עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by aarrek,

שלום, ברשת הביתית יש לי נתב אלחוטי של EDIMAX , אתמול כשהגעתי הביתה , ראיתי שהרשת לא עובדת , הראוטר משמיע קולות מוזרים ומהבהב בצורה לא תקינה. הגיע הזמן להחליף. אני מחפש המלצה לראוטר אלחוטי טוב אם אפשר שיתמוך ביותר מ-4-5 מבואות. אני חייב לקנות היום -הילדים "במצוקה" בבית בלי אינטרנט תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by stas12,

קניתי ראוטר של CONEXANT עם מודם מובנה... בהגדרות WAN הוא מבקש STATIC IP ואני לא יודע מה זה. תעזרו לי בבקשה... אה, וגם מהי SUBNET MASK??? (אני בבזק בינלאומי)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Radeon38,

שלום ברשותי מודם אלקטל שהתגלה כתקין אחרי ששמרתי אותו כמה שנים בארכיון שלי.הוא הוגדר כנתב בזמנו והיום אני רוצה להחזיר אותו למצב מודם. יש לי כמה ROMים שלו מדגמים חלשים יותר אם צריך אבל אני לא ממש זוכר איך מאפסים אותו כי הגרסה שיש עליו היא ה 510 שהקבילה לטומסון 510 הוא גולש נהדר - אני כרגע כותב ממנו ואני אשמח להעיף את המודם שיש לי ולשים אותו. הגרסת רום שיושבת עליו עכשיו היא כזו GV8BAA3.721 לי יש גרסאות עם סיומות נמוכות יותר במקום ה 721 כמו 253 או 280.בהנחה שאם אני אתקין אותן הן יורידו את ההרחבות של המודם\נתב ויחזירו אותו למצב מודם רגיל.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Zeev Sarusi,

שלום חיווטי שקע רשת גויס לפי תוכנית שראיתי באינטרנט ובצד השני של הכבל הרכבתי ראש זכר דמיועד להכנס לראוטר. מבדיקה החיווטים השתמשתי במכשיר עם נוריות. לפי המכשיר, החיווט לא נכון. האם ההיתי צריך לחווט באופן מוצלב?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by bronco,

הבאתי סטרימר (מזרים מדיה ) וחיברתי אותו עם כבל רשת מוצלבאל המחשבבכרטיס רשת נפרד מכרטיס האינטרנט הגדרתי במידת הבנתי את שיתוף הקבצים במערכת הפעלה אבל עדיין אני לא מצליח לראות את הכונן דרך מזרים המדיה פשוט התחלתי להיסתבך בהגדרות ואנני יודע עם הIP שרשמתי בסטרימר הוא קבוע או לא (ציבורי) נאמר לי שאני צריך להגדיר את כתובת עבור הכרטיס במחשב אבל אני לא יודע הייכן מגדירים זאת במחשב אני פשוט אובד עיצות בכול הקשור להגדרות הרשת בויסטה ולא יודע איך להתחבר אני עובד תחת ויסטה בעיברית זקוק לעזרה בהגדרות יש לציין שאני דיי ירוק בכול מה שקשור לרשתות כך שצריך להתחיל איתי מהבסיס תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום , דיי החלטתי לקנות אותו. 2 שאלות : 1) האם תומך בחייגן כבלים? 2) האם בוודאות הוא הכי טוב שהכסף שלי יכול לקנות (426 ש"ח) ? (הדרישות הן , ראוטר שקודם כל יהיה יציב , דבר שני - תקן N , עדיפות גבוהה לחיבורי 1GB חוטי וחייגן כבלים) כל השאר , מותרות. תודה ואשמח לקבל כמה שיותר חוות דעת.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי אני מחפש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי. הכרטיס יכול להיות usb/pci/pciexpress. כרגע יש לי בבית מודם מוטורולה של HOT שמחובר ישירות למחשב בכרטיס רשת קווי. המטרה היא להתחבר אלחוטית עם לפטופ/טלפון/סטרימר. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by r1plet,

שלום, יש לי שאלה בסיסית וקטנה מתוך סקרנות. אני מחובר ברוחב פס 4מגה ב013, ושמתי לב שבכל פעם שאני מכבה ומדליק מחדש את המודם שלי (D-Link 2650U), ה-ISP המוצג באתר SPEEDTEST משתנה, לפעמים זה NetVision, לפעמים broadband for PT ולפעמים ADSL users, לא ממש התייחסתי לכתובות האיי פי אבל הן גם משתנות בכל פעם (גם כשעדיין כתוב אותו שם הISP באתר). לא ערכתי בדיקות מדויקות אבל זה נראה כאילו יש הבדלים מזעריים לכאן ולכאן במהירות אותה אני מקבל בתוצאות של SPEEDTEST, בין ה"חיבורים" השונים אותם אני רואה תחת שמות שונים באתר, מה זה אומר? האם יש למה להתייחס? האם יש סיכוי שיהיה עדיף לשחק עם המודם עד שהאתר יראה שאני מחובר כביכול לISP בשם X כדי להנות מביצועים מקסימליים? כרגע אני מחובר כבר כמה ימים (…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אפשר לראות את הערכים בקישור המצורף http://forums.ort.org.il/files/30/2286565/6449186.jpg המחשב מחובר לראוטר edimax 6114, כאשר port forwarding מוגדר נכון. המחשב מחובר באלחוט. מחשב אחר, שמחובר לנתב בכבל מראה פינגים סבירים מאוד. החיבור הוא ADSL 750 ושני המחשבים מריצים XP SP2 עם zone alarm מופעל. אפשר לתקן את המצב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ובכן אחרי ששדרגתי את האינטרנט לאינטרנט סיבים ואחרי בדיקה עם הטכנאי ובזק (אינטרנט סיבים איטי במחשב כשבמקום 1 ג'יגה קיבלתי רק 200 מגה.... בסמארטפון האינטרנט טס על 870 ויותר.) הגיע הזמן לשדרג את כרטיס הרשת לחדש. המחשב שלי הוא מחשב ישן יחסית (לוח אם של ג'יגה בייט ZX-68...) כך שאין שום טעם להשקיע בציוד יקר אך שיהיה טוב. ראיתי שני סוגים: מתאם רשת שמגיע בחיבור USB 3.0 וכרטיס רשת PCI-E (אני כמובן מעדיף PCI-E אך אם לא תהיה ברירה אז USB 3.0....). אשמח להמלצה מכם איזה כרטיס רשת לקנות ואיזה סוג. שבוע טוב שיהיה לכם.

11. שלום אני צריך עזרה לגבי עוצמות הוט בוקס, העוצמות נראות לי יותר מדי גבוהות המבינים בזה........ מה אפשר לעשות ? איך ניתן להוריד את העוצמות כי שמתי לב שאצל כולם פה העוצמות נמוכות וגם התדרים וה- power יותר מדי גבוהים איך אפשר לסדר את זה ? מה לא תקין? ומה צריך לתקן? כדי שאני אקבל עוצמות נכונות כמו שצריך? אני מבקש עזרה מהמומחים שמבינים בזה. http://jpg.co.il/view/50ec3ed806fa3.png/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום החלפתי את המודמים הנ"ל כי היו לי בעיות עם פינגים וגם כדי שתהיה תמיכה בלינוקס http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=181111.msg1567130#msg1567130 הפינגים לא ירדו הם ממשיכים לקפוץ אני רואה עכשיו איטיות רצינית ופינגים גבוהים לאתר HWZONE מקסימום 420MS מינימום 74MS זה הגיוני שמעבר מחיבור USB לחיבור רשת מוריד בביצועים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולםן אני מנסה לחבר דיסק קשיח חיצוני של WD ישירות לUSB בנתב של בזק כדי שאוכל לגשת אליו מכל המכשירים בבית. לפני כמה שנים עשיתי את זה (עם נתב אחר של בזק) ועבד טוב. ברשת הופיע לי אייקון "BEZEQ" והגישה אל הכונן הייתה כמו אל כל מחשב ברשת. עכשיו עשיתי זאת שוב והדיסק מזוהה בתור התקן DLNA. כשאני נכנס ממחשב ברשת להתקן הDLNA אני שם לב שמזוהים רק חלק מהקבצים, וכשאני לוחץ F5 (ריענון) מזוהם לאט לאט עוד קבצים, וכך למעשה הסקתי שהנתב סורק את כל הקבצים בכונן ולאט לאט אפשר לראות את כל הקבצים. הבעיה היא כשהתהליך מסתיים הוא מתחיל לסרוק מהתחלה. ושוב כל הקבצים נעלמים. והתהליך הזה ממשך בלולאה אינסופית. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי ראוטר : של טומסון (thomson) ואני רוצה שרת אפ טי פי במחשב שלי ואני צריך לפתוח פורטים בראוטר.. איך עושים את זה? אין לי פיירוול או משהו כזה ואני לא יכול להתחבר לשרת..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. עד לפני כשבוע גלשתי במהירות 15MB בתשתית של בזק, והכל פעל כשורה. לפני כשבועיים ביקשתי לשדרג לתשתית של 30MB. בהתחלה בזק טענו שאין אפשרות למהירויות גבוהות באזור המגורים שלי, אבל לאחר כמה ימים התקשרו שוב ואמרו שבעצם אפשר. שודרגתי ונשלחתי לבזקסטור כדי להחליף את הראוטר (ל-VVG2000). בגדול, האינטרנט עובד מצוין. אני מקבל 30MB בכל המקומות הרלוונטיים, בסטמינג ובהורדות. לעומת זאת, יש כמה בעיות חמורות ונקודתיות, וכולן מוזרות: - שירותי גוגל (ורק שירותי גוגל) מסרבים להתחבר מדי פעם. יש שעות בהן אין שום בעיה, ושעות שאני צריך לרפרש את ג'ימייל, לדוגמא, בערך 10 פעמים עד שהוא מצליח להתחבר. השגיאה שאני מקבל היא (Error 126 (net::ERR_SSL_BAD_RECORD_MAC_ALERT, וחיפוש בגוגל מגלה המון שאלות בנוגע א…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by BlackVenom,

אתמול עשיתי רשת אלחוטית עם ראוטר. לפני זה יכולתי להוריד מהביטורנט בצורה נורמלית ומאז שעשיתי את הרשת המהירות ירדה לי ל1...גם באיי סי קיו אני לא יכול לקבל קבצים. אני מניח שכל זה בגלל הראוטר...ואני חושב שבראוטר יש פיירוול שמונע...מישהו יכול להסביר לי איך לבטל את כל זה?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי שני מחשבים המחשב הראשון (במפרט) יהיה מחובר ישירות לראוטר ולמודם (1.5MB אם זה משנה) והמחשב השני שנמצא בקומה מתחת יתחבר דרך כרטיס רשת אלחוטי חשבתי על הראוטר הזה http://tms.co.il/product/5463 אני לא צריך מהירות שיא במחשב שמחובר בקו האלחוטי , כי השימוש בו הוא רק לאינטרנט ומשחקי פלאש. מה דעתכם ? ואשמח להמלצה על כרטיס רשת אלחוטי PCI תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. תריצו בדיקה ב http://speed.013.net http://www.bezeq.co.il/support/Pages/speed_test.aspx ותרשמו פה מה המהירות אפלוד ואם לפעמים זה כאילו מגיע למקסימום ואז המחוג יורד למטה פתאום ונתקע על חצי. לדוגמא הגיע ל 2MB ואז המחוג יורד למטה ונתקע על 0.92 ולא זז ובסוף התוצאה היא 2.0, או לדוגמא מגיע ל 1.7MB מקס.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מזה זמן רב אני חושק בהקמת רשת ביתית במהירות גבוהה, הסוויטש שברשותי הוא ES-5500P מתוצרת אדימקס התומך במהירות הזאת. עד היום נעשה שימוש בכבלי CAT5E, אך התוצאות לא היו משביעות רצון - כ16 MB\S בעת שידרוג לכבל CAT6, הגעתי ל60 MB\S נכון לעכשיו- אני רוצה לנצל את המקסימום , ולכן הצלחתי לשים יד על כבלי CAT7 עם קונקטורים של RJ45 , שהיו חסרים לי - ולא היו פשוטים להשגה כלל. אומנם העברתי בעבר בתוך קירות החדר שלי את הכבלים האלו - אך לא הצלחתי להשיג כבלים מהקיר למחשב, אני עתיד לסיים את ההרכבה של הרשת שתכלול כ4 מחשבים בימים הקרובים (צריך לחווט את הכבלים שבקירות לתוך השקעים) הכרטיסים במחשבים הם כרטיסי OB של REALTEK , האם יש סיכוי שהם יגבילו אותי? האם כדאי להשקיע בכרטיסים נפרדים? אשמח לשמוע…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. פלונטר יוצאת שוב במבצע על נתב ה-VDSL של חברת Draytek ומוכרת את הדגם 2760N במחיר של 599 שקל. לנתב זה 4 יציאות LAN של 1G, הוא תומך ב-Vectoring (עם עדכון קושחה) והממשק האלחוטי שלו מקוטלג כ-N300. הוא כולל שתי כניסות USB 2.0 התומכות גם במודם סלולרי. http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=Vigor-2760n

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לחברי הפורום. שאלתי אולי תעורר גיחוך אבל יש לי צורך דחוף לחבר מחשב עם מערכת הפעלה DOS לאינטרנט. המטרה: העברת קבצים באופן אוטומטי באמצעות FTP ממחשב DOS למחשב WINXP על גבי האינטרנט. הציוד: נתב המחובר כבר לאינטרנט ( מבצע כבר את החיוג ומקבל IP חוקי באינטרנט) אליו מחובר באמצעות כרטיס רשת מחשב DOS. שאלותי: 1. איך אני מאפשר למחשב DOS לדבר ב - TCP\IP ולהגדיר לו כתובות לא חוקיות ושער ברירת מחדל (הרגל הפנימית של הנתב). 2. איך אני מאפשר את העברת הקבצים האוטומטית למחשב המרוחק על גבי האינטרנט? הערות: בדקתי בכל מיני פורומים והבנתי שישנן מספר שיטות וכמה וכמה תוכנות. יש צורך בהגדרת כרטיס הרשת ב - DOS ודרייבר. יש צורך ב - packet driver וכו....... משהו יכול לעשות לי קצת סדר בדברים? הא…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום רב, אם וכאשר אני מכניס כתובת אתר לא נכונה למשל www.gogle.com אז ספקית האינטרנט (alice) מפנה אותי לעמוד החיפוש שלה ומציעה לי את הכתובת הנכונה וכו' איך ניתן לבטל את זה? אין לי תוספים לדפדפן או רוגלות. זה סך הכל שירות שהם מצעים שאני לא רוצה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by doron2012,

שלום, מישהוא מכיר תוכנת מעקב חיבור אינטרנט חינמית טובה ? לעקוב אחרי ניתוקים שיש לי כל הזמן ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, יש לי בבית מודם אלקטל 510 של speed touch שפועל בראוטר (פרטים איך למטה למקרה שיש הערות) ומחלק את האינטרנט לשני מחשבים. הייתי מעוניין להיות יכול איכשהוא לחלק את רוחב הפס כי כרגע הוא לא פורפורציונלי וגם 2 המחשבים לא משתמשים בכולו יחד. שיניתי את הגדרות שמודם כך שבעצמו יתקשר לאינטרנט וחיברתי אותו להאב, כך הפכתי אותו לראוטר, את ההאב חיברתי לעוד 2 מחשבים וסידרתי את חלוקת הפורטים כך שלא יהיו התנגשויות, המחשבים הם 1) P4 D 730, עם כרטים רשת מובנה של 1Gbps ו 2) P4 1700Mhrz עם כרטיס מובנה של 100Mbps 1) האם אפשר לחלק פיזית את הרוחב פס מהראוטר או מאחד המחשבים (תוכנות bandwidth shaping בשני המחשבים לא עשו את העבודה, ואני רוצה שהשליטה תהיה אצלי לחלוטי…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. איזה ספק מועדף בחבילה זו, מה ההתרשמות הכללית ולאיזה קצב הורדה ניתן להגיע בזמן שקצב ההעלאה הוא מקסימלי ? תודה על התגובות

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים