רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו יכול להמליץ על מדריך טוב באינטרנט להקמת רשת ביתית?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
חבר שלי תרם לי switch של genius. יש לי 2 מחשבים המריצים XP PRO כאשר אחד הוא השרת. כאשר 2 המחשבים מחוברים ל Switch וגם המודם המצב של הנורות הוא כמו שמתואר בתמונה. האם זה תקין ? ואם לא מה זה אומר ? http://www.pbase.com/veloksy/image/39716601 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר מסוג WBR-3406TX, אני רוצה לפתוח פורטים לאימיול אבל לא מצילח מה עושים? איפה אני צריך להכניס את הפורטים? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי שני מחשבים המחוברים בניהם בכבל מוצלב מחשב א מצליח להתחבר למשחב ב בREMOTE DESKTOPE אך מחשב ב אינו מתחבר למחשב א והוא מציג הודעת שגיאה "THE CONNECTION WAS ENDED BECAUSE OF A NETWORK ERROR PLEASE TRY CONNECTING TO THE REMOTE COMPUTER AGAIN" בשני המחשבים לא מופעל פיירול ובשני המחשבים מאופשר האפשרות של REMOTE DESKTOP תודה לעזורים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטווחים שצויינו בבלוג של NetCHEIF. (http://www.netcheif.com/blog/?p=2064) האם זה תקין אצלי ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה/ות לנתב אלחוטי אמין וחזק, תקן N כמובן ככל הנראה 300Mbps. השימוש - 1. אלחוט שמסוגל לעבוד עם חיבור אינטרנט של 100Mbps. 2. סטרימינג של HD לרשת הביתית. 3. שיתמוך בNAS, כיום אין אצלי אבל אני מתכנן בעתיד לעשות שרת כזה. 4. יש אצלי IP קבוע אז חשוב שיהיה FIREWALL מובנה וטוב. בעקרון אלו הם הצרכים החשובים, כמובן שמן הסתם גם יהיה את האפשרויות הרגילות של Port Forwarding, QOS וכו'. גודל הדירה לא צריך להיות בעייתי, עם הנתב שיש לי היום אני מקבל כמעט קליטה מלאה מהצד השני של הדירה. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנראה בעקבות המלצה של מישהו כאן בפורום, הזמנתי באיביי את המנחת הזה והוא הגיע היום. העוצמות בהוטבוקס שלי היו בגבול התקין כשהתקינו לי אותו לפני שנה (מהירות 100/2) אבל עם הזמן העוצמה עלתה אפילו ל 12dBm לערוץ.. הוט כמובן טענו שזה תקין למרות שהצטברו הרבה מנות שלא ניתנות לתיקון ובדיקות המהירות כבר לא התייצבו על 100. הבנתי שמהוט לא תבוא הישועה ולכן החלטתי להשקיע כמה שקלים ולקנות את המנחת. חיברתי אותו היום ובינתיים אחרי כמה משחקים עם הכיוון שלו הגעתי לעוצמות של 3.5-5dBm . מכיוון שיש עוד טווח לשחק איתו, האם מומלץ לנסות להביא את העוצמות קרוב ל-0 או שמכאן זה כבר לא ישנה כלום וכל עוד נמצאים בתוך הטווח של התקן, המהירות והיציבות של האינטרנט ישארו אותו הדבר ? בכל מקרה, למי שיש בעיה של ע…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תריצו בדיקה ב http://speed.013.net http://www.bezeq.co.il/support/Pages/speed_test.aspx ותרשמו פה מה המהירות אפלוד ואם לפעמים זה כאילו מגיע למקסימום ואז המחוג יורד למטה פתאום ונתקע על חצי. לדוגמא הגיע ל 2MB ואז המחוג יורד למטה ונתקע על 0.92 ולא זז ובסוף התוצאה היא 2.0, או לדוגמא מגיע ל 1.7MB מקס.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של בזק asus am604g כבר מעל שנתיים. הראוטר לא עושה בעיות סנכרון או נתקע בלי סיבה ולכן מבחינתי עושה את העבודה. אבל יש לי בעיה עם הקליטה האלחוטית אצלי בחדר. הראוטר נמצא בקומה העליונה, כאשר בשני חדרים בקומה שמתחתיו קולטים בסדר גמור, אבל בחדר שלי יש קליטה לא טובה, ולא ממש הצלחתי לזהות ממה נובעת הבעיה... יש בין החדש שלי לחדר אחר ארון גדול ויכול להיות שהוא חוסם את הקליטה. יש לי מחשב של דל סטודיו 1535 שעובד בסדר גמור, אבל נראה לי הכ. רשת שלו חלש ולא עובד טוב. החליפו לי את הכ. רשת בדל ולא היה שיפור בנושא... 1) איפה נראית לכם הבעיה? ראוטר/חדר/מחשב נייד? בזק לא מוכנים לתת לי ראוטר אחר אלא אם אני ארשם לשירותי תמיכה שלהם ??? (אין לי ממש צורך בזה). מה שחשבתי לעשות זה ל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנת VUZE רשום לי להגדיל את ה- Disk cacheלא מובן איך עושים זאת וגם בתוכנה זה ממוטט את הקו אינטרנט כי אין לי מספיק שטח בדיסק או בתוכנה יש למשהו ידע איך עושים זאת ? http://wiki.vuze.com/w/Java_VM_memory_usage
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גר בבית פרטי בעל שלושה מפלסים. אני רוצה לפרוס רשת אינטרנט בכל שלושת המפלסים. לצערי ההשחלות של החוטים נעשו בצורה לא טובה ולכן אני נאלץ לאלתר איזשהו פתרון. המהירות אינטרנט היא 30 מגה+(כמה שיתאפשר מבזק באזור), כאשר רק באחד החדרים יש חשיבות גדולה לאינטרנט מהיר מאוד ויציב מאוד(כמובן שגם בשאר החדרים יש צורך באינטרנט סביר++). מכיוון שזהו בית פרטי אז בין המודם/נתב לבין המחשבים מפרידים קירות. מדובר סה"כ בחמישה או שישה מחשבים בכל הבית. הפתרון שעליו חשבתי הוא לשים מודם/נתב אלחוטי בקומה האמצעית לשרשר אליו נתב אלחוטי מהקומה העליונה(שרשור בחיבור קוי כמובן - זה אפשרי), ובמידת הצורך להוסיף שרשור חוטי או מגבר בקומה התחתונה. החדר בעל החשיבות הוא בקומה העליונה ולכן חשבתי לחבר את הנתב ה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני שואל פה כדי לקבל חוו"ד מניסיון אישי של אנשים. יש לי כרגע 012 עם תשתית כבלים. מ012 אני מרוצה, אין לי איטיות באינטרנט, הפינגים במשחקים טובים. אני מקבל את מלוא הקצב שמגיע לי בהורדה והעלאה. מHOT אני לא מרוצה. אני לקוח שלהם באינטרנט כ 8 שנים בערך. על המודם הראשון שלי באינטרנט כבלים היה כתוב מת"ב... לא רוצה לפרט כדי שלא יטבעו לי את התחת שאני מוציא להם שם רע או משו, אבל אני לא מרוצה, אף פעם לא הייתי כל כך לא מרוצה ממשהו שאני משלם עליו. זו החוויה האישית שלי. 1) אני רוצה לדעת אם בבזק יש ניתוקים סתם ככה באמצע היום 2) איך השילוב של תשתית טלפון עם 012. 3) אם אתם ממליצים על בזק בתור תשתית ו 012, איזה מודם לבקש מהם. ועם איזה ראוטר הוא עובד טוב. אשמח לפירוט ככל שניתן. תודה ר…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים .. השבוע התחברתי לבזק/נטוויז'ן למהירות 15 מגה ואני דיי מרוצה (ומסופק מהמהירות) - עם ראוטר D-LINK 2650U/ כל זה עולה לי כ 90 שח !! היום התקשרו מהוט, הציעו אינטרנט (ספק ותשתית) 100 מגה וראוטר אלחוטי + כבלים 16 ערוצים וטלפון (טירפל "רזה" ). כל זה ב210 שח לחודש. אני שואל רק על האינטרנט !! שווה לי לעבור ?!? אני ממש מפחד להתאכזב מהמהירות בהוט ... האם זה מוצדק ?? (ניתוקים בעיות גלישה וכו' ). אשמח לשמוע את דעתכם ..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן לרכוש שירות בדומה לDYN DNS, שינתב לכתובת IP קבועה ? ולא לכתובת "רגילה" ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה לעשות זה יכול להרתיח אותי!!! :pissed: :pissed: :pissed:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת של שני מחשבים על ידי נתב, האפ אפשר לכבות מחשב באמצעות הרשת ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק אבל אני לא יודע איך ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש איזושהיא דרך לחבר 2 מודמים של כבלים שישתמשו באותו אייפי ובכך להכפיל את רוחב הפס?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי ADSL שבוע שעבר ושמח ומאושר ניגשתי להוריד קבצים במהירות מדהימה..אבל תראו איזו הפתעה אני לא יכול להוריד 2 קבצים במקביל( WTF!!!) אמרתי לעצמי אולי זה בעיה בסרבר ספציפי ניסיתי עוד אתר ועוד אתר כל סוף השבוע והבעיה אכן קימת פנים ביום ראשון על הבוקר ל בזק בין לאומי ספק האינטרנט שלי ענה לי אחד אדוארד ניסינו להוריד 2 קבצים אכן הבעייה חזרה נכנסנו לאתר של בזק "איזה אתר ישר כזה שאין בו הפרעות" והבעיה לא חזר הפתרון שלהם היה להשתמש ב FLASHGET כדי להוריד את הקבצים כי הבעיה היא בגודל הPACKתים שנשלחים מהמחשב ואין מע לעשות אולי לנסות לבדוק את הקוו בבזק. בבזר בדקו את הקו ואמור "שיש לך יופי של קו ושיהיו הרבה אנשים שיקנאו בך"( כן בטח כול העולם מקנא בי) ואין כל בעיה מה שנשאר מכל הסיפור הז…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 ראוטרים / מודים של netgear אבל מסתבר שבשביל ריפיטר אלחוטי צריך לבטל את האבטחה האלחוטית, דבר שלא מקובל. האם יש מכשיר במחיר סביר שנותן טווח מוגדל יותר ממכשירי בלאי של בזק של NETGEAR ? אני צריך עוד כמה מטרים של טווח (ולא יכול להעביר כבל).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה בהמשך לדיונינו הקודם, עזרתם לי להגדיר אייפי קבוע (פה): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437261.msg3750447#msg3750447 עכשיו מה שקורה זה שאני לא מצליח לפתוח פורטים, מה הכוונה לא מצליח? זה נראה כך: לאחר שעשיתי את זה: ואת זה: אני מקבל את זה: למה לעזאזל?!?!?!..... תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר siemens sl2-141 שקיבלתי מבזק. מאז שהחלפתי אליו יש לי בעיות בפתיחת פורטים. ניקח את slsk לדוגמא - הפורט האזנה בתוכנה מוגדר ל-45110. ניכנסתי בדפדפן להגדרות ראוטר (10.0.0.138), ושם תחת port forwarding הוספתי כלל כזה: External Packet Internal Host IP Address Protocol Port IP Address Port ALL TCP 45110 10.0.0.1 45110 אבל עדיין כשאני בודק מתוך סולסיק את הפורט, הוא מוצג כחסום יש למישהו רעיון מה אפשר לנסות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית שמחברת בין 3 מחשבים. השגתי ראוטר חדש של Linksys שאמור לשמש גם כראוטר וגם כ-AP. אם אני רוצה שהוא ישמש ב-AP של הרשת האלחוטית שלי, איך אני עושה את זה ? (הראוטר הוא WRT54GL v1.1 של Linksys)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-