עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gabrielf,

שידרגתי.. בנתיים ה L2TP עובד ללא צורך בסקריפט אמנם אני לא מקבל 100% מחבילת ה 16 מגה..אבל יש תקלה אזורית ככה שנהיה חכמים יותר בהמשך ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2 [br]פורסם בתאריך: 26.09.2010 בשעה 21:37:48 ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP209-26-10-r15279/ 9/26/10 2:16:00 PM

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by STi,

שלום, יש לי HD ישן שהוא בעייתי ולכן קניתי אחד חדש, על הHD הקודם היה מותקן ה-XP עם כל ההגדרות של הרשת האלחוטית, הייתי רוצה לדעת איך אפשר להעתיק את ההגדרות האלו ולשים אותם בXP החדש על הדיסק החדש, איפה הם נמצאות תיקייה, קובץ וכ"ו איך עושים את זה וכ"ו. אם זה בכלל זה אפשרי.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  3. Started by kinduv,

שלום, יש לי במחשב חיבור vpn שעובד! עכשיו יש לי רק את השם משתמש, וכרגע הסיסמה עצמה אוטומטית כך שאני לא יודע מה הסיסמה (ויש סיסמה) השאלה שלי 1: אם יש דרך לדעת מה הסיסמה? 2 אם יש אפשרות להעתיק את התקשרות איך שהיא כרגע דרך קבצים תודה[br]פורסם בתאריך: 29.12.2008 בשעה 16:04:36 מי שעוזר לי הוא מלך!!!

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by Mikael Abehssera,

שלום לכולם, יש לי ראוטר שיושב סמוך לנקודת הבזק אבל במרחק של 4-5 מטרים מהטלוויזיה, מחשב ופלייסטיישן. כולם מחוברים בוייפיי, אבל אני רוצה לחבר אותם באופן קווי ומכאן ההתלבטות. 1. האם להעתיק את נקודת הבזק למיקום סמוך למסך? אם כן, איזה כבל צריך? 2. חשבתי אולי להשאיר את הנקודה במקומה ולמתוח כבל טלפון (adsl, זה הדק יותר שמחבר בין הנקודת בזק לראוטר) מנקודת הבזק עצמה ועד למיקום הרצוי של הראוטר (בערך 12 מטר של קיר). השאלה האם אורך הכבל יפגע באיכות האינטרנט שאקבל? 3. אם יש משהו שלא חשבתי עליו, אשמח לשמוע. תודה.

5. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, יש לי מכשיר שמתחבר לאינטרנט קווית בלבד. אני מעוניין לחבר אותו בנקודה אחרת בבית מאשר הנקודה בה קיימת נקודת טלפון ובה טכנאי בזק התקין את המודם. מרחק אווירי הוא כ5 מטר אך אם רוצים להעביר את זה צמוד לקירות ומשקופים אני מניח שזה ידרוש יותר. איך כדאי לעשות זאת אידיאךלית? האם חיבור כבל טלפון ארוך לשקע, לאחריו הפילטר ואז המודם? אותו דבר רק שקודם הפילטר ואחר כך הכבל? האם עדיף להשאיר את המודם במקום ולחבר כבל ETHERNET ארוך בלבד למכשיר? תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שאלה: איך מעתיקים ספריות וקבצים על שרת או ברשת ושומרים על ההרשאות שלהם?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  7. שלום לכולם לגיסי יש כרטיס רשת usb מדגם D-LINK DWA 140 RANGEBOOSTER N USB ADAPTER והוא עובד עם windows 7 כשהוא מחובר הכל עובד תקין וגם מהירות האינטרנט היא כמו שצריך, אבל העתקת הקבצים מאוד איטית מדיסק קשיח נייד (חיבור USB ) - מעתיקים למשל 200 גיגה של קבצים ורואים שנשארו X שעות, וברגע שמוציאים את הכרטיס רשת, זמן ההעתקה המחושב יורד באופן דרמטי (וכמובן גם מהירות ההעתקה באמת משתפרת בפועל). מה יכול להיות הגורם לכך? האם מדובר בהגדרות כלשהן? תקלה? אשמח להכוונה בנושא... תודה מראש לכל העונים אופיר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by HeaT-SinK,

לפני כמה ימים כתבתי פה הודעה שהפורטים במחשב שלי לא טובים זתומרת שהאימיול לא עובד כמו שצריך בגלל שהפורטים לא נפתחים גם כשאני פותח את הפורטים בפיירוול וגם שאני מבטל את הפירוול של XP. ניסיתי הרבה שיטות כדי "להפעיל" את הפורטים אבל שום דבר לא עזר אז עשיתי למחשב פורמט להפתעתי אחרי שהתקנתי את התוכנות שנאי צריך כמו אייסיקיו מסנג'ר דריייברים וכל התוכנות החשובות ניסיתי את האימיול ואת בבדיקת פורטים שלו דרך האתר שלהם: http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?rm=porttest&tcpport=4662&udpport=4672〈=1033&l=1 ועדיין לא עובד..גם הפורטים של האזורוס לא עובדים (הבדיקה נכשלת) מה אני עוד יכול לעשות? יש 2 אפשרויות לפי דעתי או שיש איזושהי תוכנה שהורסת את הכל פה או שזה בעיה …

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by אסף ב,

שלום יש לי מודם מסוג Tearayon TJ 715x וראוטר מסוג Edimax br-6104K לאחרונה כל תוכנות השיתוף ובעצם כל הפורטים שאליהם אני מנסה להתחבר חסומים לי וזה לא קשור לראוטר, גם כשאני מתחבר ישירות למודם ומבטל את הפיירוול במחשב הפורטים נשארים סגורים מישהו יודע מה לעשות? תודה

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  10. ניסיתי כימעט הכל DMZ,לפתוח פורטים ספציפיים לצרכים שלי. אין פשוט כלום לא פותח אותם :screwy: עם איי פי קבוע,עם איי פי אוטומטי. העמוד ההתקנה הראשי של בזק ניקע לפעמים או שבכלל לא עובד או ניתקע בטעינה. את הראוטר קיבלתי היום, בהתחלה כשה הגדרתי בפעם הראשונה אז הפורטים כן נפתחו בדיוק ל 5 דקות לאחר מכן נסגרו שוב פעם. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by maverick,

"הפתעה לא נעימה ציפתה לקווין מיטניק, אחד ההאקרים המפורסמים בעולם, עם חזרתו לרשת האינטרנט." (ynet)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ohadkro,

מעוניין להפחית את הקרינה מכבל ישיר המתחבר ללפטופ מהנתב ע"י הרכבה של מתאם כזה: https://www.electrahealth.com/Ethernet-grounding-adapter-kit_p_129.html הפחתת הקרינה מודגמת כאן: https://www.youtube.com/watch?v=YUzHu9QUp1M עושה רושם שחוט ההארקה הוא חד גידי. איך נעשה החיבור לתקע 3 פינים ישראלי והאם הוא בטוח ? כמו כן אודה על המלצה לחנות/יות ציוד רשתות/אלקטרוניקה בפתח תקווה או סביבתה בהן ניתן לרכוש את מתאם ה RJ45 המסוכך ,חוט הארקה ותקע

13. יש ברשותי מודם של simens c2-010 ברצוני להפוך אותו לראוטר האם מישהו יכול להסביר לי כיצד אני יכול לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  14. Started by pergola,

הפייסבוק שלי קבוע עושה לי בעיות בצ'אט. חושב מלא, לא שולח. וממה שהבנתי זה לא קורה אצל כל אחד. יש איזה משהו שאפשר לעשות בנדון?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  15. באייסיקיו : אני יכול לשלוח קבצים אבל לא לקבל במירק: אני יכול לקבל קבצים אבל לא לשלוח יש תרופה למחלה ?

16. Started by Xilver,

אני מתחבר לאתרים, ולמרות שאני עושה "זכור אותי" זה מתנתק. איפה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by composite,

שלום לכולם... אז הבנתי שמה שמונע ממני לפתוח את הפורטים על המחשב שלי זה המודם, ולא הראוטר - שבו כבר פתחתי אותם. מסתבר שהמודם מתפקד גם הוא כראוטר, אך זה לא נחוץ - יש לי כבר אחד. באמת ניסיתי הכל, אבל אני לא מצליח לפתוח את הפורטים. הגעתי למסקנה שצריך לעשות עם המודם משהו. חקרתי וחקרתי, ולפי מה שהבנתי יש לי את האופציה להפוך את הראוטר ל- Pro, אבל זהו תהליך מסוכן. מצד שני, באחד הפורומים אמרו לי שאני יכול לקנפג אותו כ- Bridge ואז הכל יעבוד דרכו בחופשיות. איך אני עושה את זה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  18. Started by goopgoop,

שלום יש לי ראוטר שמחובר לבזק של SIEMENS SL-141 . יש לי ראוטר נוסף של DLINK 2650U אותו אני מנסה להפוך לAP של הסימנס. עבדתי לפי המדריך, אך עוצמת האות לא השתנתה. אפשרי בכלל לעשות דבר כזה ?

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  19. Started by Yuval35,

שלום לכולם, בהמשך לפוסט הנל (שאף אחד לא עונה לי שם משום מה), נתקלי בבעיות בהפיכת ה6740 למצב ברידג'.. קצת רקע, הדי לינק על גרסת 1.01.25, הדגם הוא H1 אני צריך להופך אותו לברידג', על מנת שאוכל להשתמש בראוטר שקניתי (הוא בקופסא, אין לו שימוש כרגע..). ניסיתי את כל המדריכים שקראתי, השיטה שהכי הבטיחה הייתה השיטה של: מחיקה של כל הרשומות בPPoE WAN ואחרי זה ליצור פרופיל של BRIDGE ב"OTHER WAN".. חלק מהמדריכים אמרו לכבת DHCP וכו', אבל כולם לא עבדו.. במדריך אחד היה כתוב לבדוק בSTATUS ולראות שהכל תקין ב"INTERNET INFO" , אבל אצלי משום מה הסעיף הזה בכלל לא מופיע.. לאחר כל מיני בדיקות הבנתי שהבעיה לא בראוטר, משום שניסיתי לחייג גם דרך החייגן במחשב - וזה לא עובד.. כמה דברים שאני חו…

• 7 תגובות
    • 6.3k צפיות
  20. Started by azrlec,

בעוד מספר ימים אני אמור לקבל HOTBOX במקום המודם THOMSON שיש לי עכשיו. מכיוון שאני רוצה להמשיך להשתמש בראוטר הנוכחי שלי הבנתי שאפשר להפוך את הHOTBOX לBridge (מודם אינטרנט בלבד) בעזרת התפריט של המכשיר או בשיחת טלפון להוט. השאלה שלי היא אם המצב הפיך ואני יוכל להחזיר את הHOTBOX לתפקד כראוטר בחזרה או שהמכשיר הלך ? זאת במקרה שהראוטר הנוכחי שלי לא יתפקד בצורה טובה עם חיבור 100MB שאת זה אני לא יודע עד שאנסה זאת... תודה

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. Started by seladr,

אני משתמש בראוטר של edimax, ויש 3 מחשבים שמחוברים לראוטר (אלחוטי) הבעיה היא שכל פעם שאני פותח מחשב כלשהו ראשון, והמחשבים האחרים סגורים, אז הוא אוטומטית מקבל את ה ip 192.168.2.100. עכשיו, האם אני יכול לקבוע שהאייפי של המחשב שלי יהיה זה עם 100? והמחשב השני עם 101 והשלישי עם 102? אני מניח שחשוב לציין שאני משתמש בראוטר 6114, ומודם אלקטל speedtouch. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Red Ninja,

שלום חברים, קניתי ביום שישי את המודם/ראוטר הזה, והוא דיי על הפנים - ניתוקי וויפיי תדירים וממשק שמזכיר ראוטרים משנות ה90. קניתי אותו רק כי זו הייתה האופציה היחידה לvdsl שקיימת ב"באג" ושאקספון תומכים בה באופן רשמי... לשאלתנו - יש אפשרות להפוך אותו לbridge ולהשתמש בו כמודם בלבד, ובראוטר שיש לי ממילא בתור ראוטר? חיפשתי קצת בהגדרות ולא מצאתי, כנ"ל אחרי חיפוש בגוגל. תודה!

• 2 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. Started by nondos,

שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע כיצד ניתן להציג את תעבורת המידע ברשת כ Mbit ולא כ Packets כיום כשאני לוחץ על האיכון הקטן של הרשת ליד השעון למטה אני רואה את תעבורת המידע כPackets תודה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  24. Started by Guarding angel,

היי אצל חבר יש נתב D-LINK 2760U-E1 הוא רוצה להרחיב את הרשת הביתית,קיים ברשותו נתב TL-541G עדכנתי לגרסה האחרונה ביותר,אינני יכול ליצור Bridge בגלל שה-2760 משתמש ב-WPA2 ומשומה ה-541G יכול ליצור Bridge עד WEP בלבד. האם יש דרך אחרת לעשות זאת?

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  25. Started by amirsc,

שלום, האם משהוא יודע איך להפוך את TP-LINK VR600 Ver2.0 למודם בלבד (על תשתית בזק) , וללא יכולות ראוטר כלל ? אני מתעתד לחבר אליו נתב אחר חזק (ללא מודם) שישמש כנתב מרכזי ברשת הביתית שלי אשמח לקבל סדרת צעדים שיש להגדיר. בנוסף משהוא מכיר היכן משנים את סיסמת המודם/ראוטר הבסיסית ? (לא הגדרות רשת ISP ולא הגדרות רשתות אלחוטיות) בתודה מראש אמיר

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.