רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש ברשותי נתב/מודם D-link dsl 604 שעושה את העבודה פחות או יותר בסדר כבר 7 שנים. מה לעשות, הגיע הזמן להחליף - התעבורה האלחוטית שלו נמוכה, אין לו חיבור USB לשיתוף מדפסת או דיסק רשת, ומידי פעם אני נאלץ לעשות לו Reset כי משהו נתקע. לאחר שבדקתי ראשונית מה מוכרים היום, ראיתי שמרבית הנתבים מגיעים ללא מודם ADSL אינטגרטיבי, ואז זה אומר שאני צריך לקנות שתי "קופסאות" - מודל ADSL שיתמוך במהירויות של עד 15 מגה ונתב. אני מבים שרכישה כזו תאפשר לי בעתיד החלפת מודם בלבד היה ואחליט לעבור מבזק לכבלים. לחילופין, ראיתי דגם של Linksys שנקרא X3000 שפוטר אותי מרכישת שתי קופסאות - תומך ב- ADSL, אבל המחיר שלו מכובד. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על צירוף מודם/נתב או מכשיר אחוד שעובד באמינות ולא מפ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כפי שהכותרת אומרת, יש לי בעייה עם שיתוף קבצים ומדפסת ברשת שלי. לפני כמה זמן, השיתוף ברשת הביתית שלי הפסיק לעבוד. כלומר, אם אני מנסה להכנס למחשב של עצמי אני רואה את הקבצים משותפים, אבל אם אני מנסה להכנס למחשב שלי מהמחשב השני, הוא לא מוצא בכלל משו שמשותף. חיבורי הרשת הפיזיים תקינים (אני יודע את זה כי שני המחשבים שלי מחוברים לסוויץ', והסוויץ' לראוטר, ובשניהם יש אינטרנט). במחשב אחד יש חלונות XP, בשני חלונות 98. למישו יש מושג איפה יכול להיות הפאק בהגדרות שלי? (כי בעייה בכרטיסי רשת עצמם זה לא, כפי שאמרתי קודם) תודה מראש, Ameralis Zaiir עריכה: הבעייה היא במחשב עם הXP. יש לי עוד גרסא של XP מותקנת על המחשב שאני לא משתמש בה כמעט, עכשיו הרצתי אותה, ושם הרשת כן עובדת. הבעייה הי…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מודם של DLINK דגם 604. ואני מנסה לשבור את הראש איך לקנפג אותו, אני זקוק לעזרה , עם מישהו מכיר קצת ובכן ככה זה הולך, ישנם מספר אופציות לחיבור אל הADSL, דבר ראשון החלק של ה LAN הוא עם DHCP שנותן כתובות . אכשיו כאשר אני מתחבר ל ראוטר דרך הHTTP אני בקבל עזרה בבחירת התקשורת סוגי חיבור כמו DYNAMIC IP ADRESS STATIC IP ADRESS CONNECT THROW PPPOE טוב אני משתמש בחיבור האחרון בגלל שהוא מתאים ל DSL וגם בגלל שהוא היחידי שיש לו אופציה של חיבור עם שם וסיסמא. וכן שם ה WAN ושם ה DNS ואופציה שם השרת אליו אני מתחבר. ובכן אני מנסה לרשום 10.0.0.138 ואז נמנסה את ההגדרות אחרי כמה משחקים , הראוטר מנתק את הקשר ואין שום אפשרות לגשת אליו רק ע"י RESET למערכת . דרוש עזרה דחוף
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד יש לי בעבודה רשת של CITRIX אשר יש בה גם גישה לאינטרנט כיום אני מצליח להתחבר לבית דרך תוכנת LOGMEIN רציתי לדעת אם יש דרך אחרת להתחבר לבית דרך הרשת הCITIRX בצורה יותר מליאה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. ברשת הביתית יש לי כרגע מודם ראוטר של D-Link DSL-2650U מבזק. לראוטר מחוברים כעת המחשב הביתי, NAS, סטרימר, HTPC. שלושת האחרונים מסוגלים לעבוד עם רשת 1G. אם אני מתקין switch גיגה מחבר אליו את הראוטר - ומחבר את ה - NAS, סטרימר, HTPC אליו - האם התקשורת בין ה nas לסטרימר ול HTPC תהיה במהירות גיגה? יש למשהו המלצה על switch גיגה הנמכר בארץ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ADSL וווינדוס XP. הגדרתי Incoming connections, ואפשרתי כניסת VPN, פתחתי יוזרים, והכל בסדר. הבעיה היא שמס' המשתמשים המחוברים אלי מוגבל ל-1, כלומר, אם מישהו מחובר אלי ב-VPN, אז האחרים שמנסים להתחבר באותו זמן מקבלים הודעת שגיאה. יש למישהו מושג איך אני יכול לארח יותר ממשתמש אחד בו"ז ב-VPN שלי?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מומחים יקרים, ברשותי חצר בת כדונם וחצי ובה שני בתים. הראוטר שלי נמצא באחד הבתים בקצה השטח. אני רוצה קליטת Wifi בכל רחבי השטח ובבתים. מה האפשרות הטובה ביותר שלי? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון אני מרגיש שהגלישה בערב\לילה אטית יותר ואני מבין שיש להם עומס על השרתים אבל ביומים האחרונים זה כבר היה מוגזם כשלא הצלחתי לראות סרטון ביוטויב של 360dpi. התקשרתי להוט והנציג עשה איתי את הבדיקה (באתר שלהם) ובאמת הוא ראה שיש בעיה ומהירות ההורדההייתה 1MBPS במקום 2.5 והוא אמר לי שבכיר ידבר איתי בבוקר ובאמת התקשרה בכירה שלהם ואמרה לי שאין שום בעיה שהיא בדקה מול מחלקת הנדסה. טוב המשכתי מול בזק בין לאומי זה היה בשעות הבוקר אז לא הייתה בעיה במהירות ואז הנציג אמר לי לבדוק במנהל המשימות "בתים שנשלחו לפי מרווח זמן) שראינו שהבתים קופצים מ0-100 הוא טען שזה מה שמאט לי את הקצב שיש לי ווירוס במחשב. ואני צריך לקנות אנטי ווירוס. עכשיו איך יכול להיות שתעבורה של 100 בתים מדיי פעם מא…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה מעניין אותי לשמוע את דעתכם, בנאדם לא יכול להתחבר לאינטרנט כי יש לו קישורית מוגבלת או חסרה, או כתובת IP לא תקינה, 169.254. כאשר הוא מנתק את קבל ההברגה מהמודם עדיין מקבל אותה כתובת IP, מה שמצביע על בעיה או ב-SP2 או אנטי וירוס או פיירוול ועוד כל מני סיבות... אבל מה כאשר מחברים למחשב מודם של בזק, הוא גולש. 169.254 זו בעיה במחשב לא במודם של הוט. אז איך עם מודם של בזק יש אינטרנט. נשאלת השאלה, למה יש אינטרנט עם המודם של בזק?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדות בטורנט מושפעות מכל כך הרבה פרמטרים שקשה לדעת מה הסיבה למהירות/איטיות. לא פעם אני מוריד קובץ (לא שרת פרטי) ולמרות שיש משתפים רבים המהירויות מזעזעות. לפעמים (וזה לא תמיד עובד) אני מתחבר לשרת VPN בחו"ל תוך כדי ההורדה ואז פתאום העניינים זזים. נראה אם תוכלו לנחש מתי התחברתי ל VPN בגרף המצורף אז מה הסיפור פה? הספק חונק? מגבלה בחיבור המשתפים אלי? ההצפנה (VPN) שלא מאפשרת זיהוי תעבורת טורנט? כמו שאמרתי, זה לא תמיד קורה אבל כשזה קורה זה מאוד בולט. אז, מה ההסבר ההגיוני לתופעה הזאת? *אגב סימנתי להורדה רק קובץ בודד מהטורנט וזה מסביר את ה ETA.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על מנת לנצל את מלוא היכולת של נתב התומך ב-AC1900 נדרש מתאם אלחוטי בעל תכונות זהות. חברת TRENDnet היא הראשונה להרים את הכפפה ומתאם ה-USB 3.0 שלה מדגם TEW-809UB הוא המוצר שאתם מחפשים. כל הפרטים בפוסט - http://www.netcheif.com/blog/?p=6497
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה אפשרי לחבר אנטנה חיצונית לכרטיס רשת אלחוטי PCMCIA? אולי רק לחלק מהדגמים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב מTMS וצריך גם כרטיס רשת אלחוטי כדי להתחבר ממנו לאינטרנט. הראוטר שלי הוא siemens SL2-141 והמהירות אינטרנט 4 מגה עם כוונה לעלות ל10/12 מגה כשתהיה תשתית NGN באיזור. הסתכלתי במבחר כרטיסי רשת אלחוטיים של TMS כאן http://tms.co.il/cat/61/570:572 והשאלה היא אם כרטיס פשוט כמו D-Link Wireless N Adapter USB 150Mbps DWA-125 יתאים לי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עברתי דירה ואני רוצה להתחיל להשתמש בסטרימר chromecast2 עבור הטלויזיה בסלון. לשם כך אני צריך אות וויפי טוב והמודם-ראוטר שיש לי kasda kw5212 לא מצליח לספק אות וויפי חזק לסלון. חשבתי להשתמש ב kasda כמודם בלבד ולשדרג את הראוטר למשהו טוב יותר (תקציב גמיש). ראיתי המלצות על: 1. archer vr600 v2 כמודם+ראוטר . 2. archer c7. 3. onhub ac1900. יש אפשרות לקנות בארה"ב באמצעות קרוב משפחה שטס לשם בקרוב (תוך עמידה בכללים). הייתי רוצה מוצר טוב שישרת אותי 3-5 שנים לפחות. מה האופציה הכי cost-effective? האם יש אופציה טובה אחרת שלא רשמתי? תודה נ.ב. google wifi זה יותר מדיי עבור דירות ר…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחובר ל ADSL עם ה B-FOCUS ROUTER 312+ שיש לו רק יציאה למחשב אחד עד היום ההיתי מתחבר עם החיגן הרגיל ,עכשיו נכנסתי להגדרות שלו ושיניתי אותו לרואטר והכל עובד כמו שצריך. אבל הרעיון הוא לחבר עוד מחשב אחד ברשת,אז פיתרון אחד הוא לקנות HUB ולחבר את שני המחשבים ל HUB ואז למודם.הבעיה היא ש HUB רכיב 'טיפש' ויכול להיות סתם עומס ולכן הרעיון השני הוא לקנות SWICH ,רק שפה זה מסבך קצת את העיניין כי ל SWICH יש כתובת משלו וזה עוד רכיב עם הגדרות משלו ונראה לי שצריך לכבות את DHCP ברואטר ולתת כתובות סטטיות כדי שזה יעבוד וזה ניראה לי קצת כאב ראש אז מה כדאי לי לעשות? ודבר נוסף איזה כבלים אני צריך בין ה HUB/SWICH למחשבים ובין ה HUB/SWICH ל ראוטר? ד.א אם משהו יכול לתת לי לינק לרשימה של פורטי…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , שמתי לב שלאחר שאני מתחיל לשחק בשמחק הרשת שלי (WOW -בתשלום) הרשת שלי מתנתקת יש לי מודם מסוג RTA1320A + ראוטר של בזק LEVEL 1 במחשב ,הטכנאי של בזק התקין לי מקלט USB ,ורק אחרי שסנכרון מחדש של כל רכיבי הרשת האינטרנט חוזר השאלות שלי הם : האם בגלל שהמשחק שלי דורש הרבה תעבורה ברשת UPLOAD +DOANLOD המקלט USB מתנתק ? כי בדקתי בניהול צריכת חשמל במנהל ההתקנים - ב USB ADAPTORs והורדתי את הסימון בכולם האם יש יכולת לשחק עם ה packet scheduler כדי לצמצם את הפאקטים - כי ה USB לא משמיע צליל של ניתוק כמו שמכניסים כל רכיב PLUG AND PLAY או שניתן לשחק עם 10HALP או FULL DUPLEX או שעלי להחליף ל מקלט PCI בנוסף ארצה לדעת ולקבל המלצות לגבי ראוטרים ומקלטים שנותנים סיגנל חזק ולא מתנתקים שמ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! אני מניח שנמאס לכם להמליץ על נתבים, אבל לא מצאתי בחיפוש מישהו עם בקשה כמו שלי עברתי דירה, ומחר באים להתקין אצלי אינטרנט 12 מגה של הוט, אני לא יודע עדיין איזה מודם יהיה לי במידה וזה רלוונטי.. הקריוטריונים ההכרחיים שאני מעוניין מהנתב הם: - יכולת אלחוטית בתקן N - יכולת ניטור (traffic בסיסי, אם יש יותר אפשרויות כמו איזה קליינט וכאלו מה טוב) דרך הgui של הנתב - חיבור חייגן שתואם לחיבור של הוט (dynamic IP אם הבנתי נכון?) - עבודה במהירות 1gb דברים שיכול להיות נחמד אם יכללו : - אפשרות הגבלת מהירות לקליינטים ספציפים אשמח לשמוע המלצות, תודה רבה! מבדיקה שערכתי קצת פה ושם הנתב הזה עונה לי על כל הדרישות TL-WR1043ND, מוזר לי שהוא זול מאד בשביל נתב של 1G עם כל כך הרבה אפשרויות, מ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח בחדר ובהתחלה הוא היה מחובר ע"י מודם רגיל לאחר מכן נוסף לי בבית מחשב נייד ולכן קניתי ראוטר וחיברתי אותו למודם ולמחשב הנייח בחדר.. עכשיו אני רוצה להוציא את הראוטר מהחדר (אין לי עניין בקרינה בחדר 24/7) השאלה שלי האם יש דרך לעשות שבחדר שלי יהיה רק המודם ובחדר אחר יהיה הראוטר??
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Wireless home lan problem! List of the components I posses: - Alcatel SpeedTouch Home modem (turned into a router) - TRENDnet 5 port switch - TRENDnet Wireless access point - TRENDnet PCMCIA wireless card - TRENDnet USB wireless lan card List of computers: - My comptuer /w onboard ethernet card - My dad's laptop /w TRENDnet PCMCIA - My mom's computer /w USB card This is a small diagram of the home lan I assembled: [Alcatel] -> [switch] -> [My computer] + [Access point] -> Two wireless cards. IP configs: My comp: 10.0.0.1 / 255.255.255.0 / 10.0.0.138 / DNSs My dad: 10.0.0.2 / 255.255.255.0 / 10.0.0.138 / DNSs My mom: 10.0.0.3 / 255.255.255.0 / 10.0.…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התקנתי רשת ביתית ובה מחשב נייח שמחובר בכבל רשת לראוטר ומחשב נייד המחובר לרשת ב-WIFI. למחשב הנייח מחוברת ב-USB מדפסת ליזר (BROTHER) אותה הגדרתי דרך מערכת ההפעלה של המחשב (VISTA) כמדפסת משותפת - אגב ברירת המחדל מחייבת סיסמא, לא ברור לי למה ואיך משנים זאת. בחיפוש המדפסת במחשב הנייד (WIN XP) בחיפוש המדפסת באשף המדפסות הוא מבקש ממני יוזר וסיסמא על מנת להכנס למחשב הנייח. והשאלה: איזה יוזר וססמא הוא מבקש?? אין לי סיסמא ליוזר שלי במחשב הנייח. ניסיתי את כל סוגי היוזרים והסיסמאות שהיו לי אי פעם וכמובן שליתר ביטחון גם את שת המחשב הנייד. נגמרו לי הרעיונות ואשמח לסיוע. דרך אגב המחשב הנייד מחובר לרשת ופועל היטב - כך שלא מדובר בסיסמת הרשת (אם כי גם את זה כמובן ניסית…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין cat5e לcat5 עם 8 חוטים? האם מישהו יודע האם הכבל הזה: http://ksp.co.il/?uin=615 הוא cat5 או cat5e?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש תוכנת רשת טובה שאפשר לכתוב על הצג של מישהו ברשת שלדוגמא אני לוקח שליטה על המחשב לדקה ואז הסמן של העכבר לא זז עד שמי שכתב את זה מפסיק !! מה השם של התוכנה הזאת?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!? אני חייב לדעת את זה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר יש מחשב נייד והוא מעוניין להשתמש באנטרנט אלחוטי (אין לו רשתות אלחוטיות בסביבה) האם ישנה דרך לעשות זאת?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי נתב מסוג 3COM דגם ישן בן מספר שנים שנפח את נשמתו. אני מחובר לקו 5 מגה בבזק בינלאומי במסלול גיימר,תשתית של כבלים-HOT בכוונתי לעבור לקו 20-12 מגה (באותן החברות) ולפי מה ששמעתי לא כל נתב N שקיים בשוק יוכל להעביר מהירות גבוהה עם חייגן לכבלים אבקש את עזרתכם בהמלצה על נתב N הכי איכותי ואמין שקיים כיום בשוק ושעובד היטב עם הכבלים (L2TP) זכור לי שבזמנו המלצתם על TP-Link 1043 ועל D-Link DIR 655. האם יש כיום נתב מומלץ יותר מהם או שהם עדיין המומלצים שלכם? תודה מראש *עריכה* לאחר כתיבת ההודעה הראשונית-פניתי לחברת "בנדא"(ייבואנית ונותנת השירות של נתבי TP-LINK) כדי לוודא מתן תמיכה לחיבור ראשוני ע"י איש טכני מטעמם. בשיחה עם טכנאי-הוא הזהיר אותי מראש לא לרכוש(!) נתב של…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-