עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי כבר המון זמן אינטרנט הוט 7 מגה והתשתית לא תומכת ביותר מ7 מגה באזור שלי (קריית שמונה) אז עשיתי גם NGN על 15 מגה... שאלה 1 איך אני מחבר את שתי הקוים שיתן לי 22 מגה? שאלה 2 יש לי 2 כרטיסי רשת בלוח אם אני מחבר את שני הקוים כל אחד לכרטיס אחרי מה יקרה? שאלה 3 יש לי ראוטר שמחובר להוט חדש של אדימקס תקן N איך אפשר לחבר גם את הNGN לראוטר? או שאני צריך ראוטר אחר? או בקיצור מה האפשרויות שלי עם 2 הקוים?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  2. הקונפיגורצייה שלי היא כזו: (HOT + בזב"ל) מודם של HOT מחובר ל SWITCH. הSWITCH מחובר לנתב וגם ישירות לכרטיס רשת באחד המחשבים. למחשב המדובר יש שני כרטיסי רשת, אחד בחיבור ישיר מה SWITCH והשני בחיבור מהנתב, כלומר למחשב יש שתי כתובות IP. כשאני עובד עם הכרטיס שמאחורי הנתב הכל תקין. הבעייה היא עם הכרטיס שמחובר ישירות, מדי כמה זמן יש מעין ניתוק שגורם להורדות להפסיק (HTTP/FTP/DCC-IRC) זה קורה אחת לפרק זמן שונה (יכול להיות כל 5 דקות או כל 60 דקות) אני למשל מריץ שני עותקים של MIRC שמחוברים לאותו שרת, כל אחד ע"י כרטיס רשת שונה, ורק הMIRC שמחובר ע"י הכרטיס ה"בעייתי" מתנתק. אם אני מוריד קובץ (למשל קובץ בדיקה של בזק בינל) הוא נקטע באותו זמן בדיוק. - הכרטיס השני ממשיך לעבוד וכך גם כל המחש…

3. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000506937&fid=585 פריסה ראשונית ב-8 ערים.

• 274 תגובות
    • 33k צפיות
  4. Started by ediraz,

שלום לכולם. מבקש את עזרתכם בחיפוש נתב משולב מודם ברצוני לחבר קווית את המחשב הנייח ושתהיה רשת אלחוטית בשביל הנייד אני גולש במהירות 4M בבזק בינלאומי הנייד בעל כרטיס תומך N הנתב יהיה בחדר ממ"ד חברים המליצו לי על חברת LINKSYS אך לא מצאתי כזה משולב מודם שתומך ב- N מבחינת תקציב 500 שקלים פחות או יותר כמובן גמיש העיקר שתהיה תמורה הולמת ! תודה מראש לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  5. Started by ag43,

הבית שלי עבר שיפוץ נרחב שכלל העברת כבלי רשת בתוך הקירות. כעת יש לי מעין "אמבטיות" בקיר שאליהן ניתן לחבר שקעים (רשת,טלפון וכו'). הבעיה היא שאני לא יודע את סוג האמבטיות כדי לדעת איזה שקעים מתאימים לקנות. מישהו יודע כיצד מבררים זאת? הנה דוגמא למספר שקעים: http://www.mediagalaxy.co.il/cat/231-%D7%A9%D7%A7%D7%A2%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A9%D7%A7%D7%A2%D7%99%D7%9D/ ועוד שאלה קטנה על הדרך: העברתי כבל CAT 5E ומשום מה בכל השקעים האלו כתוב באתר הנ"ל שהם תומכים רק ב 10/100 ורק בשקעי CAT6 כתובה תמיכה ב1000MBPS. האם יש הבדל בין השקעים לכבל או שזו טעות של האתר? עריכה: הצלחתי לתפוס את הקבלן ומתברר שאלו שקעי GEWISS. אשמח לתשובה על השאלה השניה (מה…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. איך אני משפר את הקליטה בנטבוק, שכרטיס הרשת שלו פנימי, כדי לקלוט רשתות רחוקות יותר (ולא כדי לברוח מהמוסד) ?

7. שלום, יש לי תשתית של הוט עם נטוויזן, ופיסי ומק שאני רוצה לחבר עם כבלים למודם. 1. למודם (Thomson 315) יש יציאת איטרנט ו-USB. האם הן יכולות לעבוד ביחד בו זמנית? 2. מה צריך להגדיר כשמתחברים דרך ה-USB? במידה והמודם משתמש רק ביציאה אחת אצטרך לקנות switch ואליו לחבר את המחשבים. 2. מה לגבי החייגן? האם ניתן יהיה לגלוש בו זמנית בשני המחשבים? תודה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by zwex35,

אז ככה,אני חייב דחוף לשנות את הIP שלי, ( 84.111.48.110) וכל מה שאני מנסה לא הולך,ניסיתי לנתק ולחבר ראוטר\מודם שתיהם ביחד , לעשות ipconfig renew וכל מיני דברים שחיפשתי,וזה תמיד נשאר 84.111.48.110. מישהו יודע מה אני יכול לעשות זאת? בבקשה זה דחוף

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. Started by pak82,

יש לי בבית שני מחשבים שנמצאים במרחק של כ10-15 מטר אחד מהשני (לא בחדר ביטחון). אחד מהם מחובר לראוטר של trendnet דגם tew-631brp , אני רוצה לקנות לשני כרטיס רשת אלחוטי כדי שהוא גם יתחבר לראוטר. השאלה שלי היא כזאת: 1) מה ההבדל בין כרטיס רשת שיושב על PCI לבין כרטיס שמתחבר בUSB ומה עדיף? 2) יש למישהו המלצה על כרטיס טוב ולא כלכך יקר?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by The Un4givN,

יש לי בעיה שכשאני מנסה להוריד משהו אז הוא כאילו מנסה להתחבר ולא עושה כלום ואז פתאום אחרי כמה זמן אני רואה שזה ירד כבר... הבעיה היא שאם זה קובץ גדול אז הוא כותב Time out אותו הדבר עם YouTube אני פותח סרטון והוא כאילו לא מגיב ואחרי איזה כמה דקות בבת אחת הוא מראה שהוא טען את הכל ומתחיל לנגן... זה קורה לי גם בפיירפוקס וגם באקספלורר... איך אני גורם למחשב שיוריד לי בLIVE?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  11. שלום אני כרגע מחובר ב014 ותשתית של בזק - בחודשים האחרונים אני פשוט סובל מהם מהירות הורדה בבדיקה בארץ תקינה אבל בחול בקושי מגיעה ל 1 מגה לי יש חבילה של עובדי בזק (שמוגלת עד 8 מגה)- דיברתי עם התמיכה שלהם בבדיקה נתנו לי איזה יוסר של גיימרים ואז מהירות היתה תקינה- אבל לא פטרו לי את הבעיה והשאירו עם היוסר הרגיל. (לדעתי עושים לי זאת בכוונה כדי להוציא ממני עוד כסף) לכן אשמח עם תוכלו להמליץ על ספק אינטרנט נורמלי שמהירות בארץ ובחול אותו דבר

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  12. Started by aviv88,

eurocardsharing.com אשמח אם מישהו יבדוק איזה תשובה הוא מקבל מ SmartWhois לגבי הכתובת של האתר, אני מקבל 127.0.0.1 , זה localhost , וזה לא הגיוני. http://www.all-nettools.com/toolbox/smart-whois.php ..

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by Track,

סוף סוף הגיעה לארץ הקטנה שלנו אינטרנט במהירות שמעל 10 מגה. יופי. אבל קצב ההעלאה נשאר על 1 מגה! איזה שטויות. מצידי ומצד התעסוקה שלי, אני מעדיף 100 מגה העלאה ומגה אחד הורדה. אסתפק בקצב ההעלאה הגבוהה ביותר - מישהו יותר מהו?

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים נייחים בבית בין 3 קומות (פרטי), המחשב הראשון נמצא במרתף (3 קירות בטון) והמחשב השני נמצא 2 קומות מעלי. המחשב הראשון מחובר לנתב של TP-LINK מדגם WR841ND (דראפט N), בעוד במחשב השני בקומה העליונה יש כרטיס רשת אלחוטי גם כן בתצורת 'N' של TP-LINK. טווח הקליטה הוא על קו 1 מתוך 5 ולפעמים גם אותו אין אלא אם משנים זווית של המארז. אני מחובר ל012 מהירות 3Mb, מערכת WIN 7 ULTIMATE בשני המחשבים (בראוטר ובכרטיס רשת האלחוטי יש 2 אנטנות שאפשר להוציא בעזרת הברגה) עכשיו לענין, 2 פתרונות עומדים בפניי: - החלפת אנטנה אחת בראוטר ואחת בכרטיס לאנטנה בתצורת 7DB-9DB באורך 38 ס"מ לעומת 14 ס"מ שקיימת היום אני חושב 5DB, ובכך יש סיכוי לשפר את הקליטה! - לקבוע נק' גישה (אק…

• 31 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by contact7789,

שלום רב יש לי חיבור אינטרנט דרך 012 שכולל גם את קו הטלפון שלהם שבנוי על תשתית של ADSL. חיברתי ראוטר של LEVEL ONE wbr 6001, למודם של בזק כאשר 012 הגדירו לי IP סטאטי בראוטר. יש לי שני מחשבים שמחוברים על ידי קו רשת לראוטר. שני המשבים הצליחו להתחבר לאינטרנט. הבעיה שלי היא שניסיתי להגדיר כונן רשת (ע"י מיפוי כונן רשת) ולא מתאפשר לי על ידי הראוטר הנ"ל. למישהו יש רעיון איך אני פותח את האפשרות הנ"ל בראוטר ? תודה מראש רוני

16. Started by etay34,

שלום, אני גולש בכבלים על מהירות 1.5 מגה ויש לי רשת ביתית שמחוברים אליה סך הכל 4 מחשבים. (אולי מוגזם אבל זה עובד סבבה לגמרי) לאחרונה הגלישה החלה להיות ממש איטית וכבדה רציתי לדעת אם יש פתרון לזה? דבר שני איך אפשר לדעת אם מישהו גולש על הראוטר שלי כאילו אלחוטית..? זה ראוטר של TPLINK. תודה

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  17. יש לי רשת אלחוטית ביתית עם 2 מחשבים. 1. ווינדוס XP SP3 מחובר חוטית 2. ווינדוס 7 מחובר אל-חוטית הגדרתי שיתוף קבצים ב2 המחשבים ניתן לצפות בקבצים של המחשב עם הXP דרך המחשב עם הווינדוס 7, אך הפוך לא ניתן! כשאני בא לצפות באחד הכוננים של ה 7 אני מקבל חלון דו-שיח המבקש שם משתמש וסיסמה. מה אני אמור לרשום שם?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by maxfirsov,

קיצר יש לי בעיה דפוקה לפני כמה שבועות התקנתי ווינוס 7 64 ביט אכשיו אני משתמש בכרטיס רשת אלחוטי ככה הבעיה זה שלא מתחבר לי לכל דבר שקשור לאינטרנט חוץ מIE 64 BIT זה כולל מסנגר סטים פיירפוקס גוגל קרום משחקי אונליין כל הפורטים פתוחים אין שום פיירוול ושם תוכנה לא מפריע מישהו יודע למה זה ככה ואיך אפשר לפתור את הבעיה...???

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  19. שלום לכולם יש לי נתב wrt54gl ומודם ישן של tnn 600 רציתי לדעת עם המודם טוב בשביל הנתב או שזה לא משנה באיזה מודם משתמשים? או שבכלל עדיך להביא נתב שהוא גם ראוטר וגם מודם? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by matanf,

יש לי בבית ראוטר של אדימקס. ויש לי כ. רשת של compex ולא יודע למה אבל אין לי קליטה טובה לראוטר ( לא יודע איך בדיוק לקרוא לזה ) המחשב והראוטר בערך במרחק של 7 מטר... יכול להיות שה כ.רשת לא טוב ? או שהוא פשוט לא קולט למרחק כזה ? או שהראוטר לא מגיע למרחקים כאלה ? אשמח לדעת מה לעשות ? האם אני צריך להחליף כ.רשת או ראוטר ?

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  21. Started by 3p,

הי, אני מחפש ראוטר וכרטיס רשת למחשב נייח לאבא שלי. הם גרים בבית פרטי, עם מקלט ושני קומות. הראוטר נמצא בקומה השנייה, והמחשב של אבא שלי במקלט, אין אפשרות להזיז אף אחד מהם. האם יש ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת שיספקו רשת איכותית ללא קיטועים? חשבתי לקנות ל ראוטרו Edimax 6524n וכרטיס רשת ‎ EW-7727. האם הם יספיקו? האם יש משהו יותר זול שיספיק? עדיף כרטיס רשת לא USB. ומאוד רצוי שזה יהיה מ-KSP, כי הוא רוצה שזה יהיה לו קרוב לבית. תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by arik_bulldog,

מישהו צריך לשלוח עשרות GB, איך אפשר לנצל את הupload המקסימלי שיש לו? ניסינו טורנט ומסנג'ר, וזה נורא איטי. יש משהו יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by Jeka90,

שלום יש לי מחשב נייח שמחובר אליו מודם ALE 130 בחיבור USB. הספק והתשתית שלי היא בזק. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בזמן הקרוב והבנתי שכדי שאני אוכל להתחבר איתו לאינטרנט אני צריך להקים רשת אלחוטית בבית. מה השלבים שאני צריך לעשות? לקנות ראוטר, מודם חדש, להתקשר לבזק ומה להגיד להם? אשמח אם תגידו לי שלב אחרי שלב מה אני צריך לעשות. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  24. Started by TheSlider,

היי חברים! יש לי בעיה בלשתף שני מחשבים ברשת (לצורך הדפסה מהמחשב השני). מחשב אחד קיימת עליו מערכת הפעלה XP PRO ואליו מחוברת המדפסת בצורה מקומית. מחשב שני (שלי), עליו קיימת מערכת הפעלה WINDOWS 7 ואני לא מצליח להתחבר ממנו אל המחשב השני כדי לבצע שייוך של המדפסת. זאת הודעת השגיאה שאני מקבל: http://img405.imageshack.us/img405/5531/erroro.png מה שמעניין הוא כזה, יש לי עוד כמה מחשבים ברשת ואליהם מחוברות מדפסות אחרות שאליהן אני מצליח להתחבר ולהדפיס. לדעתי זה עניין של הרשאות אבל אני לא מצליח לפתור את זה. מה אני עושה? תודה רבה חברים!

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  25. שלום לכולם. לאחרונה החלפתי לראוטר MIMO של אדימקס , העברת הקבצים בין מחשבים נהייתה איטית מאד , כ 800KB לשניה. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים