רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מחפש מקומות לקניה של אנטנות של אינטרנט אלחוטי . הנתונים שצריכים להיות לאנטנות הם: 1. האנטנה צריכה להיות מעל 14 DBI 2. מימדים יותר קטנים מ 300X100X300 עדף כמה שיותר קטנה 3. האנטנה צריכה להיות כיוונית ולא כלל כיוונית 4. מחיר לא משנה לי מי שמכיר מקומות שמוכרים אנטנות מסוג זה אשמח לקבל נתונים כמו כתובת של האתר שלהם וכאלה. דרך אגב זה לפרויקט שאני עושה. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי חבר'ה, שאלה חשובה לי. אשמח אם יש מישהו שיוכל לעזור לי בהקדם. אני מנסה להתחבר בremote desktop control למחשב הביתי שלי. הקטע הוא כזה : אני נמצא עכשיו ברשת אלחוטית כלשהיא פתוחה. המחשב הביתי שלי נמצא כחלק מרשת ביתית מאחורי ראוטר. למחשב האישי בלי בבית, מין הסתם, יש IP פנימי. יש לי את החיצוני של הראוטר שלי, אותו IP שהספקית מקצה לי. בהגדרות של הראוטר, הגדרתי את הפורט של RDC, הדיפולטיבי (3389) שיעשה FORWARD לIP של המחשב האישי שלי (10.0.0.1) עדיין אני לא מצליח להתחבר. מה שיותר מוזר, זה שאין לי פינג לIP החיצוני שהספקית הקצתה לי. הראוטר כביכול לא מחזיר בקשות PING חיצוניות. כי איך שזה נראה, אפילו את הPING הוא חוסם לי. בכל מקרה, אשמח לעזרה מכל מי שיוכל בהקדם. אני כרגע לא בבית לזמן…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לעבור לאינטרנט של ORNGE בגלל המחשב הנייד שיש להם במצבע. לכל בעלי האינטרנט שלהם, האם אתם מרוצים? יש ניתוקים או משהו בסיגנון?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! קיימת אצלי רשת ביתית בת מספר מחשבים. אני מעוניין ליצור שיתוף בין שניים מהמחושבים שאחת שולחני עם ויסטה והשני עם WINDOWS 7. שבויסטה בחרתי לשתף קובץ מסויים ולהיכנס ללפטופ לקבל אותו, לא הצלחתי. נדמה לי שמצאתי את המחשב אבל שניסיתי להיכנס, הוא ביקש ממני שם משתמש וסיסמה. ידוע לי שבין מערכות 7 צריך הגדרות אלה להתחבר בינינם, אבל בויסטה אין , ושדמה לי שמצאתי את המחשב וניסיתי להיכנס אליו בלפטופ, הוא ביקש את החשבון, ושהכנסתי אותו הוא לא נתן לי את זה. מישהו יכול לעזור לא בפעולות ההגדרה?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי . מחשב אחד שמחובר אל הראוטר בכבל רשת ועליו יש וינדוס 7 אולטימיט 32ביט ומחשב נייד שמחובר בwifi עם וינדוס 7 אולטימיט 64ביט. בשני המחשבים יש לי אינטרנט עובד. הבעיה שאני מנסה לחבר אותם לרשת ביתית , אז נגיד אני פותח רשת במחשב אחד אז השני לא מזהה שנפתחה רשת והוא מציע לי לפתוח רשת גם כן. ולהפך. מה אפשר לעשות? תודה מראש.. אם אתם צריכים עוד מידע את אני משתמש בראוטר tp link -tl wr541g
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אהלן, יש לי רואטר 2760u של בזק בעל 2 יציאות USB כאשר הראשונה מוגדרת לחיבור כונן ( כרגע מחובר דיסק-און-קי ) ועובדת בפרוקטול Samba. דרך הרשת הביתית אני מצליח להגיע לכונן זה ללא בעיה ע"י מיפוי כונן רשת . הבעיה מתחילה כאשר אני מעוניין לגשת לכונן זה דרך רשת האינטרנט ואני לא מצליח לקבל גישה לכונן . השאלה היא: כיצד אני מגיע לדיסק און-קיי (למעשה כונן) המחובר לראוטר (הראוטר למעשה זמין כל העת ויש לו כתובת ip קבועה ) דרך האינטרנט ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר קריאת המדריך של מייקרוסופט Set up a wireless network without a router רכשתי כרטיס רשת אלחוטי PCI כדי להגדיר את המחשב הנייח אשר בסלון כ- Ad hoc על-מנת שאוכל מחדר השינה באמצעות המחשב הנייד להשתמש באינטרנט ובקבצים אשר במחשב הנייח. התקנתי את הכרטיס רשת וכאשר אני מגיע לשלב הזה בו אמורות להופיע לי שלוש לשוניות במאפייני הכרטיס האלחוטי (General, Wireless Networks ו- Advanced) אני נתקע משום שמופיעות לי רק 2 לשוניות: General ו- Advanced. האם מישהו יודע לאן נעלמה הלשונית השלישית וכיצד ניתן להשיבה? אני משתמש ב- Windows XP SP3. תודה רבה, אורן.
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום חברים , אני מחבר את הסוני 3 בסלון אצלי לטלויזיה לפלזמה ואני רוצה לראות סרטים מהמחשב שלי שהוא בחדר שבו יש את כל ההרדיסק עם הסרטים ... (אגב הסוני מראה קליטה של 75-90 אחוז קליטה כל פעם משתנה לא יודע למה !) השבוע הפעלתי כמה סרטים ושמתי לב שסרטים שהם 8 גיגה ומעלה יש לי קירטועים בסרט שזה ממש מבאס! יש לי ראוטר של Edimax מאוד ישן ואני רוצה להחליף אותו. אני רוצה לקנות ראוטר טוב שיענה לי על הצרכים האלו אני חושב שהכי טוב זה מה שמציעים ה 300 מגה העברה ב WIRELESS השאלה האם זה באמת 300 גוהכל עובד כמו חמאה אשמח ליעוץ ממכם או אם מישהו בכלל ניסה או רואה בצורה הזו סרטים ב HD . תודה :-) חשבתי על שלושה אפשרויות : 1. Level One WBR6001 2. Edimax BR6424N 3. TP-Link TLWR841N…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל הזמן הייתי גולש במחשב נייד בקומה ראשונה והראוטר היה למעלה ולא הייתה לי בעיית קליטה והייתי מסתובב איתו בכל הקומה עכשיו לא יודע מה קרה יש קליטה אבל הוא מתחבר ומתנתק כל רגע ויש פעמים שהוא לא מתחבר בכלל אבל שאני עולה איתו לקומה שנייה אין בעיה בכלל והשם של הרשת שלי במחשב הנייד שונה לשם של הרשת עם מספר 2 לדוגמה: liran2 והשם של הרשת הוא liran לא מבין מה קרה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי רוטאר edimax 6104wb ומודם alcatel ספייד טאצ הום אני עובד עם ווינדוס 7, רציתי לדעת איך אני מתקין ומגדיר ורשת אלחוטית,תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני גר בקנדה ומדבר בסקייפ עם משפחה בארץ. שאני מתקשר לאנשים מסויימים זה עובד מצויין, אבל לחלק הקישור גרוע מאוד, באופן עקבי. אפשר לראות בסקייפ : Sent Packet Loss מעל 30% Relays: 0 Round trip: 250ms אני לא מבין את זה. כשאני מתקשר מהעבודה זה עובד מצויין, ככה שהבעיה לא אצלם. יש למישהו רעיון ? תודה שחר
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות נתב אלחוטי בעלות של כ200 שח. (אני מחובר דרך הכבלים). חשוב לי שיהיה נתב אמין (כמות מזערית של ניתוקים, לא עושה בעיות עם הורדות מביטורנט וכו..) ולא ככ חשוב הטווח קליטה. אני שוקל לקנות את הנתב edimax 6424n, אבל היה לי ניסיון לא טוב עם נתב מדגם אחר של אדימקס (הנתב הפסיק לעבוד אחרי כמה דקות של שימוש בתוכנות הורדות). למישהו יש נתב כזה ויכול לכתוב לי אם הוא אמין, כמה זמן יש לו אותו ואיזה שימוש באינטרנט הוא עושה (רק גלישה, הורדות וכו..). וגם: אם למישהו יש נתב אחר שעולה בסביבות 200 שח שהוא ממליץ עליו אז שיכתוב.. תודה למי שעונה.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הזמנתי לי ראוטר D-LINK 825 אשר תומך ב 2.4 וגם 5 GHZ עכשיו אני צריך כרטיס רשת אלחוטית שתומך בזה דבר ראשון רציתי לדעת אם היה הבדל בין USB ל PCI EXPRESS אני מודע לזה שתקן N 300Mb עדיין יותר קטן מ USB 2.0 שזה 480Mb ואני חושב שהראוטר מוגבל באלחוטי ל 100Mb במוצרים של D-LINK מצאתי ב USB רק את ה DWA-160 שיעלה כ 100 שח לא מצאתי PCI-E שלהם אבל מצאתי אחד של LINKSYS WMP600N שיעלה כ 350-400 שח השאלה אם יש סיבה להשקיע ב PCI-E ?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי ראוטר COMPEX N27G, שהיה בסדר, אבל מאחר והוא ממוקם בתוך הממ"ד, הקליטה בסלון לא הייתה משהו, אבל יציבה יחסית מבחינת ניתוקים. עכשיו כשיש לי נטבוק (אסוס 1005HA) עם כרטיס רשת N, וגם סטרימר שתומך בזה, שדרגתי את הראוטר לN. הראוטר נרכש באיבורי מחשבים. מחובר למודם ADSL אם זה משנה. הגדרתי אותו לפי המדריך שלהם, עם אבטחה WPA, התחברתי בהצלחה, יש סיגנל טוב מאד בנטבוק, חשבתי שהנה הגעתי לשלווה והנחלה (אגב הוא כותב 150Mb זה לא אמור להיות 300 ? ) אבללל - זהו שלא. הנטבוק שיושב על השולחן, כל כמה דקות מקבל ניתוק מהרשת וחיבור מחדש, בלי שום התגרות מצידי... יש לי לידו גם לפטופ של IBM עם כרטיס G, והוא מחובר עם סיגנל טוב מאד, ובלי ניתוקים. ניסיתי להחליף ערוץ מ-6 ל-11, לא עזר. העברתי…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
http://download.cnet.com/3001-7518_4-10331372.html?spi=2bba4befc88179b8fe9f86c8c56cbb08 http://download.cnet.com/3001-7518_4-10459686.html?spi=2482b5f29d577482b646f4931b83b508 אצלי זה בערך מוריד על 20 קיי לשניה. (נא להוריד את הקובץ רגיל ללא תוכנת הורדה כמו flashget או download manager וכדומה) אני גולש עם 4 מגה לשניה. המצב הזה כבר נמשך הרבה זמן, כל הזמן אומרים לי "זה בעיה אצל בזק" או להפך "זה בעיה אצל בזק בינלאומי" או אומרים לי " זה הבעיה זמנית אצלנו בקו וזה יסתדר תוך יומיים " אני מחובר כבר הרבה זמן לבזק בינלאומי , הייתי מחוייב אליהם על 2.5 מגה וההתחייבות נגמרה וחשבתי לתומי שהמהירות גלישה גרועה בגלל שאני מחובר על 2.5...אז בוא ננסה 4... (אני לא יכול 5 ומעלה כי אין לי NGN ) …
-
- 17 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
היי, יש לנו בבית 2 מחשבים - אחד נייד ואחד נייח, ולעומת זאת יש לנו רק קו אחד לאינטרנט, מה שגורם לכך שרק אחד מבני המשפחה יוכל להשתמש באינטרנט בכל פעם. רציתי לדעת: האם, במידה ואקנה ראוטר, הראוטר יאפשר לי להתחבר בו-זמנית מן המחשב הנייח (שלא כולל מן הסתם Wi-Fi) ומן המחשב הנייד (שכן כולל Wi-Fi)? בנוסף, אם קונים ראוטר, יש טעם להביא את המחשב הנייד במיוחד לחנות בה אני קונה כדי שיסדרו לי את ההגדרות לראוטר, או שכל מי שיש לו מושג כלשהו במחשבים יכול להתקין את העניין לבד, כולל קוד?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע הגעתי לחברה שלי התקנתי לה ווינדוס 7 וזה ישר היתחבר לי לאינטרנט שלה בלי שביקש ממני שום סיסמא מזהה ישר נידלקה אצלי נורא אדומה והבנתי שכל השכנים מנצלים את זה כי די מרגישים אינטנט איטי אין לה מחשב ראשי.. יש לה רק את הלפטופ שלה ואת הראוטר שלה שמחובר לחשמל איך אני מתחבר אליו ושם סיסמא? יש לה את המודם הבא: tnn siemens sl2-141
-
- 13 תגובות
- 30.8k צפיות
-
-
לעיונכם מדריך חדש באתר NetCHEIF המסביר כיצד להפוך מחשב המריץ את מערכת ההפעלה Windows 7 לנקודת גישה (Access Point), תוך שימוש בתכונת ה-VirtualWiFi של מערכת ההפעלה ושתי פקודות NETSH. http://www.netcheif.com/Articles/W7-WIFI-AP/W7-WIFI-AP.htm
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש להתחבר למודם של כבלים עם חייגן, ספקית 012. איזה קושחה מומלצת? Tomato? DDWRT? או מקורית? כרגע, מחובר המודם לנתב DLINK ישן ומחובר עם L2TP. מנסיונות שלי ה Tomato והקושחה המקורית לא מקבלות את ה L2TP Server כשם : cablelns.012.net.il הוא רוצה משהו מספרי בצורה הזאת: 0.0.0.0 מישהו יודע על כתובת מספרית כזאת שעובדת (של 012) ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש ברשותי כבל שמגיע עד החדר שנראה כמו בתמונה, למה אני לא יכול להשתמש בו ככבל רשת? ואבקש גם הסבר ולא רק כי הוא לא שזור זוגות. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היום התקינו לי את הUFI 16MB עם מודם של מוטורולה. מבחינת חייגן אני מתחבר בסדר גמור, המהירויות גם לא נראות לי משהו והפינגים גם נראים קצת גבוהים אבל זה בהמשך. הבעיה היותר חמורה היא שאני לא מצליח בשום אופן להגדיר את הראוטר EDIMAX 6204WG לעבוד עם המודם של הוט ניסיתי כשעה עם התמיכה של 014, ניסינו אינספור HOSTS לחלקם הוא לא הצליח להתחבר ולחלק התחבר אבל הוריד ב2-3KB לשניה (!!!). אני באמת כבר לא יודע מה לעשות, כרגע אני בחייגן, רציתי גם לדעת אם הפינגים הם נורמליים. אני יודע שהראוטר שלי מעולה ועובד טוב (בניגוד למה שהמוקדן רמז) כי הוא עובד מעולה כבר שנתיים ללא אף תקלה! לYNET אני מקבל בממוצע 15MS. GOOGLE.COM פינג 102MS וYOUTUBE פינג 95MS האם זה נורמלי? כמו כן בבדיקה מ014 הורדת קובץ של…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום!!! יש לי רשת אלחוטית עם נתב d.link dsl 2650 u (שהוא לא נמצא אצלי אלא אצל השכן) ואני קולט ממנו (כמובן בהסכמה) באמצעות כרטיס רשת אלחוטי ומגבר אך תמיד יש בעיה עם החיבור לאינטרנט יש לי קליטה הכי גבוהה שאפשר (רשום מצוין) וגם יש לי הערה: חיבור לא זמין או קישוריות מוגבלת וחסרה יתכן ולא תוכל לגלוש כראוי באתרים מסוימים, וכשהוא כן מתחבר אז הוא נותן לי הערה מחובר במצב לא מכוון וכתוצאה מכך יש המון אתרים שאני לא מצליח להכנס אליהם. אני ישמח אם משיהו יכול לתת לי הכוונה מדוייקת מה אני צריך לעשות על מנת שהכול יעבוד כראוי. תודה ראש....
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הסיטואציה: 3 חיילים בבסיס סגור עם 3 מחשבים ניידים למודם USB אחד של אחת חברות הסוללר רצינו לקרנות ראוטר שיש אפשרות לחבר לו מודם USB יש חייה כזאת? ואם כן יש המלצות מראוטרים ספציפים? (עדיף זול :] )
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי אנשים. קניתי את D-link DI-524 היום ואני מתעד לקבל לפטופ חדש. לא התכוונתי להוציא הרבה כסף על נתב כי הדירה שלי קטנה (77 מטר) והנתב ישב במרכזה ורב הזמן אני לידו. הלפטופ שעומד להגיע אלי יגיע מותקן windows7 ופתאום היכתה בי השאלה- האם הראוטר יעבוד לי עליו? דילינק הפסיקו לתמוך בנתב הזה. מקריאה ברשת לא ברור לי אם הוא יעבוד לי על חלונות 7. האם מישהו מריץ את הנתב הזה על חלונות 7 והכל עובד לו חלק? שאלה שנייה - המחשב שלי יהיה 64 ביט. מה המצב לגבי הראוטר הזה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי רשת ביתית. לרשת מחוברים 4 מחשבים ניידים בחיבור אלחוטי (WIRELESS), ומחשב אחד נייח בחיבור רגיל (ETHERNET). אני לא מצליח לשלוח פינג לשני מחשבים ניידים ספציפיים ברשת, בשום מצב. למרות שהם תמיד מחוברים לרשת. עם השאר אין בעיה. האם ישנם חסימות מסוימות שגורמות לכך? ביטול הפיירוול לא עוזר... תודה מראש על העזרה. מערכות הפעלה בכל המחשבים הניידים: Vista. מהירות מעבדים: 2GHz+
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-