רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש Dedicated Host בשביל המשחק רשת שלי, אז ככה, זה יהיה שרת לכל העולם, הרבה אנשים משחקים, המטרה כמה שפחות לאגים. באיזה מדינה הכי כדאי לקנות את השרת ? מצאתי את השרת הזה : http://www.singlehop.com/servers/S-PLNX.php האם לדעתכם הוא יהיה מספיק טוב ? איזה קריטריונים צריך בשביל לבחור שרת יעודי טוב ? תודה , אבי
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך מודם נתב (ללא חייגן) ובמהירות של 1.5 MB. ספק האינטרנט שלי הציע לי מספר חבילות לשידרוג מהירות הגלישה (למשל ל 4 או 5 MB). 1) במידה ואני משדרג את מהירות הגלישה אצל הספק מ 1.5 ל 5/4 האם עליי לבצע שינויים כלשהם בתשתית? 2) עשיתי עכשיו מס' בדיקות ב SPEEDTEST.NET. אני מקבל שמהירות ה DOWNLOAD שלי היא באזור ה 1.20 MB וה UPLOAD משהו כמו 0.16 MB. האם לדעתכם ארגיש שינוי רציני במהירויות בגלישה עם המעבר מ 1.5 ל 4/5? תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז עברתי לוינדוס 7 והיה לי מתאם אלחוטי של בזק DRUC-U3 הבנתי שהוא לא עובד עם וינדוס 7 (64bit), אם מישהו יודע אחרת אשמח לקבל את הדריבר המתאים.. ולכן אני אצטרך לקנות מתאם חדש.. אני צריך מתאם טוב (מחיר לא משנה) שלא יהיו התנתקויות (אני מוריד 24/7). מה ההמלצות שלכם (כמו שציינתי שימתוך ב win7 64bit)? ואיזה מתאם יותר טוב USB או PCI? האם כדאי לקנות מתאם שתומך ב 802.11n? בתודה, עובד.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, על מחשב של חבר מותקנת מערכת הפעלה Windows 7 64bit. לכרטיס הרשת הנוכחי שלו חסר תמיכה במערכת הפעלה זו. האם למישהו יש המלצות לכרטיס רשת שידוע שעובד עם 7 בגרסת 64ביט?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום התקנתי את ווינדוס 7 ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט יש לי מתאם אלחוטי משהו 802.11g אפור..זה כל מה שכתוב עליו אני לא מצליח למצוא דרייברים בשום מקום מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין שלושה כרטיסי USB מתקן N (רוצה את המהיר ביותר - אחד שהוא 300 אמיתי). TP-LINK TL-WN821N Belkin F5D8053 TRENDnet TEW-624UB איזה מהם הכי טוב?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מחשב שלי מחובר דרך כבלים עם ראוטר של אדימקס . אחי מחובר אלחוטית לראוטר ואני מחובר ישירות עם כבל חלק מהאתרים אני לא מצליח לראות או להכנס אליהם בכלל בזמן שאחי כן מצליח למרות ששנינו מחוברים עם אותו אינטרנט איך זה?
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שדרגתי לwindows 7 ואני משתמש במחשב במתאם אלחוטי של בזק כדי לקלוט את הרשת האלחוטי.. המתאם הוא שחור ורשום עליו POZ... ניסיתי להוריד מהאתר של בזק אבל זה לא עובד... יש דרך לגרום לזה לעבוד?
-
- 2 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום! ברשותי כיום נתב המחבר אליו בצורה קווית מחשב שולחני אחד, ובאלחוטי מחשב נייד אחר. הנני מתכננן להוציא את השולחני והלפטופ, ולהחליפו ב 3 ניידים חדשים. עם מהירות 2.5MB , האם תיהיה לי בעיה לחבר את 3 הניידים לנתב ולהנות מהמהירות הקיימת אצלי, וללא כול קושי לחבר את 3 הניידים לנתב? או שיהיו בעיות צפויות בגלישה ו/או בחיבור כול הניידים לנתב?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש עדיין צדיקה בסדום שלא מגבילה רוחב פס בhttp\ביטורנט?
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש ברשותי מודם\נתב ALCATEL SPEEDTOUCH 570 שקיבלתי מבזק בין לאומי לפני כמה שנים כשעשיתי רשת בבית. עד היום הכל עבד באופן מצויין ולא היו בעיות מיוחדות. לפני כמה שבועות שהחלו בהחלפת התשתיות באיזור המגורים שלי ל NGN, החלו הבעיות בניתוקים עד לאי עבודה מוחלטת של קו המודם DSL בביתי בכלל לפני כשבוע. מסתבר שהנתב שברשותי לא תומך בטכנולוגיית + ADSL 2. מקריאה קצת בפורום הבנתי שישנה אפשרות לעדכון קושחה לנתב, וכך אולי הוא יצליח לתמוך בטכנולוגיה. האם ישנה אפשרות כזו בכלל? או שעדכון הקושחה משפיע על דברים אחרים לגמרי? אם כן, איך אני יכול לבדוק את גרסת הקושחה הקיימת אצלי כיום? ולהשוותה לגרסה העדכנית? אם בסופו של דבר אאלץ לקחת את המודם AZTEC 600E מבזק, האם אוכל לחבר את ה-ALCATEL כנתב בלב…
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס רשת לפחות ככה אני חושב . האינטרנט בא והכול בסדר עד שאני הולך מאתר לאתר אחרי שתי דקות אין אינטרנט ב INTERNET EXPLORER אבל יש אינטרנט ב SKYPE אם אני רוצה לפתוח משהו אין אינטרנט . רק לאחר 2 - 4 דקות אז יש אינטרנט . וככה . כשאתה רוצה אתר אתה לא יכול להיכנס . יש לי שלושה מחשבים ברשת הביתית . אז לכולם יש אינטרנט מהראוטר למחשב יש אינטרנט . רק לי אין . חשבתי שיש משהו בכבל החלפתי אותו הבעיה נשארה . אני מתחבר לאינטרנט בכבל לראוטר ומהראוטר למודם . ואין לי אינטרנט .
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום אני נתקל בדבר מוזר..תמיד שאני פותח את האתר אני שומע ברקע סרטונים ברקע שפועלים למרות שלא הפעלתי כלום. אני מדגיש רק שומע לא רואה. ותמיד זה אותו סרטון שאני שומע ברקע. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים, הרכבתי אותו והכל טוב חוץ מדבר אחד- הווינדוס(ווינדוס 7) לא מזהה את הכרטיס רשת המובנה בלוח אם שלי(אסרוק p55 דלוקס) מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? דרך אגב, אני משתמש בראוטר של בזק(asus am604g)
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מחפש נתב אלחוטי אמין וזול יחסית. עשיתי הרבה חיפושים בזאפ ובאינטרנט וקיימים מאות נתבים ואני טובע בכמות מידע הזאת. אני מאוד מבקש אם מישהו יוכל להמליץ על הנתב המתפשר בין איכות (ללא ניתוקים, מערכות אבטחה, QOS וכו' וכו') לבין מחיר זול. אם אפשר אולי לתת שני נתבים או יותר לבחירה. בתודה מקרב לב. דודי
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אהלן! יש לי מחשב נייד של HP והוא מצליח להתחבר לרשת והוא גם מעביר מנות אבל כאילו יש לי חומת אש שחוסמת הכל! אני לא יכול להכנס לאינטרנט, האנטיוירוס לא מתעדכן, כאילו אין לי חיבור. ביטלתי את החומת אש של ווינדוס ואין לי עוד חומות אש. עשיתי כבר שיחזור מערכת וזה לא פתר לי את הבעיה, בדקתי גם הגדרות והכל בסדר מה עושים? (וזאת לא בעיה ברשת שלי) מה אני עושה? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר כמה שנים טובות בתשתית הכבלים וספק בב"ל, אני מעוניין לעבור לADSL בעיקר בגלל המחיר שהכבלים דפקו לי.... יש לי מספר שאלות ואשמח לקבל תשובות: 1) האם המעבר מומלץ? 2) כיום אני בלי חייגן. האם ניתן לשמר את המצב בתשתית ADSL? 3) מה עדיף לי לקחת מבזק: מודם או ראוטר? בהנחה שיש לי ראוטר שאני מאוד מרוצה ממנו. 4) בהמשך לשאלה הקודמת, איזה דגם של מודם/ראוטר מוומלץ? 5) ראיתי שיש לבזק את הNGN. האם זה שווה משהו? 6) פעם היתה בעיה של קרבה למרכזיית בזק. האם הבעייה עדיין קיימת? אם יש לכם הערות, חוות דעת וביקרות ונקודות נוספות שלא חשבתי עליהן אני אשמח לשמוע. תודה לכולם וערב טוב.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע משחקי רשת עובדים לי לא רע בכלל אבל הרבה פעמים דפי אינטרנט עושים בעיות, במשחקים ב FACEBOOK יש לאגים ואפשר להוריד רק בשעות מסויימות וזה משגע אותי. אני במסלול GAMER והתחייבתי לחצי שנה (ההתחייבות נגמרה לפני כמה ימים). דיברתי עם XFONE וניסיתי להתחבר אליהם, אחרי כמה שיחות שלא עזרו בשום דבר הבנו שזה לא ילך אז XFONE הם לא אפשרות. כניראה שהם לא יכולים לחבר אנשים עם PPTP (הראוטר שלי לא תומך ב L2TP) או שהם לא יודעים שהם יכולים זה משאיר את 012, בזק בינלאומי ו ORANGE (או להשאר ב NETVISION). על 012 שמעתי הרבה דברים רעים, לפני NETVISION הייתי בבזק בינלאומי ולא היה טוב, באורנג' המחירים יקרים יחסית (על 2.5M אני אשלם אותו דבר כמו מה שאני משלם היום לגיימר אחרי שנגמרה ההתחייבות) וגם …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המשחק המדובר הוא איזשהו סימס בפייסבוק שאחותי משחקת בו. (נהיה מכה הפייסבוק הזה) באופן קבוע המשחק נותן שגיאת חיבור לשרת. יש לציין כי הדבר מתרחש בימים האחרונים וקורה רק בחיבור הרשת שלי (ברשת של השכן זה עובד). יש לי ראוטר של edimax בתקן N אליו מתחברים כל המחשבים.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון, התקנתי את JDOWNLOADER ולאחר השימוש האינטרנט הפסיק לעבוד לי, ניתקתי מהחשמל וחיברתי בחזרה את המודם כבלים והראוטר וזה חזר לעבוד, לאחר מספר ימים שוב קרה אותו הדבר והפעם הראוטר לא חוזר לעבוד ביחד עם המודם, כלומר כשהראוטר מחובר למודם אי אפשר לגשת לראוטר ולרשת האלחוטית וכשהוא לא מחובר למודם אפשר לגשת אליו אבל אז מן הסתם אין חיבור לאינטרנט. עשיתי ריסט לראוטר וזה לא עזר. כשמחברים את המחשב ישירות למודם יש אינטרנט לכן אני מאמין שזו בעיה עם הראוטר, השאלה איך גורמים לו לעבוד גם כשהוא מחובר למודם???
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ראוטר edimax6204wg ומודם terayonTJ715 ואין לי מושג איך לחבר את המודם עם הראוטר???? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כידוע משרד התיקשורות מגביל את עוצמת השידור ל100mW אך לא בהכרח שהרוטר אכן מגיע להספק זה בגלל הגבלות משדד התיקשורות. הטריק הינו לשנות ZONE מדינה, ממולץ על תיאלנד ובכך עוצמת השידור מהרוטר תהייה יותר גבוהה. יש לזכור למהלך זה לא חוקי , שכן עלול לגרום להפרעות לצבא/מטוסים וכדומה.
-
- 26 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום אני מחובר דרך הוט ונטוויזן מהירות 1.5 מגה-בשניהם גולש דרך ראוטר-ללא חייגן האם אני חייב להגדיל את רוחב הפס גם בהוט וגם בנטוויזן או שאפשר להגדיל רק בנטויזן- ללא הגדלה בהוט (שמעתי שזה עובד ואפשרי) תודה ערן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-