עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם.לפני כשבוע נגמרה החבילה בבזק בינ"ל(+בזק) וכרגע אני צריך לחדש את החבילה. בבית יש 2 קומות ולכן רצוי ראוטר בתקן N. השאלה שלי היא על איזה חבילה אתם ממליצים שאשר תכלול ראוטר תקן N ? המהירות לא חייבת להיות מעל 5 MB זה מספיק אבל ביחס עלות+תועלת אפשר יותר תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מה שיש לי זה רשת חוטית ואלחוטית בבית, שני מחשבים, ראוטר והאב. מה שאני רוצה זה ממחשב מסויים אצלי לפתוח תוכנת סניפר ולהקלייט את כל מה שעובר בראוטר שלי. לקחתי האב וחיברתי אליו את המודם ואת הראוטר. שני המחשבים מחוברים להאב ובאחד מהם פתחתי את התוכנת סניפר. הראוטר מצליח להתחבר לאינטרנט אבל כל מחשב שמחובר לא לא מקבל IP.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by butz10,

שלום חברים יקרים אני גר בדירה מחולקת יש לנו נתב של הוט בוקס וחיבור ללא חייגן, התשתית היא של בזק. ההוט בוקס נמצא בדירה השנייה במרחק שלא עולה על 6 מטרים מהמחשב והסוני פליישסטיישן. אני חווה ניתוקים קבועים פעם ב20-30 דקות. לציין כי אין עומס על הקו ואני היחיד שגולש. יש דרך לפתור את הדבר הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Omri643,

שלום יש לי מחשב עם VISTA ULTIMATE(לא יודע אם זה קשור...) עם מתאם USB ל WIFI של D-link דגם DWL G122 (זה לא נראה לי קשור כי יש לי גם אינטרנט עם כבל ואותה בעיה) בקיצור עד לפני זמן קצר הכל פעל לי טוב ומצויין הבעיה התחילה בערך לפני חודש, לאחר שאני מדליק את המחשב האינטרנט פועל מצויין וטוב הבעיה-אני גולש באינטרנט ופתאום משום מקום כאילו בלעה אותו האדמה-האינטרנט לא פועל לפעמים זה קורה אחרי דקה לפעמים אחרי 5 ולפעמים אחרי שעה אבל כשאני עושה Restart למחשב והוא עולה האינטרנט פועל לי שוב! אני לא יודע מה זה ניסיתי לשים כתובת אייפי קבועה וזה לא עזר ניסיתי לעסות ריסט למתאם ולא עזר אבא שלי(שהוא טכנאי מחשבים) אמר לי שזה משהו שקשור בחיסכון אנרגיה של המתאם או משו כזה אך בכל זאת לא הצליח לטפל …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לפתוח פורטים עם הראוטר הזה, לפחות לא לאימיול. הוא אפילו לא נותן lowid אלא פשוט לא מתחבר, וכשהוא כן אחרי הרבה מאוד ניסיונות ידניים ( כלומר על ידי לחיצה ספציפית על שרת מסויים ), הוא מראה שיש לי high id אבל אני רואה שהוא לא מקבל שום חיבורים נכנסים או יוצאים ואי אפשר לבצע חיפוש בכלל. הבעיה הזאת התחילה מעצמה לפני כמה זמן כשלפני כן לא הייתה לי שום בעיה עם אף תוכנה, פשוט הגדרתי תפורטים ב-virtual server -> port forwarding והראוטר "ציית" והכל עבד בובה. אפילו ניסיתי להגדיר את המחשב כ-DMZ Host וזה לא עזר. מה לעזאזל אפשר לעשות? ה-uTorrent דווקא כן עובד מאז שאני על DMZ, בלי שהייתי צריך להגדיר פורטים ספציפיים כמובן. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ras81,

מי מהם עדיף ? אני לא רוצה את FIRE FOX כי יש לי מקלדת של FINGER PRINT שלא עובדת איתו. ועובדת עם שניהם תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ZUMARA1,

כרגע וגם באמצע השבוע אני חש עלייה בפינגים של הוטנט לחו"ל משפיע על משחקים וגם על טורנטים מישהו עוד סובל מפינגים יחסית גבוהים? speedtest נותן לי 320-340 פינג שיש בדרך כלל 220 .כשאני משתמש ביוזר של בזק בין לאומי של חבר הפינגים על 220.תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by GunBlade,

זה אפשרי לחבר אנטנה חיצונית לכרטיס רשת אלחוטי PCMCIA? אולי רק לחלק מהדגמים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by MitziNet,

שלום לכולם, יש לי בעיה בהתחברות לרשת הביתית ברגע שמחוברים אליה גם שאר בני הבית. החיבור הופך חלש ונקטע לעתים קרובות. הראוטר ממוקם בקומה הראשונה של הבית ואני נמצאת בקומה השניה. בהתחלה חשבנו שאין מספיק כח לאות לעלות למעלה ולכן קנינו מגבר. הדבר שיפר קצת את המצב אך לא פתר את הבעיה. בשלב השני, הרמתי טלפון להוט ושאלתי אם יש אפשרות לחבר את הלפטופ שלי פיסית לתשתית. נאמר לי כי זה לא אפשרי וכי יש להעביר כבל USB מהלפטופ שלי לראוטר (הראוטר הוא מסוג LEVEL ONE 1. אורך הכבל הדרוש לחיבור הפיסי הוא בסביבות ה - 20-30 מטר. האם אין התנגדות פנימית של הכבל שתחליש את האות? 2. יש לי נקודה של הוט בחדר. האם באמת לא ניתן לחבר אותי דרכה בצורה קווית בנוסף לראוטר? 3. מהירות הגלישה שלנו היא 2.5M. האם ה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by zohar678,

יש סיכוי שהמודם שלי הלך ושצריכים להחליף לי אותו. אני מבקש המלצה מיכם על איזה של מודם כדאי לי לבקש מהם?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by slyy,

שלום לכולם, כיום אני מחובר עם תשתית של בזק 15MB ועם ספק של בזק בינלאומי ב10MB (בגלל המבצע של בזק שמשדרגים לכל הלקוחות את האינטרנט ללא תשלום) דבר זה גורם לבעיות קשות באינטרנט - פינגים גבוהיים, מהירות של בקושי 3MB ועוד. דברתי עם בזק בינלאומי לגבי שידרוג חבילה ל15MB והם רוצים על זה 99 שקלים לחודש - קפצו לי. השאלה שלי איזה ספקית טובה יש היום חוץ מהם? (וחוץ מהוט ששמעתי שהם נוראיים). תודה לעוזרים, נדב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

ידוע לי שאפשר לחבר היום כבר רשתות דרך החשמל, ידוע לי שיש חברה שמוכרת ומתקינה כזה ציוד ולפי מה שאני יודע נכון לעכשיו זה לרשתות ביתיות כמובן. מישהו יכול לתת לי את השם של החברה שמספקת את המוצר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לעיונכם מדריך חדש באתר NetCHEIF המסביר כיצד להפוך מחשב המריץ את מערכת ההפעלה Windows 7 לנקודת גישה (Access Point), תוך שימוש בתכונת ה-VirtualWiFi של מערכת ההפעלה ושתי פקודות NETSH. http://www.netcheif.com/Articles/W7-WIFI-AP/W7-WIFI-AP.htm

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by dj shay 30010,

יש לי ראוטר של edmax br-6204wg יש שם 2 דברים שלא מצאתי 1)איפה מכניסים את ה MAC של בכרטיס רשת כדי לקבל IP שאני רוצה להגדיר לראוטר 2)QOS למה הוא לא עובד הוא היה אמור לפי הגדרה שלי להגביל אפ לוד ואולי לא הגדרתי משהו נכון

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by elior021,

שלום לכולם. יש לי ראוטר של d-link ויש לי בעיה שהרשת שלי לא מאובטחת ושכנים שלי יכולים לגלוש דרך הראוטר שלי. ניסיתי להתקשר לתמיכה כדי שיעזרו לי לנעול את הרשת הם אמרו שהם לא יכולים לעזור לי כי לא קניתי את הראוטר מהם. אני רוצה לדעת איך אני נועל את הרשת. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by בזיק2,

האם יש הבדל בין cat5e לcat5 עם 8 חוטים? האם מישהו יודע האם הכבל הזה: http://ksp.co.il/?uin=615 הוא cat5 או cat5e?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. איך מגדירים את המסנג'ר, ככה שאוכל לדבר עם אחרים ? אומרים לי שזה כותב בצד השני: "לא יכול להתחבר למחשבים" שמאחורי הסוויץ כשמנסים להיכנס לשיחה קולית אך במחשב שהוא שרת אני מצליח לדבר וזה עובד ... קצת מידע: השרת הוא WINXP שמחובר לסוויץ שמחובר לשני מחשבים, הגדרתי שיתוף אינטרנט ויש אינטרנט ורשת משותפת בשלושת המחשבים. יש לי רעיון : אני חושב שצריך להגדיר בשיתוף האינטרנט בהגדרות פורט מסויים אבל אני לא יודע איזה פורט משמש לשיחה קולית במסנג'ר אבל זה מה שאני חושב. תעלו רעיונות חופשי הכול יתקבל בברכה ... :asthanos: אין לי חתימה מישהו מעוניין לתרום אחת ? :asthanos:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by FC Chelsea,

הייתי רוצה לברר כמה פרטים על הוספת מודם לבית. כרגע יש לי רשת אלחוטית ואני ישן עם ראוטר אלחוטי שנמצא אצלי בחדר. אני מעוניין להוסיף עוד מודם ולבטל את הרשת האלחוטית. רשת חוטית לא אפשרית מבחינת המבנה של הבית. התקשרתי להוט ואמרו לי שאני צריך להוסיף 70 ¤ בחודש בשביל עוד מודם, יש אופציות אחרות? אני לא צריך חשבון אינטרנט נוסף או משהו כזה, אלא רק את המודם עצמו ( מודם כבלים ). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. 1. איך הכי עדיף לעבוד עם ההוטבוקס, בתור מודם בלבד או גם כראוטר? והאם צריך לשלם עליו סכום נוסף, ואם כן כמה? הוט גובים דמי התקנה מונפצים על ההוטבוקס הזה? 2. יש לי ראוטר TP-LINK WR641G, לא מהחדשים, איך אני יכול לדעת אם הוא תומך ב-100 מגה? 3. הקטע של עם חייגן/בלי חייגן, לא הבנתי... אם אני רוצה להתחבר להוטנט, זה בלי חייגן? ואיך זה ישפיע על החיבור, חוץ מזה שאני יודע שאי אפשר לשנות IP בחיבור קבוע? 4. שמעתי ממישהו שצריך לשלם להוטנט עוד כסף על תמיכה טכנית, הנפצה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 100%, colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]אני צריך לפתוח שער שנפתח רק דרך טלפון קווי. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]הטלפון נמצא במרכזיה של הקיבוץ שאני גר בו. חשבתי שקיים התקן חיצוני שניתן לשרשר לטלפון שיאפשר לתפעל אותו מרחוק דרך האינטרנט. תודה[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [/TABLE]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by buuhaa,

אהלן אני מניח שזו שאלה פשוטה ואפילו קצת טפשית אבל שמתי לב שיש אתרים שאין להם WWW . אז למה זה ואיך זה עובד? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by sausage,

http://planet.nana.co.il/stopspam/ תהנו.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מחיר בפועל, לא מה שרשום באתר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני בבזק, ואני צריך אימייל של הספק להרשמה לאתר הורדות מסויים (מחו"ל) בחיים לא היה לי שימוש באימייל כזה אז לא ניסיתי להשיג לי אחד. איך אני משיג אחד כזה? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לפני כמה חודשים עברתי מ012 להוט ומאז אני סובל מאינטרנט איטי , ניתוקים יומיומיים , עוצמת קליטה נמוכה . בקיצור חרא של אינטרנט. אין לי סבלנות להתקשר לספק ולהתלונן כי אני יודע מראש את התשובות השקריות שלהם. יש לי HOTBOX שמחובר עם ראוטר TL-WR841HP . ומשם לפצל רשת של TPLINK וממנו מחובר מחשב נייח ועוד כבל רשת ארוך של 50 מטר בערך שמגיע לחדר הרחוק . עשיתי בחדר הרחוק נקודת רשת וחיברתי לשם ראוטר נוסף Model No. TL-WR841N / TL-WR841ND ושניהם עובדים יחד (לא על אותו ערוץ בWIFI) אני לא חושב שבגלל כל מה שעשיתי אני סובל מאינטרנט איטי אלא זה בגלל הספקית הגרוע. (תקנו אותי אם אני טועה) לכן אני מבקש את עזרתכם לאיזה ספקית כדאי לעבור שמתחייבת לאינטרנט טוב ומהיר וכמובן במחיר אטרקטיבי. ספק…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים