רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מנסה להשתלט מרחוק על מחשב שנמצא ברשת ביתית דרך MSTSC בעזרת הפקודה: mstsc /v:[ip_address] /f המערכות הפעלה הן XP, אין סיסמאות להתחברות במחשב, במחשב המקור והיעד מסומנת האפשרות להפעלת MSTSC במאפיינים. אני מקבל את השגיאה: "הלקוח לא הצליח להתחבר. יתכן שחיבורים מרוחקים אינם זמינים או שהמחשב עמוס מלקבל חיבורים חדשים. יתכן שגם בעיות רשת מונעות את ההתחברות." המחשבים מחוברים לראוטר, מחשב אחד מחובר אלחוטית. יש פינג בין המחשבים. מה לעשות? תודה, ויום טוב. * אני לא מצליח להתחבר דרך TELNET ממחשב אחד לשני, ניסיתי כמה פורטים, לא עזר
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר/מודם של נטגיר שקיבלתי מבזק. בנוסף יש לי נתב אידמקס. הצלחתי להגדיר את שני הנתבים בתצורת WDS. כאשר הנטגיר הוא המאסטר והאדימקס פונה אליו. החיבור עובד טוב, הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה להחזיר את ההצפנה שהייתה לי WPA-PSK. בשני הנתבים אני שם את אותה ההצפה ואת אותה הסיסמא (הSSID שונה) והנתב השני פשוט לא מתחבר לאינטרנט וגם כאשר אני מתחבר אליו הוא לא מקצה בכלל IP מרשימת כתובת של המאסטר. אני שובר את הראש מה יכולה להיות הבעיה וללא הצלחה. אשמח לעזרה תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , לאחרונה רכשתי את הראוטר הנ"ל אחרי שברשותי היה ראוטר SMC עתיק. כאשר אני מחבר את ה-ראוטר אין לי אינטרנט. עבדתי לפי המדריך אבל כאשר אני מנסה להגדיר אותו הבעיה - Dynamic IP Address Disconnected ממשיכה להופיעה. ניסיתי RRים כמו שרשום בהדרכה וכו' אבל שום דבר לא עוזר. כאשר אני מחבר את ה-SMC הישן האינטרנט עובד טוב. מה עליי לעשות בשביל להשתמש בראוטר החדש? הראוטר הישן גדול ומתחמם מאוד.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד לפני שבוע במחשב הראשי היה מותקן XP ובחדר השני 7. המהירות הייתה נורמלית וטובה בהעברה בין שני המחשבים. יש לי ראוטר תקן N. עכשיו התקנתי 7 גם במחשב הראשי ומהירות ההעברה בין המחשבים היא בסביבות 3.2 MB לשניה. אני חושב שזה צריך להיות פי 3-4 יותר מזה. מישהו יודע איך פותרים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בשירות זה בשביל לעקוב אחרי מחירים ולא מזמן שמתי לב שאתר שלהם וגם אפליקציית כרום התחילו להגיב לעט, אף לרוב לא טוענים. נסיתי בדפדפן אחר וראיתי אותה בעיה. רק אחרי שהתחברתי דרך ספק סמייל 012 לא היו בעיות יותר והבנתי שזה נובע מ-HotNet דיברתי עם תמיכה של CAMEL ואמרו לי שהכל בסדר מצד שלהם... זה מה שאבי רואה כאשר אני מחובר דרכם: כאשר אני רואה מודעה זאת, למטה אני רואה שאתר טוען כמה דקות... אני גם עשיתי IPCONFIG /FLUSHDNS, ניכוי אוגיות, מטמון ושיניתי DNS לגוגל שגם לא עזר. יש עוד דרך לפתור בעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האמת שאני לא צריך משהו רציני ולכן שקלתי לקנות את WAP-3000 http://global.level1.com/product_d.php?id=816 הדבר היחידי שאני לא מצליח להבין זה למה משמש הפורט רשת? רק להגדרת המכשיר? ראיתי שגם אפשר לחבר אותו לראוטר עם כבל ובעצם הוא משמש כנתב אלחוטי. אבל מה שאני צריך מהמכשיר הוא: שיגביר את הטווח קליטה של הראוטר הקיים בחלק השני של הבית ובנוסף שאני יוכל לחבר לפורט רשת, מחשב נייח בלי כרטיס אלחוטי כדי שגם הוא יהיה מחובר לאינטרנט מהראוטר הראשי. מישהו יודע אם המכשיר שציינתי מסוגל לעשות את זה? או מכשיר אחר שמגביר קליטה אלחוטית ובנוסף יש לו פורט רשת לשיתוף אינטרנט ע"י כבל? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש נתב אלחוטי שישמש אותי בעיקר לחיבור קווי ואולי בעתיד אלחוטי. איזה נתב עדיף? האדימקס הזה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=BR6524N&Cat2Cat1ID=62&Cat2ID=139&aff=Zap〈=HE או ה DLINK הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22850 אני נוטה יותר לכיוון האדימקס אבל אשמח להמלצות אחרות בתחום של עד 300 שקל. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , האם יש ספק בארץ שנותן את ה TP-LINK 9980 במודל של 10 ש"ח בחודש (או משהו בסגנון)? כן , אני יודע שאקספון נותנים אותו בהנחה של 100 ש"ח למרות שלמעשה הוא מעולם לא היה במלאי. אני מדבר על ספקיות אחרות. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע על 10 מגה, אלה הם נתונתי הקו: אני מודע לכך שאני יכול לקבל 15 מגה, אך מה שמוזר איך יכול להיות שהDS Attenuation על 12 בעוד שה US Attenuation על 2? יש מצב שהאפסטרים מחובר ליחידת רחק אחרת? וגם לשאלתי מה המינימום לקבלת NGN חבילה 10 מגה מבחינת Margin ולחבילה 15? והאם אוכל לקבל גם 20 מגה לדעתכם? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל משודרג. אני לא מרוצה ממנו וחשבתי להחליף אותו באחד חדש ויציב יותר. אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הצטרפתי לא מזמן ל TOP 40 בבזק ואני אמור ללכת לבזקסטור כדי לאסוף את המודם אבל אין לי מושג איזה מודם מומלץ לקחת. יש ברשותי כבר ראוטר tp-link 1043 ורציתי לברר אם יש למישהו המלצה איזה מודם כדאי לקחת שישתלב טוב עם הראוטר הנ"ל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי D-Link 2760U של בזק, מחובר לאינטרנט וגולש תקין. כמו כן יש ברשותי Edimax BR-6424n שברצוני להגדיר כמגביר טווח. שניהם תומכים ב WDS, וכך הגדרתי אותם. ל DLINK הייתי צריך להחליף את הכתובת ה LAN שלו מ 10.0.0.138 ל 192.168.2.2. ללא אבטחה אלחוטית. מחלק כתובות DHCP 192.168.2.200-192.168.2.254 ה EDIMAX בכתובת LAN 192.168.2.1 עם DHCP כבוי, מוגדר ל AP Bridge-WDS שניהם על אותו Channel 6. כל ההגדרות נבדקו והן תקינות, ה DLINK יכול לגלוש תקין, ה EDIMAX לא נותן גלישה. כשמתחברים ל EDIMAX, מקבלים כתובת IP שהוקצאה מה DHCP של הDLINK, אבל אין גלישה ואין פינג החוצה. מישהו יכול לומר לי אם יש תקלה שלא חשבתי עליה או שלא ניתן כלל להגדיר EDIMAX כמגביר טווח על DLINK? בנוסף, הגדרתי את ה EDIMAX …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובר מהבית לחודשיים לבית של סבתא שלי ואני מעוניין בחיבור אינטרנט בלי התקנות מיותרות. אני עובר עם מחשב נייד וגם יש אופציה לקחת איתי ראוטר. מה האופציה האידיאלית בשבילי חוץ מלבקש מהשכנים ססמא לאינטרנט? אני צריך אינטרנט בסיסי, לא משו מטורף, ומצד שני אני לא רוצה להתקין תשתית וכדומה כי זה רק עניין של חודשיים. נט-סטיק עדיין קיים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני משתמש ב- AVR NOD32 V4 אשר קניתי. משום מה לאחרונה האינטרנט שלי התחיל להיות מאוד איטי, בדגש על פינגים גבוהים (500MS ב-speedtest.net). דיברתי עם 013 והם אמרו לי לבטל את ה-AVR ולהפתעתי אכן הפינגים חזרו להיות נורמלים. זה נורא מוזר לי, כיוון שאני משתמש בו מעל לשנה ומעולם לא היו לי איתו בעיות. כמו כן, לא עשיתי בו שינוי כלשהו, כמובן פרט לעדכונים שוטפים אוטומטים. מישהו יודע מה יכול להיות מקור הבעיה? וכן איך לפתור אותו אולי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי 2 מודמים של הוט 100 מגה כל אחד , בקצרה שני שאלות : 1. האם ניתן לבצע bridge connection על יותר משני מודמים ? 2. האם מישהו ביצע או ניסה לבצע bridge connection עם שני מודמים של הוט ? לפי הזכור לי האופציה הזאת בעצם משלבת בין 2 רשתות לרשת אחת והמהירות של הרשת תהיה בעצם 200/6 , אז נראה לי שעניתי כבר על השאלה הראשונה , לא חושב שניתן לעשות BRIDGE על למעלה משני הרשתות לפחות באמצעות ווינדוז מה שמביא אותי לשאלה ה3 3. האם יש נתב בסגנון Load balancer עם כמה חיבורים שיכול לשלב בין כמה רשתות לרשת אחת ולתת מהירות בהתאם ? אני מכיר אחד כזה של TPLINK מבחינת הLOAD BALANCE אבל לא יודע אם האופציה קיימת בנתב (והוא תומך רק 10/100 ולא 1000) .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זוכר פעם היה מבצע שדרוג לNGN ל5 ו8 מגה בלי תוספת תשלום.. אני כרגע על 5MB בADSL ובזק בינלאומי, ברגע שאני אוכל להתחבר דרך NGN אני אמור להתקשר ולומר להם לשדרג את זה ל10 (גם ספק וגם תשתית) בלי תשלום?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות רשת שמחשב השני(לא הראשי הסרבר) יוכל לגלוש באינטרנט בלי רוואטר??
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את האקס בוקס שלי למחשב (אל תשאלו למה) אבל הכרטיס רשת שלי תפוס ע"י המודם של הADSL מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאמר מעניין למי שתהה איך המנגון עובד ומה המשמעויות מבחינת פרטיות למשתמש הקצה. http://blog.superuser.com/2011/05/16/windows-7-network-awareness/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעית קליטה בראוטר שלי, והוא לא מגיע לכל חלקי הבית, ואני חייב אינטרנט לקונסולה שרכשתי לפני כמה חודשים, והקליטה ממש חלשה... המליצו לי לקנות "מגבר" לרואטר, וככה הקליטה בחלק החלש בבית תיהיה רבה יותר חזקה, לכן רכשתי רואטר של EDIMAX (Ew-7416apn) ולא הצלחתי להפעיל אותו נכון.. קראתי קצת באינטרנט וראיתי שצריך לעשות סוג של נקודת גישה שתחבר בין 2 הראוטרים.. למישהו פה יש מושג איך אני עושה את זה, ואם לא, יש לכם דרך אחרת שהראוטר של EDIMAX יקלוט את הראוטר השני וככה הWIFI יתחזק? תודה מראש! ד"א, אם זה יעזור, הראוטר המרכזי שלי הוא של הוט... HOTBOX, ובנוסף כתוב עליו Sagemcom, שזה כנראה החברה של הראוטר.. אני חייב עזרה, אני תקוע כבר שבועיים... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קיר אחד שהוא מבטון ומחשב שני בגובה של 10-15 מטר מעליי, ראשית נראה לי שהאופציה האלחוטית לא אפשרית, החשמלית והטלפונית לא בשבילי ונגיד שבחרתי באופציה החוטית בתעלות, השאלה אם אוכל להשתמש באלקטל שלי 510 מוסב לנתב בלי האב או סוויץ, רק עם שתי כרטיסי רשת אצלי ואחד אצל אחי, המהירות תהיה 10 ביט, או שיש אפשרות ליותר? בעיה שניה אצלי אם אצטרך כבל מוצלב או רגיל בכרטיס רשת השני מהמחשב שלי,שיחובר אל כרטיס הרשת של אחי ואצטרך להגדיר הגדרות מיוחדות? וכמה תאורטית אם ארצה מהירות יותר גדולה, תעלה לי חומרה של שני כרטיסי רשת של ג'יגה+מודם עם סוויץ מתאים שתומך בג'יגה מהירות וכמובן כבלים באורך שלפחות 35 מטר שתומכים בג'יגה? תודה לעוזרים מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הועלה הרעיון במקום לכבות את הuTorrent כל פעם שאני רוצה לשחק אונליין (ואז לשכוח להדליק אותו במשך שבוע), פשוט לתת לו עדיפות נמוכה בQoS. השאלה היא האם במקרה כזה הוא לא ישפיע בכלל על הפינג במשחקים? ובמידה והוא לא ישפיע, איך בדיוק מבצעים את זה בראוטר שלי? מצאתי איפה מגדירים, אבל אני לא ממש מבין מה זה Egress Bandwidth וIngress Bandwidth.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תוך-כדי שימוש רגיל בנתב (מה זאת אומרת שימוש רגיל? לא נוגע בו, גלישה רגילה), הנתב מפסיק לספק לי גישה לממשק הניהול דרך הרשת האלחוטית. דרך חיבור חוטי לנתב (Ethrnet לכניסה מס' 1 של ה LAN) יש גישה לממשק, כרגיל. ההגבלה הזו יכולה להופיע סתם-כך במשך היום, והיא נעלמת רק כאשר אני מפעיל מחדש את הנתב (דרך ממשק הניהול בחיבור חוטי, או לנתק ולחבר את הנתב ידנית). גרסאת הקושחה היא 4.7.13 (עד כמה שידוע לי - הכי חדשה לנתב הזה). השאלה שלי היא כזאת - האם התקלה הזו נובעת מ"כוח עליון" שאין לי מה לעשות נגדו, או שמדובר בהגדרות לא-משהו בנתב עצמו? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר בהרצליה ומחובר ב-ADSL דרך בזק בינלאומי במהירות של 1.5Mb יש לי ראוטר די ישן של בזק מסוג: Aztech ADSL2+ DSL600E אליו מחובר סוויץ' של אדימקס מסוג: BR-6204WG לסוויץ' מחובר מחשב נייח עם ווינדוס 7 וסטרימר שרוב הזמן לא משתמש באינטרנט. מדי פעם מחובר גם מכשיר סלולרי דרך ה-WLAN. אני לא משתמש בחייגן, ולמעשה מעולם לא השתמשתי. הראטור מקונפג גם כמודם ומחובר כל הזמן. הבעייה שלי היא שהמהירות ממש ממש ממש איטית רוב הזמן. זה לא כל כך חדש והיה כך גם לפני שחיברתי את הסטרימר. אני לא יודע אם זה פשוט כי מדובר ב-1.5 מגה או שיש בעייה אחרת. אני לא מדבר רק על הורדות אלא גם סתם על טעינה של אתרים רגילים. ראיתי בפורום שיכול להיות שמעבר לחייגן יעזור, אבל עד כמה שאני יודע זה אומר שצריך…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-