רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנסה לעשות רשת הוא נותן לי שגיאה שמחשבים אחרים לא יכולים להתחבר דרך המחשב שלי לאינטרנט: והראוטר שלי מחובר ואליו מחוברים עוד שני מחשבים שיכולים לגלוש באינטרנט..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוא נגיד ככה אתר ממוצע - כמה דברים הוא יודע עלי ? ואתר ברמות גבוהות יותר- מה הוא יכול לדעת עלי ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי לקוח עם server 2008r2 ודומיין אחד. אני מעוניין לדעת כמה מחשבים פעילים יש באירגון ולמוק מקבוצת ה- computers את אלה שכבר לא קיימים . אני יכול כמובן לעבור מחשב מחשב ולראות מתי בוצע login אחרון ואז למחוק. או אולי למחוק את כולם ואז רק הקיימים ייבנו חשבון חדש. מחפש דרך יעילה יותר. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים כרגע ברשת חוטית, ועכשיו אמא שלי קיבלה מהעבודה מחשב נייד חדש, מה שאומר שצריך להפטר מהכבלים (: אני לא כ"כ מבין בחומרה של רשתות (בצד הטכני אין לי כ"כ בעיה להתקין/להגדיר/כל מה שצריך), ככה שאני לא ממש יודע מה אני צריך. בגדול אני צריך שני כרטיסי רשת אלחוטיים למחשבים הנייחים, וראוטור/נתב/סוייצ' או כל דבר אחר שינהל את הרשת, כמו שאמרתי אני לא ממש מבין בזה (: המודם (אלקטל speed touch home, מחובר באתרנת') מחובר למחשב שלי, ובמחשב הנישא יש חיבור אלחוטי 802.11b/g. ממה שהבנתי G יותר מהיר (54Mbps לעומת 11 של ה-B), ככה שאני מעדיף שהרשת תעבוד בפרוטקול G. אני מחובר ב-ADSL 750MB.. זה יספיק לי? אני יודע שהרשת "מחלקת" את רוחב הפס בין כל המחשבים, אז יכול לצא…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לילה טוב... אני מקווה שפתחתי את הנושא בפורום הנכון כי זה אולי גם בעיה בתוכנה (בכל מקרה אם טעיתי בבקשה תעבירו ) לפני חודש בערך קניתי בנזקסטור כרטיס רשת אלחוטי למחשב השני שנמצא בביתי..לא זוכר את השם שלו (אני מרוחק מהבית כרגע) התקנתי את הדיסק שלו בדיוק לפי ההוראות וכשחיברתי אותו הצלחתי לקלוט את הרשת הביתית שלי. לפני כמה ימים אחותי אמרה לי שאין לה אינטרנט במחשב וכשהלכתי לבדוק ניתקתי את וחיברתי חזרה את הכרטיס ומאז הוא לא פועל לי. הוא כותב את ההודעה usb device not recognized כשאני מחבר אותו . אציין שהכרטיס פועל על מחשבים אחרים וגם החלפתי אותו באותו סוג (לא נתנו לי סוג אחר) שוב פעם ליתר ביטחון. הסרתי את הדרייבר והתקנתי מחדש ולא עזר,וגם שיחזרתי מערכת לא יודע למה אבל ניסיתי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש ראוטר סביר לשני מחשבים אחד ראשי ואחד נייד בחיבור UFI 12 מגה... יש איזה ראוטר שנתקלתי בו TP-Link TL-WR740N איך הוא? מה בדבר ראוטרים של EDIMAX? בכל מקרה אני מודה לכל העוזר...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי בארה"ב את הראוטר הנ"ל. ואני לא מצליח להתקין אותו. אני גם לא יכול לקרוא הסברים עליו בפורומים, כי אף אחד לא מתעסק עם זה בארץ. מה לעשות? אני מיואש. תודה מראש, SkiOrDie.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשרי לשלוט ברוחב הפס אותו כל פורט/אייפי/מק מקבל ? לדוגמא, אם ברשותי מהירות גלישה של 8 MB, אז שעבור מחשב אחד יהיה מוקצה 7 ועבור 2 מחשבים אחרים 1 ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מספר רשתות ביתיות אבל מעולם לא נגעתי בתחום האלחוט. השאלות שלי הן כאלו: א. האם ניתן להקים רשת שלא כמו ברשת חוטית פשוט יהיו לי 2 מחשבים שמחוברים לנתב בצורה אלחוטית? ב. אם התשובה היא כן כיצד הדבר יהיה בנוי? ג. אני יודע שקיים דבר שנקרא WIRELESS ACCESS POINT האם בעזרתו ניתן לחבר 2 מחשבים לרשת האלחוטית ללא שאחד מהשניים יהיה מחובר מראש ובצורה חוטית לנתב? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב יש לי אינטרנט של בזק ובזק בינלאומי WINDOS XP PRO SP3 הנתב הינו SIMENS SL2 141 לנתב מחוברים מחשב נייח (חוטי) ושני לפטופים אלחוטי הבעיה היא שהלפטופים מתחברים לנתב, ולאחר זמן מה מתנתקים ממנו אוטמטית כשאני מחבר אותם שוב ההתחברות איטית נתקע הרבה זמן על AQUIRING NETWORK ADRESS בסוף או שמצליח להתחבר או שלא וגם כשאני מחובר, לפעמים האקספלורר נתקע ומראה הודעה THE PAGE CANNOT BE DISPLAYED בד"כ הבעיה מסתדרת רק כשאני מנתק את הנתב מהחשמל ומחזיר אותו וגם אז זה קורה אין ספור פעמים במשך היום דיברתי עם בזק ואמרו שאינם תומכים בכך תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זוכר פעם היה מבצע שדרוג לNGN ל5 ו8 מגה בלי תוספת תשלום.. אני כרגע על 5MB בADSL ובזק בינלאומי, ברגע שאני אוכל להתחבר דרך NGN אני אמור להתקשר ולומר להם לשדרג את זה ל10 (גם ספק וגם תשתית) בלי תשלום?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין בנתב שלא יקרוס בגלל תוכנות שיתוף קבצים כמו יוטורנט ואימיול. קראתי בפורום וראיתי כמה המלצות על TL-WR1043ND. האם הוא עובד טוב בחיבור בלי חייגן? וגם מה ההבדל בין הדגם הזה ל TL-WR841ND שהרבה יותר זול ממנו? ההבדל במחיר מצדיק את ההשקעה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בסיסית וקטנה מתוך סקרנות. אני מחובר ברוחב פס 4מגה ב013, ושמתי לב שבכל פעם שאני מכבה ומדליק מחדש את המודם שלי (D-Link 2650U), ה-ISP המוצג באתר SPEEDTEST משתנה, לפעמים זה NetVision, לפעמים broadband for PT ולפעמים ADSL users, לא ממש התייחסתי לכתובות האיי פי אבל הן גם משתנות בכל פעם (גם כשעדיין כתוב אותו שם הISP באתר). לא ערכתי בדיקות מדויקות אבל זה נראה כאילו יש הבדלים מזעריים לכאן ולכאן במהירות אותה אני מקבל בתוצאות של SPEEDTEST, בין ה"חיבורים" השונים אותם אני רואה תחת שמות שונים באתר, מה זה אומר? האם יש למה להתייחס? האם יש סיכוי שיהיה עדיף לשחק עם המודם עד שהאתר יראה שאני מחובר כביכול לISP בשם X כדי להנות מביצועים מקסימליים? כרגע אני מחובר כבר כמה ימים (…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים עם מודם שמתחבר לכרטיס רשת,אני רוצה ששני המחשבים שלי יהייו מחוברים לאינטרנט ואין לי בעיה שאחד מהם יפעל כדי שהשני יתחבר. מה לקנות? נ.ב 1.לכל מחשב יש כרטיס רשת מאותו דגם כאשר במחשב אחד הכרטיס תפוס מהמודם של הכבלים!אני יכול לחבר לאותו מחשב שתי כרטיסי רשת? 2.לשתי המחשבים יש WINDOWS XP PRO בלי SP1. 3.זה אפשרי בלי דברים אחרים כמו נתב,סוויטצ וכו'? תןדה רבה על העזרה זה ממש דחוף!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כל הרשת מחוברת בכבל cat7, מהמחשב שלי לראוטר ומשם למחשב אחר הבעיה היא שהמהירות נורמלית היא 100MB בערך אבל לפעמים המהירות יורדת ל10MB באופן לא מוסבר שלא נעשה כל שינוי במחשבים או בחלקים בין המחשבים. מה יכולה להיות הסיבה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני עובר עכשיו דירה ואני מעוניין להתחבר לאינטרנט בדירה החדשה , כשבעקרון אני עם שותף ויש לו אינטרנט אבל אני משתמש הרבה באינטרנט בעיקר ב upload אז אני מעדיף חיבור פרטי משלי , כרגע התשתית שם היא של הוט והשאלה היא האם ניתן לחבר שתי מודמים של הוט בדירה אחת או שזה בעייתי ? ושאלה שניה האם ניתן לקנות מודם כבלים בנפרד ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש נתב אלחוטי שישמש אותי בעיקר לחיבור קווי ואולי בעתיד אלחוטי. איזה נתב עדיף? האדימקס הזה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=BR6524N&Cat2Cat1ID=62&Cat2ID=139&aff=Zap〈=HE או ה DLINK הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22850 אני נוטה יותר לכיוון האדימקס אבל אשמח להמלצות אחרות בתחום של עד 300 שקל. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחיפוש ראשוני, נתקלתי כאן ב 2 מותגים : TACTIO ו - D-LINK .... מדובר במודם ADSL משולב עם ראוטר אלחוטי מישהו מכיר את מותגים הנ"ל ? האם מומלצים? מחיר ה TACTIO הוא כ 180 ש"ח מחיר ה D-LINK הוא כ - 250 ש"ח תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאז שהפכתי את המודם לפרו אני לא יכול לעשות Tracert (מקבל 1ms לIP הראשון ואחרי זה הכל *). וגם קורה לי מידי פעם שאני לא יכול לעשות פינגים למרות שלפני שניה עשיתי ואז אני יכול לגלוש והכל אבל לא לעשות פינג - ועקב כך גם לא להיכנס לשרתים!!! - זה קורה בד"כ אחרי שעשיתי כמה פינגים רצוף וזה עובר אחרי שלוש דקות בערך... ובזמן שאני לא יכול לעשות פינג, המחשב השני שמחובר דרכי לרשת יכול! ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שווה להתחבר אליהם? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני גר בדירה עם שותפים ואנחנו משתפים את האינטרנט עם ראוטר אלחוטי. שמתי לב שבכל פעם ששותף שלי צופה באתרים של צפייה ישירה האינטרנט נהיה איטי - גם רוחב הפס וגם הlatency (פינגים לגוגל מגיעים גם לשניה וחצי). האיטיות הרבה פחות משמעותית כשצופים בסרטונים באתרים הגדולים כגון youtube, vimeo, twitch.tv (בד"כ אין כמעט השפעה על הlatency). ההנחה שלי היא שהבעיה היא באותם אתרים, אבל בכל זאת הייתי מעוניין לדעת אם יש משהו שניתן לעשות, אם זה ברמת הגדרות של המחשב, של הראוטר או לפנות לספקית. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום רב יש לי 2 קווי בזק בבית יש לי אינטרנט של בזק וראוטר אלחוטי BFOCUS 352+ מכשירי הטלפון הם אלחוטיים של פנסוניק כל זמן שהאינטרנט היה קווי לא היו בעיות בגלישה לאחרונה קניתי מחשב נייד ואזהחלו הבעיות אחד מהמכשירים האלחוטיים KX TG2220 ברגע שמשתמשים בו האינטרנט האלחוטי מתנתק גם כאשר אני מחבר אותו לקו השני לא על תשתית האינטרנט הוא מנתק את האינטרנט האלחוטי בזמן השימוש. בשאר מכשירי הטלפון אין בעיות המכשיר יוחלף בכל מקרה אבל מעניין מה הסיבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובר מהבית לחודשיים לבית של סבתא שלי ואני מעוניין בחיבור אינטרנט בלי התקנות מיותרות. אני עובר עם מחשב נייד וגם יש אופציה לקחת איתי ראוטר. מה האופציה האידיאלית בשבילי חוץ מלבקש מהשכנים ססמא לאינטרנט? אני צריך אינטרנט בסיסי, לא משו מטורף, ומצד שני אני לא רוצה להתקין תשתית וכדומה כי זה רק עניין של חודשיים. נט-סטיק עדיין קיים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-