עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. תשתית בזק 8 מגה, ספק בזב"ל 8 מגה. עד עכשיו עבדתי עם D-Link 2650U בתור מודם במצב Bridge ואליו היה מחובר נתב אלחוטי TP-Link 1043ND. לאחרונה התחילו לי בעיות מהירות - מהירות איטית ולא יציבה. התקשרתי לתמיכה של בזב"ל ועשינו כל מיני בדיקות, בשורה התחתונה - עם ה-D-Link בלבד ללא ה-TP-Link אין את הבעיה. הנציגה אמרה שאו שזה בעיה בשילוב של ה-D-Link שעובד במצב Bridge עם ה-TP-Link או בעיה ב-TP-Link עצמו. מה שאני לא מבינה זה שקודם השילוב הזה עבד בלי בעיות, והבעיה התחילה רק לאחרונה בלי ששיניתי את הקונפיגורציה. הבעיה שבזק לא מוכנים לקבל בחזרה את ה-D-Link ולתת לי מודם רגיל. אני מתלבטת האם לשדרג בבזק לראוטר בתקן N ולהוציא את ה-TP-Link מהמשוואה או לנסות לסדר את הבעיה עם ה-TP-Link (שאין לי מ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by MODI,

יש לי את הראוטר TPLINK 1043 שמחובר להוטבוקס במהירות של 12 מגה.בימים האחרונים הרשת האלחוטית ממש איטית, בסביבות ה2 מגה. שאני מחובר קווית אני מקבל 12 מגה יציבניסיתי כמה פעמיים לאפס את הראוטר על ידי הוצאה מהחשמל והחזרה אחרי כמה דקות אך אין שינוי.הצעות מישהו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ori_ab,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד בחיבור בכבלים : אני משתמש בראוטר אלחוטי של אדימקס (6104WB) ויש לי מנוי 750K בנטויז'ן דרך הכבלים. מהארץ ההורדות עובדות מעולה (90K), כך גם בחלק מהאתרים בחול (מייקרוסופט,סימנטק) אבל באתרים רבים אחרים אני מקבל קצב מזוויע של 5-20K. מה שמוזר הוא שכשאני משווה עם שכן שלי שיש לו אותה חבילה בדיוק (אותו ספק,כבלים,750K) הוא מקבל מהאתרים האלה 90K ואני 5-20K!!!. (יש לו ראוטר אדימקס 6104WG) ניסיתי להתחבר עם המחשב שלי דרך הראוטר שלו ושם אני מקבל 90K! אני כבר מיואש כי החלפתי 3 פעמים ראוטר, שוחחתי אינספור שיחות עם נציגי התמיכה של נטויזן והכבלים שתמיד מפנים אותי להוריד קובץ מהאתרים שלהם ואומרים שהכל תקין... למישהו יש עצה/מושג מה קורה פה? ההבדל ה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by MtK,

הי, אני מחפש Switch 1Gbps (לא צריך יותר מ4 פורטים). יש למישהו משהו טוב וזול להציע?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by HardGore,

יש לי ראוטר אלחוטי dlink di-624 והקליטה ממנו היא 40% קורה הרבה שכל כמה דקות זה מתנתק, חוזר לעצמו (לעיתים אחרי כמה דקות) ואז אחרי כמה דקות שוב מתנתק.. לפעמים הוא לא מצליח להתחבר בכלל, וקורה גם שכשלמרות שהוא הצליח להתחבר, עדין אני לא יכול לגלוש.. הסרה וחיבור הכבל חשמל של הראוטר לא עוזרים.. האם זה בעיה בקליטה? לנסות ולקרב אותו יותר? הוא נמצא בחדר הסמוך לכאן...היתי בטוח שWI-FI יהיה קליטה מלאה ללא בעיות...כנראה טעיתי..?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Posford,

במדריך רשום השלבים הבאים: הנה ההליך בשלבים- א. גישה למכשיר הרשת (נתב אלחוטי או נקודת גישה אלחוטית) ובחירה באיזור האבטחה ב. בחירה בהצפנת WEP ג. בחירת אורך הסיסמא ((64bit/128bit ד. קביעת סיסמא (המפתח המשותף) ה. החלת ההגדרות ו. לאחר החלת ההגדרות הלקוחות יתנתקו מהרשת האלחוטית . יש להגדיר רשת חדשה בלקוחות, לבחור את שיטת ההצפנה ולהוסיף את מפתח ההצפנה. נכנסתי לראוטר, שם ל-Wireless ואז ל-Security Settings ואז מופיע לי החלון למלאות את הנתונים הנ"ל: http://img215.imageshack.us/img215/4230/wepkr5.jpg אם אפשר הסבר מזה כל שדה כי אין לי מושג, מה צריך למלאות שם, אילו סיסמאות? ובנוסף אחרי שסיימתי למלאות את זה ולחצתי OK, איך אני מגדיר את הרשת הנ"ל במחשב האורח? ועוד …

7. Started by ofer_mat,

לפני חודש עשיתי ADSL ושמתי לב שאני לא יכול להוריד 2 קבצים ביחד ( ב HTTP ) כלומר בקזה או ב FTP אני יכול להוריד 2 קבצים אבל מאתרים רגילים אני לא יכול יש לי את החבילה של 0.5 של בזק בנלאומי כשדיברתי איתם הם בדקו את הנושא ע"י כניסה לאתר בזק ושם הורדתי את 2 קבצים במקביל הפיתרון שלה היה (אך לא) שאצלהם הכל בסדר והבעיה היא בזק... פניתי לבזק אמרו לי שהקו שילי מצויין ואין בעיה ואין מה לעשות אצלם פנה לספק שלך. חברה מה אני עושה לעזאזל עם זה!!!! אני לא רצה להשתמש בתוכנות כו FLASHGET ושות' ( דרך אגב איתם זה כן מוריד לי 2-4 קבצים במקביל) HELP !!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Lirux,

נתנו לי באן באיזה שרת בקאונטר סטרייק ואני לא מצליח לשנות את האיי פי! יש לי רשת בבית... נכנסתי ל cmd רשמתי ipconfig /release ואז ipconfig /renew וזה לא עובד!!! מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by avishai1b,

יש לי בעיה באינטרנט... התקנתי מודם חדש של בזק (הוט כבלים) ואני רואה ש ה'local area connection' לא מצליח לקבל כתובת איפי חדשה... זה רושם 'קישורית מוגבל או חסרה'... אם למישהו יש מושג מה אני עושה פה שיעזוורררר לי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by oded6188,

ביומיים האחרונים יש לי בעייה מוזרה באתר www.nana.co.il... כל פעם שאני עובר בין הדפים האתר הזה אני מקבל את הודעה הבאה: Err: Object Expected Url: http://www.nana.co.il (או אותה הכתובת שנמצאת בשורה הכתובת) Line: 50 (משתנה כל פעם) צריך ללחוץ הרבה פעמים כדי שזה יעלם... אחרי כל לחיצה זה חוזר עם מספר שונה בשורה Line... ניסיתי למחוק את ההיסטוריה, ואת כל הקבצים הזמניים, ואת הקוקיס... וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by GuyGesh,

אנא רשמו לפי דעתכם מהי החבילה הכי אטרקטיבית נכון לעכשיו ! אנא ציינו גם איזו טכנולוגיה עדיפה + ספק טוב ! במקרה שלי - האופציות הינן בזק או מתב (חיפה) ! אם תוכלו להוסיף הסברים או לחילופין להפנות אותי לאתר שכבר עשה סקר שוק רציני - אודה !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני רוצה להתקין רשת ביתית פשוטה, התקנתי הכל במחשב הראשי, ואני בא להתקין במחשב הנייד ואני מקבל הודעה כזאת: The wizard detected that this computer belobgs to a domain. ואי אפשר להמשיך. המחשב הזה באמת מתחבר לרשת בעבודה, אבל האם זה אומר שאני לא יכול להתקין בו גם רשת בבית? אגב, מדובר בwindows XP pro בשני המחשבים. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי לפתור הבעיה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. http://rotter.net/forum/scoops1/431709.shtml איך אני בודק את ה-WIFI שלי?

14. Started by Slavik,

חיברתי בין שתי מחשבים עם כבל CROSS התקשורת עובדת מצויין כלומר אם אני רוצה להעביר קבצים ממחשב למחשב עם תוכנות FTP אין בעיה בכלל אבל אם אני נכנס ל MY NETWORK PLACES במחשב אחד אני רואה את המחשב השני אבל לא יכול להיכנס לתוכו כי זה כותב לי משהו בסגנון של אין לי הרשאות ... לעומת זאת כאשר אני נכנס ל MY NETWORK PLACES במחשב השני אני רואה רק את הכוננים של המחשב השני ולא רואה בכלל את המחשב הראשון גם אחרי שאני עושה חיפוש. תעזרו לי בבקשה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by danieln9,

שלום יש לחבר שלי ראוטר של נט גיר עכשיו זה מחובר ככה המודם לראוטר (לחיבור של המודם) *ומוגדר כבר על השם מישתמש וסיסמה המחשב מחובר לSWITCH של הראוטר והמחשב עובד עם XP עכשיו כאשר מחברים נגיד מחשב נייד עם XP זה גם עובד אבל הבעיה היא כשאני מחבר מחשב עם ווינדוס 98 אני לא מצליח להיתחבר. מהיא הסיבה?? האם זה ביגלל המערכת ההפעלה אם לא אז איזה כבר צריך לחבר מחשב לסוויצ' ישר או מוצלב. בתודה דניאל נורמן

16. לפי אתר Symantec, ישנה המלצה כללית לחסום את פורט 135. איש איש וסיבותיו הוא, יחסום בעזרת או לא בעזרת Fire wall אינטרנטי חינמי. אני לדוגמא חסמתי את פורט 135 בעזרת הנתב הביתי תחת קטגוריה של Ip Filter. תעיינו היטב בתיעוד המתלווה לנתב ע"מ ליישם בצורה נכונה חסימת פורטים. http://securityresponse.symantec.com/avcenter/security/Content/8205.html בהצלחה לכולם ותודה לצוות הנפלא של האתר.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום יש לי את BANDWHIDTH MONITOR להפתעתי אני מנסה להיכנס לכל אתר שהוא והאינטרנט היה איטי להחריד נכנסתי למצג התוכנה ואני רואה כי המחשב מנצל את מקסימום העלאה של מהירות האינטרנט שלי ניסיתי הפעלה מחדש לא עזר תוך מספר רגעים חזר שוב להשתמש בכל רוחב הפס (העלאה) אף תוכנה לא עובדת ברקע שמצריכה העלאה ,(גם לא UTTORENT ׂ ׂ) כיצד ניתן לדעת איזה תוכנה / תהליך דורש את השימוש של כל רוחב הפס ? תודה לעוזרים ד"א לפי התוכנה העלתי היום כבר קרוב ל 3GB כרגע ניתקתי את המחשב מהרשת...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by M@or,

הראוטר שלי מוגדר טוב ככל הנראה, השוותי את ההגדרות ללינק בפרש והכל נראה תואם. שני המחשבים שלי מוגדרים לקבל IP אוטומטית. יש לי HUB, ובעבר הכל עבד כהלכה, פשוט ניתקתי מחשב אחד לכמה חודשים אחרי שעברנו דירה.. עכשיו לא עובד. הראוטר עובד טוב כשמחשב אחד מהשניים מחובר אליו, ישירות או דרך ה-HUB, המחשב גולש בסדר גמור, אך כאשר שני מחשבים מתחברים, שניהם לא מקבלים IP, גם לא לאחר ריסט של המודם או המחשבים. האם אני צריך להגדיר כתובות סטטיות ואז בראוטר להגדיר סקופ (טווח) כתובות? ממה יכולה להיגרם הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה כך ששני המחשבים (ויותר) יקבלו גישה לאינטרנט?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by CybeR_CoM,

אתמול התקינו אצלי הוט וגם אינטרנט בכבלים. עד עכשיו הייתי משתמש ב ADSL של נטוויזן עם ראוטר DLINK 624+ (הכל דרך כבלים לא אלחוטי) והכל עבד מצויין מאחר וידעתי איך להגדיר את הראוטר שיחייג אוטומטית לנטוויזן. עכשיו אני לא יודע מה ההגדרות בשביל החיוג לכבלים, אני מחובר דרך אינטרנט זהב ומצאתי באיזשהו מקום מידע שאומר לי שאני צריך תמיכה ב L2TP בראוטר בשביל חיוג אוטומטי ואין לי תמיכה כזאתי. אני אשמח לקבל מידע נוסף על איך להגדיר את הראוטר שיבצע חיוג אוטומטי.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, רציתי לדעת אם המודם השחור של HOT (מודם מוטורולה?) הוא בעצם כמו כל מודם רגיל וגם איתו אפשר להתחבר לאנטרנט?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. אז ככה, לפי בזק סטור מגיע לי מודם-קאוטר נתב אלחוטי... וכמובן בתנאי שאני מחזיר את הישן.. עכשיו הציעו לי שני דגמים האחד של סימסנס Sl2 141 והשני הוא אסוס Am 604g עכשיו 1. איזה מהם מומלץ יותר? 2. והמודמים האלו הם נתבים.. ולא אמורה להיות לי בעיה לחבר את המודם הנבחר לנתב שקיים אצלי היום נכון? 3. האם אני ארגיש בהבדל מסויים מבחינת "הביצועים" בין האזטק 600E שיש לי היום לבין המודם הנ"ל 4. איך אני שם סיסמא לרשת והכל.. ומונע מאנשים "לגנוב" לי אינטרנט? בתודה, דור.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by wzeedan,

שלום אני רוצה לחבר את ההורים לאינטרנט המהיר. בנטוויז'ן זה עולה 79 ש"ח ובברק 65 ש"ח. בשניהם מהירות 750K וכולל תשתית ADSL. האם נטוויז'ן היא באמת ספקית האינטרנט הכי טובה עם השירות הכי טוב ששווה להוסיף להם 14 ש"ח בחודש או שזה מיותר?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

אני שמעתי שYES ובזק בינלאומי התחילו לשווק T1 בארץ אבל לא כתוב על זה כלום באתרים שלהם, יש את זה או לא?? (המהירות של T1 היא מגה וחצי לשנייה)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by israelnba,

יש לי שני מחשבים נייחים וכרגע אחד מהם מחובר דרך מודם בחיבור ADSL כאשר המחשב השני לא מחובר בכלל 1.קודם כל מה האפשרויות לחבר את שניהם לאינטרנט? האם אינטרנט אלחוטי זאת הברירה היחידה והזולה עם דגש על הזולה כלומר אני לא מחפש את הרשת האלחוטית אבל אם זה יצא לי הכי משתלם אז בסדר. ( צריך לקחת בחשבון שלשני המחשבים יש כרטיסי רשת פשוטים ולא אלחוטיים שזה עוד כסף בנוסף לנתב) בהנחה 2.בהנחה ואני מקים רשת אלחוטית כמובן שאני צריך לקנות נתב אבל האם אני אהיה חייב לקנות שני כרטיסי רשת אלחוטיים או שיש אפשרות להניח את את הנתב בסמוך לאחד המחשבים ולחבר את המחשב לנתב בחיבור חוטי? וכך לחסוך קניית כרטיס רשת אלחוטי נוסף וכך אצטרך לקנות רק כרטיס רשת אלחוטי אחד. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Falcon4g3,

שלום, יש לי כרטיס רשת של 3COM ואני כמעט בטוח שיש לו WOL אבל אין לי כבל רציתי לדעת איך נראה כזה כבר והאם ניתן לרכוש אותו? אם כן, כמה הוא עולה? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים