רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש נתב וריפטר בתחום מחירים של 300-400 ש``ח כדי להגביר את טווח WIFI לקומה השניה כשמקור האות הוא בקומה הראשונה והאם אני צריך לקנות גם אנטנה כל שהיא תודה
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי בבית 3 קומות והראוטר נמצא בקומה הראשונה בתוך הממ"ד. כשאני עם המחשב הנייד בבית הוא קולט ממש טוב בכל מקום חוץ מבחדר שלי שנמצא בקומה השלישית. הראוטר שיש לנו הוא הראוטר הכי חזק, כלומר בזמנו שקניתי אותו אמרו ל ישזה האנטנות הכ גבוהות ושאין יותר מזה. השאלה שלי היא אם יש משהו שאפשר להוסיף לראוטר הזה שיעזור? כי אמרו לי שיש איזה משהו שאפשר לחבר אליו וזה מחזק את הקליטה שלו גם כשאני רחוקה ממש (בקומה השלישית). תודה
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שהוא עשה משהו שלא פותח לו רק פורטים מסויימים אלא את כל הפורטים הקיימים, DSL משהו.. חיפשתי ומצאתי משהו כללי... מישהו יכול להגיד לי איך לעשות את זה בראוטר הזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאור מספר שאלות בנושא, המגבלה על 10 חיבורים (HALF CONNECTIONS) שהיתה קיימת לפחות מ-WINDOWS 2000 ושעבורה פותחו עשרות תוכנות קטנות להגדלת המספר, לא קיימת ב-WINDOWS 7. מיקרוסופט, החל מ-VISTA SP2 הסירה את המגבלה הזו והיא גם לא קיימת ב-WINDOWS 7. מי שרוצה להכנס לפרטים מוזמן לקרוא את ה-BULLET השלישי בפרק "Operating system experience updates" ב-LINK הזה -- http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd335036(WS.10).aspx מפתח ה-PATCH המקורי והראשון להגדלת מספר החיבורים גם פרסם על כך מידע לפני מספר חודשים -- http://www.lvllord.de/ לידיעתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני נמצא במקום שאפשר להתחבר לאינטרנט דרך בראוטר אבל הוא חוסם לי גישה לתוכנות כמו play65, יש דרך אחרת להתחבר לאינטרנט? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתחבר לאינטרנט עם מודם Rotal RTA1320a ומשתמש עם ה-D-Link DSL 2650U כ-Access Point (מה לעשות המתאם שיחות של 012 אינו יודע להתחבר מאחורי נתב). כיצד אני יכול להתקין מדפסת רשת, ההוראות שבחוברת של בזק כמובן אינן עובדות (כנראה בגלל IP שונה של 012). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני זוכר פעם היה מבצע שדרוג לNGN ל5 ו8 מגה בלי תוספת תשלום.. אני כרגע על 5MB בADSL ובזק בינלאומי, ברגע שאני אוכל להתחבר דרך NGN אני אמור להתקשר ולומר להם לשדרג את זה ל10 (גם ספק וגם תשתית) בלי תשלום?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים האינטרנט מתנהג מאוד מוזר במהירויות העלאה(תקוע). אם יש לי נתב אלחוטי באופן עקרוני אפשר לגלוש לי עליו?
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בבקשה -- http://www.connectify.me
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר לנעול או למחוק את ההודעה? נראה לי שפתרתי את הבעיה, באפשרויות צריכת חשמל המסך היה על כיבוי אחרי 20 דקות ומסתבר שזה השפיע על פעולות אחרות... למישהו המצב מוכר? אני מנסה להוריד משרתים כמו מגה אפלואד או פייל פלייר נניח קובץ גדול נניח של 700 מגה באמצע ההורדה זה פשוט קופא... יש לי לוח אם אינטל DG41RQ עם כרטיס רשת מובנה אני מחובר דרך ADSL קו של 4.5 מגה מחשב יחסית חדש, ווינדואז אקס פי סרביס פק 3 עם העדכונים האחרונים בעיקרון אני מתחבר עם מודם ראוטר סימנס SL2-141 הוא משמש גם לוויירלס וגם לכבלים רגיל. בעיקרון לאחרונה זה קרה לי שניסיתי להוריד ממגה אפלואד אבל זה גם קורה לי בשרתים אחרים כל אופן במגה אפלואד יש להם את התוכנה הזו שלהם שמאפשר לפעמים להמשיך את ההורדה מאיפה שהפסיק אבל בכ…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בבית שלושה מחשבים ובנוסף playstation 3, אחד מהמחשבים עובד עם המודם, אחד אינטרנט אלחוטי ועוד אחד עם כבל רשת שעובר בבית מפאת חוסר יכולת להתחבר אלחוטית ( לא אסתטי במיוחד). ה playstation 3 כרגע לא מחובר לאינטרנט כלל ולא קולט חיבור אלחוטי. אני לא מחבר את ה PS3 עם כבל מסיבות אסטתיות. דיברתי עם הטכנאי שלי והוא סיפר לי בקצרה אל אפשרות להעביר רשת חוטית דרך קו הטלפון בבית עם מתאמים ליד כל מחשב, כך האינטרנט יעבוד מצוין ולא יהיה צורך בחוטים בכל הבית. ניסיתי למצוא מידע לשווא וכאן אני צריך את העזרה שלכם.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגעתי היום הביתה, ישר העיפו אותי מהבית עם הילדה וכשחזרתי קילחתי אותה והשכבתי אותה לישון...ואז היה לי זמן לשחק במחשב התחלתי את infantry כרגיל ואני מקבל פינגים של 1000-900 (רגיל זה230-260 )עשיתי speed test וקיבלתי משהו בסביבות ה250 kb לפתח תקווה עם פינג מעל 600 כרגע זה משהו כמו 1000. לא יודע מה קרה חשבתי שכולם ב014 פתחו את הברז עד הסוף אז התקשרתי לשם. אחרי בדיקות מרובות קיבלתי כל מני סטטיסטיקות גרועות של 0.4/96 במקום 2.5/250 אז הוא העביר אותי לבזק (ספק התשתית). כנראה שנפלתי על מישהו חדש שם כי הוא פשוט ניסה לנפנף אותי אמר "האתר לא עובד כמו שצריך תתקשר ביום ראשון" אמרתי לו "זה המון זמן" אז הוא אמר "אבל יש לך עדיין אינטרנט" : pissed: . הוא אמר לי שהspeed test שעשיתי באתר …
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה. אני מחובר ADSL עם בב"ל. מאז היום בבוקר הפינג שלי לשרתי באירופה (נדמה לי באנגליה, לא בטוח) גדל למעל 300ms! אתמול בערב עוד שיחקתי על אותו שרת והפינג היה 90.אז עשיתי כמה בדיקות: פינג ל-amazon.co.de (גרמניה): בערך 90ms. פינג ל-www.youtube.co.uk: בערך 325. פינג ל-www.google.fr: בערך 180. פינג ל-www.google.com: בערך 220. 1) האם יש לעוד מישהו בעיה כזו? 2) האם יש _משהו_ שאני יכול לעשות כדי לשפר את זה? למיטב הבנתי, לא יתכן שהבעיה אצלי.
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שלום לכם, אני (לצערי) לקוח של נטוויזן 013, ויש לי חבילה של 5 מגה אינטרנט דרכם. הבעיה שאני לא מרגיש את זה! הייתה תקופה שהאינטרנט היה מהיר והכל סבבה, אבל בחודשיים האחרונים האינטרנט איטי בצורה מחרידה לחלוטין. איפסתי את הראוטר ואת המודם (את הביוס של הראוטר צריך לעדכן אבל אני חושש לעשות זאת), ואיפסתי את ההגדרות במחשב שלי. עדיין הבעיה נמשכת! הגלישה בפיירפוקס\IE היא כ"כ איטית שבהרבה מקרים יוטיוב לוקח לו יותר מ20 דקות לטעון סרטון מסכן, שבעבר הייתי צריך לחכות 20 שניות, כ"כ איטי שאני יותר למצליח להיכנס לSteam בטענה שהחיבור נכשל, כ"כ איטי שהעידכונים של הויסטה נכשלים עקב אי חיבור. זה מעצבן! מה עושים לגבי זה? מחר אני מתכוון להתקשר לתמיכה הטכנית של נטוויזן 013 ולהתפוצץ עליהם, אבל זה לא…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
צריך המלצה אחרי שהלך לי הראוטר הישן של EDIMAX אני צריך ראוטר חוטי בעקרון אבל אולי אני יחבר מחשב אחד אלחוטי
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מישהו יודע מהו טווח הכתובות שמיועד לגולשי ה PRIVATE NGN של בב"ל ?
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
האם זה פשוט rj45 female? או שיש שם יותר מדוייק. אני רוצה לחפש ב-eBay ואני לא מוצא מי יודע מה מבחר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה בהמשך לדיונינו הקודם, עזרתם לי להגדיר אייפי קבוע (פה): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437261.msg3750447#msg3750447 עכשיו מה שקורה זה שאני לא מצליח לפתוח פורטים, מה הכוונה לא מצליח? זה נראה כך: לאחר שעשיתי את זה: ואת זה: אני מקבל את זה: למה לעזאזל?!?!?!..... תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ויסטה ואני משתמש בנייד באלחוטי ולעתים עם דרך הפלאפון. בעבר הייתה לי בעיה שלעתם קיים חיבור טוב לאינטרנט אך שום דפים אינם נטענים בשום דפדפן. כאשר עישתי ריסט למחשב הבעיה נפתרה, אך כעת אני מתחבר לכמה רשתות אלחוטיות וגם מצליח לשתף קבצים אך אין טעינה של דפדפנים ו-RSS. ועשיתי מספר רב של איתחולים למחשב[glow=red,2,300][/glow][br]פורסם בתאריך: 29.10.2009 בשעה 15:20:41 לאף אחד אין תשובה בשבילי? האם אני צריך להעביר את ההודעה לפורום חלונות? נראה לי שאין בעיה בתשתית בגלל שמחשבים אחרים מתחברים ללא בעיה. נוסף ע"כ אני מוריד ביוטורנט ללא בעיה.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם מזה כמה ימים יש לי בעיה מוזרה. אני לא מצליח להוריד דרך מנהלי הורדה קבצי ראפיד, דרך Rapidshare Manager אני מקבל את ההודעה : file 0 bytes - no upload בהורדה ללא תוכנה אין שום בעיה. מה שמוזר שהתחברתי לרשת של השכן, ודרכו אני מצליח להוריד ללא בעיה. איפה לדעתכם הבעיה ? בנטוויז'ן ? תודה
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בהגדרות הנתב שלי שהוא אדימקס בי אר 6204 w יש כמה מושגים בהגדרות שאני לא מבין מהם ואיך הם משפיעים MTU Size UPnP וערוץ של האינטרנט האלחוטי קיימים 12 ערוצים שלי נמצא על 6 מה זה משנה ואיך זה משפיע? ולגבי הmtu הבנתי שזה גודל העברת חבילות ,לא כדאי להגדיר את זה על הכי גדול?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקשר להאי פי המוזר הארוך הזה שאמור לפתור את בעיית החוסר בכתובות פנויות שמתי לב שבוינדוס 7 זה מותקן אוטומטית וכשאני משתף בביטורנט אני מתחבר ליותר אנשים כי אני גם מתחבר לאנשים עם אי פי כזה השאלה היא: האם בוינדוס XP הייתי מוגבל רק לגרסה 4 או 6?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בין החדר שבו ממוקם הראוטר (wrt54gl linksys - עם ddwrt) לבין הסלון יש בערך - 10 מטר. הקירות המפרידים בינהם אינם קירות בטון , אבל האות המתקבל מהראוטר עדיין בערך 30-40 אחוז. מה עשויה להיות הבעיה? אני מפספס משהו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא. עשיתי פירמוט למחשב ולאחר שהתקנתי מחדש מאז אני לא מצליח להיתחבר לאימיול בצורה נורמלית. מקבל תמיד הודעה שהפורטים שלי חסומים ולכן מתחבר לשרתים עם מזהה נמוך (צבע צהוב) לצורך העניין ביטלתי את הפיירוול של XP והסרתי את האנטי וירוס ועדיין לא עוזר ניסיתי עם כמה גרסאות של אימיול ובכולם הפורטים חסומים. כמובן שניסיתי להגדיר פורטים שונים ובכולם קיבלתי אותה תוצאה. אני מחובר דרך 012 בתשתית ADSL ובלי ראוטר. מערכת הפעלה XP SP2 גירסת אימיול TLH 0.49 B עם אותה מערכת ועם אותו אימיול לא היתה לי שום בעיה לפני הפירמוט וזה ממש משגע אותי למה זה קורה אני ממש אודה לכל מי שיוכל לכוון אותי מה הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-