רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
במידה וזה לא שייך לפה אשמח אם יעבירו את זה למקום הנכון. סיקור: (הקושי שלי הוא בסוף העמוד) יש לי שני מחשבים שנמצאים מאחורי ראטור עם NAT וכל היציאות סגורות. כל מחשב נמצא במיקום אחר. אני מעוניין לחבר בין שני המחשבים ב VNC. לULTRAVNC יש שני פתרונות לחיבור מאחורי NAT , 1. הוא REPEATER למצב שבו יש לי רשת שלימה של מחשבים ב NAT ואני מנתב פורט אחד למשל 5901 למחשב\שרת ובו מותקן הREPEATER וכשאני רוצה להתחבר למחשב ברשת הפנימית אני שם את כתובת האיפי של הרשת\נתב\NAT\באינטרנט והיציאה הנ"ל וביעד אני שם את כתובת האיפי או שם של המחשב ברשת הפנימית + יציאת שרת ה VNC ואני מגיע אליו. 2.ה REPEATER במצב שונה שבו יש מחשב שמחובר ישירות לאינטרנט ללא חציצה או עם שתי יציאות פתוחות 5900 ו 5500 ב NAT\פ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי אם אין דרך למנוע מהם גישה למידע, אז זה קצת סותר את כל הרעיון של VPN...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מודם סימנס sl2-141 שניתן לי ע"י בזק לפני 4 שנים, אני משלם מידי חודש אחזקה למודם 23 שקלים, מן הסתם כולם ירימו גבה יגידו פראייר, 23X12X4=1104!!! שילמתי על תחזוקת המודם 1104 שקל (לא פחות) עד היום, יצאתי טיפש כי לא קראתי את החשבוניות,. התקשרתי לבזק שאלתי אם ניתן להפסיק את התשלום על המודם ולקחת אותו כי כיסיתי את השלום על 5 מודמים אבל הם אמרו לי שהוא שלהם ואני רק משכיר אותו. בקשתי אליכם! אני רוצה להתייעל! לקנות מודם ADSL אלחוטי אם בכלל יש אחד שתומך בהכל אולי אני אצטרף להוט, אבל אני המון שנים עם ADSL ואני לא מכיר מודמים שיחליפו את ה sl-141 או היכן ניתן לרכוש אחד חדש משלי? בבקשה המלצה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את האקס בוקס שלי למחשב (אל תשאלו למה) אבל הכרטיס רשת שלי תפוס ע"י המודם של הADSL מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כנראה בעקבות המלצה של מישהו כאן בפורום, הזמנתי באיביי את המנחת הזה והוא הגיע היום. העוצמות בהוטבוקס שלי היו בגבול התקין כשהתקינו לי אותו לפני שנה (מהירות 100/2) אבל עם הזמן העוצמה עלתה אפילו ל 12dBm לערוץ.. הוט כמובן טענו שזה תקין למרות שהצטברו הרבה מנות שלא ניתנות לתיקון ובדיקות המהירות כבר לא התייצבו על 100. הבנתי שמהוט לא תבוא הישועה ולכן החלטתי להשקיע כמה שקלים ולקנות את המנחת. חיברתי אותו היום ובינתיים אחרי כמה משחקים עם הכיוון שלו הגעתי לעוצמות של 3.5-5dBm . מכיוון שיש עוד טווח לשחק איתו, האם מומלץ לנסות להביא את העוצמות קרוב ל-0 או שמכאן זה כבר לא ישנה כלום וכל עוד נמצאים בתוך הטווח של התקן, המהירות והיציבות של האינטרנט ישארו אותו הדבר ? בכל מקרה, למי שיש בעיה של ע…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי הבנתי 013 כן מנטרים את חיבור ה MPLS ב 100 מגה ונותנים סוג של תעדוף. מ 014 נמסר לי שהם מקימים יכולת דומה כמו שיש ל 013 אשר בה יוכלו לקבל פרטים על החיבור (כנראה מעין חייגן ג'וניפר)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לדעת כמה נתונים המחשב מוריד תוך שימוש בתוכנה ספציפית. לצורך העניין אני רוצה למדוד כמה נתונים המחשב מוריד בשיחת זום מרובת משתמשים שעורכת כ-4 שעות. העניין חשוב כיוון שהשיחה נעשת בנטסטיק (כרטיס SIM שמוגבל בנפח גלישה) יש אפשרות לבקר את זה בחלונות? או שצריך תוכנה מסויימת? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מאמר מעניין למי שתהה איך המנגון עובד ומה המשמעויות מבחינת פרטיות למשתמש הקצה. http://blog.superuser.com/2011/05/16/windows-7-network-awareness/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עדכון: מתכנן לקנות את הפריטים הבאים להקמה של הרשת בבית: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2513-100-מטר-כבל-רשת-CAT6-קשיח-מסוכך-FTP- http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2374-פנל-תקשורת-CAT6-12-Ports-להתקנה-על-גבי-הקיר http://www.mediagalaxy.co.il/rec/596-שקע-גוויס-עם-חיבור-RJ45-מסוכך-CAT6-לסידרת-System-של-Gew - לכל שקע וכמובן כבלים מגשרים מALIEXPRESS יש לי לוחץ קרונה בבית האם פספסתי משהו? האם הייתם ממליצים על משהו אחר? תודה שלום מעוניין לחדש את הרשת רציתי לשאול מה מומלץ CAT גמיש או קשיח צינורות בתוך הבית כמובן מה היתרונות והחס…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לאחי מחשב ישן (פנטים 3 800MHZ ...) אני עם המערכת החדשה שלי..(אפשר לקרוא לא ככה יחסית לשל אחי..) יש לי כבר כרטיס רשת מובנה..(10/100/1000..) השאלה שלי אם שווה לי באמת לקנות כרטיס רשת ..(לאחי..) של 10/100/1000 ראיתי שהם מתחילם בסביבות ה120 שקל+ או שאני יכול להסתפק בכרטיס רשת של 10/100 והוא יעשה את אותה העבודה..(עולה 50 שקל +-..) אני יודע שתיאורתית זה אמור להעביר יותר מהר.. ובגלל זה אני שואל מאנשים שניסו..(רשתות ואינטרנט זה לא התחום שלי..).. אם זה באמת עקרוני ושווה את המחיר של 120+ שקל ה"תוספת" של המהירות.. והמרחק בין שתי המחשבים הוא בסביבות ה10-15 מטר.. תודה לעוזרים...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה ספק מועדף בחבילה זו, מה ההתרשמות הכללית ולאיזה קצב הורדה ניתן להגיע בזמן שקצב ההעלאה הוא מקסימלי ? תודה על התגובות
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסתבר כי משתמשי בזק בינלאומי המנויים בחבילת הגיימרים או בחבילת הגלישה הבטוחה מקבלים כתובות IP המופיעות כחסומות ברשימת הכתובות של peerguardian ישנה תכתובת ובה פונה נציג בזק בינלאומי בבקשה להסיר את החסימה אך ללא הועיל המשמעות היא שאפליקציות p2p נחסמות אפקטיבית למנויי החבילות הנ"ל מאחר ש peerguardian מאד פופולרית http://www.bluetack.co.uk/forums/index.php?showtopic=17294 האם למישהו רעיון קונסטרוקטיבי ? נראה שמתחזק הרשימה השחורה מסרב לבקשת ההסרה מנמוקים בלתי הגיוניים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי מDX את מגביר WIFI הנ''ל, הגיע עם דיסק ופתקון קטן עם תמונות מה להריץ שם (מבוסס על לינוקס) לאחר שחיברתי אותו לאנטנה ולUSB במחשב סרקתי והרצתי. לאחר חיפושים באינטרנט גם הורדתי את הדרייבר והתקנתי אותו הורדתי מכאן - http://www.techspot.com/drivers/driver/file/information/14043/ האתר הרישמי שלהם(GSKY LINK) לא עובד יש מנורה מהבהבת , אך שאני הולך למקום אחר בבית הWIFI בכלל לא השתפר , העוצמה על הפנים. המערכת הפעלה WIN 7 32, ראוטר - D LINK DSL 6740U לוח אם - Gigabyte GA-EP45T-UD3LR כמובן שבמנהל ההתקנים מראה שמותקן ומזהה אותו מה פיספסתי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי הוט בוקס ואת הראוטר של tp link. הלכתי לפי ההוראות, העברתי את הוטבוקס למצב ברידג', חיברתי יציאת Lan1 לכניסת הwan, העברתי את הראוטר להיות רק ראוטר לפי עמוד 18 בחוברת (מצב של dynamic ip). אבל הוא לא מצליח לקבל ip מהוטבוקס. מחשב שמחובר ישירות להוטבוקס כן מקבל ip, שמתחיל ב100 וכן מסוגל לגלוש באינטרנט במהירות של עד 200. אשמח להכוונה ועזרה, כי עברתי על מלא תשובות בפורום ולא מצאתי פתרון.. אלכס
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בימים אלו אני בתהליך בירור לחיבור לתשתית של בזק, וכל הזמן הם משווקים לנו את הנתב החדש שלהם Be. מן הסתם שכל מיני חברות אחרות, כמו סלקום למשל, מציעות לנו גם להתחבר לשירות תשתית + ספק שלהם, וכל אחת מציעה מחיר אטרקטיבי כזה או אחר. האם יש איזשהו נתב מומלץ של חברה מסויימת שאתם יכולים להמליץ עליו? בזק ללא ספק עיצבה נתב מעניין, אבל יותר מאשר עיצוב, חשוב לנו שיהיה נתב טוב. אשמח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע אני עם netgear vvg2000 מזדקן ואני מעוניין להחליפו, הקליטה שלו מחוץ לחדר שבו הוא נמצא דיי חלשה. האם אלו יהיו עדיפים? (עבור VDSL של 100 מגה) D-link G225 שמחירו כ220 ש"ח או TP-link 9970 שמחירו כ300 ש"ח איזה מהם מומלץ יותר? הקליטה שלהם תהיה עדיפה? אוכל להשתמש ב-VVG2000 כ-client להגדלת הטווח בחדר אחר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי מחובר תמיד עם כבלים של 750 קילו... עברתי עכשיו לבזק 1.5... מאז כל פעם שאני מנסה להתחבר למצמה במסנגר או באי סי קיו.....רשומה לי הודעה מווינדוס שהרוחב פס שלי לא מספיק למצלמה... לא יודע למה !! יש לי 5 כניסות של יו אס בי ויש לי 512 זיכרון פנימי.. מישה יודע מה הבעיה ??? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הנתב האלחוטי שבזק מחלקת חינם אם מתחייבים לשנתיים, asus 604 נראה לי יש לי 3 מחשבים בבית, 2 נייחים ואחד נייד בסלון. אחד המחשבים מחובר ישירות לנתב, והנייד בסלון קולט הכל. הבעיה היא עם השלישי שנמצא בערך 8 מטרים מהנתב, ראוי לציין ש8 המטרים האלה זה קו אוירי כי הנתב והמחשב נמצאים בקומות שונות. חשבתי לרכוש את הEdimax Omnidirectional Antenna ED-IO5D שממה שרשום עליה היא אמורה להגביר טווח שידור. הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש נסיון עם משהו בסגנון, והאם זה עוזר ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . אני מחפס (ולא כל כך מוצא..) ראוטר שיוכל לענות על הדרישות הבאות : 1. יכלול VPN server . 2. יהיה בעל 2 כניסות WAN לצורך גיבוי , כלומר אם המודם כבלים נופל אז התעבורה תופנה למודם סלולרי. 3. רצוי 4 פורטים LAN במהירות 1G . 4. רצוי שיהיה גם אלחוטי אבל לא חייב . הפתרון צריך להיות במחיר שפוי - עד 700-800 ש"ח תודה אהרון
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש שלושה מחשבים אחד שרת עם ווינדוס 2003 הוא מוגדר כDOMAIN CONTROLER שרת DNS ו DHCP . שתי מחשבי לקוח עם ווינדוס אקספי פרו . (המחשבים ווירטואלים על Microsoft Virtual PC 2007 ) הם מחוברים בדומיין לשרת אבל הם לא מקבלים IP מהשרת למרות שאני מריץ את הפקודה של IPCONFIG אני רואה את השרת כשרת DHCP ו DNS הגדרתי את הIP ידנית וזה עובד אבל אני רוצה שהם יקבלו אוטומטית (הגדרתי את השרת כDNS במחשבי הלקוח ) האייפי של השרת הוא 192.168.1.254 ונתתי לו לספק טווח כתובות של 192.168.1.249 עד 192.168.1.253 והמחשבי לקוח בעלי איפי מהטווח הזה אבל מוגדר ידנית , שאני נותן להם אוטומטי אז יש התנגשות כתובת איפי ברשת והם מקבלים איפי של 0.0.0.0 אפילו לא APIPA . מה עושים חח ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם בלוח אם של ג'יגהבייט ud4 יש כרטיס רשת wifi? או שצריך לחבר אותו ישירות בכבל אטרנט? / לרכוש כרטיס רשת בנפרד?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מודם אלחוטי, אין לי שום מושג בעניין ולכן זקוק להמלצה. שימוש ביתי, בניין בין 4 קומות זקוקים לפרטים נוספים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לגיסי מותקן בבית נתב אלחוטי של netgear... לנתב מחוברים שני מחשבים, מחשב נייח ומחשב נייד. לאחרונה קנינו גם אני וגם הוא מחשבים ניידים חדשים של HP אבל כשניסינו לחבר אותם לרשת האלחוטית לא הצלחנו - המחשב פשוט הריץ את הנסיון שלו להתחבר במשך כמה דקות ולאחר מכן הפסיק מבלי להציק הודעת שגיאה. כמו כן, ברשותי מחשב כף יד של HP שגם הוא לא מתחבר לרשת הזו... כמובן שהמחשבים מתחברים לרשתות אחרות בלי בעיה ולכן זה מוזר... תודה מראש לעוזרים וחג שמח!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי ב-My Network Places וגם שאני הולך ל: START RUN MMC FILE ADD OR REMOVE ADD COMPUTER MANAGMENT BROWSE ADVANCED FIND NEW וגם שם אני לא רואה אני יודע שחייבת להיות איזשהי דרך.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-