עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני רוצה להגדיר רשת אלחוטית בראוטר EDIMAX 6104WB הרשת החוטית עובדת מצויין אני מרוצה ממנה מעל ומעבר אבל בעניין הרשת האל-חוטית , היא פשוט מסרבת לעבוד!!! החלפתי היום בפעם השניה את הראוטר אחרי שדיברתי עם התמיכה של אדימקס , והם אמרו לי שאם הנורה WLAN לא נדלקת כנראה יש בעיה עם הראוטר אבל מכיוון שזה כבר הראוטר השלישי שקיבלתי וגם בו הנורה ה%$#%$# לא נדלקת אני כבר לא ממש בטוח שזה הבעיה (ואולי!??!) בכול הראוטרים בדקתי שהרשת האל חוטית מופעלת בהגדרות והוא מוגדר כ AP , במחשב הנייד הגדרתי גם את אותו SSID למרות שבראוטר זה שולח זה מוגדר כOPEN SYSTEM (כלומר שולח לכולם את ה SSID) אני כבר ממש אובד עצות אם למישהו יש איזה רעיון או פתרון או לא ממש אכפת לי מה... HELP

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by eshtul,

אני נמצא כרגע בחו"ל ומנוי על SKYPE PRO מה שאומר שאם הייתי כרגע בישראל התשלום שלי לשיחות בישראל היה מאוד מאוד נמוך. הבנתי שאם אני משנה את הIP שלי לישראלי המחשב חושב שאני נמצא בישראל, בעיה קטנה אין לי מושג איך עושים את זה והידע שלי במחשבים לא מספק כדי לעשות את הענין. אשמח מאוד אם מישהו ישלח לי בפירוט איך לעשות את זה. ממש ממש תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by TUCG,

איך אני יודע מה הכבל שיש לי? נראה לי שהוא מוצלב, אבל אני לא בטוח. איך מזהים?

4. התקנתי לעצמי היום ראוטר של אדימקס קוי ....התגברתי על בעיית ה LOW ID ע"י פתיחת פורטים אבל האי מיול זז לאט !!! אני רגיל שתוך חצי שעה האי מיול שלי ב 50K + .....עכשיו הוא לא עולה מעל 10 קיי כבר שעתיים מה אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, פעולה פשוטה שכול הזמן הצלחתי לבצע, מסתבכת לי עכשיו ... בקיצור, זקוק להכוונה. יש לי 3 מחשבים מחוברים ברשת הבייתית (חוטית). המחשבים עם מע' הפעלה WIN XP . שבוע שעבר ביצעתי פירמוט והתקנה מחדש למחשב שקרס (זה המחשב שהוא מתווך העברת קבצים בין כולם). את הצורב DVD שלו הגדרתי ככונן שיתוף ואכן אין לי בעיה למפות אותו ולפנות אליו מזוג המחשבים האחרים. כנ"ל המדפסת שמחוברת למחשב ועובדת בשיתוף בצורה תקינה. לעומת זאת את כונני ההארד דיסק שהגדרתי להם שיתוף (מופיע כף יד מתחת לסמל הכונן), אני לא מצליח למפות למרות שאני רואה (מהמחשבים האחרים ) את קבוצת המחשבים ותחת המחשב הספציפי את הכוננים שהגדרתי להם שיתוף. כול פעם שאני מנסה לבצע המיפוי מתקבלת הודעת שגיאה כדלקמן: "לא היתה אפשרות ליצ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by davidel97,

שלום, אני גר בבית עם 2 קומות , המודם והראוטר נמצאים בקומה העליונה ושם הקליטה טובה. הבעיה אצלי היא למטה, הקליטה שם גרועה לפעמים איטית לפעמים מתנתק סתם, בקיצור - מעצבן. היום הגדלתי תשתית וספק ל12MB ועדין הקליטה למטה מעצבנת. זה המערך שלי : ראוטר TP LINK דגם : TL-WR641G כרטיס אלחוטי(למעלה) : TL-WN321G אקסס פוינט (נמצא למטה אמרו לי שזה יעזור לבעיות קליטה) : TL-WA501G כרטיס אלחוטי (למטה) : TL-WN620G מה אני צריך לעשות כדי שלא יהיו לי בעיות קליטה והתנתקיות (של שתי הכרטיסים) ? לקנות נתב וכרטיסים אחרים? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by lsoul100,

ניסיתי 012. על הפנים. 013 נטוויזן - עושים TRAFFIC SHAPING 014 בזב"ל. כשמם כן הוא - השירות והמהירות בזבל. CCC - אמנם מהירים, אבל בין 01:00 ל-04:00 הם פתאום מנתקים את האינטרנט בלי סיבה. לפחות פעמיים בשבוע. כל פעם בתמיכה הטכנית אומרים לי שמטפלים במערכת. איזה מין תשובה זו? 018- מהירות גלישה מחורבנת. אני לקוח כבר שבוע ואפילו דפים בדפדפן הרגיל לא זזים. לא ייתכן שאני מנסה להוריד את הפרק האחרון של המפץ הגדול THE BIG BANG THEORY ואני לא מוצא ספק נורמלי. איך זה שאני מוריד ב-10 K/S ? אני צריך ספק אינטרנט שאפשר להוריד איתו. כבר לא אכפת לי המחיר. המהירות אגב, היא רק 2.5 מגה. הצעות?

8. Started by ory25,

שלום לכולם! יש לי נתב אלחוטי (HOT BOX) שנמצא במרחק של כ 10-15 מטרים מהמחשב ורציתי לשאול באיזה אופן כדאי מבחינת יציבות/ביצועים ומבחינת עלות להתחבר לנתב - האם באמצעות כבל רשת או מתאם חשמלי או באופן אחר (חוץ מכרטיס רשת אלחוטי)? תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הי, אני צריך ראוטר שאפשר ליצור בו שני SSID. Edgerouter X יכול לבוא בחשבון, או כל מה שתומך בקוד פתוח של wrt ליצירת VLAN. כעיקרון, אני זקוק למודם/ראוטר ריפיטרס לדירה פרטית 100 מטר עם דרישות אבטחה, בעלת תשתית בזק 100 מגה. @About:blank

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by kalda01,

האם ניתן לחבר 2 יחידות עם כבל רשת (מאחורי ראוטר ראשי) ואת השלישית באלחוט ועדיין לקבל רשת אלחוטית עם SSID בודד ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. החיבור שלי הוא דרך נטויז(יי)'ן ובזק ועומד על 5מגה ו512 UPLOAD. אני מעוניין להעלות את המהירות (לביצועים טובים יותר בONLINE FPS). נטויז'ן מציעים חיבור של 8 מגה - אבל בבזק אמרו לי שאני רחוק מידי מהמרכזת וזה לא יעבוד טוב (ציטוט). יש לי אפשרות להתחבר דרך HOT ונטויז'ן - חיבר של 7 מגה. האם חיבור דרך HOT הוא איכותי - ברמה של ADSL - יותר \ פחות? מה החיבור המהיר והטוב ביותר? תודה רבה. עריכה: אני מניח ששאלות כאלה נשאלו בעבר אבל הדברים האלה משתנים עם הזמן - אז אני רואה לנכון לשאול בכל זאת.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by eladh16,

שלום מזה ip static? יש לי נתב. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by alpy,

אהלן אני עובר לבניין חדש של שלוש קומות (היה פעם מרכז קליטה), אני מעוניין לחבר בו 3 מחשבים, אחד בכל בקומה, לחיבור אינטרנט. בעיקר חשוב לי להצליח לגלוש באינטרנט - הורדות, מוזיקה,] וכאלו.. פחות חשובה לי היכולת להעביר קבצים בין המחשבים, יהיה נחמד אבל זאת פחות המטרה. כנראה שאקח חבילת גלישה של 5mb download, ולא בדקתי עוד איזה קצב upload לבחור.. חשבתי על המפרט הבא על תקן 802.11g: נתב אלחוטי: נתב אלחוטי EDIMAX BR-6204Wg לפי זאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 בערך 180 ש"ח כרטיסי רשת שאקנה בשביל שלושת המחשבים: Edimax EW7128G X 3 לפי זאפhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=403089 בערך 80 ש"ח לאחד רציתי לדעת: 1. האם בחרתי רכיבים טובים - זולים יחסית, אמ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by 69,

מכיוון שללפטופ שלי יש כרטיס רשת אלחוטי +D-Link DWL 650, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי שגם הוא של D-LINK (למנוע בעיות תאימות). אך כמעט בכל חנות יש רק EDIMAX ושאר ירקות. 1. האם ידוע על בעיות בנתבים האלחוטיים של DLINK ? 2. האם למרות כרטיס הרשת האלחוטי שיש לי, אתם ממליצים על נתב אלחוטי אחר ? (אשמח מאוד לדגם ספציפי). תודה !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אז ככה, יש לי רשת ביתית עם שלושה מחשבים. שני CLIENTS וSERVER אחד שהוא מחובר לאינטרנט ע"י ADSL. לCLIENT הבעייתי נקרא מעכשיו הקליינט. הקליינט עבד נאמנה עד הימים האחרונים, כשהיום/אתמול החליט לשבות מלהתחבר לרשת. הוא מחובר לHUB בעזרת כבל RJ45 ארוך כשהHUB והכרטיס קבריים במקצת (EDIMAX וREALTEK בהתאמה) גם בHUB וגם בכרטיס רשת יש נורה ירוקה עובדת שמסמנת שיש קשר, אך היא מהבהבת בכרטיס רשת, ויכול להיות שגם בHUB, אני חושב שבHUB רק לעיתים. (יכול להיות שאני טועה פה, פשוט יש לי עוד בעיה במחשב אחר ואני עובד סימולטנית, אבל זה כבר לא קשור). בכל מקרה, לעיתים הווינדוס (XP, בכל המחשבים XP) אומר שאין כבל מחובר (למרות שהכרטיס רשת והHUB מזהים, כנראה) למרות שבד"כ כן מזהה. כשלא מזהה אז בד"כ אם אני ע…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by prince amir,

קניתי לא מזמן מודם של DLINK דגם 604. ואני מנסה לשבור את הראש איך לקנפג אותו, אני זקוק לעזרה , עם מישהו מכיר קצת ובכן ככה זה הולך, ישנם מספר אופציות לחיבור אל הADSL, דבר ראשון החלק של ה LAN הוא עם DHCP שנותן כתובות . אכשיו כאשר אני מתחבר ל ראוטר דרך הHTTP אני בקבל עזרה בבחירת התקשורת סוגי חיבור כמו DYNAMIC IP ADRESS STATIC IP ADRESS CONNECT THROW PPPOE טוב אני משתמש בחיבור האחרון בגלל שהוא מתאים ל DSL וגם בגלל שהוא היחידי שיש לו אופציה של חיבור עם שם וסיסמא. וכן שם ה WAN ושם ה DNS ואופציה שם השרת אליו אני מתחבר. ובכן אני מנסה לרשום 10.0.0.138 ואז נמנסה את ההגדרות אחרי כמה משחקים , הראוטר מנתק את הקשר ואין שום אפשרות לגשת אליו רק ע"י RESET למערכת . דרוש עזרה דחוף

17. שלום, אני מנסה לארח משחקי רשת דרך GAMESPY אבל לצערי השחקנים אינם יכולים לראות אותי בגלל ה NAT / FIREWALL מישהו יכול לעזור? ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by imac,

???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שכחתי את הסיסמא שלי לחיבור האינטרנט ישנה אפשרות למצוא אותה או שבעזרת תוכנה כלשהי כל זאת מבלי להתקשר לספק אינטרנט תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by deso,

היי, אני עומד לקנות מחשב, אז תהיתי בקשר למפצל אנטרנט הקרוי: ראוטר אני לא יודע עליו כלום, חוץ מזה שהוא מפצל את האנטרנט שבבית ממחשב אחד לשני דרך המודם... אני רוצה לדעת איזו חברה מובילה כיום, איזה מפצל כדאי לי לקנות, כמה עולה חוטי ואלחוטי, איך משתמשים, בעיות נפוצות בקיצר הכול אה, וגם רציתי לדעם אם יש סיכוי שמפצל אלחוטי מזיק לגוף.. (אלחוטי... קרינה?).. ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by url,

אני יודע ששאלו את זה כבר מלא אבל חיפוש יסודי בפורום החזיר רק מה לעשות כשאני כבר בתוך האקךמקא מישהו יכול להסביר את התהליך מההתחלה ועד הסוף כולל כניסה לקונפיגורציה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shlosi,

הי כולם, פרטנר מתכננים להתקין אצלנו סיבים בשבועות הקרובים. יש לי היום יחידות של Google Wifi שמחוברות ל מודם-ראוטר. הבנתי שכשמתחברים לסיב, אז כבר לא צריך ברידג' בעצם ואפשר להסתפק בראוטר בלבד. השאלה היא האם אני אוכל להשתמש בGW בלבד, והאם לא אהיה מוגבל מבחינת מהירות? אני מתכנן להתחבר ל1Gb.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן, כבר מחובר כמה שנים ל 012. הבנתי שאצלהם הם חוסמים פורטים. זה נכון? לפי מה שהבנתי בזק בינלאומי הם הרע במיעוטו היום. נכון? הדיל הכי טוב שהציעו לי בבזק בינלאמי עם התחייבות לשנה - 39.90 ש"ח ל 1.5MB או 49.90 ל 2.5MB אלו מחירים טובים? מישהו מכיר מחיר יותר טוב אצלהם? באינטרנט הרגיל של בזק (ADSL) נגמרה לי ההתחייבות - ועכשיו הם מקפיצים לי את המחיר ל 80 ש"ח לחודש ללא התחייבות, אן אם אני רותה להתחייב לשנה זה יצא 65 ש"ח ל1.5 MB - נראה לי מחיר מטורף? לא? בבזק בינלאומי אמרו לי שאולי יעזרו יל להוזיל את העלות של האינטרנט של בזק. אשמח על כל הארה ומידע בנושא... תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by rani,

למישהו יש את הגירסה הראשונה של החייגן (לכבלים) מה שהציעו להורדה באתר של הוט( האתר לא מתפקד משום מה...)ולא מה שיש עכשיו באתר של ברק כי הגירסה החדשה עושה לי בעיות עם שיתוף האינטרנט... והגירסה הראשונה לא.. בכול אופן למי שיש את הגירסה הראשונה של החייגן שלהם אשמח אם ישלח לי

25. Started by pazer005,

יש לי מחשב שמחובר דרך כבל רשת לראוטר ויש לי אנטנת USB שקולטת רשת מבחוץ. איך אני יכול לשלב ביניהם כך שאני אקבל את רוחב הפס של שניהם יחד? רוחב הפס שלי מהראוטר הוא 12MB וזה של הרשת האלחוטית זה עוד 7MB.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים