רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי שני מחשבים ומודם אלקטל אחד, אז עכשיו המחשב החדש מחובר עם NIC o/b למודם ועם כרטיס רשת שני הוא מחובר למחשב השני ( בו גם יש כרטיס רשת...) באמצעות כבל מוצלב. יש עוד משהו שאני צריך לעשות עכשיו, כמו הגדרות שונות? במחשב שמחובר למודם יש XP ובישן יותר יש ME. ד"א לא מצאתי תפרון בחיפוש...
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי ברשתות ממש מוגבלת ואוכל להיעזר בתמיכתכם. ברצוני להגיע למצב בו כל המחשבים בביתי "|רואים" אחד את השני, כולל שיתוף ספריות, מדפסות וכו'. ארכיטקטורה: קומה ב: מחשב נייח עם ויסטה המחובר ל HPNA של בזק (נקודה ראשית) הכוללת רשת אלחוטית א, בנוסף מתאם VONAGE לשיחות VOIP עם ארה"ב ונייד המחובר אלחוטית עם מ"ה XP. קומה א: נקודת HPNA משנית מחוברת לקיר, אליה מחובר ראוטר אלחוטי נוסף - להלן רשת אלחוטית ב. אל הרשת האלחוטית הזו אני מחבר WII, מחשב נייח WIN7, ושני מחשבים ניידים עם ויסטה. האם ישנה אפשרות ליצור רשת לצרכי בתצורה הזו? אם כן איך? רק לידיעה, ניסתי להשתמש בראוטר מקומה ב כדי שכל המחשבים יקלטו ויעבדו מולו - האות לא חזק מספיק. ניסיתי לשכפל/להגביר אות שלו דרך ראוט…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, ככה בבעלותי ראוטר ישן מאוד של edimax, ואני מחפש ראוטר חדש בתקציב שהוא כרגע לא מוגבל יותר מידי אך כמובן שיהיה סביר. כעיקרון אחרי שיטוט קל באתרי האינטרנט הגעתי למסקנה שאני הולך על TL-WR1043ND של TP-LINK. אבל לאחרונה אני קורא עליו גם דעות פחות חיוביות.. אז בואו שניה נניח את מה שאני יודע ולא יודע בצד, על איזה ראוטר אתם הייתם ממליצים? ולמה? כעיקרון הבית מרושת ע"י 3 מחשבים נייחים, 3 מחשבים ניידים (דרך WIFI) ומדפסת שמחוברת לרשת.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני דיברתי עם כול חנויות בזק בסטור מ תל אביב ועד לחיפה בשום חנות לטענתם לא מחזיקים אלקטל 510 אוקיי אז התקשרתי לבזק ומה הם אומרים לי שהם מוכנים למכור לי אלקטל 510 ב 480 שקל עוד משהו?!?! הרי בבזק סטור זה עולה 130 שקל והם רוצים 480?!?!? ביזיון ! מישהו יודע עם יש חברה פרטית שמוכרת תמודם הזה כבר דיברתי עם אלקטל בטלפון הם אמרו לי שהם לא מוכרים ללקוחות פרטיים?!?! למישהו יש רעיון.. בבקשה תעזרו...........
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום אני מחובר ב 012 בשבוע האחרון אני מוריד במהירות של 100 kb . ניסיתי להחליף שרתים ללא שיפור אני במסלול של 5 מגה עוד משהו חווה מהירות נמוכה?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב של אורנג (smartbox) שנמצא בקומה למעלה ואחד של בזק DLINK - ADSL ,שנמצא בקומה למטה. החלטתי להשתמש בנתב של בזק כדי שיהיה לי חיבור גם בקומה למטה, חיברתי באמצעות כבל רשת ישיר של 10 מטר, ובהגדרות בנתב של בזק שיניתי את ה defult gateway ל 192.168.1.99, הנתב של אורנג מחלק כתובות מ 192.168.1.2 עד 192.168.1.99. שני הנתבים משדרים באותו ערוץ וכל אחד מהם SSID שונה. השתמשתי במדריך של netcheif. וזה עבד לשעה בערך, עד שלא היה אינטרנט בכלל בשני הנתבים. טכנאי של אורנג אמר לנו בגלל שהראוטר של בזק חושב שהראוטר של אורנג מחשב, מה שלא צריך להיות אז יש ניתוקים, ואי אפשר להשתמש בו, צריך להחליף ראוטר. משהו לא עשיתי טוב? עזרה בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
(הכותרת המקורית של הדיון נערכה, עקב הדיון שהתפתח בהמשך) היי יש לי בבית חיבור כבלים ללא חייגן (של 013 לצורך העניין) היום קניתי סוויצ' של אדימקס, כדי לחבר את המחשב השני החיבור הולך בצורה כזו : מודם כבלים מחובר לסוויצ', הסוויצ' מחובר לשני המחשבים כל מחשב מושך כתובת IP אינטרנטית אמיתית של 013, משרת ה DHCP של חברת הכבלים (בעבר חשבתי שזה אומר שגם כל מחשב יקבל את המהירות המלאה, אבל מסתבר שטעיתי) בכל אופן, אין זו רשת פנימית, כתובות ה IP כמו שאמרתי, מחולקות ע"י ה DHCP של חברת 013 ברק, שיושב בחברת הכבלים. (כלומר אלו לא כתובות 10.0.0 או 192.168 וכו', אלא ממש כתובות אינטרנטיות רגילות) האם אפשר לשתף קבצים במצב כזה, בין שני המחשבים שלי ? השיתוף שהיה מוגדר לא עובד ככה ניסיתי גם לכתוב ב…
-
- 83 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לפתוח פורטים לאימיול כפי שתראו בתמונה 2 בתמונה 1 אתם רואים את המסך של הפורטים ל application בראוטר שלי אם מישהו יוכל להדריך אותי איך בדיוק לעשות זאת , זה יעזור מאוד תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
חברה אצל חבר שלי יש רשת וראוטר הוא אמר שהמהרויות באימיול אצלו מאוד איתיות מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני משחק בMP של MOHAA (עם קלן מאוד מכובד...) כשאני חזור הביצפר אני מחפש איזה קלן בריטי אז הפינגים של כל השרתים זה 80-120. כשאני צריך לעשות ריסטרט אז מתחבר שוב אז הפינגים פיתאום זה 400-200 וזה מעצבן אני צריך להתחבר שוב בשביל לקבל פינג טוב וזה קורה פעם ב... איך אני נפטר מהבעיה הזאת? כי בערב יש לי כמה משחקים חשובים
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה עברתי מהכבלים 750K ל ADSEL 1.5MB ואותו ספק, בזק בינלאומי. אבל הופתעתי לרעה. במקום לקבל מהירות יותר גדולה בטעינת אתרים אני מקבל מהירות מאד נמוכה. אפשר להשוות את זה ל 56K אולי קצת יותר :s05: הורדתי את הקובץ הדגמת מהירות מהאתר שלהם וכמובן שהורדתי אותו על שיא המהירות כי אני נמצא ברשת עם בזק בינלאומי, ככה הבנתי לפחות. בכל המחשבים בבית (4 מחשבים) מורגשת האיטיות הרבה הזאת. גם בהורדת קבצים האינטרנט לא כזה מהיר, הוא שווה למהירות שהייתה לי עם הכבלים ואפילו פחות. המודם הוא B-Focus router 312+ והוא מחובר לסויטצ' שלשם מחובר המחשב שלי ועוד מחשב, והוא מחובר גם להאב בצד השני של הבית ששם ישנם עוד 2 מחשבים. כיצב ניתן לפתור את הבעיה? אם אני אתקשר לבזק או שאני צריך בכלל…
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אחד מהתופעות המעצבנות והמטרידות אותי ואת מכרי . כן שוב פעם חבר שלי (לא שהוא סתום, הוא פשוט לא מכיר) , כל שהוא יודע זה ללחוץ OK , אבל בדיוק מתי שאסור ! פעמים רבות אנחנו נתקלים באתרים , ופתאום קופץ לנו חלון שמבקש "להכנס" וללחוץ YES . למזלי עיכנתי את הדפדפן שלי , ושירותים מסוגים כאילו חסומים ופירצת האבטחה שהיתה לי נחסמה מזמן*. ובכן מדובר על מוטציות כמו Gator הארור ! ומוטציות אחרות ארורות פחות וארורות יותר. DownloadWare- הוא תהליך שרץ ב- Windows Startup , בכל זמן שהרשת פועלת ואתם מחוברים לאינטרנט , הוא שואף להתחבר לשרת אינטרנט אחר ברשת ומתקין תוכנות בעלי אופי פירסומי.זה יכול להיות חייגנים, ארנקים וירטואליים , אתרים בעלי אופי פרסומי יכולים לבצע "הרצת קוד" במחשב מרוחק בזכות התק…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה אני נאלץ להעדר מהבית לזמנים ממושכים ואין לי מושג מה קורה בבית. הילדים שלי (קטנים אבל כבר יודעים לגלוש) מחוברים לסדרות שלהם שעות. כל אחד עם האייפד שלו גולשים שעות. (אני לא רוצה לחשוב מה הם יכולים עוד לראות) אני חייב להתחיל ולהגביל אותם בשעות גלישה. האם ניתן לעשות זאת דרך הרוואטר ( NETGEAR VGN 2610 ) אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי כי אחרת אני מאבד שליטה. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קניתי דומיין בgodaddy ותכננתי שהוא ישמש כדומיין לשרת FTP שלי. בבית הip הוא דינמי ובgodaddy מצאתי רק אופציה לip סטאטי. האם יש אפשרות להשתמש בdns דינאמי עם דומיין רשום בgodaddy(עם dyndns)?. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד להקים רשת בין שני מחשבים. יש לי מודם שמחובר דרך USB ורציתי לדעת אם המחשב שבו מחובר המודם כבוי האם המחשב השני יכול לגלוש באינטרנט?
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אפשר להשיג כאלה כרטיסי רשת הארץ? יש מתאמים בין כרטיסי רשת רגילים לאלה? אפשר להשיג הארץ את המודם של אלכטל? מה זול יותר עשיית רשת דרך החשמל או דרך הקווי טלפון?
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
חג שמח! כרגע בחיבור 10Mbps, התבקשתי להחזיר את ה-D-Link DSL 2650U המשומש לבעליו המקורי דווקא היום לקראת הסופ"ש :cleric: זה משאיר לי לקום מחר בבוקר ולקפוץ לחנות של בזק "לאסוף" נתב (במתכונת חינם + תירוץ לקנוס אותך אם תעזוב בשנתיים הבאות) שלא טרחתי לאסוף מאז ההתחברות. אני לא זוכר אם מגיעה לי זכות הבחירה, אך בהנחה שכן - איזה נתב מומלץ מהחבורה ? (הרשימה מעודכנת?) עם ה-2650U היו לי בעיות קליטה\מהירות נמוכה ב-WiFi למרחק של כ-16מ' מהחדר לסלון. ואולי בעיות DHCP פה ושם, מהם נמנעתי ע"י צימוד כתובות IP פנימיים ל- mac של ציוד קבוע בבית. לא ברור לי כמה תקן N יעזור פה, אבל שמעתי סיפורים שנתבי בזק עלובים עד כדי סיבה טובה לדחוף לך רפיטרים :-X לכן, אולי בכלל כדאי להשקיע 300ש"ח בנת…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי רשת עם ראוטר של 3COM, המחשב הראשי מחובר בצורה קוית ועליו יש את הכונן שאני רוצה לשתף, המחשב הנייד מחובר בצורה אלחוטית. לשני המחשבים יש כתובת IP שמתחילה ב-192.168 (לראשי האיפי מוגדר ידנית), לשניהם שמתי workgroup בשם HOME. על הכונן שאני רוצה לשתף, לחצתי על sharing במאפיינים, וסימני ב-V, את האפשרות של שיתוף הכונן עם מחשבים אחרים ברשת. במחשב הנייד, לחצתי על my network places, ובגלל שלא הופיע שם אוטומטית הכונן, לחצתי על add a new network, אחרי זה על browse אבל שם לא מופיעה לי ה-WORKGROUP שיצרתי "HOME" או שום דבר אחר בכלל! מה יכול להיות הגורם? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לנקודות חמות בסביבה שלי[= אוקי אני צריך שיהיה מאייבורי או ksp ..... ושיהיה בטווחה עד 100 שקל(אפשרות חריגה קטנה) תודה לעוזררים ותגידו כמה מטרים זה קולט
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ולא רק זה אני מחובר לשם איך אני ניפתר מהעינין הזה מקווה שפנדורה לא פה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הADSL שלי לא פועל מהיר כמו שרציתי, אולי הוא לא פועל בכוונון, אני יודע שיש תוכנות שמאפשרות לכוון את האיידיסיאל... מישהו יודע על משהו שיוכל לעזור לי??? :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מודם כזה. יש לו LOW ID ואני רוצה לפתוח לו פורטים במודם. המודם גם משמש כראוטר. האם יש למישהו מושג איך אני אמור לפתוח לו את הפורטים. לגלות איזה פורטים אני צריך אני יודע(רואים באימיול) אבל איך לפתוח אותם בצודם אני לא יודע. תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים בבית, מחשב אחד מחובר לאינטרנט (תשתית HOT ספק NETVISION) ויש לי גם טלפון של נטויז'ין. המודם מחובר לקופסה שמתחברת למחשב דרך כבל רשת ולטלפון בבית. כמו שאני מבין את זה הקופסה הזאת היא סוג של נתב (תקנו אותי אם אני טועה). אני רוצה לחבר את המחשב השני לאינטרנט ומכאן באה השאלה האם אני יכול במקום לקנות נתב לקנות ממתג שעובד גם כ-HUB בכדי לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט? אינ חדש בכל העסק הזה של הרשתות אז אם אמרתי משהו מטומטם לא לכעוס תודה לכל העוזרים
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עברתי לבזק בין לאומי מברק שאלה האם אני צריך לשנות את ההגדרות של הראוטר ROTAL RTA 1025 אחרי שעברתי האימיול שלי בקושי עובד האם י ש קשר בין הדברים
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מחובר לכבלים @ בזק בינלאומי כבר כמה שנים טובות.. ועד לשנה האחרונה [והלפני אחרונה : ) הכל היה טוב, פינגים מצויינים, מהירות הורדה טובה.. אבל זה כבר דיי הרבה זמן שהפינגים לחו"ל כבר בלתי נסבלים... במקום שיהיה לי 80 לאירופה יש לי 400.. השאלה היא האם בADSL המצב טוב יותר מבחינת הפינגים? וכמובן שהמהירות הורדה תשאר גבוהה מה גם שהמחירים בבזק זולים יותר וה5 מגה של בזק לא יוצא יקר בהרבה מהאינטרנט 3 מגה בהוט.. בערך 90 שקל יותר לשנה יש המלצות? וכמובן שיהיה אפשר להוריד מהטורנט בלי בעיה :] אגב אין לי פה שום עניין בוויכוחים מי יותר טוב ושאר השטויות פשוט חוות דעת מאנשים שמחוברים לבזק בADSL תודה =]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-