רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, אני מעוניין לבטל את החוזה לשנה שיש לי עם בזק, אך זה כרוך בעלות של 199 ש"ח. האם קיימת אפשרות לבטל או לצמצם את הסכום? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. עקב רכישתו של מחשב נייד, אשמח לקבל המלצה על נתב אלחוטי שיחובר מהמודם של הכבלים. לראוטר יחובר מחשב נייח ע"י חיבור קווי (כבל) ומחשב נייד ע"י חיבור אלחוטי (טווח של עד 7 מטר עם קיר 1 חוצץ). יש לי חבילה של הכבלים 7 מגה עם 014. אני רוצה לעבוד ללא פיירוול, המחשב הנייח הוא יהיה לגלישה ותוכנות P2P, והמחשב הנייד רק לגלישה. בשני המחשבים ישנם תוכנות הגנה טובות, לכן אני לא רוצה פיירוול. אשמח לדגמים הכי טובים עד 500 ש"ח, ומכשיר עם התקנה קלה וללא בעיות תאימות של הכבלים ולתוכנות P2P האם ה-sweex LW906 מכשיר טוב, יש עליו מבצע של 499 ש"ח 3 שנות אחריות החלפה בחדש עם כרטיס USB אלחוטי?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מספר מחשבים שמחוברים דרך ראוטר וסוויטץ. אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל לשלוט ממחשב אחד על המחשבים האחרים, כלומר לראות את המסך שלהם דרך המחשב שלי ולשנות הגדרות אצלהם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שלוש שנים עם ה-D-LINK 2650U שהתחיל לעשות בעיות החלטתי לקנות נתב מודם חדש. מבחינת מקום יש אפשרות רק לנתב-מודם. אני בבזק + בזב"ל במהירות 10 מגה. הרכישה היא לא מבזק סטור וגם אין תיכנון לשדרג מהירות כרגע. וההתלבטות היא בין D-LINK DSL-2760U לבין TP-LINK TD-W8961ND מה עדיף יותר גם מבחינת שידור WI-FI, צפיה בתכני 720P ו- 1080P. וגם מבחינת יציבות החיבור של האינטרנט עצמו. האם יש דגמים יותר מומלצים גם מחברות אחרות ? התקציב בכותרת תודה מראש על העזרה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נו, באמת...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני מקווה שלא יהיה אכפת לכם שמישהו פותח נושא שלא קשור ל100מגה, הוט, חייגנים והוטבוקס או כמה אגורות ליום עולה אינטרנט בישראל בימנו : הרשת בבית שלי מורכבת כרגע מהוטבוקס שיושב באמצע הבית בקומה עליונה ומספק אינטרנט חוטי למספר חדרים בבית וגם כן אינטרנט אלחוטי. אחד מהחדרים האלה נמצא בקומת הקרקע, במרחק אשר לא מאפשר קליטת אינטרנט אלחוטי. המחשב שנמצא שם מחובר קווית ואין לו כרטיס רשת אלחוטי. הבעיה שאני מנסה לפתור כרגע היא שהזמנו מדפסת מסוג HP Officejet 6500A Plus אשר מסוגלת לתפקד כמדפסת רשת עם חיבור אלחוטי והיא צריכה להיות ממוקמת באותו חדר רחוק בקומה הקרקע. ברשותי נתב מסוג WRT54GL אשר לצערי הפסקתי להשתמש בו בעבר בגלל הוטבוקס, חייגנים ושאר ירקות. (אם כבר מדברים על ירקות, מו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פרימיום למגה אפלואד והרבה פעמים קורה שלינקים שאני מוריד לא עוברים את ה1KB/s. עוד מישהו נתקל בתופעה כזו? אני עם 014 ובזק. גם נכון לעכשיו משום מה יש איטיות על הפורום למרות שהוא מאוחסן בישראל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום !! יש ברשותי 3 מחשבים ומדפסת רשת, אני מעוניין לקנות ראוטר/נתב שיחבר לי בין כולם, כדי שהאינטרנט(בכבלים) והמדפסת לא יהיו תלויים במחשב אחד שכל הזמן דולק. איזה ציוד אני צריך לקנות?(בדגש על האוטר/נתב כי ברור לי שצריך כבלים וכרטיס רשת אחד לפחות בכל מחשב) אני מעוניין שזה יהיה חוטי ולא אל-חוטי. ועוד שאלה קטנה, יש ברשותי שני כבלי רשת מוצלבים (15 מטר ו20 מטר) שאני מעוניין לנצל אותם, האם יש איזשהו מתאם שהופך אותם ממוצלבים לרגילים על מנת שאני יוכל להשתמש בהם? תודה מראש! רואי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר לבזק בינלאומי ב 0.5Mbit ונודעו לי כתובות שרתי ה DNS שלהם. השאלה שלי זה קודם כל, מה הם שרתי ה DNS בכלל, ושנית איפה והאם כדאי להגדיר אותם? אני שואל איפה, כי אפשר להגדיר כאלה גם בחיבור עצמו (מה ש"מחייגים") ובהגדרות כרטיס הרשת (Local Area Connection). tnx, dxt.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בראוטר, תשתית בזק (אך רצוי שיידע לעבוד עם הכבלים) שיהיה יציב מבחינת ניתוקים וכאלה. והכי חשוב Wireless N 300Mbs שיכול לעמוד בעומס של 100% עבור סטרימינג זה הכי חשוב לי... כבר החלפתי 2 ראוטרים שאחד מהם הוא ה TP-link 1043ND שסבל מהתחממות יתר ותקיעות. בעבר היה לי Linksys WRT54GL שחוץ מזה שהוא G הוא היה מושלם. לכן אני פוזל ל Linksys ומתלבט עם לקנות את ה E1000 או את ה WRT160NL (ולהתקין עליו DD-WRT) כמובן שאני לא סגור על זה ולכן אני מעוניין בעוד המלצות או חיזוקים. כמו כן אני שוקל לקנות את ה D-Link DIR615 ולהתקין עליו DD-WRT השאלה שלי כמה טוב הוא יהיה בסטרימינג תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי את הTP-Link TLWR841N מידי פעם כשיש הפסקת חשמל לרגע או שאני עושה REBOOT לראוטר אחד המשחבים בבית לא "מעבד" את הראטור ולא מצליח לזהות אותו שוב. אותו מחשב רואה רשתות אחרות באזור, מכשירים אחרים בבית רואים את הראטור וגולשים דרכו. ניסיתי לשנות סוג אבטחה, לשנות שם של הרשת, לאתחל כל דבר 10 פעם ושום דבר לא עוזר. כל פעם זה מסתדר תוך מספר ימים אחרי הרבה עצבים שלי ושל חברה שלי (המחשב שלה... אם משעמם לה אז רועש לי..) אז אם למישהו יש מוסג מה אפשר לעשות או לנסות אשמח מאוד חג שמח לכולם!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירמטתי ועכשיו כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט (56K) הוא מתחבר ובמהלך ההתחברות הוא כותב לי מלא זמן "נכנס לרשת", לפני הפרמוט הוא כתב את זה נורא מעט זמן או שלא כתב בכלל, אני זוכר שיש דרך לשנות את זה איכשהו אבל אני לא זוכר איך... מישהו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה שני מחשבים עם XP מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר , כלומר שניהם מחוברים לראוטר שמחובר למודם עכשיו יש אינטרנט בשניהם ושיתוף מוגבל שבא לידי ביטוי בשיתוף רק של ה MY SHARED FILES אני יכול להיכנס להגדרות של כוננים ולעשות שתף אבל זה לא מה שאני מחפש אני רוצה שיהיה שיתוף מלא אוטומטית מוגדר מראש שכולל שיתוף קבצים מלא אלא אם כן הוגדר אחרת ומה שגם מאוד חשוב זה שמשחקים בLOCAL NETWORK אני רוצה שיהיה אפשרות לשחק כביכול אחד עם השני דרך הרשת איך אני עושה את זה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מישהוא מכיר תוכנת מעקב חיבור אינטרנט חינמית טובה ? לעקוב אחרי ניתוקים שיש לי כל הזמן ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולםן אני מנסה לחבר דיסק קשיח חיצוני של WD ישירות לUSB בנתב של בזק כדי שאוכל לגשת אליו מכל המכשירים בבית. לפני כמה שנים עשיתי את זה (עם נתב אחר של בזק) ועבד טוב. ברשת הופיע לי אייקון "BEZEQ" והגישה אל הכונן הייתה כמו אל כל מחשב ברשת. עכשיו עשיתי זאת שוב והדיסק מזוהה בתור התקן DLNA. כשאני נכנס ממחשב ברשת להתקן הDLNA אני שם לב שמזוהים רק חלק מהקבצים, וכשאני לוחץ F5 (ריענון) מזוהם לאט לאט עוד קבצים, וכך למעשה הסקתי שהנתב סורק את כל הקבצים בכונן ולאט לאט אפשר לראות את כל הקבצים. הבעיה היא כשהתהליך מסתיים הוא מתחיל לסרוק מהתחלה. ושוב כל הקבצים נעלמים. והתהליך הזה ממשך בלולאה אינסופית. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במקביל לעבודה על תקן 802.11ac, מתגבש תקן אלחוטי נוסף המכונה 802.11ad. בפוסט הבא אני עומד על המאפיינים של תקן זה, על היתרונות והחסרונות שלו ועל השימושים האפשריים בו. קריאה מהנה. http://www.netcheif.com/blog/?p=2036 מי שרוצה לקרוא את המדריך שלי על תקן 802.11ac יכול לעיין במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/80211ac/80211ac.htm
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם למישהו יש מידע מי מוכר את המודם של DrayTek מדגם ה-Vigor2600 אשמח מאד.. או בכל פרט בנושא היבואן הרשמי של חברת DrayTek, שלפי מה שאני יודע ניתן למצוא מודמי ISDN שלה בארץ.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית אבל עוצמת הקליטה שלה היא רק לחצי מהבית. הראוטר יושב בממד ולכן קשה לו לשדר בעוצמה טובה. יש לי כבל רשת שמושכל מהקיר , ואני מעוניין למצוא פתרון שיתן לי עוצמת קליטה מירבית ותנצל את כל מהירות האיטרנט. אני יודע שיש טכנולוגיה שפועלת עם רשת על גבי חשמל חיפשתי פתרון וראיתי את המעביר הזה: http://www.benda.co.il/cs/benda/product.aspx?p_id=13630 הוא יתאים לפתרון הבעיה שלי? יש לי ראוטר של TP-LINK , אגב יש לי בחדר שקע של כבל רשת שהשכלתי מהקיר, אם אני יקנה את המוצר אני יכול לחבר אותו עם כבל רשת לשקע שלי ? תודה ,
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהן ההגדרות הרצוייות? אסביר מה עשיתי: ראשית לא נגעתי בהגדרות. שנית, במחשב השולט שמתי listen mode במחשב הנשלט יש ultra vnc Server ואז: עכבר ימני> אד ניו קליינט ואז ב host name משאיר ריק, ובקוד id אני שם את אי פי של המחשב השולט. זכור לי שבעבר זה כן עבד לי! חסרות לי הגדרות? יש לשני המחשבים XP וביטלתי פיירוול ולא עזר, ואין ראוטר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. התחברתי לאינטרנט של הוט לחבילה של 100 מגה בתשתית הוט וספק הוטנט. במעקב שעשיתי למשך השבוע בבדיקת מהירות דרך האתר של הוט speed.hot.net.il אני מקבל לרוב מהירויות של 60-80 מגה ומקבל 100 מגה רק בשעות הלילה המאוחרות. דרך אגב העוצמות שלי זה בין 10-12 ו SNR 35DB ויש לי 4 ערוצים פתוחים ולא 8. כל הבדיקות בוצעו בחיבור קווי במחשב נייח. האם יש עילה לפנות עם זה להוט ? כי הם החבילה מוגדרת עד ל 100 מגה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייד המתחבר כם בעבודה וגם בבית (עם אותו פרופיל - מערכת הפעלה XP PRO ) כאשר מפעיל VPN , מצליח להתחבר אבל המיפויים לא פעילים - ריקים מה אני צריך לבדוק ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בית חדש גדול מאוד בן 4 קומות, לכל הקומות מגיעים חיבורי רשת קווים. אני רוצה לרשת את הבית בתקשורת אלחוטית, אבל אין לי מושג מה לקנות. מישהו יכול להמליץ? אני מניח שצריך ראוטר אחד בארון התקשורת ו-access point בכל קומה. מוטי ;D
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, התחברתי ל1000 מגה של בזק ולקחתי את הראוטר שלהם, הטווח מזעזע. אחרי 10 מטר כבר אין קליטה (כולל "מגדיל הטווח" שלהם). הם קונים מעלי אקספרס? 1. האם אפשר לקנות ראוטר פרטי ופשוט להתחבר בלי בעיה או שהם מקשים? גם סלקום מקשים? 2. האם ראוטר פרטי ישפר את הטווח? אם יש לכם ניסיון אשמח לשמוע על ראוטר טוב בעל טווח רחב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך כרטיס רשת אלחוטי חיצוני (USB), כמה שיותר חזק ואיכותי (טווח יחסית גדול ואין פתרון אחר אפשרי). המערכת רצה עם ווינדוס 10 ואני רואה המון בעיות תאימות עם ווינדוס 10 ומתאמים אלחוטיים. איזה מתאם אלחוטי ייתן לי טווח גדול ככל האפשר, ויתמוך באופן מלא בווינדוס 10?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-