עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בעיה שחוזרת על עצמה שנים על גבי שנים, והחמירה לאחרונה: האינטרנט נתקע לחלוטין למשך כחצי דקה, וביממה האחרונה זה גם קורה כל חצי דקה, בלתי נסבל אי אפשר לגלוש בכלל צריך לומר שיש לי מודם אבל זה קרה גם עם הקודמים, זו בעיה שבעצם חוזרת על עצמה במשך שנים והולכת וחוזרת, יכולים להיות חודשים בלי פעם אחת שזה קורה, ולפתע היום זה קורה כל הזמן מה אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by shlomo1441,

שלום אנשים. יש לי תשתית הוט ספק בזק בינלאומי 12MB עם חיבור חייגן. אני עושה בדיקת רוחב פס אני מקבל תוצאות של 2 , 3 , 5 מגה...חיבור לא יציב. התקשרתי לבזק.הנציג אמר לי לבטל את התקשורת האל חוטית דרך ההגדרות של הראוטר. והתוצאה עלתה ל10M הנציג אמר שעוד 2 מגה הראוטר "מעלים". מאז הרוחב פס עלה. אחרי יומיים שוב אותה בעיה. ביטלתי את הWIRELESS עדיין התוצאות נמוכות. למישהו יש מושג מה הבעיה? הוספתי צילומי מסך

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי תשתית כבלים 12 מגה, והספק אינטרנט שלי הוא אקסופון (018). התחברתי לפני יומיים, ומהרגע הראשון אני סובל מ-2 בעיות: 1. החיבור מתנתק, ואני חייב להתחבר שוב באמצעות החייגן ידנית (לא עושה redial המניאק). מבחינת מ"ה כאילו המחשב עדיין מחובר לאינטרנט. 2. בביצוע פינג מול שרת כלשהו כמו ynet או גוגל, אני רואה שמדי פעם יש לי timeout, בערך 3-5 אחוז מהסה"כ (כמה עשרות פאקטות ששלחתי). בשיחה עם אקסופון או עם הכבלים כמובן שהכל תקין מהצד שלהם, כבר הייתי במעקב 24 שעות וכו'. כלום לא עוזר. כל אחד מפנה לשני. בשיחה האחרונה עם אקסופון המליצו לי לחבר ראוטר אלחוטי וזה יעזור להתגבר על הניתוקים. יש למישהו רעיון מה גורם לבעיה? יכול להיות משהו במחשב? המודם ד"א זה מודם Arris של הכבלים, מ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני מתכוון לתוכנה שמודדת ומראה בזמן אמיתי, וגם שומרת מידע על המהירות והכמות של ההורדה/העלאה שלך באינטרנט. הייתה לי תוכנה כזו שעבדה מעולה (Du-Meter למיטב זכרוני) עד שהחלפתי חיבור והיא לחלוטין הפסיקה לתפקד והראתה מידע שגוי. על אילו תוכנות כאלה הייתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם. אני רוצה לחבר 6 מחשבים לאינטרנט דרך נקודה אחת ויש לי כמה שאלות: א. מה אני צריך: נתב, ראוטר או רכזת (או שאמרתי את אותו הדבר ואני לא מודע לעניין?)? ב. על מה אתם ממליצים בתקציב של עד 200-250 שקל? אני פשוט גר במעונות וחשבנו כל השותפים להתחבר דרך חיבור אחד ולפצל את החיבור ככה שיעלה בזול. לרובנו(4 מחשבים) יש יכולות אלחוטיות ולכן עדיף המלצה למשהו אלחוטי. בתודה מראש, אביעד. עריכה: אני צריך משהו שכולנו נוכל לגלוש בו זמנית תודה.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by niva401,

הגדרתי נתוני אבטחה עבור SSID =שם רשת שקבעתי. האם נתוני אבטחה עבור SSID=GUEST : Authentication=open,WEP Encryption=disabled יחסמו את הגישה ממחשבים של השכנים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום חברים , איזה ראוטר עדיף מבין השנים?LINKSYS WRT54GC או LINKSYS WRT54GS תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by alonpartuk,

שלום לכולם לאבא שלי יש משרד והוא דיבר איתי בדיוק השבת שהוא רוצה לעשות רשת במשרד (הגיע הזמן) עכשיו אמרתי אולי אני יכול לחסוך לו עלויות ולעשות את זה לבד. אז ככה במשרד שלו יש 6 מחשבים המחשבים נורא חלשים הם לעבודה משרדית בלבד תשתית אין לו בקיצור אין כלום. עכשיו רציתי לשאול אם אני יוכל לעשות את זה לבד? עד כמה זה מסובך? מה אני יצטרך האם אני צריך שרת? ומה העלויות או שבכלל עדיך לי לשלם למישהו שיעשה זה וזהו. תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by eagle,

יש לי בבית ראוטר על המחשב המרכזי שהוא המחשב שלי על הראוטר שיש לי יש פיירוואל מובנה מכיוון שבXP כיביתי את הפיירוואל אבל עדין יש לי את אותן המגבלות שהפיירוואל עושה שהוא דלוק לכן אמרו לי שיש גם פיירוואל על הראוטר שצריך לכבות ישבתי שעות על גבי שעות איך לכבות את הפיירוואל שיש על הראוטר אבל לא הצלחתי......... מי שיודע איך מכבים את הפיירוואל בראוטר בבקשה שיעזור לי תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by elias710,

היי לכולם אחרי כמה חודשים של עצבים , ונסיעות לבזקסטור להחלפת ראוטרים וצעקות בטלפון . סוף סוף הצלחתי לשים את ידי על מודם vdsl עכשו אני צריך את עזרתכם בבחירת ראוטר שיחזיק את הרשת בלי בעיות . נסיתי את הdlinkים של בזק וגם הנטגירים למיניהם אבל ללא הצלחה כל יום הייתי צריך לאפס אותם ולהגדיר אותם מחדש או בגלל תקיעות ( נורות דולקות אך אין גלישה ) או בגלל איטיות מטורפת בגלישה. טוב אז ככה : תשתית - בזק מהירות - משלם על 100 מקבל 55 בגלל התשתית ( אבל לא נורא ) ספק - בזק בינלאומי רשת - 6 סלולארים + ipad + ps4 ועוד שני מחשבים אחד כל הזמן מוריד טורנט ו popcorntime והשני משחקי אונליין ובנוסף לעוד כמה סלולארים שמתחברים בשעות הערב ( חברים ) והכל מחובר ב wifi . ציוד עזר - שני…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני משתמש בתוכנה כלשהי שצריכה פורט מסויים פנוי, הפיירוול של הוינדוס סגור. בהתחלה הבעיה הייתה הנתב, אבל אחרי שפתחתי את הפורטים דרכו זה הסתדר למשך כמה חודשים. לפני מספר ימים הבעיה חזרה בלי שנגעתי בכלום ואני שוב מקבל שגיאה שהפיירוול חוסם את התוכנה. יש למישהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? תודה מראש לעוזרים, ברק

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. ברשותי ראוטר לינקסיס WRT54G גרסא שלוש (מאמריקה אם זה משנה אמריקאי או אירופאי) ויש לי בעיה ב ADSL עם 012 שכל כמה שעות המהירות פתאום נופלת ואני לא יכול לגלוש אבל אחרי איזה חצי דקה הכל חוזר להיות בסדר והקטע הוא שאני רואה שזה מחליף לי IP כל הזמן למשהו חדש. למה זה קורה? הראוטר בסדר גמור ראוטר מעולה אני משתמש בו כבר יותר משנתיים עוד מאמריקה ושם הוא היה מחובר בלי הפסקה אפילו פעם אחת. ככה שזה אולי משהו בהגדרות בארץ שעשיתי שהם לא נכונות אני משתמש כמובן בהגדרות בPPPOE מכניס שם משתמש וסיסמא וב MTU זה על capture (share.mtumanul) וגודל 1454 אני לא משתמש ב DHCP יש כתובת אישית לכל מחשב והרשת הביתית עדיין עובדת כשקורא האיפוס מהירות והחלפת הכתובת IP למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר לת…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אל תמחק לי את זה שוב בבקשה, הראשון נעול ואני לא יכול להגיב. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=81929.0 תודה רבה ל- tembo על העזרה כמעט סידרתי הכל! האינטרנט והכניסה למחשב האורח פועלים מה-Host. האינטרנט והכניסה ל-Host לא פועלים מהמחשב ה-אורח. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן חבר'ה בהמשך לדיונינו הקודם, עזרתם לי להגדיר אייפי קבוע (פה): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437261.msg3750447#msg3750447 עכשיו מה שקורה זה שאני לא מצליח לפתוח פורטים, מה הכוונה לא מצליח? זה נראה כך: לאחר שעשיתי את זה: ואת זה: אני מקבל את זה: למה לעזאזל?!?!?!..... תודה לעוזרים!

15. יש לי מחשב נייח שלא ניתן לחברו לרשת באמצעות כבל ואי רוצה לחברו לרשת האלחוטית. האם יש מודם אלחוטי קטן שמתחבר ל-USB ויוכל לפתור את הבעיה? חשוב לי שמהירות החישובר תהיה גבוהה ותאפשר גם צפיה בסרטים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by קובי 1980,

סליחה מראש אם זה לא המקום. קיבלתי לפני שבוע בערך מודם רשת מבזק. הוא מאוד מתחם בשעת פעילות בעיקר בתחתית שלו,זה משהו מוכר וידוע או שאני צריך לפנות לבזק ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בעקבות המצב , אני כרגע נדרש ללמידה מקוונת , ולכן אני משתמש בתוכנה ZOOM מה שקורה בפועל שהתוכנה כל רגע נתקעת לי ומופיעה לי הודעה שהאינטרנט שלי לא יציב. ולכן אני לא יכול ללמוד בצורה כזו. מה שמביא אותי לשאול האם יש בעיה בנטסיק שאני משתמש איתו? יש לי דור 3 חברת VIVO אם זה מוכר למישהו , כאשר הספק שלי הוא 019. כשהתקשרתי ל019 נאמר לי שהם יעשו לי "רענון לסים" , ואם זה לא יעזור לנסות סטיק אחר ואז לדעת מה מקור הבעיה האם הסטיק או הסים. (עוד לא ניסיתי). האם החלפה לסטיק דור 4 תעזור במקרה הזה? עוד חשוב לציין שגם צפיה בסרטונים , וכן הורדה של דברים מאוד מאוד איטית ונתקעת לעיתים קרובות. תודה על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. צריך כרטיס רשת אלחוטי חיצוני (USB), כמה שיותר חזק ואיכותי (טווח יחסית גדול ואין פתרון אחר אפשרי). המערכת רצה עם ווינדוס 10 ואני רואה המון בעיות תאימות עם ווינדוס 10 ומתאמים אלחוטיים. איזה מתאם אלחוטי ייתן לי טווח גדול ככל האפשר, ויתמוך באופן מלא בווינדוס 10?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by alon_s,

שלום. רציתי לשאול לגבי משהו שלא כל כך הבנתי.. מה ההבדל בדיוק בין broadband לבין baseband מה היתרונות תודה לכולם..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ערב טוב לכולם, אני צריך לקנות נתב באיזור התקציב הנ"ל. לנתב יתחברו 3 מחשבים - 1 חוטי, 2 אלחוטי. חשוב ביותר - אחד המחשבים האלחוטיים נמצאים בכלל ביחידת דיור נפרדת מהבית, ככה שהמרחק הוא באיזור 50 מטר אני מניח, אולי קצת יותר. הבנתי שעליי לקנות נתב MIMO?!?! אגב אישית אעדיף המלצות על EDIMAX, פשוט כי יש לי ניסיון מוצלח איתם... כמו-כן בבקשה המליצו לי על כרטיס אלחוטי אחד, לטווח בתוך הבית. תודה רבה!!!

21. Started by גיל בייטס,

לפי מה שהבנתי החומר שנמצא בדיפ ווב הוא פי 500 יותר גדול מאשר זה שאפשר להגיע אליו בעזרת מנועי חיפוש רגילים, למקומות מסוימים אפשר להגיע רק בעזרת תוכנת טור כמו למשל THE HIDDEN WIKI, האם אתרים מגיעים לשם עקב כמות המידע העצומה ברשת ופשוט שוקעים לשם באופן טבעי מה שמקשה על מנועי החיפוש הרגילים למצוא אותם או שלגורמים ספציפים יש אינטרס למנוע גישה למקומות מסוימים ברשת?

22. מה עדיף USB אלחוטי או כרטיס רשת אלחוטי(הם אותו מחיר של חברתD-LINK?)

23. שלום, לאחר תהליך בירוקרטי ארוך בו אפשרו לי להכניס לארץ את הראוטר שקניתי באיביי אני חווה תקלה מאוד מעצבנת. יש לי תשתית של הוט 30 מגה עם חייגן וחשבון בבזק בנלאומי עם גיימר. כשאני מחובר לאינטרנט דרך הראוטר, בעזרת כבל רשת cat5 (בין 2 פורטים של 1gbps גם בראוטר וגם במחשב) ואני מוריד קובץ או מריץ בדיקות מהירות שונות אני מקבל גג 15mbps אבל כשאני מחבר את המחשב ישירות למודם ומחייג עם החייגן של בזק אני מקבל מהירות של 31mbps . האם יש לכם רעיון למה? על הראוטר מותקן DD-WRT תודה איתי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by omerbt,

שלום, אני רוצה להפריד בבית שלי את הרשת הפנימית בבית שלי לשתי רשתות נפרדות. האחת רשת ל"בית חכם" (אבטחה, חיישנים, מצלמות, תאורה,...), ולרשת משתמשים רגילה (מחשבים, טאבלטים וניידים...) חשבתי על האפשריות הבאות, ואשמח לשמוע את דעתכם על יתרונות וחסרונות לכל אפשרות. 1. ראוטר ראשי, מפוצל לשני VLAN שונים. כל VLAN מחובר לSWITCH שונה. Switch אחד לשרת "משתמשים", Switch שני לרשת "בית חכם". 2. ראוטר ראשי מחובר לSwitch אחד לרשת "משתמשים". ראוטר `משני` מחובר לרשת "משתמשים" , שאליו יחובר Switch לרשת "בית חכם" . 3. ראוטר ראשי מחובר לSwitch אחד לרשת "משתמשים". Raspberry PI עם שני ETH, יחובר לרשת "משתמשים" מצד אחד, ולרשת "בית חכם" מצד שני. ה Raspberr…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by hagay21,

יש לי רואטר של 2wire דגם sw1000 ויש בו פיירוול פנימי למישהוא יש מושג איך מבטלים אותו?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים