רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני מעוניין להעביר את כל הרשת שלי לאל חוטית. ישנם 3 מחשבים בבית ולפי הבנתי אני פשוט צריך לקנות נתב +3 כרטיסי רשת USB 2.0 אני לא ממש מתמצא בתחום, האם תוכלו להמליץ לי על נתב +3 כרטיסי רשת טובים ולא יקרים מידי סכום עד כ500שח הכל. אני מתגורר בדירה ואין צורך לגלוש במדד תודה מראש לעוזרים. האם כנתב:ראוטר אלחוטי TP-Link TL-WR641G וככרטיס: כרטיס רשת אלחוטי TP-Link דגם TL-WN620G האם זה כדאי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תופעה מוזרה - מצליח להתחבר לראוטר אלחוטית רק אם הראוטר משדר ללא אבטחה !מכל סוג שהוא). ברגע שאני מגדיר אבטחה - לא מצליח להתחבר (נשאר בסטאטוס "מייבא כתובת רשת" - קרי לא מקבל IP מהראוטר). נבדק על כמה מחשבים (לפטופים) ביצעתי ריסט - לא מנגן.... רעיונות ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לא ידעתי איפה אפשר לפתוח את ההודעה הזאת, אבל אני רוצה לשאול על העברת נתונים, ואני חושב שזה קשור בתקשורת. קראתי את המידע על bit rate שיש פה ויש לי שאלה שלא הבנתי אותה . http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A6%D7%91_%D7%A0%D7%AA%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D הבנתי שה bit rate מציין כמות של ביטים העוברים תהליך כלשהו לאורך זמן מסוים. ולא הבנתי בדיוק מזה אומר. למטה קצת בדף, רשום - "קצבי נתונים נפוצים" ואז מופעים כל הנתונים ולא הבנתי בדיוק איך זה מתקשר נגיד לקובץ שיר מסוים או וידיאו. רשום שם שקבצי mp3 הם בקצב נתונים של 192kbit/s, מזה אומר בדיוק? שככל שה kbit/s יותר גובהה כך איכות השיר תיהיה טובה יותר? אפשר הסבר ממישהו שמבין? זה חושב לי תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רוצה לדעת אחד ולתמיד, לפי מה נמדד טווח שידור / קליטה של אנטנה? 1. DBI? 2. ציוד שאליו היא מחוברת? 3. תדר שידור שלה? במה זה תלוי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם: יש לי נתב TP-Link TL-WR740N שנקנה ב-19/12/2014, והחליף נתב מדגם זהה. כאשר אני מדליק את המודם והנתב מהרב שקע, לאחר שהמודם (ROTAL - RTA 1320a חדש שהחליף ישן ב-6/1/2015) מסיים לסתנכרן עם בזק, לוקח זמן רב מהרגיל עד שיש לי אינטרנט. בבדיקה מתוך כתובת ה-IP של הנתב בפיירפוקס (כלומר הקושחה), וכיבוי המודם בלבד, התברר כי לנתב לוקח זמן רב מאוד להתחבר למודם מהרגע שהמודם סיים להסתנכרן עם בזק. כפי שרשמתי למעלה, המודם והנתב שניהם חדשים. האם יש אפשרות שהבעייה היא בכבל שמחבר בין הנתב למודם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת Amped Wireless מנצלת את התקינה האמריקאית הנדיבה, המאפשרת לשווק מוצרי WiFi בעלי הספק גבוה, ומתמחה בפיתוח מוצרי תקשורת אלחוטית בעלי טווח פעולה רחב. במהלך 6 השנים שעברו מאז הוקמה החברה היא הציגה נתבים, נקודות גישה וכרטיסי רשת בעלי הספק שידור גבוה וגם ב-CES 2015 היא לא טמנה ידה בצלחת. במסגרת התערוכה היא הציגה 2 נתבים חדשים ו-5 נקודות גישה חדשות ועל כולם ניתן לקרוא בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5507
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו חיבר בהצלחה לרשת VDSL של בזק נתב של FRITZBOX דגם 3490 או 7490 ? יש להם גירסה מקומית לגרמניה וגירסה נוספת בנלאומית שמיועדת ל אוסטריה ושוויץ. ברשימת הממומלצים של נטצ'יף מופיעים שני הדגמים האלה אבל לא ברור אם זה הדגם הגרמני או הבנלאומי. באמזון גרמניה נמכרים שתי הגרסאות: https://www.amazon.de/AVM-Dual-WLAN-Gigabit-LAN-Mediaserver-Deutschland/dp/B00N80INBM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1493529270&sr=8-1&keywords=3490 הבדל של 40 אירו במחיר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי שני המחשבים. באחד מהם מותקן אינטרנט מהיר בכבלים דרך מודם שמוחובר לכרטיס רשת. מותקנת במחשב הזה windows XP. במחשב האורח, מותקנת windows 98. חיברתי בין שני המחשבים בכבל מוצלב. מה עלי לעשות עכשיו? בתודה מראש, עדי רובין. נ.ב. החיפוש לא ממש עזר לי. עריכה: ביום ראשון אני אתקין WinXP גם על המחשב השני, ואז אני אנסה שוב לסדר את הרשת (לא הצלחתי עכשיו).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מודם אלקטל WinXp וברצוני להקים רשת עם עוד מחשב אחד או שניים ולשתף התקשרויות אינטרנט ברצוני לקבל הדרכה צעצ אחר צעד או הפנייה להועות קודמות בנושא או אתרים המסבירים איך לבנות רשת .... תודה רבה מחכה לתשובה ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה, אני רוצה להקים רשת אצלי בבית בשביל לשחק משחקי רשת, לשטף קבצים וכדי שכל המחשבים בבית יוכלו לגלוש באותו חיבור אינטרנט. אני צריך לחבר אליה 5 מחשבים (סיכוי גדול שהכמות תגדל בעתיד) הם נמצאים די רחוק אד מהשני (וגם בחדרים שונים) בכל המחשבים יש לי כרטיסי רשת 10/100 MB (ethernet) ואני לא ממש מבין ברשתות. מה עדיף לחבר אותם ברשת חוטית או אל-חוטית? כמה יעלה לי כל אחד? ואני צריך מדריך שילמד אותי איך עושים את זה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים כרגע ברשת חוטית, ועכשיו אמא שלי קיבלה מהעבודה מחשב נייד חדש, מה שאומר שצריך להפטר מהכבלים (: אני לא כ"כ מבין בחומרה של רשתות (בצד הטכני אין לי כ"כ בעיה להתקין/להגדיר/כל מה שצריך), ככה שאני לא ממש יודע מה אני צריך. בגדול אני צריך שני כרטיסי רשת אלחוטיים למחשבים הנייחים, וראוטור/נתב/סוייצ' או כל דבר אחר שינהל את הרשת, כמו שאמרתי אני לא ממש מבין בזה (: המודם (אלקטל speed touch home, מחובר באתרנת') מחובר למחשב שלי, ובמחשב הנישא יש חיבור אלחוטי 802.11b/g. ממה שהבנתי G יותר מהיר (54Mbps לעומת 11 של ה-B), ככה שאני מעדיף שהרשת תעבוד בפרוטקול G. אני מחובר ב-ADSL 750MB.. זה יספיק לי? אני יודע שהרשת "מחלקת" את רוחב הפס בין כל המחשבים, אז יכול לצא…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי סוויץ' של חברת אדימקס עכשיו במדריך מצויינת איזושהי יציאה שנקראת אפלינק אצלי בסוויץ' אין כזה דבר.. מה אני עושה לעזאזל ? רשום שם לחבר את המודם או לאפלינק עם כבל ישר או ליציאה רגילה עם קבל מוצלב יש לי המון כבלים, איך אני יודע מה ישר ומה מוצלב ? תודה מראש חברים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי WINDOWS XP HOME שאין בא את האפשרות ל REMOTE DESKTOP כמו בגרסת ה PRO. מישהו מכיר תוכנה שעושה את אותו הדבר? כלומר ,מאפשרת גישה ממחשב אחר למחשב שלי דרך חיבור אינטרנט בפס רחב? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי mandrake SNF ובגלל הפיירוול אנלא מצליח לשחק קאונטר סטרייק ניסיתי לפתוח את הפורטים הרלונטיים.. אבל אנלא מצליח אולי מישהו יכול לעזור לי??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אל תמחק לי את זה שוב בבקשה, הראשון נעול ואני לא יכול להגיב. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=81929.0 תודה רבה ל- tembo על העזרה כמעט סידרתי הכל! האינטרנט והכניסה למחשב האורח פועלים מה-Host. האינטרנט והכניסה ל-Host לא פועלים מהמחשב ה-אורח. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! יש לי בבית 2 מחשבים אחד ישן ואחד חדש שאני קונה עכשי. רציתי לשאול איך מחברים את המחשב השני גם לאנטרנט כמה זה עולה?? ואצל איזה חברה זה הכי משתלם לעשות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר רשת ביתית של 2-3 מחשבים לאינטרנט דרך מודם אלקטל השתי אפשרויות שאני רואה כרגע הם: 1) להפוך את המודם לרוטר ולחבר אותו לסוויץ 2) לקנות רוטר עם סוויטץ מובנה השאלה שלי היא מעדיף מבחינה טכנית (לא כספית). אם רוטר אז אני שוקל את EDIMAX 6104 עם FW כי נראה לי עדיף FW חומרה מאשר לבנות על ההגנה של המודם ושל תוכנת FW. מה אתם אומרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את האקס בוקס שלי למחשב (אל תשאלו למה) אבל הכרטיס רשת שלי תפוס ע"י המודם של הADSL מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא משנה איזה מחשב אני שם בקו ADSL שלי חדש / ישן יש אותה תופעה של " פריזים " בגלישה . אתרים נתקעים או הכול נפתח איטי ... חשבתי בהתחלה אולי מחשב לא טוב שמתי על אותו קו מחשבים אחרים נחשו מה ? אותו דבר ! בקיצור ... לקחתי את אותם מחשבים שהיו " איטיים אצלי" באינטרנט לחבר שיש לו EDIMAX ( לי יש ROTAL ) אצלו האינטרנט " טס " עם אותם מחשבים ! בבזק בינלאומי אומרים לי " אצלנו הכול תקין " , בבזק אומרים לי " הכול תקין " אבל זה לא תקין מה עושים ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ע"פ זאפ, כדאי לרכוש את ה-Edimax EW7128G מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם מישהו מכיר תוכנה חינמתי שאיתה אני יוכל לעשות WOL למחשבי PC שאצלי בארגון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים, אחד עם XP ואחד עם 7 וראוטר קווי בעבר הייתה לי רשת בין שני מחשבים עם XP והכל עבד. כיום, אני לא מצליח להגדיר רשת שתעבוד בין שני המחשבים בגלל ה-7. יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , דיי החלטתי לקנות אותו. 2 שאלות : 1) האם תומך בחייגן כבלים? 2) האם בוודאות הוא הכי טוב שהכסף שלי יכול לקנות (426 ש"ח) ? (הדרישות הן , ראוטר שקודם כל יהיה יציב , דבר שני - תקן N , עדיפות גבוהה לחיבורי 1GB חוטי וחייגן כבלים) כל השאר , מותרות. תודה ואשמח לקבל כמה שיותר חוות דעת.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפטופ של IBM... אני לא מצליח להפעיל את רשת ה- WIFI שלי. יש לי את הסימן של הרשת על גבי המחשב (הפלסטיק) והמנורה לא נדלקת - אין לי מושג איך לאפשר את האופציה הזאת ? מישהו מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית את הנתב DYNALINK 1025W של חברת ROTAL שקיבלתי במתנה מחבר... והוא עושה לי בעיות וכל הזמן הוא מתנתק ויש לי הודעה של בזק שהשם משתמש וסיסמה לא טובים, ואני מתקן ואז זה עובד ושוב פעם זה לא בסדר... ואני כתבתי את הפרטים נכון, אבל כל הזמן זה מופיע ואז אני צריך להתחבר שוב וכל פעם להגדיר הגדרות מחדש... רציתי לבקש כמה דברים: 1. מה דעתכם על הנתב הזה? 2. אם מישהו יודע, כמה הוא עולה? 3. ואיזה נתב אתם ממליצים לי לקנות עד 300 ש"ח והאם הוא יותר טוב ממה שיש לי? (אם אפשר אחד אלחוטי ואחד לא אלחוטי) 4. במה הוא יותר טוב ממה שיש לי? 5. והאם יש לראוטר שאתם ממליצים לי מדריך איך לעשות אותו מאובטח שאף אחד לא יוכל להתחבר אליו? זה דחוף!!! תודה מראש!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-