רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
בדיקת פינג אני מקבל נגיד לארץ 6MS, ואז יש קפיצות שונות עד הכי גבוה היה 40MS בארץ. _בממוצע זה קפיצות של 10MSלפה ולפה לפעמים יותר לפעמים פחות) והקפיצות גם לא קבועות, הכוונה היא שלפעמים זה יכול חצי דקה / דקה שלמה להיות על 6MS ברזל לא זז (ביום האחרון זה לא ירד אפילו מתחת ל- 25), ואז פתאום מתחיל לקפץ. עכשיו לדוגמה הפינג בכלל על 35 קבוע בארץ, עם PACKET LOSS לפעמים, ומה אומרים לי בבזב"ל ? - "מבחינתנו הכל תקין". ניסיתי לאפס אותו מלא פעמים (את הראוטר-מודם), עידכנתי לקשוחה הכי חדשה, הכל. אני אפילו לא יודע במאה אחוז איפה הבעיה (אם התשתית והספק). היה היום בבוקר טכנאי של בזק שבדק את הקו והוא ראה שהכל מצויין, אבל מצד שני בזב"ל איפסו לי כל מה שאפשר לעשות ואומרים לי שהפינג וה- packetloss…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לשימוש ברשת עם מחשב אחד בחיבור חוטי (יש נתב חוטי), אחד בחיבור אלחוטי קל (5-6 מטר מרחק בלי הפרעות של ממש) ושני סמארטפונים (אנדרואיד). זקוק למשהו זול ככל האפשר שזמין לרכישה מיידית בבאר שבע - רק כדי "לסתום חור" למשך חודש-חודשיים עד שאקנה ציוד בבית החדש. זה מה שראיתי בינתיים בסביבות ה-120 ש"ח: TP-Link nLITE TL-WR740N 802.11n Wireless N Router 150Mbps http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=12764 Edimax nLITE BR-6228NS 802.11n Wireless Broadband Router 150Mbps http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=12017 * איך זה ש-ACCESS POINT יקר יותר? * אפשר לעשות פשוט SHARING עם שני מתאמי USB אלחוטיים כאלה למשל? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&am…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין לבטל את החוזה לשנה שיש לי עם בזק, אך זה כרוך בעלות של 199 ש"ח. האם קיימת אפשרות לבטל או לצמצם את הסכום? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה זמן, שמתי לב שאני לא מצליח להיכנס לאתר באמצעות דפדפן Firefox. השגיאה שאני מקבל היא: Dear surfer, The request you just sent was invalid, Please contact your website administrator for more information. Best regards sPD.co.il Administration שלחתי להם מכתב וזו התשובה שקיבלתי: hello, this probably happens since you have installed a firefox module that changes its own signiture (to IE or any other browser), this behavior is categorized by our content filtering mechanisems as hostile (ie: behavior of hackers) and is been blocked. Best regards, sPD.co.il Administration מכיוון שאני לא משתמש בשום תוסף מיוחד כגון IE Tab ולא ביצעתי שינויים בתוספים שלי לאחרונה אני לא רואה סיב…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התמיכה שלהם גם לא הצליחה להכנס לאתר עם היוזר שלי, ועושה רושם שאין להם מושג מה הבעיה. זה ה-tracert שאני מקבל: tracert www.zigzag2000.co.il Tracing route to www.zigzag2000.co.il [62.219.11.153] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms <1 ms <1 ms 192.168.168.1 2 34 ms 34 ms 34 ms lns.018.net.il [91.205.152.60] 3 33 ms 34 ms 35 ms BB-152-65.018.net.il [91.205.152.65] 4 27 ms 27 ms 27 ms bzq-179-4-113.static.bezeqint.net [212.179.4.113 ] 5 37 ms 39 ms 37 ms bzq-25-99-38.static.bezeqint.net [212.25.99.38] 6 33 ms 36 ms 33 ms bzq-219-189-145.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 145] 7 36 ms 41 ms 39 ms bzq-219-189-186.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 186…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את תוכנת שיתוף הקבצים DC++? בכל אופן התוכנה חסומה על ידי פיירוול ואני רוצה לעקוף אותו רק בתוכנה הזאת יש לי רשת עם נתב ששמו מצויין בכותרת התקשרתי לספק אינטרנט שלי והם פתחו לי את כל הפורטים ומישומה התוכנה עדיין מתנהגת כאילו היא חסומה מי שיכול להסביר לי איך להגדיר פורטים ברשת ולעקוף אותם אני אשמח מאוד :]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע שידרגתי את האינטרנט שלי למהירות של 10 מגה וכחלק מהשידרוג שידרגתי גם את הנתב שלי לנתב 2760U E1 ויש לי מספר דברים שאני רוצה לדעת: למה הגלישה בחיבור אלחוטי (WI-FI) במהירות של 8 מגה ולא 10 מגה (המהירות שאליה אני מחובר וגולש בחיבור חוטי)? למה מהירות קישור של 70mbps ולא 300mbps כמו שאמור להיות בנתב עפ"י הנתונים הטכניים? תודה מראש על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לו מזמן הרכבתי מחשב מדיה סנטר לסלון, ועכשיו אני מעוניין לרכוש כרטס רשת אלחוטי עדיפות לUSB, שיתחבר למחשב ויאפשר צפייה ישירה בסרטים וסדרות דרך האינטרנט, ובנוסף יאפשר העברת נתונים מהירה בין המחשב למחשב אחר שמשמש כשרת קבצים. עדיפות שלי היא הTPLINK הזה http://ksp.co.il/?uin=19756 מישהו מכיר משהו אחר עדיף? התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח תודה לעוזרים,
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, החיבור שלי הוא 12MB תשתית הוט ספק נטויז'ן ולאחרונה התחילו נפילות בחיבור בצורה בלתי נסבלת, עכשיו בגדול בגלישה רגילה לא מרגישים את זה... מתי שזה הכי בא לידי ביטוי זה במשחקי רשת ששמים לב לקפיאה זמנית של המשחק(האייקון של נתק בחיבור עולה ככה שזה לא בעיה בחומרה)... מה יש לעשות עם דבר כזה? אני יכול להתקשר להוט\נטויז'ן ולהתלונן? הם ידעו על מה אני מדבר בכלל? אגב, ניסיתי להתחבר ישירות למודם ללא מתווך של ראוטר וכדומה וזה לא עזר... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בבית 3 מחשבים, ורשת אלחוטית, נתב EDIMAX 6104 (אל תתפסו אותי בדגם, הוא כבר בן כמה שנים ואני חושב דגם פופולרי יחסית). אחד מהמחשבים הוא מחשב נייד IBM עם כרטיס רשת אלחוטית של INTEL, קליטה מעולה וגלישה חלקה, והמחשב האחר המרוחק הוא עם כרטיס EDIMAX שקולט מתי שמתחשק לו. שני המחשבים (הנייד והקולט גרוע) נמצאים בקומה מתחת לראוטר, אבל הם בחדרים צמודים, לכן כנראה הכרטיס EDIMAX לא משהו. הקיצר, מה עדיף - להחליף כרטיס רשת לINTEL או משהו אחר איכותי\כבל מאריך? * הכבל המאריך הוא לראוטר או לכרטיס רשת? :-[ תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מאיזו סיבה מהירות ההורדה שלי לא קבועה בכלל? לפי בדיקות בכמה אתרים, המהירות נעה בין בין 6 ל-10 מגה, ומעולם לא נתקלתי בתוצאה של 12 מגה בדיוק - כשזאת בפועל המהירות שלי. וזה לא משנה, גם כשאני מתחבר עם חייגן וגם בלי חיבור של החייגן (כי יש לי גם חייגן אוטומטי שנמצא במודם-נתב של הוט) - התוצאות אף פעם לא קבועות וממש לא קרובות למהירות שאני משלם עליה (12 מגה). אם היה מדובר בתוצאה של בין 11 ל-12 אז מילא, אבל לפעמים זה 7 מגה ולפעמים אני מקבל תוצאה של 8 או 9. בקיצור, לא קבוע. מה עושים? יש פתרון לכך?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כ-30 מחשבים ברשת. אני רוצה ש10 מהם יהיו מאובטחים כלומר, רק למי שבקבוצה הזו תהיה גישה אחד לשני. ולמי שלא בה-10 האלה, לא תהיה גישה בשום אופן למדפסות, ותיקיות משותפות של הקבוצה הנ"ל. איך עושים את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי: 1) מחשב ראשי שאליו מחובר האינטרנט ישירות, למחשב זה יש כרטיס רשת אלחוטי של ASUS שעובד כ AP וכ STATION (לוח P5W-DH) 2) ROUTER WIFI של EDIMAX 3) מחשב שני בבית אני רוצה: 1) לחבר מחשב שני לאינטרנט 2) לשמור על רשת פנימית בין שני המחשבים לשיתוף קבצים ומשחקים הבעיה: המחשב הראשי חייב להתחבר לאינטרנט ישירות, אני יודע שאני יכול לחבר את ה ROUTER לאינטרנט ואת שני המחשבים אליו אבל זאת לא אופציה, חובה שמחשב ראשון יתחבר לאינטרנט ישירות. 1) אם אני מפעיל את המחשב הראשי כ STATION אז יש לי רשת פנימית אבל אין לי אנטרנט במחשב השני. 2) אם אני מפעיל את המחשב הראשי כ WIFI-AP ומחבר את ה ROUTER אליו כאילו שהו ה ISP אז יש לי אינטרנט במחשב השני אבל אין לי רשת פנימית. האם יש דרך לסדר…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעביר את הרשת הביתית מאבטחת WEP לWPA2 ומתברר לי שבזירו של וינדוס XP לא מכיר את WPA2(פשוט אין שם אפשרות כזו). אם זה משנה משהו,כרטיס הרשת האלחוטי הוא משהו שבזק חילקה פעם יחד עם הראוטר מודם האלחוטי. משהו ששייך לחברה ZYDAS
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, פרמטתי את המחשב האורח ברשת האלחוטית עד לפני כן הכל עבד חלק. כרגע אני מנסה במחשב לאתר את הרשת האלחוטית דרך Wireless Network Connection במערכת הפעלה XP ולא מצליח. דרך התוכנה של הכרטיס רשת אלחוטי (USB) הוא מאתר את הרשת ואף מבקש סיסמא ומצליח להתחבר. אך דרך הממשק של מערכת ההפעלה הוא לא מוצא את הרשת האלחוטית. מה צריך להגדיר במחשב על מנת שיזהה את הרשת אומטימית כשהמחשב עולה? צריך להגדיר על הכרטיס רשת אלחוטי (USB) הגדרות כלשהן? אם כן אשמח להגדרות ומה עוד צריך. תודה רבה וערב מצויין.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום רציתי לשאול- בבית הספר אנו עובדים עם רשת הכוללת נתבים רבים, הספק הוא רימון (נטספרק). מצב תמונת רשת איך אני יכול לברר איזה ראוטר אני משתמש? ויותר מכך- איך אני משנה את הגדרותיו?? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בחודש יולי השנה פרסמתי סקירה מקיפה לגבי נתב ה-AC החדש של חברת D-Link דגם DIR-825/AC. בדיקת הביצועים של נתב זה בתקן AC העלתה תוצאות נמוכות מהצפוי ומידע על כך הועבר לחברה. לאחר שחקרה את הנושא הוציאה D-Link קושחה מעודכנת הפותרת את הבעיה. הקושחה החדשה הועברה אלי ולאחר שעדכנתי את הנתב, בצעתי בדיקת ביצועים מחודשת. בדיקה זו העלתה שאכן הבעיה נפתרה והתוצאות המתקבלות אכן עולות בקנה אחד עם המצופה. בסקירה המצ"ב מופיעה טבלת ביצועים מעודכנת. במקביל בוצעה אותה בדיקה ביצועים מול נתב AC1200 אחר (של חברת Edimax) והביצועים של שני הנתבים (המובססים על אותו SOC) נמצאו דומים מאוד. http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-825AC/DIR-825AC.htm
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל עזרה בנושא הבא, יש לי מחשב נייח ואני מעוניין לחבר אותו ל - NETSTICK (של פלאפון) שיש לי. אני מבין שצריך לחבר כרטיס רשת אלחוטי לפני כן ? במידה וכן קראתי שיש כזה דבר כרטיס רשת אלחוטי חיצוני שהוא בעצם USB, האם הוא טוב לעניין הזה ? במידה וכן איך זה עובד ? אני מחבר את USB הזה (כרטיס הרשת) ובמקביל מחבר את ה NETSTICK וזהו ? זה אמור לעבוד ? או שצריך עוד משהו או משהו אחר ? אשמח לקבל תשובות על זה. תודה רבה לכל מי שיעזור.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הראוטר נמצא בקומה ראשונה ואני מעוניין להגדיל את הקליטה בקומה השניה. הבנתי שכל מגבר שאחבר יחתוך את המהירות בחצי מעצם דרך הפעולה שלו לכן אני מעוניין בפתרון אחר. במידה ואחבר כבל רשת מהקומה הראשונה אל השניה (ישירות מראוטר לראוטר) - כיצד יש להגדיר את הראוטר השני כך שישמש כמקור הפצה של האינטרנט כמו המקורי (שמחובר לשקע המחומם)? האם זה נקרא נק' גישה או ברידג'? התבלבלתי קצת בין המושגים... אני שואל כי למיטב הבנתי לא יכולים להיות 2 ראוטרים ברשת אחת תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי תחנה עם 2 כרטיסי רשת. אחת מוגדר לקבל כתובת של הרשת מהDHCP. כתובת שקיבל 10.0.0.11 ומשנה 255.255.255.0 והשני מוגדר כ192.168.1.1 משנה 255.255.255.0 - כרטיס זה משמש להתקשרות לאינטרנט מהמחשב הזה בלבד. כשאני כותב בtelnet את הפקודה o 10.0.0.14 475 עובד מצויין. כשאני מריץ את התוכנה עם ההגנה - לא עובד הוא לא מצליח לקרוא. האם יש דרך להגדיר באיזו שהיא צורה שפורט 475 נשאל ונענה רק מ10.0.0.14? (בלי קשר לכרטיס השני). תודה שלמה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי שיתוף אינטרנט מלא ולא בעייתי בין 3 מחשבים בבית. בשרת האינטרנט שלי החלפתי את הכרטיס רשת הקודם (ריאלטק פשוט) בכרטיס חבל"ז (3COM 10/100/1000 גיגהביט) ועכשיו שום מחשב לא רואה את השני שלא לדבר על שיתוף אינטרנט.. עזרה ?! נ.ב - כמובן שהעתקתי את ההגדרות רשת לכרטיס החדש ועשיתי שוב שיתוף ואפילו הרצתי את ה WIZARD של XP בכל מחשב שוב.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, שבת שלום. אתמול החלטתי שמספיק עם החוטים שרצים בבית, ומשתרעים על-פני 3 קומות, וסוף סוף עברתי לרשת אלחוטית. בטוח חלקכם יגידו שעשיתי טעות, אבל מה שהיה הכי מהיר זמין וזול זה הראוטר של בזק שקיבלתי בחינם ( SIEMENS) + שלושה מתאמי USB - אחד לכל מחשב. כמו שהבנתם בבית יש לי 3 קומות, בכל קומה מחשב, בקומה התחתונה ביותר המחשב הוא בממ"ד. מיקמתי את הראוטר בקומה האמצעית בתקווה שיתן לי את התוצאה האופטימלית. למרבה הפלא (מה שהסתבר בסוף כברור מאליו רק שלא הבנתי עד אתמול ברשתות אלחוטיות) הקליטה בקומה התחתונה והעליונה קיימת, אך היא על-הפנים מה שלא מאפשר גלישה. חקרתי קצת את העיניין והגעתי למסקנה שאוכל להפיק יותר מהציוד באמצעות רכישת אנטנה חיצונית (איכותית הפעם) שאותה אחבר לראוטר והק…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה: לפני כשבוע הייתה הפסקת חשמל/קפיצת מתח קטנה,המחשב נכבה. כשהפעלתי אותו מחדש האינטרנט לא עבד לי זה רשם שהמחשב לא מחובר לרשת,ניסיתי להחליף מיקום בראוטר (כניסה אחרת) לא עזר וניסיתי להשתמש בכרטיס רשת השני שעל הלוח,למרות ששניהם עובדים. ניסיתי לבדוק דרך "חיבורי רשת" את הבעיה,כבל רשת מנותקלחצתי על התחבר,תוך כמה שניות המחשב התחבר לאינטרנט אך בקצב חיבור איטי ב"פעילות" זה רשם נשלח-5 התקבל 40 מספרים נמוכים,שום דף אינטרנט לא מוצג וגם לא איסיקיו. דרך סייף מוד אני מצליח להתחבר לאינטרנט (כמו עכשיו) האיסיקיו עובד אבל הדפדפן מפסיק להציג דפים אחרי כמה דקות של חיבור,מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב האינטרנט במחשב השני עובד כרגיל,ניסיתי שחזור מערכת לתאריך שלפני הבעיה אבל גם לא עזר לוח אם K8N…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין כבל רשת רגיל לבין כבל רשת מוצלב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-