רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אם מישהו יודע את הפורט(יציאה) של הפרוקסי של יסראסרב(proxy.israsrv.net.il) זה יוכל לעזור לי מאוד. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נעלמה לי האפשרות לעשות internet sharing ובמקום האפשרות הזאת מופיעה לי הודעה שאין לי מושג איך פותרים אותה. ההודעה : למישהו יש מושג מה לעשות ? : תודה מראש .
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עברתי לבאנדל של טריפל סי (הייתי בתשתית וספק של בזק). גיליתי שטריפל סי מספקים ראוטר של Dlink מדגם DSL 6740u, ושהוא לא תומך ב5GHZ. קניתי במיוחד כרטיס רשת חיצוני כדי להתחבר ל5Ghz שהיה מסופק בראוטר של בזק, אחרי שהיו לי לא פעם קפיצות בפינג בזמן משחק, בתדר הרגיל 2.4. אז אני מחפש ראוטר חדש, לא אכפת לי לקנות מEbay גם - מה דעתכם על זה? http://www.ebay.com/itm/D-Link-Xtreme-N-DIR-815-600Mbps-Wireless-N-Dual-Band-4-Port-Router-w-Firewall-/191573095885?hash=item2c9aa575cd אשמח לחוות דעת על ראוטרים נוספים, משתלמים במחיר. אני מחפש עד ה300 ש"ח בערך. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם, אשמח אם תוכלו לעזור. המטרה שלי היא שתהיה לי היכולת לגשת ממחשבים ניידים להתקן אחסון חיצוני (1 טרהבייט גג) באופן אלחוטי, ושתהיה לי משם היכולת להזרים וידאו HD שמאוכסן על הכונן למחשב (לא חושב כרגע על טלויזיה). הדירה קטנה מאוד ולכן הפיתרון צריך לקחת מעט מקום - לא גדול יותר מכונן 3.5"+ראוטר. יהיה גם נחמד אם יהיה אפשר להוריד תוכן ישירות להתקן החיצוני אבל זה פחות קריטי. מהי הדרך הנוחה והזולה ביותר להשיג את המטרה? נכון לעכשיו אני מודע לכמה אופציות: 1. NAS. חיסרון: יקר, בעיקר. אפשר גם לקחת מחשב ישן ולהפוך אותו ל-NAS אבל זה מסורבל מדי. 2. חיבור כונן חיצוני עם חיבור רשת. כזה. חיסרון: יקר (אבל פחות), ואם אין חיבור USB אי אפשר לחבר למחשב אחר. וגם: בזבוז של USB 3 שיש לי במחשב…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים יש לי ראווטר חוטי אדימקס רציתי לדעת האם ישנה אפשרות של הוספת אנטה או משדר לראוטר הקיים ככה שיהפוף נקודת גישה שאפשר יהיה להתחבר לאינטרנט אלחוטי או שאני צריך לקנות נתב אלחוטי ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב! יש לי מחשב פנטיום 4(win xp),ולאחי יש פנטיום2 (win98). מה אני אצטרך לעשות על מנת שבשני המחשבים יהיה אינטרנט<?? רשמו לי בבקשה את כל הדברים שאני אצטרך לקנות בשביל אינטרנט שיתופי,וגם הוראות (מה להגדיר,למה ועוד...). תודה רבה על שיתוף הפעולה והמשך יום נעים ... אסף.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה אליכם (בתקווה שלמישהו באמת יהיה פתרון לזה). הבעיה: נפילות לא מוסברות באינטרנט שמחובר לטלוויזיה ולסטרימר. קודם כל אתן הקדמה ואפרט את טופולוגיית הרשת: הראוטר בבית שלי מחובר ב-ADSL, והוא נמצא בקומה השניה. המהירות שאני מקבל - 70 מגה (עם כבל). בקומה הראשונה, קליטת האינטרנט על הפנים. כדי לשפר את הקליטה, חיברתי בקומה השנייה "מגדיל טווח" של TP-link. המגדיל טווח נמצא באזור עם קליטת אינטרנט טובה. המהירות שאני מקבל בחיבור אליו (עם Wi-Fi) - בערך 40 מגה; מהירות סבירה והגיונית. עכשיו: מכיוון שאין קליטת אינטרנט טובה בסביבת הטלוויזיה ואין אפשרות להעביר לשם כבל רשת, ביצעתי את הדבר הבא: למגדיל הטווח חיברתי (בכבל רשת) מתאם…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד לפני יומיים-שלוש הכל היה בסדר, כשפתאום כשהמודם מחובר לנתב (המחורבן) הזה אני מקבל פינגים גבוהים של 70-110 ms לשרתים בארץ, החל מ- walla.co.il ועד לשרתי משחק של TF2. מה יכולה להיות הבעיה? אני כבר מיואש... אהיה חייב לקנות נתב אחר? הוא לא עשה בעיות עד הפעם הזו... אם צריך מידע נוסף תגידו לי ואוסיף. רק בלי יותר מדי ג'יבריש, שאבין מה להוסיף. תודה מראש. עריכה: זו בעיה באינטרנט בסוף, לא בנתב, אז לא משנה, תודה בכ"ז.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך כרטיס רשת אלחוטי חיצוני (USB), כמה שיותר חזק ואיכותי (טווח יחסית גדול ואין פתרון אחר אפשרי). המערכת רצה עם ווינדוס 10 ואני רואה המון בעיות תאימות עם ווינדוס 10 ומתאמים אלחוטיים. איזה מתאם אלחוטי ייתן לי טווח גדול ככל האפשר, ויתמוך באופן מלא בווינדוס 10?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הגדרתי נתוני אבטחה עבור SSID =שם רשת שקבעתי. האם נתוני אבטחה עבור SSID=GUEST : Authentication=open,WEP Encryption=disabled יחסמו את הגישה ממחשבים של השכנים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית את הנתב DYNALINK 1025W של חברת ROTAL שקיבלתי במתנה מחבר... והוא עושה לי בעיות וכל הזמן הוא מתנתק ויש לי הודעה של בזק שהשם משתמש וסיסמה לא טובים, ואני מתקן ואז זה עובד ושוב פעם זה לא בסדר... ואני כתבתי את הפרטים נכון, אבל כל הזמן זה מופיע ואז אני צריך להתחבר שוב וכל פעם להגדיר הגדרות מחדש... רציתי לבקש כמה דברים: 1. מה דעתכם על הנתב הזה? 2. אם מישהו יודע, כמה הוא עולה? 3. ואיזה נתב אתם ממליצים לי לקנות עד 300 ש"ח והאם הוא יותר טוב ממה שיש לי? (אם אפשר אחד אלחוטי ואחד לא אלחוטי) 4. במה הוא יותר טוב ממה שיש לי? 5. והאם יש לראוטר שאתם ממליצים לי מדריך איך לעשות אותו מאובטח שאף אחד לא יוכל להתחבר אליו? זה דחוף!!! תודה מראש!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב השאלה קצת תאורטית בגלל שלא מצאתי בגוגל השוואה נורמאלית. נגיד נסתכל על 3 הראוטרים הפופולאריים, 841 941 ו1043 איך אני יכול לדעת מי מהם משדר למרחק הכי גדול\אות הכי חזק? לפי האנטנות, ל841 יש 2 של 5DBI, ולאחרים 3 של 3DBI. אז כנראה כאילו ה841 לא נופל ואף עולה על האחרים מבחינת העצומה וכאילו ל941 ול1043 אין הבדל בעוצמה. האם זה באמת כך? לפי הידוע לי, פריסה של 3 אנטנות במקום 2, לא מגדילה את המרחק, אלא רק את הכיסוי בטווח הקיים, הבעיה שלי היא כי במרחקים יחסית גדולים, אני מקבל אות מאוד חלש עד כדי איבודו (ראוטר G פשוט), ולכן נראה כאילו 2 אנטנות של 5 יהיו חזקות יותר מ3 של 3, או שבעצם הטענה לכיסוי אומרת שאיפה שיש לפחות קצת קליטה, היא תהיה חזקה יותר. בנוסף, יש ברשותי כרטיסי רשת INTEL …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להקים רשת בווינדוז 10. קראתי לא מעט באינטרנט, וראיתי שבגדול מיקרוסופט הסירו את האפשרות הזו, אבל עדיין יש מדריכים איך כן ניתן לעשות את זה. ניסיתי את אחד המדריכים לא מזמן, וחוץ מבלגאן זה לא תרם לי יותר מידי. יש איזושהו מקום ברור ואמין שמסביר איך ניתן לעשות את זה? בגדול הצורך שלי הוא שיתוף של כוננים משני מחשבים כך שיוכלו לראות עם גישה מלאה/חלקית אחד לשני. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים , איזה ראוטר עדיף מבין השנים?LINKSYS WRT54GC או LINKSYS WRT54GS תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. אם אני מוריד משרת שלא מגביל לי את המהירות הורדה (לדוגמה mediafire) אני באמת אוריד על 100MB לשנייה? אם לא אז על כמה אני אוריד? 2. איך הפינג באינטרנט הזה? 3. שמעתי הרבה אנשים שמתלוננים על האינטרנט הזה, האם הוט סידרו את הבעיות או שהתלונות עדיין רלוונטיות? 4. הייתם ממליצים על האינטרנט שלהם? אני חושב על לעשות טריפל פלטיניום שבו אני מקבל את כל הערוצים, טלפון ללא הגבלה ואינטרנט במהירות של 100MB זה נראה לי שווה אבל אם האינטרנט גרוע אני אוותר על הטריפל. תודה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לי יש חלונות ויסטה, ולאחותי חלונות אקספי. כמובן שלי היה אקספי האינטרנט עבד לשנינו (אנחנו מחוברים בכבל בין 2 כרטיסי רשת) אבל מאז התקנת הויסטה לא משנה מה אני מגדיר אצלי או אצלה, האינטרנט אצלה לא עובד. אני מניח שאני לא הבנתי איך זה עובד עם ויסטה. מישהו יודע? יש למישהו מושג? הוא בד"כ רושם אצל אחותי שהקישוריות מוגבלת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם אחרי כמה חודשים של עצבים , ונסיעות לבזקסטור להחלפת ראוטרים וצעקות בטלפון . סוף סוף הצלחתי לשים את ידי על מודם vdsl עכשו אני צריך את עזרתכם בבחירת ראוטר שיחזיק את הרשת בלי בעיות . נסיתי את הdlinkים של בזק וגם הנטגירים למיניהם אבל ללא הצלחה כל יום הייתי צריך לאפס אותם ולהגדיר אותם מחדש או בגלל תקיעות ( נורות דולקות אך אין גלישה ) או בגלל איטיות מטורפת בגלישה. טוב אז ככה : תשתית - בזק מהירות - משלם על 100 מקבל 55 בגלל התשתית ( אבל לא נורא ) ספק - בזק בינלאומי רשת - 6 סלולארים + ipad + ps4 ועוד שני מחשבים אחד כל הזמן מוריד טורנט ו popcorntime והשני משחקי אונליין ובנוסף לעוד כמה סלולארים שמתחברים בשעות הערב ( חברים ) והכל מחובר ב wifi . ציוד עזר - שני…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי WDR4300 שעשה לי בעיות הוא קפא תחת עומס והיה מאכזב באופן כללי אייבורי, במיוחד יוסי, באמת עשו מעל ומעבר ועזרו לי מעל כל הציפיות שלי והחליפו לאותו דגם. השאלה אם יש ראוטר אחר באייבורי באותו סדר גודל של מחיר שעדיף? שמתי עין על ה-DIR-825/AC חשוב לציין: כבר הזמנתי ראוטר קווי נפרד Ubiquiti EdgeRouter Lite ככה שבקרוב הראוטר שיוחלף יתפקד בתור נקודת גישה בלבד, לכן פיתה אותי ה-AC צריך טווח טוב לכסות בית פרטי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רואטר של 2wire דגם sw1000 ויש בו פיירוול פנימי למישהוא יש מושג איך מבטלים אותו?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להעביר את כל הרשת שלי לאל חוטית. ישנם 3 מחשבים בבית ולפי הבנתי אני פשוט צריך לקנות נתב +3 כרטיסי רשת USB 2.0 אני לא ממש מתמצא בתחום, האם תוכלו להמליץ לי על נתב +3 כרטיסי רשת טובים ולא יקרים מידי סכום עד כ500שח הכל. אני מתגורר בדירה ואין צורך לגלוש במדד תודה מראש לעוזרים. האם כנתב:ראוטר אלחוטי TP-Link TL-WR641G וככרטיס: כרטיס רשת אלחוטי TP-Link דגם TL-WN620G האם זה כדאי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר DIR-300/A/D Wireless N150 Router, רציתי לדעת האם ניתן להגדיר אותו כרפיטר? הראוטר הראשי שלי הוא D-Link DIR-825AC, אבל הוא לא משדר לכל חלקי הבית, רציתי לדעת האם ניתן להיעזר ב- DIR-300 כדי להגדיל את הטווח, ואם כן- אשמח לעזרה כיצד לעשות זאת. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי. הכרטיס יכול להיות usb/pci/pciexpress. כרגע יש לי בבית מודם מוטורולה של HOT שמחובר ישירות למחשב בכרטיס רשת קווי. המטרה היא להתחבר אלחוטית עם לפטופ/טלפון/סטרימר. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן לכולם. יש לי בעיה קצת תמוהה בכל מה שקשור למשחקי רשת (לדוגמא שר הטבעות אונליין או וורקראפט). העניין הוא שאני לא יכול להתחבר. לגמרי. השלב הראשוני של ההתחברות נכשל באופן קבוע. הבעיה התחילה לא מזמן, לפני כמה חודשים עוד שיחקתי בלי בעיה, עזבתי לכמה זמן, ועכשיו שחזרתי אני לא יכול להתחבר בכלל. אני מחובר דרך 012 על תשתית הוט במהירות 2.5 מגה. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בראוטר, אבל כשניתקתי אותו וחיברתי את המחשב ישירות עדיין לא נוצר שום חיבור. העניין מוזר עוד יותר בגלל ששאר הדברים עובדים אחלה, הורדות וכו' לא עושים שום בעיות, הבעיה היא ספציפית למשחקי רשת המוניים. האם 012 חוסמים פורטים או משהו כזה? או שהבעיה היא במחשב (הדבר היחיד שהשתנה בחודשים האחרונים הוא ווינדוס 7 במקום ויסטה, א…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת, יש לי בחדר 2 מחשבים ,בעצם אחד מהם הוא טלוויזיה (ללא דונגל אלחוטי) , המחשב העיקרי מחובר באמצעות מתאם רשת אלחוטי, האם ניתן לחבר את הטלויזיה אל המחשב שמחובר לרשת האלחוטית באמצעות כבל רשת? כך שהחיבור לרשת של הטלויזיה יעבור דרך המחשב? אם כן אשמח להדרכה, תודה מראש, אלעד.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים. נתקלתי בבעיה ??? יש לי ראוטר מסוג Edimax BR-6424n V2. הגדרתי הכל לבד והכל עובד טוב למראית עין אבל אני בטוח שמשהו שם לא תקין. בתוך הגדרת ה-NAT יש מה שנקרא Special applications. עד כמה שהבנתי זה לתת הרשאה לאפליקציות בפורטים שהם משתמשים. ואז הגיע תורו של port forwarding שנמצא בכלל בתפריט אחר... עכשיו נשארתי מבולבל ואני לא מבין את מה אני צריך. להגדיר גם וגם, או רק port forwarding? מה התפקיד של השניים? מתי אני אדע להשתמש ב-NAT ומתי ב- PORT FORWARDING? קראתי את ה-PDF של הראוטר אבל באמת שלא הצלחתי להבין מזה שום דבר. אודה לעזרתכם בנושא. זה הלינק לראוטר: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-