עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by KoM,

האם ניתן לרכוש שירות בדומה לDYN DNS, שינתב לכתובת IP קבועה ? ולא לכתובת "רגילה" ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום רב יש לי אינטרנט של בזק ובזק בינלאומי WINDOS XP PRO SP3 הנתב הינו SIMENS SL2 141 לנתב מחוברים מחשב נייח (חוטי) ושני לפטופים אלחוטי הבעיה היא שהלפטופים מתחברים לנתב, ולאחר זמן מה מתנתקים ממנו אוטמטית כשאני מחבר אותם שוב ההתחברות איטית נתקע הרבה זמן על AQUIRING NETWORK ADRESS בסוף או שמצליח להתחבר או שלא וגם כשאני מחובר, לפעמים האקספלורר נתקע ומראה הודעה THE PAGE CANNOT BE DISPLAYED בד"כ הבעיה מסתדרת רק כשאני מנתק את הנתב מהחשמל ומחזיר אותו וגם אז זה קורה אין ספור פעמים במשך היום דיברתי עם בזק ואמרו שאינם תומכים בכך תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Daedalus,

שלום לכלום וחג שמח אני כרגע משתמש בראוטר אלחוטי של בזק מדגם : Siemens SL2-141 ואני לא מרוצה ממנו . אני מחפש להחליף את הראוטר הזה בראוטר חדש והידע שלי בנושא שואף ל 0 לכן חשבתי לבוא ולהתייעץ איתכם ראיתי בדיון ה FAQ של הפורם הודעה ישנה יחסית של אחד המנהלים שהמליץ על : "לתקציב הנמוך - נתב חוטי - Edimax 6104k נתב אלחוטי - Edimax 6204wg לתקציב גבוה יותר - Linksys WRT54GL Compex NP18a" אלו הראוטרים שגם היום מומלצים או שיש ראוטרים אחרים ? התקציב שלי הוא בסביבות ה 250 שקל ואני צריך ראוטר אלחוטי עם אפשרות לחבר לפחות 3 מחשבים לא אלחוטים .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by GREATTHUNDER,

ככה, אני רוצה להקים רשת אצלי בבית בשביל לשחק משחקי רשת, לשטף קבצים וכדי שכל המחשבים בבית יוכלו לגלוש באותו חיבור אינטרנט. אני צריך לחבר אליה 5 מחשבים (סיכוי גדול שהכמות תגדל בעתיד) הם נמצאים די רחוק אד מהשני (וגם בחדרים שונים) בכל המחשבים יש לי כרטיסי רשת 10/100 MB (ethernet) ואני לא ממש מבין ברשתות. מה עדיף לחבר אותם ברשת חוטית או אל-חוטית? כמה יעלה לי כל אחד? ואני צריך מדריך שילמד אותי איך עושים את זה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. עד לא מזמן הייתי מחובר ב 4 ערוצים משום מה לאחרונה ראיתי שפתחו את כל ה 8 ערוצים ובאופן כללי, הנתונים פה תקינים? תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by omrid23,

שלום

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Maimonie,

שלום, התחברתי למהירות גלישה של 4MB בבזק (אחרי שנים של 1.5MB ) ואמרו לי שמגיע לי נתב אלחוטי ....שאני יגש לבזקסטור ואקח אמרו לי שיש להם 3 דגמים של 3 חברות שונות (לא זוכר כרגע את השמות...נראה לי שהיא אמרה שיש להם SAMSUNG, ASUS ועוד איזה דגם... :s05:) על מה אתם ממליצים? מה כדאי לי לקחת ? (לא מבין בזה כלום ועד עתה היה לי מודם ADSL רגיל) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום , דיי החלטתי לקנות אותו. 2 שאלות : 1) האם תומך בחייגן כבלים? 2) האם בוודאות הוא הכי טוב שהכסף שלי יכול לקנות (426 ש"ח) ? (הדרישות הן , ראוטר שקודם כל יהיה יציב , דבר שני - תקן N , עדיפות גבוהה לחיבורי 1GB חוטי וחייגן כבלים) כל השאר , מותרות. תודה ואשמח לקבל כמה שיותר חוות דעת.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, יש לי מודם של בזק dlink 6740u-G2 בתצורת מודם בלבד, וראוטר של dlink dir-645, אני מחובר בחבילת 20Mbps. המחשב שלי מחובר לראוטר בכבל. עד לפני חודשיים השתמשתי רק במודם/ראוטר של בזק, אבל סבלתי מניתוקים כמה פעמים ביום, בד"כ כשמתחילה הורדה כלשהי (למשל סטרים של וידאו בקצב של 3Mbps, או הורדת קובץ משרת HTTP, אפילו לא מדבר על טורנטים). הניתוק לא היה "ניתוק מוחלט", כי ההורדה או הסטרים שהתחלתי עדיין המשיכו להוריד בקצב רגיל, אבל שום דבר אחר לא הצליח (למשל פינג לגוגל). אחרי חצי דקה בערך פתאום התקיעה היתה משתחררת, והכל היה ממשיך לעבוד כרגיל. חשבתי שהבעיה היא בגלל שהמודם מתפקד גם בתור ראוטר והוא נחנק, אז העברתי את המודם/ראוטר של בזק לתצורת מודם בלבד, וחיברתי ראוטר ישן שהיה לי dlink d…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by RX7,

יש לי ראוטר חדש ועכשיו כל פעם כתוב לי בשני המחשבים "שם כפול ברשת" משהו כזה .. מה זה? ואיך אני פותר את זה? תודה מראש :]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. מוריד בממוצע 63 פינג לשרתים באירופה בסביבות 210 בלילה... ובלי לפתוח פה לשטן הכל עובד טוב מאוד ואין נטל כבד במיוחד על המעבד לדעתי הכל היה שווה את ההתקנה העצמית ואי הצורך בכרטיס רשת נטויז'ן רוקסססס אייל

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by bn,

שלום קניתי מוצר של LEVEL ONE WIRELESS USB ADAPTER אני רוצה לשפר את הקליטה ולכן ניסיתי להשתמש בכבל USB מאריך. ניסיתי 5 מטר ואח'כ 1.5 מטר ובשני המקרים לא היתה קליטה כלל. המחשב הודיע שהוא לא מזהה התקן כלל. רציתי לדעת האם באמת אין אפשרות לקליטה עם חיבור כבל מאריך או שנפלתי על שני כבלים דפוקים. אני לא יכול לשפר את המשדר כי אני קולט שידור ממשדר כל שהוא בסביבה. ואם אני יוצא למרפסת השידור משתפר פלאים. אז האם יש לכם עצה איך אני אגביר את האות בתוך הבית. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by bah10,

שאלתי בפורום משחקים אבל הם לא יודעים הנה השאלה יש לי router וכדי שאוכל לארח משחק רשת אני צריך לפתוח פורט בrouter. מישהו יודע מה הפורט של fifa world cup 2002? ודרך אגב, ניסיתי למצוא את הפורט דרך הnetstat אבל זה לא נתן לי וכן שלחתי אי-מייל לתמיכה של המשחק בUK ולא קיבלתי תשובה אולי יש עוד פקודות כמו הNETSTAT כדי לזהות פורטים פתוחים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם, היום שדרגתי את הנתב לנתב החדש של בזק 7850 DLINK לאחר כל ההגדרות ושדרוג המהירות בבזק ובזק בינלאומי, ניגשתי לראות שהכל עובד וגיליתי שאני כבר לא יכול לצפות בנטפליקס דרך ה apple tv - אתמול במודם הקודם זה עבד. אני מנוי דרך unblock-us, כתובת ה dns מוגדרת ב apple tv, עדכנתי כתובות באתר שלהם ומשום מה עדיין אני מקבל הודעת שגיאה בנטפליקס - Netflix is currently not supported in your location (atv-ui170( מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? הגדרה כלשהי בנתב? האנטי וירוס של בזק בינלאומי? חייב את עזרתכם. תודה מראש - - - תגובה אוחדה: - - - מסתבר שאני לא יכול להתקין בשום מחשב או מכשיר כתובת dns. ניסיתי דרך unblock us וגם דרך UnoDNS יש לכם מושג איך אני פותר את זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by avi_lilah,

שלום חברים אני קצת מבולבל אני מחפש נתב יש לי היום שני מחשבים מחוברים דרך ics וזה עובד טוב אבל יש לנו מחשב נוסף ואני לא רוצה עוד כרטיס רשת אני מחפש נתב אני רוצה גם לחבר את המדפסת והסורק שכול המחשבים יכולים לשתמש בו אני מחפש נתב טוב עד 400 שקל אני מובר דר adsl והמודם שלי הוא של סמסנוג מי יכול לעזור לי אני יודע שישי כאן הרבה חומר

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by DCAG,

שלום ברשותי 4 מחשבים בבית אשר כולם מחוברים ברשת חוטית, 1 מחשב לטלויזיה בסלון עם כרטיס טלויזיה שמחובר לממיר 3 מחשבים לעבודה ולמשחקים. בכל המחשבים מותקנת מערכת הפעלה windows xp. לפני כשבועיים התחלתי לשדר מהמחשב בסלון את מה שמציג הממיר למחשבים אחרים בבית. ניסיתי 2 תוכנות, VLC ו-expression encoder 4 של microsoft. ביום הראשון ששידרתי דרך EE4 הקליטה במחשבים האחרים עבדה חלק (משדר בפרוטוקול http דרך פורט 8080) לאחר יום היה דיליי בין האודיו לוידאו ולאחר 4 ימים המצב התדרדר לפריים משתנה כל חצי דקה, האודיו עבד בסדר גמור. כאשר עוצרים את השידור ומחזירים חזרה השידור מסתדר אך הבעיה חוזרת מהר יותר. עם VLC רזולוצית התמונה טובה יותר אך מתווסף גוון אפור כל כמה שניות ומדי פעם נוצר גוון קול מת…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. שלום. היה לי וויכוח עם חבר שלי. הוא טוען שבגלל שיש לו ראם נמוך, ומחשב פחות טוב מחבר אחר שלו, אז אצלו יורד יותר לאט הקבצים. (ז''א הוא נתן לי דוגמה שאצלו הוא מוריד קובץ מסוים ב90 קילובייט מקסימום(750) ואצל חבר שלו שגם עם 750 זה על 100 כל הזמן כל קובץ אפילו). עכשיו, אמרתי לו שזה קשור בהרבה דברים במהירות האינטרנט, בשרת שממנו הם מורידים, אם הוא עמוס יותר או פחות עמוס, אם זה בתוכנת שיתוף קבצים עם זה מוריד מאותם מקורות וכמה מקורות, בספק אינטרנט, במודם(אם הוא ראוטר והוא חוסם פורטים) וכדומה. עכשיו, הוא טוען שמדובר על אותו מודם, אותו ספק, אותו מהירות אינטרנט. אז אמרתי אוקי, מה הולך פה בעצם? אז יש לו בטח ספייאוורים ושאר דברים אחרים שמאיטים לו את ההורדה ב10 קילובייטים את ההורדות מחבר…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Eviljelly,

שלום , אני עובר עכשיו דירה ואני מעוניין להתחבר לאינטרנט בדירה החדשה , כשבעקרון אני עם שותף ויש לו אינטרנט אבל אני משתמש הרבה באינטרנט בעיקר ב upload אז אני מעדיף חיבור פרטי משלי , כרגע התשתית שם היא של הוט והשאלה היא האם ניתן לחבר שתי מודמים של הוט בדירה אחת או שזה בעייתי ? ושאלה שניה האם ניתן לקנות מודם כבלים בנפרד ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם. אני רוצה לחבר 6 מחשבים לאינטרנט דרך נקודה אחת ויש לי כמה שאלות: א. מה אני צריך: נתב, ראוטר או רכזת (או שאמרתי את אותו הדבר ואני לא מודע לעניין?)? ב. על מה אתם ממליצים בתקציב של עד 200-250 שקל? אני פשוט גר במעונות וחשבנו כל השותפים להתחבר דרך חיבור אחד ולפצל את החיבור ככה שיעלה בזול. לרובנו(4 מחשבים) יש יכולות אלחוטיות ולכן עדיף המלצה למשהו אלחוטי. בתודה מראש, אביעד. עריכה: אני צריך משהו שכולנו נוכל לגלוש בו זמנית תודה.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by artur2,

לפני כשבועיים הוצאתי כרטיס מסך (כן.. זה לא ממש קשור) ממחשב אחר שיש לי בבית כך שהוא לא היה בשימוש עד עכשיו. היום חיברתי את הכרטיס מסך שוב, אך להפתעתי הרשת שהייתה קודם תקינה בין אותו מחשב למחשב שלי (בICS עם חיבור כבל מוצלב ישיר) לא קיימת יותר. ניסיתי להגדיר שוב את החיבור באותו מחשב ואז שמתי לב שהכרטיס רשת לא מזוהה שם בכלל. יחד עם זאת, הנורה בשקע עצמו של הכרטיס (של הכבל) דולקת. אם הנורה דולקת סימן שהכרטיס תקין והבעיה בתוכנה- אם כן, אז מה אפשר לעשות? כי הכרטיס בכלל לא מזוהה בdevice manager. ???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי עוד בערך חודש עומד להסתיים לי המבצע על האינטרנט 1.5 MB. אני בספק- בזק בינלאומי, ותשתית בזק. אני משלם כרגע לספק בערך 30 ש"ח לחודש ולתשתית גם בערך 30 ש"ח (זה בממוצע כי יש חודשים בהתחלה שהם תנו לי חינם, אז זה 30 ש"ח בערך). בזק בינלאומי התקשרו אלי כדי להגיד לי שהמבצע שלי מסתיים בקרוב ואיפשרו לי לחדש אותו באותו מחיר. אבל אני רוצה להעלות ל2.5 MB , אז אצל בזק בינלאומי הם הסכימו תמורת עוד 2 ש"ח להעלות לי אבל הבעיה זה התשתית שדיברתי גם איתם ולא ממש הצלחתי לשכנע אותם לשמור על אותו מחיר בתמורה ל2.5, הם הציעו לי בעוד 10 ש"ח. איימתי בניתוק המבזק ומעבר להוט אבל זה לא ממש עשה עליהם רושם, הם אמרו שאני יכול להתנתק רק עוד חודש כי כרגע אני עדיין בהתחייבות וזה יהיה קנס של 100 ש"ח. מה אני…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. בחיפוש ראשוני, נתקלתי כאן ב 2 מותגים : TACTIO ו - D-LINK .... מדובר במודם ADSL משולב עם ראוטר אלחוטי מישהו מכיר את מותגים הנ"ל ? האם מומלצים? מחיר ה TACTIO הוא כ 180 ש"ח מחיר ה D-LINK הוא כ - 250 ש"ח תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Moran Altman,

שלום לכולם. בימים אלו אני בתהליך בירור לחיבור לתשתית של בזק, וכל הזמן הם משווקים לנו את הנתב החדש שלהם Be. מן הסתם שכל מיני חברות אחרות, כמו סלקום למשל, מציעות לנו גם להתחבר לשירות תשתית + ספק שלהם, וכל אחת מציעה מחיר אטרקטיבי כזה או אחר. האם יש איזשהו נתב מומלץ של חברה מסויימת שאתם יכולים להמליץ עליו? בזק ללא ספק עיצבה נתב מעניין, אבל יותר מאשר עיצוב, חשוב לנו שיהיה נתב טוב. אשמח להמלצות

24. Started by Roeebaeloha,

שלום קיבלתי עם לוח האם שלי כרטיס-Wireless של בלוטוס 4 ואינטרנט אני נוהג לעבוד עם כבל שמחובר למחשב אך הייתי רוצה לדעת שאחרי התקנת הכרטיס המחשב יתעדף את המידע מהכבל ולא אלחוטית מסיבות ברורות. אז האם המחשב מתעדף קבלת מידע מכבל או מכרטיס רשת? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום רב יש לי 2 קווי בזק בבית יש לי אינטרנט של בזק וראוטר אלחוטי BFOCUS 352+ מכשירי הטלפון הם אלחוטיים של פנסוניק כל זמן שהאינטרנט היה קווי לא היו בעיות בגלישה לאחרונה קניתי מחשב נייד ואזהחלו הבעיות אחד מהמכשירים האלחוטיים KX TG2220 ברגע שמשתמשים בו האינטרנט האלחוטי מתנתק גם כאשר אני מחבר אותו לקו השני לא על תשתית האינטרנט הוא מנתק את האינטרנט האלחוטי בזמן השימוש. בשאר מכשירי הטלפון אין בעיות המכשיר יוחלף בכל מקרה אבל מעניין מה הסיבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים