רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם. יש לי סיב של פרטנר 200 מגה עם נתב שלהם. הוספתי 2 m5 deco כי למעלה הקליטה הייתה גרועה . שאלה 1 - האם צריך לתת לרשת שמקימים את אותו שם רשת אלחוטית שכבר קיימת או ליצור אחת עם שם שונה? שאלה 2- האם צריך לכבות את ה-wifi בנתב של פרטנר? שאלה 3- אם אני עושה בדיקת מהירות עם הרשת אלחוטית שיצרתי עבור הדקו , אני מקבל בערך 245 בבדיקה. אם אני עושה בדיקה ברשת האלחוטית של הנתב עצמו מקבל מהירות של 287 . בבדיקת מהירות בקומה עליונה ששם נמצא דקו , מקבל מהירות של 5-7 מגה. בוודאות משהו השתבש כי עשיתי ספיד טסט בעבר וקיבלתי 100 ומשהו. מה צריך לבדוק? יש סטרימר למעלה שיו טיוב עובד מעולה אבל שידורים של הפרטנר טי וי נתקעים. להוסיף עוד דקו יכול …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע וגם באמצע השבוע אני חש עלייה בפינגים של הוטנט לחו"ל משפיע על משחקים וגם על טורנטים מישהו עוד סובל מפינגים יחסית גבוהים? speedtest נותן לי 320-340 פינג שיש בדרך כלל 220 .כשאני משתמש ביוזר של בזק בין לאומי של חבר הפינגים על 220.תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס רשת האלחוטי שלי (הראוטר הוא Edimax BR6504N והכרטיס הוא Edimax EW-7728IL) מתנתק לפחות פעם ביום, אני לא יודע למה (עוצמת הרשת היא בערך 75% ומהירות החיבור היא בערך 100Mb). האם יש איזה שהיא אפשרות לזהות את גורמי הניתוק? (עוצמת אות יורדת או בעיות תוכנה) בנוסף, האם ניתן לבצע automatic repair לכרטיס רשת אלחוטי כך שיתחבר אוטומטית אחרי ניתוק? חיפשתי קצת ברשת ונאמר כי WinXP יכול לבצע זאת ("automatic repair facility in xp") אבל לא מצאתי את זה אצלי במחשב (WinXP Pro SP2) האם מישהו מכיר תוכנה הבודקת את כרטיס הרשת ועושה automatic repair?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פועל לפי המדריך שיש פה באתר אך אני מקבל הודעת שגיאה ... [nat]=>create protocol = tcp inside_addr = 10.0.0.2 [inside_port] = 4661 outside_addr = 0.0.0.0 [outside_port] = 4661 Failed to create static NAT entry. ( זאת ההודעה ) [nat]=> מישהו יכול לעזור לי לפתור הבעיה ... תודה מראש לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
של התוכנה של הכרטיס רשת. הוא מופיע ב"חיבורי הרשת" ונקרא "גשר רשת" לא היה שם דבר כזה אף פעם . מה זה הדבר הזה? מה תפקידו? והאם יש לעשות פעולה מיוחדת כדי לבטלו? ואם כן מה היא ? תודה רבה ויום טוב.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בבית את המגבר TL-WA850RE אבל אין לי מספיק קליטה במקום שבו אני רוצה להגדיר את הWI FI. ניסיתי לחבר כבל מהנתב למגבר אבל הבנתי שהוא רק מגביר את האות ולא מייצר רשת חדשה. חיפשתי מגברים דומים ברשת אך התבלבלתי מכל הנתונים, אני מחפש משהו קומפקטי שרק מתחבר לשקע חשמל ולכבל רשת ויש לי WI FI, משהו בסגנון הזה: http://www.7inova.com/ProductShow.asp?ID=279 אבל לא מצאתי את החברה הזאת כמעט בארץ. יש המלצות למישהו ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אולי מישהו יודע - יש לי נתב אלחוטי חדש של הוט (שכולל מודם וראוטר בקופסא אחת). חלק מהקומבינה שלהם להתחרות בספקי האינטרנט. בקיצור האות האלחוטי שלו די חלשלוש. אבל הדיל הכספי בסדר נשאר לי ממקודם ראוטר של אדימקס 6524 - די נפוץ במקום להוציא אותו לפנסיה, האם ניתן להגדיר את האדימקס כ REPEATER עצמאי שיגביר אות האות באיזור אחר של הבית (בצורה אלחוטית, ללא חיבור פיזי לנתב של הוט) ??
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה הלייטנסי שלי (הפינג) הוא מעל ל 200 מילישניות כמעט לכל סרבר באירופה. ישנם עוד משתמשים אשר חווים את התופעה הזו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כאשר אני משנה את החיבור ב-014 ל-100 מגה, והתשתית היא של הוט, עדיין אני צריכה גיימר ב-014 לתעדוף? יש לי נתב TPLINK 1043, שחשוב לי המהירות רק בחיבור קווי, האם עדיין יש לי צורך בחיוג או שב-014 מעבירים ל-100 מגה ללא חיוג?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני צריך ראוטר שאפשר ליצור בו שני SSID. Edgerouter X יכול לבוא בחשבון, או כל מה שתומך בקוד פתוח של wrt ליצירת VLAN. כעיקרון, אני זקוק למודם/ראוטר ריפיטרס לדירה פרטית 100 מטר עם דרישות אבטחה, בעלת תשתית בזק 100 מגה. @About:blank
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר מספר שבועות שאני סובל מתופעת ניתוקי תקשורת לאינטרנט כך שמדי פעם הקישור לאינטרנט מושבת למספר שניות או דקות באופן אקראי שללתי באופן מוחלט לאחר בדיקות מדוקדקות כל אפשרות של תקלה בציוד הביתי או בספק האינטרנט התופעה קיימת בעוד בתים של חברים באזור המגורים לאחר דו שיח מתמשך עם בזק בנושא הודו שם היום לראשונה שמדובר בתקלה מערכתית במרכזית ראש העין שמשפיעה על כלל הלקוחות המחוברים הבעיה היא שהמצב הזה נמשך כבר למעלה מחודש ואין שום פתרון באופק
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד כמה שהבנתי מדובר ביצירת רשת פרטית על גבי תשתית האינטרנט והיא נחשבת למאד מאובטחת אמרו לי שגם הבנקים משתמשים ב VPN באתרי האינטרנט שלהם ,אם זה לא נכון אז אני רוצה לדעת במה הם כן משתמשים כי הם בכל זאת חושפים את חשבונות הבנק של כולם לאינטרנט. אז השאלה היא האם הבנתי נכון ? מה צריך בשביל להקים רשת כזאת ומה עלויות של זה בערך ? והאם יש קשר לשרות IPVPN של בזק שעד כמה שהבנתי עושה אותו דבר רק לא על תשתית אינטרנטית?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מצאתי באינטרנט גרסת תוכנה חדשה למודם אלקטל שם הקובץ הוא: GV8BAB3.281 ובמודם שלי השם קובץ הוא: GV8BAA3.281 אתם חושבים שיש סיבה כלשהיא לעדכן ? אם אתם מעוניינים בלינק תשאירו פה הודעה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יסביר את המצב: יש לנו 3 מחשבים בבית ויש לנו חיבור ADSL במחשב שלי ואני משתף אינטרנט דרך SWITCH למחשבים האחרים. הבעיה היא שכאשר אני מכבה את המחשב שלי אז למחשבים האחרים אין אינטרנט. איך ניתן להקים רשת ביתית ללא תלות במחשב רשת ? אני אציין כי ברשת כרגע יש 3 מחשבים (המחשב שלי + 2 מחשבים), יש לנו חיבור דרך SWITCH פשוט, מודם הADSL הוא מודם רשת כמובן עם ROUTER מובנה בתוכו. יש הצעות ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי רשת ביתית עם שלושה מחשבים. שני CLIENTS וSERVER אחד שהוא מחובר לאינטרנט ע"י ADSL. לCLIENT הבעייתי נקרא מעכשיו הקליינט. הקליינט עבד נאמנה עד הימים האחרונים, כשהיום/אתמול החליט לשבות מלהתחבר לרשת. הוא מחובר לHUB בעזרת כבל RJ45 ארוך כשהHUB והכרטיס קבריים במקצת (EDIMAX וREALTEK בהתאמה) גם בHUB וגם בכרטיס רשת יש נורה ירוקה עובדת שמסמנת שיש קשר, אך היא מהבהבת בכרטיס רשת, ויכול להיות שגם בHUB, אני חושב שבHUB רק לעיתים. (יכול להיות שאני טועה פה, פשוט יש לי עוד בעיה במחשב אחר ואני עובד סימולטנית, אבל זה כבר לא קשור). בכל מקרה, לעיתים הווינדוס (XP, בכל המחשבים XP) אומר שאין כבל מחובר (למרות שהכרטיס רשת והHUB מזהים, כנראה) למרות שבד"כ כן מזהה. כשלא מזהה אז בד"כ אם אני ע…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בנטוויזן מציעים לי להגדיל את החבילה למהירות 5 מגה בתוספת של 9 ש,ח לחודש טוענים שאני ארגיש הבדל ברור בגלישה רגילה+צפיה ישירה בסרטים הרבה יותר טובה הם צודקים? או שההבדל יהייה רק בהורדות? האם אצטרך לעדכן את החבילה גם אצל ספק התשתי -הוט? החיבור להוט דרך מודם תומסון+נתב TP LINK 841 המחובר קווית לשני נייחים ואלחוטית ללפטופ תודה ערן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת "בזק" מפרסמת הבוקר הודעה לעיתונות העוסקת בתחזיות הכספיות לשנת ב-2013. בתוך ההודעה מסתתרת פיסקה בה מדווחת בזק שבכוונתה "להאיץ את היקפי פריסת הסיבים האופטיים עד לחצר הלקוח ובנייני המגורים (FTTB/H), כך שכבר במהלך השנה הקרובה תפרוס החברה רשת סיבים בהיקף משמעותי וקצב הפריסה צפוי להמשיך ולגבור בשנים הקרובות." אלה הם חדשות טובות ללקוחות המתבססים על תשתית האינטרנט של החברה וחדשות פחות טובות למיזם הסיבים האופטיים של חברת החשמל
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות רשת ביתית בבית וראיתי שיש מבצע בבזק שאני יכול לקבל בחינם נתב אלחוטי עם מודם... אם אני מתחייב לשנתיים בנתיים הכל טס לי טוב עם ה 5 מגה מוריד מהר פינג טוב בלי בעיה... הקטע האם יש איזה סיכון במודם החדש שהם יביאו לי? בטח הם יביאו משהו זול אני בטוח אבל אני רק צריך לגלוש ולהוריד דברים בשני המחשבים שלי בלי בלאגנים ואבטחות משכוללות. האם המבצע הזה שווה מישהו קיבל את המודם שהם מדברים עליו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו ניסיון עם התקנה כזאת? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי XBOX360 שנמצא רחוק מהנתב שיש לי (TP-Link TL-WR841N) , לכן חיבור באמצעות כבל רשת לא בא בחשבון והמתאם Wi-Fi המקורי עולה 400-500. חשבתי אם יש אפשרות לחבר את הראוטר השני שלי (edimax br6204wg) ליד הXBOX ולחבר בינהם באמצעות כבל רשת, ובנוסף להגדיר את הראוטר שיקלוט מהTP-LINK. האם קיימת אפשרות כזאת?אם כן איך ניתן להגדיר זאת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין cat5e לcat5 עם 8 חוטים? האם מישהו יודע האם הכבל הזה: http://ksp.co.il/?uin=615 הוא cat5 או cat5e?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם זה במשחקים אני מקבל עדיין פינגים של 130 בשרתים של COD 4 ואם זה בביטורנט אני מוריד עכשיו 450KB במקום 40KB בקובץ של 3000 סידירים ואני נמצא בחבילה של 7MB +כבלים. על מה משלמים בידיוק 20 שקל נוספים ? יש לי עילה לבטל את ההתחייבות שלי במקרה כזה ? או אם ישנה אפשרות לפתור את הבעיה הזאת ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה רציתי לדעת אם אני משחק למשל קול אוף דיוטי ברשת ומשדר לעצמי אינטרנט מהפלאפון מה היחס בין כמה זמן שאני משחק לכמה נפח גלישה שזה לוקח.. תודה:]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-