רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים, היום היה לי שיחה עם בזק בין לאומי לגבי שדרוג מ3 מגה ל5 מגה.לאחר דין ודברים עם קשרי לקוחות קיבלתי הצעה ב-79.90 עם התחייבות עד תום ההתחיבות הקיימת שלי (כלומר עד דצמבר 2008).כאשר דיברתי עם הוט אז הנציגה שלא ממש ידעה מהחיים שלה אמרה לי שהמחיר הוא 119 ש"ח ללא התחייבות .משום מה נראה לי שהיא טועה,יש דבר כזה "בלי התחייבות"? תקנו אותי.בכל מקרה רציתי לדעת האם המחירים האלה שפויים ביחס לספקיות אחרות והאם באמת ההבדלים בנוגע לחבילה הנ"ל הם מזעריים.אשמח לדעת איך אפשר להוריד מהוט מהמחיר קצת.הנציגה אמרה לי שאי אפשר לעשות כלום וזה המחיר,אז אמרתי לה שבב"ל התפשרו אותי ובאו לקראתי אבל זה לא עזר פשוט עקשנות לשמה.אשמח לתגובתכם
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המודם הזה ואני מוריד בסביבות 60k לשניה אז נגיד היה לי מודם אחר היה לי ביצועים יותר טובים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשבוע האחרון הכול זז ממש באיטיות, הפינגיים לשרתים הם בעלי ארבע ספרות ומהירויות ההורדה משרתי האיטנרנט החזקים בארץ עומדות על 7KBs, משרתים רגילים בחו"ל אני מוריד על 1-3KBS, אני ממש מרגיש כאילו אני שוב עם 56K. לאחר שפותחים וסוגרים את המודם הפינגים שוב נמוכים והכול טוב ויפה, אבל רק לחצי שעה בערך, זה ממש מעצבן שבאמצע FCM צריך לצאת בגלל הפינג, שלא לדבר על ההורדות הליליות. פרטים: מודם אלקטל Home(משודרג ל-Pro). שני מחשבים מחוברים לסוויטש של 10/100 עם כרטיסי רשת של 10/100, הרשת עובדת על 100MBPS. אני לא חושב שהבעיה הזאת קשורה לחומרה או בכלל אלי, אלא אל בזק(aDSL), עוד מישהו חווה את זה ב-aDSL של בזק או בכלל אצל ספקיות אינטרנט אחרות. אם לא הייתי משתמש במודם כראוטר הייתי עובר מזמן לכבל…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אקווהנט חברה דפוקה!!!!! היו לי איתם מלא בעיות הרבה פעמים הקשר עם השרת פשוט נקטע ולא חזר למשך שעות!!!!!!!! מוקד התמיכה הכי דפוק שראיתי בחיים שלי וגם יש להם מבצעים כאלה של שלושה חודשים חינם טריק זול וטיפשי הם מנסים משחקים מלוכלכים כחלק מהתוכנית שלהם למשוך ךקוחות חודש לפני תום החוזה שלי איתם התקשרתי ואמרתי שאני רוצה להתנתק כי החברה חרא אמרו לי בסדר ננתק אותך בתום החוזה אחרי זה התקשרתי שבוע לפני לברר מתי ינתקו אותי ושוב אמרו לי שינתקו אותי ברגע שהחוזה נגמר יום אחרי המעוד שהיו צריכים לנתק אותי אמרו לי שעכשיו אני לא יכול להתנתק ואני צריך להמשיך עוד שישה חודשים הסתכלתי בחוזה וראיתי שיש כזה סעיף שאומר שאם לא מודעיעם להם לפני תום שישה החודשים הם מחייבים אותך לעוד שישה בקיצ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, יש לי אינטרנט בכבלים ללא חייגן (MPLS). אני רוצה לקנות נתב וכרטיס רשת כדי לחבר שני מחשבים נייחים ברשת אלחוטית G (אין אפשרות לסלול כבל, לצערי) יש לי כמה שאלות (לא מצאתי תשובה ברורה בחיפוש בפורום) 1. איזה תכונות אני צריך לחפש בנתב כדי שיתאים לחיבור שלי (ויהיה קל לקנפג אותו)? אשמח גם לקבל המלצות (תקציב באיזור 500 ש"ח עבור הנתב) 2. האם עדיף כרטיס רשת של אותה חברה כמו הנתב, או שזה ממש לא משנה? 3. אני אישית מעדיף כרטיס PCI, האם ל-USB יש יתרונות על פני PCI (למעט העובדה שהוא גם יכול להתאים למחשב נייד...)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שבדקתי והגעתי (בעזרתכם) למסקנה שרשת אלחוטית אצלי לא תצליח -בגלל הממ"ד. המליצו לקנות אנטנה בעוד 250 ש"ח. וכל העסק תופח למימדים לא כל כך כלכליים. החלטתי לעבור לרשת קווית. זה יהיה מסורבל, אני יודע (כבל פרוש לכל אורך הבית)-אבל מכיוון שהשימוש שלי הוא לצרכי עבודה ולימודים, אני אפרוס את הכבל רק מידי פעם שאהיה צריך. בקיצור, אני לא אבלבל לכם את המוח. כעת הבנתי שאני צריך נתב - כדי שלא אהיה תלוי בגלישה במחשב השני. יש לך המלצה על נתב? המליצו לי על זה. http://www.trendnet.com/en/products/TW100-BRF114.htm וגם אם תוכל להפנות אותי למדריך שיסביר לי איך להגדיר את זה . תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברת TP-LINK מציגה שלושה נתבים חדשים בסדרת ה-Archer VR הכוללים מודם VDSL ותמיכה מלאה בטכנולוגית Vectoring. כל הנתבים החדשים תומכים בתקן AC וההבדל המהותי ביניהם היא המהירות האלחוטית. כל הפרטים לגבי נתבים אלה, המפרט הטכני שלהם, הזמינות והמחירים - בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6522
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי 3 מחשבים נייחים בבית ועוד 3 מחשבים ניידים ועוד טלפונים וסלקום TV כולם בוינדוס 10 ו/או אנדרואיד ובנוסף לאחד המחשבים מחוברת מדפסת גם כן (יש לה גם חיבור אלחוטי גם) בנוסף הנתב שלי הוא NETGEAR 1670 מה הדרך הקלה והבטוחה להגדיר רשת לשתף בה קבצים ולאפשר להדפיס במדפסת מכל מחשב ? כרגע המחשבים לא מזוהים אחד על ידי השני שאני לוחץ על רשתות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני מספר חודשים הגדרתי נתב ב Range Extender (רפיטר). הגיע היום בו הייתי צריך לשנות הגדרות. נגשתי לדפדפן והופ ... מהי כתובת ה IP ? לא זכרתי, ואז התחיל סרט ... ניסתי וניסתי ולא הצלחתי. בסוף לאחר אין ספור נסיומות פגעתי. כול כך הרבה פעמים, אינני זוכר איך. המכשיר הופך שקוף, רשמו לעצכם בעת ההגדרה את כתובת ה IP.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להקים רשת משרדית שיהיו מחוברים אליה כ-20-30 מכשירים קוויים ואלחוטיים. אני זקוק לראוטר שיהיה יציב ואיכותי. הראוטר יתחבר למודם של הספקיות (כרגע הוט במהירות 200 מגה) וממנו יוצאים 2 סוויצ'ים שברשותי של HP מדגם 1820. אני מתחבט בין דגמים של סיסקו ל- HP. הייתי שמח לקבל המלצות לדגמים משתי החברות, ואם אפשר גם לקבל חוות דעת לגביהם זה היה יכול להיות ממש נפלא! באמרת אגב, אני גם אצטרך בהמשך AP אז אם יש משהו מומלץ אשמח גם לשמוע. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם קיים פה חבר שיכול לעזור עם הזמנה ספייר ל-iptorrnets?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, דודים שלי קנו מחשב לפני כחודשיים, וכל הזמן יש להם בעיות עם האינטרנט. הבעיה היא כזאת, בכל פעם שהם נכנסים לאנטרנט מופיעה להם הבעיה של "the page cannot be displayed" . הבעיה היא שזה לא מופיע תמיד אלא יש שעות בהן ניתן לגלוש רק בחלק מהאתרים ואני מדגיש על חלק בלבד (למשל YNET, YAHOO כל אלו לא נכנסים), הגלישה היא איטית להחריד גם באקספלורר וגם בשועל, גם כשהדף עולה רוב התמונות לא נטענותורובה הקישורים לא פועלים , כלומר שוב מופיעה השגיאה. חשבתי אולי הבעיה היא במודם..... מה אתם אומרים?? קפצתי אתמול לעשר דקות, וראיתי בDEVICE MANAger שהDRIVER של הרשת לא מוגדר כמו שצריך, יש לידו סימן קריאה. האם זה יכול להשפיע? יש להם מודם usb ale 130 ולא מודם רשת. בדקתי אצלם את החייגן הכל בסדר, הה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית 3 מחשבים ברשת, אחד של כל אחד מהשותפים. שמתי לב, שכאשר אחד מהם צופה במדיה סטרימינג, זה ממש דופק לשאר את האינטרנט, אם אני גולש אז אני מרגיש האטה, ואם אני משחק, אז הפינגים לרוב מוכפלים פי 3 ומעלה. הנתב שיש הוא EDIMAX BR-6204WG אנחנו מחוברים בכבלים עם 012 לקו 2.5 יכול להיות שפשוט הקו לא רחב מספיק גם לצפיה בסטרימ וגם משחק, אבל זה נשמע לי קצת מוגזם שסרטון של 5 דקות ביוטוב דופק לי לחלוטין את הרשת. (זה לא מפסיק גם אחרי שהסרטון נטען לחלוטין). האם יש איזה הגדרה בנתב שתאפשר איזון בין הקצבת הפס למחשבים השונים? תודה מראש לעונים עריכה קטנה: אני מחובר לנתב אל-חוטית עם כרטיס של EDIMAX (לא זוכר דגם, אבל הקטן האפור שלהם) השותפים גם מתחברים אלחוטית דרך לפטופים. המודם הוא SB5051 ש…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ראוטר חדש לבית ורציתי לשאול מה לדעתכם יותר טוב מבחינת הקליטה והיציבות וכו? Linksys E4200 או Asus RT-N56U ואיפה כדאי לי לקנות את הראוטרים בארץ או בחו"ל? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני חודשיים החלפתי ספק + תשתית ועכשיו אני עם CCC והוט 12 מגה הכל טוב ויפה רק שבערך פעם פעמיים בשבוע נעלם לי האינטרנט. המחשבים מחוברים לראוטר, הראוטר טוען שהוא מחובר אבל לאף מחשב אין גישה לאינטרנט. התמיכה של הוט טוענת שהכל בסדר אצלהם ושהבעיה במקום אחר (הממ .. מה עוד נשאר) והתמיכה של CCC טוענת שמבחינתם הכל בסדר גמור ואין בעיה. את שתי התגובות האלה קיבלתי כאשר הייתה לי את הבעיה ולא כשהמצב תקין. זה ממש מרגיז כי הדרך היחידה לפתור את זה היא לאתחל את הראוטר.. הוא אפילו לא מזהה שהוא התנתק ומנסה להתחבר מחדש, מבחינת הראוטר הוא מחובר והכל תקין. לפני זה הייתי בבזק + בזב"ל ולא היו לי בעיות. בעיה מוכרת ? בעיה של CCC והוט ? בעיה ב Hotbox ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי אינטרנט של HOT והספקית היא בזק בינלאומי. יש לי אינטרנט אלחוטי בבית עם ראוטר של TPLINK. מהירות אינטרנט של 12 מגה. בכמה חודשים האחרונים אני נתקלתי באיטיות לא הגיונית לאתרים מחו"ל. זה מתבטא בהורדות איטיות מאתרים בחו"ל (30 קילהבייט, לפעמים קילבייט אחד) עד לצפייה איטית ביו-טיוב, פייסבוק, הכל. כל זמן מה התקשרתי לתמיכה והם טירטרו אותי ללא הרף, ללא מענה אמיתי. עד לפני שבוע שאני נפלתי במקרה על בחור עם ראש על הכתפיים מHOT שעזר לי המון, אשכרה הבין עניין, העביר אותי לחייגן, פתח לי מהצד שלו פורטים, הסביר לי על כל העניין הזה ואני גלשתי כמו מטורף בחו"ל, כמו שצריך, במהירות של 12 מגה באמת. אבל מה, לאחר זמן מה היו התנתקויות אקראיות מהאינטרנט. כל כמה זמן, סתם פת…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר SIEMENS SL2-141 TNN קיבלתי כתובת IP קבועה מהספק ואני מעוניין להפנות את הכתובת כאשר אני פונה מבחוץ+הפורט המתאים לכתובת LAN לדוגמה 10.0.0.1 שזה מכשיר לצפייה במצלמות. מה עלי לעשות בראוטר. אם מישהו מכיר את הראוטר הספציפי הזה עוד יותר טוב...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! בביתי שתי קומות, הראוטר האלחוטי של הוט נמצא בקומה העליונה ובקומה התחתונה יש קליטה רק ליד המדרגות. אני רוצה לקלוט גם בשאר הקומה התחתונה וחשבתי להרחיב את טווח הקליטה עם המכשיר הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6894&perur=2&t=10&c=281 אני מחפש מכשיר שיהיה כמה שיותר פשוט להתקנה (ועדיין איכותי), זה נראה לי הכי מתאים. האם הוא יעבוד בצורה טובה עם הראוטר של הוט? http://www.hot.net.il/heb/customerservice/equipment/hotreshet/article,64.aspx האם הוא פשוט להתקנה? תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להתחבר למחשב שלי ב RDP ממקום מרוחק אבל כיוון שיש לי ראוטר אני צריך להתחבר מרחוק דרך VLAN בשביל שיהיה לי גישה IP של המחשב שלי איך עושים את זה? ערכה: לא חשוב הסתדרתי יצרתי חייגן VPN ועשיתי בנתב port forwarding
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מפעיל את האופציה של ה DEFSERVER אבל אז אני לא מצליח לגלוש ...ואני חייב לבטל את זה... מישהו נתקל בבעיה????????
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום חטפתי את הכאב הראש הכי גדול נראה לי אז ככה יש לי אינטרנט של בזק בינלאומי חבילה של 750 סבבה עכשיו נגמרה לנו ההתחייבות כאילו אליהם(בזק בינלאומי) (אחרה שנה) ורציתי לברר מה קורה אז התקשרתי לבזק בנלאומי דיברתי אם נציגת שירות והיא אומרת לי עכשיו שעבר שנה התשלום מתפצל כאילו להם ולבזק שנותנת לי את הבנדל או משהו כזה לא ממש הבנתי אז היא אמרה לי חבל שאני ישלם הרבה אז להתקשר לבזק לבדוק איתם מחיר וכו התקשרתי לבזק דיברתי אם נציגת שרות והיא אמרה לי שעכשיו אני משלם 110 לחודש (שנראה לי זה לקו או בנדל או משהו לא מובן) ואם אני רוצה אני יכול לשלם 50 שקל בהתחייבות לשנה עכשיו אני שואל למי אני משלם מה כאילו בזקבינלאומי הם הספקית אינטרנט ומה בזק? יש מצב מישהו עושה לי סדר קצת
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להוריד גירסה מעודכנת ל- VPN CLIENT (להתחבר לנתב PIX שך CISCO ) האם יש לינק להורדה (מערכת הפעלה XP ) נ.ב. לא מצאתי באתר של CISCO. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי היום בשעה 23:00 בערך הייתי באמצע משחק רשת כשלפתע המשחק נתקע מבחינת הקשר עם השרת, המשחק עצמו עדיין פעל. יצאתי לווינדוס וראיתי שאני גם לא מצליח להיכנס לאתרים, רק האייסיקיו פועל ואי אפשר לשלוח קבצים לאנשים מהרשימה שלי {אופציה שתמיד קיימת אצלי ותמיד פעלה}. הגעתי ל-network connections ושם מצאתי את מה שאתם רואים בתמונה. למטה זה החיבור שלי של הכבלים שלי, ולמעלה התווסף לו מישהו חדש ואני די חושש שזה מישהו שניסה לפרוץ אלי. דרך אגב את הפיירוול הפעלתי רק אחרי שגיליתי את החיבור החדש שהתווסף לי. מיד כיביתי את המודם לרבע שעה ושהדקלתי מחדש שוב היה את האייקון הזה אבל הצלחתי להתחבר לאינטרנט ולגלוש רגיל. האם אתם חושבים שמישהו ניסה לפרוץ לי למחשב? אם כן, איך אפשר למנוע את זה בעתיד, ומ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אנשי פורום יקרים! אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים(ערוצי זהב). המודם, שברשותי(Motorola SB5100) מתחבר לכרטיס הרשת. אני רוצה לטעון את עמוד הבקרה של המודם דרך הדפדפן ואני לא יודע(ידעתי בעבר :-\) את כתובת הIP, שאליה ממופה המודם. אני אשמח מאד אם מישהו יוכל להגיד לי כיצד אני יכול לבדוק את הכתובת, שדרכה אוכל להתחבר למודם. או שאולי זוהי כתובת סטנדרטית ואז אשמח אם תספרו לי דרך איזו כתובת IP אתם מתחברים למודם עצמו. תודה מראש על ההתייחסות והניסיון לעזור! 8)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי סורק מסוג astra 4600 מתחבר בערת USB לאחד המחשבים אני מעוניין לשתף אותו ברשת האלחוטית בבית שלי איך משתפים סורק ברשת ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-