עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by roee7777,

היי. אני רוצה לקנות ראווטר שתומך ב- wds כדי להשתמש בו כ- repeater 7084gA http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=3&pl3_id=10&pd_id=129 האם הוא תומך ב- WDS ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by avinatbezeq,

הבאתי מחו"ל D-Link DGS-2208. הבעיה היא שהספק שלו הוא 110V. מישהו יודע איפה קונים ספק חילופי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by MTKOL,

שלום לחברי הפורום, בזק הודיעה על חבילת אינטרנט חדשה במהירות 2MB....האמנם? בדקתי אצל ספק האינטרנט שלי ונאמר לי מדובר סתם בטריק שיווקי ושהמהירות בפועל היא לא יותר מאשר כמו בחבילת ה-1.5...וכי אין אפשרות כיום לספק מהירות כזו(מיותר לציין כי הספקית שלי-נטוויז'יון לא מספקת את המהירות החדשה-ולכן הם מוסיפים ואומרים שבגלל זה הם גם לא רוצים לצאת בהצהרות של חבילת אינטרנט במהירות החדשה). בנוסף, גם אם הייתי מעונין לנסות את המהירות והחבילה החדשה, יש קושי שנקרה "התחייבות!!! ", ואני אומר: "על מה?" הם רוצים חצי שנה התחייבות! (בבזק בינלאומי...לא מצאתי ספק אחר שתומך במהירות החדשה). אז השאלה שלי אליכם-האם המהירות החדשה באמת מורידה בקצה המדובר או שזה סתם גימיק שיווקי ולא יותר? האם יש מישהו שמח…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אל תמחק לי את זה שוב בבקשה, הראשון נעול ואני לא יכול להגיב. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=81929.0 תודה רבה ל- tembo על העזרה כמעט סידרתי הכל! האינטרנט והכניסה למחשב האורח פועלים מה-Host. האינטרנט והכניסה ל-Host לא פועלים מהמחשב ה-אורח. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by 8-Ball,

יש לי מודם ECI B-FOCUS 312 ולפניו היה לי את ה270. רציתי לעדכן ולהפוך אותו לנתב ואף אחד מאלה לא הצליח, אין פינג עם המודם הוא לא מגיב, אי אפשר להיכנס לממשק WEB שלו. חשבתי שזה בעיה במודם באו והחליפו לי לדגם ה312, והטכנאי של בזק ישב אצלי שעה ולא הצליח גם, בנוסף לאנשים שעזרו לי בפורומים ולאנשי התמיכה הטלפונית (ניסיתי את כל ההגדרות IP שהיו בכל מדריך שקראתי בנושא). הטכנאי הביא איתו מחשב ניייד וחיבר את המודם ותוך שניה נכנכס לממשק שלו (בלי להגדיר IP קבוע). יש לי את אותה הבעיה עם 2 המודמים הנ"ל. כלומר זה משהו במחשב שלי. יש לי כרטיס רשת על הלוח (ABIT IC7 G), הטכנאי אמר שזה אולי בגלל ה SERVICE PACK 2. מה אתם אומרים? מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני יתחיל לי יש ADSL

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by RazKaziRo,

אני מקבל את הטריפל החדש בקרוב ואיתו מגיע לי HOTBOX החדש שהוא בעצם נתב אלחוטי מודם אינטרנט ומודם טלפון יש כאן למישהו ניסיון איתו שהוא לא מאט מהירות גלישה או עושה בעיות עם האינטרנט? אני מקוה שהאשכול יכול להתשייך לפורום הנל במידה ולא התנצלות מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מנסה לפתוח אתר על המחשב האישי שלי, אני משתמש בתוכנת סרבר: wampserver כל השירותים שלה: httpd == apache ו mysqld == mysql פתוחים ומאזינים ועובדים בפיירוואל של חלונות איפשרתי לשני השירותים להיות במצב האזנה ובראוטר האישי שלי אדימקס איפשרתי לפורט 80 להיות פתוח לרשת האינטרנט ולהפנות את כל החיבורים לאייפי הפנימי של המחשב האישי שלי שמתי לב ב netstat שפורט 80 במחשב שלי אכן מאזין ומקושר ל httpd אך משום מה מתי שאני מנסה להיכנס לאתר שלי, או לחילופין לבצע סריקת פורטים על גבי האייפי שלי לפורט 80 הוא מראה שהוא אינו פתוח.. תהיתי אם מישהו יכול להגיד לי אולי על אפשרות מסויימת מלבד port fowarding שצריכים לבצע על הראוטר או שיש בכלל בעיה כלשהי אחרת.. אני משתמש בחלונות אקספי חבילה 3.. תודה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by royk50,

טוב אז ככה מחשב נייח אשר היה מחובר ברשת אלחוטית דרך כבל מאריך USB וכרטיס EDIMAX 802.11 G מעל לשנה !!! ועבד היום הפסיק :s05: אם אני מחבר את הכרטיס ישירות - הוא מזוהה ועובד (אבל אין קליטה) כשמחובר דרך הכבל XP מזהה : usb hub unknown usb device אין אפשרות לשנות את הדרייבר של הדווייס המיסטורי הXP טוען שאין התאמה ניסיתי system restore יוק (לא עבד) אם יש רעיונות אשמח לשמוע שוב הקונפיגורציה עבדה עד אתמול והיוזר לא יודע למה זה הפסיק לא נעשתה שום התקנה חדשה המחשב מריץ WIN XP HOME SP2 הכרטיס הוא EDIMAX WIRELESS LAN USB ADAPTER 802.11G הנתב תקין ועובד והמחשב תומך ב USB2 BTW יש לי שני מחשבים שני כבלים ושני כרטיסי רשת כל הקונפיגורציות לא עובדות עם כבל מאריך …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם! צריכה מאד את עזרתכם... הזמנתי מאיביי מצלמת וייפי שתשמש אותנו במוניטור לבת שלי. זו המצלמה: http://www.ebay.com/itm/171357999997?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 עם המצלמה הגיעה חוברת הוראות עילגת (אנגלית מתורגמת מסינית...) ואני ממש לא מצליחה להבין מה אני צריכה לעשות כדי להצליח לראות באופן רציף את השידור דרך סמארטפון (אנדרואיד) או PC... המצלמה מגיעה כשהיא אינה מוגדרת לרשת שלי, אז הייתי צריכה לשנות את החיבור האלחוטי שלי לחיבור אלחוטי כפי שהוא מופיע בהוראות, מה שאכן יצר חיבור ביני לבין המצלמה אבל כמובן מנותק מהאינטרנט... בחוברת ההוראות העילגת, ההנחיה הראשונה היא לחבר את המצלמה לראוטר באמצעות כבל רשת אבל במצלמה הספציפית הזו אין חריץ לחיבור כ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by dudik5,

זה הראוטר הראשון שלי וחיברתי שני מחשבים , דרך כבלי רשת . הכל עובד נהדר חוץ מהאימיול שבו אני מקבל מזהה נמוך. מישהו יודע איך פותרים את זה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, קניתי את הנתב הנ"ל מבזק עקב התחברות לתשתית שלהם. חיברתי כונן קשיח ניד לכניסת USB של הנתב. בהעתקת קובץ מהווינדוס לכונן אני מקבל רק 2MB/s , ממחשב שמחובר עם כבל! מהירות נמוכה זו מגבילה אותי גם בצפיה בתכני FULLHD שיש לי על הניד מכיוון שהסטרימינג נתקע. מה אתם מציעים לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן, אני צריך שמישהו ימליץ לי על ראוטר שיקבל את מרב המהירות בחיבור l2tp/pptp ללא התנתקויות מהירות 30/1.5 מודם - HotBox

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ^^^^ שיהיה מתחת ל600 שקל צריך שיתחבר ל 2 מחשבים עם כרטיסי רשת בחיבור USB אם צריך עוד פרטים אני יוסיף

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Boris_yo,

אני משתמש בשירות זה בשביל לעקוב אחרי מחירים ולא מזמן שמתי לב שאתר שלהם וגם אפליקציית כרום התחילו להגיב לעט, אף לרוב לא טוענים. נסיתי בדפדפן אחר וראיתי אותה בעיה. רק אחרי שהתחברתי דרך ספק סמייל 012 לא היו בעיות יותר והבנתי שזה נובע מ-HotNet דיברתי עם תמיכה של CAMEL ואמרו לי שהכל בסדר מצד שלהם... זה מה שאבי רואה כאשר אני מחובר דרכם: כאשר אני רואה מודעה זאת, למטה אני רואה שאתר טוען כמה דקות... אני גם עשיתי IPCONFIG /FLUSHDNS, ניכוי אוגיות, מטמון ושיניתי DNS לגוגל שגם לא עזר. יש עוד דרך לפתור בעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by hardgore1,

הי, אני מחפש את ה Wifi Adapter שקולט הכי הרבה טווח שאתם מכירים, ב usb. dual band מה מומלץ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ערב טוב לכולם, אני צריך לקנות נתב באיזור התקציב הנ"ל. לנתב יתחברו 3 מחשבים - 1 חוטי, 2 אלחוטי. חשוב ביותר - אחד המחשבים האלחוטיים נמצאים בכלל ביחידת דיור נפרדת מהבית, ככה שהמרחק הוא באיזור 50 מטר אני מניח, אולי קצת יותר. הבנתי שעליי לקנות נתב MIMO?!?! אגב אישית אעדיף המלצות על EDIMAX, פשוט כי יש לי ניסיון מוצלח איתם... כמו-כן בבקשה המליצו לי על כרטיס אלחוטי אחד, לטווח בתוך הבית. תודה רבה!!!

18. Started by YohaiM,

קניתי ראוטר של Edimax לפני כשנתיים. הוא כל הזמן מתנתק,בעיקר כשחם. דיברתי פיקוק,והם יחליפו לי אותו למחודש.(לך תדע מה עבר עליו.......) אני מראשון,ויש לי בעיה להגיע לעתיר ידע,ובכלל,נמאס לי מהתמיכה של פיקוק. אני צריך ראוטר תקן N,עם 300mbps,נורמלי,שלא מתנתק כל יום-יומיים,ושיש לו אחריות בעוד מקומות,חוץ מאשר בעתיר ידע. לא משנה לי חברה,רק אחריות נורמלית. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום! יש לי WINDOWS XP HOME שאין בא את האפשרות ל REMOTE DESKTOP כמו בגרסת ה PRO. מישהו מכיר תוכנה שעושה את אותו הדבר? כלומר ,מאפשרת גישה ממחשב אחר למחשב שלי דרך חיבור אינטרנט בפס רחב? תודה

20. שלום לכולם. הזמנתי מחשב נייד ואיתו ראוטר אלחוטי. הבנתי שיקיר הפורום בתחום הוא ה-Linksys אבל אני לא מתכוון לקנות אותו כי הוא יקר ולדעתי קצת Overkill (אלא אם אתם ממש ממש ממש מתעקשים ). רציתי לדעת מי עדיף, Edimax או 3com. כמו כן ראיתי של-3com יש שני דגמים פופולריים (3CRWE554G72, 3CRWER10075) ורציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם והאם שניהם תומכים בכבלים. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. תופעה מוזרה - מצליח להתחבר לראוטר אלחוטית רק אם הראוטר משדר ללא אבטחה !מכל סוג שהוא). ברגע שאני מגדיר אבטחה - לא מצליח להתחבר (נשאר בסטאטוס "מייבא כתובת רשת" - קרי לא מקבל IP מהראוטר). נבדק על כמה מחשבים (לפטופים) ביצעתי ריסט - לא מנגן.... רעיונות ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מה ההבדלים בין מודמים של אדסל ?? קיימים 3 סוגים שאני יכול לקנות.... 1. רגיל עם כרטיס רשת 2. USB 3. פנימי PCI עכשיו אמרו לי שבתוך מודם ה- USB יש כרטיס רשת... ככה שזה אותו דבר ... האם זה נכון ? ??? מה הכי טוב מהכרטיסים הנ"ל ? מהירות שליחה\קבלה, משאבי מערכת ? ??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שלום רב, אני צריך כבל ארוך יותר מזה שיש לי כעת שמתחבר לפילטר, בקו הטלפון, לשקע ה ADSL. הייתי בטוח שזה כבל מיוחד. כלומר לא כבל רגיל שאפשר לחבר לטלפון, אלא כבל שעומד בעומסים של ADSL., אך כאשר ביקשתי כזה כבל בחנות אלקטרוניקה המוכר אמר לי שזה אותו כבל ושאין לי ממה לחשוש. האם כבל שמתחבר לטלפון וכבל שמתחבר לשקע ה ADSL הוא אכן אותו כבל ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shaihoood,

חברה אני צריך תוכנה שעושה דומיין ל FTP?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי תשתית כבלים 12 מגה, והספק אינטרנט שלי הוא אקסופון (018). התחברתי לפני יומיים, ומהרגע הראשון אני סובל מ-2 בעיות: 1. החיבור מתנתק, ואני חייב להתחבר שוב באמצעות החייגן ידנית (לא עושה redial המניאק). מבחינת מ"ה כאילו המחשב עדיין מחובר לאינטרנט. 2. בביצוע פינג מול שרת כלשהו כמו ynet או גוגל, אני רואה שמדי פעם יש לי timeout, בערך 3-5 אחוז מהסה"כ (כמה עשרות פאקטות ששלחתי). בשיחה עם אקסופון או עם הכבלים כמובן שהכל תקין מהצד שלהם, כבר הייתי במעקב 24 שעות וכו'. כלום לא עוזר. כל אחד מפנה לשני. בשיחה האחרונה עם אקסופון המליצו לי לחבר ראוטר אלחוטי וזה יעזור להתגבר על הניתוקים. יש למישהו רעיון מה גורם לבעיה? יכול להיות משהו במחשב? המודם ד"א זה מודם Arris של הכבלים, מ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.