עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כמו שרשמתי בכותרת, יש לי בחדר 2 מחשבים ,בעצם אחד מהם הוא טלוויזיה (ללא דונגל אלחוטי) , המחשב העיקרי מחובר באמצעות מתאם רשת אלחוטי, האם ניתן לחבר את הטלויזיה אל המחשב שמחובר לרשת האלחוטית באמצעות כבל רשת? כך שהחיבור לרשת של הטלויזיה יעבור דרך המחשב? אם כן אשמח להדרכה, תודה מראש, אלעד.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ddjjsegev,

שלום לכולם, אני נמצא במעין רשת פנימית. אני מעוניין להעביר קבצים ו\או להתחבר לחבר שלי שגם הוא מחובר לאותה רשת. ע"י בדיקת TRACE לאי.פי שלו מצאתי כי אני מחובר ישירות אליו שנינו מחוברים דרך חיבור ETERNAT רגיל לרשת הפנימית אולם לא ברור לי איך אנחנו מחוברים ביחד (אולי דרך ראוטר בבנין אולם שעשיתי את בדיקת ה TRACE קיבלתי ישירות את האי.פי שלו). יש סיכוי שהצלחתי לבצע את זה אבל הוא דרש ממני שם משתמש וסיסמא של הרשת או של חבר שלי. איפה חבר שלי יכול למצוא את המידע הזה. ניסינו כמה סיסמאות של המחשב אולם ללא הצלחה אשמח לעזרה, תודה שגב.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי את הראוטר של בזק של simense ואני רוצה להחליף לו את האנטנה, ואני לא מצליח לפרק את המקורית. יש לה מין "מעצור" כזה וזה כאילו היא מסתובבת על ציר קבוע ולא ניתן להוציא אותה אשמח לעזרה תודה רן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Internal,

רציתי לשתף אותכם בבעיה הזויה שהיתה אצל חברי הטוב שפשוט רצה לעבור לתשתית של הוט אז הטכנאי בא אליו שם לו את המודם ניסה להתחבר לא עבד . אחרי כמה בדיקות הטכנאי הגיעה למסקנה שהמחשב דפוק והכרטיס רשת לא תקין והלך. הוא התקשר לתמיכה אולי הם יכולם לעזור אחרי שעה איתם בטלפון והעבירו אותו ל טכנאי "בכיר" נאמר לו הכרטיס דפוק. באתי אליו עם המחשב שלי ושוב משו לא עובד. הפעם אני התקשרתי ודיברתי עם תומכת מאוד חמודה שבאמת מבינה משהו. ונמצא שהמחשב חוסם תקשורת ב פורט 1701 שהחייגן צורך כדי לצאת להתקשרות אליהם (לא ידוע למה) לפחות הבעיה נימצאה והיא נתנה לנו שרת חילופי(שאף אחד אחר לא חשב לנסות , מאוד חכמים) וואלה פתאום זה התחיל לעבוד. לאחר כמה דקות נוספות חשבנו למה גם אצלי זה לא עבד ואז הגענו למ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by lidor_abo,

חברה יש לי רשת והמחשב אליו מחובר הרשת יש לי באימיול low id אני רוצה לפתוח פורטים ניסיתי מהמחשב השני לא הצלחתי איך אני פותח בבקשה תעזרו לי?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Griffin,

אהלן. יש ברשותי נתב מסוג Edimax BR6504N שהייתי מאוד רוצה להפוך אותו לנקודת גישה. מזה זמן רב שלא עבדתי איתו והחלטתי לנסות אותו כרגע. הבעיה היא שגם אם אני מחבר את המודם אליו ואת המחשב ישירות בכבל - אין גישה לאינטרנט. לכן אני מנסה לגשת לאתר ההגדרות שלו ( 192.168.2.1 ) אבל הוא לא מצליח להכניס אותי. ניסיתי כבר לבצע ריסט מהכפתור האחורי ואפילו את הפתרון הבא - http://www.edimax.us/html/Faq/FAQ_router.htm#1 אבל עדיין אין לי גישה. קיים פתרון נוסף שאתם מכירים או שהראוטר שבק חיים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. התמיכה שלהם גם לא הצליחה להכנס לאתר עם היוזר שלי, ועושה רושם שאין להם מושג מה הבעיה. זה ה-tracert שאני מקבל: tracert www.zigzag2000.co.il Tracing route to www.zigzag2000.co.il [62.219.11.153] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms <1 ms <1 ms 192.168.168.1 2 34 ms 34 ms 34 ms lns.018.net.il [91.205.152.60] 3 33 ms 34 ms 35 ms BB-152-65.018.net.il [91.205.152.65] 4 27 ms 27 ms 27 ms bzq-179-4-113.static.bezeqint.net [212.179.4.113 ] 5 37 ms 39 ms 37 ms bzq-25-99-38.static.bezeqint.net [212.25.99.38] 6 33 ms 36 ms 33 ms bzq-219-189-145.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 145] 7 36 ms 41 ms 39 ms bzq-219-189-186.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 186…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שאני מתחבר לאינטרנט (ADSL) באמצעות מודם חיצוני (ECI), אני מקבל הודעה שמהירות החיבור היא 10Mbps (בבלון למטה). המהירות הזו לא נשמעת הגיונית וגם קצב ההורדה לא מגיע אליה, ואני משער שזו מהירות החיבור בין המודם לכרטיס הרשת, ולא מהירות החיבור לאינטרנט. השאלה היא איך אפשר לדעת באיזו מהירות באמת המודם מחובר (אני יודע שמודמים פנימיים מראים מהירות בבלון למטה שמתחברים). בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yovv,

שלום! לרגל מעבר דירה מאזור עם תשתית אינטרנט מוגבלת, הגיע הזמן לרכוש ציוד שיוכל לתמוך במהירויות נורמליות. אשמח להמלצה. מה אני מחפש: - ראוטר משולב עם מודם, שיוכל לתמוך בהוט ובבזק (אני כרגע על תשתית של בזק אבל כבר לא לקוח שלהם עם מודם מיושן ולכן לצורך צמצום עלויות מעדיף מכשיר משולב) - ראוטר שמתאים לדירה קטנה יספיק בהחלט, אין דרישות מיוחדות מבחינת מהירות \ UPLOAD וכו' - אפשרות להזרמת מדיה דרך כונן חיצוני - המדיה שלי נמצאת כרגע על כונן חיצוני (USB3) שמחובר למדיה סנטר. בדירה החדשה לא בטוח שאוכל לעשות חיבור קווי, ולכן חושב על ראוטר שיוכל לתמוך בכונן רשת. הרעיון הוא להזרים וידאו ל-HTPC, ומוזיקה לכרומקאסט אודיו (שיחסוך את הצורך להדליק את ה-HTPC) אשמ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by elior021,

שלום, יש לי 15 מגה + גיימר בזק בינלאומי ותשתית בזק בזמן האחרון יש איטיות רצינית ב UNLIMIT אבל בשאר השרתים עובד סבבה למשל megupload, filesonic עוד מישהו נתקל בזה ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. בחנויות האינטרנט בינתיים הכי ארוך שראיתי זה 30 מטר אני מדבר על כבל מוצלב RJ45

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Konchi,

היי, אני מנסה לעשות שידור רדיו דרך פלאגין בווינאמפ אבל אני ינתקל בבעיה אני משתמש בפלאגין בשם Shoutcast, הוא מגיע עם פלאגין ועם מגדיר שרתים הגדרתי את השרת, שמתי ססמא, ומילאתי את כל הפרטים עכשיו, יש לי רשת בראוטר.. וכשאני מנסה לפתוח שידור אני מצליח לפתוח אותו עם הכתובת של הראוטר בלבד (ובכך אף אחד לא מצליח להתחבר) ולפתוח שידור עם הכתובת הפרטית שלי אני לא מצליח כי היא סתם באויר ככה לפני מה שהבנתי אני צריך להגדיר את הכתובת הפרטית שלי בתוך הראוטר+פורט רק שאין לי מושג איך עושים זאת, אם למישהו יש מושג.. עזרה תתקבל בברכה (גם אם מישהו יכול להמליץ על תוכנה פשוטה יותר ונוחה יותר שהוא מכיר אשמח להצעות) תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. איך מגדירים את המסנג'ר, ככה שאוכל לדבר עם אחרים ? אומרים לי שזה כותב בצד השני: "לא יכול להתחבר למחשבים" שמאחורי הסוויץ כשמנסים להיכנס לשיחה קולית אך במחשב שהוא שרת אני מצליח לדבר וזה עובד ... קצת מידע: השרת הוא WINXP שמחובר לסוויץ שמחובר לשני מחשבים, הגדרתי שיתוף אינטרנט ויש אינטרנט ורשת משותפת בשלושת המחשבים. יש לי רעיון : אני חושב שצריך להגדיר בשיתוף האינטרנט בהגדרות פורט מסויים אבל אני לא יודע איזה פורט משמש לשיחה קולית במסנג'ר אבל זה מה שאני חושב. תעלו רעיונות חופשי הכול יתקבל בברכה ... :asthanos: אין לי חתימה מישהו מעוניין לתרום אחת ? :asthanos:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by maphisto324,

שלום לכולם. בעקבות שעברתי לחבילת 20Mb החליפו לי את המודם הפשוט שהיה לי עם מודם משולב נתב NetGear V Vg2000. לכן חשבתי להגדיר את הנתב שהשתמשתי בו עד היום- Edimax BR-6524N לנקודת גישה שתפעל בתור משחזר. ניסיתי לפעול ע"פ המדריך של CHEIF: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אך נתקלתי בכמה קשיים בדרך, אשמח אם תוכלו לכוון אותי מעט: 1. כיצד אני יודע מה תחומי הסגמנט של הNETGEAR? ומה טווח הכתובות ששרת ה-DHCP שלו מחלק? האם ה"כתובת" שלו הינה 10.0.0.138? דרכה אני נכנס לממשק שלו.. המחשבים אצלי מקבלים כתובות של 10.0.0.1 10.0.0.2 וכו'- האם זה אומר שזה תחילת הטווח ? 2. כיצד אני יכול לדעת מה כתובת הEDIMAX? אני מניח שתשובה לסעיף 1 תעזור כאן.. האם כתובת הכני…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by assaf990,

מהן ההגדרות הרצוייות? אסביר מה עשיתי: ראשית לא נגעתי בהגדרות. שנית, במחשב השולט שמתי listen mode במחשב הנשלט יש ultra vnc Server ואז: עכבר ימני> אד ניו קליינט ואז ב host name משאיר ריק, ובקוד id אני שם את אי פי של המחשב השולט. זכור לי שבעבר זה כן עבד לי! חסרות לי הגדרות? יש לשני המחשבים XP וביטלתי פיירוול ולא עזר, ואין ראוטר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Chamuelm,

??? אז המחשב מחובר לראוטר (קווי), קורה רק במחשב הזה (XP)... אחרי כמה שעות של שימוש האינטרנט מתנתק (רואים שהוא מחובר אבל לא עולים דפים) ואחרי ריסטארט האינטרנט חוזר לפעול. במחשב מותקנת תוכנת VNC אם זה יכול להיות קשור או משנה איכשהו. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 100%, colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]אני צריך לפתוח שער שנפתח רק דרך טלפון קווי. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]הטלפון נמצא במרכזיה של הקיבוץ שאני גר בו. חשבתי שקיים התקן חיצוני שניתן לשרשר לטלפון שיאפשר לתפעל אותו מרחוק דרך האינטרנט. תודה[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [/TABLE]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by devilh,

אני מעביר את הרשת הביתית מאבטחת WEP לWPA2 ומתברר לי שבזירו של וינדוס XP לא מכיר את WPA2(פשוט אין שם אפשרות כזו). אם זה משנה משהו,כרטיס הרשת האלחוטי הוא משהו שבזק חילקה פעם יחד עם הראוטר מודם האלחוטי. משהו ששייך לחברה ZYDAS

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Vlad3,

שלום אני חייל ואני משרת בבסיס מבודד ואני רוצה שיהיה לי אינטרנט http://www.iamwebbing.com/products/webbing-stick.aspx הנטסטיק הזה שווה את הכסף? הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אומנם האימיול וטורנטים למיניהם צברו מעט מהירות, אך מה שבאמת חשוב לי - פינגים לאירופה, לא כ"כ השתפרו, אם בכלל. אין שום מצב שאני אקבל פינגים יותר טובים? אני רוצה גם לציין שהחיבור הניסיוני הוא חיבור רגיל 1.5 מגה של לקוח פרטי... האם יעזור לי לשדרג לחבילת גיימרים, או אולי לפתוח חשבון עסקי במקום פרטי?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by kdani,

מחפש המלצה למודם-נתב ADSL, תומך בתקן N רצוי עם מערך אנטנות 3X3 שיתאים לדור הבא של ה-NGN ראיתי שיש ללינקסיס נתבים חזקים (עובדים גם ב 2.4 וגם ב-5 מה"ז) אבל אין להם מודם מישהו מכיר מוצר טוב ואמין ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by felad,

היי יש לי מודם ראוטר D-LINK DSL-225 שקיבלתי מאקספון ואני רוצה לקנות תחליף כדי שלא אצטרך לשלם את השכירות. יש לי לפעמים ניתוקים אבל אין לי מושג מה המקור של הבעיה, שווה לי פשוט לקנות אותו דגם בחנות ? האם צריך לקנות דגם ספציפי שמתאים לאקספון ? חשוב לציין שאני לא משתמש ב WiFi

23. 1. אם אני מוריד משרת שלא מגביל לי את המהירות הורדה (לדוגמה mediafire) אני באמת אוריד על 100MB לשנייה? אם לא אז על כמה אני אוריד? 2. איך הפינג באינטרנט הזה? 3. שמעתי הרבה אנשים שמתלוננים על האינטרנט הזה, האם הוט סידרו את הבעיות או שהתלונות עדיין רלוונטיות? 4. הייתם ממליצים על האינטרנט שלהם? אני חושב על לעשות טריפל פלטיניום שבו אני מקבל את כל הערוצים, טלפון ללא הגבלה ואינטרנט במהירות של 100MB זה נראה לי שווה אבל אם האינטרנט גרוע אני אוותר על הטריפל. תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by N0mad,

רציתי לדעת, אם מישהו כאן יכול לתת לי הסבר או להפנות אותי למדריך, אייך לחבר 2 מחשבים בעזרת הוטבוקס 2, שיוכלו לשתף בינהם קבצים, כרגע המחשבים מחוברים בכבל להוטבוקס. מה הלאה? מקווה שאני לא צריך ציוד נוסף. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. לפני שאתה מסבירים לי איך לפתוח פורטים תקשיבו לכל העובדות: בחודש האחרון שמתי לב שה-uTorrent מוריד לי ממש ממש לאט... בדקתי את העניין וראיתי שבבדיקת פורטים של ה-uTorrent, זה כתב לי שהפורט שלי סגור... אותו דבר קורא באימיול, זה עושה לי פתאום LowID. כדי להיות בטוחה הורדתי תוכנה שבודקת פורטים, וגם היא הראתה לי שהפורטים סגורים... נכנסתי להגדרות של הראוטר, כל ההגדרות ב-port forwarding היו סבבה, וכנל ב-windows firewall. גם לא אמורה להיות בעיה כי בעבר זה היה עובד תקין... ניסיתי לבודד את התקלה. שמתי את הפיירול של ווינדוס על disable ועדיין הפורטים סגורים... בדקתי במחשבים אחרים בבית שגם אצלם קיים windows firewall והם עוברים דרך אותו הראוטר - אצל אח שלי (חיבור אל חוטי) עובד תקין. וכנל …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים