רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום במכללה יש לי קליטה ממש גרועה בנייד בקושי קו אחד וניתקים מתמשכים וזה ממש מעצבן רציתי לשאול האם ניתן להגביר את את האות באמצעות PCI STICK או איך שלא קוראים לזה ,כלומר לחבר אותו ליו אס בי דרך כבל מאריך ואת הסטיק לתלות למעלה איפשהו. חשוב לציין יש לי נטבוק ולחבר יש נייד רגיל ואצלו הקליטה על 3 קווים ואפילו על 4 ,כלומר הקליטה של הנטבוק לא משהו אני מקווה שהגעתי למקום הנכון אם השאלה תודה
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים מחוברים בבית ושניהם באותו ה-workgroup אני רוצה להתחבר למחשב שנקרא kids והוא כל פעם מקפיץ לי את החלון ( מצורף קובץ ) עם שם משתמש Guest של המחשבי אליו אני רוצה להתחבר! ואיך אני מנחש מה היא הסיסמא של ה-אורח? איך אני משנה את השם משתמש? ההתחברות אפילו לא נותנת לי אפשרות להיכנס עם שם משתמש אחר כמו אדמין [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעונין לרכוש את הרשת החשמל של הדגם SHIRO HL105E. כאן, נכון שיש 2 יחידות? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=DVHL105E תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם זה טיפה ארוך, אשמח מאוד לקבל עזרה. בזמן האחרון הרגשתי איטיות כבדה בגלישה באינטרנט, במקום לגלוש על 1.5 (בערך 189KB), גלשתי על 20-50KB במקרה הטוב. הזמנתי טכנאי של בזק, הוא התחבר עם המחשב הנייד שלו בעזרת כבל רשת לנתב וגלש על מהירות מקסימלית. הוא אמר שהבעיה היא במחשב שלי ולא משהו אצלם. הבנתי שאם כך, המחשב השני שלי שמחובר ברשת אמור לגלוש טוב, בדקתי מהירות גלישה ובאמת הוא גם מוריד על המקסימום. אחרי שהטכנאי הלך, חזרתי למחשב שלי שמחובר בכבל רשת, בדקתי ספיי, וירוסים, תהליכים מוזרים שרצים ולא נמצא משהו שונה. עלה לי רעיון לבודד את הבעיה ולקחת את המתאם האלחוטי של בזק (שנמצא במחשב השני שלי) ולחבר אותו ל USB ולגלוש במחשב הבעייתי בעזרת המתאם ולא הנתב. ניתקתי את הכבל רשת של הנ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבוקר פתאום התקשורת לחו"ל התנתקה לגמרי.. כל המסנג'ר והאתרים מחו"ל לא עלו.. מאז יש איטיות רצינית באתרים ובכלל בבדיקות מהירות שונות.. עוד מישהו נתקל בבעיה? מה אני עושה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי AP שפועל כ-Universal Repeater ונמצא בקומה למטה. הראוטר שלי נמצא למעלה. עכשיו משום מה המחשבים בקומה למעלה (שמתחברים באופן אלחוטי) עוברים דרך ה-AP שזה מיותר כי הראוטר יותר קרוב! יש דרך לשלוט על זה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
צריך המלצות ל-wireless טווח מחירים 100 - 150 עם אפשרות של חריגה ל-200. usb כמובן, תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מע' הפעלה של ווינדוס XP והראוטר שלי הוא גם לטלפון בבית (חברת 012). האימיול מציג לי הודעה: רשת קדמליה מצב: מאחורי חומת אש ניסיתי דרך חומת האש במחשב אך זה לא עזר. ניסיתי לפתוח את הפורטים בראוטר ע"י: RUN CMD IPCONFIG IP של Default Gateway הקלדתו בשורת הכתובת בדפדפן אך ברגע שאני מנסה הוא אומר שהחיבור לאתר נפסק ושיש שגיאה בדף. מה ניתן לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום! יש לי רשת WIFI בבית, רציתי לדעת האם יש לכם המלצות לתוכנה שיכולה לנטר את התעבורת רשת ואת העומס של כל מחשב על הרשת? רצוי תוכנה חינמית שעלת UI נוח.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר כבל רשת מהממ"ד לסלון דרך התעלות שעוברים בהם היום קוי הטלפון ו-YES. בין נקודות הקצה הכבל יעבור בארון התקשורת שבתוך הבית. (אורך כבל משוער 20 מטר) השאלה העיקרית נובעת מהרצון שלי לחסוך בקניית ציוד שצריך רק פעם אחת - לוחץ. בכוונתי לקנות כבל מוכן עם פלגים RJ45 בקצוות , לחתוך באמצע להשחיל לתעלות , להפגש באמצע - בארון התקשורת ושם לחבר ידנית כל אחד מ-8 הגידים למקביל שלו מהצד השני. האם חיבור ידני שכזה יפגע באיכות/מהירות הקו ? יש טיפים לביצוע העבודה ? עוד שאלות: האם אני צריך כבל cat5e/cat6 ? FTP/STP ? קראתי קצת ת'רדים בנושאים דומים בפורום, אבל אשמח לקבל הצעות וטיפים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם מישהו מכיר תוכנה חינמתי שאיתה אני יוכל לעשות WOL למחשבי PC שאצלי בארגון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=9255 מה אומרים על זה? יש לנו 3 מחשבים (2 ניידים) ובקרוב יגיע השלישי אני נמצא בחדר ממ"ד והנתב נמצא בקצה השני של הבית כשבדרך יש לו 4 קירות לעבור.. הבנתי שאני צריך להגדיל את טווח הרשת ובשביל זה אני צריך Acces Point מצאתי את הקטן הזה בחיפוש ברשת, מה הערות או הארות? ואולי המלצות אחרות? תודה מראש שי
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
חיברתי באמצעות כבל רשת את המחשב שלי למחשב X אני רוצה לחבר עוד מחשב לרשת, כלומר מחשב Y השאלה היא, אם אני יכול מהכרטיס רשת במחשב שלי, שמחבר את מחשב X, להוציא מפצל ולחבר במקביל גם את מחשב X וגם את Y דרך אותו חיבור. חשוב לציין כי מדבור פה ברשת חוטית(כבל רשת ממחשב למחשב) תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בבית מספר מחשבים. המודם-ראוטר של ROTAL שקיבלתי מבזק מחובר למחשב ה"ראשי" שנמצא בקומה למעלה. בקומה למטה יש לי מחשב נוסף שמתחבר באופן אחלוטי אל הרואטר שלמעלה (כרטיס רשת אלחוטי USB של Edimax). עכשיו ברצוני לרכוש Access Point של חברת Edimax ולחבר אותו למטה למחשב שמתחבר באופן אלחוטי. האם זה אפשרי?? כלומר לחבר את הAP עם כבל רשת לכרטיס רשת שבמחשב. (המחשב עצמו מתקשר עם הרשת באופן אלחוטי אבל) זה בר ביצוע או שחייב חיבור ישיר עם כבל רשת בין הראוטר ל-AP?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, פתחתי נושא דומה בפורום תוכנה אתמול בערב, ומתוך 80~ צפיות אף אחד לא ידע לעזור.. אז אולי לפה זה גם יכול להתאים. אתמול החלטתי לחדש קצת את האוסף שירים שלי, והורדתי תוכנות כמו SababaDC, RevConnect, BearShare וכו'. כולן על בסיס DC++. בחלקן אני בקושי מצליח להתחבר להאבים, בחלקן אני לא מצליח אפילו לבצע חיפוש כמו שצריך, ובחלקן זה מוריד על מקסימום 3kbps. אני מבין קצת בכל מה שקשור לפתיחת פורטים ולכן הופתעתי שלמרות הגדרות נכונות זה עדיין לא עובד כמו שצריך. אפילו על Passive Mode זה לא עושה כלום. בנוגע לספקי אינטרנט - יש לי ספקים של בזק וברק, בשניהם אותו סיפור. מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה הסיבה? יש פיתרון? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום, אני צריך חוות דעת על הראוטר TrendNet TEW-631BRP... מה התווח אלחוטי שלו, כמה מחשבים הוא יכול להכיל ככלל, כמה מחשבים בחיבור עם כבל? הוא מומלץ? מה התווח מחירים בהם הוא נמכר? למה יש לו 3 אנטנות? סליחה על כל השאלות, תודה מראש. :]
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, התחברתי לאינטרנט ADSL ואני מחובר דרך החייגן הרגיל של WINDOWS XP. אני רק רוצה לדעת איך אני מסדר ככה שהוא יתחבר ב STARTUP, פשוט שכחתי איך עושים את זה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
הקודם? קניתי ראוטר חדש של EDIMAX בתקן N 6524N עכשיו הוא קצת איטי.... מכרתי תלינקסיס שלי כמו דפוק שהוא טס ... לי ועבד לי כמו שצריך WRT54GL מה אתם אומרים... להשאיר תראוטר עם תקן N? או לחזור לראוטר הישן? שהוא יהיה עם תקן G?
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי אין לי כולכך הרבה ידע בתחום לכן אני שואל יש לי חבר בקיבוץ לשכן שלו יש שם רשת אלחוטית,ולבחור אין מודם אלא רק נתב אלחוטי שקיבל במתנה האם יש אפשרות להשתמש בנתב ככרטיס רשת שיוכל להתחבר לאנטרנט דרכו? במידה ולא האם כדאי לו לרכוש כרטיס רשת כזה? http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=8103 http://www.skypc.co.il/sg_product~EW-7711UMn~23~0.htm הבאתי לו כרטיס רשת בזמנו שאמור "לחדור ממ"דים" אך התברר כזבל מוחלט והקליטה היתה נמוכה מאוד הבחור רוצה לקלוט אנטרנט מהשכן הנחמד זה הכול ^^ אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי רשת ביתית מאחורי נתב, ובה כמה מחשבים שמריצים שרתי VNC באמצעות RealVNC Corporate. לצורך העניין, כל שרתי ה-VNC רצים על פורט P. כדי שזה יעבוד, בנתב מופעלים שרתים וירטואליים באופן הבא: *מקדם פורט חיצוני P1 לפורט P במחשב X1 *מקדם פורט חיצוני P2 לפורט P במחשב X2 וכו'. בעיקרון, זה עובד יופי. אני יכול לגשת לשרת ה-VNC של כל מחשב באמצעות שילוב הכתובת החיצונית והפורט החיצוני - ExtAddr:P1, ExtAddr:P2 וכו'. אבל באופן מפתיע, כשאני מנסה לגשת מתוך הרשת הפנימית עצמה, אני עדיין חייב לגשת לפי הכתובות החיצוניות. כלומר, נניח שאני מנסה לגשת מ-X1 ל-X2. אני יכול לגשת רק דרך ExtAddr:P2, ולא דרך X2:P. אם אני מנסה לגשת ישירות ל-X2:P, אני מקבל Connection refused. קצת מוזר לי שאני ברשת …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להגן על הרשת הביתית עם ססמא איך אוכל לעשות את זה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול פירמטתי את המחשב שלי, איך אני מגדיר את האינטרנט בחזרה? יש לנו רשת בבית עם ראוטר, הוא לא המחשב הראשי מהבחינה של הראוטר. תודה, ניצן
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחבר לאינטרנט של 1.5 מגה. התקשרתי לבזק ובהתחלה אמרו לי 50 ומשהו שקל ואחר כך ירדו ל43 שקל. התקשרתי מיד אחרי זה להוט, והם אמרו לי 54 שקל, +50 שקל התקנה. אמרתי להם שבבזק אין תשלום על התקנה והמחיר הוא 43 ש"ח, והם אמרו לי שבבזק אני משלם גם על אחזקת קו, אמרתי להם שגם ככה אני משלם על אחזקת קו. אז אמרו לי שזה המחיר הכי זול, אמרתי להם אם אין יותר זול אז להתראות, אמרו לי ביי... אני בעיקרון רציתי להשיג הצעות מחיר מוזלות מ2 החברות כדי לקבל את ההצעה המשתלמת ביותר ולא לצאת פראייר, HOT הפתיעו אותי שהם לא מוכנים להוריד מחיר. אז איך אני ממשיך מכאן? יש פה מישהו שמשלם פחות מ 43 ש"ח לחודש? (בכלליות, אפילו אם זה כולל 2 חודשים חינם או 3 מוזלים וכו'.) תודה רבה למגיבים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, חבר שלי פירמט ועכשיו אין לו אינטרנט. לפי מה שהבנתי הוא כנראה לא התקין את הדרייבר של הכרטיס רשת. הבעיה היא שאין דרך לזהות איזה כרטיס רשת יש לו, הוא לא יודע. הרצתי אצלו אברסט ובלשונית של הnetwork מופיע לי nvidia nforce 430 lan controller זה הגיוני? בלשונית של הDMI בתוכנה מופיע לו ACER בתור הלוח אם, Aspire t160 בתור הדגם. ב summary בלוח-אם name רשום Acer sc51gm ובצ'יפסט מתחת רשום nvidia geforce 6100 amd hammer. הגעתי לדף הזה: http://support.acer-euro.com/drivers/downloads_gd.html ויש שם כל מיני דרייברים של הלוח אם, כדאי להוריד אותם? הוא לא התקין דרייברים של הלוח אם אחרי הפירמוט, אבל העניין הוא שהמודם מחובר לכרטיס רשת חיצוני. איך אפשר לברר ולהוריד דרייבר מתאים?…
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-