רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
מה קורה חברים? ברשותי הראוטר wrt54gl של חברת linksys גרסא 1.1 עם קשוחה דכנית אבל מקורית. גם אני כמו רבים סובל מבעיית ה P2P, כלומר כאשר יש עומס ואני מוריד דברים בקליינט של P2P לפתע אי אפשר לגלוש לאתרים והראוטר מחזיר פינג צולע וכל זה נפתר רק כאשר מאתחלים את הנתב. לאחר חקירה קצרה באינטרנט גיליתי שהבעיה ככה הנראה היא בטבלאת הניתוב (NAT), הבנתי שיש קשוחות טובות יותר ממה שיש לי בהן האופציה הזאת מוגדרת טוב יותר ואף אפשר לשנות אותה, נתקלתי ב 2 האחת TOMATO והשניה DD-WRT, רציתי לשאול האם שתיהן מתיימרות לטפל בבעיה? נתקלתי באנשים שטוענים שעם tomato הם לא עשו כלום והכל פעל בלי צורך להגדיר כלום, אבל באינטרנט מצאתי יותר חומר על DD-WRT אפילו מאמרים ספציפיים על איך להגדיר אותו http://tech…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, פרמטתי את המחשב האורח ברשת האלחוטית עד לפני כן הכל עבד חלק. כרגע אני מנסה במחשב לאתר את הרשת האלחוטית דרך Wireless Network Connection במערכת הפעלה XP ולא מצליח. דרך התוכנה של הכרטיס רשת אלחוטי (USB) הוא מאתר את הרשת ואף מבקש סיסמא ומצליח להתחבר. אך דרך הממשק של מערכת ההפעלה הוא לא מוצא את הרשת האלחוטית. מה צריך להגדיר במחשב על מנת שיזהה את הרשת אומטימית כשהמחשב עולה? צריך להגדיר על הכרטיס רשת אלחוטי (USB) הגדרות כלשהן? אם כן אשמח להגדרות ומה עוד צריך. תודה רבה וערב מצויין.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לא מזמן בן דוד שלי התלהב מהמשחק Battleforge והוריד אותו (אל תדאגו זה חוקי) אך כאשר הוא מנסה להתחבר אל שרתי המשחק, הוא אינו מצליח להתחבר לאף אחד מהם. הוא לא מחובר עם ראוטר, הוא מחובר ישירות למודם של הוט Thomson 425 עם ספקית 012. חומת האש מכובת ואין כל אנטיוירוס\תוכנת הגנה. אם זה עוזר פורט שרתי המשחק הוא 7399. אשמח לדעת אילו פתרונות יש. תודה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגלל הסמארט בוקס המטופש שלהם, ויתרתי על ה-3 חודשים חינם (טלפון + אינטרנט). הטכנאי שבא אמר שכמעט ולא יהיו לי שום הרשאות לראוטר ואם ארצה לשנות משהו, אוכל להתקשר לתמיכה שלהם והם יוכלו להתחבר מרחוק ולשנות את ההגדרות. לא אהבתי את הרעיון שיהיה מחובר ראוטר עם גישה לרשת הפנימית, ללא שיש לי הרשאות, ועם אפשרות שמישהו יתחבר אליו מרחוק, וביקשתי מהטכנאי שישאיר את הראוטר שלי ויגדיר את הראוטר שלהם כ-BRIDGE. הטכנאי אמר שהוא לא מוכן לעשות זאת (למה? ככה) אלא לחבר את אותו ראוטר כחלק מהרשת הפנימית. למה אורנג' כה להוטים לדחוף ציוד שלהם לאנשים שלא מעוניינים בו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחבר שני מחשבים בעזרת Ethernet Crossover Cables וכל מה שאני צריך זה להעביר קבצים ממחשב אחד לשני, האם עדיף להשתמש בפרוטוקול NetBEUI אן ב TCP/IP? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחבר לADSL וראיתי הצעה של בזק שניראת לי משתלמת: לקנות מודם USB ב400 ש"ח, לשלם 100 ש"ח דמי התחברות, ואז 100 ש"ח לחודש בלי התחיבות בלי כלום. השאלה היא איך מתפקד מודם USB ואם הוא מתאים למחשב? והאם כדי לחכות שהכבלים ישתפרו. ??? מת כבר לADSL אייל.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש למודם ADSL בחיבור USB חיסרון לעומת מודם בחיבור לכרטיס רשת? משהו כמו שימוש מוגבר במעבד או מהירות מוגבלת? או שזה מגביל את השימוש התקני USB אחרים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ibook החדש. אני מעוניין להתחבר לאינטרנט המהיר, אבל אני לא חושב שיש דריברים למק בשביל מודם ADSL?! עוד משהו עדיף USB כי זה מחשב נייד לא?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אינטרנט מהיר בכבלים (ערוצי זהב) והספק שלי כרגע הוא 012 אני ממש ממש לא אוהב אותם יש להם הרבה בעיות הוא מעלה אתרים לאט וגם הפינגים גבוהים (הכי חשוב) (256 KB) אני רוצה להחליף ספק וגם חבילה חדשה של 750 KB והדבר הכי חשוב לי שהפינגים יהיו נמוכים!!! וגם שיוריד במהירות נורמלית איזה ספק אתם ממליצים ולמה? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואל תגידו לי להתמש באשף עם הדיסקט כי הקליינט הוא WINDOWS 2000 והדיסקט הזה לא עובד על WINDOWS 2000. מה אני עושה בדיוק כדי שהמחשב השני יתחיל לגלוש באינטרנט דרך הראשון? למטה יש לי ציור של שני מחשבים שאומר לי מהירות וזה ואפילו רושם "עוצמת אות: טוב מאוד". כך שהכרטיסי רשת קלטו אחד ת'שני כי המחשב של זה זה "מחובר". זה נראה בדיוק כמו מצב של חיבור לאינטרנט... יופי שהכרטיסי רשת מקושרים. עכשיו אני רוצה לשתף אינטרנט. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כאשר אני משתף את החייגן לאינטרנט - אינטרנט זהב, כבלים. אני לא מצליח להתחבר ומקבל את ההודעה: שגיאה 769: the specified destination is not reachable כאשר אני מוריד את השיתוף אני כן מצליח להתחבר. אני משתמש בראוטר של CNET(אני לא חושב שזה קשור - הראוטר לא יכול לחייג לבד רק בDSL) אשמח לקבל עזרה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לרגל מעבר דירה מאזור עם תשתית אינטרנט מוגבלת, הגיע הזמן לרכוש ציוד שיוכל לתמוך במהירויות נורמליות. אשמח להמלצה. מה אני מחפש: - ראוטר משולב עם מודם, שיוכל לתמוך בהוט ובבזק (אני כרגע על תשתית של בזק אבל כבר לא לקוח שלהם עם מודם מיושן ולכן לצורך צמצום עלויות מעדיף מכשיר משולב) - ראוטר שמתאים לדירה קטנה יספיק בהחלט, אין דרישות מיוחדות מבחינת מהירות \ UPLOAD וכו' - אפשרות להזרמת מדיה דרך כונן חיצוני - המדיה שלי נמצאת כרגע על כונן חיצוני (USB3) שמחובר למדיה סנטר. בדירה החדשה לא בטוח שאוכל לעשות חיבור קווי, ולכן חושב על ראוטר שיוכל לתמוך בכונן רשת. הרעיון הוא להזרים וידאו ל-HTPC, ומוזיקה לכרומקאסט אודיו (שיחסוך את הצורך להדליק את ה-HTPC) אשמ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולםן אני מנסה לחבר דיסק קשיח חיצוני של WD ישירות לUSB בנתב של בזק כדי שאוכל לגשת אליו מכל המכשירים בבית. לפני כמה שנים עשיתי את זה (עם נתב אחר של בזק) ועבד טוב. ברשת הופיע לי אייקון "BEZEQ" והגישה אל הכונן הייתה כמו אל כל מחשב ברשת. עכשיו עשיתי זאת שוב והדיסק מזוהה בתור התקן DLNA. כשאני נכנס ממחשב ברשת להתקן הDLNA אני שם לב שמזוהים רק חלק מהקבצים, וכשאני לוחץ F5 (ריענון) מזוהם לאט לאט עוד קבצים, וכך למעשה הסקתי שהנתב סורק את כל הקבצים בכונן ולאט לאט אפשר לראות את כל הקבצים. הבעיה היא כשהתהליך מסתיים הוא מתחיל לסרוק מהתחלה. ושוב כל הקבצים נעלמים. והתהליך הזה ממשך בלולאה אינסופית. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הראוטר נמצא בקומה ראשונה ואני מעוניין להגדיל את הקליטה בקומה השניה. הבנתי שכל מגבר שאחבר יחתוך את המהירות בחצי מעצם דרך הפעולה שלו לכן אני מעוניין בפתרון אחר. במידה ואחבר כבל רשת מהקומה הראשונה אל השניה (ישירות מראוטר לראוטר) - כיצד יש להגדיר את הראוטר השני כך שישמש כמקור הפצה של האינטרנט כמו המקורי (שמחובר לשקע המחומם)? האם זה נקרא נק' גישה או ברידג'? התבלבלתי קצת בין המושגים... אני שואל כי למיטב הבנתי לא יכולים להיות 2 ראוטרים ברשת אחת תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש המלצות למתאם חיבור מחשב נייח לWIFI שיושב בממ"S ואין אפשרות להעביר כבל רשת לשם? מחשב קיים. לוח אם ללא WIFI. יש USB3 USB2. איזה דרך הכי טובה לחבר אותו לרשת ה WIFI הביתית. הראוטר רחוק ממנו, אבל יכול בשקע לשים מגביר WIFI בקרבת הממ"ד. אשמח ללהמלצות. המחשב של הילדים למשחקי רשת לא כבדים ( פורטנייט) גלישה ויוטיוב. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני עושה כרגע רשת קווית בבית השאלה שלי אם יש מישהוא שיוצע איך צריך להרכיב את החיבור שבתוך הקיר העברתי בתוך הקירות בבית חוטי רשת עכשיו אני רוצה שכל החותים ילכו לראוטר אחד החיבור של הראוטר הוא בעזרת חיבורים רגילים שמחברים לחוט והצד השני של אותו חוט שמגיע לראוטר הוא חיבור קיר כמו שרואים בחברות גדולות אני לא יודע באיזה סדר אני צריך לחבר את החיבורים שבצד אחד מגיעים מקצה של חוט רגיל (כלומר כזה שמחברים למחשב) וצד שני של החוט זה הצד שמחובר לחיבור של הקיר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם היום קיבלתי מבזק את הראטור siemens sl2-141. חיברתי אותו וסך הכל הוא נחמד, הפינגים ברשת קטנו ונשארים קבוע על 1-2 [לעומת הedimax שהיו לו 4-5 אבל לא משנה חח] אבל עכשיו האינטרנט נעשה איטי יותר ולא מוריד מעל 280 ק"ב... האם זה תלוי בראוטר? בעיקרון יש לי אינטרנט של 4 מגה. הוא אמור להוריד על 512. אז מהיא הסיבה שאני מוריד לאט יותר? האם זה בגלל הראוטר? [שכולל בתוכו גם מודם] תודה נ.ב האתרים עולים מהר יותר אבל ההורדות איטיות ושאני עושה פינג נגיד על וואלה אני מקבל פינגים של 15
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
לא יודע מה קרה לבזק בינלאומי עד היום הייתי מקבל 100 מגה בטורנטים, ופתאום היום זה צנח. לעוד מישהו זה קרה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי reboot לראוטר (d-link 2650u ), החיבור הופך מ Home Network ל -Unidentified Network . רק ריסטרט למחשב מחזיר ל- Home Network . למה זה קורה..? איך חוזרים Home Network ללא ריסטרט..? תודה מראש * מחשב שולחני (10.0.0.2) וממיר לוויני (10.0.0.1) מחוברים לראוטר. הוגדר IP קבוע. ..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב השאלה קצת תאורטית בגלל שלא מצאתי בגוגל השוואה נורמאלית. נגיד נסתכל על 3 הראוטרים הפופולאריים, 841 941 ו1043 איך אני יכול לדעת מי מהם משדר למרחק הכי גדול\אות הכי חזק? לפי האנטנות, ל841 יש 2 של 5DBI, ולאחרים 3 של 3DBI. אז כנראה כאילו ה841 לא נופל ואף עולה על האחרים מבחינת העצומה וכאילו ל941 ול1043 אין הבדל בעוצמה. האם זה באמת כך? לפי הידוע לי, פריסה של 3 אנטנות במקום 2, לא מגדילה את המרחק, אלא רק את הכיסוי בטווח הקיים, הבעיה שלי היא כי במרחקים יחסית גדולים, אני מקבל אות מאוד חלש עד כדי איבודו (ראוטר G פשוט), ולכן נראה כאילו 2 אנטנות של 5 יהיו חזקות יותר מ3 של 3, או שבעצם הטענה לכיסוי אומרת שאיפה שיש לפחות קצת קליטה, היא תהיה חזקה יותר. בנוסף, יש ברשותי כרטיסי רשת INTEL …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי חשבון חשבון אימייל בוואלה כבר שנים ורציתי להליף אותה או בhotmail\Gmail בגלל כל האפשריות שיש הם. האם יש דרך לקבל אימיילים לוואלה ואוטומטית לשלוח אותו לאחד החשבונות האלה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט הטכני של ה-Samsung Galaxy 4 מגלה שהוא תומך בתקן האלחוט 802.11ac. נתבים הפועלים בתקן זה אינם מאושרים לשימוש בישראל ומעניין איך זה ישפיע על היבוא שלו לישראל. למשרד התקשורת יש נטיה לעכב מכשירים התומכים בקתנים חדשים שאינם מאושרים לשימוש - ראה מקרה ה-iPad הראשון לפני 3 שנים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, אתמול שדרגתי את האינטרנט ל-100MBPS (תשתית של הוט, ספק - בזק בינ"ל). המודם של הוא HOTBOX שמחובר לראוטר TL - WR1043ND עם firmware המעודכן ביותר של החברה (לא DD-WRT או משהו כזה). קינפגתי את הראוטר לתקן N בלבד, והגדרתי את מתאם הרשת שלי ל-1GBPS full duplex, כפי שמומלץ באתר של הוט (מצ"ב תמונות). בדקתי את המהירות ב- 2מחשבים - אחד מחובר ישירות למודם של הוט באמצעות כבל, והשני מחובר אלחוטית לראוטר ונמצא מטר לידו. באתר של הוט (http://speed.hot.net.il/) קיבלתי 90MBPS (עם מקס' 114MBPS) במחשב שמחובר ישירות, ו74MBPS (עם מקס' 95MBPS) בנייד. באתר של בזק (http://www.bezeq.co.il/support/Pages/speed_test.aspx) קיבלתי מהירות 90MBPS בנייח ו74MBPS בנייד. בנוסף, ניסיתי להוריד קוב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-