רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
אהלן. לאחרונה שודרגנו לרוחב פס מהיר יותר של 30 מגה, כחלק מכך - קיבלנו גם נתב חדש מבזק, בתקן N של NetGear. מאז שקיבלנו את הנתב כמות הקליטה של ה-WIFI בבית ירדה משמעותית. הבית שלי הוא דו מפלסי די גדול, כאשר הראוטר כרגע נמצא בקומה העליונה. מכאן יש 2 אופציות: 1. האם החלפת ראוטר לראוטר חזק יותר תפתור את הבעיה? (אם כן, מבקש המלצות). 2. חשבתי לסלול עם HomePlug איזה Repeater זול מאיביי לקומה התחתונה לאיזור מרכזי כמו הסלון. מה אתם אומרים.? מבקש את עזרתכם בנושא. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאור מספר שאלות בנושא, המגבלה על 10 חיבורים (HALF CONNECTIONS) שהיתה קיימת לפחות מ-WINDOWS 2000 ושעבורה פותחו עשרות תוכנות קטנות להגדלת המספר, לא קיימת ב-WINDOWS 7. מיקרוסופט, החל מ-VISTA SP2 הסירה את המגבלה הזו והיא גם לא קיימת ב-WINDOWS 7. מי שרוצה להכנס לפרטים מוזמן לקרוא את ה-BULLET השלישי בפרק "Operating system experience updates" ב-LINK הזה -- http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd335036(WS.10).aspx מפתח ה-PATCH המקורי והראשון להגדלת מספר החיבורים גם פרסם על כך מידע לפני מספר חודשים -- http://www.lvllord.de/ לידיעתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי באינטרנט גרסת תוכנה חדשה למודם אלקטל שם הקובץ הוא: GV8BAB3.281 ובמודם שלי השם קובץ הוא: GV8BAA3.281 אתם חושבים שיש סיבה כלשהיא לעדכן ? אם אתם מעוניינים בלינק תשאירו פה הודעה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם הרשת האלחוטית בבית שאני צריך לפתור. יש 3 מחשבים בשימוש בבית וכולם צריכים לקבל אינטרנט טוב מהראוטר. אני מחובר ל 100 מגה בתשתית של הוט עם הראוטר שלהם. מחשב אחד מחובר בכבל ואין לו בעיה. מחשב שני נמצא בסלון ונעזר בעזרת מגדיל טווח דגם "EDIMAX N300". המגדיל טווח לדעתי לא מבצע את העבודה כמו שצריך משום שהמחשב הזה משמש בעיקר לצפייה בסרטים אך הדבר בלתי אפשרי בגלל האינטרנט האיטי שהוא מקבל. איך אפשר לפתור את הבעיה הזו אחת ולתמיד? הבנתי שיש אינטרנט דרך נקודות החשמל בבית וזה פתרון עדיף על המגדיל טווח שברשותי. מצד שני אין לי מושג איך זה עובד והאם זה באמת ישפר את החוויה. אם יש עוד דרכים נוספות אשמח לדעת עליהן ולקבל הסבר. המחשב השלי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי 15 מגה + גיימר בזק בינלאומי ותשתית בזק בזמן האחרון יש איטיות רצינית ב UNLIMIT אבל בשאר השרתים עובד סבבה למשל megupload, filesonic עוד מישהו נתקל בזה ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לו מזמן הרכבתי מחשב מדיה סנטר לסלון, ועכשיו אני מעוניין לרכוש כרטס רשת אלחוטי עדיפות לUSB, שיתחבר למחשב ויאפשר צפייה ישירה בסרטים וסדרות דרך האינטרנט, ובנוסף יאפשר העברת נתונים מהירה בין המחשב למחשב אחר שמשמש כשרת קבצים. עדיפות שלי היא הTPLINK הזה http://ksp.co.il/?uin=19756 מישהו מכיר משהו אחר עדיף? התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח תודה לעוזרים,
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיצד מגדירים סיסמה לגלישה בחיבור קווי למודם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מנסה לעשות שידור רדיו דרך פלאגין בווינאמפ אבל אני ינתקל בבעיה אני משתמש בפלאגין בשם Shoutcast, הוא מגיע עם פלאגין ועם מגדיר שרתים הגדרתי את השרת, שמתי ססמא, ומילאתי את כל הפרטים עכשיו, יש לי רשת בראוטר.. וכשאני מנסה לפתוח שידור אני מצליח לפתוח אותו עם הכתובת של הראוטר בלבד (ובכך אף אחד לא מצליח להתחבר) ולפתוח שידור עם הכתובת הפרטית שלי אני לא מצליח כי היא סתם באויר ככה לפני מה שהבנתי אני צריך להגדיר את הכתובת הפרטית שלי בתוך הראוטר+פורט רק שאין לי מושג איך עושים זאת, אם למישהו יש מושג.. עזרה תתקבל בברכה (גם אם מישהו יכול להמליץ על תוכנה פשוטה יותר ונוחה יותר שהוא מכיר אשמח להצעות) תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בסופ"ש האחרון עברתי דירה והשארתי את המודם שלי להורי. המודם שהיה לי היה: aztec 600e המודם שיש לי כרגע הוא ה: ECI 270PR, משודרג לגרסה האחרונה מהאתר של בזק - במצב BRIDGE. המודם מחובר דרך נתב LINKSYS wrt54g. הכל עובד מצויין, המהירות טיפה נמוכה ממה שציפיתי במעבר ל-4מגה, אבל ניחא. הבעיה התחילה שרציתי להוריד סרטון מ-GAMETRAILERS, מי שמכיר ומי שלא, זה סרטון של משחקי מחשב\קונסולה וכו'. אני מוריד את הסרטונים בעזרת FLASHGET, תוכנה שבטח הרבה מכירים, וכמובן שאני נותן להם להוריד עם 5 THREADS בשביל שיתפוס את כל רוחב הפס. אבבבבלללללל, מאז המודם החדש, אני תמיד מקבל תשובה שהאתרים לא תומכים ב-206 ( PARTIAL CONTENT ) וגם לא ב-RESUME. הבעיה אינה באתר, וגם כנראה לא ב-ROUTER ( כי הוא פשוט …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. בעקבות שעברתי לחבילת 20Mb החליפו לי את המודם הפשוט שהיה לי עם מודם משולב נתב NetGear V Vg2000. לכן חשבתי להגדיר את הנתב שהשתמשתי בו עד היום- Edimax BR-6524N לנקודת גישה שתפעל בתור משחזר. ניסיתי לפעול ע"פ המדריך של CHEIF: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אך נתקלתי בכמה קשיים בדרך, אשמח אם תוכלו לכוון אותי מעט: 1. כיצד אני יודע מה תחומי הסגמנט של הNETGEAR? ומה טווח הכתובות ששרת ה-DHCP שלו מחלק? האם ה"כתובת" שלו הינה 10.0.0.138? דרכה אני נכנס לממשק שלו.. המחשבים אצלי מקבלים כתובות של 10.0.0.1 10.0.0.2 וכו'- האם זה אומר שזה תחילת הטווח ? 2. כיצד אני יכול לדעת מה כתובת הEDIMAX? אני מניח שתשובה לסעיף 1 תעזור כאן.. האם כתובת הכני…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית אבל עוצמת הקליטה שלה היא רק לחצי מהבית. הראוטר יושב בממד ולכן קשה לו לשדר בעוצמה טובה. יש לי כבל רשת שמושכל מהקיר , ואני מעוניין למצוא פתרון שיתן לי עוצמת קליטה מירבית ותנצל את כל מהירות האיטרנט. אני יודע שיש טכנולוגיה שפועלת עם רשת על גבי חשמל חיפשתי פתרון וראיתי את המעביר הזה: http://www.benda.co.il/cs/benda/product.aspx?p_id=13630 הוא יתאים לפתרון הבעיה שלי? יש לי ראוטר של TP-LINK , אגב יש לי בחדר שקע של כבל רשת שהשכלתי מהקיר, אם אני יקנה את המוצר אני יכול לחבר אותו עם כבל רשת לשקע שלי ? תודה ,
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הראוטר שלי TPLINK541 מתנתק כל כמה שעות מהאינטרנט ורק בגלל הטורנט. זה מצריך RESET חשמלי לראוטר, כי הוא קורס טוטאלית, ולא ניתן להכנס אליו דרך GUI ולבצע RESET. כבר הורדתי כמות חיבורים ל35 בלבד! וגם UPLOAD ל5KBS... הצעות למישהו? יש לציין כי בעבר בשימוש עם utorrent בגרסה ישנה יותר, לא היו שום ניתוקים.
-
.. אז כדאי שתחשבו שנית. מסתבר שהחוזים שסלקום מחתימה את לקוחותיה עליהם, מגבילים אותם משני שירותים חשובים: 1. אסור להשתמש בתוכנות VOIP. תשכחו מ-SKYPE, תשכחו מ-JAJAH ולא בטוח ששיחות ב-MESSENGER ו-ICQ יקבלו מסלקום אישור. 2. סלקום גם שומרת לעצמה את הזכות להגביל את השימוש של הלקוחות שלה בתוכנות שיתוף קבצים -- כלומר EMULE, BITTORRENT וכדומיהן. המשמעות של מגבלות אלה שסלקום שומרת לעצמה לעקוב אחרי סוג התעבורה של לקוחותיה ברשת האינטרנט ובמידת הצורך לנקוט צעדים. מידע מפורט בכתבה מ-THEMARKER כאן -- http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20090302_1067887&from=haaretz
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעביר את הרשת הביתית מאבטחת WEP לWPA2 ומתברר לי שבזירו של וינדוס XP לא מכיר את WPA2(פשוט אין שם אפשרות כזו). אם זה משנה משהו,כרטיס הרשת האלחוטי הוא משהו שבזק חילקה פעם יחד עם הראוטר מודם האלחוטי. משהו ששייך לחברה ZYDAS
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה את חוות הדעת שלכם על הדיל של אינטרנט זהב(http://www.zahav.net.il/banner/nec/) אם אפשר להתייחס למסך ולחברה(אינטרנט זהב) תודה מראש מורוזס אם זה לא הפורום הנכון אני מתנצל ומבקש שהתרד יעובר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חיבור כבלים, בפרוטוקים PPTP VPN, אני צריך המלצות לנתבים שיעבדו עם האינטרנט בכבלים, ובתקן האלחוטי 802.11g. המליצו לי על ה EDIMAX BR604WG, למישהו יש ניסיון איתו? עוד דבר, האם ה GIGABYTE B49G יכול להתאים לי? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתקין ADSL ביום ראשון ורציתי לנסות מספר ספקיות לפני שאני מתחייב לתקופת זמן כלשהיא. יש כזאת אפשרות בכלל??? משהו כמו בזק נט??? ואם כן, איך???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר של tp-link, דגם wr-541G. כאשר אני מתחבר לאינטרנט כאשר הראוטר מחובר ישירות למחשב (הכוונה עם כבל) זה מתחבר כרגיל, אך כאשר אני מנסה להתחבר דרך ה wireless, המחשב אמנם מתחבר, אך יש משולש צהוב קטן ליד, ואין אפשרות להכנס לאתרים, ומופיע הכיתוב "no internet access". עשיתי עידכון קושחה לראוטר ואיפסתי את כל ההגדרות אך זה לא עזר. כמו כן יש ברשותי מתאם טלפון אינטרטי של בזק בינלאומי. מה יכולה להיות הבעיה? האם יש דרך לבדוק את הראוטר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה זמן, שמתי לב שאני לא מצליח להיכנס לאתר באמצעות דפדפן Firefox. השגיאה שאני מקבל היא: Dear surfer, The request you just sent was invalid, Please contact your website administrator for more information. Best regards sPD.co.il Administration שלחתי להם מכתב וזו התשובה שקיבלתי: hello, this probably happens since you have installed a firefox module that changes its own signiture (to IE or any other browser), this behavior is categorized by our content filtering mechanisems as hostile (ie: behavior of hackers) and is been blocked. Best regards, sPD.co.il Administration מכיוון שאני לא משתמש בשום תוסף מיוחד כגון IE Tab ולא ביצעתי שינויים בתוספים שלי לאחרונה אני לא רואה סיב…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מספר מחשבים שמחוברים דרך ראוטר וסוויטץ. אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל לשלוט ממחשב אחד על המחשבים האחרים, כלומר לראות את המסך שלהם דרך המחשב שלי ולשנות הגדרות אצלהם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1)מנסה כבר כמה ימים להבין למה השותפה שלי מדווחת כל הזמן על איטיות או מצב שבכלל לא זז לה האינטרנט ולפעמים זז טוב ביומיים האחרונים שעשיתי בדיקות עם עצמי בעיקר מול SPEEDTEST.NET ..לא זיהיתי בעיה ... היתה רידה של 2 ..3..MB מה 12MB הכולל כאשר שתי הדלתות בבית היו סגורות (המפרידות בין הראוטר אצלי בחדר לחדר שלה) לא חושב שזו בעיית קליטה ....אבל אם כן מזה בדיוק ה CHANNELS ? יש לי מאחד עד 13 וזה יושב על 11 כרגע , לשנות ? לשים על AUTO ? ? לשנות אולי עוד הגדרות יכולות לעזור לבעיה ואם כן מה ? 2)שאלה שניה , מזה בדיוק QOS ? אני יכול להגיד לראוטר שמהמחשב שלה בלבד (דרך כתובת MAC או משהו אחר..) ייתן לה תמיד עד 6 מגה לא יותר ? ככה שאדע שלא משנה מה תעשה(YOUTUBE ...הורדות ...) תקבל תמיד עד חצ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להביא מחו"ל מודם כבלים Motorola SURFBoard SB5100E מהסוג שעושים בו שימוש חברות הכבלים בארץ האם ניתן יהיה לחברו לרשת הכבלים ובכך לחסוך את עלות התשתית ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני מקווה שלא יהיה אכפת לכם שמישהו פותח נושא שלא קשור ל100מגה, הוט, חייגנים והוטבוקס או כמה אגורות ליום עולה אינטרנט בישראל בימנו : הרשת בבית שלי מורכבת כרגע מהוטבוקס שיושב באמצע הבית בקומה עליונה ומספק אינטרנט חוטי למספר חדרים בבית וגם כן אינטרנט אלחוטי. אחד מהחדרים האלה נמצא בקומת הקרקע, במרחק אשר לא מאפשר קליטת אינטרנט אלחוטי. המחשב שנמצא שם מחובר קווית ואין לו כרטיס רשת אלחוטי. הבעיה שאני מנסה לפתור כרגע היא שהזמנו מדפסת מסוג HP Officejet 6500A Plus אשר מסוגלת לתפקד כמדפסת רשת עם חיבור אלחוטי והיא צריכה להיות ממוקמת באותו חדר רחוק בקומה הקרקע. ברשותי נתב מסוג WRT54GL אשר לצערי הפסקתי להשתמש בו בעבר בגלל הוטבוקס, חייגנים ושאר ירקות. (אם כבר מדברים על ירקות, מו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה: לפני כשבוע הייתה הפסקת חשמל/קפיצת מתח קטנה,המחשב נכבה. כשהפעלתי אותו מחדש האינטרנט לא עבד לי זה רשם שהמחשב לא מחובר לרשת,ניסיתי להחליף מיקום בראוטר (כניסה אחרת) לא עזר וניסיתי להשתמש בכרטיס רשת השני שעל הלוח,למרות ששניהם עובדים. ניסיתי לבדוק דרך "חיבורי רשת" את הבעיה,כבל רשת מנותקלחצתי על התחבר,תוך כמה שניות המחשב התחבר לאינטרנט אך בקצב חיבור איטי ב"פעילות" זה רשם נשלח-5 התקבל 40 מספרים נמוכים,שום דף אינטרנט לא מוצג וגם לא איסיקיו. דרך סייף מוד אני מצליח להתחבר לאינטרנט (כמו עכשיו) האיסיקיו עובד אבל הדפדפן מפסיק להציג דפים אחרי כמה דקות של חיבור,מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב האינטרנט במחשב השני עובד כרגיל,ניסיתי שחזור מערכת לתאריך שלפני הבעיה אבל גם לא עזר לוח אם K8N…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש בעיות לאגים מצוהריים כבר? בבזק בינלאומי? הפינג לא יורד מ50 שאיפלו רק אני מחובר לרשת
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-