עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by liores12,

שלום. עד כה השתמשתי בחיבור חוטי מהנתב (סמארטבוקס של אורנג') למחשב שלי והיה לי שקט מבחינת בעיות ומהירות. עכשיו, שהמחשב הנייח שלי הוזז, לצערי איננו נגיש יותר לחיבור חוטי מהמודם ישירות. לכן, אני מחפש כרטיס רשת, שיהיה טוב (אפילו מעולה) במחיר סביר. ראיתי שיש כל מיני USB למניהם/כרטיסים פניימים אשמח להמלצות כי אני ממש לא מבין בזה תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by elni,

טוב לא מצאתי בכלל מדריכים לפתוח פורטים לרכזת הזאת שקיבלתי אותה לא מזמן... עכשיו בהתחלה חשבתי זה לא כמו ראוטר שצריך לפתוח פורטים...אבל גיליתי שזה נגיד חוסם לי את הביטורנט ומאיט לי את זה... קיצור יש למישהו מושג איך פותחים??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לא מציח להתקין מודם של בזק מדגם ALE 150 USB לויסטה 64 אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דריבר עדכני אשר יעבוד על הויסטה או ימליץ על דרך חלופה אני מנוי בבזק WOW

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, רשכתי נתב Netgerar WNR2000 אני מחובר לתשתית של הכבלים וברשותי מודם של TERAYON TJ 715 והאמת אני קצת אובד עצות מאיפה ואיך להתחיל, עד עכשיו המודם היה מחובר בעזרת כבל רשת למחשב. איזה כבלים הולכים לאן? איך אני משלב את הנתב האלחוטי בכול העניין ואיך אני מאבטח את החיבור, כלומר נותן לו סיסמה ומונע מכול השכונה להיתחבר אליי. בתודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן! אני תוהה איך אפשר לפצל את רוחב הפס של האינטרנט שלי לשניים ככה שיהיה חשבון של אורחים שיש לו משתמש וסיסמא שונים וחשבון של הבית שגם לו משתמש וסיסמא שונים. ואם הפיצול הזה אפשרי, האם אפשר גם לקבוע מה יהיה רוחב הגלישה של כל חשבון/ משתמש יקבל? תודה חברים!

6. אני קולט אות אינטרנט חלש בעבודה, והייתי רוצה לשפר את המצב. חיפשתי בזאפ וממה שראיתי, אהבתי את http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?class=&content=spe&pmodel=TL-ANT2424B יש לכם הצעה טובה יותר בתקציב דומה? ועל איזה כרטיס רשת usb כדאי לי ללכת עם כניסת תבריג לאנטנה כזאת? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מחובר ב Adsl דרך בזק בינלאומי 750k לאחרונה שמתי לב כי מהירות ההורדה מאתרים ירדה לכ 40k-50k בשנייה מקודם זה היה בסביבות ה 80-90, מאתרים כמו מייקרוסופוט. כשהתקשרתי לתמיכה הטכנית, ביקשו שאני אוריד קובץ מאתר של בזק בינלאומי הורדתי על מהירות של 90k, אך מאתר של מייקרוסופט לאחר כדקה הורדתי בסביבות ה 40-50 מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by I_S,

אני מחובר ל-Adsl ואני נמצא רחוק מהמרכזיה(יש לי פינג די גבוה),ואני רוצה לעבור לכבלים,שלפי דעתי הפינג ישתפר משמעותית.(כרגע יש לי פינג 100+ בחבילה של 512Kbps בAdsl) גם תמורת אותו כסף אני יקבל768kbps .אז לעבור או לא לעבור,מה דעתכם??? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Sorry, but I don't have hebrew keyboard. Ma ani jahol i ejfo laasot Port Forwarding , so I zarih liftoah port 5800 or 5900?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by DANIELK27,

יש לי רוואטר ראשי: BR-6524N וראווטר :TL-WR841N שאת הTP-LINK אני רוצה להגדיר כAP אייך אני יכול לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שמתי לב אתמול כאשר אני מחבר את המודם לראוטר אני מקבל כתובת IP מסויימת וכשאני מחבר למכשיר אחר לדוגמה חיברתי אותו לכרטיס רשת מסויים קיבלתי כתובת אחרת קבועה לכרטיס הזה אותו דבר לכרטיס רשת אחר. כלומר לכל כתובת MAC היה כל הזמן אותו IP האם ככה עובדת השיטה של חיוג קבוע ? זאת אומרת שאם אני משנה את כתובת ה MAC של ה ROUTER ישתנה לי ה IP ? הבעיה שאם אני עושה CLOE MAC על הרואטר LEVEL ONE FBR1418TX הוא כבר לא מצליח להתחבר יותר לאינטרנט. יש למישהו שיטה אחרת לשנות את כתובת ה MAC של הראוטר בפשטות ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן. יש לי מחשב עם ראוטר אלחוטי בתקן N של אדימקס ולפטופ Dell Vostro A680 עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה בתקן G. יש לי עוד מחשב HTPC עם כרטיס רשת USB אלחוטי בתקן N. בין שני המחשבים בתקן N אני מצליח להעביר נתונים במהירות של 11 מגה-בייט לשניה. בין המחשב עם הראוטר ללפטופ אני מעביר במהירות של 2.5 מגה-בייט לשניה. האם יכול להיות הבדל כזה משמעותי או שיש הגדרה שאני צריך לשנות בלפטופ כדי לקבל מהירות קצת גבוהה יותר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Guy950,

היי, אני רכשתי לפני כמה ימים את המחשב שנמצא בדף המפרטים האישי, הוא כולל את הכרטיס רשת הבא: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1084 ומערכת הפעלה ויסטה פרימיום 64bit. עכשיו, המחשב קצת עשה בעיות בהתחלה בהתחברות לרשת האל-חוטית אבל בסוף הסתדר, האינטרנט עובד מהר ויציב, רק מה הבעיה? המחשב לא מפסיק להיתקע ופשוט לקפוא שאני נאלץ להדליק את המחשב מחדש ע"י ריסטרט. אני אמרתי שהויסטה אשמה, אך הטכנאי שלי אומר שהחיבור לא יציב לאינטרנט יכול לגרום לתקיעות ורציתי לוודא האם זה נכון? (הוא לקח את המחשב למעבדה שלו לבדיקות עומס והמחשב לא נתקע אצלו אפילו לא פעם אחת, אפילו כשהוא התחבר לאינטרנט) ונניח אם זה נכון, יש בבית עוד 3 מחשבים (2 ניידים מחוברים אל-חוטית, ונייח שמחובר ישירות לראוטר) …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום.. אני מחבור לאינטרנט בחיבור קבוע בכבלים,ככה שיש לי IP קבוע המודם מחובר להאב ושני מחשבים להאב ,כאשר כל מחשב מקבל כתובת IP חיצונית שונה,עד פה הכל בסדר והכל עבד ועובד. עכשיו אני רוצה להוסיף ראוטר אלחוטי מדגם DLINK DI-524 שיתן לי גם אינרננט אלחוטי. הבעיה,כשאני מחבר את הראוטר למודם הראוטר יוצר לי רשת דרכו ונותן לכל מחשב כתובת פנימית. אני רוצה שלמחשבים החוטיים יהיה IP חיצוני שונה ושישארו באותו חיבור כמו שהם עכשיו ולאל חוטי לא אכפת לי שיקבלו כתובות פנימיות מהראוטר. אפשרי לסדר את הענין?? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Vega,

שלום, לא מזמן שידרגתי את המודם שלי ל-PRO, והגדרתי אותו לעשות ROUTING וכו'. ההגדרות במודם (אני חושב) בסדר, והכל עובד איתו. *אבל*, אין לי שמץ של מושג איך להגדיר את המחשבים בבית להתחבר דרכו. יש לי את כל הציוד הנדרש - Hub, NICs, RJ-45 Cables בתודה, Vega

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by MoMo-P,

שלום.. התקנתי את הקושחה של Tomato ועדיין לא ראיתי שינוי ממשי. אני משתמש בתוכנות אי-מיול וטורנט (ביטקומט) כדי להוריד קבצים, כמו כן גם הורדות פשוטות דרך הדפדפן ואני לא רואה ניצול מלא של רוחב הפס.. [פורטים פתוחים, אין LowID] אם כן מהן ההגדרות הכי טובות לשעה זאת לראוטר הנ"ל בחיבור לכבלים ללא חייגן? רב תודות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by danieln9,

שלום יש לחבר שלי ראוטר של נט גיר עכשיו זה מחובר ככה המודם לראוטר (לחיבור של המודם) *ומוגדר כבר על השם מישתמש וסיסמה המחשב מחובר לSWITCH של הראוטר והמחשב עובד עם XP עכשיו כאשר מחברים נגיד מחשב נייד עם XP זה גם עובד אבל הבעיה היא כשאני מחבר מחשב עם ווינדוס 98 אני לא מצליח להיתחבר. מהיא הסיבה?? האם זה ביגלל המערכת ההפעלה אם לא אז איזה כבר צריך לחבר מחשב לסוויצ' ישר או מוצלב. בתודה דניאל נורמן

18. Started by J0n1,

חיפשתי קצת אתרי פרוקסי מארה"ב אבל לא הצלחתי לצפות בתוכניות. מכירים משהו בחינם שיעשה את העבודה? http://abc.go.com/watch/jimmy-kimmel-live/93521/262014/aloha-to-lost?cid=fullepisodeaccess

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yaacovk,

שלום רב. רכשתי את הדגם הנ"ל לצורך הפעלתו כ Repeater בלבד. לא מצליח להפעילו כ Repeater. האם מישהו ניסה והצליח להפעילו כך? אנא שתפו אותי במידע. בברכה: יעקב קורן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shimon1,

שלום.. יש לי מחשב נייד לנובו T61. הקישור האלחוטי עבד מעולה וללא בעיות עד שניסיתי להגדיר רשת.. כנראה שהשתמשתי באשף הגדרת רשת קווית ולא אלחוטית. מה שקרה הוא שאני לא מצליח להפעיל את הקישור האלחוטי שוב..הוא מופעל בביוס..הנורית של הWIFI עובדת אבל בכלים של לנובו מצויין שהקישור מנותק ואני לא מצליח להחזיר את המצב לקדמותו.. מה גם שניסיתי SYSTEM RESTORE לוינדוס וכתוב שאין מה לשחזר ושלא בוצעו שינויים.. בבקשה מה לעשות? בתודה..וחג שמח שמעון

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by DanDan10,

שלום לכולם. אני רוצה להעביר קבצים גדולים (500 מגה) למחשב של חבר שלי. שנינו מחוברים לאינטרנט המהיר, איזה דרך תהיה הכי מהירה? אם יש תוכנות שנועדו להעברת קבצים בין שני מחשבים מרוחקים שמישהו מכיר?. תודה מראש. דן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by PeaS,

המצב שקיים אצלי היום הוא כזה (אל תשאלו איך הגענו לזה ) : בצד אחד של הבית אני מחובר לADSL (אלקטל, אם זה משנה) ואחותי גולשת דרכי (ICS). בצד שני של הבית אבי מחובר לADSL (סמסונג, אם זה משנה ). אנחנו משתמשים במודמים שונים אך באותו חשבון אצל 012, ככה שאנחנו לא יכולים להיות מחוברים בו זמנית, וזה קצת בלתי נסבל . הכוונה עכשיו היא שכולנו נהיה מחוברים דרך סוויצ', ובגלל שאני לא מבין בזה מי יודע מה, אני אבקש את עזרתכם. דבר ראשון, אם אני לא טועה, זה אמור להיות כמו בתמונה שצירפתי, תקנו אותי אם צריך. עכשיו השאלות: 1. איזה כבל (מוצלב או לא מוצלב) צריך להיות בין המודם לסוויצ' ואיזה כבלים צריכים להיות בין הסוויצ' למחשבים? האם יש הגבלת אורך? כי המחשב של אבי נמצא בצד השני של הבית. …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by APT,

אני מעוניין בראוטר טוב (בעיקר עם הרבה RAM) ועדיף שיהיה חוטי. אם אין ברירה, וחייבים לקנות אלחוטי, אפשר להוריד את האנטנה שלו? או לגרום לא שלא ישדר בכלל באנטנה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by andrey12341,

אני מנסה לשלוח ל-contest@hwzone.co.il מייל אבל זה רושם לי "נמען לא זוהה" מה זה אומר שזה נשלח או שלא? ד.א אני שולח דרך hotmail

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הי , לאחר כשנה ללא תקלות ב"בזק בנלאומי" עברתי בשבוע שעבר מספק "בזק בנלאומי" לספק "אקספון" . לאחר הנתוק מבזק בנלאומי וחיבור לאקספון והגדרת המודם ראוטר ע" נציג תמיכה של אקספון , האנטרנט הקווי והאלחוטי עבד תקין אך לאחר כל שעה-שעתיים הנורית של DSL במודם-ראוטר(דגם 6850NU של בזק) דולקת קבוע ואין אנטרנט ואף לא ניתן לגשת לדף של המודם ראוטר בכתובת 10.0.0.138 . רק ריסט מתח לראוטר יוצאת ממצב זה ולאחר מכן יש אנטרנט. לאחר שיחה עם מספר נציגי תמיכה טכנית מאקספון (התמיכה אך ורק שלהם) ובדיקה של קונפיגורצית ההגדרות בראוטר הם טענו מספר סיבות : בהתחלה טענו שזה פילטר או כבל ושצריך להחליף אותם . טענה נוספת היא שהתקלה היא במודם-ראוטר של בזק מאחר וגם שאין אנטרנט לא ניתן לגשת לד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.