עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Moor,

אני רוצה לקנות מודם אלחוטי, אין לי שום מושג בעניין ולכן זקוק להמלצה. שימוש ביתי, בניין בין 4 קומות זקוקים לפרטים נוספים?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, היום שדרגתי את הנתב לנתב החדש של בזק 7850 DLINK לאחר כל ההגדרות ושדרוג המהירות בבזק ובזק בינלאומי, ניגשתי לראות שהכל עובד וגיליתי שאני כבר לא יכול לצפות בנטפליקס דרך ה apple tv - אתמול במודם הקודם זה עבד. אני מנוי דרך unblock-us, כתובת ה dns מוגדרת ב apple tv, עדכנתי כתובות באתר שלהם ומשום מה עדיין אני מקבל הודעת שגיאה בנטפליקס - Netflix is currently not supported in your location (atv-ui170( מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? הגדרה כלשהי בנתב? האנטי וירוס של בזק בינלאומי? חייב את עזרתכם. תודה מראש - - - תגובה אוחדה: - - - מסתבר שאני לא יכול להתקין בשום מחשב או מכשיר כתובת dns. ניסיתי דרך unblock us וגם דרך UnoDNS יש לכם מושג איך אני פותר את זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by HF Integrale,

היי, אני מזה כחודשיים בארה"ב וסוף סוף התחברנו כאן לאינטרנט 6 מגה ביט הורדה , 348 קילוביט(?) העלאה... החיבור דרך חברת הכבלים Comcast ב $59 לחודש כולל הכל. ב 10 דולר יותר אפשר לעלות ל 8 מגה ביט הורדה (!) ו 748 קילוביט העלאה. אני מצרף תמונה יש לי Burst-ים של 2 מגה בשניה ... ה- Up Load מגיע למקסימום של 43 קילובייט בשניה בערך. סוף סוף באנריל 2004 היו לי פינגים של 25~30 ...! הנה תמונה: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by boyaka,

יש לי נתב של edimax וניסיתי לפתוח את הפורטים דרך ההגדרות של החיבור רשת שאני נכנס לתוכנה מופיע לי עיגול צהוב שאומר: your listen port is bloked. you can still download but the speed may not be very fast. please check your Firewall and NAT Configurations. יש עוד משהו שאני צריך לעשות חוץ מאשר לפתוח את הפורטים ברשת הביתית?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ניסיתי ב-My Network Places וגם שאני הולך ל: START RUN MMC FILE ADD OR REMOVE ADD COMPUTER MANAGMENT BROWSE ADVANCED FIND NEW וגם שם אני לא רואה אני יודע שחייבת להיות איזשהי דרך.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לא הצלחתי למצוא את התשובה בגוגל אז אני אשאל פה אולי מישהו יודע. שתי שאלות בנוגע לRJ45 עבור שירותי ETH. למה דווקא בחרו בגידים 1-2-3 ואמרו 4-5 לא מגניבים אז קפצו ל6 ? למה דווקא 6 ??? מדוע החליטו על 8 גידים ולא 4 הן בכבל והן במחבר....האם היה בעבר שימוש בפרוטוקול שונה ביותר מ4 גידים ? האם חשבו מראש קדימה ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by eran256,

שלום, אני צריך לקנות ראוטר עם wifi חזק (רצוי קמה שיותר) ואמין במחיר של 400+- אז תתנו הצעות תודה מראש ערן.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by AngelDust,

שבת שלום לכולם ובוקר אור אני מעוניין להקים רשת אלחוטית ואין לי מושג איזה נתב יעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר אני לא מעוניין להיות מוגבל במהירות / בחיבור לחברה מסויימת ADSL / כבלים ושיתמוך בכל התקניים העדכניים ויהיה מאובטח שלא כל אחד בטווח יוכל לגנוב לי מהמהירות כרגע אני מחובר לחבילה של 2 שתהיה מחולקת בין 3 מחשבים (2 מהם בכרטיסי רשת אלחוטיים) ואני מתכננן לעבור לחבילה של 5 בקרוב ... התקציב שלי לנתב + 2 כרטיסי רשת אלחוטיים בסביבות 1200+ ... תודה מראש לעוזרים אלעד * אופציה לניהול הרוחב פס לאפליקציות מסוימות מתוך ה ROUTER תהיה מעולה לתת עדיפות לדוגמא למשחק מסויים / להגביל UPLOAD לתוכנות אחרות שלא יהיו לי בעיות של PINGS... סגנון Net Limiter רק מתוך ה Router

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, נתקלתי בבעיה די מרגיזה ואשמח לקבל את חוות דעתכם בנושא. ברשותי ראוטר NetGear תקן N שקיבלתי מבזק ואני מעוניין להעביר דרך הרשת תוכן לאקסטרימר שנמצא במרחק של 3-4 מטר מהראוטר. יש הרשאות, אני רואה את האקסטרימר מהמחשב ועל פניו הכל תקין. הבעיה מתחילה כשאני מנסה להעביר תוכן.. לאחר כמה שניות החיבור מתנתק ואני מקבל הודעת שגיאה שאין אפשרות להמשיך את ההעברה. האם מישהו נתקל בבעיה כזו? יש דרך לפתור אותה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by froggy,

שלום אני צריך להעביר כ80GB ממחשב למחשב בשבוע. אני לא רוצה לקנות הארד דיסק חיצוני כי קצב ההעברה יהייה איטי. ואני לא רוצה להעביר הארד דיסיקים בין מחשב למחשב, כי זה עבודה מסורבלת מידי. מה הדרך הכי טובה ופשוטה להעביר מידע ממחשב למחשב? האם אפשר לעשות זאת ע"י חיבורי כבלים ממחשב למחשב? אני צריך ראוטר?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by artur2,

לפני כשבועיים הוצאתי כרטיס מסך (כן.. זה לא ממש קשור) ממחשב אחר שיש לי בבית כך שהוא לא היה בשימוש עד עכשיו. היום חיברתי את הכרטיס מסך שוב, אך להפתעתי הרשת שהייתה קודם תקינה בין אותו מחשב למחשב שלי (בICS עם חיבור כבל מוצלב ישיר) לא קיימת יותר. ניסיתי להגדיר שוב את החיבור באותו מחשב ואז שמתי לב שהכרטיס רשת לא מזוהה שם בכלל. יחד עם זאת, הנורה בשקע עצמו של הכרטיס (של הכבל) דולקת. אם הנורה דולקת סימן שהכרטיס תקין והבעיה בתוכנה- אם כן, אז מה אפשר לעשות? כי הכרטיס בכלל לא מזוהה בdevice manager. ???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום אני מחובר היום בתשתית הוט + הוטנט ב-200Mbps. רוב המכשירים בבית מקושרים לאינטרנט באמצעות WiFi. אני מתלבט האם לעבור לתשתית Bfiber. האם ארגיש בשינוי במהירות בעקבות מעבר כזה? האם כדאי לעבור ל-1Gbps או ישר ל-2.5? האם יש ספק מומלץ להתקשרות (שואל גם בדגש על חסימת אתרים שלא במסגרת שירות סינון תכנים) תודה, רוני

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם: יש לי נתב TP-Link TL-WR740N שנקנה ב-19/12/2014, והחליף נתב מדגם זהה. כאשר אני מדליק את המודם והנתב מהרב שקע, לאחר שהמודם (ROTAL - RTA 1320a חדש שהחליף ישן ב-6/1/2015) מסיים לסתנכרן עם בזק, לוקח זמן רב מהרגיל עד שיש לי אינטרנט. בבדיקה מתוך כתובת ה-IP של הנתב בפיירפוקס (כלומר הקושחה), וכיבוי המודם בלבד, התברר כי לנתב לוקח זמן רב מאוד להתחבר למודם מהרגע שהמודם סיים להסתנכרן עם בזק. כפי שרשמתי למעלה, המודם והנתב שניהם חדשים. האם יש אפשרות שהבעייה היא בכבל שמחבר בין הנתב למודם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי ראוטר מסוג WBR-3406TX, אני רוצה לפתוח פורטים לאימיול אבל לא מצילח מה עושים? איפה אני צריך להכניס את הפורטים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ygoldgold,

אני לא בטווחים שצויינו בבלוג של NetCHEIF. (http://www.netcheif.com/blog/?p=2064) האם זה תקין אצלי ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום רב יש לי 2 קווי בזק בבית יש לי אינטרנט של בזק וראוטר אלחוטי BFOCUS 352+ מכשירי הטלפון הם אלחוטיים של פנסוניק כל זמן שהאינטרנט היה קווי לא היו בעיות בגלישה לאחרונה קניתי מחשב נייד ואזהחלו הבעיות אחד מהמכשירים האלחוטיים KX TG2220 ברגע שמשתמשים בו האינטרנט האלחוטי מתנתק גם כאשר אני מחבר אותו לקו השני לא על תשתית האינטרנט הוא מנתק את האינטרנט האלחוטי בזמן השימוש. בשאר מכשירי הטלפון אין בעיות המכשיר יוחלף בכל מקרה אבל מעניין מה הסיבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by SinMaker,

כרגע אני עם netgear vvg2000 מזדקן ואני מעוניין להחליפו, הקליטה שלו מחוץ לחדר שבו הוא נמצא דיי חלשה. האם אלו יהיו עדיפים? (עבור VDSL של 100 מגה) D-link G225 שמחירו כ220 ש"ח או TP-link 9970 שמחירו כ300 ש"ח איזה מהם מומלץ יותר? הקליטה שלהם תהיה עדיפה? אוכל להשתמש ב-VVG2000 כ-client להגדלת הטווח בחדר אחר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by elior99,

שלום, אני מקבל מהירות של 200Mbps בחיבור קווי עם הוט, חיברתי את החיבור הקווי הזה לראוטר של של Tenda שתומך עד 300Mbps וממנו חיברתי את היציאה הקווית למחשב שלי. לכאורה אני אמור לקבל את המהירות הקודמת כי אני עדיין מחובר בחיבור קווי, רק שהחיבור עובר דרך הראוטר. אך אני מקבל רק 40Mbps, יצרתי קשר עם Tenda הם אמרו שזה קשור לספק שלי. השאלה היא, מניסיונכם, זה באמת קשור לספק? משהו שניתן לפתירה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by lev-27,

המשרד שאני עובד בו מתחבר ללקוחות מסוימים באמצעות Logmein. הבעיה שהגרסה החינמית של התוכנה לא מאפשרת להדפיס מרחוק (כלומר ללחוץ הדפסה במחשב הלקוח והדפסה יוצאת אצלי במשרד), העברת קבצים וכדומה. Logmein תוכנה מעולה, אבל בגלל שאנחנו צריכים לרכוש רישיון עבור כל מחשב שאליו אנחנו רוצים להתחבר העלויות יוצאות גבוהות מאוד. הדרישה היא כזאת: א. אפשרות להתחבר למחשב הלקוח בלי להזדקק להפקת סיסמה בצד השני. ב. אפשרות להדפיס מרחוק ג. אפשרות להעביר קבצים ד. מהירות, מהירות, מהירות ה. עלויות רישיון שפויות יותר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני גר בבית פרטי בעל שלושה מפלסים. אני רוצה לפרוס רשת אינטרנט בכל שלושת המפלסים. לצערי ההשחלות של החוטים נעשו בצורה לא טובה ולכן אני נאלץ לאלתר איזשהו פתרון. המהירות אינטרנט היא 30 מגה+(כמה שיתאפשר מבזק באזור), כאשר רק באחד החדרים יש חשיבות גדולה לאינטרנט מהיר מאוד ויציב מאוד(כמובן שגם בשאר החדרים יש צורך באינטרנט סביר++). מכיוון שזהו בית פרטי אז בין המודם/נתב לבין המחשבים מפרידים קירות. מדובר סה"כ בחמישה או שישה מחשבים בכל הבית. הפתרון שעליו חשבתי הוא לשים מודם/נתב אלחוטי בקומה האמצעית לשרשר אליו נתב אלחוטי מהקומה העליונה(שרשור בחיבור קוי כמובן - זה אפשרי), ובמידת הצורך להוסיף שרשור חוטי או מגבר בקומה התחתונה. החדר בעל החשיבות הוא בקומה העליונה ולכן חשבתי לחבר את הנתב ה…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. תריצו בדיקה ב http://speed.013.net http://www.bezeq.co.il/support/Pages/speed_test.aspx ותרשמו פה מה המהירות אפלוד ואם לפעמים זה כאילו מגיע למקסימום ואז המחוג יורד למטה פתאום ונתקע על חצי. לדוגמא הגיע ל 2MB ואז המחוג יורד למטה ונתקע על 0.92 ולא זז ובסוף התוצאה היא 2.0, או לדוגמא מגיע ל 1.7MB מקס.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by nati086,

שלום לכולם, השבוע שידרגתי את האינטרנט שלי למהירות של 10 מגה וכחלק מהשידרוג שידרגתי גם את הנתב שלי לנתב 2760U E1 ויש לי מספר דברים שאני רוצה לדעת: למה הגלישה בחיבור אלחוטי (WI-FI) במהירות של 8 מגה ולא 10 מגה (המהירות שאליה אני מחובר וגולש בחיבור חוטי)? למה מהירות קישור של 70mbps ולא 300mbps כמו שאמור להיות בנתב עפ"י הנתונים הטכניים? תודה מראש על העזרה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, יש לי מודם של בזק dlink 6740u-G2 בתצורת מודם בלבד, וראוטר של dlink dir-645, אני מחובר בחבילת 20Mbps. המחשב שלי מחובר לראוטר בכבל. עד לפני חודשיים השתמשתי רק במודם/ראוטר של בזק, אבל סבלתי מניתוקים כמה פעמים ביום, בד"כ כשמתחילה הורדה כלשהי (למשל סטרים של וידאו בקצב של 3Mbps, או הורדת קובץ משרת HTTP, אפילו לא מדבר על טורנטים). הניתוק לא היה "ניתוק מוחלט", כי ההורדה או הסטרים שהתחלתי עדיין המשיכו להוריד בקצב רגיל, אבל שום דבר אחר לא הצליח (למשל פינג לגוגל). אחרי חצי דקה בערך פתאום התקיעה היתה משתחררת, והכל היה ממשיך לעבוד כרגיל. חשבתי שהבעיה היא בגלל שהמודם מתפקד גם בתור ראוטר והוא נחנק, אז העברתי את המודם/ראוטר של בזק לתצורת מודם בלבד, וחיברתי ראוטר ישן שהיה לי dlink d…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. עכשיו שעברתי ל100 מגה אין לי טעם בחבילת הגיימר, האם משחקי רשת יעבדו טוב אם עוברים לחיבור ללא חייגן? או שעדיף לחזור לשיטת החייגן?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני רוצה לחבר את האקס בוקס שלי למחשב (אל תשאלו למה) אבל הכרטיס רשת שלי תפוס ע"י המודם של הADSL מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים