רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי שני מחשבים (ראו מפרט מחשב), אחד בחדר שלי והוא לצרכים שלי בלבד. השני בחדר של אחי ומשמש את צרכיו שלו ושל אמי. לאחרונה סיכמנו עם בזק בינ"ל על רכישת רשת אלחוטית, ציוד ללא הרכבה. הכל טוב ויפה, אבל הבעיה היא שהידע שלי ברשתות שואף לאפס, ומעולם לא התנסתי בהרכבת רשת ביתית, בטח שלא כזו אלחוטית : ברצוני לשאול, האם לבנאדם כמוני (בעל ידע מינימאלי מאוד בתחום הרשתות והאינטרנט) תהיה בעיה להרכיב רשת אלחוטית ותעבוד טיפ טופ עם מינימום בעיות שאפשר?! בנוסף, מידע חיוני על הרכבת הרשת יתקבל בברכה . תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנה שמראה את מהירות הגלישה לא אתר תוכנה והיא מראה את המהירות בצורת גרף ולמטה רשומה המהירות של העלאה וההורדה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב שארכוש את הנתב הזה בקרוב, אבל רציתי לשאול משהו. האם ישנה אפשרות בראוטר גם לחבר חוטית מחשבים? או רק בצורה אלחוטית? אם אי אפשר, תוכלו להמליץ לי על ראוטר טוב שניתן להתחבר דרכו גם אלחוטית וגם חוטית?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש ביוטורנט , מגדיר פורט והכל בסדר לשבועיים , אחרי שבועיים נחסם הפורט מחליף לפורט חדש הוא בסדר לשבועיים וחוזר חלילה ..... גם אצלכם זה ככה ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קרא לי משהו סופר מוזר שיחקתי קאונטר (לא ברשת) בערך רבע שעה אחרי שסיימתי לשחק מישהו מתקשר בטלפון ואומר : "שלום,אני מעמותת קאונטאר סטרייק הישראלי,אנחנו מבינים שאתה מיתקמפר ליד הקופסאות ב- B." ניתקתי לו ישר,עכשיו מה שמוזר זה שבאמת עשיתי את זה ! חשוב להזכיר שאני על ויסטה ויש לי את הפייר וול של הווינדוס, ווינדוס דיפנדר ו- AVG מעודכן,ויש לי גם ראוטר (רשת). מה אפשר לעשות ? ואם עוד לא התקשרתי מהטלפון ומתי שאני עושה כוכבית 42 אני מגיע אליו אז איך אני מגלה את המספר טלפון שלו ? מוסר השכל : לא להיתקמפר...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך כבל ארוך יותר מזה שיש לי כעת שמתחבר לפילטר, בקו הטלפון, לשקע ה ADSL. הייתי בטוח שזה כבל מיוחד. כלומר לא כבל רגיל שאפשר לחבר לטלפון, אלא כבל שעומד בעומסים של ADSL., אך כאשר ביקשתי כזה כבל בחנות אלקטרוניקה המוכר אמר לי שזה אותו כבל ושאין לי ממה לחשוש. האם כבל שמתחבר לטלפון וכבל שמתחבר לשקע ה ADSL הוא אכן אותו כבל ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקר מהירות הורדה מתוכנות כמו מירק ובכלל איך הם מבחינת שירות וכו' תודה מראש לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! ברשותי ראוטר של netgear wpn 824 אני מחובר לרשת כללית, ששם כולם רואים את כולם. הבעיה שלי היא שאני רואה את הרשת הפנימית של הבית אך את הרשת החיצונית לא רואה - מי יכול לתת הסבר איזה הגדרות אני צריך לתת לראוטר כדי שהראה את שאר המשתמשים. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה נשמע חברים? ניסתי כל היום לפתוח את הפורט ולא הצלחתי ניסיתי דרך המדריך הזה: http://portforward.com/networking/static-win7.htm עכשיו לאחר שעשיתי static ip אני צריך לעשות Forwarding your port in the router אבל כאן אני נתקע אני דיי מתחיל בעניין בוא נגיד ככה שהאם עשיתי נכון עד עכשיו? ואם כן אז מה לעשות הלאה הראוטר של הוא arris tm502a מה לעשות? תודה רבה חבר'ה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לילה טוב... אני מקווה שפתחתי את הנושא בפורום הנכון כי זה אולי גם בעיה בתוכנה (בכל מקרה אם טעיתי בבקשה תעבירו ) לפני חודש בערך קניתי בנזקסטור כרטיס רשת אלחוטי למחשב השני שנמצא בביתי..לא זוכר את השם שלו (אני מרוחק מהבית כרגע) התקנתי את הדיסק שלו בדיוק לפי ההוראות וכשחיברתי אותו הצלחתי לקלוט את הרשת הביתית שלי. לפני כמה ימים אחותי אמרה לי שאין לה אינטרנט במחשב וכשהלכתי לבדוק ניתקתי את וחיברתי חזרה את הכרטיס ומאז הוא לא פועל לי. הוא כותב את ההודעה usb device not recognized כשאני מחבר אותו . אציין שהכרטיס פועל על מחשבים אחרים וגם החלפתי אותו באותו סוג (לא נתנו לי סוג אחר) שוב פעם ליתר ביטחון. הסרתי את הדרייבר והתקנתי מחדש ולא עזר,וגם שיחזרתי מערכת לא יודע למה אבל ניסיתי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אחרי שנמאס לי טוטאלית מה-ICS הדפוק, החלטתי לשדרג את האלקטל שלי ולקנות Switch. לכן אני צריך המלצה ל-Switch טוב (אם אפשר שלא יהיה ממש ממש יקר), ובערך את המחיר שהוא צריך לעלות. אני לא צריך ראוטר מובנה בתוכו, כי כמו שאמרתי, אני מתכוון לשדרג את האלקטל שלי, ולהפעיל את הראוטר שבו. אני לא צריך שיהיו בו הרבה פורטים, כי יש לי שני מחשבים, אז המינימום פורטים יספיקו. ובאותו נושא, רציתי לשאול כמה דברים: א. אם אני זוכר נכון, צריך כבל מוצלב בין האלקטל ל-Switch וכבלים לא מוצלבים בין כל מחשב ל-Switch, נכון? ב. אני לא בטוח ב-100% איך העסק הזה עובד. אם הבנתי נכון, הראוטר (שיהיה בתוך המודם) תפקידו לפצל את ה-IP שאני מקבל מהספקית אינטרנט שלי לשני IPים (או יותר), וה-Switch תפקידו להעביר את המידע…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וצום קל וגמר חתימה טובה נכון תמיד אומרים שבהתקנת אימיול ההגדות תקינות?? קראתי כתבה על משהו שפותח את חיבורי הTCP מה שהבנתי שם זה ששמחשב ברשת שולח פינג עם ברודקסט ושם בsource איזה ip של מחשב קורבן שהוא רוצה להפיל,ואז כל הרשת שולחת reply שמדובר ברשת של עשרות מחשבים לאותו כתובת ip והמחשב קורס לא יודע הסתבכתי לגמרי מייקרוסופט לא נותנים לפתוח חצאי חיבור מעל ל 9 בגלל טעמי אבטחה אם מישהו יכול לתת לי אור על הכתבה הזו אני אשמח הנה הלינק http://www.nothing2hide.net/en/software/5-semplici-regole-per-raddoppiare-la-velocita-di-emule/ זהו ביי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר siemens sl2-141 שקיבלתי מבזק. מאז שהחלפתי אליו יש לי בעיות בפתיחת פורטים. ניקח את slsk לדוגמא - הפורט האזנה בתוכנה מוגדר ל-45110. ניכנסתי בדפדפן להגדרות ראוטר (10.0.0.138), ושם תחת port forwarding הוספתי כלל כזה: External Packet Internal Host IP Address Protocol Port IP Address Port ALL TCP 45110 10.0.0.1 45110 אבל עדיין כשאני בודק מתוך סולסיק את הפורט, הוא מוצג כחסום יש למישהו רעיון מה אפשר לנסות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחובר לבזק במהירות 30MB ויש לי בעיות עם הVVG2000 (גרסה test2) של נטגיר... הנתב מחובר למחשב אחד בחוטי, ל3 מחשבים באלחוטי ולאייפון בו זמנית ולפעמים גם לאייפוד. בקרוב אני אקנה מחשב חדש אז קחו זאת בחשבון. יש לי פינגים גבוהים מאוד!! 70-80 בחוטי ו228-231 באלחוטי . מהירות הורדה בחוטי 27 במקסימום ובאלחוטי 10-12. נפילות פעם בשבוע-שבועיים. אבקש המלצה למודם VDSL (קראתי שכשהVVG2000 מחובר רק כמודם הוא עדיין גרוע..) מבזק ונתב (עדיפות לTP LINK) בעל עוצמות שידור חזקות מאוד. הבית 2 קומות ויש חדר אחד שהממ"ד חוסם אותו ועם הציוד שברשותי אני מקבל 2 או 3 פסים (עוצמת השידור היא 31% לפי הדרייבר של TP LINK) ואני הייתי רוצה לקבל קליטה של 4 פסים לפחות (70%+). במילים אחרות אני ר…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרייברים מצאתי למעט כרטיס רשת אשמח לעזרה. --------[ EVEREST Corporate Edition ]----------------------------------------------------------------------------------- Version EVEREST v5.30.1900/he Benchmark Module 2.4.273.0 Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer PASCAL Generator Ayal Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP RTM) Date 2010-04-07 Time 21:11 --------[ CPU ]---------------------------------------------------------------…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר ניסיתי פעם לשדרג את המודם והצלחתי, אבל אז שידרגתי אותו לגירסה 281 ואז הוא כבר הפסיק לעבוד (הייתי צריך לדבר עם נזק כדי ש"ישדרגו" לי אותו בחזרה לגירסה 270).. זה האתר: www.nzdsl.co.nz עכשיו, מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה נותנת לי גירסת הPro 281? מה ההבדל בין Pro לרגיל? ועוד דבר, מה זאת אומרת "להפוך את המודם לראוטר"? כבר ראיתי מישהו בפורום (לא כאן) שהסביר איך עושים את זה אבל הוא לא אמר בדיוק למה זה משמש. אז אם מישהו פה מבין בדברים האלה קצת יותר ממני, אני אשמח לשמוע תגובות... :user:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום חברים .. השבוע התחברתי לבזק/נטוויז'ן למהירות 15 מגה ואני דיי מרוצה (ומסופק מהמהירות) - עם ראוטר D-LINK 2650U/ כל זה עולה לי כ 90 שח !! היום התקשרו מהוט, הציעו אינטרנט (ספק ותשתית) 100 מגה וראוטר אלחוטי + כבלים 16 ערוצים וטלפון (טירפל "רזה" ). כל זה ב210 שח לחודש. אני שואל רק על האינטרנט !! שווה לי לעבור ?!? אני ממש מפחד להתאכזב מהמהירות בהוט ... האם זה מוצדק ?? (ניתוקים בעיות גלישה וכו' ). אשמח לשמוע את דעתכם ..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מודם אלחוטי, ראוטר אלחוטי, מודם ADSL של אלקטל חברתי את המודם האלחוטי למחשב ואת הראוטר למודם ADSL הצלחתי ליצור קשר בין הראוטר למודם האלחוטי אבל אני לא מצליח לשתף אינטרנט מישהו יכול להסביר לי איך לשתף אינטרנט
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בסיסית וקטנה מתוך סקרנות. אני מחובר ברוחב פס 4מגה ב013, ושמתי לב שבכל פעם שאני מכבה ומדליק מחדש את המודם שלי (D-Link 2650U), ה-ISP המוצג באתר SPEEDTEST משתנה, לפעמים זה NetVision, לפעמים broadband for PT ולפעמים ADSL users, לא ממש התייחסתי לכתובות האיי פי אבל הן גם משתנות בכל פעם (גם כשעדיין כתוב אותו שם הISP באתר). לא ערכתי בדיקות מדויקות אבל זה נראה כאילו יש הבדלים מזעריים לכאן ולכאן במהירות אותה אני מקבל בתוצאות של SPEEDTEST, בין ה"חיבורים" השונים אותם אני רואה תחת שמות שונים באתר, מה זה אומר? האם יש למה להתייחס? האם יש סיכוי שיהיה עדיף לשחק עם המודם עד שהאתר יראה שאני מחובר כביכול לISP בשם X כדי להנות מביצועים מקסימליים? כרגע אני מחובר כבר כמה ימים (…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום זה קצת דחוף אם מישהו יוכל לענות... אני מעוניין לחבר מחשב נייד ברשת אלחוטית למחשב רגיל בתצורת server client, קראתי את הדביק למעלה והוא שמושי אך אינו עונה לשאלתי. תהיתי אולי תוכלי לעזור לי, אני מעוניין לחבר את הנייד ישירות למחשב הרגיל (שרת) ללא צורך בראוטרים, האם יש דרך לעשות זאת? כלומר לקנות כרטיס pcmcia לנייד וכרטיס נוסף (או חיבור USB כלשהו) למחשב הרגיל?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי תרם לי switch של genius. יש לי 2 מחשבים המריצים XP PRO כאשר אחד הוא השרת. כאשר 2 המחשבים מחוברים ל Switch וגם המודם המצב של הנורות הוא כמו שמתואר בתמונה. האם זה תקין ? ואם לא מה זה אומר ? http://www.pbase.com/veloksy/image/39716601 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אנחנו כרגע בבית מחוברים לנטוויזין+הוט במהירות של 30 מגה (עברנו לפני חודשיים מבזק להוט ועל הדרך שדרגנו מ12 מגה ל30) לפני המעבר הייתה לנו חבילת גיימרים בבית דרך נטוויזין והכל היה מעולה, לא היו לאגים במשחקים ולא היו בעיות. ברגע שעברנו מבזק להוט (תוך כדי השינוי ל30 מגה) החבילה התחילה לעבוד לי בצורה גרועה מאוד, לא מתפקדת יותר כמו בעבר (אם זה משנה אז גם שינינו את הראוטר תוך כדי המעבר *בעבר היה לנו של D-Link ועכשיו אנחנו עם HOTBOX* בנוסף, המהירות שלנו ירדה (אנחנו משלמים עם 30מגה אבל הבנתי שבגלל שמופעל אצלנו חייגן בשביל החבילת גיימרים המהירות ירדה ל27מגה) רציתי לדעת אם יש לכם פתרון לבעיה, הן של המהירות והן של תפקוד החבילה - אשמח לדעת מה צריך לעשות בשביל לתקן (דיברתי עם…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מערכת win 7 במחשב נייח שבו יושב כל המידע (סרטים, מוסיקה, מסמכים, מדפסת וכד') הצלחתי להתחבר עם נייד אחד ל home group אבל לא מצליח להתחבר עם נייד שני, מקבל כל הזמן "Unable to create a homegroup on this computer" מה שלא ניסיתי... לא הולך, מישהו נתקל בזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-