רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
חיברתי בין שתי מחשבים עם כבל CROSS התקשורת עובדת מצויין כלומר אם אני רוצה להעביר קבצים ממחשב למחשב עם תוכנות FTP אין בעיה בכלל אבל אם אני נכנס ל MY NETWORK PLACES במחשב אחד אני רואה את המחשב השני אבל לא יכול להיכנס לתוכו כי זה כותב לי משהו בסגנון של אין לי הרשאות ... לעומת זאת כאשר אני נכנס ל MY NETWORK PLACES במחשב השני אני רואה רק את הכוננים של המחשב השני ולא רואה בכלל את המחשב הראשון גם אחרי שאני עושה חיפוש. תעזרו לי בבקשה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז יש לי את הראוטר הנ"ל שהוא גם חייגן במחשב אחד והכל פועל בו כראוי. במחשב שני יש לי כרטיס רשת אלחוטי DLINK DWL-G520 שלא פועל כאשר יש ביניהם מרחק שכבר ראיתי גדולים ממנו שעובדים (הבדל של קומה בבית פרטי). כשאני שם את שני המחשבים צמודים הרשת עובדת ויש קליטה אבל כשאני מחזיר את המחשב עם הכרטיס האלחוטי אין קליטה וזה פשוט לא סביר. יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כרטיס רשת של 3COM ואני כמעט בטוח שיש לו WOL אבל אין לי כבל רציתי לדעת איך נראה כזה כבר והאם ניתן לרכוש אותו? אם כן, כמה הוא עולה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הייתי רוצה לברר כמה פרטים על הוספת מודם לבית. כרגע יש לי רשת אלחוטית ואני ישן עם ראוטר אלחוטי שנמצא אצלי בחדר. אני מעוניין להוסיף עוד מודם ולבטל את הרשת האלחוטית. רשת חוטית לא אפשרית מבחינת המבנה של הבית. התקשרתי להוט ואמרו לי שאני צריך להוסיף 70 ¤ בחודש בשביל עוד מודם, יש אופציות אחרות? אני לא צריך חשבון אינטרנט נוסף או משהו כזה, אלא רק את המודם עצמו ( מודם כבלים ). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב אתמול כאשר אני מחבר את המודם לראוטר אני מקבל כתובת IP מסויימת וכשאני מחבר למכשיר אחר לדוגמה חיברתי אותו לכרטיס רשת מסויים קיבלתי כתובת אחרת קבועה לכרטיס הזה אותו דבר לכרטיס רשת אחר. כלומר לכל כתובת MAC היה כל הזמן אותו IP האם ככה עובדת השיטה של חיוג קבוע ? זאת אומרת שאם אני משנה את כתובת ה MAC של ה ROUTER ישתנה לי ה IP ? הבעיה שאם אני עושה CLOE MAC על הרואטר LEVEL ONE FBR1418TX הוא כבר לא מצליח להתחבר יותר לאינטרנט. יש למישהו שיטה אחרת לשנות את כתובת ה MAC של הראוטר בפשטות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר DIR-300/A/D Wireless N150 Router, רציתי לדעת האם ניתן להגדיר אותו כרפיטר? הראוטר הראשי שלי הוא D-Link DIR-825AC, אבל הוא לא משדר לכל חלקי הבית, רציתי לדעת האם ניתן להיעזר ב- DIR-300 כדי להגדיל את הטווח, ואם כן- אשמח לעזרה כיצד לעשות זאת. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במדריך רשום השלבים הבאים: הנה ההליך בשלבים- א. גישה למכשיר הרשת (נתב אלחוטי או נקודת גישה אלחוטית) ובחירה באיזור האבטחה ב. בחירה בהצפנת WEP ג. בחירת אורך הסיסמא ((64bit/128bit ד. קביעת סיסמא (המפתח המשותף) ה. החלת ההגדרות ו. לאחר החלת ההגדרות הלקוחות יתנתקו מהרשת האלחוטית . יש להגדיר רשת חדשה בלקוחות, לבחור את שיטת ההצפנה ולהוסיף את מפתח ההצפנה. נכנסתי לראוטר, שם ל-Wireless ואז ל-Security Settings ואז מופיע לי החלון למלאות את הנתונים הנ"ל: http://img215.imageshack.us/img215/4230/wepkr5.jpg אם אפשר הסבר מזה כל שדה כי אין לי מושג, מה צריך למלאות שם, אילו סיסמאות? ובנוסף אחרי שסיימתי למלאות את זה ולחצתי OK, איך אני מגדיר את הרשת הנ"ל במחשב האורח? ועוד …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש נתב אלחוטי עד 300 ש"ח. ההדרישות... לפחות חיבור RJ45 אחד (ימוקם פיזית ליד אחד מהמחשבים) שלא ידרוש מודם חיצוני (שידע להתחבר לקיר בעצמו) מחשב אחד נמצא בקומה הראשונה, המחשב השני בקומה השניה... תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
2 המחשבים עם ויסטה מחוברים ברשת ולא מוגדר באף אחד סיסמא בכניסה כשאני מנסה להכנס למחשב הוא מבקש סיסמא (בשני הכיוונים) במחשב אחר ברשת עם xp אין כל בעיה בשיתוף קבצים אודה על עזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כבל רשת שמועבר דרך צינורות שבקיר. עכשיו בעזרת כבל רשת זה אני מעונין לחבר בין 2 מחשבים (מחשבים אלו כבר מוגדרים ביניהם ויש את כול החומרה הדרושה). כבל רשת זה לא כולל מחבר אלה רק את חוטי הנחושת. השאלה שלי היא איך אני אמור להצליב אותו כך ששני המחשבים יוכלו לדבר זה אם זה? תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.itpro.co.uk/609932/website-danger-as-hacker-breaks-ssl-encryption http://www.norman.com/security_center/blog/righard_zwienenberg/67155/en http://mobile.slashdot.org/article.pl?sid=08/10/12/1724230 לידיעה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב לא מצאתי בכלל מדריכים לפתוח פורטים לרכזת הזאת שקיבלתי אותה לא מזמן... עכשיו בהתחלה חשבתי זה לא כמו ראוטר שצריך לפתוח פורטים...אבל גיליתי שזה נגיד חוסם לי את הביטורנט ומאיט לי את זה... קיצור יש למישהו מושג איך פותחים??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כחלק מהטריפל של הוט החליפו לי את ה MOTOROLA SB4200 הישן והזקן שלי ב AMBIT U10C019 המשולב. ניתן להשתמש בו כמודם בלבד ולחבר לו ראוטר? יש לי בעיה קלה של קליטה בחדר (ממד אבל עם ה NETGEAR לא הייתה בעיה) ויש ניתוקים כל כמה זמן וזה ממש מפריע לשחק. כאשר האינטרנט עובד הוא עובד הרבה יותר טוב מהשילוב של SB4200 וה NETGEAR אבל הבעיה היא שהוא לא כל כך יציב ומתנתק כל כמה זמן גם אם רק גולשים (לכדקה ואז החיבור חוזר).
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חיבור ADSL של 20mbps ובגלל זה יש לי את ה6740u . אני לא מוריד כלכך הרבה דברים ובגלל זה אני משתמש ב6740u כנתב-מודם. עדיין יש לנו בעית קליטה בחדר שינה וזה קצת מפריע. בגלל שהdir615 שלי ישב והעלה אבק החלטתי להתקין עליו ddwrt . ההתקנה הלכה די חלק - עשיתי את כל מה שהיה כתוב בהוראות והתקנתי את הגרסה שהיתה מצוינת באתר של הנתב שלי (C2 ) . אחר כך כשניסיתי להפוך אותו לrepeter לא מצאתי את האופציה הזאת. ראיתי שאפשר להפוך אותו לclent bridge או להשתמש בWDS. בכל מקרה הגדרתי אותו להיות ב IP אחרון 5 בזמן שה 6740 עם ip 1 יש לי כמה מחשבים עם static ip וכל מה שמעל 100 בDHCP. בכל מקרה נתתי לנתב של בזק לעשות את ה DHCP והגדרתי את הwan port כport n נוסף. ניסיתי להגדיר גם כclient bridge וגם כ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מודם Dlink 6740 ויש לו שתי אנטנות. רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אנטנה עם כבל ארוך במקום אחת האנטנות כדי להגדיל את טווח הקליטה. בגדול יש בחדר אחד את המודם עם מחשב אחד שמחובר אלחוטי ויש חדר רחוק שגם שם יש מחשב. האם ניתן לפצל את האנטנות או שזה יפגע במהירות או משהו כזה? יש לי חבילת גלישה של 30 מגה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רכשתי את הראוטר הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12628 קיבלתי מחבר את הסטרימר הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9974 השאלות שלי: האם כדי להפוך את הסטרימר לאל-חוטי אני חייב לקנות את האנטנה שבאג מציעים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12448 או שיש אופציות יותר זולות? בנוגע לראוטר- חבר נתן לי אנטנה שמתחברת למחשב. האם בגלל שהראוטר בטכנולוגיית N, עדיף לי להשקיע באנטנה ספציפית? אף אחד לא יודע?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאת אומרת שהנתב מקושר כרגע, ורוצה להתנתק ולהתחבר. איך עושים את זה? מבלי לעשות ריסטארט לנתב \ פריקת חשמל. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התחברתי לאינטרנט דרך הוט ו 012 כמו כן יש לי קו טלפון שיושב על תשתית האינטרנט הזו המהירות היא 2.5 מגה אני משתמש ב 2 מחשבים ניידים בבית ורוצה לקנות נתב אמין ואם אפשר זול השימוש שלי באינטרנט הוא בסיסי ביותר מדובר בדירה קטנה בלי ממדים ובלי קומות מה לקנות שלא יסבך אותי?? תודה על כל תשובה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . ראשית גמר חתימה טובה .שנה טובה . אחרי שהבנתי שהמודמים המשולבים של בזק הם זבל ,קניתי ראוטר TP-Link 1043ND . הראוטר הזה מצויין .הגדרתי עליו את כל ההגדרות גיביתי הכל . אני רוצה לעבור לקושחת DD-WRT .הבנתי שזה הופך את הראוטר ליותר מהיר מבחינת שרת לינוקס שמותקן עליו . ויש אפשרות לחזור לקושחה המקורית וראיתי הוראות כאן http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm אני רוצה לקבל הסברים מה זו הקושחה הזאת ע"י מי היא פותחה ,ואם יש למישהו ניסיון איתה .. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בביתי ראוטר אלחוטי edimax עם 2 אנטנות. בקומת המרתף אין קליטה ולפעמים קליטה מינימלית בזיהוי הרשת הביתית. קניתי מתאם רשת אלחוטי edimax ew-7811nu ועדיין הוא לא מקבל תשדורת בקומת הביניים הרשת מעולה. על איזה מתאם אלחוטי או דרך אחרת להתמודד עם הבעיה של רשת אלחוטית בקומת מרתף/ממ"ד? לא מתאים כבל רשת. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. למי שקרא את הת'רד הקודם החילפו לי כבר את הכרטיס שלא עושה בעיות. המצב נורא פשוט..... רשת אלחוטית של שני כרטיסי רשת. אני עובד עם השיתוף של XP. בלי פירוול המהירות זהה אפילו במחשב המשני... אין לי טענות על מהירות הרשת האלחוטית. אבל עם פירוול, ולא מזה איזה, לא עולים אתרים. יש פינגים מצויינים שאני בודק (20ms) אבל האתרים פשוט לא עולים...... ניסיתי את NORTON PERSONAL FIREWALL, ZONE ALARM PRO, KERIO, SYGATE..... וגם ניסיתי בחלק מהם לעשות הגנה ממש ממש מינימלית וזה לא עזר. למה הפירוולים רעים אלי? אולי להסתפק בפיירוול של אקס פי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי חבר עם הראוטר של אדימקס: EW-7117U. הייתה לו בעית low id באימיול ולכן הלכתי אליו ועשיתי לו port forwording לפורטים הבאים - TCP 4662 UDP 4672 והכל עבד מעולה... אבל החבר שלי פרמט את המחשב, ומשום מה הפורטים התאפסו... אז אני בא לעשות את זה עוד פעם ומגלה שהפעם יש סיסמא על הכניסה לקונפיג של הראוטר. ניסיתי את הדיפולט(admin/1234) וזה לא נכנס... בבקשה תעזרו לנו.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס רשת שהגיע עם הניסוי כבלים שלי, לפני שנתיים הכרטיס הזה סבבה, לא שאני מבין בכרטיסי רשת, והוא לא עושה לי בעיות. שבוע הבא אני מחליף מחשב לWIN2000. השאלה היא, אם הדריברים שיש לי כתיקייה על המחשב(הטכנאי העתיק לי)יעבדו גם עם WIN2000. כל מה שאני יודע זה שהכרטיס הוא של 3COM. בתודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-