עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000506937&fid=585 פריסה ראשונית ב-8 ערים.

• 274 תגובות
    • 33.6k צפיות
  2. Started by DCAG,

שלום אני לומד באונ' בבאר שבע, שנה ראשונה שלי במעונות. במעונות אני מחובר לאינטרנט, ואינטרנט במהירות גבוהה אך מסיבות בטחוניות (כנראה) אי אפשר לעשות כמעט כלום חוץ מלגלוש, להתחבר למסנג'ר ולסקייפ, ולהוריד תכנים. באתר האונ' צוות המחשוב הודיע שלא תהיה אפשרות להפעיל תוכנות של שיתוף קבצים כגון kazaa, emule, torrents... החסימה הזאת גם מונעת ממני להשתמש בventrillo ולהתחבר לשרתים מסויימים. בפורום של האונ' מצאו כל מיני שיטות לשיתוף קבצים.. זה ניחא.. יש לי חברים שאיתם אני מדבר איתם בעיקר דרך הונטרילו ואין לי אפשרות להתחבר - וזה מה שחשוב לי. האם מישהו יודע מה אפשר לעשות בנידון? תודה מראש.

3. Started by zobb,

לאחרונה העברתי את חדר המחשב לתוך הממ"ד אך הבעיה היחידה היא שהאינטרנט ה אלחוטי ירד בעוצמתו ברמה ממש ניכרת. האם יש איזה נתב\ראוטר או כל מכשיר אחר שאכן יכול לעזור לי לשפר את הקליטה מן החדר הזה ? שמעתי עם כרטיס MIMO ושמעי על ACCEES POINT אך שניהם אינם רלוונטים כי הם אינם חזקים דיים תודה רבה אשמח לכל יעוץ

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ob,

שלום לכולם , לאחרונה אמא שלי קנתה ראוטר בלי להתייעץ איתי (פשוט מה שהמוכר נתן לה.. ) ... בכל מקרה זה מה שיש כרגע . הראוטר מתפקד רגיל לכמה שעות ואז מתנתק ורק אחרי אתחול הוא מתחבר שוב ושוב מתנתק . עוד בעיה שהמחשבים האחרים בבית מתחברים אל הראוטר אבל לא מצליחים לגלוש (זמן תגובה).... למישהו יש רעיון ? להחליף את הראוטר הזה ?

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by koboc9,

אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל אני מקווה שכן. אני רוצה לנעול מספר אתרים ברשת, כייצד אני יכול לעשות זאת? אחי יושב ורואה סרטים מהבוקר עד הלילה במחשב באתרים כמו מגה וידאו וכדומה. האם ניתן להגביל את משך הצפיה או לבטל אותה לחלוטין? תודה.

6. Started by sha1823,

מחובר לי נתב למודם שממנו אני מתחבר אלחוי למחשב נייד ובאופן חוטי למחשב הראשי עכשיו שמתי סיסמא לכניסה לאפשרות לגלוש באינטרנט עכשיו איך אני יכול לדעת שזה באמת מאובטח?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  7. שלום, יש לי ראוטר של TP-LINK TLWR541g ואני רוצה שרק המחשב שלי והאייפון שלי יגלשו דרכו ואפילו רצוי שכל שאר המכשירים שבסביבה לא ידעו אפילו שיש אינטרנט אלחוטי. ניסיתי לעשות חסימת כתובות MAC אבל משום מה זה לא מצליח ועדיין כולם יכולים להתחבר. יש למשהו ניסיון עם הראוטר הזה כי הוא חדש לי. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  8. Started by danny081,

שלום לכולם יש לי שאלה קטנה קטנה יש לי פס3. מה אני צריך לעשות בשביל להוריד סרטים מהחנות האמריקאית היא מזהה שאני מישראל. ואם אפשר גם איך לעשות את זה תודה לכם

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by aviv88,

אתמול קיבלתי את המודם/נתב הנ"ל. 1) בפוסט קודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=435739.msg3739415#msg3739415 ביקשתי לדעת אם אפשר להחליף מידי פעם IP חיצוני, כי כבר אין חייגן של Windows . נאמר לי שיש איפושהו בממשקים האלה כפתור connect / disconnect , אבל אני לא מוצא אותו. ( תומך בזק אמר לי שאין, הדרך היחידה זה לכבות ולהדליק את הנתב. הוא צודק..? ) 2) משהו מוזר קורה בפתיחת פורטים ... כל דבר יוצא כפול... ואם אני מסמן ב V מימין ריבוע כלשהו ומוחק - נמחקות 2 שורות במכה. ככה זה אמור להיות במודם/נתב הזה ? ( אציין שהתוכנות עובדות ). ..

• 42 תגובות
    • 16.1k צפיות
  10. Started by crik,

שלום, מחפש ראוטר אלחוטי טוב וכרטיס רשת. הראוטר יהיה בסלון והמחשב כרגע בממ"ד ובנוסף יש עוד חדרים לאחר הממ"ד(עד כמה שאני יודע הממ"ד מפריע לקליטה). התקציב הוא 350 ש"ח תודה, משה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by shlomo1441,

שלום חברים. יש לי ראוטר BR-6204Wg. מחשב אחד מחובר בכבל רשת ועובד מצוין רוחב פס קבוע על 1.5מגה ומחשב נוסף ,נייד עם כרטיס רשת 54מגה תקן G בערוץ 6 בדיקת מהירות הורדה קבועה על 180KB אם אני עושה לו בדיקת רוחב פס הוא נותן לי בערך 0.5 מגה +- (גם שאני מכבה את המחשב הנייח). לפעמים הוא מראה לי רוחב פס מלא 1.5 בדקתי בכמה אתרים כולם מראים לי רוחב פס נמוך. הגלישה איטית במחשב הנייד. הSKYPE מגמגם לי כל הזמן. קודם היה לי ראוטר 108מגה של TPLINK עם אותה בעיה. למישהו יש רעיון למה הרוחב פס נמוך במחשב הנייד?????

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, קראתי בסטיקי את המדריך להקמת רשת אך הוא לא מדבר על Vista (למרות שהכל דיי דומה) השאלה היא אילו הגדרות אני צריך לאפשר (ב Vista) על מנת לשלוח קובץ להדפסה ממחשב נייד שמחובר ב WiFi למדפסת הביתית. המחשב הנייד הוא לא המחשב הראשי ("השרת" כפי שמצויין במדריך). אשמח להכוונה ולהסבר בנושא, תודה. עריכה: אוקיי, קראתי גם את זה: http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm על מחשב ה"שרת" קיימת מערכת הפעלה W7 ועל הנייד מותקנת ויסטה, השאלה היא אם ההגדרות בויסטה יאפשרו להשתמש במנגנון ה HomeGroup בדיוק כמו ב 7 או שמא זה יהיה דומה יותר ל XP מבחינת ההגדרה ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by yonni,

שלום לכם. אני מחובר לאינטרנט דרך הוט במהירות 2.5MB וכשאני מחובר ישירות למודם, המהירות עומדת על 310 ק"ב לערך ונשארת שם באופן יציב. לעומת זאת בחיבור דרך הראוטר (EDIMAX BR-6204WG), המהירות צונחת ומקפצת בין 210 ל-240 ק"ב. מה עושים?

• 15 תגובות
    • 5.6k צפיות
  14. Started by rancohen,

שלום! יש ברשותי ראוטר חדש של D-Link מדגם DSL-2760U שפועל בתקן N. כמו כן, יש לי דונגל USB של TP-Link שפועל גם כן בתקן N אני מצליח להתחבר אלחוטית והכל טוב ויפה, אך משום מה אין לי יציבות....כלומר, מדי פעם ,מסיבות לא מובנות, המחשב שמחובר אלחוטית באמצעות הדונגל USB מתנתק מהאינטרנט, או עובד מאוד מאוד לאט... לאחר הוצאתו והכנסתו מחדש, שוב יש קליטה כמעט מלאה והאינטרנט שוב עובד... האם יש לכך איזשהו הסבר או אפשרות לטיפול, מלבד בעיות חומרה? תודה רבה....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by PriorTak,

שלום אני עומד להשתחרר בקרוב מהצבא, ומעוניין ללמוד ניהול רשתות. 1. האם מומלץ ללמוד MCSA או לעבור מיד לMCITP? כמו כן מה לגבי CCNA? 2. איזה מקום טוב יש ללמוד באזור ת"א - מרכז? ההתלבטות הספציפית שלי היא בין מכללת סלע לבין ג'ון ברייס, אולם כמובן אשמח לשמוע המלצות על מקומות נוספים. 3. האם יש דרישה למוסמכים בתחום? לאחרונה אני מזהה "בום" בהצעות הלימודים בתחום והדבר מדאיג משום שהוא עלול להוביל להצפת השוק בעובדים בתחום. יש לחשש שלי הצדקה? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by אור כהן,

שלום לכולם יש ברשותי מחשב בגג אשר מחובר לראוטר במרחה של 40-50 מטר בעזרת כבל אינטרנט. האינטרנט במחשב הגג איטי מאוד כאשר המודם מחובר בכניסת הבית, אך רץ מהר כאשר הוא בגג. הכבל מושחל דרך הקיר, ויהיה סיפור להוציא אותו. לכן, ארצה לדעת האם ניתן להשיג מגבר לכבל האינטרנט על מנת שיפעל במהירות המירבית? כמה הוא עולה? מאיפה? דגמים? בברכה, אור כהן :-X נ.ב: הבעייה לא במחשב, נוסה על מחשבים שונים.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by cocooi,

אניצריך המלצה לכטיס רשת היה לי TP-Link TL-WN821N והוא הלך לעזעזל תוך פחות משנה תנו לי המלצה על משהו נורמלי

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by nisimm,

אני צריך המלצה לנתב חוטי למספר קטן של מחשבים גיימרים בתקציב 300 שלא יהיו בעיות עם הנתב במשחקי רשת באנרטנט

19. למי שלא ראה את הפרסומות, מדובר בעצם באיזושהו מסלול גלישה של בזק בינ"ל ברשת NGN החדשה במהירות 15MB, כשהם מיעדים לחברי המסלול "רוחב פס פרטי/נפרד". מישהו כבר נרשם לזה? מה אתם חושבים?

• 33 תגובות
    • 5.4k צפיות
  20. Started by vasyhov,

הם ישנו הבדל משמעותי (או לפחות כלשהו) בין שני נתבים של EDIMAX 6504N לבין 6524N??? ניסיתי לקרוא בתכונות והגדרת ולא מצאתי שום דבר. עובדה ששניהם קיימים בשוק. יכול להיות שהבדל הוא רק במיקום האנטנות? הוספת מרווח בין כניסת WAN לאנטנה C? או שישנם הבדלים אחרים ???

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  21. שלום, קודם כל תיאור הסיטואציה: אני גר במעונות ריפקין (עזה) בטכניון ויש לי חיבור לאינטרנט דרך הרשת הטכניונית כאשר אני מחובר לשקע lan בקיר. בכדי שהשקע יפעל אני ניגש לאתר רשת הטכניון ומגדיר גישה למחשב אחד בלעדית ע"פ כתובת ה-mac. בעיה ברורה נוצרת כאשר יש לי 2 מחשבים שלשניהם אני רוצה גישה לאינטרנט וזה לא אפשרי להחליף כל פעם כתובת mac באתר ההגדרות של הטכניון. לכן, 1) אם אני מביא ראוטרמודם אלחוטי DLink DSL-2640T מהבית איך אני יכול לחבר אותו לשקע ולהגדיר אותו כך שהוא יקבל חיבור לרשת ע"י הגדרת החיבור לכתובת ה-mac של הראוטר וכך שהוא ישדר לשני הניידים שברשותי בלבד (כך שאחרים במעונות לא יוכלו להתחבר אליי, כפי שאני חוטא בעצמי לפעמים). 2)האם אפשר לגרום לנייד אחד לשתף גישה לאינטרנט עם ה…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Imtheman,

יש קשר בין השניים ? לפי מה שזכור לי ככל שהתדר נמוך יותר הטווח של האות גדל ואם באיזור שלי יש הרבה ראוטרים שמשדרים על אותו ערוץ יש השפעה על איכות ומרחק האות?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  23. יש לי ראוטר של אדימקס BR-6204-WG עכשיו מאז שחיברתי יש לי בעיות קו אלחוטי המרחק בין הראוטר לאנטה אולי 2 וחצי מטר עם קיר גבס.. ומידי פעם זה עושה בעיות התנתקות משהו שיכול לעזור בזה כי זה ממש מעצבן ? בקשר לשיתוף אני כבר יותר מחודשיים מנסה לעשות שיתוף בין המחשבים ולא מצליח קראתי כל מדריך אפשרי ועדיין לא מצליח.. אשמח לעזרה.. במחשב אחד יש ויסטה ובשני XP אם זה משנה..

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  24. Started by aviv88,

לא מבין גדול בנושא, אשמח לעזרה. אני מחובר עם מחשב שולחני ל ADSL עם מודם + ECI 312 , בעל חיבור רשת אחד בלבד. עכשיו אני צריך נתב כי יש צורך בחיבור התקן נוסף לרשת . הכל קווי, לא מעוניין באלחוטי. אני עדיין רוצה ב Windows להתחבר עם החייגן, כך שאוכל להחליף IP מידי פעם. אז מה אני צריך לעשות ? לחבר את הנתב למודם, וכך לשמור על החייגן ב Windows , אבל זה עוד באלאגן על השולחן, עוד מכשיר וכבלים, תופס עוד חיבור לחשמל... - או מצד שני לוותר על המודם + ECI 312 , ולהשתמש רק בנתב. הבנתי מהתומך בבזק שבאפשרות האחרונה מכניסים שם משתמש וסיסמה בנתב וכל הזמן אתה מחובר, כך שהחלפת IP לא תהיה בשליטתי. השאלה אם התומך צודק, או שבאמת אפשר לשמור איכשהו על החיין ב Windows ... או שלא הבנתי משהו…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by sPoiled,

המודם שלי הוא מדגם ROTAL RTA1320A. יש לי אינטרנט של בזק כבר שנה שלישית עד עכשיו הכל היה טוב בלי בעיות. המודם שלי התחיל להידלק חצי שעה בערך : כשאני מדליק אותו DSL ETHERNET ירוקים (לא מהבהבים). PPP בצבע ירוק מהבהב כאילו אני מוריד משהו (מהר). POWER מהבהב גם מהר אבל בצבע אדום. ככה זה חצי שעה עד שהוא מגיע למצב שהוא נדלק נורמאלי. לפעמים כשאני משחק ברשת או סתם גולש באינטרנט הוא מתכבה אבל הפעם נדלק רגיל 5 דקות. הבעיה התחילה ככה סתם בלי שום דבר שעשיתי, מה עושים?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.