עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by CaRTeR,

לפני שבוע קניתי ראוטר סוויטצ edimax 6104 עכשיו יש לי שני מחשבים בבית חיברתי אותם ואת המודם ה אלקטל שלי לראוטר והכל עבד חלק ויפה אבל פתאום אחרי יומיים המנורה שמסמנת את החיבור של האלקטל מתחילה להבהב ובשני המחשבים איין אינטרנט זה קרה כבר איזה 17 פעמים וצריך להוציא את החשמל ולהחזיר אותו כדי שהוא יחזור לעצמו גם קרה לי שהאינטרנט באחד המחשבים נופל למשל לכמה שניות סתם ככה אצלי במחשב הוא פתאום לא מזהה את הכבל שהוא מחובר וניתקתי את הכל וחיברתי מחדש זה עבד. למה זה קורה ?!?!?!?!?!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, לפני מספר שבועות הופיעה תקלה מוזרה שלא הייתי מודע אליה-אין אפשרות להתחבר לרשת אלחוטית בבית. יש לנו מספר מחשבים בבית וכולם מחוברים קווית, אורחים המגיעים אלינו ,נהנים מחיבור אלחוטי (על הבעיה נודע לי בעזרת חבר משפחה שבא לבקר ) החשבון שלנו מופיע ברשימה כאשר מפעילים wifi במכשיר ,החשבון מאובטח ,נעול ורשום שאיכות האות מצוינת ,כמו כן,מופיע הכיתוב saved אך ניסיון להתחבר לחשבון לא מניב תוצאות. במידה ואני מנתק את הנתב מחשמל ומדליק אותו מחדש ,ניתן להתחבר לרשת האלחוטית אך כעבור כמה זמן התקלה חוזרת על עצמה. מבדיקה שעשיתי, התקלה חוזרת אחרי כמה ימים של חיבור תקין. האם מדובר בתקלה נפוצה בה ניתן לטפל בקלות יחסית ? תודה רבה למגיבים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ymalachi,

שלום לכולם, רכשתי והתקנתי ראוטר חדש של שיאומי מדגם AX1800, מדובר בראוטר איכותי מאוד, אבל נתקלתי בתופעה מאוד מוזרה טכנית שאני חייב עזרה בפתרונה. לראוטר הזה יש 2 רשתות WIFI אחת 2.4 ג'יגה ואחת 5 ג'יגה, רשת ה-5 ג'יגה כמובן מהירה יותר ומאפשרת גלישה במהירות גבוהות במכשירים תומכים, יש לי בבית מכשיר אחד של וואווי מדגם HUAWEI P30 PRO ו-2 מכשירים שונים של סמסונג, במכשירים של סמסונג זה עובד נהדר ואני מזהה את 2 הרשתות בראוטר החדש ואילו בטלפון וואווי משום מה הוא לא מזהה את רשת ה-5 ג'יגה, חייב לציין כי הוואווי קולט ומתפקד עם רשתות 5 ג'יגה אחרות רק לא מזהה את הרשת של הראוטר הזה, מישהו מכיר את התופעה ? יש מה לעשות ? ניסיתי הכל כולל איפוסים וכדו' אך ללא הצלחה אשמח לכל …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. מה אני צריך בשביל לגלוש עם מחשב נייד מכל מקום באינטרנט..? אם אפשר להרחיב את ההסבר..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הי. לפני יומיים הייתה לנו התקפה של ספאם על השרת במשרד, מסתבר שעשו לנו RELAY על השרת ובעצם השתמשו לנו בו להפיץ ערימות של דואר זבל. היה לנו תור של 20000 מיילים יוצאים שפשוט חנקו לנו את השרת. בקיצר, הצלחנו למחוק את כל המיילים פיזית מהדיסק ולבטל את הRELAY. אממה. עכשיו האינטרנט איטי בטירוף (יש לנו סיב אופטי של הכבלים 2X2 מגה) והיום בבדיקה מול הכבלים מסתבר שאנחנו בקושי מנצלים 10% מהפס. מספק האינטרנט (NETVISION) נמסר לנו שהכל תקין. חלק מהאתרים עולים, חלק בכלל לא. (גם פינגים מהשרת לא מגיעים אליה) ואל האחרים כן. מה שמוזר הוא שנגיד לYNET אני מצליח לגלוש ול-NRG לא... כמו כן במהירות ההורדה ישנה האטה מטורפת (40KB במקום 200-300KB) אין לי צל של מושג מה הולך שם.. יש למישהו הצעות לפני שה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by hararim,

שלום לכולם. הציעו לי מבצע טוב על אינטרנט של אורנג. השאלה שלי היא אם מישהו פה התנסה בשירות שלהם? אם יש בעיות באינטרנט או שעובד טוב?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by gabi21,

שלום לאחרונה הארגון בו אני עובד ביצע חסימות של המון אתרים בין היתר את האתר של פייסבוק האם יש דרך לעקוף את זה? (כל אתר שמשוייך ל Proxy גם חסום ממה שראיתי) זה ההודעה שאני מקבל: Web Page Blocked Access to the web page you were trying to visit has been blocked in accordance with company policy. Please contact your system administrator if you believe this is

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by elia_lan,

יש לי מחשב נייח בחדר ובהתחלה הוא היה מחובר ע"י מודם רגיל לאחר מכן נוסף לי בבית מחשב נייד ולכן קניתי ראוטר וחיברתי אותו למודם ולמחשב הנייח בחדר.. עכשיו אני רוצה להוציא את הראוטר מהחדר (אין לי עניין בקרינה בחדר 24/7) השאלה שלי האם יש דרך לעשות שבחדר שלי יהיה רק המודם ובחדר אחר יהיה הראוטר??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by almor12,

לו מזמן הרכבתי מחשב מדיה סנטר לסלון, ועכשיו אני מעוניין לרכוש כרטס רשת אלחוטי עדיפות לUSB, שיתחבר למחשב ויאפשר צפייה ישירה בסרטים וסדרות דרך האינטרנט, ובנוסף יאפשר העברת נתונים מהירה בין המחשב למחשב אחר שמשמש כשרת קבצים. עדיפות שלי היא הTPLINK הזה http://ksp.co.il/?uin=19756 מישהו מכיר משהו אחר עדיף? התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח תודה לעוזרים,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Cheif,

החל משבוע הבא, לקוחות HOTmobile בתוכנית הבלתי-מוגבלת (89 שקל), מקבלים את הגלישה דרך HOT.net חינם אין כסף. https://www.hotmobile.co.il/ServiceSupport/Pages/Join-ISP.aspx

11. Started by ys1,

שלום, יש ברשותי נתב/מודם D-link dsl 604 שעושה את העבודה פחות או יותר בסדר כבר 7 שנים. מה לעשות, הגיע הזמן להחליף - התעבורה האלחוטית שלו נמוכה, אין לו חיבור USB לשיתוף מדפסת או דיסק רשת, ומידי פעם אני נאלץ לעשות לו Reset כי משהו נתקע. לאחר שבדקתי ראשונית מה מוכרים היום, ראיתי שמרבית הנתבים מגיעים ללא מודם ADSL אינטגרטיבי, ואז זה אומר שאני צריך לקנות שתי "קופסאות" - מודל ADSL שיתמוך במהירויות של עד 15 מגה ונתב. אני מבים שרכישה כזו תאפשר לי בעתיד החלפת מודם בלבד היה ואחליט לעבור מבזק לכבלים. לחילופין, ראיתי דגם של Linksys שנקרא X3000 שפוטר אותי מרכישת שתי קופסאות - תומך ב- ADSL, אבל המחיר שלו מכובד. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על צירוף מודם/נתב או מכשיר אחוד שעובד באמינות ולא מפ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by slyy,

שלום לכולם, כיום אני מחובר עם תשתית של בזק 15MB ועם ספק של בזק בינלאומי ב10MB (בגלל המבצע של בזק שמשדרגים לכל הלקוחות את האינטרנט ללא תשלום) דבר זה גורם לבעיות קשות באינטרנט - פינגים גבוהיים, מהירות של בקושי 3MB ועוד. דברתי עם בזק בינלאומי לגבי שידרוג חבילה ל15MB והם רוצים על זה 99 שקלים לחודש - קפצו לי. השאלה שלי איזה ספקית טובה יש היום חוץ מהם? (וחוץ מהוט ששמעתי שהם נוראיים). תודה לעוזרים, נדב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 1)מנסה כבר כמה ימים להבין למה השותפה שלי מדווחת כל הזמן על איטיות או מצב שבכלל לא זז לה האינטרנט ולפעמים זז טוב ביומיים האחרונים שעשיתי בדיקות עם עצמי בעיקר מול SPEEDTEST.NET ..לא זיהיתי בעיה ... היתה רידה של 2 ..3..MB מה 12MB הכולל כאשר שתי הדלתות בבית היו סגורות (המפרידות בין הראוטר אצלי בחדר לחדר שלה) לא חושב שזו בעיית קליטה ....אבל אם כן מזה בדיוק ה CHANNELS ? יש לי מאחד עד 13 וזה יושב על 11 כרגע , לשנות ? לשים על AUTO ? ? לשנות אולי עוד הגדרות יכולות לעזור לבעיה ואם כן מה ? 2)שאלה שניה , מזה בדיוק QOS ? אני יכול להגיד לראוטר שמהמחשב שלה בלבד (דרך כתובת MAC או משהו אחר..) ייתן לה תמיד עד 6 מגה לא יותר ? ככה שאדע שלא משנה מה תעשה(YOUTUBE ...הורדות ...) תקבל תמיד עד חצ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. על הנתב עצמו רשום: 5V----2.5A על הכבל/שנאי (שמתחבר כמובן אל הנתב) רשום: INPUT 100-120V - 50-60Hz האם הנתב יעבוד בארץ? אני ממש לא מבין כלום בעיניינים האלה, אבל חשבתי לשאול. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nimda,

ברשותי נתב SIEMENS SL2-141 שקבלתי מבזק. אני מנסה לפרק את האנטנה שלו כדי לחבר אנטנה ארוכה יותר. מישהו הצליח לפרק אותה? כמובן מבלי לשבור אותה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by original,

אני קונה מחשב מTMS וצריך גם כרטיס רשת אלחוטי כדי להתחבר ממנו לאינטרנט. הראוטר שלי הוא siemens SL2-141 והמהירות אינטרנט 4 מגה עם כוונה לעלות ל10/12 מגה כשתהיה תשתית NGN באיזור. הסתכלתי במבחר כרטיסי רשת אלחוטיים של TMS כאן http://tms.co.il/cat/61/570:572 והשאלה היא אם כרטיס פשוט כמו D-Link Wireless N Adapter USB 150Mbps DWA-125 יתאים לי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by bah10,

שאלתי בפורום משחקים אבל הם לא יודעים הנה השאלה יש לי router וכדי שאוכל לארח משחק רשת אני צריך לפתוח פורט בrouter. מישהו יודע מה הפורט של fifa world cup 2002? ודרך אגב, ניסיתי למצוא את הפורט דרך הnetstat אבל זה לא נתן לי וכן שלחתי אי-מייל לתמיכה של המשחק בUK ולא קיבלתי תשובה אולי יש עוד פקודות כמו הNETSTAT כדי לזהות פורטים פתוחים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by berner,

חברים שלום ??? אז הצלחתי להקים רשת וגם לגלוש באינטרנט, אבל אני לא מצליח לראות את המחשב השני ברשת לא רואה במארח את האורח והפוך . בחיפוש מחשבים ברשת מקבל את המחשב שממנו אני מחפש אבל לא את המקביל לו . במארח מערכת XP באורח ME . נא סייעו לי צעד אחר צעד . בברכה ראו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by eid101,

שלום . ניסיתי לכבות תראוטיר וגם להתנתק מה WIRELESS אפילו הוצאתי מהשקע של HOT . איך עושים את זה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי אני רוצה לעשות רשת ביתית בבית וראיתי שיש מבצע בבזק שאני יכול לקבל בחינם נתב אלחוטי עם מודם... אם אני מתחייב לשנתיים בנתיים הכל טס לי טוב עם ה 5 מגה מוריד מהר פינג טוב בלי בעיה... הקטע האם יש איזה סיכון במודם החדש שהם יביאו לי? בטח הם יביאו משהו זול אני בטוח אבל אני רק צריך לגלוש ולהוריד דברים בשני המחשבים שלי בלי בלאגנים ואבטחות משכוללות. האם המבצע הזה שווה מישהו קיבל את המודם שהם מדברים עליו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Artist,

קניתי 2 כרטיסי רשת אלחוטית, אחד למחשב הרגיל ואחד לנייד, התקנתי את שניהם אך איני מצליח לגרום להם להתחבר אחד לשני. ניסיתי לחבר אותם באמצעות האשף של XP באמצאות כונן DISKONKEY. לעומת זאת אני יכול בהחלט להתחבר לרשתות של השכנים משני המחשבים ;D

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום חברים , איזה ראוטר עדיף מבין השנים?LINKSYS WRT54GC או LINKSYS WRT54GS תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום החלפתי את המודמים הנ"ל כי היו לי בעיות עם פינגים וגם כדי שתהיה תמיכה בלינוקס http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=181111.msg1567130#msg1567130 הפינגים לא ירדו הם ממשיכים לקפוץ אני רואה עכשיו איטיות רצינית ופינגים גבוהים לאתר HWZONE מקסימום 420MS מינימום 74MS זה הגיוני שמעבר מחיבור USB לחיבור רשת מוריד בביצועים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, אני בונה אנטנה HIGH GAIN ביתית ואני מחפש דונגל איכותי שיתן טווח קליטה מקסימלי. כמו כן, אני צריך שלכרטיס תהיה תמיכה מלאה ללינוקס. תודה מראש, גיל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בדירה שלי יש לי אינטרנט זהב 1.5 /כבלים , עד לפני חצי שעה הייתי בדירה שלי , וכהרגלי בקודש בעיקר גלשתי ב hwzone . ולא הבנתי מה קורה ? איטי בטרוף ! לא זז! (לא הפעלתי אימיול כבר חודש ) חשבתי כבר ליצור קשר עם מנהלי hwzone שידאגו לסדר את זה . עכשיו אני בבית של ההורים שלי ולהם יש בזק בנלאומי adsl 1.5 וכהרגלי אני הולך ל hwzone ואין שום איטיות הכל זורם חלק ! מה קורה פה ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים