עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. קניתי לפטופ של IBM... אני לא מצליח להפעיל את רשת ה- WIFI שלי. יש לי את הסימן של הרשת על גבי המחשב (הפלסטיק) והמנורה לא נדלקת - אין לי מושג איך לאפשר את האופציה הזאת ? מישהו מכיר ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. איזה ספק מועדף בחבילה זו, מה ההתרשמות הכללית ולאיזה קצב הורדה ניתן להגיע בזמן שקצב ההעלאה הוא מקסימלי ? תודה על התגובות

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by My_Name,

יש לי רשת אלחוטית בבית שמחברת בין 3 מחשבים. השגתי ראוטר חדש של Linksys שאמור לשמש גם כראוטר וגם כ-AP. אם אני רוצה שהוא ישמש ב-AP של הרשת האלחוטית שלי, איך אני עושה את זה ? (הראוטר הוא WRT54GL v1.1 של Linksys)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. קניתי את הכרטיס רשת אלחוטי TP-LINK 821N התקנתי את הדרייבר ולאחר ניסיון התחברות לראוטר- TPLINK 841N ישנו חלון שמודיע לי :למחשב זה יש כעת קישורית מוגבלת אל... TP-LINK.. אבל יש אינטרנט..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום! יש לי WINDOWS XP HOME שאין בא את האפשרות ל REMOTE DESKTOP כמו בגרסת ה PRO. מישהו מכיר תוכנה שעושה את אותו הדבר? כלומר ,מאפשרת גישה ממחשב אחר למחשב שלי דרך חיבור אינטרנט בפס רחב? תודה

6. Started by nati086,

שלום לכולם, אני מחובר כ-3 חודשים לאינטרנט במהירות של 10 מגה בתשתית של בזק וספק של 013. עכשיו אני משדרג את המהירות ל- 20 מגה. השאלה שלי האם המודם\ראוטר שלי D-LINK 2760u e1 תומך במהירות הנ"ל? כי בבזק אמרו לי שהוא לא תומך זה הגיוני? וסתם שאלה משתלמת ההצעה שהם הביאו לי 84 שקל ל-3 חודשים? תודה רבה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by MTKOL,

שלום לחברי הפורום, בזק הודיעה על חבילת אינטרנט חדשה במהירות 2MB....האמנם? בדקתי אצל ספק האינטרנט שלי ונאמר לי מדובר סתם בטריק שיווקי ושהמהירות בפועל היא לא יותר מאשר כמו בחבילת ה-1.5...וכי אין אפשרות כיום לספק מהירות כזו(מיותר לציין כי הספקית שלי-נטוויז'יון לא מספקת את המהירות החדשה-ולכן הם מוסיפים ואומרים שבגלל זה הם גם לא רוצים לצאת בהצהרות של חבילת אינטרנט במהירות החדשה). בנוסף, גם אם הייתי מעונין לנסות את המהירות והחבילה החדשה, יש קושי שנקרה "התחייבות!!! ", ואני אומר: "על מה?" הם רוצים חצי שנה התחייבות! (בבזק בינלאומי...לא מצאתי ספק אחר שתומך במהירות החדשה). אז השאלה שלי אליכם-האם המהירות החדשה באמת מורידה בקצה המדובר או שזה סתם גימיק שיווקי ולא יותר? האם יש מישהו שמח…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. ברשותי ראוטר לינקסיס WRT54G גרסא שלוש (מאמריקה אם זה משנה אמריקאי או אירופאי) ויש לי בעיה ב ADSL עם 012 שכל כמה שעות המהירות פתאום נופלת ואני לא יכול לגלוש אבל אחרי איזה חצי דקה הכל חוזר להיות בסדר והקטע הוא שאני רואה שזה מחליף לי IP כל הזמן למשהו חדש. למה זה קורה? הראוטר בסדר גמור ראוטר מעולה אני משתמש בו כבר יותר משנתיים עוד מאמריקה ושם הוא היה מחובר בלי הפסקה אפילו פעם אחת. ככה שזה אולי משהו בהגדרות בארץ שעשיתי שהם לא נכונות אני משתמש כמובן בהגדרות בPPPOE מכניס שם משתמש וסיסמא וב MTU זה על capture (share.mtumanul) וגודל 1454 אני לא משתמש ב DHCP יש כתובת אישית לכל מחשב והרשת הביתית עדיין עובדת כשקורא האיפוס מהירות והחלפת הכתובת IP למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר לת…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. ערב טוב לכולם! כבר הרבה זמן אני מתכנן ליישם את הרעיון הזה ועכשיו, לדעתי, הגיע הזמן המתאים - נפלה לידי גופה של מחשב ישן יחסית: דואל-קור E4600 ולוח אם ג'יגבייט- GA-945GCM-2SL שלאחר השיפצור (הוספת 2 ג'יגה DDR2, ספק כח וHD) אפילו הצליח להדלק כשורה. הרעיון הכללי הוא - לעשות ממנו סוג של שרת שעליו יהיו הקבצים שניתנים לגישה מכל מחשבי הבית הקיימים כרגע, + הורדות מהרשת בשלב מאוחר יותר. המחשב הזה יהיה מחובר לטלויזיית LCD ויריץ לינוקס (שאותו אגב, אני מתקין בפעם הראשונה בשביל ללמוד ולהרחיב קצת אופקים וידע). אז מה יש לנו כרגע? רשת אלחוטית מראוטר של בזק (אני מניח הכי פשוט) מדגם ROTAL RTA-1025W שמשדר WIFI למחשב נייח שבחדר הסמוך, למחשב נייד שמסתובב בדירה ולסמרטפונים מזדמנים. בנוסף ישנו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by 8-Ball,

יש לי מודם ECI B-FOCUS 312 ולפניו היה לי את ה270. רציתי לעדכן ולהפוך אותו לנתב ואף אחד מאלה לא הצליח, אין פינג עם המודם הוא לא מגיב, אי אפשר להיכנס לממשק WEB שלו. חשבתי שזה בעיה במודם באו והחליפו לי לדגם ה312, והטכנאי של בזק ישב אצלי שעה ולא הצליח גם, בנוסף לאנשים שעזרו לי בפורומים ולאנשי התמיכה הטלפונית (ניסיתי את כל ההגדרות IP שהיו בכל מדריך שקראתי בנושא). הטכנאי הביא איתו מחשב ניייד וחיבר את המודם ותוך שניה נכנכס לממשק שלו (בלי להגדיר IP קבוע). יש לי את אותה הבעיה עם 2 המודמים הנ"ל. כלומר זה משהו במחשב שלי. יש לי כרטיס רשת על הלוח (ABIT IC7 G), הטכנאי אמר שזה אולי בגלל ה SERVICE PACK 2. מה אתם אומרים? מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by jonbir2,

שלום, יש לי ראוטר DIR-300/A/D Wireless N150 Router, רציתי לדעת האם ניתן להגדיר אותו כרפיטר? הראוטר הראשי שלי הוא D-Link DIR-825AC, אבל הוא לא משדר לכל חלקי הבית, רציתי לדעת האם ניתן להיעזר ב- DIR-300 כדי להגדיל את הטווח, ואם כן- אשמח לעזרה כיצד לעשות זאת. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מנסה לפתוח אתר על המחשב האישי שלי, אני משתמש בתוכנת סרבר: wampserver כל השירותים שלה: httpd == apache ו mysqld == mysql פתוחים ומאזינים ועובדים בפיירוואל של חלונות איפשרתי לשני השירותים להיות במצב האזנה ובראוטר האישי שלי אדימקס איפשרתי לפורט 80 להיות פתוח לרשת האינטרנט ולהפנות את כל החיבורים לאייפי הפנימי של המחשב האישי שלי שמתי לב ב netstat שפורט 80 במחשב שלי אכן מאזין ומקושר ל httpd אך משום מה מתי שאני מנסה להיכנס לאתר שלי, או לחילופין לבצע סריקת פורטים על גבי האייפי שלי לפורט 80 הוא מראה שהוא אינו פתוח.. תהיתי אם מישהו יכול להגיד לי אולי על אפשרות מסויימת מלבד port fowarding שצריכים לבצע על הראוטר או שיש בכלל בעיה כלשהי אחרת.. אני משתמש בחלונות אקספי חבילה 3.. תודה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ben18,

איך אפשר לפרוץ לרשת אלחוטית לא מאובטחת?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by xc1te,

מכיוון שמאז ומתמיד היה לי רק מחשב אחד בבית, עד היום כל מה שהייתי צריך לחיבור לאינטרנט הוא מודם בודד, שאותו בזק תמיד סיפקה לי. לאחרונה רכשנו SmartTV לבית וכדי להשתמש בכל הפונקציות שלה דרוש WiFi בבית (אאל"ט). אני אמנם לא בור מוחלט אבל יחסית חדש בתחום הרשתות, ואין לי כל כך מושג מה הדרך הטובה ביותר לחבר את הטלוויזיה החכמה לאינטרנט, מבלי שתפגע באיכות החיבור לאינטרנט של המחשב. למיטב הבנתי הבסיסית, למטרה הזו צריך לרכוש נתב שיחובר למודם ישירות בכבל(ים) והוא ישדר את האינטרנט בבית (תקנו אותי אם אני טועה). במקרה וזה נכון, על איזה ראוטר הייתם ממליצים? לצורך העניין, אין לי כל שימוש בWiFi בבית חוץ מבטלוויזיה - אם לא הייתה לי טלוויזיה חכמה, הייתי פשוט נשאר עם המודם היחיד והבודד שלי שעוש…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by izikd,

אה ככה יש לי בעיה בפתיחת שרת FTP ממחשב קלינט ברשת.... כמה פרטים: שרת-קלינט: וינדוס 2000 סרבר מחשב-גט ויי: מחשב עם מודם ADSL פנימי עם וינדוס XP וICS אז ככה מה הבעיה עצמה.... אנשים אחרים לא מצליחים להתחבר לשרת FTP שלי וברשת אפשר..... ניסיתי להתקין על השרת תוכנות DNS Fowarding שונות וכמובן ללא הצלחה...... מה הבעיה? איך אפשר לפתור...? בתודה איציק :

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום אני צריך עזרה לגבי עוצמות הוט בוקס, העוצמות נראות לי יותר מדי גבוהות המבינים בזה........ מה אפשר לעשות ? איך ניתן להוריד את העוצמות כי שמתי לב שאצל כולם פה העוצמות נמוכות וגם התדרים וה- power יותר מדי גבוהים איך אפשר לסדר את זה ? מה לא תקין? ומה צריך לתקן? כדי שאני אקבל עוצמות נכונות כמו שצריך? אני מבקש עזרה מהמומחים שמבינים בזה. http://jpg.co.il/view/50ec3ed806fa3.png/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בעקבות המצב , אני כרגע נדרש ללמידה מקוונת , ולכן אני משתמש בתוכנה ZOOM מה שקורה בפועל שהתוכנה כל רגע נתקעת לי ומופיעה לי הודעה שהאינטרנט שלי לא יציב. ולכן אני לא יכול ללמוד בצורה כזו. מה שמביא אותי לשאול האם יש בעיה בנטסיק שאני משתמש איתו? יש לי דור 3 חברת VIVO אם זה מוכר למישהו , כאשר הספק שלי הוא 019. כשהתקשרתי ל019 נאמר לי שהם יעשו לי "רענון לסים" , ואם זה לא יעזור לנסות סטיק אחר ואז לדעת מה מקור הבעיה האם הסטיק או הסים. (עוד לא ניסיתי). האם החלפה לסטיק דור 4 תעזור במקרה הזה? עוד חשוב לציין שגם צפיה בסרטונים , וכן הורדה של דברים מאוד מאוד איטית ונתקעת לעיתים קרובות. תודה על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. עד לפני יומיים-שלוש הכל היה בסדר, כשפתאום כשהמודם מחובר לנתב (המחורבן) הזה אני מקבל פינגים גבוהים של 70-110 ms לשרתים בארץ, החל מ- walla.co.il ועד לשרתי משחק של TF2. מה יכולה להיות הבעיה? אני כבר מיואש... אהיה חייב לקנות נתב אחר? הוא לא עשה בעיות עד הפעם הזו... אם צריך מידע נוסף תגידו לי ואוסיף. רק בלי יותר מדי ג'יבריש, שאבין מה להוסיף. תודה מראש. עריכה: זו בעיה באינטרנט בסוף, לא בנתב, אז לא משנה, תודה בכ"ז.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי אינטרנט 5 מגה, אבל הגלישה עדיין איטית כאשר האימיול עובד... מה לעשות? חשבתי שאחרי שאני ישדרג הכל יסתדר, אבל עדיין הגלישה איטית! אני בספק 015 אם זה יעזור למישהו.. מחקתי גם את כל ההיסטורי והעוגיות, ועדיין איטי... מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by גיל בייטס,

לפי מה שהבנתי החומר שנמצא בדיפ ווב הוא פי 500 יותר גדול מאשר זה שאפשר להגיע אליו בעזרת מנועי חיפוש רגילים, למקומות מסוימים אפשר להגיע רק בעזרת תוכנת טור כמו למשל THE HIDDEN WIKI, האם אתרים מגיעים לשם עקב כמות המידע העצומה ברשת ופשוט שוקעים לשם באופן טבעי מה שמקשה על מנועי החיפוש הרגילים למצוא אותם או שלגורמים ספציפים יש אינטרס למנוע גישה למקומות מסוימים ברשת?

21. Started by bastard007,

כמה עצות מועילות: * אם יש לכם נתב אלחוטי ואתם מתחברים אליו רק עם כבל תבטלו את השידור האלוטי שלו. איך אני מבטל את השידוא האלוטי\אלחוטי שלו ?? תודה מראש ושאלה נוספת יש לי נתב אלחוטי, יש לי לאגים בערבים שאני משחק במשחק אונליין איך אני מגדיר פורטים? אפשר בבקשה מדריך בעברית ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by 0xIDE,

אני צריך ראווטר שיקשר בין מחשב שנמצא בחדר רגיל בקומה ב' וממ"ד שנמצא בקומה א' לא יודע אם הזה משנה אבל הראווטר מתוכנן להיות בקומה ב' (לא בממ"ד) [:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by אליהו פלג,

חברים שלום רציתי לשאול- בבית הספר אנו עובדים עם רשת הכוללת נתבים רבים, הספק הוא רימון (נטספרק). מצב תמונת רשת איך אני יכול לברר איזה ראוטר אני משתמש? ויותר מכך- איך אני משנה את הגדרותיו?? תודה רבה

24. Started by alonpartuk,

שלום לכולם לאבא שלי יש משרד והוא דיבר איתי בדיוק השבת שהוא רוצה לעשות רשת במשרד (הגיע הזמן) עכשיו אמרתי אולי אני יכול לחסוך לו עלויות ולעשות את זה לבד. אז ככה במשרד שלו יש 6 מחשבים המחשבים נורא חלשים הם לעבודה משרדית בלבד תשתית אין לו בקיצור אין כלום. עכשיו רציתי לשאול אם אני יוכל לעשות את זה לבד? עד כמה זה מסובך? מה אני יצטרך האם אני צריך שרת? ומה העלויות או שבכלל עדיך לי לשלם למישהו שיעשה זה וזהו. תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ras81,

שלום, רכשתי את הMOCA הבאה שתומכת בקצב העברה גבוהה משל הMOCA של HOT https://www.comtrend.com/Product/107$prod.html מסיבה כלשהי, לאחר שאני מחבר את הכל, הFIBER מאבד את החיבור לאינטרנט... רק כאשר אני מוצא את הCOAX IN מה MOCA ומחבר לCOAX IN של הFIBER האינטרנט חוזר אליו (נורית חיווי בFIBER עצמו שיש אינטרנט) האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? עם הMOCA של HOTהכל עובד חלק...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים