רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
חברת "בזק" מפרסמת הבוקר הודעה לעיתונות העוסקת בתחזיות הכספיות לשנת ב-2013. בתוך ההודעה מסתתרת פיסקה בה מדווחת בזק שבכוונתה "להאיץ את היקפי פריסת הסיבים האופטיים עד לחצר הלקוח ובנייני המגורים (FTTB/H), כך שכבר במהלך השנה הקרובה תפרוס החברה רשת סיבים בהיקף משמעותי וקצב הפריסה צפוי להמשיך ולגבור בשנים הקרובות." אלה הם חדשות טובות ללקוחות המתבססים על תשתית האינטרנט של החברה וחדשות פחות טובות למיזם הסיבים האופטיים של חברת החשמל
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, לפי בזק סטור מגיע לי מודם-קאוטר נתב אלחוטי... וכמובן בתנאי שאני מחזיר את הישן.. עכשיו הציעו לי שני דגמים האחד של סימסנס Sl2 141 והשני הוא אסוס Am 604g עכשיו 1. איזה מהם מומלץ יותר? 2. והמודמים האלו הם נתבים.. ולא אמורה להיות לי בעיה לחבר את המודם הנבחר לנתב שקיים אצלי היום נכון? 3. האם אני ארגיש בהבדל מסויים מבחינת "הביצועים" בין האזטק 600E שיש לי היום לבין המודם הנ"ל 4. איך אני שם סיסמא לרשת והכל.. ומונע מאנשים "לגנוב" לי אינטרנט? בתודה, דור.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, הגיע אלי היום מודם נתב D-Link N 2760, חיברתי ליצאת ה-USB שלו הארד דיסק חיצוני. בשני מחשבים שעליהם יש XP ו-VISTA, בלי שום בעיה ראיתי את הכונן, כשהקלדתי בשורת החיפוש ב-WIN 7 לעומת זאת אני נאבק יום שלם ולא מצליח. בדקתי הרשאות בדקתי קבוצת עבודה הכל אמור להיות בסדר, וכלום. יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה שאני מנסה להיכנס לאתר מסוים שבטוח אין איתו בעיות ואז מוצגת שגיאה בדפדפן "Server not found" אני גולש דרך נתב BR-6104k של חברת אדימקס. כשניסיתי לחבר ישירות את המחשב למודם הצלחתי להיכנס לאתרים שלא הצלחתי קודם וכשחזרתי לגלוש דרך הראוטר שוב הבעיה חזרה. יש פעמים שפתאום אני מצליח להיכנס אבל לאחר כמה זמן שוב הבעיה חוזרת.. ניסיתי לראות בהגדרות אם זה על איזושהי חסימה אבל לא מצאתי כלום ואף ניסיתי לכבות את הפיירוול של הראוטר וגם לא עזר. (ד"א דרך אתרים שנותנים לך להיכנס לאתר בדרך אנונימית אני מצליח להיכנס) אשמח אם למישהו יש הצעה בשבילי =]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני צריך ראוטר שאפשר ליצור בו שני SSID. Edgerouter X יכול לבוא בחשבון, או כל מה שתומך בקוד פתוח של wrt ליצירת VLAN. כעיקרון, אני זקוק למודם/ראוטר ריפיטרס לדירה פרטית 100 מטר עם דרישות אבטחה, בעלת תשתית בזק 100 מגה. @About:blank
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים. קראתי קצת בפורום ומאוד התרשמתי מהידע. מי מהמתבים d-link dsl 2650u vs siemens sl2-141 יותר מהיר לאינטרנט dsl 15 מגה. (שתהם dsl) תודה מורן אבקסיס.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
קניתי לא מזמן מודם של DLINK דגם 604. ואני מנסה לשבור את הראש איך לקנפג אותו, אני זקוק לעזרה , עם מישהו מכיר קצת ובכן ככה זה הולך, ישנם מספר אופציות לחיבור אל הADSL, דבר ראשון החלק של ה LAN הוא עם DHCP שנותן כתובות . אכשיו כאשר אני מתחבר ל ראוטר דרך הHTTP אני בקבל עזרה בבחירת התקשורת סוגי חיבור כמו DYNAMIC IP ADRESS STATIC IP ADRESS CONNECT THROW PPPOE טוב אני משתמש בחיבור האחרון בגלל שהוא מתאים ל DSL וגם בגלל שהוא היחידי שיש לו אופציה של חיבור עם שם וסיסמא. וכן שם ה WAN ושם ה DNS ואופציה שם השרת אליו אני מתחבר. ובכן אני מנסה לרשום 10.0.0.138 ואז נמנסה את ההגדרות אחרי כמה משחקים , הראוטר מנתק את הקשר ואין שום אפשרות לגשת אליו רק ע"י RESET למערכת . דרוש עזרה דחוף
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כיום יש לי שני מחשבים שולחניים שמחוברים בעזרת כרטיס רשת בלבד. זה יוצר בעיה משום שכשהמחשב ה"ראשי" לא מחובר לאינטרנט אז גם השני לא יכול להחבר... לכן החלטתי לקנות נתב ואני צריך המלצה לנתב טוב ואמין אבל גם שלא יהיה יקר ויהיו לו את האופציות הבאות: 1. שרת מדפסת USB - כדי שיהיה אפשר לחבר את המדפסת לנתב ולא למחשב וככה כל אחד יוכל להדפיס. (האם זה קשה להגדיר מדפסת בנתב?) 2. מודם ADSL מובנה - כרגע יש לי מודם ADSL USB מגעיל שעושה לי מלא בעיות אז אני רוצה נתב שיהיה בו מודם מובנה. 3. לא נראה לי שאני צריך נתב עם אופציות לחיבור אלחוטי כי כרגע אין לי שום מחש עם חיבור כזה, אבל אם ניתן לקנות אחד כזה עם תוספת לא גדולה מידי במחיר אז זה יהיה טוב כאופציה לעתיד...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים. החלטתי לעזוב את בזק ולעבור להוט. ניתן לקרוא את הסיבה פה: http://www.hometheater.co.il/vt129760.%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%90%D7%AA%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-%D7%9B%D7%99%D7%95%D7%9D עקב המעבר איאלץ כנראה לרכוש ראוטר אלחוטי חדש מכיוון שלמיטב הבנתי הנוכחי לא מתאים (ASUS AM 640G שקיבלתי בזמנו מבזק). אני זקוק להמלצה על ראוטר אלחוטי תקן N איכותי (עוצמת שידור טובה, ללא תקלות/אמין) שמותאם ל UFI 12 מגה. יש רעיונות? עריכה, חזרו אליי כרגע מהוט, אם אתחייב לשנה וחצי הם יספקו ראוטר של TPLINK, לא יכלו לתת לי תשובה לגבי הדגם. מישהו יודע איז דגם הם מספקים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב, ברצוני לקבל המלצה לנתב וכרטיסי רשת חזקים מספיק ע"מ לתקשר בבניין שלוש קומות. יש לציין שהראוטר אמור להיות ממוקם בקומה האמצעית, כך שלמעשה מדובר במרחק של קומה אחת לכל כיוון. כמו כן, אני מניח שאני לא האדם הראשון שמעוניין בנתב שמסוגל לתקשר בין קומות. האם יש מישהו שיכול להעיד מניסיונו האישי כי נתב מסוים מסוגל לעשות זאת באופן שוטף ללא בעיות? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר במהירות 10 מגה ביט של בזק NGN. יש לי שני מחשבים מחוברים לנתב אלחוטי. הראשי מחובר ישירות לנתב עם כבל ישיר. השני מחובר לנתב בצורה אלחוטית עם סיסמה. (הצפנה חזקה עם סיסמה חזקה) הבעיה: גם כשהמחשב המחובר אלחוטית מנותק מהרשת (ע"י הוצאת האנטנה מהמחשב עצמו) אני חש רוב הזמן נפילה דרסטית במהירות החיבור לאינטרנט, ביצעתי מספר בדיקות בהזדמנויות שונות ע"י שימוש בספיד טסט באתר של בזק וגם בספיד טסט .NET התוצאות נורא עלובות בין 1.5 ל-2 מגה ביט. (יש לציין שהבדיקות נעשות כשתוכנת ההורדות אינה עסוקה בהורדה, לכל היותר רק משתפת, קרי, העלאה.) לעומת זאת, כשאני מאתחל את המחשב וסוגר מיד את תוכנת ההורדה ומבצע את הבדיקה שוב התוצאות הן מאד מרשימות, לפעמים מעל המהירות המוגדרת ע"י ספק התשתית …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם בכבלים שאני לא מצליח להתחבר דרך כרטיס הרשת כי האי פי שמתקבל שגוי כלומר מתחיל ב 169 ולא ב 212. לכן אני צריך את הפקודות לשחרור איפ פי ויצירת אי פי חדש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול עשיתי רשת אלחוטית עם ראוטר. לפני זה יכולתי להוריד מהביטורנט בצורה נורמלית ומאז שעשיתי את הרשת המהירות ירדה לי ל1...גם באיי סי קיו אני לא יכול לקבל קבצים. אני מניח שכל זה בגלל הראוטר...ואני חושב שבראוטר יש פיירוול שמונע...מישהו יכול להסביר לי איך לבטל את כל זה?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד לא מזמן הייתי מחובר ב 4 ערוצים משום מה לאחרונה ראיתי שפתחו את כל ה 8 ערוצים ובאופן כללי, הנתונים פה תקינים? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע משהו לגבי פורטים? במיוחד הפורטים שהתוכנה משתמשת לשידור/קליטה של A/V. תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אני גולש באינטרנט של 12Mbit כאשר בזק בינלאומי הוא הספק שלי והוט הם התשתית... המודם שלי הוא Teryaon TJ715x. יש לי בעיה קטנה, אני מחובר כרגע דרך מתאם אלחוטי- 7711UMn של Edimax לראוטר BR6216MG והראוטר מחובר למודם. בכל מקרה המהירות המקסימלית במצב זה היא 1MB/Sec. אם אני מתנתק מחיבור אלחוטי ועובר לקווי עדין דרך הראוטר אז זה מגיע ל 1.3MB/Sec. ואם אני מחובר ישירות למודם (בלי ראוטר) אז זה 1.5MB/sec. את המהירויות בדקתי באתר התפעולי של בזק בינלאומי. יש לכם מושג איפה הבעיה??? תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גולש דרך ראוטר של אדימקס לא היו לי בעיות בעבר ביצירת שיתוף קבצים אבל פתאום עכשיו אני לא מצליח לראות את המחשב של אחי בשיתוף שם קבוצת העבודה שלנו הוא זהה והגדרתי אצל אחי שיתוף קבצים ואני עדיין לא רואה את הכונן שלו יש לציין ששנינו מצליחים לגלוש באינטרנט בעזרת הראוטר רק שהוא מחובר אלחוטית ואני ישירות עם כבל מה הבבעייה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מגדירים את המסנג'ר, ככה שאוכל לדבר עם אחרים ? אומרים לי שזה כותב בצד השני: "לא יכול להתחבר למחשבים" שמאחורי הסוויץ כשמנסים להיכנס לשיחה קולית אך במחשב שהוא שרת אני מצליח לדבר וזה עובד ... קצת מידע: השרת הוא WINXP שמחובר לסוויץ שמחובר לשני מחשבים, הגדרתי שיתוף אינטרנט ויש אינטרנט ורשת משותפת בשלושת המחשבים. יש לי רעיון : אני חושב שצריך להגדיר בשיתוף האינטרנט בהגדרות פורט מסויים אבל אני לא יודע איזה פורט משמש לשיחה קולית במסנג'ר אבל זה מה שאני חושב. תעלו רעיונות חופשי הכול יתקבל בברכה ... :asthanos: אין לי חתימה מישהו מעוניין לתרום אחת ? :asthanos:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז המקרה ככה: יש לי מחשב שולחני ומחשב נייד, בנייד יש 802.11G ויש לי מודם מוטורולה SB4200 מה אני צריך לעשות בשביל שיהיה שיתוף אינטרנט ורשת בין שתי המחשבים? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות סטרימר, אשמח את עצתכם בסטרימר הכדאי ביותר. הבנתי שסטרימר גם אם על הנייר רשום שהוא תומך ב1080P לא תמיד יתמוך באיכות זו כאשר העברת הנתונים היא דרך הרשת האלחוטית. ראיתי שיש צורך בתקן N הן מצד הראוטר והן מצד הסטרימר. הסבירו לי שישנה דרך לעשות BRIDGE בין שני ראוטרים וליצור אות חזק יותר שיריץ FHD בלי בעיה, האם דבר זה כדאי או שאפשר להסתפק בראוטר וסטרימר טובים? דבר נוסף שבעייתי הוא שהראוטר יושב בתוך ממ"ד ,אני יודע שזה לא מומלץ אבל זה המצב, האם יש ראוטרים שקירות בטון לא משפיעים עליהם בצורה ניכרת? אם כך אשמח לעצתכם עבור סטרימר, ראוטר, ,פתרון לרשת אלחוטית לסטרימר ושאלה נוספת, האם מהירות האינטרנט משפיעה על העברת הנתונים לסטרימר? בתודה מראש, עומר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שCAT6E תומך ב1GBIT החנות שראיתי באינטרנט מוכרת מאוד זול כבל של 20 מטר CAT6E עם סיכוך FTP ב50 שקל, ו2מטר אותו כבל ב9 שקל. עכשיו לי יש נתב של 100MBIT ואני יודע שאני לא ינצל את ה1GBIT האם כבל שכזה דווקא יגרום להאטה? או שאין לי ממה לחשוש? למה דווקא CAT6E? כי ראיתי CAT5E שכבר עולים יקר יותר. דיברתי עם המוכר והוא נשמע רציני והסביר לי אם היה משהו שלא הבנתי והוא אמר שהכבלים עוברים בדיקות אחד אחד במעבדה ככה שהכבלים שמגיעים אינם קרועים או משהו והם מגיעים עם קונקטורים. זה המוצר: http://direct-pc.net/products/152329 מה אתם אומרים האם כדאי לבצע את העסקה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המהירות הגלישה וההורדה שלי יורדת משמעותית כשאני מחובר לאינטרנט דרך הראוטר שלי. כשאני מחבר ישירות את המודם ומתחבר אין לי שום בעית מהירות מה יכולה להיות הבעיה ? עם חיבור ישיר של המודם אני מצליח להוריד ב 620KB ועם חיבור דרך הראוטר אני מוריד בקושי על 400KB יש לי ראוטר של FBR-1418TX של LEVEL ONE מחובר לאינטרנט דרך HOT ואינטרנט זהב בבקשה תעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי ראוטר של חברת אדימקס דגם BR-6524n הממוקם בסלון של הבית. בחדר של אחותי (הנמצא רחוק מהסלון) ישנו סטרימר אלחוטי של אקסטרימר עם אנטנה (כן יש לו כניסה קווית אבל אין אפשרות להשתמש בה כי אין נקודת רשת בחדר הזה והוא חייב להישאר שם- אני מודע לחסרונות). הקליטה של הרשת האחלוטית בחדר של אחותי קיימת אך בעוצמה נמוכה וכתוצאה מכך הסרטים שהיא מפעילה בסטרימר נתקעים כל מס' שניות (Buffering). בהנחה שלא ניתן להזיז את הראוטר או את הסטרימר ממקומם, כיצד ניתן להגביר את הקליטה בחדר של אחותי (היכן שממקום הסטרימר) מבלי לפגוע במהירות הרשת ע"מ שהסרטים יתנגנו באופן חלק ורציף? רק לשם הבהרה, כאשר אני מחבר את הסטרימר קרוב לראוטר הסרטים מתנגנים חלק ולכן אני יודע כי מהירות הרשת עצמה מס…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-