עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אלה שיש להם רשת ביתית עם 3 מחשבים ומעלה בבית בוודאי יבינו על מה אני מדבר. הסיטואציה היא כזאת: האינטרנט במחשב מסוים מגיב באיטיות רבה (למרות שמהירותו המרבית גבוהה בהרבה), ובסופו של דבר מתברר, שבאחד המחשבים ברשת פועלת תוכנת שיתוף (לדוגמה), ש"זוללת" את רוב רוחב הפס של האינטרנט. השאלה שלי היא האם יש תוכנה, שיכולה להראות לי בזמן אמת את ניצולת רוחב הפס או הספק המודם על ידי כל מחשב ברשת.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן תכננתי את הרשת שלי בבית ככה, רציתי לדעת האם תכננתי נכון או שכחתי משהו: הרשת היא חוטית, אמורה לשמש לאינטרנט בעיקר (הורדות ודואר) בזק בין לאומי V תשתית כבלים של הוט V מודם כבלים של הוט (terayon tj715x) V נתב BR-6104K (עוד לא קניתי) V מתג של Edimax (יכול להיות שלא אצטרך בגלל שלנתב כמה יציאות) V כל מיני מחשבים V כל מיני אנשים שאלות: 1. האם תכננתי נכון, צריך כבל מוצלב איפשהו בדרך? 2. האם אפשר להגדיר בנתב חיבור אוטומטי? תודה לcheif על האתר

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by tomer_bb,

שלום יש לי נתב אדימקס BR6204Wg שמחובר בעזרת כבל רשת למחשב נייח עם ווינדוס אקספי שבו האינטרנט פועל כמו שצריך יש לי עוד מחשב נייד שבו יש כרטיס רשת אלחוטי עם ווינדוס ויסטה אני מצליח להתחבר לנתב עם הנייד אך אין לי אינטרנט לויסטה יש מין אשף פותר בעיות וזו ההודעה שהוא נתן לי: cannot connect with primary dns server האם הבעיה קשורה לפרוטוקול ipv6 של ויסטה? מה עלי לעשות? בתודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם! היום יצרו איתי קשר מהוט והודיעו לי שמשדרגים לי את הקו מחמש מגה לשתים עשרה מגה. כמובן ששמחתי מאוד אבל נמסר לי שיש בעיות עם הראוטר הנוכחי שאני משתמש בו, שהוא לא תומך ב-L2TP בצורה טובה, הנתב הנוכחי שיש לי הוא 3COM OfficeConnect wireless-g. לכן אני מחפש לקנות נתב אלחוטי חדש שיתמוך בהעברת קצבים במהירות גבוהה, יש לציין שאני תמיד מחובר לאינטרנט ותמיד מוריד, בדר"כ אני מוריד בקצב של 10-12 גיגה ללילה. המחשב שמוריד מחובר לראוטר עם כבל רשת אבל יש לי 3 לפטופים שאני מתחבר איתם לאינטרנט דרך הרשת האלחוטית. חשוב לי שהראוטר יהיה יציב ואמין, שלא יהיו ניתוקים, שהוא יתמוך במלואו בתקן N וב-L2TP, תוכלו בבקשה להמליץ לי על ראוטר טוב? אני מתכוון להוציא על הראוטר בין 300 ל-400 ש"ח. תודה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. איך אני מוציא ממנו את הקוד שלי? WIN7

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום יש לי שאלה לכל אלו המבינים ברשת ביתית. יש לי 3 מחשבים...מהם הרכיבים הפיסיים שאני צריך עמ"נ חהפוך את שלושתם לרשת...שמחוברת בסופו של דבר ל ADSL (נניח שאני כבר מחובר עם מחשב אחד)... תודה חברה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by muam,

שלום, כבר הרבה זמן שאני לקוח של הוט, ונמאס כבר לקבל חצי מהמהירות הדרושה ושירות גרוע. אינ ממעוניין לעבור. קראתי כמה דיונים על זה פה אבל מכיוון שבתחום הזה בכל רגע הכל יכול להשתנות החלטתי לפתוח דיון חדש. על איזה ספק אתם ממליצים ? קראתי שהספקים הקטנים כמו אקספון וטריפל סי הם טובים, מה מומלץ לאיזור השרון ? ועל איזה תשתית עדיף לחבר אותם ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ב"ה. מחשב נייד (- די ישן) ששודרג לווינדוס 10, לא קולט אינטרנט, [בווי פי - הסימון עצמו מופיע, אך לא מוצגים רשתות, בכבל לראוטר - המחשב מציג את הרשת, אך מופיע תחתיה 'אין אינטרנט']

9. Started by infernus,

שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי שיהיה ברמה גבוה יחסית, שתהיה לו קליטה טובה ושיתמוך ב5GHZ, התקציב הוא 200+-. כרגע אני משתמש ב DLINK 140DWA, שלא כל כך מצליח לקלוט את האינטרנט -2 פסים מתוך 5 מצאתי כרטיס רשת אחד שנראה שיהיה טוב בשבילי: http://www.alfa.com.tw/products_show.php?pc=67&ps=23 מה אתם אומרים עליו? אשמח לעוד הצעות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by oferur,

שלום הנני מחובר למשרד במחשב נייד דרך VPN . האאוטלוק עובד אבל כאשר אני רוצה להתחבר לכונן בשרת או לתוכנת פיננסית של המשרד אני לא יכול , מופיעה הודעה שיש תקלת חיבור בין התחנה לשרת . האם ישנם הגדרות שצרכים להגדיר ב VPN ? תודה עופר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Cheif,

תוכנות BitTorrent הם הכלי העיקרי לשיתוף קבצים ברשת האינטרנט. לעיתים קרובות, שיתוף קבצים זה אינו עולה בקנה אחד עם החוקים לשמירת זכויות יוצרים ולחברת BitTorrent, שפתחה את הפרוטוקול ותוכנת uTorrent, יש הרבה מה להגיד בנושא הזה. בשיחה גלויה עם נציגי החברה הם חושפים את נקודת המבט שלהם. קריאה מהנה - http://www.netcheif.com/blog/?p=1088

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Guy950,

היי, אני רכשתי לפני כמה ימים את המחשב שנמצא בדף המפרטים האישי, הוא כולל את הכרטיס רשת הבא: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1084 ומערכת הפעלה ויסטה פרימיום 64bit. עכשיו, המחשב קצת עשה בעיות בהתחלה בהתחברות לרשת האל-חוטית אבל בסוף הסתדר, האינטרנט עובד מהר ויציב, רק מה הבעיה? המחשב לא מפסיק להיתקע ופשוט לקפוא שאני נאלץ להדליק את המחשב מחדש ע"י ריסטרט. אני אמרתי שהויסטה אשמה, אך הטכנאי שלי אומר שהחיבור לא יציב לאינטרנט יכול לגרום לתקיעות ורציתי לוודא האם זה נכון? (הוא לקח את המחשב למעבדה שלו לבדיקות עומס והמחשב לא נתקע אצלו אפילו לא פעם אחת, אפילו כשהוא התחבר לאינטרנט) ונניח אם זה נכון, יש בבית עוד 3 מחשבים (2 ניידים מחוברים אל-חוטית, ונייח שמחובר ישירות לראוטר) …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by barra8,

שאני מנסה להיכנס לתיקיה של אחי אז הוא מראה לי שגיאה : 0X80070035 אז הורדתי את התוכנה Network Magic ואני לא יודע מה לעשות זה עדיין לא עובד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Haflo,

ADSL מה עדיף מודם חיצוני או פנימי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yakir8,

שלום אני רוצה לקנות Router ואני לא יודע אך אני יכול לבחור אם הוא טוב או לא אז אתם יכולים לתת לי עכרה אך לקבוע מה טוב ומה לא או שעדיף לקנות מספק האינטרנט שלי?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by avishai1b,

יש לי בעיה באינטרנט... התקנתי מודם חדש של בזק (הוט כבלים) ואני רואה ש ה'local area connection' לא מצליח לקבל כתובת איפי חדשה... זה רושם 'קישורית מוגבל או חסרה'... אם למישהו יש מושג מה אני עושה פה שיעזוורררר לי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי לאחרונה יש לי בעיה מוזרה עם הראוטר שלי (Edimax 6524K) כאשר אני מנסה להיכנס לעמודי אינטרנט מסוימים, הוא פותח לי תיבה ובה אני צריך להכניס את שם המשתמש והסיסמא של הראוטר במקום להיכנס לעמוד המבוקש. כאשר מכניסים את שם המשתמש הוא נכנס לתפריט של הראוטר. כאשר אני מחובר לאינטרנט דרך המודם ישירות התופעה לא מתרחשת. מישהו נתקבל בתופעה דומה או יודע לפתור את התופעה המציקה הזאת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by galfr,

שלום לכולם. הבעיה שלי היא כזאת. יש לי בבית שני מחשבים-שולחני ונייד. בשולחני יש לי גם ראוטר, שמשדר גם אלחוטי(רשת ביתית). עכשיו דרך השולחני אני מצליח להתחבר לאינטרנט והכל נחמד ויפה(הבעיה לא בראוטר). הבעיה היא עם הנייד. הבעיה היא כזאת- אני פשוט לא מצליח להתחבר עם הנייד לרשת האלחוטית שלי, ואני לא טירון או משהו כזה, כבר הגדרתי רשתות אלחוטיות ורוב הזמן זה עבד יפה מאוד. האמת היא שעד לא מזמן הצלחתי להתחבר עם הנייד בלי בעיה לרשת האלחוטית אבל עכשיו אני לא מצליח יותר!!! אם זה שווה משהו, ההתחברות תמיד נכשלת עוד בשלב ה applying wireless settings. עוד משהו שקשה להסביר-הראוטר עובד עם הגדרות אבטחה(הצפנת wpa-tkip למי שמכיר, מכיוון שיש לי הרבה שכנים ואני לא רוצה שיתעלקו לי על הרשת). והעניי…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי! קצת הצלחתי להסתבך עם עצמי... ולא מצאתי מישהו שיושיע אותי... אז.. אתם התקווה האחרונה... ככה, עד היום היה לי חיבור Dial-Up, ורשת Peer to Peer (2 מחשבים, 2 כרטיסי רשת, קאבל מוצלב) - ואת ה-Internet sharing הייתי עושה בעזרת התוכנה WinGate Pro. והיום, סוף סוף, חיברו אותי ל-ADSL... בגלל שה-ADSL משתמש בכרטיס הרשת, קניתי האב, כדי שעדיין הרשת תתפקד, בתוספת לחיבור ה-ADSL... שיניתי את החיבורים בקאבל - לישירים (כשהגידים בקאבל - אחד לאחד) - ובעזרת התמיכה הטכנית של בזק בינלאומי, הגדרתי את כל ההגדרות TCP/IP החדשות, כדי לאפשר את חיבור ה-ADSL... (מה ששינה לי את כל הגדרות הרשת הקודמות) ועכשיו, אין לי שמץ של מושג איך לגרום ל-2 המחשבים "לדבר" באמצעות ההאב... (כרגע כל הנורות על ההאב דולקו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. ניסיתי להחליף ראוטר אבל זה לא קשור........ מה זה יכול להיות? כל נתוני הקו תקינים אני בבזק בנלאומי וADSL עם מודם של B FOCUS 312

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by CybeR_CoM,

אתמול התקינו אצלי הוט וגם אינטרנט בכבלים. עד עכשיו הייתי משתמש ב ADSL של נטוויזן עם ראוטר DLINK 624+ (הכל דרך כבלים לא אלחוטי) והכל עבד מצויין מאחר וידעתי איך להגדיר את הראוטר שיחייג אוטומטית לנטוויזן. עכשיו אני לא יודע מה ההגדרות בשביל החיוג לכבלים, אני מחובר דרך אינטרנט זהב ומצאתי באיזשהו מקום מידע שאומר לי שאני צריך תמיכה ב L2TP בראוטר בשביל חיוג אוטומטי ואין לי תמיכה כזאתי. אני אשמח לקבל מידע נוסף על איך להגדיר את הראוטר שיבצע חיוג אוטומטי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אשמח לקבל עזרה תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום מחפש המלצה לראוטר ביתי (מספיק 2 יחידות) שיכסו את השטח של הדירה הגדולה. כרגע ראוטר אחד של נטגיר בקושי מגיע לקצה השני של הבית. יהיו כ 15 משתמשים (מחשבים \ טלפונים \ טלויזיות וכו) על רשת סיבים של פרטנר במהירות של 1G המלצה עד כ 700 ש"ח ?

24. Started by KrustyTheKlown,

היי יש לי ראוטר Edimax 6524n כמספר שנים. לאחרונה הוא עושה דיי הרבה בעיות - גלישה מאוד איטית, צריך לנתק אותו מהחשמל באופן קבוע כל כמה ימים כדי שיחזור לעצמו לפני יומיים המצב התדרדר עוד יותר, כרגע הגלישה (אם בכלל היא קיימת) איטית להחריד (נבדק משני מחשבים שונים) וכל מה שניסיתי לא עזר עד כה....ריסט, החזרה להגדות מפעל, ניתוק מהחשמל חשוב לציין שהחיבור נבדק ללא הראוטר ועובד תקין האם הגיע זמנו או שיש עוד תקווה ?!?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. כשאני מנסה להתחבר לקדמליה לא מנסה להתחבר ולא מצליח וגם לא מופיעים לי אנשים קשר של הרשת... משום מה גם שאני מחפש קבצים זה לא מוצא לי כלום... מישהו יודע מה הבעיה פה ואיך אפשר לסדר אותה??? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.