עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, אני מחובר ברשת אלחוטית לנתב LINKSYS WRT54GL עם כרטיס רשת EDIMAX EW7128G שאני מתחיל להוריד טורנטים המהירות טובה (190\ המקסימום שלי) ואחרי איזה רבע שעה המהירות יורדת ל-100.. (משתמש ב-BITCOMET) וזה נשאר ככה גם עם הורדות מ-HTTP.. הקליטה של הכרטיס כל הזמן נשארת גבוהה מאוד רק ניתוק וחיבור מחדש של הראוטר מהחשמל עוזר, ואז שוב הבעיה חוזרת..

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  2. היי! בזק התקשרו אליי היום והציעו לי לקחת אותו בחינם.. אני לא אשתמש באפשרות האלחוט שבו (ברוב הזמן), אז זה פחות חשוב לי.. העיקר - איך הוא? האמת היא שעד עכשיו יש לי את הראוטר DI-604, גם של די לינק, ואני לא ממש נהנה ממנו.. האם ה2650U עובד חלק? ללא תקיעות? ללא נפילות? ללא בעיות איטיות? אשמח לקבל חוות דעת מקצועיות.. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  3. בעצם הכוונה לחבר מחשב נייד למחשב נייח דרך האינטרנט אבל לא על ידי תוכנות בהם אני צופה במסך של מחשב אחד דרך המסך שלי, אלא כמו מסוף של המחשב הראשי, כלומר עבודה על בסיס הנתונים של המחשב הנייח בעזרת הנייד, במקביל למישהו שעובד על המחשב הנייח. תודה, אמיר.

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  4. שלום חברים, תגידו מזל"ט. אני מרבה להוריד מאתרי RAPID למיניהם אבל עם הראוטר החדש אחרי כל הורדה של קובץ אני חייב להגיע פיזית עד למודם, לנתק אותו ורק אז להתחבר... בכלל - האם ניתן להתחבר בחיוג חייגן ? מאחר ואני משתמש בתכונת ה RASDIAL לנתק אוטומטית את המודם בסיום הורדות הקבצים... בקיצור - דרך כלשהיא חוץ מדרך פיזית לניתוק וחיבור... יש אפשרות?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by alon3241,

הגדרתי את הנתב הכול מחובר אבל אין גישה לאינטרנט

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  6. אהלן. קניתי מחשב נייד ואני מנסה להתחבר אליו לרשת האלחוטית בבית שלי והוא כותב לי שהוא התחבר אבל הוא מוגבל. אמא שלי עם המחשב הנייד שלה מצליחה להתחבר בלי בעיות. קניתי את המחשב בארה"ב ושמה הצלחתי להתחבר לרשת אלחוטית בבית של חברים שלי.. איך מסדרים את הבעיה? תודה..!

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Bios-Phere,

ברשותי ראוטר רוטל של בזק שמחובר באופן קווי למחשב בחדר אחד ומחשב שני בחדר מעט מרוחק עם כרטיס רשת אלחוטי USB שבו הקליטה לא הכי טובה. במידה ואני מעונין בחיבור קווי למחשב השני עם כרטיס הרשת USB איזה ציוד להוסיף? עוד ראוטר שיחובר לשקע טלפון ולמחשב בחדר המרוחק? (לא ניתן לחבר את הראוטר עם כבל למחשב השני עקב מגבלות מרחק וקירות בדירה..)

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  8. Started by ido-nava,

אני מחובר לבזק בין לאומי בחיבור ADSL במהירות של 5 מגה. יש לי בעיה של LOWID שאני לא מצליח להיפטר ממנה, למרות שפתחתי פורטים בכל מקום אפשרי. יש לי ראוטר מסוג Siemens sl2-144 וכמו כן, לא מתוקנת תוכנת firewall נוספת מלבד המובנת של XP. האנטי וירוס הוא Symantec Antivirus והוא לא חוסם. בכל מקרה, את כל הפרטים אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  9. יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים לאינטרנט דרך רשת אלחוטית. הראוטר\מודם מחובר למחשב שלי ככה שאם אני מכבה אותו גם למחשב השני אין אינטרנט. השאלה שלי היא איך אני יכול למנוע מהמחשב השני גישה לאינטרנט (ולעשות את זה דרך המחשב שלי) מבלי שהגישה שלי לאינטרנט תיפגע?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Thadar,

.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by alfus73,

מישהו יכול להגיד לי מב כתובת ה-IP שלי? ראו קובץ מצורף. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  12. Started by tom57,

יש לי תשתית של הוט וספק נטויז'ן אני מחפש נתב אלחוטי בסביבות 100-200 שח

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  13. אילו חברות מציעות את השירות הזה? מה טווח המחירים? איך זה בדיוק עובד? האם אפשר להכניס מודם סלולרי לכל מחשב נייד, או שצריך להיות חריץ בשביל זה?(איך הוא נקרא אם כן?) האם הגלישה חלקה וטובה?

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  14. כ 100,000 איש יכולים כבר היום להשתמש בשירותי הרשת. בשלב ההשקה הראשוני יוצאו ללקוחות 2 מהירויות של 10 ו 15 מגה ביט לשנייה. המחירים הם 100 ו 130 ש"ח בהתאמה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3725478,00.html בלינק הבא תוכלו לבדוק אם קו הטלפון שלכם מחובר כבר לרשת ה NGN http://www02.bezeq.co.il/Internet/FastInternet/intsale/Pages/surfingpacks.aspx יופי בזק - משיקים שירות שלא זמין ברב חלקי הארץ, כמה ישראלי :-\ בדקתי בנתניה ובשני ערים בצפון - גורנישט מי גורנישט, לפי ניסיון עבר שלי יקח המון זמן עד שהשירות יהיה זמן בצורה רחבה (ואני לא מדבר על שלושת הערים הגדולות אלא גם על ערים בינוניות). לבינתיים זה מה שקוראים בתעשייה שלנו "השקת נייר" שזה הכרזה על מוצר שאין לו באמת זמינות. …

• 161 תגובות
    • 21.8k צפיות
  15. Started by Iv0ry,

האם זה מגביר את טווח הקליטה של האינטרנט ?

16. Started by 07685gg,

יש לי שני לפטופים עם ויסטה חיברתי כבל רשת מוצלב וכלום רואים את שם המחשב אבל אי אפשר להיכנס לדברים המשותפים 0X80070035 וכותב שלא מזהה שני המחשבים באותה קבוצת עבודה בשניהם שם המשתמש והסיסמה זהים גילוי רשת מופעל הורדתי פיירוול לחיבור הקווי ניסיתי לתת להם שמות בצורה ידנית 192.168.0.1 ו-2 לא עזר הוינדוס כותב על זה רשת לא מזוהה(ציבורי) יש למישהו רעיון כי זה הורס אותי תודה

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by crovei,

שבוע טוב. כמו שהבנתם מהכותרת יש לי בבית 2 קומות, ורשת אלחוטית עם כמה מחשבים שפזורים בבית. המחשב שלי מחובר לראוטר של level one (WBR-3406TX). המחשב נמצא בקומה התחתונה והייתה לנו בעיית קליטה בקומה העליונה. ניסינו להוסיף איזה מגבר אבל הוא עשה בעיות. קיצור עכשיו אני מחשב נתב חדש עם טווח קליטה שיהיה מספיק חזק לעבור כמה קירות ולקומה למעלה (הבית לא גדול, פשוט יש בעיה עם הבדלי הקומות) אני כבר לא מעודכן בכל התחום, אז אם יש לכם מה להמליץ אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לפני שבוע או יותר שמתי לב שפתאום אני לא מצליח להוריד על המהירות המקסימלית שלי במחשב המחובר לכרטיס רשת אלחוטי (תשתית הוט ספק 013 ברק, מהירות 2.5), בהתחלה חשבתי שזאת הבעיה בקליטה אבל אז ראיתי שהקליטה היא 4 קווים.. ניסיתי ללכת למחשב שמחובר בחיבור קווי לראוטר, והוא הוריד על המקסימום.. כמעט שהייתי בטוח שזה הבעיה בקליטה, ניסיתי להיכנס במצב "safe mode with networking" ואני קולט ששם זה מוריד לי על המהירות המקסימלית!!! מה יכולה להיות הבעיה? בסייף מוד ובמחשב המחובר קווית אני מצליח להוריד על 340-350 ובמצב רגיל אני מוריד על 200 וקצת, וגם זה שלוקח לו איה דקה להגיע למהירות הזו ובשניות הראשונות הוא מוריד לי על בתים לשנייה.. בלי מנהל הורדות אני מוריד על פחות מ200 בכלל. אני חושב שזה …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי יש לי טופולוגיה דיי דפוקה ברשת שאני יהיה שמח להגדיר בה DYNDNS. להלן הטופולוגיה: 3 עמדות קצה ברשת 192.168.1.0/24 מחוברות לראוטר שתומך ב DYNDNS. יציאת ה WAN של בראוטר מתחברת לקוספא מעצבנת של 012 שהמטרה שלה לספק קו טלפון על גבי IP. הקופסי הזאת מתחברת למודם שהוא מתחבר לתשתית טלפון. בקיצור סיבוך אחד גדול. הקופסא הי זו שמחייגת לרשת והמודם נראה לי משמש ב BRIDGE. מה קורה שבפועל אני צריך להגדיר את ה DYNDNS על גבי בוקפסא אבל לא יצא לי לגשת לממשק שלה ומשהו אומר לי שהיא בכל זאת לא תומכת באפשרות זו. למי שירצה לגבל פרטים על כתובות ה IP אני אביא אחרי זה, אבל בקצרה זה הולכת ככה רגל אחת של הרוטר נמצאת ברשת פרטית 192.168.1.0/24 ומחוברת לסויטצ' עם 3 תחנות, רגל שנייה מקבל IP סטטי ומתחברת…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by House M.D.,

קניתי ראוטר linksys WRT54GL כדי שתהיה קליטה יותר טובה (הראוטר הקודם שלי הוא siemens sl2-141) , כיוון שללינקסיס אין מודם חיברתי את הסימנס ללינקסיס , שיתפקד כמודם. חשבתי שאצתרך להגדיר משהו אבל הכול התחיל ישר לעבוד ואני יכולתי לגלוש באינטרנט בראוטר החדש . אבל יש בעיה בפתיחת פורטים לתוכנות שיתוף קבצים, כפי שהבנתי צריך לפתוח פורטים בשני הראוטרים, זה מה שאני עושה ועדיין התוכנה אומרת שהפורט לא פתוח. אני אצרף שני תמונות אחת מהלינקסיס ואחת מהסימנס , תעזרו לי בבקשה למצוא מה הבעיה בהגדרות האלה: לינקסיס http://img114.imageshack.us/img114/664/91361519.png סימנס: http://img245.imageshack.us/img245/5631/zsaa.png *עריכה* אם זה חשוב , שמתי DD-WRT 24 sp1 בלינקסיס

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by blackjacka,

איך משנים כתובת APIPA ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  22. זה שהקו שלי מסוגל לעבוד בקצבים הנ"ל אומר שפרסו פה את ה- NGN? באתר שלהם לא רשום שהמספר טלפון שלי מחובר, ולא חייגו/שמו פלייר מבזק.

23. Started by Big_White,

האם כדאי לעדכן את הפירמימוויר של הנתב? הוא לא עודכן שנתיים בערך או אולי יותר? עכשיו הכל עובד מצויין האם זה ישפר משהו? האם אחרי העדכון אני יצטרך להגדיר אותו מחדש? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by alfus73,

האם כדי להגדיר כתובת IP סטטית אני צריך לתאם זאת עם ה- ISP? ובכלל, מה יתרונות וחסרונות של מתן כתובת IP קבועה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, יש לי מחשב נייד ישן - Compaq Presario 2105EA אין לו התקן אלחוטי מובנה. האינטרנט האלחוטי עבד בו מצויין עם התקן שהוספתי - D-Link Wireless G Adaptor DWA-610 והראוטר שלי הוא - Rotal 1025W שעובד מצויין, גם באלחוטי. עכשיו פירמטתי את המחשב (Windows XP SP1) ואני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית... כשאני אומר לא מצליח, אני לא רואה שום אפשרות להתחבר לרשת כזאת... כאילו שאין דבר כזה אלחוטי... ניסיתי להוריד התקן אלחוטי של Compaq, לא עזר. השאלה שלי היא - איך אני יכול לגרום למחשב שלי לזהות את כרטיס הD-Link Wireless G Adaptor DWA-610? תודה מראש על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 4.09.2009 בשעה 18:32:16 לא משנה, הסתדרתי. מצאתי דרייבר נדיר מאוד באינטרנט של ה D-Link DWA-610. אם מי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים