רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון למכשיר נייד קטן שמציג את הרשתות האלחוטיות הזמינות באזור. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. אני צריך ייעוץ ועזרה בקניית ראוטר חדש. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח, וחשוב לי שהוא יהיה חזק ובעל טווח קליטה טוב כי הוא הולך לשבת בממ"ד. אשמח להצעות (חברות, דגמים ספציפיים, וכו'...) חשובה לי העזרה שלכם והערכתי הרבה לעוזרים!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובר מהבית לחודשיים לבית של סבתא שלי ואני מעוניין בחיבור אינטרנט בלי התקנות מיותרות. אני עובר עם מחשב נייד וגם יש אופציה לקחת איתי ראוטר. מה האופציה האידיאלית בשבילי חוץ מלבקש מהשכנים ססמא לאינטרנט? אני צריך אינטרנט בסיסי, לא משו מטורף, ומצד שני אני לא רוצה להתקין תשתית וכדומה כי זה רק עניין של חודשיים. נט-סטיק עדיין קיים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. אני מחפש קליינט ללינוקס עם אפשרות relocate כולל שינוי שם הקובץ. מה שזה אומר, שלאחר ההורדה אני אוכל לשנות את המיקום ואת שם הקובץ, ולאחר שאגדיר את המיקום החדש בקליינט, הוא יזהה את הקובץ ואוכל להמשיך לעשות לו seed. רוב הקליינטים מאפשרים לשנות את התיקיה אליה יורד הקובץ, אך שם הקובץ אמור להישאר מקורי כמו שנקבע בקובץ טורנט. הקליינטים שניסיתי: deluge - אין בו אפשרות כזו. rtorrent + rutorrent : מצאתי פלאגין שנקרא relocate, אבל ככל הנראה הוא ישן מידי כי הוא לא עבד. utorrent - האפשרות קיימת אבל רק ב GUI של התוכנה, מה שאומר שהגירסא המיועדת ללינוקס של utorrent, שכוללת רק web gui, לא מאפשרת את זה. לכן התקנתי את הגירסא המיועדת לוינדוס באמצעות WINE. זהו הפיתרון שאני משתמש בו כרגע, …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וצום קל וגמר חתימה טובה נכון תמיד אומרים שבהתקנת אימיול ההגדות תקינות?? קראתי כתבה על משהו שפותח את חיבורי הTCP מה שהבנתי שם זה ששמחשב ברשת שולח פינג עם ברודקסט ושם בsource איזה ip של מחשב קורבן שהוא רוצה להפיל,ואז כל הרשת שולחת reply שמדובר ברשת של עשרות מחשבים לאותו כתובת ip והמחשב קורס לא יודע הסתבכתי לגמרי מייקרוסופט לא נותנים לפתוח חצאי חיבור מעל ל 9 בגלל טעמי אבטחה אם מישהו יכול לתת לי אור על הכתבה הזו אני אשמח הנה הלינק http://www.nothing2hide.net/en/software/5-semplici-regole-per-raddoppiare-la-velocita-di-emule/ זהו ביי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי מחובר תמיד עם כבלים של 750 קילו... עברתי עכשיו לבזק 1.5... מאז כל פעם שאני מנסה להתחבר למצמה במסנגר או באי סי קיו.....רשומה לי הודעה מווינדוס שהרוחב פס שלי לא מספיק למצלמה... לא יודע למה !! יש לי 5 כניסות של יו אס בי ויש לי 512 זיכרון פנימי.. מישה יודע מה הבעיה ??? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המשרד שאני עובד בו מתחבר ללקוחות מסוימים באמצעות Logmein. הבעיה שהגרסה החינמית של התוכנה לא מאפשרת להדפיס מרחוק (כלומר ללחוץ הדפסה במחשב הלקוח והדפסה יוצאת אצלי במשרד), העברת קבצים וכדומה. Logmein תוכנה מעולה, אבל בגלל שאנחנו צריכים לרכוש רישיון עבור כל מחשב שאליו אנחנו רוצים להתחבר העלויות יוצאות גבוהות מאוד. הדרישה היא כזאת: א. אפשרות להתחבר למחשב הלקוח בלי להזדקק להפקת סיסמה בצד השני. ב. אפשרות להדפיס מרחוק ג. אפשרות להעביר קבצים ד. מהירות, מהירות, מהירות ה. עלויות רישיון שפויות יותר.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שזה נורא קל "לפרוץ" למחשבים עם רשת אלחוטית, למישהו יש הגנות לפריצות הללו? במשחקים הפינג כל הזמן קופץ ואפילו אם אחד מהמחשבים לא עושה כלום במחשב השני הפינג עדיין לפעמים קופץ ל-200 וחוזר לרגיל, אבל מרגישים בלאגים ממש.. יש למישהו רעיון איך לסדר את זה? חבר שלי המליץ לי לקנות כבל רשת מוצלב או משהו כזה כי במחשב שלי יש 2 כרטיסי רשת, הוא לא בדיוק הסביר לי למה זה טוב, מישהו יודע במקרה? בקיצור תגידו לי כל מה שאתם יודעים על לעשות רשת אלחוטית יעילה יותר! תודה מראש ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי מודם אלקטל שהתגלה כתקין אחרי ששמרתי אותו כמה שנים בארכיון שלי.הוא הוגדר כנתב בזמנו והיום אני רוצה להחזיר אותו למצב מודם. יש לי כמה ROMים שלו מדגמים חלשים יותר אם צריך אבל אני לא ממש זוכר איך מאפסים אותו כי הגרסה שיש עליו היא ה 510 שהקבילה לטומסון 510 הוא גולש נהדר - אני כרגע כותב ממנו ואני אשמח להעיף את המודם שיש לי ולשים אותו. הגרסת רום שיושבת עליו עכשיו היא כזו GV8BAA3.721 לי יש גרסאות עם סיומות נמוכות יותר במקום ה 721 כמו 253 או 280.בהנחה שאם אני אתקין אותן הן יורידו את ההרחבות של המודם\נתב ויחזירו אותו למצב מודם רגיל.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי בדיקת פורטים ביוטורנט הוא כתב לי שהפורט לא פתוח אך עדיין אני יהיה מסוגל להוריד. ואני באמת מוריד גם על 1MB לשניה. הנה תמונה: ועשיתי עוד בדיקה באתר: SpeedGuide.net :: Network Tools וכתוב לי שם: Port XXXXX does not appear to be open. עכשיו אני לא מבין מה לא עשיתי בסדר... למה הפורט חסום ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי הראוטר שבכותרת, וברצוני לחבר אליו מדפסת רגילה בעלת חיבור USB, כרגע המדפסת מחוברת לנייח ורק כאשר הוא דלוק אני יכול לשלוח מהנייד הדפסות - בקיצור עשיתי לה שיתוף. אבל אני רוצה לשלוח אליה הדפסות בלי שום קשר לנייח - איך אני מחבר אותה לראוטר? (אם זה אפשרי בכלל) תודה רן
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר חדש ועכשיו כל פעם כתוב לי בשני המחשבים "שם כפול ברשת" משהו כזה .. מה זה? ואיך אני פותר את זה? תודה מראש :]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, הייתי רוצה לשאול אתכם : כאשר יש לי בעיה באינטרנט מה אני צריך לבדוק ? ויותר חשוב איך אני סינון ובודק אם בעיה שיש לי היא אצל התשתית או הספק ? אני מכיר את פקודות שבהן אני כול הזמן משתמש בעת בעיות : ipconfig, ping -t DGW, PING -T 8.8.8.8
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שעה אני מנסה להקליק בכל מיני מקומות ולא מצליח
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מערכת win 7 במחשב נייח שבו יושב כל המידע (סרטים, מוסיקה, מסמכים, מדפסת וכד') הצלחתי להתחבר עם נייד אחד ל home group אבל לא מצליח להתחבר עם נייד שני, מקבל כל הזמן "Unable to create a homegroup on this computer" מה שלא ניסיתי... לא הולך, מישהו נתקל בזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי מוצר של LEVEL ONE WIRELESS USB ADAPTER אני רוצה לשפר את הקליטה ולכן ניסיתי להשתמש בכבל USB מאריך. ניסיתי 5 מטר ואח'כ 1.5 מטר ובשני המקרים לא היתה קליטה כלל. המחשב הודיע שהוא לא מזהה התקן כלל. רציתי לדעת האם באמת אין אפשרות לקליטה עם חיבור כבל מאריך או שנפלתי על שני כבלים דפוקים. אני לא יכול לשפר את המשדר כי אני קולט שידור ממשדר כל שהוא בסביבה. ואם אני יוצא למרפסת השידור משתפר פלאים. אז האם יש לכם עצה איך אני אגביר את האות בתוך הבית. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות ראוטר עם wifi חזק (רצוי קמה שיותר) ואמין במחיר של 400+- אז תתנו הצעות תודה מראש ערן.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים שלום רציתי לשאול- בבית הספר אנו עובדים עם רשת הכוללת נתבים רבים, הספק הוא רימון (נטספרק). מצב תמונת רשת איך אני יכול לברר איזה ראוטר אני משתמש? ויותר מכך- איך אני משנה את הגדרותיו?? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברצוני לקנות ראוטר לאינטרנט ואם יש גם חיבור אלחוטי לטלויזיה כדי לראות סרטים הכוונה גם ראוטר לאינטרט וגם לטלויזיה באותו מכשיר (אם יש דבר כזה) בתודה שרון
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . יש לי כרטיס רשת אלחוטי של LEVEL ONE ששגע אותי כל הזמן מתנתק . הבעיה התגלתה כי הדרייבר ששמתי לא מתאים 100 %מסיבה פשוטה שאין לו דרייבר רשמי מהחברה שעובד על VISTA .64BIT אז המטרה שלי מאשכול זה היא המלצתכם על גרטיס חזק ומבית טוב שאין בו תקלות ושיהיה עם תמיכה מלאה לVISTA 64 BIT כלומר עם הדרייברים . תודה לעוזרים .
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1 - איזה סוג חיבור מומלץ ? כבלים או ADSL מבחינת עלויות ומהירויות ? 2 - איזה ספקים ואיזה חבילות כדאיות מבחינת מחיר וביצועים ? 3 - בחיבור ADSL איזה מודם עדיף ? פנימי \ חיצוני \ usb ? מה ההבדלים ומה בדיוק הסיפור עם המודם של אלקטל והשדרוג שאפשר לעשות לו? 4 - ברגע שמתחברים ל ADSL כדאי לרכוש את המודם או להשכיר אותו ? ואם רכשתי את המודם מחברה אחת אני יוכל להשתמש איתו אחרי זה גם כשאני יעבור חברה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי WDR4300 שעשה לי בעיות הוא קפא תחת עומס והיה מאכזב באופן כללי אייבורי, במיוחד יוסי, באמת עשו מעל ומעבר ועזרו לי מעל כל הציפיות שלי והחליפו לאותו דגם. השאלה אם יש ראוטר אחר באייבורי באותו סדר גודל של מחיר שעדיף? שמתי עין על ה-DIR-825/AC חשוב לציין: כבר הזמנתי ראוטר קווי נפרד Ubiquiti EdgeRouter Lite ככה שבקרוב הראוטר שיוחלף יתפקד בתור נקודת גישה בלבד, לכן פיתה אותי ה-AC צריך טווח טוב לכסות בית פרטי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מטלבת אם לקנות את הראוטר LinkSys CISCO WRT54G2 יש לנו 3 מחשבים, אני מרבה מאוד להוריד מהTORRENT וזה... 5 מ"ב אינטרנט. זה טוב? זה יעזור? אם אני רוצה להיות HOST של איזה סרבר או משהו זה יהיה טוב? הראוטר בכללי טוב? 300 ש"ח. אני יכול להשיג משהו יותר טוב ב300 ש"ח? נ.ב: 2 המחשבים נמצאים למעלה רחוק, איזה 15 מ' מהראוטר או משהו כזה... והראוטר בממד אז אני מחפש משהו בעל טווח ארוך ושהSIGNAL יהיה חזק כי הוא בממד.. אני ממש לא יודע מה לעשות ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בעקבות ניתוקים באמצא הורדות שאני עושה מFlyFlyer וניתוקים מ youtube ערכתי ping test בין המחשב לרואטור המחשב מחובר למתג dlink שאליו מחובר גם הרואטר Ping statistics for 10.0.0.138: Packets: Sent = 10000, Received = 10000, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 0ms, Maximum = 37ms, Average = 0ms רוב הזמן הפינגים בניהם מעולים פחות ממילשנייה אבל לפעמיים זה קופץ 2-3 שניות זה נורמלי? מה הבעיה? החיבור של הכבלים? (אני הקמתי ולחצתי את התשתית) זה מה שגורם לניתוקים בהורדות וביו טיוב? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-