רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
קצת רקע: מחשב חדש, XP PRO, NOD32, ADAWARE, FIREWALL XP, ראוטר אדימקס מחובר קווי, מעדכן בקביעות הבעיה: אני משתמש EMULE, לא כל כך לאחרונה נתקלתי בבעיות אי התחברות. כל מיני הודעות כי הפורטים שלי לא נגישים. אני משתמש בקיצור דרך של האימיול לבדיקת פתיחת הפורטים ושם כתוב לי על ההתחלה שפורט הTCP חסום. אני פתחתי את הפורטים חומת-אש ואישרתי את התוכנה, פתחתי בראוטר, יצרתי IP סטטי. העברתי הכל ואיתחלתי מחדש מה שלא תרצו. ייתכן ויש מצב ש"פעם ב..." הוא כן ייתחבר לי אבל אחרי כמה זמן זה חוזר שוב להיות חסום. האם יש תוכנה שתגלה לי מה חוסם אותי??? כי נראה לי שזה לא הNOD את המשגיח של ADAWARE נראה לי ניטרלתי ואני כבר ממש לא יודע. ממש מת להתחבר אבל לא מצליח. הבהרה אם לא היה מספיק מובן - התחברות ל…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום! יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת אלחוטית , עכשיו אמא שלי רוצה להעיף את המחשב שמחובר לראוטר ולמודם (זה שמתחבר לשקע של HOT) , מה אני יכול לעשות בשביל שיהיה אצלי אינטרנט? כשהזמנו טכנאי לפני כמה חודשים הוא הציע לחבר כבל אינטרנט( לא סגור על השם), שיתחבר לשקע ומשם למחשב שלי , יש עוד אופציות חוץ מהכבל? תודה מרש.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, מצאתי את התוכנה של TeamViewer , קלה לשימוש, הבעיה היא שקצב הרענון נמוך (תצוגה איטית) השליטה היא דרך האנטרנט . אני מחפש חלופות, מה שחשוב שהתצוגה תהיה כמה שיותר מהירה.
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מדובר על 2 מחשבים שכרגע רצים בפורמט הבא: מחשב אחד מתחבר לשני והשני מתחבר למודם נייח שמספק 2.5MBIT של 012 בעתיד יכול להיות שהרוחב יכפיל את עצמו או אולי יותר ויתווסף לפ-טופ המחשבים מריצים ווינדוס XP SP3 על איזה נתב אלחוטי אתם ממליצים שיספק את הדרישות וכמובן שכל העסק יצא זול על איזה מודמים אלחוטיים אתם ממליצים? באיזה תקלות/חסימות אני עלול להיתקל כשאני אעבור לרשת אלחוטית?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מבין גדול ברשתות ותקשורת ואני מקווה שכאן אולי יוכלו לעזור לי. לפני כחודש וחצי קראתי כאן אצלכם מאמר על הנת"ב הנ"ל. עכשיו, כפי שאמרתי, אני לא מומחה, אבל הבנתי שהוא אמור להיות חזק יותר מכל מה שבזק חילקו עד עכשיו, אז התחייבתי לשנתיים במהירות 8 מגה וקיבלתי את הנתב. התקשרתי לספק האינטרנט שלי, בזק בינלאומי וביקשתי כלקוח ותיק, שיעשו לי הנחה על 8 מגה. לאחר ששמע על מצוקתי הכלכלית, הבחור הציע לי לקחת את החבילה של NGN במהירות 10 מגה ואמר שזה יוצא זול יותר משמונה מגה. אבל מה, האזור בו אני נמצא לא תומך NGN (או לפחות לא תמך לפני כחודש וחצי) אבל הבחור הבטיח שזה לא משנה בכלל, מבחינתם, הם מספקים לי 10 מגה ובגלל שהתשתית מחוברת כשמונה, היא תגביל אותי ואני אגלוש במהירות ש…
-
- 15 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני עובר לבזק עם NGN במהירות 10MB ולבזק יש אפשרות לנתב 2650U. קראתי את הסיקור עליו והבנתי שהוא נתב נחמד בתור נתב בסיסי. רציתי לדעת מה מקבלים בנתבים ביתיים לא בסיסיים אם אשתמש בחיבור ללא נתב של בזק ואקנה נתב אחר בעצמי (לדוגמא, ראיתי ש WRT54GL מאוד נפוץ). אציין שדברים שדברים שחשובים לי שאני יודע מהם הם (והבנתי שיש ב 2650U): 1. אפשרות להדליק/לכבות WIRELESS בעזרת מפסק. (אני מבין שאפשר בעזרת המפסק בלבד) 2. חיבור מדפסת 3. חיבור דיסק חיצוני דרך הנתב 4. מספר חיבורים קוויים (4 זה מספק) חשוב לי שבנתב שאבחר יהיו דברים אלו אבל גם מעניין אותי לדעת אילו עוד יכולות קיימות בנתבים אחרים שאין ב 2650U.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אהלן חברים! אני אפרט פה, איך בנויה הרשת ואיפה בדיוק הבעיות ואשמח לתשובות. הרשת היא של LINKSYS WRT54G. הכרטיס רשת בחדר שלי EDIMAX 7317UG מחובר בכבל 5מ' שיש בקצה שלו מגבר, ועוד כבל של מטר. הרשת מוגנת בWPA. הבעיה היא: אצלי בחדר יש הרבה מאוד ניתוקים ברשת. היא מוגדרת שיתחבר אוטומאטי, הרשת בקליטה של 4 פסים מתוך 5, והיא פתאום מתנתקת, ואני עושה רענן לרשתות הקליטה עדיין טובה מאוד. לפעמים זה חוזר לבד, ולפעמים אני צריך לנתק ולחבר את הכרטיס רשת. מה זה יכול ליהיות? ושמתי לב שלפעמים הרשת עושה DISCONNECT לעצמה, זאת אומרת שבחלון איפה שמתנתקים ומחברים. ואז צריך לעשות לCONNECT למרות שאני לא ניתקתי. עוד שאלה: שווה לעדכן אותו? הוא גירסא 5 באתר שלהם זה עידכון לגירסא 1.02.6, במה זה משנה? והאם …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס רשת הוא של 3COM דגם : 3C905-TX. במידה ולא קיים מה עושים? רק לקנות כרטיס רשת חדש? תודה שבת שלום
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מישתמש בוינדוס 7 עכשיו אני מתחבר לאינטרנט דרך השכנים כשאני מיתחבר יש לי 4 פסים של קליטה בזמן הגלישה באינטרנט הפסים יוריד בהדרגה לאחד ואז שוב עולים בלי שאני זז מהמקום עם זה דרייור בבקשה תשאירו לינק למה לא מצאתי באתר את הדרייבר שאני צריך תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית עם מחשב נייח ושני מחשבים ניידים. במחשב הנייד (MINI) הרשת האלחוטית אומנם עובדת אבל משום מה לא כל האתרים נפתחים כמו לדוגמא walla או facebook. על המחשב הזה מותקן win xp home. בניגוד למחשב הזה שני המחשבים האחרים עובדים כמו שצריך. מישהו יודע אולי מה הבעייה? זה בעייה במחשב? הבעייה היא גם כשאני ממש צמוד לראוטר. -תודה מראש!-
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אז ככה הרשת היא בין 4 מחשבים היום 3 נייחים ואחד נייד כולם מחוברים לראוטר של לינקסיס WRT54GL עכשיו עשיתי כמה ניסויים כדי לשתף קבצים בין המחשב שלי לנייד שמיקמתי אותו לידי ויש לי כמה שאלות: כשאני מנסה להתחבר בהתחברות עם סיסמה ואין למחשב סיסמה מה אני צריך לכתוב בשורה של הסיסמה? ואם כדאי לשים סיסמה למחשבים?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי נתב Edimax BR-6204WG ושמתי לב שנורית ה WLAN (Wireless LAN) מהבהבת כל הזמן (לא בקצב קבוע) - מה שאומר למיטב ידיעתי שהקישור כרגע בפעילות. אבל הגדרתי את החיבור האלחוטי להיות ב-disabled וגם בSent/Received Packets תחת Wireless LAN רשום תמיד 0. היתה לי גרסת firmware 1.57 והיום עידכנתי לגרסה 1.61 האחרונה. מה קורה פה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נוסף עוד מחשב לבית ואני צריך לחבר אותו לאינטרנט. המחשב הראשון יעמוד ליד ההמודם\ראוטר לכן לא חייב שיהיה חיבור אלחוטי אבל אם תהיה אפשרות אז רצוי מאוד. המחשב השני עומד בקיבינימט בסלון (מרחק של 10-15 מטר מהמחשב הראשון) ואותו צריך לחבר, השאלה איך עושים את זה.. אני יודע שיש לבזק ראוטר שהם מוכנים לתת לי אותו בתמורה למודם שיש לי עכשיו + תוספת של 125 שקלים. מה אני צריך עוד לקנות? כרטיס רשת אלחוטי? או שיש איזה מחבר USB בערכה של הראוטר שאני מחבר למחשב בסלון שיקלוט את האות? יש כאן למישהו נסיון בדברים האלה? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם האינטרנט, רציתי להתייעץ אתכם. אני מחובר עם HOT, יש לי גם תשתית אינטרנט דרכם וגם טלפון. לפני כחודש וחצי הוספתי ראוטר כדי לחבר שני מחשבים ברשת. הראוטר הוא Edimax BR-6204WLg ( תקן G ). בנוסף החליפו לי את המודם לאחד שמתאים יותר לעבודה עם ראוטר ( שמו לי מודם של מוטורולה מדגם SB4101. פחות או יותר באותה תקופה, החלה לי תופעה מוזרה, שמספר פעמים ביום, מתנתק לי האינטרנט וגם הטלפון ( אין קו ), למספר דקות ( נע בין 5 דקות לחצי שעה ), ואז זה חוזר מעצמו. עקב עירוב הטלפון, חשדתי ב - HOT, טכנאים בכירים באו והלכו, החליפו פה החליפו שם, ועדיין מטפלים בזה, בטענה שייתכן שיש בעיה כלשהי בתשתית ( שהיתה בסדר עד היום ). השאלה שלי אליכם, היא האם נתקלתם בתופעה כזו, והאם ייתכן שר…
-
- 6 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יש לי חיבור קווי (בכבלים) במחשב ובחדר של ההורים יש ראוטר (לנייד).. השאלה היא האם אפשר לנצל להם את החיבור כי הם לא משתמשים כבדים ורוב היום אין שימוש בחיבור הזה... האם יש איזושהיא תוכנה שמגדירה ומקצה רוחב פס ליישומים? הייתי רוצה למשל לגלוש באינטרנט בצורה חופשייה דרך הWIRELESS ובינתיים הTORRENT יוריד ויינצל את כל המהירות העלאה\הורדה... יש אפשרות כזאת?
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי WI FI של חברת TP-LINK עם האנטנה קטנה כזאת, הוא קולט כמה אנשים התחברתי לאחד מהם הכל טוב ויפה, אבל מתי שאני מוריד משהו אז ההורדה מורידה לי על 200K ואחרי 10 שניות יורד לי למהירות 35K וככה זה כמעט כל 20 שניות (עולה ויורד) לכן אני מחפש תוכנה שתוריד לי במהירות יציבה, אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה,
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ברור לי שאופציית האבטחה אינה קיימת במערכת קבצים FAT32 אבל האם ישנן בעיות מעבר לכך? הכוונה לבעיות של אימות מול השרת ,בעיות בשיתופים ברשת וכו'?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום, לי יש ראוטר של נטגיר (Netgear) ועכשיו יש לי בעיה שהתחילה לפני כשבועיים, אני לא יכול לשחק עם בראוטר, זאת אומרת שיש אינטרנט והכל אבל לשחק בכל משחקים איאפשר, כאילו שאני רק שולח פקי'צים ולא יכול לקבל (זה לא נראה לי כמו בעיה של פורטים, כי עד לפני שכבועיים זה עבד מעולה), עכשיו אני יודע שזה בראוטר הזה כי יש לי עוד מודם של WOW של בזק וכשאני מחובר איתו אפשר לשחק בלי שום בעיה והכל עובד טוב, הבעיה שכשאני מחובר למודם לאף מחשב אחר בבית חוץ מלי, אין אינטרנט, ניסיתי לרסט את הראוטר, נסיתי לשחזר גיבוי שפעם עשיתי לראוטר, ושום דבר לא סידר את הבעיה הזאת במשחק. אם למישה יש רעיון וחכול לזוא אני יודה לו מאוד. תודה רבה, חיים.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קניתי למחשב הנייח כרטיס אלחוטי תקן N של TENDNET TEW-643PI הוא לא קולט את הראוטר אלא אם כן הם קרובים בצורה די מצחיקה יש ליד המחשב הנייח מחשב נייד עם תקן G שקולט את הראוטר בלי שום בעיה. מדי פעם קורה שהמחשב הנייח קולט את הראוטר מהמרחק שאני רוצה (בערך 15 מטר עם שני קירות) ואחרי מספר שניות הוא שוב מאבד אותו. אני שוב אומר - הם מצליחים להתחבר אבל רק כשהם קרובים[br]פורסם בתאריך: 12.08.2009 בשעה 20:04:16 יכוליות שיש בעיה בכרטיס? תקן N אמור לקלוט מכזה מרחק על בטוח. התקן G של המחשב נייד קולט אפילו.נראה לי שהכרטיס דפוק כי המחשב הנייד קולט גם של השכנים וגם את זה הנייח לא קולט. מה אומרים?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא פה מידע על איך לעשות את זה אז אני שואל- אם אני רוצה להפיץ את הרשת מהראוטר קווית לכל הבית, הבנתי מפה שאני יכול להעביר את כבל הרשת דרך הקיר. איך אני צריך לעשות את זה? פשוט לפתוח קירות כדי להעביר את הכבל לא נראה לי הגיוני (לפתוח שניים שלושה חורים נקודתיים זה הגיוני), אם כך כיצד אני מעביר את כבל הרשת?
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
על מנת להיות מנהל רשת היום, מה רצוי ללמוד.. Windows Server 2008, Enterprise Administrator או Pro: Windows Server 2008, Server Administrator וכמה נחוץ לעשות היום את הMCSA \ MCSE לגרסת ה 2003? העניין הוא שנכון לעכשיו אני יודע שהשוק (רובו לפחות) עובד עם ה-2003 אבל בקרוב אני מניח שזה ישתנה, אני פשוט לא בטוח אם כדאי ללמוד את הMCSA וה Server Administrator (שזה הרי באותו קורס בג'ון ברייס) ואז אני לא מגיע לרמת הMCSE (או בתרגום לגרסה החדשה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד נייד ויסטה והשני נייח XP. שניהם מחוברים אלחוטית לראוטר. אני רוצה לשתף קבצים ומדפסות (המדפסת מחוברת לנייח XP) במפת הרשת בויסטה מופיע המחשב הנייח אבל אין אליו גישה. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
היי, ברצוני לשתף 2 תיקיות על אותו מחשב, איך אני עושה את זה? אני משתמש בדיסק קשיח חיצוני ,כאשר אני מוריד קובץ כלשהו או מעביר קובץ לתיקייה אחת במחשב אני רוצה שהוא יראה או יורד גם בתיקייה השנייה ( לצורך העיניין זה הדיסק הקשיח החיצוני). איך עושים דבר כזה??? בבקשה משהו מפורט וברור. תודה רבה. נ.ב כל זה כי הלך לי הדיסק הקשיח לפני כמה ימים. יהיה יותר כל במקום להעביר קבצים לקשיח נשתף אותו .
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
האם צריך איזה משהו מיוחד או שזה כמו שה2 וחצי שיש לי עכשיו ..? מה לגבי תשתית ? צריך איזה משהו מיוחד ?
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום יש לי סלט אחד גדול בכל הנושא של טכנולוגית ISDN,ADSL, DSL ושלל הטכנולוגיות הנוספות. לא הבנתי בדיוק מה זה DSL ומה זה ADSL, ואיזה טכנולוגיה פועלת בארץ? אשמח להגדרות ולהסבר מעמיק תודה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-