רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה יש לי בעיות אינטרנט קשות ובאחת השיחות עם התמיכה טכנית נדהמתי לגלות כי לבזק יש את האפשרות להכנס לראוטר מתי שרק בא להם... קראו לי פרנואיד אבך אני לא אוהב את העובדה שהם יכולים לראות את כל ההגדרות שאני משנה בראוטר. הדרך לחסום אותם היא שינוי הסיסמא של המשתמש SUPPORT אבל אני לא ממש מצליח נכנסתי לראוטר ב TELNET וניסיתי לראות את הסיסמא אבל היא מוצפנת הייתי רוצה לדעת איך אפשר לאפס אותה או אם בכלל אפשר למחוק את היוזר הפקודה שניסיתי היא: passwd support new_password תודה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
איך אני בודק מה מהירות העלה שלי? כי הספק אומר לי משהו אחר והוט אומרים משהו אחר
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום אז ככה, למי שלא מכיר, ASTARO חברה שמוצאיה כזה GATEWAY, שמריץ מעין LINUX עם מלא מלא פתרונות אבטחה כגון FIREWALL ANTI SPAM VIRUS וכדומה והכול רץ על המכשיר עצמו ולא אצלך, אגב אפשר להוריד את זה מהאתר שלהם ולהתקין על מחשב. עכשיו יש מגמה כזו של ראוטרים עם חיבור USB כדי להפוך אותם לNAS. אני רוצה מכשיר מיועד שיאפשר לי לעשות את שניהם בצורה מיקצועית ,נוחה/ קלה ומהירה. אני יודע שאנשים פה יגידו לקנות איזה LINKSYS או DLINK או משו כזה שמאפשר לחבר כונן חיצוני, אבל אני מעוניין במכשיר שיאפשר לי לעשות את כל הפעולות המגניבות האלה ש ASTRO נותנים. אגב הם עכשיו מאפשר לכל משתמש ביתי (מי שיש לו פחותמ 10 משתמשים או 10 IP) לקבל את העידכונים חינם. ;D תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
ערב טוב. קיבלתי לפני מספר רגעים אימייל שהודיע שהכתובת שלי חוברה לרשת ה NGN (סוף סוף). כיום אני גולש עם נזק בינלאומי במהירות 5 מגה (די מרוצה יחסית...). עכשיו, אני מעוניין לשדרג כמובן למהירויות ה-NGN, אבל לפני שינסו למכור לי לוקשים, אני רוצה לקבל תשובות אמיתיות, שאותן נראה לי שאקבל רק כאן: 1. האם אני צריך להחליף מודם? או שהמודם הנוכחי מתאים גם לחיבור NGN? 2. במה באמת שונה חיבור ה NGN מאשר החיבור הנוכחי? (האם אני צריך ראוטר עם עוצמה וקצב מסוים, או כבל מיוחד, או שהכל אותו דבר ויתאים) 3. מהי המהירות האמיתית שאני אקבל? (ז"א, לפי החישוב שלי במהירות של 50 מגה אני אוכל להוריד בקצב של 6+ מגה לשניה?...) תודה!
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום כולם! יש לי ראוטר של נטגיר WPN824v3 ואני רוצה להגדיל לו את הטווח. ביררתי מול נטגיר ויש לי אפשרות להשתמש בו כבסיס ולהוסיף לו ACCESS POINT. השאלה היא מה מומלץ? האם כדאי לקנות את אותו הנתב ולהשתמש בו כנקודת גישה? הנתב מעולה ואני נהנה ממנו אבל אני לא רוצה להסתבך עם הגדרות... מה אתם מציעים?? נמאס לי להקשיב למוכרים בחנויות....
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אנסה להסביר כמה שיותר ברור את המצב ומה שאני רוצה לעשות יש 3 מחשבים בקומה למעלה שמחשב אחד נמצא בחדר מחוץ לבית(על הגג) בקומה הזאת גם נמצא המודם-ראוטר(של הוט ראוטר ambit u10c019) בקומה למטה ישנם שני מחשבים. אחד מקבל אות חלש והשני נמצא בתוך ממד ולא מקבל אות בכלל) יש לי מודם-ראוטר שהיה לי לפני שעברתי להוט מבזק siemens sl2-141 והבנתי שאפשר להשתמש בו בתור repeater שבעצם ירחיב את טווח הקליטה השאלה היא איך עושים את זה? ניסיתי להשתמש במדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אך נתקעתי בשלב שבו אני אמור לשנות את אופן הפעולה של הנתב של hot לכזה התומך בwds וגם לא הצלחתי להכנס לתפריטים של המודם-ראוטר סימנס.. חיברתי אותו למחשב ולמחשב בעזרת כבל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
כרגע אני אצל קווי זהב ,והשירות מעולה (למרות מה שכולם אומרים) אחלה אינטרנט,מהיר טוב יציב,ובלי ניתוקים. אני רוצה לעבור כי עוד מעט ניגמרת לי החצי שנה ואז המחיר יעלה ל140 או יותר(פיייי!!! טירוף!) אז אני רוצה לעבור ל 013...אני רוצה להישאר בחבילה של 0.5 מגה ADSL כמה זה עולה אצלהם??? והאם הם מספקים מודם???
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי, קודם כל אני מצטער אם יש כבר נושא כזה, אני עשיתי חיפוש "שיתוף משאבים עם שני מחשבים דרך ראוטר" ולא מצא לי... אז ככה, יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר ע"י כבל. לפני הראוטר, מצאתי מדריך שעושה שיתוף משאבים והצליח לי אבל מידי פעם לא יכולתי לשתף קבצים אחרי שהייתי עושה Restart. (המחשב שלי היה המחשב הראשי - מחובר לאינטרנט וכו') עכשיו יש לי רשת כזאת: שני מחשבים>ראוטר חוטי>מודם/ראוטר>אינטרנט כלומר המחשבים מחוברים לראוטר החוטי, אני לא יודע איך להגדיר ומה להגדיר כדי שאני יוכל לשתף משאבים בין המחשבים. במחילה ממכם, תביאו לי קישור למדריך או מדריך עצמו... כי אני כבר לא יודע מה לעשות, ואני די חדש בזה... :-\ אם יש בסטיקי, אז סלחו לי על הבורות... תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחברתי לערוצי זהב במהירות 750. השרת שלי הוא דרך האוניברסיטה העיברית. אני מנסה להוריד קבצים דרך קאזה, אבל מהירות הורדת הקבצים היא משהו כמו 0.01kb מה שאומר כמובן שלוקח לי לפחות יום שלם (אם לא יותר) להוריד שיר ורוב הזמן הוא כותב לי לחפש מקורות אחרים להורדה. אני די בטוחה שאני צריכה לשנות את ההגדרות ולהתאימן לשרת של האוניברסיטה אבל אין לי מושג מה לשנות. למישהו יש רעיון??? לבעייה שלי אין קשר לספק - בדקתי את מהירות ההורדה והכל בסדר. כמו כן הגלישה עצמה מהירה וחלקה וכל הורדת קבצים לא דרך קאזה היא מהירה מאוד. תודה, הדר :'(
-
- 40 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סרבר 2003 ואני מעוניין להגדיר מרחב כתובות מסוים בשרת ה DHCP לחלק כתובות מטווח 192.168.1.100 ועד 192.168.1.150 האם זה הדיפולט?איך אני בודק אז או לחילופין מכניס פיזית ב DHCP
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי שלושה מחשבים בקומה העליונה, שאותם ארצה לחבר באופן חוטי למודם. בנוסף , יש לי צורך בנקודת גישה אלחוטית - אך אצטרך אותה רק בקומה התחתונה ביותר. האם יש אפשרות ליצור רשת למחשבים בקומה למעלה, ובנוסף להתקין איזה מכשיר בקומה התחתונה שיפיץ את ה-WIFI דרכו?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! בעקבות ("ה")גילוי שבאתר הטורנטים שאני גולש בו מתכוונים לחסום את כל הישראלים(האדמינים פלטו כמה דברים על זה בצ'אט IRC שלהם) החלטתי להקדים תרופה למכה ולהתחיל להשתמש באזוראוס ובאתר שלהם רק דרך פרוקסי מחו"ל. פעם ראשונה שאני מתעסק בזה ולכן קראתי הרבה על זה באנגלית(בכ"א - מחר בגרות וצריך לפחות טיפה'לה להתכונן ). מצאתי גם רשימת שרתים חינמיים... בחרתי בכמה שרתים אנונימיים ברמה גבוה מתאילנד, טאיוון ואחד מארה"ב - כולם כאשר גלשתי דרכם היו דיי איטיים בגלישה לאתרים(בארץ במיוחד! ) ואני ידוע שגם באזוראוס צריך לשים את הגדרות הפרוקסי בתיקשורת עם הטראקר אך החלטתי שלאור האיטיות גלישה לא אמשיך עם הפרוקסי'ם הנ"ל... - אז הנה השאלה: האם יש לכם המלצות לשרתי פרוקסים אנונימיים ברמה גבו…
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום יש לי נתב של DREYTEK VIGOR 2710N ואני משום מה לא מצליח להגדיר אותו לגלישה באינטרנט בבזק בנלאומי, אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בזה. תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
בת'רד הזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=37446;start=0 אנשים טובים ציינו בפני שאין צורך להגביר מחשב השני IP, אלא לקבל אוטומטית, בדקתי, הסרתי לא רק את ה IP, אלא גם את כתובות ה DNS - וזה אכן עובד עדיין ! איפה הקאטצ' ? * מתנצל שאני פותח ת'רד חדש, זה ע"מ לחדד את הנושא, מידה וזה אסור, אמנע בעתיד. תודה.
-
- 23 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
לדגמא טכנולוגיית N תומכת בהעברת מידע של עד 54 מגה לשניה האם בין שתי מחשבים ברשת עוברים 54 מגה לשניה, או שצריך לחלק בשמונה כדי לדעת כמה בתכלס עובר..?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נניח שיש לי שרת IIS של XP, אני רוצה להרים פורום לסטודנטים, בצורה הכי קלה ופשוטה, איזה כלים נוספים אני צריך בשביל זה?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת ביתית אלחוטית. אני מתלבט בעיקר בין שני הדגמים הבאים: TP-Link WN821N, פירוט טכני ומחיר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2888&CatCode=60 ו-Tp-Link WN620G: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=403&CatCode=60 האם ההבדל במחיר שווה את ההשקעה? האם יש תועלת ב-WPA2 וב-MIMO?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי בבית את הראוטר של בזק - dgn2200v2 כיום הוא משמש לי כבריגד' (bridg) בלבד, הקושחה שהוא מגיע איתה זה על הפנים !!! אז ככה - אחרי שחפרתי שעה ומשהו באינטרנט הגעתי לאתר הזה - http://wiki.openwrt.org/toh/netgear/dgn2200v2 אז לראוטר הזה - הציפ' שלו זה על בסיס - BCM63281 אני רוצה לעשות לו עדכון - ל dd-wrt. \ openWRT - או כל דבר אחר. אני לא מעוניין להשתמש בו כמודם ADSL. רק כראוטר פשוט. אני לא יודע איזה גרסה תתאים לי. כאן זה לצורך העניין כל הגרסאות שמובבסות על השבב - BCM63281 https://downloads.openwrt.org/barrier_breaker/14.07/brcm63xx/generic/ מה אתם אומרים? חייב להעיף את הגרסה המגעילה הזאת של בזק!
-
- 6 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
-
היי , המודם שלי היה עד היום במצב פרו , ראוטר או איך שלא קוראים לזה , אני לא ממש מבין בזה. בכל מקרה , ניסתי להחזירו למצבו הרגיל , וזה לא ממש הצליח לי , עשיתי כל מה שצריך , והחזרתי את ה relay_ppp1 מהתוכנה של המודם. אבל שניסתי ליצור חייגן , הוא לא נתן לי (תמונה למטה) האפשרויות היו דהויות כאלה.. אני חושב שזה בגלל ההגדרות של הכרטיס רשת , אני כבר שחכתי איך צריך להגדיר את הכרטיס רשת , אני יותר משנה עם המודם במצב הזה... סימנתי שם גם עוד משהו בתמונה עם סימן שאלה... לא היה לי מושג אם צריך אותו בכלל שם. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה זמן שיש לי בעיה באינטרנט שרק כאשר אני משתמש בתוכנה כלשהיא(לא משנה איזה) של ביטורנט אז האינטרנט מפסיק לפעול (אי אפשר לגלוש, ואפילו הבעיה פוגעת בקיילנט הביטורנט שלי -יוטורנט- שהוא עצמו לא מצליח אחרי כמה זמן להתחבר לטראקר).. ואז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב, או להסיר לחלוטין את היוטורנט מהמחשב מישהו יודע למה האינטרנט מתנתק, או יותר נכון מפסיק לפעול, ואיך אני יכול לתקן את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
התוכנה הזאת כל דבר קטן שאני עושה במחשב מקפיצה חלון אם לאפשר או לא איך אני מבטל את זה? יש ארבעה מודולים שם מה להשאיר מה לא כי זה ממש עולה לי על העצבים.. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת בכמה אני יכול למכור מספר ICQ בעל 6 ספרות מספר מאוד קליט ונדיר (מיוחד רק של מקורבים לחברה) ואיפה עדיף למכור בשביל לקבל עליו כמה שיותר בארץ או בEBAY תודה
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-