רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש עכשיו בראוטר של DLINK DIR-300 ומודם TNN 600E לפני שבוע בערך עברתי לרשת NGN 10 מגה . אתמול הייתה בעיה שכיביתי והדלקתי את הראוטר ומשהו השתנה בבזק, בקיצור סדרו את זה. עכשיו יש בעיה, לפני שסדרו לי את זה לא היה לי לאגים במשחקים בכלל וגם מאז שסדרו לי את זה שמתי לב שהאיפי שלי מתחיל ב 82 והוא תמיד התחיל ב 79 זה קשור?. גם היום התקשר לאמא שלי אמרו לה לבוא לקחת ראוטר שהוא גם מודם כדי שהוא יפעל ברשת NGN הדגם הוא DLINK 2650U . הראוטר הזה נמצא פה ליידי אבל ברגע שפותחים אותו אי אפשר להחזיר [עולה 400 שקל] אני לא מבין מה הקשר>< הכל היה בסדר לפני שהייתה לי תתקלה ואז השתנה לי האיפי יש אפשרות להגיד להם לשנות לי תאיפי שיתחיל ב 79? תודה מראש וסליחה על החפירהD:
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הי,העברתי את הראוטר שלי מחשב וכשאני מנסה להיכנס להגדרות ראוטר זה מבקש שם משתמש וססמא,במחשב הקודם עשיתי שייזכור את השם משתמש וסיסמא ובמחשב החדש הוא לא זוכר אותם... מישהו יודע מה שם משתמש וססמא ברירת מחדל לראוטר של בזק סימנס?אני יודע רק שהשם משתמש הוא Admin. תודה
-
- 5 תגובות
- 32.8k צפיות
-
-
שלום לכם, לאחר שהנושא הראשון שקע ולא קיבלתי תשובה, אני אסביר בדיוק מה אני צריך ואשמח לתשובה. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי, בחיבור USB. הדרישות כאלה: כרטיס רשת בתקן N עד 150 שקלים, אם תאימות לתקן G. ואם אין כרטיס כזה עד 150 שקלים אז: כרטיס רשת בתקן G עד 100 שקלים. שלא יהיו בעיות כל שהן, בלי ניתוקים ובעיות אחרות מחברה מוכרת ואמינה. איך זה: http://www.speed4u.co.il/sg_product~Ew-7717un~62~138.htm ועוד שאלה: יש לי מחשב בן 8 יש לו כרטיס רשת(לא אלחוטי ולא כלום, רגיל לחיבור המודם) האם הוא באותה מהירות כמו הכרטיסים היום? הוא יעביר לי את המידע בצורה מלאה? תודה, אריאל.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
יש לי סימנס שחור ובמחשב עם הפלאג USB יש בשורת תוכנות רצות בצד את המשולש הירוק הזה דאבל קליק חושף מספר SSID ולפי השמות חלק מהם שכנים שלי אחד ברשימה הוא הסימנס שלי מהחדר ליד שאליו הייתי מחובר כל הזמן ואף פעם לא התעסקתי ניסתי להקליק SSID אחרים מהשעמום לכולם רשום ENABLE תחת אבטחה חוץ מאחד ברשימה שהוא לא מאובטח ואליו אני מצליח להתחבר בהקלקה פשוטה אבל אני לא יכול לחזור לסימנס המקורי של עצמי הוא לא מצליח להתחבר מה עושים? העניין שאין לי כרגע גישה למחשב בראשי כי הלך הלוח אם אז אני לא יכול להכנס להגדרות שם אבל בכל זאת תזכירו לי מה אני צריך לעשות פה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אנחנו מחוברים לאינטרנט של חברת ברק שהספקית שלנו היא בזק ממה שהבנתי. מהירות האינטרנט היא 5 מגה וברשת מחוברים כ3 מחשבים, אחד נייח מחובר ישירות, אחד נייח מחובר בכרטיס רשת אל חוטי ואחד נייד שמחובר אל חוטי. עד לפני שבוע מהירות האינטרנט הייתה מהירה ומהירות ההורדה שלי הייתה כ600 ק"ב, כיום מהירות האינטרנט שלי בקושי מגיעה ל300 ק"ב ובכל המחשבים מורגשת האיטיות הבלתי נסבלת בגלישת האינטרנט. האם עוד מישהו מחברת ברק מרגיש באיטיות הזאת או שזה רק אצלי? איפסתי את כל כרטיסי הרשת והראוטר ועדיין האיטיות מורגשת בצורה חזקה, ואני לא יודע אם זה האינטרנט עצמו או הראוטר, איך אפשר לבדוק זאת?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, כיצד אני יכול לאפשר לחברים שלי להתחבר אלי למחשב (כל אחד ב client משלו) דרך האינטרנט ולגלוש באינטרנט דרך האינטרנט שלי (יש לי אינטרנט ממש מהיר) איזה גרסת Windows כדי להתקין כדי לבצע זאת ואיך הם יכולים להתחבר למחשב שלי מרחוק ולקבל כל אחד client משלו? תודה
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי מודם טומסון שמחובר לראוטר EDIMAX. לפעמים משו קורה למודם ורק מנורה אחת מהבהבת והאינטרנט לא עובד. בשביל לפתור את הבעיה צריך הרבה פעמים להדליק ולכבות מחדש. מישהו אולי נתקע בבעיה הזאת?.
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
ההתחיבות שלי ל 014 עומדת לפני סיומה - ואני רוצה לבדוק אופציות. כרגע יש לי : - 014 + הוט כבאנדל במהירות 1.5 - אני לא משתמש באימיול בכלל ובביטורנט לעתים נדירות מאוד - אני *כן* מוריד מסות (ה 1.5 שלי יכול להיות מנוצל במלואו גם חודש שלם ברצף. תעשו חשבון כמה ז - מעוניין להשאר בתשתית הוט (למרות שמי שמכיר אותי מפורום צרכנות בתפוז יודע את דעתי עליהם) בגלל בעיות בזק באיזורי. אבל, מכיוון שלא מוכן לתת להוט להכניס יד לחשבון, אני נאלץ להשתמש בבאנדל של הספק + הוט. - המהירות מספקת אותי, אולי אעלה קצת. - נטויז'ן, 012 - מוקצים מחמת מיאוס. - *לא* מחפש כל שרות מתקדם (הסמארט בוקס של אוראנג', טלפון אינטרנטי, "רשת אלחוטית ביתית" וכו') וכן, יש לי מספיק ידע טכני משלי לתחזק את הרשת הביתית שלי לבד …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם תקן G ולידו מחשב נייח שאני רוצה לקנות לו מקלט תקן N. עכשיו אני רוצה לקנות נתב חדש תקן N אבל השאלה אם הוא יכול לעבוד במקביל עם מחשב תקן G ומחשב תקן N. וגם אם כן מה תהיה בדיוק הקליטה בתקן G? כמו נתב G רגיל כלומר קליטה גרועה או שהוא יספק לתקן G את המקסימום קליטה שיכולה להיות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש סקריפט שיודע לשלוח אימייל אם פינג לשרת מסוים מפסיק. לדוגמא: ping servername if pink ok - ping again if ping fails - send mail שליחת האימייל צריכה להיות דרך שרת EXCHANGE תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
קצת קשה להאמין, אבל אתר NetCheif חוגג היום 4 שנים להקמתו. במהלך 4 השנים הללו הפך האתר למקור מידע יחודי על נתבים, רשתות ביתיות ואינטרנט וגולשים רבים בישראל וברחבי העולם רואים בו מקור מידע עיקרי לנושאים אלה. בלא מעט חיפושים בגוגל הקשורים לנושא, עולה www.netcheif.com כתשובה הראשונה והאמת היא שאני מאוד גאה על כך. כך לדוגמא חיפוש אחרי המושגים "רשת ביתית", "שיתוף אינטרנט" או "ראוטר", מעלה עשרות ומאות אלפי תוצאות בהם NetCheif ממוקם ראשון. אפילו חיפוש אחרי מילה ג'נרית כמו "נתב", ממקם את NetCheif במקום השלישי (אחרי נתב"ג וויקיפדיה) וזאת מתוך כ-4 מיליון תוצאות. אין לי אלא לנצל את ההזדמנות הזו ולהודות לכחצי מיליון גולשים יחודיים מ-150 מדינות שונות ברחבי העולם שביקרו באתר ב-4 השנים ה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! התקנתי את e-mule ואני נתקל בתופעה מוזרה: התוכנה לא עולה. מה שקורה הוא: אני לוחץ על האייקון ולא קורה כלום. אותו דבר קורה כשאני לוחץ על קובץ ה-EXE עצמו. הורדתי את limewire ועכשיו קורה אותו דבר אבל לגבי קובץ ה-EXE של ההתקנה. (את emule הצלחתי להתקין. את limewire אני אפילו לא מצליח להתקין). מערכת ההפעלה היא XP home Edition עם SP3. היה מותקן Norton Internet Security 2009. הסרתי אותו, אבל התופעה נמשכת. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי ראוטר SWEEX LW050v2 הראוטר הזה מחובר למחשב אחד (במקרה המחשב הספיצפי הזה) בכבל ישירות ולעוד 3 מחשבים (2 ניידים ואחד נייח) בבית. עם שני הניידים אין שום הבעיה הם עובדים מעולה מכל מקום בבית. הבעיה היא עם המחשב הנייח לו יש כרטיס רשת PCI EW-7326Ig. הוא מתחבר בסדר יחסית לרשת עצמה , אבל אחרי שניות מתנתק ומתחבר שוב , האיכות של הקליטה היא בסדר גמור כי יש 3-4 קווים , אבל המהירות עומדת על 1 מגה ביט לשנייה. לעומת זאת שני המחשבים הניידים ניסיתי להפעיל אותם בחדר של המחשב הנייח הבעייתי והם עובדים בלי בעיה. ניסיתי גם להוריד גרסה חדשה יותר של דרייברים דרך האתר של EDIMAX אבל זה לא עזר ממש. מה הבעיה ? איך זה יכול להיות ששני מחשבים ניידים קולטים בלי בעיה באותו מקום והכרטיס קולט אבל עובד…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להשתלט מרחוק על מחשב שנמצא ברשת ביתית דרך MSTSC בעזרת הפקודה: mstsc /v:[ip_address] /f המערכות הפעלה הן XP, אין סיסמאות להתחברות במחשב, במחשב המקור והיעד מסומנת האפשרות להפעלת MSTSC במאפיינים. אני מקבל את השגיאה: "הלקוח לא הצליח להתחבר. יתכן שחיבורים מרוחקים אינם זמינים או שהמחשב עמוס מלקבל חיבורים חדשים. יתכן שגם בעיות רשת מונעות את ההתחברות." המחשבים מחוברים לראוטר, מחשב אחד מחובר אלחוטית. יש פינג בין המחשבים. מה לעשות? תודה, ויום טוב. * אני לא מצליח להתחבר דרך TELNET ממחשב אחד לשני, ניסיתי כמה פורטים, לא עזר
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , לפני זמן קצר קניתי מחשב נייד , אך עכשיו איני מצליח להתחבר לאינטרנט , מה אני צריך לעשות ? אמרו לי להפעיל משהו בכפתורים , ואז להתחבר לרשת האינטרנט . אבל אני לא יודע על מה ללחוץ בדיוק. דגם: HP Webcom . תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
http://www.itpro.co.uk/609932/website-danger-as-hacker-breaks-ssl-encryption http://www.norman.com/security_center/blog/righard_zwienenberg/67155/en http://mobile.slashdot.org/article.pl?sid=08/10/12/1724230 לידיעה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רציתי לשמוע מוזיקה ב DEEZER.COM , אבל חסמו גישה לישראל להרבה שירים שם, אח"כ ניסיתי בRAPHSODY , אבל שם זה רק לארה"ב ... =\ אפשר לשנות את האייפי שלי שיהיה כאילו אייפי ארה"ב או בריטניה למשל?
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי מודם Aztech 600E של בזק וראוטר של MSI ,בדקתי והכל מחובר כמו שצריך. הכל פעל טוב פתאום האינטרנט לא עולה וככה כתוב במחשב עם הראוטר: http://i26.tinypic.com/o7sfvm.jpg בראוטר הDNS מוגדר כ 0.0.0.0 (תמיד היה ככה), כבר 3 ימים זה ככה (אתמול בלילה הוא עבד אבל כשקמתי בבוקר הוא שוב עשה בעיות). מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי ראוטר מסוג: Dynamode לא ידוע לי איזה דגם אך יש לו ממשק של Edimax (מהממשקים הסטנדרטיים שלהם). הייתי רוצה לדעת כיצד להגדיר לראוטר שיישנה באופן רציף / כמעט רציף / או בכל כמה דקות את כתובת ה IP החיצונית. תודה מראש, אורי.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אאוטלוק של אופיס 2003. באאוטלוק אקספרס מוגדרים לי מספר חשבונות אימייל, אשר מתארחים אצל שרתי Godaddy באאוטלוק אקספרס אין כל בעיה, אבל כאשר אני מנסה להגדיר אותם באאוטלוק, אני מקבל שגיאה שלא ניתן להתחבר לשרת. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
ברשותי נתב אלחוטי של אדימקס, מעוניין לצרף לרשת האלחוטית מחשב נוסף, בצורה אלחוטית, אני לא מעוניין לפתוח את המחשב ולהתקין כרטיס רשת בסלוט הפנימי, אלא מעדיף את ההתקן החיצוני, שמתחבר ל USB, מהסוג הזה : http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-NetworkCard&DB221035=221037&DB221046=221049 1. האם יש בעיה כלשהי להשתמש בכרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB, במקום PCI פנימי ? 2. איזה חברה/דגם מומלצים מהרשימה, או שזה לא ממש משנה ? והאם יש עדיפות ל EDIMAX (אותה חברה של הראוטר) 3. מה לגבי מהירות חיבור ? הראשון ברשימה לדוגמא הוא עד מהירות 54Mbps, זה אומר שיתמוך עד מהירות של 54 מגה ביט ? (אם היום אני מחובר במהירות 10 מגה ביט, הכרטיס יתמוך גם עד פי חמש, אם וכאשר בזק יממשו את הפוטנציאל ?) תוד…
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
במייל של הספקית 013. או GMAIL? או שיש אימיילים יותר מאובטחים? מוזר לי שהאתר של הספקית EBOX, לא מאובטח/מוצפן אין שם את המפתח הזה למטה. או שזה לא פרמטר לקבוע?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעית קליטה חמורה אצלי בחדר בשל מרחק ומלא קירות מן הנתב שלי הראשי (של3COM) הנתב של3COM תומך בהתקנים G+B עכשיו ככה קניתי היום נתב חדש של אדימקס br-6542n שתומך בכל התקנים כולל התקן N החדש(יחסית) עכשיו לפי מה שהבנתי הנתבים יוכלו לעבוד ביחד וקניתי אותו את הטווח קליטה מיקמתי אותו ככה שיש קליטה טובה מאד בחדר שלי שלא יורדת מ 90% והוא מכסה את כל שאר הבית בקליטה טובה עכשיו אני רוצה להגדיר את הנתב של אדימקס שיהיה הAP שלי והנתב של3COM יהיה הראשי אני לא ממש מבין כל כך איך להגדיר כי לא עשיתי דבר כזה בעבר בחיים ככה שאני צריך את עזרתכם ולא רק שתגידו לי מה לעשות תאורתית כי אני יודע את אני צריך משהו שירד לפרטי פרטים כל פיפס קטן שצריך לעשות אז ככה הינה שתי הדגמים המלאים של הנתבים…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
012 בזק נטוויז'ן[br]פורסם בתאריך: 2.08.2009 בשעה 00:31:45 לא בא לכם להגיב?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מקבל בטורנט לפעמים CONNECTION CLOSED BY PEER , אין תקשורת לTRACKER , אבל אני מצליח להתחבר לאתר מה אני יכול לעשות? האם HTTP PROXY יכול לעשות? מאיפה אני משיג ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-