רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
בחודשים הקרובים יבוצע חיבור לסיבים אופטיים אצלנו בישוב ע"י נורקום תקשורת בע״מ, כרגע אנחנו מחוברים בחבילת כבלים של "הוט" של 500M. כיום, הכניסה לבית היא כבל מהחברת כבלים המגיע למפצל בכניסה לבית וממנו חיבור לנקודת כבלים בסלון שם נמצא המודם/ראוטר וכולם מחוברים בווי-פיי. עד לפני מספר חודשים המודם היה מחובר אצלי בחדר עבודה לנקודת הכבלים והתחבר למחשב חוטית, הנקודה שם הפסיקה לעבוד ואז המודם ירד לסלון. אני חושב מה תהיה הדרך הרצוייה להתחבר לסיב האופטי כי להבנתי, יגיע סיב אופטי לארון חשמל ושם יוצר לחיבור רשת שממנו נתחבר בבית (חוטית או אלחוטית). -חיבור הרשת בארון חשמל הוא בעצם יציאה של מודם, נכון? ממנו אני צריך להתחבר לראוטר (חוטי ואלחוטי) שיבנה את הרשת בבית. *א…
-
- 0 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי בבית ליד כל מחשב נקודות טלפוניה שהן לא בשימוש. 1. האם ניתן להחליפן לנקודות לחיבור כבל רשת כדי שכל המחשבים שלי בבית יתחברו ישירות למודם ולא דרך חיבור אלחוטי? 2. האם במצב זה אני אקבל בוודאות 100 מגה? 3. במידה וניתן להחליף את הנקודות, האם זה סיפור בשביל בעל מקצוע או שזה משהו פשוט? כמה כסף הוא ירצה על זה פחות או יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל יש לי את מודם ה ADSL של בזק את ה 312+ עכשיו בשביל לשטף אינטרנט בין שני מחשבים אני מתכוון להזמין את המוצר של MSI זה שמאפשר רשות דרך רשת החמל בבית (http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=homeplug) ROUTER של EDIMAX ושני כרטיסי רשת אז אפשר כבל להזמין או ששכחתי משהו?
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סרבר 2003 ואני מעוניין להגדיר מרחב כתובות מסוים בשרת ה DHCP לחלק כתובות מטווח 192.168.1.100 ועד 192.168.1.150 האם זה הדיפולט?איך אני בודק אז או לחילופין מכניס פיזית ב DHCP
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה כבר כמה חודשים טובים של קליטה מועטה דרך האינטרנט האלחוטי, אז בדקתי קצת באינטרנט והחלטתי שאני חייב לבנות אחד כזה. קראתי תמדריך: http://linmagazine.co.il/hacking/guysoft/cantenna יש לי כ.רשת אלחוטי: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1440 לפי המדריכים צריך חיבור מיוחד ( Type-N Female ) שאני לא יודע ממש איפה למצוא אחד כזה, אני גר ברעננה ואין כאן חנויות אלקטרוניקה לפי מיטב ידיעתי. אני גם הרי צריך כבל שיחבר בין הכ.רשת לחיבור המיוחד הזה שמתחבר לפחית שימורים. מצאתי תכבל הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13226&catid=1823 מה אתם אומרים הוא מתאים? הבנתי שצריך גם להלחים נחושת לחיבור שבתוך הפחית, לא הבנתי בדיוק מה זה הנחושת הזאת אולי תוכל…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך להכין כבל RJ45 אשר יעבור בין מחשב לראוטר, הכנתי כבר אחד לםי הוראות שנתנו לי אבל אני חושש שיש לו בעיה אז החלטתי ללחוץ את הראשים מחדש. מצאתי בגוגל מלא מדריכים על איך להכין כבל RJ45 אבל רק כזה של 8 גידים, מכיוון ששלי מסריח והוא של 4 אני יצתרך להסתפק בזה, איפה אי יכול לראות מדריך או אם מישהו יודע מראש... הכבל שהכנתי היה בשני הצדדים: 1-כתום 2- כתום לבן 3- כחול לבן 4- כחול , בשני הצדדים זה אותו דבר כך שמוזר לי שזה לא עובד...
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, כרגע האינטרנט שלי בבית מורכב מ: 1 בתוך ממ"ד נקודת הוט, עם הוטבוקס, המחשב הראשי וה NAS כולם מחוברים עם כבל. משם גם יוצא חיבור דרך החשמל TP-Link TL-PA4010 l לנקודה: 2 שנמצאת במרכז הסלון, ומספקת WIFI ל2 מכשירים שנמצאים בסלון: סטרימר שאמור להקרין סרטים מ הNAS, ומחשב נייד בנוסף קיימת בסלון נקודת HOT ליד הטלויזיה בסלון שלא בשימוש. אנחנו בשכירות וכנראה יוצאים עוד שנה, ולכן לא רוצים לקדוח או להתעסק עם השחלות כבלים וכדומה ביום שני באים להתקין סיב אופטי של פרטנר, ויש לי כמה שאלות. 1) מישהו אמר לי שאפשר לבקש מפרטנר שיתקינו 2 נקודות. האם נכון? איך זה מתבטא? 2) באיזה תשתית הם משתמשים להתקנת הנקודה של האינטרנט בתוך הבית? הם יכולים לרכוב על נקודות של הו…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב , אני מנסה להכין כבל רשת וזה לא מסתדר לי אני עובד לפי התמונה הזאת .. אני רוצה להכין כבל רשת ישיר , ממודם למחשב וזה לא מצליח ....
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לככככלום !! שנים שלא כתבתי פה שמח לחזור ולשאלתי: אני עכשיו מחבר שני מחשבי XP לרשת ויש לי כבל רשת רגיל רציתי לשאול איזה חוטים אני צריך להצליב לרשת תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, מה הם המספרים הנכונים כדי להכין כבל רשת מוצלב התומך ג'גה? האם זה כמו בתמונה הבאה: או שזה 1-3 2-6 4-7 5-8? שאלה נוספת איך יוצרים לאג? אמור להיות 4-5 משהוא.. ושאלה אחרונה מה הם המספרים של הצבעים? (לדוגמה ירוק 1 ירוק לבן 2 חום 3 וכן האלה) תודה לעונים..
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
במדריכים באתר יש ראוטר של לינוקס רציתי לדעת 1. אם יש בעיות עם ADSL 2. אם התוכנה תומכת במודם USB
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אילו רכיבים אני צריך בשביל להכין רשת בין 2 מחשבים בבית..(חוטית..) *אחד מהמחשבים הוא פנטיום 4 ואחד פנטיום 3 זה משנה ?
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הכנתי כבל מוצלב (עפ"י הלינק http://www.duxcw.com/digest/Howto/network/cable/cable5.htm) כדי לחבר בין שני Switchים ונורת הלינק לא נדלקת אצל אף אחד מהם. הכבל הוא באורך 40 מטר. למישהו יש רעיון לא זה לא עובד ? תודה The Doorman
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הראוטר והכרטיס (ב USB) הם של LEVEL-ONE על המחשב עם הכרטיס אני יכול למצוא רשתות בתחום, כולל הרשת של הראוטר. כשאני מתחבר הכל נראה במבט ראשון בסדר - האייקונים משמאל למטה של תוכנת הכרטיס ושל חיבור האינטרנט של וינדוס מאשרים שיש חיבור, אבל כשאני מנסה לגלוש זה כאילו אין אינטרנט, וגם ב client list ב web interface של הראוטר אין את המחשב השני כשאני מתחבר לרשת. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הכרטיס רשת אור שיש קישוריות מוגבלת . אני מחבר כ.רשת למודם כבלים , הסימן על יד השעון אומר שהקישוריות מוגבלת או לא קיימת. ניסיתי הדרייבר שבא עם ה XP ,והדרייבר המקורי של הלוח כרטיס רשת. מה יכול להיות? מה אני יכול לעשות? (הכרטיס רשת תקין) תודה
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
??? ואפשר המלצה לSWITCH טוב וזול של 8 פורטים?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס רשת אלחוטי של LEVEL ONE WNC-0301 עכשיו חיברתי התקנתי עובד הכל טוב, אבל הדרייבר משנה לי את מסך הפתיחה והוא לא נותן לשנות.. למה זה ואיך אני משנה את מסך הפתיחה..? תודה..!
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון חשוב לדעת מערכת וינדוס אקס.פי פרופשיונל בשפה האנגלית כרטיס רשת ראשון, און בורד מחובר למודם ADSL, עובד כראוי כרטיס רשת שני, אדימקס (רילטק) מחובר למחשב אחר (מערכת לינוקס) בכל מקרה... הכרטיס השני מוגדר בתור 192.168.0.1 והמחשב השני (הלינוקס) שמחובר אליו, מוגדר בתוך 192.168.0.2 שתי המחשבים מסוגלים לשלוח ולקבל פינגים מה 192.168.0.2 אבל הכרטיס 192.168.0.1 לא מגיב לפינגים לא עונה... עכשיו, המחשב הראשון יוצר קשר עם המחשב השני מקבל ממנו פינגים והכל אז מה בעצם הבעיה ?!?! למה לאזעזל הוא לא מגיב ??
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס רשת הזה "KINAMAX 802.11a/n/b/g 300Mbps" ואת הראוטר הזה "TP-LINKE 1043D" שנייהם אמורים לתמוך בחיבור של 300Mbps אבל מסיבה לא ברורה אני מתחבר במהירות של 150Mbps למרות שהמחשב צמוד לראוטר(מטר ממנו בלי קירות) הגדרתי בראוטר שהוא יעבוד רק על תקן "N" ובמהירות של 300Mbps ובדקתי את הכרטיס רשת שרק הוא היה מחובר(אלחוטי) לרשת.. יש לי "WIN 7 U" ובדקתי את המהירות בעזרת לחיצה על מצב בכפתור הימני על כרטיס הרשת... מישהו יודע למה זה קורה , ואיך אני יכול לסדר את זה?? משם קניתי את הכרטיס: http://www.dealextreme.com/p/high-power-802-11a-n-b-g-300mbps-usb-2-0-wifi-wireless-network-dongle-33188
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אני אזין לו כתובת ידנית אז הכל יעבוד סבבה אבל אני לא מצליח לקבל כתובת דרך DHCP הראוטר בדוק תקין. איך אפשר לסדר זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש עם כרטיס רשת אלחטי מובנה אני רוצה להתחבר לאינטרנט עם הראוטר שלי לינקסיס WRT54G אבל הכרטיס רשת במחשב הנייד מופיע כלא מחובר. יש עליו איקס מה הסיבות לזה? להתקין מחדש את הדרייבר יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס רשת של Realtek / CNET ושמתי אותה על מחשב ישן עם לינוקס, כשהמחשב עלה הוא אמרה System Board Failure שלבסוף התברר לא כבעיה בלוח אם (כשהסרתי את הכרטיס רשת זה נעלם), כשהפעלתי את לינוקס (עם הכרטיס רשת) הוא אמר: Chip does not respone יכול להיות שהכרטיס רשת נשרף? איך והאם אפשר לבדוק את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי PIII 800MHZ, WINDOWS XP, וכרטיס רשת ETHERNET 100MBPS. XP מזהה מצוין את הכרטיס ואני חולק קבצים עם הכרטיס, מדפסת ומה שאני רוצה. הבעיה היא שהכרטיס לא נקלט במשחקים. המשחקים שניסיתם הם RED ALERT 2 ו-COUNTER STRIKE. עזרו לי!
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אני לא מעוניין שאף טכנאי ייגע לי במחשב. אפשר לבקש מהם שיישלחו את הכרטיס רשת בדואר ואני אתקין אותו לבד, אבל אתם יודעים במקרה אם הוא מגיע עם דרייברים? כרטיס רשת לא בעיה להתקין, אבל כשהאיש של בזק יבוא עם המודם ADSL, זה משהו שמצריך ידע כדי לחבר את המודם לכרטיס רשת? כי להגדיר חייגן זה כבר הספק שלי יגיד לי. אני מתכוון אם החלק הטכני של לחבר בין הכרטיס רשת למודם ADSL זה קשה?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-