רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
ברשותי ראוטר לינקסיס WRT54G גרסא שלוש (מאמריקה אם זה משנה אמריקאי או אירופאי) ויש לי בעיה ב ADSL עם 012 שכל כמה שעות המהירות פתאום נופלת ואני לא יכול לגלוש אבל אחרי איזה חצי דקה הכל חוזר להיות בסדר והקטע הוא שאני רואה שזה מחליף לי IP כל הזמן למשהו חדש. למה זה קורה? הראוטר בסדר גמור ראוטר מעולה אני משתמש בו כבר יותר משנתיים עוד מאמריקה ושם הוא היה מחובר בלי הפסקה אפילו פעם אחת. ככה שזה אולי משהו בהגדרות בארץ שעשיתי שהם לא נכונות אני משתמש כמובן בהגדרות בPPPOE מכניס שם משתמש וסיסמא וב MTU זה על capture (share.mtumanul) וגודל 1454 אני לא משתמש ב DHCP יש כתובת אישית לכל מחשב והרשת הביתית עדיין עובדת כשקורא האיפוס מהירות והחלפת הכתובת IP למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר לת…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה: 1) שלושה סוויצים של 24 פורטים על 1G ושלכל סוויץ יהיה power over ethernet 2) נתב ללא WIF עמיד לפחות ל100 משתמשים עומק: 20 מקסימום, רצוי גובה 1 U (ידוע לי שהגודל של הארון לא הכי טוב, אם ואין משהו טוב להציע, אז אולי להחליף ארון) אין הגבלת תקציב תודה לעוזרים ואיפה ניתן לקנות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עברתי לברק היום אחה"צ. ב012 הורדתי ב 40k לפחות, עכשיו בקושי 10k מותר או אפשר בכלל לעשות דבר כזה ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגלל הסמארט בוקס המטופש שלהם, ויתרתי על ה-3 חודשים חינם (טלפון + אינטרנט). הטכנאי שבא אמר שכמעט ולא יהיו לי שום הרשאות לראוטר ואם ארצה לשנות משהו, אוכל להתקשר לתמיכה שלהם והם יוכלו להתחבר מרחוק ולשנות את ההגדרות. לא אהבתי את הרעיון שיהיה מחובר ראוטר עם גישה לרשת הפנימית, ללא שיש לי הרשאות, ועם אפשרות שמישהו יתחבר אליו מרחוק, וביקשתי מהטכנאי שישאיר את הראוטר שלי ויגדיר את הראוטר שלהם כ-BRIDGE. הטכנאי אמר שהוא לא מוכן לעשות זאת (למה? ככה) אלא לחבר את אותו ראוטר כחלק מהרשת הפנימית. למה אורנג' כה להוטים לדחוף ציוד שלהם לאנשים שלא מעוניינים בו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חנוכה שמח [למרוץ שכבר ניגמר ] שלום, יש לי אינטרנט אלחוטי בבית,המחשב שלי מחובר דרך כרטיס אלחוטי [LEVEL1] ופיתאום היום [אחרי הפעלה מחדש ביגלל עידכון של ווינדוס] אני מקבל בהתחלה-"drive A error"[ואיו לי דריב A] ואז שניכנס לווינדוס-"התקן את'רנט זוהה [ומחכה להתקנה] לא היתקנתי כלום ולא שניתי כלום.. מה לעשות? אני יודע שזה מוזר..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי במזל טוב ראוטר חדש ונוצץ של Linksys שמאפשר גם גישה אלחוטית. החיבור אל הראוטר הוא מצויין, והחיבור לאינטרנט מתבצע דרך מודם אלקטל (לא משודרג). אני מצליח להתחבר לאינטרנט, אבל אחרי דקה שתיים של עבודה על האינטרנט הוא מתנתק לחלוטין (בלי הודעה) ואין גישה פנימה או החוצה. מבחינת הראוטר הוא נראה מחובר לאינטרנט, אבל עד שלא עושים Disconnect ואז Connect, האינטרנט לא פועל. החיבור לראוטר עצמו מהמחשבים שברשת נשאר קיים. מה הבעייה? אולי תוכלו להגיד לי איך בדיוק לקנפג את הראוטר להתחברות לאינטרנט? אולי פיספסתי משהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 10 מגה בבית, מוריד ומעלה על המקסימום. הבעיה היא שיש פינגים גבוהים, אם אני למשל עושה בדיקת מהירות מול שרתי בזק בינלאומי (אני לקוח שלהם), אני מקבל פינג של 100+ קבוע, ובמשחקי רשת מול שרתים בחו"ל הפינגים נעים באזור 180-250+ אני ציינתי בכוונה וינדוס 8 בכותרת כי עשיתי נסיון עם LIVE CD של לינוקס ושם הפינג היה בסדר (30) כל הזמן, כך שכנראה הבעיה היא בוינדוס. יש מה לעשות בנידון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן, עוד פעם בעיה באוטר הזה כשאני מוריד קבצים- בדר"כ משרתים בחו"ל (הורדה ישירה) הם יורדים לי במהירות קבועה של בין 1 ק"ב ל-10 ק"ב לשניה. לדוגמא רציתי להוריד את open suse מהאתר הרשמי שלהם (FTP) יורד במהירות הנ"ל. ניסיתי לעשות ריסטרט לראוטר (עם הכפתור שנמצא על הראוטר) והגדרתי את כל ההגדרות מחדש, ולאחר מכן הכל פעל כמו שצריך. לאחר יום- אותה הבעיה. ככה גם בשיתוף קבצים- ניסיתי להוריד את open suse מתחיל במהירות 30 ק"ב ולאט לאט יורד למהירות של בין 0 ל- 1 ק"ב לשניה. (כל ההגדרות מוגדרות כמו שצריך בUTORRENT). וגם לוקח הרבה זמן להתחבר לרשת הPSN- פעם הוא היה עושה זאת תוך שניה, עכשיו לוקח חצי דקה. וכן- עדיין אי אפשר לעשות תיקון התקשרות, ישר אחרי שפירמטתי מחדש ניסיתי שוב, הצליח. ני…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה חברים? ברשותי הראוטר wrt54gl של חברת linksys גרסא 1.1 עם קשוחה דכנית אבל מקורית. גם אני כמו רבים סובל מבעיית ה P2P, כלומר כאשר יש עומס ואני מוריד דברים בקליינט של P2P לפתע אי אפשר לגלוש לאתרים והראוטר מחזיר פינג צולע וכל זה נפתר רק כאשר מאתחלים את הנתב. לאחר חקירה קצרה באינטרנט גיליתי שהבעיה ככה הנראה היא בטבלאת הניתוב (NAT), הבנתי שיש קשוחות טובות יותר ממה שיש לי בהן האופציה הזאת מוגדרת טוב יותר ואף אפשר לשנות אותה, נתקלתי ב 2 האחת TOMATO והשניה DD-WRT, רציתי לשאול האם שתיהן מתיימרות לטפל בבעיה? נתקלתי באנשים שטוענים שעם tomato הם לא עשו כלום והכל פעל בלי צורך להגדיר כלום, אבל באינטרנט מצאתי יותר חומר על DD-WRT אפילו מאמרים ספציפיים על איך להגדיר אותו http://tech…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם זכרוני אינו מטעה אותי, לפני כשנתיים רכשתי מאורנג' (הייתי מחובר בזמנו לאורנג') AP של חברת EDIMAX. דגם: EW-7416APn. קניתי אותו, השתמשתי בו כחודשיים ואז עקב סידור הבית שמתי אותו במחסן. לפני כחצי שנה לערך יס התחילו לשווק את היס סטרימר ונזכרתי שיש לי AP שיכל לנתב את האינטרנט ישירות אל הממיר. חיברתי אותו והגדרתי אותו בהצלחה. ולאחר יומיים של חיבור תקין פתאום התוכנה שבקה חיים ולא היה ניתן להגיע להגדרות הנתב ולעשות איתו משהו אם בכלל. דיברתי עם אורנג' והם טענו שהמכשיר קפא. מאז עוד פעם אחסנתי אותו והיום עקב סידור המחסן נזכרתי שהוא קיים . יש אפשרות כלשהי לשיכולה להחזיר את הAP למצבו הרגיל? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני הבעלים הלא גאה של ADSL במהירות הורדה של 60 קילובייט לשניה. ראיתי באתר של מתב אינטרנט בכבלים חבילה של 750kbps , האם מהירות ההורדה היא 750 קילובייט לשניה? שהתקשרתי לשאול לא הצלחתי לקבל תשובה, אולי תוכלו לענות לי בבקשה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר משתגע >>> לא מצליח להתקין את ההתקן האלחוטי שלי ( USB) לנייד שלי שהוא קומפאק N1020 צרפתי תמונה לזיהוי ( חיפשתי גם באתר של בזק ולא מצאתי) מי עוזר לי בבקשה ? תודה מראש!!! להלן צילום מקדימה ומאחורה של ההתקן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגדרתי אצליי ואל אחותי רשת אצל שניניו יש windows xp pro הip שלי 192.168.0.1 ושלה 192.168.0.2 קבוצת עבודה FAMILY עכשיו אני רואה אותה ברשת ומצליח להיכנס אליה לקבצים שב shering ושהיא מנסה להיכנס לקבצים אצליי היא מקבלת את ההודעה הזאת אין לי firewell על המחשב מה אני צריך להגדיר כדי שהיא גם תוכל להיכנס אליי? תודה מראש לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים על win98 ואחד על XP מחוברים ברשת, עכשיו תמיד יש בעיות מסוימות ברשת כל עוד המחשב עם הXP לא דלוק (כיאילו הוא מנהל את הכל או משהו) למשל: שני המחשבים של ה98 לא מזהים אחד את השני עד שהXP עולה. וגם במשחקים כמו RA2 לא ניתן לארח עם אחד המחשבים של ה98, רק עם הXP. משום שהXP לא יזהה משחק שרץ על 98, אבל ה98 יזהה משחק שרץ על XP. למישהו יש מושג למה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון למכשיר נייד קטן שמציג את הרשתות האלחוטיות הזמינות באזור. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד נתב ממשפחת ה-OnHub של גוגל מגיע לשוק, הפעם של חברת ASUS. למרות השיוך המשפחתי, הנתב של ASUS אינו זהה לזה של TP-LINK (שהוכרז באוגוסט השנה) במיוחד בתחום האלחוטי. כל הפרטים, כולל זמינות ומחיר נמצאים ב-LINK המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5993
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. יש ברשותי נתב מסוג Edimax BR6504N שהייתי מאוד רוצה להפוך אותו לנקודת גישה. מזה זמן רב שלא עבדתי איתו והחלטתי לנסות אותו כרגע. הבעיה היא שגם אם אני מחבר את המודם אליו ואת המחשב ישירות בכבל - אין גישה לאינטרנט. לכן אני מנסה לגשת לאתר ההגדרות שלו ( 192.168.2.1 ) אבל הוא לא מצליח להכניס אותי. ניסיתי כבר לבצע ריסט מהכפתור האחורי ואפילו את הפתרון הבא - http://www.edimax.us/html/Faq/FAQ_router.htm#1 אבל עדיין אין לי גישה. קיים פתרון נוסף שאתם מכירים או שהראוטר שבק חיים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בהתחברות לרשת הביתית ברגע שמחוברים אליה גם שאר בני הבית. החיבור הופך חלש ונקטע לעתים קרובות. הראוטר ממוקם בקומה הראשונה של הבית ואני נמצאת בקומה השניה. בהתחלה חשבנו שאין מספיק כח לאות לעלות למעלה ולכן קנינו מגבר. הדבר שיפר קצת את המצב אך לא פתר את הבעיה. בשלב השני, הרמתי טלפון להוט ושאלתי אם יש אפשרות לחבר את הלפטופ שלי פיסית לתשתית. נאמר לי כי זה לא אפשרי וכי יש להעביר כבל USB מהלפטופ שלי לראוטר (הראוטר הוא מסוג LEVEL ONE 1. אורך הכבל הדרוש לחיבור הפיסי הוא בסביבות ה - 20-30 מטר. האם אין התנגדות פנימית של הכבל שתחליש את האות? 2. יש לי נקודה של הוט בחדר. האם באמת לא ניתן לחבר אותי דרכה בצורה קווית בנוסף לראוטר? 3. מהירות הגלישה שלנו היא 2.5M. האם ה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתחברת לצ'אט נענע המתקדם..וכל שנייה זה רושם מתנתק מהשרת! אני רושמת הודעה אחת, ואז התנתק מהשרת! אני לא מבינה מה הבעיה?? אין לי פיירול.. יש לי מחשב חדש טוב...והאינטרנט עובד טוב במשחקי און ליין וכל השאר...למה זה ככה?? :'(
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול באזור השעה 23:00 האינטרנט הפסיק לעבוד. לאחר שוידאתי כי הבעיה היא אכן בספק התקשרי אליהםת הנציג ,טען שיש שידרוגים וביקש ממני לנסות להתחבר עוד כמה דקות. עד היום בבוקר התקלה לא סודרה. מה שמפריע לי בכל הסיפור הזה הוא שהתקשרתי במהלך הלילה 3 פעמים, בכל פעם ענה לי אותו נציג. בפעם השלישית שדיברתי איתו הוא הודע שמודבר בתקלה כללית שתסודר רק בבוקר. שירות ביזיוני, החברה החזיקה שני נציגים בהלך תקלה כללית (שלפי הנציג מדובר בכל לקוחות הוטנט עם תשתית בזק!). התקלה נמשכת כבר מעל 10 שעות, וכל תפקידם של הנציגים הוא ל"ערבב" את הלקוחות כדי שיתיאשו ויחכו לבוקר. מעולם לא שמעתי על תקלת ספק שנמשכת כ"כ הרבה זמן ולא מטופלת מיידית. לאור המצב כבר ב8:00 התקשרי ל014 והתחברתי אליהם בחזרה. הדבר…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרייברים מצאתי למעט כרטיס רשת אשמח לעזרה. --------[ EVEREST Corporate Edition ]----------------------------------------------------------------------------------- Version EVEREST v5.30.1900/he Benchmark Module 2.4.273.0 Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer PASCAL Generator Ayal Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP RTM) Date 2010-04-07 Time 21:11 --------[ CPU ]---------------------------------------------------------------…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אני עם תשתית של הוט והתנתקתי מהם. הזמנתי תשתית וספק מפרטנר ושם נאמר לי שאם יש לי נתב שלי אני לא צריך מהם ציוד. יש לי נתב אדימקס 6428, האם כשהטכנאי יאשר שהתשתית תקינה אני פשוט מחבר את הנתב לקיר וגולש? באמת אין לי צורך במודמים למיניהם? בהנחה ויש לי מחשב נייח בחדר אחר, האם אני יכול לחבר אליו נתב זהה באופן קווי והשניים יתקשרו בינם ואני אקבל למעשה אינטרנט אלחוטי בבית וקווי למחשב הנייח? מצטער על השאלות הטיפשיות, אני מנסה לעשות סדר בראש. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החל משבוע הבא, לקוחות HOTmobile בתוכנית הבלתי-מוגבלת (89 שקל), מקבלים את הגלישה דרך HOT.net חינם אין כסף. https://www.hotmobile.co.il/ServiceSupport/Pages/Join-ISP.aspx
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן . בדיוק קניתי מחשב חדש , הייתי בטוח שאני פשוט אוכל להתחבר לראוטר של המחשב הישן אבל פתאום הבנתי שאני צריך כרטיס רשת , משהו שלא הייתי מודע אליו עד עכשיו. הסתכלתי קצת על דפים קודמים וראיתי המלצה ל Edimax EW-7728 nMax Wireless 802.11n (Mimo) PCI Card אבל 225 זה קצת יקר לי . מה שאני צריך זה כרטיס רשת נורמלי שפוט יעשה את העבודה בסדר . לרוב אני רק גולש רגיל ואם אני אצטרך להוריד משהו אני יעשה את זה כבר במחשב השני. דרך אגב , יש לי לוח אם MA785GMT UD2H של ג'יגהבייט אין מצב שיש עליו כבר כרטיס רשת אלחוטית , נכון? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב המחובר לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי( level one wbr-3407a). מערכת הפעלה XP SP1 הבעיה - הפורטים שלי חסומים(למשל באימיול). הורדתי את הפיירוול של ווינדוס, המחשב שלי(אם כתובת IP סטטית) מוגדר בראוטר על מצב DMZ. ובנוסף הגדרתי לפיירוול את הפורטים הדרושים ועדיין הפורטים חסומים. התקשרתי לספק שלי(013) והם אמרו שהם לא חוסמים פורטים. ד"א - לא מותקנת לי שום תוכנת אנטיוירוס או פיירוול כלשהיא - אני פשוט שונא אותם. מה עושים???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-