עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לא מציח להתקין מודם של בזק מדגם ALE 150 USB לויסטה 64 אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דריבר עדכני אשר יעבוד על הויסטה או ימליץ על דרך חלופה אני מנוי בבזק WOW

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yaakovd,

כרגע יש לי נתב TP-LINK W8951ND. אני מעוניין להגדיר ניתוב לכתובת IP פנימית כאשר מתבצעת פניה לכתובת מסויימת מכל המכשירים בבית. קרי, אני מעוניין שעבור כתובת שמית זו, הנתב לא יפנה לשרת ה-DNS של הספק, אלא יחליף אותה ידנית בערך IP נתון - בדומה להגדרת ערך בקובץ hosts בווינדוס. לא מצאתי אפשרות כזו במסכי ההגדרות. ידוע לכם על דרך להגדיר זאת? לחילופין, האם אתם מכירים נתב שתומך באפשרות זו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אז יש לי את הראוטר הנ"ל שהוא גם חייגן במחשב אחד והכל פועל בו כראוי. במחשב שני יש לי כרטיס רשת אלחוטי DLINK DWL-G520 שלא פועל כאשר יש ביניהם מרחק שכבר ראיתי גדולים ממנו שעובדים (הבדל של קומה בבית פרטי). כשאני שם את שני המחשבים צמודים הרשת עובדת ויש קליטה אבל כשאני מחזיר את המחשב עם הכרטיס האלחוטי אין קליטה וזה פשוט לא סביר. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yarivot26,

היי, אני מחפש ראוטר + AP טוב להחליף את הנוכחים שלי (Level One W8R שקיבלתי מ012). הביתה שלי מורכב מ3 קומות, שמנקודה אחת לנקודה השנייה הכי ארוכה יש בערך 17 מטר. הראוטר הראשי יושב בחדר שלי בקומה העליונה. אני צריך שתיהיה קליטה טובה בחדר של ההורים שלי (קומה אחת מתחת בנקודה הכי רחוקה) ובסלון (קומה ראשונה כמעט בדיוק מתחתיי). השימושים העיקריים זה גלישה, שיתוף קבצים (פועל להקמת שרת NAS) וסטרימינג. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, אני רוצה לשדרג את הראוטר בבית בגלל בעיות קליטה באזורים רחוקים מהמיקום של הראוטר (הבית די גדול). לפי מה שקראתי ראוטרים בתקן N הם עם טווח קליטה גדול יותר ומהירות גבוהה יותר כמובן. אני מחפש ראוטר שיש בו מודם מובנה כדי שיתפוס פחות מקום אז השאלה הראשונה שלי היא איך אני יכול לדעת שלראוטר יש חייגן? דבר שני בקרוב אמורה להיות לי תשתית NGN ואני מעוניין להתחבר אליה (אחד החברים שלי חווה בעיות בגלל ראוטר לא תואם) ולכן נובעת השאלה השניה האם צריך פורוטוקול או חומרה מיוחדת בראוטר כדי לתמוך ברשת? וכמובן אם יש לכם ניסיון מוצלח עם ראוטר שעומד בדרישות שלי אשמח לקבל את בדגם שלו. בתודה, עובד.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by AmL1,

אני צריך לחבר XBOX למחשב והמחשב הזה מחובר ברשת אלחוטית. הבנתי שאני צריך מוצלב...חיפשתי בזאפ וראיתי שיש כל מינ UTP STP משהו כזה... מה לקנות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Ymac,

שלום. כחלק מתוכנית שדרוג התשתיות בבית שלנו (החלפת החיווט מ-CAT5 עתיק ל-CAT6, סוויצ'ים חדשים ומודם חדש שיחליף את ה-Aztech 600N העתיק) אני רוצה לרכוש ראוטר חדש. עד כה, הסתפקנו בראוטרים זולים, בטווח ה-100-150 ש"ח. אבל יש גבול למה שאנחנו יכולים לבקש מראוטר כזה. אני צריך ראוטר שיוכל להחזיק תעבורה של שלושה מחשבים חוטית (במינימום) ולפחות עשרה מכשירים באלחוטי. הבית הוא בית פרטי, ולכן צריך להיות דגש על טווח. לא הכל יהיה מחובר ישירות לראוטר כמובן, יש לנו בבית השחלות אל סוויץ' בארון תקשורת בנפרד וישירות לראוטר יחוברו הסוויץ' (דרך כבל בקיר) ואולי אפל TV הראוטר יהיה ממוקם בסלון, במרחק טוב מרוב הצרכנים, ככה שתדר 5 גה"צ יוכל להיות מנוצל (יש לנו מספר מכשירים תומכים) ויצטרך להגיע לקומה על…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by kanpachi,

שלום לכולם יש לי בעיה עם הרשת האלחוטית בבית. ברשותי ראוטר EDIMAX BR-6424N שמחוברים אליו בכבל רשת מחשב נייח וPS3 וכרטיס רשת TP-LINK WN8541N PCI יש לי עוד מחשב נייח בחדר אחר, בין החדר הזה לסלון (שבו נמצא הראוטר) יש בסה"כ שני קירות. אין ממ"ד או משהו בסגנון ולמרות זאת אני מקבל קליטה של 2 עד 3 קווים במקרה הטוב, האינטרנט (כשעובד) מהיר אבל לוקח לפעמים הרבה זמן עד שהוא מתחבר ויש ניתוקים. אני מתלבט אם להחליף את כרטיס הרשת בכרטיס של אדימקס שיש לו אנטנה עם כבל מאריך שתספק לי קליטה יותר טובה (יש לי מחשב נייד של העבודה שאם אני מניח אותו בנקודה יותר גבוה, הקליטה משתפרת בהרבה) או לקנות אנטנה או ראוטר נוסף שישמש כAP בחדר שנמצא בין הסלון לחדר שבו נמצא המחשב בעל הקליטה הבעייתית. מה דעתכם?…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by TUCG,

איך אני יודע מה הכבל שיש לי? נראה לי שהוא מוצלב, אבל אני לא בטוח. איך מזהים?

10. אני צריך לרשת אלחוטית של 2 מחשבים ... בקיצור זקוק לראוטר טוב שיעשה את העבודה... אצלי בבית יש לינקסיס שהם ממש טובים ... אבל גם יקרים אני זקוק לראוטר זול יותר איך EDIMAX ? ואם הם איזה דגם כדאי ומאיזה דגמים בשוק בכלל כדאי להיזהר ...?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by liores12,

שלום. עד כה השתמשתי בחיבור חוטי מהנתב (סמארטבוקס של אורנג') למחשב שלי והיה לי שקט מבחינת בעיות ומהירות. עכשיו, שהמחשב הנייח שלי הוזז, לצערי איננו נגיש יותר לחיבור חוטי מהמודם ישירות. לכן, אני מחפש כרטיס רשת, שיהיה טוב (אפילו מעולה) במחיר סביר. ראיתי שיש כל מיני USB למניהם/כרטיסים פניימים אשמח להמלצות כי אני ממש לא מבין בזה תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום אני חדש כאן ובתחום.. יש לי מודם Hotbox ונתב TPlink WR841ND . ניסיתי לחבר את הנתב כ AP באופן אלחוטי לפי המדריך הזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הבעייה היא שלא ניתן לקבל IP מהנתב TPlink . כנראה שיש בעייה עם ההגדרות. לא כל כך ברור לי היכן מגדירים את הנ"ל ב HotBox : ברשימת כתובות ה-MAC של אלמנטי ה-WDS, המופיעה במסך ההגדרות האלחוטיות של הנתב הקיים, יש לרשום את כתובת ה-MAC של הנתב החדש. באופן זה ייווצר קשר הדדי בין הנתבים באמצעות כתובות ה-MAC שלהם." אשמח לעזרה פרטי ה HotBox [TABLE] [TR=bgcolor: #CCCCCC] [TD]Standard Specification Compliant[/TD] [TD]DOCSIS 3.0[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #CCCCCC] [TD]Hardware Version[/TD] [TD]1.0[/TD] [/…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. זאת אומרת שהנתב מקושר כרגע, ורוצה להתנתק ולהתחבר. איך עושים את זה? מבלי לעשות ריסטארט לנתב \ פריקת חשמל. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by barisi,

שלום התחברתי לאינטרנט דרך הוט ו 012 כמו כן יש לי קו טלפון שיושב על תשתית האינטרנט הזו המהירות היא 2.5 מגה אני משתמש ב 2 מחשבים ניידים בבית ורוצה לקנות נתב אמין ואם אפשר זול השימוש שלי באינטרנט הוא בסיסי ביותר מדובר בדירה קטנה בלי ממדים ובלי קומות מה לקנות שלא יסבך אותי?? תודה על כל תשובה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכם יש לי בבית 2 נקודות גישה אחד פועל על תקן n והשני עובד על תקן g הם רחוקים אחד מהשני מרחק של 40 מטר בערך. כאשר אני נכנס למחשב שלי ומעתיק קובץ דרך הפאלפון (גלקסי 4) אני מקבל שגיאת "אימות" כאשר אני בתזוזה מנקודה אחת לשניה והעתקת הקובץ נכשלת זאת אומרת שאני מתנתק מהרשת וצריך להתחבר ידנית שוב. שני הנקודות גישה עם אותם ההגדרות כאשר נקודה אחת פועלת על ערוץ 1 והנקודה השניה על ערוץ 2. מה לפי דעתכם לא תקין? למה אין מעבר תקשורת שוטף מנקודה אחת לשנייה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם יש לי שני מחשבים, האחד נייח שמחובר לאינטרנט באמצעות ראוטר באופו חוטי והשני נייד שמחובר דרך WIFI באמצעות אותו הראוטר, ב2 המחשבים מותקן ווינדוס 7, אני מבצע שיתוף בין תיקיות בשני המחשבים לצורך העברת מידע. העניין הבעייתי הוא שהמידע עובר מאוד מאוד לאט, בערך מגה לשנייה, כאשר לפי מה שאני יודע העברת מידע בין 2 מחשבים שיושבים על אותה הרשת אמור להיות ממש ממש מהיר. האם מישהו יודע למה זה ככה? ואיך ניתן לפתור את העניין???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. חיוג של מודם ADSL מכבה את המחשב עם מסך כחול מה הגורם לבעיה לפעמים שאני רוצה לקבל IP חדש אני מנתק את החיבור לאינטרנט ומחייג שוב ולפעמים לאחר כמה שניות אני מקבל את המסך הכחול של XP שסופר לי עד 100 ואז המחשב מאתחל את עצמו שוב איך אני פותר את הבעיה תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yoniby,

שלום, יש לי מודם נתב לרשת אלחוטית מסוג R-ADSL-C4W-EG DYNAMODE. קיבלתי מבזק מודם נתב לרשת אלחוטית מסוג TNN SIEMENS SL2-141. שווה להחליף ביניהם? יש הבדל כלשהו בין שניהם? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by DanDan10,

שלום לכולם. אני רוצה להעביר קבצים גדולים (500 מגה) למחשב של חבר שלי. שנינו מחוברים לאינטרנט המהיר, איזה דרך תהיה הכי מהירה? אם יש תוכנות שנועדו להעברת קבצים בין שני מחשבים מרוחקים שמישהו מכיר?. תודה מראש. דן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by PeaS,

המצב שקיים אצלי היום הוא כזה (אל תשאלו איך הגענו לזה ) : בצד אחד של הבית אני מחובר לADSL (אלקטל, אם זה משנה) ואחותי גולשת דרכי (ICS). בצד שני של הבית אבי מחובר לADSL (סמסונג, אם זה משנה ). אנחנו משתמשים במודמים שונים אך באותו חשבון אצל 012, ככה שאנחנו לא יכולים להיות מחוברים בו זמנית, וזה קצת בלתי נסבל . הכוונה עכשיו היא שכולנו נהיה מחוברים דרך סוויצ', ובגלל שאני לא מבין בזה מי יודע מה, אני אבקש את עזרתכם. דבר ראשון, אם אני לא טועה, זה אמור להיות כמו בתמונה שצירפתי, תקנו אותי אם צריך. עכשיו השאלות: 1. איזה כבל (מוצלב או לא מוצלב) צריך להיות בין המודם לסוויצ' ואיזה כבלים צריכים להיות בין הסוויצ' למחשבים? האם יש הגבלת אורך? כי המחשב של אבי נמצא בצד השני של הבית. …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by I_S,

אני מחובר ל-Adsl ואני נמצא רחוק מהמרכזיה(יש לי פינג די גבוה),ואני רוצה לעבור לכבלים,שלפי דעתי הפינג ישתפר משמעותית.(כרגע יש לי פינג 100+ בחבילה של 512Kbps בAdsl) גם תמורת אותו כסף אני יקבל768kbps .אז לעבור או לא לעבור,מה דעתכם??? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Blablabla Bla,

אני מחבר את הפלאפון שלי לBe Spot ולBe אבל הוא נתקע ואין הבדל בין חיבור עם wi fi למרשתת של הפלאפון. עכשיו במחשב דרך כבל אני גולש רגיל ואין תקיעות בתוכניות בצפייה ישירה (כאן 11, חינוכית 23). פלאפון של חברת פלאפון תקשורת של בזק (החברה לקומיניקציה)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by APT,

אני מעוניין בראוטר טוב (בעיקר עם הרבה RAM) ועדיף שיהיה חוטי. אם אין ברירה, וחייבים לקנות אלחוטי, אפשר להוריד את האנטנה שלו? או לגרום לא שלא ישדר בכלל באנטנה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יום שבת אחה"צ - אין אינטרנט דרך הראוטר. 4 מחשבים מחוברים ואף אחד לא מצליח לגלוש. בחיבור המודם ישירות למחשב יש אינטרנט. בדרך כלל הייתי יכול להיכנס דרך דפדפן להגדרות של הראוטר מכל מחשב דרך הכתובת 192.168.0.1 קרה לי פעם שמשום מה ההגדרות של האינטרנט בראוטר "התחרבשו". ( אבל זה קרה רק פעם אחת וממזמן.....) עכשיו אני לא מצליח להיכנס לכתובת הזו משום מחשב. ומשום סוג של דפדפן. ולכן לא מצליח להיכנס להגדרות של הראוטר. הראוטר כבר בן 4-5 שנים...... רשת בין המחשבים עדיין יש. מה נראה לכם הבעייה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. הי יש לי מודם המחובר למחשב עם ווינדוס 7 החיבור מתבצע ע"י חייגן לספק 012 התקנתי כרטיס רשת נוסף על מנת לחבר מחשב שני(עם ווינדוס XP ) ע"י כבל מוצלב. שני המחשבים חוברו קווית אבל אני מסתבך ולא מצליח לשתף את האינטרנט. בעבר היה פשוט לחבר שני מחשבים עם ווינדוס XP בעזרת השתוף אינטרנט והגדרה של מחשב משתף ומחשב מקבל. אז מישהו יכל לעזור לי עם ההגדרות? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים