רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
להלן הבעיה, מחשב נייח תקין שעבד בדירה X הגיע לדירה Y. ברגע שמחברים כבל רשת למחשב אז הוא מזהה אינטרנט ל-5 שניות ואז מתנתק וחוזר חלילה.. ניסיתי להחליף כבל אחר והבעיה לא נפתרה .. במחשב נייד נוסף שיש לי בבית אין את הבעיה הזו. משמעות הדבר שיש כאן בעיה עם המחשב הנייח שעבד פיקס.. ניסיתי לאפס הגדרות רשת בווינדוס אך זה לא עזר.. מה אפשר לעשות?
-
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם. כרגע יש לי בקומה השניה של הבית מודם אלחוטי של בזק ואני צריך קליטה טובה גם בקומה הראשונה (מה שכרגע אין) מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת? מגדיל טווח? אני יכול להוריד כבל רשת מהמודם לקומה הראשונה אם צריך (אבל מעדיף שלא) וממנו לחבר משהו שישדר את הוויפיי מה לגבי מתאם רשת\חשמל? נשמע כמו פיתרון טוב אבל אני לא יודע עד כמה טוב זה עובד.. בקיצור זקוק להמלצה איך לעשות זאת. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי ראוטר של CONEXANT עם מודם מובנה... בהגדרות WAN הוא מבקש STATIC IP ואני לא יודע מה זה. תעזרו לי בבקשה... אה, וגם מהי SUBNET MASK??? (אני בבזק בינלאומי)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אינטרנט מהיר בכבלים (ערוצי זהב) והספק שלי כרגע הוא 012 אני ממש ממש לא אוהב אותם יש להם הרבה בעיות הוא מעלה אתרים לאט וגם הפינגים גבוהים (הכי חשוב) (256 KB) אני רוצה להחליף ספק וגם חבילה חדשה של 750 KB והדבר הכי חשוב לי שהפינגים יהיו נמוכים!!! וגם שיוריד במהירות נורמלית איזה ספק אתם ממליצים ולמה? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך לת'ריד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=390550.0 האם התחדש משהו מאז ינואר ? כמובן שאני מעדיף נתב התומך בתקן N למרות שלצרכים שלי כיום גם G מספיק.? בנוגע לאדימקס BR-6204WLg האם הוא מומלץ כמו ה-6204wg הדגם ללא ה-"L" שמומלץ ברשימת הנתבים של netcheif ,יצויין שאני כיום עם הסימנס (2141) של בזק והוא מספק את צרכי . תודה,ערן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש ראוטר חדש. מכיוון שיש לי את אפשרות לרכוש את המכשיר בחו"ל, הנני בטוח שאוכל למצוא נתב מתקדם שם, במחיר של נתב פשוט כאן בארץ. ברמה העקרונית מדובר על נתב לבית ממוצע, על כל המשתמשע מכך, מחשב נייד וסמארטפון לכל אחד מבני הבית. נמצא בתשתית של בזק, עם ספק של בזק בינלאומי עם חייגן. שמתי את עייני על הנתבים אשר תומכים בתדר המתקדם יותר, 5Ghz. נראה כי שימוש בנתב מסוג Dual Band יכול להיות שימושי מאוד. חשוב לי גם עניין אבטחת המידע, מבחינת Firewall וכיוצא בזה. אשמח לשמוע המלצה על אחד כזה. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עכשיו הקמתי לי דומיין בבית שלי ואני רוצה להגיד לו DNS לפי מה שאני יודע גם הראוטר שלי הוא DNS (יש לי של ONE) האם צריך לעבוד עם שני DNSים או שצריך לבטל את הראוטר ? איזה פרטים אני צריך לקחת מספקית האינטרנט שלי ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מתגורר בבנין רב קומות בקומה הראשונה. ההורים של אשתו גרים בקומה הרביעית. (נשמע כמו התחלה של שאלה באלגברה...) להורים יש רשת אלחוטית אבל אי אפשר לקלוט אותה בקומה הראשונה. יש לי ראוטר אלחוטי ישן שאני לא משתמש בו (דגם 6216MG של אדימקס אם אני לא טועה). קראתי שיש אופציה להשתמש בראוטרים כרפיטרים או משהו כזה ככה שהוא יהיה סוג של כרטיס רשת אלחוטי יותר חזק מהכרטיס USB הרגיל, האם הראוטר שלי תומך בזה ואם כן איך מבצעים את זה? תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
במסגרת השדרוג ל VDSL2 קיבלתי מודם/ראוטר חדש של NetGear שבניגוד לדור הקודם שהיה רק תדר של 2.4 גיגה הוא מגיע עם 2.4 ו 5. שמתי לב שיש שיפור ניכר בביצועים בקצה המרחק שלו אם מבטלים את ה 5 (כמעט שקלתי כבר לקנות ראוטר אחר לאור הביצועים המפגרים שיש לו לעומת הדגם הישן כששתי התדרים פועלים).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התקנתי רשת ביתית ובה מחשב נייח שמחובר בכבל רשת לראוטר ומחשב נייד המחובר לרשת ב-WIFI. למחשב הנייח מחוברת ב-USB מדפסת ליזר (BROTHER) אותה הגדרתי דרך מערכת ההפעלה של המחשב (VISTA) כמדפסת משותפת - אגב ברירת המחדל מחייבת סיסמא, לא ברור לי למה ואיך משנים זאת. בחיפוש המדפסת במחשב הנייד (WIN XP) בחיפוש המדפסת באשף המדפסות הוא מבקש ממני יוזר וסיסמא על מנת להכנס למחשב הנייח. והשאלה: איזה יוזר וססמא הוא מבקש?? אין לי סיסמא ליוזר שלי במחשב הנייח. ניסיתי את כל סוגי היוזרים והסיסמאות שהיו לי אי פעם וכמובן שליתר ביטחון גם את שת המחשב הנייד. נגמרו לי הרעיונות ואשמח לסיוע. דרך אגב המחשב הנייד מחובר לרשת ופועל היטב - כך שלא מדובר בסיסמת הרשת (אם כי גם את זה כמובן ניסית…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חולק ADSL 512K. הADSL נמצא על מחשב אחד והמחשב השני מתחבר דרכו. כששני המחשבים באינטרנט מורידים משהו או גולשים הוא מוריד את מהירות הגלישה וההורדה. בשני המחשבים מותקן Windows XP, כרטיס Ethernet 10 100MBPS. דרך אגב גם אמרו לי הרבה אנשים אחרים שהם עושים בדיוק את אותו הדבר שזה לא מאט. ואני שמתי לב שהמחשב עם הADSL מוריד בערך 50K והשני 10K. הבנתי גם שיש אפשרות שחלק מהPakages עלולות ללכת לאיבוד, איך אני יכול לדעת על זה אם זה קורה? איך אפשר לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, כבר זמן רב שיש לי בעיה באינטרנט - הוא פשוט עובד ON & OFF ללא שום סיבה מיוחדת לאחרונה התחלתי לחקור את הנושא ומתברר שבחיבור ישיר למודם ו/או עם משתמש יחיד (רק מחשב אחד מחובר אחרי ריסט למודם ולראוטר) האינטרנט עובד תקין לחלוטין. הבעיה מתחילה בריבוי משתמשים. יש לי ראוטר של סוויקס מדגם W300 שעובד בתדר N אולי הבעיה בו ומצד שני יש לו מודם של מוטורולה (סרףבורד) ובתוכו יש בהגדרות תחת ADDRESS שורה שכותבת שהוא יודע לעשות CLONE ל-3 כתובות MAC האם ישנה בעיה ידועה עם CLONE מרובה משתמשים במודם SURFBOARD או שהבעיה היא בנתב? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שדרגתי חבילת גלישה בספק, 12 מגה הקו שלי בתשתית עדיין נשאר 3 מגה. איזו מהירות אקבל? מהירות הנעה בין 3 ל12, או מהירות קבועה של 3?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכנסתי להגדרות של הראוטר ויש כזאת שגיאה האינטרנט עובד הכל אבל יש שמהו שגיאה בבקשה תעזרו לי..
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
.. אז כדאי שתחשבו שנית. מסתבר שהחוזים שסלקום מחתימה את לקוחותיה עליהם, מגבילים אותם משני שירותים חשובים: 1. אסור להשתמש בתוכנות VOIP. תשכחו מ-SKYPE, תשכחו מ-JAJAH ולא בטוח ששיחות ב-MESSENGER ו-ICQ יקבלו מסלקום אישור. 2. סלקום גם שומרת לעצמה את הזכות להגביל את השימוש של הלקוחות שלה בתוכנות שיתוף קבצים -- כלומר EMULE, BITTORRENT וכדומיהן. המשמעות של מגבלות אלה שסלקום שומרת לעצמה לעקוב אחרי סוג התעבורה של לקוחותיה ברשת האינטרנט ובמידת הצורך לנקוט צעדים. מידע מפורט בכתבה מ-THEMARKER כאן -- http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20090302_1067887&from=haaretz
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לחבר 6 מחשבים לאינטרנט דרך נקודה אחת ויש לי כמה שאלות: א. מה אני צריך: נתב, ראוטר או רכזת (או שאמרתי את אותו הדבר ואני לא מודע לעניין?)? ב. על מה אתם ממליצים בתקציב של עד 200-250 שקל? אני פשוט גר במעונות וחשבנו כל השותפים להתחבר דרך חיבור אחד ולפצל את החיבור ככה שיעלה בזול. לרובנו(4 מחשבים) יש יכולות אלחוטיות ולכן עדיף המלצה למשהו אלחוטי. בתודה מראש, אביעד. עריכה: אני צריך משהו שכולנו נוכל לגלוש בו זמנית תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה את חוות הדעת שלכם על הדיל של אינטרנט זהב(http://www.zahav.net.il/banner/nec/) אם אפשר להתייחס למסך ולחברה(אינטרנט זהב) תודה מראש מורוזס אם זה לא הפורום הנכון אני מתנצל ומבקש שהתרד יעובר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, פרמטתי את המחשב האורח ברשת האלחוטית עד לפני כן הכל עבד חלק. כרגע אני מנסה במחשב לאתר את הרשת האלחוטית דרך Wireless Network Connection במערכת הפעלה XP ולא מצליח. דרך התוכנה של הכרטיס רשת אלחוטי (USB) הוא מאתר את הרשת ואף מבקש סיסמא ומצליח להתחבר. אך דרך הממשק של מערכת ההפעלה הוא לא מוצא את הרשת האלחוטית. מה צריך להגדיר במחשב על מנת שיזהה את הרשת אומטימית כשהמחשב עולה? צריך להגדיר על הכרטיס רשת אלחוטי (USB) הגדרות כלשהן? אם כן אשמח להגדרות ומה עוד צריך. תודה רבה וערב מצויין.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה מעניין אותי לשמוע את דעתכם, בנאדם לא יכול להתחבר לאינטרנט כי יש לו קישורית מוגבלת או חסרה, או כתובת IP לא תקינה, 169.254. כאשר הוא מנתק את קבל ההברגה מהמודם עדיין מקבל אותה כתובת IP, מה שמצביע על בעיה או ב-SP2 או אנטי וירוס או פיירוול ועוד כל מני סיבות... אבל מה כאשר מחברים למחשב מודם של בזק, הוא גולש. 169.254 זו בעיה במחשב לא במודם של הוט. אז איך עם מודם של בזק יש אינטרנט. נשאלת השאלה, למה יש אינטרנט עם המודם של בזק?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרווטאר שלי החליט להיתקלקל יש לציין רווטאר מסוג dsl d-link, השאלה שלי האם כל נתב adsl יהיה טוב המהירות גלישה שלי היא 10מגה אני כרגע גולש מהנייד כי אין לי דרך אחרת,תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): 300, חריגה ל350 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת: 3 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד: כן 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות: כן (לא חייב) 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר: לא 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב: הורדה רבה (הרבה מאוד מאוד), שירותי GAMER- משחקי אונליין ושרתים וכו'... 7.איך יחוברו המחשבים לראוטר(פרט על כל מחשב-קווי\אלחוטי): אחד קווי, 2 אל-חוטי 8.תשתית: הוט 9.מה דגם המודם שקיים כעת: TERYAON כחול, לא רשום אליו דגם 10.חברת נתבים מועדפת: D-LINK 11.מה הציפיות שלך מהראוטר: שיגיע מאוד רחוק 12.הערות נוספות-אם יש: אני מבקש שהראוטר יהיה על תקן N ולא על תקן G, שיגיע כ15 מטר אבל עם איכות טובה למחשב…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום רציתי לשאול- בבית הספר אנו עובדים עם רשת הכוללת נתבים רבים, הספק הוא רימון (נטספרק). מצב תמונת רשת איך אני יכול לברר איזה ראוטר אני משתמש? ויותר מכך- איך אני משנה את הגדרותיו?? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן לעבור לאינטרנט 4/5M ואני צריך ראוטר שיעבוד חלק בלי ניתוקים בתקציב של עד 500 ש"ח ולכרטיס רשת שלא קשור לתקציב. הראוטר יחובר למחשב לעוד 2 מחשבים ברשת אלחוטית שתעבור דרך שתי קירות בטון, שאחד מהם מאוד עבה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לאחסן באחד האתרים האלה קבצים שאני יוכל להוריד למחשב שלי ב-RS אפשר לעלות עד 100MB megaupload עד 1 ג'יגה איזה אתר יותר אמין ? יענו שלא ימחקו אחרי שבוע
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-