רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מודם אלחוטי, ראוטר אלחוטי, מודם ADSL של אלקטל חברתי את המודם האלחוטי למחשב ואת הראוטר למודם ADSL הצלחתי ליצור קשר בין הראוטר למודם האלחוטי אבל אני לא מצליח לשתף אינטרנט מישהו יכול להסביר לי איך לשתף אינטרנט
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד את הסוגיה בחייגן L2TP של הגבלת מהירות, יש לי תקלות של ניתוקים חוזרים ונשנים עם הוט ואני צריך לאפס את המודם אינטרנט + טלפון של ARRIS ששמו לי לאחרונה, הנציג תמיכה טכנית בהוט אומר לי שמכיוון שאני עם 12M מהירות אני חייב לעבור לחיבור MPLS ללא חייגן, אחרת הניתוקים והאיטיות בגלישה ימשיכו להיות מאחר ש"פרוטוקול L2TP מבחינה טכנולוגית לא מאפשר עבודה במהירויות גבוהות". אני אישית עבדתי קרוב לשנתיים בתמיכת אינטרנט והגעתי למסקנה שזה שטויות במיץ מה שהוא אומר, לעומת זאת בפורום אחר באינטרנט אומרים שזה לא לגמרי תלוש מהמציאות, אז מה באמת נכון על סמך מה שאתם יודעים על L2TP? האם באמת במהירויות גלישה מ-12M ומעלה יש בעיות של ניתוקים ואיטיות בגלישה כמו שיש אצלי? אני …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התחברתי למהירות גלישה של 4MB בבזק (אחרי שנים של 1.5MB ) ואמרו לי שמגיע לי נתב אלחוטי ....שאני יגש לבזקסטור ואקח אמרו לי שיש להם 3 דגמים של 3 חברות שונות (לא זוכר כרגע את השמות...נראה לי שהיא אמרה שיש להם SAMSUNG, ASUS ועוד איזה דגם... :s05:) על מה אתם ממליצים? מה כדאי לי לקחת ? (לא מבין בזה כלום ועד עתה היה לי מודם ADSL רגיל) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים עם Windows 7 ולאחרונה הרשת עובדת לי בצורה ממש איטית וזה משהו שאף פעם לא היה לי. שאני מדבר על איטיות אני מתכוון שנגיד אני נכנס לאחי למחשב ורוצה להעתיק שיר לוקח 2-3 דקות עד שהוא עובר למחשב שלי - משהו הזוי... זה משהו שלא נתקלתי בו אף פעם ואולי בטעות השתנו ההגדרות רשת או משהו כזה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי תרם לי switch של genius. יש לי 2 מחשבים המריצים XP PRO כאשר אחד הוא השרת. כאשר 2 המחשבים מחוברים ל Switch וגם המודם המצב של הנורות הוא כמו שמתואר בתמונה. האם זה תקין ? ואם לא מה זה אומר ? http://www.pbase.com/veloksy/image/39716601 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אנחנו כרגע בבית מחוברים לנטוויזין+הוט במהירות של 30 מגה (עברנו לפני חודשיים מבזק להוט ועל הדרך שדרגנו מ12 מגה ל30) לפני המעבר הייתה לנו חבילת גיימרים בבית דרך נטוויזין והכל היה מעולה, לא היו לאגים במשחקים ולא היו בעיות. ברגע שעברנו מבזק להוט (תוך כדי השינוי ל30 מגה) החבילה התחילה לעבוד לי בצורה גרועה מאוד, לא מתפקדת יותר כמו בעבר (אם זה משנה אז גם שינינו את הראוטר תוך כדי המעבר *בעבר היה לנו של D-Link ועכשיו אנחנו עם HOTBOX* בנוסף, המהירות שלנו ירדה (אנחנו משלמים עם 30מגה אבל הבנתי שבגלל שמופעל אצלנו חייגן בשביל החבילת גיימרים המהירות ירדה ל27מגה) רציתי לדעת אם יש לכם פתרון לבעיה, הן של המהירות והן של תפקוד החבילה - אשמח לדעת מה צריך לעשות בשביל לתקן (דיברתי עם…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי מוצר של LEVEL ONE WIRELESS USB ADAPTER אני רוצה לשפר את הקליטה ולכן ניסיתי להשתמש בכבל USB מאריך. ניסיתי 5 מטר ואח'כ 1.5 מטר ובשני המקרים לא היתה קליטה כלל. המחשב הודיע שהוא לא מזהה התקן כלל. רציתי לדעת האם באמת אין אפשרות לקליטה עם חיבור כבל מאריך או שנפלתי על שני כבלים דפוקים. אני לא יכול לשפר את המשדר כי אני קולט שידור ממשדר כל שהוא בסביבה. ואם אני יוצא למרפסת השידור משתפר פלאים. אז האם יש לכם עצה איך אני אגביר את האות בתוך הבית. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לגיסי מותקן בבית נתב אלחוטי של netgear... לנתב מחוברים שני מחשבים, מחשב נייח ומחשב נייד. לאחרונה קנינו גם אני וגם הוא מחשבים ניידים חדשים של HP אבל כשניסינו לחבר אותם לרשת האלחוטית לא הצלחנו - המחשב פשוט הריץ את הנסיון שלו להתחבר במשך כמה דקות ולאחר מכן הפסיק מבלי להציק הודעת שגיאה. כמו כן, ברשותי מחשב כף יד של HP שגם הוא לא מתחבר לרשת הזו... כמובן שהמחשבים מתחברים לרשתות אחרות בלי בעיה ולכן זה מוזר... תודה מראש לעוזרים וחג שמח!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מזה כחודשיים בארה"ב וסוף סוף התחברנו כאן לאינטרנט 6 מגה ביט הורדה , 348 קילוביט(?) העלאה... החיבור דרך חברת הכבלים Comcast ב $59 לחודש כולל הכל. ב 10 דולר יותר אפשר לעלות ל 8 מגה ביט הורדה (!) ו 748 קילוביט העלאה. אני מצרף תמונה יש לי Burst-ים של 2 מגה בשניה ... ה- Up Load מגיע למקסימום של 43 קילובייט בשניה בערך. סוף סוף באנריל 2004 היו לי פינגים של 25~30 ...! הנה תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו אולי יכול להגיד לי איך אני מבטל את הודעות הרשת האלה שקופצות פתאום משום מקום?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה די מרגיזה ואשמח לקבל את חוות דעתכם בנושא. ברשותי ראוטר NetGear תקן N שקיבלתי מבזק ואני מעוניין להעביר דרך הרשת תוכן לאקסטרימר שנמצא במרחק של 3-4 מטר מהראוטר. יש הרשאות, אני רואה את האקסטרימר מהמחשב ועל פניו הכל תקין. הבעיה מתחילה כשאני מנסה להעביר תוכן.. לאחר כמה שניות החיבור מתנתק ואני מקבל הודעת שגיאה שאין אפשרות להמשיך את ההעברה. האם מישהו נתקל בבעיה כזו? יש דרך לפתור אותה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן כרטיס רשת אלחוטי של חברת TP LINK מהדגם הרשום למעלה ויש לי בבית נתב אלחוטי שהוא גם מודם של חברת אסוס שקיבלתי דרך בזק הדגם שלו הוא FOCUS TELECOM-ASUS AM 604G אומנם הנתב נמצא בתוך הממ"ד אבל כשהדלת של הממ"ד פתוחה, בחדר הסמוך כשאין קירות חוצצים בין החדרים זה כמעט דלת מול דלת ואני מחבר שם את המחשב שלי עם הכרטיס רשת אלחוטית הוא מזהה אות נמוך מאוד וכן גם שחיברתי אותו בחדר שאיננו ממ"ד בבית שלידי אין קליטה בכלל גם אם חיברתי שם את המחשב שלי (המרחק בין החדר ששם נמצא הנתב לבין החדר בבית המקביל הוא בערך 7 מטר לערך ושוב החדרים כמעט מקבילים) אז אני די אובד עצות האם הבעיה בנתב או הבעיה בכרטיס הרשת תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר יש לי שני כרטיסי רשת, והראשון מחובר לאינטרנט, אם אני בוחר לשתף אותו, הכרטיס השני יקבל כתובת 192.168.137.1 עם מיסוך 24/. עכשיו, נניח שאני מחבר כאבל בין כרטיס רשת של מחשב אחר, לכרטיס הרשת השני במחשב הראשון (זה עם הכתובת הסטטית של 192.168.137.1), איך הוא בעצם יודע לתקשר עם הראוטר שלי ש בכתובת 192.168.1.1 ? הרי לפי המיסוך הם בכלל לא באותה רשת . . . מישהו יודע אם יש איזה service של ראוטר פנימי שרץ במצב כזה? תודה לעונים ושבוע טוב לכולם.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי אנטנה 9bd outdoor של tp-link. היא מיועדת לחיבור לראוטר כמובן. השאלה היא האם יש טעם לחבר אותה למחשב הנייח, אם זה יתן קליטה יותר טובה, או שהיא מיועדת רק לשידור מהראוטר? (יש לי אחת כזו מחוברת כבר לראוטר).
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי שני מחשבים המחוברים בניהם בכבל מוצלב מחשב א מצליח להתחבר למשחב ב בREMOTE DESKTOPE אך מחשב ב אינו מתחבר למחשב א והוא מציג הודעת שגיאה "THE CONNECTION WAS ENDED BECAUSE OF A NETWORK ERROR PLEASE TRY CONNECTING TO THE REMOTE COMPUTER AGAIN" בשני המחשבים לא מופעל פיירול ובשני המחשבים מאופשר האפשרות של REMOTE DESKTOP תודה לעזורים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא מבין כלום ברשת ואני רוצה לחבר שני מחשבים שיש לי בבית לאיי די אס אל על ידי רשת , מישהו נחמד יכול להגיד לי איך לעזאזל אני עושה את זה , מה אני צריך לקנות ואם צריך טכנאי או שאני יכול לעשות לבד (אני מבין קצת בחומרה ,בהתקנת כרטיסים אבל אף פעם לא התעסקתי עם רשת ) בבקשה תעזרו לי תודה מראש בני :smoke: :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן לרכוש שירות בדומה לDYN DNS, שינתב לכתובת IP קבועה ? ולא לכתובת "רגילה" ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! עשיתי כמה התקנות מחדש ובהן ווינדוס 7 (אני משוכנע שאין שום קשר אבל בכל זאת מספק מידע ), פתחתי את הפורטים שאני אמור לפתוח בנתב, ומשום מה רק הפורטים שהגדרתי תחת פרוטוקל UDP נפתחים (למשל אם הגדרתי את פורט 60 שייפתח ב TCP ו UDP, כשאני בודק אם הפורט באמת פתוח אני מקבל תוצאה חיובית רק עבור פרוטוקול UDP). אציין שזה נכון לגבי כמה פורטים שפתחתי ולא רק עבור הגדרה אחת. יש למישהו מושג למה זה קורה והאם זה קשור לתוכנה או לנתב עצמו? (אני משתמש בווינדוס 7 עם COMODO FIREWALL - הFIREWALL של ווינדוס מבוטל) ואיך לסדר את העניין?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה/ות לנתב אלחוטי אמין וחזק, תקן N כמובן ככל הנראה 300Mbps. השימוש - 1. אלחוט שמסוגל לעבוד עם חיבור אינטרנט של 100Mbps. 2. סטרימינג של HD לרשת הביתית. 3. שיתמוך בNAS, כיום אין אצלי אבל אני מתכנן בעתיד לעשות שרת כזה. 4. יש אצלי IP קבוע אז חשוב שיהיה FIREWALL מובנה וטוב. בעקרון אלו הם הצרכים החשובים, כמובן שמן הסתם גם יהיה את האפשרויות הרגילות של Port Forwarding, QOS וכו'. גודל הדירה לא צריך להיות בעייתי, עם הנתב שיש לי היום אני מקבל כמעט קליטה מלאה מהצד השני של הדירה. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים החלטתי לעשות תחזוקה למחשב של תיקון וניקוי כל מיני "זבל" שכביכול אמור לשפר ביצועי המחשב כולל איחוי ,על הדרך בתוכנות האחזקה שהתשמשתי היו אופציות ל-Internet speed optimization ביצעתי את בהתחלה לא ממש שמתי לב לזה אך לאחר כמה זמן שמתי לב שהגלישה באינטרנט התחילה להיות ואיטית עם טעינות איטיות יותר ממה שאני הייתי רגיל ואחד האתרים שבהם אני מרגיש את הבעיה הפורום הזה של HWZONE ,אולי אני אוכל סרטים סתם על הפורום והוא באמת נהיה איטי יותר מאז השינוי שעשו פה? - אם אני לא אוכל סרטים ואכן הגלישה פה צריכה להיות מהירה איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו? *ניסיתי לבדוק עכשיו ב BACKUP &RESTORE של המחשב אבל כבר אין לי את נקודת השיחזור האחרונה ששם ביצעתי אופטימיזציה נקודה אחרו…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנה שמראה את מהירות הגלישה לא אתר תוכנה והיא מראה את המהירות בצורת גרף ולמטה רשומה המהירות של העלאה וההורדה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יודע מה חוסם לי את הפורט... יש לי נתב של EDIMAX ועשיתי פתיחת פורטים בו ע"י Port Fowarding וביטלתי את הפיירוול של אקס פי... אין יל מושג מה חוסם לי את הפורטים חוץ מהאפשרויות האלה.. אם אפשר לדעת מה עוד יכול לחסום לי את הפורט ואיך אני מברר זאת... רציתי לציין גם שיש ברשותי NOD32 יכול להיות שיש בו פיירוול? אולי זה ספקית האינטרנט זהב שלי?? בתודה מראששש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום שדרגתי את הנתב לנתב החדש של בזק 7850 DLINK לאחר כל ההגדרות ושדרוג המהירות בבזק ובזק בינלאומי, ניגשתי לראות שהכל עובד וגיליתי שאני כבר לא יכול לצפות בנטפליקס דרך ה apple tv - אתמול במודם הקודם זה עבד. אני מנוי דרך unblock-us, כתובת ה dns מוגדרת ב apple tv, עדכנתי כתובות באתר שלהם ומשום מה עדיין אני מקבל הודעת שגיאה בנטפליקס - Netflix is currently not supported in your location (atv-ui170( מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? הגדרה כלשהי בנתב? האנטי וירוס של בזק בינלאומי? חייב את עזרתכם. תודה מראש - - - תגובה אוחדה: - - - מסתבר שאני לא יכול להתקין בשום מחשב או מכשיר כתובת dns. ניסיתי דרך unblock us וגם דרך UnoDNS יש לכם מושג איך אני פותר את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראןטר של rotal ולאחרונה הבנתי שהוא על הפנים ואני הולך להחליף אותו בחנות שלהם איזה כדאי לקחת ? (דרך בזק כמובן ) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות ראוטר עם wifi חזק (רצוי קמה שיותר) ואמין במחיר של 400+- אז תתנו הצעות תודה מראש ערן.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-