עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום . יש לי כרטיס רשת אלחוטי של LEVEL ONE ששגע אותי כל הזמן מתנתק . הבעיה התגלתה כי הדרייבר ששמתי לא מתאים 100 %מסיבה פשוטה שאין לו דרייבר רשמי מהחברה שעובד על VISTA .64BIT אז המטרה שלי מאשכול זה היא המלצתכם על גרטיס חזק ומבית טוב שאין בו תקלות ושיהיה עם תמיכה מלאה לVISTA 64 BIT כלומר עם הדרייברים . תודה לעוזרים .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שווה להתחבר אליהם? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. בעצם אמרתי הכל כבר בשורת הנושא... הנתב ישמש אותי לחיבור רשת קווית בין 3 מחשבים בבית, וכן כנקודת גישה אלחוטית מדי פעם. כניסת ה-USB דרושה ע"מ לחבר הארד דיסק חיצוני. אני יודע שה-D-LINK DIR-655 מתאים לדרישות, אבל הוא עולה כמעט 700 ש"ח (לפי זאפ). יש דגם אחר? תודה מראש, רני

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי יש לי 4 מחשבים - כולם מחוברים ל ROUTER - ולכולם כתובות IP אוטומטיות שניתנות מה ROUTER ( DHCP ) וכולם על WORKGROUP זהה... הבעייה - ב My Network Places - רואים את ה SHARED DIRECTORIES אבל כולם תחת הגדרה - UNKNOWN. תחילה חשבתי שזה בגלל ה FIREWALL של XP - אבל אני חושש להוריד אותו ( נכון לעכשיו אני לא עושה שימוש נרחב ב FIREWALL שבROUTER... - מפאת חוסר בקיאות )... - ומעדיף שיהיה שיתוף מלא + FIREWALL של XP בכל מקרה - ה FIREWALL מוגדר לעבוד על חיבור הרשת הביתית... למישהו יש רעיון? כמו כן יש ARTICLE ב MICROSOFT : http://support.microsoft.com/?kbid=298804 זה נראה לי ממש רלוונטי אליי - אבל אני לא לחלוטין מבין את המשמעות של ביצוע הדברים, היינו - האם בסוף השינויים הללו ( …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מה המצב עשיתי NGN 15 מגה. אני יכול לקבל מבזק ראוטר של D-LINK 2670U בחינם, אך עם התחייבות של 3 שנים. לא יודע אם ההתחייבות הזו שווה... מחיפושים שערכתי באינטרנט הראוטר הזה לא משהו. חשבתי על ראוטרים אחרים ואני מתלבט לגבי: הראוטר של בזק שמתי פה קודם דגמים אבל הסתבר שהם ללא מודם.אני רוצה משהו עם מודם באיזור של ה300-350 שקל יש מצב למצוא או שכבר ללכת עם בזק? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by baraksol1,

שלום לכולם בזמן האחרון הראוטר שלי גוסס צריך כבר לנתק אותו מספר פעמים ביום כדי שיעבוד אז הגיע הזמן לקנות חדש אז הדרישות: 1 ) שיהיה אמין ולא יתנתק כל שעה. 2 ) טווח קליטה גדול ועמידה בעומס. 3 ) תמיכה במהירויות גבוהות ( כרגע בחבילה 12 מגה UFI ). 4 ) אם אפשר שיהיה ידידותי להורדות ( ביטורנט ) תקציב יכול להיות גם 600 שקל השאלה עם צריך? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by navk2,

היום קרא לי משהו סופר מוזר שיחקתי קאונטר (לא ברשת) בערך רבע שעה אחרי שסיימתי לשחק מישהו מתקשר בטלפון ואומר : "שלום,אני מעמותת קאונטאר סטרייק הישראלי,אנחנו מבינים שאתה מיתקמפר ליד הקופסאות ב- B." ניתקתי לו ישר,עכשיו מה שמוזר זה שבאמת עשיתי את זה ! חשוב להזכיר שאני על ויסטה ויש לי את הפייר וול של הווינדוס, ווינדוס דיפנדר ו- AVG מעודכן,ויש לי גם ראוטר (רשת). מה אפשר לעשות ? ואם עוד לא התקשרתי מהטלפון ומתי שאני עושה כוכבית 42 אני מגיע אליו אז איך אני מגלה את המספר טלפון שלו ? מוסר השכל : לא להיתקמפר...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by DJ Clue,

שלום השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות רשת שמחשב השני(לא הראשי הסרבר) יוכל לגלוש באינטרנט בלי רוואטר??

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני מעוניין בנתב שלא יקרוס בגלל תוכנות שיתוף קבצים כמו יוטורנט ואימיול. קראתי בפורום וראיתי כמה המלצות על TL-WR1043ND. האם הוא עובד טוב בחיבור בלי חייגן? וגם מה ההבדל בין הדגם הזה ל TL-WR841ND שהרבה יותר זול ממנו? ההבדל במחיר מצדיק את ההשקעה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by vel0ks,

חבר שלי תרם לי switch של genius. יש לי 2 מחשבים המריצים XP PRO כאשר אחד הוא השרת. כאשר 2 המחשבים מחוברים ל Switch וגם המודם המצב של הנורות הוא כמו שמתואר בתמונה. האם זה תקין ? ואם לא מה זה אומר ? http://www.pbase.com/veloksy/image/39716601 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי אינטרנט בכבלים עם מודם שמתחבר לכרטיס רשת,אני רוצה ששני המחשבים שלי יהייו מחוברים לאינטרנט ואין לי בעיה שאחד מהם יפעל כדי שהשני יתחבר. מה לקנות? נ.ב 1.לכל מחשב יש כרטיס רשת מאותו דגם כאשר במחשב אחד הכרטיס תפוס מהמודם של הכבלים!אני יכול לחבר לאותו מחשב שתי כרטיסי רשת? 2.לשתי המחשבים יש WINDOWS XP PRO בלי SP1. 3.זה אפשרי בלי דברים אחרים כמו נתב,סוויטצ וכו'? תןדה רבה על העזרה זה ממש דחוף!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מאמר מעניין למי שתהה איך המנגון עובד ומה המשמעויות מבחינת פרטיות למשתמש הקצה. http://blog.superuser.com/2011/05/16/windows-7-network-awareness/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, יש לי בבית מודם אלקטל 510 של speed touch שפועל בראוטר (פרטים איך למטה למקרה שיש הערות) ומחלק את האינטרנט לשני מחשבים. הייתי מעוניין להיות יכול איכשהוא לחלק את רוחב הפס כי כרגע הוא לא פורפורציונלי וגם 2 המחשבים לא משתמשים בכולו יחד. שיניתי את הגדרות שמודם כך שבעצמו יתקשר לאינטרנט וחיברתי אותו להאב, כך הפכתי אותו לראוטר, את ההאב חיברתי לעוד 2 מחשבים וסידרתי את חלוקת הפורטים כך שלא יהיו התנגשויות, המחשבים הם 1) P4 D 730, עם כרטים רשת מובנה של 1Gbps ו 2) P4 1700Mhrz עם כרטיס מובנה של 100Mbps 1) האם אפשר לחלק פיזית את הרוחב פס מהראוטר או מאחד המחשבים (תוכנות bandwidth shaping בשני המחשבים לא עשו את העבודה, ואני רוצה שהשליטה תהיה אצלי לחלוטי…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Boris_yo,

אני משתמש בשירות זה בשביל לעקוב אחרי מחירים ולא מזמן שמתי לב שאתר שלהם וגם אפליקציית כרום התחילו להגיב לעט, אף לרוב לא טוענים. נסיתי בדפדפן אחר וראיתי אותה בעיה. רק אחרי שהתחברתי דרך ספק סמייל 012 לא היו בעיות יותר והבנתי שזה נובע מ-HotNet דיברתי עם תמיכה של CAMEL ואמרו לי שהכל בסדר מצד שלהם... זה מה שאבי רואה כאשר אני מחובר דרכם: כאשר אני רואה מודעה זאת, למטה אני רואה שאתר טוען כמה דקות... אני גם עשיתי IPCONFIG /FLUSHDNS, ניכוי אוגיות, מטמון ושיניתי DNS לגוגל שגם לא עזר. יש עוד דרך לפתור בעיה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ybe,

האם מישהו יכול להמליץ על מדריך טוב באינטרנט להקמת רשת ביתית?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מישהו אולי יכול להגיד לי איך אני מבטל את הודעות הרשת האלה שקופצות פתאום משום מקום?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן, אני צריך הום-פלאג/פאוורליין-קיט כי אני על פאזה אחת בבית והבנתי שזה עדיף ממאריך טווח אלחוטי. רציתי להזמין משהו בסגנון של TL-PA9020P או PA9020 או PA7020 אבל הבנתי שמה שמגיע מאירופה, הגם שמתאים לשקעים פה בארץ, לא כולל חיבור מתאים להארקה ולכן פוגע בביצועים. אני מחפש המלצה לקיט עכשווי שמתאים לשימוש בארץ, או קישור למבחני ביצועים של כמה כאלה שמתאימים ואבחר ביניהם. אני לא יודע אם אני חייב ללכת על משהו עם AV2000 או שמספיק AV1200 או AV1000. הדרישה שלי מן הסתם לאבד כמה שפחות מהירות מהראוטר לשקע. עוד אופציה שרציתי לבדוק זה האם אפשר להזמין מה שבא לי ולהוסיף מתאם מתאים ? אם כן, איזה מתאם בדיוק אני צריך ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by MotoCross,

יש לי מודם אלקטל משודרג. אני לא מרוצה ממנו וחשבתי להחליף אותו באחד חדש ויציב יותר. אפשרי?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מחפש ראוטר סביר לשני מחשבים אחד ראשי ואחד נייד בחיבור UFI 12 מגה... יש איזה ראוטר שנתקלתי בו TP-Link TL-WR740N איך הוא? מה בדבר ראוטרים של EDIMAX? בכל מקרה אני מודה לכל העוזר...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. שלום.. אני צריך ייעוץ ועזרה בקניית ראוטר חדש. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח, וחשוב לי שהוא יהיה חזק ובעל טווח קליטה טוב כי הוא הולך לשבת בממ"ד. אשמח להצעות (חברות, דגמים ספציפיים, וכו'...) חשובה לי העזרה שלכם והערכתי הרבה לעוזרים!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yoavbd123,

הי, התקלקל לי הראוטר לא מזמן אז החלפתי ל EDIMAX של בזק, עכשיו הגדרתי את הרשת והכל מעולה, רק בעיה אחת והיא דיי גדולה, הרשת לא מוגנת איך אני מוסיף הגנה לרשת ? אני רוצה פשוט שכשאני מנסה להכנס לרשת דרך מכשיר חיצוני, זאת אומרת בצורה אלחוטית שהוא פשוט יבקש את השם משתמש והססמה שהגדרתי עם בזק... תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shimon23,

שלום אני משתמש ב- AVR NOD32 V4 אשר קניתי. משום מה לאחרונה האינטרנט שלי התחיל להיות מאוד איטי, בדגש על פינגים גבוהים (500MS ב-speedtest.net). דיברתי עם 013 והם אמרו לי לבטל את ה-AVR ולהפתעתי אכן הפינגים חזרו להיות נורמלים. זה נורא מוזר לי, כיוון שאני משתמש בו מעל לשנה ומעולם לא היו לי איתו בעיות. כמו כן, לא עשיתי בו שינוי כלשהו, כמובן פרט לעדכונים שוטפים אוטומטים. מישהו יודע מה יכול להיות מקור הבעיה? וכן איך לפתור אותו אולי?

23. Started by BUNNY,

שלום אני שואל פה כדי לקבל חוו"ד מניסיון אישי של אנשים. יש לי כרגע 012 עם תשתית כבלים. מ012 אני מרוצה, אין לי איטיות באינטרנט, הפינגים במשחקים טובים. אני מקבל את מלוא הקצב שמגיע לי בהורדה והעלאה. מHOT אני לא מרוצה. אני לקוח שלהם באינטרנט כ 8 שנים בערך. על המודם הראשון שלי באינטרנט כבלים היה כתוב מת"ב... לא רוצה לפרט כדי שלא יטבעו לי את התחת שאני מוציא להם שם רע או משו, אבל אני לא מרוצה, אף פעם לא הייתי כל כך לא מרוצה ממשהו שאני משלם עליו. זו החוויה האישית שלי. 1) אני רוצה לדעת אם בבזק יש ניתוקים סתם ככה באמצע היום 2) איך השילוב של תשתית טלפון עם 012. 3) אם אתם ממליצים על בזק בתור תשתית ו 012, איזה מודם לבקש מהם. ועם איזה ראוטר הוא עובד טוב. אשמח לפירוט ככל שניתן. תודה ר…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by krembo_Vanil,

ברור לי שזה החיבור הכי פשוט שאמור להיות - וזה בטח קטן עליכם - אבל אני לא מצליח לסדר את זה...... אני רוצה לחבר 2 מחשבים בחיבור חוטי - כשאחד מחובר לאינטרנט (דרך מודם שמתחבר לUSB) ושהשני יגלוש דרכו. בשני המחשבים יש XP באחד HOME בשני PRO יש לי כרטיס רשת בכל אחד מהם, קניתי כבל רשת מוצלב וחיברתי. עברתי על כמה מדריכים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm והתוצאה שהגעתי אליה היא כזו: החיבור נראה תקין, אני רואה התחברות על 100 מגה אבל בכרטיס אחד 2 הנורות דולקות ובשני נורה אחת דולקת ושניה מהבהבת..... (זה אמור להיות ככה?) לאחר יצירת קבוצת עבודה ונסיונות ליצור רשת ביתית עם הוויזרד של XP אני מצליח לראות במח…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים