רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש ברשותי חשבון חשבון אימייל בוואלה כבר שנים ורציתי להליף אותה או בhotmail\Gmail בגלל כל האפשריות שיש הם. האם יש דרך לקבל אימיילים לוואלה ואוטומטית לשלוח אותו לאחד החשבונות האלה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי שיתוף אינטרנט מלא ולא בעייתי בין 3 מחשבים בבית. בשרת האינטרנט שלי החלפתי את הכרטיס רשת הקודם (ריאלטק פשוט) בכרטיס חבל"ז (3COM 10/100/1000 גיגהביט) ועכשיו שום מחשב לא רואה את השני שלא לדבר על שיתוף אינטרנט.. עזרה ?! נ.ב - כמובן שהעתקתי את ההגדרות רשת לכרטיס החדש ועשיתי שוב שיתוף ואפילו הרצתי את ה WIZARD של XP בכל מחשב שוב.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי reboot לראוטר (d-link 2650u ), החיבור הופך מ Home Network ל -Unidentified Network . רק ריסטרט למחשב מחזיר ל- Home Network . למה זה קורה..? איך חוזרים Home Network ללא ריסטרט..? תודה מראש * מחשב שולחני (10.0.0.2) וממיר לוויני (10.0.0.1) מחוברים לראוטר. הוגדר IP קבוע. ..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לא מזמן בן דוד שלי התלהב מהמשחק Battleforge והוריד אותו (אל תדאגו זה חוקי) אך כאשר הוא מנסה להתחבר אל שרתי המשחק, הוא אינו מצליח להתחבר לאף אחד מהם. הוא לא מחובר עם ראוטר, הוא מחובר ישירות למודם של הוט Thomson 425 עם ספקית 012. חומת האש מכובת ואין כל אנטיוירוס\תוכנת הגנה. אם זה עוזר פורט שרתי המשחק הוא 7399. אשמח לדעת אילו פתרונות יש. תודה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל הציוד שלי כיום: ראוטר משולב מודם DLINK DSL-6740U, מותקנת בו גרסה 2.54 מחשב נייד, אם כרטיס Atheros 5007EG, הוא תומך ב G, ב54mb מחשב HTPC, מחובר ב LAN, יש גם כרטיס DWA-525 למקרה גיבוי. עד עכשיו הייתי ב15MB, בזק+014, ראוטר משולב מודם DLINK DSL-2760U היה קורה שהוא עיבד DSN, למרות שהיה מוגדר לעבוד מול 8.8.8.8 8.8.8.4, גם על הDNS של בזק זה קרה, בכל מקרה עברתי ל 20MB, היו לי מלא בעיות WIFI, אחרי הגדרה והצפנה המצב השתפר. במחשב הנייד אני קולט 70- DBI, הראוטר מוגדר על עורץ 11, לפעמים אני מקבל קימת את ה 20MB, לפעמים 10 ופחות, לא מבין במה זה תלוי, או בסנכרון מול קו VDSL, או בעיות קליטה? חשבתי לקנות מבזק DAP-1360 שזה AP שיכול לעבוד גם כ רפיטר, אין לי אפשרות למשוך רשת LAN, לא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בראוטר, תשתית בזק (אך רצוי שיידע לעבוד עם הכבלים) שיהיה יציב מבחינת ניתוקים וכאלה. והכי חשוב Wireless N 300Mbs שיכול לעמוד בעומס של 100% עבור סטרימינג זה הכי חשוב לי... כבר החלפתי 2 ראוטרים שאחד מהם הוא ה TP-link 1043ND שסבל מהתחממות יתר ותקיעות. בעבר היה לי Linksys WRT54GL שחוץ מזה שהוא G הוא היה מושלם. לכן אני פוזל ל Linksys ומתלבט עם לקנות את ה E1000 או את ה WRT160NL (ולהתקין עליו DD-WRT) כמובן שאני לא סגור על זה ולכן אני מעוניין בעוד המלצות או חיזוקים. כמו כן אני שוקל לקנות את ה D-Link DIR615 ולהתקין עליו DD-WRT השאלה שלי כמה טוב הוא יהיה בסטרימינג תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו גלשתי דרך בזק בינלאומי 5 מגה ודרך הוט 12 מגה. הייתי מקבל מהירות העלאה של 1 מגה, היום הוט שינו לי את זה ל5 מגה ואני מקבל העלאה של חצי מגה, בזק בינלאומי המליצו לי לשנות את המהירות בשביל שתהיה תואמת בשביל למנוע תקלות. האם היה כדאי לי לשנות את המהירות? והאם מהירות העלאה היא קשורה רק בתשתית? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים לאחרונה התקינו לי סיבים אופטיים מחברת X-FIBER ולבסוף לבית מגיע מתאם סיבים. מתוך המתאם חיברו לי כבל רשת לראוטר שלהם מסוג Halny HL-4GXV-F(שכנראה עובד גם כמודם) והכל עובד כמו שצריך. עכשיו קניתי ראוטר מסוג TP-Link AX6600 (שלא משמש גם כמודם) וכשאני מנסה לחבר אותו הוא קולט אותו ומצליח להתחבר, אבל אין גישה לאיטרנט. לכן לקחתי גם ראוטר+מודם של בזק (D-LINK Dual Band AC DSL-G256DG) שאליו חיברתי את הכבל רשת לחיבור WAN שלו. בנוסף יש לציין שראיתי באחד מהפורומים על כך שצריך להפוך את המודם של בזק רק למודם כפי שניתן לראות פה: www.netcheif.com/downloads/VDSL_699U5_modem.pdf ועשיתי את שלבים 1-4 כפי שמתואר פה. ומהפורט של הLAN של המודם חיברתי עוד כבל רשת אל הפורט של …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני צריך המלצה לשרת אחסון + דומיין, בארץ לאתר וורדפרס . הדגש הוא על תמיכה ופאנל ניהול מקצועי. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, החיבור שלי הוא 12MB תשתית הוט ספק נטויז'ן ולאחרונה התחילו נפילות בחיבור בצורה בלתי נסבלת, עכשיו בגדול בגלישה רגילה לא מרגישים את זה... מתי שזה הכי בא לידי ביטוי זה במשחקי רשת ששמים לב לקפיאה זמנית של המשחק(האייקון של נתק בחיבור עולה ככה שזה לא בעיה בחומרה)... מה יש לעשות עם דבר כזה? אני יכול להתקשר להוט\נטויז'ן ולהתלונן? הם ידעו על מה אני מדבר בכלל? אגב, ניסיתי להתחבר ישירות למודם ללא מתווך של ראוטר וכדומה וזה לא עזר... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ibook החדש. אני מעוניין להתחבר לאינטרנט המהיר, אבל אני לא חושב שיש דריברים למק בשביל מודם ADSL?! עוד משהו עדיף USB כי זה מחשב נייד לא?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, הייתה אתמול הפסקת חשמל של שניה... שני המחשבים פעלו (לא עשו משהו,סתם פעלו) אחרי שחזר החשמל המחשב עם XP הצליח להתחבר אבל המחשב עם ויסטא לא הצליח... ניסיתי להתחבר ישירות למודם-לא עוזר... החיבור מופיע כlocal only ואי אפשר לגלוש ניסיתי לעשות PING לגוגל הוא אפילו לא מזהה את ה hostname כשזה דרך הראוטר אני רואה לפעמים הודעה שהחיבור בסדר אבל עדיין אי אפשר להיכנס לאינטרנט ואפילו לראוטר עצמו (192.168.1.1) ניסיתי את כל הפורטים על הראוטר, ניסיתי להחליף כבלים- לא עזר יש למישהו רעיון?[br]פורסם בתאריך: 6.10.2008 בשעה 16:01:49 נפתר...עברתי על הרשימה של הסרביסים ומשומה זה שאחראי על IPV6 היה כבוי הפעלתי,ריסט והאינטרנט עובד
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בבית 3 מחשבים, ורשת אלחוטית, נתב EDIMAX 6104 (אל תתפסו אותי בדגם, הוא כבר בן כמה שנים ואני חושב דגם פופולרי יחסית). אחד מהמחשבים הוא מחשב נייד IBM עם כרטיס רשת אלחוטית של INTEL, קליטה מעולה וגלישה חלקה, והמחשב האחר המרוחק הוא עם כרטיס EDIMAX שקולט מתי שמתחשק לו. שני המחשבים (הנייד והקולט גרוע) נמצאים בקומה מתחת לראוטר, אבל הם בחדרים צמודים, לכן כנראה הכרטיס EDIMAX לא משהו. הקיצר, מה עדיף - להחליף כרטיס רשת לINTEL או משהו אחר איכותי\כבל מאריך? * הכבל המאריך הוא לראוטר או לכרטיס רשת? :-[ תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצה למודם-נתב ADSL, תומך בתקן N רצוי עם מערך אנטנות 3X3 שיתאים לדור הבא של ה-NGN ראיתי שיש ללינקסיס נתבים חזקים (עובדים גם ב 2.4 וגם ב-5 מה"ז) אבל אין להם מודם מישהו מכיר מוצר טוב ואמין ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנוי באנלימידט עם 015 בחבילה 50/50Mbit/s ושמתי לב לתופעה הזויה. בspeed test אני מקבל 50-56Mb/s ושאני מוריד טורנט אני מגיע ל10/12MB/S שזה מקביל ל100-105Mb/s. .בדקתי גם בטאסק מאנג'ר של ווינדוס לראות שאני לא הוזה. יש למישהו הסבר על התופעה? אולי בפורט 80 יש "מגבלה" ימות המשיח הגיעו?, בד"כ התלונות הם על ספקיות שחוסמות טורנטים. מזכיר לי טיפה למי שזוכר את הימים של גלישה ללא חייגן בהוט לפני 10 שנים+.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה מעניין אותי לשמוע את דעתכם, בנאדם לא יכול להתחבר לאינטרנט כי יש לו קישורית מוגבלת או חסרה, או כתובת IP לא תקינה, 169.254. כאשר הוא מנתק את קבל ההברגה מהמודם עדיין מקבל אותה כתובת IP, מה שמצביע על בעיה או ב-SP2 או אנטי וירוס או פיירוול ועוד כל מני סיבות... אבל מה כאשר מחברים למחשב מודם של בזק, הוא גולש. 169.254 זו בעיה במחשב לא במודם של הוט. אז איך עם מודם של בזק יש אינטרנט. נשאלת השאלה, למה יש אינטרנט עם המודם של בזק?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים שמחוברים באופן חוטי (!), לא אל חוטי. איך אני מעביר קבצים ממחשב אחד לשני? הראווטר שלי הוא WRT54GL של Linksys תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע יש לי בקומה השניה של הבית מודם אלחוטי של בזק ואני צריך קליטה טובה גם בקומה הראשונה (מה שכרגע אין) מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת? מגדיל טווח? אני יכול להוריד כבל רשת מהמודם לקומה הראשונה אם צריך (אבל מעדיף שלא) וממנו לחבר משהו שישדר את הוויפיי מה לגבי מתאם רשת\חשמל? נשמע כמו פיתרון טוב אבל אני לא יודע עד כמה טוב זה עובד.. בקיצור זקוק להמלצה איך לעשות זאת. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי ראוטר חדש של D-Link מדגם DSL-2760U שפועל בתקן N. כמו כן, יש לי דונגל USB של TP-Link שפועל גם כן בתקן N אני מצליח להתחבר אלחוטית והכל טוב ויפה, אך משום מה אין לי יציבות....כלומר, מדי פעם ,מסיבות לא מובנות, המחשב שמחובר אלחוטית באמצעות הדונגל USB מתנתק מהאינטרנט, או עובד מאוד מאוד לאט... לאחר הוצאתו והכנסתו מחדש, שוב יש קליטה כמעט מלאה והאינטרנט שוב עובד... האם יש לכך איזשהו הסבר או אפשרות לטיפול, מלבד בעיות חומרה? תודה רבה....
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שלוש שנים עם ה-D-LINK 2650U שהתחיל לעשות בעיות החלטתי לקנות נתב מודם חדש. מבחינת מקום יש אפשרות רק לנתב-מודם. אני בבזק + בזב"ל במהירות 10 מגה. הרכישה היא לא מבזק סטור וגם אין תיכנון לשדרג מהירות כרגע. וההתלבטות היא בין D-LINK DSL-2760U לבין TP-LINK TD-W8961ND מה עדיף יותר גם מבחינת שידור WI-FI, צפיה בתכני 720P ו- 1080P. וגם מבחינת יציבות החיבור של האינטרנט עצמו. האם יש דגמים יותר מומלצים גם מחברות אחרות ? התקציב בכותרת תודה מראש על העזרה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין קבוצת עבודה לקבוצת מחשבים ,ומה זה DOMIAN ?..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הראוטר נמצא בקומה ראשונה ואני מעוניין להגדיל את הקליטה בקומה השניה. הבנתי שכל מגבר שאחבר יחתוך את המהירות בחצי מעצם דרך הפעולה שלו לכן אני מעוניין בפתרון אחר. במידה ואחבר כבל רשת מהקומה הראשונה אל השניה (ישירות מראוטר לראוטר) - כיצד יש להגדיר את הראוטר השני כך שישמש כמקור הפצה של האינטרנט כמו המקורי (שמחובר לשקע המחומם)? האם זה נקרא נק' גישה או ברידג'? התבלבלתי קצת בין המושגים... אני שואל כי למיטב הבנתי לא יכולים להיות 2 ראוטרים ברשת אחת תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את תוכנת שיתוף הקבצים DC++? בכל אופן התוכנה חסומה על ידי פיירוול ואני רוצה לעקוף אותו רק בתוכנה הזאת יש לי רשת עם נתב ששמו מצויין בכותרת התקשרתי לספק אינטרנט שלי והם פתחו לי את כל הפורטים ומישומה התוכנה עדיין מתנהגת כאילו היא חסומה מי שיכול להסביר לי איך להגדיר פורטים ברשת ולעקוף אותם אני אשמח מאוד :]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה: לפני כשבוע הייתה הפסקת חשמל/קפיצת מתח קטנה,המחשב נכבה. כשהפעלתי אותו מחדש האינטרנט לא עבד לי זה רשם שהמחשב לא מחובר לרשת,ניסיתי להחליף מיקום בראוטר (כניסה אחרת) לא עזר וניסיתי להשתמש בכרטיס רשת השני שעל הלוח,למרות ששניהם עובדים. ניסיתי לבדוק דרך "חיבורי רשת" את הבעיה,כבל רשת מנותקלחצתי על התחבר,תוך כמה שניות המחשב התחבר לאינטרנט אך בקצב חיבור איטי ב"פעילות" זה רשם נשלח-5 התקבל 40 מספרים נמוכים,שום דף אינטרנט לא מוצג וגם לא איסיקיו. דרך סייף מוד אני מצליח להתחבר לאינטרנט (כמו עכשיו) האיסיקיו עובד אבל הדפדפן מפסיק להציג דפים אחרי כמה דקות של חיבור,מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב האינטרנט במחשב השני עובד כרגיל,ניסיתי שחזור מערכת לתאריך שלפני הבעיה אבל גם לא עזר לוח אם K8N…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבאתי סטרימר (מזרים מדיה ) וחיברתי אותו עם כבל רשת מוצלבאל המחשבבכרטיס רשת נפרד מכרטיס האינטרנט הגדרתי במידת הבנתי את שיתוף הקבצים במערכת הפעלה אבל עדיין אני לא מצליח לראות את הכונן דרך מזרים המדיה פשוט התחלתי להיסתבך בהגדרות ואנני יודע עם הIP שרשמתי בסטרימר הוא קבוע או לא (ציבורי) נאמר לי שאני צריך להגדיר את כתובת עבור הכרטיס במחשב אבל אני לא יודע הייכן מגדירים זאת במחשב אני פשוט אובד עיצות בכול הקשור להגדרות הרשת בויסטה ולא יודע איך להתחבר אני עובד תחת ויסטה בעיברית זקוק לעזרה בהגדרות יש לציין שאני דיי ירוק בכול מה שקשור לרשתות כך שצריך להתחיל איתי מהבסיס תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-