עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by GPS,

אני נמצא במקום שאפשר להתחבר לאינטרנט דרך בראוטר אבל הוא חוסם לי גישה לתוכנות כמו play65, יש דרך אחרת להתחבר לאינטרנט? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by morrtz,

אני צריך המלצה/ות לנתב אלחוטי אמין וחזק, תקן N כמובן ככל הנראה 300Mbps. השימוש - 1. אלחוט שמסוגל לעבוד עם חיבור אינטרנט של 100Mbps. 2. סטרימינג של HD לרשת הביתית. 3. שיתמוך בNAS, כיום אין אצלי אבל אני מתכנן בעתיד לעשות שרת כזה. 4. יש אצלי IP קבוע אז חשוב שיהיה FIREWALL מובנה וטוב. בעקרון אלו הם הצרכים החשובים, כמובן שמן הסתם גם יהיה את האפשרויות הרגילות של Port Forwarding, QOS וכו'. גודל הדירה לא צריך להיות בעייתי, עם הנתב שיש לי היום אני מקבל כמעט קליטה מלאה מהצד השני של הדירה. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום יש לי את המודם הזה משודרג. *כיצד אני בודק איזה פורטים פתוחים במודם? יש איזה פקודה? יש לי בעיות עם DC++ אני מגדיר פורט פתוח אבל כשאני מנסה לחפש אין לי תוצאות עד שאני עובר למצב פסיבי. *מה הפתרון?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לפני כמה ימים החלטתי לעשות תחזוקה למחשב של תיקון וניקוי כל מיני "זבל" שכביכול אמור לשפר ביצועי המחשב כולל איחוי ,על הדרך בתוכנות האחזקה שהתשמשתי היו אופציות ל-Internet speed optimization ביצעתי את בהתחלה לא ממש שמתי לב לזה אך לאחר כמה זמן שמתי לב שהגלישה באינטרנט התחילה להיות ואיטית עם טעינות איטיות יותר ממה שאני הייתי רגיל ואחד האתרים שבהם אני מרגיש את הבעיה הפורום הזה של HWZONE ,אולי אני אוכל סרטים סתם על הפורום והוא באמת נהיה איטי יותר מאז השינוי שעשו פה? - אם אני לא אוכל סרטים ואכן הגלישה פה צריכה להיות מהירה איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו? *ניסיתי לבדוק עכשיו ב BACKUP &RESTORE של המחשב אבל כבר אין לי את נקודת השיחזור האחרונה ששם ביצעתי אופטימיזציה נקודה אחרו…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. בשביל תשתית של הוט צריך להיות מחובר לכבלים? ובנוסף כמה אתם משלמים על תשתית של 100MB?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Yehudaa,

אני משתמש ביוטורנט , מגדיר פורט והכל בסדר לשבועיים , אחרי שבועיים נחסם הפורט מחליף לפורט חדש הוא בסדר לשבועיים וחוזר חלילה ..... גם אצלכם זה ככה ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by pincher77,

שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים עם Windows 7 ולאחרונה הרשת עובדת לי בצורה ממש איטית וזה משהו שאף פעם לא היה לי. שאני מדבר על איטיות אני מתכוון שנגיד אני נכנס לאחי למחשב ורוצה להעתיק שיר לוקח 2-3 דקות עד שהוא עובר למחשב שלי - משהו הזוי... זה משהו שלא נתקלתי בו אף פעם ואולי בטעות השתנו ההגדרות רשת או משהו כזה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by assaf990,

ומה ההבדל בין זה לבין חיפוש רגיל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי רשת של שני מחשבים על ידי נתב, האפ אפשר לכבות מחשב באמצעות הרשת ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by rotemit,

שלום. ברשותי מודם rotal RTA1320a של בזק לאינטרנט של 2.5 מגהבייט. האם הראוטר הזה: Edimax nLITE BR-6226n , מתאים לו? (הבנתי שלמודם יש תקן G). בנוסף האם ראוטר זה מומלץ? אני מחפשת ראוטר לצרכים בסיסיים ופשוטים ביותר. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by imac,

לי ITEX ולכם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Omer Shamia,

x

13. Started by huber,

שלום אנשים. אני מנסה להוריד קובץ מסויים בבייטורנט. לקובץ יש מעל 60 סידרים ורק כ 3 ליצ'רים. משום מה ההורדה של הקובץ לא מתחילה ותקועה על 0 אחוז. לשם הבהרה, הטראקר הוא מהאתר TL שם יש לי ראטיו מאוד גבוה וטראקרים אחרים מאותו אתר יורדים נפלא, ככה שזה לא בעייה של "זמן המתנה" או הגבלה מהאתר עצמו. ניסיתי למחוק את הטראקר ולהוריד אותו מחדש אך ללא הועיל. יש רעיונות? ד"א - הסתכלתי כרגע TORRENT DETAILES ותחת לשונית MESSAGE LOG רשום 03/16/09 20:13:22 - Couldn't allocate dir - [Errno 22] Invalid argument: 'E:\\bittorent temp\\Baby Einstein 18 film kids pack TL\\17 On The Go: Riding, Sailing and Soaring' זו לא בעייה בסיפריה כי כל שאר הטראקרים שכרגע יורדים מכוונים לאותה סיפרייה. יש לי מאות…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ybe,

האם מישהו יכול להמליץ על מדריך טוב באינטרנט להקמת רשת ביתית?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by xenomarz,

שלום, לאחר כל הסיפור עם ברק, החלטתי לפתוח חשבון זמני בבזק ולבדוק את ההבדלים. בקיצור, פתחתי חשבון של 3M, התשתית שלי היא כבלים. יש לי ראוטר של Edimax דגם BR-6216MG. הגדרתי את הראוטר באמצעות פרוטוקול L2TP והחיבור לבזק מצליח, אך משום מה, איני מצליח לגלוש! התקשורת פשוט תקועה. מידי פעם אני מצליח להעלות דף אינטרנט למשך 10 שניות ואז התקשורת נתקעת שוב. אוף! מה שמוזר הוא שדרך ברק 013 הכל זורם סבבה, אני מתחבר באמצעות אותו ראוטר עם פרוטוקול L2TP והגלישה זורמת. דבר חשוב - כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל עובד טוב, הגלישה זורמת (אני מדבר על החיבור לבזק). מה לעזאזל הבעיה? התמיכה של בזק חסרת אונים, אין להם מושג מה לעשות וכנ"ל התמיכה של Edimax. אני ממש לא יודע כבר מה לעשות. הדבר היחיד…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, נתקלתי בבעיה די מרגיזה ואשמח לקבל את חוות דעתכם בנושא. ברשותי ראוטר NetGear תקן N שקיבלתי מבזק ואני מעוניין להעביר דרך הרשת תוכן לאקסטרימר שנמצא במרחק של 3-4 מטר מהראוטר. יש הרשאות, אני רואה את האקסטרימר מהמחשב ועל פניו הכל תקין. הבעיה מתחילה כשאני מנסה להעביר תוכן.. לאחר כמה שניות החיבור מתנתק ואני מקבל הודעת שגיאה שאין אפשרות להמשיך את ההעברה. האם מישהו נתקל בבעיה כזו? יש דרך לפתור אותה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by froggy,

שלום אני צריך להעביר כ80GB ממחשב למחשב בשבוע. אני לא רוצה לקנות הארד דיסק חיצוני כי קצב ההעברה יהייה איטי. ואני לא רוצה להעביר הארד דיסיקים בין מחשב למחשב, כי זה עבודה מסורבלת מידי. מה הדרך הכי טובה ופשוטה להעביר מידע ממחשב למחשב? האם אפשר לעשות זאת ע"י חיבורי כבלים ממחשב למחשב? אני צריך ראוטר?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אוקי, אז יש לי 3 מחשבים מחוברים ברשת עם hub. ניסיתי לשחק בכמה משחקים והפינג לשרת מבין השלושה הוא קרוב ל0 אבל בין שני המחשבים הלא שרתים הוא עומד עלל ממוצע של 40MS. זה לא קצת גבוה מדי בשביל רשת ביתית?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. מה לעשות זה יכול להרתיח אותי!!! :pissed: :pissed: :pissed:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by DeaglinG,

שלום, הבעיה שלי היא כזאת: יש לי בבית רשת אלחוטית עם ראוטר speedtouch 570, מחשב אחד מחובר קווית ולפטופ אלחוטית. עד אתמול הלפטופ היה מחובר בסדר גמור והיה לא רשת. אתמול בערב הלכתי עם הלפטופ לחבר והתחברתי אצלו ברשת האלחוטית (edimax משהו) כשחזרתי הביתה הלפטופ לא מוכן למצוא את הרשת האלחוטית שלי בבית... מה עושים? יש איזה דרך (תוכנה או משהו) לבדוק את הכרטיס רשת האלחוטי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום רב, אני לא בטוח אם השאלה רלוונטית לפורום הזה אבל אשאל בכל זאת.... אני רוצה לקנות אנטיוירוס , כזה שלא יכביד על המחשב שלי ויאפשר לי לחיות בשקט נפשי. אני רוצה לציין שאני מוריד הרבה מביטורנט ומשחק משחקי רשת אז שהוא גם לא יפריע לי עם אלו. האמת שלא היה לי אנטיוירוס מעולם אבל בזמן האחרון אני מקבל בפייסבוק וג'ימיל שמישהו כל פעם במקום אחר בעולם ניסה להיכנס לי למחשב עם הסיסמה שלי(אני חושד שיש לי רוגלה במחשב או משהו).... ולכן אני רוצה לקנות.. מישהו יכול לייעץ לי איזה אנטיוירוס לקנות של איזה חברה?

22. Started by RX7,

יש לי ראוטר חדש ועכשיו כל פעם כתוב לי בשני המחשבים "שם כפול ברשת" משהו כזה .. מה זה? ואיך אני פותר את זה? תודה מראש :]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by alexrta,

בעיקר מהירות הורדה מתוכנות כמו מירק ובכלל איך הם מבחינת שירות וכו' תודה מראש לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by bn,

שלום קניתי מוצר של LEVEL ONE WIRELESS USB ADAPTER אני רוצה לשפר את הקליטה ולכן ניסיתי להשתמש בכבל USB מאריך. ניסיתי 5 מטר ואח'כ 1.5 מטר ובשני המקרים לא היתה קליטה כלל. המחשב הודיע שהוא לא מזהה התקן כלל. רציתי לדעת האם באמת אין אפשרות לקליטה עם חיבור כבל מאריך או שנפלתי על שני כבלים דפוקים. אני לא יכול לשפר את המשדר כי אני קולט שידור ממשדר כל שהוא בסביבה. ואם אני יוצא למרפסת השידור משתפר פלאים. אז האם יש לכם עצה איך אני אגביר את האות בתוך הבית. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.