עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ip2pi,

היי, יש לי את הראוטר של בזק rta 1025 ובגלל מעבר לתשתית של הכבלים אני צריך לקנות ראוטר חדש חשבתי על ראוטר פשוט Level One WBR3406TX (אלא אם יש לכם משהו מומלצ אחר עד 180 ש"ח) ואת ה 1025 להפוך ל AP . אפשרי או שיכולה להיות לי בעיה עם זה ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by kalda01,

אצל אמא שלי בזק התקינו מודם או נתב של אלקטל שיש לו רק חיבור רשת בודד חיבור לקו הטלפון אבל אין צורך בחייגן והמחשב מקבל כתובת IP שהיא 10.0.0.1 מישהו יכול להגיד לי מהו הדגם ?

3. Started by eitrnel,

שלום, יש לי את התרשים הבא: השאלה היא, האם המהירות תהיה 1000 או 100? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by Infection,

שלום התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס 7 והתקשרתי לחברה(013 ברק נטויז'ן) והנציג אמר שהוא לא יכול לעזור לי כי הוא לא יודע איך ואסור לו אם מישהו פה מבין בזה אשמח אם תעזרו לי זה הפורום המתאים נכון?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם יש לי באוטו מחשב רכב, יש לי קליטה של WIFI יחסית סבירה ואני מעוניין לשפר אותה. ראיתי הרבה מדריכים לאנטנות שמכוונות לכיוון מסוים, אבל במקרה שלי אין כיוון ספציפי. חשבתי על פתרון של הרצת כבל נחושת הלוך ושוב לאורך הגג של האוטו. מה אתם אומרים? יש רעיון יותר טוב? האם הגג פוגע לי בקליטה (לא שיש לי הרבה ברירות :'( ) , הרבה גונבים אנטנות כאלו. האם יהיה בעיה בגלל שהגג מוליך בתוכו את המינוס של האוטו ? אם אלך על הרעיון, יש איזה כבל מומלץ? חשבתי על כבל חשמל נחושת רגיל (לא שערות כאלו) אלא כבל אחד עבה ויחסית קשה לכיפוף האם הוא יהיה לי טוב? יש כאלו עם בידוד ויש כאלו בלי, האם הבידוד פוגע בקליטה? (הרי לרוב האנטנות הנמכרות בחנויות יש בידוד של פלסטיק... ) בתודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. יש מצב שיתעורר פה צורך לשדרג למהירות גבוהה יותר (סביר ש5 מגה), אני רוצה לדעת מה העלויות שאפשר להשיג (כמובן אחרי התמקחויות וסחיטה) לחבילות שונות. אז מה החבילה שלכם, אצל מי, וכמה אתם משלמים עליה (בבקשה תרשמו בנפרד תשתית וספק) תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by qwerty1987,

בגלל הסמארט בוקס המטופש שלהם, ויתרתי על ה-3 חודשים חינם (טלפון + אינטרנט). הטכנאי שבא אמר שכמעט ולא יהיו לי שום הרשאות לראוטר ואם ארצה לשנות משהו, אוכל להתקשר לתמיכה שלהם והם יוכלו להתחבר מרחוק ולשנות את ההגדרות. לא אהבתי את הרעיון שיהיה מחובר ראוטר עם גישה לרשת הפנימית, ללא שיש לי הרשאות, ועם אפשרות שמישהו יתחבר אליו מרחוק, וביקשתי מהטכנאי שישאיר את הראוטר שלי ויגדיר את הראוטר שלהם כ-BRIDGE. הטכנאי אמר שהוא לא מוכן לעשות זאת (למה? ככה) אלא לחבר את אותו ראוטר כחלק מהרשת הפנימית. למה אורנג' כה להוטים לדחוף ציוד שלהם לאנשים שלא מעוניינים בו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by hmickey,

איני מצליח להיפטר מהם למרות כל החסימות שניסיתי באמצעות הדפדפן ואפילו הכנסת ה-URL שלהם לרשימת ה"אסורים". אני מתכוון לכמה "כאלה", שלאחר שאני סוגר הדפדפן, הם נשארים במסך עם הצעות כגון: קמיעות ומזלות, אסטרולוגיה, דיאטה ואפילו הציעו פעם לאשתי להגדיל לה את הזין (באנגלית כמובן). איך מצליחים לגרום לכך שהם יפסיקו להטריד. אם הייתי יודע היכן המשרד שלהם, הייתי מבקר אותם עם הכלב שלי שמחרבן היכן שפוקדים עליו לעשות כך.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by vic1234,

הבאתי היום את ה DWA-140 חיברתי למחשב אבל משום מה זה מראה שהראוטר תומך רק בתקן G למרות שבהגדרות הראוטר מסומן גם G וגם N מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  10. הכיצד? מה ההיטרונות ומה החסרנות נגד הכבל רשת הרגיל? או שלא שווה להיתעסק בזה בכלל?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by elad199323,

בוקר טוב לכולם ! אני רוצה לעבור לתשתית של בזק באינטרנט ואיתה מגיע ראוטר DLINK 2650U אני מעוניין לחבר אליו כונן חיצוני שישמש לי ככונן רשת שאלתי היא - האם יש השפעה לקצב השידור של הראוטר (54 MB ) על העלאת והרודת קבצים מהכונן או שכוננן מהיר יותר יפתור ארת זה ? והאם בכלל שווה להתעסק עם הראוטר הזה או לא לעשות את העסקה ולקנות ראוטר חדש וחזק יותר מחנות ? תודה ויום טוב מוני

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  12. הלכתי לטכנאי עשה לי פורמט אני כנינס למחשב האירנט עובד עשיתי ריסטרט למחשב ואז לא יודע האירנט לא עובד לי רושם יל לא ניתן להציג דף זה אבל אם אני עושה 30 פעם רענן אז אני יראה תאתר אירנט אבל עם אני עישה שוב רענן שוב פעם יהיה רשום לא ניתן להציג דף זה ואח שלי שגולש על הראוטר שלי או בונטרילו שזה על האירנט עובד לי מה אני עשוה התקשרתי לחברת אירנט דיברתי איתם שעתים וולא הסתדר הם אמרו זה משהו במחשב בבקשה עתזרו לי אין יל חדוש מחשבב כבר ועכשיו אני על מחשב אחר לא שליי

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. שלום רב, אני מעוניין לשדרג את הנתב הנוכחי שלי (LW050V2 של Sweex) לנתב תקן N "שובר קירות" לשידור בשטח רחב על שני מפלסים. מספר המחשבים המחוברים יעמוד על בין 3-4 מחשבים בפועל, כשמדי פעם מן הסתם יצטרף מחשב נוסף נייד לרשת. אני רוצה להיות מסוגל להעביר קבצים כבדים באופן מהיר ויעיל על הנתב, כולל צפייה בתכני ווידאו רגילים (ואולי שליפת קבצי HD?!) דרכו. המומלצים ביותר שהכרתי עד כה הם אלו: [glow=red,2,300]נתב D-Link DIR615[/glow] http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=717544 [glow=red,2,300]נתב Edimax BR6504N[/glow] http://zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=694190 [glow=red,2,300]נתב Edimax BR-6524N[/glow] http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=719438 מן הסתם יהיה צורך ג…

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. הדף עם הגדרות האבטחה של הרשת האלחוטית בראוטר ממש לא מובן! מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני שם סיסמא לרשת האלחוטית...

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. שלום לכולם! ברשותי מודם ראוטר Siemens sl2-141 אשר מחובר לאינטרנט ולמחשב. ברצוני לחבר למחשב נוסף בביתי אשר הינו רחוק מהראוטר הקיים ראוטר נוסף linksys wrt54g, כדי להגביר את הטווח. חפשתי בפורום ובגוגל איך עושים זאת, אך כל ניסיונתיי כשלו. לפי מה שהבנתי 2 הראוטרים תומכים באופציה הזאת (wds) אבל למרות זאת איני מצליח לחבר ביניהם. איך עושים את זה? תודה מראש גיא.

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. Started by dr_drek,

שלום, ברשותי 3 מחשבים - 2 לאפטופים אוחד נייח. אחד הלאפטופים עובד על מערכת ויסטה והשנים האחרים על XP. יש לי בבית רשת אלחוטית, כאשר המחשב הנייח מתחבר ברך כבל רשת קוי. עד לפני שבוע הרשת עבדה כמו שצריך, יכלתי לשתף קבצים ומדפסת כמו שצריך, אבל לפני כשבוע משהו השתמש. מאז אני לא יכול לשתף כמו שצריך קבצים ומדפסת. ניסיתי להגדיר את הרשת מחדש, אבל כאשר אני מנסה להיכנס מהמחשב עם הויסטה לאחד המחשבים, אז זה מראה לי את השגיאה network path not found - 0x80070035 מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? חיפשתי בגוגל פתרונות, אבל לא הצלחתי לפתור את הבעיה. יש לציין שהנתב עובד כמו שצריך, כיון שהוא מחובר ישירות לאינטרנט, ויש אינטרנט בכל המחשבים. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by sashakrik,

שלום, ממש בקרוב אני רוכש מחשב נייד ואני רוצה להצטייד בראוטר אלחוטי. השימוש יעשה בדירת 3 חדרים לא גדולה ובלי ממ"ד אין צורך ב- draft n מאוד חשוב שיהיה ראוטר שידוע באמינות התקשורת, שלא יסבול מניתוקים. תודה.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by ZiX,

יש לי רשת של EDIMAX 6574N וכשאני משתף קבצים / מדפסות.. כל פעם שאני מנסה לקבל גישה לקבצים / מדפסות המשותפות זה מבקש סיסמא.. איך אני מבטל את זה? מה גם שאצל אח שלי אין סיסמא על המחשב ככה שאין לי גישה כלל לדברים שלו.. תודה רבה.. גם אני וגם אחי משתמשים בויסטה אלימייט (אני 64 ביט הוא 32..) אנחנו מחוברים ברשת קווית , בנוסף יש עוד מחשב שמחובר אלחוטית עם ווינדוס XP 32 בית.. שוב תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by gogi,

יש לי ראוטר TPLINK WR641G שמחובר באמצעות מודם של בזק DSL600E מאז שחיברתי את הראוטר כל כמה זמן האינטנרט קופא, המחשב מראה לי שהוא מחובר לרשת אך האינטנרט לא עובד, כדי לפתור את הבעיה אני מכבה את המחשב ומוציא את הראוטר והמודם מהחשמל לכדקה כדי שיתאפס דיברתי עם בזק והם אמרו שאין בעיה ברשת וכנראה הבעיה בראוטר

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  20. אני גר במרכז ת"א dand4@walla.co.il

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  21. Started by chenrp,

שלום לכולם. לכל מי שחשש לרכוש את הנתב של TP-LINK הזה: http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=418196 עכשיו את אותו הנתב אך עם קושחה החדש יש לו QOS. אומנם יש ראוטרים טובים ממנו בשוק, אך רציתי לעדכן אתכם כי עכשיו הוא תומך ב QOS. תודה. עריכה: העדכון יהיה רק ברוטרים בעלי חומרה V7.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. האם אפשרי או חוקי לחבר שני מודמים עם משתמשים נפרדים לאותה תשתית? תודה מראש חבר'ה!

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. יש לי מודם טריון של HOT, וקניתי לא מזמן מחשב חדש. את המחשב החדש חיברתי דרך הUSB כאשר הישן מחובר דרך הרשת, יש לי HDCP אז הסידור הזה צריך לעבוד כמו שצריך (הוא עבד מצוין בימים שהיה לי מודם של מוטורולה) אבל המחשב החדש לא מצליח להתחבר לפעמים. כשאני מנסה לעשות Enable למודם הוא כותב לי Connection Failed! ניסיתי לכבות את הFW של הווינדאוס וזה לא עזר. אני חושד שזאת בעיה של המודם, שהוא פשוט עושה בעיות עם חיבור של שני מחשבים, אז אני אשמח להצעה איך לפתור את זה ו/או הצעה לראוטר בסביבות ה250+- עדיף פחות, לחיבור שני מחשבים נייחים ועוד 2 ניידים. חשבתי על Edimax BR6204WG תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by X-ShaY,

שמעו יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת רגיל וכרטיס רשת אלחוטי אני רוצה לחבר לכרטיס רשת הרגיל מודם, ובעזרת הכרטיס רשת האלחוטי לשתף את האינטרנט למחשב אחר זה אפשרי? אם כן איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by BlackSheep,

בשלושה חודשים האחרונים האינטרנט שלי התחיל להתנתק על בסיס קבוע. היו אצלנו מיליון טכנאים, עשו לי נקודה עם פילטר מהחדר לטלפון שבסלון, החליפו איזה משהו בקופסא של בזק במרתף, איפסתי את הראוטר עם התמיכה הטכנית, בדקתי פילטרים ומה לא. האינטרנט עדיין ממשיך להתנתק ואני על סף התחרפנות. נורת הPPP פשוט נכבית ואז הראוטר מתחבר מחדש או שאני מתחבר דרך הממשק. הבנתי שלראוטר הזה יש עידכון קושחה שמסופק ע"י בזק שאמור לטפל בבעיה הזו. ניסיתי להוריד את העידכון מהאתר של Dynalink אבל העידכון לא הצליח. אח"כ גיליתי שעדיף לקבל את העידכון ישירות מבזק, אחרת אני עלול להשבית לעצמי את הראוטר כיוון שבזק מגדירה את הראוטרים האלה בצורה שונה. תהיתי אם יש כאן מישהו עם אותו ראוטר שקיבל את העידכון מבזק במייל? ניסית…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים