עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by orpa,

אני חולק ADSL 512K. הADSL נמצא על מחשב אחד והמחשב השני מתחבר דרכו. כששני המחשבים באינטרנט מורידים משהו או גולשים הוא מוריד את מהירות הגלישה וההורדה. בשני המחשבים מותקן Windows XP, כרטיס Ethernet 10 100MBPS. דרך אגב גם אמרו לי הרבה אנשים אחרים שהם עושים בדיוק את אותו הדבר שזה לא מאט. ואני שמתי לב שהמחשב עם הADSL מוריד בערך 50K והשני 10K. הבנתי גם שיש אפשרות שחלק מהPakages עלולות ללכת לאיבוד, איך אני יכול לדעת על זה אם זה קורה? איך אפשר לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by alex15,

המודם מחובר לראוטר והראוטר EDIMAX BR6524Nמחובר ל אקסס פוינט TRENDNET TEW-430APB ..עכשיו אני צריך בסלון אינטרנט את ה האקסס פוינט בסלון כ REPETER איך אני עושה את זה ואיך אני מגדיר את הגדרות הראוטר כדי שיעבוד . אני רוצה להגדיר אותוכ REPETER האקסס פוינט כדי שיהיה לי אות אינטרנט יותר חזק כי יש לי PS3 וצריך בשבילו אינטרנט ובשביל הנייד שלי כאשר אני יושב למטה בסלון .הראוטר יהיה למעלה והאקסס פוינט יהיה למטה המרחק הוא כ 30 מטר עםקירות וכל מיני דברים אז אני רוצה ש לPS3 יהיה אינטרנט . שהאקסס פוינט יחלק אינטרנט מה אני צריך להגדיר אותו כ REPETER או כ AP +WDS או כ WDS ? הראוטר בקומה השלישית והACCESS POINT בקומה הראשונהל האקסס פוינט יש אינטרנט אבל לא יודע מה לאחרים ! אז בשביל זה אאני רו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום. אבא שלי מעוניין לעשות בבית רשת אלחוטית, לשימוש ביתי ועיסקי, בין שלושה לחמישה מחשבים. השאלה שלי, מה היתרונות/חסרונות ברשת אלחוטית, האם זה "שווה" והאם יש לכם המלצות לספקית זו או אחרת (ספקית שתאפשר לי להנות ממשחקי מולטיפלייר ברמה גבוהה אך עדיין תאפשר להוריי גלישה מהירה למטרות עיסקיות).

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. .. אז כדאי שתחשבו שנית. מסתבר שהחוזים שסלקום מחתימה את לקוחותיה עליהם, מגבילים אותם משני שירותים חשובים: 1. אסור להשתמש בתוכנות VOIP. תשכחו מ-SKYPE, תשכחו מ-JAJAH ולא בטוח ששיחות ב-MESSENGER ו-ICQ יקבלו מסלקום אישור. 2. סלקום גם שומרת לעצמה את הזכות להגביל את השימוש של הלקוחות שלה בתוכנות שיתוף קבצים -- כלומר EMULE, BITTORRENT וכדומיהן. המשמעות של מגבלות אלה שסלקום שומרת לעצמה לעקוב אחרי סוג התעבורה של לקוחותיה ברשת האינטרנט ובמידת הצורך לנקוט צעדים. מידע מפורט בכתבה מ-THEMARKER כאן -- http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20090302_1067887&from=haaretz

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, נתקלתי בבעיה די מרגיזה ואשמח לקבל את חוות דעתכם בנושא. ברשותי ראוטר NetGear תקן N שקיבלתי מבזק ואני מעוניין להעביר דרך הרשת תוכן לאקסטרימר שנמצא במרחק של 3-4 מטר מהראוטר. יש הרשאות, אני רואה את האקסטרימר מהמחשב ועל פניו הכל תקין. הבעיה מתחילה כשאני מנסה להעביר תוכן.. לאחר כמה שניות החיבור מתנתק ואני מקבל הודעת שגיאה שאין אפשרות להמשיך את ההעברה. האם מישהו נתקל בבעיה כזו? יש דרך לפתור אותה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by roee7777,

היי. אני רוצה לקנות ראווטר שתומך ב- wds כדי להשתמש בו כ- repeater 7084gA http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=3&pl3_id=10&pd_id=129 האם הוא תומך ב- WDS ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by GPS,

אני נמצא במקום שאפשר להתחבר לאינטרנט דרך בראוטר אבל הוא חוסם לי גישה לתוכנות כמו play65, יש דרך אחרת להתחבר לאינטרנט? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by jonbir2,

שלום, יש לי ראוטר DIR-300/A/D Wireless N150 Router, רציתי לדעת האם ניתן להגדיר אותו כרפיטר? הראוטר הראשי שלי הוא D-Link DIR-825AC, אבל הוא לא משדר לכל חלקי הבית, רציתי לדעת האם ניתן להיעזר ב- DIR-300 כדי להגדיל את הטווח, ואם כן- אשמח לעזרה כיצד לעשות זאת. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי יש לי ראוטר Dlink DSL 2760U כמובן שבישביל להיכנס לפאנל ניהול אני נכנס ל 10.0.0.138. הבעיה היא שגם כתובת האיפי החיצונית שלי משתמש כמרכז גישה לפאנל ניהול-ואת זה אני לא רוצה,אני רוצה שכאשר אני אנסה להיכנס לכתובת IP שלי אני לא אגיע לפאנל ניהול אלא לשירותים מקומיים-נגיד התקנתי Wampserver או תוכנה לוקאלית שבישבלי להיכנס אליה אני אצתרך להקליד את כתובת ה IP שלי ורק כך אוכל להיכנס לממשק. מקווה שהבנתם אותי. אשמח לעזרה, Gif.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by night-fire,

פעם נתנו לי פה אבל אני לא זוכר את שמו... תנו לי אתרים טובים.. אם זה משנה אני צריך להעלות 8 מגה של תמונות... אני רוצה להראות לכם את פרוייקט המודינג שלי... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. [ספק:בזב"ל] אני שמתי לב לעומסים ואיטיות מוגברת בזמני עומסים ידועים כמו בערב. בנוסף לזה יש עומסים מורגשים 24/7. לפני החופש הגדול וגם קצת אחרי עוד היו כמה שעות בלילה-מאוחר/בוקר-מוקדם שהיה אפשר לנצל את כל רוחב הפס להורדות. בימים האחרונים חלה הידרדרות ועכשיו אין אפילו שעה אחת של מהירות מקסימום בכל שעות היממה. ספרו לנו גם אתם על חוויות הקיץ והידרדרות בעקבות החופש הגדול.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by assaf990,

ומה ההבדל בין זה לבין חיפוש רגיל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ackohen,

האם בלוח אם של ג'יגהבייט ud4 יש כרטיס רשת wifi? או שצריך לחבר אותו ישירות בכבל אטרנט? / לרכוש כרטיס רשת בנפרד?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Moor,

אני רוצה לקנות מודם אלחוטי, אין לי שום מושג בעניין ולכן זקוק להמלצה. שימוש ביתי, בניין בין 4 קומות זקוקים לפרטים נוספים?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. זה בכלל אפשרי?! כי אני לא מוצא שום אפשרות כזאת... :s05:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by eldad82,

יש לי ראןטר של rotal ולאחרונה הבנתי שהוא על הפנים ואני הולך להחליף אותו בחנות שלהם איזה כדאי לקחת ? (דרך בזק כמובן ) תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, אני צריך עזרה ב 3 דברים: קודם אני אתן קצת רקע אני כיום עובד על אינטרנט שעובר דרך הכבלים של הוט הכוונה שיש לי פיירבוקס בסלון + מוקה + 4 ממירים מיני פיירבוקס ברחבי הבית כדי לתת כיסוי נרחב חשוב לציין שיש לי בית גדול בעל 3 קומות. כמו כן יש לי מוקה מדגם הראשון מכוון שאין לו כפתור של ON ו OFF מאחורה כך שזה לא הדגם החדש של ה 2.0 וכמו כן יש לי מהירות 100 מגה ספק ותשתית הוט והוט נט. 1. מכשירים שונים מחוברים על ידי כבל רשת שיוצא ממיני פיירבוקס למכשירים שונים כגון מחשבים נייחים טלוויזיות חכמות וכו' למשל בחדר שלי יש כבל מהמיני פיירבר לסוויץ ומהסוויץ יוצאים כבלים למכשירים החכמים בחדר חשוב לציין שכל הכבלים הם CAT 7 כמו כן האות לא הכי יציב מ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. לא הצלחתי למצוא את התשובה בגוגל אז אני אשאל פה אולי מישהו יודע. שתי שאלות בנוגע לRJ45 עבור שירותי ETH. למה דווקא בחרו בגידים 1-2-3 ואמרו 4-5 לא מגניבים אז קפצו ל6 ? למה דווקא 6 ??? מדוע החליטו על 8 גידים ולא 4 הן בכבל והן במחבר....האם היה בעבר שימוש בפרוטוקול שונה ביותר מ4 גידים ? האם חשבו מראש קדימה ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. המצב אצלי ככה: יש לי 3 מחשבים. 2 באותו חדר שכרגע מחוברים בחיבור ישיר (ללא ראוטר, האב, סוויץ' וכדומה) בקרוב אני מתכוון לקנות מחשב שלישי שיהיה בחדר שלי (קומה מעל). הדברים שאני צריך לפי הבנתי: ראוטר 4 חיבורים כבל 20 מטר מהראוטר למחשב החדש כבל 10 מטר מהראוטר למחשב 2 שנמצא באותו חדר כבל הכי קצר שיש לחיבור הראוטר מחשב 1 שיהיה לידו (או שהראוטר מגיע עם קבל לחיבורו עם מחשב אחד??) אני מעוניין גם לחבר מודם כבלים לראוטר. עם איזה כבל מחברים אותו? להוסיף גם את הקבל הזה לרשימה עכשיו לשאלות: איזה ראוטר הכי מומלץ? (כמה שיותר זול. בסביבות 250 ש"ח אני חושב..) צריך לקנות כבלים מוצלבים או לא מוצלבים? איך מחברים את המודם לראוטר? (עם איזה סוג של כבל?) תודה רבה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by iveco,

יש מהירות הורדה ויש מהירות העלאה נכון ? אבל איך הפרמטר למהירות גלישה ? זה קשור להורדה ? אם אני סתם גולש באתר מסויים זה הורדה ? רואה סרט או סתם גולש ? קראתי מאמר שחברות האינטרנט בכוונה מורידות את מהירות ההורדה בצפיה של שידורי ספורט או סתם שידורים ישירים כדי שהלקוח יזדקק לשירותי ה TV הרגילים זה נכון ? תמיד חשבתי שאני צופה בשידור חי באינטרנט ספורט וכו' האיטיות נובעת מהשרתים שהם עמוסים אבל קראתי שחברות האינטרנט עושות את זה בכוונה זה נכון ? אז אם יש לי 100 מגה זה בעצם רק על הנייר ואין מה לעשות עם זה חוץ מהורדות של סרטים שירים וכו' ? בגלישה רגילה / צפיה של שידורים אין מה לעשות עם זה ? קראתי גם שכדי לראות סרטים בצורה תקינה צריך להתחבר ל VPN בתשלום אבל העניין שהכול באנגלית זה לא …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by marot,

שלום! ברשותי ראוטר של netgear wpn 824 אני מחובר לרשת כללית, ששם כולם רואים את כולם. הבעיה שלי היא שאני רואה את הרשת הפנימית של הבית אך את הרשת החיצונית לא רואה - מי יכול לתת הסבר איזה הגדרות אני צריך לתת לראוטר כדי שהראה את שאר המשתמשים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. לילה טוב... אני מקווה שפתחתי את הנושא בפורום הנכון כי זה אולי גם בעיה בתוכנה (בכל מקרה אם טעיתי בבקשה תעבירו ) לפני חודש בערך קניתי בנזקסטור כרטיס רשת אלחוטי למחשב השני שנמצא בביתי..לא זוכר את השם שלו (אני מרוחק מהבית כרגע) התקנתי את הדיסק שלו בדיוק לפי ההוראות וכשחיברתי אותו הצלחתי לקלוט את הרשת הביתית שלי. לפני כמה ימים אחותי אמרה לי שאין לה אינטרנט במחשב וכשהלכתי לבדוק ניתקתי את וחיברתי חזרה את הכרטיס ומאז הוא לא פועל לי. הוא כותב את ההודעה usb device not recognized כשאני מחבר אותו . אציין שהכרטיס פועל על מחשבים אחרים וגם החלפתי אותו באותו סוג (לא נתנו לי סוג אחר) שוב פעם ליתר ביטחון. הסרתי את הדרייבר והתקנתי מחדש ולא עזר,וגם שיחזרתי מערכת לא יודע למה אבל ניסיתי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by t,

שלום מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול להיכנס {לפרוץ} למחשב הראשי{המרכזי} ברשת שלי {רשת מקומית} כלומר המחשב ששולט בכל מה שקשור לאינטרנט שלי כמו מהירות ועוד.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ori14,

שלום כבר חודשים שאני סובל עם 012 ועוד מעט נגמרת ההתחייבות כך שלאבי אין בעיה לעבור ספקית. שילוב של תשתית הוט עם בזק 014 יהיה טוב לUTORRENT? תודה מראש אורי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. ברשותי ראוטר לינקסיס WRT54G גרסא שלוש (מאמריקה אם זה משנה אמריקאי או אירופאי) ויש לי בעיה ב ADSL עם 012 שכל כמה שעות המהירות פתאום נופלת ואני לא יכול לגלוש אבל אחרי איזה חצי דקה הכל חוזר להיות בסדר והקטע הוא שאני רואה שזה מחליף לי IP כל הזמן למשהו חדש. למה זה קורה? הראוטר בסדר גמור ראוטר מעולה אני משתמש בו כבר יותר משנתיים עוד מאמריקה ושם הוא היה מחובר בלי הפסקה אפילו פעם אחת. ככה שזה אולי משהו בהגדרות בארץ שעשיתי שהם לא נכונות אני משתמש כמובן בהגדרות בPPPOE מכניס שם משתמש וסיסמא וב MTU זה על capture (share.mtumanul) וגודל 1454 אני לא משתמש ב DHCP יש כתובת אישית לכל מחשב והרשת הביתית עדיין עובדת כשקורא האיפוס מהירות והחלפת הכתובת IP למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר לת…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים