עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by mrraz,

יש לי ראוטר AC1750 וחיברתי אליו כרטיס רשת תואם AC1750 תחת חלונות 10 יש לי אפשרות להתחבר לרשתות של הראוטר 2.4 או 5.0 האם אני אמור לבחור את אחת הרשתות או שיש צורת חיבור אחרת ? כי לא ראיתי הבדל גדול במהירות לאחר חיבור כרטיס הרשת לאחת הרשתות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by MitziNet,

שלום לכולם, יש לי בעיה בהתחברות לרשת הביתית ברגע שמחוברים אליה גם שאר בני הבית. החיבור הופך חלש ונקטע לעתים קרובות. הראוטר ממוקם בקומה הראשונה של הבית ואני נמצאת בקומה השניה. בהתחלה חשבנו שאין מספיק כח לאות לעלות למעלה ולכן קנינו מגבר. הדבר שיפר קצת את המצב אך לא פתר את הבעיה. בשלב השני, הרמתי טלפון להוט ושאלתי אם יש אפשרות לחבר את הלפטופ שלי פיסית לתשתית. נאמר לי כי זה לא אפשרי וכי יש להעביר כבל USB מהלפטופ שלי לראוטר (הראוטר הוא מסוג LEVEL ONE 1. אורך הכבל הדרוש לחיבור הפיסי הוא בסביבות ה - 20-30 מטר. האם אין התנגדות פנימית של הכבל שתחליש את האות? 2. יש לי נקודה של הוט בחדר. האם באמת לא ניתן לחבר אותי דרכה בצורה קווית בנוסף לראוטר? 3. מהירות הגלישה שלנו היא 2.5M. האם ה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לחברי בבית 2 מחשבים שמחוברים לראוטר, מחשב אחד עובד בסדר ומחובר לאינטרנט (LOCAL Area Connection מחובר) והמחשב השני לאחרונה לא בסדר וה-Local Area Connection אינו פעיל. ניסיתי כל מיני דברים כמו: 1. כיבוי והדלקה מחדש של המחשב. 2. כיבוי והדלקה של המודם (מודם כבלים). 3. הסרה והתקנה מחדש של הדרייבר לכרטיס רשת (המובנה בלוח אם). 4. שחזור מערכת System Restore . 5. החלפה בחיבורים של המחשבים בראוטר - עדיין מחשב אחד עובד והשני לא. לא ניסיתי: 1. חיבור ישיר של המודם למחשב ללא תיווך של הראוטר . מכל מה שניסיתי אני מסיק שהבעייה היא לא בראוטר (כי החלפתי בין החיבורים וזה לא שינה כלום) אלא הבעייה או בכרטיס רשת או בווינדוס עצמו, מה דעתכם? חשבתי אולי לנסות לחבר למחשב הבעייתי כרטיס רשת משני (…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, אני בונה אנטנה HIGH GAIN ביתית ואני מחפש דונגל איכותי שיתן טווח קליטה מקסימלי. כמו כן, אני צריך שלכרטיס תהיה תמיכה מלאה ללינוקס. תודה מראש, גיל.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by CASIOMAN,

ברשותי נתב אדימקס 9104 ורציתי לדעת איך אני יכול להשתמש ב Upnp ועם אילו תוכנות? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by arield,

שלום לכולם. שדרגתי את האינטרנט שלי בבזק ל30 מגה. עד עכשיו עבדתי עם הראוטר wrt45gl שבאמת היה מדהים! אבל הוא לא מצליח לעלות על ה25 מגה בבדיקות מהירות וקראתי בפורומים שונים שהוא לא תומך יותר מזה בפועל... ניסיתי גם כל מני firmware אחרים למיניהם ובאמת שהפקתי ממנו את המקסימום. בכל מקרה אני מחפש ראוטר שיהיה מצויין בעבודה עם מהירויות כאלו, יציב בלי ניתוקים, אמין ובעל מגוון תכונות. התקציב עומד עד ל700-800 ש"ח. בבית שלי יש 6 מחשבים, 4 קווים 2, אלחוטיים, ו4 פלאפונים (אנחנו הרבה נפשות גרים ביחד חח). זהו בערך אשמח להמלצה לראוטר שיעשה את העבודה כראוי.... בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Mr.Pepo,

שלום האינטרנט שלי זוחל בכל מקרה אחרי כ-3 שעות של משחק אינטנסיבי ב-AA:O יצאתי מהמשחק ורציתי להכנס לאיזה אתר לקח לו כדקה להכנס לוואלה!!!!!! (אתר הבית שלי) שביום רגיל לוקח לו כשניה חמש שניות מקסימום למה זה קורה?!?!?! ואיך פותרים את זה? לקח לי שעות רק להגיע לדף של כתיבת הדיון אבל לשחק בAA:O אין ממש בעיה! זה עניין מוזר! אינטרנט בכבלים 750K הספקית היא בזק מישהו יכול לעזור לי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Slavik,

חיברתי בין שתי מחשבים עם כבל CROSS התקשורת עובדת מצויין כלומר אם אני רוצה להעביר קבצים ממחשב למחשב עם תוכנות FTP אין בעיה בכלל אבל אם אני נכנס ל MY NETWORK PLACES במחשב אחד אני רואה את המחשב השני אבל לא יכול להיכנס לתוכו כי זה כותב לי משהו בסגנון של אין לי הרשאות ... לעומת זאת כאשר אני נכנס ל MY NETWORK PLACES במחשב השני אני רואה רק את הכוננים של המחשב השני ולא רואה בכלל את המחשב הראשון גם אחרי שאני עושה חיפוש. תעזרו לי בבקשה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי בעיה של גלישה איטית בכללי- בעיה בתשתית של הוט- זה בטיפול. (בעייה כבר שנתיים, תשתית ישנה). מחובר להוט + אינטרנט זהב- 1.5 מגה. במחשב הראשי- הגלישה איטית להחריד- בבדיקה זה 1.1-0.9 מגה, הורדה על 80-120 קילו בייט במקום 183. חיבור כבל LAN למחשב אחר- מראה מצב טוב הרבה יותר. המחשב עבר פירמוט לא מזמן, אני מריץ תוכנות סריקה ואין וירוסים ואין תולעים/סוסים. מה הבעיה? הגדרות ? כרטיס מסך? (הוא און בורד לוח P5B של אסוס). אשמח לעזרה, תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shenig,

יש לי כיום רשת קווית, אני מעוניין להעביר אחד המחשבים למקום שאין קו. יש לי ראוטר אלחוטי N ("סמארט-בוקס" של אוראנג') מעוניין לשמוע המלצה על כרטיס או התקן, מה עדיף PCI או USB או משהו שמתחבר לכרטיס רשת ? המקום של המחשב יהיה חדר מעל חדר הראוטר, האם יש סיכוי שיעבור ? האם יש חנות שמוכנה לתת לבדיקה כרטיס אלחוטי לפני שקונים ? בתודה, shenig

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, רציתי לדעת אם המודם השחור של HOT (מודם מוטורולה?) הוא בעצם כמו כל מודם רגיל וגם איתו אפשר להתחבר לאנטרנט?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. מדי כחצי שעה-שעה האינטרנט מתנתק לכ20-30 שניות כאשר בdefuelt gateway של simens מופיע לי שזה מנותק. בהתחלה זה status:down אחרי זה status:handshaking ואז status:Training ואז זה מתחבר. זה מאוד מעצבן,אני משחק בcompany of heroes online ואז אני מתנתק בשיא המתח משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום ,המקרה הוא ככה (עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה..) : יש 4 מחשבים שאחד מהם מחובר לאינטרנט בכבלים , כרגע יש עוד מחשב שהם מחוברים בכרטיס רשת בינים , ויש עוד כרטיס רשת לאירנטנט. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2 מחשבים , אני לא יכול פשוט לחבר את המודם ל-HUB מכיוון שזה כבלים ולא ADSL. מה שאני רוצה לדעת זה האם אני יכול לחבר ת'מודם למחשב , את אותו מחשב ל-UPLINK ברכזת או משהו בסגנון ואת שאר המחשבים לרכזת ככה שהמחשב שמחובר לאינטרנט ישמש ב-ROUTER או שאני צריך לחבר את המחשב עם האינטרנט לשאר עם כרטיסי רשת נפרדים?! תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Omri643,

שלום יש לי מחשב עם VISTA ULTIMATE(לא יודע אם זה קשור...) עם מתאם USB ל WIFI של D-link דגם DWL G122 (זה לא נראה לי קשור כי יש לי גם אינטרנט עם כבל ואותה בעיה) בקיצור עד לפני זמן קצר הכל פעל לי טוב ומצויין הבעיה התחילה בערך לפני חודש, לאחר שאני מדליק את המחשב האינטרנט פועל מצויין וטוב הבעיה-אני גולש באינטרנט ופתאום משום מקום כאילו בלעה אותו האדמה-האינטרנט לא פועל לפעמים זה קורה אחרי דקה לפעמים אחרי 5 ולפעמים אחרי שעה אבל כשאני עושה Restart למחשב והוא עולה האינטרנט פועל לי שוב! אני לא יודע מה זה ניסיתי לשים כתובת אייפי קבועה וזה לא עזר ניסיתי לעסות ריסט למתאם ולא עזר אבא שלי(שהוא טכנאי מחשבים) אמר לי שזה משהו שקשור בחיסכון אנרגיה של המתאם או משו כזה אך בכל זאת לא הצליח לטפל …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי רשת אלחוטית של EDIMAX (נתב 6114wg) אני מנסה להתחבר למחשב שמוחבר לנתב דרך מחשב שמחובר באלחוט, (כדי להגיע למדפסת שהוגדרה כSHARED), או לכונן שגם הוגדר כSHARED. אבל, למרות זאת, הוא כותב לי הודעת שגיאה שאין לי גישה למחשב.... אני שובר את הראש, כי משום מה זה התחיל שהתקנתי את הWINDOWS מחשב במחשב ההוא, ושמתי שם יוזר, שלא נקרא administrator (הדיפולטי) (windows XP pro) יש למישהו רעיונות איך לפתור את העניין? (אגב האינטרנט וכל מה שלא קשור למחשב הספיציפי הזה עובד בסדר)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yuvalm2,

אם אני גר בבניין מרובה דיירים, ואנחנו מעוניינים לרכוש חבילת אינטרנט אחת בקצב מהיר שתשמש את כל דיירי הבניין (שהרי אף אחד לא באמת מנצל את רוחב הפס שלו במלואו) - איך ניתן לעשות את זה? והאם זה לא חוקי באופן כלשהו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by DanDan10,

שלום לכולם. אני רוצה להעביר קבצים גדולים (500 מגה) למחשב של חבר שלי. שנינו מחוברים לאינטרנט המהיר, איזה דרך תהיה הכי מהירה? אם יש תוכנות שנועדו להעברת קבצים בין שני מחשבים מרוחקים שמישהו מכיר?. תודה מראש. דן.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני מודע לכל הבלאגן שהיה איתם(הייתי מחובר עם מודם רגיל פעם ללא בעיות) ואני מבקש המלצות או אנטי המלצות לגביהם לגבי adsl אם אני לא טועה הם הזולים ביותר כרגע

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אז יש לי את הראוטר הנ"ל שהוא גם חייגן במחשב אחד והכל פועל בו כראוי. במחשב שני יש לי כרטיס רשת אלחוטי DLINK DWL-G520 שלא פועל כאשר יש ביניהם מרחק שכבר ראיתי גדולים ממנו שעובדים (הבדל של קומה בבית פרטי). כשאני שם את שני המחשבים צמודים הרשת עובדת ויש קליטה אבל כשאני מחזיר את המחשב עם הכרטיס האלחוטי אין קליטה וזה פשוט לא סביר. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי חיבור ADSL של 20mbps ובגלל זה יש לי את ה6740u . אני לא מוריד כלכך הרבה דברים ובגלל זה אני משתמש ב6740u כנתב-מודם. עדיין יש לנו בעית קליטה בחדר שינה וזה קצת מפריע. בגלל שהdir615 שלי ישב והעלה אבק החלטתי להתקין עליו ddwrt . ההתקנה הלכה די חלק - עשיתי את כל מה שהיה כתוב בהוראות והתקנתי את הגרסה שהיתה מצוינת באתר של הנתב שלי (C2 ) . אחר כך כשניסיתי להפוך אותו לrepeter לא מצאתי את האופציה הזאת. ראיתי שאפשר להפוך אותו לclent bridge או להשתמש בWDS. בכל מקרה הגדרתי אותו להיות ב IP אחרון 5 בזמן שה 6740 עם ip 1 יש לי כמה מחשבים עם static ip וכל מה שמעל 100 בDHCP. בכל מקרה נתתי לנתב של בזק לעשות את ה DHCP והגדרתי את הwan port כport n נוסף. ניסיתי להגדיר גם כclient bridge וגם כ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. בדירה שלי יש לי אינטרנט זהב 1.5 /כבלים , עד לפני חצי שעה הייתי בדירה שלי , וכהרגלי בקודש בעיקר גלשתי ב hwzone . ולא הבנתי מה קורה ? איטי בטרוף ! לא זז! (לא הפעלתי אימיול כבר חודש ) חשבתי כבר ליצור קשר עם מנהלי hwzone שידאגו לסדר את זה . עכשיו אני בבית של ההורים שלי ולהם יש בזק בנלאומי adsl 1.5 וכהרגלי אני הולך ל hwzone ואין שום איטיות הכל זורם חלק ! מה קורה פה ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. האם האנטנה הזו שווה את המחיר או שזה לא יותר מעבודה בעיניים ? אני רוצה לקלות ברמה הרבה יותר טובה בכל הבית http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7830&catid=1360 תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by פינגרס,

איך אפשר לברר אם קישור שנשלח אלי מכיל ווירוס או Torjan למען פריצה למחשב? ( חוץ מאנטי ווירוס ) , לבדוק את הקישור מבחוץ מבלי להיכנס

24. Started by moranmoa,

היי אנשים. קראתי קצת בפורום ומאוד התרשמתי מהידע. מי מהמתבים d-link dsl 2650u vs siemens sl2-141 יותר מהיר לאינטרנט dsl 15 מגה. (שתהם dsl) תודה מורן אבקסיס.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. בימים האחרונים הושקו שתי מערכות mesh אלחוטיות שנועדו לפתור בעיות כיסוי בסביבה ביתית. מערכות אלה מצטרפות לשתיים נוספות שהושקו יותר מוקדם השנה. האם למוצרים אלה יש סיכוי מול שילוב סטנדרטי של נתב ונקודת גישה אלחוטית? מה היתרונות והחסרונות של מערכות אלה? והאם צפוי שנראה אותן בקרוב בשוק הישראלי? את התשובות לשאלות אלה תוכלו לקרוא בפוסט הבא - http://www.netcheif.com/blog/?p=6490

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים