רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, עד כיום היה ברשותי מודם ראוטר של Kasda KW5212. לאחר בדיקות באינטרנט הבנתי שהמודם על הפנים. הפכתי אותו לbridge וחיברתי אליו ראוטר tpling c2 ac900. בינתיים זה עובד יפה, אין כבר ניתוקים כמו פעם קודמת. אך מבחינת WIFI - הפלאפונים לא טוענים הכל, נראה שיש איטיות. בדקתי במחשב מהירות - יש מהירות 10 מגה הורדה ו3 מגה העלאה הספקית שלי הינה 018 ומהירות 100 מגה. אם אני רוצה לתקן את המהירות לכאורה בWIFI, איפה עלי להתחיל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את הראוטר של TP-LINK TL-WR1043ND, התקנתי גירסת DD_WRT - v24SP2- (03/25/13) std SVN 21061. אני מנסה לחבר מדפסת בחיבור ה USB של הראוטר אבל כלום לא קורה. קראתי שאני צריך לחפש הגדרת JFFS אבל אני לא מוצא את ההגדרה בGUI. אשמח לעזרה, אם מישהו מכיר את הנושא. תודה רבה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי 2 ראוטרים של אדימקס 6204WG. הראשון מחובר למודם של הכבלים ולמחשב ועובד כרגיל, הקליטה סבירה כמעט בכל הבית. בגג יש לי בעיה קלה של קליטה. מכיוון שיש לי עוד ראוטר שלא חיברתי (קניתי על מנת לחבר אצל ההורים אבל זה כבר לא רלוונטי) שאלתי הינה האם אני יכול להשתמש בראוטר השני במחצית הדרך על מנת להתחבר לאות של הראוטר הראשון ולאפשר עבודה נורמלית בגג הבית? לפי מה שיצא לי לקרוא בMANUAL זה אמור להיות אפשרי. תודה על התגובות מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע 600E של אזטק שעובד בסדר. אני צריך ראוטר בשביל לחבר כמה מכשירים נוספים . מה שיש בבזק מספיק טוב או שכדאי לקנות משהו אחר ? מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני מזמין מחשב חדש בקרוב וארצה להעביר את כל מה ששמור לי במחשב הישן כ -140GB לHD של המחשב החדש. המחשב הישן הוא עם לוח אם של MSI-7125 ואני לא ממש יודע איזה חיבורים יש לו.. בכל מקרה השאלה היא אם יש כבל מסויים שאפשר לחבר בין שני המחשבים כך שיזהו זה את זה ואוכל "לגרור" תיקיות וקבצים? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! לאחר שנדפק לי הכבל רשת לא היה מנוס מלרכוש כרטיס רשת אלחוטי (הכבל עובר בתוך הקיר לקומה התחתונה ואי אפשר להחליף אותו...). אז קניתי כרטיס רשת אלחוטי tp-link דגם tl-wn550g, הראוטר שלי מסוג level one דגם wbr-3460tx. התקנתי את הדריבר מהדיסק המצורף אבל אחרי הריסטארט הוא לא קולט את הרשת האלחוטית (שאני גולש ממנה כרגע בנייד..) איך מגדירים את זה והאם יש בעיה אחרת? תודה מראש על העזרה אגב אני עם win xp
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על כמה זה אמור להוריד? http://www.speedtest.net/my-result/2816038618 זה מה שיצא לי, אני לא רואה שום שינוי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלפטופ שלי התחיל לעשות בעיות בקליטת אינטרנט אלחוטי מחפש המלצה על דונגיל קטן וזול שיעשה את העבודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו רשת בבית וכל פעם שהוא משחק משחק רשת ?(CS למשל) יש לו לאגים כי אח שלו מפעיל אימיול ברקע.. יש אופציה שמהמחשב שלו הוא יכול להגביל את העלאה של כל הרשת? וככה למזער את הלאגים? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי חיבור קוי למחשב. אני רוצה לפצל אותו לשניים : 1 עבור המחשב , 2. לממיר של PARTNER. יש לי שני ראוטרים וניסיתי לפצל בעזרתם (DLINK DI-604, Edimax BR6215SRg) כניסה ל WAN ויציאה משני פורטים (למחשב ולמודם) בשני המקרים המחשב עובד והמודם של פרטנר לא מתחבר. אשמח להעזר בפתרון הבעיה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני עם נטוויז'ן כבר יותר מ-15 שנה. התשתית והמודם תמיד היו של בזק. לפני יומיים יצא לי לדבר עם מישהי מ-נטוויז'ן והשתכנעתי להעביר את התשתית גם אליהם. אחרי בערך שעה קיבלתי SMS מבזק שאומר שאני צריך "לסגור איתם את החשבון"... עכשיו, לא ניתקתי את הקו ואני גם לא מתכוון לעשות זאת. אז אני מניח שהם התכוונו שאני צריך להחזיר את המודם. עוד לא יצרתי איתם קשר. רציתי לפני זה להכין את שיעורי הבית... אני בטוח שיש פה אנשים שהיו במצב דומה. להחזיר את המודם זה באסה. השאלה היא, כמה הם יכולים לחייב אותי? אגב זה מודם פשוט ולא נתב. D-LINK DSL-2500U. טוב לי איתו ואני לא מחפש משהו אחר. מה כדאי לעשות, ויותר חשוב: כמה זמן יש לי עד שבזק יחליטו שהם מחייבים? ת…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כידוע לכם, אני נמצא בתערכות CES 2010 הנערכת בלאס ווגס, ארה"ב. CES היא תערוכת המחשבים והאלקטרוניקה הבידורת הגדולה בעולם וחברות רבות מנצלות את האירוע הזה על מנת להכריז על מוצרים חדשים. בשרשור הזה איידע אותכם על חדשות ואירועים המתרחשים בתערוכה. ==================================== חברת D-LINK הציגה שורה ארוכה של מוצרים חדשים בתערכות CES 2010 ואתם מוזמנים לקרוא עליהם כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=89. אמנם זה פחות קשור לתחום הפורום הזה, אבל תוכלו למצוא בבלוג גם מידע על המחשבים הניידים החדשים של חברת ASUS. עדכונים נוספים יפורסמו במהלך היום -- הרשמו ל-RSS של הבלוג ותקבלו עדכון ישיר. CHEIF
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי,איזה מבין שתי אלה מומלץ יותר,יתרונות חסרונות והצעות אחרות,תודה אף אחד לא יודע או מכיר? http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=3COM_BUND&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=47&aff=Zap〈=he http://www.rpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=191165&depart_id=21421
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר פרטי בן שנתיים. TPLINK עד הבוקר הגלישה היתה בסדר. לפני שעתיים בעיות בגלישה בכל המחשבים - מחוברים בקווי. לא WIFI. בזק בינלאומי תשתית בזק. אתחול כמה פעמים של הראוטר לא עזר. אתחול מחשבים לא עזר. מאתחל ראוטר - הגלישה למשך 5 דקות עובדת בסדר PING 7-8. אחרי זה PING קופץ ל 400 ומעלה..... תמיכה טכנית בזק בינלאומי בדקו אצלהם הכל בסדר. הפילו את קן בזק בזק מאצלהם בארון התקשורת - הראוטר התנתק והתחבר....ושוב אותה בעיה חוזרת. האם שווה לעשות RESET לראוטר ולהגדיר הכל מחדש? או שזה משהו אחר? אשמח לתובנות/עצות מה לנסות לעשות. לפני RESET והגדרות מחדש. תודה לכל המגיבים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין לשנות את האייפי שלי בלי להתנתק... יש תוכנה או משהו ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה ימים שירשרתי נתב 2WIRE שהוא גם המודם לראוטר של DLINK DI624+ על מנת לספק לי WIFI בשביל הפלאפון בחדר. שמתי לב שחלה ירידה במהירות בפתיחת אתרים ולפעמים אפילו תקיעה עד כדי "חוסר רצון" של הדף להיפתח. לאחר בדיקת פינגים מצאתי שקיים איבוד פאקטות כאשר אני נותן פינג לכתובת הפנימית של הנתב 2WIRE. פינג לכתובת הפנימית של הDLINK עוברת חלק וגם פינג לפורט ה-WAN של ה-DLINK שאליו מתחבר ה-2WIRE. תמונה להמחשה: מה שבאמת מוזר לי זה שכאשר אני מחבר את המחשב ישירות ל-2WIRE אז אני מקבל פינג רציף לכתובת הפנימית שלו. אשמח לעזרתכם בנושא!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי את הטריפל של סלקום שכולל טלויזיה, אינרטנט 100mb וטלפון בייתי. בנוסף יש לי ראוטר linksys 1900acs ומודם centurylink c1000a, כמובן שניסיתי לחבר את המודם הזה לראוטר linksys ע״י הגדרת bridge והכל עובד, אך לצערי אין לי קו טלפון מה שמצריך להשתמש עם המודם של סלקום (מה שאני לא מעוניין). האם ישנה הגדארה כלשהי שאני יכול לבצע כדי שיהיה לי קו טלפון כמו שיש לי כשאני מחובר עם המודם/ראוטר של סלקום? תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להחליף ראוטר לראוטר שהLAN שלו הוא 10/100/1000GB שיעבוד כבלים L2TP (יש חייגן ) אין לי ממש הגדרת תקציב, אבל מעדיף כמה שפחות כמובן שיוכל לעמוד גם בעומס של P2P למינהם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל העולם ואחותו גולש כנראה על המודם ואין לי ססמא, איך אני עושה ססמא לזה? המודם הוא של בזק - DLINK DSL 2650U תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכם חברים. אני מנוי של אורנג' בערך כשנתיים. לפני כשבוע אני מרגיש בעיות בהורדות תכנים (ביטורנט) החל מהשעה 18:00 ועד השעה 00:30 יש איטיות מטורפת לא ניתן להוריד כלום. צילצלתי מיום ג' השבוע לתמיכה, אמרו לי שיש להם תקלה והיא בטיפול. הקיצר התקלה תוקנה ככה הם אומרים. היום אני מגיע הביתה והחל מהשעה 17:00 הכל תקין. מהשעה 18:00 כל הורדה מגיע לי ל-100KB או 200KB לא כפי שצריך :1.2MB יש לי מהירות של 12M. ניסו להעביר אותי לגלישה ללא חייגן, וזה עבד ל5 דקות, ואחר כך ההורדות שוב איטיות. סיפור הזוי מאוד, לי נראה שהם התחילו להגביל. למה מהשעות הקטנות של הלילה הכל טס? ובבוקר גם כן. הקיצר מנסים לרמות.. אז חשבתי לעבור להוט-נט. כמה שאלות לי אליכם חברי הפורום. 1-מהו המחיר של 100MB הספק+הת…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מודם סלולארי למחשב הנייד. ממה שאני רואה החבילות הסלולר היעודיות ממש יקרות. האם ניתן להשתמש בסים רגיל ולהכניסו למודם סלולאר? אם כן, האם זה יעבוד טוב?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מקבל כל יום בין 5 ל-10 הודעות Popup מרגיזות מהסוג של ה-Messenger Service שמרביתנו בוודאי מכירים. עכשיו, אני יודע שאפשר להתגבר על זה אם מבטלים את ה-Service הנ"ל, אבל אני משתמש בו ורוצה לשמור אותו (יש לי גם את ה-Norton Firewall, אבל כנראה קשה לו בזמן האחרון). חלקן של ההודעות הללו מפנות אותי לכל מיני אתרים עלומי שם, אבל אחד הגדיל לעשות ואפילו פרסם את שמו ומספר הטלפון שלו בהודעות שלו (טילפנתי אליו והוא הודה שהוא אכן שולח את ההודעות הללו, אבל להתנצל הוא לא הסכים). לשאלתי, האם מישהו מכיר דרך לגרום לאותם אתרים ואנשים לסבול, כמו שהם ממררים את חיי (וחיי רבים אחרים) בהטרדות מסוג זה? (אם לטעמם של המנהלים, נושא זה אסור שיידון פה, אז קבלו את התנצלותי והרגישו חופשי לסגו…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר ויש לי את ה-IP ואת הכתובת הפנימית של המחשב וגם איפשרתי התחברות מרחוק (מהמחשב השני בבית אני מצליח להתחבר). ניסיתי לתת ב-Remote Desktop Connection את ה-IP וסלאש ואז כתובת פנימית אבל זה לא הולך.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות דואר אלקטרוני ולשלם אני לא רוצה גמיל והוטמיל ולא וואלה וכל זה כל אחד יש לו תחסרונות שלו ואני מעונין לקנות דואר שהיה שלי משתמש כמה זה יעלה לי ובאיזה אתר אפשר לקנות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מודם אלחוטי, ראוטר אלחוטי, מודם ADSL של אלקטל חברתי את המודם האלחוטי למחשב ואת הראוטר למודם ADSL הצלחתי ליצור קשר בין הראוטר למודם האלחוטי אבל אני לא מצליח לשתף אינטרנט מישהו יכול להסביר לי איך לשתף אינטרנט
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-