רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם. הזמנתי מחשב נייד ואיתו ראוטר אלחוטי. הבנתי שיקיר הפורום בתחום הוא ה-Linksys אבל אני לא מתכוון לקנות אותו כי הוא יקר ולדעתי קצת Overkill (אלא אם אתם ממש ממש ממש מתעקשים ). רציתי לדעת מי עדיף, Edimax או 3com. כמו כן ראיתי של-3com יש שני דגמים פופולריים (3CRWE554G72, 3CRWER10075) ורציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם והאם שניהם תומכים בכבלים. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. שאלתי אולי תעורר גיחוך אבל יש לי צורך דחוף לחבר מחשב עם מערכת הפעלה DOS לאינטרנט. המטרה: העברת קבצים באופן אוטומטי באמצעות FTP ממחשב DOS למחשב WINXP על גבי האינטרנט. הציוד: נתב המחובר כבר לאינטרנט ( מבצע כבר את החיוג ומקבל IP חוקי באינטרנט) אליו מחובר באמצעות כרטיס רשת מחשב DOS. שאלותי: 1. איך אני מאפשר למחשב DOS לדבר ב - TCP\IP ולהגדיר לו כתובות לא חוקיות ושער ברירת מחדל (הרגל הפנימית של הנתב). 2. איך אני מאפשר את העברת הקבצים האוטומטית למחשב המרוחק על גבי האינטרנט? הערות: בדקתי בכל מיני פורומים והבנתי שישנן מספר שיטות וכמה וכמה תוכנות. יש צורך בהגדרת כרטיס הרשת ב - DOS ודרייבר. יש צורך ב - packet driver וכו....... משהו יכול לעשות לי קצת סדר בדברים? הא…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום !! יש ברשותי 3 מחשבים ומדפסת רשת, אני מעוניין לקנות ראוטר/נתב שיחבר לי בין כולם, כדי שהאינטרנט(בכבלים) והמדפסת לא יהיו תלויים במחשב אחד שכל הזמן דולק. איזה ציוד אני צריך לקנות?(בדגש על האוטר/נתב כי ברור לי שצריך כבלים וכרטיס רשת אחד לפחות בכל מחשב) אני מעוניין שזה יהיה חוטי ולא אל-חוטי. ועוד שאלה קטנה, יש ברשותי שני כבלי רשת מוצלבים (15 מטר ו20 מטר) שאני מעוניין לנצל אותם, האם יש איזשהו מתאם שהופך אותם ממוצלבים לרגילים על מנת שאני יוכל להשתמש בהם? תודה מראש! רואי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! כבר הרבה זמן אני מתכנן ליישם את הרעיון הזה ועכשיו, לדעתי, הגיע הזמן המתאים - נפלה לידי גופה של מחשב ישן יחסית: דואל-קור E4600 ולוח אם ג'יגבייט- GA-945GCM-2SL שלאחר השיפצור (הוספת 2 ג'יגה DDR2, ספק כח וHD) אפילו הצליח להדלק כשורה. הרעיון הכללי הוא - לעשות ממנו סוג של שרת שעליו יהיו הקבצים שניתנים לגישה מכל מחשבי הבית הקיימים כרגע, + הורדות מהרשת בשלב מאוחר יותר. המחשב הזה יהיה מחובר לטלויזיית LCD ויריץ לינוקס (שאותו אגב, אני מתקין בפעם הראשונה בשביל ללמוד ולהרחיב קצת אופקים וידע). אז מה יש לנו כרגע? רשת אלחוטית מראוטר של בזק (אני מניח הכי פשוט) מדגם ROTAL RTA-1025W שמשדר WIFI למחשב נייח שבחדר הסמוך, למחשב נייד שמסתובב בדירה ולסמרטפונים מזדמנים. בנוסף ישנו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבריה, נכון לעכשיו יש לי 2 ראוטרים אחד D-link והשני Trendnet. ראשון (D-link) מחובר לאינטרנט, הכל טוב ויפה היום העזתי ברוב חוצפתי לנסות לחבר בין השתיים לראשונה, גיליתי שללא ידע מקצועי מינימלי גם המדריכים המקיפים ביותר לא יעזרו לי להבין את הפרוצדורה(http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm). האם ניתן לקבל הסבר להדיוט בנושא? לחלופין, פשוט הסבר מה קורה במדריך הזה? אודה לסיועכם!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
[h=1]שלום חברים, ברשותי ראוטר אדימקס BR-6424N, מודם בזק אני מחובר לבזק 100 מגה, בחיבור קווי מקבל בממוצע 55 מגה ברשת האלחוטית מחובר ללפטופ של דל עם WAN MINIPORT מקבל ממוצע של 10 מגה... כאשר מתקרב עם הלפטופ לראוטר מגיע למהירות של 17 מגה... בצעתי החלפה של הערוץ מ-6 ל-13 בעקבות המלצה של האפליקציה wifi analyzer גם לא עזר בכלום... אשמח לעזרתכם[/h]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי EDIMAX 6424N שמתחיל לעשות בעיות... אני מנסה להבין אם הבעיה באמת ממנו (לצערי גם האחראיות שלו פגה בדיוק עכשיו 3 שנים וקצת) 1) אני מחובר עם 12MB ו DHCP עם מודם של HOT (תומפסון) דרך הכבלים ובזק בינלאומי בתור ספק 2) ניסיתי להגדיר L2TP על מנת להשתמש בשרתים של 014 ולהאיץ גלישה - ואכן הגלישה הייתה מהירה יותר מבחינת טעינת דפים אך לאחר כמה שעות הROUTER היה מתנתק ורק RESTART שלו אפשר להחזיר את החיבור 3) לאחר כמה שיחות עם בזק וHOT הבנתי שאין לי ברירה אלא לחזור לDHCP 4) אך הבעיות בDHCP שלאחר יוום יומיים של גלישה הROUTER גם כאילו נחנק והגלישה מאוד איטית - מחייב שוב RESTART של הMODEM ושל הROUTER 5) עכשיו בודדתי את הROUTER וחיברתי את הMODEM ישירות למחשב וכרגע זה נראה מהיר ויציב הא…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[ספק:בזב"ל] אני שמתי לב לעומסים ואיטיות מוגברת בזמני עומסים ידועים כמו בערב. בנוסף לזה יש עומסים מורגשים 24/7. לפני החופש הגדול וגם קצת אחרי עוד היו כמה שעות בלילה-מאוחר/בוקר-מוקדם שהיה אפשר לנצל את כל רוחב הפס להורדות. בימים האחרונים חלה הידרדרות ועכשיו אין אפילו שעה אחת של מהירות מקסימום בכל שעות היממה. ספרו לנו גם אתם על חוויות הקיץ והידרדרות בעקבות החופש הגדול.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי 15 מגה + גיימר בזק בינלאומי ותשתית בזק בזמן האחרון יש איטיות רצינית ב UNLIMIT אבל בשאר השרתים עובד סבבה למשל megupload, filesonic עוד מישהו נתקל בזה ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקבל את הטריפל החדש בקרוב ואיתו מגיע לי HOTBOX החדש שהוא בעצם נתב אלחוטי מודם אינטרנט ומודם טלפון יש כאן למישהו ניסיון איתו שהוא לא מאט מהירות גלישה או עושה בעיות עם האינטרנט? אני מקוה שהאשכול יכול להתשייך לפורום הנל במידה ולא התנצלות מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול להיכנס {לפרוץ} למחשב הראשי{המרכזי} ברשת שלי {רשת מקומית} כלומר המחשב ששולט בכל מה שקשור לאינטרנט שלי כמו מהירות ועוד.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לנתב מספר די רב של פורטים עוקבים (לדוגמא 1000-1200) בראוטר "פרוץ" Alcatel Pro.. אני לא מאמין שיש פקודה שתעשה זאת, כי אם כן בטח הייתי שומע עליה. מה שכן, פעם (לא זוכר איך השגתי) הייתה לי תוכנת Telnet מסויימת שיכולתי לעשות את זה די בקלות (אני לא זוכר אם זה היה אוטומטי לגמרי, או פשוט Copy Paste פשוט עם שינוי קל) אשמח לקבל תוכנות שיכולות לעזור לי, או אם קיימת פקודה שעושה זאת בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנחנו עדיין לא ממש יודעים מה מתכננת להציע לנו מפעילת הסלולר בגזרת הטלוויזיה והאינטרנט - אבל אתם יכולים להירשם כבר עכשיו באתר הייעודי בכדי להיות הראשונים לדעת לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%95%d7%9c%d7%9f-%d7%98%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%94-%d7%9e%d7%95%d7%a7%d7%93%d7%9e%d7%aa-%d7%9c%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%aa/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. נואשתי מהראוטר הקיים שאותו הפכתי ל AP (מחובר ישירות לראוטר הראשי), ובו תקלות רבות. אבקש לרכוש אחד חדש. 1. מה עדיף - ראוטר שישמש כ AP, או פשוט AP? (יחובר גם כן ישירות לראוטר הראשי באמצעות כבל רשת) 2. אשמח לקבל המלצה לדגם ספציפי, במחיר סביר (דירת 45 מ"ר בסך הכל). תודה רבה! הערת אגב: זה יהיה נחמד אם יתמוך ב AC, לא? או שאין לכך חשיבות וזה סתם מייקר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני צריך לקנות נתב באיזור התקציב הנ"ל. לנתב יתחברו 3 מחשבים - 1 חוטי, 2 אלחוטי. חשוב ביותר - אחד המחשבים האלחוטיים נמצאים בכלל ביחידת דיור נפרדת מהבית, ככה שהמרחק הוא באיזור 50 מטר אני מניח, אולי קצת יותר. הבנתי שעליי לקנות נתב MIMO?!?! אגב אישית אעדיף המלצות על EDIMAX, פשוט כי יש לי ניסיון מוצלח איתם... כמו-כן בבקשה המליצו לי על כרטיס אלחוטי אחד, לטווח בתוך הבית. תודה רבה!!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשבועיים הוצאתי כרטיס מסך (כן.. זה לא ממש קשור) ממחשב אחר שיש לי בבית כך שהוא לא היה בשימוש עד עכשיו. היום חיברתי את הכרטיס מסך שוב, אך להפתעתי הרשת שהייתה קודם תקינה בין אותו מחשב למחשב שלי (בICS עם חיבור כבל מוצלב ישיר) לא קיימת יותר. ניסיתי להגדיר שוב את החיבור באותו מחשב ואז שמתי לב שהכרטיס רשת לא מזוהה שם בכלל. יחד עם זאת, הנורה בשקע עצמו של הכרטיס (של הכבל) דולקת. אם הנורה דולקת סימן שהכרטיס תקין והבעיה בתוכנה- אם כן, אז מה אפשר לעשות? כי הכרטיס בכלל לא מזוהה בdevice manager. ???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך הום-פלאג/פאוורליין-קיט כי אני על פאזה אחת בבית והבנתי שזה עדיף ממאריך טווח אלחוטי. רציתי להזמין משהו בסגנון של TL-PA9020P או PA9020 או PA7020 אבל הבנתי שמה שמגיע מאירופה, הגם שמתאים לשקעים פה בארץ, לא כולל חיבור מתאים להארקה ולכן פוגע בביצועים. אני מחפש המלצה לקיט עכשווי שמתאים לשימוש בארץ, או קישור למבחני ביצועים של כמה כאלה שמתאימים ואבחר ביניהם. אני לא יודע אם אני חייב ללכת על משהו עם AV2000 או שמספיק AV1200 או AV1000. הדרישה שלי מן הסתם לאבד כמה שפחות מהירות מהראוטר לשקע. עוד אופציה שרציתי לבדוק זה האם אפשר להזמין מה שבא לי ולהוסיף מתאם מתאים ? אם כן, איזה מתאם בדיוק אני צריך ? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לחבר כרטיס רשת קווי PCIE X1 X4 ב PCIE 16 ? יש לי בלוח 2 חריצי הרחבה PCIE X16 אחד תפוס עם כרטיס מסך והשני פנוי עדיף לחבר כרטיס רשת קווי PCIE X1 ב PCIE16 במקום כרטיס PCI ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להזדכות על המודם ראוטר שפרטנר משכירים לי ולקנות אחד פרטי. מדובר על דירה סטנדרטית עם 4 חדרים, המחשבים מחוברים קווית, פלאפונים אלחוטי מן הסתם. תקציב עד כ-800 שקלים, אפשר קצת יותר וגם פחות מן הסתם. אשמח אם למישהו יש הצעות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה!!! אני רוצה לדעת מה יותר מישתלם לעשות: אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב או adsl? השאלה השנייה שרציתי לשאול זה: האם באינטרנט של ערוצי זהב אני משלם על ספק או מקבל אותו חינם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה מהירות מגיעה aquanet בהורדות מיחול או בארץ שיגיד לי ???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממ יש לי מחשב AMD Dorun 1100 עם לוח אם של ג'יגה בייט 7zxe עם 128 מגה זיכרון וג'יפורס2 MX200 והארד דיסק 6 ג'יגה חלש ממ אני רוצה לקנות מודם 56K לא בשביל גלישה באינטרנט פשוט בניתי משהו VB שאמור להיות ספר טלפונים ושאני לוחץ פשוט הוא יחייג ואני כבר ירים את השפורפרת של הטלפון הרגיל ( ככה חיוג מהיר כזה דרך המחשב נוח ופשוט ) אז אני רוצה לקנות מודם ... שיתאים למחשב שלי ולאכס פי!! שיעבוד בטוח על אכס פי.. לקחתי מחבר שלי מודם של זולטריקס וזה לא הצליח לפעול אצלי עשה מלא בעיות.. עדייף שלמודם תהיה תמיכה בשליחת פקסים.. אבל אני חושב שלכולם יש... ואני צריך בכלל v92? כאלו אם זה לא לגלישה ומזה ה v92? אני רוצה אבל משהו עד 100-120 שקל אבל אם אפשר טיפה איכות איזה US ROBTICS או 3COM או מה …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-