עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Electric Boom,

פשוטו כמשמעו! לוקח ממש ממש ממש המון זמן להכנס לאתרים,לגלוש וכו'... תכנות מסרים עולות אבל בזמן ארוך בהרבה מן הרגיל. הסיבה היחידה בעולם שאני יכול לחשוב עליה(גם לא מי יודע מה מסתדר)היא שהתקנתי אתמול ת'וויז'ואל סטודיו שהתקין לי משום מה JAVA 4.0...(תמיד הוא עושה את זה על הפרו). לפרטי חיבור: אינטרנט כבלים,דרך זהב מודם terayon 715 tj שעבר מוד(לא מוד מתח.....)המחשב שלי מחובר על כרטיס רשת של אחי על usb (אותו מודם...),הפרטים על המחשב בחתימה לא מעודכנים בכלל!!!(צריך לסדר משהו בפרונט פייג'...). תמיד הכל עבד כמו קסם,אולי זה בספקית?...(עוד לא שאלתי את אחי איך עובד לו.....) צריך עזרה ממש דחוף זה בלתי נסבל ואני לא מוכן לפרמט שוב!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by KoM,

שלום, אני מעוניין ליצור בתוך רשת קיימת מחשב שישמש חיבור מהיר לשרת. כלומר כל המחשבים ברשת מחוברים כיום ברשת ב-1GBIT, ואני מעוניין לבחור מחשב אחד שיהיה מסוגל להתחבר לשרת במהירות גבוהה משמעותית (בסגנון 10GBIT), אשמח לדעת מה אני צריך לעשות כדי להתקין כזה דבר, מה לקנות וכ"ו...

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by elr3,

שלום, יש לי ראוטר Asus 604g של בזק. קניתי ראוטר חדש TP-LINK TL-WR1043ND והבנתי שאני צריך מודם בשבילו. מפוסטים קודמים בפורום הבנתי שניתן להפוך את האסוס למודם בלבד. כיוון שאין לי נסיון בזה, הייתי שמח אם מישהו היה יכול לכתוב בצורה מפורטת (for dummy) איך עושים את זה. גם לינק להסבר כזה יהיה טוב. מודה לכם מאד.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  4. יש לי בעיות עם הכרטיס רשת כאשר אני מעתיק קבצים למחשבים אחרים. המהירות פתאום יורדת מתחת למגה (במקום 10-11 מגה) אני חושש שמדובר בכרטיס רשת דפוק. איך אני יכול לבדוק את התקינות שלו?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  5. מאחר ואני מעוניין לעזוב את 012 והעניין בתהליך בדיקה, המליצו לי על חברת QOSהאם יש אינפורמציה עליה תודה על כל מידע

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  6. כבר כמה שנים שאני מחובר לקווי זהב, כאשר החבילה האחרונה שלי היתה 15 ש"ח ל3 חודשים ראשונים ולאחר מכן 69 ש"ח, 2.5MB בADSL. ההתחייבות שלי נגמרה שלשום. ביום שני התקשרתי אליהם והבטיחו שיחזרו אלי תוך שעה, לאחר שעתיים התקשרתי שוב והבטיחו שיחזרו אלי עד שעה 10. כמובן שלא חזרו אלי. למחרת התקשרתי אליהם והם טענו שמכיוון שאני לקוח רשת אני אמור לדבר עם שירות לקוחות רשתות והם לא עובדים היום(למה לא אמרתם לי את זה אתמול?! למה לא חזרו אלי אתמול?!). אתמול התקשרתי שוב, הפעם הבטיחו שיחזרו אלי משירות לקוחות רשתות תוך 24 שעות. באמת היום התקשרו אלי לפני כשעתיים והציעו לי 59 ש"ח ללא התחייבות או 55 ש"ח עם התחייבות לשנה. אמרתי למוקדן שיש לי הצעת מחיר מבב"ל ל54 ש"ח(הצעה שקיבלתי לפני שבועיים) ללא הת…

• 58 תגובות
    • 7.3k צפיות
  7. Started by udibarzi,

אהלן, עשיתי קצת חיפוש בפורום כדי להבין איך אפשר "לחבר בין 2 מחשבים", תכלס מה שאני רוצה זה להעביר קבצים ממחשב אחד למחשב שני, מחשב אחד מחובר לאינטרנט אלחוטי דרך הראוטר והשני ע"י כבל, מה אני אמור לעשות? מה שכן מצאתי היה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=29725.10 אבל אני לא הבנתי לאן צריך לגשת בשביל לשנות את ההגדרות.

• 0 תגובות
    • 5.1k צפיות
  8. Started by rhmkr,

היי אנחנו רוצים לחדש את האתר אינטרנט של החברה ואנחנו מחפשים מישהו שיעצב לנו משהו מעניין שיאפשר גם לשנות את האתר בעצמנו וגם חשבנו לעשות חנות קטנה למוצרים יש לנו מעצבת גרפית וגרפיקה למוצרים ואנחנו מחפשים מישהו שישלים את כל זה ויעצב לנו משהו מעניין עיצוב עם פונטים יפים והרבה גרפיקה למשל אם אפשר ליצור קשר דרך כאן ולהמליץ על מעצב אתר שיכול ליצור משהו מעניין יום יפה וביי ביי

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by Cheif,

כפי שחלק ממכם יודעים, אני משתתף השנה בתערכות CES 2010 והכנסים הנערכים סביבה (מידע מפורט כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=8). כתוצאה מכך, והחל ממחר בבוקר (2/1/2010), הנוכחות שלי במתן תשובות טכניות בפורום תהיה נמוכה מהרגיל. במקביל, ובמהלך ימי התערוכה, אנסה להביא לכם חדשות מענינות מהתערוכה והכנסים. אני אחזור לפעילות רגילה בפורום בסוף השבוע הבא.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יש לי כרטיס רשת במחשב נייד IBM pro/wireless lan 2100 3b mini pci אני רוצה להעביר את הערוץ מ 11 ל 1 ולחפש אופציה של fcf filter ושם לעשות all frames

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  11. Started by RobiNooB,

אם כן אשמח לאחד חינמי שעובד עם KEEP2SHARE.CC תודה !! (לRG ו UPLOAD יש לי)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by gf56,

נראה לי שבגלל האיחוד עם ברק (או שזה הגיע מנטוויז'ן?) הם חוסמים שיתוף קבצים, אבל כנראה לא חמור כמו שהיה בברק. מה שכן קורה, אם אולי אני מוריד טיפה הרבה , האימיול והביטורנט מפסיקים לגמרי לפעול בלי שום בייט אחד שיורד ובביטורנט גם הUPLOAD מפסיק לפעול. לפעמים באימיול הUPLOAD פועל לפעמים לא. האם עוד מישהו נתקל בזה? כי לדעתי זה ההגדרה הקלאסית לחסימה-כמו שהיה\יש בברק. אגב, אני לא מוריד הרבה. אז יכול להיות שהם חוסמים מתי שיש להם עומס.

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by ruff stuff,

יש לי את תוכנת שרזה גירסאת 2.1.1.0 והענין הוא שיש לי פורט אחד שעובד אני לא מצליח לפתוח פורט נוסף איך אני יכול להתגבר על הבעיה? בנוסף אם יש לי את האנטי וירוס הבנתי שיש אפשרות שהוא חוסם אותי יש לי נוד 32 גירסא 3 מה באפשרותי לעשות?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  14. אני יודע שלרוב כולם משתגעים מ014 והאיטיות שם אבל בשבוע האחרון משהו השתנה. אולי השרת של steam בארץ קיבל שידרוג של כמות התוכן . בעבר לא הורדתי מsteam במהירות של יותר מ600kBps אבל השבוע אחרי שעשיתי קצת קניות בגלל המבצעים וזה הוריד את המשחקים על 1.4MB/s . יש גם השפעה על הp2p בעבר זה התחיל לאט והיום זה פשוט רץ למקסימום ומסיים ממש מהר. בyoutube לא שמתי לב לבעיות הרגילות. את כל הדברים עשיתי בערב (9-10 בלילה). יש לי 014 גיימר 15mbps .יש עוד מישהו ששם לב להתנהגות בלתי רגילה שבמקום בעיות דברים עובדים יחסית חלק?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by itay_izra,

שלום אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד USB שיתמוך במהירות גבוה בתקן N ( יש לי TL-WR841HP ) בעתיד אני ישדרג ל200 מגה אז העדיפות היא שזה יתמוך גם בזה. אני מחפש משהו קטן (Nano) שיתמוך במהירות 1gb לפחות ראיתי 2 אופציות בebay 1)http://www.ebay.com/itm/New-EP-N1528-300Mbps-Wireless-WiFi-USB-Network-802-11n-g-b-LAN-Adapter-Card-/111328666383?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19ebb4a30f או 2)http://www.ebay.com/itm/300Mbps-Mini-Wireless-USB-Wifi-Adapter-LAN-Internet-Network-Adapter-802-11n-g-b/111406280163?_trksid=p2047675.c100010.m2109&_trkparms=aid%3D555012%26algo%3DPW.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20131231084308%26meid%3D8453639487866398495%26pid%3D100010%26prg%3D20131231084…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Ac-Boy,

YES -ADSL על HOT-כבלים? תודה רבה מראש. כמובן ששניהם 1.5MB כי יאס לא יכולה לספק יותר מזה.

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  17. האם זה נכון שעדיף כרטיס PCI מאשר USB כי יש לו אנטנה יותר גדולה וככה הקליטה והשידור יותר טובים? או שזה לא ממש משנה. ואיך הכ.רשת האלחוטי של אדימקס?(USB/PCI) אפשר חריגה קטנה בתקציב אם זה כרטיס ממש טוב ששווה את זה תודה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  18. יש מחשב א' הוא מחובר לאינטרנט דרך מודם ADSL PCI לצורך העניין יש מחשב ב' שמתחבר לאינטרנט דרך רשת בעזרת כרטיס רשת שמתחבר למחשב א .. עכשיו יש משחק מחשב, לצורך העניין זה Heroes 3 כשפותחים חדר TCP\IP אי אפשר להתחבר למחשב ב' לIP שלו . וגם מחשב ב' לא מצליח להתחבר במשחק ל IP אחר של מישהו באינטרנט.. מה יכולות להיות הסיבות לכך כאשר החומת אש שיש במחשב א לא פועלת ( ניתקו אותה ) ואם יש דרך כלשהי להפעיל את המשחק שיעבוד כמו שצריך אני אשמח לדעת אותה. תודה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by sahargt,

היי האם יש איזה תוכנה שאתה אפשר לבדוק פינג במשחקם ובנוסף פרימים

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  20. Started by liram21,

שלום לכולם, אני עשיתי עם IIS שרת מהכונן שלי, עשיתי כמו שצריך (ככל הנראה), הוספתי גם את השירות של DYN DNS כדי שאני לא ייצטרך לשנות IP כל פעם. כשאני נכנס דרך הדומיין שלי על אותו הIP, אז הוא מבקש ממני סיסמה אלה הפרטים שהוכנסו: ב-IIS : Binding: 77.127.XYZ.9:80 (זה הIP של המחשב שלי, כאשר XYZ= למספר כלשהו). בהוסט של DYN רשמתי את הIP של המחשב שלי גם. מה אפשר לעשות ? תמונה: Uploaded with ImageShack.us

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי חברים, יש לי כרטיס רשת אלחוטי USB שקניתי מבזק: IEEE 802.11G WLAN USB 2.0 Adapter עכשיו מערכת הפעלה VISTA לא מזהה אותו וגם הדריברים שאני מתקין לא מתאימים כי זאת מערכת של 64bit... בקיצור אין לי אינטרנטטטטטטטט.. :'( מה עושיםם?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by GTxZ,

תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם. כיום יש לי רשת ביתית. כלומר יש לי שלושה מחשבים משחוברים לנקודות תקשורות שמגיעים למקום בו נמצא ראוטר TP-LINK שמחובר למודם של בזק. וכן מחשב נוסף שמחובר בכרטיס רשת אלחוטי. אני מעוניין לקנות: 1. כונן רשת שיהיה מחובר לראוטר ע"מ שכולם יכולו להיות נגישים לקבצים משותפים ללא תלות אם מחשב מסויים יהיה מכובה. 2. מדפסת רשתית ע"מ לא לקנות לכל מחשב מדפסת אישית. השאלות שלי הם: 1. איזה כונן מומלץ לקנות (לפחות חצי טרה)? היכן ניתן למצוא כונן כזה? והאם יהיה צורך בהגדרות מסויימות? 2. האם יש מדפסת ביתית שיכולה להתחבר עם כרטיס רשת אלחוטי? היכן ניתן לבצע השוואת מחירים למדפסות מסוג זה? 3. האם נכון יותר אם כל המחשבים יגלשו עם חייגן (למעט המחשב עם הכרטיס האלחוטי), או שזה לא משנה? 4. ב…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום לכולם יש לי ראוטר של בזק dlink 2760u e1 אבל הייתי רוצה לדעת האם אפשר להפוך אותו לראוטר רגיל ללא מודם (מעונין לחבר אותו לתשתית לא של בזק) כלומר להפוך את אחד היציאות של lan ליציאת wan אם כן איך ניתן לעשות את זה? תודה מראש!!

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. הי ALL אחותי שוקלת רכישת נתב מהדגם הנ"ל, והיא קצת מודאגת מנושא הקרינה. הנתב ישמש כמעט אך ורק לחיבור קווי. האם קיימת כזו אפשרות? ואם התשובה שלילית, האם יש נתבים בהם זה קיים? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים