רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
המצב אצלי ככה: יש לי 3 מחשבים. 2 באותו חדר שכרגע מחוברים בחיבור ישיר (ללא ראוטר, האב, סוויץ' וכדומה) בקרוב אני מתכוון לקנות מחשב שלישי שיהיה בחדר שלי (קומה מעל). הדברים שאני צריך לפי הבנתי: ראוטר 4 חיבורים כבל 20 מטר מהראוטר למחשב החדש כבל 10 מטר מהראוטר למחשב 2 שנמצא באותו חדר כבל הכי קצר שיש לחיבור הראוטר מחשב 1 שיהיה לידו (או שהראוטר מגיע עם קבל לחיבורו עם מחשב אחד??) אני מעוניין גם לחבר מודם כבלים לראוטר. עם איזה כבל מחברים אותו? להוסיף גם את הקבל הזה לרשימה עכשיו לשאלות: איזה ראוטר הכי מומלץ? (כמה שיותר זול. בסביבות 250 ש"ח אני חושב..) צריך לקנות כבלים מוצלבים או לא מוצלבים? איך מחברים את המודם לראוטר? (עם איזה סוג של כבל?) תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח יש לי בבית 2 מחשבים... הבעיה שלי היא המרחק ביניהם והעובדה שבדרך יש ממ"ד כך שאני לא יכול להעביר כבל באופן ישיר.. ואם אני מנסה דרך החלון... צמוד לקיר.. חפור באדמה.. עד לחלון השני וכך הלאה... זה יוצא יותר מ25 מ'... חשבתי ללכת על פתרון יצירתי אחר שהוא רשת אלחוטית.. וכאן הבעיה שלי.. חנויות בארץ לא שמעו על אפשרות כזו.. אין לא מצליח למצא בשום אתר חומרה שתיתן לי מענה... לכן אם אפשר המצלתכם לגבי מערכת כזו... ואיפה אפשר להשיג אותה, אפילו אם זה בחו"ל... והאם זה משתלם??? מה אתם אומרים?? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב .. יש לי בעיה ... בבית יש לנו אינטרנט 10MB על 6 אנשים אני אישית צורך מעט תעבורה, ואח שלי פשוט שודד אותה (עם כל המשחקים שלו) בקיצור יוצא מצב ששהוא בבית, אני צריך לצפות בסרטונים ביוטיוב על 114P (כן, יש דבר כזה) וגם אז זה נתקע. נמאס לי, ניסיתי לדבר, לעשות הכל לא הולך. ניתן איכשהוא לתת לי עדיפות ראשונה בראוטר? שאם אני צריך X תעבורה, אז אני יקבל אותה, והוא את השאר, ולא ההפך? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת HOT התחילה לשווק מודם כבלים משולב עם נתב אלחוטי של חברת AMBIT הטיוואנית. מדובר בדגם Ambit U10C019 וניתן מצוא מידע מפורט עליו כאן -- http://www.ambitmicro.com/U10C019.datasheet.pdf. מדובר בנתב אלחוטי בתקן G עם תכונות סטנדרטיות. מידע מאתר HOT יש כאן -- http://www.hot.net.il/HOT.aspx?docID=8167&FolderID=2877〈=he
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי 2 מחשבים מערכת הפעלה WIN10 והתקן BLUETOOTH, רצים על אותה רשת WIFI המחשב הראשון מחובר בסלון למערכת, אני מעוניין להזרים סאונד(אינטרנט\סרטים\משחקים) דרך BT מהמחשב השני,הנייד למחשב הראשון שמחובר למערכת. האם זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שמהירות החיבור שלי ירדה משמעותית. לאחר בדיקה במחשבים נוספים הבנתי שהבעיה היא בדרייבר. ניסיתי להתקין גירסאות עדכניות וישנות של הדרייבר אבל התופעה חזרה על עצמה. (דבר שלא קרה בעבר) לדעתי אחד העדכונים האחרונים של Windows 10 שינה משהו אצלי במערכת שגורם לזה. אחרי בדיקה מעמיקה מצאתי את הבעיה: חשוב לציין ש Adaptive היא אפשרות הברירת מחדל והסרטון מתחיל בדיוק לאחר הסרה והתקנה של הדרייברים. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום לאחר יום כיפור יש איטיות לא נסבלת.. אני בחבילה של 10MB, מגיעה לבדיקה בSPEEDTEST בקושי ל2.5MB, סרטונים ביוטיוב על 360p בקושי נטענים, שלא לדבר על HD. פינגים גבוהים ועמודים זוחלים. בדקתי כבר בכמה מחשבים.. זה רק אני?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בבית את המגבר TL-WA850RE אבל אין לי מספיק קליטה במקום שבו אני רוצה להגדיר את הWI FI. ניסיתי לחבר כבל מהנתב למגבר אבל הבנתי שהוא רק מגביר את האות ולא מייצר רשת חדשה. חיפשתי מגברים דומים ברשת אך התבלבלתי מכל הנתונים, אני מחפש משהו קומפקטי שרק מתחבר לשקע חשמל ולכבל רשת ויש לי WI FI, משהו בסגנון הזה: http://www.7inova.com/ProductShow.asp?ID=279 אבל לא מצאתי את החברה הזאת כמעט בארץ. יש המלצות למישהו ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www02.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx פשוט איזה מודם הכי טוב שלא עושה בעיות ותומך בכל קשקוש שצריך ולא צריך..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בהתחברות לרשת הביתית ברגע שמחוברים אליה גם שאר בני הבית. החיבור הופך חלש ונקטע לעתים קרובות. הראוטר ממוקם בקומה הראשונה של הבית ואני נמצאת בקומה השניה. בהתחלה חשבנו שאין מספיק כח לאות לעלות למעלה ולכן קנינו מגבר. הדבר שיפר קצת את המצב אך לא פתר את הבעיה. בשלב השני, הרמתי טלפון להוט ושאלתי אם יש אפשרות לחבר את הלפטופ שלי פיסית לתשתית. נאמר לי כי זה לא אפשרי וכי יש להעביר כבל USB מהלפטופ שלי לראוטר (הראוטר הוא מסוג LEVEL ONE 1. אורך הכבל הדרוש לחיבור הפיסי הוא בסביבות ה - 20-30 מטר. האם אין התנגדות פנימית של הכבל שתחליש את האות? 2. יש לי נקודה של הוט בחדר. האם באמת לא ניתן לחבר אותי דרכה בצורה קווית בנוסף לראוטר? 3. מהירות הגלישה שלנו היא 2.5M. האם ה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[tr][/tr] שלום חברים יש לי רשת ביתית של 4 מחשבים המחוברים בHUB הכל עובד, הכל אחלה. כל המחשבים מבוססים על מערכת הפעלה XP. לאחרונה חיברתי מודם כבלים (מוטורולה) בחיבור USB לאחד המחשבים ושיתפתי אותו. כעת כל המחשבים יכולים להתחבר לאינטרנט ללא שום בעייה. הבעיה שישנה היא: חובה להשאיר את המחשב בחיבור USB תמיד פתוח !!! מחפש פתרון לחיבור המודם לHUB כך שכל המחשבים יוכלו להשתמש בו זמנית מבלי להיות תלויים במחשב זה או אחר מניסיון של חיבור המודם לHUB רק מחשב 1 רואה אותו בו זמנית מה עושים?????????
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד כמה שהבנתי מדובר ביצירת רשת פרטית על גבי תשתית האינטרנט והיא נחשבת למאד מאובטחת אמרו לי שגם הבנקים משתמשים ב VPN באתרי האינטרנט שלהם ,אם זה לא נכון אז אני רוצה לדעת במה הם כן משתמשים כי הם בכל זאת חושפים את חשבונות הבנק של כולם לאינטרנט. אז השאלה היא האם הבנתי נכון ? מה צריך בשביל להקים רשת כזאת ומה עלויות של זה בערך ? והאם יש קשר לשרות IPVPN של בזק שעד כמה שהבנתי עושה אותו דבר רק לא על תשתית אינטרנטית?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט כבלים של עורצי זהב וספק 012. עד עכשיו הייתי תמיד מחובר לאינטרנט ועכשיו 012 עברו לחייגנים... יש אפשורת במקום להתחבר דרך החייגן שהוא יהיה מחובר כל הזמן? (כמו ראוטר..?)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.לפני כשבוע נגמרה החבילה בבזק בינ"ל(+בזק) וכרגע אני צריך לחדש את החבילה. בבית יש 2 קומות ולכן רצוי ראוטר בתקן N. השאלה שלי היא על איזה חבילה אתם ממליצים שאשר תכלול ראוטר תקן N ? המהירות לא חייבת להיות מעל 5 MB זה מספיק אבל ביחס עלות+תועלת אפשר יותר תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שיש לי זה רשת חוטית ואלחוטית בבית, שני מחשבים, ראוטר והאב. מה שאני רוצה זה ממחשב מסויים אצלי לפתוח תוכנת סניפר ולהקלייט את כל מה שעובר בראוטר שלי. לקחתי האב וחיברתי אליו את המודם ואת הראוטר. שני המחשבים מחוברים להאב ובאחד מהם פתחתי את התוכנת סניפר. הראוטר מצליח להתחבר לאינטרנט אבל כל מחשב שמחובר לא לא מקבל IP.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי XBOX360 שנמצא רחוק מהנתב שיש לי (TP-Link TL-WR841N) , לכן חיבור באמצעות כבל רשת לא בא בחשבון והמתאם Wi-Fi המקורי עולה 400-500. חשבתי אם יש אפשרות לחבר את הראוטר השני שלי (edimax br6204wg) ליד הXBOX ולחבר בינהם באמצעות כבל רשת, ובנוסף להגדיר את הראוטר שיקלוט מהTP-LINK. האם קיימת אפשרות כזאת?אם כן איך ניתן להגדיר זאת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני קצת מבולבל אני מחפש נתב יש לי היום שני מחשבים מחוברים דרך ics וזה עובד טוב אבל יש לנו מחשב נוסף ואני לא רוצה עוד כרטיס רשת אני מחפש נתב אני רוצה גם לחבר את המדפסת והסורק שכול המחשבים יכולים לשתמש בו אני מחפש נתב טוב עד 400 שקל אני מובר דר adsl והמודם שלי הוא של סמסנוג מי יכול לעזור לי אני יודע שישי כאן הרבה חומר
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם VISTA ULTIMATE(לא יודע אם זה קשור...) עם מתאם USB ל WIFI של D-link דגם DWL G122 (זה לא נראה לי קשור כי יש לי גם אינטרנט עם כבל ואותה בעיה) בקיצור עד לפני זמן קצר הכל פעל לי טוב ומצויין הבעיה התחילה בערך לפני חודש, לאחר שאני מדליק את המחשב האינטרנט פועל מצויין וטוב הבעיה-אני גולש באינטרנט ופתאום משום מקום כאילו בלעה אותו האדמה-האינטרנט לא פועל לפעמים זה קורה אחרי דקה לפעמים אחרי 5 ולפעמים אחרי שעה אבל כשאני עושה Restart למחשב והוא עולה האינטרנט פועל לי שוב! אני לא יודע מה זה ניסיתי לשים כתובת אייפי קבועה וזה לא עזר ניסיתי לעסות ריסט למתאם ולא עזר אבא שלי(שהוא טכנאי מחשבים) אמר לי שזה משהו שקשור בחיסכון אנרגיה של המתאם או משו כזה אך בכל זאת לא הצליח לטפל …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. ברשותי נתב של EDIMAX מדגם 6114 (אם אני זוכר נכון את הדגם), בעל אנטנה אחת. לצערי, איכות הקליטה בבית "לא משהו" בלשון המעטה ומעבר לחדר שבו נמצא הראוטר קשה עד בלתי אפשרי לקלוט. האם יש למישהו ניסיון עם ה MIMO בעל 3 האנטנות? האם איכות הקליטה והשידור גבוהים משמעותית או שמדובר בגימיק בלבד? אשמח לקבל תגובות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. איך הכי עדיף לעבוד עם ההוטבוקס, בתור מודם בלבד או גם כראוטר? והאם צריך לשלם עליו סכום נוסף, ואם כן כמה? הוט גובים דמי התקנה מונפצים על ההוטבוקס הזה? 2. יש לי ראוטר TP-LINK WR641G, לא מהחדשים, איך אני יכול לדעת אם הוא תומך ב-100 מגה? 3. הקטע של עם חייגן/בלי חייגן, לא הבנתי... אם אני רוצה להתחבר להוטנט, זה בלי חייגן? ואיך זה ישפיע על החיבור, חוץ מזה שאני יודע שאי אפשר לשנות IP בחיבור קבוע? 4. שמעתי ממישהו שצריך לשלם להוטנט עוד כסף על תמיכה טכנית, הנפצה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחובר על 30 מגה דרך הספקית בזק בינלאומי והתשתית של בזק את שניהם שידרגתי ל30 מגה. אך כשאני בודק בכלי המהירות של ני האתרים בבזק אכן אני מקבל 30 מגה מהירות אינטרנט. אך בכל הבדיקה של בזק בינלאומי אני מקבל 19-23 כאשר אני פונה לכל אחת מהחברות הן מאשימות את השנייה. יש לציין כי בדקתי את המהירות גם ב speedtest ,012,רימון וגם אצל ספקיות אלה אני מקבל את המהירות הזאת. מבחינת הורדה הורדתי מהאתר התפעולי של בזק בינלאומי קובץ של 500mb ואכן ירד לי על מהירות 4.2 מגה לשניה. מה שאומר שאני כן מקבל את המהירות.. לא מבין פשוט איך זה קורה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רטואר של בזק DSL-6740U הוא כל הזמן מתנתק לי הרבה פעמים ביום אני רוצה לקנות משהו אחר אבל אני לא מבין מה יעבוד ומה לא בדיוק עכשיו התפרסמה כתבה על ראטורים פה http://www.techspot.com/bestof/routers/ חשבתי ללכת על TP-Link Archer C7 AC1750 Dual Band Gigabit 1750Mbps שאני רואה שקיים גם ב KSP ב 500 שקל עכשיו שאני מסתכל בגב של המכשיר אני רואה כניסה כחולה https://www.amazon.com/TP-LINK-Archer-C7-Wireless-1300Mbps/dp/B00BUSDVBQ GIGABIT WAN PORT אבל אצלי במכשיר של בזק יש כניסה שנראת שונה שנכנס לשם הקו טלפון ורשום VDSL מדובר בדברים שונים? הראוטר הזה יהיה יכול…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפני כמה חודשים עברתי מ012 להוט ומאז אני סובל מאינטרנט איטי , ניתוקים יומיומיים , עוצמת קליטה נמוכה . בקיצור חרא של אינטרנט. אין לי סבלנות להתקשר לספק ולהתלונן כי אני יודע מראש את התשובות השקריות שלהם. יש לי HOTBOX שמחובר עם ראוטר TL-WR841HP . ומשם לפצל רשת של TPLINK וממנו מחובר מחשב נייח ועוד כבל רשת ארוך של 50 מטר בערך שמגיע לחדר הרחוק . עשיתי בחדר הרחוק נקודת רשת וחיברתי לשם ראוטר נוסף Model No. TL-WR841N / TL-WR841ND ושניהם עובדים יחד (לא על אותו ערוץ בWIFI) אני לא חושב שבגלל כל מה שעשיתי אני סובל מאינטרנט איטי אלא זה בגלל הספקית הגרוע. (תקנו אותי אם אני טועה) לכן אני מבקש את עזרתכם לאיזה ספקית כדאי לעבור שמתחייבת לאינטרנט טוב ומהיר וכמובן במחיר אטרקטיבי. ספק…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-