איזה כבר צריך לחבר מחשב לסוויצ' ישר או מוצלב. בתודה דניאל נורמן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי קצת אתרי פרוקסי מארה"ב אבל לא הצלחתי לצפות בתוכניות. מכירים משהו בחינם שיעשה את העבודה? http://abc.go.com/watch/jimmy-kimmel-live/93521/262014/aloha-to-lost?cid=fullepisodeaccess
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אני משלם סביבות 110 ש"ח לחודש ל10 מגה אבל לפי זה זה אמור לעלות 45 : http://kamaze.zap.co.il/internet/default.aspx איך הם תקעו 110? א' יש כאן עוד לקוחות 014 עם חבילת 10מגה? ב' יש כאן לקוחות חברות אחרות? כמה אתם משלמים לספק? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אחרי כמה שעות נסיונות שום דבר לא עובד.. אז ככה יש לי ראוטר של smart com עם 4 יציאות ויש לי מודם נתב של בזק שפועל על כבל רשת למחשב וחיבור רגיל לחשמל. עכשיו יש לי 2 מחשבים בבית ואני מצליח לחבר ביניהם והמחשב השני רשום מקושר מחובר אבל אין אינטרנט כלום. אולי אני לא מחובר טוב? החיבורים שלי הולכים ככה: מודם של בזק למחשב הראשי לכרטיס רשת מובנה המחשב השני מחובר בכבל רשת על הראוטר. ניסיתי גם לחבר את הראוטר למודם של בזק ואת הכבל רשת אל הכרטיס רשת אצלי במחשב גם כלום. מישהו יכול לעזור אני יושב פה איזה 5 שעות כבר התיאשתי. תודה לכם.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת של שלום!. קיבלתי מחשב חדש Lenovo X1 אשר מגיע עם אפשרות להכנסת סים של חברת סלולר והתחברות לאינטרנט DATA בדיוק כמו מודם סלולרי חיצוני רק שהוא מובנה במחשב, ניסיתי ושיחקתי עם ההגדרות ולא הצלחתי להבין איך אני יוצר את החייגן ומתחבר לאינטרנט דרך המודם הסלולרי הפנימי. המערכת הפעלה היא חלונות 7 פרו. הסים של חברת אורנג'. אודה מאוד לאנשים שיקדישו מזמנם על מנת לעזור לי לפתור בעיה זו, תודה, עדי.!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-