עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by felad,

היי יש לי מודם ראוטר D-LINK DSL-225 שקיבלתי מאקספון ואני רוצה לקנות תחליף כדי שלא אצטרך לשלם את השכירות. יש לי לפעמים ניתוקים אבל אין לי מושג מה המקור של הבעיה, שווה לי פשוט לקנות אותו דגם בחנות ? האם צריך לקנות דגם ספציפי שמתאים לאקספון ? חשוב לציין שאני לא משתמש ב WiFi

2. ואל תגידו לי להתמש באשף עם הדיסקט כי הקליינט הוא WINDOWS 2000 והדיסקט הזה לא עובד על WINDOWS 2000. מה אני עושה בדיוק כדי שהמחשב השני יתחיל לגלוש באינטרנט דרך הראשון? למטה יש לי ציור של שני מחשבים שאומר לי מהירות וזה ואפילו רושם "עוצמת אות: טוב מאוד". כך שהכרטיסי רשת קלטו אחד ת'שני כי המחשב של זה זה "מחובר". זה נראה בדיוק כמו מצב של חיבור לאינטרנט... יופי שהכרטיסי רשת מקושרים. עכשיו אני רוצה לשתף אינטרנט. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי עוד בערך חודש עומד להסתיים לי המבצע על האינטרנט 1.5 MB. אני בספק- בזק בינלאומי, ותשתית בזק. אני משלם כרגע לספק בערך 30 ש"ח לחודש ולתשתית גם בערך 30 ש"ח (זה בממוצע כי יש חודשים בהתחלה שהם תנו לי חינם, אז זה 30 ש"ח בערך). בזק בינלאומי התקשרו אלי כדי להגיד לי שהמבצע שלי מסתיים בקרוב ואיפשרו לי לחדש אותו באותו מחיר. אבל אני רוצה להעלות ל2.5 MB , אז אצל בזק בינלאומי הם הסכימו תמורת עוד 2 ש"ח להעלות לי אבל הבעיה זה התשתית שדיברתי גם איתם ולא ממש הצלחתי לשכנע אותם לשמור על אותו מחיר בתמורה ל2.5, הם הציעו לי בעוד 10 ש"ח. איימתי בניתוק המבזק ומעבר להוט אבל זה לא ממש עשה עליהם רושם, הם אמרו שאני יכול להתנתק רק עוד חודש כי כרגע אני עדיין בהתחייבות וזה יהיה קנס של 100 ש"ח. מה אני…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום כולם, אני מחובר באינטרנת דרך כבלים, והחודש קיבלתי חשבון שאני משלם 80 שקל רק על נטוויזן בלי הוט- 750מ"ב מהירות- זה המון כסף!!!! זה אמור להיות הרבה פחות כי המבצע שלנו נגמר, עכשיו, אני צריך שתרשמו לי את כל חבורת של ספקי האינטרנת כדי שאני ידע מה לבחור + המלצה אישית, וכמה אמור לעלות שם 750מ"ב אינטרנת.. תודה מראש לעוזרים. אם זה לא מתאים לפה אז בקשה תעבירו ..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ori14,

שלום כבר חודשים שאני סובל עם 012 ועוד מעט נגמרת ההתחייבות כך שלאבי אין בעיה לעבור ספקית. שילוב של תשתית הוט עם בזק 014 יהיה טוב לUTORRENT? תודה מראש אורי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by uokie,

אם אני מנסה להשתלט על מחשב ברשת הפנימית, הוא מבקש שם משתמש וסיסמא. למחשב הנ"ל לא מוגדר סיסמא. מה עושים? מדובר על התוכנת שליטה של WIN.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אנחנו עדיין לא ממש יודעים מה מתכננת להציע לנו מפעילת הסלולר בגזרת הטלוויזיה והאינטרנט - אבל אתם יכולים להירשם כבר עכשיו באתר הייעודי בכדי להיות הראשונים לדעת לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%95%d7%9c%d7%9f-%d7%98%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%94-%d7%9e%d7%95%d7%a7%d7%93%d7%9e%d7%aa-%d7%9c%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%aa/

8. Started by eliran-f,

חנוכה שמח [למרוץ שכבר ניגמר ] שלום, יש לי אינטרנט אלחוטי בבית,המחשב שלי מחובר דרך כרטיס אלחוטי [LEVEL1] ופיתאום היום [אחרי הפעלה מחדש ביגלל עידכון של ווינדוס] אני מקבל בהתחלה-"drive A error"[ואיו לי דריב A] ואז שניכנס לווינדוס-"התקן את'רנט זוהה [ומחכה להתקנה] לא היתקנתי כלום ולא שניתי כלום.. מה לעשות? אני יודע שזה מוזר..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by izikd,

אה ככה יש לי בעיה בפתיחת שרת FTP ממחשב קלינט ברשת.... כמה פרטים: שרת-קלינט: וינדוס 2000 סרבר מחשב-גט ויי: מחשב עם מודם ADSL פנימי עם וינדוס XP וICS אז ככה מה הבעיה עצמה.... אנשים אחרים לא מצליחים להתחבר לשרת FTP שלי וברשת אפשר..... ניסיתי להתקין על השרת תוכנות DNS Fowarding שונות וכמובן ללא הצלחה...... מה הבעיה? איך אפשר לפתור...? בתודה איציק :

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום זה קצת דחוף אם מישהו יוכל לענות... אני מעוניין לחבר מחשב נייד ברשת אלחוטית למחשב רגיל בתצורת server client, קראתי את הדביק למעלה והוא שמושי אך אינו עונה לשאלתי. תהיתי אולי תוכלי לעזור לי, אני מעוניין לחבר את הנייד ישירות למחשב הרגיל (שרת) ללא צורך בראוטרים, האם יש דרך לעשות זאת? כלומר לקנות כרטיס pcmcia לנייד וכרטיס נוסף (או חיבור USB כלשהו) למחשב הרגיל?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by arkadur,

נכון להיום אני עובד עם הWRT-160N של לינקסיס, ולמען האמת , אני לא מרוצה ממנו, הוא לא יציב ומתנתק מידי פעם ויש לאתחל אותו בכדי שהאינטרנט יחזור לעבוד (עדכון גרסה לא פתר את הבעיה באופן מוחלט) אם יש חדש בנושא - אשמח לנסות, במידה ולא - אשמח לדעת האם הראוטר שבכותרת מומלץ . תודה רבה אלי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. בעקבות הסקירה על מצלמת ה-IP מדגם IC502w שפרסמתי לפני מספר ימים (LINK לסקירה יש למטה), מוזילה חברת בנדא-מגנטיק את מחיר המצלמה ב-50%. במקום מחיר של 1,000 שקל תעלה המצלמה לגולשי הפורום 500 שקל בלבד! מחיר זה כוללת את עלויות המשלוח של המצלמה לכתובת בישראל. המבצע תקף בחנות edigital ב-LINK הזה - http://www.edigital.co.il/edigital/product.aspx?p_id=5281 עד סוף השנה! את הסקירה המלאה אפשר לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/IC502w/IC502w.htm

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום רב. התחברתי לאינטרנט של הוט לחבילה של 100 מגה בתשתית הוט וספק הוטנט. במעקב שעשיתי למשך השבוע בבדיקת מהירות דרך האתר של הוט speed.hot.net.il אני מקבל לרוב מהירויות של 60-80 מגה ומקבל 100 מגה רק בשעות הלילה המאוחרות. דרך אגב העוצמות שלי זה בין 10-12 ו SNR 35DB ויש לי 4 ערוצים פתוחים ולא 8. כל הבדיקות בוצעו בחיבור קווי במחשב נייח. האם יש עילה לפנות עם זה להוט ? כי הם החבילה מוגדרת עד ל 100 מגה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by erezkoli,

התקנתי רשת אלחוטית עם ראוטר של בלקין.. המחשב שמחובר חוטית לראוטר נמצא בתוך ממ"ד אך הראוטר מודבק לאחד הקירות מחוץ לממ"ד.. במחשב השני שנמצא באותה קומה במרחק של משהו כמו 8-10 מטרים 3 חדרים ליד הממ"ד נמצא המחשב השני והקליטה שם תמיד עומדת על VERY LOW\NO SIGNAL אבל למרות זאת גם שהוא כותב את אלו הגלישה(כשהיא עובדת) מאוד מהירה ולא מוגבלת כלל וכלל. ברמות הקליטה האלו אני מקבל מהמחשב הרחוק פינגיפ של 20-15 לHWZ ולפעמים יש קפיצות לסביבות ה400.. אבל לא נורא. מה שכן - הוא פתאום מתנתק ואינטרנט לא עובד.. כאן הבעיה.. וגם בVERY LOW\NO SIGNAL.. כמובן שמכיוון שהראוטר מחוץ לממ"ד אני לא מבין מה הבעיה.. אשמח אם תוכלו לשפוך לי מעט אור על העניינים כאן. תודה מראש, ארז.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. .. אז כדאי שתחשבו שנית. מסתבר שהחוזים שסלקום מחתימה את לקוחותיה עליהם, מגבילים אותם משני שירותים חשובים: 1. אסור להשתמש בתוכנות VOIP. תשכחו מ-SKYPE, תשכחו מ-JAJAH ולא בטוח ששיחות ב-MESSENGER ו-ICQ יקבלו מסלקום אישור. 2. סלקום גם שומרת לעצמה את הזכות להגביל את השימוש של הלקוחות שלה בתוכנות שיתוף קבצים -- כלומר EMULE, BITTORRENT וכדומיהן. המשמעות של מגבלות אלה שסלקום שומרת לעצמה לעקוב אחרי סוג התעבורה של לקוחותיה ברשת האינטרנט ובמידת הצורך לנקוט צעדים. מידע מפורט בכתבה מ-THEMARKER כאן -- http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20090302_1067887&from=haaretz

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by froggy,

שלום אני צריך להעביר כ80GB ממחשב למחשב בשבוע. אני לא רוצה לקנות הארד דיסק חיצוני כי קצב ההעברה יהייה איטי. ואני לא רוצה להעביר הארד דיסיקים בין מחשב למחשב, כי זה עבודה מסורבלת מידי. מה הדרך הכי טובה ופשוטה להעביר מידע ממחשב למחשב? האם אפשר לעשות זאת ע"י חיבורי כבלים ממחשב למחשב? אני צריך ראוטר?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dorond59,

שלום רב ריציתי לדעת אם מישהו יודע את הדגם המדויק של הרפיטר החדש שבזק מוכרים הACEES POINT ואין הרפיטר של בזק לעומת האחרים בשוק תודה מראש דורון

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. **שימו לב ** בימים האחרונים מתברר שמוצרי ה-CAST של חברת גוגל (כמו ה-CHROMECAST וה-HOME MAX) גורמים לקריסת הרשת האלחוטית בנתבים של חברת TP-LINK, במיוחד ה-C7 וככל הנראה גם ב-C9. הבעיה מתמקדת בכך שחבילות ה-mDNS, המשמשות לשמירת הקשר בין הנתב למכשירי ה-CAST, שצריכות להישלח אחת לכמה שניות נשלחות בכמויות עצומות וגורמות לקריסת הנתבים. הן בגוגל והן ב-TP-LINK מודעים לבעיה וחברת TP-LINK פירסמה כבר עדכון ראשון לנתב C1200 (שאינו נפוץ בארץ - מצ"ב) ותפרסם בקרוב עדכוני קושחה נוספים ובכלל זה לנתבים הנפוצים בישראל. http://www.tp-link.com/us/faq-2050.html

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ביצה,

אהלן! איך עושים כונן רשת משותף בבית?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by baraksol1,

שלום לכולם בזמן האחרון הראוטר שלי גוסס צריך כבר לנתק אותו מספר פעמים ביום כדי שיעבוד אז הגיע הזמן לקנות חדש אז הדרישות: 1 ) שיהיה אמין ולא יתנתק כל שעה. 2 ) טווח קליטה גדול ועמידה בעומס. 3 ) תמיכה במהירויות גבוהות ( כרגע בחבילה 12 מגה UFI ). 4 ) אם אפשר שיהיה ידידותי להורדות ( ביטורנט ) תקציב יכול להיות גם 600 שקל השאלה עם צריך? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים, אחד עם XP ואחד עם 7 וראוטר קווי בעבר הייתה לי רשת בין שני מחשבים עם XP והכל עבד. כיום, אני לא מצליח להגדיר רשת שתעבוד בין שני המחשבים בגלל ה-7. יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היה לי שיתוף אינטרנט מלא ולא בעייתי בין 3 מחשבים בבית. בשרת האינטרנט שלי החלפתי את הכרטיס רשת הקודם (ריאלטק פשוט) בכרטיס חבל"ז (3COM 10/100/1000 גיגהביט) ועכשיו שום מחשב לא רואה את השני שלא לדבר על שיתוף אינטרנט.. עזרה ?! נ.ב - כמובן שהעתקתי את ההגדרות רשת לכרטיס החדש ועשיתי שוב שיתוף ואפילו הרצתי את ה WIZARD של XP בכל מחשב שוב.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yan_ymar,

שלום רב, אני מעוניין להעביר את כל הרשת שלי לאל חוטית. ישנם 3 מחשבים בבית ולפי הבנתי אני פשוט צריך לקנות נתב +3 כרטיסי רשת USB 2.0 אני לא ממש מתמצא בתחום, האם תוכלו להמליץ לי על נתב +3 כרטיסי רשת טובים ולא יקרים מידי סכום עד כ500שח הכל. אני מתגורר בדירה ואין צורך לגלוש במדד תודה מראש לעוזרים. האם כנתב:ראוטר אלחוטי TP-Link TL-WR641G וככרטיס: כרטיס רשת אלחוטי TP-Link דגם TL-WN620G האם זה כדאי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם יש לי אינטרנט מהיר בכבלים (ערוצי זהב) והספק שלי כרגע הוא 012 אני ממש ממש לא אוהב אותם יש להם הרבה בעיות הוא מעלה אתרים לאט וגם הפינגים גבוהים (הכי חשוב) (256 KB) אני רוצה להחליף ספק וגם חבילה חדשה של 750 KB והדבר הכי חשוב לי שהפינגים יהיו נמוכים!!! וגם שיוריד במהירות נורמלית איזה ספק אתם ממליצים ולמה? תודה רבה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם! צריכה מאד את עזרתכם... הזמנתי מאיביי מצלמת וייפי שתשמש אותנו במוניטור לבת שלי. זו המצלמה: http://www.ebay.com/itm/171357999997?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 עם המצלמה הגיעה חוברת הוראות עילגת (אנגלית מתורגמת מסינית...) ואני ממש לא מצליחה להבין מה אני צריכה לעשות כדי להצליח לראות באופן רציף את השידור דרך סמארטפון (אנדרואיד) או PC... המצלמה מגיעה כשהיא אינה מוגדרת לרשת שלי, אז הייתי צריכה לשנות את החיבור האלחוטי שלי לחיבור אלחוטי כפי שהוא מופיע בהוראות, מה שאכן יצר חיבור ביני לבין המצלמה אבל כמובן מנותק מהאינטרנט... בחוברת ההוראות העילגת, ההנחיה הראשונה היא לחבר את המצלמה לראוטר באמצעות כבל רשת אבל במצלמה הספציפית הזו אין חריץ לחיבור כ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים