עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by blueboy,

אני מחובר ל-Adsl ויש ברשותי מודם אורכית, עכשיו ידיד שלי העביר לי קובץ דרך האיי סי קיו והמהירות הגיעה ל13k וכשאני ניסיתי להעביר לו קובץ זה לא הגיע אפילו ל-4k, וזה קצת מוזר כי אנחנו מחוברים לאותה ספקית(בזק בינלאומי) ומשתמשים באותה חבילה (1.5) השוני היחיד הוא המודם יש לו אלקטל ולי יש אורכית, האם הבעיה באה מהמודם? ולפעמים יש לי כמה ניתוקים בדרך כלל פעמיים ביום, האם החלפת המודם תפתור את הבעיות האלה?. תודה מראש ;D .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Yehazkel,

לא הבנתי למה הפסיקו למכור אותו לא הבנתי מה עם הראוטר אם הוא משמש כראוטר גם? ומה הבאג ששמעתי שמצאו בו? ויש לי כזה מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. אני רוצה ליצור רשת שתאפשר חיבור של כל המחשבים שצריכים אינטרנט, לאינטרנט כרגע, יש מוקדם אלקטל וסוויצ' שאליו מחוברים 2 המחשבים פיזית ע"י כבלי רשת ושניהם מחוברים לאינטרנט. עכשיו, יש עוד 2 מחשבים שאני רוצה לחבר ברשת אלחוטית (אחד לאפטופ ואחד רגיל) ואני רוצה גם לקנות ראוטר. בעיקרון אני צריך המלצה על ראוטר ועל דרך החיבור הטובה ביותר לחבר 2 מחשבים בכבלי רשת לראוטר ולחבר גם 2 מחשבים בצורה אלחוטית לראוטר/לרכיב רשת אחר (כולל כמובן כרטיסי רשת אלחוטיים). אני לא רוצה להפוך את כל הרשת בבית לאלחוטית, אם הייתי יכול הייתי מחבר את כל המחשבים עם כבלי רשת אבל מאחר ואני לא יכול - אז אני אעשה את זה בצורה אלחוטית. יהיה עדיף גם אם מישהו יוכל לפרט לי איזה כבלים צריך, וכל שאר הדברים הנדרשים ב…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ArielN,

בא אלי היום טכנאי מבזק כדי לסדר לי את הרשת.. כל הזמן יש התנתקויות ואינטרנט לא עובד טוב וכשהוא שאל איזה סוג המודם כי זה לא מודם של בזק כי בזק בינלאומי התקינו לי את המודם.. קיצר חיפשתי את הקופסא והתברר שזה מודם 570 ולפי מה שהטכנאי טוען זה מודם גרוע ואני צריך לטלפן לבזק בינלאומי שיחליפו לי אותו, מה אתם אומרים, הטכנאי דבר אמת? המודם הזה באמת לא טוב?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי 3Com 3CRWER100-75 ויש בעיות בלתי פוסקות ושונות... *החיבור אינטרנט נעלם פתאום בלי שום סיבה... סתם ככה פתאום לכל המחשבים אין אינטרנט אחרי כמה דקות הוא חוזר בלי שאני יעשה כלום... זה משגע אותי כי אין שום סיבה שזה יקרה... אני מחובר לאינטרנט בכבלים והמודם לא מראה שום סימן של בעיות. *אני מחובר לראוטר בכבל אבל המחשב השני מחובר באלחוטי, הוא מאבד את הרשת בצורה קבועה בלי שום קשר לכלום וזאת למרות שהאות חזק! שוב אין שום סיבה נראית לעין ובכל זאת זה ממשיך לקרות, בנוסף במחשב שמחובר באלחוטי האינטרנט יותר איטי כעובדה. לפני זה היה לי ראוטר של אדימקס שהיה עושה את אותם דברים בדיוק! חשבתי שהוא חרא של ראוטר ולכן החלפתי והבעיה נשארת! מה אני יכול לעשות כבר? תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by bisly,

שלום! ברצוני להקים עמדת מחשב בסלון שבו המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה. מבחינת ווידאו ואודיו אני מחובר והכל בסדר וכל מה שאני צריך כרגע זה להוסיף מקלדת ועכבר. המחשב והסלון מרוחקים אחד מהשני במרחק של 10 מטר. חשבתי לעצמי להעביר כבל באורך של 10 מטר של יו אס בי עם מפצל בקצה שלו. וככה לחבר אליו עכבר ומקלדת כדי שאני אוכל לתפעל את המחשב גם מהסלון. לאחר שעשיתי כמה בירורים התברר לי כי כבל USB מאבד את האות שלו לאחר 5 מטר. האם יש למישהו פתרון איך בכל זאת לשים מקלת ועכבר בסלון אולי בדרך אחרת? או ששני כבלים של USB עם מגבר בקצה שלהם זה הפתרון הכי טוב? איפה אפשר לקנות כזה דבר? תודה מראש BISLY

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כשאני מנסה להתחבר לקדמליה לא מנסה להתחבר ולא מצליח וגם לא מופיעים לי אנשים קשר של הרשת... משום מה גם שאני מחפש קבצים זה לא מוצא לי כלום... מישהו יודע מה הבעיה פה ואיך אפשר לסדר אותה??? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני לא יודע בדיוק מה אני צריך לקנות, המהירות היא 1000 גיגה. ביקשתי מתאם סיב אבל הנציג שאל אם יש לי את כל הנ"ל: א. Gigabit WAN port x 1 – שקע WAN לטובת התממשקות מול מתאם סיבים – Ethernet במהירות 1 גיגה ביט לשנייה ומעלה. ב. בחיבור לתשתיות GPON של בזק או IBC – תמיכה בחייגן PPPoE. ג. בחיבור לתשתית Active Ethernet של IBC (אנלימיטד) – תמיכה בקבלת כתובת IP באמצעות DHCP זה נכון לא נכון? אפשר המלצה על ראוטר טוב עם מש ונקודת מש? תודה לעוזרים.

9. Started by itzik1,

תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by liav12,

שאלה בכותרת, בן דוד שלי מחפש ראוטר לאחר ששלו נהרס ובבזק מסרבים להחליף לו כיוון שפגה האחריות... תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by A.Iniesta,

לאחרונה נודע לי שאם אני מחבר hub למודם אז אני יכול לחבר אותו לכמה מחשבים והוא משמש כראוטר לכל דבר. עד כמה נכון הדבר? (למקרה שתשאלו - כן, יש לי חיבור ללא חייגן.) תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אלה שיש להם רשת ביתית עם 3 מחשבים ומעלה בבית בוודאי יבינו על מה אני מדבר. הסיטואציה היא כזאת: האינטרנט במחשב מסוים מגיב באיטיות רבה (למרות שמהירותו המרבית גבוהה בהרבה), ובסופו של דבר מתברר, שבאחד המחשבים ברשת פועלת תוכנת שיתוף (לדוגמה), ש"זוללת" את רוב רוחב הפס של האינטרנט. השאלה שלי היא האם יש תוכנה, שיכולה להראות לי בזמן אמת את ניצולת רוחב הפס או הספק המודם על ידי כל מחשב ברשת.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Yosifz8,

שלום לכולם קיבלתי הזמנה מחבר ל torrentleech ורציתי להתחיל להוריד עם utorrent על מחשב ה mac שלי. הבעיה היא שההורדה לא מתחילה כרגע ודברים שהורדתי לפני לא מעלה בכלל . פתחתי את הפורט של ה uTorrent בראוטר שלי, ורציתי לדעת האם יש דברים נוספים שאפשר לעשות או קליינט אחר שמומלץ להשתמש בו?

14. עד לא מזמן הייתי מחובר ב 4 ערוצים משום מה לאחרונה ראיתי שפתחו את כל ה 8 ערוצים ובאופן כללי, הנתונים פה תקינים? תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nstcl,

חיפשתי קצת בפורום לא מצאתי נושא עדכני אני סגור על זה שזה הפתרון שאני רוצה( שתי קומות) שיתוף אינטרנט במקום 2 יוזרים במצב הנוכחי אני מעוניין בדגם טוב כדי למנוע הוצאות כפולות אם למישהו יש המלצה תודה מראש.. עריכה נקודה למטה תהיה מחוברת לראוטר והנקודה השנייה תהיה מחוברת גם היא לראוטר בקומה השניה(קיים צורך לWIFI ב2 הקומות)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by NotAvailable,

שלום לכולם, אולי אני קצת פרנואיד אבל היום קרה משהו שמאוד הטריד אותי ואני לא מצליח להשיג עליו מידע, אני מאוד מקווה ואעריך אם אתם תוכלו לעזור לי. יש לי חומת אש של קומודו והיום היא פתאום הציגה התראה של היישום "System", והיה כתוב שאני עומד לקבל חיבור ממחשב אחר. הייתי בשיחה בסקייפ והייתי מחובר להמאצ'י כך שאני מאמין שהיו לי חיבורים פעילים ממחשבים אחרים, אבל זה קרה סתם ככה באמצע, אחרי שכבר דיברתי בעבר הרבה בסקייפ וגם הייתי מחובר להמאצ'י והודעה שכזאת מעולם לא הופיעה. לא ידוע לי על שינויים שבוצעו באותו הזמן שיכלו לגרום לזה לקפוץ פתאום. על פי הרישום של קומודו, בהתחלה החיבור היה מ-IP שאני לא מזהה, וה-IP של היעד הוא ה-IP של המאצ'י. לאחר מכן זה הגיע ברוב המקרים מה-IP של ניהול הראוטר (…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dvur12,

היי, מכונה ווירטואלית פתחתי על ידי VirtualBox והתקנתי בה Ubuntu. המכונה הראשית מותקנת WIN7 - Firewall disabled כאשר אני מנסה לשלוח Ping מהמכונה הראשית למכונה הווירטואלית אני מקבל Time-Out. רציתי לדעת למה בעצם אני מקבל Time-out ולמה כאשר אני שולח Ping מהמכונה וירטואלית למכונה הראשית דווקא אני כן מקבל תגובה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yossi_s1,

הראוטר שלי התחיל לעשות בעיות לאחרונה (ניתוקים, איטיות,לא ניתן להיכנס לממשק ניהול) החלטתי לשבת על זה לראות מה קורה, אז דבר ראשון ראיתי שיש גרסאות firmware חדשות יותר והיה כתוב שמומלץ לשדרג וככה עשיתי. שידרגתי, הגדרתי הכל ודברים פועלים טוב יותר עכשיו. הבעייה היא שלא משנה מה, ניסיתי מלא פעמים מלא קומבינציות שונות. אבטחת WPA או WPA2 לא עובדת. לא עובדת אומר שאני יכול להגדיר את זה בראוטר, אבל אז כשאני מנסה להתחבר (ניסיתי 3 ניידים ושני סלולרים) זה לא מצליח. בניידים זה מנסה להתחבר ללא הצלחה ואז מתנתק וחוזר חלילה. בסלולרי הוא פשוט אומר לי שהסיסמא שגוייה. אבטחת WEP עובדת בסדר גמור, ניתן להתחבר, אבל אני לא רוצה להישאר עם WEP, גם רשת פתוחה עובדת בסדר. מדובר ב3COM WL-537 בעיקרון אני י…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by גיל בייטס,

לפי מה שהבנתי החומר שנמצא בדיפ ווב הוא פי 500 יותר גדול מאשר זה שאפשר להגיע אליו בעזרת מנועי חיפוש רגילים, למקומות מסוימים אפשר להגיע רק בעזרת תוכנת טור כמו למשל THE HIDDEN WIKI, האם אתרים מגיעים לשם עקב כמות המידע העצומה ברשת ופשוט שוקעים לשם באופן טבעי מה שמקשה על מנועי החיפוש הרגילים למצוא אותם או שלגורמים ספציפים יש אינטרס למנוע גישה למקומות מסוימים ברשת?

20. Started by ariel1,

שלום לכולם, שאלה אליכם (בתקווה שלמישהו באמת יהיה פתרון לזה). הבעיה: נפילות לא מוסברות באינטרנט שמחובר לטלוויזיה ולסטרימר. קודם כל אתן הקדמה ואפרט את טופולוגיית הרשת: הראוטר בבית שלי מחובר ב-ADSL, והוא נמצא בקומה השניה. המהירות שאני מקבל - 70 מגה (עם כבל). בקומה הראשונה, קליטת האינטרנט על הפנים. כדי לשפר את הקליטה, חיברתי בקומה השנייה "מגדיל טווח" של TP-link. המגדיל טווח נמצא באזור עם קליטת אינטרנט טובה. המהירות שאני מקבל בחיבור אליו (עם Wi-Fi) - בערך 40 מגה; מהירות סבירה והגיונית. עכשיו: מכיוון שאין קליטת אינטרנט טובה בסביבת הטלוויזיה ואין אפשרות להעביר לשם כבל רשת, ביצעתי את הדבר הבא: למגדיל הטווח חיברתי (בכבל רשת) מתאם…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אתחיל בכך שהסתובבתי וקראתי קצת דברים דומים אך לא בדיוק מצאתי מה שאני צריך כמו כן אני מעדיף מוצרים שאולי היום יש יותר טובים/חדשים ממה שהוצעו. אני גר בבית עם שתי קומות ויש לי ראוטר בקומה ה 2 מחובר בכבל לפלייסטיישן. בקומה 1 יש לי מחשב נייח שאליו מחובר בUSB סוג של אדפטר שקולט את הראוטר נראה לי של TP-LINK או D-LINK(לדעתי תומך בתקן N) הראוטר הוא D-link 2670U N. כמו כן בקומה הראשונה יש גם מחשב נייד שבו משתמשים. בשניהם או שאין קליטה או שיש קו אחד. אם מעלים אותם לקומה העליונה אז יש להם קליטה מלאה. אני צריך משהו שיגרום לכך שבקומה ה1 המחשב הנייח והנייד יקלטו את האינטרנט באופן מלא ואיכותי. האם אנטנה? Access point? מגדיל טווח? משהו אחר? אני ממש לא מבין בזה! מה קונים? איפה ואי…

22. אהלן! אני תוהה איך אפשר לפצל את רוחב הפס של האינטרנט שלי לשניים ככה שיהיה חשבון של אורחים שיש לו משתמש וסיסמא שונים וחשבון של הבית שגם לו משתמש וסיסמא שונים. ואם הפיצול הזה אפשרי, האם אפשר גם לקבוע מה יהיה רוחב הגלישה של כל חשבון/ משתמש יקבל? תודה חברים!

23. Started by Haflo,

ADSL מה עדיף מודם חיצוני או פנימי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ori_ab,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד בחיבור בכבלים : אני משתמש בראוטר אלחוטי של אדימקס (6104WB) ויש לי מנוי 750K בנטויז'ן דרך הכבלים. מהארץ ההורדות עובדות מעולה (90K), כך גם בחלק מהאתרים בחול (מייקרוסופט,סימנטק) אבל באתרים רבים אחרים אני מקבל קצב מזוויע של 5-20K. מה שמוזר הוא שכשאני משווה עם שכן שלי שיש לו אותה חבילה בדיוק (אותו ספק,כבלים,750K) הוא מקבל מהאתרים האלה 90K ואני 5-20K!!!. (יש לו ראוטר אדימקס 6104WG) ניסיתי להתחבר עם המחשב שלי דרך הראוטר שלו ושם אני מקבל 90K! אני כבר מיואש כי החלפתי 3 פעמים ראוטר, שוחחתי אינספור שיחות עם נציגי התמיכה של נטויזן והכבלים שתמיד מפנים אותי להוריד קובץ מהאתרים שלהם ואומרים שהכל תקין... למישהו יש עצה/מושג מה קורה פה? ההבדל ה…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לאחר שהצלחתי, סוף-סוף, להתקין שיתוף אינטרנט ברשת הביתית שלי ( ואלפי, אלפי תודות ל-MIYOTA על העזרה הנהדרת והמאמר המחכים ששינה את הכל) התגלתה בעיה חדשה: בעת גלישה באינטרנט על הלקוח - דפים שונים - ללא מאפיינים ברורים) אינם נפתחים ע"י explorer. זכור לי כי קראתי על כך הערה,כל שהיא, באיזה מקום, במהלך ה"ויה דולורוזה" של חיפוש חומר על התקנת שיתוף גלישה. נדמה לי, אף, כי דובר, שם, על פתרון, כל שהוא. איני זוכר היכן היה המקום ומה היה הפתרון המוצע. מי יודע כיצג להתגבר על התופעה? תודה מראש על כל עזרה. yonay

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים