עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by גליטו,

שלום לכולם.. אני רוצה לפתוח את הפורטים של האימיול שלי ושל הביטורנט שלי ...התקשרתי לספקית האינטרנט ובקשתי לפתוח את הפורטים הם אמרו שאני יכול לפתוח את כול הפורטים וזה לא מומלץ כי אז זה מוריד את רמה האבטחה של המחשב או שאני פשוט יגיד להם איזה מספר שהוא אומר שצריך לפתוח אימיול מסויים... איך ומאיפה אני משיג את המספר ? כאילו שאני אתקשר אליהם ואני יגיד להם אותו זה יפתח את הפורטים רק של האימיול ? תודה רבה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ההוט בוקס שלי מוגדר כנתב אבל כיביתי את האלחוטי. יש לי חבילה של 30 מגה, אם אני מתחבר באמצעות כבל להוטבוקס אני מקבל את המהירות המקסימיאלית ואם אני מתחבר באמצעות כבל לראוטר אני מקבל רק כ-10 מגה. עידכנתי את הקושחה של הראוטר לגרסה האחרונה וזה לא עזר. אני מחובר דרך הוטנט בחיבור ישיר. יש רעיון מה צריך להגדיר כדי לקבל את המהירות המקסימאלית? אני ממש לא רוצה אגב להפוך את ההוטבוקס למודם אז יש פיתרון אחר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Classify,

בזמן האחרון הכרטיס רשת הנייד במחשב הנייד שלי עושה בעיות אז רציתי לבקש תחליף טוב. רצוי שיספק טווח טוב, ובלי התנתקויות.. עד 200 שקל.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by RX7,

שלום לכולם יש לי בעיה שהאינטרנט מתנתק כשאני בלילה מכבה את המסך כנראה שהוא מתנתק במשך הלילה, אין לי מושג למה.. אז אני קם למחרת מדליק את המסך ורואה את האיסיקיו מנותק (שהוא מנסה להתחבר הפרח האפור) וגם המסנג'ר מנותק.. יש לי ראוטר של siemens שהוא גם מודם והנורות דלוקות כמו שצריך.. איך אני פותר את הבעיה הזו? זה קרה כבר כמה פעמים.. מערכת הפעלה XP בעברית תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש דבר כזה או שאני מגזים בדרישות שלי? הכוונה שלי היא שכשאני יושב על הלפטופ, אני אוכל "לשלוח" את ערוץ הסאונד שלי אל המחשב השני שמחובר לאותה רשת ביתית כך שאוכל לשמוע ברמקולים בחדר מבלי צורך לבצע חיבורים קוויים כלשהם שאלה שניה - יש לי ספריית מוזיקה בשני המחשבים (שבעקרון בשניהם הספריה כמעט זהה), ואני מעוניין לבצע סינכרון בינהם כך שכל המוזיקה החדשה תעבור גם ללפוט, או שאם שיניתי שמות בלפטופ זה יעבור לנייח. קצת פרטים טכניים - הנייח עם XP והנייד עם VISTA. תודה רבה אריאל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. איך עושים את זה? הבנתי שהאפשרות נקראת WDS , מעבר לזה אין לי מושג איך לעשות את זה... מישהו יכול לעזור לי עם איזה מדריך מקוצר? אני ממש אשמח תודה רבה רבה לכם

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by erezo,

אני מנסה להבין משהו בסיסי בתקשורת אלחוטית בלפטופ שלי: יש לו כרטיס רשת מסוג atheros ar9002wb-1ng, עוצמת הקליטה שלו משתנה מדי פעם מ - 2 קווים או 3 לקו קליטה 1, הוא לא מתנתק מהחיבור לנתב אך זה נראה לי מוזר שהוא לא מתייצב לאורך זמן על עוצמה מסוימת. הלפטופ של חברת ASUS דגם X54HY והנתב האלחוטי בבית הוא מדגם D-LINK DIR-655 שבתקופה האחרונה עושה רושם שהצלחתי להתגבר על תקלת הניתוקים מהאינטרנט שהייתה לי איתו מול תשתית הוט. אז עכשיו הראוטר מוגדר על ערוץ מס' 12 ברוחב פס של 20MHz, מצב תקשורת MIXED G & N והלפטופ רוב הזמן ממוקם בממ"ד במרחק מטרים בודדים מהנתב (הנתב ממוקם בחדר אחר שהוא לא קירות בטון). כשאני נמצא עם הלפטופ בסלון, כמובן שעוצמת הקליטה היא על 4 קווים מרבית הזמן ולא הבחנתי …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום. אני משתמש בתוכנה UTORRENT במשך חודש. בזמן האחרון, הולכת וגוברת תופעה כזו, שכל פעם שהתוכנה בשימוש (עושה SEEDING למעל 40 טורנטים), אני לא מצליח לגלוש לאתרים. האייסיקיו והמסנג'ר עובדים, אבל אין גישה לאתרים. ברגע שאני מכבה את התוכנה או מדליק את הראוטר מחדש - הכל חוזר לקדמותו. מה דעתכם? האם הבעיה נובעת מהעובדה שיש הרבה טורנטים בשימוש? אם כך - מה הפואנטה בתוכנה? או שאולי הבעיה נמצאת בראוטר? בווינדוס? זקוק לעזרה..

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. כל משתמש ביתי עם לפחות 2 מחשבים ברשת אחת חייב לעבוד עם NAT ? לא כך ? או שיש שיטה אחרת ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by nimrods,

שלום לכולם אני מנסה לעשות את זה http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=265448 וניתקתי בשלב האחרון מאיפה אני צריך לדעת מה האייפי שלי תודה מראש לעוזרים..!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום אנשים יקרים, עברתי לדירה שכורה דו-מפלסית. הראוטר, D-Link dsl-2650u , ממוקם בממ"ד במפלס הראשון. חבילת התחברות 15M (בזק). ברצוני לרשת את הדירה (ללא כבלים) כך שאינטרנט יהיה נגיש גם במפלס השני, עם עדיפות שבממ"ד תהיה מהירות הגלישה הגבוהה ביותר. אני לא מבין גדול בחשמל ורשתות, אבל לוח החשמל בדירה נראה כתלת-פאזי. נסיון ב-wifi שבצעתי: רכשתי מבזק מתאם רשת אלחוטי (דונגל) וגיליתי שבמפלס השני כמעט ואין קליטה. הוצאתי את הראוטר מהממ"ד, חיברתי אותו לנקודת טלפון במרכז המפלס בו הממ"ד נמצא, כשהדונגל מחובר למחשב בממ"ד. התוצאה: קליטה חלשה בממ"ד (5M לפי מבחן מהירות הורדה באתר בזק) , בחדר אחד במפלס השני ניתן לגלוש בלפטופ במהירות 10M, אך בחדר שני במפלס השני אין בכלל קליטה... יש לי מספר שאל…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. כותרת.. אני רוצה שכל 4 שניות בערך הוא ישתנה.. אוטומטית

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Dr.Drek,

שלום רב! הנני בעל מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO והיום התקנתי ADSL 1.5 MBIT. השמחה הייתה רבה והורדתי מ SERVER כלשהו במהירות מירבית... 1.אולם ב KAZAA לא הצלחתי להוריד מעל 60 K... 2.כשנכנסתי לסרבר כלשהו ב COUNTERSTRIKE ישראלי יחד עם חבר שלי שיש לו בדיוק גם ספק אינטרנט בזק בינלאומי רק חבילה של 0.5... בתחילה לשנינו היה אותו פינג...משהו כמו 30 ...ואז שלו קפץ ל 40 ושלי קפץ ל 180...וככה הולך ושב.... שלו נשאר תמיד ב בגבול הסדיר בעוד שלי היו LAGS מטורפים... הדבר מאוד משביז על יומי הראשון, ואני זקוק לעצתכם.... מה יכולה להיות הבעיה? פניתי גם לבזק ולבזק בינלאומי - והם אומרים שהקווים תקינים ועובדים כיאות...ועשינו TRACERT לסרבר והכל היה מצוין ...אבל זה לא נפתר... מישהו אנא? תודה מראש ,אמיר…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Shtupel,

שלום לכולם, אני עובר דירה ורוצה להשקיע במערכת תקשורת איכותית. מה ההמלצות כיום למערכת mesh טובה עם כיסוי רחב שיכולה לשרת בית עם הרבה משתמשים ותומכת בwifi 6?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי חבר עם הראוטר של אדימקס: EW-7117U. הייתה לו בעית low id באימיול ולכן הלכתי אליו ועשיתי לו port forwording לפורטים הבאים - TCP 4662 UDP 4672 והכל עבד מעולה... אבל החבר שלי פרמט את המחשב, ומשום מה הפורטים התאפסו... אז אני בא לעשות את זה עוד פעם ומגלה שהפעם יש סיסמא על הכניסה לקונפיג של הראוטר. ניסיתי את הדיפולט(admin/1234) וזה לא נכנס... בבקשה תעזרו לנו.. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by newyork3,

שלום אני מחובר לאינטרנט של הוט 12 מגה ושדרגתי גם בבזק בינלאומי ל12 מגה NGN. עד עכשיו גלשתי במחשב בלי חייגן גלישה טובה ויציבה.מודם של תומסון (של הוט). בשיחה אחרונה עם השירות אמרו לי שאני לא נהנה מהתעדוף של הכבל התת ימי שנרשמתי אליו מכיון שאני לא מחובר עם חייגן.הגדירו לי חייגן וכרגע אני מקבל את הIP שצריך 31.168 אם זכור לי נכון. בכל מקרה,ניסיתי לחבר מחשב נוסף עם סוויץ (מודם לסוויץ ו2 המחשבים לסוויץ) ולא הצלחתי לגלוש במחשבים.בשיחה עם בזק בינלואמי אמרו לי שלא תומכים בסוויצים ואני צריך לקנות ראוטר. אני צריך עזרה עם מציאת ראוטר פשוט לשיתוף אינטרנט.ראוטר קווי (ללא אלחוטי). אני צריך עם חייגן או שלא חייב? בזק בינלאומי לא כ"כ יודעים לתת לי תשובות בטלפון כזה מכשיר יתאים לי …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אורח לביא שיפמן - NetCHEIF.com
    Started by אורח לביא שיפמן - NetCHEIF.com,

מיזם הנתבים המתקדמים והאלגנטיים של חברת הענק מקבל מוצר שני מבית היצרנית הטאיוואנית, שיצטרף לדגם המוצלח הראשון אשר הושק באוגוסט לכתבה: http://hwzone.co.il/התור-של-אסוס-נתב-נוסף-ממשפחת-ה-onhub-של-גוגל/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. למי יש מידע על הפרוייקט הזה ? מה נעשה במסגרת הפרוייקט והיכן "חוות החיות" הזו נמצאת ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by yakir8,

שלום אני מוריד בדרך כלל מ-HTTP וקראה לי כמה פעמים כבר כשאני מוריד קבצים פתאום ההורדה מופסקת(יורד ל0) וזהו נתקע שמה זה קראה לי גם במנהל הורדות(IDM) וגם דרך הדפדפן שלי(FF). אני מחובר קווית לראווטר שקיבלתי מבזק של SIEMENS.בלוח בקרה של הראווטר רשום שלא היה ניתוק. מה הבעיה היא אצלי אצל הספק או השרת שמפסיק לי את ההורדה? ואך אפשר לפתור אותה(אם היא אצלי) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by eli33,

אחרי פירמוט והתקנה של windows xp sp2 אני מתחבר לאינטרנט . אבל זה לא מציג אתרים.. חוץ מהתקנת הדרייבר של הכרטיס רשת שניסיתי (ואני בטוח ב 99 אחוז שזה הדרייבר הנכון) יש עוד משהו שאפשר לעשות? תודה נ.ב ניסיתי להריץ חיפוש בפורום ולא הצלחתי לפתור את הבעיה..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אנשים,אני כבר ממש נואש עם האקספלורר [או לחליפין-האינטרנט] המחורבן הזה. לאחרונה התחלתי לסבול מבעיה שמעולם לא היתה קיימת אצלי-בעיות גלישה קשות. פעמים רבות כשאני מנסה להכנס ללינק [שנמצא באתר מסוים ומפנה אותו לאתר אחר...ככה למשל כששמים לינק לתמונה בפורומים] העמוד לא יעלה,ובמקומו פשוט האקספלורר יתן PAGE WAS NOT FOUND [מבלי אפילו לנסות להכנס]...ובשום אופן אפשר לפתוח את העמוד החדש-לא עם 1000 רפרשים,לא ע"י פתיחת חלון חדש,לא ע"י ניתוק האינטרנט וחיבורו מחדש,לא ע"י מחיקת כל ההיסטורי,הקוקיז והTEMP INTERNET FILES פשוט כלום...ואז מתי שמתחשק לו-הוא פתאום מחליט שהוא כן מסוגל לפתוח את זה [לרוב אחרי 6-7 נסיונות של פתיחת החלון וסגירתו...]...המצב יותר חמור מזה-לרוב גם תמונות באתרים פשוט לא נ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by avi_lilah,

שלום חברים אני קצת מבולבל אני מחפש נתב יש לי היום שני מחשבים מחוברים דרך ics וזה עובד טוב אבל יש לנו מחשב נוסף ואני לא רוצה עוד כרטיס רשת אני מחפש נתב אני רוצה גם לחבר את המדפסת והסורק שכול המחשבים יכולים לשתמש בו אני מחפש נתב טוב עד 400 שקל אני מובר דר adsl והמודם שלי הוא של סמסנוג מי יכול לעזור לי אני יודע שישי כאן הרבה חומר

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי, לאחרונה שידרגתי אצל הוט תשתית ל 30 מגה. בספק בבזק בינלאומי אני משלם עבור 2.5 מגה. בספיד טסט אני רואה 30 מגה רוב שעות היום,כמו כן ההורדות גם 30 מגה במיוחד בשרתים ישראלים, לעומת זאת שרתים בחול מוריט איטי לפעמים. עכשיו השאלה היא אם כדאי לי להתקשר לבזק ולשדרג גם ל30 האם ארגיש בשינוי?או להשאר כמו עכשיו על 2.5 ? כי לפי מה שראיתי פה בכמה פוסטים המהירות לא קשורה לספק אלא רק לתשית. החיבור בלי חייגן. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ShaDj,

יש לי בעיה להגיע למחשב בפינג, המחשב מרוחק לא נמצא על אותו רשת, אין לו ראוטר בוטל הפיירוואל אך עדיין אין אפשרות לבצע פינג מה יכול להיות הבעיה אין לו תוכנה של internet security כלשהי או אנטי וירוס משולב אין לו פייראוול צד שלישי אז מה יכול להיות הבעיה יש איזה סרביס להפעיל לבטל ולהפעיל מחדש או משהו תודה לתגובות.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by kobipk,

שלום לכולם אני הולך לכתוב כאן משהו נורא מעצבן שחברות האינטרנט עושות ללקוחות פרטיים/עסקיים אני מבקש מהמנהלים לא לנעול את הדיון הזה מאוד חשוב לי תגובות הגולשים פה אוקי נתחיל ברשותי אינטרנט של 8Mb שאלה שכל בן אדם שואל את עצמו מידי פעם העם כדאי לעלות את מהירות הגלישה שלי (אני יוכל להוריד סרטים שירים וכל מה שאני רוצה במהירות גבוהה) אז ככה חקרתי ובדקתי הרבה מאוד את פרסומות האינטרנט ואת מהירות הגלישה שיש כיום. הרגע בזק הכניסה לשוק את רשת הNGN של 50 MB זה מטורף נכון? אז זהו שלא ... ספקי האינטרנט שכותבים ומפרסמים מהירות גלישה כותבים את זה בתור MB שזה אומר מגבייט מגהבייט 1 שווה ל-1024 קילו-בית שלפי הפירסום של חברות האינטרנט זה אומר שעם יש לי 8 מגה אז אני אמור להוריד על 8 מגה שי…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים