עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מישהו יודע איזה הגנה נוסםת יש ל אינטרנט בכבלים? כי האי פי קבוע ! ???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by saar,

שלום לכולם. ברשותי ראוטר אלחוטי תוצרת Edimax דגם 6114. אני מעוניין לפתוח את הפורטים הרלוונטיים לתוכנת האימיול, אך משום מה לא מצליח. נכנסתי לאתר של פיקוק (יבואנית אדימקס) ועקבתי אחר ההוראות שלהם לפתיחת הפורטים. בנוסף, פתחתי את הפורטים דרך תוכנת האימיול (ובדקתי שהם נפתחו בפיירוול). כאשר אני מבצע בדיקת פורטים דרך האימיול, מתקבלת ההודעה הבאה: TCP test failed! UDP test will not be performed ושוב, בדקתי מספר פעמים וה UDP פתוח בפיירוול! ??? האם יש למישהו רעיון\הצעה? : תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by benzi1990,

שלום חברים. אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי. אני גר בבית של שתי קומות, הראוטר יושב אצלי בחדר שהוא הקיצוני בקומה העליונה ואני רוצה שיהיה ניתן לקלוט גם בסלון ובמרפסת בקומה התחתונה בצד הקיצוני הנגדי. משהו כמו 10-12 מטרים דרך בטון יצוק אשמח אם תתנו לי המלצות לכמה מוצרים בטווחי מחירים שונים, שאני אעשה חושבים של עלות-תועלת. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לנו רוחב פס גדול אני לא יודע כמה..... (הוא מחלק את זה לכל בנאדם לכמה שנראה לו) ולי הוא שם 10K וזה מזה מעצבן .... לפני איזה שבועיים הצלחתי למצוא שיטה להפיל את המערכת אינטרנט לכמה שניות.... ואז אחרי שעשיתי ריסטרט היה לי 120K שזו המהירות הנורמלית.... אבל עכשיו הוא דיבר עם איזה טכנאי אני חושב והם עשו איזה משהו שההגבלה של האינטרנט חוזרת אחרי שתי שניות... יעני אחרי שאני עושה את הדבר הזה זה עולה ל120 ואחרי שניה (זה לא מספיק להראות לי 120) וזה חוזר ישר ל10 או לכמה שהוא שם וזה ממש לא הרבה.... עכשיו: בקונפיגורציה של הכרטיס שלי (ADSL) יש אפשרויות : ADSL MODE..... (כמו שרואים בתמונה) VPI\VCI ששמה זה מספרים שבעיקרון לא אמורים לגעת בהם אבל אין לי מושג מהם אומרים.... ו PROTOCOL שיש…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by riddick00,

קניתי עכשיו מחשב נייד וכשאני מנסה לתפוס את הרשת האלחוטית שלי קרוב למשב בסביבות 5 מטר מהראוטר הוא תופס והכל בסדר אבל כשאני נכנס לחדר במרחק בערך 15 מטר ממנו אז הוא כותב לי שיש לו בעיה עם הנתונים שהבתי לו ואחרכך הוא כבר לא מוצאה אותו בכלל. אני לא השתמשתי באנטנה של הראוטר הרבה מאוד זמן והיא קצת שבורה מישהו יודע האם זה יעזור להחליף אנטנה ואיזה אנטנה כדי לשים ואיך אפשר למצוא כזאת?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Idan-h,

יש לי כרטיס רשת Asound שבמוסס על צ'יפ Raeltek RTL8139. כשאני בוחר להתקין את הדרייבר של הAsound, המחשב לא מזהה לא את המודם ויש בעיות לעומת זאת שאני בוחר את הדרייבר של REALTEK מהדיסקט, כתוב לי שהוא לא חתום דיגיטלית ע"י הלוגו של וינדוס. מישהו יכול להביא לי דרייבר טוב לכרטיס רשת? וינדוס XP PRO. תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. האם מישהו מחברי הפורום עשה את האינטרנט בסיבים של הוט? יש להם את המחירים הכי משתלמים, אבל יש לי גם נסיון רע מאוד איתם באינטרנט הישן שהיה על תשתית הכבלים שכל הזמן היו בו תקלות וירידות דרסטיות במהירות. האם ההוט פייבר, זה באמת תשתית סיבים שונה ולא תשתית הכבלים המקרטעת, או רק שם ממותג? האם יש מישהו יודע אם אפשר לקחת מסלול בלי ראוטר? שמעתי גם טענות על טעויות בחשבון שבצורה מוזרה הן תמיד לרעת הלקוח ולטובת החברה ואף פעם לא להיפך ועל סיוט בהתנתקות. איך הנסיון שלכם איתם? הם השתפרו?

8. לעשות ? כלומר מה אני צריך לעדכן במחשב. הרשת היא קווית, לא אלחוטית. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. ההתחיבות שלי ל 014 עומדת לפני סיומה - ואני רוצה לבדוק אופציות. כרגע יש לי : - 014 + הוט כבאנדל במהירות 1.5 - אני לא משתמש באימיול בכלל ובביטורנט לעתים נדירות מאוד - אני *כן* מוריד מסות (ה 1.5 שלי יכול להיות מנוצל במלואו גם חודש שלם ברצף. תעשו חשבון כמה ז - מעוניין להשאר בתשתית הוט (למרות שמי שמכיר אותי מפורום צרכנות בתפוז יודע את דעתי עליהם) בגלל בעיות בזק באיזורי. אבל, מכיוון שלא מוכן לתת להוט להכניס יד לחשבון, אני נאלץ להשתמש בבאנדל של הספק + הוט. - המהירות מספקת אותי, אולי אעלה קצת. - נטויז'ן, 012 - מוקצים מחמת מיאוס. - *לא* מחפש כל שרות מתקדם (הסמארט בוקס של אוראנג', טלפון אינטרנטי, "רשת אלחוטית ביתית" וכו') וכן, יש לי מספיק ידע טכני משלי לתחזק את הרשת הביתית שלי לבד …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום! יש לי בעיה בהגדרת הרשת הביתית שלי. עד לא מזמן אני ואחיי היינו מחוברים ברשת ביתית ע"י רכזת, כאשר כולם היו מחוברים אליה כלקוחות ואני הייתי מחובר ישירות למודם וסיפקתי להם את האינטרנט והכל עבד יפה. לא מזמן עברתי לחדר הנמצא מחוץ לבית ועל מנת לפתור את בעיית החיבור לרכזת קנינו כבל של 40 מ' CAT5E וחיברנו לאותו סלוט ברכזת שהיה מחובר בו המחשב שלי פעם. בהתחלה הופתענו לראות כי המחשב לא מזהה כבל מחובר ונלחצנו מאוד, אך לאחר כמה משחקים פשוטים אותרה הבעיה והכבל חובר. אך הרשת, אשר עבדה לפניכן לא חזרה לעבוד והחלטתי להגדיר את הרשת מחדש, אך ללא הצלחה ואף השתמשתי במדריך אשר באתר, אשר לא נשא פרי גם הוא. בסופו של דבר נותרתי עם התקלה חסר אונים. אני מצליח לראות את המחשבים של אחיי ב"מיקומי…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by menihen16,

שלום לכם.. יש לי שרת שמאוחסן אצלי בבית ומהירות ההעלאה שלי היא 75KB/S וזה ממש חלש...שרת 16 שחקנים של CS בקושי רץ שם.. רציתי לדעת אם שווה לי לשדרג לחבילת ה10MB של בזק (ספק+תשתית) ב150 ש"ח לחודש?. אני חייב מהירות העלאה גבוהה וזה חשוב לי מאד.! שמעתי שיש להם הרבה בעיות וגם לא בכל הארץ יש את השירות הזה(ד"א אני גר בעכו).. רציתי לדעת אם כדאי, ואם לא, מה הבעיות שיש לרשת ה NGN?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם, לחיבור אינטרנט במהירות גבוהה של 100Mb, חברת התשתית (בזק/הוט) תדאג למודם מתאים.. אבל.. לגבי הנתב.. הלקוח צריך לדאוג למגבלות!! 1. המגבלות רק כשמדובר בתשתית של בזק? רק כשמדובר בתשתית של הוט? בשני המקרים? 2. המגבלות רק כשמדובר בחיבור עם חייגן? רק כשמדובר בחיבור ללא חייגן? בשני המקרים? 3. בהוט למשל, מחייבים (במהירויות גבוהות) חיבור ללא חייגן! מה טוב/רע בזה? מאט את התעבורה בכלל? רק לחו"ל? לא בטיחותי? 4. 1043ND של TP-LINK למשל, ישלו חיבור WAN של 1000Mb.. לא די בכך להגיד שזה גדול מחיבור ה-100Mb מה שאומר שאין מגבלויות? 5. שרשור קווי/אלחוטי של כמה נתבים כאלה (שיישמשו כ-AccessPoints) אמור לתרום לטובה/לרעה למגבלות שתיארתי? גם תשובות חלק…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום יש לי 3 מחשבים בבית אבל אני לא מצליח לראות אותם אתמול המחשב עבר פירמוט והיום הגדרתי לו את כל מה שצריך חוץ משאני לא רואה את האיקונים של השיתוף MY NETWORK PLACE מה עליי לעשות כדי שאני יוכל להעביר קבצים בין המחשבים ואילו הגדרות אני צריך להגדיר חברה העינין דחוף!!! תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי את המודם הישן של הכבלים אלקאטל או איך שלא קוראים לו. אני מחובר 1.5 מגה, השאלה שלי היא, עם ניתן לשנות את ההגדרות של המודם כך שהאפלוד שלי יהיה יותר גבוה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by As-21,

יש לי רשת 1 GIGABIT בבית עם סוויץ' לא מנוהל. רציתי לשמוע את המלצתכם לראוטר אלחוטי עד 500 שקל. תודה אשמח לשמוע את הצעותיכם יום טוב וסוף שבוע טוב.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. פניתי לתמיכה של פיקוק והם מסרו לי שיש עדכון קושחה חדש לראוטר הנ"ל. זה חשוב מכיוון שעדכוני הקושחה שמורדים מהאתר של אדימקס העולמי לא יעבדו בגלל שמדובר בגרסה מקומית לשוק הישראלי שצריך קושחה משלו. ראיתי שמלבדי היו עוד אנשים שחיפשו עדכון כזה אז בגלל זה אני מפרסם כאן. אפשר למצוא את הקושחה כאן: http://www.pikok.co.il/Tmicha.asp או קישור ישיר: http://pikok.co.il/cam/EdiEng20BWBR6504N_1.42.bin

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by kolola,

שלום, נתקלתי בבעיה לא מובנת, אשמח לעזרתכם.המחשב לא שלי אישית. מחשב לוח אם של אביט IP35 עם 2 כרטיסי רשת מובנים. בצעתי פירמוט מלא + התקנה מחודשת של מערכת הפעלה windows 7 64bit. התקנתי את כל הדרייברים הנדרשים, בצעתי עדכוני מייקרוסופט, ומסרתי את המחשב לבן אדם. אחרי כמה שבועות, בצורה פתאומית מתלונן שאין גלישה לאתרים, קשר מול הנתב יש, ניתן להגיע לממשק. בבית מחוברים עוד 2 מחשבים נוספים , שעליהם ניתן לגלוש בלי בעיה. 1. חיברתי את המחשב ישירות למודם עם כבל של מחשב אחר שגולש, אין גלישה, קשר מול הנתב תמיד יש. 2. בצעתי התקנה מחודשת של דרייברים לכרטיס רשת. 3. שניתי הגדרות על המנהל התקין במקום auto negotation, ב 1GB Full Duplex, לפעמים זה עוזר. 4. לקחתי את המחשב אלי הביתה, תראו איזה פלא…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ohadbx,

יש לי רשת ביתית פשוטה בין 2 מחשבי XP, כאשר האחד מארח חיבור אינטרנט לשני. משום מה הרשת הפסיקה לעבוד (שיתוף קבצים ואינטרנט)- ובמחשב הלקוח מופיע הערה על כרטיס הרשת "קישוריות מוגבלת או חסרה" ובפירוט נרשם שזה בגלל שלא הוקצתה למחשב כתובת רשת, וזה עלול לבטל אפשרויות רשת מסוימות. יש כפתור שמאפשר לי לנסות לתקן אוטו' את החיבור- אבל אחרי כמה דקות ניסיון התיקון נכשל. ההודעה הופיעה גם במחשב המארח אבל עכשיו היא נעלמה- ובכל מקרה בדקתי את ההגדרות ב 2 המחשבים והן נראות תקינות. באף אחד מהמחשביםאין פיירוואל או משהו דומה (וגם הפיירוואל של ווינדוס מבוטל) הרשת עבדה טוב לפני כן. במחשב המארח התקנתי קצת לפני שהבעיה הופיעה SP2, אבל כבר הסרתי אותו והבעיה עדיין נשארה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, אני עומד להחליף את כל המערך רשת שלי בבית. עד עכשיו היינו על רשת אלחוטית עם מלא בעיות. החלטנו לעבור לקווית ולהעביר כבלי רשת בצינורות. מספר מחשבים - 5 + פקס+ סטרימר + מכשיר נוסף. ז''א 8 מכשירים יחוברו ברשת. אני זקוק להמלצה לראטור שהוא יהיה גם אלחוטי (שתהיה אפשרות ) שתומך בג'יגה תעבורה קווית + סוויץ' מומלץ שתומך בג'יגה תעבורה קווית. אני חסכתי מספיק אז אשמח להמלצות מפורטות. בנוסף אשמח להמלצות על כבלים איכותים שטובים למרחק ארוך. תודה. אם יש דעות המלצות נוספות או שינוי תוכניות - יתקבלו בברכה. ad112

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by OmriF,

הצטרפתי גם אני להוט לספק ותשתית של 100 מגה ובבדיקות שביצעתי על המחשב הנייח שלי המחובר בעזרת מתאם האלחוטי הנ"ל: http://www.orange.co.il/Catalog/Accessories/Modem3/pages/Novatel11/Siemens_Gigaset_USBadapter_300/ ובבדיקות המהירות שבציעתי על המחשב הגעתי למהירות של 65 מגה פחות או יותר. בבדיקה עם הוט, בחיבור ישירות למודם עם כבל, הצלחתי להגיע ל-80 מגה הורדה. הם אומרים שלא ניתן להגיע ליותר גבוה עם המתאם האלחוטי, האם זה נכון? הקליטה במתאם על ארבעה פסים והמהירות המוצהרת שם: 270 MBPS.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by omrij,

ברשותי ראוטר וכרטיס רשת אלחוטיים של D-LINK הראוטר הוא בעייתי קצת ולכן אני מעדיף שהחיבור לאינטרנט לא יתבצע על ידו אלא בחיבור ישיר של המודם למחשב עם כרטיס רשת אחד וחיבור הראוטר לכרטיס רשת השני ובמחשב השני יש רק כרטיס רשת אחד וזה האלחוטי לא מצליח לעשות את זה מישהו יודע איך להגדיר את זה בנתב/WINDOWS?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by סהר סופר,

שלום, השאלה שלי היא כזאת: אם אני רוצה שיהיו לי בבית שני קווי אינטרנט נפרדים לגמרי, האם מספיק שתהיה לי תשתית אחת עם ספקיות שונות, או שצריך גם תשתית נפרדת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by dids22,

שלום אני מעוניין לחבר את הכבל רשת לשקעי RJ45 שברשותי. השאלה היא, האם יש חשיבות לצבע החוט ( שהחוט הכחול יהיה הכי שמאלי לדוג') או שרק הסדר של החוטים יהיה שווה בשני השקעים? (אני חושב שצריך ישר - אם אני מחבר לשקע (ישר) כבל מוצלב זה כאלו מוצלב, כן? דבר אחרון, אם אני מחבר את שני קצוות הכבל לראוטר והראוטר מזהה אותם (נדלקות נורות) זה מעיד שהחיווט טוב? תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אז ככה: יש לי מודם יו אס בי של דאיינמוד ואני רוצה לעשות בבית רשת אינטרנט כאשר המחשבים לא יהיו תלוים אחר בשני בהתחברות לאנטרנט... הבעיה שלי היא שבכל הראוטרים שראיתי יש רק כניסה ל WAN.... יש למישהו רעיון איך אוכל לעשות רשת אינטרנט בעזרת מודם יו-אס-בי(בלי תלות של המחשבים אחד בשני)?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות