רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לרשת אלחוטית של 2 מחשבים ... בקיצור זקוק לראוטר טוב שיעשה את העבודה... אצלי בבית יש לינקסיס שהם ממש טובים ... אבל גם יקרים אני זקוק לראוטר זול יותר איך EDIMAX ? ואם הם איזה דגם כדאי ומאיזה דגמים בשוק בכלל כדאי להיזהר ...?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להעביר קבצים ברשת בבית המהירות היא ממש בלתי נסבלת-זה מעביר 700 מגה במשהו כמו 3 שעות או יותר. ממה הבעיה יכולה לנבוע ואיך אפשר לתקנה? אני משתמש בראוטר אלחוטי של LINKSYS BEFW11S4 VER 4. ויש ברשת 3 מחשבים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הראוטר שלי מוגדר טוב ככל הנראה, השוותי את ההגדרות ללינק בפרש והכל נראה תואם. שני המחשבים שלי מוגדרים לקבל IP אוטומטית. יש לי HUB, ובעבר הכל עבד כהלכה, פשוט ניתקתי מחשב אחד לכמה חודשים אחרי שעברנו דירה.. עכשיו לא עובד. הראוטר עובד טוב כשמחשב אחד מהשניים מחובר אליו, ישירות או דרך ה-HUB, המחשב גולש בסדר גמור, אך כאשר שני מחשבים מתחברים, שניהם לא מקבלים IP, גם לא לאחר ריסט של המודם או המחשבים. האם אני צריך להגדיר כתובות סטטיות ואז בראוטר להגדיר סקופ (טווח) כתובות? ממה יכולה להיגרם הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה כך ששני המחשבים (ויותר) יקבלו גישה לאינטרנט?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש תחליף למודם אלקטל (די התרגלתי אליו בכמה רשתות שברשותי ולכן נוח לי לעבוד איתו) לרשת עסקית שאני מארגן (לא משחקים וכ"ו) ... אני צריך משהו במחיר לא יקר שיספק לי את הפונקציות שסיפק האלקטל בגרסאת הפרו שלו - ואחרי זה גרסאת 510 ... פייר וול, dhcp, והכי חשוב .... אני לא יודע (לא בדקתי אף פעם), אני צריך שהנ"ל יתמוך באיי פי קבוע אחד לפחות ... שימוש של מערכת מסויימת שלי... . אז הייתי מודה לכם אם מישהו יאיר את עיניי קצת בעניין ... תודה. טל.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להעביר קבצים גדולים דרך המסנג'ר (לא מכיר עוד דרך) וזה מתנתק לי לקראת הסוף וזה ממש מייאש האם יש עוד דרכים להעביר קבצים דרך רשת אלחוטית?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ראוטר חדש אני משתמש בו בחיבורוים הרגילים ולא באלחוטים הראוטר מחובר למודם של הכבלים יש לי בעיה עם מספר אפליקציות מכיון שאין העברת פורטים (PORT FORWORD ) האם מישהו יודע כיצד מגדירים את הפורטים בראוטר האם מישהו יודע מה הפורט של סקייפ ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לנו רשת אלחוטית ויש לנו איתה כמה בעיות הראשונה זה שאצלי היא מזוהה בתור 22 מגה ביט ואצלו היא מזוהה בתור 11 מגה ביט ויש לנו את אותו הכרטיס רשת במדיוק! עכשיו הבעיה השנייה היא דיי קשורה לבעייה הקודמת כשאני מעביר קובץ ברשת בינו לבייני אז הניצול של משאבי הרשת לעולם לא עובר את ה11% פתרונות התקבלו בשמחה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של lgc500 והמחשב מותקן בוא wifi אבל זה התקלקל לי ואם אני לא מחבר כבל מהמודם למחשב נייד זה לא מתחבר לאינטרנט אשמח אם מישהו פה שמבין מה אני יכול לעשות בקשר לזה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם זקוק לראוטר אלחוטי שיתחבר למחשב באופן קווי ועוד לפטופ שיתחבר אליו אלחוטי עם אפשרות לעוד מחשב htpc אלחוטי מבחינת טווח -מדבור בשתי קומות אבל עד היום חיברתי את המחשב כAP עם הwifi המובנה בלוח אם (p5b deluxe) וקלטתי די טוב בכל הבית אז אני מניח שהקירות אצלנו לא מי יודע כמה... הכי חשוב לי זה שלא יהיו בעיות של איטיות וכדומה- משתמש בתוכנות הורדה מגוונות ביניהן torrent שדורשות חיבורים מקבלים רבים ואם בעתיד יהיה htpc אז תעבורה מקומית גם תהיה חשובה מחיר עד 300-אולי אני מפריז פה במחיר כי אני לא ממש בענייני מחירים אז אם יהיה משהו צנוע שיעשה את העבודה ביותר זול, מה טוב-- ראו הוזהרתם סטונדנט תפרן לפניכם.. מדובר בתשתית 12 של הוט תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה כי היא ממש לא טריוויאלית ולא פשוטה, אפילו די מוזרה... יש לי ראוטר אלחוטי שהחלטתי לא לשים לו סיסמת כניסה לרשת (לא ניכנס לסיבות), אלא רק מי הMAC-ים שלא יורשו להיכנס, כל השאר מורשים. משום מה לא בשולחני (חיברתי אותו אלחוטית) ולא בנטבוק הצלחתי לגלוש. בתוכנה של EDIMAX למשל בשולחני הוא מראה חיבור מעולה אלחוטי אבל מחשב עם סימן צהוב עליו ולא נותן גישה לאינטרנט, כנ"ל בנטבוק. אולם !! במחשב כף יד הוא מתחבר מעולה וגם (בניגוד לשותפין הסוררים) נותן לגלוש ברשת !! יש לציין כי גישה לראוטר גם כן לא מתאפשרת עם השולחני או עם הנטבוק אלא רק עם הכף יד... אשמח לעזרה, ותודה מראש !! :'(
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקלה שהחלה לפני כמעט חודשיים ככל הנראה נפתרה. חזרו אלי היום מ 014 ואמרו שנעשו שינויים יחד עם הוט כבר לפני שבועיים ולא אמורה להיות יותר תקלה (ככל הנראה התקלה במקור היתה בתוך הוט והם לקחו אחריות יחד עם 014)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי SPEED TOUCH 510 שמוגדר כ ראוטר ומחובר ל HUB וממנו ל 2 מחשבים. הבנתי שייש בו פיירוואל פנימי האם אני צריך להשתמש גם בפיירוול תוכנה? (pc cillin internet security דרך אגב). אין לי הפניית פורטים בנתב.אבל בבקשה תתייחסו בתשובה גם לאפשרות הזו. ואם אפשר גם להסביר מה זה עושה בדיוק (הפניית הפורטים) תודה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים שמחוברים לאותו ראוטר. מחשב אחד מחובר בצורה אלחוטית והשני בצורה חוטית. אני רוצה לשלוט במחשב החוטי מהמחשב האלחוטי. איך עושים את זה. אם יש לכם גם המלצות לתוכנה זה יעזור. תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, המשרד שבו אני עובד מקבל את חיבור האינטרנט מהבניין בו אנו שוכנים (מקבל מה"פארק"). הם טוענים שהם נותנים לנו קו של X מגה סימטרי. הבוס שלי ביקש שאבדוק את נכונות הדבר, כי הוא בעיקר חושש שאנחנו משלמים להם יותר מדי בשביל שירות לא משהו. השאלה שלי היא כיצד אני יכול לבדוק את מצב החיבור (שליחה+קבלה) במהלך יום עבודה? אני מכיר אתרי בדיקת מהירות (testmy.net שבו אני משתמש בבית לעיתים) אך אני מרגיש שזו לא הבדיקה שאני צריך לעשות. ואולי כן? יש למישהו רעיון? תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
עשיתי בדיקה באתר של בזק האם רשת NGN נפרסה אצלי , וקיבלתי את התוצאה הבאה : http://www.uploadfileyou.com/files/cob087v9j1825e6xj2iq.jpg זה אומר שזה נפרס או לא ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם, אני מחובר דרך הוט ובזק בינלאומי לאינטרנט. אתמול נשרף לי המכשיר הקטן הכחול (לא יודע אפילו מה היה תפקידו, מפענח אולי? בכל אופן, החברה המייצרת זה Thomson). היום בא טכנאי מהוט ועכשיו אני עובד במצב שהוט קוראים לו "קומבו" - טלפון ואינטרנט דרך המודם Arris. קודם הטלפון היה דרכו והאינטרנט היה דרך ה- thomson. השאלה שלי הייתה האם זה ישנה לי משהו בגלישה? בינתיים ראיתי שזה כן, כי אני לא יכול יותר לעבוד עם הנתב שיש לי (Linksys WRT54G) כי אם אני מחובר דרכו יש כל הזמן ניתוקים. האם מישהו מכיר דרך לגרום לו לעבוד כמו שצריך ללא חייגן עם הוט ודרך ה-arris? אם לא, איזה ראוטר עובד טוב בקומבינציה הזו? אני בדרך בבית עובד גם ב-wifi עם עוד לאפטופ נייד... לצורך ההגינות, פרסמתי את השאלה גם ב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת הכוללת 13 מצלמות IP ממונעות מסוג Sunell IP54/60DN/Z36, המחוברות למתג מסוג D-Link DGS-1016D, ואליו מחובר גם מחשב הצפייה הכולל לוח אם MS-7336, מעבד אינטל ליבה כפולה E2160 בתדר GHZ 1.8, וזכרון של GB 1. כרטיס הרשת הוא חלק מלוח האם. כאשר אני מחבר כל מצלמה בנפרד למתג הכל עובד כשורה, גם התמונה וגם השליטה בתנועה. כאשר אני מחבר את המצלמות אחת אחרי השניה למתג, המערכת מתחילה לגמגם אחרי המצלמה השלישית - רביעית, התמונות מתחילות להיות קופצניות והתגובה של המצלמה נעשית כמה שניות אחרי הלחיצה על העכבר. האם יש למישהו השערה מה הסיבה ואיך להתגבר עליה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מצלמת IP מסוגFOSCAM דגם FI8918W אני לא מצליח להתקין אותה, הראוטר פשוט לא רואה אותה, צריך אולי לשנות משהו בהגדרות של הראוטר? בברכה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. כחלק מתוכנית שדרוג התשתיות בבית שלנו (החלפת החיווט מ-CAT5 עתיק ל-CAT6, סוויצ'ים חדשים ומודם חדש שיחליף את ה-Aztech 600N העתיק) אני רוצה לרכוש ראוטר חדש. עד כה, הסתפקנו בראוטרים זולים, בטווח ה-100-150 ש"ח. אבל יש גבול למה שאנחנו יכולים לבקש מראוטר כזה. אני צריך ראוטר שיוכל להחזיק תעבורה של שלושה מחשבים חוטית (במינימום) ולפחות עשרה מכשירים באלחוטי. הבית הוא בית פרטי, ולכן צריך להיות דגש על טווח. לא הכל יהיה מחובר ישירות לראוטר כמובן, יש לנו בבית השחלות אל סוויץ' בארון תקשורת בנפרד וישירות לראוטר יחוברו הסוויץ' (דרך כבל בקיר) ואולי אפל TV הראוטר יהיה ממוקם בסלון, במרחק טוב מרוב הצרכנים, ככה שתדר 5 גה"צ יוכל להיות מנוצל (יש לנו מספר מכשירים תומכים) ויצטרך להגיע לקומה על…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי רשת ביתית. לרשת מחוברים 4 מחשבים ניידים בחיבור אלחוטי (WIRELESS), ומחשב אחד נייח בחיבור רגיל (ETHERNET). אני לא מצליח לשלוח פינג לשני מחשבים ניידים ספציפיים ברשת, בשום מצב. למרות שהם תמיד מחוברים לרשת. עם השאר אין בעיה. האם ישנם חסימות מסוימות שגורמות לכך? ביטול הפיירוול לא עוזר... תודה מראש על העזרה. מערכות הפעלה בכל המחשבים הניידים: Vista. מהירות מעבדים: 2GHz+
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה באינטרנט כבר מלא זמן ואני פשוט מתחיל להשתגע מזה ! יש לי 1.5 מגה של בזק. כל יום, קבוע האינטרנט מתנתק (לא כל היום אבל כמה פעמים ביום.. ), אני צריך להכנס ללוח הבקרה ובחיבורי רשת לעשות "תיקון", לפעמים זה לא עובד אז אני צריך לנתק כבלים מהראוטר ולפעמים אני פשוט צריך לחכות איזה שעתיים עד שזה חוזר בקשר לפינגים, מאז הבעיה הזאת עם ההתנתקויות הפינגים שלי במשחקי רשת פשוט עצומים ( פעם הם היו מעולים).. משחקים שאני מנסה ומעיפים אותי תמיד : AmericasArmy Counter strike Enemy Territory כבר נמאס לי, בבקשה אני חייב עזרה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי ipod touch 4 ושמתי לב כי הגלישה ממנו איטית ובנוסף הסטרימינג ב-Youtube איטית מאוד. יש לי תשתית בזק 15MB וספק בזק בינלאומי. router dlink 2760U תקן N ניסיתי לשנות בהגדרות ה-ipod את הDNS ל-google dns -8.8.8.8 - לא עזר. ביצעתי בדיקת תשתית באמצעות האפליקציה של בזק גם במכשיר הipod וגם במשחב הנייד שגם כן מחובר ב-WIFI. והתוצאות כדלקמן: במחשב הנייד אני מקבל 15MB download עם latency 20ms מה יכולה להיות הבעיה בהתחברות WIFI עם המכשיר ומכשיר ה-IPOD אני מקבל מהירות של 12MB וlatency של 60ms
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדי כחצי שעה-שעה האינטרנט מתנתק לכ20-30 שניות כאשר בdefuelt gateway של simens מופיע לי שזה מנותק. בהתחלה זה status:down אחרי זה status:handshaking ואז status:Training ואז זה מתחבר. זה מאוד מעצבן,אני משחק בcompany of heroes online ואז אני מתנתק בשיא המתח משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-