רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 ראוטרים / מודים של netgear אבל מסתבר שבשביל ריפיטר אלחוטי צריך לבטל את האבטחה האלחוטית, דבר שלא מקובל. האם יש מכשיר במחיר סביר שנותן טווח מוגדל יותר ממכשירי בלאי של בזק של NETGEAR ? אני צריך עוד כמה מטרים של טווח (ולא יכול להעביר כבל).
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעצם אמרתי הכל כבר בשורת הנושא... הנתב ישמש אותי לחיבור רשת קווית בין 3 מחשבים בבית, וכן כנקודת גישה אלחוטית מדי פעם. כניסת ה-USB דרושה ע"מ לחבר הארד דיסק חיצוני. אני יודע שה-D-LINK DIR-655 מתאים לדרישות, אבל הוא עולה כמעט 700 ש"ח (לפי זאפ). יש דגם אחר? תודה מראש, רני
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו אני צריך לקנות עוד שלוש פיטרים דפקו אותי נטווזן ונתנו לי רק פילטר אחד אבל אני עדיין מרוצה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קניתי דיסק קשיח חיצוני של Western Digital:My Passport Essential 320GB 2.5 Inch External Portable HDD USB 2. עכשיו אני רוצה לחבר את הדיסק קשיח לראוטר תקן N של בזק- DLINK DSL-2760U. אני רוצה שיהיה לי את הכונן גם במחשב הנייח וגם במחשב הנייד. עכשיו עשיתי המחשב שלי-> מיפוי כונן רשת-> והוספתי את הכונן. אני רואה את הכונן ב 2 המחשבים והכל בסדר אבל מה הבעיה אני לא מצליח להעביר יותר מדי קבצים. אני יכול להעביר 2 קבצים אבל לא יכול להעביר 15 קבצים של 900 מ"ב. הטכנאי של בזק אומר לי שהבעיה בראוטר שהוא לא מאפשר להעביר יותר מג'יגה אבל זה פחות מג'יגה,ניסיתי גם 700MB. הוא גם טוען שיכול הבעיה בדיסק הקשיח. עכשיו כשאני מחבר את הדיסק קשיח בנפרד למחשב בחיבור USB(בלי ראוטר),הכל בסדר וזה מעב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות דואר אלקטרוני ולשלם אני לא רוצה גמיל והוטמיל ולא וואלה וכל זה כל אחד יש לו תחסרונות שלו ואני מעונין לקנות דואר שהיה שלי משתמש כמה זה יעלה לי ובאיזה אתר אפשר לקנות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מזה זמן רב אני חושק בהקמת רשת ביתית במהירות גבוהה, הסוויטש שברשותי הוא ES-5500P מתוצרת אדימקס התומך במהירות הזאת. עד היום נעשה שימוש בכבלי CAT5E, אך התוצאות לא היו משביעות רצון - כ16 MB\S בעת שידרוג לכבל CAT6, הגעתי ל60 MB\S נכון לעכשיו- אני רוצה לנצל את המקסימום , ולכן הצלחתי לשים יד על כבלי CAT7 עם קונקטורים של RJ45 , שהיו חסרים לי - ולא היו פשוטים להשגה כלל. אומנם העברתי בעבר בתוך קירות החדר שלי את הכבלים האלו - אך לא הצלחתי להשיג כבלים מהקיר למחשב, אני עתיד לסיים את ההרכבה של הרשת שתכלול כ4 מחשבים בימים הקרובים (צריך לחווט את הכבלים שבקירות לתוך השקעים) הכרטיסים במחשבים הם כרטיסי OB של REALTEK , האם יש סיכוי שהם יגבילו אותי? האם כדאי להשקיע בכרטיסים נפרדים? אשמח לשמוע…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני מחשבים. האחד מחובר לראוטר 2Wire HomePortal 1000S, והמחשב השני מחובר למתאם HPNA ומשם לשקע הטלפון. לפני כמה חודשים (נגיד שנה) האינטרנט לא פעל לכמה שעות. אמא שלי התקשרה לבזק, ועד כמה שאני זוכר הם באו לבדוק את הקו ולאחר מכן אמרו שיש בעיות בקו בצד שלנו ברחוב (WTF) והורידו לנו את מהירות האינטרנט מ2.5Mb ל1.5Mb, במחיר מופחת. שוב, זה עד כמה שאני זוכר, גם לא ממש התעסקתי בעניין הזה. מאז האינטרנט עבד ב1.5Mb ללא בעיות. עכשיו שוב היה מקרה בו שעות רבות לא היה לנו אינטרנט. דיברתי עם תמיכה של בזק, ניתוק וחיבור מחדש של הראוטר לא עזר (הנורית שלו עדיין הבהבה), ומה שכן עבד זה שהורידו לנו את המהירות ל250Kb (כמעט חזרנו לימי ה56K), והופ! הנורית נדלקת. הנציג בתמיכה אמר שלמחרת…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה נטחן כבר בעבר אבל הצלחתי להתבלבל.. קניתי לא מזמן את הראוטר הנ"ל ועכשיו אני רוצה להתקין לו את הקושחה של Tomato . [יש לי אינטרנט בכבלים ללא חיבור חייגן] קראתי המון על התקנת קושחה אבל עדיין הדברים נשארו לי לא ברורים לצערי ואני חייב להיות בטוח במה שאני עושה כדי לא להרוס כאן משהו. את הקושחה הורדתי מכאן: http://www.polarcloud.com/tomato את הקובץ: Firmware Tomato_1_27.7z (3MB) בתוך קובץ זה ישנם הקבצים: readme.htm sha1 tomato.trx whr_install.bat WRT54G_WRT54GL.bin ועוד קבצי BIN המתאימים לראוטרים אחרים... ! עכשיו, אני יודע שצריך לעשות Administration->Firmware Update דרך הממשק הוובי של לינקסיס לקובץ ה BIN . כמה שאלות: 1. ראיתי בכמה פורומים ש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול להמליץ לי על Switch בסביבות ה-120 ש"ח לחיבור 4 מחשבים ברשת (לא אלחוטית). חיבור ADSL עם מודם של בזק ECI B-FOCuS 312+ . יש אפשרות להחליף בבזק את המודם ל- ECI B-FOCuS 342+ (יש לו 4 חיבורים של Eth ) ואז אני לא אצטרך לקנות Switch ??? תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי הראוטר שבכותרת, וברצוני לחבר אליו מדפסת רגילה בעלת חיבור USB, כרגע המדפסת מחוברת לנייח ורק כאשר הוא דלוק אני יכול לשלוח מהנייד הדפסות - בקיצור עשיתי לה שיתוף. אבל אני רוצה לשלוח אליה הדפסות בלי שום קשר לנייח - איך אני מחבר אותה לראוטר? (אם זה אפשרי בכלל) תודה רן
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום רב, אני צריך כבל ארוך יותר מזה שיש לי כעת שמתחבר לפילטר, בקו הטלפון, לשקע ה ADSL. הייתי בטוח שזה כבל מיוחד. כלומר לא כבל רגיל שאפשר לחבר לטלפון, אלא כבל שעומד בעומסים של ADSL., אך כאשר ביקשתי כזה כבל בחנות אלקטרוניקה המוכר אמר לי שזה אותו כבל ושאין לי ממה לחשוש. האם כבל שמתחבר לטלפון וכבל שמתחבר לשקע ה ADSL הוא אכן אותו כבל ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שידרגתי לחבילה של 750 בבזק בינלאומי יש לי חייגן שהמהירות שליחה וקבלה מופיעה כ 128/928 מה זה?? מבקש רעיונות איך לעשות טוויקים באקס פי עיברית למיטוב האינטרנט המהיר ולדעת שהוא עובד הכי מהר שאפשר מבחינת דברים שבשליטה שלי ושאניי כול לשנות לצורך זה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם; אני מחפש חייגן של חברת האינטרנט 012, חיפשתי בגוגל את החייגן אך לא החיפוש לא הניב תוצאות, אשמח אם תפרסמו קישור לחייגן. -רון
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המתג הנ"ל. אין לו חיבור קונסולה ואני לא יודע איך אפשר להתבר אליו על מנת לשים לו כתובת ניהול. הרשת היא רשת עם DHCP והמתג עובד כמו סוויטש פשוט. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ביתי ומחשב נייד IBM T42. עשיתי רשת עם כבל מוצלב לשיתוף קבצים ואינטרנט ועבד, עד שהתקנתי Acces Control של IBM לזכירת מאפייני רשתות אלחוטיות, ובנוסף התקנתי עדכונים של Microsoft ל Windows XP. מאז, כל איתחול מחשב נמחקות הגדרות הIP הסטטי, הDNS והכל, בכרטיס הרשת הקווי שבמחשב הנייד וצריך כל פעם להכניסם מחדש. למה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה D- LINK2650U שעושה לי בעיות ומתנתק וגם אין לו קליטה אלחוטית טובה. בזק מוכנים להחליף לי אותו. איזה ראוטר מומלץ עד 15 מגה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמ הופיע לי בעיה עם ה DLINK כשאני נגיד מדליק BLUE RAY שנמצא אצלי במחשב דרך הרשת במחשב אחר אז הדונגל פשוט מתנתק יש את הצליל הזה של הוצאת רכיב USB ותחבר בחזרה גם כשאני מוריד דרך אותו WIFI על מהירויות של 800+ בתשתית של 12 MB וכשאני מחובר ל2.5MB זה אף פעם לא קורה מוכר למישהו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל העולם ואחותו גולש כנראה על המודם ואין לי ססמא, איך אני עושה ססמא לזה? המודם הוא של בזק - DLINK DSL 2650U תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול אך בשביל פרויקט לידידה אצטרך אתר אינטרנט עכשיו אין לי מושג בנושא (מחיר, אופן ביצוע, הקמה, וכו'). היכן אוכל למצוא מדריך טוב בנושא ואם לא אז לפחות הסבר כללי הנה מספר פרטים חשובים בקשר לאתר שאני צריך: האתר כעיקרון אמור להכיל מצגת פוור פוינט שיש לי שגודל המצגת הוא כמה עשרות מגה בייטים (אוכל לקבץ את נמצגת) כסף- לא סוגיה אמיתית מדובר במיליונרים כתובת ואמינות- אצטרך כתובת קבועה עם שם נורמלי ופשוט למדי לא משהו של שורה של 50 תווים בנוסף חשוב לי שהאתר יהיה יציב בלי בעיות. בתודה מראש urich
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, עד לפני יומיים שלחתי EMAIL ע"י OUTLOOK EXPRESS מהחשבון GMAIL שלי. הACCOUNT היה מקונפג לשלוח דרך פורט 465. בימים האחרונים כל שליחה מתחילה ואז נתקעת עם ERROR TIMEOUT החלפתי בהגדרות של OE לפורט 25, וכעת זה עובד טוב. 1. האם יתכן ש 012 התחילו לחסום את פורט 465? (לא השתנה אצלי שום דבר במחשב או נתב) 2. האם יש בעייה לעבוד עם פורט 25 במקום 465 שהוא המומלץ באתר של GMAIL תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה לעשות זה יכול להרתיח אותי!!! :pissed: :pissed: :pissed:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא כזאת: יש לי בבית רשת אלחוטית עם ראוטר speedtouch 570, מחשב אחד מחובר קווית ולפטופ אלחוטית. עד אתמול הלפטופ היה מחובר בסדר גמור והיה לא רשת. אתמול בערב הלכתי עם הלפטופ לחבר והתחברתי אצלו ברשת האלחוטית (edimax משהו) כשחזרתי הביתה הלפטופ לא מוכן למצוא את הרשת האלחוטית שלי בבית... מה עושים? יש איזה דרך (תוכנה או משהו) לבדוק את הכרטיס רשת האלחוטי?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-