רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב האם אתרים יכולים לדעת מי נכנס אליהם ומאיזה אייפי ובאיזה מידע הוא צפה באתר? לאחרונה בעת שיטוט ברשת נכנסתי דרך וויקיפדיה לאתר המזוהה עם חברת האקרים ובכן נבהלתי שכן יש לי אייפי קבוע תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה מעניין אותי לשמוע את דעתכם, בנאדם לא יכול להתחבר לאינטרנט כי יש לו קישורית מוגבלת או חסרה, או כתובת IP לא תקינה, 169.254. כאשר הוא מנתק את קבל ההברגה מהמודם עדיין מקבל אותה כתובת IP, מה שמצביע על בעיה או ב-SP2 או אנטי וירוס או פיירוול ועוד כל מני סיבות... אבל מה כאשר מחברים למחשב מודם של בזק, הוא גולש. 169.254 זו בעיה במחשב לא במודם של הוט. אז איך עם מודם של בזק יש אינטרנט. נשאלת השאלה, למה יש אינטרנט עם המודם של בזק?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כיום אני משתמש בנתב שהוט סיפקו לי שהוא די סבבה ומספיק לי לבנתיים. הבעיה היא שבקומה הרביעית אני כבר בקושי קולט או לא קולט בכלל. קיבלתי לאחרונה עוד נתב אלחוטי של Edimax ורציתי לשאול האם יש אפשרות לחבר אותו כנתב נוסף בעצם? אני יודע שאפשר לחבר דרך כבל. האם אפשר ליצור בניהם את החיבור גם אלחוטי? בכל אופן, אני כנראה יחבר את שניהם דרך כבל והשאלה הנוספת שלי היא איך זה יראה מבחינת הרשת האלחוטית? יראו 2 רשתות בעצם או שיש איכשהו אפשרות להגדיר את שניהם כרשת אחת? תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
"סצינת תוכנות הכופר" ממשיכה להתחזק ולהשתכלל. 34% מהאיומים המכוונים כלפי ישראל הם מסוגים שונים של תוכנות כופר, כאשר גירסאות חדשות מסוגלות לפעול גם ללא חיבור לאינטרנט, ואחרות לא מסתפקות בהצפנת הקבצים אלא מוחקות אותם לחלוטין להמשך: https://hwzone.co.il/איום-תוכנות-הכופר-מתרחב-40-מהשוק-בישראל/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שרשמו פה ת'הבדלים אז אני רוצה לדעת משהו בHUB שאני שולח איזה שהוא נתון כול המחשבים יקבלו אותו ? וסויץ יודע לשלוח את הנתון למחשב המיועד לו? ואפשר דוגמא לHUB שכול המחשבים יקבלו מזתומרת?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באיזה מהירות מקסימלית ניתן להתחבר עם חייגן שכזה? ברשותי חיבור 16 מגה נתב לינקסיס 4200
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני וחברים שלי בזמן האחרון מאד רוצים לעשות LAN בשביל הנוסטלגיה, לשחק משחקים ישנים וחדשים לא באמת קריטי לנושא. יש לי ראוטר TP-LINK TL-WR10403ND, אחלה ראוטר לשימושים שלי, אבל יש לו רק 4 יציאות קוויות (חשוב להזכיר שאני רוצה שיהיה אינטרנט בכל המחשבים שמחוברים לרשת), חשבתי להביא רכזת של איזה 8 פורטים וככה אני יכול לחבר מעל 10 מחשבים לרשת, (8 דרך הרכזת ועוד 3 דרך הראוטר עצמו). עכשיו השאלות שלי הם: 1. האם כשאני יחבר רכזת לאחד מהיציאות של שהראוטר הכל יעבוד כמו שצריך ולכולם יהיה אינטרנט וכו' (האם זה בכלל אפשרי? כי לא באמת ניסיתי לעשות את זה אי פעם)? 2. אם הכל בסדר, אני צריך להגדיר משהו מיוחד במחשבים / ברכזת / בראוטר כדי שכל העסק יעבוד או שאני פשוט מחבר את הרכזת לאחד הפורטים ב…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר ולהפוך את הD LINK של בזק הVDSL הצעצוע המגעיל הזה למודם , איזה ראוטר אתם אומרים לקנות תמליצו משהוא טוב יש לי עכשיו 20MB אני רוצה משהוא טוב שיעמוד בטונה חיבורים ושלא יקפא באמצע טורנט כמו הדי לינק איזה אתם אומרים לקנות אני צריך לא יקר אבל משהוא טוב , מה אתם אומרים על זה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12698
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לפני יומיים קיבלתי נתב של EDIMAX התקנתי אותו הכל פעל טוב ויפה כשניסיתי לנתב פורטים כנראה שנגעתי יותר מידי בהגדרות ואני יודע שגם עשיתי DHCP DISABELD ולא זוכר את ה- IP שרשמתי קיצר כשאני רושם את ה- IP של הנתב כלום לא קורה שום תגובה בבקשה אני כבר נואש מה לא עברתי עם האינטרנט הזה נמאס לי מזה כבר בבקשה תעזרו תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני מעביר ראוטר שהוגדר בחשב שלי לבית אחר עם מחשבים אחרים,אוטומטי הוא יעבוד? יש לי ראוטר בבית שעובד וסתם רציתי לדעת אם אני לוקח את הראוטר הזה מחבר אותו בבית אחר עם מחשבים אחרים זה אוטמי יגלוש? או שאני יצטרך להכנס להגדרות באתר של הראוטר ולשנות שם משהו?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא ניתן לקיים שיחת קול נתב של אדימקס, קשוחה מעודכנת
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית ביתית עם נתב TL-WER340G. יש מחשבים המחוברים חוטים ואל חוטית. במחשבים שמחובר חוטית - אין איבודי מידע בכלל כאשר אני נותן פינג לאתר חיצוני. במחשב שלי, שמחובר חוטית זה המצב - כמו בתמונה המצורפת. מה עושים ? מה לבדוק בכדי לפתור את זה ? ניסתי להתקין את הדרייבר מחדש, אבל ה-WIN7 שיש לי כל הזמן מתקין את הדרייבר אוטומטית כמה שניות לאחר שאני מסיר אותו. איך ניתן לבטל התקנה אוטומטית חד פעמית?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה של גלישה איטית בכללי- בעיה בתשתית של הוט- זה בטיפול. (בעייה כבר שנתיים, תשתית ישנה). מחובר להוט + אינטרנט זהב- 1.5 מגה. במחשב הראשי- הגלישה איטית להחריד- בבדיקה זה 1.1-0.9 מגה, הורדה על 80-120 קילו בייט במקום 183. חיבור כבל LAN למחשב אחר- מראה מצב טוב הרבה יותר. המחשב עבר פירמוט לא מזמן, אני מריץ תוכנות סריקה ואין וירוסים ואין תולעים/סוסים. מה הבעיה? הגדרות ? כרטיס מסך? (הוא און בורד לוח P5B של אסוס). אשמח לעזרה, תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב המחובר לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי( level one wbr-3407a). מערכת הפעלה XP SP1 הבעיה - הפורטים שלי חסומים(למשל באימיול). הורדתי את הפיירוול של ווינדוס, המחשב שלי(אם כתובת IP סטטית) מוגדר בראוטר על מצב DMZ. ובנוסף הגדרתי לפיירוול את הפורטים הדרושים ועדיין הפורטים חסומים. התקשרתי לספק שלי(013) והם אמרו שהם לא חוסמים פורטים. ד"א - לא מותקנת לי שום תוכנת אנטיוירוס או פיירוול כלשהיא - אני פשוט שונא אותם. מה עושים???
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המצב אצלי ככה: יש לי 3 מחשבים. 2 באותו חדר שכרגע מחוברים בחיבור ישיר (ללא ראוטר, האב, סוויץ' וכדומה) בקרוב אני מתכוון לקנות מחשב שלישי שיהיה בחדר שלי (קומה מעל). הדברים שאני צריך לפי הבנתי: ראוטר 4 חיבורים כבל 20 מטר מהראוטר למחשב החדש כבל 10 מטר מהראוטר למחשב 2 שנמצא באותו חדר כבל הכי קצר שיש לחיבור הראוטר מחשב 1 שיהיה לידו (או שהראוטר מגיע עם קבל לחיבורו עם מחשב אחד??) אני מעוניין גם לחבר מודם כבלים לראוטר. עם איזה כבל מחברים אותו? להוסיף גם את הקבל הזה לרשימה עכשיו לשאלות: איזה ראוטר הכי מומלץ? (כמה שיותר זול. בסביבות 250 ש"ח אני חושב..) צריך לקנות כבלים מוצלבים או לא מוצלבים? איך מחברים את המודם לראוטר? (עם איזה סוג של כבל?) תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן, עברתי בשעה טובה ליחידת דיור ואני חווה ניתוקים מידי פעם באינטרנט (מראה שמחובר באייפון אבל לא גולש, במחשב התנתק לגמרי מהרשת). כיום יש בקיר חיבור אחד בלבד עגול בקיר להולך לקופסה קטנה של יס. לקופסה הזו שלושה חיסורים נוספים : 1. חיבור עגול נוסף לממיר של יס 2. כבל רשת שמחובר לממיר של יס 3. כבל רשת להולך למכשיר TPLinkWA901ND הממיר : כל מה שרשמתי שמגיע מהקופסה וHDMI לטלוויזיה הtplink : הכבל מקופסה של יס וחשמל מה מספק את האינטרנט? הtplink רק יוצר נקודת WiFi? ממה לדעתכם נוסעים הניתוקים? משהו של יס? החיבור לא תקין? הtplink?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הורדות בטורנט מושפעות מכל כך הרבה פרמטרים שקשה לדעת מה הסיבה למהירות/איטיות. לא פעם אני מוריד קובץ (לא שרת פרטי) ולמרות שיש משתפים רבים המהירויות מזעזעות. לפעמים (וזה לא תמיד עובד) אני מתחבר לשרת VPN בחו"ל תוך כדי ההורדה ואז פתאום העניינים זזים. נראה אם תוכלו לנחש מתי התחברתי ל VPN בגרף המצורף אז מה הסיפור פה? הספק חונק? מגבלה בחיבור המשתפים אלי? ההצפנה (VPN) שלא מאפשרת זיהוי תעבורת טורנט? כמו שאמרתי, זה לא תמיד קורה אבל כשזה קורה זה מאוד בולט. אז, מה ההסבר ההגיוני לתופעה הזאת? *אגב סימנתי להורדה רק קובץ בודד מהטורנט וזה מסביר את ה ETA.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחובר על 30 מגה דרך הספקית בזק בינלאומי והתשתית של בזק את שניהם שידרגתי ל30 מגה. אך כשאני בודק בכלי המהירות של ני האתרים בבזק אכן אני מקבל 30 מגה מהירות אינטרנט. אך בכל הבדיקה של בזק בינלאומי אני מקבל 19-23 כאשר אני פונה לכל אחת מהחברות הן מאשימות את השנייה. יש לציין כי בדקתי את המהירות גם ב speedtest ,012,רימון וגם אצל ספקיות אלה אני מקבל את המהירות הזאת. מבחינת הורדה הורדתי מהאתר התפעולי של בזק בינלאומי קובץ של 500mb ואכן ירד לי על מהירות 4.2 מגה לשניה. מה שאומר שאני כן מקבל את המהירות.. לא מבין פשוט איך זה קורה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): 300, חריגה ל350 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת: 3 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד: כן 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות: כן (לא חייב) 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר: לא 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב: הורדה רבה (הרבה מאוד מאוד), שירותי GAMER- משחקי אונליין ושרתים וכו'... 7.איך יחוברו המחשבים לראוטר(פרט על כל מחשב-קווי\אלחוטי): אחד קווי, 2 אל-חוטי 8.תשתית: הוט 9.מה דגם המודם שקיים כעת: TERYAON כחול, לא רשום אליו דגם 10.חברת נתבים מועדפת: D-LINK 11.מה הציפיות שלך מהראוטר: שיגיע מאוד רחוק 12.הערות נוספות-אם יש: אני מבקש שהראוטר יהיה על תקן N ולא על תקן G, שיגיע כ15 מטר אבל עם איכות טובה למחשב…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.מה אני צריך בדיוק כדי לעשות אלחוטית בין 2 מחשבים? חייב נתב או שמספיק לחבר כרטיס רשת אלחוטי לכל מחשב? 2.ירגישו הבדל בין 802.11b ל-802.11g? או שזה לא ממש משנה? 3.אם יש לי פיירוול בכל מחשב זה יספק מספיק הגנה? 4.יהיה אפשר להעביר קבצים ממחשב למחשב במהירות סבירה? 5.מחשב אחד נמצא בממ"ד זה בעיה? סליחה על כל השאלות אני לא ממש מבין בזה, ותודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . ניסיתי לכבות תראוטיר וגם להתנתק מה WIRELESS אפילו הוצאתי מהשקע של HOT . איך עושים את זה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כאשר אני משנה את החיבור ב-014 ל-100 מגה, והתשתית היא של הוט, עדיין אני צריכה גיימר ב-014 לתעדוף? יש לי נתב TPLINK 1043, שחשוב לי המהירות רק בחיבור קווי, האם עדיין יש לי צורך בחיוג או שב-014 מעבירים ל-100 מגה ללא חיוג?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-