רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שווה להתחבר אליהם? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר להקפיץ הודעות דרך רשת של שני מחשבים באחד, XP PRO בשני 98 enable. אני יודע שאפשר עם תוכנות מסרים מידיים נפוצות אבל אני מחפש דרך להעביר מסר של שורה אחת פעם ביום וזהו אני לא רוצה תוכנה כבידה שתעיק על המחשב כל היום רק בשביל הודעה אחת הבנתי שיש מנגנון מובנה בווינדוס, ראיתי אותו ב-98, (win pop up) אבל לא מצאתי ב-XP PRO שום דבר כזה יש לכם רעיון איך לסדר את זה או תוכנה קטנה אחרת ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לרכוש את הכל המאפשר "הידוק" של הקבל לחיבור ה R-45. (ראה קישור)http://www.cable4pc.com/jpg/tool-104.jpg או איפה ניתן להשיג את הראשים המתאימים מסוג rj45. (ראה קישור) http://www.megatronics.lk/products/cables-connectors/modular/rj45.jpg בתודה רבה. ניסן תגר.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייח בבית שמחובר באמצעות ראוטר של TP-LINK, TL-WR340G. המחשב האישי מחובר בכבל רשת ואילו המכשירים האחרים, (טאבלט, נייד, פלאפונים) מחוברים דרך הראוטר בצורה אלחוטית. לאחרונה עברתי צפונה ורכשתי לפטופ http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22412&cf=zap כשהרשת האלחוטית שלו לפי הגדרות יצרן היא:Intel Centrino Wireless-N 2230 & Bluetooth 4.0 (2x2 BGN & BT4). האינטרנט שיש לי בבית הוא של HOT/נטוויז'ן 12 מגה. אני רוצה לקחת את הכבל רשת שיש בראשותי פה, סדר גודל של 14 מטר אורך, לצפון מכיוון שכנראה לא אצליח לקלוט בצורה אלחוטית את הרשת שם ולשים לנייח מתאם אלחוטי. אצטרך להחליף ראוטר?איזה כרטיס לשים לנייח? לנסות במקום הכבל מגדיל טווח? הצעות המלצות וכו' התקבלו …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם . יש לי תופעה כבר כמה ימים שהחיבור בין המחשב לאינטרנט נדפק ולא עובד . יש לי ראוטר של TPLINK אבל המחשב מחובר חוטית . * נסיתי לבדוק אם יש בעיה בכבל , החלפתי בכבל אחר , אך גם הוא עם אותה בעיה * בדקתי דרך הפלאפון אם הוא קולט את האינטרנט . הכל עובד פיקס וגם אפילו גלשתי לא מעט . מה שכן ..מצאתי פתרון זמני , הורדתי את הדרייבר האחרון של ה-LAN מהאתר הבית של ג'יגהביט שיצא ב- 5.3.2010 .. מחקתי את הדרייבר הקודם , התקנתי את החדש והכל עבד .. אבל מה שקרה אחכ .. זה שהשארתי את המחשב דולק עם ביטורנט לכמה שעות ...והשגיאה חזרה.. 868 משהו .. יש סימן קריאה צהוב על האיקון של הרשת למטה ( אני משתמש בווינדוס 7 64ביט ) . בקיצור לא יודע מה לעשות ..כל פעם זה קורס לי ואני צריך למחוק את הדרי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קישור לחוות דעת טובה: http://www.hometheater.co.il/p-1.article01659 למשהו מהנכבדים כאן יצא להשתמש בו? המלצות אחרות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תביעו את עמדתכם בקישור הבא זה נראה לי חשוב http://www.shituf.gov.il/discussion/455 זה אתר ממשלתי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, דודים שלי קנו מחשב לפני כחודשיים, וכל הזמן יש להם בעיות עם האינטרנט. הבעיה היא כזאת, בכל פעם שהם נכנסים לאנטרנט מופיעה להם הבעיה של "the page cannot be displayed" . הבעיה היא שזה לא מופיע תמיד אלא יש שעות בהן ניתן לגלוש רק בחלק מהאתרים ואני מדגיש על חלק בלבד (למשל YNET, YAHOO כל אלו לא נכנסים), הגלישה היא איטית להחריד גם באקספלורר וגם בשועל, גם כשהדף עולה רוב התמונות לא נטענותורובה הקישורים לא פועלים , כלומר שוב מופיעה השגיאה. חשבתי אולי הבעיה היא במודם..... מה אתם אומרים?? קפצתי אתמול לעשר דקות, וראיתי בDEVICE MANAger שהDRIVER של הרשת לא מוגדר כמו שצריך, יש לידו סימן קריאה. האם זה יכול להשפיע? יש להם מודם usb ale 130 ולא מודם רשת. בדקתי אצלם את החייגן הכל בסדר, הה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קראתי לא מזמן את הכתבה שהתפרסמה באתר Ynet שבמקום התפרסמה באתר הזה לגבי חסימת פורטים של ברק\נטוויז'ן חיפשתי גם לגבי הנושא הזה בפורום אבל דווקא מה שלא מצאתי זה בעצם איך אני יכול לדעת אם חוסמים אותי? אני כרגע מחובר לנטוויז'ן דרך תשתית של בזק עם ראוטר אני משתמש להורדה ברשת ביטורנט עם התוכנה ביטורנדו (בלינוקס כמו ששמים לב) רציתי לדעת אם יש אפשר לקבוע *חד משמעית* שהספק אכן חוסר אותי או נותן תיעדוף מוגזם לפרוטוקול HTTP (לא נראה לי שיש כאלה שלא נותנים, בזק בינלאומי נותנים תיעדוף כזה והם לא מסתירים זאת) אפשרות אחת כמובן להוריד קובץ מפרוטוקול אחר ולבצע השוואה ומה במידה שבתוכנה אני רואה שיש חיבור שמוגדר תקין (עיגול ירוק בשפה של ילדים:>) זה אומר שהם לא חוסמים אותי? יש קבצים ש…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט (מעבד פנטיום 4) ויש עליו כרטיס רשת מובנה... לכרטיס רשת מחובר האידיאסאל שלי... יום אחד פשוט הכל הפסיק לפעול! ההגדרות תקינות, ינסיתי להתקין את הדריברים מהדיסק של הלוח אם אבל כלום לא עוזרר! עזרו לי בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לעשות מעשה ולרכוש חשבון פרימיום ב-Hotfile אחרי שהתחרפנתי כבר מכל ה-Captcha שלהם וזמני ההמתנה. אז הנה אני בא להוריד משהו ומצפה לראות מהירות של לפחות 1MB לשנייה ואני רואה שהוא בקושי מוריד ב-10kb. ואחרי זה הוא מתחיל בגלים, מתנתק, מתחיל להוריד במהירות 800Kb בערך לכמה שניות ואז יורד לאט ל-0 ומתנתק. אני משתמש ב-JDownloader בשביל ההורדות (הגדרתי את הפרימיום בתוכנה), אבל לא נראה לי שהבעיה בתוכנה כי גם אם אני מוריד ישירות מהדפדפן זה איטי. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי כולם, פרטנר מתכננים להתקין אצלנו סיבים בשבועות הקרובים. יש לי היום יחידות של Google Wifi שמחוברות ל מודם-ראוטר. הבנתי שכשמתחברים לסיב, אז כבר לא צריך ברידג' בעצם ואפשר להסתפק בראוטר בלבד. השאלה היא האם אני אוכל להשתמש בGW בלבד, והאם לא אהיה מוגבל מבחינת מהירות? אני מתכנן להתחבר ל1Gb.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש להחליף את הראוטר-מודם BE של בזק במודם פשוט ואיכותי שיתחבר לראוטר DECO M5 ומערכת ה-MESH הביתית שלי. מכיוון שכבר יש לי את ה-DECO M5 אין לי צורך בראוטר ומודם משולבים כמו ה VR600 וחבל לי על הכסף. לכן מחפש פתרון בדמות מודם שיעשה את העבודה עם המערכת כפי שתיארתי אותה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אנחנו משתמשים היום בראוטר של NETGEAR - DGN2200. כאשר יותר מ -15 משתמשים מתחברים באלחוטי, המשתמשים מתחילים להתנתק. אני מחפש פתרון, כאשר הפתרון המועדף עלי הוא ראוטר טוב שתומך בעד 25 משתמשים. כמובן אשמח למשהו לא יקר. תודה, אוהד
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כרגע אני מחובר לבזק בתור תשתית ובזבל בתור ספק ויש לי פינגים של 20-25 ולפי מה שהבנתי מחברים שלי יש להם פינג 5-10 הבנתי בזק עשו עדכון קושחה והוסיפו interleaver שזה בעצם מה שעושה את זה אני משתמש בראוטר של dlink-2760u ובdownstream delay מופיעה לי 8 אני מחובר על תשתית adsl מישהוא אולי ניתקל בבעיה ויודע איך לסדר אותה ? תודה לעוזרים !1
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לא ידעתי איפה אפשר לפתוח את ההודעה הזאת, אבל אני רוצה לשאול על העברת נתונים, ואני חושב שזה קשור בתקשורת. קראתי את המידע על bit rate שיש פה ויש לי שאלה שלא הבנתי אותה . http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A6%D7%91_%D7%A0%D7%AA%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D הבנתי שה bit rate מציין כמות של ביטים העוברים תהליך כלשהו לאורך זמן מסוים. ולא הבנתי בדיוק מזה אומר. למטה קצת בדף, רשום - "קצבי נתונים נפוצים" ואז מופעים כל הנתונים ולא הבנתי בדיוק איך זה מתקשר נגיד לקובץ שיר מסוים או וידיאו. רשום שם שקבצי mp3 הם בקצב נתונים של 192kbit/s, מזה אומר בדיוק? שככל שה kbit/s יותר גובהה כך איכות השיר תיהיה טובה יותר? אפשר הסבר ממישהו שמבין? זה חושב לי תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי היום בחיבור ללא חייגן 12M רבל בפועל באתר של הוט המחשת מהירות אני מקבל רק 8MB.. ההעלאה בסדר. מה זה יכול להיות? אולי זה קשור לווינדוס 7 צריך עידכון או משהו לא יודע. עריכה: הראוטר הוא הבעיה שאני מחבר ישירות אני מקבל 12 אבל עם הראוטר רק 8 מה יכול להיות? הראוטר מראה לי שהחיבור הוא 54MB אבל בפועל הוא לא מגיע קרוב אפילו כמו שאמרתי. הראוטר הוא WBR 3406TX של LEVEL ONE מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול שידרגתי את מהירות התשתית של בזק מ5 מגה ל40. (היה לי 15 וכשהמחיר זינק לאחר תקופת ה"מבצע" ירדתי ל5. אתמול אזרתי אומץ ואיימתי בניתוק) את מהירות הספק שתמיד עמדה על 10 לא שיניתי. שם חששתי שבמידה ואאיים להיתנתק, זה מה שיקרה. למרות זאת, ניסיתי היום למשוך את מהירות ההורדה לקצה, ואני מגלה שאני מקבל כמעט את המקסימום שבזק מאפשרים (4.3 מגה בהורדה)למרות שלא שידרגתי ספק, ובניגוד לכל בדיקות המהירות באתרי הספקיות למיניהם.. מבסוט לאללה. אבל מתעניין איך זה הגיוני..?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו אני צריך לקנות עוד שלוש פיטרים דפקו אותי נטווזן ונתנו לי רק פילטר אחד אבל אני עדיין מרוצה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במידה וזה לא שייך לפה אשמח אם יעבירו את זה למקום הנכון. סיקור: (הקושי שלי הוא בסוף העמוד) יש לי שני מחשבים שנמצאים מאחורי ראטור עם NAT וכל היציאות סגורות. כל מחשב נמצא במיקום אחר. אני מעוניין לחבר בין שני המחשבים ב VNC. לULTRAVNC יש שני פתרונות לחיבור מאחורי NAT , 1. הוא REPEATER למצב שבו יש לי רשת שלימה של מחשבים ב NAT ואני מנתב פורט אחד למשל 5901 למחשב\שרת ובו מותקן הREPEATER וכשאני רוצה להתחבר למחשב ברשת הפנימית אני שם את כתובת האיפי של הרשת\נתב\NAT\באינטרנט והיציאה הנ"ל וביעד אני שם את כתובת האיפי או שם של המחשב ברשת הפנימית + יציאת שרת ה VNC ואני מגיע אליו. 2.ה REPEATER במצב שונה שבו יש מחשב שמחובר ישירות לאינטרנט ללא חציצה או עם שתי יציאות פתוחות 5900 ו 5500 ב NAT\פ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי בעייה במשרד עם ראוטר מדגם ATERA CLX-400. חיבור האינטרנט במשרד הוא של הוט, ושודרג בימים האחרונים ל 30/1.5. כאשר מבוצעת בדיקת לפ טופ ישירות מול המודם אכן מתקבלת המהירות הן בבדיקה של הוט והן בבדיקה של הספקית (נטויז'ן). אך לאחר שהמודם מתחבר לראוטר ומשם לסוויצ ולמחשבי המשרד, מתקבלת תוצאה קבועה של 7.5 מגה ביט לשנייה, אם כי מהירות ההעלה נשארת על 1.5 מגה ביט לשנייה. אציין גם שאין אף פעילות במחשבים שיכולה להאט את המהירות. הבדיקות הללו בוצעו כמה וכמה פעמים בכמה זמנים , ותמיד אותה תוצאה. לאחר בדיקה קצרה עם נותני השירות שלנו במחשבים הם טענו כי האטרה מוגבלת למהירות של 8 מגה ביט בחיבור L2TP לכבלים. האם זה נכון ? כיצד אפשר לפתור את הבעייה ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי מחשב נייד ואיתו ראוטר אלחוטי. הבנתי שיקיר הפורום בתחום הוא ה-Linksys אבל אני לא מתכוון לקנות אותו כי הוא יקר ולדעתי קצת Overkill (אלא אם אתם ממש ממש ממש מתעקשים ). רציתי לדעת מי עדיף, Edimax או 3com. כמו כן ראיתי של-3com יש שני דגמים פופולריים (3CRWE554G72, 3CRWER10075) ורציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם והאם שניהם תומכים בכבלים. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי 30M של הוט [וHOTBOX] והקליטה ממש גרועה...! ומה החדר-ששם ההוטבוקס נמצא עד לסלון [שזה ממש כלום מרחק] האייפון קולט לי על קליטה אחת ומחשב ניייד קולט על 3-4 [מתוך 5].. למה זה ככה?? ראיתי גם מדריך לשנות ל40MHZ -שינתי מ20 ל40 ואני לא רואה יותר מדי הבדל... מה הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-