עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום ! יש לי בעיה עם הרוחב פס אצלהם [אקספון] יש לי 3 מגה אצלהם ואצל הוט ואני תמיד מוריד על 70 או 50 קילובייט מאתרים בחול ולא משנה מאיזה. דיברתי עם הוט עם עשו לי בדיקת תשתית יצא תקין ובאקספון אמרו לי לבדוק בספיד טסט ויוצא לי 3 מגה בארץ וכשאני מוריד בארץ מאתר למשל F2H אני מקבל בערך 250 קילובייט לשניה....ובחול לא משנה מאיזה אתר אני מוריד יוצא לי 50 -70 לא יותר.פירמטתי תמחשב לראות אם יש בעיה בו ואין שום בעיה עדיין ככה. סרטונים ביוטיוב רצים לאט מאוד וכל שניה נתקעים ואימיול לא זז ואתרים עולים לאט מאודדד! אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי זה משגע אותי אני בלי ראוטר בלי כלום רק מודם בחיוג וזה ככה....

• 52 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. איפה בארץ יש רשת אלחוטית לציבור(בת קפה מסעדה...) במהירות 5 מגה ומעלה ?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  3. שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות למצוא דרייברים לכרטיס רשת אלחוטי USB DrayTek Vigor 510 ולמערכת הפעלה Win7 64bit? במידה ולא, אם יש אפשרות להתקין דרייברים של XP 32bit ב- 7 64bit הבנתי שיש אפשרות של תאימות לאחור או משהו בסגנון. ואם כל זה לא אפשרי אז אולי תוכלו להמליץ לי על כרטיס רשת אלחוטי פנימי או חיצוני שכן יעבוד עם Win7 64bit ועדיף לאחד הכי זול שניתן למצוא. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. קניתי היום הראוטר, BR-6204WG , רוצה לחברו למודם כבלים תומסון. מחובר דרך סמייל, אמרו לי את הכתובת GATWAY הנכונה, דברתי גם עם התמיכה שלהם, הכתובת זהה לזו שמופיעה אצל ההוראות יבואן. לא הצלחתי עד כה להתחבר. כל הזמן כתוב לי לוגין FAILED. ניסיתי כל מיני כתובות שנתנו לי ללא הצלחה. יש לכם אולי רעיון? אולי צריך לפתוח פורטים במחשב/בראוטר? ****("חומת אש" :-) WIN עובדת אבל בחיים לא עשתה לי בעיות, אפילו ביטלתי לכמה שעות במכוון אבל לא עזר).

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  5. יש לי שלושה מחשבים מחוברים ברשת בייתית באמצעות ראוטר, כל המחשבים מחוברים לראוטר ע"י כבל רשת, ומריצים Windows 7 גירסה סופית וחוקית, כל המחשבים רואים אחד את השני, וביצעתי מיפוי כוננים מכל מחשב, לכונן C של כל שאר המחשבים, (יותר נכון, ל $c, ניסיתי להפוך את כל כונן C למשותף, במקום להשתמש ב $c, זה לא פתר את הבעיה) כולם מריצים Windows Firewall ובתוכו מאופשר File and printer sharing (גם Private וגם Public). הבעיה היא שקצב העברת קבצים בתוך ה LAN בין המחשבים הוא איטי ביותר, בין 800KB ל 1.5 מגה. מתוך שלישיית המחשבים, יש רק זוג מחשבים אחד שבינתים קצה ההעברה תקין (בין 10 ל 15 מגה), אבל בין כל קומבינציה אחרת של זוג מחשבים, הקצב איטי להחריד. אין הבדלים נראים לעין בהגדרות במחשיבם השונים,…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. רשת בייתית, כאשר הראוטר היתה אדימקס, תמיד קיבלתי HIGH ID באימיול, כעת החלפתי ל D-Link 2650U - ואני מקבל תמיד Low ID. (http://www.netcheif.com/Reviews%5CDSL-2650U%5CDSL-2650U.htm) ביצעתי את אותם הגדרות בהגדרות הנתב : ה IP הפנימי של המחשב שלי הוא 10.0.0.1 ולכן הגדרתי את הפורט של אימיול (גם TCP וגם UDP) ב NAT : אותו External ו Internal פורט, עם הכתובת בפנימית של המחשב שלי (10.0.0.1), הוספתי כמובן את הפורט הנ"ל גם ב Firewall של Windows 7. עדיין LOW ID. מה פיספסתי ?

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  7. Started by Vloody,

לפני כמה ימים שדרגתי את רוחב פס ה ADSL שלי ל 4MB. המודם שהיה לי בבית לא הצליח להסתנכרן על מהירות זו ולכן באלצתי להחליף מודם (היה לי Alcatel ישן עוד מימי ניסוי ה ADSL). הטכנאי שהגיע אלי הביתה הביא איתו D-Link 2650U ואמר לי בביטחון שזה הנתב הכי טוב שבזק מציעה כיום, ואני, פתי טוב ירושלים, האמנתי לו והתחייבתי לשנתיים. הוא גם אמר לי שהנתב יתמוך בכל השרותים העתידיים של בזק במלואם כגון NGN. מבט חטוף בפורום העלה את השם 2670U, ככה שאני מבין שלמעשה קיבלתי נתב ישן יותר ולא את ההכי טוב. יש לי עוד משהו כמו 10 ימים להתחרט ולהחזיר את הנתב. האם יש הבדל משמעותי בין שני הנתבים? האם אכן הנתב שלי יתמוך בשרותי ה NGN העתידיים של בזק במלואם? אולי בכלל עדיף לי לא להתחייב לבזק כלל ולקנות נת…

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. Started by alice in chains,

היי יש לי שני מחשבים אחד נייד שיש בו ויסטה והשני יש בו XP,אני לא מצליח לעשות שיתוף קבצים מהמחשב של XP אבל כן מצליח מהמחשב של הויסטה,גם אין פינג בין המחשב XP לויסטה אבל הפוך יש.[glow=red,2,300]הפירוול מכובה[/glow] והגדרתי את את כל ההגדרות של השיתוף. [glow=red,2,300]מה לעשות?????[/glow]

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  9. Started by Bakke,

יש לי ראוטר מאד ישן של בזק שהולך למות. אני רוצה לקנות ראוטר חדש ומכיוון שאני משחק במשחקי רשת ומהירות ויציבות חשובים לי. הייתי רוצה לדעת אם יש כזה דבר ראוטר שיותר טוב לגיימרים מאשר ראוטרים אחרים? ובגדול מה אתם ממליצים? אני גולש רק עם כבל רשת לא אלחותי אז לא חושב שתקן N לא ישמש אותי בכל מקרה.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by NeptuneMB,

שלום רב, אני רוצה לשתף בין המחשב הראשי שלי VISTA UL לבין המחשב נייד שלי שיש עליו XP HOME. מישהו יכול להפנות אותי למדריך כלשהו ? או לפחות לומר לי מה אני אמור לרשום בשורת הRUN כדי להיכנס למחשב המרוחק? תודה

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  11. יש לי ראוטר 824 של נט גיר. מעוני שמצלמת הרשת שחברתי תשדר לרשת את התמונה. התוכנה של המצלמה רושמת שצריך לפתוח ורט 85. איך עושים זאת תודה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by kupo,

שלום, לא מזמן ניסיתי לחבר מחשב לרשת אלחוטית, המחשב מזהה את האות (משהו כמו 90% ) ומקבל את הסיסמא שהכנסתי אבל עדיין לא מצליח להתחבר לאינטרנט ההודעה שאני מקבל זה limited or no connectivity. בדקתי כבר שהכתובת IP שניתנת למחשב היא אוטומטית. וחוץ מזה שכשבעבר חיברו מחשב נייד לרשת לא היה צריך לשנות כלום בהגדרות של הראוטר אז אני מניח שהבעיה במחשב ולא בראוטר וגם הבאתי את המחשב הנייד לחדר של המחשב שאני מנסה לחבר ולא היתה בעיה עם האינטרנט. רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by eranisra,

שלום חברים יש לי את הראוטר המדובר, יש לי בעייה קודם כל שהוא לא נכנס לתפריט בעברית של בזק משום מה נתקע שם והיא אפשר לגשת לאף תפריט, ואפילו נציג בתמיכה של הרשתות של בזק שראה את זה לא אמר משהו חריג על זה או איך לפתור את זה כנראה שזו תקלה נפוצה. הייתי מנל את הפורטים שברצוני לפתוח על ידי הממשק הזה אבל כעת אי אפשר להכנס אליו ואני נכנס לממשק ב10.0.0.38 כשדיברתי עם נציג בתמיכה של בזק הוא אמר שיש אפשרות לפתוח את כל הפורטים וסימנו אותה אז. אך כעת הרבה מהתוכניות שלי חסומות ואני לא זוכר איזו אופצייה זו הייתה ואין להם היום תמיכה מה האופצייה לפתוח את כל הפורטים בממשק? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Vloody,

שלום, יש לי בבית שני ראוטרים אלחוטיים: 1. D-Link DSL-2650U 2. GIGABYTE GN-B495 את הנתב של D-Link קיבלתי מבזק והוא משמש גם כמודם ADSL המחובר ישירות לאינטרנט. את הנתב השני, GIGABYTE, הגדרתי כנקודת גישה (Access Point) על מנת להרחיב את טווח הרשת האלחוטית וגם כי מחובר אליו ישירות בכבל מחשב נוסף שאין עליו כרטיס רשת אלחוטי, אלא רק כרטיס רשת רגיל המתחבר בכבל. הנתבים מחוברים אחד אל השני בצורה אלחוטית על ידי שימוש ב WDS והכל עובד טוב ויפה. הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה להצפין את הרשת ככה שהשכנים לא יכנסו לי אל הרשת ברגע שאני מגדיר wep-key בנתב ה D-Link, אין יותר תקשורת בין שני הנתבים, וה GIGABYTE מפסיק לתפקד כ Access Point. מה עושים? *** עדכון *** הגדרתי בדיוק את אותו ה we…

15. Started by dominic16,

שמתי לב שגם כשאני לא עושה כלום המחשב שלי גם מעלה וגם מוריד ואני לא מבין למה איך אני יכול לברר איזה תוכנה עושה את זה? יש לי WIN 7 עם נוד 32 4.0 עם פירוול 100% אין וירוסים או שום דבר אחר ניראה לי זה הוינדוס

16. אני יודע שזה לא הפורום הכי נכון לשים בו,אבל אני חייב את העזרה שלכם לפני שיתחיל כיפור. האינטרנט עובד הנה אני פה כותב,אבל הוא לא מתחבר למה שאני באמת צריך! - STEAM,WOW - לא מתחבר להם. יש לי ראוטר[כן זה נהיה יותר גרוע] עם 4 מחשבים.כרגע 2 מהם דולקים , לא לוקחים הרבה תעבורה בכלל. הקטע הוא שאתמול גם לא עבד לי כלום. חזרתי מיציאה ב 2 בלילה ואמרתי בוא ננסה - הופ! נכנס הסטים,נכנס ה WOW. ד"א יש לציין שיש לי 012[אמרתי לכם שזה נהיה יותר גרוע] . מזה אומר? הם חוסמים משהו בימים? אני צריך לפתוח פורטים בימים? מה לעשות ? הראוטר הוא SIEMENS SL-141.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Kukishin,

השימוש המשמעותי שלי הוא טורנטים. אני זקוק לספק שלא יחסום לי את הטורנטים. אנא התייחסו, תודה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  18. היי, רכשתי אתמול מודם ראוטר של חברת EDIMAX דגם AR-7265WnA, אחרי שחברתי והגדרתי לפי חוברת הדרכה, אין תקשורת בין המחשב למודם. זאת אומרת, כל הנורות דולקות, יש ADSL. כאשר אני מתחיל את ההתקנה דרך ה WIZARD, מכניס סיסמה.... ומשם מקבל הודעה Please check the connection. נראה כי כרטיס הרשת של המחשב לא מקבל תקשורת מהמודם. האם אתם מכירים את התופעה? ויכולים לסייע לי בפתרון הבעיה. תודה לכלום, ניר

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היי, רכשתי אתמול מודם ראוטר של חברת EDIMAX דגם AR-7265WnA, אחרי שחברתי והגדרתי לפי חוברת הדרכה, אין תקשורת בין המחשב למודם. זאת אומרת, כל הנורות דולקות, יש ADSL. כאשר אני מתחיל את ההתקנה דרך ה WIZARD, מכניס סיסמה.... ומשם מקבל הודעה Please check the connection. נראה כי כרטיס הרשת של המחשב לא מקבל תקשורת מהמודם. האם אתם מכירים את התופעה? ויכולים לסייע לי בפתרון הבעיה. תודה לכלום, ניר

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  20. Started by nimrodim,

אני כרגע מנסה להתקין מערכת אלחוטית של EDIMAX שכוללת: ראוטר BR-6424n וכרטיס רשת (בחיבור USB) מסוג EW-7717Un . להלן המהירות שמתקבלת: Transmit Link Speed--> 135Mbps Receive Link Speed--> 270Mbps למיטב הבנתי זה אמור להיות עד 300Mbps? האם זה אמור להיות גם לגבי ה TRANSMIT ? שאלה שניה היא לגבי ה CHANNEL שיש לבחור. ראיתי שבגדול יש הבדלים במהירויות שמתקבלות בהתאם ל CHANNEL שנבחר....הסבר יותר מפורט על איך לבחור את ה CHANNEL הרצוי יתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  21. Started by frogface,

אז כך יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים עיי כבל רשת מהראוטר כשאני רוצה לשתף קבצים בינהם אני לא מצליח לשתף את אחד המחשבים במחשב שאני לא מצליח מותקנת ויסטה ואילו במחשב השני יש XP המחשב עם הויסטה יכול לראות לקרוא את הקבצים של ה XP אבל ה XP לא יכול לראות את הקבצים של הוסטה ולמעשה מהמחשב של XP בכלל לא רואים את המחשב של הויסטה ברשת. מקווה שיש מישהו שיכול לעזור כי אני על סף יאוש בברכת שבוע טוב ארז

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  22. היי חברה, אני מחפש המלצה לראוטר שיתפקד כשרת מדפסת, אך חשוב לי שיוכל לתפקד גם כ AP ריפטר(?) ברצוני לחברו למדפסת בקומה התחתונה ושיתפקד כמחזק אות לאותה קומה. אם ניתן למצוא תמיכה גם ברשת N ובזול, עדיף. הראוטר הראשי הינו leveOne WBR-6001 . התקציב: עד 500 ש"ח אך אני בהחלט מעדיף שלא לנצל את התקציב. ראיתי את הDIR-320 של D-Link, הוא זול ועם שרת מדפסת, השאלה האם הוא יכול לתפקד כ AP ריפטר? האם יש דרך להפוך את הראוטר הישן שלי, trendnet TEW-431BRP לצרכי?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by dj_horse,

מישהו יכול לעזור לי לפתוח את הפורטים בנתב?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  24. שלום, יש לי נתב מדגם DLINK D-524 שעושה הרבה בעיות עם ניתוקים אלחוטיים עם INTEL 5100 AGN. כל 30-180 שניות ! העניין לא היווה בעיה עם מודמים אחרים (G), עד לאחרונה, שעה שהתחלתי להשתמש בלפטופ חדש של דל עם INTEL 5100 AGN שלא כל כך אוהב את הראוטר הזה. בבתי קפה ובמקומות ציבוריים אין לי כלל בעיה עם המודם הזה. פתרון לא נמצא מעבר להחליף ראוטר. ההתלבטות היא בין Dlink DIR-320 - רק מתוך הכרות את המותג. הראוטר הקודם ל524 עשה עבודה מצויינת עד שנשרף. LinkSys WRT160N - כי קראתי ביקורות טובות עליו Edimax BR-6424n - זול יותר ונראה שעושה את העבודה מעבר ל INTEL 5100 שיכול לעבוד לפי DRAFT 2, יש לי עוד כרטיסים שעובדים G כך שחשוב לי שכולם יעבדו בצורה טובה - כולל האייפון. לא כל כך חשוב לעבוד עם …

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  25. אוקיי, יש לי שרת משחק על המחשב . והגדרתי שם את הtrue ip שלי . אנשים אחרים יכולים להתחבר לשרת ולשחק בלי בעיה . מתי שאני מנסה מהמחשב שלי (השרת נמצא על המחשב שלי ) להתחבר אני מקבל Unable to connect . ניסיתי להתחבר עם 127.0.0.1 , וגם זה נכשל . פתחתי פורטים 10000 - 10012 כי אמרו לי שזה כל הפורטים האפשריים שהמשחק הזה משתמש . מחקתי את הfirewall שלי (ZoneAlarm) לחלוטין . וכל זה לא עזר . האם יש loopback של הראוטר (אני לא בדיוק יודע מה זה אבל אמרו לי שזה יכול להיות) ? אם כן איך מתקנים ? איף אני יכול לדעת באיזה פורט בדיוק השרת משתמש ? ואיך אני מסדר את הבעיה הזאת ? תודה רבה לעוזרים . באמת בעיה קשה שאני מנסה לפתור כמה ימים כבר . אני מקווה שהמומחים פה יוכלו לעזור לי . בתודה, אב…

• 3 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים