רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול להגביל את שיתוף האינטרנט רק למשתמשים מסויימים ברשת הביתית ? יש 4 מחשבים עם WIN XP מחוברים בעזרת HUB ואני רוצה למנוע משניים מהם גישה לאינטרנט, חיפשתי את המאפיין של "הרשאות" (permissions) שקיים בשיתוף קבצים רגיל אבל לא מצאתי. נ.ב אם זה עוזר שני המחשבים שאני רוצה למנוע מהם את הגישה נמצאים ב WORKGROUP אחר. זה יעשה את העבודה ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מזה זמן רב אני חושק בהקמת רשת ביתית במהירות גבוהה, הסוויטש שברשותי הוא ES-5500P מתוצרת אדימקס התומך במהירות הזאת. עד היום נעשה שימוש בכבלי CAT5E, אך התוצאות לא היו משביעות רצון - כ16 MB\S בעת שידרוג לכבל CAT6, הגעתי ל60 MB\S נכון לעכשיו- אני רוצה לנצל את המקסימום , ולכן הצלחתי לשים יד על כבלי CAT7 עם קונקטורים של RJ45 , שהיו חסרים לי - ולא היו פשוטים להשגה כלל. אומנם העברתי בעבר בתוך קירות החדר שלי את הכבלים האלו - אך לא הצלחתי להשיג כבלים מהקיר למחשב, אני עתיד לסיים את ההרכבה של הרשת שתכלול כ4 מחשבים בימים הקרובים (צריך לחווט את הכבלים שבקירות לתוך השקעים) הכרטיסים במחשבים הם כרטיסי OB של REALTEK , האם יש סיכוי שהם יגבילו אותי? האם כדאי להשקיע בכרטיסים נפרדים? אשמח לשמוע…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך הוט בחיבור ללא חייגן. עד היום השתמשתי בפקודות הבאות כדי להחליף IP: ipconfig /release ipconfig /flushdns netsh interface ip set address "Local Area Connection" static 192.168.0.10 255.255.255.0 192.168.0.1 1 ipconfig /release ipconfig /flushdns netsh interface ip set address "Local Area Connection" dhcp לאחרונה חיברתי ראוטר של TP-LINK מדגם TL-WR340G. מיותר לציין שהשיטה הישנה כבר אינה עובדת. יש דרך לגרום לעניין לעבוד עם הראוטר?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברת Amped Wireless מנצלת את התקינה האמריקאית הנדיבה, המאפשרת לשווק מוצרי WiFi בעלי הספק גבוה, ומתמחה בפיתוח מוצרי תקשורת אלחוטית בעלי טווח פעולה רחב. במהלך 6 השנים שעברו מאז הוקמה החברה היא הציגה נתבים, נקודות גישה וכרטיסי רשת בעלי הספק שידור גבוה וגם ב-CES 2015 היא לא טמנה ידה בצלחת. במסגרת התערוכה היא הציגה 2 נתבים חדשים ו-5 נקודות גישה חדשות ועל כולם ניתן לקרוא בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5507
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי , לאחרונה רכשתי את הראוטר הנ"ל אחרי שברשותי היה ראוטר SMC עתיק. כאשר אני מחבר את ה-ראוטר אין לי אינטרנט. עבדתי לפי המדריך אבל כאשר אני מנסה להגדיר אותו הבעיה - Dynamic IP Address Disconnected ממשיכה להופיעה. ניסיתי RRים כמו שרשום בהדרכה וכו' אבל שום דבר לא עוזר. כאשר אני מחבר את ה-SMC הישן האינטרנט עובד טוב. מה עליי לעשות בשביל להשתמש בראוטר החדש? הראוטר הישן גדול ומתחמם מאוד.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מודם אלקטל 510 של speed touch שפועל בראוטר (פרטים איך למטה למקרה שיש הערות) ומחלק את האינטרנט לשני מחשבים. הייתי מעוניין להיות יכול איכשהוא לחלק את רוחב הפס כי כרגע הוא לא פורפורציונלי וגם 2 המחשבים לא משתמשים בכולו יחד. שיניתי את הגדרות שמודם כך שבעצמו יתקשר לאינטרנט וחיברתי אותו להאב, כך הפכתי אותו לראוטר, את ההאב חיברתי לעוד 2 מחשבים וסידרתי את חלוקת הפורטים כך שלא יהיו התנגשויות, המחשבים הם 1) P4 D 730, עם כרטים רשת מובנה של 1Gbps ו 2) P4 1700Mhrz עם כרטיס מובנה של 100Mbps 1) האם אפשר לחלק פיזית את הרוחב פס מהראוטר או מאחד המחשבים (תוכנות bandwidth shaping בשני המחשבים לא עשו את העבודה, ואני רוצה שהשליטה תהיה אצלי לחלוטי…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ביתי ומחשב נייד IBM T42. עשיתי רשת עם כבל מוצלב לשיתוף קבצים ואינטרנט ועבד, עד שהתקנתי Acces Control של IBM לזכירת מאפייני רשתות אלחוטיות, ובנוסף התקנתי עדכונים של Microsoft ל Windows XP. מאז, כל איתחול מחשב נמחקות הגדרות הIP הסטטי, הDNS והכל, בכרטיס הרשת הקווי שבמחשב הנייד וצריך כל פעם להכניסם מחדש. למה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בעיקרון אני יודע איך הכל ברשת מתחיל (ה-IP) רק הסוף חסר לי. יש אפשרות לדעת ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הועלה הרעיון במקום לכבות את הuTorrent כל פעם שאני רוצה לשחק אונליין (ואז לשכוח להדליק אותו במשך שבוע), פשוט לתת לו עדיפות נמוכה בQoS. השאלה היא האם במקרה כזה הוא לא ישפיע בכלל על הפינג במשחקים? ובמידה והוא לא ישפיע, איך בדיוק מבצעים את זה בראוטר שלי? מצאתי איפה מגדירים, אבל אני לא ממש מבין מה זה Egress Bandwidth וIngress Bandwidth.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה לעשות זה יכול להרתיח אותי!!! :pissed: :pissed: :pissed:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי 4 מחשבים - כולם מחוברים ל ROUTER - ולכולם כתובות IP אוטומטיות שניתנות מה ROUTER ( DHCP ) וכולם על WORKGROUP זהה... הבעייה - ב My Network Places - רואים את ה SHARED DIRECTORIES אבל כולם תחת הגדרה - UNKNOWN. תחילה חשבתי שזה בגלל ה FIREWALL של XP - אבל אני חושש להוריד אותו ( נכון לעכשיו אני לא עושה שימוש נרחב ב FIREWALL שבROUTER... - מפאת חוסר בקיאות )... - ומעדיף שיהיה שיתוף מלא + FIREWALL של XP בכל מקרה - ה FIREWALL מוגדר לעבוד על חיבור הרשת הביתית... למישהו יש רעיון? כמו כן יש ARTICLE ב MICROSOFT : http://support.microsoft.com/?kbid=298804 זה נראה לי ממש רלוונטי אליי - אבל אני לא לחלוטין מבין את המשמעות של ביצוע הדברים, היינו - האם בסוף השינויים הללו ( …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מספר רשתות ביתיות אבל מעולם לא נגעתי בתחום האלחוט. השאלות שלי הן כאלו: א. האם ניתן להקים רשת שלא כמו ברשת חוטית פשוט יהיו לי 2 מחשבים שמחוברים לנתב בצורה אלחוטית? ב. אם התשובה היא כן כיצד הדבר יהיה בנוי? ג. אני יודע שקיים דבר שנקרא WIRELESS ACCESS POINT האם בעזרתו ניתן לחבר 2 מחשבים לרשת האלחוטית ללא שאחד מהשניים יהיה מחובר מראש ובצורה חוטית לנתב? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון הראוטר שלי גוסס צריך כבר לנתק אותו מספר פעמים ביום כדי שיעבוד אז הגיע הזמן לקנות חדש אז הדרישות: 1 ) שיהיה אמין ולא יתנתק כל שעה. 2 ) טווח קליטה גדול ועמידה בעומס. 3 ) תמיכה במהירויות גבוהות ( כרגע בחבילה 12 מגה UFI ). 4 ) אם אפשר שיהיה ידידותי להורדות ( ביטורנט ) תקציב יכול להיות גם 600 שקל השאלה עם צריך? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה פרסומות של בזק ל ADSL תחת הכותרת "עשה זאת בעצמך". בנוסף, רשום שם שהמודם שרוכשים לא מצריך כרטיס רשת... איזה מודם זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברור לי שזה החיבור הכי פשוט שאמור להיות - וזה בטח קטן עליכם - אבל אני לא מצליח לסדר את זה...... אני רוצה לחבר 2 מחשבים בחיבור חוטי - כשאחד מחובר לאינטרנט (דרך מודם שמתחבר לUSB) ושהשני יגלוש דרכו. בשני המחשבים יש XP באחד HOME בשני PRO יש לי כרטיס רשת בכל אחד מהם, קניתי כבל רשת מוצלב וחיברתי. עברתי על כמה מדריכים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm והתוצאה שהגעתי אליה היא כזו: החיבור נראה תקין, אני רואה התחברות על 100 מגה אבל בכרטיס אחד 2 הנורות דולקות ובשני נורה אחת דולקת ושניה מהבהבת..... (זה אמור להיות ככה?) לאחר יצירת קבוצת עבודה ונסיונות ליצור רשת ביתית עם הוויזרד של XP אני מצליח לראות במח…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב של siemens sl2 141, והוא מחובר לשני מחשבים על ידי כבל RJ-45, ולפני שבועיים התחילה לי בעיה, כל פעם שניסיתי להתחבר לאיטרנט הוא כתב לי לא ניתן להציג דף זה, בדקתי את החיבורים והכל סומן בראוטר כמחובר, הלכתי לבדוק האם האיטרנט עובד במחשב השני, ואכן הוא עבד, בתחילה חשבתי שזה איזה וירוס אז החלטתי לפרמט את המחשב שגם ככה היה זקוק לפירמוט, לאחר הפירמוט חיברתי את האיטרנט והוא עבד לי למשך יומיים בשני המחשבים, אתמול בלילה בעיה זו התחילה עוד פעם ,ניתקתי את הנתב וחיברתי מודם רגיל, גם שם האיטרנט לא עבד, ניתקתי את המודם וחיברתי את הנתב אבל רק למחשב שהאיטרנט עבד בו תמיד, ולמחשב שהאיטרנט לא עבד בו חיברתי מתאם USB לרשת אלחוטית, והאיטרנט כן עבד.אני מציין שבשני המחשבים מותקנת מערכ…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם; אני מחפש חייגן של חברת האינטרנט 012, חיפשתי בגוגל את החייגן אך לא החיפוש לא הניב תוצאות, אשמח אם תפרסמו קישור לחייגן. -רון
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה, יש לי שני מחשבים שאני מעוניין לרשת את שניהם כדי לשתף את חיבור האנטרנט, בעיקר. הבעיה היא שהם מרוחקים, ורציתי לדעת איזה אפשרויות יש לי כדי לקשר ביניהם בלי יותר מדי כבלים שירוצו בכל הבית (ככה זה כשיש אמא עצבנית! :-\ ). אני יודע שיש אפשרות לחבר ביניהם על תשתית קווי הטלפון?! אם מישהו יוכל להסביר לי כמה כזה דבר יעלה.. כנ"ל לגבי רשת אלחוטית. ד"א, עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי מענה לשאלות שלי, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, הייתה אתמול הפסקת חשמל של שניה... שני המחשבים פעלו (לא עשו משהו,סתם פעלו) אחרי שחזר החשמל המחשב עם XP הצליח להתחבר אבל המחשב עם ויסטא לא הצליח... ניסיתי להתחבר ישירות למודם-לא עוזר... החיבור מופיע כlocal only ואי אפשר לגלוש ניסיתי לעשות PING לגוגל הוא אפילו לא מזהה את ה hostname כשזה דרך הראוטר אני רואה לפעמים הודעה שהחיבור בסדר אבל עדיין אי אפשר להיכנס לאינטרנט ואפילו לראוטר עצמו (192.168.1.1) ניסיתי את כל הפורטים על הראוטר, ניסיתי להחליף כבלים- לא עזר יש למישהו רעיון?[br]פורסם בתאריך: 6.10.2008 בשעה 16:01:49 נפתר...עברתי על הרשימה של הסרביסים ומשומה זה שאחראי על IPV6 היה כבוי הפעלתי,ריסט והאינטרנט עובד
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הקדמה: התקנתי לאחרונה WIN 7 ולאחר שלא הצלחתי למצוא דרייברים מסויימים פתחתי את החוברת של הלוח אם ונתקלתי במושג חדש שלא הכרתי, Teaming אז שאלתי היא, מה זו האופציה המוזרה הזאת שיש לי בלוח אם? ממה שהבנתי אפשר לחבר 2 חיבורים ל 2 כ.רשת שונים ובכך להרחיב את רוחב הפס האם הבנתי נכון? לצערי לי מצאתי מידע ברור ומובן בגוגל... תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
עד היום הייתי עם VTECH שמחובר לראוטר בלבד של LINKSYS אני רוצה להחליף את המודם עקב ענייני התשלום החודשי ומחפש משהו מומלץ איכותי אמין ולא יקר מידי מכיוון שהתקנים כל הזמן משתנים ואין טעם לראוטר ב1400 כמו הlinksys שקניתי בזמנו
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קיר אחד שהוא מבטון ומחשב שני בגובה של 10-15 מטר מעליי, ראשית נראה לי שהאופציה האלחוטית לא אפשרית, החשמלית והטלפונית לא בשבילי ונגיד שבחרתי באופציה החוטית בתעלות, השאלה אם אוכל להשתמש באלקטל שלי 510 מוסב לנתב בלי האב או סוויץ, רק עם שתי כרטיסי רשת אצלי ואחד אצל אחי, המהירות תהיה 10 ביט, או שיש אפשרות ליותר? בעיה שניה אצלי אם אצטרך כבל מוצלב או רגיל בכרטיס רשת השני מהמחשב שלי,שיחובר אל כרטיס הרשת של אחי ואצטרך להגדיר הגדרות מיוחדות? וכמה תאורטית אם ארצה מהירות יותר גדולה, תעלה לי חומרה של שני כרטיסי רשת של ג'יגה+מודם עם סוויץ מתאים שתומך בג'יגה מהירות וכמובן כבלים באורך שלפחות 35 מטר שתומכים בג'יגה? תודה לעוזרים מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-